Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ταμτα: Δειτε τις... καυτες ποζες που ανεβασε στο twitter!

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012





Mερικές φορές το γυμνό είναι λιγότερο σέξι από το αισθησιακό!  



Το σίγουρο είναι, λοιπόν, ότι με τις τελευταίες - καυτές - πόζες που ανέβασε στο twitter η τραγουδίστρια, θα αναστατώσει πολλούς άντρες..





Πηγή: http://www.verikoko.net


Video:H NASA παρουσιαζει την γεννηση ενος γαλαξια!

Η NASA έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο μέσα από το οποίο παρουσιάζει την γέννηση ενός γαλαξία. Παρακολουθήστε το..

ΚΤΗΝΟΣ αλυσοδεσε τον αλλοδαπο υπαλληλο του σε δεντρο στη Σαλαμινα! (ΦΩΤΟ)


Ένας αλλοδαπός άνδρας βρέθηκε το μεσημέρι αλυσοδεμένος σε δέντρο στα Αμπελάκια της Σαλαμίνας.
Το θύμα εντόπισαν κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι κινητοποίηθηκαν άμεσα για να του κόψουν τις αλυσίδες και στη συνέχεια τον  μετέφεραν στο νοσοκομείο.


Από την Αστυνομία διαπιστώθηκε ότι τον αλλοδαπό είχε δέσει στο δέντρο το αφεντικό του, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης φούρνου στην περιοχή, επειδή πίστευε ότι τον έκλεβε.

Μετά την απελευθέρωση του αλλοδαπού, ο δράστης εμφανίστηκε μόνος του στο αστυνομικό Τμήμα και ομολόγησε την πράξη του, ενώ συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.


Sexy Ελληνιδα ηθοποιος ντυθηκε "πορνοσταρ" και παρακαλαει να την..."παρουν"!(φωτος)



Είναι εντυπωσιακή. Διαθέτει το ωραιότερο σώμα της ελληνικής show biz. Στην καριέρα της όλοι της οι ρόλοι, την παρουσιάζουν ως την "μοιραία γυναίκα" που επιθυμούν όλοι οι άντρες. Έναν τέτοιο ρόλο θα ερμηνεύσει και φέτος στο θεατρικό σανίδι!
Η προκλητική Νατάσα Καλογρίδη θα πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Πάττυ Χύμα" -βασισμένη στο αφήγημα του Πέδρο Αλμοδόβαρ- που θα ανέβει στο "Υπόγειο" του Ιδρύματος Μιχάλη Κακογιάννη, στα πλαίσια του Low Budget Festival. Κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες του πολυτάλαντου αδελφού της Αντώνη Καλογρίδη και σε διασκευή του ίδιου και του Αλέξανδρου Ρήγα, η Νατάσσα, θα υποδυθεί μια πόρνη!

"Λοιπόν είμαι παγκόσμιο sex symbol ή διεθνές αστέρι του πορνό… Διαλέγεις και (με) παίρνεις! Αποστολή μου η "κακή" εκπαίδευση με αρχές. Γελάς ε;… Με λένε Πάττυ Χύμα and I'm a such a bad girl".
Η παράσταση θα παρουσιαστεί 1,2,3 Δεκεμβρίου 2012 και από την προπώληση των εισιτηρίων που ξεκίνησε... αναμένεται να γίνει sold out!

http://www.fthis.gr/

Ποια ειναι η πασιγνωστη ηθοποιος της φωτογραφιας με τρελη κυτταριτιδα;

Σε κάθε της εμφάνιση καταφέρνει να στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω της..


Η 54χρονη Sharon Stone δείχνει να αψηφά τα σημάδια γήρανσης και συνεχίζει να καμαρώνει για τη νεανική της εμφάνιση!




ΠΗΓΗ: tlife

ΚΥΝΗΓΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ENA ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΠΛΑΣΜΑ



Κτηνίατροι στην Ουκρανία αγωνίζονται για να προσδιορίσουν ένα «μεταλλαγμένο» ζώο που σκοτώθηκε από κυνηγούς σε μια απομακρυσμένη περιοχή της πρώην σοβιετικής δημοκρατίας.
Οι ντόπιοι λένε ότι είναι ένα μυστήριο "Chupacabra" που εντοπίστηκε μερικές φορές τα τελευταία χρόνια.
Εχει γκρι χρώμα με «δόντια» και ένα μακρουλό λαιμό, έχει κοντύτερα πόδια μπροστά,και θυμίζει λίγο καγκουρό, ενώ όσοι το έχουν δει λένε ότι μοιάζει με σκύλο και αλεπού.

Υπήρξαν ισχυρισμοί ότι θα μπορούσε να είναι μια «μεταλλαγμένη» αλεπού που έχει δηλητηριαστεί από την ακτινοβολία, ενώ μια άλλη θεωρία ήταν ότι ίσως είναι ένα υβρίδιο που προέρχεται από ένα Σοβιετικό φυτό απο τη διεξαγωγή δοκιμών σε ζώα σχετικά με χημικά ή βιολογικά όπλα ανάπτυξης.
«Το ζώο δεν μοιάζει με αλεπού ή λύκο, ή ρακούν,« είπε ο Μιχαήλ Ilchenko, αναπληρωτής επικεφαλής της κτηνιατρικής υπηρεσίας
«Δεν μπορεί να είναι και κουνάβι. Δεν έχω δει ποτέ ξανά τέτοιο ζώο, Αλλά, αν κρίνουμε από τα δόντια, σίγουρα μπορώ να πω ότι είναι ένα αρπακτικό.


«Η γνώμη μου είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι ένα υβριδικό ζώο ή μεταλλαγμένο».
Μια μακάβρια και ανεπιβεβαίωτη εκδοχή είναι ότι ρουφούσε το αίμα από κοτόπουλα, κουνέλια και κατοικίδια ζώα που βρέθηκαν σκοτωμένα σε απομακρυσμένα χωριά.
Τα σκυλιά σύμφωνα με τους ντόπιους έχουν φοβηθεί από αυτό.


Δειτε πως βγηκε η φραση “Οχι ρε πουσ… μου” [φωτος]


Θα το ανακαλύψετε στις φωτογραφίες που θα δείτε!...




















10 σημαδια οτι η κοπελα σου ειναι λιγο… τσοντα!



Μήπως όταν βγαίνετε έξω την χαιρετάνε μόνο άντρες; Το συρτάρι στο μπάνιο της είναι γεμάτο προφυλακτικά, λιπαντικά και τεστ εγκυμοσύνης; Μάλλον κάτι δεν πάει καλά.

Άμα σου μπει το μικρόβιο της υποψίας, δύσκολα βγαίνει χωρίς να το ψάξεις. Αν λοιπόν νομίζεις ότι η κοπέλα που μόλις γνώρισες είναι αυτό που λέμε «από μπροστά παρθένα και…» ήρθε η ώρα να το ανακαλύψεις με τον πιο εύκολο τρόπο.

Την ξέρουν όλοι 

Και φυσικά δεν μιλάω για γυναίκες, αλλά για άντρες. Όταν λοιπόν βγαίνετε έξω και σε όποιο μαγαζί κι αν πάτε την χαιρετάνε μόνο άνδρες, κάτι δεν πάει καλά. Ίσως θα έπρεπε να πονηρευτείς για το αν τελικά είναι ή ήταν μόνο φίλοι. Μα να μην την ξέρει ούτε μια γυναίκα; 

Δεν σου λέει τον αριθμό 

Όχι του κινητού της, ούτε του σταθερού της, αλλά τον αριθμό στην ερώτηση με πόσους άντρες έχει πάει. Τώρα εδώ που τα λέμε καμιά γυναίκα δεν πρόκειται να σου δώσει τον ακριβή αριθμό. Αν όμως το φέρει η κουβέντα και δεις το κεφάλι να χαμηλώνει και τα μάτια να σκοτεινιάζουν μην περιμένεις μονοψήφιο. 

Περίεργα τατουάζ 

Ξέρεις ότι πλέον όλο και περισσότερες γυναίκες έχουν, χωρίς απαραίτητα να σημαίνει κάτι ύποπτο. Το θέμα όμως είναι που τα έχει. Αν λοιπόν τα δεις σε περίεργα σημεία όπως στους γοφούς, μέσα στους μηρούς, στα οπίσθια ή κοντά στο στήθος της, τότε θα πρέπει ν’ αναρωτηθείς γιατί θέλει να τραβήξει την προσοχή σ’ αυτά τα σημεία; 

Το μπάνιο της το τσέκαρες; 

Οι περισσότερες γυναίκες δεν περιμένουν να ψάξεις το μπάνιο τους και εσύ δεν το κάνεις γιατί νομίζεις ότι θα βρεις μόνο χαρτί υγείας, κρέμες και ταμπόν. Λάθος. Εκεί είναι που πρέπει να ψάξεις αν έχεις υποψίες. Αν βρεις ένα συρτάρι γεμάτο προφυλακτικά, αντισυλληπτικά, λιπαντικά και τεστ εγκυμοσύνης, άρχισε ν’ ανησυχείς. Αν είναι μαζί σου σε σχέση τι τα θέλει όλα αυτά; 

Το λένε και οι φίλοι σου 

Όχι δεν σε ζηλεύουν. Ούτε θέλουν το κακό σου. Ίσως θα έπρεπε να τους ακούσεις μιας και βλέπουν μερικά πράγματα πιο ξεκάθαρα από σένα. Έχε στο μυαλό σου, ότι όσοι περισσότερο το λένε, τόσο περισσότερο πρέπει ν’ ανησυχείς. Δεν πάνε να σου φάνε την γκόμενα. Υπάρχει άλλωστε και ο άγραφος νόμος μεταξύ φίλων. 

Πλησιάζει αλλά κρατάει κι αποστάσεις 

Αναρωτιέσαι πως γίνεται; Αν την δεις να προσκολλάτε πάνω σου και ν’ αρχίζει από νωρίς τα σ’ αγαπώ κτλ, ούτως ή άλλως πρέπει ν’ ανησυχείς. Αν όμως παράλληλα μετά από λίγο την δεις να κρατάει αποστάσεις, τότε πρέπει ν’ ανησυχείς διπλά. Τι την θέλει την ελευθερία; Μήπως για να κάνει τη ζωή της; 

Πολλά ψέματα 

Οι ιστορίες που σου λέει για το πώς πέρασε χτες το βράδυ μπορεί και να συγκρούονται μεταξύ τους. Μπορεί αν σου πει ότι πήγε σινεμά με τις φίλες της να σου ακουστεί τελείως αθώο, μέχρι 10 λεπτά αργότερα που θα σου πει για την άρρωστη γιαγιά της. που ήταν τελικά; 

Εθισμός 

Όχι απαραίτητα σε ναρκωτικά αλλά και στο αλκοόλ. Οι άνθρωποι που είναι επιρρεπής στους εθισμούς, είναι και στην ζωή τους γενικότερα. Αν δεν κόβει το ένα ποτηράκι παραπάνω, είσαι σίγουρος ότι έχει ξεκόψει από την παλιά ζωή της; 

Είναι διακριτική 

Αν σου πει ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πει στους φίλους ή τους γονείς της ότι είστε μαζί, τότε σίγουρα λέει ψέματα. Όταν μια γυναίκα έχει καινούριο άντρα στη ζωή της αποτελεί το Νο1 στις συζητήσεις και ανυπομονεί να τον γνωρίσει σε όλους. Αν λοιπόν αποφεύγει και τους χώρους με πολύ κόσμο, κάτι δεν πάει καλά και μάλλον αφορά και κάποιον άλλο άνδρα. 

Ελεύθερη τα βράδια 

Όχι συνέχεια, αλλά αν κάθε τρεις και λίγο κανονίζει να βγει γυναικοπαρέα, μόνο γυναικοπαρέα δεν είναι. Κι εσύ έχεις φίλους άλλα δεν πας γήπεδο μαζί τους 4 φορές την εβδομάδα.  


Ξοδευε πανω από 6.000 ευρω σε κεμπαπ το χρονο! Δειτε πως εγινε


Η πιο παχύσαρκη έφηβη της Μεγάλης Βρετανίας, που για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο χρειάστηκε να γκρεμιστεί ένας τοίχος του σπιτιού της στο Aberdare της νότιας Ουαλίας, είχε φτάσει να ζυγίζει 400 κιλά εξαιτίας των... κεμπάπ που παράγγελνε κάθε εβδομάδα.

Όπως αποκάλυψε σε βρετανικά μέσα ο διανομέας φαγητού της γειτονιάς της, η 19χρονη Georgia Davis συνήθιζε να παίρνει τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα οκτώ κεμπάμπ και δύο μπουκάλια 1,5 λίτρου αναψυκτικά.
Σύμφωνα με τον ίδιο η νεαρή κοπέλα ξόδευε πάνω από 6.000 ευρώ το χρόνο στα αγαπημένα της κεμπάπ!


Η απιστευτη ιστορια μιας γυναικας με κοιλια εγκυου που ομως δεν κυοφορει!


Η ιστορία που θα διαβάσετε είναι απίστευτη, και όμως είναι πέρα για πέρα αληθινή. Ο λόγος λοιπόν για τν Kerri Dowdswell η οποία έχει κοιλιά εγκύου αλλά δεν κυοφορεί!
Κάθε φορά που η 24χρονη κοπέλα τρώει έστω και λίγες μπουκιές από το φαγητό της ή κάποιο γλυκό, το στομάχι της φουσκώνει τόσο πολύ που μοιάζει με έγκυο. Μάταια, κάθε φορά που τρώει, προσπαθεί να πείσει τους γύρω της πως δεν είναι έγκυος. Οι ίδιοι άνθρωποι διαπιστώνουν πως λέει αλήθεια γιατί απλά, όταν χωνέψει, η κοιλιά της επανέρχεται σε φυσιολογικά επίπεδα. Φυσικά, η συγκεκριμένη απίστευτη ιστορία έχει απασχολήσει τους γιατρούς οι οποίοι της έχουν κάνει ό,τι εξέταση δυσανεξίας, δυσπεψίας και αλλεργίας υπάρχει, όμως όλες βγαίνουν 'καθαρές'. Έτσι, δεν μπορεί να εξηγηθεί γιατί η νεαρή κοπέλα αποκτά τέτοια κοιλιά μισή ώρα αφότου έχει φάει. Το πρόβλημα της Kerri είναι με τα ρούχα της καθώς πρέπει πάντα να φορά πολύ ελαστικά ρούχα ή ρούχα εγκυμοσύνης για να της κάνουν με αυτή τα σοβαρή αυξομείωση στο στομάχι της. «Ντρέπομαι πολύ. Προσέχω πολύ τι τρώω και ασκούμαι τακτικά και δε μπορώ να καταλάβω πως κάθε φορά μοιάζω σαν να είμαι έτοιμη να σκάσω» λέει η ίδια και συνεχίζει: «Με ρωτάνε πολύ συχνά πότε θα γεννήσω και πρέπει να εξηγώ ότι αυτό που έχω στην κοιλιά μου δεν είναι μωρό... αλλά ψητό.
Έχω εγκαταλείψει κάθε ελπίδα ότι θα βρεθεί η θεραπεία για αυτό που έχω. Δεν είναι επίπονο, απλά είναι δυσάρεστη η αίσθηση και νιώθω ντροπή. Έχω μάθει να ζω με αυτό και προσπαθώ να το βλέπω χιουμοριστικά. Οι φίλοι και οι γονείς μου το αποκαλούν "φαγητό-μωρό"».

Ο Μεσι Τζουνιορ ειναι φτυστος ο πατερας του

Τον γύρο του κόσμου κάνει η φωτογραφία του νεογέννητου Τιάγκο Μέσι, γιου του Αργεντινού σταρ των γηπέδων, ενώ ήδη μεταξύ αστείου και σοβαρού έχουν αρχίσει τα σενάρια για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.
Το μωρό όπως φαίνεται και στη φωτογραφία είναι ίδιο ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος δηλώνει ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο, ενώ η είδηση για την γέννηση του Τιάγκο είναι πρώτο θέμα σε Ισπανία και Αργεντινή.


Νανα Καραγιαννη: Διαβαστε πως περιγραφει τον καθημερινο της αγωνα!


Ζητήσαμε από την δημοσιογράφο και ραδιοφωνική παραγωγό Νανά Καραγιάννη να μας περιγράψει ένα 24ωρο της. Πώς ξεκινά η ημέρα της και πως κλείνει έχοντας στην αγκαλιά της τον πολυαγαπημένο της σύζυγο Γιάννη Κωτσόπουλο;
Τι κάνει με τους γιατρούς της, πώς καλύπτει τη γυναικεία της φιλαρέσκεια, ποιους συναντά και τους θεωρεί δικούς της ανθρώπους; Διαβάστε τι γράφει καθημερινά το ημερολόγιο της...
«Η μέρα μου ξεκινά από πολύ νωρίς αφού λόγω συνήθειας από το ραδιόφωνο έχω συνηθίσει να ξυπνώ αξημέρωτα!!
Φτιάχνω ένα πρωινό για μένα και τον σύζυγο (συνήθως τοστάκια) και απαραιτήτως milkshake μπανάνα όπου πίνω τουλάχιστον 2 την ημέρα! Εντολή γιατρού αλλά και μεγάλη απόλαυση.

Μετά θα μαγειρέψω και θα ασχοληθώ με τις δουλειές του σπιτιού.

Τις περισσότερες ημέρες έχω επισκέψεις στους γιατρούς μου για την παρακολούθηση της προόδου της υγείας μου.
Στο χρόνο που απομένει θέλω να βλέπω καλούς μου φίλους στ' αγαπημένο μου στέκι στα Μελίσσια.
Άλλοι είναι από τον χώρο μας, συνάδελφοι καλοί που μου στάθηκαν σε όλη αυτή την περιπέτεια και ήταν κοντά μου κατά την νοσηλεία μου στο Ιατρικό Κέντρο αλλά και νέοι φίλοι που γνώρισα με αφορμή την όλη κατάσταση όπως η Αναστασία που φροντίζει για την... γκαρνταρόμπα μου.
Τα βράδια είναι πάντα αφιερωμένα στον σύζυγο μου που γυρνά σπίτι κουρασμένος και αγαπημένη μας ώρα είναι αυτή του dinner. Εκεί θα πούμε τα νέα της ημέρας και θα χαλαρώσουμε.
Τουλάχιστον 3-4 φορές εβδομαδιαίως πηγαίνουμε στα λατρεμένα πεθερικά μου για φαγητό.
Φυσικά, δεν αμελώ τις γυναικείες μου....υποχρεώσεις! Μαλλάκια, νυχάκια, μαυρισματάκια, ότι μπορεί να βοηθήσει σε αυτές τις δύσκολες μέρες να αισθανθώ καλυτέρα!
Παράλληλα, προσπαθώ να κάνω τις επαφές μου όσο αφορά τα επαγγελματικά και να δω ακριβώς τι θα κάνω.

Μεγάλη μου επιθυμία είναι να επιστρέψω στην ραδιοφωνική μου εκπομπη,13 χρόνια δεν είναι λίγα...Μου λείπει πολύ η επικοινωνία με τους πρωινούς μου φίλους αλλά και όλοι οι συνάδελφοι μου εκεί».



ΠΗΓΗ: radar.gr

"Οποιος διαβαζει αυτο το σημειωμα να ξερει οτι πεθαινω! Πειτε στον πατερα μου οτι τον αγαπω"

Μια απίστευτη ιστορία ενός 28χρονου, θύματος του τυφώνα Σαντυ, ήρθε στο φως και αναπαράγεται από όλα τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ.


Ο 28χρονος Μαικ, κάτοικος Νιου Τζέρσει, έβλεπε το τέλος να έρχεται λιγα λεπτά αφού είχε επισκεφθεί την περιοχή του ο τυφώνας Σάντυ. Έτσι, άφησε σε ένα γειτονικό σπίτι ένα σημείωμα προς τον πατέρα του λέγοντας του οτι τον αγαπάει.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ενα σημείωμα έκανε τον γύρο του facebook. Με πολλή συγκίνηση όλοι το διάβαζαν και το αναπαρήγαγαν. 

Εγραφε: "Όποιος διαβάζει αυτό το σημείωμα να ξέρει ότι πεθαίνω. Είμαι 28 χρονών και με λένε Μάϊκ. Έπρεπε να μπω στο σπίτι σας. Πήρα κάτι κουβέρτες από τον καναπέ. Εχω υποθερμία. Δεν πήρα τίποτε άλλο. Ενα κύμα με παρέσυρε μέσα από το σπίτι μου στ΄ανοιχτά. Το νερό έξω είναι 3 μέτρα. Δεν υπάρχει ελπίδα να σωθώ. Πείτε στον πατέρα μου ότι τον αγαπώ και ότι προσπάθησα. Ο αριθμός του είναι ###############. Το όνομά του είναι Τόνι. Ελπίζω να βγάζετε νόημα από αυτό γιατί γραφω στο σκοτάδι. Πήρα και ένα μαύρο μπουφάν. Αντίο. Ο Θεός να με βηθήσει."

Το σημείωμα έκανε εντύπωση σε έναν ραδιοφωνικό παραγωγό ο οποίος κάλεσε τον αριθμό. Με την δεύτερη του απάντησε ο πατέρας. Ο Τόνι. Είχε ήδη βρεθεί με τον γιο του που σώθηκε από θαύμα.
Τότε, ο νεαρός είπε την ιστορία του.

Είπε ότι επι τουλάχιστον 5 ώρες πάλευε με τα κύματα. Η θάλασσα είχε μπει μεσα στο σπίτι του και τον είχε παρασύρει στ' ανοιχτά. Προσπάθησε με τα πολλά να κολυμπήσει προς ένα σπίτι στην στεριά που δεν είχαν μπει ακόμα νερά.
Εκεί, σχεδόν γυμνός πήρε κουβέρτες και ένα μπουφάν και τύλιξε το σώμα του. Μετά από 2 ώρες εμφανίστηκε ένας άνδρας ο οποίος τον πήγε στο σπίτι του και του έδωσε νερό και ρούχα. Από εκεί επικοινώνησε με έναν φίλο του ο οποίος με την σειρά του ειδοποίησε τον πατέρα του.

http://www.newsit.gr

Καποτε θα 'ρθουν - Παυλος Σιδηροπουλος - Για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεωτεροι (βιντεο)


Μουσική: Μ. Θεοδωράκης
Στίχοι:  Λ. Παπαδόπουλος
Πρώτη ερμηνεία: Π. Σιδηρόπουλος

Ο Παύλος Σιδηρόπουλος (1948-1990) o σημαντικότερος εκπρόσωπος της Ελληνικής ροκ, ήταν δισέγγονος του Ζορμπά και ανιψιός της Έλλης Αλεξίου. Σε αυτές τις δύο διαφορετικές του ρίζες έβλεπε την αιτία της συνύπαρξης σε αυτόν του rocker και του σκεπτικιστή. Η πολύ μεγάλη ευαισθησία του έδινε υποστήριζε τραγούδια έξω από το ρεπερτόριο του. Η εκτέλεση του Παύλου στο παραπάνω τραγούδι είναι ανεπανάληπτη.



Κάποτε θα ‘ρθουν να σου πουν
πως σε πιστεύουν σ’ αγαπούν
και πως σε θένε
Έχε το νου σου στο παιδί
κλείσε την πόρτα με κλειδί
ψέματα λένε

Κάποτε θα ‘ρθουν γνωστικοί
λογάδες και γραμματικοί
για να σε πείσουν
Έχε το νου σου στο παιδί
κλείσε την πόρτα με κλειδί
θα σε πουλήσουν

Και όταν θα ‘ρθουν οι καιροί
που θα ‘χει σβήσει το κερί
στην καταιγίδα
Υπερασπίσου το παιδί
γιατί αν γλιτώσει το παιδί



Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger