Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αγγελικη Ηλιαδη: Το σεξι κορμι δροσιζεται σε πισινα ξενοδοχειου (φωτο)

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012


Δες την Αγγελική Ηλιάδη να κάνει μπάνιο σε πισίνα στη Θεσσαλονίκη. Τελικά οι ώρες στο γυμναστήριο δεν πήγαν χαμένες.


Στιγμές χαλάρωσης πέρασε η Αγγελική Ηλιάδη στη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται στο πλαίσιο των εμφανίσεών της με τον Αντώνη Ρέμο.
Ο φωτογραφικός φακός "συνέλαβε" την τραγουδίστρια στην πισίνα μαζί με μια φίλη της.
Η Αγγελική επέλεξε ένα μαγιό σε κίτρινες και ροζ αποχρώσεις ενώ το γυμνασμένο σώμα της δεν πέρασε απαρατήρητο.
Όσο για την προσωπική της ζωή, το δελτίο ειδήσεων του Star μετέδωσε πριν από μερικές μέρες ότι η Αγγελική χώρισε από τον Κώστα Μηλιωτάκη λόγω τρίτου προσώπου.
Πρόκειται για νεαρή τραγουδίστρια από τη συμπρωτεύουσα και μάλιστα ο συνθέτης φέρεται να έχει φύγει από το σπίτι που ζούσε με την Αγγελική και να μένει μόνος του στη Βάρη.

H Ελενα Παπαβασιλειου "τουιταρει" φωτογραφια της με μαγιο και μας δροσιζει!






















Η Ελένα Παπαβασιλείου μοιράζεται συχνά φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέπτεται με τους φίλους της, στο twitter. H όμορφη παρουσιάστρια όσο τις επιτρέπει ο καιρός θα πηγαίνει στη θάλασσα και θα μας εντυπωσιάζει με την άψογη εμφάνιση της.


Αυτή τη φορά ανέβασε στο Twitter της, μια φώτο με μπικίνι. Η Έλενα φορά ένα καυτό μπλε μαγιό μα αυτό που φυσικά προσέχει κανείς είναι το αγαλμάτινο κορμί της ...






Σεξι και αγρια ποζαρει η Πηνελοπη Αναστασοπουλου στο φακο…



Σέξι και άγρια - Δείτε την! Σέξι και άγρια ποζάρει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο φακό… 



Και ποιος δεν θα ήθελε να τη δει ολόγυμνη, αφού οι καμπύλες της προκαλούν ζάλη… Βέβαια φρόντισε και κάλυψε τα… πάντα με την βοήθεια των μαλλιών της και μιας γάτας!

Πρόκειται για μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στην στήλη Naked City της Lifo. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δήλωσε τότε: «Η Αθήνα μ’ αρέσει γιατί μ’ έχει μάθει να ζω μέσα απ’ τις αντιθέσεις κι έτσι να ισορροπώ.

Πίσω απ’ όλα τα γκρι έχει πάντα τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Πάνω απ’ όλη τη μιζέρια, την γκρίνια και τη μετριότητα έχει πάντα την Ακρόπολη. Δίπλα απ’ το κλουβί μου έχει πάντα τον Λυκαβηττό και τον οικισμό Παπανδρέου. Και γύρω γύρω θάλασσα».


lay-out.gr

Η Υβοννη Μποσνιακ στην πιο καυτη φωτογραφηση του καλοκαιριου [φωτο]

Όταν έχεις ύψος 1,80 και αναλογίες super model δεν χρειάζεται να δείξεις πολλά για να κερδίσεις τον θαυμασμό των αναγνωστών. Κάτι που απέδειξε για άλλη μια φορά η Υβόννη Μπόσνιακ στην φωτογράφησή της για το καλοκαιρινό Celebrity που -παραδόξως- μόλις τώρα κάνει τον γύρο του διαδικτύου.




«Δεν ήμουν το πιο δημοφιλές ή μοντέρνο κορίτσι στο σχολείο. Ο πρώτος άνθρωπος που μου είπε ότι είμαι όμορφη ήταν ο μπαμπάς μου. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί να δουλέψω ως μοντέλο». Αυτό δήλωσε η επίσημη σύντροφος του Αντώνη Ρέμου στην καλοκαιρινή της φωτογράφηση για το περιοδικό Celebrity.



Εκεί που επίσης δήλωσε πως «Μικρή αγαπούσα τη μόδα, αλλά δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να ντυθώ όπως ήθελα. Φορούσα πάντα τα ρούχα της μεγάλης αδερφής μου. Το μισούσα αυτό. Ήμουν κοκαλιάρα. Θυμάμαι φορούσα τρία κολάν, το ένα πάνω στο άλλο, για να φαίνομαι πιο γεμάτη».




Η αλήθεια είναι πως την Υβόννη δεν της λες με τίποτα «τσουπωτή», ένα είδος γυναίκας που αρέσει σε πολλούς άντρες. Παρόλαυτά δεν μπορείς παρά να εκτιμήσεις το γεγονός ότι εκείνη και το photoshop δεν έχουν συστηθεί ποτέ μεταξύ τους.



ΝΤΑΪΑΝΑ : 15 χρονια χωρις "το ροδο της Αγγλιας"


Ήταν 31 Αυγούστου 1997 όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα, το “Ρόδο της Αγγλίας” όπως την αποκαλούσαν, έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι, σε ηλικία μόλις 36 ετών. 

Σήμερα συμπληρώνονται 15 χρόνια από το τραγικό γεγονός κι όμως, ο κόσμος εξακολουθεί να πηγαίνει στο σημείο όπου άφησε την τελευταία της πνοή στην πόλη του Φωτός και να αφήνει λουλούδια και γράμματα.

Με αφορμή τα 15 χρόνια από τον τραγικό της θάνατο, ο ΑΝΤ1 προβάλει το Docudrama “Νταϊάνα: Οι τελευταίες μέρες μιας πριγκίπισσας”, απόψε Παρασκευή 31/8 στις 21.00.

Μέσα από το Docudrama με την υπογραφή του BBC, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε λεπτομερώς τις τελευταίες μέρες της πιο αγαπημένης πριγκίπισσας του πλανήτη. Μιας γυναίκας που η αναγνωσιμότητά της, το στιλ της και το κοινωνικό της προφίλ ξεπερνούσε τη Μέριλιν Μονρόε, τη Γκρέτα Γκάρμπο, τη Μάρλεν Ντίντριχ.
Κρυφές πτυχές της ζωής της και άγνωστες λεπτομέρειες πέρα από τις κάμερες, τα Media και τους παπαράτσι, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε σε αυτό το Docudrama.

Το σενάριο βασίστηκε στην έκθεση 800 σελίδων που δημοσιεύθηκε τον Δεκέμβριο 2006 από τη Μητροπολιτική Αστυνομία του Ηνωμένου Βασιλείου και σ’ ένα εκτενές αρχείο με βίντεο, ειδήσεις, συνεντεύξεις και φωτογραφίες, ώστε να περιγράφει ακριβέστερα τα γεγονότα. 

Δείτε φωτογραφίες από την ταινία:

 

 

 

 

 

 

.inews.gr

Τετοιο στριπτιζ... δεν εχουν ξαναδει τα ματια σας...


Διαβάζεις στον τίτλο στριπτίζ, βλέπεις και την κοπελίτσα στην φωτογραφία, και λες ωραία... Έλα όμως που τα φαινόμενα απατούν και δεν είναι όλα τόσο ωραία όσο νομίζεις... 



Εξωπραγματικο κολπο με τραπουλοχαρτο (Video)


Τι είδους μαγεία είναι αυτή;




Εχει ενα… «μπλε» φεγγαρι αποψε


«Στρωμένος με φύλλα μαλακού χρυσαφιού, που σαλεύανε λάμποντας πάνω στη θάλασσα, σπατάλη αμύθητου φωτός, ο δρόμος του φεγγαριού. Μεσάνυχτα, Αύγουστος. Με μεγάλη πανσέληνο».

Με τέσσερις μαγικούς στίχους του Νικηφόρου Βρεττάκου ως μότο και τίτλο της βραδιάς «Στο φως του φεγγαριού» το υπουργείο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού καλεί απόψε τον κόσμο να επισκεφθεί μουσεία και μνημεία για να τα απολαύσει με την τελευταία -διαφορετική καθότι «μπλε»- φεγγαράδα του Αυγούστου.

Το φεγγάρι θα γεμίσει, για δεύτερη φορά αυτόν τον μήνα, το καλοκαίρι θα τελειώσει επισήμως και οι Ελληνες θα το αποχαιρετίσουν σπεύδοντας κατά ορδές σε μουσεία, μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους που θα παραμείνουν ανοιχτοί ως αργά, οργανώνοντας παράλληλα συναυλίες, παραστάσεις και λογοτεχνικές βραδιές κάτω από το ρομαντικό φως του φεγγαριού, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Κάθε ρεκόρ έσπασε φέτος ο αριθμός των αρχαιολογικών (και όχι μόνο) χώρων που θα «ξενυχτήσουν» για χάρη της πανσελήνου. Περισσότεροι από 125 χώροι θα μείνουν ανοιχτοί φέτος έναντι 80 της περασμένης χρονιάς.


Στον ναό του Ποσειδώνα

Με φόντο το ολόγιομο φεγγάρι και τον ναό του Ποσειδώνα, στο Σούνιο, η Τάνια Τσανακλίδου και η Ελένη Τσαλιγοπούλου υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά. Θα τις συνοδεύσει μουσικά ο συνθέτης Γιώργος Ανδρέου.

 Η εκδήλωση με τίτλο «Ενα φεγγάρι του Αυγούστου» θα πραγματοποιηθεί εκτός της περίφραξης του ναού, καθώς ο αρχαιολογικός χώρος θα παραμείνει κλειστός, μιας και οι ιθύνοντες έκριναν ότι δεν μπορεί να δεχτεί μεγάλο αριθμό επισκεπτών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. «Απούσα» από τον θεσμό θα είναι από φέτος και η Ακρόπολη. Το γεγονός ότι τις προηγούμενες χρονιές υπήρχε αναμονή περίπου δύο ωρών για να την επισκεφθεί κανείς, κάτι που προκαλούσε συνωστισμό, ο οποίος βόλευε τους πορτοφολάδες, έκανε τους διοργανωτές των εκδηλώσεων να την αφήσουν εκτός λίστας από τα μνημεία που θα ανοίξουν τις πύλες τους. 

Το κοινό βέβαια θα μπορεί πάντοτε να απολαμβάνει τον Παρθενώνα από μακριά, όπως για παράδειγμα από τους χώρους του Μουσείου της Ακρόπολης, που θα μείνει ανοιχτό ως τα μεσάνυχτα με ελεύθερη είσοδο. Οσοι αποφασίσουν απόψε να πάνε μια βόλτα προς τα κει θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κλασικές μελωδίες από το Μουσικό Σχολείο του Βόλου. 

Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, από την άλλη μεριά, θα πραγματοποιήσει νυχτερινή ξενάγηση για τους επισκέπτες του στην περιοδική έκθεση «Το ναυάγιο των Αντικυθήρων». Παράλληλα θα δοθεί στο αίθριο του ιδρύματος παράσταση από το Guitarte Ensemble με αποσπάσματα αρχαίας ελληνικής μουσικής και συνθέσεις των Χατζιδάκι και Τσαλαχούρη.

Στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου η Αναστασία Μουτσάτσου και ο Μάριος Στρόφαλης έχουν δώσει μελωδικό ραντεβού με το κοινό, ενώ στο Επιγραφικό Μουσείο θα γίνει η προβολή της ταινίας «Αγέλαστος Πέτρα» του Φίλιππου Κουτσάφτη. Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Αθηναίων θα βρίσκεται στη Ρωμαϊκή Αγορά προσφέροντας σε όσους ακολουθήσουν το μουσικό κάλεσμά της «Αρώματα και θύμησες της παλιάς Αθήνας». 

Λίγο πιο μακριά, στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας, θα δώσουν το «παρών» τραγουδώντας για τη φεγγαράδα του Αυγούστου η Μάρθα Φριντζήλα και ο Τάκης Φαραζής. Η Μελίνα Ασλανίδου θα συνοδεύσει η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου στην παραδοσιακή αυγουστιάτικη συναυλία της, που θα γίνει στον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου Βουλιαγμένης. Τη βραδιά θα προλογίσει ο Αλέξης Κωστάλας.

Στη Θεσσαλονίκη θα δοθεί συναυλία-αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι, στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, με τη συμμετοχή του Ανδρέα Καρακότα. Στην πλατεία της Ρωμαϊκής Αγοράς της συμπρωτεύουσας θα λάβει χώρα μουσική εκδήλωση με τζαζ και έθνικ μελωδίες, ενώ θα πραγματοποιηθούν και προβολές ταινιών μικρού και μεγάλου μήκους. Οσοι θα βρεθούν εκεί θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ακόμη και πικνίκ κάτω από το φως της «μπλε» Σελήνης. Συναυλίες και πάσης φύσεως μουσικές εκδηλώσεις έχουν βάλει στο πρόγραμμά τους το Αρχαιολογικό Μουσείο της Θεσσαλονίκης και το Μουσείο Αιανής, γνωστό και ως «Ο κήπος με τ' αγάλματα», το οποίο θα φιλοξενήσει την μπάντα «Poco a Poco».

To κουαρτέτο εγχόρδων Αριστοτέλης και η προβολή της μικρού μήκους παραγωγής «Το βυζαντινό κωδωνοστάσιο της Μονής Βατοπεδίου» περιμένουν όσους επιλέξουν για την αποψινή φεγγαράδα τους τη Μονή Ζυγού, στην Ουρανούπολη, ενώ ξεναγήσεις και μουσική βραδιά έχει προγραμματιστεί στο σπήλαιο των Πετραλώνων. 

Στον αρχαιολογικό χώρο της Πέλλας θα εμφανιστεί το συγκρότημα Ex Oriente Lux και σ' εκείνον του Λόγγου, στην Εδεσσα, πρωταγωνιστής θα είναι ο Καραγκιόζης, καθώς θα δοθούν παραστάσεις του θεάτρου σκιών και μαζί... μαθήματα αστρονομίας.

Στη Θράκη, στον αρχαιολογικό χώρο της Ζώνης, θα δώσει συναυλία η Μαρία Φαραντούρη και σ' εκείνον της Κασώπης Ηπείρου η Μόνικα. Στο Ακρωτήρι της Θήρας η Μαρίζα Κωχ θα ερμηνεύσει τραγούδια της Σαπφούς και παραδοσιακά των μικρών Κυκλάδων και της Κρήτης, ενώ δρώμενα για την πανσέληνο θα γίνουν και στο Κάστρο Χλεμουτσίου, στην Πελοπόννησο. 

Στα Αβδηρα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε οργανωμένο περίπατο για να παρατηρήσουν την πανσέληνο και τ' αστέρια, ενώ μελωδίες κλασικής μουσικής θ' απολαύσουν και οι επισκέπτες του Βυζαντινού και του Αρχαιολογικού Μουσείου της Βέροιας. Ανοιχτό για χάρη της αυγουστιάτικης «μπλε» Σελήνης θα είναι το Ιερό των Μεγάλων Θεών Σαμοθράκης, όπου μάλιστα θα λάβει χώρα και συναυλία της Σαβίνας Γιαννάτου.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει ο «συγχρονισμός» των μουσείων και αρχαιολογικών χώρων στις Κυκλάδες, όπου απόψε στις 10 και τις 11 το βράδυ θ' ακουστεί σε επιλεγμένους αρχαιολογικούς χώρους η «Σονάτα του Σεληνόφωτος» του Γιάννη Ρίτσου. Εμπνευσμένο από τις παραδόσεις των λαών της Μεσογείου θα είναι το μουσικό πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν οι Anema e Core στο Κάστρο Ιωαννίνων. Την ίδια στιγμή στον Εμπορειό της Χίου τηλεσκόπια θα δώσουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να παρατηρήσουν το ολόγιομο φεγγάρι πιο προσεκτικά απ' ό,τι με γυμνό μάτι. 

Στην Κρήτη ο αρχαιολογικός χώρος της Κνωσού θα είναι ανοιχτός από τις 9.30 το βράδυ ως τη 1 μετά τα μεσάνυχτα, ενώ συναυλία της Κρητικής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων θα πραγματοποιηθεί στον αρχαιολογικό χώρο του Μινωικού Ανακτόρου Μαλίων. Το πρόγραμμα της συναυλίας θα περιλαμβάνει γνωστές μελωδίες του κλασικού, διεθνούς και ελληνικού ρεπερτορίου με τη φωνή της Λίντας Αθανασοπούλου - Κωνσταντουλάκη. Μουσική εκδήλωση με τα 100 ερωτικά σονέτα του Πάμπλο Νερούντα θα λάβει χώρα στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ρόδου. Εκδηλώσεις με κλασικές μελωδίες έχουν παραγραμματιστεί στο Φρούριο της Λάρισας και στον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης. 

Το Κάστρο της Μυτιλήνης θα μείνει κι αυτό ανοιχτό για τους επισκέπτες ως τα μεσάνυχτα, προσφέροντας δυνατές συγκινήσεις κάτω από το φεγγάρι. Στη Δωδώνη, τον αρχαιολογικό χώρο όπου βρίσκεται το αρχαιότερο μαντείο στην Ελλάδα, θα δοθεί από το ΔΗΠΕΦΙ θεατρική παράσταση με τίτλο «Μανδραγόρας» του Νικολό Μακιαβέλι.

Να σημειωθεί ότι οι υπάλληλοι του υπουργείου και της Πανελλήνιας Ενωσης Φυλάξεως Αρχαιοτήτων θα εργαστούν εθελοντικά απόψε. Τέλος, μεταξύ των αρχαιολογικών χώρων που θα μείνουν κλειστοί συγκαταλέγονται οι Μυκήνες και η Επίδαυρος.


Οι άλλες εκδηλώσεις

Η «μπλε» πανσέληνος της 31ης Αυγούστου θα είναι αφορμή για μια μεγάλη βραδιά γιορτής.

 Πέρα από τις εκδηλώσεις στα μνημεία, στα κάστρα, στα μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους, που οργανώνονται με πρωτοβουλία του υπουργείου, πάρτι και συναυλίες θα δοθούν σε πολλά ακόμη ρομαντικά σημεία της χώρας. Τα περισσότερα μεγάλα κλαμπ της παραλιακής λεωφόρου, στην Αθήνα, οργανώνουν full moon πάρτι μέχρι πρωίας, ενώ δεν λείπουν και οι συναυλίες της αυγουστιάτικης φεγγαράδας, που όμως δεν έχουν ελεύθερη είσοδο. Η Μελίνα Κανά και η Λιζέτα Καλημέρη θα τραγουδήσουν στις 21.30, στο Γήπεδο του Προφήτη του Δήμου Βόλβης, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη. Η συναυλία τους θα ξεκινήσει στις 21.30. Μισή ώρα νωρίτερα ξεκινά στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι, και η εμφάνιση του Βασίλη Παπακωνσταντίνου κάτω από την πανσέληνο. Μαζί του θα βρεθούν επί σκηνής τα Κίτρινα Ποδήλατα και η Τάνια Κικιδή. Κάτω από την Ακρόπολη, στο Ηρώδειο, θα εμφανιστεί απόψε ο Μάριος Φραγκούλης και στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, στο Χαλάνδρι, θα δώσει μουσικά το «παρών» ο Σταύρος Λάντσιας. 

Τέλος, κρασί, μεζέδες, κεράσματα και μουσικές επιφυλάσσουν στους περαστικούς οι καταστηματάρχες της οδού Πανδρόσου, στην Πλάκα. Οι εκδηλώσεις στον πεζόδρομο με τα πολύχρωμα οικογενειακά μαγαζάκια θα ξεκινήσουν το απόγευμα και θα ολοκληρωθούν στις 11 το βράδυ. Επαγγελματίες και ερασιτέχνες τραγουδιστές και παραδοσιακά συγκροτήματα θα κρατήσουν συντροφιά στους επισκέπτες. Ανάμεσά τους κι ένας 12χρονος (γιος ενός καταστηματάρχη), που θα τραγουδήσει με την κιθάρα του γνωστά κομμάτια όπως «Χάρτινο το φεγγαράκι» και «Το ταγκό της Νεφέλης».


Ζήστε ρομαντικές στιγμές με δελφίνια και... τίγρεις στη ζούγκλα της Αθήνας

Μετά την εντυπωσιακή... μουσικοχορευτική τους παράσταση, υπό το φως της πρώτης πανσελήνου του Αυγούστου (2/8), οι διάσημοι «κολυμβητές» Κάλλια, Ιάσονας, Χλόη και Ερμής συναντιούνται ξανά σήμερα το βραδάκι, για περίπου μία ώρα, με τους επισκέπτες του Αττικού Πάρκου. 

Μόνο που αυτή τη φορά, εκτός από τα δελφίνια, τη σπάνια «μπλε» πανσέληνο της 31ης Αυγούστου θα απολαύσουν μαζί με το κοινό και οι σουρικάτες, τα καρακάλ και τα υπόλοιπα ζώα της ερήμου, τα πειραχτήρια οι χιμπατζήδες, οι άγριες λευκές τίγρεις, οι καμηλοπαρδάλεις, οι πιγκουίνοι, οι λεμούριοι και οι λύκοι.

Η «ζούγκλα» της Αθήνας στα Σπάτα θα παραμείνει ανοιχτή, σήμερα και αύριο, μετά τη δύση του ηλίου. Στην τιμή του κανονικού εισιτηρίου (15 ευρώ) προσφέρονται και για τις δύο ημέρες ξενάγηση στο Δελφινάριο (που κανονικά χρεώνεται επιπλέον) και γνωριμία με τους περισσότερους «κατοίκους» του Πάρκου. «Οταν ο ήλιος αρχίσει να δύει και ο ουρανός γεμίζει με υπέροχα χρώματα, η ζωή στο Πάρκο γίνεται πιο έντονη. 

Τα ζώα αφυπνίζονται και η δραστηριότητα αυξάνει. Για πρώτη φορά το κοινό θα δει από κοντά τι ακριβώς συμβαίνει και θα ακούσει ενδιαφέρουσες ιστορίες από τους ίδιους τους φροντιστές των ζώων» λέει ο ιδρυτής του Πάρκου Ζαν Ζακ Λεσουέρ.


Το φαινόμενο Super moon


Η εμφάνιση ολόγιομων φεγγαριών δύο φορές στον ίδιο μήνα, όπως συνέβη εφέτος, στις 2 Αυγούστου και απόψε, παρατηρείται κάθε περίπου δυόμισι χρόνια. Επομένως, η αποκαλούμενη «μπλε σελήνη», φράση που χαρακτηρίζει το φαινόμενο της διπλής πανσελήνου, δεν αποτελεί κάτι εξαιρετικά σπάνιο για τους αστρονόμους. Για την ακρίβεια, η επόμενη θα συμβεί σε μόλις τρία χρόνια το 2015, στις 2 και τις 31 Ιουλίου.

Ωστόσο, εφέτος δίνεται έμφαση στο φαινόμενο, επειδή αφορά το περίφημο αυγουστιάτικο φεγγάρι! «Το λαμπρότερο φεγγάρι συμβαίνει όταν την ημέρα της πανσελήνου η Σελήνη βρίσκεται στην πιο κοντινή απόστασή της από τη Γη, δηλαδή περίπου μία φορά τον χρόνο. Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται και Super moon», περιγράφει ο αστρονόμος του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών Νίκος Ματσόπουλος.

Οσο για εκείνους που περιμένουν να αντικρίσουν ένα γεμάτο μπλε φεγγάρι, μάλλον θα απογοητευτούν! Το φεγγάρι φυσικά και θα είναι ολόγιομο και φωτεινό, ωστόσο, το χρώμα του δεν θα θυμίζει καμία... απόχρωση του μπλε.

 Ο όρος «μπλε πανσέληνος» είναι μεταφορικός. Προήλθε μετά την έκρηξη του ηφαιστείου Κρακατόα της Ινδονησίας, το 1883, η οποία ήταν τόσο ισχυρή που στα ανώτατα στρώματα της ατμόσφαιρας εκτινάχθηκαν χώμα και στάχτη, με αποτέλεσμα να φαίνεται μπλε το (δεύτερο) φεγγάρι του μήνα.

Οπως εξηγεί ο κ. Ματσόπουλος, τα περισσότερα έτη έχουν δώδεκα πανσελήνους, ωστόσο κάθε ημερολογιακό έτος περιλαμβάνει δώδεκα σεληνιακούς κύκλους και επιπλέον 11 ημέρες. Οταν αυτές αθροίζονται, εμφανίζεται ένα ακόμα φεγγάρι. «Ο σεληνιακός μήνας είναι μικρότερος από τον μέσο μήνα του ημερολογίου, γι' αυτό τυχαίνει να έχουμε διπλή πανσέληνο» καταλήγει.

.dimokratianews.gr 




Τετραχρονη καπνιζει στη σκηνη του εξοργιστικου ριαλιτι με τα παιδικα καλλιστεια



Το ακραίο αμερικανικό show!

Οι κάμερες του show "Toddlers & Tiaras" παρακολουθούν τις μικρές διαγωνιζόμενες και τις οικογένειές τους, ενώ προετοιμάζονται για τα παιδικά καλλιστεία. Μπορεί στη χώρα μας οι εικόνες με μικρά κοριτσάκια να βάζουν λακ, να βάφονται, να ψεκάζονται για να φαίνονται μαυρισμένα και να κάνουν γαλλικό νύχι να φαίνονται σοκαριστικές, για την Αμερική ωστόσο, είναι ένα ακόμα show που συνεχίζεται για έβδομη χρονιά!

Μερικοί γονείς των παιδιών που συμμετέχουν στα καλλιστεία, συχνά ωθούν τα παιδιά τους στα άκρα. Τελευταίο κρούσμα η μητέρα που έδωσε στην 4χρονη κόρη της τσιγάρο, για να βγει στην πασαρέλα σαν την Sandy στο "Grease"!

Μπορεί το τσιγάρο να ήταν ψεύτικο, αλλά η εικόνα σοκάρει. Μάλιστα, το κοριτσάκι ζητούσε με επιμονή από τη μητέρα της να της δώσει αληθινό τσιγάρο!


Δείτε το βίντεο:

 
http://www.zappit.gr

Προσφορές - you.gr Εδώ θα βρεις προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Αγόρασε online σήμερα! Κάντε Click Εδώ

Love Quiz για ζευγαρια: Απαντηστε μαζι τις ερωτησεις και δειτε αν ταιριαζετε!


Κάθε φορά κάνεις τα Love tests μόνη και βγάζεις τα συμπεράσματα για τον αγαπημένο σου. Ε, λοιπόν μάλλον λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο. Τη δική του άποψη για τη σχέση σας τη ρώτησες ποτέ; Μήπως αυτή τη φορά να καθήσεις και να απαντήσεις δίπλα του τις ερωτήσεις; Αυτό το τεστ είναι για δύο, όπως και κάθε ερωτική σχέση!

Κάνε το Love Couple Test και μάθε αν η σχέση σας είναι η ιδανική. 


Βρίσκεστε στο club και διασκεδάζετε με φίλους! Πόσο συχνά θα σκύψει ο ένας στο αυτί του άλλου και θα του ψιθυρίσει “Σ'αγαπώ”;
  1. Όλη την ώρα. Αφού οι φίλοι μας παρεξηγούνται με τόσα “σορώπια”
  2. Σπάνια! Δεν είμαστε τόσο του γούτσου – γούτσου
Πότε ήταν η τελευταία φορά που τσακωθήκατε πολύ έντονα;
  1. Ούτε που θυμάμαι. Δεν τσακωνόμαστε συχνά
  2. Πριν από μερικές ημέρες. Αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα
Πόσο πολύ πιστεύετε ότι ταιριάζετε;
  1. Πάρα πολύ! Είναι εντυπωσιακό πως κάθε φορά σκεφτόμαστε τα ίδια πράγματα
  2. Η σχέση μας στηρίζεται περισσότερο στο πάθος. Δεν έχεις ακούσει που λένε τα αντίθετα έλκονται;
Πιστεύετε πως είσαι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο;
  1. Φυσικά! Είναι το πρώτο πράγμα που πέρασε από το μυαλό και τον δύο με το που συναντηθήκαμε
  2. Είναι πολύ πιθανό. Αν και είμαστε φτιαγμένοι από άλλη πάστα τα βρίσκουμε στο κρεβάτι
Πόσο συχνά ζηλεύει ή υποπτεύεται ο ένας τον άλλο;
  1. Αυτό δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ. Όταν έχεις εμπιστοσύνη στον άλλο, δεν σου μπαίνουν υποψίες
  2. Είναι φορές που έχει γίνει και ο ένας και ο άλλος πράσινος από τη ζήλια του. Για αυτό και δεν βγαίνει ποτέ κανείς μόνος του
Είσαι σε θέση να καταλάβεις τη διάθεση του άλλου μόνο και μόνο από τη φωνή ή από μια και μόνη ματιά;
  1. Πολλές φορές
  2. Αν δεν συζητήσεις με τον άλλο πως θα καταλάβεις πως κάτι τον απασχολεί;
Όταν είστε μαζί, αισθάνεστε πως ο χρόνος τρέχει σαν νερό;
  1. Έχουμε περάσει βραδιές ολόκληρες αγκαλιά, σαν να ήταν μόλις 5 λεπτά
  2. Όχι ιδιαίτερα. Υπάρχουν και φορές που μοιάζουν πολύ βαρετές

αποτελέσματα

Περισσότερα Α


Εμείς ταιριάζουμε, σαν δυο σταγόνες ίδιες μοιάζουμε!
Ο ένας συμπληρώνει την κουβέντα του άλλου. Μπορείτε να καταλάβετε τι απασχολεί το ταίρι σας σε χρόνο μηδέν. Στη σχέση σας αυτή δεν χωρούν ζήλιες και εγωισμοί, αφού νιώθετε ολοκληρωμένοι μόνο μέσα από την ευτυχία του άλλου. Μια σχέση ονειρική σαν εκείνες που θα ήθελαν όλοι να έχουν σε αυτήν τη ζωή. Καλό είναι βέβαια να προσπαθείτε να έχετε και ζωή έξω από τη σχέση σας. Είναι σημαντικό για να παραμείνετε ο εαυτός σας και να ανανεώνετε συνεχώς την ωραία σας σχέση!

Περισσότερα Β


Σαν το σκύλο με τη γάτα!
Κλασική περίπτωση ζευγαριού που μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε. Δεν μπορείτε να βρείτε ένα λεπτό ησυχίας, να καθήσετε ήρεμα κι ωραία ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Όλο και κάτι θα προκύψει, μια κουβέντα και θα καταλήξετε πάλι να σκοτώνεστε λίγο πριν καταλήξετε και πάλι στο κρεβάτι. Πολλές φορές είναι αυτή ή έντονη αντίθεση που δίνει ζωή στη σχέση. Θα έπρεπε όμως ίσως να ψάξετε και για άλλα στοιχεία  πέρα από το πάθος και την αντιπαλότητα που σας δένουν, γιατί αυτά κάποια στιγμή θα τελειώσουν. Και μην ξεχνάς, κανείς άνθρωπος δεν αντέχεις για πολύ καιρό με  όλες του τις αισθήσεις τεταμένες σαν να περιμένει να αποκρούσει επίθεση! Θα καταρρεύσει...




Εντυπωσιακη πρεμιερα για Δεσποινα Βανδη - Αντυπα – Vegas! (φωτο)

“Φωτιά” στη νυχτερινή Αθήνα έβαλε χθες το βράδυ η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Αντύπα και τους Vegas στην πρεμιέρα τους στο Posidonio.Το φετινό σχήμα του χειμώνα άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό χθες το βράδυ κλέβοντας τις εντυπώσεις.


Άκρως ανανεωμένη η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια μάγεψε το κοινό με τη σέξυ εμφάνισή της και το διασκεδαστικό πρόγραμμα που παρουσίασε με τον Αντύπα. Τα δυο μεγάλα ταλέντα του ελληνικού τραγουδιού ένωσαν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα κέρδισε ακόμη και τους πιο απαιτητικούς θεατές. Μαζί τους ανέβηκαν στη σκηνή και οι Vegas, δίνοντας μια πιο νεανική διάσταση με τα τραγούδια τους.


Η Δέσποινα βρέθηκε on stage φορώντας ένα εντυπωσιακό μεταλλικό ιριδίζον μακρύ σέξι φόρεμα στην αρχή και λευκό grecian φόρεμα στη συνέχεια (Δες περισσότερα για την εμφάνισή της εδώ). H γνωστή ερμηνεύτρια τραγούδησε τις νέες μεγάλες επιτυχίες της από την τελευταία δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Άλλαξα” που έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο και έκανε το κοινό να παραληρεί..

Χαλαρή και ευδιάθετη καλωσόρισε όσους βρέθηκαν στην πρεμιέρα της, που δεν ήταν και λίγοι, αφού το Posidonio ήταν κατάμεστο χθες το βράδυ και ξεκίνησε ερμηνεύοντας παλιά και νέα τραγούδια.



Το highlight της βραδιάς ήταν η κοινή της εμφάνιση στη σκηνή με τον Αντύπα, όπου τραγούδησαν ντουέτο και αποθεώθηκαν από το κοινό. Η Δέσποινα, μάλιστα, δεν δίστασε να χορέψει την ώρα που τραγουδούσε ο Αντύπας κερδίζοντας για ακόμη μια φορά τα θετικά σχόλια των θαυμαστών της, αλλά και των θαμώνων του μαγαζιού.



Το κέφι κρατήθηκε αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και πολλοί ήταν οι διάσημοι που βρέθηκαν εκεί. Ανάμεσά τους ήταν ο Νίνο, ο Γιώργος Λιανός με την σύζυγό του, ο Θάνος Πετρέλης και πολλοί ακόμη.

Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:





















CODEX ALIMENTARIUS ο ελεγχος του πληθυσμου μεσω της διατροφης ερχεται και στην Ελλαδα!

Μάθετε για τον νέο διατροφικό κώδικα codex alimentarius από γεωπόνους Κώδικας Διατροφής: CODEX ALIMENTARIUS Ο έλεγχος του πληθυσμού μέσω της διατροφής έρχεται και στην Ελλάδα! Το παρόν νομοσχέδιο έρχεται στην Ελλάδα τον Απρίλιο! Θα συνοδεύεται από την απαγόρευση οικιακών καλλιεργειών! Θα τρώμε αυτά που θα μας ετοιμάζουν, χωρίς να γνωρίζουμε τι περιέχουν. Τα γεγονότα προχωρούν με τρομερή ταχύτητα δίχως να μας αφήνουν περιθώρια για αδράνεια. Όσο οι αλήτες τηλεκανίβαλοι, κάνουν προπαγάνδα κρατώντας μας υπνωτισμένους, κάποιοι σχεδιάζουν το μέλλον μας αθόρυβα. Στείλτε παντού το παρόν άρθρο, όσο είναι νωρίς. Το παρόν νομοσχέδιο έρχεται στην Ελλάδα τον Απρίλιο! Εάν υπάρχει ένα εργαλείο με το οποίο μπορείς να ελέγξεις απόλυτα τον άνθρωπο, αυτό είναι η ίδια του η τροφή, το αγαθό με το οποίο εξασφαλίζει την επιβίωση του. Πίσω απ' τον περίφημο διατροφικό κώδικα κρύβεται μια εφιαλτική πραγματικότητα.
Ο κώδικας ισχύει επίσημα από το 1963 με τη σύμπραξη του οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας (FAQ) και του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (ΠΟΕ), όπου και δημιουργήθηκε η επιτροπή που λειτουργεί πίσω απ' τον κώδικα, επιτροπή η οποία υπάγεται στον Ο.Η.Ε. ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ... Η ιστορία του κώδικα alimentarius αρχίζει το 1893 στην Αυστροουγγαρία. Αιτία ήταν τα προβληματα που είχαν προκύψει κατά την εκδίκαση υποθέσεων για θέματα διατροφής και τροφίμων τα οποία έκαναν επιτακτική την ανάγκη να υπάρξει ένας κοινός κανονισμός. Ο κανονισμός αυτός, εφαρμόστηκε επιτυχώς έως το 1918, όταν διαλύθηκε η Αυστροουγγαρία. Ο κώδικας όμως δεν ξεχάστηκε. Χρόνια αργότερα έκανε και πάλι την εμφάνισή του σε ένα εντελώς διαφορετικό πνεύμα του ελέγχου του πληθυσμού μέσα από τη διατροφή. Ιθύνων νους της νέας ιδέας ήταν ο Fritz derMeer. Πρόεδρος της εταιρίας I.G.FARBEN. Η εταιρία I.G.FARBEN κατασκεύαζε όπλα, πυρομαχικά για το ναζιστικό στρατό καθώς και ειδικό το αέριο μαζικής εξόντωσης των κρατούμενων. Ο Fritz derMeer καταδικάστηκε στη δίκη της Νυρεμβέργης για πολλαπλά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας αλλά λίγα χρόνια μετά αποφυλακίστηκε. Λίγους μήνες μετά πρότεινε την επαναφορά του κώδικα Alimentarius ως μέσο ελέγχου του πληθυσμού μέσω της τροφής. Ο ΟΗΕ με απόφαση του, το 1962 ενεργοποιεί ξανά τον κώδικα με το επιχείρημα της προστασίας των καταναλωτών. Η "φονική" εταιρία του δεν εξαφανίστηκε, αλλά διασπάστηκε σε τρεις νέες μεγάλες εταιρείες φαρμάκων: τις πολύ γνωστές Bayer, Hoechst και Basf! Ο ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ (USA: Νόμος S-510) Το θέμα δε θα ήταν φοβερό αν ο κώδικας όντως ακολουθούσε την αρχική του λογική. Ο κώδικας αναγράφει πλέον μόνο τα διατροφικά είδη που επιτρέπονται και ορίζει αυτομάτως παράνομη κάθε παρέκκλιση απ' τα επιτρεπόμενα. Έως και σήμερα η υιοθέτηση όλων των διατάξεων του κώδικα δεν ήταν υποχρεωτική για όλα τα κράτη. Ωστόσο, μετά και την τελευταία συνεδρίαση της επιτροπής το 2008 στην Ελβετία, όπου οι ΗΠΑ τέθηκαν επικεφαλής της επιτροπής, οι παράγραφοι για τα πολυβιταμινούχα τρόφιμα ενεργοποιήθηκαν και η εφαρμογή του κώδικα γίνεται πλέον υποχρεωτική για όλες τις χώρες του ΠΟΕ (Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου). Κάθε χώρα που θα υποδεχτεί τον κώδικα θα είναι υποχρεωμένη να μην εμποδίζει με κανένα τρόπο την ελεύθερη εισαγωγή γενετικά τροποποιημένων προϊόντων, ζώων και επικίνδυνων χημικών. Οποιαδήποτε αντίσταση στον κώδικα θα θεωρείται συγκαλυμμένη παρεμπόδιση του εμπορίου και θα έχει ως συνέπεια οικονομικές κυρώσεις για τη χώρα που θα αντιδράσει. Επίσης η χώρα εκείνη δε θα μπορεί να εισάγει ή να εξάγει κανένα προϊόν διατροφής. Στην Ελλάδα εισάγουμε το 60% της διατροφής μας. Μια αντίσταση λοιπόν στον κώδικα θα σήμαινε οικονομική καταστροφή. Λύση υπάρχει αν αξιοποιήσουμε τις καλλιεργήσιμες εκτάσεις αλλά πλέον δεν υπάρχουν κίνητρα εξασφάλισης και διαβίωσης του αγρότη κι έτσι η γη ηθελημένα ερημώνει για να δοθεί μια νύχτα σε επιτηδείους. Η Ελλάδα εκτός του ότι συμμετέχει στον ΠΟΕ , τυγχάνει να είναι μέλος της ευρωπαϊκής ένωσης, που σημαίνει ότι επίσημος διαπραγματευτής σε όλες τις συμφωνίες είναι η ευρωπαϊκή επιτροπή. Οι υπεύθυνοι στην Ελλάδα τηρούν σιγή ιχθύος. Γνωρίζουν αλλά επικαλούνται τη θέση τους και δε θέλουν να μιλήσουν (πρόεδρος ΕΦΕΤ κ.α.) ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ Με την εφαρμογή του κώδικα, βιταμίνες A, B, C, D, ιχνοστοιχεία όπως ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο θα είναι παράνομα, όταν οι ποσότητές θα είναι θεραπευτικές. Ο νέος κώδικας θα απαγορεύει τη χρήση θρεπτικών ουσιών όπως βιταμίνες ή μέταλλα οι οποίες λαμβάνονται για πρόληψη ή την αντιμετώπιση κάποιας πάθησης. Αυτές οι ουσίες θα χαρακτηρίζονται ως τοξικές και δηλητήρια. Αυτό σημαίνει ότι θα απαγορεύεται ακόμη και η συνταγή γιατρού, που δίνει συμπληρώματα διατροφής ή φάρμακα με βιταμίνες, ακόμα κι αν κάποιος τα έχει πραγματικά ανάγκη. Συγκεκριμένα η δοσολογία θα περιορίζεται μονό στο 15% της συνιστώμενης ποσότητας. Η θεραπεία θα υπάρχει με άλλα φάρμακα των εταιριών τα οποία θα κοστίζουν πολύ περισσότερο. Το ίδιο απαγορευμένες θα είναι και οι διατροφικές συμβουλές που έχουν να κάνουν με την ενίσχυση της διατροφής, μέσω της λήψης θρεπτικών ουσιών. Τα τρόφιμα θα υποβάλλονται υποχρεωτικά σε ελέγχους για τις ποσότητες που εμπεριέχουν και θα τροποποιούνται με ακτινοβολία, έτσι ώστε να αποβάλλουν οποιαδήποτε πλεονάζουσα "τοξική" ουσία. η λίστα των θρεπτικών ουσιών που θα επιτρέπονται θα είναι αρκετά περιορισμένη. Εκτός του ότι ο κώδικας θα θέσει εκτός λίστας, σημαντικά συστατικά για την ανθρώπινη διατροφή, την ίδια στιγμή προστίθενται σ' αυτές κάποιες επιβλαβείς ουσίες, όπως για παράδειγμα το φθόριο, το οποίο παράγεται από βιομηχανικά απόβλητα. Ήδη το 66% του νερού των ΗΠΑ φθοριώνεται. [Το φθόριο πρωτοχρησιμοποιήθηκε στο Γκουλάγκ επειδή ανακαλύφθηκε ότι οι κρατούμενοι που έπιναν νερό με φθόριο ήταν συγκαταβατικοί κ μπορούσες έτσι εύκολα να τους ελέγξεις και να τους χειραγωγήσεις. Πλέον το συναντάμε σχεδόν σε όλες τις οδοντόκρεμες κ αρκετά κράτη πλέον φθοριώνουν το νερό]. Πέρα από τη λίστα των παράνομων "τοξικών" συστατικών των τροφών, η επιτροπή Alimentarius ανοίγει το δρόμο στα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, αλλά και ζώα που θα παράγουν την τροφή μας. Ο νέος κώδικας προβλέπει ότι οι αγελάδες που θα παράγουν τα γαλακτοκομικά προϊόντα, θα λαμβάνουν υποχρεωτικά την αυξητική ορμόνη rBGH της διαβόητης πολυεθνικής Monsato. Ήδη το αγελαδινό γάλα αποτελεί το νούμερο 1 κίνδυνο ασθενειών του πλανήτη. Κάθε ζώο που θα χρησιμοποιείται για τη διατροφή μας θα υφίσταται αγωγή με υποκλινικά αντιβιοτικά και αυξητικές ορμόνες επίσης υποχρεωτικά. Ο κώδικας απαιτεί κάθε είδους τροφής να υφίσταται επεξεργασία με ακτινοβολία εκτός κ αν καταναλώνεται ωμό και σε τοπικό επίπεδο. Ο κώδικας συμπεριλαμβάνει φυσικά και τα βιολογικά προϊόντα που πλέον βιολογικά θα θεωρούνται όταν και σε αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί κτηνιατρικά φάρμακα, αυξητικές ορμόνες κτλ. κατά συνεπεία μάλλον οποίος θέλει θα το βαφτίζει βιολογικό. Ακόμη και εξαιρετικά επικίνδυνα εντομοκτόνα όπως το DDT, για το οποίο στο παρελθόν είχε δημιουργηθεί σάλος όταν αποδείχτηκε η καρκινογόνα επίδρασή του, θα εισαχθούν και πάλι στο εμπόριο. Το DDT, η διελδρίνη η αλδρίνη, το εξαχλωροβενζόλιο και το camphechlor κρίθηκαν από 176 χώρες επικίνδυνα και απαγορευτήκαν το 1991 στη σύνοδο της Στοκχόλμης. Και όμως, επιστρέφουν κανονικά και με το νόμο 7 απ' τα 9 απαγορευμένα επικίνδυνα εντομοκτόνα!!! Πολλές λειτουργίες και συστήματα ενζύμων του ανθρώπου μοιάζουν με αυτά των εντόμων, οπότε ο νοών νοητό...διαφορές παθήσεις που οφείλονται στην υποδιατροφη και στους προαναφερθέντες παράγοντες, είναι οι πλέον επικερδείς όπως ο καρκίνος, ο ζαχαρώδης διαβήτης, καρδιαγγειακές παθήσεις κ.α. Άλλη μια ουσία που θα επιτρέπεται με το νέο κώδικα, είναι η αφλατοξίνη, καθώς επίσης και η συσσώρευσή της σε υψηλά ποσοστά στο γάλα. Η συγκεκριμένη ουσία είναι η δεύτερη πιο καρκινογόνα και συναντάται σε μουχλιασμένες ζωικές τροφές. Είναι εύκολο να αντιληφθεί κάποιος τα τεράστια οικονομικά συμφέροντα που κρύβονται πίσω απ' τον κώδικα. θυμίζουμε, ότι ο εμπνευστής του κώδικα ήταν ο ιδρυτής τριών πανίσχυρων σήμερα φαρμακοβιομηχανιών. ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΙΣ 1-4-2011 Ο κώδικας διατροφής εδώ κ περισσότερο από 10 χρονιά επιταχύνεται κ επεκτείνεται. 185 χώρες έχουν ενσωματώσει τον κώδικα διατροφής στα νομικά τους συστήματα. στην πλήρη εφαρμογή του αν καταφέρουν να περιορίσουν τις αντιδράσεις μας, θα είναι καταστρεπτικές για την ανθρωπότητα και γενικά για τη ζωή μας. Προς το παρόν γίνονται "εμβολιασμοί" με οδηγίες προς τα κράτη, με θέσπιση νόμων που καλλιεργούν το έδαφος για την πλήρη εφαρμογή του. Ίσως απ' το 2017 να δούμε πράματα κ θάματα. Από 1 Απριλίου 2011 μπαίνει σε εφαρμογή μια οδηγία της ευρωπαϊκής ένωσης η οποία θα εφαρμοστεί και απ' την Αγγλία, η οποία περιλαμβάνει τα φαρμακευτικά παραδοσιακά προϊόντα φυτικής προέλευσης. Στην Ελλάδα ψηφίστηκε από "επιτροπή", κατά τον προσφιλή τρόπο, προκειμένου να διατηρείται η ανωνυμία. Απ' τις 1 Απριλίου 2006 και για τα επόμενα 5 χρονιά δόθηκε περιθώριο να κατοχυρωθούν φυτικά προϊόντα.Κατοχυρώθηκαν λοιπόν μόλις 183. Μονό αυτά τα προϊόντα αποτελούν εμπορεύσιμο είδος κ κατά "ναπολεόντειο" νομό το εμπόριο άλλων φυτικών προϊόντων που δεν περιλαμβάνει η λίστα είναι παράνομο, επομένως δε θα υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων. Αν υπάρξει κατανάλωση κάποιου φυτικού προϊόντος στο σπίτι, που δεν περιλαμβάνεται στη λίστα και ως εκ τούτου δεν έχει περάσει από έλεγχο φαρμακοβιομηχανίας, ο καταναλωτής μπορεί να έχει πρόβλημα με το νόμο. Ναι, μπορεί να μηνυθεί π.χ. μια μητέρα για το τσάι που έφτιαξε στο παιδί κ αυτό έπαθε ενδεχομένως μια άσχετη αρρώστια κτλ. Επίσης η οδηγία απαγορεύει συμπληρώματα διατροφής, απαγόρευση εναλλακτικών μεθόδων θεραπείας, κλείσιμο των σχολών ομοιοπαθητικής που ως γνωστό αυτός ο τρόπος θεραπείας είναι φιλικός προς το σώμα μας κ όχι επιθετική ιατρική με παρενέργειες. Απαγόρευση βιβλίων σχετικά με τη χρήση βοτάνων και ιχνοστοιχείων κ.α. Το φυτικά προϊόντα έχουν ελάχιστο κόστος παραγωγής καθώς είναι προϊόντα της φύσης. εφόσον όμως εμπορευτούν ως εκχύλισμα, επεξεργασία, συσκευασία κτλ από τις φαρμακευτικές εταιρίες, ανεβαίνει 1000 φορές πάνω η αξία τους. 1 στρέμμα ελληνικής αγρίας φύσεως η φαρμακευτική εταιρία υπολογίζεται ότι μπορεί να έχει κέρδος το χρόνο από 10000-20000 ?. Πρόσφατα η κυβέρνηση θέλησε να ψηφίσει νομό για τις περιοχές νατούρα οι οποίες ήδη καταλαμβάνουν το 23% της Ελλάδος όταν στα υπόλοιπα κράτη του κόσμου δεν υπερβαίνει το 4%. Αυτές οι περιοχές είναι έτοιμες να παραδοθούν προς εκμετάλλευση από φαρμακευτικές κ λοιπές εταιρίες και για τον ίδιο λόγο πρέπει να σκεφτούμε αν είναι τυχαία η απελευθέρωση του επαγγέλματος των φαρμακοποιών καθώς εμπεριέχει ορούς που τείνουν στα παραπάνω. Αξίζει ακόμα να σημειωθούν οι ενέργειες του πρωθυπουργού μας Γ.Α.Παπανδρέου. που δε χάνει ευκαιρία να δίνει πρώτος το καλό παράδειγμα κ να αποδεικνύει για ποιους δουλεύει. Πριν λίγους μήνες υπέγραψε την εισαγωγή μεταλλαγμένο σπόρο πατάτας, ειδικώς για τη χωρά μας και όχι για τα κράτη της ευρωπαϊκής ένωσης. Έρευνες γνωστών έδειξαν πως ο μεταλλαγμένος αυτός σπόρος πατάτας προκαλεί γεννητικές μεταλλάξεις. Κλείνοντας θα ήθελα να πω πως η νέα τάξη πραγμάτων τα τελευταία λίγα χρονιά προχωράει με βήματα γοργά. Κάτω απ' το δόγμα του σοκ που υποβάλλουν τον άνθρωπο μας περιμένουν αλλαγές που δε μπορεί ο μέσος νους να συνειδητοποιήσει. Ενδεχομένως ο μέσος νους να είναι αποχαυνωμένος απ' τον έλεγχο κ την προπαγάνδα που του ασκείται με ποικίλους τρόπους . Έτσι αδυνατούν να αντιληφθούν το βαθμό έλλειψης συνειδητότητας. Στον «κώδικα διατροφής» ταιριάζει περισσότερο η ονομασία «κώδικας διαστροφής». Σε κάποιους θα φανούν ακραία όλα αυτά που διάβασαν. Μήπως όμως δε γνωρίζουμε την ιστορία του παρανοϊκού συλλογικού νου; Ας είμαστε λοιπόν σε εγρήγορση κ ας μοιραστούμε τις γνώσεις μας υπερασπιζόμενοι τα φυσικά δικαιώματα μας. Το παρόν κείμενο μας εστάλει με e-mail σήμερα από συναδέλφους.

 Πηγή :www.e-geoponoi.gr

Laptops - you.gr Μεγάλη ποικιλία σε Laptops και χαμηλές τιμές! Αγόρασε online τώρα. Κάντε Click Εδώ

Διπλη παρουσιαση για iPhone και iPad mini

Σε δύο διαφορετικές εκδηλώσεις θα γίνει η παρουσίαση των νέων προϊόντων της Apple, του νέου iPhone και του iPad mini, αντίθετα δηλαδή από ό,τι αναμενόταν.
Μέχρι πρότινος κυκλοφορούσαν πληροφορίες, ότι οι δύο νέες συσκευές θα παρουσιάζονταν μαζί στις 12 Σεπτεμβρίου, σε μία εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί από την Apple.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες όμως, η εταιρεία θα παρουσιάσει πρώτα το νέο iPhone και αργότερα το iPad mini, μέσα στον Οκτώβριο, ώστε κάθε συσκευή να "πρωταγωνιστήσει" στην αντίστοιχη εκδήλωση, χωρίς να... παραγκωνίζεται από την άλλη.

Πάντως, εκτός από τις δύο νέες συσκευές της, η Apple ετοιμάζεται να βγάλει στην αγορά και το νέο iPod Touch πέμπτης γενεάς, την πρώτη ανανεωμένη έκδοση του δημοφιλούς φορητού media player.

 

Απιστευτο: Ταυρομαχος εβαλε τα κλαματα μπροστα στον τραυματισμενο ταυρο! (φωτο)


Αυτή η εκπληκτική φωτογραφία σήμανε το τέλος της καριέρας του ταυρομάχου Αλβάρο Μουνέρα.


Ο Μουνέρα, ξέσπασε σε κλάματα στη μέση της ταυρομαχίας, όταν συνειδητοποίησε, πως εξανάγκαζε ένα κατά τα άλλα ευγενικό ζώο, να πολεμήσει για τη ζωή του.

Ο ίδιος, πλέον τάσσεται δημόσια ενάντια στις ταυρομαχίες. Ο Μουνέρα, αργότερα δήλωσε για τη στιγμή εκείνη: "Και ξαφνικά, έστρεψα το βλέμμα μου προς τον ταύρο. Είχε στα μάτια του μια αθωότητα, που βλέπεις σε κάθε ζώο, και με κοίταξε με αυτή, σα να με ικέτευε να σταματήσουμε.

Ήταν, μια κραυγή απόγνωσης για δικαιοσύνη που διαπέρασε όλο μου το είναι. Το περιγράφω σα μια ανθρώπινη προσευχή, καθώς όταν κάποιος εξομολογείται, ελπίζει ότι θα συγχωρεθεί. Ένιωσα, σαν το χειρότερο πλάσμα πάνω στη Γη.

Shadow Dancer (2012)

Πίσω στο 1993, στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας η Colette McVeigh (Andrea Riseborough) βρίσκεται σε ένα κρίσιμο δίλημμα. Για να αποφύγει το ενδεχόμενο μιας 25ετούς ποινής φυλάκισης, θα πρέπει να καταδώσει τους συντρόφους της από τον ΙΡΑ στις Βρετανικές μυστικές υπηρεσίες. Όμως η απόφασή της δεν θα είναι εύκολη, ενώ η Colette βασανίζεται ακόμα και τώρα από το θάνατο του μικρότερου αδελφού της. Στα 12 της χρόνια τον είχε στείλει για ένα μικροθέλημα του πατέρα της, όμως όταν εκείνος βγήκε από το σπίτι βρέθηκε καταμεσής μιας σφοδρής οδομαχίας μεταξύ του ΙΡΑ και του στρατού χάνοντας τη ζωή του. Προσπαθώντας να αποφασίσει η Colette έχει στο πλευρό της τον σκληρό και πανέξυπνο πράκτορα Mac (Clive Owen) της MI5. Εκείνος θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το παρελθόν της κοπέλας για να την χειραγωγήσει και να την αναγκάσει να δώσει στοιχεία...

Κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος του Tom Bradby (με τον ίδιο να υπογράφει και το σενάριο της ταινίας) σε σκηνοθεσία του James Marsh με περγαμηνές στο χώρο του ντοκιμαντέρ (Oscar το 2008 για το Man on Wire). Το «Shadow Dancer» άφησε θετικές εντυπώσεις στα φεστιβάλ Βερολίνου και Sundance το 2012 μεταφέροντας τις εμπειρίες του Bradby από τη θητεία του ως ανταποκριτή στη μαρτυρική Βόρεια Ιρλανδία.




Μ. Πιεριδη: Το κορμι που... ταραξε τα νερα της Σκιαθου! (Φωτο)


Φωτιές ανάβει πάλι η τραγουδίστρια και σκορπίζει τον ενθουσιασμό στον αντρικό πληθυσμό, αφού ως γνωστόν είναι ελεύθερη πια! Το καλακαίρι τελειώνει, αλλά και οι φωτογραφίες της σέξι Μαριάντας μας αποτελειώνουν...


Οπως φαίνεται και στις φωτογραφίες της με μαγιό, που δημοσιεύει το περιοδικό OK, η τραγουδίστρια διατηρείται σε άψογη φόρμα, καθώς ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα διατροφής. Μάλιστα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο το εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής της περιλαμβάνει spinning.


Στο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, τη Σκιάθο, ταξίδεψε η 35χρονη τραγουδίστρια με αφορμή μια live εμφάνισή της.


Επειδή όμως είχε λίγες ώρες στη διάθεσή της, δεν πρόλαβε να πάει για μπάνιο σε κάποια παραλία του νησιού και έτσι προτίμησε την πισίνα του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε.

http://www.markos.tv

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger