Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πως είναι σήμερα η seΧy ηθοποιός Τζένη Ιωακειμίδου!!

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013



Πλέον ζει μόνιμα στην Νέα Υόρκη, εκτός καλλιτεχνικών δρώμενων Μια μεγάλη μαύρη κοτρόνα…έριξε πίσω της, πριν περίπου τρία χρόνια η εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια του «Βότκα Πορτοκάλι», αμέσως μετά το τέλος της παράστασης "Εκπαιδεύοντας την Ρίτα" στην οποία συμπρωταγωνιστούσε δίπλα στον Γιώργο Κιμούλη. Πλέον ζει μόνιμα στην Νέα Υόρκη, εκτός καλλιτεχνικών δρώμενων, και επιστρέφει στην Ελλάδα για να δει τους γονείς της.

Σε μια τέτοια μεγάλη επιστροφή την πετύχαμε στον πεζόδρομο της Μηλιώνη στο Κολωνάκι, να απολαμβάνει το φαγητό της με δύο φίλους της. Κάποιοι ισχυρίζονται σήμερα ότι η ηθοποιός βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.



Η Doutzen Kroes σε νέα σέξι φωτογράφιση


Όσο λιγότερα τόσο καλύτερα

Δεν σταματά να γδύνεται η Doutzen Kroes. Μετά τη σέξι φωτογράφηση για τον Άγιο Βαλεντίνο, η 27χρονη καλλονή από την Ολλανδία πετάει ξανά τα ρούχα της σε φωτογράφιση για το γυναικείο περιοδικό «Vogue» της γερμανικής έκδοσης του Μαρτίου.

Η 27χρονη από την Ολλανδία, η οποία είναι ένας από τους πιο όμορφους αγγέλους της Victoria’s Secret διατηρεί το καλλίγραμμο σώμα της, κάνοντας θαλάσσια σπορ. 






Το σέξι κορίτσι του Bond, Τόνια Σωτηροπούλου είναι ελεύθερο και ωραίο!



 Ελεύθερη είναι πια η το κορίτσι του James Bond! Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Τόνιας Σωτηροπούλου, έφεραν τον χωρισμό της με τον, επίσης, ηθοποιό Alexander Doits . Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Λονδίνο, όπου και οι δυο τους έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην υποκριτική.
Όμως, οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις της πανέμορφης Ελληνίδας θα έπρεπε να την κρατήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από τον πρώην αγαπημένο της, κάτι που δεν το άντεχαν και οι δύο, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν τριβές μεταξύ τους, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της Real News.
Το καλοκαίρι που μας το πρώην ζευγάρι επισκέφτηκε την Αθήνα για τις καλοκαιρινές του διακοπές και μάλιστα ο Alexander «συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου, πρωταγωνιστώντας σε διαφήμιση γνωστής μάρκας σοκολάτας!».

http://www.koolnews.gr

Καυτό: Ποια μοντέλα κάθισε στραβά και φάνηκε το…κουνελάκι της;



Είναι ένα κορίτσι που μας έχει συνηθίσει σε γυμνές πόζες. Ωστόσο το κουνελάκι της…το δείχνει σπάνια.
Κάποιες φορές ωστόσο δεν υπολογίζει σωστά και γίνεται αποκαλυπτική. Άθελά της…Η Ρένια Δούκα βρέθηκε σε γνωστό καφέ στο Περιστέρι και χωρίς να κάνει μεγάλη προσπάθεια αποκάλυψε στους θαμώνες γιατί το κουνελάκι της είναι τυχερό. Γιατί; Μα για το σημείο που επέλεξε να το χτυπήσει. Απο εκείνο το ύψος τα βλέπει…όλα…Δείτε το κι εσείς…


Πηγη : gossip-tv.gr


Η σέξι εμφάνιση της Μακρυπούλια και ο αισθησιακός χορός με τον Νίκο Μουτσινά (βίντεο)



Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε εμφάνιση-έκπληξη στην έναρξη του τελικού του «Dancing with the stars».
Φορώντας ένα σέξι κορμάκι η παρουσιάστρια έβγαλε την πιο σέξι πλευρά της και χόρεψε με τον Νίκο Μουτσινά και ένα πολυμελές μπαλέτο. Η Ζέτα έδωσε ρεσιτάλ χορού καθώς χόρεψε με την άνεση χορεύτριας και τον κοινό του πλατό την αποθέωσε. Αλλά και ο Νίκος Μουτσινάς «έκλεψε» την παράσταση με τις χορευτικές του φιγούρες. Δείτε την χορογραφία τους:



http://www.gossip-tv.gr

Την μέθυσε και της έκανε αυτό το tatoo όταν έμαθε ότι τoν απατάει!



Άγρια δικαστική διαμάχη ξέσπασε ανάμεσα σε μία γυναίκα από το Οχάιο των ΗΠΑ, την Ρόζι Μπρόβεντ και τον πρώην σύντροφό της, τον οποίο κατηγορεί για σωματική και ηθική βλάβη ζητώντας το ποσό των 70.000 δολαρίων.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο σύντροφός της Ρίαν Φιτσέραλντ, tattoo artist, ανακάλυψε ότι η κοπέλα τον απατούσε με έναν άλλον άνδρα. Τότε έβαλε το σχέδιό του σε δράση και αφού μέθυσε την Ρόζι στη συνέχεια την οδήγησε στον καναπέ του στούντιό του και άρχισε να ζωγραφίζει το τατουάζ που βλέπετε στη φωτογραφία.
Μιλώντας στη Sun, η Rossie εξομολογήθηκε: «Mε εξαπάτησε, δίνοντάς μου πολλά σφηνάκια με φθηνό κρασί και τεκίλα πριν μου κάνει το τατουάζ που βλέπετε».

http://www.koolnews.gr

Το Sex των εντελώς παντρεμένων!



Προσοχή: Όσες και όσοι έχουν προγραμματήσει να παντρευτούν σε λίγες μέρες τον έρωτα της ζωής τους, ας  πάνε στο επόμενο θέμα, πιο κάτω στο σάιτ, αφού αποθηκεύσουν πρώτα κάπου αυτό το άρθρο. Να διαβαστεί μόνο σε περίπτωση ανάγκης.
Η ερωτική ζωή είναι μεγάλη περιπέτεια. Κατά την διάρκειά της γνωρίζεις κόσμο. Βαθμολογείς οργασμούς σου σε «αξέχαστους», «καλούς», «έτσι κι έτσι» (τους «έτσι κι έτσι» κυρίως με αυτούς που θέλουν σχέση μαζί σου και τους «αξέχαστους» κυρίως με αυτούς που δεν θέλουν σχέση μαζί σου). Ερωτεύεσαι, πληγώνεσαι, ξαναερωτεύεσαι, πληγώνεις. Κι ενδιάμεσα από αυτά κάνεις σεξ χωρίς συναίσθημα, γιατί μπορεί να είναι κάτι κενό, αλλά όπως είπε κι  ο Γούντι Άλεν, απ΄όλα τα κενά πράγματα που κάνουμε στην ζωή μας πάλι έχει το περισσότερο ενδιαφέρον.
Και μια μέρα, συνειδητοποιείς πόσο χρόνο και ενέργεια σου έχουν φάει όλα αυτά. Ότι θα μπορούσες αν δεν ασχολούσουν με κυνήγι αντρών να είχες γυρίσει τον κόσμο, να είχες γράψει ένα best seller και να είχες φτάσει στην φώτηση ταυτόχρονα. Έρχεται και το πλήρωμα του χρόνου, η στιγμή –αδυναμίας- που θες να αράξεις με κάποιον και να κάνεις παιδιά, και κάπως έτσι ξεκινά ένας μαραθώνιος για να βρεις πλέον τον ένα και μοναδικό, το σύντροφο της ζωής σου, που θα σου εξασφαλήσει και καλό καθημερινό σεξ, και κανελωμένο με πολύ συναίσθημα. Κι αφού φτύσεις αίμα να βρεις τον έναν και μοναδικό, τι τον  κάνεις; Τον παντρεύεσαι. Το χειρότερο που θα μπορούσες να κάνεις σε καλό σου εραστή. Γιατί όλοι το ξέρουμε: ο γάμος σκοτώνει το σεξ.
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που έκανε η Ελληνική Εταιρεία Αγωγής Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας σε 1001 Έλληνες ηλικίας 18 με 50, το τυπικό παντρεμένο ελληνικό ζευγάρι έχει κατά μέσο όρο δύο σεξουαλικές επαφές την εβδομάδα, ενώ μόλις το 12% έχει καθημερινή σεξουαλική επαφή. Το θέμα όμως δεν είναι στην ποσότητα (υπάρχουν ζευγάρια που κάνουν σεξ καθημερινώς και είναι το πιο βαρετό σεξ του κόσμου) αλλά στην ποιότητα. Τα μισά παντρεμένα ζευγάρια (47%) δηλώνουν ότι δεν έχουν καλή σεξουαλική επαφή, ενώ όσο περνούν τα χρόνια η κατάσταση χειροτερεύει. Στις ηλικίες 41 με 40 το 20% δηλώνει ότι κάνει κακό σεξ, και το 18% δηλώνει ότι δεν κάνει καθόλου πια σεξ. Τουλάχιστον οι τελευταίοι ξένοιασαν…
ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ
Για πολλούς ένας γάμος σημαίνει απλά «τέλος». Του έρωτα, της τρέλας, του πάθους, του μυστηρίου, της περιπέτειας. Με το που παντρεύεται μια γυναίκα, κάτι πάει να αποδείξει, κι αφήνει στην άκρη τις στήλες σεξ στα περιοδικά και πιάνει τον Μαμαλάκη και τον Γαστρονόμο. (Κι όλες γνωρίζουμε ότι μια γυναίκα ή θα πάρει χρυσό μετάλλιο στο κρεβάτι ή στην κουζίνα, και τα δύο μαζί δε γίνονται). Αλλά και καθαρίστρια και μαγείρισσα να προσλάβει το ζευγάρι, πάλι κάτι έχει αλλάξει με το που περνάνε την εκκλησία ή το δημαρχείο. Είναι οι υπογραφές που έπεσαν και το πώς τους φέρονται πια οι γύρω. Σαν η σχέση τους να έχει περάσει στο «πιο σοβαρό επίπεδο»-μπρρρ! Εξάλλου όσο χαλαρά και μη παραδοσιακά να πάρει ένα ζευγάρι τον γάμο του, αργά ή γρήγορα θα έρθουν οι πρακτικές δυσκολίες να του ζαλίσουν τον έρωτα. Οι αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις, οι καριέρες, οι δουλειές που πρέπει να διεκπεραιώσουν καθημερινά πριν πέσουν –κατάκοποι- στο κρεβάτι. Για τους ειδικούς, το σεξ δεν το σκοτώνει ο γάμος ακριβώς, αλλά οι οικονομικές δυσκολίες, το χρόνιο στρες, και η κακή σχέση με τον σύντροφο την οποία τελικά δημιουργούν τα προβλήματα που συσωρεύονται καθημερινά.
Σύμφωνα με μια άλλη έρευνα του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας που έγινε 10300 Ελληνίδες ηλικίας 16 με 82 χρονών:
-Μία στις τέσσερις έγγαμες Ελληνίδες παρουσιάζει προβλήματα σεξουαλικής επιθυμίας. Κυριότερα εμπόδια στην σεξουαλική τους ζωή θεωρούν τον γάμο και τα παιδιά.
-Το 23% των σεξουαλικά ενεργών Ελληνίδων δεν έχουν οργασμό.
-Και από το σύνολο των γυναικών με σεξουαλικές διαταραχές το 60% είναι παντρεμένες.
Εκεί που η απλή μαθηματική σκέψη δηλαδή λέει πώς οι παντρεμένες θα έπρεπε να είχαν λύσει το θέμα σεξ- εφόσον έχουν άντρα πρόχειρο ανά πάσα στιγμή και εκπαιδευμένο στο να τις φέρνει σε οργασμό- αντίθετα, φαίνεται να έχουν πολύ περισσότερα σεξουαλικά προβλήματα από ότι οι singles. Μάλλον γιατί οι singles μετά από ένα κακό σεξ μπορούν απλά να μην σηκώνουν το τηλέφωνο ξανά. Οι παντρεμένες, τί να κάνουν; Και να μην σηκώσουν το τηλέφωνο εκείνος θα περάσει το βράδυ σίγουρα απ΄το σπίτι. Που να πάει; «Και στις χαρές και στις λύπες μαζί» ορκίστηκαν. Ούτε ο δήμαρχος ούτε ο παππάς μας πληροφορούν εκείνο το ωραίο πρωί, ότι οι χαρές του σεξ, άντε τρία χρόνια το πολύ να κρατήσουν.
Μια έρευνα που μας έρχεται από την Βρετανία, δείχνει ότι μια γυναίκα είναι σεξουαλικά πολύ δραστήρια, μόνο για τους πρώτους 18 μήνες μιας σχέσης. Αν έχει παντρευτεί τον Μπραντ Πιτ άντε να της κρατήσει τρία χρόνια. Αυτό είναι το μάξιμουμ που δίνουν οι Βρετανοί ερευνητές και οι έντεκα χιλιάδες άντρες και γυναίκες ηλικίας από 16 εως 44 χρονών που συμετείχαν. Το  «σεξουαλικά πολύ δραστήρια» το εξηγούν ως ότι έχει «σημαντική αυθόρμητη επιθυμία για σεξ», με λίγα λόγια το κάνει στα πατώματα, στα τραπέζια, στους πολυελαίους και στο ασανσέρ. Basta! Πόσο να αντέξει ο άθρωπος; Σύμφωνα με την ψυχολόγο Χριστίνα Κορδονούρη, το ανθρώπινο είδος δεν είναι φτιαγμένο για να νιώθει πάθος για πολλά χρόνια. Κι αυτό είναι μια άμυνά του, καθαρά για την επιβίωση. «Αν κρατούσε το πάθος, δεν θα υπήρχαμε. Θα πεθαίναμε όλοι πολύ, από καρδιακή προσβολή» λέει η ψυχολόγος. Οπότε τί έρχεται μετά το πάθος; Ο γάμος. Για να σωθείς απ΄τα μπαι πας και για να διαιωνιστεί το είδος. Όλα σοφά τα έχει σκεφτεί η φύση- δηλαδή η κοινωνία. Αλλά γιατί οι άντρες δεν χάνουν τόσο εύκολα την ερωτική επιθυμία μέσα στον γάμο;
«Ας λάβουμε όμως υπόψιν μας» επεμβαίνει η ψυχολόγος, «ότι οι άντρες δε μιλούν τόσο ανοιχτά για τα προσωπικά τους θέματα όπως οι γυναίκες. Κι αυτό διαμορφώνει τα ποσοστά των ερευνών». Από την άλλη, σίγουρα δε μένει χρόνος στην γυναίκα σήμερα για να σκεφτεί το σεξ. «Είναι πολλές οι ευθύνες, τα παιδιά, η δουλειά, το σπίτι, να είσαι καλή κόρη και καλή μητέρα και ταυτόχρονα να είσαι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για τον άντρα σου. Γίνεται όλα αυτά μαζί; Ενώ οι άντρες, έχουν περισσότερα ελαφρυντικά, δεν έχουν τόσα «πρέπει» με το που παντρεύονται» συνεχίζει η ψυχολόγος.
Όσο νωρίτερα έρθει το παιδί, τόσο το χειρότερο για τη σεξουαλική ζωή της μαμάς του. (Έξι στις δέκα μητέρες 21-30 χρονών εμφανίζουν μειωμένη επιθυμία και άλλες σεξουαλικές διαταραχές). Στο ξεκίνημα της ζωής ενός παιδιού, όλες οι ευθύνες πέφτουν στην γυναίκα-οι άντρες συμμετέχουν στο μεγάλωμα πολύ αργότερα. Και η κρεβατοκάμαρα, από άνδρο του σεξ γίνεται ένα δωμάτιο με ένα μωρό μέσα. Επιπλέον συχνάζουν γιαγιάδες και  γκουβερνάντες οπότε το τελευταίο που μπορεί να κάνει ένα ζευγάρι εκεί μέσα, είναι σεξ. Σε αυτό το σημείο το έξυπνο ζευγάρι μεταμορφώνει ένα άλλο δωμάτιο,  στην άλλη άκρη του σπιτιού σε άνδρο του σεξ, και δίνει ραντεβού εκεί μέσα με πορνό ταινίες και σέξι εσώρουχα. Αλλά τα περισσότερα ζευγάρια, απλά έχουν αρχικά χαθεί μέσα στους νέους ρόλους που καλούνται να παίξουν. Κι αργότερα έχουν χαθεί στην ρουτίνα του γάμου τους. Μέχρι μια μέρα, που το σεξ γίνεται ένα ακόμη «πρέπει» στην λίστα με όσα έχουν να κάνουν μέσα στην μέρα.
ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
Ένας στους έξι συζύγους έχει απατήσει κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου. Ο λόγος στον οποίο απέδωσαν την απιστία ήταν «η υποβάθμηση της σεξουαλικής ζωής στο πλαίσιο του γάμου». (Έρευνα της Ελληνικής Εταιρίας Αγωγής Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας).  Οι ίδιοι το αντιμετωπίζουν συνήθως ψύχραιμα, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχει ακόμη και βελτίωση της σχέσης του ζευγαριού μετά την περιπέτεια. (Αντίθετα, οι γυναίκες που λένε ότι έχουν απατήσει τον σύζυγο στην έρευνα –το 8%- αναφέρουν σε μεγαλύτερο ποσοστό ότι μειώθηκε κι άλλο η σεξουαλική τους επαφή μαζί του μετά την απιστία).
«Σαν θεραπεύτρια δε συμφωνώ με την απιστία. Μπορεί πρόσκαιρα να μας ανανεώνει, αλλά δεν λύνει το πρόβλημα, το οποίο σύντομα θα ξαναεμφανιστεί» λέει η ψυχολόγος Χριστίνα Κορδονούρη. «Επιπλέον, η απιστία προκαλεί τύψεις σε εκείνον που απατά και να κάνει ακόμη χαμηλότερη την αυτοπεποίθηση σε εκείνον που τον απατούν. Αυτό που βοηθά τις σχέσεις που έχασαν το σεξουαλικό τους ενδιαφέρον είναι μόνο η επικοινωνία. Να ανοίξουμε μια συζήτηση με άξονα τον σεβασμό, την αξιοπρέπεια και την αγάπη. Πρέπει να προσέξουμε πώς μιλάμε στον σύντροφό μας όταν μιλάμε για την σεξουαλική μας ζωή. Ποτέ δεν λέμε ότι το πρόβλημα είναι δικό του. Ξεκινά από μένα το πρόβλημα, και χρειάζομαι τη δική του συνεργασία για να το λύσω, να πολεμήσουμε μαζί. Δεν υπάρχουν ποτέ κανόνες, μαγικές συνταγές. Υπάρχουν διαφορετικοί άνθρωποι και διαφορετικά ζευγάρια».
ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ
Μα ο έρωτας δεν φεύγει μια ωραία πρωία έτσι κι αλλιώς; Σύμφωνα με την ψυχολόγο Χριστίνα Κορδονούρη, όχι. Δυο άνθρωποι που κάποια στιγμή ερωτεύτηκαν πραγματικά, γίνεται να κρατήσουν τον έρωτά τους-το πάθος μόνο δεν γίνεται να κρατήσουν. «Αν σταμάτησαν να κάνουν σεξ, είναι γιατί κάποια στιγμή κάτι συνέβη και αποξενώθηκαν, ψυχράνθηκαν, δεν επικοινώνησαν σωστά. Στην πραγματικότητα το να σταματήσει να κάνει σεξ το ζευγάρι, είναι το πρώτο που δείχνει ότι υπάρχουν πια συσσωρευμένα μικρά πράγματα κάτω απ΄την σχέση, που δεν ειπώθηκαν. Το σεξ σημαίνει κι ότι αποδέχομαι τον σύντροφό μου, τον επιβραβεύω. Δεν είναι συνήθως ότι  δε μου αρέσει πια το σώμα του όταν δεν κάνω σεξ μαζί του, είναι κάτι άλλο που δε μου αρέσει σε εκείνον, βαθύτερο».
Αν λοιπόν έχει χαθεί η επιθυμία στον γάμο σας, οφείλετε σαν ώριμοι πολίτες, στον κατάλληλο χρόνο και όταν υπάρχει η κατάλληλη διάθεση, να κάνετε μια πολιτισμένη συζήτηση με τον σύντροφό σας. (Ταυτόχρονα οφείλετε και να αγοράσετε μερικά καινούρια εσώρουχα και sex toys, το ένα δεν αναιρεί το άλλο). Τα υπόλοιπα τρικς που θέλει ο έρωτας για να διατηρηθεί  χρόνια, είναι τα γνωστά, που όμως όλοι οι παντρεμένοι και βολεμένοι στην ασφάλεια της σχέσης τα «ξεχνούν»:  ρομαντικά ταξίδια, ξενοδοχεία με την ώρα, σεξ σε βράχια, εξοχές κι όσο πιο μακριά απ΄τα παιδιά γίνεται, ανανέωση στην σχέση και στην εμφάνιση.
«Αν το πρόβλημα συνεχίζει, τότε το ζευγάρι πρέπει να απευθυνθεί σε ειδικό» λέει η ψυχολόγος. «Κάθε ζευγάρι ξέρει από μόνο του πότε». (Οστόσο ας ξεκαθαρίσουμε εδώ ότι στο εξάμηνο χωρίς σεξ, γίνονται επικίνδυνα τα πράγματα…) «Υπάρχει θεραπεία, αρκεί να υπάρχει η διάθεση να συνεργαστούν με το θεραπευτή και να το πάνε μέχρι τέλος». Ο θεραπευτής θα αξιολογήσει την κατάσταση, θα βρει αυτό που κρύβεται κάτω από το κρεβάτι τους και θα δώσει τεχνικές για να υπάρχει μεγαλύτερη διάθεση για σεξ. Βέβαια, στις συνεδρίες, βγαίνουν όλα τα παράπονα και τα απωθημένα που έχει ο ένας σύντροφος απ΄τον άλλον. «Συνολικά, στο 90% των περιπτώσεων που αντιμετωπίζουμε, υπάρχουν πάντα άλλες αιτίες πίσω από την μη επιθυμία για σεξ» τονίζει η ψυχολόγος.
Με λίγα λόγια να μην χωρίσουμε τον Μπραντ Πιτ αν δεν κάνουμε πια καλό σεξ μαζί του; «Ας ξεκαθαρίσουμε ότι η έλειψη διάθεσης στο σεξ, δεν σημαίνει το τέλος της σχέσης, αλλά μια καλή ευκαιρία για να αναθεωρήσουμε την σχέση και να δούμε τί ακριβώς συμβαίνει στην πραγματικότητα» καταλήγει η ψυχολόγος. Μήπως όμως το πρόβλημα είναι ο «σοβαρός» θεσμός του γάμου; Μήπως το σύμφωνο συμβίωσης – σε διαφορετικά υπνοδωμάτια καλύτερα, να μην παραγνωριστούμε πάλι- θα έλεινε το θέμα και θα έκανε το σεξ να κρατήσει; «Εξαρτάται πώς έχει στο μυαλό του ο καθένας τον γάμο ή το  σύμφωνο συμβίωσης» λέει η ψυχολόγος. «Υπάρχουν παντρεμένα ζευγάρια που συμπεριφέρονται σα να μην είναι παντρεμένα κι έχουν πολύ έντονη σεξουαλική ζωή. Και υπάρχουν καινούρια ζευγάρια που μόλις έχουν αρχίσει να συζούν και συμπεριφέρονται σα να είναι σαράντα χρόνια παντρεμένοι, αφήνοντας όλα τα ταμπού και τις προκαταλήψεις με τις οποίες μεγάλωσαν να βγουν στην επιφάνεια». Δηλαδή όλα είναι στο μυαλό. Το σεξ τουλάχιστον, πάντα εκεί ήταν.
(δημοσιεύτηκε στο Marie Claire GR)

Όργια με αποκλειστικές στο Νοσοκομείο Ρίου!


Οι αποκλειστικές προσέφεραν και... εξτρα υπηρεσίες! 

Αποτελεί κοινό μυστικό -εδώ και καιρό- στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου πως κάποιες από τις αλλοδαπές που εργάζονται παράνομα ως αποκλειστικές νοσοκόμες προσφέρουν... και άλλες υπηρεσίες στους ασθενείς! 
Και μπορεί να λειτουργούν «αθέατα» στα μάτια όσων... δεν δίνουν σημασία στις κινήσεις τους, κοιτώντας αποκλειστικά και μόνο τη δουλειά τους, όμως δεν ξεφεύγουν από συναδέλφισσές τους που διαθέτουν νόμιμη άδεια και που όπως είναι φυσικό ελέγχουν τι συμβαίνει στον χώρο του νοσηλευτικού ιδρύματος. 
«Όχι απλά το κάνουν σε τουαλέτες, αλλά σε περίπτωση που κλείσουν συμφωνία με ασθενή το κάνουν... ακόμη και στα κρεβάτια του Νοσοκομείου. Με διάφορους τρόπους, και καταλαβαίνετε τι εννοώ» μας είπε αποκλειστική νοσοκόμα που εργάζεται στο Ρίο. 
Φυσικά από την πελατεία τους δεν ξεφεύγουν... και οι συνοδοί! Μόνο που εκεί τα ραντεβού κλείνονται... για εξωτερικό χώρο! 
Τριάντα ευρώ είναι η ταρίφα για όποιον θέλει τις ροζ «αποκλειστικές» υπηρεσίες των συγκεκριμένων κυριών! 
Γυναίκες από τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία ή και χώρες της πρώην Ανατολικής Ευρώπης κάνουν με το αζημίωτο φυσικά... ότι θέλει ο πελάτης! Ο οποίος αν μείνει ικανοποιημένος (και αν είναι ηλικιωμένος σίγουρα μένει) ζητά από τον συγγενή του... να παραμείνει στις υπηρεσίες νοσηλείας η συγκεκριμένη αλλοδαπή και μάλιστα με τρόπο... επιτακτικό! 
Οι συγκεκριμένες αποκλειστικές επιτυγχάνουν με ένα σμπάρο... δύο τρυγόνια! Δεν αναφερόμαστε σε όλες όσες εργάζονται στο Νοσοκομείο, όμως σύμφωνα με τις καταγγελίες αρκετές... έχουν μεγάλη πέραση...!

Η απίστευτη απάντηση που έκρινε την πρόσληψή του!



Μια βρετανική επιχείρηση έκανε στους υποψηφίους προς πρόσληψη την εξής «παράξενη» ερώτηση, θέλοντας να διακρίνει ανάμεσά τους τον εξυπνότερο: 

«Είναι μια κρύα χειμωνιάτικη νύχτα, φυσάει πολύ και έχει δυνατή καταιγίδα. Εσύ οδηγείς ένα διθέσιο αυτοκίνητο και κάπου στην ερημιά περνάς μπροστά από μια στάση. Εκεί βλέπεις ότι περιμένουν το λεωφορείο τρεις άνθρωποι: Μία ηλικιωμένη γυναίκα που φαίνεται να είναι ετοιμοθάνατη, ένας γιατρός που σου είχε σώσει τη ζωή παλιά και ο άντρας ή η γυναίκα των ονείρων σου. Το αυτοκίνητο σου, μην ξεχνάς, είναι διθέσιο και πρέπει να επιλέξεις ποιον θα πάρεις. Τι θα κάνεις;».



Όλοι οι υποψήφιοι (εκτός από έναν) απάντησαν ως εξής: Κάποιοι είπαν ότι θα πάρουν την ηλικιωμένη για να την πάνε στο νοσοκομείο και να τη σώσουν, άλλοι προτίμησαν το γιατρό για να του ανταποδώσουν το καλό που τους έκανε στο παρελθόν και ορισμένοι μόνο επέλεξαν το ταίρι των ονείρων τους.



Προσελήφθη τελικά ένας (άντρας) που απάντησε με τον πλέον έξυπνο τρόπο: «Θα δώσω τα κλειδιά στο γιατρό για να πάει την ηλικιωμένη γυναίκα στο νοσοκομείο και εγώ θα περιμένω το λεωφορείο με την κοπέλα των ονείρων μου!»...



Είναι μια πολύ παλιά ιστορία αλλά ιδαίτερα ευρηματική...


newsbomb

Οι δύσκολες ώρες της Βάνας Μπάρμπα



Σύμφωνα με το ένθετο “People” της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”, η Ελληνίδα ηθοποιός έχει αναγκαστεί να κάνει στροφή 180 μοιρών στη ζωή της και από μία σπάταλη γυναίκα να προσπαθεί να σταθεί τώρα στα πόδια της με νύχια και με δόντια.

  

Όπως διαβάσαμε στο “People” της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”, το αλλοτινό sex symbol αναγκάστηκε λόγω κρίσης να εγκαταλείψει το σπίτι της στη Γλυφάδα, να πάρει την κόρη της από το ιδιωτικό σχολείο και να ετοιμάζει βαλίτσες για Αμερική.

Άνθρωποι από το περιβάλλον της ισχυρίζονται πως “η Βάνα τα φένει πλέον πολύ δύσκολα βόλτα. Οι οικονομικές δυσκολίες την έχουν υποχρεώσει να κάνει στροφή 180 μοιρών τόσο στις συνήθειες όσο και στον τρόπο ζωής της. Το κακομαθημένο κορίτσι που κάποτε επιδείκνυε με απόλυτη φυσικότητα τις σπατάλες του στο κοινό, τώρα παλεύει με νύχια και με δόντια να σταθεί στα πόδια του”. 

Η πρώτη αλλαγή στη ζωή της ήταν να νοικιάσει το πολυτελές διώροφο διαμέρισμά που είχε αγοράσει πριν από χρόνια στη Γλυφάδα (ο ενοικιαστής, απ' ό,τι λέγεται της έχει προπληρώσει ενοίκια δύο ετών) και να ζήσει σ' ένα πολύ λιτό διαμέρισμα της ίδιας περιοχής.

Στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός έβγαλε τη Φαίδρα-Θεοδώρα από τα Εκπαιδευτήρια Καίσα όπου φοιτουσε, επιλέγοντας το δημόσιο σχολείο της γειτονιάς. Η ίδια φέρεται πως έχει δηλώσει ότι “αυτή η κίνησή μου με τρόμαξε στο ελάχιστο. Θέλω το παιδί μου να μεγαλώσει σε πραγματικές συνθήκες ζωής, κάνοντας παρέα με τον Αλβανό και τον Βούλγαρο”.


Πηγή: cosmo.gr

Θαυμαστής της Ριάνα της επιτέθηκε με μπουκάλι και την τραυμάτισε!



Μια άκρως περιπετειώδη βραδιά είχε η Ριάνα στο Λονδίνο, όταν σε έξοδό της σε ένα νυχτερινό κέντρο δέχθηκε επίθεση από έναν τρελαμένο θαυμαστή της, ο οποίος της επιτέθηκε με μπουκάλι.
Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο θαυμαστής της Ριάνα άρχισε να την βρίζει και να της μιλάει άσχημα για τον φίλο της, Κρις Μπράουν, και ύστερα πέταξε ένα μπουκάλι κατά πάνω της.

Η τραγουδίστρια έπεσε επάνω σε μια τζαμαρία, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το γόνατό της, ενώ ο θαυμαστής μεταφέρθηκε με τη βία μακριά από το σημείο.


http://www.koolnews.gr

Απίστευτο: Η Αθηνά Οικονομάκου δήλωσε ανοιχτά ότι βλέπει ερωτικά τον...!!!



Σε αποκαλύψεις προχώρησε καλεσμένη στην εκπομπή "Μες στην καλή χαρά" πασίγνωστη ηθοποιός το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα εξομολογήθηκε ότι βλέπει ερωτικά τον Νίκο Μουτσινά.

Ο λόγος για την Αθηνά Οικονομάκου που μιλώντας για τις ερωτικές σκηνές που περιλαμβάνει η θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί με τον Νίκο Μουτσινά ρωτήθηκε αν της έχει "ξυπνήσει" το ερωτικό στοιχείο για τον παρουσιαστή και ηθοποιό.

Αναρωτιέστε τι απάντησε; "Μα τον βλέπω ερωτικά τον Νίκο" είπε με αρκετή δόση χιούμορ! Ας ελπίσουμε ότι αυτό δεν το άκουσε ο σύντροφός της Ησαΐας Ματιάμπας!



Eκλεισε το ιστορικό καφενείο Λέντζος στο Παγκράτι που ανακάλυψε τη «φραπεδιά»



Από το 1964 λειτουργεί το ιστορικό καφενείο Λέντζος απέναντι από το Αλσος Παγκρατίου και ο ιδιοκτήτης του είναι αυτός που ανακάλυψε το «εθνικό προϊόν» καφέ φραπέ. Ενας μύθος έβαλε λουκέτο, λόγω κρίσης.
Θεσσαλονίκη 1957. Ο Δημήτριος Βακόνδιος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πώς ένα τυχαίο πείραμα οδήγησε στην ανακάλυψή του. Να πώς το αφηγούνταν ο ίδιος σε συνέντευξή του: «Στην έκθεση Θεσσαλονίκης το 1957, δούλευα στο περίπτερο της Νεστλέ. Λέω, δεν φτιάχνω έναν κρύο νεσκαφέ στο σέικερ που προορίζεται για το κακάο, να δω τι θα βγει; Μου λέρωσε το κοστούμι, αλλά έτσι γεννήθηκε ο φραπέ! Από την αρχή ο κόσμος τον είδε σαν αναψυκτικό. Λέγανε: η μπίρα είναι μισό ποτήρι αφρός και κοστίζει 8 δραχμές. Αυτός ο καφές είναι επίσης μισός αφρός, αλλά κοστίζει 7 δραχμές. Οπότε...»
«Χτυπήθηκαν» αρκετοί φραπέ από το '57 έως το '64, χρονιά-σταθμός για το συγκεκριμένο είδος καφέ. Γιατί τότε, στο Παγκράτι, απέναντι από το Άλσος, ο Χρήστος Λέντζος δημιούργησε τυχαία, το δικό του «θαύμα» που το εξιστορούσε ως εξής: «Το μαγαζί ξεκίνησε ως ζαχαροπλαστείο πολυτελείας το 1964. Φτιάχναμε πολύ ωραίες πάστες και τις παράγγελνε ο κόσμος μαζί με το καφεδάκι του. Μια ημέρα είχα μπει πίσω από τον μπουφέ επειδή έλειπε μια κοπέλα με άδεια. Εκεί που καθόμουν πειραματιζόμουν και μου ήρθε η ιδέα να ανακατέψω στο μίξερ τον καφέ με διαφορετική δοσολογία. Αυτό ήταν! Ο πρώτος φραπέ α λα Λέντζος σερβιρίστηκε και από τότε έγινε ανάρπαστος».
Και τι δεν λέχθηκε και γράφηκε για τον φραπέ του: ότι βάζει αβγό, μπέικιν πάουντερ ή κρέμα γάλακτος, για να πετύχει το πλούσιο μείγμα. «Από το 1965 που άνοιξα, μέχρι το 1971», έλεγε «έφτιαχνα τον φραπέ στο σέικερ. Τότε είναι που αγόρασα το πιο δυνατό μίξερ Μπράουν και τελειοποίησα τη συνταγή του καλού φραπέ. Το ίδιο μίξερ έχουν και άλλα μαγαζιά, αλλά τσιγκουνεύονται τη δόση. Στη χονδρική συσκευασία νεσκαφέ των 2,5 κιλών που αγοράζουν όλες οι καφετέριες, η εφορία υπολογίζει ότι αντιστοιχούν 1.000 δόσεις καφέ. Εγώ δεν βγάζω ούτε 400! Ετοιμάζω ένα γλυκό μείγμα και για τον μέτριο προσθέτω έξτρα καφέ από πάνω. Οι πελάτες ζητάνε τον έξτρα καφέ, γι' αυτό τους πιάνει καμιά φορά και το στομάχι τους
Ο φραπέ α λα Λέντζος έγινε τραγούδι από τον Δημήτρη Κοντογιάννη σε στίχους Μανώλη Ρασούλη και μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και η καφετέρια το σημείο συνάντησης, κάποτε, όλης της Αθήνας. Από σήμερα, ανάμνηση... Το ιστορικό στέκι της νεολαίας του Παγκρατίου, της θρυλικής ομάδας μπάσκετ του Παγκρατίου την περίοδο 1985-1995 και γενικά το σήμα κατατεθέν για ραντεβού, έβαλε λουκέτο. Θύμα και αυτό της κρίσης.



http://www.iefimerida.gr


Μετά την αλλαγή φύλου έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του στην εκπομπή της Αννίτας!



Ο Γιώργος γεννήθηκε ερμαφρόδιτος και είχε απευθυνθεί στην εκπομπή "Αννίτα SOS" για να μπορέσει να κάνει επέμβαση αλλαγής φύλου.

Αυτό είχε συμβεί στις 28 Οκτωβρίου του 2012. 
Στο διάστημα που μεσολάβησε, ο Γιώργος έκανε την επέμβαση αλλαγής φύλου και το απόγευμα της Κυριακής, εμφανίστηκε ξανά στην εκπομπή "Αννίτα SOS".

Αφού ευχαρίστησε την παρουσιάστρια, τον γιατρό που τον ανέλαβε και τους συντελεστές της εκπομπής, 
εμφάνισε ένα δαχτυλίδι και αποκάλυψε ότι όταν γυρίσει στην Κρήτη, θα κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του.


Όμως, χωρίς να το γνωρίζει, η κοπέλα του ήταν ήδη στο στούντιο της εκπομπής!

Κάπως έτσι, είδαμε τον Γιώργο να κάνει live πρόταση γάμου στην καλή του, η οποία του είπε το μεγάλο "ναι"...
Κουμπάρα στο γάμο, θα είναι η Αννίτα Πάνια!


http://www.zappit.gr

Δείτε για πρώτη φορά την κουκλάρα σύντροφο του Δημήτρη Σκαρμούτσου



Την όμορφη μελαχρινή σύντροφο του Δημήτρη Σκαρμούτσου είδαμε στην εκπομπή “Κορίτσια για σπίτι” στο Μακεδονία Tv. Η κάμερα τους κατέγραψε... σε κοινή τους εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε τη φωτογραφία:




Τι είναι ο έρωτας και ποιες ορμόνες... ευθύνονται



Εξαιρούνται τα μεγάλα του μάτια... και η πολλή σεροτονίνη του! Έχετε αναρωτηθεί γιατί ερωτευόμαστε;
Τι σημαίνει κεραυνοβόλος έρωτας; Όταν λέμε έχουμε χημεία μεταξύ μας, τι ακριβώς μας συμβαίνει;
Ξαφνικά όσα μας ενοχλούσαν μας μοιάζουν αδιάφορα για να ασχοληθούμε και η ζωή φαίνεται πιο όμορφη και πιο εύκολη... για όλα αυτά φταίει ο θεός Έρωτας η μια ορμόνη που παίζει... παιχνίδια;
Έρευνες έχουν αποδείξει ότι η έλξη ορίζεται πρώτα από το βλέμμα και μετά από τη συνείδηση.
Από τη στιγμή που ένα άτομο σας "τραβήξει" ερωτικά το ενδιαφέρον, χωρίς να το συνειδητοποιήσετε, οι κόρες των ματιών σας διαστέλλονται.
Ταυτόχρονα και πάλι ασυναίσθητα, συνήθως ανοιγοκλείνετε γρήγορα τα βλέφαρά σας ως ένδειξη ότι είστε διαθέσιμοι.
Αυτό γίνεται ασυνείδητα αντιληπτό από το πρόσωπο απέναντί σας.
Του προκαλεί ένα ευχάριστο συναίσθημα, το οποίο συνδέει με τη δική σας παρουσία, με αποτέλεσμα να νιώθει ερωτική έλξη, εκπέμποντας ανάλογα σημάδια με τα δικά σας.
Έτσι, όλη αυτή η αλυσιδωτή διαδικασία καθιστά δύσκολο να εντοπίσει κανείς ποιος από τους δύο έλκεται πρώτος σε μια σχέση.
Η σεροτονίνη θεωρείται η κατεξοχήν χημική ουσία που συνδέεται με την αίσθηση της ευφορίας. Μια άλλη ορμόνη που ευθύνεται για τα δυνατά καρδιοχτύπια του έρωτα είναι η Ντοπαμίνη.
Ανεβάζει τη διάθεση, ενώ σχετίζεται με την ευχαρίστηση, τη σεξουαλική συμπεριφορά, τις λειτουργίες της αναπαραγωγής και τον έλεγχο των ορμονικών εκκρίσεων του εγκεφάλου. ο έρωτας κάνει καλό...
Και όποια ορμόνη και εάν ευθύνεται απλά απολαύστε αυτό το μαγικό και όμορφο συναίσθημα...

http://www.radar.gr

Μετεωρίτες προς πώληση έναντι 12 ευρώ



Κομμάτια του μετεωρίτη πωλούνται ήδη στο ίντερνετ. Ευκαιρία να συνδυάσουν το τερπνό μετά του ωφελίμου βρήκαν οι κάτοικοι της πόλης Τσελιάμπινσκ στα Ουράλια.

Χρυσές δουλειές κάνουν ορισμένοι αετονύχηδες της πόλης Τσελιάμπινσκ στα Ουράλια μετά την πτώση του μετεωρίτη στην πόλη τους.
Σύμφωνα με την Moscow Times Ρώσοι επιχειρηματίες πωλούν θραύσμαατα δύο εκατοστών από το ουράνιο σώμα προς 500 ρούβλια το ένα (περίπου 12 ευρώ).
“Το πουλάω γιατί δεν μου χρησιμεύει σε τίποτε. Έχει αρκετές γρατζουνιές αλλά γενικά είναι σε εξαιρετική κατάσταση”, έγραψε ένας χρήστης του ίντερνετ ονόματι Αλεξέι. Μια εικόνα του “κομματιού μετεωρίτη” προς πώληση υπάρχει στο τμήμα των κοσμημάτων του ηλεκτρονικού καταστήματος Avito.ru.
Άλλος χρήστης ονόματι Ντμίτρι πουλάει ένα κομμάτι μετεωρίτη βάρους 3,7 γραμμαρίων που βρήκε στις όχθες της λίμνης Τσεμπαρκούλ, περίπου 60 χλμ δυτικά του Τσελιάμπινσκ.
Παρ’ όλο που  υπήρξαν προειδοποιήσεις  να μην αγγίξει κανείς τα κομμάτια του μετεωρίτη υπήρξαν άνθρωποι που το έκαναν μέσω του ιντερνέτ.
Ο δημοσιογράφος Αντρέι Κοντράσοφ έγραψε στο twitter ότι οι αρχές τον προειδοποίησαν να μην ακουμπήσει τα κομμάτια. “Προειδοποιούν τα Ουράλια ότι δεν υπάρχει ακτινοβολία αλλά δεν πρέπει να ακουμπήσει κανείς τα κομμάτια. Πιθανή τοξική μόλυνση”, έγραψε.

πηγή:news247

Mια πορνοστάρ στο κλουβί για την προστασία των ζώων


Οι κάτοικοι της Νάπολης έμειναν άναυδοι όταν αντίκρυσαν την ηθοποιό Λορεντάνα Κανάτα μέσα σε ένα κλουβί φορώντας μόνο τα εσώρουχά της. 

Η διάσημη ηθοποιός που έγινε γνωστή από τα αισθησιακά φίλμ μπήκε στο κλουβί προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την κακοποίηση των ζώων και τη χρήση τους ως πειραματόζωα.













http://www.to-periptero.com

3 στάδια στην ερωτική σχέση ενός ζευγαριού



Τίποτα δεν παραμένει το ίδιο και δεν διαρκεί αιώνια σε αυτή τη ζωή (εκτός απ’ τα πλατάνια).

Τρία χαρακτηριστικά στάδια στην ερωτική σχέση ενός ζευγαριού, όσο περνάει ο καιρός.
Από τον πρώτο μήνα, στον πρώτο χρόνο και αργότερα στα δέκα χρόνια πως ο Βαλεντίνος μεταλλάσσεται σε κτήνος:


 1ος μήνας
 1ος χρόνος
 10 χρόνια
Καφές
Κάθε πρωί
Κάθε Κυριακή
Βαρύ γλυκό, για να πάνε τα φαρμάκια κάτω
Πάνε Μαζί
Σινεμά
Διακοπές
Λαϊκή
Της κατεβάζει
 Το βρακί
 Τις κουρτίνες
Καντήλια
Φιλιά
Με πάθος, στο στόμα
Παιχνιδιάρικα, στη μύτη
Σαν παπάς, στο μέτωπο
Άγγιγμα στο λαιμό
Ανατριχιάζει
Γαργαλιέται
Χασμουριέται
Χάδια
Προκαταρκτικά
Ερωτικά
Μητρικά
Ευαίσθητο σημείο στο κορμί
Ο λοβός του αυτιού
Το στήθος
Το κότσι στο πόδι
Sex
Κολασμένο
Παραδεισένιο
Τηλεπαθητικό
Μασάζ
Ερωτικό
Χαλαρωτικό
Αυχενικό
Βλέμμα
Λάγνο, πολλά υποσχόμενο
Αινιγματικό, γεμάτο απορίες
Απλανές, της αγελάδας
Πονάει
Όλο το σώμα, απ’ το σεξ
Η μέση, απ’ το γυμναστήριο
Το κεφάλι, απ’ τη μουρμούρα
Φαντασίωση
Γιατρός - Νοσοκόμα
Παρτούζα
Με την παρέα στο Φάληρο για ούζα
Ανάβει τσιγάρο
Μετά το σεξ
Κατά τη διάρκεια του σεξ
Μετά το σεξ του γείτονα
Κούνια
Για εναέρια ερωτικά «παιχνίδια»
Για τον ύπνο του μωρού
Που σε κούναγε
Προφυλακτικά
Με γεύσεις
Με ραβδώσεις
Ληγμένα
 Εσώρουχα
Δαντελωτά
Μεταξωτά
Ξεχειλωμένα
Κάλτσες
Διχτυωτές
Σοσόνια
Τρύπιες
Προσποιείται
Ότι δεν έχει αναστολές
Ότι έχει οργασμό
Ότι έχει περίοδο
Καίγεται
Από πόθο
Απ' τον πυρετό
Η γούνα του
Τραβάει
Τα μαλλιά στο σεξ
Μαλακία
Μεγάλο ζόρι
 Χτυπάει
Τον κώλο στο σεξ
Το χέρι στο τραπέζι
Το κεφάλι στο τοίχο
(του) Δίνει
Και καταλαβαίνει
Λίγη σημασία
Τόπο στην οργή
Πίνει
Σφηνάκια τεκίλα
Σόδα για να χωνέψει
Για να ξεχάσει
Κοιτάει
Επίμονα
Πονηρά
Άλλους
Μυρίζει
Κολόνια
Μπαρούτι
Η αποχέτευση
Ανυπομονεί
Να ανταμώσουν
Να γυρίσει σπίτι
Να εξαφανιστεί για πάντα
Θα σε πάρει
Από παντού
Τηλέφωνο να ρωτήσει τι μαγείρεψες
Και θα σε σηκώσει
Δείπνο
Μύδια σαγανάκι
Τραχανά
Αρχίδια καπαμά
Μετά το φαγητό
Μπαίνει κατευθείαν στο ψητό
Ανάβει τσιγάρο
Ρεύεται
Αποτρίχωση
Στο μπικίνι
Στη γάμπα
Στο μουστάκι
Στο δρόμο
Χεράκι χεράκι σαν ερωτευμένοι
Αγκαλιά σαν παλιόφιλοι
Αγκαζέ σαν συμπεθέρες
Στον ύπνο
Μουγκρίζει
Ροχαλίζει
Κλάνει
Τζάκι
Γυμνοί στη φλοκάτη
Παϊδάκια στη θράκα
Ενεργειακό που είναι οικονομικό
Γιορτάζουν
Τον Άγιο Βαλεντίνο
Την ονομαστική τους εορτή
Τις εθνικές επετείους
Βούλωσε
Η μπανιέρα
Η αρτηρία της καρδιάς
Το στόμα σου!
Κλαίει
Από ευτυχία
Από τα κρεμμύδια
Από τα νεύρα
Κάνει
Τα πάντα
Ό,τι προλαβαίνει
Τα στραβά μάτια
Να θυμηθεί
Την επέτειo
Να πληρώσει τη ΔΕΗ
Να ξεχάσει
John Sp.

http://www.i-diadromi.gr


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger