Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΚΑΛΕΣΑΝ 65ΧΡΟΝΟ ΒΟΛΙΩΤΗ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗ… ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Δεν πίστευε στα μάτια του ο 65χρρονος από το Βόλο ο οποίος την περασμένη εβδομάδα έλαβε έγγραφο από την Εισαγγελία Στρατοδικείων Θεσσαλονίκης, στο οποίο αναγραφόταν ότι όφειλε να παρουσιαστεί σε στρατιωτική μονάδα, έτσι ώστε να υπηρετήσει τη θητεία του.
Στο έγγραφο αναφερόταν πως ο 65χρονος ήταν καταχωρημένος στους ανυπότακτους και σε περίπτωση που δεν παρουσιαζόταν, θα κινδύνευε με κυρώσεις.
«Δεν πίστευα στα μάτια μου με αυτά που διάβαζα. Αρχικά τα έχασα νομίζοντας ότι κάποιος μου κάνει πλάκα. Όταν κατάλαβα ότι επρόκειτο για επίσημο έγγραφο άρχισα πλέον να ψάχνομαι, αναζητώντας τις αρμόδιες υπηρεσίες για να διορθώσουν το μέγα λάθος», επισήμανε ο ίδιος σύμφωνα με το larissanet.gr.
Ευτυχώς, όπως αποδείχθηκε, ο 65χρονος, ο οποίος σημειωτέον έχει υπηρετήσει κανονικά τη θητεία του, δεν θα ξαναπαρουσιαστεί, αφού όπως αποδείχθηκε επρόκειτο για λάθος αφού η συγκεκριμένη έγγραφη ειδοποίηση προοριζόταν για άλλον άντρα με το ίδιο επίθετο, αλλά διαφορετικό μητρώνυμο.
«Ευτυχώς που με μία δεύτερη ματιά και συνομιλώντας με τις αρμόδιες υπηρεσίες διαπιστώθηκε το λάθος και έτσι δεν χρειάστηκε μεγαλύτερο ψάξιμο για να αναζητηθεί η πραγματική αλήθεια», είπε ο ηλικιωμένος.

Πηγή: iefimerida.gr


Ανήλικα κορίτσια κάνουν σeξ στις τουαλέτες των σχολείων με αντάλλαγμα ακριβά δωρά!!!


Τις ερωτικές τους υπηρεσίες πρόσφεραν απλόχερα ανήλικες μαθήτριες ηλικίας 14 έως 16 ετών σε ιδιωτικό σχολείο στην Ιταλία, με αντάλλαγμα ακριβά δώρα.

Τις αποκαλούν «κορίτσια ντους», επειδή κάνουν σeξ με την ευκολία που κάνουν καθημερινά ντους. Είναι μαθήτριες ακριβών ιδιωτικών σχολείων στο Μιλάνο που προσφέρουν σeξουαλικές υπηρεσίες σε συμμαθητές τους παίρνοντας δώρα smartphones και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας.

Στις τουαλέτες των σχολείων οκτώ κορίτσια ηλικίας 14 και 16 ετών έρχονταν σε ερωτική επαφή με τα αγόρια των τάξεών τους, τα οποία στη συνέχεια πλήρωναν για τις υπηρεσίες με ακριβά αντικείμενα. Οι ανήλικες, μάλιστα, επιδίδονταν συστηματικά στην ερωτική πράξη με τους συμμαθητές τους ακόμα και με περισσότερα αγόρια μέσα στην ίδια ημέρα.

Το φαινόμενο αποκάλυψε ο καθηγητής Λούκα Μπερνάρντο, ο οποίος είναι διευθυντής της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Φατεμπενεφρατέλι του Μιλάνο.

«Έχουμε εντοπίσει οκτώ κορίτσια προς το παρόν, ωστόσο γνωρίζουμε ότι το φαινόμενο είναι πιο διευρυμένο. Οι πελάτες επιλέγοντας σύμφωνα με αυτό που μπορούν να χαρίσουν μετά το σeξ. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, κυκλοφορεί στα κινητά τηλέφωνά τους ειδικό μενού, όπως το χαρακτηρίζουν, με τις υπηρεσίες, τα ωράρια για τα ραντεβού στις τουαλέτες.

Τα κορίτσια προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε περισσότερα αγόρια μέσα στην ημέρα. Για εκείνες αποτελεί ένα είδους παιχνιδιού, πολύ επικίνδυνου, στο οποίο νομίζουν ότι κυριαρχούν και παγιδεύουν τους πελάτες», δήλωσε ο Μπερνάρντο στην εφημερίδα Il Corriere della Sera.

Ο καθηγητής συμπλήρωσε, μάλιστα, πως τα επτά από τα οκτώ κορίτσια που έχουν εντοπιστεί προέρχονται από «καλές οικογένειες» από την καρδιά του Μιλάνο.

Φοβερή φάρσα που θα μπορούσε να… κλείσει σπίτια! [βίντεο]

Πώς θα νιώθατε εσείς αν ο σύντροφος σας έβγαινε από το δοκιμαστήριο με κραγιόν στο λαιμό και πίσω του μια ξαναμμένη ξανθιά; Μια φοβερή φάρσα, που θα μπορούσε να… κλείσει σπίτια.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα ξεκαρδιστείτε στα γέλια…

ΚΙΝΔΥΝΟΣ στη Γη; Δορυφόρος πέφτει από το διάστημα τις επόμενες ώρες!-Ζυγίζει έναν τόνο!

Συναγερμός έχει σημάνει στον πλανήτη μας αφού οι επιστήμονες από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (ESA) έχουν προβλέψει ότι ο ευρωπαϊκός δορυφόρος GOCE θα πέσει στη... Γη!!!

Συγκεκριμένα, περίπου το 20% της μάζας του δορυφόρου δεν θα διαλυθεί από την θερμότητα κατά την είσοδο του στην ατμόσφαιρα αλλά θα πέσει σε ξηρά ή θάλασσα σε πολλά κομμάτια, άγνωστο πόσα!

Έτσι, ο δορυφόρος που τέθηκε σε τροχιά το 2009 για να χαρτογραφήσει το βαρυτικό πεδίο του πλανήτη μας, αναμένεται τις επόμενες ώρες να πέσει στη Γη, χωρίς κανένας από τους αρμόδιους επιστήμονες για την παρακολούθηση της λειτουργίας του, να γνωρίζουν την ακριβή τοποθεσία.

Ο δορυφόρος που έχει μέγεθος όσο ένα μικρό αυτοκίνητο και ζυγίζει περίπου ένα τόνο, κατά την είσοδο του στην ατμόσφαιρα θα εκραγεί και θα διασπαστεί σε κομμάτια, πολλά από τα οποία θα πέσουν αυτούσια στο έδαφος ή σε κάποιον ωκεανό.

Οι Επιστήμονες του Οργανισμού υποστηρίζουν μάλιστα ότι δεν χρειάζεται να ανησυχεί κανείς μην χτυπηθεί από κάποιο κομμάτι του δορυφόρου, αλλά παραδέχονται ότι η συγκεκριμένη πιθανότητα είναι υπαρκτή.

Ο Ρουν Φλόμπερχάγκεν που είναι επικεφαλής του προγράμματος παρακολούθησης του δορυφόρου, ανέφερε ότι «είναι δύσκολο να προσδιορίσουμε από ποιό σημείο της ατμόσφαιρας θα γίνει η επανείσοδος του δορυφόρου και πού θα προσκρούσει. Οι καλύτερες εκτιμήσεις που έχουν κάνει υπολογίζουν ότι η πτώση θα συμβεί την Κυριακή ή τη Δευτέρα».

Γεγονός είναι ότι ο δορυφόρος βρισκόταν στα 160 μίλια μακριά από τη Γη και στη συνέχεια άρχισε να περιφέρεται όλο και πιο κοντά στον πλανήτη μας, φθάνοντας τα 100 μίλια προχθές. Εκτελούσε μία πλήρη περιφορά της Γης κάθε 88 λεπτά.

Ο δορυφόρος είχε σχεδιαστεί για να ολοκληρώσει την αποστολή του στον Αύγουστο του 2011. Ωστόσο οι ειδικοί του ESA διαπίστωσαν εκείνη την περίοδο ότι ο GOCE διέθετε επάρκεια «καυσίμων» και έτσι παρέτειναν την αποστολή μέχρι τώρα.

Τον κατηύθυναν μάλιστα πλησιέστερα στη Γη ώστε να λάβει λεπτομερέστερες μετρήσεις.

Αυτή ανεξέλεγκτη είσοδος διαφόρων δορυφόρων, από το διάστημα στη Γη, είχε προκαλέσει στο παρελθόν έντονες επικρίσεις καθώς υπήρχε πάντα ο κίνδυνος απώλειας ανθρώπινων ζωών.

Το 2008, ο ΟΗΕ υιοθέτησε μέτρα προστασίας απέναντι σε τέτοιες πρακτικές, όμως ο συγκεκριμένος δορυφόρος είχε ήδη σχεδιαστεί για να τελειώσει τη ζωή του με αυτόν τον παράδοξο τρόπο.

Πηγή: Τα Νέα

Έκοψαν τα… κεφάλια τους και τα έβαλαν στην τούρτα! - ΦΩΤΟ

Έχετε όρεξη για γλυκάκι; Ξανασκεφτείτε το.

Την πιο φρικιαστική τούρτα επέλεξε ένα ζευγάρι για το γάμο του. Συγκεκριμένα η 28χρονη νύφη Natalie Sideserf σπατάλησε σαράντα ώρες για να φτιάξει μια τούρτα με τα κεφάλια τους κομμένα και βουτηγμένα στο αίμα. 

Το εγχείρημά της στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού η ομοιότητα της τούρτας με τα πρόσωπα τους είναι μεγάλη…



Αυτές είναι οι 10 πιο παράξενες αιτίες θανάτου

Από ιπποπόταμοι είναι λίγο πιο... λογικό, αλλά από την άλλη ανταζόσασταν ποτέ ότι ένα μυρμήγκι θα μπορούσε να σκοτώσει άνθρωπο; Μήπως ένας αυτόματος πωλητής ακούγεται πιο επικίνδυνος;
Αυτές είναι δύο μόνο απ τις παράξενες αιτίες θανάτου στην λίστα που   ακολουθεί.

Και δεν μιλάμε γι μεμονωμένα περιστατικά...
1) Τα γραπτά μηνύματα κατά την οδήγηση σκοτώνουν 6.000 άτομα ετησίως μόνο στις ΗΠΑ
2) Ιπποπόταμοι σκοτώνουν 2.900 ανθρώπους κάθε χρόνο στην Αφρική
3) Η αυτοερωτική ασφυξία σκοτώνει 600 άτομα ετησίως
4) Η πτώση από το κρεβάτι σκοτώνει 450 άτομα κάθε χρόνο στις ΗΠΑ
5) Σταλακτίτες πάγου σκοτώνουν 100 άτομα ανά έτος στη Ρωσία
6) Οι μέδουσες σκοτώνουν 20-40 άτομα ανά έτος μόνο στις Φιλιππίνες
7) Οι σκύλοι σκοτώνουν 34 άτομα ανά έτος στις ΗΠΑ
8) Τα μυρμήγκια σκοτώνουν 30 άτομα ανά έτος
9) Οι αυτόματοι πωλητές σκοτώνουν 13 άτομα τον χρόνο
10) Τα Roller Coasters σκοτώνουν 4 άτομα ανά έτος 

Θεόδωρος Γκριέγκο - Ο πρώτος Έλληνας που ταξίδεψε στην Αμερική


Όλο και περισσότεροι Έλληνες αναζητούν σήμερα την τύχη τους εκτός συνόρων καθώς μια από τις σημαντικότερες συνέπειες της οικονομικής κρίση που χτυπά την χώρα μας είναι το γεγονός πως η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε μια αφιλόξενη επαγγελματική χώρα. Ένας από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς των συμπατριωτών μας… οι ΗΠΑ που παρά την ύφεση της οικονομίας τους οι επαγγελματικές ευκαιρίες δεν λείπουν. Και μπορεί σήμερα πολλοί Έλληνες να ετοιμάζουν βαλίτσες για τις ΗΠΑ όμως λίγοι θυμούνται και ακόμα περισσότεροι δεν γνωρίζουν ποιος ήταν ο πρώτος συμπατριώτης μας που πάτησε το πόδι του στην Αμερική γράφοντας την δική του μοναδική ιστορία και σήμερα το άγαλμα του βρίσκεται στην Φλόριντα.

Το όνομα του όπως έχει καταγραφεί στα ιστορικά αρχεία ήταν Θεόδωρος ο Γκριέγκο που σαν σήμερα πριν από 482 χρόνια το 1528 γινόταν ο πρώτος Έλληνας που πατούσε το πόδι του στην Αμερική. Για την καταγωγή του ερίζουν η Κεφαλονιά και η Κρήτη τα ιστορικά όμως αρχεία ξετυλίγουν την μοναδική του διαδρομή και την περιπέτεια του μακριά από την πατρίδα.

Ο Θεόδωρος, ήταν θαλασσοπόρος και εξερευνητής που το 1527 ξεκίνησε από την Ισπανία με προορισμό της Αμερική με έναν στόλο πέντε πλοίων. Η εξερευνητική όμως αποστολή έπεσε σε τυφώνα κοντά στην Κούβα με αποτέλεσμα το μεγαλύτερο μέρος του στόλος της να βυθιστεί. Ο Θεόδωρος όμως επέζησε μαζί με 30 ακόμα ναυτικούς. Στις 14 Απριλίου 1528 η αποστολή κατέπλευσε τελικά στην Φλόριντα και αμέσως άρχισαν να κατασκευάζουν καταλύματα για να εγκατασταθούν. Από τις πρώτες μέρες υπήρχε επαφή με ντόπιες ινδιάνικες φυλές.

Οι Ισπανοί λίγες μέρες αργότερα ξεκίνησαν για να ανακαλύψουν χρυσό, αλλά στην διαδρομή σκότωναν τους ινδιάνους άνδρες και αιχμαλώτισαν τις γυναίκες και τα παιδιά τους με σκοπό να τους πουν που ήταν το πολύτιμο μέταλλο, ξεσηκώνοντας τους έτσι εναντίον τους. Κάποια στιγμή η ομάδα βρέθηκε αποκλεισμένη σε άγνωστα εδάφη μακριά από την βάση της και χωρίς προμήθειες. Τότε ο Θεόδωρος κατασκεύασε πέντε βάρκες με σκοπό να φύγουν μέσω των παραποτάμων του Μισισιπή χρησιμοποιώντας ξύλο και δέρμα και αλείφοντας τες με ρετσίνι.

Μετά από έναν μήνα περιπλάνησης η ομάδα βγήκε στην θάλασσα αλλά αδυνατούσε να βρει την βάση της. Τελικά έφτασαν σε έναν όρμο κοντά στη σημερινή πόλη Πενσακόλλα της Φλώριδας όπου ο Θεόδωρος βγήκε στην στεριά για να πάρει νερό από τους Ινδιάνους της περιοχής. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας οι Ινδιάνοι επέστρεψαν χωρίς τον Θεόδωρο, ενώ στις ερωτήσεις των Ισπανών αρνήθηκαν να απαντήσουν και τράπηκαν σε φυγή.

Το 1540 έφτασε στο σημείο που είχε χαθεί ο Θεόδωρος μια δεύτερη ισπανική αποστολή και έμαθαν ότι δυο χριστιανοί που βρισκόταν στην πρώτη εξερευνητική αποστολή έμειναν με τους Ινδιάνους, οι οποίοι για άγνωστο λόγο τους σκότωσαν. Οι Ινδιάνοι που αφηγήθηκαν το τέλος του Θεόδωρου δεν γνώριζαν το πότε ακριβώς δολοφονήθηκε ο Θεόδωρος, ούτε πού ήταν θαμμένος.

Σύμφωνα με τον χρονικογράφο Μπάνκινχαμ Σμιθ: «...Όταν στα τέλη του Οκτώβρη του 1528 τα ιστιοφόρα φτάσανε στη Φλόριντα – κοντά στη σημερινή Πενσάκολα – μερικοί ιθαγενείς ανεβήκανε στη ναυαρχίδα του Ναρβάεθ. Τους δώσανε δωράκια και προθυμοποιήθηκαν να κουβαλήσουν από τη ξηρά νερό στα πλοία. Μαζί τους πήγε και ο Θεόδωρος, που δεν ξαναγύρισε. Ήταν ο πρώτος λευκός που έζησε με τους Ερυθρόδερμους...»

goodstory.gr

Η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου:Άυτοκτόνησε και... δέχθηκε μήνυση για ζημιές που προξένησε!


Η οικογένεια του άτυχου άνδρα καλείται να πληρώσει 450 ευρώ

Συνέβη σε ένα προάστιο της Γένοβα στην Ιταλία και η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου: 

Ένας 40χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του πηδώντας από το μπαλκόνι της πολυκατοικίας του και οι ένοικοι ζητούν αποζημίωση από την οικογένειά του γιατί κατά την πτώση του έσπασε το στέγαστρο του φωταγωγού!

Μάλιστα η οικογένεια προθυμοποιήθηκε να δώσει τα 300 ευρώ που εκτίμησε την ζημιά εμπειρογνώμονας αλλά οι ένοικοι της πολυκατοικίας τους ζητούν ακόμα 150 ευρώ, αμφισβητώντας τον απολογισμό της ζημιάς από τον ειδικό.

Δεν είναι τυχαίο που στην Ιταλία όλα τα ανέκδοτα με πρωταγωνιστές τσιγκούνηδες διαδραματίζονται στην Γένοβα...

http://www.newsbeast.gr/

Κάτι κουνιόταν στον δίπλα τάφο...κι ήταν ένας ζωντανός άνδρας - (VIDEO)


Αυτό που θα παρακολουθήσετε παρακάτω είναι η στιγμή που ένας άνδρας που τον είχαν θάψει ζωντανό, εντοπίζεται και βγαίνει από τον τάφο, με τη βοήθεια των ανθρώπων του ασθενοφόρου, που έσπευσαν στο κοιμητήριο.  

Τα στιγμιότυπα που έπιασε η κάμερα είναι σοκαριστικά! Φαίνεται ο άνδρας να κινεί τα χέρια και τα πόδια του ενώ τον τραβούν για να τον βγάλουν από το χώμα οι άνθρωποι του ασθενοφόρου.

Μία γυναίκα που έχει επισκεφτεί οικογενειακό τάφο, παραδίπλα από αυτόν που ήταν ο άνδρας, άκουσε ήχους να βγαίνουν από το χώμα, το οποίο έπειτα από λίγο άρχισε να κινείται.

Η τρομοκρατημένη γυναίκα είπε ότι της φάνηκε πως κάποιος προσπαθούσε να βγει από τον τάφο.

Στο βίντεο φαίνεται να είναι ξαπλωμένος κάτω από το χώμα και σχεδόν αναίσθητος.

Μόνο όταν ο άνδρας του ασθενοφόρου του έδωσε το χέρι του, κατάφερε να κουνήσει τα δικά του.

Οι νοσοκόμοι του ασθενοφόρου κατάφεραν κι έβγαλαν το χώμα από πάνω του και τον τράβηξαν από τους ώμους και τα χέρια, για να τον βγάλουν έξω. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο άνδρας, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, φέρεται να κατάληξε στον τάφο μετά από καβγά που είχε. Αυτοί που τον χτύπησαν, τον κουβάλησαν μέχρι το νεκροταφείο και τον πέταξαν σε έναν άδειο τάφο, του έριξαν χώμα πάνω του κι έφυγαν.

“Αν η γυναίκα δεν τον έβλεπε εκείνη την ώρα, σίγουρα θα είχε καταλήξει σε τραγωδία” είπε ένας αστυνομικός.  

Η Καμερον Ντιαζ με ζαρτιέρες-Η πιο σέξι φωτογράφηση της εδώ και πέντε χρόνια [φώτος]


Αποθεωτικά σέξι εμφανίστηκε η 40χρονη Κάμερον Ντίαζ στην νέα φωτογράφηση που έκανε για το περιοδικό Esquire. Μια εμφάνιση για την οποία «ηθικός αυτουργός» δεν είναι άλλος από τον διαβόητο φωτογράφο Τέρι Ρίτσαρντσον.
«Για πρώτη φορά στην ζωή μου είμαι ικανοποιημένη. Το να μεγαλώνεις είναι το καλύτερο κομμάτι της ζωής. Ξέρω τον εαυτό μου πολύ καλύτερα από πριν. Και αισθάνομαι πιο ικανή να κάνω πράγματα. Όσον αφορά το σώμα μου, αισθάνομαι ότι είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από όταν ήμουν 25 χρονών».

Αυτό δήλωσε η Κάμερον Ντιαζ στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Esquire με αφορμή την κυκλοφορία της νέας της ταινίας Gambit στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Κόλιν Φερθ.
Όσον αφορά εκείνους που σχολιάζουν ότι πασχίζει να μείνει νέα, απαντά: «Δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω το χρόνο. Όλες αυτές οι θεραπείες αντι-γήρανσης είναι ένα μάτσο ηλιθιότητες. Εγώ προσπαθώ να ζω την κάθε στιγμή. Και ψάχνω κάποιο να βρω κάποιον για να τις μοιραστώ. Ένα άντρα που να είναι δυνατός και ανεξάρτητος».
Η ουσία είναι ότι η Κάμερον δείχνει να τα έχει βρει με τον εαυτό της. Για αυτό και δέχτηκε να κάνει την πιο σέξι φωτογράφηση της των τελευταίων χρόνων. 





Η Πατρινή ψυχολόγος… που αναστατώνει το facebook [εικόνες]


Η ψυχολόγος Μαρία Αναστασίου… φαίνεται πως γνωρίζει καλά και την «ψυχολογία» των μέσων χρηστών του facebook! 

Η γλυκύτατη επιστήμονας ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στην σελίδα της (μετά από μία κοπιαστική μέρα) σημειώνοντας πως… «επιτέλους βρήκε το κρεβάτι της»!

Και περιττό να σας περιγράψουμε πόσα likes δέχθηκε! Όπως επίσης και στις άλλες φωτογραφίες που κατά καιρούς ανεβάζει αφού στις περισσότερες είναι κούκλα!




Τα ζώδια σήμερα 10 Νοεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Πιστεύετε στην προσωπική σας δύναμη και γι αυτό έχετε το θάρρος να μιλήσετε με πυγμή για τις ιδέες σας αλλά και για τους στόχους σας, ακόμα και σε κείνους που δεν είστε πολύ κοντά.
Έρωτας: Θέλετε να έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά μπορεί να υπάρχει ένα εμπόδιο και κυρίως αν σχετίζεστε με Σκορπιό. Χρησιμοποιήστε τη φιλική στάση για να γίνουν όλα πιο εύκολα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κατά νου να κάνετε κάτι που θα ενώσετε τις καταστάσεις που έχουν κοινό στόχο. Αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο, αλλά αν δουλέψετε συγκεντρωτικά θα έχετε άμεσα αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Υπάρχουν εμπόδια στο να βγουν προς τα έξω κάποιες ενστάσεις που έχετε και κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Ο λόγος είναι ή ότι κρατιέστε γιατί το πρόσωπο που έχετε απέναντι σας είναι μεγαλύτερο ή επειδή το σέβεστε.
Έρωτας: Αναζητάτε να σπάσετε τα καλούπια και μέσα από αυτό θα βρείτε αντιστάσεις γιατί ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ίσως να μην ανταποκριθεί με τον τρόπο που θέλετε. Ο Υδροχόος είναι επίκαιρος.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως θα πρέπει να κάνετε μια υποχώρηση σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα γιατί η κόντρα δεν βοηθάει στην προκειμένη φάση. Για αυτό όσο μπορείτε βρείτε την δική σας προσωπική διέξοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Αναγνωρίζετε ακριβώς πως πρέπει να κινηθείτε και δεν ξεφεύγετε ούτε πόντο. Γιατί έχετε μεγάλη ανάγκη να εκφραστείτε πιο ελεύθερα.
Έρωτας: Μερικές φορές τα πάτε πολύ καλά και άλλες φορές βρίσκεστε σε μια κατάσταση που δεν ξέρετε τι θέλετε και που πάτε. Στην προκειμένη φάση θα τα βρείτε με έναν Τοξότη γιατί μπορεί και ανταποκρίνεται τέλεια στις ανάγκες σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Εκεί που παλεύετε να κάνετε την υπέρβαση, εκεί ξαφνικά γίνονται εύκολα γιατί κάτι από μέσα σας πιθανόν ν' αλλάζει και να έχετε άλλη θέαση του προβλήματος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Αναγνωρίζοντας τις προσωπικές σας ανάγκες ίσως να μην συμβιβάζεστε με καταστάσεις που ρέουν γύρω σας, επειδή είναι τελείως απομακρυσμένες από τα προσωπικά σας συναισθήματα.
Έρωτας: Η ευαίσθητη φύση σας δεν αφήνει τις πιο πολλές φορές να μπλεχτείτε με άτομα που είναι πολύ μακριά από τις ανάγκες σας. Ίσως όμως μερικές φορές, αν ρισκάρετε όπως και τώρα, να τυχαίνει να γνωρίσετε έναν εκκεντρικό Κριό ή Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει πάνω από το κεφάλι σας ένας διαρκής φόβος ότι κάτι αρνητικό θα συμβεί, χωρίς εσείς να το έχετε επιλέξει. Αν δεν... ψαρώσετε, θα δείτε ότι τίποτε δεν θα γίνει ή και να γίνει θα έχετε μπροστά σας κάποιες ευκαιρίες για να επιλύσετε την αναποδιά.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Αναγκαστικά ασχολείστε με την ενέργεια των άλλων. Αυτό είναι και καλό και κακό. Μερικές φορές έχετε ανάγκη να αντιλαμβάνεστε την αλήθεια των άλλων και ίσως με αυτόν τον τρόπο να σταματήσετε να βγάζετε κάποια λάθος συμπεράσματα.
Έρωτας: Μην προτρέχετε γιατί θα πέσετε έξω. Καθώς επίσης μην κρατάτε μούτρα γιατί δεν εξυπηρετούν πουθενά. Είναι καλύτερα να είστε χαλαροί και όχι αυστηροί.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενώ θέλετε να κάνετε βήματα μπροστά δυσκολεύεστε να μοιραστείτε και ο λόγος είναι ότι δεν εμπιστεύεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Νιώθετε ότι θα χρειαστεί να εφοδιαστείτε με πιο μοντέρνες αντιλήψεις για να σταθείτε σε μια συγκεκριμένη παρέα. Η εναλλακτική θεραπεία πιθανόν να σας απασχολήσει.
Έρωτας: Από εκεί γκρινιάζετε ότι είστε μόνοι, όλο και κάποιον γνωρίζετε και αυτό θα πρέπει να σας ευχαριστεί. Επειδή τους περνάτε όλους από ακτινογραφία, καλό είναι να γνωρίζεστε πρώτα με ένα πρόσωπο και μετά να βγάζετε συμπεράσματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια πίεση η οποία σας κάνει να νιώθετε ότι γρήγορα θα βγείτε από τα στεγανά σας και θα κάνετε κάτι που θα είναι πολύ εξτρήμ.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Είστε σε φάση που μπορείτε να πιάνετε το καλό και το κακό για αυτό, χωρίς να προσποιηθείτε, για να μην τα χαλάσετε με τους άλλους θα είστε περισσότερο ο εαυτός σας.
Έρωτας: Όταν βγαίνουν οι δυνάμεις της επικοινωνίας σας το ξέρετε ότι έχετε μεγάλη πειθώ και κανένας δεν μπορεί να σας αντισταθεί. Γι αυτό σήμερα χρησιμοποιείτε όλα τα μέσα για να είστε μέσα στα πράγματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Η αναμονή που υπάρχει λόγω ενός μικρού κολλήματος από την πλευρά σας θα ήταν πολύ χρήσιμη αν αναγνωρίζατε σε πιο σημείο κινδυνεύετε να κάνετε τα λάθη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Μπορεί να μην είστε ευχαριστημένοι από το περιβάλλον που είναι γύρω σας και ίσως να μην σας καλύπτει ο τρόπος που μεταχειρίζονται κάποια προσωπικά σας προβλήματα. Εσείς έχετε ανάγκη να τα έχετε όλα κάτω από απόλυτη μυστικότητα και μερικά ξεφεύγουν από κάποιους επιμελώς, οι οποίοι προσποιούνται ότι ακούστηκαν τυχαία.
Έρωτας: Η προσωπική σας ζωή σας απασχολεί πάρα πολύ και κυρίως όταν θα πρέπει να κάνετε την θεωρία πράξη. Εκεί χάνετε το παιχνίδι μερικές φορές, αλλά έχετε και εσείς την ευθύνη σας, κυρίως με έναν Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσοι κινείστε με την θεωρία της ήττας, ίσως τώρα να μην βρεθεί εύκολα πόρτα ανοικτή. Να προτιμήσετε τα συνδυαστικά σχήματα παρά την ατομική μοναξιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Έχετε επανέλθει στα κανονικά σας και πάτε γυρεύοντας. Είστε οι οργανωτές μιας ομάδας και οι απαιτήσεις της είναι μεγάλες. Ίσως αυτό να σας εκνευρίσει και να λέτε ότι υπάρχουν πολλοί αχάριστοι άνθρωποι.
Έρωτας: Η ανοικτή σας συμπεριφορά προδιαθέτει το πρόσωπο που είστε μαζί ότι σας έχει συμβεί κάτι πολύ ιδιαίτερο. Αλλά εσείς απλά νιώθετε ότι εκτός από σχέση θα μπορείτε να έχετε κι ένα καλό φίλο και αυτό σας ευχαριστεί πάρα πολύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Ζητάτε ένα χεράκι βοηθείας για να ολοκληρώσετε τα πολλά σχέδιά σας. Για αυτό έχετε καταφέρει μερικοί συνεργάτες να είναι κολλημένοι πάνω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Δυσανασχετείτε με μια κατάσταση με την οποία γίνεστε κτητικοί, αλλά με πολύ περίεργο τρόπο. Δηλαδή μπορεί να διεκδικείτε ακόμα και αντικείμενα που έχουν χαθεί εδώ και πολύ καιρό.
Έρωτας: Υπάρχει μια πίεση για να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Αυτό σηματοδοτεί μια περίεργη κατάσταση, στην οποία όμως τελικά θα επικρατήσει ή ο Παρθένος ή ένα πρόσωπο που σας έχει σταθεί και με το παραπάνω.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι συμβουλές από κόσμο που αποδέχεστε πιθανόν να μην σας πείθουν ότι θα βρείτε τη σωστή λύση. Πάντως το εξωτερικό γενικά σας ευνοεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Αφήνετε για λίγο τις έντονες εντάσεις και τους μπελάδες που νιώθετε για όλα όσα έχετε αναλάβει. Επειδή σας αρέσει η ελευθερία, σήμερα θα νιώσετε περισσότερο ανακουφισμένοι και ίσως να καταφέρετε να αδρανοποιήσετε άτομα από κοντά σας που ανακατεύονται εκεί που δεν τους σπέρνουν.
Έρωτας: Νιώθετε έτσι και αλλιώς ανοικτοί και έτοιμοι να συζήσετε με ένα πρόσωπο. Το μόνο που θα πρέπει να μειώσετε είναι η αβεβαιότητα ότι δεν εισακούγεστε από έναν Καρκίνο. Παρόλο που δείχνετε δυνατοί δεν παύει να σας απασχολεί το μέλλον της σχέσης σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Είναι πολύ ωραίο πολλά άτομα να ασχολούνται μαζί σας. Από την άλλη εσείς μπορεί να μην το πιστεύετε ότι αξίζετε και θέλετε δεν θέλετε είστε το επίκεντρο. Από υπερβολική ταπεινότητα βέβαια και λόγω της εσωτερικής σας εξέλιξης.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Έχετε κρίση μυστικοπάθειας και αυτό σας συμβαίνει συχνά, κυρίως όταν είστε χωμένοι στα δικά σας. Για αυτό μην εμπιστεύεστε εύκολα, γιατί θα το μετανιώσετε μετά.
Έρωτας: Υπάρχει καθοδήγηση από μέσα σας και αν την ακούτε καλά θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε ένα δικό σας τρόπο που θα σχετίζεστε. Ο Παρθένος εξακολουθεί να σας ταράζει αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Καριέρα & Οικονομικά: Παραμένετε σταθερά καλουπωμένοι και αυτό είναι η σωτηρία σας. Γιατί όταν ρισκάρετε γίνονται λάθη και από την πλευρά σας αλλά και από την πλευρά συνεργατών. Σήμερα ίσως να θέλετε να ξεσκεπάσετε κάποια κοροϊδία που έχει γίνει εις βάρος σας. Καλό είναι να γνωρίζετε την αλήθεια. 

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger