E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ενας στους πεντε Ελληνες ξενοκοιμαται

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012



Μία έρευνα της εταιρίας "Durex" εμφανίζει μάλλον ανησυχητικά αποτελέσματα, όσον αφορά στη χρήση προφυλακτικού στην Ελλάδα, ενώ παρουσιάζει ενδιαφέροντα νούμερα σχετικά με τον αριθμό ερωτικών συντρόφων που έχει ο μέσος Έλληνας και η μέση Ελληνίδα...

Σύμφωνα με τα πορίσματα της έρευνας, ένα ποσοστό 38% των Ελληνίδων δήλωσε ότι έχει κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις, αν και θεωρεί ότι ήταν ένα λάθος που δε θα έπρεπε να έχουν κάνει, ενώ από την άλλη ένας στους πέντε άντρες (22%) που έχει μόνιμη σχέση δήλωσε οτι συχνά... ξενοκοιμάται και μάλιστα χωρίς προφυλακτικό μάλιστα. Το αντίστοιχο ποσοστό στις γυναίκες ευτυχώς κυμαίνεται μόλις στο 9%. Επίσης οι ερευνητές της Durex ρώτησαν τους συμμετέχοντες στην έρευνα σχετικά με τον αριθμό των σεξουαλικών τους συντρόφων και έβγαλαν τον ακόλουθο μέσο όρο:
Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα οι Ελληνίδες δήλωσαν ότι είχαν κατά μέσο όρο 10 σεξουαλικούς συντρόφους (όσο δηλαδή οι Γαλλίδες και οι Πολωνές ενώ οι Ιταλίδες έχουν 8 και οι Ολλανδές 6). Από την άλλη οι Έλληνες άνδρες εμφανίζονται πιο δραστήριοι, επιβεβαιώνοντας τη φήμη του greek lover, έχοντας κατά μέσο όρο περίπου 30 διαφορετικές σεξουαλικές συντρόφους.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger