Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η χήρα τα έφτιαξε με υπάλληλο του γραφείου κηδειών που έθαψε τον άντρα της!

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013


Έτριβαν τα μάτια τους όσοι αντελήφθησαν το ειδύλλιο που αναπτυσσόταν μεταξύ... χήρας και εργαζομένου του γραφείου κηδειών εν ώρα κηδείας και δεν το πίστευαν! Η χήρα τα έφτιαξε με υπάλληλο του γραφείου κηδειών που έθαψε τον άντρα της!Κι όμως, μετά το «ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά» φαίνεται ότι η ιστορία διδάσκει πως δεν κοιτάζει ούτε και τόσο αλλά ούτε και το τι συμβαίνει. Ακόμα λοιπόν και στη διάρκεια μιας θλιβερής τελετής ο θεός του έρωτα ρίχνει τα βέλη του και δεν διστάζει να το κάνει και με τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του θανόντα. Το περιστατικό συνέβη πριν από δύο εβδομάδες στην Πάτρα και τα σχόλια ήσαν τόσα πολλά που η ιστορία έγινε ευρύτερα γνωστή, έστω κι αν η χήρα καταβάλλει αγώνα για να τα μπαλώσει. Όλα άρχισαν λοιπόν την ημέρα που εκείνη μετέβη στην εκκλησία και συγκεκριμένα στο νεκροταφείο ώστε μαζί με συγγενείς και φίλους να πει το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο της. Έναν κατά πολύ μεγαλύτερό της με τον οποίο συνδέθηκε ερωτικά πριν από μια πενταετία περίπου. Λόγω προχωρημένης ασθένειας ο ίδιος έφυγε για το τελευταίο του ταξίδι και εκείνη τον συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία. Είχε φορέσει και σκούρα γυαλιά για να μη φαίνονται τα δάκρυα που θα έχυνε για τον δικό της άνθρωπο. Με τη διαφορά ότι κάποιοι από τους παρευρισκόμενους κατάλαβαν τις ύποπτες κινήσεις της προς τον υπάλληλο του γραφείου τελετών, έναν καλογυμνασμένο νεαρό τον οποίο εκείνη πολιορκούσε με διακριτικότητα.

Τον κάλεσε στον καφέ και πήρε το κινητό του...

Όσοι την γνώριζαν καταλάβαιναν πολύ καλά από τον τρόπο που τον κοιτούσε ή και το ότι κάποια στιγμή τον είχε πλησιάσει τόσο πολύ που ακούμπησε πάνω του προς στιγμήν. Και η απόλυτη επιβεβαίωση του ειδυλλίου ήρθε λίγο αργότερα. Όταν η χήρα προσέφερε καφέ και κάλεσε τον υπάλληλο βάζοντάς να καθίσει στο τραπέζι της. Παρέμεινε μέχρι το τέλος και αφού έφυγαν οι περισσότεροι, η γυναίκα εθεάθη μαζί του σε απόμερο σημείο του κοιμητηρίου να... αλλάζουν νούμερα των κινητών τους τηλεφώνων!

ΚΟΥΛΟ! Κατάφεραν να φορτίσουν κινητό με... αστραπή!!!


Τη δύναμη της αστραπής χρησιμοποίησαν επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Σαουθάμπτον για να φορτίσουν ένα κινητό τηλέφωνο, στο πλαίσιο πειράματος που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Nokia.

Σε μία μοντέρνα παραλλαγή της ιστορίας του τέρατος του Φρανκενστάιν, σχεδόν 200 χρόνια μετά τη συγγραφή της νουβέλας απ τη Μαίρη Σέλεϊ, οι επιστήμονες, σύμφωνα με το BBC, δημιούργησαν μία αστραπή μέσα σε εργαστήριο, χρησιμοποιώντας έναν μετασχηματιστή κ περνώντας 200.000 βολτ μέσα από κενό διάστημα 30 εκατοστών.

Όπως επεσήμανε ο Νηλ Πάλμερ, του εργαστηρίου υψηλής τάσης του Πανεπιστημίου του Σαουθάμπτον, τα κυκλώματα της Nokia κατάφεραν να σταθεροποιήσουν το σήμα, επιτρέποντας τη φόρτιση της μπαταρίας.

«Η ανακάλυψη αυτή αποδεικνύει ότι είναι δυνατή η φόρτιση συσκευών με ρεύμα που περνά μέσα από τον αέρα, και αποτελεί ένα τεράστιο βήμα προς την κατανόηση μίας δύναμης της φύσης, όπως η αστραπή, κ το πώς δαμάζεται η ενέργειά της».

Όπως προειδοποιεί ωστόσο η Nokia της χρήστες κινητών τηλεφώνων, δεν είναι καλή ιδέα η δοκιμή ενός τέτοιου πειράματος στο σπίτι.

newscity1.net

Κοτόπουλο με πλιγούρι

Υλικά 
 
1 Κοτόπουλο τεμαχισμένο
2 φλυτζ. Πλιγούρι
4 μικρά Κρεμμύδια
2 ώριμες Ντομάτες
2 κουτ. σούπας Ντοματοπελτέ
½ ποτ. Ελαιόλαδο
Αλάτι ? Πιπέρι
 
Εκτέλεση
 
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ρίχνουμε όλο το λάδι να ζεσταθεί. Προσθέτουμε τα τέσσερα μικρά κρεμμύδια ολόκληρα μέσα στο λάδι για 4-5 λεπτά να μαλακώσουν. Προσθέτουμε και το κοτόπουλο και το ανακατεύουμε μέσα στο λάδι μέχρι να πάρει λίγο ξανθό χρώμα από όλες τις μεριές. Προσθέτουμε ένα κουταλάκι αλάτι και μισό κουταλάκι πιπέρι και συνεχίζουμε το σωτάρισμα για περίπου δέκα λεπτά.
 
Ρίχνουμε τώρα στην κατσαρόλα την φρεσκια ντομάτα και τον ντοματοπελτέ και αφήνουμε για 5-10 λεπτά να πάρει μία βράση. 

Προσθέτουμε 1 ½ [ενάμιση] λίτρο νερό μέσα στην κατσαρόλα. Πρέπει το νερό να καλύπτει το κοτόπουλο. Κλείνουμε το καπάκι και τα αφήνουμε να βράσει για 45 λεπτά με μία ώρα, αν το κοτόπουλο είναι χωριάτικο. Αν το κοτόπουλο είναι της αγοράς τότε σε μίση ώρα έχει βράσει.
 
Όταν βράσει ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και το πλιγούρι και ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε και το αφήνουμε να βράσει για άλλα 20-30 λεπτά. Αν μας φαίνεται ότι το νερό δεν είναι αρκετό και το φαγητό πριν βράσει το πλιγούρι είναι σαν χυλός προσθέτουμε ένα ποτήρι χλιαρό νερό.
 
Το φαγητό είναι έτοιμο. Μια χυλομένη σουπα κοτόπουλου με μπόλικο πλιγούρι. Σεβίρεται και τρώγεται ζεστή!

Νεαρός γονατίζει στη μέση του δρόμου και τρώει χαστούκια από την κοπέλα του! [βίντεο]


Το ζευγάρι καυγάδιζε στο δρόμο και το αγόρι γονάτισε και έτρωγε χαστούκια από την κοπέλα του.

Δείτε το βίντεο:

Δύο αδέλφια άνοιξαν μεζεδοπωλείο στο Λονδίνο και ξεπουλάνε -Γι'αυτούς δεν υπάρχει κρίση!

Με δυο νέα, φιλόδοξα, μεζεδοπαντοπωλεία «Έργον», σε Αθήνα και Λονδίνο, οι Θεσσαλονικείς αδελφοί Θωμάς και Γιώργος Δούζης αποδεικνύουν πως, όταν έχεις μια καλή ιδέα και την πιστέψεις με όλη σου την ψυχή, μπορείς να πετύχεις ακόμα κι όταν η Ελλάδα αναστενάζει.

Τα τρόφιμα, οι συσκευασίες, τα ξύλινα ράφια, η μυρωδιά του παντοπωλείου ήταν ανέκαθεν στο αίμα μας. Ο παππούς μας ήταν παλαιάς κοπής παντοπώλης στη Θεσσαλονίκη και συχνά πυκνά επισκεπτόμασταν το μαγαζί με τον αδερφό μου –θυμάμαι ακόμα το δέος που μου προκαλούσε το θηριώδες ψυγείο με τα αλλαντικά: στεκόμουν και το κοίταζα με μάτια ορθάνοιχτα, λες κι επρόκειτο για κάτι «εξωτικό», λέει ο Θωμάς Δούζης.

Κάθε τόσο ερχόταν ο παππούς και με ρωτούσε: «Τι είναι βρε, δεν έχεις ξαναδεί ψυγείο;». Εκείνη την εποχή ο πατέρας μας εκτελούσε δρομολόγια στο παντοπωλείο και μας έπαιρνε μαζί του πότε για παρέα και πότε για να μαθαίνουμε τη δουλειά. Το 2004 –κι αφού πρώτα είχε θητεύσει για πολλά χρόνια σε μία πολυεθνική τροφίμων– αποφάσισε να δημιουργήσει μια εταιρεία διανομής ελληνικών προϊόντων. Το δίκτυό του αποτελούνταν από μικρούς παραγωγούς της επαρχίας με καλά προϊόντα, που όμως υπολείπονταν σε επίπεδο branding.

Σιγά σιγά αρχίσαμε να ασχολούμαστε κι εμείς –παράλληλα με τις σπουδές μας. Το όνειρό μας, τότε, ήταν να συσκευάσουμε ένα ελληνικό προϊόν, ποντάροντας στη δική μας σύγχρονη αισθητική. Ο πρώτος που μας εμπιστεύτηκε (και λέω «εμπιστεύτηκε» γιατί ήμασταν δυο παιδάκια κοντά στα 22, 23) ήταν ένας Θασίτης παραγωγός μελιού. Ονομάσαμε το προϊόν –ένα blend μελιών από τη Θάσο και την Κρήτη– «Μέλισσας Έργον» και προσπαθήσαμε να το λανσάρουμε αρχικά σε μικρά μπακάλικα. Σύντομα μας άνοιξε η όρεξη… Οραματιζόμασταν ολοένα και περισσότερα νέα προϊόντα με την ετικέτα «Έργον» και σύγχρονο packaging. Στην ανοιχτή κουζίνα ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος θα συστήσει στο αθηναϊκό κοινό πολλά από τα πιάτα μας, αλλά και νέες συνταγές –έχετε δοκιμάσει ποτέ μαύρο τζατζίκι; 

Πηγή : Andro.gr

Απίστευτο πρόστιμο σε ΚΑΦΡΟ οπαδό του ΠΑΟΚ! Δείτε τι έκανε ο ΤΡΕΛΟΣ στο Άμστερνταμ!


Ένα απρόοπτο περιστατικό συνέβη στην εκδρομή των οπαδών του ΠΑΟΚ, στην Ολλανδία, για τον αγώνα του Δικεφάλου με την Άλκμααρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, λίγο πριν αναχωρήσει η πομπή των λεωφορείων από το Άμστερνταμ για το Άλκμααρ ένας οπαδός του  

 ΠΑΟΚ ένιωσε την ανάγκη να επισκεφθεί την τουαλέτα για να ουρήσει.

Ελλείψει τουαλέτας περπάτησε λίγα μέτρα και έκανε την ανάγκη του στην άκρη του ποταμού Άμστελ που διασχίζει το Άμστερνταμ. Για κακή του τύχη η πράξη του έπεσε στην αντίληψη διερχόμενων αστυνομικών. Τον πλησίασαν και του βεβαίωσαν πρόστιμο ύψους 250 ευρώ για ρύπανση του ποταμού. Του ζήτησαν να πληρώσει το πρόστιμο επί τόπου. Ο οπαδός ενημέρωσε τους συνταξιωδιώτες του για το συμβάν λέγοντας πως δεν έχει τόσα χρήματα μαζί του.

Το μαντάτο διαδόθηκε από στόμα σε στόμα και οι επιβάτες των πλησιέστερων λεωφορείων κλήθηκαν να συνδράμουν στον έρανο βάζοντας από ένα ευρώ έκαστος. Το ποσό συγκεντρώθηκε και ο οπαδός ταξίδεψε για το Άλκμααρ ανακουφισμένος.

newsit.gr 

Τι σημαίνει ο αριθμός του σπιτιού σου;

Σύμφωνα με την αριθμολογία (επιστήμη της σημασίας των αριθμών), το νούμερο του σπιτιού όπου κατοικείς ίσως επηρεάζει τη ζωή σου. Είτε αυτό είναι αλήθεια είτε όχι, εσύ μπορείς να ρίξεις μια ματιά στις ιδιότητες των αριθμών και να τις προσαρμόσεις αναλόγως στα πιστεύω σου.
Πώς;

Άφησε να σε ανεβάσουν ψυχολογικά οι θετικές επιδράσεις που δέχονται τα του οίκου σου. Όσο γι΄αυτά που ο αριθμός του σπιτιού σου δείχνει ότι πρέπει να προσέξεις, απλώς ζύγισε την πληροφορία γι να δεις αν ισχύει.

Αν μη τι άλλο, δες το ως μια απλή άσκηση αυτογνωσίας.

Πώς να υπολογίσεις το νούμερο

Άθροισε τα ψηφία του αριθμού του σπιτιού, ώστε να καταλήξεις σε έναν μονοψήφιο αριθμό από το 1 έως το 9 (π.χ. λεωφόρος Συγγρού 126 = 1+2+6 = 9).

Οι ιδιότητες των αριθμών

Κάθε αριθμός δίνει (θεωρητικά) το δικό του…άρωμα και αποτύπωμα στον χώρο όπου ζεις (ή εργάζεσαι), άρα και συγκεκριμένες ευνοϊκές επιρροές.

Τι σημαίνει κάθε αριθμός:

Ένα: Νέο ξεκίνημα, προσωπική ανάπτυξη, πρόοδος, δημιουργικότητα, ανεξαρτησία, μοναδικότητα, ατομικότητα.

* Προσοχή στην τάση για απομόνωση.

Δύο: Εταιρική σχέση και συνεργασία, ζευγάρωμα, ισορροπία, η ισχύς εν τη ενώσει, προσωπικό δόσιμο.

*Προσοχή στον έντονο συναισθηματισμό και την υπερευαισθησία.

Τρία: Ανάπτυξη και έκφραση της προσωπικότητας, αισιοδοξία, διαφάνεια, επικοινωνία, διεύρυνση κύκλου γνωριμιών, κοινωνικές σχέσεις.

* Προσοχή στις υπερβολές παντός τύπου.

Τέσσερα: Σταθερότητα, αυτοπειθαρχία, οργάνωση, ενότητα, σοβαρότητα, ασφάλεια, υπηρεσία κάποιου σκοπού.

*Προσοχή στην έλλειψη ευελιξίας.

Πέντε: Συνεχής και απρόβλεπτη δραστηριότητα, ενεργητικότητα, περιπετειώδης ζωή, ενέργεια με διακυμάνσεις.

* Προσοχή στις ξαφνικές αλλαγές.

Έξι: Οικογενειακή βοήθεια και υποστήριξη, καλοσύνη, αρμονία, ισορροπία και καλαισθησία.

* Προσοχή στην τάση για αφελείς ενέργειες.

Επτά: Πνευματικότητα, αναγέννηση, σεβασμός σε ό,τι είναι ιερό, περισυλλογή, ανάλυση, φιλαλήθεια, διαλογισμός.

* Προσοχή στη ροπή για απομόνωση.

Οκτώ: Προσωπική δύναμη, ηγεσία, εξουσία, υλική αφθονία και ανταμοιβή, πληθωρικότητα.

* Προσοχή στη διαφθορά.

Εννέα: Ολοκλήρωση, υπέρβαση, απελευθέρωση, ανιδιοτέλεια, αυταπάρνηση, αφοσίωση, ανεκτικότητα, κατανόηση.

* Προσοχή στην τάση για έλεγχο και κυριαρχία.

Τον «έφαγε» καρχαρίας, τον δάγκωσε φίδι, τον χτύπησε κεραυνός!


Είναι ο Έρικ Νόρι ο πιο άτυχος άνθρωπος στον κόσμο;

Τις τελευταίες ημέρες ο Αμερικανός Έρικ Νόρι, ψαράς στο επάγγελμα, βρίσκεται σε νοσοκομείο της Φλόριντα όπου νοσηλεύεται έπειτα από τη βίαιη επίθεση που δέχθηκε από έναν καρχαρία και κατά  την οποία έχασε μέρος του ποδιού του.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη στενή επαφή που ο κ. Νόρι είχε με τον θάνατο αφού έχει επιζήσει από χτύπημα κεραυνού, από δάγκωμα δηλητηριώδους φιδιού και δύο φορές από επίθεση άγριων μαϊμούδων!

Στις ΗΠΑ η πιθανότητα να πέσει κανείς θύμα επίθεσης από καρχαρία είναι μία στα 11,5 εκατ. και να χτυπηθεί από κεραυνό μόλις μία στις 280.000.

Με βάση τα παραπάνω στοιχεία θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο Έρικ Νόρι είναι αρκετά άτυχος, ωστόσο, ο ίδιος νιώθει απλά ευτυχισμένος που είναι ακόμη ζωντανός και έπειτα και από την τελευταία του περιπέτεια, ελπίζει ότι θα καταφέρει να ζήσει ήρεμα.

Πηγή: protothema.gr

Μην πετάτε τα παλιά καλσόν, δείτε τι μπορείτε να κάνετε με αυτά!



Ήρθε ο χειμώνας και το κρύο και τα καλσόν θα είναι και πάλι στις επάλξεις....
Και επειδή πολύ θα φορεθούν και θα ταλαιπωρηθούν και σίγουρα κάποιο από αυτά θα χαλάσει...μη το πετάτε!
Δείτε πόσα μπορείτε να κάνετε με ένα καλσόν που ήσασταν έτοιμη να πετάξετε!

1. Ξέβαψε τα νύχια σου!
Είναι καλύτερο από το βαμβάκι και αφήνει λιγότερη βρωμιά.

2. Έχασες το δαχτυλίδι σου! Βρες το με ένα καλσόν!
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να «φορέσεις» το παλιό σου καλσόν στο μπροστινό μέρος της ηλεκτρικής σκούπας, η σκούπα θα ρουφήξει και θα φέρει στα χέρια σου αυτό που ψάχνεις!

3. Ξεσκόνισε και καθάρισε.

Το καλσόν έχει την ιδιότητα να μαγνητίζει τη σκόνη.

Φόρεσε λοιπόν το καλσόν στο χέρι σου αυτή τη φορά και καθάρισε έπιπλα ή ακόμη και τζάμια!


4. Φτιάξε αρωματικά.Βάλε μέσα στο καλσόν αρωματικά λουλούδια (pot pourri) και δέσε το με μια κορδέλα ή ένα σκοινάκι! 

 neadiatrofis.gr- http://www.gkourou.com/


Φωτογραφίες από αρχαίο πολιτισμό στην Σελήνη δημοσίευσε πρώην στέλεχος της NASA


Η ΝΑΣΑ απέκρυβε σαράντα χρόνια τα σεληνιακά ευρήματα!

Ο πρώην διευθυντής του τμήματος ελέγχου δεδομένων και φωτογραφιών, στο εργαστήριο επεξεργασίας σεληνιακών φωτογραφιών της ΝΑΣΑ, Κεν Τζόνστον, που ήταν υπεύθυνος στη διάρκεια του επανδρωμένου σεληνιακού προγράμματος Απόλλων, έχει αποκαλύψει αρκετά συγκλονιστικά πράγματα τον τελευταίο καιρό στις ΗΠΑ. 

Ο εξειδικευμένος αυτός επιστήμονας αποκάλυψε ότι οι Αμερικανοί αστροναύτες βρήκαν απαρχαιωμένα μηχανήματα άγνωστης προέλευσης στο έδαφος της Σελήνης. 
Εντόπισαν ακόμη κάποιο μηχάνημα τεχνολογίας ελέγχου της βαρύτητας. Και δεν ήταν μόνον αυτά που βρήκαν όταν προσεληνώθηκαν.Οι αστροναύτες φωτογράφισαν τα αντικείμενα αλλά η ΝΑΣΑ διέταξε τον Τζόνστον να καταστρέψειαμέσως τις φωτογραφίες. Ο Τζόστον όμως δεν ακολούθησε τις οδηγίες.Στα δημοσιεύματά του ο πρώην διευθυντής ανέφερε πως η Αμερικανική Κυβέρνηση κρατούσε τις πληροφορίες αυτές μυστικές για σαράντα χρόνια. Οι αποκαλύψειςαυτές του Τζόνστον που αρχίζουν από την εποχή του προγράμματος Απόλλων, παρουσιάστηκαν πρόσφατα σε ένα νέο βιβλίο που τιτλοφορείται «Σκοτεινή Αποστολή: η μυστική ιστορία της ΝΑΣΑ», ("Dark Mission: the Secret History of NASA" ). Το βιβλίο αυτό συνυπογράφεται και από τον πρώην σύμβουλο της ΝΑΣΑ Ρίτζαρντ Χώγκλαντ καθώς και τον Μάικ Μπάρα που είναι σύμβουλος αεροδιαστημικής εφαρμοσμένης μηχανικής.Όπως έγινε γνωστό ο διευθυντής του διαστημικού προγράμματος Κέι Φερράρι, (JPL Director of the SSA Program) έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε την περασμένη εβδομάδα με τον Τζόνστον, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου, του ζήτησε να παραιτηθεί από τη θέση που κατείχε στο διαστημικό πρόγραμμα. Ο λόγος ήταν ότι επικρινόταν η ΝΑΣΑ.

Ο Τζόνστον αρνήθηκε να παραιτηθεί και δήλωσε πως προστατεύεται από το νόμο για την ελευθερία του λόγου. Παρόλα αυτά ο Φερράρι τον έβγαλε, αυτήν την εβδομάδα, από το διαστημικό πρόγραμμα της ΝΑΣΑ, δίχως να δικαιολογήσει την απόφασή του αυτή. Πάντως, οι χαμηλής ανάλυσης φωτογραφίες που περιέχονται στο αναφερόμενο βιβλίο απεικονίζουν καταστραμμένα κτίρια με τεράστιους θόλους κατασκευασμένα από ύαλο καθώς και λίθινοι πύργοι που φαίνονται να ‘κάθονται’ στον αέρα. «Δεν έχω τίποτε πια να χάσω. Είμαι σε διένεξη με τη ΝΑΣΑ και βρίσκομαι εν θερμώ» είπε ο Κεν Τζόνστον.

Η ΝΑΣΑ πιστεύει πως ο αρχαίος πολιτισμός που βρέθηκε στη Σελήνη δεν είναι σοβαρός. Πάντως οι συγγραφείς του βιβλίου υποστηρίζουν πως ο Πρόεδρος Τζον Φ. Κέννεντυ, που προώθησε τη διαστημική προσέγγιση με τη Σοβιετική Ένωση σκόπευε, πραγματικά, να μοιραστεί τις εξωγήινες τεχνολογίες με τη Μόσχα.
Μάλιστα σε μια ομιλία του στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών το Σεπτέμβριο του 1963, ο Κέννεντυ έκανε μια πρόταση στην ΕΣΣΔ να οργανώσουν κοινή αποστολή στο φεγγάρι. 





Ο Ρίτσαρντ Χώγκλαντ δήλωσε ότι το ενδιαφέρον, τελευταία, της Ουάσιγκτον για την εξερεύνηση του Φεγγαριού, είναι βασισμένο στα σεληνιακά συμπεράσματα που αξιολογούνται εδώ και σαράντα χρόνια.Εξάλλου, η Ρωσία, η Κίνα, η Ιαπωνία, ακόμη και η Ινδία έχουν δηλώσει δημόσια τα σχέδιά τους να εργαστούν για την εξερεύνηση της Σελήνης.
Αυτός είναι και ο λόγος της βιασύνης των ΗΠΑ, όπως ανέφερε ο Χώγκλαντ, να είναι οι πρώτοι που θα αξιολογήσουν τις αρχαιότητες της Σελήνης. 

Σχόλιο Πελασγού : Κάποτε όλοι όσοι μιλούσαν για αυτά, ήταν παράξενοι, γραφικοί, "ανόητοι"..Τώρα που επιβεβαιώνονται (και) με αυτόν τον τρόπο συνεχίζουν οι γνώστες να είναι περιθωριακοί..Ας δούμε λοιπόν το τι συμβαίνει πραγματικά...Πως όσα συμβαίνουν τώρα στον πλανήτη μας, αρχαιότεροι πολιτισμοί τα είχαν κατακτήσει, πως οι δικές μας τεχνολογίες είναι αντίγραφα των αρχαίων (Ελληνικών κατά βάση) παπύρων, "απωλεσθέντων" εγγράφων και υπερ - τεχνολογιών...


Δείτε και φωτογραφίες :
















































http://aneksigita-fainomena.blogspot.gr/


ΣΟΚ...Ξυπνάτε Έλληνες-ΟΡΙΣΤΙΚΟ! “ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! Απομένει και η έγκριση της Ελλάδας! Για να δούμε ποιοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ θα συναινέσουν!



ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ
Όσο εμείς σπαταλάμε τις ώρες μας για τους Χρυσαυγίτες και τα διάφορα Ουγκ – Ουγκ, οι ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ στήνουν στα μουλωχτά και υπογείως την ΝΕΑ Question mark Εθνική προδοσία. Η πρόταση Νίμιτς είναι ξεκάθαρη. 
“Βόρεια Μακεδονία” 

Και το όνομα αυτής, “Βόρεια Μακεδονία” … Πρόταση για ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό κατέθεσε, όπως αποκαλύπτει σήμερα η iTabloid, στους αντιπροσώπους της Ελλάδας και των Σκοπίων ο απεσταλμένος του γ.γ. του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς. Η πρόταση του Μάθιου Νίμιτς παραδόθηκε στην ελληνική και τη σκοπιανή πλευρά χθες, σε κοινή συνάντηση στην έδρα του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη. 

Οι Αμερικανοί έχουν ήδη εγκρίνει την πρόταση και πιέζουν προς την αποδοχή της από την ελληνική πλευρά, αν και αυτή των Σκοπίων εμφανίζει τις δικές της αντιρρήσεις. Φαίνεται πάντως πως η Ελλάδα δεν πρόκειται να “περάσει” τη θέση της ότι δεν αποδέχεται σύνθετη ονομασία που να περιέχει τη λέξη “Μακεδονία”. Άλλωστε, σύμφωνα με τον Νίμιτς, η πρόταση αυτή “καταρρίπτει” όποιες ελληνικές αντιρρήσεις περί καπήλευσης της ιστορίας και αλυτρωτισμού, λόγω του γεωγραφικού προσδιορισμού. Με λίγα λόγια, η Ελλάδα ετοιμάζεται να πέσει στην παγίδα … 

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο κ. Νίμιτς ανέφερε ότι η «νέα πρότασή» του είναι «συγκεκριμένη» και αναμένει από τις κυβερνήσεις των δυο χωρών να τη μελετήσουν «συνολικά, πολύ προσεκτικά και όχι αποσπασματικά», επισημαίνοντας ότι ενδεχομένως να επισκεφθεί την περιοχή (Αθήνα και Σκόπια) ή να πραγματοποιηθούν νέες συναντήσεις στη Νέα Υόρκη ή αλλού, όπως είπε, μέσα στους επόμενους δύο μήνες. Διπλωματική πηγή ανέφερε ότι ο νέος γύρος συναντήσεων αναμένεται να είναι μετά το Πάσχα. Ο κ. Νίμιτς δήλωσε ότι επιδεικνύει προσωπικό ενδιαφέρον ο ΓΓ του ΟΗΕ, ενώ ο αναπληρωτής ΓΓ του ΟΗΕ, υπεύθυνος για Πολιτικές Υποθέσεις, Τζέφρι Φέλτμαν, παρέστη στην αρχή της συνάντησης., ώστε να ενημερωθεί προσωπικά για την πορεία των συνομιλιών. 

«Μίλησε για το πώς αντιλαμβάνεται ο ίδιος το ζήτημα και διαβεβαίωσε τους πάντες ότι ο ΓΓ του ΟΗΕ, Μπαν Γκι-μουν, ενδιαφέρεται προσωπικά για το ζήτημα και ελπίζει ότι θα βρεθεί λύση» τόνισε ο κ. Νίμιτς. «Παρουσίασα στις δύο πλευρές ένα νέο σκεπτικό από την πλευρά μου, μια νέα πρόταση και ζήτησα από τον πρέσβη Γιόλεφσκι και τον πρέσβη Βασιλάκη να τη μεταφέρουν στις κυβερνήσεις τους» δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Ευελπιστώ ότι θα μελετηθεί πολύ προσεκτικά και είμαι πολύ αισιόδοξος ότι οι δύο πλευρές θα βρουν θετικά συστατικά σε αυτή την πρόταση και ότι θα στρώσει το δρόμο για σοβαρές συνομιλίες και πιθανώς και μια λύση». 

Ο κ. Νίμιτς δεν θέλησε να αναφερθεί στις λεπτομέρειες της πρότασης, χαρακτηρίζοντάς την ωστόσο «συγκεκριμένη». Απαντώντας σε ερώτηση για το πόσο κοντά ή πόσο μακριά βρίσκονται οι δύο πλευρές από μία λύση, μίλησε για «εντατικές συνομιλίες μεταξύ των δύο χωρών», σημειώνοντας: «Μιλώ συχνά και με τον πρέσβη Βασιλάκη και με τον Πρέσβη Γιόλεφσκι, ενώ και μεταξύ αυτών των συναντήσεων, έχουμε συχνές συνομιλίες και συναντήσεις. Είχα σημαντική ανταπόκριση από τον τελευταίο γύρο συνομιλιών και επομένως προσπάθησα να επεξεργαστώ περαιτέρω αυτές τις ιδέες και να τους δώσω νέο σχήμα, ώστε να αντιμετωπίζονται τα ζητήματα, οι αντιρρήσεις και τα προβλήματα που είχαμε στους προηγούμενους γύρους. Ελπίζω ότι είμαστε πιο κοντά σε κάποια λύση αυτή τη φορά». 

Τέλος, σε ερώτηση για το ποιες χώρες δείχνουν ενδιαφέρον για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, ο προσωπικός απεσταλμένος του Γενικού Γραμματέα ανέφερε ότι είναι «οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, οι ΗΠΑ καθώς και, περιστασιακά, χώρες από διάφορες περιοχές του κόσμου. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό περιφερειακό ζήτημα, ένα πολύ σημαντικό ευρωπαϊκό ζήτημα, το οποίο έχει επιπτώσεις και ως εκ τούτου υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον».

http://aneksigita-fainomena.blogspot.gr/


Έπος! Η καλύτερη αγγελία γάμου που έχετε δει


Read more: http://www.newsbomb.gr



O αποκαλυπτικός διάλογος Μιχαλολιάκου – Τσοχατζόπουλου στη φυλακή [σκίτσο]



Τα μεγάλα εγώ μίλησαν, όταν συναντήθηκαν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Ακης Τσοχατζόπουλος.

Αυτό συνέβη τουλάχιστον στο ευφάνταστο σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη σήμερα στην Καθημερινή.

Στο σκίτσο, μέσα από τα κελιά τους, κραυγάζουν ο ένας στον άλλο με φανερή ένταση.

Ο Μιχαλολιάκος λέει «Εγώ είμαι αρχηγός κόμματος» για να του απαντήσει ο Τσοχατζόπουλος «Κι εγώ παρά τρίχα»!


- See more at: http://arouraios.gr



Τα ζώδια σήμερα 6 Οκτωβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Είστε πολύ έντονα παθιασμένοι με κάτι που είναι να ξεκινήσετε. Μπορεί να το φοβάστε γιατί αναγκαστικά θα πάτε να δείτε πίσω από την κουρτίνα αλλά δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Να θυμηθείτε όσο πιο βαθιά πάτε τόσο πιο δυνατοί θα γίνετε.
Ερωτικά: Ο Σκορπιός είναι πολύ κοντά σας κι ίσως από την μια να σας κουράζει αλλά από την άλλη με κάποιο τρόπο σας μαθαίνει την ζωή και τα κατατόπια της. Ο Ζυγός και ο Υδροχόος είναι πιο εύκολοι στην διαχείριση τους. Εσείς πάντως τώρα νιώθετε ότι ωριμάζετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν δυσκολίες και ανατροπές σε μερικούς από εσάς. Μια σταθερή κατάσταση σίγουρα δεν θα είναι τόσο εύκολη να παραμείνει με τις πλανητικές όψεις που έχετε αλλά το σύμπαν θέλει να προχωρήσετε και να κερδίσετε την μάχη αλλά αν εμπιστευτείτε.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Έχετε πολλές ευκαιρίες να δείξετε τις δυνάμεις σας και να αφιερωθείτε περισσότερο σε κάτι που κάνετε με πολύ μεράκι και αγάπη, αρκεί να έχετε εμπιστοσύνη και να σκέφτεστε θετικά, κυρίως με συνεργασίες και άτομα που είναι γύρω σας.
Ερωτικά: Είστε αρκετά τσιμπημένοι με ένα πρόσωπο που έχει αλλάξει την ψυχοσύνθεσή σας. Κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο βλέπετε τις αλλαγές να έρχονται κατά πάνω σας και εσείς να στέκεστε ακίνητοι. Αντίθετα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο να μην είστε αυστηροί και απόλυτοι.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες που παρουσιάζονται μπροστά σας και κυρίως με την υποστήριξη την οικογενειακή ή από συναφή πρόσωπα. Σήμερα μπορεί να κερδίσετε κάτι που θα σας ανακουφίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Η ζωή σας έχει αλλάξει αρκετά και σε μερικούς το μαχαίρι έχει μπει βαθιά και ο λόγος είναι ότι πρέπει να δείτε κάτι που παλιά αγνοούσατε. Όσοι θέλετε να κερδίσετε πάντως την μάχη θα χρειαστεί να γίνετε πιο ουσιαστικοί και απόλυτοι.
Ερωτικά: Έχετε κατά κάποιον τρόπο κουραστεί να παίρνετε αποφάσεις και μετά να τις ακυρώνετε. Το συναίσθημά σας μερικές φορές είναι διαφορετικό από τις σκέψεις σας και εκεί γίνεται το μεγάλο λάθος. Ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως ζητάνε παραπάνω πράγματα από εσάς.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να είστε μπερδεμένοι και να μην έχετε ακόμα αποφασίσει τι θέλετε. Όμως θα πρέπει να ξέρετε προς τα πού θέλετε να πάτε γιατί μόνο έτσι θα ξεκαθαρίσετε την κατάσταση. Κάποια χρέη ή υποχρεώσεις θα σας δημιουργήσουν ένταση. Σκεφτείτε θετικά για να ανοίξετε τον δρόμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Η ζωή σας γενικά έχει αλλάξει. Μέσα σας υπάρχει ένα συναίσθημα αισιοδοξίας που το κρατάτε τις περισσότερες ώρες την ημέρα. Μερικές φορές το χάνετε αλλά αν προσπαθήσετε θα γίνουν πολλά και θετικά πράγματα.
Ερωτικά: Έχετε μεγάλο πάθος και θέλετε να φτιάξετε την ζωή σας με οποιοδήποτε τρόπο. Για αυτό μερικοί καλό είναι να μη κάνετε πίσω σε περίπτωση που δεν θα είναι τα πράγματα όπως ακριβώς τα θέλετε γιατί υπάρχει εύνοια και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε δικαιοδοσίες για να κάνετε πολλά πράγματα. Το ζητούμενο είναι να κερδίσετε αυτά που πιστεύετε εσείς, αρκεί να κρατήσετε την πίστη σας σταθερή. Σήμερα πάντως κάτι θα ακούσετε ή θα λάβετε ακόμα και οικονομικής φύσεως που θα σας ικανοποιήσει.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Έχετε ακολουθήσει κάποιο δρόμο που κάπου τελικά θα σας βγάλει γιατί με τον τρόπο σας έχετε μάθει πλέον να διεκδικείτε και να κάνετε υπομονή για να φτάσετε στο τέλος.
Ερωτικά: Χωρίς να το καταλάβετε έχετε κάνει μια στροφή η οποία θα σας βοηθήσει να γευτείτε πιο εύκολα κάποια πράγματα. Ο πήχης που έχετε βάλει και αφορά στην ποιότητα της σχέσης σας ίσως τελικά να σας κάνει να αποφύγετε κάποιες κακοτοπιές. Αιγόκερως και Υδροχόος είναι πρόσωπα πολύ κοντινά σας αλλά δύσκολα.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε στην κόψη του ξυραφιού. Υπάρχουν δυσκολίες που σας βάζουν σε μπελάδες αλλά συγχρόνως ξυπνούν μέσα σας τον μαχητή. Οπότε βάζετε την δύναμή σας σε δράση. Έτσι και αλλιώς είστε συνηθισμένοι στα δύσκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Έχετε αφιερωθεί σε κάποιο έργο το οποίο είναι για σας πολύ σημαντικό. Κάποιες ιδέες σας που τελευταία σας έχουν αλλάξει την νοοτροπία ίσως να βοηθήσουν να μάθετε να διεκδικείτε για σας.
Ερωτικά: Υπάρχουν μερικές φορές κάποια αδιέξοδα γιατί είστε άτομα βασικά μοναχικά οπότε με την παραμικρή ευκαιρία απομονώνεστε ή δικαιολογείτε μέσα σας κάποιες απόμακρες δικές σας συμπεριφορές. Του Υδροχόου του αρέσουν τα δύσκολα και επιμένει.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αλλάξει τακτική και είστε κατά κάποιο τρόπο πιο συντηρητικοί και λιγότερο ελαστικοί. Η τάξη πάντα σας βοηθάει να μην κάνετε υπερβολικές σπατάλες αλλά και να σώνεστε από καταστροφές.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχετε συνειδητοποιήσει ότι θα πρέπει να είστε ο εαυτός σας για να κάνετε τα βήματα που τελικά θα σας οδηγήσουν σε καταστάσεις επιτυχίας αλλά το ζητούμενο είναι να έχετε και την αυτονομία για να μπορείτε να κάνετε και κάτι θετικό για σας.
Ερωτικά: Έχετε την δική σας δυναμική και επηρεάζεστε πάρα πολύ από κάποια σημάδια που σας δείχνουν τα γεγονότα. Επειδή σας ενδιαφέρει υπερβολικά η γνώμη του συντρόφου σας μερικές φορές οπισθοχωρείτε σε θέματα που δεν θα έπρεπε.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάνει κάποια βήματα με στόχο να αυτονομηθείτε και να γεμίσετε με περισσότερο ενέργεια για να πετύχετε κάποιες κινήσεις που χρειάζεστε συμμετοχή των άλλων. Η ζωή σας γενικά έχει μια τάση για επέκταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Σήμερα είναι η ημέρα σας γι' αυτό να την εκμεταλλευτείτε όσο καλύτερα μπορείτε γιατί σίγουρα θα έχετε κάποιες ευκαιρίες σαν προσωπικότητα να αναδείξετε την αξία σας.
Ερωτικά: Έχετε το πάνω χέρι παρόλο που η Αφροδίτη φεύγει από το ζώδιο σας. Εσείς εκεί αμετακίνητοι και δυνατοί θα κάνετε το άλμα που σας αναλογεί. Η σχέση με Ταύρο, Λιοντάρι και Υδροχόο θα σας δυσκολέψει. Αντίθετα με τον Καρκίνο και τον Ιχθύ θα έχετε πολύ καλή επαφή.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες αλλά το βλέπετε και εσείς ότι χρειάζεστε σκληρή δουλειά για να τις φέρετε στην μορφή που πρέπει και να κερδίσετε από αυτές. Μην φοβάστε γιατί εκεί γίνονται τα λάθη. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα πάρετε χρήματα ή βοήθεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Έχετε ακολουθήσει τον μυστικό δρόμο και δεν ανακοινώνετε τις προθέσεις σας παρά μόνο σε λίγους. Μερικές φορές και λίγο απόσυρση σας κάνει καλό.
Ερωτικά: Είστε πολύ σκεπτικοί με κάποιες συμπεριφορές που δεν σας αρέσουν για αυτό μερικοί από εσάς θα βρείτε την ευκαιρία να κάνετε μια γνωριμία που μπορεί για λίγο να σας κολακεύσει αλλά το ξέρετε και εσείς ότι δεν είναι η σωστή λύση.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αφεθεί και μπορεί να σας οδηγεί το ένστικτο και συγχρόνως η πίστη σας. Μόνο τότε θα έχετε τα σωστά αποτελέσματα. Μην το βάζετε κάτω γιατί θα έχετε υποστήριξη από άτομα δικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Είστε πολύ σίγουροι για αυτό που κάνετε γιατί βλέπετε κάποια αποτελέσματα τα οποία σας ευνοούν. Η συμμετοχή σας σε ομάδες ή με φίλους σας σε κάποια κοινά ενδιαφέροντα θα σας δώσει χαρά και κοινωνικότητα.
Ερωτικά: Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο περνάτε κάποιες βαθιές αλλαγές οι οποίες μπορεί να μην είναι εύκολες αλλά είναι αναγκαίες γιατί ξαφνικά θα καταλάβετε ποιος είναι ο αληθινός σας εαυτός και τότε θα κινηθείτε να βρείτε το σωστό πρόσωπο για σας. Οι υπόλοιποι θα προσπαθήσετε να επιφέρετε αλλαγές μέσα στην σχέση σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Μερικοί από εσάς είστε μετέωροι γιατί βλέπετε ότι τα γεγονότα σας πηγαίνουν αλλού και η πρόθεσή σας αλλού. Για αυτό να είστε πολύ συνειδητοί σε κάθε τι που κάνετε για να μην έχετε αντιφάσεις και αντιθέσεις. Από μια κίνησή σας κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο θα βγείτε κερδισμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Η ζωή σας είναι αρκετά δύσκολη αλλά τώρα βγαίνουν οι δυνάμεις σας κι ίσως θα πρέπει να το τραβήξετε μέχρι το τέλος χωρίς φόβο και πάθος. Η κοινωνική σας εικόνα μπορεί να είναι τώρα πολύ φτωχή αλλά δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι παραπάνω.
Ερωτικά: Έχετε μπει πιο βαθιά στα θέλω σας και μερικές φορές βλέπετε ότι εσείς οι ίδιοι κάνετε τελικά το παιχνίδι. Ενώ μερικές φορές θέλετε να πιστεύετε ότι οι άλλοι σας καθοδηγούν. Αυτό δεν είναι αλήθεια απλά μερικές φορές κολλάτε και νομίζετε ότι είστε αδύναμοι.
Καριέρα & Οικονομικά: Τώρα που υπάρχουν δυσκολίες τώρα θα βγείτε από το λούκι αν δουλέψετε μεθοδευμένα αλλά και με πρόγραμμα γιατί ίσως τώρα να συνειδητοποιήσετε την αξία του χρήματος.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Έχετε αντιμετωπίσει πολλά θέματα και έχετε βγει νικητές. Η μεγάλη σας ευαισθησία θα βρει δρόμο να εκτονωθεί και θα βρείτε ακόμα και φίλους με κοινή ιδεολογία που θα είναι πολύ κοντά σας. Οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο θα βγείτε από ένα προσωπικό αδιέξοδο.
Ερωτικά: Είστε πολύ κτητικοί τουλάχιστον για σήμερα και ίσως να μην συγχωρείτε κάποιες συμπεριφορές οι οποίες σας είχαν πληγώσει χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα χαλάσετε κάτι. Απλά μπορεί να κρατήσετε πόζα για να βάλετε κατά την γνώμη σας μια τάξη. Ένα πρόσωπο από το εξωτερικό ίσως να κάνει την εμφάνισή του.
Καριέρα & Οικονομικά: Μην αφήνετε πίσω σας πράγματα που δεν έχετε τελειώσει. Είναι καλύτερο για σας να έχετε ολοκληρώσει κάποιες καταστάσεις για να σας αποφέρουν κάποια καλά και οικονομικά αποτελέσματα.

Πηγή: astrology.gr

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/10


Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Να θυμάστε ότι οι αδύναμοι εκδικούνται ενώ οι δυνατοί συγχωρούν.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Είστε πολύ έντονα παθιασμένοι με κάτι που είναι να ξεκινήσετε. Μπορεί να το φοβάστε γιατί αναγκαστικά θα πάτε να δείτε πίσω από την κουρτίνα αλλά δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Να θυμηθείτε όσο πιο βαθιά πάτε τόσο πιο δυνατοί θα γίνετε.
Ερωτικά: Ο Σκορπιός είναι πολύ κοντά σας κι ίσως από την μια να σας κουράζει αλλά από την άλλη με κάποιο τρόπο σας μαθαίνει την ζωή και τα κατατόπια της. Ο Ζυγός και ο Υδροχόος είναι πιο εύκολοι στην διαχείριση τους. Εσείς πάντως τώρα νιώθετε ότι ωριμάζετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν δυσκολίες και ανατροπές σε μερικούς από εσάς. Μια σταθερή κατάσταση σίγουρα δεν θα είναι τόσο εύκολη να παραμείνει με τις πλανητικές όψεις που έχετε αλλά το σύμπαν θέλει να προχωρήσετε και να κερδίσετε την μάχη αλλά αν εμπιστευτείτε.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχετε πολλές ευκαιρίες να δείξετε τις δυνάμεις σας και να αφιερωθείτε περισσότερο σε κάτι που κάνετε με πολύ μεράκι και αγάπη, αρκεί να έχετε εμπιστοσύνη και να σκέφτεστε θετικά, κυρίως με συνεργασίες και άτομα που είναι γύρω σας.
Ερωτικά: Είστε αρκετά τσιμπημένοι με ένα πρόσωπο που έχει αλλάξει την ψυχοσύνθεσή σας. Κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο βλέπετε τις αλλαγές να έρχονται κατά πάνω σας και εσείς να στέκεστε ακίνητοι. Αντίθετα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο να μην είστε αυστηροί και απόλυτοι.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες που παρουσιάζονται μπροστά σας και κυρίως με την υποστήριξη την οικογενειακή ή από συναφή πρόσωπα. Σήμερα μπορεί να κερδίσετε κάτι που θα σας ανακουφίσει.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η ζωή σας έχει αλλάξει αρκετά και σε μερικούς το μαχαίρι έχει μπει βαθιά και ο λόγος είναι ότι πρέπει να δείτε κάτι που παλιά αγνοούσατε. Όσοι θέλετε να κερδίσετε πάντως την μάχη θα χρειαστεί να γίνετε πιο ουσιαστικοί και απόλυτοι.

Ερωτικά: Έχετε κατά κάποιον τρόπο κουραστεί να παίρνετε αποφάσεις και μετά να τις ακυρώνετε. Το συναίσθημά σας μερικές φορές είναι διαφορετικό από τις σκέψεις σας και εκεί γίνεται το μεγάλο λάθος. Ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως ζητάνε παραπάνω πράγματα από εσάς.

Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να είστε μπερδεμένοι και να μην έχετε ακόμα αποφασίσει τι θέλετε. Όμως θα πρέπει να ξέρετε προς τα πού θέλετε να πάτε γιατί μόνο έτσι θα ξεκαθαρίσετε την κατάσταση. Κάποια χρέη ή υποχρεώσεις θα σας δημιουργήσουν ένταση. Σκεφτείτε θετικά για να ανοίξετε τον δρόμο.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η ζωή σας γενικά έχει αλλάξει. Μέσα σας υπάρχει ένα συναίσθημα αισιοδοξίας που το κρατάτε τις περισσότερες ώρες την ημέρα. Μερικές φορές το χάνετε αλλά αν προσπαθήσετε θα γίνουν πολλά και θετικά πράγματα.
Ερωτικά: Έχετε μεγάλο πάθος και θέλετε να φτιάξετε την ζωή σας με οποιοδήποτε τρόπο. Για αυτό μερικοί καλό είναι να μη κάνετε πίσω σε περίπτωση που δεν θα είναι τα πράγματα όπως ακριβώς τα θέλετε γιατί υπάρχει εύνοια και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε δικαιοδοσίες για να κάνετε πολλά πράγματα. Το ζητούμενο είναι να κερδίσετε αυτά που πιστεύετε εσείς, αρκεί να κρατήσετε την πίστη σας σταθερή. Σήμερα πάντως κάτι θα ακούσετε ή θα λάβετε ακόμα και οικονομικής φύσεως που θα σας ικανοποιήσει.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχετε ακολουθήσει κάποιο δρόμο που κάπου τελικά θα σας βγάλει γιατί με τον τρόπο σας έχετε μάθει πλέον να διεκδικείτε και να κάνετε υπομονή για να φτάσετε στο τέλος.
Ερωτικά: Χωρίς να το καταλάβετε έχετε κάνει μια στροφή η οποία θα σας βοηθήσει να γευτείτε πιο εύκολα κάποια πράγματα. Ο πήχης που έχετε βάλει και αφορά στην ποιότητα της σχέσης σας ίσως τελικά να σας κάνει να αποφύγετε κάποιες κακοτοπιές. Αιγόκερως και Υδροχόος είναι πρόσωπα πολύ κοντινά σας αλλά δύσκολα.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε στην κόψη του ξυραφιού. Υπάρχουν δυσκολίες που σας βάζουν σε μπελάδες αλλά συγχρόνως ξυπνούν μέσα σας τον μαχητή. Οπότε βάζετε την δύναμή σας σε δράση. Έτσι και αλλιώς είστε συνηθισμένοι στα δύσκολα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχετε αφιερωθεί σε κάποιο έργο το οποίο είναι για σας πολύ σημαντικό. Κάποιες ιδέες σας που τελευταία σας έχουν αλλάξει την νοοτροπία ίσως να βοηθήσουν να μάθετε να διεκδικείτε για σας.
Ερωτικά: Υπάρχουν μερικές φορές κάποια αδιέξοδα γιατί είστε άτομα βασικά μοναχικά οπότε με την παραμικρή ευκαιρία απομονώνεστε ή δικαιολογείτε μέσα σας κάποιες απόμακρες δικές σας συμπεριφορές. Του Υδροχόου του αρέσουν τα δύσκολα και επιμένει.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αλλάξει τακτική και είστε κατά κάποιο τρόπο πιο συντηρητικοί και λιγότερο ελαστικοί. Η τάξη πάντα σας βοηθάει να μην κάνετε υπερβολικές σπατάλες αλλά και να σώνεστε από καταστροφές.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχετε συνειδητοποιήσει ότι θα πρέπει να είστε ο εαυτός σας για να κάνετε τα βήματα που τελικά θα σας οδηγήσουν σε καταστάσεις επιτυχίας αλλά το ζητούμενο είναι να έχετε και την αυτονομία για να μπορείτε να κάνετε και κάτι θετικό για σας.
Ερωτικά: Έχετε την δική σας δυναμική και επηρεάζεστε πάρα πολύ από κάποια σημάδια που σας δείχνουν τα γεγονότα. Επειδή σας ενδιαφέρει υπερβολικά η γνώμη του συντρόφου σας μερικές φορές οπισθοχωρείτε σε θέματα που δεν θα έπρεπε.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάνει κάποια βήματα με στόχο να αυτονομηθείτε και να γεμίσετε με περισσότερο ενέργεια για να πετύχετε κάποιες κινήσεις που χρειάζεστε συμμετοχή των άλλων. Η ζωή σας γενικά έχει μια τάση για επέκταση.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Σήμερα είναι η ημέρα σας γι' αυτό να την εκμεταλλευτείτε όσο καλύτερα μπορείτε γιατί σίγουρα θα έχετε κάποιες ευκαιρίες σαν προσωπικότητα να αναδείξετε την αξία σας.
Ερωτικά: Έχετε το πάνω χέρι παρόλο που η Αφροδίτη φεύγει από το ζώδιο σας. Εσείς εκεί αμετακίνητοι και δυνατοί θα κάνετε το άλμα που σας αναλογεί. Η σχέση με Ταύρο, Λιοντάρι και Υδροχόο θα σας δυσκολέψει. Αντίθετα με τον Καρκίνο και τον Ιχθύ θα έχετε πολύ καλή επαφή.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες αλλά το βλέπετε και εσείς ότι χρειάζεστε σκληρή δουλειά για να τις φέρετε στην μορφή που πρέπει και να κερδίσετε από αυτές. Μην φοβάστε γιατί εκεί γίνονται τα λάθη. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα πάρετε χρήματα ή βοήθεια.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχετε ακολουθήσει τον μυστικό δρόμο και δεν ανακοινώνετε τις προθέσεις σας παρά μόνο σε λίγους. Μερικές φορές και λίγο απόσυρση σας κάνει καλό.
Ερωτικά: Είστε πολύ σκεπτικοί με κάποιες συμπεριφορές που δεν σας αρέσουν για αυτό μερικοί από εσάς θα βρείτε την ευκαιρία να κάνετε μια γνωριμία που μπορεί για λίγο να σας κολακεύσει αλλά το ξέρετε και εσείς ότι δεν είναι η σωστή λύση.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αφεθεί και μπορεί να σας οδηγεί το ένστικτο και συγχρόνως η πίστη σας. Μόνο τότε θα έχετε τα σωστά αποτελέσματα. Μην το βάζετε κάτω γιατί θα έχετε υποστήριξη από άτομα δικά σας.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Είστε πολύ σίγουροι για αυτό που κάνετε γιατί βλέπετε κάποια αποτελέσματα τα οποία σας ευνοούν. Η συμμετοχή σας σε ομάδες ή με φίλους σας σε κάποια κοινά ενδιαφέροντα θα σας δώσει χαρά και κοινωνικότητα.
Ερωτικά: Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο περνάτε κάποιες βαθιές αλλαγές οι οποίες μπορεί να μην είναι εύκολες αλλά είναι αναγκαίες γιατί ξαφνικά θα καταλάβετε ποιος είναι ο αληθινός σας εαυτός και τότε θα κινηθείτε να βρείτε το σωστό πρόσωπο για σας. Οι υπόλοιποι θα προσπαθήσετε να επιφέρετε αλλαγές μέσα στην σχέση σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Μερικοί από εσάς είστε μετέωροι γιατί βλέπετε ότι τα γεγονότα σας πηγαίνουν αλλού και η πρόθεσή σας αλλού. Για αυτό να είστε πολύ συνειδητοί σε κάθε τι που κάνετε για να μην έχετε αντιφάσεις και αντιθέσεις. Από μια κίνησή σας κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο θα βγείτε κερδισμένοι.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η ζωή σας είναι αρκετά δύσκολη αλλά τώρα βγαίνουν οι δυνάμεις σας κι ίσως θα πρέπει να το τραβήξετε μέχρι το τέλος χωρίς φόβο και πάθος. Η κοινωνική σας εικόνα μπορεί να είναι τώρα πολύ φτωχή αλλά δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι παραπάνω.

Ερωτικά: Έχετε μπει πιο βαθιά στα θέλω σας και μερικές φορές βλέπετε ότι εσείς οι ίδιοι κάνετε τελικά το παιχνίδι. Ενώ μερικές φορές θέλετε να πιστεύετε ότι οι άλλοι σας καθοδηγούν. Αυτό δεν είναι αλήθεια απλά μερικές φορές κολλάτε και νομίζετε ότι είστε αδύναμοι.

Καριέρα & Οικονομικά: Τώρα που υπάρχουν δυσκολίες τώρα θα βγείτε από το λούκι αν δουλέψετε μεθοδευμένα αλλά και με πρόγραμμα γιατί ίσως τώρα να συνειδητοποιήσετε την αξία του χρήματος.



ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχετε αντιμετωπίσει πολλά θέματα και έχετε βγει νικητές. Η μεγάλη σας ευαισθησία θα βρει δρόμο να εκτονωθεί και θα βρείτε ακόμα και φίλους με κοινή ιδεολογία που θα είναι πολύ κοντά σας. Οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο θα βγείτε από ένα προσωπικό αδιέξοδο.

Ερωτικά: Είστε πολύ κτητικοί τουλάχιστον για σήμερα και ίσως να μην συγχωρείτε κάποιες συμπεριφορές οι οποίες σας είχαν πληγώσει χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα χαλάσετε κάτι. Απλά μπορεί να κρατήσετε πόζα για να βάλετε κατά την γνώμη σας μια τάξη. Ένα πρόσωπο από το εξωτερικό ίσως να κάνει την εμφάνισή του.

Καριέρα & Οικονομικά: Μην αφήνετε πίσω σας πράγματα που δεν έχετε τελειώσει. Είναι καλύτερο για σας να έχετε ολοκληρώσει κάποιες καταστάσεις για να σας αποφέρουν κάποια καλά και οικονομικά αποτελέσματα.



Πηγή: http://www.astrology.gr/


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger