Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Σοφια Βεργκαρα γδυνεται!

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012


Η 40χρονη Κολομβιανή σταρ του Modern Family αποδεικνύει ότι παραμένει μια από τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη με νέα φωτογράφηση για την Ισπανική έκδοση του Vanity Fair. Μπόνους το εξαιρετικό backstage βίντεο.
Λίγες μέρες μετά τις αποκαλύψεις ότι ο πρώην σύντροφός της, Νικ Λόεμπ, συνήθιζε να κάνει όργια με call girls και βουνά από κοκαίνη όσο ήταν μαζί, η Βεργκάρα αποφάσισε να δώσει την δική της απάντηση για το πόσο καλά είναι, με νέα σέξι φωτογράφηση.


Αν και είναι κάτι παραπάνω ότι η απόφασή της να δεχτεί να φωτογραφηθεί με τσιγάρο στο χέρι, κάτι που έχει να συμβεί εδώ και 10 χρόνια, θα προκαλέσει τσουνάμι αντιδράσεων από αντικαπνιστικές οργανώσεις.




http://www.iefimerida.gr

Η Ειρηνη Παπαδοπουλου με το απιστευτο κορμι!



Είναι τραγουδίστρια αλλά ποσώς μας απασχολεί, όσο η καυτή εμφάνιση της σε καντίνα παραλίας.
Αναστάτωσε, ιντρίγκαρε, προκάλεσε .
Ποια κυρία μας γύρισε την... πλάτη; Ακολουθούν πολλές φωτό.
Δεν ξέρουμε εάν στη δική της φωνή ισχύει το περίφημο από φωνή... και από... φωνάρα, αλλά σίγουρα κορμάρα την λες.
Είναι η αοιδός Ειρήνη Παπαδοπούλου και στο φωτογραφικό μας αρχείο τυγχάνει να την έχουμε περισσότερο με μαγιό και σιθρού φορέματα παρά ντυμένη κανονικά. Πως γίνεται αυτό;
Γίνεται, όταν σε όλες τις κοσμικές της εμφανίσεις μόνο έτσι την βλέπεις.

Έτσι λοπόν, το μεσημέρι της Κυριακής, για άλλη μια φορά μας έδωσε το ντυμένο... άντυτο κορμί της σε εικόνες που “φυσάνε”.






http://www.radar.gr

Υποψηφια δημαρχος πρωταγωνιστει σε πορνο

Η Σάρα Τομάζι κηρύσσει πόλεμο κατά των τραπεζών προτάσσοντας τα... στήθη της!
Σέξι όσο ποτέ, η Σάρα Τομάζι προκαλεί όπου σταθεί και όπου βρεθεί με την εμφάνισή της και τις προκλητικές της πόζες.
Η 31χρονη Ιταλίδα, είναι μοντέλο, ηθοποιός αλλά πάνω από όλα προτάσσει τα στήθη της (στην κυριολεξία) κηρύσσοντας τον πόλεμο κατά των τραπεζών.

Βαθιά πολιτικοποιημένη με ένα δικό της τρόπο παλεύει να ανακηρυχθεί άξια διάδοχος της Τσιτσιολίνας καθώς έχει βάλει και υποψηφιότητα για δήμαρχος της Μόντσα.

Αυτή την περίοδο, εμπλουτίζει το βιογραφικό της με μια ταινία στην οποία πρωταγωνστεί και φυσικά θέμα της είναι τα κάλλη και οι σεξουαλικές επιδόσεις της Σάρα Τομάζι.



Μυστικο ραντεβου της Λοχαν με διασημο πορνοσταρ


Μπορεί τα μίντια να έχουν φάει ψύχωση με τον ρόλο της ως Ελίζαμπεθ Τέιλορ, αλλά η Λίντσεϊ έχει μόνο το σεξ στο μυαλό της. Αυτό που θα χρειαστεί να κάνει μπροστά στην κάμερα στα πλαίσια της νέας της ταινίας The Canyons. Αλλά όχι χωρίς να έχει προηγηθεί φαγητό.
Κρίνοντας από τα χαμόγελα που του έσκαγε, το ραντεβού της Λόχαν με τον πορνοσταρ Τζέιμς Ντιν (ψηφισμένος ως Male Performer of the Year 2011) πήγε πολύ καλά.
Οι δυο τους βρέθηκαν να τρώνε και να μοιράζονται ένα τσιγάρο σε δείπνο στο εστιατόριο The Churchill που διοργάνωσε ο διάσημος συγγραφέας Μπρετ Ίστον Έλλις, ιδέα του οποίου είναι το γύρισμα του ερωτικού αυτού θρίλερ -για το τι συμβαίνει πραγματικά στο Χόλιγουντ- με τον πλέον πιστευτό τρόπο που γίνεται.
Η Λόχαν, η οποία εννοείται και πως θα γδυθεί εντελώς μπας και δει την καριέρα της να παίρνει μπροστά, ήρθε ντυμένη με ένα στενό κολάν, ένα t-shirt μέσα από το οποίο δεν φορούσε σουτιέν και κατακόκκινα χείλη.
Στόχος του ραντεβού (που υποτίθεται ότι θα ήταν incognito, πριν πλακώσουν οι παπαράτσι) ήταν για να διαπιστωθεί αν υπάρχει χημεία ανάμεσα στους δυο μελλοντικούς συμπρωταγωνιστές, την Λόχαν και τον Τζέιμς, τον επονομαζόμενο και Ράιν Γκόσλινγκ της τσόντας με πάνω από 4.000 ταινίες στο ενεργητικό του.

http://www.iefimerida.gr

Το ξεχειλωσε το φορεμα..



Το ξεχείλωσε το φόρεμα..


Με μία μυστηριώδη γυναίκα εθεάθη ο σκηνοθέτης των «Transformers» Michael Bay που στη θέα των παπαράτσι έψαχνε «τρύπα» να κρυφτεί. 



Δεν τα κατάφερε όμως και ο φακός τους τσάκωσε μαζί.



Η σέξι κοπέλα με το πλούσιο μπούστο της και τις πληθωρικές καμπύλες δεν έδειχνε και πολύ άνετη μέσα στο θεόστενο φόρεμά της αφού συνεχώς το τραβούσε προς τα κάτω για να μην έχει... αποκαλύψεις ενώ την ίδια στιγμή το στήθος της ήταν έτοιμο να εκραγεί.























http://www.tsekouratoi.gr

Σ. Φειδα: Εντυπωσιακη εμφανιση στη Μυκονο με τον συντροφο της!



Τις διακοπές της στο νησί των Ανέμων μαζί με τον σύντροφό της Γιώργο Ανδρίτσο συνεχίζει η Σίσσυ Φειδά. Η γνωστή παρουσιάστρια και διακοσμήτρια εμφανίστηκε πιο εντυπωσιακή από ποτέ στην Ψαρρού και συγκέντρωσε πάνω της όλα τα βλέμματα.
Φορώντας ένα κομψό μπικίνι, που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της, γυαλιά ηλίου και ένα μεγάλο καπέλο, η γνωστή παρουσιάστρια απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με τον αγαπημένο της.
Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου 1,5 χρόνο έκανε τα μπάνια του στα γαλανά νερά της Μυκόνου και το απόγευμα απόλαυσε τις τοπικές σπεσιαλιτέ και τις χαλαρές βόλτες στα γραφικά σοκάκια του νησιού.
//
Οι δυο τους φαίνονται πολλοί ερωτευμένοι και τα πηγαίνει πολύ καλά. Πριν κάποιους μήνες η Σίσσυ Φειδά, μάλιστα, είχε εξομολογηθεί στο “Μίλα” για τη γνωριμία τους: “Με είδε κάπου, κάποια στιγμή. Με κοίταξε - εγώ δεν κατάλαβα- και μετά βρήκε το τηλέφωνό μου” είπε, προσθέτοντας: “Ήταν πολύ σωστός, πολύ κύριος, αλλά πολύ επίμονος. Ήταν διεκδικητικός. Μετά από τόσο καιρό, δεν μου έχει πει ακόμα πού βρήκε το τηλέφωνο”.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, τους απαθανάτισε στην κοσμική παραλία της Μυκόνου, Ψαρρού:

/
/
/
/

/
/

/
/

/
http://www.tlife.gr

ΜΠΑΣΤΑ - ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΚΑΥΤΑ φιλια στην αμμο



Τα καυτά φιλιά της Σάσας Μπάστα στον αγαπημένο της Βαλεντίνο είναι κάτι που σε ξεπερνάει...
Ναι, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε το ζεύγος σε τρυφερή στιγμή παρουσία δεκάδων λουόμενων.
Το να είσαι ερωτευμένος είναι χαρά θεού. Το να δίνεις, όμως, δημοσίως προκλητικά φιλιά ε, δεν το λες και χαρά. Αηδία πάντως το λες. Το λιγότερο...
Κι εδώ κολλάει ο ειρωνικός στόμφος, τράβα κυρά μου σπίτι σου και κάνε ό,τι θες. Συμφωνείτε;






http://www.radar.gr

«Ο Μπερλουσκονι εχει... καβουρια στην τσεπη του» λενε οι φιλεναδες του...



Δεν ήταν με όλες τις κοπέλες που καλούσε στα «μπούγκα - μπούγκα» πάρτι ιδιαίτερα... γενναιόδωρος, ο πρώην ιταλός πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, όπως προκύπτει από τις καταγεγραμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες. Σε αυτές κάποιες από τα κορίτσια, δεν εμφανίζονται και πολύ ευχαριστημένα και αποκαλύπτουν, μια πιο... τσιγκούνικη πλευρά του Καβαλιέρε!

Στους σουρεαλιστικούς διαλόγους μεταξύ των επισκεπτριών των πολυτελών κατοικιών του πρώην ιταλού πρωθυπουργού, που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτεται ότι ο Καβαλιέρε δεν ήταν το ίδιο γενναιόδωρος με όλα τα κορίτσια...

«Είχε κάτι φάκελους με πέντε χιλιάδες ευρώ ή και περισσότερα, αλλά εγώ πήρα μόνο ένα βραχιόλι με το μονόγραμμά μου και ένα διαμάντι. Φυσικά προτιμούσα τα χρήματα, αλλά εντάξει...», λέει φανερά απογοητευμένη η Φραντσέσκα Τσιπριάνι στην φίλη της Τζοβάνα Ριγκάτο η οποία είχε μόλις κλείσει δοκιμαστικό σε τηλεοπτική εκπομπή χάρη στον Μπερλουσκόνι.

Αποκαλυπτικός, όμως, είναι και ο διάλογος μεταξύ άλλων δύο κοριτσιών: «Εχει καβούρια στην τσέπη του» λέει η Ιρις και συμπληρώνει η Μπάρμπαρα «όσο γερνάει γίνεται χειρότερος».

Οι δύο νεαρές μάλιστα συζητούν για τη βραδιά που ο Μπερλουσκόνι είχε προσπαθήσει να τις συνετίσει και να περιορίσουν τα έξοδά τους και προφανώς και τις οικονομικές απαιτήσεις τους από εκείνον. «Σκέψου, ότι μας είχε πει ότι ένας εργάτης αυτά τα χρήματα τα κερδίζει μέσα σε πέντε μήνες. Θα μπορούσατε να ξοδεύετε λιγότερο», λέει η μία στην άλλη και η Ίρις απαντά «σκέφτηκα ότι ίσως να έχει δίκιο αλλά αν μας έχει συνηθίσει έτσι... excusez moi...».

http://www.iefimerida.gr

Eφηβος βιασε τη 2χρονη αδερφη του


Ο 17χρονος Τζέιμς Πριντλ (James Prindle) κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό της μόλις 2 ετών αδελφής του
από δικαστήριο στο Μέμφις των ΗΠΑ. Η απεχθής πράξη, συνέβη όταν ο...νεαρός ήταν μόλις 15 ετών και ενώ έκανε μπέιμπι σίτινγκ στην άτυχη μικρή. Παρόλ’ αυτά, δικάστηκε και κρίθηκε σαν ενήλικας, λόγω της σοβαρότητας του εγκλήματός του, όπως αναφέρει το myfoxmemphis.com. 

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Πριντλ αφου έκανε ό,τι έκανε στο μωρό, την έπλυνε στη μπανιέρα για να μην αφήσει ίχνη. Στη συνέχεια, βγήκε τρέχοντας στη γειτονιά καλώντας σε βοήθεια, ισχυριζόμενος ότι κάποιοι μπήκαν στο σπίτι. Επιπλέον, ο νεαρός ήταν υπό την επήρεια χαπιών και είχε καπνίσει μαριχουάνα.

tromaktiko.gr

"Η Ελλαδα ειναι η δευτερη πατριδα μου"


Η Τάμτα στη συνέντευξη που έδωσε 
στην εβδομαδιαία εφημερίδα Weekend μίλησε για την αγάπη της για την μουσική αλλά και τα βιώματα που απέκτησε από την καλλιτεχνική της πορεία.


Την μουσική την είχε βάλει από πολύ μικρή στην ζωή της, όπως η ίδια δηλώνει: «Η μητέρα μου έπαιξε τον πιο σημαντικό ρόλο σε αύτη μου την εξέλιξη. Η μαμά μου αναγνώρισε το ταλέντο μου και με ώθησε στο να μπω σε συγκρότημα... Δεν μπορώ να πω ότι είχα κάποιο στόχο. Η μουσική και ο χορός βρίσκονταν πάντα στη ζωή μου. Ο γάμος και η μητρότητα με απομάκρυναν για αρκετό καιρό από τη μουσική. Χωρίς να είναι τόσο στόχος, ίσως περισσότερο ανάγκη, η μουσική βρέθηκε ξανά στη ζωή μου».

Όσο για την εμπειρία της στον καλλιτεχνικό χώρο δήλωσε τα εξής: «Ίσως έχω εισπράξει αρνητισμό, αλλά από ελάχιστα άτομα. Από την άλλη, υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που αγαπάω και με αγαπούν στο χώρο και πραγματικά θα ήταν άδικο να σταθώ στο αντίθετο».



Ευαίσθητη όπως πάντα στα κοινωνικά θέματα, προβληματίζεται για την κατάσταση στην Ελλάδα, και μιλάει για το πώς βιώνει η ίδια την κατάσταση αυτή: «Δεν μπορώ να κρίνω τι πήγε λάθος στην Ελλάδα, γιατί δεν γνωρίζω καλά την ιστορία αυτής της χώρας και δεν θα μπορούσα να τοποθετηθώ σωστά. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά, είναι ότι η Ελλάδα είναι πια η δεύτερη πατρίδα μου. Μου έχει προσφέρει πάρα πολλά και τρέφω βαθιά αισθήματα ευγνωμοσύνης για αυτή τη χώρα. Θα στεναχωριόμουν πολύ αν έπρεπε να φύγω και να γυρίσω πίσω στη χώρα μου».


tromaktiko.gr

Eρχεται το πρωτο ελληνικο smartphone.

To πρώτο smartphone που μιλάει και καταλαβαίνει ελληνικά έρχεται στην ελληνική αγορά από την MLS.


Η MLS ανακοίνωσε τη δημιουργία του πρώτου ελληνικού smartphone το οποίο καταλαβαίνει αλλά και μιλάει ελληνικά.
Το νέο smartphone της MLS ονομάζεται MLS iQTalkTM και διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android ενώ μπορεί και συνδυάζει τεχνολογίες αναγνώρισης φωνής (Talk) και τεχνητής νοημοσύνης (iQ), τις οποίες η MLS έχει αρχίσει να αναπτύσσει πριν από χρόνια. 
Το νέο MLS iQTalk αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά μέσα στις επόμενες μέρες σε πολύ προσιτή τιμή.

http://www.newsit.gr

Ενα καστρο δωρο!


Καθόλου τσιγκούνα δεν είναι η βασιλομήτωρ. Διαβιβάζει το υπέροχο παλατάκι του Σάντρινγκαμ στον αγαπημένο της εγγονό, Γουίλιαμ, και τον παρηγορεί με... τον δικό της τρόπο για την είσοδο στα 30s που συνεπάγονται πολλές υποχρεώσεις και υπερέκθεση στα media.
Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, Γουίλιαμ, θα κληθεί σύντομα να αναλάβει τα καθήκοντά του και να αποχαιρετίσει την όποια ανεμελιά της πριγκιπικής ζωής. Η βασίλισσα Ελισάβετ -η οποία βρέθηκε αιφνιδίως στον θρόνο το 1953- γνωρίζει πως τα 30ά γενέθλια ο εγγονός της (γιος του Καρόλου και της αδικοχαμένης Νταϊάνα) τα γιόρτασε (21/6) με ανάμεικτα συναισθήματα και φρόντισε να του κάνει ένα δώρο που θα τον έκανε ευτυχισμένο.
Το κάστρο του Σάντρινγκαμ είναι, λοιπόν, το βασιλικό δωράκι το οποίο πραγματικά ενθουσίασε τον Γουίλιαμ καθώς εκεί πέρασε τα πρώτα του Χριστούγεννα με τη γυναίκα της ζωής του -και μέλλουσα βασίλισσα πλέον- Κέιτ Μίντλεντον!
Το παλατάκι ανήκει στην βασίλισσα από το 1952 και στην βασιλική οικογένεια της Βρετανίας από το 1862. Η Ελισάβετ λατρεύει το Σάντρινγκαμ και κάθε χρόνο καλεί όλη την οικογένεια εκεί για τις εορτές των Χριστουγέννων ενώ βέβαια το επισκέπτεται συχνά για να χαλαρώσει και να κάνει ιππασία.
Οι πληροφορίες λένε ότι για αρχή η Ελισάβετ θα χαρίσει στον Γουίλιαμ ένα από τα 150 σπίτια του παλατιού αυτού το οποίο μετά το θάνατό της θα περάσει πιθανότατα ολόκληρο στην κατοχή του εγγονού της.

http://www.iefimerida.gr

ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ Προσφερε καυτο θεαμα σε φιλους και γειτονες


Ένα… προξενιό μεταξύ δυο φίλων πήγε να κάνει μια παρέα στην Πάτρα και ανταμείφτηκε με το παραπάνω.  Τα παιδιά ερωτεύτηκαν  κεραυνοβόλα και πρόσφεραν επί τόπου… καυτό θέαμα σε όλη την παρέα.
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο στον περιοχή του Κόκκινου Μύλου στην Πάτρα και μάλιστα αναστάτωσε τους κατοίκους και των γύρω σπιτιών από εκεί όπου συνέβη το γεγονός.
Όπως αναφέρει το dete.gr, αφορμή για όλα στάθηκε μία συνάντηση νέων που έμοιαζε με συνοικέσιο. Οι φίλοι του αγοριού ήθελαν να τον γνωρίσουν με κάποια από φιλική τους παρέα γυναικών και η συνάντηση προγραμματίστηκε στο σπίτι του ενός εκ των αντρών. Όμως φαίνεται ότι ο έρωτας έκανε αιφνίδια τη δουλειά του με αποτέλεσμα το ζευγάρι να κολλήσει αμέσως.
Με τη διαφορά ότι το προχώρησαν σε υπερβολικό βαθμό, μιας και βγήκαν από την κουζίνα όπου κάθονταν όλοι μαζί και κινήθηκαν προς το σαλόνι, υποτίθεται για να μείνουν μόνοι για λίγο και να συζητήσουν. Η υπόλοιπη παρέα καθόταν υπομονετικά στην κουζίνα σεβόμενη την ανάγκη των δύο νέων να βρεθούν για λίγο μόνοι.
Αλλά δεν πέρασαν παρά μόνο λίγα λεπτά έως ότου άρχισαν να ακούνε περίεργους θορύβους που προέρχονται από το χώρο του σαλονιού. Στην αρχή άκουσαν να μετακινείται ένας καναπές και στη συνέχεια συνεχείς χτύπους και βογγητά. Άπαντες στην παρέα έμειναν άφωνοι και κοιτούσαν ο ένας στον άλλον. Οι θόρυβοι που πρόδιδαν ότι κάτι πονηρό συνέβαινε στο σαλόνι, συνεχίζονταν όλο και πιο δυνατοί, γι' αυτό και οι φίλοι του ζευγαριού αποφάσισαν να πλησιάσουν για να διαπιστώσουν εάν συνέβαινε αυτό που δεν ήθελαν να πιστέψουν.
Όρθιοι... σε κοινή θέα
Και το θέμα δεν είναι απλώς ότι επιβεβαίωσαν τις υποψίες τους. Είναι ότι στο μεταξύ το ζευγάρι είχε μετακινηθεί μέχρι την μπαλκονόπορτα και απολάμβαναν τις ερωτικές τους στιγμές όρθιοι και κατά το ήμισυ στο μπαλκόνι! Και παράλληλα, είχαν ξεσηκώσει τους γείτονες από απέναντι οι οποίοι είχαν βγει στα μπαλκόνια τους και κοιτούσαν το... δωρεάν πορνό θέαμα, χωρίς το ζευγάρι να δείχνει ότι ενοχλείται ούτε στο ελάχιστο.
http://www.radar.gr

O Ken ξυριζει τα ποδια του και φοραει τακουνια


Φωτογράφος «εισβάλλει» στην προσωπική ζωή της Barbie και του συντρόφου της

Ο μύθος ότι το «πλαστικό» ζευγάρι πρότυπο στον κόσμο των μικρών κοριτσιών αλλά και των πιο μεγάλων ήταν και το ιδανικό καταρρίπτεται. 

Η Καναδή φωτογράφος Dina Goldstein εισχωρεί για τις ανάγκες φωτογράφισης από την κλειδαρότρυπα στην ιδιωτική ζωή της Barbie και του Ken, τους οποίους υποδύονται ανθρώπινα μοντέλα και μας παρουσιάζει μια άλλη διαφορετική εικόνα τους. 

Με τη σειρά φωτογραφιών με τίτλο «Μέσα στο κουκλόσπιτο», η Goldstein προσπαθεί να αποδείξει ότι επρόκειτο για ένα νορμάλ ζευγάρι... ή τουλάχιστον όσο φυσιολογικό θεωρείται ο Ken να ξυρίζει τα πόδια του και να φοράει φούξια, ψιλοτάκουνες γόβες. 

Όπως λέει η ίδια, πηγή έμπνευσης για τη φωτογράφιση αυτή, αποτέλεσε το γεγονός ότι η 7χρονη κόρη της, όπως άλλωστε και όλα τα κορίτσια στην ηλικία της, άρχισε να παίζει με τις κούκλες αυτές. 

Τώρα το πόσο θα στοιχίσει στην κόρη της η πλήρης απομυθοποίηση του ζευγαριού και ιδιαίτερα του Ken, αυτό είναι ένα άλλο θέμα. 





 

http://www.newsbeast.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger