Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ποια πρόσωπα κρύβονται πίσω από το Γκόλουμ και τον Γκάνταλφ;

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013


Πώς είναι το πραγματικό πρόσωπο των πρωταγωνιστών της ταινίας Hobbit;

Τους γνωρίσαμε μέσα από την τριλογία του Άρχοντα Των Δαχτυλιδιών, ενώ πρόσφατα, επέστρεψαν μέσα από τη νέα υπερπαραγωγή Hobbit. Στις πιο χαρακτηριστικές μορφές του παραμυθιού συγκαταλέγονται σίγουρα το Γκόλουμ και ο Γκάνταλφ. Αλήθεια, ποιο είναι το πραγματικό τους πρόσωπο σήμερα;

Gollum / Andy Serkis

Wizard Gandalf / Ian McKellan



http://www.zappit.gr

Capitan: H σκυλίτσα που προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση!


Ο ιδιοκτήτης της Capitan, Miguel Guzman πέθανε το 2006...

Η σκυλίτσα για μια εβδομάδα είχε εξαφανιστεί!!! Μια εβδομάδα αργότερα όμως οι συγγενείς του Miguel την είδαν να τριγυρνάει στο νεκροταφείο...

Πολλοί από αυτούς προσπάθησαν να την πάρουν στα σπίτια τους όμως μάταια αφού η Capitan κάθε μέρα το έσκαγε για να επιστρέψει στον τάφο του αγαπημένου της ιδιοκτήτη!!!

Σύμφωνα με τον διευθυντή του νεκροταφείου η πιστή σκυλίτσα εδώ και 6 χρόνια, τριγυρνάει το πρωί στην περιοχή των νεκροταφείων και κάθε απόγευμα γύρω στις 6 μ.μ επιστρέφει για να κοιμηθεί δίπλα στον τάφο του Miguel!

Η ιστορία της κάνει τον γύρω του κόσμου αποδεικνύοντας, για άλλη μια φορά, πως τα ζωάκια έχουν αισθήματα!!!

Σε ποια και γιατί έβγαλε μαχαίρι η Αλεξανδράκη;



Μαχαίρι έβγαλε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, με το οποίο και απείλησε κοπέλα που έκανε ένα «μοιραίο λάθος».

Το μοντέλο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα News αναφέρθηκε την πιο μεγάλη τρέλα που έχει κάνει για έναν άντρα και ανέφερε πως: «Έχω σκαρφαλώσει στον 2ο όροφο και με πέρασε για τον Spiderman! Είχα ξεχάσει τα κλειδιά μου στο σπίτι και εκείνος κοιμόταν όταν χτυπούσα, δεν άνοιγε και τρελάθηκα. Είπα κάτι άλλο τρέχει και σκαρφάλωσα από τον εξωτερικό σωλήνα του σπιτιού και μπήκα μέσα».

Είναι αρκετά ζηλιάρα στις σχέσεις της, τόσο ώστε όπως είπε η ίδια:
«Κάποιες φορές μάλιστα αισθάνομαι πολύ ανασφαλής, γίνομαι killer άμα νιώσω ότι απειλείται η σχέση μου. Έχει τύχει σε κοπέλα που πήγε να πλησιάσει τον καλό μου να της βγάλω μαχαίρι και να της πω “θα σ’ το καρφώσω”!

Τα δικά μου… χωράφια δεν τα πατάει άλλος. Από τότε με είδε μια φορά τυχαία έξω και άλλαξε δρόμο, ούτε καν μπήκε στο μαγαζί που μπήκα».

Πηγή: gossip-tv.gr


Κατηγορούν κορυφαίο ηθοποιό πως αμοίβεται με 1.000 ευρώ για κάθε εκπομπή στην ΕΡΑ!


"To ποσό της παραγωγής είναι εξωπραγματικό..." αλλά ο ίδιος αμοιβεται με 67 ευρώ!
Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΒΗΜΑ FM" είπε μεταξύ άλλων: «Ό,τι έχει σχέση με αριθμούς πρωτοκόλλου και ποσά, δεν με αφορούν, γιατί δεν τα ξέρω. Δεν είμαι ο παραγωγός ή ο εμπνευστής μιας πρότασης, αλλά είμαι ο εκτελεστής, δηλαδή ο άνθρωπος που θα διαβάζει τα κείμενα, που αφορούν το κείμενο του Τσιφόρου το «Εμείς και οι Φράγκοι». 

O λόγος για τον Δημήτρη Πιατά!


Tα επεισόδια συνολικά είναι 45, εάν δεν κάνω λάθος. Το ποσό δεν με αφορά, διότι ειλικρινά, δεν το ξέρω. Ως πρόθεση μού αρέσει πάρα πολύ (να είναι η αμοιβή μου 1000€), αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν τέτοιου είδους νούμερα. Αναζήτησα τον κύριο που το δημοσίευσε για να κάνει μια επανόρθωση, διότι με προσβάλλει σε μια εποχή κρίσης. Η προσωπική μου αμοιβή, παρότι είναι προσωπικά δεδομένα, είναι καθαρά συμβολική, γιατί ήταν για εμένα μια καλή επιστροφή στις ημέρες ραδιοφώνου που ανήκω ως μνήμη και ως άτομο. Είναι 67€. 

Το ποσό της παραγωγής είναι εξωπραγματικό, αλλά δεν γνωρίζω που πηγαίνει. Είναι πολύ εύκολο να χρησιμοποιούν το όνομά μου. Δεν υπάρχει αυτό το νούμερο όσον αφορά το όνομά μου. Όσο, για την απόφαση δεν μπορώ να ξέρω. Έχουν προηγηθεί διάφορες σειρές εκπομπών τέτοιου είδους, με αναγνώσεις, με αιφνιδιάζει η παρουσία μιας τέτοιας αμοιβής και μιας τέτοιου είδους παρουσίας, δεν υφίσταται για εμένα όμως. Δεν γνωρίζω το συνολικό κόστος, ξέρω όμως πως είναι μια παραγωγή που γίνεται σε στούντιο, γιατί το έζησα».

Καταλήγοντας ο κύριος Πιατάς είπε: «θίγομαι άμεσα. Το θεωρώ ύβρη απέναντί μου και σε σχέση με την στάση μου». 

http://www.zappit.gr

Πλήρωσε με 2.770 κέρματα τις κλήσεις του!



Με ένα τσουβάλι κέρματα προσήλθε χθες το πρωί στις ταμειακές υπηρεσίες του Δήμου της Ρόδου ένας 45χρονος επιχειρηματίας της Ρόδου, προκειμένου έτσι να εξοφλήσει δύο κλήσεις παράνομης στάθμευσης από την δημοτική αστυνομία, οι οποίες είχαν βεβαιωθεί τα προηγούμενα χρόνια! 

Ο υπάλληλος του Δήμου της Ρόδου,  που παρέλαβε τις τσάντες με τα 2.770 κέρματα, δεν πίστευε στα μάτια του, όταν ο συμπολίτης μας τον ενημέρωσε ότι στις τσάντες αυτές που υπολογίζεται ότι ζύγιζαν πάρα πολλά κιλά, βρίσκονταν τόσες χιλιάδες κέρματα τα οποία αντιστοιχούν στο ποσό μόλις των 60 ευρώ που ήταν οι δύο κλήσεις που είχαν βεβαιωθεί από χρόνια.

Τα χρήματα αυτά, αντιστοιχούσαν:
Σε 1.350 κέρματα των δύο λεπτών
950 κέρματα του ενός λεπτού και
470 κέρματα των πέντε λεπτών αντίστοιχα.

"Οι παραβάσεις αυτές που βεβαιώθηκαν  ήταν άδικες και παράτυπες." σημείωσε ο 45χρονος.
Στο αυτοκίνητο, υπήρχε ειδική κάρτα ελευθέρας η οποία δεν ήταν τοποθετημένη εκείνες τις μέρες. Όταν στη συνέχεια έγινε η επίδειξη της κάρτας, σε αρμόδια υπηρεσία του Δήμου της Ρόδου, δόθηκαν διαβεβαιώσεις από τον τότε αντιδήμαρχο, ότι η υπόθεση θα τακτοποιηθεί.

Το πιο εντυπωσιακό όμως μέρος της χθεσινής περίπτωσης, είναι ότι ο ίδιος ο Δήμος της Ρόδου, χρωστάει στον συγκεκριμένο επιχειρηματία, ποσό της τάξης των 20.000 ευρώ περίπου τα οποία περιμένει να εισπράξει εδώ και πολλά χρόνια αλλά μάταια.

Ένας Έλληνας με ωμό σεξ και όργια στο Hollywood


Ωμό σεξ και όργια στην νέα αμερικανική σειρά, «Σπάρτακος». Σε αυτή μάλιστα το ελληνικό κοινό θα έχει την δυνατότητα να δει και έναν συμπατριώτη του, τον Τζέιμς Μιχαλόπουλο.
Πρόκειται για τον Έλληνα κασκαντέρ ο οποίος είχε παίξει πριν από κάποια χρόνια και στην πολύ επιτυχημένη ταινία «300». Η σειρά «Σπάρτακος» έχει κάνει ήδη πρεμιέρα στην αμερικανική τηλεόραση και το πρώτο επεισόδιο σύμφωνα με το δίκτυο Starz, το παρακολούθησαν 930.000 τηλεθεατές. Το τελευταίο της περασμένης σεζόν το είδαν 2,7 εκατ. Τα δυο βασικά συστατικά της σειράς είναι το σεξ και η βία. Χαρακτηριστικό είναι πως ένας από τους σκλάβους, ο Γιαννίκος συμμετέχει σε όργιο με τρεις γυναίκες, ενώ γενικότερα οι πρωταγωνιστές καθ’ όλη την διάρκεια του σίριαλ βουτούν στην… αμαρτία και ηδονίζονται ασταμάτητα. Για τον Τζέιμς Μιχαλόπουλο, ο κίνδυνος είναι απλά μια… καθημερινότητα. Πάνω από όλα όμως βάζει την σύζυγό του. Έχει παίξει εκτός από τους «300» και τον τηλεοπτικό «Σπάρτακο» και στην σειρά Chosen Path, αλλά και στο «Τέλος του κόσμου».





http://www.gossip-tv.gr

Γιατί οι άντρες … κοιμούνται μετά το σεξ;



Οι άνδρες κοιμούνται μετά το σεξ για διάφορους λόγους. Κανένας όμως δεν σχετίζεται με την προσωπικότητα της γυναίκας ή τις επιδόσεις της. Επτά (7) τρόποι για να κρατήσετε τον άντρα σας ξύπνιο.
Οι ερευνητές αναφέρουν ότι υπάρχουν λίγα αποδεικτικά στοιχεία που εξηγούν γιατί οι άνδρες κοιμούνται  μετά την ερωτική συνεύρεση.
Υπάρχουν ορμόνες όπως ότι η ωκυτοκίνη, η προλακτίνη,  το γ-αμινοβουτυρικό οξύ (GABA)κ.ά. που διευκολύνουν τη χαλάρωση και προκαλούν τον ύπνο.
Κατά την διάρκεια του σεξ υπάρχουν αλλαγές στη χημεία του σώματος.
Έχει παρατηρηθεί ότι η απελευθέρωση της προλακτίνης, καθιστά το άτομο πολύ κουρασμένο. Επιπλέον, η άσκηση πριν το σεξ και μετά την κορύφωση,  οδηγεί σε υπνηλία γιατί οι μύες παράγουν γλυκογόνο το οποίο εξαντλεί το άτομο. Δεδομένου ότι οι άνδρες έχουν μεγαλύτερη μυϊκή μάζα από τις γυναίκες, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κοιμούνται ευκολότερα μετά το σεξ.
Η Λίμπιντο των ανδρών πηγαίνει … πάνω-κάτω
Σύμφωνα με έρευνες, οι άνδρες έχουν περισσότερη ενέργεια, και μεγαλύτερη αίσθηση ευεξίας  οποία κορυφώνεται μετά την εκσπερμάτωση.   
Ο οργασμός της γυναίκας είναι μια εσωτερική έκρηξη ενέργειας. Δεδομένου δε ότι δεν έχει απώλεια ενέργειας, είναι έτοιμη για να ενισχύσει την… οικειότητα μεταξύ των δύο φύλων και διαθέτει μια γενικότερη αίσθηση της … σύνδεσης και της δέσμευσης. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να θέλει ακόμη και ένα πλούσιο …γεύμα μετά το σεξ. Στις γυναίκες, σε αντίθεση με τους άνδρες, αρέσει να μιλάνε μετά το σεξ.
Αρκετές μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος για τις γυναίκες για να ξεκινήσει ο οργασμός αλλά και για να «σταματήσει» μετά την ερωτική επαφή. Η κατάσταση της διέγερσης διαρκεί πολύ περισσότερο. 
Παρακάτω σας παραθέτουμε 7 τρόπους για να κρατηθείτε … ξύπνιος (ή να κρατήσετε τον άνδρα σας … ξύπνιο).
1.      Προτιμείστε ώρες που είστε ξεκούραστος και πεινασμένος (πριν το πρωινό, το μεσημεριανό και  πριν το βραδυνό γεύμα είναι η καλύτερη επαφή)
2.      Αποφύγετε το σεξ αργά το βράδυ, όταν είστε κουρασμένοι.
3.      Οργανώστε το χρόνο σας, για μια συζήτηση μετά το σεξ. Αυτό συνήθως έχει σαν αποτέλεσμα να αποκοιμηθεί η γυναίκα πρώτη.
4.       Πολλοί άνθρωποι έχουν την τάση να κρατούν την αναπνοή τους κατά την διάρκεια της ερωτικής επαφής και έτσι αυξάνεται ο ρυθμός της καρδιάς τους. Ως εκ τούτου, υπάρχει έλλειψη οξυγόνου, η οποία συμβάλλει στην ανάγκη για ξεκούραση.
5.      Η κατάσταση του ύπνου θα πρέπει να ερμηνεύεται κατά τρόπο θετικό, γιατί αποδεικνύει το γεγονός ότι έχετε φτάσει σε οργασμό και ότι όλα έχουν πάει καλά. 
Σε σπάνιες περιπτώσεις, οι άνδρες που έχουν εξαντληθεί κατά τη διάρκεια ή και μετά τη σεξουαλική επαφή, και κοιμούνται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μπορεί να υποφέρουν από προβλήματα υγείας. Σε αυτή την περίπτωση, αφήστε τις αναστολές και την «αυτό-υπερηφάνεια» σας κατά μέρος και επισκεφθείτε τον ιατρό σας για ένα πλήρη έλεγχο.
6.       Αν ψάχνετε για μια γρήγορη λύση, πιείτε καφέ πριν πάτε για ύπνο με τη σύντροφό σας. Δεν μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για μια μακροπρόθεσμη λύση, αλλά είναι επίσης ένα αποτελεσματικό ερωτικό ερέθισμα. Η καφεΐνη μπορεί να είναι κύριος σύμμαχός σας στον αγώνα κατά της κόπωσης, αλλά μπορεί επίσης να σας βλάψει, καθώς μπορεί να επηρεάσει το νευρικό σας σύστημα.
7.      Αναζωογονητικά ( δίνουν δύναμη) είναι χυμοί από εσπεριδοειδή και ειδικά ένα γκρέιπφρουτ παγωμένο από το ψυγείο.  Στον αντίθετο πόλο βρίσκουμε το αλκοόλ. Μην το χρησιμοποιείτε σε μεγάλες ποσότητες. Η  Επίδρασή του έχει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα.
Από την άλλη πλευρά, τα σώματα των γυναικών αντιδρούν διαφορετικά. 
Είναι πιο πρόθυμα να πάνε για ένα δεύτερο «γύρο», αλλά καλό είναι να συνηθίσουν σε αυτή την κατάσταση (του ενός γύρου) γιατί κανείς δεν μπορεί να υποσχεθεί ότι θα αλλάξει κάτι σύντομα.
Απίστευτο και όμως αληθινό!!! Μια πρόσφατη μελέτη 10.000 Βρετανούς άνδρες, έδειξε ότι το 48% από αυτούς, κοιμούνται ακόμη και κατά τη διάρκεια του σεξ!

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)


Ή Κατερίνα Καινούργιου, πριν λίγα λεπτά μας αποκάλυψε το πρώτο φόρεμα που σχεδίασε η ίδια για τη Lynne, μέσα από το λογαριασμό της στο Twitter.

 Πρόκειται για μία μάξι επιλογή σε ένα καλοκαιρινό κοραλί χρώμα, συνδυασμένο με ένα έθνικ μοτίβο που θυμίζει κάτι από Ινδία, αλλά πολύ από από καλοκαίρι.

Την Κυριακή, στο Stars System, θα το δούμε και σε κίνηση, αφού η παρουσιάστρια, καλεσμένη στην Άση Μπήλιου θα φοράει τη δημιουργία της.




http://www.tuned.gr

ΔΕΙΤΕ ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ: Νοτιοαφρικανική εφημερίδα: Ετσι σκότωσε ο Πιστόριους την Ρίβα Στίνκαμπ




Γραφήματα τα οποία απεικονίζουν το τι συνέβη το μοιραία νύχτα, ξημερώματα του Αγίου Βαλεντίνου στο σπίτι του πρωταθλητή Οσκαρ Πιστόριους, δημοσιεύει η νοτιοφρικανική εφημερίδα City Press.
Στην πρώτη κάρτα απεικονίζεται η Ρίβα Στίνκαμπ με τα χέρια στον αέρα τη στιγμή που δέχεται τη σφαίρα από το όπλο που κρατά ο Οσκαρ Πιστόριους.
Σε αυτή διακρίνεται επίσης το ματωμένο ρόπαλο του κρίκετ, η θήκη του όπλου με το οποίο δολοφονήθηκε η Ρίβα πάνω στο κομοδίνο, ενώ τα σεντόνια είναι τσαλακωμένα, γεγονός που κατά τη νοτιαφρικανική εφημερίδα αποδεικνύει ότι είχε νωρίτερα χρησιμοποιηθεί από κάποιον.
Στη δεύτερη κάρτα διακρίνεται η κλειστή πόρτα του μπάνια και τα σημάδια από τις σφαίρες σε αυτή. Σύμφωνα με τη City Press, η Ρίβα, τρομαγμένη, έσπευσε να βρει καταφύγιο στο μπάνιο. Ωστόσο ο Οσκαρ Πιστόριους συνέχισε να πυροβολεί, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της στο κεφάλι, τον ώμο και το χέρι.
Στην τρίτη κάρτα απεικονίζεται ο Πιστόριους να κατεβαίνει τις σκάλες του σπιιτιού του με τη νεκρή Ρίβα στην αγκαλία του.
Οπως αναφει η Daily Mail, υπό εξέταση βρίσκεται και το ipad που βρέθηκε στην κρεβατοκάμαρα του Οσκαρ Πιστόριους και φέρεται να ανήκει στην Ρίβα Στίνκαμπ, ενώ πηγή της αστυνομίας αναφέρει πως στο σπίτι του πρωταθλητή βρέθηκαν σκευάσματα στεροειδών. 

http://www.dete.gr

Η μητέρα μου με ανάγκασε να κάνω σεx....



Μια ακόμη απόδειξη πως τα παιδιά των διάσημων του Χόλιγουντ δεν έχουν να διηγηθούν τα καλύτερα για την παιδική τους ηλικία.

 Η κόρη της πασίγνωστης ηθοποιού Σίρλεϊ Μακ Λέιν, Σάτσι Πάρκερ διηγείται στην αυτοβιογραφίας της ότι πέρασε μάλλον παραμελημένα παιδικά χρόνια και όταν η μητέρα της της έδωσε σημασία ήταν για να της επιβάλει να κάνει σεx ώστε εκείνη να μπορεί να συζητήσει με τους φίλους της σεξολόγους.

Όπως περιγράφει η Σάτσι Παρκερ η μητέρα της είχε αποκτήσει εμμονή με το σεx. Μάλιστα ένα ζευγάρι σεξολόγων είχε ουσιαστικά εγκατασταθεί στο σπίτι τους.

Όταν η Σάτσι ήταν 17 ετών άκουγε καθημερινά τις πιο απίστευτες ιστορίες για σεxουαλικές περιπτύξεις που τη σόκαραν.

Ακόμη πιο σοκαριστικό ήταν όπως περιγράφει το γεγονός ότι μια ημέρα ο σεξολόγος φίλος της μητέρας της τη ρώτησε χωρίς περιστροφές εάν έχει κάνει σεx.

Όταν εκείνη κοκκινίζοντας του απάντησε “όχι” εκείνος της είπε “κακώς” πρέπει να πάρει τώρα τον φίλο σου και να πάτε στο δωμάτιό σου να κάνετε σεx.

Η μητέρα της στην οποία προσέτρεξε σε βοήθεια ουσιαστικά, λέει, με τον τρόπο της την πίεσε μόνο και μόνο γιατί την ιντριγκάριζε η ιδέα της συζήτησης που θα ακολουθούσε με τους φίλους της.

“Θυμάμαι το σώμα μου να χτυπάει στον τοίχο, το κεφάλι μου να λυγίζει. Δεν υπήρχαν προκαταρκτικά. Ο κόσμος κάτω περίμενε. Ούτε καν θέμα αντισύλληψης. Η αποστολή εξετελέσθη και επιστρέψαμε στο σαλόνι, με ρώτησαν αν έφτασα σε οργασμό. Τους μίσησα για όλη την άσχημη κατάσταση που με έκαναν να περάσω” γράφει η Σάτσι Πάρκερ.

Δεν ήταν καλύτερα απ' το πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου, όπως της είχαν υποσχεθεί...

Η αυτοβιογραφία της τίτλο «Lucky Me», αλλά φαίνεται πως δεν ήταν τόσο τυχερή...

Την απάτησε κι εκείνη από εκδίκηση… δες τί του έκανε στον ύπνο του!



Μην την είδατε… μην την φοβηθήκατε! Ο μόνος τρόπος που σκέφτηκε η Γιόλιβελ Λόπεζ από την Κολομβία να τιμωρήσει τον άντρα της όταν έμαθε ότι την είχε απατήσει ήταν… να του ρίξει καυτό νερό στα γεννητικά του όργανα, την ώρα που κοιμόταν.
Όταν η ερωμένη του συζύγου της την πήρε τηλέφωνο και της είπε ότι εκείνη και ο άντρας της είχαν μόλις κάνει σεξ, η Γιόλιβελ τρελάθηκε και βάλθηκε να τον εκδικηθεί για το κέρατο που της έριξε!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας El Meridiano, όταν ο Νεφέρ Νετάν επέστρεψε σπίτι του τα ξημερώματα, , είπε στη γυναίκα του που τον περίμενε ότι είχε βγει με κάτι φίλους του για ποτά και κατόπιν έπεσε για ύπνο.
Η γυναίκα του δίχως να χάσει καθόλου χρόνο, πήγε στην κουζίνα, πήρε μια κατσαρόλα, τη γέμισε με νερό και την έβαλε στο μάτι της κουζίνας να βράσει. Λίγα λεπτά μετά, το καυτό περιεχόμενο έπεφτε στα γεννητικά όργανα του άπιστου συζύγου της!
«Οι κραυγές του από τον αβάσταχτο πόνο ακούστηκαν σε όλη τη γειτονιά στην πόλη Μαρτίνεζ της βορειοανατολικής Κολομβίας», αναφέρει η εφημερίδα.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα γεννητικά όργανα του Νεφέρ, «κάηκαν ολοσχερώς»!

http://www.koolnews.gr

Ένα βραβευμένο αντιπυρικό σπίτι στη μέση του δάσους!


Με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του, το Wheatsheaf House χάνεται κάπου στα βάθη των αυστραλιανών δασών...

Πρόκειται για εξοχική κατοικία, τρανό παράδειγμα μοντέρνας αρχιτεκτονικής δια χειρός του αρχιτέκτονα Jesse Judd.

Η κατασκευή του για το φόβο των πυρκαγιών που ξεσπούν συχνά στην Αυστραλία διαθέται ένα "στρώμα" από μέταλλο και επιπλέον το σπίτι είναι κατασκευασμένο πάνω σε πλατφόρμα.

 Η έμπνευση για την κατασκευή του προέρχεται από τις δουλειές του Mies van der Rohe.

Παρά το παράξενο σχήμα του το Wheatsheaf House καταφέρνει να δέσει αρμονικά με το φυσικό περιβάλλον γύρω του και να μην τον επηρεάζει. 

Η κατασκευή του περιλαμβάνει ένα περίβλημα μετάλλου.

Το έντονο χρώμα του δεν φαίνεται να δημιουργεί δυσαρμονία στο περιβάλλον.

Το εσωτερικό του είναι υπερμοντέρνο όσο και λειτουργικό.

Η θέα από τον ενιαίο χώρο κουζίνας-σαλονιού προς τα έξω είναι μοναδική χάρη στη μεγάλη τζαμαρία.

Το δωμάτιο με τα μικρότερα παράθυρα είναι μάλλον το μπάνιο!

Η νυχτερινή όψη του φωταγωγημένου Wheatsheaf House είναι εντυπωσιακή!

Ρώσοι κομάντο τραγουδούν με... περηφάνεια Μπομπ Σφουγγαράκη [βίντεο]



Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα απίστευτο βίντεο που δείχνει Ρώσους στρατιώτες, όλων των σωμάτων, να τραγουδούν το τραγούδι της διάσημης παιδικής σειράς «Μπομπ Σφουγγαράκης» ή «Sponge Bob»!
Σύμφωνα με το English Russia, όπως γράφει το onalert.gr, οι Ρώσοι στρατιώτες που εμφανίζονται στο βίντεο δεν τραγουδούν Μπομπ Σφουγγαράκη στο πλαίσιο κάποιας... πλάκας. Το άκρως αντίθετο. Γίνεται στο πλαίσιο της εκπαίδευσης, αφού το τραγούδι της διάσημης παιδικής σειράς διδάσκεται κανονικότατα στο ρωσικό στρατό.



http://www.iefimerida.gr

Τσιπ στον εγκέφαλο δίνει στα ζώα την… έκτη αίσθηση



Ένα εμφύτευμα στον εγκέφαλο των αρουραίων τους έδωσε μια έκτη αίσθηση που τους επέτρεψε όχι να βλέπουν αλλά να αγγίζουν το υπέρυθρο φως. Πρόκειται για την πρώτη φορά που ένα ζώο αποκτά τέτοια αίσθηση χάρη σε μια ηλεκτρονική συσκευή εμφυτευμένη στον εγκέφαλό του.

Το επίτευγμα ανοίγει το δρόμο σε μια νέα γενιά νευρο-προσθετικών συσκευών που θα ελέγχονται από τον εγκέφαλο και μελλοντικά μπορεί να δώσουν για πρώτη φορά τη δυνατότητα στους ανθρώπους να βλέπουν στο υπέρυθρο φάσμα της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.

Οι επιστήμονες του πανεπιστημίου Ντιούκ της Βόρειας Καρολίνα προσάρμοσαν στο κεφάλι των πειραματόζωων υπέρυθρους αισθητήρες, οι οποίοι μέσω μικροσκοπικών ηλεκτροδίων συνδέθηκαν με το τμήμα εκείνο του εγκεφάλου τους που επεξεργάζεται τις πληροφορίες της αφής. Όταν τα ζώα δέχονταν υπέρυθρα σήματα, ο εγκέφαλός τους τα ερμήνευε ως απτικά ερεθίσματα.

Μέσα σε ένα μήνα, οι αρουραίοι στο εργαστήριο είχαν μάθει να συσχετίζουν πλήρως τα σήματα του υπέρυθρου φωτός που λάμβανε ο εγκέφαλός τους, με μια αίσθηση ψευδο-αφής, χωρίς να εμπλέκεται καθόλου το δέρμα τους στην όλη διαδικασία. Δηλαδή, ενώ τα ζώα δεν έβλεπαν το υπέρυθρο φως, το αντιλαμβάνονταν ως ερέθισμα αφής, γι' αυτό και έξυναν το τρίχωμά τους σαν να αισθάνονταν ότι άγγιζαν το αόρατο υπέρυθρο φως.

Η νέα αυτή αισθητηριακή δυνατότητα θυμίζει το σπάνιο φαινόμενο της συναισθησίας που έχουν μερικοί άνθρωποι, αντιλαμβανόμενοι μια αίσθηση με διαφορετικό αισθητήριο όργανο (π.χ. βλέπουν τη μουσική ή μυρίζουν τα χρώματα).

Οι εκπληκτικοί δρόμοι που ανοίγονται για το μέλλον

Αυτό, κατά τους επιστήμονες, σημαίνει πως θεωρητικά στο μέλλον κάποιος τυφλός άνθρωπος με κατεστραμμένο οπτικό εγκεφαλικό φλοιό θα μπορούσε να δει ξανά μέσω ενός ηλεκτρονικού ματιού, το οποίο θα λάμβανε οπτικά σήματα και θα τα επεξεργαζόταν σε άλλη εγκεφαλική περιοχή (για την αφή).

Όπως αναφέρουν οι μελετητές, εκτός από το υπέρυθρο φως, μια ανάλογη συναισθησία θα μπορούσε πιθανώς να συμβεί με τους υπέρηχους, τα ραδιοκύματα, τα μαγνητικά πεδία κ.α. Κάτι τέτοιο, αν γινόταν πραγματικότητα χάρη στα κατάλληλα ηλεκτρονικά εμφυτεύματα, θα διεύρυνε εντυπωσιακά τις αισθητήριες δυνατότητες του ανθρώπινου εγκεφάλου, με συνέπεια οι άνθρωποι να μπορούν να αντιλαμβάνονται στη φύση πράγματα για τα οποία δεν έχουν προικιστεί από τη βιολογική εξέλιξη με τα κατάλληλα αισθητήρια όργανα.


Αυτή είναι κουκλάρα θεσσαλονικιά DJ που είναι πλέον...περιζήτητη !!!


Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη . Η ενασχόλησή της με τη μουσική ξεκίνησε κατά τη διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων ( Πτυχιούχος Λογιστικής και Αεροσυνοδού).Εργάζεται ως ραδιοφωνική παραγωγός στο ΖΟΟ radio 90,8 της Θεσσαλονίκης, το μεγαλύτερο εμπορικό ραδιόφωνο ξένης μουσικής της συμπρωτεύουσας (καθημερινά 22.00-00.00).

Τα νούμερα της ακροαματικότητας της εκπομπής της είναι απο τα μεγαλύτερα της ζώνης καθώς η αμεσότητα,το χιούμορ και το χρώμα της φωνής της κερδίζουν το κοινό της Θεσσαλονίκης...

Το 2011 παρακολούθησε το τμήμα DJing της φημισμένης σχολής ' Decadance dj school ' .Εχει διατελέσει resident και guest dj στα πιο γνωστά cafe,bars και clubs της Θεσσαλονίκης. Αποτελεί πλέον την καλύτερη γυναίκα dj της Θεσσαλονίκης με πολλούς fans σε όλη την Ελλάδα.

Τα δυναμικά dj set της χαρακτηρίζονται απο mainstream,rock και rnb ακούσματα τα οποία δένουν αρμονικά με την elegant εμφάνισή της και την καθιστούν μοναδική στο είδος της.

Αυτό τον καιρό θα την βρείτε καθε Τρίτη στα decks του Goldfish bar (Girls night Out party) και κάθε Τετάρτη στο καλύτερο bar της Κατερίνης, το Κartell Design cafe-bar (Holly Wensdays party).






Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν θέλει να είναι… σέξι!



Ουκ ολίγες φορές έχει δείξει το ταλέντο της στην υποκριτική. Ωστόσο η Ντορέττα Παπαδημητρίου έδειξε και πόσο καλή είναι και στον χορό, αφού ήταν η μεγάλη νικήτρια στο «Dancing With the Stars 3». Και η όμορφη ηθοποιός, το βράδυ της Δευτέρας εμφανίστηκε στην εκπομπή «ΟΛΑ» του Θέμου Αναστασιάδη και μίλησε για την εμπειρία της στον τελικό.
«Μπορεί να είχα σκεφτεί τη νίκη και να δουλεύαμε σκληρά για αυτό, αλλά τα φαβορί δεν κερδίζουν πάντα. Μέχρι να πει το αποτέλεσμα η Ζέτα, μου είχε κοπεί η ανάσα» είπε η Παπαδημητρίου, η οποία ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να κάνει σέξι εμφανίσεις στα live. «Αν βγήκαμε σέξι, δεν ήταν αυτός ο σκοπός μας. Εντάξει τώρα για τα ρούχα… Τι να φορούσα; Κελεμπία;» συμπλήρωσε.


Guardian: Έλληνες φάγατε 74.300 κιλά αλογίσιου κρέατος !!!


Πριν από λίγες ημέρες η Guardian είχε αποκαλύψει πως η Rangeland Foods, μία ιρλανδική εταιρεία επεξεργασίας κρέατος που είχε ενοχοποιηθεί για τεράστιο ποσοστό (75%) κρέατος αλόγου σε ακατέργαστα υλικά της, είχε πελάτες μεταξύ άλλων και την Ελλάδα!

Η βρετανική εφημερίδα, μετά από την είδηση βόμβα, επανέρχεται στο τεράστιο αυτό διατροφικό σκάνδαλο με νέο δημοσίευμα στο οποίο αναφέρει αναλυτικά τα κιλά του αλογίσιου κρέατος που εισήχθη σε κάθε χώρα βάζοντας σε κίνδυνο τους πολίτες της.

«Η Ευρώπη συνήθιζε ινα συλλέγει δεδομένα σχετικά τον αριθμό αλόγων που σφαγιάζονται κάτι το οποίο όμως σταμάτησε το 2008 μετά από συμφωνία των κρατών μελών της.

Τα τελευταία όμως χρόνια, έχουν δημοσιευθεί στατιστικά στοιχεία για τις εξαγωγές και τις εισαγωγές κρέατος αλόγου. Μπορεί τα στοιχεία να είναι ελλειπή όμως δίνουν μια αίσθηση του μεγέθους του διατροφικού σκανδάλου» αναφέρει χαρακτηριστικά η Guardian.

Σύμφωνα λοιπόν με στατιστικά στοιχεία της Eurostat και συγκεκριμένα της βάσης δεδομένων εσωτερικού εμπορίου της υπηρεσίας περισσότεροι από 65.000 τόνοι κρέατος ιπποειδών «κυκλοφόρησαν» στο εμπόριο από και προς χώρες της Ευρώπης μέσα στο 2012.

Στην Ελλάδα εισήχθησαν 74.300 κιλά αλογίσιου κρέατος!!!

Στα στατιστικά τεκμήρια που ακολουθούν παρατίθενται οι ακριβείς ποσότητες κρέατος ιπποειδών (αλόγου, γαϊδάρου, μουλαριού), ανάμεσα στις οποίες και εκείνες που είχαν προορισμό την Ελληνική αγορά.


http://www.to-periptero.com

Πουλάνε... στοιχειωμένο καθρέφτη που τους κατέστρεψε τη ζωή!



Κακοτυχία, οικονομικά προβλήματα, αρρώστιες και εφιάλτες έφερε ένας... στοιχειωμένος καθρέφτης σε δυο συγκάτοικους που ζουν στο Λονδίνο.  

Ο ομογενής, Σωτήρης Χαραλάμπους, και ο Τζόζεφ Μπιρτς, αποφάσισαν να βάλουν τέλος στο... μαρτύριο και να πουλήσουν τον “δαιμονικό” καθρέφτη σε κάποιον... θαρραλέο!

Σύμφωνα με τη συνέντευξη που παραχώρησαν στη “Daily Mail”, ο 34χρονος Χαραλάμπους και ο 20χρονος Μπιρτς απέκτησαν την αντίκα, όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τους τον παραχώρησε. Από τότε, ξυπνούσαν τα βράδια με εφιάλτες και ένιωθαν “μαχαιριές” στο σώμα τους.

Έτσι, αποφάσισαν να τον πουλήσουν στο eBay για 100 λίρες, ενημερώνοντας βέβαια τους υποψήφιους αγοράστες για τα προβλήματα που μπορεί να τους προκαλέσει. Μέχρι στιγμής, περίπου 20.000 άτομα έχουν δει την αγγελία, αλλά μόνο ένας έχει εκφράσει ενδιαφέρον να τον αγοράσει με σκοπό να τον κάνει δώρο στην πρώην του! 

Ο Σωτήρης Χαραλάμπους υποστήριξε: “Νομίζω ότι κάποιος δολοφονήθηκε μπροστά σε αυτόν τον καθρέφτη, γι' αυτό και στοιχειώνει το σπίτι μας. Ένας ειδικός στις αντίκες μάς πρότεινε την τιμή πώλησης, αλλά θα θέλαμε να επισκεφτούμε και κάποιον που ασχολείται με την παραφυσική”. 

Από την πλευρά του, ο Τζόζεφ είπε: “Στην αρχή σκεφτήκαμε ότι κάποιος μας έκανε βουντού ή μαύρη μαγεία, αλλά μετά αρχίσαμε να βλέπουμε μέσα στον καθρέφτη περίεργες σκιές”. 


http://www.newsit.gr

Άνδρας στο τιμόνι - γυναίκα στο τιμόνι (κορυφαίο!)


ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ!!


ΣΟΚ: Νοσηλευτής στο Δαφνί βίασε ασθενή



Αναστάτωση έχει προκαλέσει στο Ψυχιατρικό Κατάστημα στο Δαφνί η είδηση ότι 55χρονος νοσηλευτής βίασε 35χρονη ασθενή.

Το γεγονός έχει προκαλέσει σοκ στο νοσηλευτικό ίδρυμα, αφού σύμφωνα με τον διοικητή του ΨΝΑ αλλά και τους εργαζομένους, οι οποίοι επιβεβαιώνουν το περιστατικό, έχει ήδη διενεργηθεί ΕΔΕ και έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες περί πειθαρχικού ελέγχου, ενώ αναμένονται και τα στοιχεία της δικογραφίας από την προανάκριση για να ενσωματωθούν στο φάκελο.

Όπως ανέφερε ο διοικητής του Ψυχιατρικού Καταστήματος, Οθων Χαραλαμπάκης, σύμφωνα με τη «Δημοκρατία», το νοσηλευτικό ίδρυμα «είχε την υποχρέωση να επιληφθεί της καταγγελίας. Πράγματι το θέμα υφίσταται. Ειδοποιήσαμε την αστυνομία και ο νοσηλευτής συνελήφθη. Εχει τεθεί σε αργία και το λόγο έχει η δικαιοσύνη».

http://www.newsbomb.gr

Τι είναι αυτό που τσακίζει τη σεxουαλική επιθυμία των Ελληνίδων;



Κατά καιρούς έχουμε δει πολλές έρευνες που αφορούν τις ανησυχίες των αντρών, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω του στρες που έχουν για να αποδείξουν ότι είναι καλοί εραστές. Τώρα μια νέα έρευνα έρχεται να μας πληροφορήσει ότι δεν είναι μόνο οι άντρες που αγχώνονται για τις επιδόσεις τους στο σεx, αλλά και οι γυναίκες. Μάλιστα, το ακόμα πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι αυτή η έρευνα αφορά αποκλειστικά τις Ελληνίδες, οι οποίες παραδέχονται ανοιχτά ότι έχουν μειωμένη σεxουαλική επιθυμία και έχουν δυσκολία να φτάσουν σε οργασμό.


Σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποίησε το κέντρο σεxουαλικής και αναπαραγωγικής υγείας του Αριστοτελείου πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, μεγάλο μέρος των Ελληνίδων διακατέχεται από έντονο άγχος σε ότι αφορά την απόδοσή του στο σεx. Αυτό έχει ως άμεση συνέπεια να παρουσιάζουν συχνά και έντονα προβλήματα κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης και να μην την απολαμβάνουν όσο θα έπρεπε. Η εν λόγω έρευνα κατέδειξε ότι το 68% των Ελληνίδων που εμφανίζει προβλήματα οργασμού, δήλωσε πως έχει άγχος απόδοσης. Σαν να μην έφτανε αυτό το 54% των Ελληνίδων που νιώθουν πόνο κατά τη διάρκεια της σεxουαλικής επαφής, εμφανίζουν επίσης ανάλογο άγχος. Τέλος, ένα ποσοστό της τάξης του 24% που δηλώνει ότι έχει μειωμένη σεxουαλική επιθυμία, αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα.Τα στατιστικά στοιχεία της έρευνας του Αριστοτελείου πανεπιστημίου έδειξαν επίσης ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εκπρόσωπων του ωραίου φύλου που συμμετείχαν σε αυτή, δηλαδή το 95,2%, αντιμετώπιζε προβλήματα με το άγχος, παρά το ότι ήταν σε σταθερή σχέση. Ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό στοιχείο ήταν ότι οι περισσότερες Ελληνίδες που ρωτήθηκαν, το 79%, είχαν θέματα με το στρες γενικότερα στη ζωή τους, την ώρα που το αντίστοιχο ποσοστό στις τάξεις των Ελλήνων αντρών φτάνει το 63,9%.

Πηγή: kamarinia.gr

Ε. Παπαρίζου: Την πρόδωσε το μικροσκοπικό της φόρεμα! (ΦΩΤΟ)


Τι την ήθελε τη χαρά η Έλενα Παπαρίζου μόλις είδε στην πίστα τον Σπύρο Σούλη; Το φόρεμα την πρόδωσε. Σαν να λέμε ήθελε η τραγουδίστρια να χαρεί και το μίνι δεν την αφήνει... Όλα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής 17 Φεβρουαρίου όταν ο παρουσιαστής βρέθηκε να διασκεδάζει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Έλενα Παπαρίζου. Εκείνος, ανέβηκε στην πίστα για να την συγχαρεί κι όταν η τραγουδίστρια όρμησε κατά επάνω του να τον αγκαλιάσει, το μικροσκοπικό φορεματάκι άφησε να φανεί το στενό μαύρο σορτσάκι της...



Ανέκδοτο:Τόπε ο παπαγάλος!


Ήταν ένας άντρας που θα έφευγε για επαγγελματικό ταξίδι ,
> αλλά για να πάει ταξίδι ήθελε να βρει πρώτα κάτι για να παρακολουθεί τη
> γυναίκα του .
>
> Σκέφτηκε λοιπόν να αγοράσει ένα παπαγάλο που να μιλάει
>
> Πάει σ` ένα μαγαζί με ζώα βλέπει έναν πωλητή και
> του λέει :
> - Θα ήθελα ένα παπαγάλο
> Του δείχνει έναν ο πωλητής
> - Πόσο έχει αυτός ;
> - 2.000€! απαντάει ο πωλητής
> - Μπα είναι πολύ ακριβός για τη δουλειά που τον θέλω , και φεύγει.
>
> Πάει σ` ένα άλλο μαγαζί βλέπει και εκεί έναν παπαγάλο .
> - Πόσο έχει αυτός ο παπαγάλος ;
> - 1.000€ του απαντάει ο πωλητής .
> - Μπα είναι πολύ ακριβός για τη δουλειά που το θέλω,και φεύγει.
>
> Χωρίς να απελπιστεί συνεχίζει ...
> Μπαίνει και σ` ένα άλλο μαγαζί και βλέπει και εκεί έναν παπαγάλο .
> - Πόσο έχει αυτός ο παπαγάλος ;
> - 30€ απαντάει ο πωλητής
> - Και γιατί είναι τόσο φτηνός ;
> - Γιατί έχει ένα μειονέκτημα κύριε μου .
> Δεν έχει πόδια και στηρίζεται στα αρ@ίδια του.
> - Δεν πειράζει για τη δουλειά που τον θέλω εγώ δεν χρειάζεται να έχει
> πόδια παρά μόνο να μιλάει.
> Μιλάει ;
> - Ναι βεβαίως και μιλάει! Και είναι και πανέξυπνος.
> Παίρνει λοιπόν ο κύριος τον παπαγάλο , τον πάει σπίτι του,τον βάζει στο
> σαλόνι και του λέει :
>
> - Όταν θα γυρίσω θα μου πεις τι έκανε η γυναίκα μου όσο έλειπα.
> -Τι θα κερδίσω εγώ; του λέει ο παπαγάλος..Πωπω!! χτύπησα γατονι!
> σκέφτεται..
> -Τεχνητά πόδια; εεεεε;;.Και ότι άλλο θες.
>
> Φεύγει λοιπόν για το ταξίδι του .
> Μετά από λίγες μέρες γυρνάει και ρωτά τον παπαγάλο :
> - Για πε ρε..τι έγινε; και τι έκανε η γυναίκα μου όσο έλειπα ;
>
> - Αντρας μελαχρινός μπήκε μέσα στο σπίτι
> - Ναι ε; και μετά και μετά ;
>
> -Αντρας και γυναίκα στο σαλόνι κάθισαν
> - Ναι ε;;και μετά και μετά ;
>
> - Μετά φιλάκια έδιναν !
> - Μετά ;
>
> - Μετά ρούχα έβγαζαν !
> - Μετά ;
>
> - Κρεβατοκάμαρα πήγαν !
> - Ναι ε;; και μετά και μετά;;
> .
>
> - Μετά μου σηκώθηκε και έπεσα !!!
>
>

NBC News: Αυτή είναι η δουλειά που θα ανθίσει όσο καμία άλλη στο μέλλον



Ειδικοί στην καλλιέργεια και κατανάλωση μαριχουάνας ζητούνται στις ΗΠΑ με σκοπό να καλύψουν θέσεις σε δημόσιες υπηρεσίες, τώρα που σε ορισμένες πολιτείες η κατανάλωση μαριχουάνας έχει πλέον νομιμοποιηθεί.

Σύμφωνα με την περιγραφή του αντικειμένου της εργασίας απαιτούνται: 5 χρόνια συνεπούς εμπειρίας στο αντικείμενο, πτυχίο νομικής (θα συνεκτιμηθεί ως θετικό προσόν), εκτεταμένη γνώση επί όλων των ζητημάτων που άπτονται της μαριχουάνας.

Καθώς οι αξιωματούχοι προσπαθούν να βρουν τρόπο να δημιουργήσουν ένα ρυθμιστικό πλαίσιο για το νεοαναδυόμενο φαινόμενο, προσλαμβάνουν επίσης διαφημιστές με σκοπό την προώθηση πληροφοριακού υλικού που έχει να κάνει με τον καταλληλότερο τρόπο καλλιέργειας, ξήρανσης, δοκιμής, συσκευασίας καθώς και ψησίματός της υπό μορφή brownies...

Δεν θα πιστεύετε τι μεταφέρει αυτό το ασθενοφόρο στην Λέσβο ....



Ασθενοφόρο χρησιμοποιείται για υδραυλικές εργασίες από εργάτες του Δήμου Λέσβου.

Πριν από περίπου 10 χρόνια το τότε υπουργείο Αιγαίου είχε παραδώσει 3 ασθενοφόρα στους πρώην Δήμους Πέτρας, Μολύβου και Ερεσού - Αντίσσης για την μεταφορά των ασθενών από τα χωριά αυτά στο πλησιέστερο Κέντρο Υγείας ή το Νοσοκομείο.

Μέχρι και το 2009, τα ασθενοφόρα αυτά εξυπηρετούσαν τους κατοίκους σε καθημερινή βάση με οδηγούς που διέθεταν οι Δήμοι.

Το όχημα της Ερεσού ο πρώην Δήμος το παραχώρησε στο Κέντρο Υγείας Άντισσας, όπου και συνεχίζει να λειτουργεί. Λόγω έλλειψης προσωπικού το ασθενοφόρο της Πέτρας εγκαταλείφθηκε στην τύχη του ενώ το τρίτο όχημα άλλαξε χρήση και πλέον χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς όπως αναφέρει το lesvopost.gr

Πλέον έχει μετατραπεί σε αποθηκευτικό χώρο για τα εργαλεία των υδραυλικών, ενώ ταυτόχρονα οι εργάτες μετακινούνται με αυτό για να αποκαταστήσουν τις ζημιές που παρουσιάζονται στα χωριά.

Απίστευτη φωτό: Μοντέλο και σύζυγός ποδοσφαιριστή τρέλανε τον «Βενζινά» και την αντλία του!



Δεν έχει τον θεό της. Και φροντίζει κάθε φορά που προκαλεί να μας κάνει κοινωνούς στις τσαχπινιές της.

Είναι μοντέλο και σύζυγός ποδοσφαιριστή. Είναι μάνα και το κορμί της μοιάζει πολύ με αυτό της J-Lo. Έχει δολοφονικές καμπύλες και φροντίζει κάθε τόσο να τις αναδεικνύει με τα στησίματα της. Αυτή τη φορά η Νίβες Σέλσιους προκαλεί ατυχήματα με την αντλία της βενζίνης. Πώς; Ε…δείτε την εικόνα και φανταστείτε πώς θα ήταν να ξυπνούσατε δίπλα της…

Με ή χωρίς αντλία…έχει τον τρόπο να την «κάνει καλά» το κορίτσι! 


πηγή : nassosblog/gossip-tv.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger