Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Λαμπα που αναβει με ανθρωπινο αιμα [βιντεο & φωτο]

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013




Ένας Αμερικανός σχεδιαστής, ο Μάικ Τόμσον δημιούργησε μία λάμπα που παράγει χημικό φως από ανθρώπινο αίμα. Για να λειτουργήσει, ο χρήστης της πρέπει να σπάσει το επάνω μέρος της, να χρησιμοποιήσει το σπασμένο γυαλί για να κοπεί και να στάξει το αίμα του στο εσωτερικό της ώστε αυτό να αντιδράσει με τα χημικά που περιέχει.



Σύμφωνα με τον εμπνευστή, ο μέσος Αμερικανός χρησιμοποιεί 3.383 κιλοβάτ ενέργειας την ώρα ανά έτος, το οποίο είναι σαν να αφήνει κάποιος αναμμένα τα φώτα συνέχεια σε 4 αίθουσες επί 12 μήνες.



Στην προσωπική του ιστοσελίδα ο Τόμσον αναφέρει ότι η δημιουργία της παράξενης αυτής λάμπας ήταν το αποτέλεσμα της προσπάθειάς του να κάνει τον κόσμο να διερωτηθεί «τι θα συνέβαινε αν η ενέργεια είχε κάποιο τίμημα για το κάθε άτομο;»



«Ακριβώς όπως το χάσιμο πολύ αίματος μπορεί να βάλει τη ζωή κάποιου σε κίνδυνο, έτσι και η υπερβολική χρήση της ενέργειας μπορεί να βάλει το περιβάλλον σε κίνδυνο» και πρόσθεσε «με τη δημιουργία μιας λάμπας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά, ο χρήστης πρέπει να εξετάσει πότε χρειάζεται περισσότερο το φως της, αναγκάζοντάς τον να ξανασκεφτεί πόσο σπάταλος είναι με την ενέργεια και πόσο πολύτιμη είναι».

Και όπως είναι φυσικό...η λάμπα είναι μίας χρήσης.




ΠΑΤΡΑ - ΟΡΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ: Καρναβαλικό σεξ σε τουαλέτες καφετεριών!


Δεν έλειψαν και τα… «ροζ» παρατράγουδα από το φετινό Πατρινό καρναβάλι. Όπως το περιστατικό που έγινε ευρέως γνωστό τις τελευταίες ημέρες και συνέβη στις τουαλέτες καφετέριας στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου τα ξημερώματα της Κυριακής. Με πρωταγωνιστές δύο άνδρες και μία Θεσσαλονικιά η οποία σπουδάζει στην Πάτρα και που όπως αναφέρεται επιδόθηκαν σε άγριο σεξ καλυπτόμενοι από τη δυνατή καρναβαλική μουσική. Όμως δεν γλίτωσαν από τα βλέμματα κάποιων που είχαν ανέβει στον πάνω όροφο όπου βρίσκονται οι τουαλέτες θέλοντας να πάνε για την ανάγκη τους, αλλά …έπεσαν πάνω στο «ροζ» σύμπλεγμα! Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, λοιπόν, η νεαρή διασκέδαζε με την παρέα της που αποτελούνταν από δύο φίλες της και τρία αγόρια (κανείς δεν κατάλαβε εάν κάποιος εξ αυτών ήταν σύντροφός της ή και οι τρεις ήσαν απλοί φίλοι). Κι αυτό διότι κατά τη διάρκεια της νύχτας και ενώ το κέφι είχε φθάσει στα… ύψη, η κοπέλα φάνηκε να ανταποκρίνεται, (και μάλιστα εντελώς απροκάλυπτα), στα επίμονα πονηρά βλέμματα δύο ανδρών που στέκονταν μπροστά στο μπαρ και λίγο πιο δίπλα από την παρέα της φοιτήτριας. Η οποία, να σημειωθεί, ότι είχε μασκαρευτεί ως… σέξι χορεύτρια και η όλη εμφάνισή της είχε φροντίσει ώστε να είναι άκρως εκκεντρική και προκλητική. Οι δύο φίλοι δεν έμειναν αδιάφοροι στην εικόνα που έβλεπαν και… κάτι ο χορός, κάτι τα διαδοχικά βλέμματα, δεν άργησε να «ανάψει» για τα καλά η ατμόσφαιρα. Το κορίτσι και οι δύο άνδρες συνεννοήθηκαν με τα μάτια και σχεδόν και οι τρεις μαζί κινήθηκαν προς τις τουαλέτες.

Τους έβλεπαν αλλά… δεν τους ένοιαζε

Η νεαρή δεν δίστασε να μπει στην πλευρά των ανδρών και εκεί εντελώς απροκάλυπτα άρχισαν αν επιδίδονται σε ερωτικά παιγνίδια οι τρεις τους. Έγιναν αντιληπτοί από δύο άλλους φίλους που πήγαιναν προς την τουαλέτα αλλά σταμάτησαν απ’ έξω αντιλαμβανόμενοι τι συνέβαινε. Και πίσω από αυτούς ακολούθησαν κι άλλα άτομα, με αποτέλεσμα οι «θεατές» να ξεπερνούν τα πέντε άτομα! Όσο για τους «πρωταγωνιστές», η νεαρή έδειχνε να μην καταλαβαίνει τίποτα και να ικανοποιεί τους δύο άγνωστους, ενώ μάλιστα ο ένας την φωτογράφιζε με το κινητό του τηλέφωνο!

http://www.dete.gr

Πώς έχασε η Beyonce τα 25 κιλά της εγκυμοσύνης της σε 3 μήνες;


Η Beyonce είναι από τις γυναίκες που πιέζονται πολύ για να είναι τέλειες σε όλα. Αυτό έκανε και μετά την εγκυμοσύνη της όταν θέλησε να χάσει και τα 25 κιλά που πήρε σε χρόνο ρεκόρ.

“Δεν είχα πολύ χρόνο για να επανέλθω στα κιλά μου”, είπε σε συνέντευξή της και συνέχισε, “Είχα προγραμματίσει ένα show για τρεις μήνες μετά τη γέννα, πράγμα το οποίο δεν πρόκειται να ξανακάνω ποτέ”.


Η σωστή και ισορροπημένη διατροφή και η πολύ γυμναστική σε συνδυασμό με το χορό τη βοήθησαν να χάσει όλα τα κιλά που ήθελε. Περιγράφοντας τον εαυτό της ως μία γυναίκα που δεν είναι αδύνατη από φυσικού της είπε πως έπρεπε να εργαστεί πολύ σκληρά για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της.


Όπως είπε στη συνέντευξή της στο περιοδικό Shape, το 80% του βάρους που έχασε το έχασε με τη διατροφή. “Έκανα μία δίαιτα με πολύ λίγες θερμίδες. Έμεινα μακριά από το κόκκινο κρέας και έτρωγα πολύ ψάρι αντικαθιστώντας τα ζυμαρικά και το ρύζι με κινόα”, είπε.


Σε ότι αφορά τη γυμναστική που έκανε αυτό που της αρέσει πολύ είναι ο χορός και όταν θέλει να γυμνάζεται κάνει ακριβώς αυτό. Αυτό που τονίζει όμως στη συνέντευξή της είναι πως κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και αυτό που μπορεί να είναι καλό γι’αυτή μπορεί να μην είναι καλό για όλους.


Γενικότερα η 31χρονη τραγουδίστρια δε συνηθίζει να μετράει τις θερμίδες της. Της αρέσει πολύ να τρώει για πρωινό ασπράδια αυγών, έναν χυμό λαχανικών ή γάλα με δημητριακά ενώ για μεσημεριανό και βραδινό προτιμάει να τρώει ψάρι με λαχανικά. Αυτό που δε ξεχνάει ποτέ είναι να πίνει νερό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.


Κάθε Κυριακή έχει επιτρέψει στον εαυτό της να τρώει ό,τι αυτός επιθυμεί και συνήθως αυτό που επιθυμεί είναι πίτσα.

Η Μαύρη Μέρα: Στον αντίποδα του Αγίου Βαλεντίνου!


Στις 14 Φεβρουαρίου ολόκληρος ο πλανήτης γιορτάζει την ημέρα των ερωτευμένων, το ίδιο κάνουν και οι Ιάπωνες. Καρδούλες, σοκολάτες, αρκουδάκια και λουλούδια έχουν την τιμητική τους αλλά δύομήνες μετά, και πιο συγκεκριμένα στις 14 Απριλίου, γιορτάζουν τη «Μαύρη Μέρα» (σ.σ. «Black Day») στον αντίποδα τυ Αγίου Βαλεντίνου. Όσοι είναι εργένηδες και χωρισμένοι, οι οποίοι δεν έλαβαν δώρα του Αγίου Βαλεντίνου, ντύνονται στα μαύρα (κυριολεκτικά) και «γιορτάζουν» τη μοναξιά τους τρώγοντας «μαύρα» φαγητά, τα οποία συνοδεύουν με επίσης «μαύρα» ποτά!

Ειδικά για τη μέρα αυτή τα εστιατόρια και τα μπαρ στο Τόκιο δημιουργούν ειδικά μενού για τους μοναχικούς αυτής της πόλης, τους μαυροντυμένους και απογοητευμένους. Η ίδια συνήθεια υπάρχει και στη Βόρεια Κορέα, «σαν ένας τρόπος για να ξορκίσει οκαθένας την κακή του… ερωτική τύχη αλλά και το γεγονός ότι για άλλη μια χρονιά είναι μόνος του», αναφέρει ένας Ιάπωνας ιδιοκτήτης εστιατορίου. Σε αντιδιαστολή, λοιπόν, με το κατακόκκινο του Αγίου Βαλεντίνου, το μαύρο χρώμα έρχεται για να δηλώσει και αυτό την παρουσία του καθώς «σε αυτόν τον κόσμο δυστυχώς υπάρχει έρωτας αλλά και πολύ μοναξιά», συμπληρώνει.






Γερασιμίδου: Ο Λάκης δεν με θέλει



Για τις εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό, την κρίση στο χώρο του θεάματος αλλά και τους λόγους που την οδήγησαν να μην είναι φέτος στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλο μίλησε η γνωστή ηθοποιός και βουλευτής, Ελένη Γερασιμίδου στο «Αχελώος tv».

Η βουλευτής του ΚΚΕ, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στους λόγους για τους οποίους δεν την είδαμε φέτος στο «Τσαντίρι» στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου, ενώ σημείωσε  χαρακτηριστικά, ο Λάκης «δεν με θέλει».



Πώς κάνει προθέρμανση ένας επαγγελματίας gamer

Ο συγκεκριμένος επαγγελματίας gamer κερδίζει τα προς το ζην με τα χέρια του κι έτσι για να κρατήσει εύκαμπτο τον καρπό του, χρησιμοποιεί μια ειδική τεχνική προθέρμανσης, την οποία έχει τελειοποιήσει από τα πρώτα χρόνια της εφηβείας του.

Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ αλλαγή της Αλεξανδράτου.. - Δείτε τι φωτό ανέβασε


Μια φωτογραφία στην οποία είναι υπερβολικά αδύνατη ανέβασε πριν από λίγες ημέρες στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook η Τζούλια Αλεξανδράτου.
Όπως θα δείτε το μόνο που ξεχωρίζει στην φωτογραφία είναι τα κόκαλά της...
Δείτε την:


Τι σας βρίσκουν; 4+1 λόγοι που διαλέγουν … το δικό σας ζώδιο!


Κριός
Το δυνατό χαρτί ενός Κριού είναι η φλογερή και παρορμητική φύση του. Οπότε αν είστε Κριός νωχελικός δεν έχετε καμιά αξία! Οφείλετε να «παρασύρετε» το αντικείμενο του πόθου σας σε μονοπάτια που δεν έχει ξαναδεί…
1)φλογερή φύση
2) παρορμητισμός
3) ξεθυμώνει γρήγορα
4) λατρεύει το «κυνήγι»
* όταν σας πιστεύει… σας υπερασπίζεται «μέχρι θανάτου»
Ταύρος
Το δυνατό χαρτί ενός Ταύρου είναι ότι καταφέρνει να συνδυάζει τον αισθησιασμό με τη σταθερότητα! Χωρίς να χάνει τίποτα από τον ερωτισμό του… δίνει στην αγάπη του την ασφάλεια που επιθυμεί!
1) Αισθησιασμός
2) Σταθερότητα
3) Ειλικρίνεια
4) Ασφάλεια
*Ακόμη κι αν σας ενοχλεί κάποιες φορές…, θα λατρέψετε το πείσμα του!

Δίδυμοι


Επικοινωνία, χιούμορ, κοφτερό μυαλό! Αυτά χαρακτηρίζουν τους αεράτους Διδύμους.
1) Επινοητικότητα
2) Εξυπνάδα
3) Ενδιαφέρουσα καθημερινότητα
4) Γέλιο
*μπορεί να θεωρούνται από τους άπιστους του ζωδιακού, αλλά ακόμη κι αν φλερτάρουν ασύστολα… σπάνια απιστούν!

Καρκίνος


Είναι τρυφερός… και αγαπούλης! Αν θέλετε κάποιον που θα σας πνίγει στα φιλιά και στις αγάπες, τότε ένας Καρκίνος είναι ιδανικός για σας.
1) Τρυφερότητα
2) Πίστη
3) Οικογένεια
4) Καλή μνήμη (γενέθλια, γιορτές, επέτοιοι.. + δώρα)
*Η αλήθεια είναι πως με τους Καρκίνους μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι/ες τα βράδια, ακόμη κι αν έχουν βγει με την παρέα τους.

Λέων


Έχετε τον ίδιο τον Σουλεϊμάν το Μεγαλοπρεπή δίπλα σας και δεν το ξέρετε! Το δυνατό χαρτί των Λεόντων είναι η γενναιοδωρία τόσο στα υλικά αγαθά, όσο και στα συναισθήματα!
1) Γενναιοδωρία
2) Μεγαλοπρέπεια στην εμφάνιση
3) Επιτυχημένος στη δουλειά
4) Φλογερός εραστής
*Μην ξεχνάτε ποια είναι η θέση σας δίπλα του… πάντα αυτός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Παρθένος


Θαρρώ πως η τιμιότητα, η ειλικρίνεια και η καθαριότητα είναι τα δυνατά χαρτιά των Παρθένων και φυσικά… ο έξυπνος λόγος τους. 
1)Αξιοπιστία
2) Ειλικρίνεια
3)Εργατικότητα
4) Καθαριότητα και περιποίηση
*Οι Παρθένοι φημολογούνται ως πουριτανοί… μέχρι να βορυν το κατάλληλο ταίρι, γιατί η ερωτική επαφή γι’αυτούς είναι ιεροτελεστία… δεν είναι απλά μια πράξη!

Ζυγός


Τρυφερότητα, καλαισθησία και περιποίηση είναι τα δυνατά στοιχεία του Ζυγού.
1)Αρμονία
2)Διπλωματία
3) Περιποίηση
4) Καλαισθησία
* Μ’έναν Ζυγό δεν θα παραπονεθείτε ποτέ… ότι δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με το σύντροφο σας! Είναι άνθρωποι της επικοινωνίας και του διαλόγου!

Σκορπιός


Για πολλούς είναι οι ιδανικοί σύντροφοι. Ερωτικοί, αγαπούν βαθιά, είναι ειλικρινείς!
1)Πάθος
2) Ειλικρίνεια 
3)Συναισθηματικό βάθος
4) Σεξ
* Μπορεί να θεωρούνται ως το πιο εκδικητικό ζώδιο- η αλήθεια είναι πως δεν ξεχνούν ποτέ- αλλά να θυμάστε ότι προτιμούν να αυτοκαταστραφούν, για να μην καταστρέψουν τον Άλλον.

Τοξότης


Φλογερός, αισιόδοξος και διασκεδαστικός. Το δυνατό χαρτί ενός Τοξότη είναι ότι δεν βαριέσαι ποτέ μαζί του.
1)Αισιοδοξία
2) Ζεστασιά
3)Γενναιοδωρία
4) Χιούμορ
* Αν δεθείς μαζί του… έχεις κάθε λόγο να μη θέλεις να ξεκολλήσεις ποτέ!

Αιγόκερως


Σταθερότητα, καριέρα και οικογένεια. Αυτό είναι το τρίπτυχο των Αιγόκερων με αυτή τη σειρά προτεραιότητας.
1) Σταθερότητα
2) Υπευθυνότητα
3) Οικονομική ασφάλεια
4) Οικογενειάρχης
*Μπορεί να μην εκφράζει τα συναισθήματα του εύκολα κι άνετα, αλλά λατρεύει να ακούει τα δικά σας.
Υδροχόος


Ερωτεύεται το μυαλό κι όχι την εξωτερική εμφάνιση, ενώ πολλές φορές σκέφτεται «μπροστά» από την εποχή του! Είναι ο Υδροχόος και είναι ιδιαίτερος…
1)πρωτοπορία
2) επινοητικότητα στο σεξ
3) διανόηση
4)ψυχική επικοινωνία
*Ακόμη κι αν χωρίσετε… θα έχεις δίπλα σου έναν πιστό φίλο!

Ιχθείς

Φροντίδα, τρυφερότητα, φαντασία και ρομάντζο είναι τα δυνατά χαρτιά των Ιχθύων. Έτσι ρίχνουν τα θύματα τους… τα ευαίσθητα ψαράκια!
1) Ευαισθησία
2) Γλυκύτητα
3) Φαντασία- διαίσθηση
4) Ρομαντισμός
*Αν βρείτε το δρόμο για τον κόσμο τους… σίγουρα θα περάσετε υπέροχα με τους Ιχθείς!

Δεν το βάζει κάτω ο Βλαστός – Ετοίμαζε μια ακόμη απόδραση



Νέα απόδραση εκτιμάται ότι ετοίμαζε ο βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός, από τις φυλακές Τρικάλων, μετά την αποτυχημένη απόπειρα με ελικόπτερο πριν από λίγες ημέρες, αλλά δεν συμμετείχε στην χτεσινοβραδινή ομαδική και αιματηρή απόδραση των 11 κρατουμένων των ίδιων φυλακών.
Όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Χρήστο Παρθένη, σε έρευνα που έγινε στις φυλακές μετά την απόδραση των 11 κρατούμενων από την πτέρυγα των Αλβανών, στο κελί του Βλαστού βρέθηκαν 5 λάμες και 4 σέγες κοπής μετάλλων καθώς και 2 μαχαίρια.
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του εκπροσώπου Τύπου, οι δύο από τους 11 δραπέτες συνελήφθησαν στις 2 μετά το μεσημέρι στην περιοχή Κρηνίτσα Τρικάλων, περίπου 4-5 χιλιόμετρα από τις φυλακές. Και οι δύο είναι Αλβανοί, 27 και 30 ετών.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, την απόδραση είχαν σχεδιάσει οκτώ από τους κρατούμενους που διέφυγαν.
Το σχέδιο εκτελέστηκε με την βοήθεια συνεργών των κρατουμένων, οι οποίοι, χτες στις 8.20 το βράδυ, πραγματοποίησαν πραγματική επιδρομή στις φυλακές, πετώντας αρχικά μια φωτοβολίδα πάνω από το σωφρονιστικό κατάστημα και στην συνέχεια «γάζωσαν» με καλάσνικοφ και εκατοντάδες σφαίρες το κεντρικό φυλάκιο, αλλά και από άλλες πλευρές το κτίριο, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν τους δύο σωφρονιστικούς υπαλλήλους της εξωτερικής φρουράς και να ανοίξουν δρόμο για τους κρατούμενους.
Από την πρώτη στιγμή τέθηκαν σε συναγερμό όλες οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας στη Θεσσαλία, τη Δυτική Μακεδονία, τη Στερεά Ελλάδα, την Ήπειρο και σε άλλες περιοχές για τον εντοπισμό των δραπετών και των δραστών της ένοπλης επίθεσης.
Στα μπλόκα και στις έρευνες συμμετέχουν Ομάδες Πρόληψης – Καταστολής Εγκλημάτων, της Δίκυκλης Αστυνόμευσης, της Ασφάλειας, της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, αλλά και σκύλοι ανίχνευσης, ενώ από το πρωί γίνονται έρευνες από αέρος από δύο ελικόπτερα της Ελληνικής Αστυνομίας.
Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν από τρεις ομάδες ΕΚΑΜ, που πήγαν στα Τρίκαλα από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, στο εσωτερικό των φυλακών βρέθηκαν αντικείμενα, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν από τους κρατουμένους κατά την διάρκεια της απόδρασης, όπως αυτοσχέδια σκάλα, που αποτελείται από μεταλλική σκάλα διώροφου κρεβατιού, λωρίδες από σεντόνια και ξύλα καθώς και σχοινιά με γάντζους.
Οι κρατούμενοι, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η μάχη έξω από τις φυλακές, βγήκαν από το παράθυρο κελιού, όπου είχαν κόψει τα κάγκελα με λάμα, βγήκαν στον εσωτερικό περίβολο σκαρφάλωσαν στον τοίχο, στο σημείο όπου είχαν τραυματίσει τον φρουρό οι συνεργοί τους και χάθηκαν στο σκοτάδι.
Το φυλάκιο είναι διάτρητο από τις σφαίρες που έριχναν οι κακοποιοί έξω από τις φυλακές. Το όχημα τύπου ΒΑΝ που χρησιμοποίησαν οι δράστες της ένοπλης επίθεσης, εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή στη Νίκαια Λάρισας, περίπου στις 12:30 σήμερα το μεσημέρι, ολοσχερώς καμμένο.
Οι έρευνες συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση και οι αστυνομικές υπηρεσίες βρίσκονται διαρκώς σε κατάσταση συναγερμού για τον εντοπισμό και των υπολοίπων δραπετών και των δραστών της ένοπλης επίθεσης.

http://www.koolnews.gr

Ουρανοξύστης μετατρέπει την ηχορύπανση σε καθαρή ενέργεια



Έναν φουτουριστικό ουρανοξύστη που μετατρέπει τις ηχητικές δονήσεις σε καθαρή ενέργεια παρουσίασαν Γάλλοι σχεδιαστές στον διαγωνισμό «2013 eVolo Skyscraper Competition».

Ο ουρανοξύστης είναι ιδανικός για εγκατάσταση κοντά σε αυτοκινητοδρόμους, όπου παράγονται έντονες ηχητικές δονήσεις.

Το εξωτερικό του μέρος είναι καλυμμένο με διπλή στρώση ειδικού υλικού που περιέχει 84.000 ηλεκτροενεργές λωρίδες και απορροφά τους ήχους από αυτοκίνητα, τρένα, πεζούς και αεροπλάνα.

Κάθε λωρίδα διαθέτει αισθητήρες ήχου. Μόλις ο ήχος απορροφηθεί οι δονήσεις μετατρέπονται σε κινητική ενέργεια, η οποία στη συνέχεια μετατρέπεται σε ηλεκτρική μέσω μορφοτροπέων ισχύος.

Η ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται αποθηκεύεται ή διοχετεύεται στο δίκτυο για χρήση.

Σύμφωνα με τους Γάλλους σχεδιαστές, ένας και μόνο ουρανοξύστης που απορροφά ήχους θα μπορούσε να παράγει 150 MW ενέργειας σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή και εκτιμάται ότι η ανάπτυξη και εγκατάσταση αρκετών ουρανοξυστών θα μπορούσε να ικανοποιήσει τις ενεργειακές ανάγκες ολόκληρης πόλης.

Τέλος, άλλο ένα όφελος του ουρανοξύστη είναι ότι με την παραγωγή καθαρής ενέργειας μειώνονται οι εκπομπές άνθρακα από τις ρυπογόνες μονάδες, καθώς και η εξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα.

ΣΟΚ: Μαχαιρώματα σε αγώνα εφηβικού μπάσκετ


Οι ανεγκέφαλοι των ελληνικών γηπέδων δεν γνωρίζουν από αθλήματα, με το τελευταίο κρούσμα οπαδικής βίας να συμβαίνει την Παρασκευή σε αγώνα εφηβικού μπάσκετ.

Στο γήπεδο του Μίλωνα, η τοπική ομάδα μπάσκετ αντιμετώπιζε τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα των εφήβων. Στην εξέδρα βρέθηκαν οπαδοί των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι έγιναν αντιληπτοί από φιλάθλους άλλης ομάδας. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες, επρόκειτο για οπαδούς με διακριτικά του Πανιωνίου. Ακολούθησαν σκηνές ροκ, καθώς υπήρξαν συμπλοκές και βγήκαν ακόμη και μαχαίρια, με αποτέλεσμα ένας οπαδός να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Χριστίνα Αλούπη: Τρώει πρωινό και κυκλοφορεί άβαφη στο L.A!

Δείτε πως πηγαίνει για πρωινό η Χριστίνα Αλούπη στην Αμερική.

Τα τελευταία χρόνια το όμορφο μοντέλο εγκατέλειψε την Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό της στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στο Λ.Α  όπου και εργάζεται ως παρουσιάστρια ελληνικού site. Η Ελληνίδα καλλονή φαίνεται να έχει προσαρμοστεί εκεί ενώ εντελώς ακομπλεξάριστη κυκλοφορεί στους δρόμους χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Άλλωστε διαθέτει φυσική ομορφιά η οποία δεν περνά απαρατήρητη. Πρόσφατα επισκέφτηκε γνωστό καφέ της πόλης για να πάρει το πρωινό της λίγο πριν πάει στη δουλεία και δε δίστασε να ποζάρει στον φακό εντελώς άβαφη !


http://www.soknews.gr

Η γέννησή σου μαρτυρά το επάγγελμά σου


Οι μήνες του έτους συνδέονται άμεσα με το επάγγελμα που επιλέγεις να ακολουθήσεις

Παρόλο που ακούγεται παράξενο και περίεργο, σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου (Office for National Statistics), ύστερα από πολύμηνη έρευνα που πραγματοποίησε πάνω στον συγκεκριμένο συσχετισμό.

Αφού μελέτησαν και ανέλυσαν τα δεδομένα εργαζομένων από 12 διαφορετικά επαγγέλματα, οι ερευνητές διαπίστωσαν πως υπάρχει κάποια σύνδεση ανάμεσα στο μήνα της γέννησης και στη μετέπειτα επαγγελματική σταδιοδρομία ενός ατόμου. Κατέληξαν να παρουσιάσουν μια λίστα με τους μήνες του έτους και αντίστοιχα επαγγέλματα που ταιριάζουν στον καθένα από αυτούς:

Ιανουάριος: Παθολογία ή τα Οικονομικά. 

Φεβρουάριος: Καλλιτέχνες 

Μάρτιος: Πιλότοι και Μουσικοί

Απρίλιος: Καθηγητές 

Μάιος: Πολιτική καριέρα

Ιούνιος: Διευθυντές επιχειρήσεων ή άτομα που θα εργαστούν σε πολυεθνικές 

Ιούλιος: Οικοδόμοι

Αύγουστος: Οικοδόμοι

Σεπτέμβριος: Αθλητές 

Οκτώβριος: Ηθοποιοί, ζωγράφοι και γενικά άτομα που θα ασχοληθούν στο μέλλον με τις τέχνες. 

Νοέμβριος: Εγκληματίες

Δεκέμβριος: Οδοντίατροι 

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΥ για τον Παπακαλιάτη!



Μια αισχρή επίθεση μέσω διαδικτύου δέχεται τις τελευταίες ώρες ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, εξαιτίας...

«Π@@στ@, τις π@@στι@ς σου αλλού! Θέλεις να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας! Και βγάλε εσύ τον νικητή» του έγραψε κάποια φίλη του στο facebook, ενώ ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έδινε συνέντευξη στο NewEurope online για την καινούρια ταινία του «Αν...». Ο τοίχος του στο Facebook ήταν φουλ στα προσβλητικά σχόλια! Μια κυρία τα έβαλε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Έγινε σύμφωνα με την εφημερίδα NEWS, ο διαδικτυακός εφιάλτης του.

Τα προσβλητικά σχόλια είναι απίστευτα. Η κυρία ξεκινά με αιχμές για την πατρότητα του έργου: «Κ@λ@ στόρι με δύο νεκρούς και μια πεθαμένη-νεκρή νύφη. Χα χα! Ποιος σε καθόρισε να παίρνεις τις ψυχές ζωντανών ανθρώπων; Θύμισέ μου τίνος είναι το "Αν..." Μ' αρέσει να το ακούω!»...
Η επίθεση συνεχίστηκε: «Ποιος είσαι εσύ ρε βρομιάρη που θα προκαθορίσεις την εικόνα του δικού μου παιδιού; Σίχαμα. Κάνε μου μήνυση. Έτσι θέλω να τα πούμε!».
Και κλείνει με το χυδαιότατο post που γράφει: «Π@@στη, τις π@@στι@ς σου αλλού! Θέλεις να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας! Και βγάλε εσύ τον νικητή, άλλωστε εσύ αποφάσισες ποιος θα πεθάνει στο "Αν..."».
Άραγε πώς θα κινηθεί ο Χριστόφορος;

http://www.soknews.gr

Κάντε το τεστ! Απαντήσατε σωστά; Παίρνετε “Μηδέν!”


Πρέπει να απαντήσετε σε 12 φαινομενικά πολύ εύκολες και απλές ερωτήσεις, για τις οποίες δεν χρειάζεται και πολύ διάβασμα ώστε να βρείτε τις απαντήσεις!

Προσοχή όμως! Υπάρχει μία και μόνο οδηγία: “Δεν θέλουμε παπαγάλους!”. Συγκρατείστε καλά στο μυαλό σας την οδηγία εάν θέλετε να αριστεύσετε στο τεστ. Και κάτι τελευταίο, ένα μικρό “κλειδί” σαν βοήθεια για να μην αποτύχετε στο τεστ.Δεν παίζει ρόλο εδώ η μόρφωση. Όσοι απαντήσετε με γνώμονα και μόνο θα βαθμολογηθείτε με ένα ωραιότατο κουλουράκι!…

Διαβάζοντας λοιπόν τις ερωτο – απαντήσεις αργότερα μην αναρωτηθείτε «Μα αφού όλα όσα απάντησα εγώ σωστά ήταν», διότι σας υπενθυμίζω ότι στο τεστ η πολύ εξυπνάδα … παίρνει “Μηδέν”ενώ η ευρηματικότητα “Άριστα”!

1. Πού υπογράφτηκε η «Διακύρηξη της Ανεξαρτησίας» των ΗΠΑ;
2. Ποια είναι η κύρια αιτία των διαζυγίων;
3. Ποιος είναι ο βασικός λόγος της αποτυχίας;
4. Τι δεν μπορείς ποτέ να φας για πρωινό;
5. Τι μοιάζει με μισό μήλο;
6. Αν πετάξεις μια πέτρα σε μια λίμνη, τι θα γίνει;
7. Πώς μπορεί ένας άνθρωπος να επιβιώσει χωρίς να κοιμηθεί επί 8 μέρες;
8. Αν έχεις 7 πορτοκάλια στο ένα χέρι και 8 στο άλλο, τι έχεις;
9. Οκτώ άντρες χρειάστηκαν 8 ημέρες για να χτίσουν έναν τοίχο. Πόσες μέρες θα χρειαστούν 4 άντρες;
10. Πώς μπορείς να πετάξεις ένα αβγό στο πάτωμα χωρίς να σπάσει.
11. Πώς μπορείς να σηκώσεις έναν ελέφαντα με ένα μόνο χέρι.
12. Σε ποια μάχη σκοτώθηκε ο Ναπολέων;
Απαντήσατε; Για να δούμε τώρα σε πόσες ερωτήσεις βρήκατε τις σωστές – σύμφωνα με το τεστ – απαντήσεις!!!
1. Πού υπογράφτηκε η «Διακύρηξη της Ανεξαρτησίας» των ΗΠΑ;
Στο κάτω μέρος της σελίδας.
2. Ποια είναι η κύρια αιτία των διαζυγίων;
Ο γάμος.
3. Ποιος είναι ο βασικός λόγος της αποτυχίας;
Οι εξετάσεις.
4. Τι δεν μπορείς ποτέ να φας για πρωινό;
Μεσημεριανό ή βραδινό.
5. Τι μοιάζει με μισό μήλο;
Το άλλο μισό.
6. Αν πετάξεις μια πέτρα σε μια λίμνη, τι θα γίνει;
Απλά θα βραχεί.
7. Πώς μπορεί ένας άνθρωπος να επιβιώσει χωρίς να κοιμηθεί επί 8 μέρες;
Εύκολο. Απλά θα κοιμάται τη νύχτα.
8. Αν έχεις 7 πορτοκάλια στο ένα χέρι και 8 στο άλλο, τι έχεις;
Πολύ μεγάλα χέρια.
9. Οκτώ άντρες χρειάστηκαν 8 ημέρες για να χτίσουν έναν τοίχο. Πόσες μέρες θα χρειαστούν 4 άντρες;
Καμία, ο τοίχος είναι χτισμένος ήδη.
10. Πώς μπορείς να πετάξεις ένα αβγό στο πάτωμα χωρίς να σπάσει.
Όπως και να το ρίξεις το πάτωμα δεν σπάει.
11. Πώς μπορείς να σηκώσεις έναν ελέφαντα με ένα μόνο χέρι.
Είναι αδύνατον να βρεις ελέφαντα με ένα χέρι.
12. Σε ποια μάχη σκοτώθηκε ο Ναπολέων;
Στην τελευταία του.
Απογοητεύτηκατε με το σκορ σας; Σας προειδοποιήσαμε!!!!

Έρευνα: Τι θεωρείται απιστία στη μακροχρόνια σχέση!


Μπορεί με τον όρο «απιστία» στην καθομιλουμένη να εννοούμε την τη σεxουαλική επαφή με άνθρωπο πέρα από του συζύγου ή του συντρόφου, ωστόσο, έρευνα αποδεικνύει πως ακόμη και συμπεριφορές ή κινήσεις που δεν καταλήγουν σε καμία περίπτωση στο σεx, κάνουν αυτούς που τη διέπραξαν να νιώθουν πως έχουν απατήσει.

Ερευνητές του πανεπιστημίου του Μίσιγκαν ζήτησαν από 456 φοιτητές να κοιτάξουν 27 διαφορετικά είδη συμπεριφορών και να τις βαθμολογήσουν με κλίμακα 0-100 ανάλογα με το τι θεωρούν ότι μπορεί να είναι απιστία σε μία μακροχρόνια σχέση. Για το 0 καθόλου άπιστη συμπεριφορά και για το 100 πλήρης απιστία.

Τα αποτελέσματα... εκπληκτικά.

Η λίστα με το τι θεωρείται «απιστία» σε μια σχέση διαμορφώνεται ως εξής:

Σεxουαλική πράξη: 97,7
Στoματικός έρωτας: 96,8
Φιλί στο στόμα: 88,7
Προβολή Γυμνών φωτογραφιών : 88,2
Ερωτικά μηνύματα: 82,6
υπνος στο ίδιο κρεβάτι: 68,4
Πιάσιμο χεριών: 63,2
Σύναψη ισχυρού συναισθηματικού δεσμού: 52,4
Αγκαλιά: 52,2
Εξοδος για φαγητό: 41,4
Κοινοποίηση μυστικών: 36,5
Αγκαλιά για πάνω από 10 δεπτερόλεπτα: 34,5
Η κατάταξη γίνεται βάσει του μέσου όρου βαθμολογίας στην κλίμακα 0-100 που συγκέντρωση κάθε πρόταση.

Πηγή: iefimerida.gr

Λέξεις που μπορεί να καταστρέψουν τη ζωή μας



Τρεις λέξεις που παλεύουν μέσα στην ψυχή και το μυαλό μας και που πολλές φορές θα μπορούσαν να καταστρέψουν τη ζωή μας.

Πρέπει, Θέλω, Αν.

Πρέπει
Τα "Πρέπει" των κανόνων που έθεσε... ποιος αλήθεια; Η κοινωνία; Τα πρέπει των υποχρεώσεων, των ορίων, των περιορισμών, που μπορεί να καθορίσουν τη ζωή μας βάζοντάς την μέσα σε κουτάκια.

Πρέπει να σπουδάσω, πρέπει να αποκτήσω χρήματα, πρέπει να κάνω οικογένεια, πρέπει να ακολουθώ "κοινωνικούς" κανόνες, πρέπει να αρέσω στον περίγυρό μου, πρέπει να δεχθώ τη μοίρα μου, πρέπει, πρέπει, πρέπει...

Κι αν δεν θέλω;

Θέλω
Θέλω να πραγματοποιήσω τα όνειρα μου, θέλω να ακολουθήσω την καρδιά μου, θέλω να πετύχω, θέλω να αποκτήσω εφόδια για τη ζωή, θέλω να μαζέψω χρήματα για το μέλλον. Για το μέλλον;

Με όλα αυτά τα "θέλω" ξέχασα να ζήσω το παρόν.

Αν..
Αν είχα επιλέξει άλλο επάγγελμα, αν είχα παντρευτεί κάποιον άλλο, αν είχα φερθεί διαφορετικά, αν είχα μεγαλύτερη ψυχική δύναμη, αν δεν έλεγα πάντα ναι, αν ήξερα να παλεύω για τα πιστεύω μου, αν...

Τα "Αν" των επιλογών και των αποφάσεων μας, που θα μπορούσαν να αλλάξουν τη ζωή μας, θα μας βασανίζουν αλλά δεν θα μπορέσουμε ποτέ να πάρουμε απάντηση, στο ερώτημα.

Θέλω να ζήσω ΤΩΡΑ!
Η ζωή είναι μια και η ευκαιρία να ζήσουμε μας δίνεται μόνο μια φορά. Η κάθε μέρα που περνάει είναι μοναδική. Ας μην αφήνουμε να καταστρέφουν τη ζωή μας τα πρέπει, οι κανόνες και τα αναπάντητα ερωτήματα.

Και ας μην ξεχνάμε ότι είναι καλύτερα να μετανιώνουμε γι αυτά που κάναμε, παρά γι αυτά που θέλαμε και δεν καταφέραμε να κάνουμε ποτέ...

Ζαμπετάκη Ευαγγελία/Pontos-News.Gr

«Βουλιάζουν» την Μαδρίτη οι οπαδοί της Γαλατά



Σε Κωνσταντινούπολη αναμένεται να μετατρέψουν την Μαδρίτη οι 15,000 οπαδοί της Γαλατασαράι που θα ταξιδέψουν στην ισπανική πρωτεύουσα, προκειμένου να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους στην αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο, οι περισσότεροι θα φάνε «πόρτα», αφού σύμφωνα με τον κανονισμό της UEFA μόνο το 5% των εισιτηρίων που θα διατεθούν στην αγορά δικαιούται να πάει σε χέρια φιλοξενούμενων, δηλαδή στο «Μπερναμπέου» θα πατήσουν το πόδι τους μόνο 3,500 από τους 15,000!

Πηγή: Sport-fm.gr      

Το μεγαλύτερο έντομο του κόσμου ζει στη Νέα Ζηλανδία



Είναι πιο βαρύ και από ένα σπουργίτι.

Ο 53χρονος Mark Moffett εντόπισε σε ένα απομακρυσμένο νησάκι της Νέας Ζηλανδίας το μεγαλύτερο έντομο του κόσμου!
Το συγκεκριμένο έντομο, που είναι βαρύτερο και από ένα σπουργίτι, έδειξε μια ιδιαίτερη… κλίση στα καρότα. Το άνοιγμα των φτερών του, μάλιστα, φτάνει τα 18 περίπου εκατοστά!
Το γιγαντιαίο… έντομο ο Mark το εντόπισε στο νησί Little Barrier. Στη χώρα εκτιμάται ότι ζουν άλλα 70 είδη εντόμων της ίδιας οικογένειας.


Perierga.gr - Το μεγαλύτερο έντομο του κόσμου ζει στη Νέα Ζηλανδία
http://perierga.gr

Το βίντεο που αναστάτωσε τα social media: Πόσο γερνάμε σε 4 μόλις λεπτά!



Μην πανικοβάλλεστε η βαρύτητα δεν είναι ένα είδος γήρανσης, αλλά η διαδικασίας αυτή κατά καιρούς μετατρέπει το σώμα σε χαλαρό με κυτταρίτιδα και δημιουργεί ρυτίδες στο πρόσωπο, όπως αποδεικνύει το βίντεο του δημιουργού Μάικλ Χάουσμαν, που κυκλοφόρησε στα social media.
Στο βίντεο του Μάικλ Χάουσμαν, ο σκηνοθέτης ζήτησε από απλούς άνδρες και γυναίκες να πηδήξουν πάνω σε ένα τραμπολίνο, ενώ αυτός τους απαθανατίζει σε 2.000 φωτογραφίες καρέ ανά δευτερόλεπτο. Στο στάδιο post-production, αυτός σταθεροποιηθεί τα θέματα στο πλαίσιο, έτσι ώστε μόνο το δέρμα, οι μυς και το λίπος να πηγαίνουν πάνω και κάτω.Έντυσε μάλιστα και μια τρομακτική μουσική το τελικό βίντεο ώστε να αποτυπώνει τη γήρανση και τη φθορά.
«Το συνολικό αποτέλεσμα είναι κάπως ενοχλητικό», εξηγεί ο Χάουσμαν στην περιγραφή του βίντεο στο YouTube. Kαι προσθέτει, «Βλέπουμε ένα μοναδικό θέαμα που κινείται σε slow-motion… ακόμη και ο τρόπος με τον οποίο γίνονται οι κινήσεις του δέρματος μαρτυρούν ένα time-lapse γήρανσης, όπου ξαφνικά από 18 ετών μετατρέπεσαι σε 55 μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα».
Δείτε το βίντεο…


http://www.koolnews.gr

Αν είναι δυνατόν: «Συνοδός» του δάγκωσε το...



Έντρομοι οι πελάτες του ξενοδοχείου Crestwood Suites στο Ορλάντο άκουσαν ανδρικές κραυγές από ένα δωμάτιο

Η αστυνομία κατέφθασε και συνέλαβε την ''συνοδό'' Priscilla Vaughn η οποία είχε δαγκώσει το οργανο  του πελάτη της.

Οι δυο τους είχαν δειπνήσει νωρίτερα σε εστιατόριο και αποσύρθηκαν στο δωμάτιο.

Σύμφωνα με την Huffington Post είχαν καταναλώσει αλκοόλ και καπνίσει μαριχουάνα. Όταν η γυναίκα άρχισε να κάνει σ τ o μ α τ ι κ o  έ ρ ω τ α στον άνδρα, τον δάγκωσε και σιγά-σιγά τα πράγματα έγιναν όλο και πιο βίαια.

Η αστυνομία βρήκε μέσα στα αίματα τον άνδρα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και συνέλαβε την Vaughn.


Ανέκδοτο: Θα ξαναπαντρευτείς αν πεθάνω;



Ένα ζευγάρι παντρεμένο είκοσι ολόκληρα χρόνια ξαπλωμένοι στο κρεβάτι τους κουβεντιάζουν για το τι θα γίνει αν η γυναίκα πεθάνει....

- Άντρα μου λέει η γυναίκα αν πεθάνω θα ξαναπαντρευτείς;

- Δε νομίζω! απαντάει εκείνος.

- Δηλαδή είσαι εναντίον του γάμου; λέει η γυναίκα.

- Όχι, αποκρίνεται εκείνος.

- Άρα του λέει θα... ξαναπαντρευτείς ε;

- Ε μάλλον, λέει και εκείνος!

- Και τι, του λέει, θα κοιμάσαι με αυτήν στο ίδιο κρεβάτι που κοιμάσαι μαζί μου;

- Ε μάλλον, λέει αυτός;

- Και θα ακούει και τους δίσκους μου αυτή;

- Ε μάλλον λέει αυτός;

- Και θα φοράει και τα ρούχα μου;

- Ε μάλλον, λέει αυτός;

- Και τι θα φοράει και τις γόβες μου;

- Όχι αγάπη μου αυτή φοράει 39, αποκρίνεται εκείνος!!

Δήλωση – Βόμβα: Δεν θα δεχτούμε τους Χρυσαυγίτες στη χώρα μας!

Αρνούνται να δεχτούν την επίσκεψη της Χρυσής Αυγής στη χώρα τους...

Αν κάποιος θέλει να μπει στην χώρα μας και να φέρει εδώ τις απεχθείς ιδέες του, δεν θα το επιτρέψουμε, δήλωσε η πρωθυπουργός της Αυστραλίας Τζούλια Γκίλαρντ αναφερόμενη στο θέμα χορήγησης βίζας σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής που προτίθενται να επισκεφθούν την Αυστραλία.

Η «Χρυσή Αυγή» προσπαθεί να ανοίξει γραφεία στην Αυστραλία.

«Δεν υπάρχει θέση για τέτοιου είδους πολιτικούς στο έθνος μας» δήλωσε η Αυστραλή πρωθυπουργός στον «Νέο Κόσμο».

«Ελέγχουμε κάθε άτομο που προτίθεται να επισκεφθεί την Αυστραλία και, βέβαια, έχουμε ελευθερία λόγου στη χώρα μας. Ακόμα και αυτοί που έχουν τις πιο απεχθείς απόψεις, δεν φιμώνονται στην Αυστραλία. Εντούτοις, αν κάποιος θέλει να μπει στη χώρα μας και να φέρει εδώ τις απεχθείς του ιδέες, δεν θα το επιτρέψουμε. Δεν υπάρχει θέση στο έθνος μας για τέτοιου είδους πολιτικούς και τέτοιου είδους πολιτικές ιδέες» δήλωσε η Αυστραλή πρωθυπουργός.

Η «Χρυσή Αυγή» προσπαθεί να ανοίξει γραφεία στην Αυστραλία, ενώ πριν από περίπου ένα μήνα ο βουλευτής του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης, δήλωσε σε εκπομπή του ομογενειακού ραδιοφωνικού σταθμού 3ΧΥ στη Μελβούρνη ότι βουλευτές του κόμματος θέλουν να επισκεφθούν την Αυστραλία.

Read more: http://www.newsbomb.gr/


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger