Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Γιατί δεν πρέπει να ζητήσετε ποτέ από παιδί τη γνώμη του για το γάμο σας

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013



Τα παιδιά χαρακτηρίζονται από την αφοπλιστική τους ειλικρίνεια. Μπορούν με μια απλή κουβέντα, να κάνουν τους «μεγάλους» να τα κοιτούν με ανοιχτό το στόμα από έκπληξη αλλά και από… αμηχανία!
Σίγουρα, κάπως έτσι θα έμειναν και όσοι είδαν το μήνυμα που άφησε ο 9χρονος Κάρτερ, στο «Βιβλίο ευχών» για τους νιόπαντρους. Όπως μαρτυρά ο ίδιος, ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε σε γάμο και το διασκέδασε και με το παραπάνω. Γιατί; Διαβάστε το μήνυμά του:
«Ο γάμος ήταν τόσο χαριτωμένος – ειδικά όταν ο Ντάνιελ έκλαιγε. Δεν είχα ξαναδεί άντρα να κλαίει. Ήταν τόσο περίεργο. Σας παρακαλώ, πείτε μου ότι κάποιος τον τράβηξε φωτογραφία!!! Καλή τύχη και πάλι.

                                                                                                              Κάρτερ».

Μάλιστα, όπως αργότερα εξήγησε ο πατέρας του Κάρτερ, ο Ντάνιελ, δεν ήταν ο γαμπρός, ούτε κάποιος από τους κοντινούς συγγενείς του ζευγαριού, αλλά ο… κουμπάρος! Το πιθανότερο, λοιπόν, είναι πως το «αίτημα» του μικρού θα ικανοποιηθεί, καθώς σίγουρα θα υπάρχει φωτογραφία του συγκινημένου Ντάνιελ.

http://www.koolnews.gr

ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ Σε ποιο σημειο "χτυπησε" τατουαζ




Αν είναι συνηθισμένο για μία γυναίκα να κάνει τατουάζ στα οπίσθια, πόσο εύκολο είναι να τολμήσει να κάνει ένα λίγο πιο...βαθιά;

Κι όμως, η Μαρία Λουίς ντελ Ροσάριο όχι μόνο το τόλμησε αλλά απόλαυσε και τη... διαδικασία.

Η 22χρονη κοπέλα έκανε το butthole tattoo στη 17η Ετήσια Εκθεση Τατουάζ στης Νότια Φλώριδα και αφού ο καλλιτέχνης τελείωσε τη δουλειά του... η Μαρία δήλωσε πως η αίσθηση ήταν υπέροχη!

Δείτε το βίντεο αλλά και το... τατουάζ!

http://www.radar.gr

“Δεν θα μου πεις ρε τσόκαρο ποιος ήταν ο πατέρας μου” - Άγριος καυγάς Βούλτεψη - Μακρή στη Βουλή


Σε όλο το κοινοβούλιο ακούστηκε ο άγριος καυγάς που ξέσπασε ανάμεσα στη βουλευτή της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη και τη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή.


“Μαλλιοτραβήγματα” στη Βουλή μεταξύ της βουλευτού της ΝΔ, Σοφίας Βούλτεψη και της συναδέλφου της, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή. 

Όλα ξεκίνησαν στην Ολομέλεια, όταν το προεδρείο δεν έδωσε το λόγο στο βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ. Η κυρία Μακρή πήρε το μέρος του ενώ η κα Βούλτεψη τάχθηκε υπέρ του προεδρείου. Και τα αίματα άναψαν!

Την ώρα που οι δύο γυναίκες έβγαιναν απο την αίθουσα, η κυρία Μακρή είπε στη συνάδελφό της: “ξέρουμε ποιος ήταν ο πατέρας σου” για να πάρει την απάντηση “δεν θα μου πεις, ρε τσόκαρο, ποιος ήταν ο πατέρας μου”.

Η συνέχεια “παίχτηκε” στους διαδρόμους με τις δύο γυναίκες να φωνάζουν ασταμάτητα. Οπως ήταν φυσικό υπάλληλοι και δημοσιογράφοι βγήκαν απο τα γραφεία τους για να δουν τι συμβαίνει.

Αναγνωστάκης και Ξηροτύρη τάχθηκαν με το μέρος της κυρίας Βούλτεψη χαρακτηρίζοντας απαράδεκτες τέτοιες αναφορές σε γονείς βουλευτών. Η κα Βούλτεψη παραμονέθηκε έντονα στον Τέρενς Κουίκ, ο οποίος της απάντησε: “δεν έχω να πω τίποτα για τον πατέρα σου, ήταν δάσκαλός μου”.

http://www.newsit.gr

Σκύλος κοστίζει 1,5 εκατ. δολαρία! Μάθε γιατί! (ΦΩΤΟ)


Αυτός ο κοκκινομάλλης σκύλος, φυλής του Θιβέτ, ονομάζεται Big Splash και είναι ο πιο ακριβός σκύλος στον κόσμο!


Ο 11 μηνών σκύλος αγοράστηκε από ένα πολυεκατομμυριούχο της Κίνας στην τιμή του 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων!

Αυτή η ράτσα σκύλου έχει γίνει στην Κίνα σύμβολο δύναμης και πλούτου, μαζί με τα κοσμήματα και τα αυτοκίνητα.

Μάλιστα, οι σκύλοι αυτοί είναι απόγονοι των ζώων που εκτρέφονταν από νομαδικές φυλές της Κίνας και το βάρος τους μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 182 κιλά!

http://www.newsbomb.gr

Τέλος το Facebook για τους ανήλικους !!!


Και όμως είναι αλήθεια...


Nέες ανατρεπτικές αλλαγές ετοιμάζονται στο Facebook και όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα δεν θα είναι το ίδιο.
Η Facebook αλλάζει πολιτική και το επόμενο διάστημα θα ζητά στοιχεία της ταυτότητας από τους χρήστες του Facebook και του Instagram προκειμένου να διασφαλίσουν ότι δεν εισέρχονται ανήλικοι στο site και ότι τα προφίλ ανταποκρίνονται σε πραγματικούς χρήστες...
Με αυτόν τον τρόπο οι δύο υπηρεσίες προσπαθούν να διασφαλίσουν ότι οι χρήστες δεν παραβιάζουν τους όρους χρήσης και ότι χρησιμοποιούν τα πραγματικά τους στοιχεία,όπως ήταν στην πραγματικότητα κάποτε το γνωστό κοινωνικό δίκτυο.
Οι ενέργειες της εταιρείας θα είναι άμεσες και οι υπεύθυνοι θα διαγράψουν τους χιλιάδες πλέον ψεύτικους λογαριασμούς που υπάρχουν στο site με σκοπό να μειωθεί και το spaming αλλά και η τεράστια επιβάρυνση πόρων του διαδικτύου.
Οι χρήστες δεν θα μπορούν να δημιουργήσουν ένα λογαριασμό στο Facebook χωρίς πρώτα να υποβάλλουν στοιχεία της ταυτότητας όπως το όνομα και η ηλικία τους.
Επίσης το Facebook θέλει να είναι σίγουρο ότι οι χρήστες δεν θα δημιουργούν λογαριασμό για κάποιον άλλο εκτός από τον εαυτό τους!
Οι χρήστες που το Facebook τους έχει ζητήσει να στείλουν ταυτότητα θα πρέπει να στείλουν μία φωτογραφία της ταυτότητάς τους στην οποία θα φαίνεται το όνομα και η ημερομηνία γέννησής καθώς και η φωτογραφία ενώ τα άλλα στοιχεία μπορούν να είναι σβησμένα.
Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης θέλει να πιστοποιήσει το λογαριασμό του, θα πρέπει να συνδεθεί από έναν υπολογιστή και να υποβάλει την ταυτότητά του....
Σημαντικές αλλαγές σίγουρα που κάποιο πονηρό μυαλό θα μπορούσε να πει ότι έρχεται το πλήρες φακέλωμα για όλους...
Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας...

Έλληνας τουρίστας στον Παπανδρέου: Ρε συυυ, εδώ κρύβεσαι;



Ένα αστείο περιστατικό συνέβη μεταξύ του Γιώργου Παπανδρέου και Έλληνα τουρίστα στην Κωνσταντινούπολη.Σύμφωνα με την «Ελευθεροτυπία», ο πρώην πρωθυπουργός εθεάθη έξω από το πολυόροφο φημισμένο ζαχαροπλαστείο Σαράι με τα πολίτικα γλυκά στην Μεγάλη Οδό του Πέρα, στην Κωνσταντινούπολη.
Τη στιγμή εκείνη περνούσαν από την περιοχή και κάποιοι Έλληνες τουρίστες που φυσικά δεν έχασαν την ευκαιρία και μίλησαν στον κ. Παπανδρέου.
«Ρε συυυ, εδώ κρύβεσαι;», φώναξε ο Έλληνας τουρίστας, όταν είδε τον Γιώργο Παπανδρέου να βολτάρει, συνοδευόμενος από τον Γιώργο Πεταλωτή.
Φυσικά ο κ. Παπανδρέου τον αγνόησε και απομακρύνθηκε με γρήγορο βήμα προς την πλατεία Ταξίμ. Ούτε ένα γλυκό δεν μπορεί να φάει ο Γιώργος Παπανδρέου, αν κάπου κοντά παραμονεύει Έλληνας. Ξινό του το βγάζουν!

http://www.koolnews.gr

Κι όμως η Πέγκυ Ζήνα ήταν καλεσμένη στο πρώτο γάμου του συζύγου της... (φωτο)


Μερικά χρόνια πριν η Πέγκυ Ζήνα γίνει γνωστή, η Καίτη Φίνου που ήταν στην απόλυτη δόξα της παντρεύεται τον Γιώργο Λύρα.


Καλεσμένη τότε στο γάμο η σημερινή σύζυγος του Γιώργου Λύρα, η νεαρή τότε Πέγκυ Ζήνα μαζί με την μητέρα της Στέλλα Χρυσικοπούλου. 

Η Καίτη Φίνου εντυπωσιακή νύφη με κοντό νυφικό και ψηλές μπότες έλαμπε από ευτυχία. 

Μετά τον γάμο στη δεξίωση που ακολούθησε η νύφη έβγαζε φωτογραφίες με τους καλεσμένους. 

Ανάμεσα σε αυτούς η καστανή Πέγκυ με την μητέρα της. 

Δείτε τις φωτογραφίες που βρήκαμε στην προσωπική σελίδα της ηθοποιού στο facebook.

Δε φαντάζεστε τι χουνέρι έκανε αυτός ο άνδρας στην εφορία!


Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο λέει η παροιμία


Και ο Γάλλος Patrick Fénelon αποφάσισε να την ακολουθήσει.
Ο άνδρας είχε ένα χρέος 429 ευρώ στην εφορία και αποφάσισε να το ξεχρεώσει με... ψιλά βάρους 50 κιλών!

Για να καταφέρει να μαζέψει τα πεντάλεπτα και δεκάλεπτα ο Φένελον χρειάστηκε να περιμένει τρία ολόκληρα χρόνια, ενώ τον βοήθησαν στην προσπάθειά του και όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί του.

Το ποσό που έπρεπε να πληρώσει, του είχε ανακοινωθεί το 2008 και από εκείνη τη μέρα κατάστρωνε το σχέδιο εκδίκησης αφού ποτέ του δεν αναγνώρισε το χρέος του.

Όταν παρουσιάστηκε στον γκισέ της εφορίας οι υπάλληλοι δεν πίστευαν στα μάτια τους και τους πήρε μια ολόκληρη μέρα για να μετρήσουν τα ψιλά.

Τελικά ο Πάτρικ θα πρέπει να επιστρέψει στην εφορία αφού βρέθηκε να υπολείπεται κατά 79 ευρώ του ποσού που χρωστούσε...

«Δεν ήμουν εγώ τυχερός, ήταν οι σειρές που με είχαν», δηλώνει ο Γιάννης Μπέζος


Περί τηλεοπτικών κομμωτηρίψων και άμεσου κλεισίματος των μεσημεριανών εκπομπών μίλησε -μάλλον εξοργισμένος- ο Γιάννης Μπέζος σε τηλεοπτική του εμφάνιση σε πρωινή εκπομπή.
«Υπάρχει μια αντίληψη όλα να γίνονται λαιτ. Είναι μεγάλη πολυτέλεια, στα όρια της γελοιότητας να ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα. Κάτι μεσημεριανά, κάτι συνεντεύξεις της πλάκας, που ασχολούνται με ό,τι πιο ταπεινό και χαζό υπάρχει, την στιγμή που η χώρα έχει τεράστια προβλήματα. Οι εκπομπές είναι σε νεκροφάνεια. Τους δίνω λίγους μήνες ζωής. Να σχολιάζουν μια σχέση για ένα λεπτό, όχι για τρεις ώρες. Είναι θα έλεγα και προκλητικό και προσβλητικό. Η Ελλάδα αξίζει καλύτερης μεταχείρισης. Κάνω έκκληση να κλείσουν τα μεσημεριανά και να πάνε σπίτια τους. Δεν μπορεί από το πρωί μέχρι το βράδυ να ακούμε ανοησίες».
Αυτό δήλωσε ο Γιάννης Μπέζος ως καλεσμένος στο Πρωινό Mou. Προσθέτοντας «Έχω την εντύπωση ότι δεν έχουν καταλάβει τίποτα αυτοί οι άνθρωποι, ότι τα πάντα έχουν αλλάξει και όποιος δεν συμπλεύσει θα μείνει έξω από το παιχνίδι».
Αν και η δήλωση που αναμένεται να κάνει το γύρο του διαδικτύου είναι αυτή σχετικά με την απόφασή του να μην ξανασυμμετέχει σε σίριαλ: «Οι σειρές ήταν τυχέρές που είχαν εμένα, δεν ήμουν εγώ τυχερός που συμμετείχα σε αυτές».
Κρίμα, γιατί εκείνη η δήλωση του Μπέζου που θα έπρεπε κανονικά να συζητηθεί -και να εντυπωθεί στην συνείδηση- θα έπρεπε να ήταν το «Το μεγαλύτερο στοίχημα στη ζωή είναι να χειρίζεσαι τη δύση σου όχι την ανατολή σου».


http://www.iefimerida.gr


Έκανε η Έλενα Παπαβασιλείου... σ3x κατά τη διάρκεια του DWTS; (βίντεο)


Η απάντηση, την οποία θα ακούσετε και με τα αυτιά σας, ήταν ότι όλο της το πάθος το έβγαζε στο παρκέ όσο ήταν εντός παιχνιδιού, οπότε να υποθέσουμε ότι είπε "όχι"! Ας τη δούμε όμως να εξηγεί η ίδια.



Γράμμα, Πόντιας μάνας προς τον γιο της... (ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ!)


Καλέ μου γιε,

Σου γράφω σιγά, γιατί ξέρω πως δεν μπορείς να διαβάσεις γρήγορα.
Δεν μένουμε εκεί που μέναμε παλιά.
Ο μπαμπάς σου διάβασε στην εφημερίδα ότι τα περισσότερα ατυχήματα γίνονται μέσα σε 20χιλ. από το σπίτι και έτσι μετακομίσαμε.
Δεν μπορώ να σου στείλω τη διεύθυνση γιατί η τελευταία οικογένεια που έμενε εδώ πήρε μαζί της τα νούμερα για να μην αλλάξουν διεύθυνση... Το καινούριο σπίτι έχει πλυντήριο. 
Την πρώτη μέρα έριξα τέσσερα πουκάμισα, τράβηξα το χερούλι και από τότε δεν τα ξαναείδαμε ποτέ. Έβρεξε δυο φορές την τελευταία εβδομάδα εδώ. 
Τρεις μέρες την πρώτη φορά και τέσσερις μέρες την δεύτερη φορά. 
Το παλτό που ήθελες να σου στείλω, η θεία σου είπε ότι θα είναι βαρύ για το ταχυδρομείο με όλα αυτά τα κουμπιά και έτσι τα κόψαμε και τα βάλαμε στην τσέπη για να τα βρεις. 
Η οικογένεια είναι καλά. 
Ο πατέρας σου έχει μια υπεύθυνη δουλειά. 
Να φανταστείς 500 άτομα είναι από κάτω του. 
Κόβει το γρασίδι στο νεκροταφείο. 
Η αδερφή σου έκανε παιδί, σήμερα το πρωί. 
Δεν έμαθα αν είναι αγόρι ή κορίτσι και έτσι δεν ξέρω αν είσαι θείος ή θεία. 
Πήραμε τις προάλλες ένα λογαριασμό απ' το νεκροταφείο. 
Έλεγε ότι αν δεν πληρώσουμε την τελευταία δόση για τον τάφο της γιαγιάς θα μας την επιστρέψουν. 

Τα δυσάρεστα, τώρα.  
Τρεις φίλοι σου πέσανε με το φορτηγάκι από την γέφυρα. 
Ο Γιωρίκας οδηγούσε, ο Κωστίκας και ο Πανίκας ήταν πίσω στην καρότσα. 
Ο Γιωρίκας σώθηκε, κατέβασε το παράθυρο και κολύμπησε στην ακτή αλλά οι άλλοι δύο πνίγηκαν γιατί δεν μπορούσαν να ανοίξουν την πορτούλα της καρότσας για να φύγουν. 
Ο θείος σου έπεσε σε ένα βαρέλι με ουίσκι. 
Μερικοί προσπάθησαν να τον βγάλουν αλλά τους έδιωξε όλους και πνίγηκε. 
Όχι πολλά νέα αυτή τη φορά. 
Τίποτα σημαντικό δεν έγινε. 
Να μας γράφεις πιο συχνά. 
 Με αγάπη, εγώ! 

Υ.Γ. 
Θα σου 'στελνα λεφτά αλλά ο φάκελος ήταν ήδη κλειστός. 
Σε αφήνω τώρα γιατί χτυπάει το τηλέφωνο!

http://www.i-diadromi.gr


Πως πρέπει να εξυπηρετούν οι γυναίκες αεροσυνοδοί τους επιβάτες[Αστείο Βίντεο]


Μια διαφορετική εκδοχή για την εξυπηρέτηση αεροσυνοδών στους άνδρες επιβάτες !!!

Έδιωξαν τον ΓΑΠ από εστιατόριο της Κηφισιάς


Ο πρώην πρωθυπουργός δεν μπορεί πλέον να πάει πουθενά πέρα από το «άσυλο» των Αμερικανικών πανεπιστημίων, υπό το φόβο των Ελλήνων που όποτε τον δουν το «στολίζουν», αναγκάζοντάς τον να αποχωρήσει κακήν κακώς.
Με αφορμή τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε από Έλληνες τουρίστες στην Κωνσταντινούπολη ο κ. Παπανδρέου, θυμηθήκαμε ένα περιστατικό που είχε σημειωθεί πριν από περίπου 6 μήνες σε εστιατόριο της Κηφισιάς.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία», ο πρώην πρωθυπουργός αποφάσισε να δειπνήσει στο γνωστό εστιατόριο των βορείων προαστίων που βρίσκεται μόλις 10 λεπτά από το σπίτι του στο Καστρί.
Στη θέα του κ. Παπανδρέου οι θαμώνες του καταστήματος δυσανασχέτησαν, ενώ άρχισε και η… μουρμούρα.
Απτόητος ο κ. Παπανδρέου κάθισε στο τραπέζι και παρήγγειλε. Οι υπόλοιποι θαμώνες τον κοιτούσαν χωρίς ωστόσο να υπάρχει καμία αντίδραση.
Κάποια στιγμή όμως μία κυρία, μη αντέχοντας στο θέαμα του αμέριμνου πρώην πρωθυπουργού, σηκώθηκε εκνευρισμένη και κατευθύνθηκε προς το μέρος του.
«Κύριε πρόεδρε, θερμή παράκληση ολοκληρώστε γρήγορα το δείπνο σας και αποχωρήστε πριν χαλάσετε και τη δική μας βραδιά», είπε η κυρία με θάρρος στον κ. Παπανδρέου.
Λίγο αργότερα ο πρώην πρωθυπουργός αποχώρησε «μουδιασμένος» από το εστιατόριο.
Και όλα αυτά στην Κηφισιά… Που να κατέβει και πιο κάτω!

http://www.alexiptoto.com

Το μεγάλο μυστικό που πήρε η Αλίκη Βουγιουκλάκη στον τάφο της



Ήταν το μεγάλο της μυστικό. Ο θάνατος που την πόνεσε όσο τίποτα άλλο στη ζωή της και απέφευγε συστηματικά να μιλάει γι' αυτόν, ο θάνατος του πατέρα της, ο οποίος θεωρήθηκε συνεργάτης των Γερμανών και εκτελέστηκε.
Δεν το αποκάλυψε ποτέ. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι σε καμιά συνέντευξή της η Αλίκη δεν μιλάει για τον πατέρα της, αλλά δίνει όλη της την έμφαση στην πολυαγαπημένη της μητέρα.
Ο διορισμός από τον Τσολάκογλου
Στις αρχές του 1941, όταν στο τιμόνι της διακυβέρνησης της χώρας βρίσκεται ο στρατηγός Τσολάκογλου, ο οποίος διορίζει όλους τους αιρετούς, διορίζει νομάρχη Αρκαδίας τον Ιωάννη Βουγιουκλάκη.
Αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ιωάννης Βουγιουκλάκης σε λόγο του προς τον αρκαδικό λαό:
«Αρκάδες, φέρων τον σταυρόν που μου έδωσε η κυβέρνησις του Έλληνος Πατριώτου Στρατηγού Τσολάκογλου ήλθα κοντά σας έτοιμος να ανέβω τον Γολγοθά διά να συγκρατηθεί ό,τι είναι δυνατόν διά να περισωθεί ό,τι είναι δυνατόν και με τον ηρωικό μας μόχθον και την ειλικρινήν και έντιμον εις την Ευρωπαϊκήν πραγματικότητα προσήλωσίν μας να ανατείλουν αι καλλίτεραι ημέραι της πατρίδος μας».

«Ο Βουγιουκλάκης θεωρούνταν καλός άνθρωπος για τον απλό λαό. Είχε βάλει ορισμένα πράγματα σε μια αποθήκη προκειμένου να τα μοιράσει στους Τριπολιτσιώτες. Τότε, λοιπόν, ερχόμενοι οι Γερμανοί στην Τρίπολη άνοιξαν τις αποθήκες και πήραν τα τρόφιμα, με αποτέλεσμα να θεωρήσουν οι αντάρτες ένοχο τον Βουγιουκλάκη» λένε οι τοπικές μαρτυρίες.

«Έριχναν μεγάλα λιθάρια πάνω στα κεφάλια τους»
Στο βιβλίο «Εθνική Αντίστασις 1941-45» του Κοσμά Εμμανουήλ Αντωνόπουλου είναι καταγεγραμμένη με κάθε λεπτομέρεια η εκτέλεση του Ιωάννη Βουγιουκλάκη
«Εις το στρατόπεδον συγκεντρώσεως Χαράδρου Κυνουρίας ήσαν 65 κρατούμενοι, από διάφορες περιοχές Τριπόλεως. Επιστήμονες, υπάλληλοι, αγρότες, επαγγελματίες, νέα παιδιά, ήσαν φυλακισμένοι από τους κομμουνιστάς, διότι δεν τους ακολουθούν. Τούς βασανίζουν κάθε ημέρα, κάθε νύκτα και οποίους θελήσουν παίρνουν λίγους λίγους, ομάδες και τους εκτελούν, τους αποτελειώνουν.
Εκεί είναι, μεταξύ άλλων, ο Γ. Βουγιουκλάκης από την Λακωνίαν, ο Αναστάσιος Καναβάρος από την Λακωνίαν, ο Σαράντος Πουρναράς από το Πάπαρι Μαντινείας, ο Γεώργιος Τράκας από Πάπαρι Μαντινείας και ο Τάκης Κουγιούφας εκ Τριπόλεως. Ο Βουγιουκλάκης είχε υπηρετήσει ως νομάρχης Αρκαδίας κατά τά έτη 1941-43 και είχε προσφέρει μεγάλες υπηρεσίες εις όλους τους κατοίκους.
Με την ικανότητά του και την δραστηριότητά του είχε προμηθεύσει τρόφιμα εις τους κατοίκους. Με την αυτοθυσίαν του και την πολιτικότητά του είχε κατορθώσει να σώση πολλούς από το εκτελεστικό απόσπασμα των Ιταλογερμανών. Και ο οπλαρχηγός Γρηγόριος Μαντζουράνης βεβαιώνει ο ότι ο Βουγιουκλάκης τον εβοήθησε να σωθή από τους Ιταλούς το 1941.
Το 1942 παραιτείται από νομάρχης, διότι δεν είχεν ελπίδες, πλέον, να προσφέρη υπηρεσίες στον τόπο και επιστρέφει εις την Αθήνα πλησίον της οικογενείας του. Αλλά πεινάει ή οικογένειά του. Αναγκάζεται κατά Νοέμβριον 1943, να γυρίση εδώ και εκεί, να εΰρη λίγα τρόφιμα με ανταλλαγή ρούχων που είχε μαζί του και πηγαίνει εις τα χωριά της Κορινθίας. Εκεί τον συλλαμβάνουν οι κομμουνισταί και τον μεταφέρουν εις το στρατόπεδον Χαράδρου Κυνουρίας. Ο Αναστάσιος Κανάβαρος το 1941 υπηρετούσε ως φύλαξ φυλακών Τριπόλεως. Τον Νοέμβριον 1943 τον συλλαμβάνουν οι κομμουνισταί και τον φέρνουν και αυτόν στο ίδιο στρατόπεδο, χωρίς κανένα λόγον. Διά την ομάδα αυτήν των κρατουμένων οι κομμουνισταί αρχίζουν ειδικά βασανιστήρια.
Τους παίρνουν κάθε πρωί από το στρατόπεδο, τους μεταφέρουν εις απόστασιν 100 μέτρων και τους αρχίζουν εις το ξύλο μέχρις αίματος. Αυτό συνεχίζεται κάθε πρωί, μέχρις ότου τους έσπασαν τα πόδια και τα χέρια. Επειδή δεν ημπορούσαν να βαδίσουν πλέον, τους βασανίζουν παρουσία όλων των κρατουμένων του στρατοπέδου. Μαζί με τους κρατουμένους είναι και ο Στέφανος Χατζόπουλος, σύνδεσμος των ανταρτών του Ε.Σ. Ταϋγέτου, από το Ανεμοδούρι Μεγαλοπόλεως. Οι κομμουνισταί κουράζονται να τους κτυπούν. Ο Βουγιουκλάκης από τους πολλούς πόνους έλεγε: «Άνοιξε γη να μπω μέσα!».
Όλοι είχαν μείνει κάτω, σαν σακκιά, σωροί ανθρώπων. Την 31ην Δεκεμβρίου 1943, αποφασίζουν, πλέον, να τους εκτελέσουν, αλλά δεν μπορούν να βαδίσουν, δεν ημπορούσαν να σταθούν στα πόδια τους. Φέρνουν, λοιπόν, τρία μουλάρια και τους φόρτωσαν και τους πέντε, από εδώ και από εκεί, σαν φόρτωμα με σακκιά ή ξύλα. Τους μετέφεραν σε απόστασιν 150 μέτρων και τους έρριξαν μέσα σε μια νεροφαγιά, δηλ. σε ένα ανοιγμένο λάκκο από το νερό. Μετά για να τους αποτελειώσουν, τους έριχναν επάνω τους μεγάλα λιθάρια και τους έσπασαν τα κεφάλια τους... Έπειτα οι κομμουνισταί επέστρεψαν στο στρατόπεδον, διηγούντο τα έργα των και υπερηφανεύοντο διά το κατόρθωμά των».


http://www.iefimerida.gr


Η Άννα Βίσση έπιασε δουλειά σε ψητοπωλείο...


Η απόλυτη σταρ έγινε η απόλυτη ψήστρια σε σουβλατζίδικο - ψητοπωλείο. Ο λόγος για την τραγουδίστρια Άννα Βίσση.


Παϊδάκια, σουβλάκια, πανσέτα και λουκάνικα όλα στα κάρβουνα.

Μην πάει ο νούς σας σε κακό ότι έμεινε άνεργη κι έτσι βρήκε δουλειά σε ψητοπωλείο. Απλώς, επισκέφτηκε γνωστό χώρο και οι ιθύνοντες του καταστήματος της ζήτησαν μια αναμνηστική φωτογραφία δίπλα στη ψησταριά. Μμμμ και μυρίζει υπέροχα παϊδάκια.

http://www.radar.gr

ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ! Του έκλεψαν τα ράστα από το κεφάλι του!


Μεγάλωνε επι 10 χρόνια τα ράστα μαλλιά του και ξαφνικά κάποιος του τα κοψε!


Ένας άνδρας στη Ζιμπάμπουε έπεσε θύμα κλοπής των...ράστα από το κεφάλι του σε νυχτερινό κέντρο της Νοτίου Αφρικής σε μία χώρα όπου αυξάνεται η ζήτηση για extensions από φυσική τρίχα, έγραψε σήμερα τοπική εφημερίδα.

Όπως γράφουν οι Times, ο Μούτσα Μαντόνκο διασκέδαζε σε κλαμπ του Γιοχάνεσμπουργκ όπου του έκοψαν τα ράστα τα οποία άφηνε να μεγαλώσουν επί δέκα χρόνια.

Τα ράστα από φυσική τρίχα πωλούνται για εξτένσιον σε τιμές που ξεκινούν από 16 ευρώ μέχρι 278 ευρώ ανάλογα με το μήκος τους, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Τα εξτένσιον από συνθετική τρίχα χρησιμοποιούνται εδώ και χρόνια, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα η ζήτηση για ράστα από φυσική τρίχα αυξάνεται στη Νότια Αφρική.

Ένας κομμωτής στο κέντρο του Γιοχάνεσμπουργκ, ο Τζον Ούσε, δήλωσε στην εφημερίδα ότι τα ράστα "έχουν γίνει πολύ δημοφιλή. Μία ημέρα αιχμής έχουμε δέκα πελάτες που θέλουν να βάλουν (ράστα από φυσική τρίχα)".

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η μόδα των εξτένσιον από ανθρώπινη τρίχα έχει οδηγήσει στη δημιουργία μίας βιομηχανίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με την Ινδία και τη Βραζιλία να κατέχουν τα πρωτεία.

http://www.newsit.gr



Ζει με λύκους 79χρονος στη Γερμανία! Γευματίζει μαζί τους, τους προσφέρει μερίδιο από το ωμό φαγητό του, τους χαρίζει τα χάδια του ακόμα και τα... φιλιά του!


Oι εικόνες σοκάρουν.... Ένα γκριζομάλλης κύριος κοντά στα 79 ταΐζει από το στόμα του μια αγέλη λύκων και μάλιστα χωρίς ίχνος τρόμου!

Και πώς να φοβάται άλλωστε αφού ο 79χρονος Γερμανός Werner Freund είναι αρχηγός της αγέλης των άγριων ζώων εδώ και σαράντα χρόνια.

Ο κύριος Freud, πρώην αλεξιπτωτιστής του γερμανικού στρατού, όλες αυτές τις δεκαετίες μεγαλώνει λύκους στο κέντρο προστασίας άγριων ζώων (Wolfspark Werner Freund) που δημιούργησε στην γερμανική επαρχία Saarland το 1972. Πρόκειται για μια τεράστια έκταση 25 στρεμμάτων.

Εκεί φιλοξενεί λύκους έξι διαφορετικών ειδών από όλη τη γη όπως Σιβηρία, Καναδά και Μογγολία.

Ο 79χρονος παίζει με τους λύκους σαν να είναι τα κατοικίδια του ενώ υπακούουν στις εντολές του, αναφέρει το Star.

Πλέον ο Freund έχει 29 λύκους οι οποίοι χωρίζονται σε έξι αγέλες. Το National Geographic επισημαίνει πως αυτά τα άγρια ζώα ακολουθούν μια ιεραρχική δομή.

Για τον λόγο αυτό, για να γίνει ο αρχηγός της αγέλης και να τον υπακούουν, ο Werner Freund συμπεριφέρεται σαν λύκος. Κόβει με τα δόντια το ωμό κρέας του θηράματος και τους ταΐζει από το στόμα του.

«Για να κερδίσω τον σεβασμό τους, έπρεπε να γίνω ένας λύκος.» είπε ο Freund στη Telegraph προσθέτοντας «και αυτό έγινα, ο αρχηγός τους!»

Mάλιστα για να επικοινωνήσει μαζί τους, έχει μάθει και τις ιαχές που βγάζουν, τις οποίες χρησιμοποιεί για να τα καλέσει.


Αδυνάτισε ακολουθώντας συμβουλές του Google και κέρδισε και καλλιστεία!



Είναι μια βασίλισσα της ομορφιάς, που δεν ήταν πάντα… καλλίγραμμη! Η Ναντίνα Νάιτ, στα 24 της χρόνια ανακηρύχθηκε Μις Νορθάπτον, ενώ μέχρι πριν από λίγο καιρό, φορούσε τέσσερα νούμερα μεγαλύτερα ρούχα. Πως τα κατάφερε; Ακολουθώντας συμβουλές που βρήκε στο Google!
Το γρήγορο φαγητό, το αλκοόλ και οι γενικότερες κακές διατροφικές της συνήθειες, ήταν μοιραίο, να την κάνουν να πάρει πολλά παραπανίσια κιλά. Αφορμή για να τα χάσει, ήταν το… Facebook. Όταν αντίκρισε μια φωτογραφία της, η οποία δεν την κολάκευε καθόλου, είπε «τέλος» στις καταχρήσεις και ξεκίνησε την προσπάθειά της για την απώλεια κιλών.
Η φιναλίστ για τα καλλιστεία Μις Αγγλία του 2012 δήλωσε στη Daily Μail: «Ήμουν αδύνατη μέχρι τα 16 μου χρόνια, όσο οι γονείς μου είχαν τον έλεγχο της διατροφής μου. Μετά, πήγα στο πανεπιστήμιο και εκεί ήταν που ήρθε η μεγάλη… κατηφόρα! Δεν έτρωγα καθόλου σωστά με αποτέλεσμα να πάρω πολλά κιλά».
Όπως επισήμανε η ίδια, δεν ήταν μόνο η ποιότητα της διατροφής της που ήταν κακή, αλλά και οι ποσότητες που ήταν υπερβολικές. «Η ποσότητες φαγητού και ποτού που κατανάλωνα ήταν πολύ μεγάλες».
Το πρώτο που έκανε μόλις πήρε στα σοβαρά την απόφασή της, ήταν να ψάξει στο Google.«Έκανα αναζήτηση στο Google για υγιεινό τρόπο ζωής. Δεν ήθελα να κάνω διατροφή, όπως έκανα πολύ φίλοι μου. Το μόνο που ήθελα ήταν να χάσω τα περιττά κιλά μου με απλό και υγιεινό τρόπο».
Φυσικά, δεν παρέλειψε να μιλήσει για την εμπειρία των καλλιστείων λέγοντας: «Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία! Δεν με νοιάζει που δεν κέρδισα τον τίτλο. Μόνο που μπόρεσα να συμμετάσχω σε αυτά είναι μεγάλη ηθική ανταμοιβή».
Οι 10 συμβουλές που ακολούθησε και προτείνει είναι αυτές:
1. Αντικατάστησε τις λευκές τροφές με τις μαύρες. Πείτε «όχι» στο λευκό ψωμί και προτιμείστε τα προϊόντα ολικής αλέσεως. Εκτός από το ψωμί, προτιμείστε και τα μαύρα μακαρόνια, ρύζι και ό, τι άλλο μπορείτε».
2. Μην παραλείπετε γεύματα! Τρία γεύματα την ημέρα είναι απαραίτητα, όπως και το άφθονο νερό για να σας κάνει να σταματήσετε να τσιμπολογάτε.
3. Με μέτρο το αλκοόλ. Οι περισσότεροι ξεχνάνε πως αυτό που πίνουν μπορεί να έχει εξίσου πολλές θερμίδες με κάποιο φαγητό. Τα ανθρακούχα ποτά, όπως και τα αλκοολούχα, περιέχουν μεγάλες ποσότητες θερμίδων.
4. Μην στερηθείτε τη διασκέδασή σας. Άνθρωποι που βρίσκονται στη διαδικασία της δίαιτας, απομονώνονται από τον κοινωνικό τους περίγυρο. Πάντα υπάρχει τρόπος να φάμε υγιεινά και εκτός του σπιτιού μας, παρέα με τους φίλους και τους συγγενείς μας.
5. Μείνετε μακριά από τα κορεσμένα λιπαρά. Τα κορεσμένα λίπη είναι «σκληρά» με όλους μας. Αντικαταστήστε τα με πιο υγιεινές επιλογές.
6. Να είστε δραστήριοι. Ένας τρόπος ζωής γεμάτος κίνηση και ενέργεια θα σας κρατήσει σε φόρμα. Ακόμα και όταν είστε κουρασμένοι ή πολύ απασχολημένοι και δεν προλαβαίνετε να πάτε στο γυμναστήριο, δοκιμάστε να κάνετε κάποιες εύκολες ασκήσεις στο σπίτι σας.
7. Γυμνάστε τους κοιλιακούς σας για 10 λεπτά. Μπορείτε με απλές κινήσεις, ακόμα και αν είστε στη δουλειά, να γυμνάσετε τους κοιλιακούς. Την ώρα που κάθεστε στην καρέκλα της δουλειάς σας, μπορείτε να σφίγγετε για λίγο τους κοιλιακούς σας μυς και μετά να χαλαρώνετε. Μετά από μερικές επαναλήψεις, θα νιώσετε τη «δουλειά» που έχει γίνει στο συγκεκριμένο κομμάτι του σώματός σας.
8. Κρατήστε τους γλουτούς και τους μηριαίους τονισμένους. Αφήστε το ασανσέρ στην… ησυχία του και εξασκηθείτε αναβαίνοντας στον όροφο του διαμερίσματός σας ή του γραφείου σας με τα πόδια σας. Αυτό, θα τα κρατήσει σε πολύ καλή κατάσταση.
9. Κρατείστε σε καλή κατάσταση το εσωτερικό των μηρών σας. Για να το καταφέρετε αυτό κάντε βαθειά καθίσματα, με τα πόδια σας στην κλασική στάση του μπαλέτου.
10. Βγείτε για τρέξιμο. Ένα γρήγορα, έστω και διάρκειας 10 λεπτών,  ελαφρύ τρέξιμο είναι ευεργετικό για το σώμα σας, αλλά και για την υγεία σας.

http://www.koolnews.gr

Νοέμβρης του 82: Δείτε τον Ηλία Ψινάκη ως μοντέλο πλεχτών ρούχων!!!


Άλλος ένας θησαυρός του αρχείου μας. Δε γνωρίζω αν το αγόρι αυτό..η θεά των media και της τοπικής αυτοδιοίκησης την έχει στο αρχείο του…εμείς ωστόσο την έχουμε και την μοιραζόμαστε μαζί σας. Ο Ηλίας Ψινάκης-πιο σοβαρός πεθαίνεις-ποζάρει ανάμεσα σε δυο μοντέλα της εποχής και έναν πιτσιρικά για την Ελληνική εταιρεία Gi-ro. Μιλάμε για 31 χρόνια πίσω…Για δείτε…για δείτε!!!


http://blogs.gossip-tv.gr

Ερευνα: Το κλειδί της τέλειας σχέσης είναι η φιλία και όχι το σεξ


Ποια είναι τα συστατικά για μία μακροχρόνια, υγιή σχέση ανάμεσα σε ένα ζευγάρι; Πολλοί αναρωτιέστε πως μπορείτε να παραμείνετε με τον άνθρωπο που επιθυμείτε για μια ζωή.Νεώτερη έρευνα δείχνει ότι για να παραμείνει μία σχέση σταθερή, χωρίς εντάσεις και σεξουαλικά υγιής, πρέπει να υπάρχει εκτός από ερωτική διάθεση και μία ανιδιοτελής, φιλική προσέγγιση.
«Οι ρομαντικές σχέσεις στον πυρήνα τους είναι στην ουσία φιλίες», υποστηρίζει η υπεύθυνη της έρευνας Λόρα Βάντερντριφτ, του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα. Γι αυτό το λόγο, όταν δύο άτομα θέλουν να κρατήσουν μία σχέση, πρέπει πρώτα απ’ όλα να διατηρήσουν μία φιλική σχέση.
Προσθέτει επίσης «Τοποθετώντας το κομμάτι της φιλίας πιο ψηλά από άλλους παράγοντες (όπως σεξ), ίσως να προωθήσει πιο διαρκείς σχέσεις και η σεξουαλική ζωή θα είναι καλύτερη».Τα αποτελέσματα της έρευνας που δημοσιεύθηκαν στην «Journal of Social and Personal Relationships», περιείχε δύο πειράματα.
Το πρώτο αποτελούνταν από 190 μαθητές που είχαν σχέση κατά μέσο όρο 18 μήνες στην αρχή της έρευνας. Συμπλήρωσαν ερωτηματολόγια για το πώς επένδυσαν στις σχέσεις τους και ποιες προσδοκίες είχαν. Τέσσερις μήνες αργότερα όταν επικοινώνησαν ξανά, περίπου το 27% δεν ήταν με τον ίδιο σύντροφο. Τα ζευγάρια που επένδυσαν περισσότερο σε μία δυνατή φιλία, ανέπτυξαν καλύτερη σχέση στο ερωτικό και σεξουαλικό κομμάτι, και είχαν λιγότερες πιθανότητες να χωρίσουν.
Το δεύτερο πείραμα περιελάμβανε 184 άτομα με σχέση περίπου 16 μηνών. Τους ζητήθηκε να βαθμολογήσουν με κλίμακα 1-9 από το λιγότερο σημαντικό έως το πολύ σημαντικό, την ασφάλεια, το σεξ ,τη συντροφικότητα, την εμπειρία καινούριων πραγμάτων και την αυτοβελτίωση. Τα άτομα που βαθμολόγησαν την συντροφικότητα είχαν την τάση να αναπτύξουν μεγαλύτερη δέσμευση και σεξουαλική πληρότητα. Τα άτομα που είχαν σε μεγαλύτερη εκτίμηση τις προσωπικές τους ανάγκες, σημείωσαν χαμηλότερα αποτελέσματα στον ερωτικό τομέα.

http://www.koolnews.gr

H Αντωνία Καλλιμούκου αποκαλύπτει την πρώτη της σεξουαλική εμπειρία


Η όμορφη συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη ήταν καλεσμένη στο «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη και μίλησε για τη σεξουαλική της ζωή.
Αποφασισμένη για αποκαλύψεις εμφανίστηκε η Αντωνία Καλλιμούκου στην εκπομπή τουΘέμου Αναστασιάδη, καθώς δεν δίστασε να μιλήσει για τη πρώτη της σεξουαλική εμπειρία.
Η όμορφη συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη αποκάλυψε πως είχε για πρώτη φορά ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή στην ηλικία των 18 ετών και μάλιστα μετά ήταν πάρα πολύ αγχωμένη, επειδή πίστευε ότι θα το καταλάβαινε η μητέρα της.

http://www.koolnews.gr

Κατερίνα Στικούδη: Η σοφιστικέ εμφάνιση με το βαθύ ...ντεκολτέ!!!


Το γυαλί γυαλί, αλλά και το ντεκολτέ ντεκολτέ έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. Περί Κατερίνας Στικούδη ο λόγος, που κατά τη διάρκεια νυχτερινής της εξόδου, έκανε εμφάνιση που... κόλασε!

Όπως θα δείτε και στη sexy φώτο που ανέβασε και στο Twitter της, ποζάρει όλο ύφος, φορώντας σοφιστικέ γυαλί μυωπίας, με το καυτό της ντεκολτέ να βγάζει μάτι.



Μας πέταξε τα μάτια έξω η αοιδός!

Πηγή: star.gr

Το ανθρωποφάγο τέρας της Gevauden


Το τέρας της Gevauden το πιο κακόφημο και μυστήριο ανθρωποφάγο ζώο που υπήρξε στην ιστορία ποτέ. Αυτό το θηρίο (πολλοί ισχυρίζονται ότι υπήρξαν δύο από αυτά) τρομοκράτησε την γαλλική επαρχία του Gevauden τα έτη 1764 - 1767. Αν και συχνά ισχυριζόταν ότι ήταν ένας ασυνήθιστα μεγάλο λύκος, η αλήθεια είναι το Τέρας δεν αναγνωρίστηκε ποτέ. Ειπώθηκε ότι ήτανε μεγαλύτερο από ένα λύκο, με κοκκινωπό χρώμα και μια αφόρητη μυρωδιά, καθώς και με δόντια μεγαλύτερα από εκείνα ενός κανονικού λύκου. Το πλάσμα αυτό σκότωσε το πρώτο θύμα του (ένα νεαρό κορίτσι) τον Ιούνιο του 1764. Αυτή ήταν η πρώτη από μια σειρά από πολύ ασυνήθιστες επιθέσεις, όπου το τέρας επιτέθηκε σε ανθρώπους αγνοώντας βοοειδή και κατοικίδια ζώα που βρίσκονταν στα σημεία των επιθέσεων. 210 άνθρωποι δέχθηκαν επίθεση και 113 θύματα έχασαν τη ζωή τους, τα 98 από τα οποία κατασπαράχτηκαν.  Οι επιθέσεις ήταν τόσο συχνές και βίαιες που πολλοί πίστευαν ότι το πλάσμα ήτανε ένας δαίμονας που στάλθηκε από το Θεό ως τιμωρία. Άλλοι θεωρούσαν ότι ήταν ένας λυκάνθρωπος.


Παρά το γεγονός ότι επικράτησε η άποψη ότι το «κτήνος» ήταν πιθανώς ένας μεγάλος λύκος (ή ένα ζευγάρι λύκων, δεδομένου ότι ορισμένες εκθέσεις αναφέρονται σε δύο θηρία, αντί του ενός), το γεγονός παραμένει ότι η περιγραφή του πλάσματος δεν φαίνεται να ταιριάζει σε ένα συνήθεις ευρωπαϊκό λύκο, ο οποίος ήταν καλά γνωστός στους ανθρώπους κατά τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι το κτήνος μπορεί να ήταν μια ύαινα, που ενδεχομένως δραπέτευσε από ένα θηριοτροφείο. Παρόλο που συχνά θεωρούνται ως φοβητσιάρησες και πτωματοφάγες, οι ύαινες είναι πραγματικά πολύ ισχυρά αρπακτικά ζώα και συχνά επιτίθενται στους ανθρώπους στην Αφρική και σε ορισμένες περιοχές της Ασίας.(Μια ύαινα τρομοκράτησε τους Μαλάουι αρκετά πρόσφατα όταν έφαγε έναν άνθρωπο, αναγκάζοντας εκατοντάδες ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα χωριά τους). Ακριβώς όπως το θηρίο της Gevauden, οι ύαινες φημίζονται για τα ισχυρά, τεράστια δόντια τους και την έντονη οσμή τους, και είναι επίσης μεγαλύτερες και πιο ισχυρές από τους λύκους.

Το θηρίο κατάφερε να αποφύγει τους κυνηγούς, ακόμη και το στρατό, παρουσιάζοντας μια θρυλική πονηριά, αλλά τελικά σκοτώθηκε το 1767 από έναν τοπικό κυνηγό τον Jean Chastel. Ο θρύλος λέει ότι Chastel χρησιμοποίησε μια ασημένια σφαίρα για να σκοτώσει το τέρας, αλλά αυτό είναι μάλλον μύθος. Με το άνοιγμα του στομάχου του πλάσματος ο Chastel βρήκε τα λείψανα των τελευταίων ανθρώπινων θυμάτων του, επιβεβαιώνοντας ότι αυτό ήτανε το ανθρωποφάγο ζώο που τρομοκράτησε την περιοχή για τέσσερα ολόκληρα χρόνια.



60χρονη πλήρωσε 250.000 ευρώ αφού την εκβίαζαν ...με ροζ dvd


Oι εκβιαστές ζητούσαν από την 60χρονη το ποσό του μισού εκατομμυρίου ευρώ, προκειμένου να μην δώσουν σε οικεία της πρόσωπα ένα dvd με τις ερωτικές της περιπτύξεις.


Η υπόθεση έχει ήδη πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και χθες ένα μέρος της, εκδικάστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου (διαδικασία ασφαλιστικών) όπου και η 60χρονη είχε κινήσει τη διαδικασία ακύρωσης των επιταγών ύψους 250.000 ευρώ, που είχε εκδώσει για το σκοπό αυτό.


http://www.dete.gr


Η σοκαριστική εμφάνιση της Στεφανί του Μονακό! (Φωτό)


Αγνώριστη η πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό! 
Η μικρότερη κόρη του πρίγκιπα Ρενιέ και της Γκρέις Κέλι μπορεί να είναι μόλις 48 ετών, αλλά φαίνεται μεγαλύτερη λόγω του γερασμένου δέρματός της... Η πριγκίπισσα είναι γεμάτη ρυτίδες!
Μπορεί κάποτε να ήταν πρότυπο ομορφιάς, αλλά όπως φαίνεται ο χρόνος δεν είναι σύμμαχός της!



http://www.gossip-tv.gr



Έβαλε δηλητήριο στο αιδοίο της για να δηλητηριάσει τον άνδρα της!


Ένας 43χρονος άνδρας από τη Βραζιλία μήνυσε τη γυναίκα του, με την κατηγορία ότι έβαλε δηλητήριο στο αιδοίο της ... προκειμένου να τον σκοτώσει.


Η γυναίκα από το Sao Jose do Rio Preto, κατηγορείται ότι έβαλε δηλητήριο στον κόλπο της και μετά παρέσυρε το σύζυγό της στο κρεβάτι, ζητώντας του να κάνουν στοματικό σεξ.

Ο άντρας υποψιάστηκε κάτι όταν αισθάνθηκε στα ρουθούνια του μια περίεργη μυρωδιά φαρμάκου... Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο 43χρονος, μετέφερε άμεσα τη γυναίκα του στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου οι γιατροί έκπληκτοι εντόπισαν ισχυρό δηλητήριο στα αιδοίο και τον κόλπο της.


http://www.tlife.gr

Τα εξοργιστικά tweets του Άδωνι (εικόνα)

«Καυγάς» στο twitter, μετά τον έντονο διάλογο που είχαν σε τηλεοπτική εκπομπή, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης. 


Τον συγκεκριμένο διάλογο, μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr

Πολλοί ήταν εκείνοι που ρώτησαν τον κ. Γεωργιάδη, στο λογαριασμό του στο twitter, για τους μισθούς των βουλευτών.

Ο κ. Γεωργιάδης αρχικά ανέφερε, απαντώντας σε tweets, ότι «σε μία κοινοβουλευτική δημοκρατία το να λειτουργεί σωστά το κοινοβούλιο, είναι κρίσιμο».

Ακλούθησε ο παρακάτω διάλογος...

-«Δηλαδή αν παίρνεις εσύ και οι άλλοι 2000€ το μήνα δε λειτουργεί το κοινοβούλιο; Από πού προκύπτει αυτό».

-«Από τα καρπού 4.000 μηναία έξοδα για τα γραφεία, δώρα, ταξίδια, εκλογές κλπ», απάντησε ο κ. Γεωργιάδης.

-Δώρα; και τι μας νοιάζει εμάς, αν θες να έχεις γραφεία, να κάνεις δώρα και να κόβεις πίτα στο president ρε φίλε;

-Ενδιαφέρει προφανώς τους ψηφοφόρους μου…ξύδι!, ήταν η απάντηση του κ. Γεωργιάδη.


ΠΗΓΗ: enikos.gr



"Η ζωή είναι πολύ σύντομη για την λάθος δουλειά" (εικόνες)

Η Jobisintown.de είναι μια γερμανική ιστοσελίδα online προσλήψεων. Έχουν κάνει αυτές τις καταπληκτικές διαφημίσεις με το σύνθημα "Η ζωή είναι πολύ σύντομη για την λάθος δουλειά». Δείτε τις εικόνες και σκεφτείτε καλά μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξετε δουλεία.

Βέβαια όλα αυτά για ένα κανονικό κράτος και όχι ένα κράτος μπ.....λο όπως κάποιοι κατάντησαν την Ελλάδα σήμερα, όπου το να έχεις δουλειά θεωρείτε πολυτέλεια και χρειάζεται μεγάλη  τύχη...










Αποχώρηση - βόμβα! Φεύγει από την Εθνική ο Σάντος!!!


Αποφασισμένος να αποχωρήσει από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας προκειμένου να δουλέψει ξανά σε κάποιον σύλλογο, κατά προτίμηση στη Γερμανία, φέρεται ο Φερνάντο Σάντος.


Σε συνέντευξή του στον OTE TV και στους Βασίλη Σαμπράλο-Μιχάλη Τσώχο ανέφερε: «Δεν μπορώ να κάθομαι κάθε μέρα σπίτι για μήνες ολόκληρους και να περιμένω να δουλέψω με τους παίκτες μου μόνο για ένα τριήμερο. Είναι η φύση της δουλειάς τέτοια και ως εκ τούτου δεν μπορούμε να την αλλάξουμε. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα, όχι μόνο βραχυπρόθεσμα, αλλά με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει».

Για να προσθέσει: «Στην Ελλάδα έμεινα για άλλα δύο χρόνια με απόφαση καρδιάς και όχι λογικής. Ήταν τόσο έντονο αυτό που μου έλεγε η καρδιά μου που τελικά πείστηκα, παρότι ομολογουμένως ήταν μια δύσκολη απόφαση. Τη στιγμή που έφυγα από τον ΠΑΟΚ, το έκανα γιατί είχα κουραστεί τόσα χρόνια σε καθημερινή βάση στους πάγκους και χρειαζόμουν ένα διάλειμμα από αυτή την τριβή. Πλέον θεωρώ ότι είμαι έτοιμος να δουλέψω σε έναν σύλλογο.

Είναι πολύ σημαντική για μένα η παρουσία μου στην Εθνική Ελλάδας, με την οποία έχω ζήσει και εξακολουθώ να ζω μεγάλες στιγμές. Ωστόσο, δεν μπορώ να περνάω τόσους μήνες χωρίς καθημερινή δουλειά. Δεν μπορώ να κάθομαι σπίτι συνεχώς, χωρίς να δουλεύω. Θα ήθελα να επιστρέψω στην καθημερινότητα ενός συλλόγου, μου έχει λείψει».

Για το πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός είναι φέτος η καλύτερη ομάδα και δίκαια κατακτά το πρωτάθλημα. Δικαιολογεί τον τίτλο του απόλυτου φαβορί που είχε από την έναρξη της σεζόν».

Για τον Ζαρντίμ: «Στη χώρα μου ακούστηκε λίγο παράξενο το γεγονός ότι απολύθηκε, ενώ είχε φέρει αυτά τα αποτελέσματα, ωστόσο αυτό που πιστεύω ότι του συνέβη είναι το γεγονός ότι δεν προσαρμόστηκε στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του Ολυμπιακού, δεν κατάφερε δηλαδή να μπει απόλυτα στο πνεύμα και την κουλτούρα του συλλόγου».

Παράλληλα, ο Σάντος άφησε να εννοηθεί εν όψει του φιλικού (06/002) με την Ελβετία ότι θα επαναφέρει τον Παναγιώτη Κονέ και θα ξαναπάρει τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, ενώ για τον Σωτήρη Νίνη είπε ότι «είναι κεφάλαιο για την Εθνική, αλλά με βάση την πάγια αρχή μου δεν μπορώ να βασιστώ σε ποδοσφαιριστή σε μια στιγμή που δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό».

Πηγή: gazzetta.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger