Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Φωτό Κατερίνα Γιατζόγλου: Η Γιαγιά φωτογραφήθηκε γυμνή μόνο με ένα μπολερό!

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012


Οκ…Μπορεί να είναι ιδιότροπη, μπορεί να είναι περίεργη, μπορεί το ένα μπορεί το άλλο. Ένα δε μπορεί κανείς να αμφισβητήσει παρά το πολύ ρετούς στο πρόσωπο της Κατερίνας. Ότι έχει κορμάρα και σου βγάζει ρε παιδί μου παρά την προχωρημένη ηλικία της μια σεξουαλικότητα. Συνιστά έτσι για τις 50άρες γυναίκες τη σημαία τους. Κι επειδή ζούμε σε μια εποχή που όλο και περισσότερες γυναίκες άνω των 40 αποτελούν πρότυπα για νεαρούς καβαλάρηδες…δείτε μια γιαγιά-διότι έχει και εγγόνι- ολόγυμνη που ψάχνει την αδρεναλίνη διότι χωρίς αυτή δε ζεί…Φέρτε μου έναν ορό γλυκόζη…Σκάλωσα!!!



http://blogs.gossip-tv.gr

H Κάντις Σουάνπολ τρελαίνει το Instagram (σέξι φώτο)


Είναι θέμα να scrollάρεις στο instagram για να δεις τις φωτογραφίες που ανέβασαν αυτοί που ακολουθείς και ξαφνικά να βλέπεις την Κάντις Σουάνπολ ξαπλωμένη να φοράει ένα στρίνγκ και να σου προσφέρει απλόχερα τα υπέροχα οπίσθιά της. Παθαίνεις έναν ντουβρουτζά, μία ταραχή. Και με όλα σου τα δίκια. 

Δες την φωτογραφία σε πλήρη έκταση. Είναι ακόμα καλύτερη. 


http://www.yupiii.gr

Ερευνα αποδεικνυει οτι κινεζικο φυτο σκοτωνει τον καρκινο


Ενα ελάχιστα γνωστό φυτό με ένα πραγματικά περίεργο όνομα κάνει τώρα πρωτοσέλιδα ως δολοφόνος του καρκίνου, με την ένωση του φυτού εξαφανίστηκαν οι όγκοι σε ποντίκια με καρκίνο του ...παγκρέατος.

Γνωστό ως η «βροντή του θεού της αμπέλου» ή lei gong teng, το κινεζικό φυτό έχει ενσωματωθεί στην κινεζική ιατρική και έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες για την αποκατάσταση, υπό ορισμένες προϋποθέσεις όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα. Σύμφωνα με τη νέα έρευνα από το Πανεπιστημίου του Τεκτονικού

Κέντρου για τον Καρκίνο στην Μινεσότα www.cancer.umn.edu, η ένωση των φυτών δεν οδήγησε σε κανένα σημάδι όγκου μετά από μια περίοδο 40 ημερών - ακόμη και μετά τη διακοπή της θεραπείας. Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Science Translational Medicine και χρηματοδοτήθηκε από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, ακόμη και οι επιστήμονες που εργάζονται για το έργο είχαν μείνει άφωνοι από τις αντικαρκινικές ιδιότητες της ένωσης. Περιέχει κάτι που είναι γνωστό ως τριπτολίδη, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως μαχητής του καρκίνου σε προηγούμενη έρευνα, που πιστεύεται ότι είναι το βασικό συστατικό που μπορεί να είναι υπεύθυνο για τις αντικαρκινικές ικανότητες. Ο αντιπρόεδρος της έρευνας στο Κέντρο Καρκίνου εξήγησε στο Bloomberg: 

Αυτό το φάρμακο είναι απίστευτα ισχυρό για να σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα, είπε. 

Οπως και με πολλές άλλες ισχυρές ουσίες, όπως η κουρκούμη και το τζίντζερ, η επικρατούσα τάση στην επιστήμη είναι ακόμη αργά για να επιβεβαιώσει αυτό που πολλοί στην παραδοσιακή ιατρική έχουν γνωστό για ολόκληρη τη ζωή τους. 

Αυτό φυσικά, οφείλεται στο γεγονός ότι απλά δεν υπάρχει χρήμα για μεγάλες εταιρείες να ερευνήσουν τις θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων και φυσικών ενώσεων, όπως η ένωση που βρίσκεται στο lei gong teng. 

Το Turmeric και το τζίντζερ, για παράδειγμα, έχει βρεθεί ότι έχει καταπληκτικές αντικαρκινικές ουσίες που είναι σχεδόν δωρεάν σε σύγκριση με τα ακριβά και επικίνδυνα φάρμακα κατά του ουσίες. Παρ 'όλα αυτά, οι μεγαλοφαρμακευτικές έχουν καταφέρει να αγνοήσουν αυτά τα μπαχαρικά όσο το δυνατόν περισσότερο. Στην πραγματικότητα, έχουν ακόμη επινοήσει χιλιάδες μελέτες που να καταδεικνύουν με δόλο την υποτιθέμενη αξία των φαρμακευτικών προϊόντων που προωθούνται από τις μεγάλες φαρμακευτικές. 


periergaa

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΑΙ ΡΕΤΟΥΣ!!!


Κάποιοι δεν χάρηκαν…καθόλου με τη σόλο καρίερα της. Έτσι είναι η ζήλεια.
Ασχολήθηκαν με την καταγωγή της επειδή δεν είχαν κάτι αρνητικό να βρουν πάνω στη δουλειά της.

Η Ελένη Φουρέιρα, η εντυπωσιακή κατσαρομάλλα αποφάσισε να γυρίζει πάλι στο…άφρο στυλ όπως την γνωρίσαμε. Στην συγκεκριμένη φωτογραφία τη βλέπετε με πιο κοντό μαλλί αλλά στο ίδιο ύφος! 

Α…και χωρίς ρετους!Και όπως γράφει και ένας καλός της φίλος, δεν το χρειάζεται!
Δίκιο έχει ο άνθρωπος!Βεβαίως και για να είμαστε σωστοί οφείλουμε να πούμε πώς το κορίτσι θέλει ακόμη πολύ δουλειά φωνητικά. Και το γράφω καθώς η εποχή των αοιδών με «φωνή κορμάρα» έχει περάσει….



to-mati.gr

Δείτε την Τασούλα με σέξι μαγιό!


Έχετε δει την κοπέλα του Κίτσου, την Τασούλα με μαγιό;
  
Η Μαρία Διακοπαναγιώτου ανέβασε φωτογραφία της στο Facebook, που φορά καυτό μαγιό. Η εν λόγω φωτογραφία είναι πριν από επτά χρόνια!
Τυχερέ Κίτσο, κάτι ήξερες που την πολιορκούσες με το γαϊδουράκι σου. Όπως θα δείτε η ηθοποιός διαθέτει τέλειες αναλογίες... Αναλογίες που της έχει ένα μοντέλο!













http://www.gossip-tv.gr

Απίστευτο – Φάλαινα Εκτοξεύει Από Το Φυσητήρα Της… Φωτιά [Εικόνες]



Απίστευτες εικόνες μιας φάλαινας που εκτοξεύει από την φυσητήρα της… φωτιά συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός του Μαρκ Τένερ στην Αλάσκα.

Τα πρώτα φωτογραφικά βήματα της Merilyn Monroe!



Φωτογραφίες που δεν δημοσιοποιήθηκαν ποτέ

Λίγες σταρ του Χόλιγουντ τη δεκαετία του 1950 ήταν τόσο μοναδικές ώστε να στιγματίσουν μία ολόκληρη εποχή... Ένα από τα αστέρια του σινεμά, που δεν σταμάτησε ποτέ να λάμπει ήταν η Μέρλιν Μονρόε.



Στα πρώτα βήματά της ως ηθοποιός, πριν αναδειχτεί ως η απόλυτη θεά του σεξ του προηγούμενου...
...αιώνα, φωτογραφήθηκε πολλές φορές για διάφορα περιοδικά. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν όμως τραβήχτηκαν για το περιοδικό LIFE, αλλά δεν δημοσιεύτηκαν ποτέ. 

Απολαύστε τη Μέριλιν σε ένα πάρκο του Λος Άτζελες, όταν ήταν μόλις 24ων ετών...











Πηγή: newstbeast.gr 

SEXY & FUNNY GIFs...



 GIFs με το όνομα SEXY & FUNNY. Όπως καταλαβαίνετε κι από το όνομα συνδυάζουμε τα δύο πιο coolαριστά αγαθά της ζωής. Σεξ και διασκέδαση... Απολαύστε την συλλογή...



http://coolaristo.blogspot.com

Ανεκδοτο: περιεργο σεξ...



Μπαίνουν δύο φίλοι σε ένα μπαρ στην Αλάσκα και ρωτάνε τον μπάρμαν: 

- Ρε φίλε, άσπρες γυναίκες έχετε εδώ; 

- Φυσικά και έχουμε. 

- Μαύρες γυναίκες έχετε; 

- Και βέβαια. 

- Ασπρόμαυρες γυναίκες έχετε; 
- Ασπρόμαυρες; Όχι, ασπρόμαυρες δεν έχουμε! 
Γυρνάει αυτός που ρώτησε και λέει στον φίλο του: 
- Στο είπα, ρε μαλάκα, πιγκουίνο πηδήξαμε χτες το βράδυ...


ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ! Δείτε πως είναι σήμερα ο "Παπαροκάς" !!!



Πριν από πολλά χρόνια ήταν ο Πάτερ Παντελεήμων... ή αλλιώς ο Παπαροκάς. Τώρα το.. Παπά έχει φύγει και έγινε πλέον... Ροκάς... με τα όλα του. Ο Γιάννης Παπανικολάου σύμφωνα με το υφήλιος έχει αποχωριστεί τα ράσα και ροκάρει ασταμάτητα.

Δείτε τις φωτογραφίες:



http://www.aniwthoi.net

Νέος Ελληνας τραγουδιστής στα charts της Ισπανίας...


Ο iRaklis I.D φαίνεται να έχει μπεί για τα καλά στο χώρο της μουσικής και όχι μόνο στην Ελλάδα,αφού το τραγούδι του "Esta Noche" μόλις μπήκε στα charts του Zone4 τής Ισπανίας και βρίσκεται στην θέση Ν26 (http://www.factoriakmusic.com/chart.html)!Ας ελπίσουμε το τραγούδι του έλληνα τραγουδιστή να μάς ανεβάσει και άλλο στα Charts σαν Ελλάδα.




VIDEO: Όταν ο Παντελίδης έβριζε τις γυναίκες...


Είναι μερικές στιγμές που θέλεις να τις ξεχάσεις. Και για τον Παντελή Παντελίδη η… αρπαχτή που έκανε πριν να γίνει γνωστός, είναι κάτι που δε θα θέλει σίγουρα να θυμάται.


Και όλα αυτά γιατί έδειξε πόσο πολύ εκτιμά τις γυναίκες. Μία του έκαψε την καρδιά, όλες την πλήρωσαν, αφού τις στόλισε κανονικά, με ότι κοσμητικό επίθετο μπορείτε να φανταστείτε. 
Πληροφορίες λένε μάλιστα ότι το μαγαζί άδειασε από γυναίκες όταν άρχισαν οι πρώτες βρισιές, αν και ο Παντελής δεν πτοήθηκε καθόλου. 
Τώρα βέβαια που έγινε γνωστός, και οι γυναίκες τον αποθεώνουν, τα γυρίζει το αγόρι και σε συνέντευξή του στο περιοδικό Εγώ Weekly τα λέει αλλιώς: 
«Η γυναίκα που θα με συγκινήσει θα πρέπει να είναι έξυπνη και όχι πονηρή. Σίγουρα η εξωτερική εμφάνιση είναι εκείνη που θα σε κάνει να αρχίσεις, να δεις αν το έξω ταιριάζει με το μέσα…», είπε με φιλοσοφική διάθεση. 
Τώρα αν κατάφερε να τα μπαλώσει, το αφήνουμε σ’ εσάς.



Δύσκολες ώρες για την Τ. Παπουτσή – Σκοτώθηκαν σε τροχαίο η κουνιάδα με τον άντρα της και τα 2 παιδιά τους


Τραγικές ώρες περνά η Τζέσυ Παπουτσή και ο σύζυγός της Γιάννης Μανιός, μετά την τραγωδία που έπληξε την οικογένειά τους, όταν η αδελφή του σκοτώθηκε σε τροχαίο με τον άντρα της και τα δυο ανήλικα παιδιά τους.
Μόλις ένα χρόνο μετά το δύσκολο αγώνα που έδωσε με την περιπέτεια της υγείας της, η Τζέσυ Παπουτσή ζει ένα νέο Γολγοθά και δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει το κακό που τους βρήκε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “News”, η αδελφή του συζύγου της ηθοποιού, Γιάννη Μανιού, έχασε την ζωή της στην άσφαλτο μαζί με τον άνδρα της και τα δυο τους παιδιά. Το δυστύχημα συνέβη τον περασμένο Σεπτέμβριο στο 11ο χλμ. της εθνικής οδού Λαμίας- Άμφισσας, ενώ η οικογένεια πήγαινε στη Μονή Δαμάστα στο Μπράλο για να προσκυνήσουν τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας.

(Τζέσυ Παπουτσή, Γιάννης Μάνιος σε παλαιότερη βραδινή τους έξοδο στο θέατρο)
Το τελευταίο διάστημα η οικογένεια έχει βυθιστεί σε πένθος. Η Γεωργία, η οποία ήταν λέκτορας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και έμενε στην Ιτέα Φωκίδας με την οικογένεια της, δεν υπάρχει πια στη ζωή και μαζί με αυτήν, ο σύζυγός της και τα δυο αγγελούδια τους, ο 11χρονος γιος τους και η 14 χρονη κόρη τους

Το τροχαίο ατύχημα, μάλιστα, που στοίχισε τη ζωή της τετραμελούς οικογένειας είχε βυθίσει στο πένθος ολόκληρη την κοινωνία της Φωκίδας. Το Γυμνάσιο Ιτέας είχε θρηνήσει σύσσωμο το χαμό της οικογένειας της Γεωργίας Μάνιου, αναστέλλοντας τη λειτουργία του για την ημέρα της κηδείας ως ένδειξη πένθους.

http://www.tuned.gr

5 Ανήθικοι τρόποι για να τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου

Αν βρήκες τον εκλεκτό της καρδιάς σου αλλά εκείνος το παίζει "βαρύ πεπόνι" τότε υπάρχει λύση. Σε προηγούμενο άρθρο του ηλεκτρονικού περιοδικού Δυναμική Γυναίκα παρουσιάσαμε 5 τρόπους για να τον κάνεις να σε θέλει σαν τρελός. Στο άρθρο αυτό παρουσιάζουμε 5 ανήθικους τρόπους με τους οποίους θα τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου σαν "σκυλάκι" σε περίπτωση που το παίζει "δύσκολος". Οι τρόποι αυτοί βασίζονται στην αντρική ψυχολογία και κατά κάποιο τρόπο θα μπορούσαμε να πούμε ότι θεωρούνται ακόμα και ανήθικοι. Ορίστε λοιπόν πώς θα τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου:

Στήσε τον στα ραντεβού
Μπορεί να περιμένεις με μεγάλη λαχτάρα να βγείτε ραντεβού και να αρχίσες να ετοιμάζεσαι 5 ώρες πριν το ραντεβού, ωστόσο μια καλή τακτική για να μην νομίζει ότι όλα θα είναι εύκολα για αυτόν είναι να αργείς λιγάκι στα ραντεβού. Όταν λέμε λιγάκι εννοούμε το πολύ μέχρι 10 άντε 15 λεπτά. Τα λεπτά όταν περιμένει ένας άνθρωπος περνούν βασανιστικά αργά και πολύ γρήγορα θα μπει σε σκέψεις που πληγώνουν τον αντρικό εγωισμό του. Έτσι ... καθώς θα περιμένει την παρουσία σου, αυτός είναι πολύ πιθανόν να κάνει σκέψεις του τύπου "μα γιατί άργησε;", "μήπως δεν ....", κ.τ.λ. Οι σκέψεις ανασφάλειας και αμφιβολίας είναι πολύ πιθανόν να τον κάνουν να προσπαθήσει ακόμα πιο πολύ να σε κερδίσει. Αυτό εσύ μπορείς να το εκμεταλλευτείς (λιγάκι ανήθικο) για να τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου. Προσοχή όμως διότι σε όλα υπάρχει ένα όριο. Αν το ξεπεράσεις, θα πληγώσεις τόσο πολύ τον αντρικό εγωισμό του που θα έχεις τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Όταν φτάσεις τελικά στο σημείο του ραντεβού (αργοπορημένη) ζήτησε συγνώμη και βρες μια δικαιολογία.

Να αργείς να απαντάς στα μηνύματα
Μια καλή τακτική για να τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου είναι να αργείς να απαντάς στα μηνύματα. Όταν ένας άντρας στέλνει μήνυμα σχεδόν πάντα περιμένει και την απάντηση. Η απάντηση όμως ίσως αργήσει κανένα μισάωρο. Αν εσύ του απαντάς αμέσως όπου και να είσαι ότι και να κάνεις ή ακόμα χειρότερα του στέλνεις συνέχεια εσύ πρώτη μηνύματα, τότε αυτός θα θεωρήσει ότι είσαι άλλο ένα κάστρο που κατέκτησε πολύ εύκολα. Αν όμως αργήσεις να του απαντήσεις λιγάκι τότε ίσως τον βάλεις σε σκέψεις αμφιβολίας. Άλλωστε οι άντρες είναι σαν τα γραμματόσημα. Όσο τους φτύνεις τόσο κολλάνε. Οι σκέψεις αμφιβολίας είναι αυτές που τον κάνουν να μην σε θεωρεί δεδομένη. Έτσι αυτομάτως θα κάνει ακόμα περισσότερες προσπάθειες να σε κερδίσει.

Μην του δοθείς εύκολα
Το εύκολο δεν το εκτίμησε ποτέ κανείς. Αν εσύ του δοθείς πολύ εύκολα είτε αυτό αφορά το κρεβάτι είτε αφορά ότι τρέχεις από πίσω του, τότε είναι πολύ πιθανόν να μην σου δώσει την πρέπουσα σημασία. Η ανθρώπινη ψυχολογία έχει το εξής αρνητικό χαρακτηριστικό. Πολύ σπάνια εκτιμάει κάτι που αποκτάει πολύ εύκολα. Αυτό ισχύει με τα πάντα. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η ένδυση, το φαγητό, η στέγη, τα χρήματα, ακόμα και η υγεία. Όταν ένας άνθρωπος τα έχει όλα αυτά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Και μόνο όμως στην ιδέα ότι μπορεί να χάσει κάτι από αυτά, αμέσως τους δίνει τεράστια σημασία.

Δείξτε του ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές
Άλλη μια λίγο ανήθικη τακτική. Εσύ μπορεί να θέλεις μόνο αυτόν, ωστόσο αν αυτός θεωρήσει ότι είναι η μοναδική σου επιλογή, τότε ίσως τα πράγματα μπορεί να μην πάνε ακριβώς όπως τα θέλεις. Αν του δείξεις όμως (με τον τρόπο σου) ότι "υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές" σε περίπτωση που αυτός δεν συμπεριφέρεται σωστά απέναντί σου, τότε η ψυχολογία του σίγουρα θα "λυγίσει". Ο άνθρωπος κατά κανόνα δεν εκτιμάει κάτι εκτός και αν το χάσει ή αισθανθεί ότι κινδυνεύει να το χάσει.

Μην γίνεσαι χαλί να σε πατήσει
Αυτό είναι γενικός κανόνας στη ζωή και δεν αφορά μόνο τις ερωτικές σχέσεις. Πολλοί άνθρωποι προκειμένου να κερδίσουν την εύνοια ή τη συμπάθεια κάποιου άλλου ανθρώπου γίνονται χαλί να τους πατήσουν. Τα πράγματα όμως ποτέ δεν λειτουργούν έτσι. Στην πραγματικότητα κανένας δεν κέρδισε περισσότερη συμπάθεια επειδή έγινε χαλί να τον πατήσουν. Αν γίνεις χαλί να σε πατήσει, το μόνο που θα συμβεί είναι ο εκλεκτός της καρδιάς σου να χάσει την εκτίμηση προς το πρόσωπό σου.

πηγή:
http://www.dynamikhgynaika.gr/

Απίστευτο:«Eρχεται τέλος του κόσμου, παρακαλούμε να πληρώσετε τα χρέη»


Μόσχα. Είσοδος μιάς πολυκατοικίας. Δίπλα στην πόρτα εισόδου είναι κολλημένη η εξής ανακοίνωση: «Εξαιτίας του επερχόμενου τέλους του κόσμου, παρακαλούμε να πληρώσετε τα χρέη ενοικίου μέχρι τις 21.12.2012».


Με αυτό τον τρόπο, δηλαδή καλύπτωντας τον φόβο με αστεία, οι περισσότεροι Ρώσοι αντιλαμβάνονται τον θόρυβο γύρω από την αποκάλυψη, που είχε προβλεφθεί δήθεν από το Ημερολόγιο των Μάγιας για τις 21 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους. Με αστεία, αλλά οι άνθρωποι αγοράζουν σπίρτα, αλάτι και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, αν και μετά το τέλος του κόσμου δεν θα υπάρχει απλώς κανένας που θα αλατίσει το φαγητό μας.
Κάνε για να προλάβεις το μακελειό!

Όταν η αισθησιακή φωτογραφία γίνεται Τέχνη





Η ιδέα του φωτογράφου, το θέμα της φωτογραφίας, η σωστή χρονική στιγμή του κλικ, ο σωστός φωτισμός, το μοντέλο και πολλές άλλες παράμετροι μίας φωτογράφησης, μπορούν να κάνουν μία φωτογραφία, έργο τέχνης. Μία τέτοια σειρά φωτογραφιών μπορείτε να απολαύστε στη συνέχεια...










http://coolaristo.blogspot.com

Φωτό Δέσποινα Βανδή: Σήκωσε μπλούζα…και έκανε αποκαλύψεις στα πρώτα τραπέζια

Αυτό που συμβαίνει στο Ποσειδώνιο απο τον Σεπτέμβριο είναι κάτι μοναδικό. Παρά την ύφεση, παρά το γεγονός ότι η νύχτα πλέον στην Αθήνα είναι ζόρικη καθώς τα σχήματα είναι πολλά, ο Αντύπας η Βανδή και οι Vegas καταφέρνουν και κρατούν τον κόσμο τους. Οκ δεν είναι όπως παλιά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι άδειοι. Το οικογενειακό κλίμα, η έλλειψη ζήλιας και ο επαγγελματισμός του Κοντόπουλου έχει φέρει ηρεμία στα καμαρίνια. Νιώθουν σα το σπίτι τους. Έτσι και η Δέσποινα. Πριν λίγες ώρες το κορίτσι αποφάσισε-επειδή ακριβώς νιώθει σα το σπίτι της- να χαλαρώσει και σήκωσε το μπλουζάκι της. Δείτε χαρά ο τύπος που φαίνεται στο πρώτο τραπέζι; Τυχερό αγόρι…


http://blogs.gossip-tv.gr

Ανακοίνωση του πριγκιπικού ζεύγους για το θάνατο της νοσοκόμας


Τη «βαθιά θλίψη» τους για το θάνατο της νοσοκόμας που εργαζόταν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύθηκε αυτή την εβδομάδα η Κέιτ, λόγω της έντονης ναυτίας που είχε διότι είναι έγκυος, εξέφρασε το πριγκιπικό ζεύγος, Ουίλιαμ και Κέιτ.


Η νοσοκόμα ήταν εκείνη που απάντησε στο τηλεφώνημα-φάρσα που έκανε ένας ραδιοφωνικός σταθμός της Αυστραλίας, μια παραγωγός του οποίου προσποιήθηκε ότι είναι η βασίλισσα Ελισάβετ και ζήτησε πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της δούκισσας του Κέμπριτζ.

Το νοσοκομείο King Edward VII επιβεβαίωσε νωρίτερα τον θάνατο της νοσοκόμας Τζασίντα Σαλντάνχα.

«Οι Υψηλότητες τους δέχθηκαν την εξαιρετική περιποίηση όλων στο νοσοκομείο King Edward VII και οι σκέψεις και οι προσευχές τους είναι με την οικογένεια της Τζασίντα Σαλντάνχα, τους φίλους και τους συναδέλφους της αυτές τις δύσκολες στιγμές», αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Read more: http://www.newsbomb.gr/

Έρευνα-σοκ: Οι γυναίκες προτιμούν το σεξ με...

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα που διεξήγαγε το διαδικτυακό κατάστημα πώλησης σεξουαλικών παιχνιδιών Lovehoney στη Μεγάλη Βρετανία το 38% των γυναικών παραδέχτηκε ότι η σεξουαλική του ζωή ήταν καλύτερη με την προηγούμενή του σχέση. Το ποσοστό των αντρών που δήλωσε ότι προτιμούσε το σεξ με την πρώην του έφτασε το 29%.


«Οι γυναίκες δε συνηθίζουν να παντρεύονται τον σύντροφο με τον οποίο είχαν το καλύτερο σεξ της ζωής τους. Παντρεύονται περισσότερο με βάση πιο "λογικά" χαρακτηριστικά, όπως το αν πιστεύουν ότι θα τους είναι πιστός ή καλός πατέρας. Δέχομαι πολλά email από γυναίκες που λένε ότι αγαπούν τους συζύγους τους, αλλά φαντασιώνονται ότι κάνουν σεξ με τους πρώην τους» αναφέρει η σεξολόγος Tracey Cox.

«Δε μετανιώνουν που δεν τους έχουν επιλέξει ως συντρόφους τους, αλλά τους λείπει το καλό σεξ που έκαναν μαζί τους» προσθέτει.

Σύμφωνα με τις απαντήσεις των 1.100 συμμετεχόντων στην έρευνα (άντρες και γυναίκες) και τα δύο φύλα πιστεύουν ότι η σεξουαλική ζωή ενός ατόμου γίνεται καλύτερη όσο μεγαλώνει με μόλις το 7% αυτών να δηλώνει ότι ο πρώτος τους εραστής ήταν και ο καλύτερος.

Το περιστασιακό σεξ δεν φαίνεται να ικανοποιεί κανένα από τα δύο φύλα, τα οποία ανέφεραν ότι αυτό που κάνει καλό το σεξ είναι η «αγάπη» και το «πάθος».

Μόνο το 4% των γυναικών και το 3% των ανδρών δήλωσε ότι η καλύτερη σεξουαλική εμπειρία που είχαν ήταν «μιας βραδιάς» και μόλις το 1% και στα δύο φύλα μνημόνευσε κάποιον ερωτικό παρτενέρ που γνώρισε κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Οι άντρες από την άλλη δήλωσαν ότι ένιωθαν πως η σεξουαλική επαφή που είχαν με την τωρινή τους σύντροφο τους κάλυπτε σε ποσοστό 71%, το ποσοστό αυτό στις γυναίκες ήταν 62%.


Βουρτσίστε τα δόντια σας και προλάβετε 7 ασθένειες




Εκτός από το προφανές, ότι δηλαδή τα υγιή δόντια και ούλα προσφέρουν έλα λαμπερό χαμόγελο, υπάρχουν 7 ακόμα ασθένειες, οι οποίες αν και φαινομενικά δεν έχουν σχέση με τη στοματική υγιεινή, ωστόσο το τακτικό βούρτσισμα αποτελεί τον νούμερο ένα εχθρό τους.

Καρδιοπάθειες

Σύμφωνα με έρευνα του American Journal of Medicine, τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, που ενδεχομένως έχουν αυξημένο κίνδυνο να πάθουν κάποιο καρδιολογικό νόσημα, μειώνουν σοβαρά τις πιθανότητες αυτές, αν ακολουθούν ένα τακτικό πρόγραμμα στοματικής υγείας. Το καθημερινό βούρτσισμα συμβάλει στην ενδυνάμωση των ούλων και στην αποφυγή της φθοράς τους, αποφεύγοντας τις φλεγμονές, οι οποίες προκαλούν τη δημιουργία χημικών ουσιών στο ανοσοποιητικό σύστημα, συμβάλλοντας έτσι στη συσσώρευση λιπαρών αποθέσεων στις αρτηρίες και ευνοώντας παράλληλα τις συνθήκες για καρδιακά νοσήματα.

Εγκεφαλικό

Η ίδια έρευνα υποστηρίζει ότι υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ του σταδιακού καθαρισμού (και επαγγελματικού όταν χρειάζεται) των δοντιών και ενός πιθανού εγκεφαλικού επεισοδίου. Μάλιστα στην έρευνα αυτή που δημοσιεύτηκε πριν λίγο καιρό, οι ειδικοί επιμένουν ότι ο σωστός καθαρισμός μειώνει αισθητά τον κίνδυνο εμφάνισης εγκεφαλικού επεισοδίου, ειδικά στις μεγαλύτερες ηλικίες.

Ουλίτιδες και άλλες στοματικές ασθένειες

Αν και είναι προφανές ότι το συχνό και μεθοδικό βούρτσισμα εμποδίζει την ουλίτιδα, την τερηδόνα και άλλες στοματικές ασθένειες το Εθνικό Ινστιτούτο Οδοντιατρικής και Κρανιοεγκεφαλικής Έρευνας, αναφέρει ότι προκειμένου να αποφύγετε τα δυσάρεστα αποτελέσματα οποιασδήποτε ασθένειας των ούλων, πρέπει να βουρτσίζετε τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα τα δόντια σας.

Πνευμονία

Έρευνα που δημοσίευσε το «Journal of Periodontology» έδειξε ότι οι στοματικές φλεγμονές μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο ασθενειών του αναπνευστικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένης της πνευμονίας και της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας (ΧΑΠ). Και οι δύο ασθένειες προκαλούνται όταν βακτηρίδια από το άνω μέρος του λαιμού εισχωρούν στην κατώτερη αναπνευστική οδό. Αν ωστόσο η στοματική περιοχή παραμείνει καθαρή (μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο της μόλυνσης από το στόμα), αυτό εμποδίζει σημαντικά την εισχώρηση των βακτηριδίων.

Κρατάει σταθερή τη…ζυγαριά

Το βούρτσισμα των δοντιών χρησιμεύει επίσης ως δείκτης για τον εγκέφαλo ότι έχετε χορτάσει. Η στοματική υγιεινή μετά από ένα γεύμα μπορεί να βοηθήσει στο να διατηρείτε προσεκτικές και τακτές διατροφικές συνήθειες, αποφεύγοντας να καταναλώνετε περισσότερες θερμίδες από όσες στην πραγματικότητα χρειάζεστε.

Εγκέφαλος

Έρευνα του τμήματος οδοντιατρικής του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, έδειξε ότι οι ασθένειες των ούλων ενδεχομένως να αυξάνουν την εμφάνιση της νόσου του Αλτσχάιμερ. Η διατήρηση μιας σωστής στοματικής υγιεινής ωστόσο παρουσιάζει τα αντίθετα και επιθυμητά, φυσικά, αποτελέσματα.

Υγιής σεξουαλική ζωή

Η δροσερή αναπνοή από μόνη της είναι απαραίτητη ανά πάσα στιγμή της ημέρας και σε κάθε κοινωνική συναναστροφή, Πόσο μάλλον όταν πρόκειται να βρεθείτε τετ α τετ με το σύντροφό σας. Ωστόσο στην περίπτωση των ανδρών υπάρχει ένας ακόμα λόγος να διατηρούν μία καλή στοματική υγιεινή καθώς ένα καθαρό στόμα μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της στυτικής δυσλειτουργίας. Μελέτες αναφέρουν ότι οι χρόνιες ασθένειες των ούλων είναι ελαφρώς πιο συχνές στους άνδρες που παρουσιάζουν στυτική δυσλειτουργία (σε μέτριο ως σοβαρό βαθμό) σε σύγκριση με τους άνδρες που δεν έχουν στυτική δυσλειτουργία.


"Ήμουν ένα λιπώδες τέρας" - Δείτε πως ήταν και πως έγινε η Josie Gibson


H ριαλιτοπρωταγωνίστρια Josie Gibson αποφάσισε πως έπρεπε να χάσει κιλά, βλέποντας τον εαυτό της τεράστιο μέσα στα μικροσκοπικά μπικίνι.

“Ήμουν ένα λιπώδες τέρας”, εξομολογείται η ίδια. “Αποφάσισα να χάσω κιλά – έχω χάσει τουλάχιστον... 25 – και από τέρας θα γίνω πεντάμορφη”.
Στο ευχόμαστε….




Πηγή: katara.gr

«Κόκκινο» μυστήριο σε τάφο των Μάγια


Την πρώτη ματιά κατάφεραν να ρίξουν οι επιστήμονες σε ταφικό θάλαμο των Μάγια, που έχει ανακαλυφθεί από το 1999, όμως μόλις σήμερα αποκάλυψε τα μυστικά του...


Οι ερευνητές του Εθνικού Ινστιτούτου Ανθρωπολογίας και Ιστορίας στο Μεξικό είδαν μέσα στον τάφο, με τη βοήθεια μιας τηλεχειριζόμενης κάμερας που φωτογράφισε τις περίεργες τοιχογραφίες. Οι αρχαιολόγοι υπολογίζουν ότι ο τάφος έχει ηλικία 1.500 ετών.

Το μυστήριο της υπόθεσης βρίσκεται στο κόκκινο χρώμα των τοιχογραφιών, το οποίο οι Μάγια χρησιμοποιούσαν για να συμβολίσουν το αίμα, που του απέδιδαν ιερές ιδιότητες, ως πηγή ζωής. Συχνά, το κόκκινο χρώμα διακοσμούσε βασιλικούς τάφους.

Οι τοιχογραφίες έχουν ζωγραφιστεί βιαστικά και είναι περισσότερο αφαιρετικές από άλλες που έχουν βρεθεί στην ίδια περιοχή. «Πρόκειται για περίεργο στυλ» για το Παλένκε, δηλώνει ένας από τους αρχαιολόγους.

Το μυστήριο ίσως λύσουν επόμενες ανασκαφές, που θα ανακαλύψουν και σε ποιον ανήκει ο τάφος, στοιχείο που μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο.

Ο τάφος βρίσκεται στο νότιο Μεξικό, στη ζούγκλα του Παλένκε, της ισχυρής πόλης των Μάγια από το 500 έως το 700 μ.Χ.




Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger