Από το Blogger.
E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ποια σημεία σέρνουν τους άνδρες από την μύτη

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015


Το μεγάλο στήθος όχι το σιλικονάτο των sex sympols φαίνεται ότι είναι ένα από τα πρώτα σημεία που καθηλώνουν τους άνδρες όταν βλέπουν μια γυναίκα. 

Όπως έδειξε έρευνα που πραγματοποίησε το Ελληνικό Σεξολογικό Ινστιτούτο (ΕΣΙ), το στήθος είναι ένα από τα βασικά σημεία που αιχμαλωτίζει το βλέμμα των ανδρών ενώ ιδιαίτερα υψηλό είναι και το ποσοστό που συγκεντρώνει η περιοχή των γυναικείων γοφών.

Δεν μετράει μόνο η εμφάνιση

Επίσης άλλη έρευνα που που πραγματοποίησε το Ελληνικό Σεξολογικό Ινστιτούτο κατέστησε σαφές ότι οι 7 στους 10 άντρες θεωρούν την εξωτερική εµφάνιση σηµαντικό παράγοντα έλξης Ωστόσο τα καρδιοκτύπια ξεκινούν όταν μια γυναίκα έχει baby face. 

Ενδεικτικά είναι τα συμπεράσματα έρευνας που έγινε στις Ηνωµένες Πολιτείες σε άτοµα που προέρχονταν από πέντε διαφορετικές κουλτούρες :οι άντρες, ανεξαρτήτως ηλικίας, προτιµούν γυναίκες µε µεγάλα µάτια, µικρή µύτη και γεµάτα χείλη, το γνωστό babyface. 

Συστολή και χιούμορ

Μερικοί άντρες µπορεί να θεωρούν συναρπαστική τη διάθεση κάποιων γυναικών να παίρνουν πρωτοβουλίες στον έρωτα και να κάνουν την πρώτη κίνηση, όµως µια σηµαντική µερίδα εξακολουθεί να προβληματίζεται. Κι αυτό γιατί όταν η γυναίκα παίρνει πρωτοβουλίες στην ερωτική σχέση υπονοµεύει έναν αγαπηµένο ρόλο του άντρα: αυτόν του κατακτητή. 

Γι’ αυτό αρκετοί από αυτούς εξακολουθούν να προτιµούν τις γυναίκες που είναι πιο συνεσταλμένες και περιμένουν το πρώτο βήμα από τους άντρες. Μετά το πρώτο ραντεβού πάντως το ισχυρό φύλο φαίνεται ότι εκτιµά ιδιαίτερα τις γυναίκες που είναι φιλικές και έχουν ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούµορ! 

Σέξι χρώμα το κόκκινο

Αν και συνήθως οι άντρες αναφέρουν ότι το πιο σέξι χρώµα είναι το µαύρο, αυτή η προτίµηση µάλλον φαίνεται να αλλάζει άρδην. Έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί την τελευταία δεκαετία αποδεικνύουν ότι οιάνδρες ελκύονται και φλερτάρουν περισσότερο τις γυναίκες που φορούν φωτεινά χρώµατα, και µάλιστα προτιμούν το κόκκινο! 

Όχι όλα στη φόρα 

Μπορεί το καλοκαίρι οι γυναίκες να τα βγάζουν όλα στη φόρα αλλά η τακτική αυτή δεν διεγείρει τους άνδρες. Προτιμούν τις μικρές δόσεις αποκαλύψεων ενώ τα σημεία που καθηλώνουν είναι τα πέλματα οι ώμοι και οι γάμπες.

Πηγή : iatropedia.gr

Μετά από αυτό θα ξαναπετάξεις τσίκλα στον δρόμο;Πρόκειται για μια πολύ κακιά και συνηθισμένη συνήθεια των Ελλήνων. Πολλοί δρόμοι και πεζοδρόμια είναι γεμάτα τσίκλες αλλά το πρόβλημα δεν είναι μόνο αισθητικό.

Δείτε την φωτογραφία που κυκλοφορεί στο Facebook και ξανασκεφτείτε την επόμενη φορά που θα θέλετε να πετάξετε την τσίκλα σας στον δρόμο.
 


4 σημαντικά μυστικά για να μην αρρωστήσεις φέτος το χειμώναΧειμώνας και ιώσεις πάνε μαζί. Κάθε λίγο και λιγάκι, με τα πρώτα κρύα ή με το που δεν ντυθούμε κατάλληλα, αρρωσταίνουμε...Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί ο οργανισμός σας είναι τόσο αδύναμος και επιρρεπής στις ιώσεις;

Κάτι πρέπει να κάνετε λάθος. Δεν είναι τυχαίο που μερικοί άνθρωποι αρρωσταίνουν σπάνια. Η ποιότητα ζωής και ο τρόπος που διατρέφεστε είναι το Α και το Ω.
Εξασφαλίσαμε για εσάς 4 τα σημαντικότερα tips που ακολουθούν οι άνθρωποι που ξέρουν να κρατάνε τις αρρώστιες μακριά.
1. Χαμηλή σε θερμίδες δίαιτα: Ερευνητές έχουν ανακαλύψει ότι οι άνθρωποι οι οποίοι προσέχουν τη διατροφή τους και δεν τρώνε πολλά λιπαρά και τροφές πλούσιες σε θερμίδες, τείνουν να μην αρρωσταίνουν σε σύγκριση με αυτούς που τρώνε ό,τι βρεθεί μπροστά τους. Ο οργανισμός μας έχει ανάγκη από βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Οι άνθρωποι που φροντίζουν να του τα προσφέρουν δεν αρρωσταίνουν και εύκολα
2. Μαγιά μπύρας: Ναι καλά διαβάσατε. Η 83χρονη Barbara Stone πίνει μαγιά μπύρας διαλυμένη σε νερό, κάθε πρωί. Η Stone τονίζει ότι είναι το απόλυτο συμπλήρωμα διατροφής, μιας και είναι πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα. Αν σας είναι δύσκολο να την πιείτε με νερό, η 83χρονη προτείνει να ρίχνετε τη μαγιά μπύρας πάνω σε pop-corn, δημητριακά ή στο γιαούρτι σας. Τέλος, μπορείτε να την προσθέτετε σε σούπες ή sauce.
3. Κρύο ντουζ: Έρευνες έχουν αποδείξει ότι το κρύο ντούζ κάθε πρωί είναι ευεργετικό για την υγεία μας. Αν το αντέχετε δοκιμάστε το. Πολλές ευρωπαϊκές έρευνες είναι υπέρ του κρύου ντουζ. Εμείς θα φέρουμε αντίρρηση;
4. Εξισορροπημένο pH: Το σώμα μας προτιμά το pH μας να είναι γύρω στο 7,4. Τροφές οι οποίες είναι πολύ όξινες είναι απαγορευμένες. Οι άνθρωποι που ακολουθούν το tip του εξισορροπημένου pH τρώνε τροφές πλούσιες σε βιταμίνες, οι οποίες είναι χαμηλές σε οξύτητα. Ποιες είναι αυτές; Μα φυσικά τα φρούτα και τα λαχανικά. Αποφεύγουν τη ζάχαρη, τα επεξεργασμένα τρόφιμα και το κόκκινο κρέας.
Αυτά ήταν μερικά από τα tips των υγιών ανθρώπων. Δοκιμάστε τα!

Το Ξενοδοχείο Iglu

Καλώς ήρθατε στη φύση μέσα σε ένα προσεκτικά σχεδιασμένο περιβάλλον από άστραφταν κρυστάλλους χιονιού - ξαναχτίστηκε κάθε σεζόν από το 3000 τόνους χιονιού σε έξι τοποθεσίες στις Άλπεις και τα Πυρηναία. Ένα ζωντανό προϊόν για συναρπαστικά γεγονότα και μια από τις πιο καινοτόμες ιδέες ξενοδοχείο της εποχής μας - CO2 ουδέτερη και βιώσιμη. Μια αξέχαστη εμπειρία σας περιμένει!
Απίστευτο: Δείτε τι κρύβεται πίσω από το αγαπημένο σας χρώμα....


Μετά από πολυετείς έρευνες που έχουν κάνει αξιόλογοι ερευνητές είναι πλέον βέβαιο ότι το αγαπημένο μας χρώμα αποκαλύπτει την προσωπικότητα μας.

Ο καθηγητής ψυχολογίας Max Luscher ενδιαφέρθηκε από φοιτητής για την ψυχολογία του χρώματος, δημιούργησε το ΧΡΩΜΟ ΤΕΣΤ που χρησιμοποιείτε σε πολλές επιχειρήσεις και εργοστάσια για να αξιολογήσουν την προσωπικότητα των υπαλλήλων τους και να τους τοποθετήσουν στην κατάλληλη θέση.

Ο Max Luscher ισχυρίζεται ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μια ιδιαίτερη προτίμηση σε ένα χρώμα. Η σημασία αυτού του χρώματος είναι καθολική και παραμένει η ίδια για τους νέους, τους ηλικιωμένους, τους άνδρες, τις γυναίκες, τους μορφωμένους, τους αμόρφωτους, τους «πολιτισμένους» και τους «απολίτιστους.

Δείτε τι κρύβεται πίσω από το αγαπημένο σας χρώμα
Κόκκινο: Tο κόκκινο είναι η «επιβολή της βούλησης». Δείχνει μια ηγετική προσωπικότητα που έχει όρεξη για ζωή. Το άτομο αυτό το χαρακτηρίζει η ισχυρή θέληση, αντιμετωπίζει με θάρρος τη ζωή και δεν το βάζει κάτω στις δυσκολίες. Είναι δημιουργικό και το ενδιαφέρει η ανάπτυξη. Αναζητά διαρκώς τρόπους να ικανοποιήσει τις φυσικές του ορέξεις και να αποκτήσει πολλές εμπειρίες. Έτσι οδηγείται σε σεξουαλικούς πειραματισμούς και απιστίες. Διαπρέπει στα αθλήματα και στον επιχειρηματικό στίβο. Είναι επίσης κυκλοθυμικό, δεν μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματα του, εγωκεντρικό, ανυπόμονο και ανταγωνιστικό. Ζει στο παρόν.

Κίτρινο: Το κίτρινο αντιπροσωπεύει τη χαλάρωση και τη διαστολή. Ψυχολογικά, η χαλάρωση σημαίνει απαλλαγή από τα βάρη, τα προβλήματα και τους περιορισμούς. Δείχνει ένα άτομο ευρηματικό και εργατικό, αλλά η εργατικότητα του έρχεται και παρέρχεται. Είναι περίεργο, ευέλικτο, επικοινωνιακό και ελπίζει να ευτυχίσει. Λατρεύει την περιπέτεια, του αρέσει να εντυπωσιάζει και έχει την ικανότητα να εμπνέει. Αναζητά τη σπουδαιότητα, θέλει την εκτίμηση των άλλων και δεν ησυχάζει, αν δεν ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες του. Απευθύνεται πάντα προς το μέλλον.

Πράσινο: Το πράσινο είναι η ενεργός βούληση σαν εγκαρτέρηση και επιμονή. Αποτελεί αίσθηση σταθερότητας, εμμονής αλλά προπάντων αντίστασης στις αλλαγές. Δείχνει ένα άτομο που είναι συνεπές και ασχολείται με θέματα αυτογνωσίας. Ενδιαφέρεται για τη βελτίωση της υγείας και την ποιοτική επιμήκυνση της ζωής, της δικής του και των άλλων. Θέλει να είναι βέβαιο για την αξία του και ή έχει μια εξιδανικευμένη εικόνα για τον εαυτό ή αναμένει από τους άλλους την παραδοχή. Επιθυμεί να σέβονται τη γνώμη του και επιδιώκει να δικαιώνονται οι αρχές τις οποίες πρεσβεύει. Έτσι βάζει τον εαυτό tou στο βήμα και συνηθίζει να ηθικολογεί και να παραινεί τους άλλους. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να εντυπωσιάζει.

Μπλε: Το μπλε αντιπροσωπεύει την πλήρη ηρεμία και την ψυχολογική ευφορία σαν ησυχία και ευχαρίστηση. Αντιστοιχεί συμβολικά στο ήσυχο νερό και τη σαφήνεια του χειρογράφου. Δείχνει ένα άτομο ισορροπημένο, γαλήνιο, κατασταλαγμένο και ασφαλές. Αντιπροσωπεύει τους δεσμούς και την αίσθηση του να ανήκει κανείς κάπου. Υπολογίζει πολύ τις ανάγκες των άλλων και είναι αφοσιωμένος φίλος. Αποφασίζει με γνώμονα τη λογική και όχι το συναίσθημα. Αναζητά ένα ήσυχο και τακτοποιημένο περιβάλλον που δεν θα υπάρχουν ενοχλήσεις και ταραχές, στο οποίο τα γεγονότα θα κυλούν ομαλά και σε παραδοσιακά πλαίσια. Έχει ανάγκη να αισθάνεται ότι εμπιστεύεται και θέλει να νοιώθει ότι και οι άλλοι τον εμπιστεύονται.

Μωβ: Είναι το χρώμα της «ταύτισης». Αυτή η ταύτιση είναι ένα είδος μυστικής ένωσης μεταξύ υποκειμένου και αντικειμένου, έτσι ώστε, οτιδήποτε είναι αντικείμενο σκέψης ή επιθυμίας να μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Δείχνει ένα άτομο ευαίσθητο και ενορατικό, με μεταφυσικές ανησυχίες. Είναι ευκολόπιστο και δυσκολεύεται να διακρίνει το πραγματικό από το φανταστικό. Συναισθηματικά είναι ανασφαλές, έχει ανάγκη από κατανόηση και ένα σύντροφο με τον οποίο να μπορεί να ταυτιστεί. Αν αυτό δεν ισχύει, τότε προσπαθεί να γοητεύσει τους θαυμαστές του με τους ελκυστικούς τρόπους του..

Άσπρο: Το άσπρο και το μαύρο είναι τα δύο άκρα, το Άλφα και το Ωμέγα, η αρχή και το τέλος. Το άσπρο είναι η καθαρή σελίδα στην οποία πρόκειται να γραφτεί η ιστορία, το μαύρο είναι το τέλος, πέρα από το οποίο δεν υπάρχει τίποτε πλέον. Το άσπρο δείχνει ένα άτομο ανήσυχο που δεν τιθασεύεται εύκολα. Πρόκειται για μια πολύπλοκη προσωπικότητα, παρορμητική και ριψοκίνδυνη. Άτομο δημιουργικό και αφηρημένο, εκφράζεται μέσα από την τέχνη και έχει ισχυρό ταμπεραμέντο.

Μαύρο: Το μαύρο είναι το σκοτεινότερο χρώμα και πράγματι αποτελεί την άρνηση του ιδίου του χρώματος. Το μαύρο είναι το «Όχι» σε αντιδιαστολή με το Άσπρο που είναι το «Ναι». Το μαύρο δείχνει ότι είστε ένα άτομο με ακραία συμπεριφορά. Αποκηρύσσετε τα πάντα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υπάρχουσα κατάσταση, στην οποία κατά τη γνώμη σας τίποτε δεν είναι όπως θα έπρεπε να είναι. Επαναστατείτε κατά της μοίρας ή τουλάχιστον κατά της δικής σας μοίρας και ρέπετε προς επιπόλαιες και απερίσκεπτες ενέργειες.

Καφέ: Το καφέ χρώμα δείχνει την ανάγκη παροχής ενός ασφαλέστερου περιβάλλοντος. Το προτιμάνε τα άτομα που είναι στερημένα και χωρίς ρίζες, που δεν έχουν μια εστία στην οποία να αναπαυτούν και να νοιώσουν ασφάλεια όπως αυτοί που ξεριζώθηκαν λόγω μιας εμπόλεμης κατάστασης. Αν είναι το αγαπημένο σας χρώμα έχετε έντονη ανάγκη από φυσική άνεση, αισθησιακή απόλαυση ή προσπαθείτε να απαλλαγείτε από μια δυσάρεστη κατάσταση (ανασφάλεια, φυσική ασθένεια, ή υπάρχουν προβλήματα που αδυνατείτε να αντιμετωπίσετε).

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger