Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Γυναίκα διαιτητής υπέβαλε μήνυση σε άνδρες διαιτητές για σεξουαλικά παρενόχληση - λέει πως την "στρίμωξαν" στο ασανσέρ

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Γυναίκα διαιτητής από την Πάτρα υπέβαλε μήνυση εναντίον δύο ανδρών συναδέλφων της για σεξουαλική παρενόχληση. Σύμφωνα με την ίδια το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή στη διάρκεια εκδήλωσης του Συνδέσμου Διαιτητών. Οι δύο άνδρες και η γυναίκα μπήκαν στο ασανσέρ και τότε, πάντα σύμφωνα με όσα δήλωσε η νεαρή, οι δύο διαιτητές της έκαναν ασελγείς πράξεις, και προσπάθησαν να την σπρώξουν σε ένα χώρο προφανώς με σκοπό ερωτικό. Όμως κατάφερε να τους ξεφύγει. Η γυναίκα έκανε την Δευτέρα σχετική καταγγελία στον Σύνδεσμο Διαιτητών, στη συνέχεια έγγραφη καταγγελία και τότε της συνεστήθη να μεταβεί και στην Ασφάλεια Πατρών στην οποία υπέβαλε μήνυση κατά δύο συγκεκριμένων προσώπων. Η άλλη πλευρά υποστηρίζει πως οι ισχυρισμοί της νεαρής είναι αποκυήματα της φαντασίας της. Μάλιστα είπαν πως έκαναν ένα αστείο το οποίο όμως εξέλαβε διαφορετικά η θιγόμενη. Την Δευτέρα και οι δύο διαιτητές θα καταθέσουν μήνυση κατά της συναδέλφου τους. Ήδη έχει ενημερωθεί η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ενώ και οι τρεις τέθηκαν σε διαθεσιμότητα μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη.

http://www.dete.gr/

Ρεκόρ στο σεξ που ούτε πιστεύετε πως υπάρχουν. Και όμως...


Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιος άνδρας στην ιστορία του ανθρώπινου γένους, απέκτησε τα περισσότερα παιδιά; μήπως γνωρίζετε ποιο είναι το ρεκόρ οργασμών που είχε ποτέ μια γυναίκα μέσα σε μια ώρα; Θέλετε να μάθετε πόσο μήκος είχε το μεγαλύτερο πέος που έχει καταγραφεί ποτέ, ή ποιο είναι το ρεκόρ ερωτικών επαφών που είχε μια γυναίκα σε μια ημέρα; Για να μην σας πούμε φυσικά το ρεκόρ απόστασης εκσπερμάτισης που είχε ποτέ άνδρας. Το Αμερικάνικο Σεξολογικό Ινστιτούτο συγκέντρωσε όλα αυτά τα απίθανα ρεκόρ που άλλα γράφονται και άλλα όχι στο βιβλίο Γκίνες. Διαβάστε λοιπόν... 
ΡΕΚΟΡ 1
Πρόκειται για το ρεκόρ πατρότητας που έχει καταγραφεί ποτέ και ανήκει στον Ισμαήλ Ιμπν Σαρίφ (τον Ισμαήλ τον γιο του Σαρίφ). Ήταν άραβας Μουλάς που έζησε τον 17ο αιώνα και σύμφωνα με τα αρχεία της εποχής, απέκτησε 1042 τέκνα, από 500 διαφορετικές γυναίκες. Την ίδια στιγμή το ρεκόρ μητρότητας ανήκει σε μια Ρωσίδα που έζησε στα μέσα του 1700 και η οποία γέννησε συνολικά 28 φορές και έφερε στον κόσμο 69 παιδιά.
ΡΕΚΟΡ 2
Ο μικρότερος σε ηλικία πατέρας που έχει καταγραφεί ποτέ ήταν ο 12χρονος Σάουντ Στερν ενώ η μικρότερη μητέρα που καταγράφηκε στα χρονικά είχε μόνο 5 χρόνια διαφορά με το πρώτο της παιδί. Η Λίνα Μεντίνα από το Περού. έγινε μαμά στα 5 χρόνια της.
ΡΕΚΟΡ 3
Αυνανισμός. Εδώ και εάν έχουν σπάσει ρεκόρ, τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες. Το μεγαλύτερο πάντως ρεκόρ αυνανισμού άνδρα το έχει ένας 28χρονος Κινέζος ο οποίος σε ημερίδα του κέντρου Συζυγικών και Σεξουαλικών Ερευνών της Καλιφόρνια και ενώπιον ακροατηρίου, είχε 16 αυνανισμούς σε μια ώρα. Οι άνθρωποι είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό και δεν πίστευαν ότι μπορεί ένας άνθρωπος να αυνανίζεται σχεδόν κάθε 4 λεπτά. Το ίδιο ρεκόρ στις γυναίκες κατέχει πάλι μια Κινέζα, η οποία καταγράφηκε πως σε 60 λεπτά είχε 134 οργασμούς ενώ αυνανιζόταν. Δηλαδή είχε 2,23 οργασμούς το λεπτό.
ΡΕΚΟΡ 4
Και μιας που μιλάμε για ρεκόρ ας μιλήσουμε και για οργασμούς. Γνωρίζετε πόσο χρόνο διαρκεί ένας οργασμός; Για τους άνδρες η διάρκεια είναι από 5 μέχρι 8 δευτερόλεπτα. Οι γυναίκες αντίθετα, μπορεί να έχουν το περίφημο status orgasm, δηλαδή έναν συνεχή εγκεφαλικό οργασμό. Και όταν λέμε συνεχή εννοούμε συνεχή. Το 1966 καταγράφηκε από γιατρό στις ΗΠΑ ο μεγαλύτερος σε διάρκεια (χωρίς να μειώνεται η ένταση του) γυναικείος οργασμός που ήταν 53 συνεχόμενα δευτερόλεπτα.
ΡΕΚΟΡ 5
Το σπέρμα κατά την εκσπερμάτωση, έχει μετρηθεί ότι φεύγει με ταχύτητα 11 χιλιομέτρων την ώρα. Ναι σωστά διαβάσατε. Ο μέσος όρος απόστασης που μπορεί να διανύσει στον αέρα είναι 30 εκατοστά (βέβαια αυτό εξαρτάται και από την ηλικία και από τη διάθεση.) Το ρεκόρ όμως εκτίναξης, απόστασης και ταχύτητας σπέρματος κατά την εκσπερμάτωση το έχει ο Γερμανός Χορστ Σουλτς. Κατεγράφη από το Πανεπιστήμιο του Αμβούργου: Απόσταση 5,71 μέτρα, Εκτίναξη σε ύψος 3,76 μέτρα και ταχύτητα 16,5 χιλιόμετρα ανά ώρα.
ΡΕΚΟΡ 6
Πόσες φορές στη σειρά πιστεύετε ότι αντέχει ένας άνδρας να κάνει σεξ; 3; 4; Πόσες 5; Το καταγεγραμμένο ρεκόρ πάντως το έχει ένας 38χρονος που μέσα σε 2 ώρες κατάφερε να έχει τελειώσει 8 φορές με κανονικό οργασμό. Για την ιστορία να αναφέρουμε και ένα άλλο ρεκορ, εδώ το οποίο συνέβη και κατεγράφη το 1954. Ο μέσος όρος σπέρματος που παράγει ο άνδρας ανά ημέρα είναι 3,2ml ενώ κάθε ημέρα που περνάει δίχως να σπαταλήσει το σπέρμα του, προστίθενται και 0,4ml. Το έτος 1954, γιατροί σε κλινική της Νέας Υόρκης κατάγραψαν την μεγαλύτερη ποσότητα παραγωγής σπέρματος που ήταν 15ml
ΡΕΚΟΡ 7
Και πάμε και στα πιο... “ζουμερά”ρεκόρ που έχουν καταγραφεί στο σεξ. Η ηθοποιός Μισέλ Μόναχαμ έσπασε ένα απίστευτο ρεκόρ. Το 1991 είχε καούρες και πόνο στο στομάχι και οι γιατροί σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες αναγκάστηκαν να της αφαιρέσουν σχεδόν μισό κιλό σπέρμα. (για την ακρίβεια 457 γραμμάρια)
ΡΕΚΟΡ 8
Το μέγεθος μετράει και μην πείτε κουβέντα. Ειδικά για την περίπτωση που θα διαβάσετε. Ο Δρ. Ρόμπερτ Ντίκινσον το 1913 μέτρησε το πέος ενός άντρα που είχε μήκος 34,3 εκατοστά και πάχος 15,8 εκατοστά . Υπάρχει όμως και το αρνητικό ρεκόρ που έχει καταγραφεί και δεν ξεπερνάει σε μέγεθος τα 2 , 6 εκατοστά. Και αφού μιλάμε για μεγέθη, οι μεγαλύτεροι όρχεις που έχουν υπάρξει, μετρήθηκαν σε έναν Αφρικανό. Η περίμετρος τους ήταν 66 εκατοστά (και οι 2).
ΡΕΚΟΡ 9
Ούτε κουμπάκι να πατούσε!!! Τι εννοούμε; Το 1948 οι επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Μέμφις κατέγραψαν το ρεκόρ με το οποίο κάποιος έχει στύση. Βέβαια αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως η διάθεση αλλά ο συγκεκριμένος άνθρωππος μπορούσε μέσα σε 4 δευτερόλεπτα να έχει πλήρη στύση.
ΡΕΚΟΡ 10
Αυτό το ρεκόρ ανήκει σε μια γυναίκα, επαγγελματία των ταινιών για ενήλικες. Μέσα σε μια ημέρα έκανε σεξ με 919 άνδρες στη σειρά.

http://iatropedia.com/

Η Kendall Jenner με μπικίνι στις διακοπές της στην Μύκονο



Η Kendal Jenner χαλαρώνει με μπικίνι στις διακοπές της στο ξενοδοχείο που μένει στην Μύκονο..
Δείτε την








Σάλος: Δημιούργησαν νέο ριάλιτι πλειστηριασμού... παρθενιάς


Πάνω από 500 παρθένες από όλο τον κόσμο έχουν δηλώσει συμμετοχή στο νέο ριάλιτι που ετοιμάζει ο Αυστραλός Τζάστιν Σίσελι. 

Πρόκειται για το ίδιο άτομο  που κινηματογράφησε την 20χρονη Βραζιλιάνα Καταρίνα Μιλιορίνι να χάνει την δική της έναντι 680.000 δολαρίων.

«Το Virgins Wanted γίνεται πλέον ριάλιτι. Έχουμε ήδη υπογράψει συμβόλαιο διανομής με πολυεθνική στον χώρο της ψυχαγωγίας. Ο λόγος που πήραμε αυτή την απόφαση ήταν ο τεράστιος αριθμός e-mails που δεχόμαστε από παρθένες και πλειοδότες από όλο τον κόσμο. Τουλάχιστον 50 την εβδομάδα. Επίσης μας έχουν στείλει και 500 βίντεο εξηγώντας μας γιατί πρέπει να είναι εκείνη που θα πρέπει να επιλέξουμε να βγει η παρθενιά της σε πλειστηριασμό».

Αυτό δήλωσε ο Αυστραλός σκηνοθέτης Τζάστιν Σίσελι για την τρομακτική επιτυχία -παρά το τσουνάμι κριτικών- που είχε το Virgins Wanted, το ντοκιμαντέρ όπου ένας άντρας και μια γυναίκα βγάζουν σε πλειστηριασμό την παρθενιά τους.

Η νέα σειρά θα ντεμπουτάρει τον Οκτώβριο στο MIPCOM, ένα εμπορικό φεστιβάλ της βιομηχανίας του θεάματος που λαμβάνει χώρα στις Κάννες.


Ολονύχτιο σεx, λεσβiακά «πειράματα» και άφθονη κοκαΐνη!



Η ξέφρενη ζωή στα χρόνια του Μεγάλου Γκάτσμπι αποτυπώνεται σε βιβλίο

Το χρήμα έρεε, η τζαζ είχε την τιμητική της και τα μοδάτα κορίτσια του Λονδίνου, του Παρισιού και της Νέας Υόρκης της δεκαετίας του 1920 παραμέριζαν συλλήβδην τα συντηρητικά ήθη της εποχής για χάρη της κοινωνικής απελευθέρωσης: κοντές φούστες, ηδονισμός και αχαλίνωτη διασκέδαση!

Οι μεθυστικές, δημιουργικές και προκλητικές αυτές υπάρξεις που κατέκλυσαν το '20 με τις «παλλόμενες» προσωπικότητές τους ήταν συνήθως επίδοξες συγγραφείς, ζωγράφοι, ηθοποιοί, καλλιτέχνες ή απλώς κοσμικές κυρίες, εκτρέφοντας μια νέα γενιά γυναικών: κοντά μαλλιά, έντονο μακιγιάζ, αρειμάνιο κάπνισμα και ροπή προς τις ασυδοσίες. 



Την ώρα που το ριμέικ του Μπαζ Λούρμαν στο εμβληματικό μυθιστόρημα του Σκοτ Φιτζέραλντ του 1925 «Ο Μεγάλος Γκάτσμπι» είναι πανέτοιμο για τις κινηματογραφικές αίθουσες, το παγκόσμιο ενδιαφέρον για την αχαλίνωτη αυτή εποχή κορυφώνεται. 



Και βέβαια ένα νέο πόνημα έρχεται να ρίξει φως στις διαβόητες «κοκέτες» της εποχής, από την αμερικανίδα σύζυγο του ίδιου του Φιτζέραλντ, Zelda, και την επίσης αμερικανίδα ηθοποιό Tallulah Bankhead μέχρι τις κοσμικές κυρίες της Βρετανίας Diana Cooper και Nancy Cunard, αποκαλύπτοντας τον ξέφρενο τρόπο της ζωής τους: κοκαΐνη, λεσβiακά ειδύλλια και ολονύχτιες ερωτικές συνευρέσεις!



Το βιβλίο «Flappers: Six Women Of A Dangerous Generation» της Judith Mackrell ακολουθεί λοιπόν κατά πόδας τον έξαλλο βίο μιας χούφτας γυναικών-συμβόλων της εποχής, που ενσαρκώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον τολμηρό χαρακτήρα και τα ακραία ήθη της νέας γενιάς.



Η Zelda, η «ζωηρή» γυναίκα του Φιτζέραλντ, η αμερικανίδα χορεύτρια Josephine Baker, η πολωνή καλλιτέχνις που ζούσε στο Παρίσι Tamara de Lempicka, η ηθοποιός από τις ΗΠΑ Tallulah Bankhead και οι αγγλίδες αριστοκράτισσες Diana Cooper και Nancy Cunard απαθανατίζονται στο κείμενο, που περιλαμβάνει πιπεράτες λεπτομέρειες για τη δράση τους: από τα πολυάριθμα «λεσβiακά πειράματα» της Tallulah με νεαρές θαυμάστριες μέχρι και την κοκαΐνη που έρεε άφθονη σε μια εποχή που φαινόταν δύσκολο να νιώσεις άσχημα για μια ναρκωτική ουσία που ήταν τόσο διαδεδομένη.



Η ίδια μάλιστα σχολίαζε αποστομωτικά: «Ο πατέρας μου με είχε προειδοποιήσει για τους άντρες και το αλκοόλ, δεν έκανε όμως ποτέ λόγο για τις γυναίκες και την κοκαΐνη»! Όσο για την Tamara de Lempicka, ήταν πάντα ανοιχτή σε σεxουαλικούς πειραματισμούς, κάνοντας εκτεταμένη χρήση κοκαΐνης για να μπορεί να ξενυχτά όλο το βράδυ ζωγραφίζοντας ή κάνοντας σεx. 



Μαθαίνουμε επίσης για τη διαβόητη ροπή της Nancy Cunard για λεσβiακά «γαλλικά ειδύλλια», όπως τα αποκαλούσε, καθώς και για τον εθισμό της Zelda Fitzgerald στο αλκοόλ και τη μορφίνη. 



Σε μια εποχή που δονούταν από τον αναβρασμό των χρηματιστηριακών αγορών, την εγκαθίδρυση των καταναλωτικών ηθών και τη ραγδαία αστικοποίηση, η γυναίκα καλούταν να επανεφεύρει τον ρόλο της στην κοινωνία και να ανοιχτεί σε ένα νέο σύμπαν. Δεν ήταν μόνο η επιδίωξη της εμπειρίας και η απελευθέρωση μέσω του Τσάρλεστον και της μόδας λοιπόν, ήταν κυρίως η νέα θέση της γυναίκας στην κοινωνική και οικονομική ζωή σε μια εποχή που το παλιό κατέρρεε και το καινούριο ανέτειλε δειλά-δειλά: ταλαντούχες, ριψοκίνδυνες και «παιχνιδιάρες», με προσωπικότητες που διέτρεχαν τάξεις και κατεστημένα κοινωνικά περιβάλλοντα, οι γυναίκες αυτές πήραν τη ζωή στα χέρια τους και καθόρισαν τη δική τους μοίρα με συναρπαστικό -και άλλοτε τραγικό βεβαίως- τρόπο...

newsbeast

Απίστευτο! Έγκυος πέθανε, γέννησε και επέστρεψε στη ζωή! (vid)



Διαβάστε την απίστευτη ιστορία μιας γυναίκας από το Τέξας που γέννησε ενώ οι γιατροί πίστευαν ότι είχε χάσει τη ζωή της και στη συνέχεια επανήλθε (Vid)

Όταν η νεαρή δασκάλα από το Τέξας λιποθύμησε, οι συνάδερφοι της έσπευσαν για βοήθεια. Η έγκυος γυναίκα, σύμφωνα με τους γιατρούς ήταν "κλινικά" νεκρή. Ωστόσο γέννησε και μετά από λίγο επανήλθε στη ζωή.

Η βρετανίδα Erica Nigrelli που εργάζεται στο Elkins High School στο Μισούρι του Τέξας, λιποθύμησε στο γραφείο συναδέλφου της μετά από 36 εβδομάδες εγκυμοσύνης.

Η ίδια δήλωσε μετά το πέρας της απίστευτης περιπέτειας της. "Αισθάνθηκα μια απότομη αδιαθεσία. ακούμπησα το κεφάλι μου στο γραφείο και έχασα τις αισθήσεις μου". Ο σύζυγος της, Nathan, εργάζεται και ο ίδιος στο σχολείο.

"Άνοιξα την πόρτα και την είδα ξαπλωμένη, αναίσθητη στο πάτωμα", δήλωσε. Η καρδιά της Nigrelli σταμάτησε. Δάσκαλοι του σχολείου άρχισαν να τις παρέχουν τις πρώτες βοήθειες και να της κάνουν μαλάξεις, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Όπως δήλωσαν, χρησιμοποίησαν μάλιστα απινιδωτή.

Τρεις μήνες μετά τη διάσωση της, οι συνάδερφοι της βραβεύτηκαν για την προσπάθεια τους να την κρατήσουν στη ζωή, από την Πολιτεία του Τέξας.

Οι γιατροί παρέλαβαν την δασκάλα και την υπέβαλαν αμέσως σε καισαρική. Τεχνικά πρόκειται, όπως είπαν, για μια "μετά θάνατον γέννα", καθώς η καρδιά της δεν λειτουργούσε. Η γυναίκα έπασχε από "υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια".

"Δύο ζωές έδιναν ταυτόχρονη μάχη με τον θάνατο", δήλωσε ο γιατρός που έφερε με επιτυχία το παιδί της στον κόσμο.

Μετά τη γέννα η καρδιά της μόλις 32 ετών Nigrelli επανήλθε, και οι γιατροί της τοποθέτησαν βηματοδότη. Το υγιέστατο μωρό της, η μικρή Elayna ζυγίζει σήμερα 4 κιλά και μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα αναπνέει χωρίς υποβοήθεια οξυγόνου.
Woman Dies, Comes Back to Life After Having Baby από CDemo83

foxnews.com

Ο διαρρήκτης έβαλε μπουγάδα και πότισε τα λουλούδια



Ένας άστεγος Τούρκος επωφελήθηκε από την απουσία των ιδιοκτητών ενός σπιτιού στο Μόναχο, στη νότια Γερμανία, για να το διαρρήξει και να. . . ποτίσει τα λουλούδια του κήπου τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία της πόλης, μια γειτόνισσα που είχε αναλάβει να φροντίζει το σπίτι όσο οι ιδιοκτήτες του έκαναν τις διακοπές τους, αιφνιδιάστηκε όταν είδε μπροστά της τον 39χρονο λάτρη των φυτών. "Τον ρώτησε τι έκανε στον κήπο και εκείνος απάντησε λακωνικά ότι ποτίζει τα λουλούδια", εξήγησε ένας εκπρόσωπος των αστυνομικών αρχών.

Ο ιδιόρρυθμος διαρρήκτης είχε μπει στο σπίτι, γδύθηκε και έβαλε όλα του τα ρούχα, μαζί και τα παπούτσια, στο πλυντήριο για να κάνει μπουγάδα.

"Κατόπιν ντύθηκε δανειζόμενος ρούχα από την ντουλάπα του οικοδεσπότη του (. . .) κι έκατσε να φάει. Μετά απ' όλ' αυτά, πήγε στον κήπο για να ασχοληθεί με τα φυτά", εξήγησε ο εκπρόσωπος.

Ο 39χρονος συνελήφθη αλλά δεν οδηγήθηκε στη φυλακή. Κατόπιν δικαστικής εντολής, μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική.

http://www.newsit.gr/

Τι τραβά και ο ρεπόρτερ... [Video]


Ο ρεπόρτερ της αυστριακής τηλεόρασης τράβηξε τα πάνδεινα στα αποδυτήρια της Αούστρια Βιέννης μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ώρες-ώρες η δουλειά ενός αθλητικού ρεπόρτερ γίνεται ευχάριστα δύσκολη. Το βίωσε από πρώτο χέρι ο Γιοχάνες Μπραντλ, που είχε την ατυχία να βρίσκεται στα αποδυτήρια της Αούστρια Βιέννης λίγο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Αυστρίας μετά από επτά χρόνια.

Οι παίκτες των θριαμβευτών αφού τον περιέλουσα με μπίρα, τον πήραν σηκωτό και τον έριξαν με το κοστούμι στο σπα των αποδυτηρίων.


Πηγή: sport-fm.gr 

Κόπηκε για λίγο το σήμα του Αντ1 και η μάνα μου...

































Οι μαθητές δίνουν εξετάσεις με θέα σeξ και εμπόριο ναρκωτικών!


Σeξ και ναρκωτικά στο πάρκο ΣΠΚ στον Πύργο

Όπως καταγγέλλει στο IONION FM η αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πύργου, Ανδριάνα Αγγελακοπούλου, το πάρκο που βρίσκεται δίπλα στο 2ο Γυμνάσιο – Λύκειο Πύργου, έχει καταντήσει χώρος συγκέντρωσης περιθωριακών στοιχείων που δεν διστάζουν να κάνουν ερωτικές συνευρέσεις και εμπόριο ναρκωτικών, μέρα μεσημέρι, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των διερχόμενων. 

Στο χώρο συχνάζουν μητέρες με μικρά παιδιά, πολίτες που κάνουν βόλτες, αλλά και οι μαθητές από το παρακείμενο σχολικό συγκρότημα. Σύμφωνα με το ilialive.gr, η κ. Αγγελακοπούλου καταγγέλλει ότι ο χώρος δεν έχει την στοιχειώδη φύλαξη και ο δήμος οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του.

"Παρότι οι πολίτες έχουν κάνει επανειλημμένες καταγγελίες στο δήμαρχο, δεν έχει κάνει τίποτα", δήλωσε η κ. Αγγελακοπούλου.

Αφύπνιση αλληλεγγύης; Η Αυστρία επιστρέφει στη Αθήνα τα κέρδη από τα ελληνικά ομόλογα!



Το αυστριακό Κοινοβούλιο αποφάσισε να επιστρέφει στην Αθήνα τα κέρδη που αποκομίζει από τα επιτόκια των ελληνικών κρατικών ομολόγων που διακρατεί η Βιέννη
.
Η αυστριακή κεντρική τράπεζα εκτιμά πως τα ποσά θα ανέλθουν σε 61 εκατ. ευρώ το 2013, σε 55 εκατ. το 2014, σε 42 εκατ. το 2015, σε 32 εκατ. το 2016 και σε 25 εκατ. ευρώ το 2017.

Συνολικά, η Αυστρία αναμένει να επιστρέψει στις ελληνικές αρχές 281,2 εκατ. ευρώ ως το 2038.

Την πρόταση για την επιστροφή των κερδών από τα επιτόκια των ελληνικών κρατικών ομολογιών κατέθεσε στο Κοινοβούλιο η κυβερνητική συμμαχία των Σοσιαλδημοκρατών και Συντηρητικών. Τα κόμματα της ακροδεξιάς FBOe και BZOe την καταψήφισαν, όπως και οι Πράσινοι, οι οποίοι υποστήριξαν πως τη βοήθεια αυτή προς την Ελλάδα θα την καρπωθούν οι τράπεζες κι όχι ο λαός της.


Το 4χρονο κοριτσάκι που πάσχει από το σύνδρομο του λυκανθρώπου


Η μικρή Jing Jing μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στη Changsha της Κίνας, και οι γιατροί ελπίζουν ότι θα μπορέσουν να την θεραπεύσουν από το σύνδρομο από το οποίο πάσχει...

Ελπίδες στην οικογένεια της Jing Jing δίνουν οι γιατροί του νοσοκομείου.

Η μικρή πάσχει από το σύνδρομο του λυκανθρώπου με αποτέλεσμα να έχει έντονο τρίχωμα στο σώμα της.

Σύμφωνα με τους γιατρούς,  πλαστικές επεμβάσεις θα βοηθήσουν τη μικρή να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Έκλεβαν νερό από πυροσβεστικό κρουνό για... να γεμίσουν την πισίνα τους!



Πισίνα θέλουν αλλά... χωρίς να χρεώνονται για την κατανάλωση νερού. Δεν άργησαν λοιπόν να βρουν τον τρόπο!
Όπως διαβάζουμε στο seleo.gr, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πανοράματος, χθες το βράδυ,δύο άντρες ηλικίας 49 και 36 ετών, οι οποίοι έκλεβαν από Πυροσβεστικό Κρουνό που ήταν συνδεδεμένος με δίκτυο της Ε.Υ.Α.Θ., ποσότητα νερού.

Στη συνέχεια, μετέφεραν το νερό με... τρακτέρ (!) στην πισίνα σπιτιού στο Πανόραμα.

Αυτά συμβαίνουν μόνο στο Πακιστάν! (φώτο)



Χωρίς σχόλια...













































Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger