Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου στο show της Ρούλας Κορομηλά

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013


Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει βίντεο που εμφανίζει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο της κυβέρνησης, Σίμο Κεδίκογλου, από την εποχή της θητείας του στον ψυχαγωγικό τομέα, στο πλευρό της παρουσιάστριας Ρούλας Κορομηλά στο σόου «Bravissimo», στο κανάλι του ΑΝΤ1 το 1995.

Ο Σίμος Κεδίκογλου είναι το πρόσωπο της επικαιρότητας από το απόγευμα της Τρίτης μετά την ανακοίνωση για το κλείσιμο της ΕΡΤ και το σάλο που δημιούργησε η απόφαση της κυβέρνησης.



Έκανε καταγγελία σε ιερόδουλη επειδή ήταν πολύ άσχημη!


Όχι απλά την αστυνομία αλλά το τηλέφωνο της αμέσου δράσεως κάλεσε ένας άνδρας για να κάνει καταγγελία σε μια ιερόδουλη. Ποια ήταν η κατηγορία; Ότι ήταν πολύ άσχημη!

Ο άνδρας από το West Midlands κάλεσε το 999 (το δικό μας 100) καταγγέλοντας ότι η γυναίκα του είχε πει πως είναι όμορφη. Η αστυνομία πάντως τον προειδοποίησε να μην απασχολεί χωρίς λόγο τις τηλεφωνικές γραμμές έκτακτης ανάγκης.

"Της είχα πει από όταν κανονίζαμε να συναντηθούμε να μου δώσει μια ειλικρινή περιγραφή της εμφάνισης της αλλιώς δεν θα χρησιμοποιούσα τις υπηρεσίες της" κατήγγειλε ο άνδρας.

Μάλιστα, ο άνδρας επικαλέστηκε τη Νομοθετική Πράξη περί προστασίας του καταναλωτή που ισχύει στην Αγγλία από το 1979 για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα του να γνωρίζει την "ποιότητα του προϊόντος που αγοράζει".


ΑΣ ΤΗΝ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΟΥΜΕ: Η αναλυση μιας φωτογραφιας που ΣΟΚΑΡΕΙ!



Σε αυτή τη φώτο βλέπουμε τη Μιμή, τον Γιώργο Λιάνη, την Έλλη Στάη και την Προεδράρα Κάρολο Παπούλια.

Απορία 1η...

Οι κοπελιές κάνουν μπάνιο τόπλες;

Απορία 2: Ο τύπος πίσω απ' τον Γιώργο γιατί τη βγάζει μόνος του;

Απορία 3: Το δεξί (αριστερό όπως βλέπουμε) βυζ@ της Λιάνη το πιάνει ο χαμογελαστός τύπος δίπλα της; Για αυτό άλλωστε φαίνεται μία μικρή σκιά και κάτι δάχτυλα εκεί. Άλλωστε το άλλλο βυζ@ είναι "πλάκα", επειδή δεν το κρατά όρθιο τίποτα...

Απορία 4: Ο Παπούλιας γιατί δεν κοιτά το φωτογραφικό φακό; Μήπως επειδή μπανίζει και κρατά το στήθος της Στάη δίπλα του (προσέξτε τα δάκτυλα στο δεξί βυζ@ της Έλλης); Κι αυτή άλλωστε δεν κοιτά το φάκό. Κοιτά τον Παπούλια... Κι ο Παπούλιας κοιτά το βυζ@ της...

Σε κάθε περίπτωση, η παρέα φαίνεται να περνά καλά... Και στα δικά μας!

ΥΓ: Το δεξί μέρος της φωτογραφίας είναι πιο σκιερό από το αριστερό. Επίσης, τον Λιάνη τον κόβει μία ίσια σκιά. Μήπως, κάνουν μπάνιο στον ίσκιο ενός κότερου με κατάρτι;

Αναγνώστης στο dexiextrem.blogspot.com

Τι θα συμβεί αν πιεις 3 λίτρα ελαιόλαδο σε 3 λεπτά; (βίντεο)


Τελικά τίποτα δεν είναι αδύνατο! Μετά από 3 λίτρα ελαιόλαδο και επέζησε!!!




Σοφία Μορέτη: Δείτε την ανήθικη πρόταση που δέχτηκε στο Facebook για 500 ευρώ

Είναι τραγικός ο τύπος. Δε γνωρίζω βεβαίως αν το προφίλ του είναι πραγματικό ή κρύβεται κάποιος άλλος πίσω απο αυτό.

Αυτό που ξέρω είναι πώς όλο και περισσότερα μοντέλα δέχονται καθημερινά πια μέσω των κοινωνικών δικτύων ανήθικες προτάσεις.

Έχει πέσει τόσο πολύ το «παιχνίδι» της βίζιτας καθώς πολλές γνωστές τσατσάδες έχουν λουφάξει και τα πελατάκια χτυπούν όπου βρούν.

Ειδικά όταν ένα κορίτσι κάνει το λάθος και ανεβάσει sexy εικόνες απο κάποια δουλειά της…τότε γίνεται ΠΑΝΙΚΟΣ.

Τελευταίο θύμα αυτής της «επίθεσης» η Σοφία Μορέτη. Το νεαρό μοντέλο απο τη Χαλκιδική. Το κορίτσι τα πήρε τόσο πολύ στο κρανίο που εξέθεσε τον υποψήφιο πελάτη βάζοντας στο wall της το μήνυμα του…Διαβάστε τον…

nassos

H ΕΣΗΕΑ διέγραψε Πορτοσάλτε, Κοσιώνη και 5 δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ


Το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ έκρινε πειθαρχικά ελεγκτέους τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ, Άρη Πορτοσάλτε, Μανώλη Βουλαρίνο, Δημήτρη Γιαγτζόγλου, Γιώργο Ψάλτη, Νίκο Υποφάντη, Αναστασία Κοσιώνη, και Βασίλη Λυριτζή, ύστερα από αυτεπάγγελτη δίωξη του ΠΠΣ, για αντιδεοντολογική (αντισυνδικαλιστική) συμπεριφορά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, διατηρούνται ομόφωνα οι πρωτοβάθμιες ποινές:

Για 6 μήνες διαγράφεται από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ ο Άρης Πορτοσάλτε, 3 μήνες προσωρινή διαγραφή επιβλήθηκε στον Δημήτρη Γιατζόγλου και τον Δημήτρη Οικονόμου, ενώ για 2 μήνες διαγράφονται οι Μανώλης Βουλαρίνος, Γιώργος Ψάλτης, Νίκος Υποφάντης, Σία Κοσιώνη και Βασίλης Λυριτζής.

Ο Τοτός οι γονείς του και το 69...


ΒΙΝΤΕΟ-Δραματική διάσωση μωρού


Εικόνες που κόβουν την ανάσα κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός στα παγωμένα νερά ποταμού στην Αιόβα των ΗΠΑ 

Η ξαφνική κακοκαιρία που σάρωσε την περιοχή και η ολισθηρότητα του οδοστρώματος ανάγκασαν μια νεαρή μητέρα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε και το αυτοκίνητο της να πέσει σε χαράδρα και στα παγωμένα νερά ενός ορμητικού ποταμού.

Διασώστες που έφτασαν στο σημείο οργάνωσαν επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των επιβατών του τζιπ, στο οποίο επέβαιναν εκτός από την νεαρή αμερικανίδα, μιας έγκυος φίλη της και το μόλις 3 ετών κοριτσάκι της.

Δείτε το βίντεο:


enikos 

Η άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση της Αγγελικής Ηλιάδη και τα πειράγματα από τον Σάββα Γκέντσογλου


Δείτε το βίντεο με την ...καυτή εμφάνιση της τραγουδίστριας στη Μύκονο!

Για άλλη μια φορά το θερμόμετρο στη παραλία Πάνορμος ανέβηκε επικίνδυνα, με την καυτή εμφάνιση της Αγγελικής Ηλιάδη!

Περιτρυγισμένη από κόσμο, η τραγουδίστρια απολάμβανε αμέριμνη τον ήλιο, αλλά και τα πειράγματα του Σάββα Γκέντσογλου, ο οποίος δεν σταμάτησε να την πιτσιλίζει σε μια προσπάθεια να την προκαλέσει, ώστε να μπει στη θάλασσα...

Δείτε τα επίμαχα πλάνα από το mykonoslivetv...


Το... ξένο χέρι και άλλα 6 σύνδρομα που δεν έχετε ξανακούσει

 

1. Το σύνδρομο του ξένου χεριού (Alien Hand Syndrome)

Μερικές φορές αναφέρεται και ως το σύνδρομο του Dr. Strangelove. Ο πάσχων νιώθει ότι το χέρι του έχει "δική του ζωή" και ενεργεί όπως θέλει εκείνο και δεν μπορεί να το ελέγξει

2. Το σύνδρομο Riley-Day

Οι ασθενείς που πάσχουν από το σύνδρομο αυτό δεν μπορούν να νιώσουν πόνο, κάτι που μπορεί να αποδειχτεί ακόμη και μοιραίο σε περιπτώσεις κινδύνων, καθώς ο άνθρωπος δεν νιώθει την ανάγκη να απομακρυνθεί από την πηγή που του προκαλεί πόνο ή τραυματισμό.

3. Το σύνδρομο Cotard's

Ο πάσχων πιστεύει ότι είναι νεκρός παρά τις διαβεβαιώσεις των άλλων περί του αντιθέτου. Ορισμένοι μάλιστα πιστεύουν ότι δεν υπήρξαν ποτέ!

4. Αποτεμνοφιλία (Apotemnophilia)

Το σύνδρομο όπου ο πάσχων επιθυμεί να ακρωτηριάσει κάποιο υγιές μέλος του σώματος του. Αρκετοί από τους πάσχοντες, το κάνουν κιόλας.

5. Σύνδρομο: Η Αλίκη Στη Χώρα Των Θαυμάτων

Οι πάσχοντες αναφέρουν ότι νιώθουν ότι το σώμα τους παραμορφώνεται. Συχνά νιώθουν ότι ορισμένα μέρη του σώματος τους είναι μεγαλύτερα από ότι είναι (π.χ. τα χέρια ή το κεφάλι).

6. Προσωπαγνωσία

Ουσιαστικά ο πάσχων είναι "τυφλός" ως προς τα πρόσωπα. Οι ασθενείς δεν μπορούν να αναγνωρίσουν πρόσωπα ακόμη και των αγαπημένων τους ή ανθρώπων που γνωρίζουν καλά.

7. Το σύνδρομο Capgras

Όσοι πάσχουν πιστεύουν ένα αγαπημένο τους πρόσωπο δεν είναι εκείνο αλλά κάποιος απατεώνας - με πανομοιότυπη εμφάνιση- που υποκρίνεται ότι είναι το άλλο πρόσωπο.

Πηγή:news.gr

Παραδέχτηκε ότι συμμετείχε στην “sex tape” η Ελληνίδα κριτής του X-Factor! Δείτε το video


Παραδέχτηκε πως συμμετείχε στην “Sex tape” που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και προκάλεσε πανικό η Τulisa Contostavlos.

Η νεαρή Ελληνίδα κριτής του X-Factor που κάνει καριέρα στο εξωτερικό αποκάλυψε πως είναι εκείνη στο “καυτό” video και κατηγόρησε πρώην σύντροφό της Justin Edwards για την παράνομη κυκλοφορία του...

Η υπόθεσή της έφθασε χθες μέχρι τα δικαστήρια και το High Court χαρακτήρισε την “sex tape” που ανέβηκε σε πορνογραφικό site ως παράνομη και το video κατέβηκε από το ίντερνετ. Ακόμη, απαγορεύτηκε η οποιαδήποτε χρήση, προβολή ή αναδημοσίευση του συγκεκριμένου υλικού.
Αξίζει να αναφέρουμε πως η Tulisa ήταν πολύ αναστατωμένη από όλο αυτό το περιστατικό. Αν και η ίδια στην αρχή προσπάθησε να κρατήσει χαμηλό προφίλ και να διαψεύσει πως συμμετείχε σε αυτό μέσω του εκπροσώπου της, δεν άντεξε τελικά και αποκάλυψε την αλήθεια. Μέσα από ένα video που ανέβασε η ίδια μίλησε για τον πρώην σύντροφό της, παραδέχτηκε πως ήταν εκείνη στο ροζ video και εξομολογήθηκε πως δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια και θα αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Δες το video με όλα όσα είπε:



Η κοινωνική & οικογενειακή ζωή των ζωδίων


Κριός: Tο Κριάρι παίρνει ηγετικό ρόλο τόσο στην οικογένειά του όσο και στις φιλικές του σχέσεις! Είναι ο άνθρωπος που γρήγορα θα τρέξει για να βρεθεί κοντά σου στις χαρές και στις λύπες, όμως είναι και το άτομο με το οποίο θα καβγαδίσεις τις περισσότερες φορές, αφού όπως και να το κάνουμε, σαν γνήσιο παιδί του Άρη, ακονίζει διαρκώς τα νύχια του για καβγά! Πολλές φορές βιώνει τα προβλήματα των γύρω του, σαν να είναι δικά του και παίρνει πρωτοβουλίες προκειμένου να βγάλει από τα δύσκολα τα αγαπημένα του πρόσωπα! Στην οικογένειά του, σίγουρα είναι το πρόσωπο που όλοι μπορούν να βασιστούν επάνω του! Στον τομέα της φιλίας, είναι ειλικρινής, αναζητά φιλαράκια που να είναι ντόμπρα και ξεκάθαρα και του αρέσει να γνωρίζει νέο κόσμο. Θα πει με ευθύτητα ότι έχει στο μυαλό του, για αυτό και πολλές φορές τον παρεξηγούν! Είναι γλεντζές και εύκολα παίρνει τον τίτλο «Η ψυχή της παρέας»!



Ταύρος: Λάτρης της οικογένειας και σπιτόγατος, ο Ταύρος είναι ο άνθρωπος που θα χαρίσει απλόχερα την αγάπη, την σταθερότητα και την ασφάλεια στα οικογενειακά του πρόσωπα! Τηρεί όλα τα ήθη, τα έθιμα και τις οικογενειακές παραδόσεις και το όνειρό του είναι κάποια στιγμή και ο ίδιος, να φτιάξει το δικό του σπιτικό και να γίνει γονιός! Ο Ταύρος λειτουργεί προστατευτικά απέναντι στα οικογενειακά του πρόσωπα, τους κάνει όλα τα χατίρια, τους κακομαθαίνει, όμως όταν θυμώσει, πεισμώνει, αγριεύει και κρατά μούτρα! Στις φιλικές του σχέσεις, ο Ταύρος προτιμά να διατηρεί λίγους αλλά καλούς φίλους! Δεν ανοίγεται εύκολα σε νέες γνωριμίες, πρώτα θέλει να βεβαιωθεί για την σοβαρότητα και την αξιοπιστία των ανθρώπων που έρχεται σε επαφή. Οι φιλικές του σχέσεις είναι μακρόχρονες και μπορεί να χαρακτηριστεί ένα από τα πιο έμπιστα φιλαράκια του ζωδιακού!



Δίδυμοι: Ο Δίδυμος είναι το άτομο που μπορεί να τα πάει πολύ καλά με όλες τις ηλικίες γιατί γεφυρώνει τα ηλικιακά χάσματα με μεγάλη ευκολία! Έτσι λοιπόν στις οικογενειακές του σχέσεις είναι το αγαπητό πρόσωπο, αφού τα βρίσκει με όλους και είναι αρκετά ευχάριστος και επικοινωνιακός! Συζητά τα πάντα με την οικογένειά του, ωστόσο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να δεχθεί την καταπίεση και τα «πρέπει» που μπορεί ανά διαστήματα να του επιβάλλουν! Στην κοινωνική του ζωή, ο Δίδυμος είναι ένα από τα ζώδια με τους περισσότερους φίλους. Είναι εξωστρεφής, κοινωνικός, θέλει να γνωρίζει νέους ανθρώπους και σίγουρα είναι ο άνθρωπος που θα καταφέρει να σε διασκεδάσει όταν είσαι στις μαύρες σου. Παράλληλα όμως είναι ο άνθρωπος που θα σε βοηθήσει να δεις κάποια ζητήματα από μία άλλη οπτική γωνία, αφού είναι εύστροφος, επικοινωνιακός και μπορεί να μεταδίδει έξυπνες ιδέες δίνοντας πάντα τα σωστά επιχειρήματα! Με το χιούμορ του αλλά και με την ετοιμολογία του, γίνεται ένας ιδιαίτερος, ξεχωριστός φίλος!



Καρκίνος: Ο Καρκίνος είναι κατεξοχήν το ζώδιο της οικογένειας! Η προτεραιότητα της ζωής του είναι να μπορεί να διατηρεί αρμονικές σχέσεις με τα οικογενειακά του πρόσωπα αλλά και η βαθύτερη επιθυμία του είναι η οικογενειακή επέκταση. Εισπράττει συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά από την μητέρα του, τον πατέρα του, τα αδέλφια του, το σύζυγο και τα παιδιά και του αρέσει να φροντίζει τα πρόσωπα που αγαπά, σε σημείο που πολλές φορές τα καταπιέζει με την υπερβολική του αγάπη! Στην κοινωνική του ζωή, ο Καρκίνος είναι ένας δοτικός και τρυφερός φίλος. Τα φιλαράκια του, είναι για αυτόν η οικογένειά του, τα «δικά» του πρόσωπα στα οποία μπορεί να εκμυστηρευτεί τις χαρές , τις λύπες, τις ανησυχίες και οτιδήποτε του περνά από το μυαλό! Προτιμά να έχει λίγους αλλά καλούς φίλους, κολλητούς και δεν ανοίγεται εύκολα σε νέες γνωριμίες! Ο Καρκίνος είναι ο φίλος που ποτέ δεν ξεχνά το καλό ή το κακό …για αυτό λοιπόν αν τον προδώσεις, είναι δύσκολο να σου δώσει μία δεύτερη ευκαιρία, ενώ αν τον βοηθήσεις, θα στο «ξεπληρώσει» εις διπλούν!



Λέων: Τόσο στην οικογενειακή όσο και στην κοινωνική του ζωή, ο Λέοντας είναι ο γλεντζές, ο γενναιόδωρος και ο ανοιχτόκαρδος άνθρωπος που μοιράζεται πρακτικά και συναισθηματικά τα πάντα με τους ανθρώπους που αγαπά! Δεν βάζει όρια στις σχέσεις του, τα δίνει όλα, όμως και αυτός από την πλευρά του έχει απαιτήσεις! Στηρίζει την οικογένειά του, νιώθει περηφάνια για τα συγγενικά του πρόσωπα και θέλει να τα βλέπει ευδιάθετα και χαμογελαστά! Ωστόσο όταν δεν είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τότε θλίβεται και θυμώνει! Στις φιλικές του σχέσεις, ο Λέοντας είναι ένα άτομο περιζήτητο και αγαπητό, διότι όποιος είναι μαζί του περνά πάντα καλά και διασκεδάζει! Το Λιοντάρι είναι το άτομο που θα είναι δίπλα σου στη χαρά και στη λύπη σου, όμως αυτό που δεν μπορεί να δεχτεί σε καμία περίπτωση είναι την προδοσία, ιδιαίτερα για τα πρόσωπα στα οποία έχει δώσει και την ψυχή του.


Παρθένος: Η αξιοπιστία, η σοβαρότητα και η απόλυτη συνέπεια είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του Παρθένου στην οικογενειακή αλλά και κοινωνική ζωή του! Μπορεί να μην είναι ο εκδηλωτικός άνθρωπος που θα σε εκφράσει με λόγια το ενδιαφέρον του, φροντίζει πάντα όμως με τις πράξεις του αλλά και με την φροντίδα του, να επιβεβαιώνει όσα αισθάνεται! Ο Παρθένος στην οικογένεια είναι το άτομο που θα νοιαστεί για τα οικονομικά του σπιτιού, θα τρέξει να τακτοποιήσει όλες τις υποχρεώσεις, θα θυμηθεί όλες τις επετείους και τα γενέθλια και θα ασχοληθεί με όλα τα «μερεμέτια» του σπιτιού! Μπορεί κάποιες στιγμές να γίνεται κουραστικός με την κτητικότητά του αλλά και με την εμμονή του με την καθαριότητα, όμως οι προθέσεις του είναι πάντα καλές! Μία από τις σημαντικότερες αξίες στη ζωή ενός Παρθένου είναι η φιλία! Δείχνει πολύ μεγάλη προσοχή στους φίλους που θα επιλέξει να είναι στο πλάι του, γιατί είναι της άποψης πως «Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι»! Ο Παρθένος παίρνει πολύ σοβαρά το ρόλο του φίλο, για αυτό και φροντίζει, εξυπηρετεί, συμβουλεύει και τρέχει για τα φιλαράκια του, σαν να είναι τα αδέρφια του!


Ζυγός: Ο Ζυγός θέλει να βρίσκεται διαρκώς ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπά, είναι ήρεμος, γλυκός, τρυφερός και απόλυτα δοτικός τόσο στην οικογένειά του όσο και στις φιλίες του! Στο χώρο του σπιτιού είναι ο άνθρωπος που θα προσπαθεί πάντα να διατηρεί τις ισορροπίες, αποφεύγει τους καβγάδες και είναι πάντα οι μεσολαβητής για την επίλυση των οικογενειακών παρεξηγήσεων. Αρκετές στιγμές αποφεύγει να πάρει αποφάσεις και πρωτοβουλίες για τις οικογενειακές υποθέσεις και «τεχνηέντως» ρίχνει το μπαλάκι στα συγγενικά του πρόσωπα για να τον βγάλουν από την δύσκολη θέση! Στην κοινωνική του ζωή, ο Ζυγός είναι ένας άνθρωπος που κάνει εύκολα φιλίες και έχει πολλές γνωριμίες. Είναι συμπαθητικός και καλοσυνάτος και λόγω των ευγενικών του τρόπων έχει έναν μεγάλο κύκλο θαυμαστών! Διατηρώντας μία φιλία με έναν Ζυγό, σίγουρα μπορείς να απολαύσεις το γέλιο, την διασκέδαση, τις βόλτες στα μαγαζιά και γενικότερα την πολυτέλεια που τόσο λατρεύει!


Σκορπιός: Μπορεί να μην συγκαταλέγεται στους συγκαταβατικούς και εύκολους ανθρώπους, όμως ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο απόλυτο αφοσιωμένο στους ανθρώπους που αγαπά. Η οικογένειά είναι για τον Σκορπιό «ιερή», για αυτό και λατρεύει την μητέρα, τον πατέρα, τα αδέλφια, τα παιδιά ή και το σύζυγο, δείχνοντας με ένταση τα συναισθήματά του και υποστηρίζοντας τους κάθε ώρα και στιγμή με κάθε τρόπο! Ο Σκορπιός είναι το μέλος της οικογένειας που θέλει να τα μαθαίνει όλα, θέλει να κουβεντιάζει κάθε θέμα που απασχολεί τα πρόσωπα που αγαπά, όμως αρκετές στιγμές γίνεται και αδιάκριτος. Αν τον εξαπατήσεις, του πεις ψέματα ή του κρύψεις κάποια προσωπικά σου ζητήματα, να ξέρεις πως σου την φυλάει στην γωνία! Δεν είναι λίγες οι στιγμές που τον πιάνουν οι ζήλιες του, ακόμα και στην οικογένεια, αν διαπιστώσει ότι κάποιο άλλο άτομο έχει μεγαλύτερη αγάπη και εύνοια. Στον κοινωνικό τομέα, ο Σκορπιός, είναι αρκετά εγκρατής και επιφυλακτικός, δεν ανοίγει εύκολα τα χαρτιά του και δεν δείχνει εμπιστοσύνη στις νέες φιλίες. Όταν όμως βεβαιωθεί για τις προθέσεις και την αξιοπιστία ενός ανθρώπου που γνωρίζει, τότε γίνονται αυτοκόλλητοι! Ο Σκορπιός είναι ο φίλος που θα τρέξει κοντά σου τα ξημερώματα, για να σου σταθεί αν δεν αισθάνεσαι καλά, αλλά και που θα παρεξηγηθεί αν προτιμήσεις να βγεις με άλλη παρέα αντί με την δική του!


Τοξότης: Αν ανήκει ένας Τοξότης στο οικογενειακό ή στο φιλικό σου περιβάλλον, σίγουρα έχεις να μας εξιστορήσεις πολλά αστεία περιστατικά από την εμπειρία της σχέσης σας. Ο Τοξότης καταφέρνει χωρίς κόπο να είναι ο κωμικός όπου βρεθεί και όπου σταθεί και να μεταδίδει το κέφι και την αισιοδοξία του! Τα οικογενειακά του πρόσωπα μπορεί να έχουν παράπονα γιατί σπανίως πατά στο σπίτι του, είναι ανέμελος και ξεχνά να επικοινωνήσει ή να συναντήσει τα πρόσωπα που αγαπά. Όταν όμως βρεθεί με την οικογένειά του, τότε γίνεται χείμαρρος! Είναι ο άνθρωπος που θα παρασύρει όλη την οικογένεια με την πολυλογία του, τον ενθουσιασμό του και το κέφι του, ενώ όταν πρέπει να πάρει κάποια ζητήματα στα σοβαρά, τότε γίνεται ο ιδανικός συμβουλάτορας και βρίσκει τις πιο σωστές λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν! Όταν πιέζεται από τις οικογενειακές υποχρεώσεις ή όταν του επιβάλουν και του απαιτούν κάποια πράγματα, τότε ξεσπά και το βάζει στα πόδια, γιατί δεν αντέχει την καταπίεση! Στον κοινωνικό τομέα, ο Τοξότης διατηρεί πολλές γνωριμίες, έχει πολύ καλά φιλαράκια και γίνεται και αυτός από την πλευρά του ο ιδανικός φίλος! Μαζί του μπορείς να απολαύσεις τα ταξίδια, την διασκέδαση αλλά και ατελείωτες συζητήσεις για κάθε ζήτημα. Του αρέσει να γνωρίζει κόσμο από το εξωτερικό και έχει φίλους από ξένα κράτη, από διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς!


Αιγόκερως: Η οικογένειά είναι το «λιμάνι» του Αιγόκερω, την σέβεται, την εκτιμά και τηρεί κατά γράμμα όλες τις ηθικές αρχές και τις αξίες που έχει πάρει από τους γονείς του! Δεν εκφράζει ποτέ με λόγια ή με τρυφερότητες, τα συναισθήματά του προς τα οικογενειακά του πρόσωπα, όμως είναι το άτομο που όλοι μπορούν να βασιστούν πάνω του και να του έχουν κάθε ώρα και στιγμή εμπιστοσύνη! Οι απόψεις του για την οικογένεια είναι πολύ συντηρητικές και παραδοσιακές και αρκετές στιγμές εκφράζει αυστηρότητα και απόλυτη συμπεριφορά, γιατί επιβάλει στους γύρω του, όλα να λειτουργούν με τάξη και με πρόγραμμα! Στην κοινωνική του ζωή, σίγουρα δεν μπορούμε να εντάξουμε τον Αιγόκερω στην κατηγορία των κοινωνικών ανθρώπων! Έχει τους λιγότερους φίλους – ίσως και κανέναν – από τους υπόλοιπους του ζωδιακού κύκλου γιατί, εκτός του ότι είναι επιλεκτικός και δύσκολος άνθρωπος, αγαπά και τη μοναξιά του. Μπορεί να μη σε συμπονά φανερά, αλλά ομολογουμένως είναι ένας δοτικός και λογικός φίλος που όλοι κάποια στιγμή χρειαζόμαστε. Θα σε εκνευρίσει με την προσκόλλησή του στα επαγγελματικά και τα οικονομικά, όμως, αν είσαι φίλος, οφείλεις να το σεβαστείς. Είναι ο άνθρωπος που θα καταφέρει να σε συνετίσει και να σε φέρει στον ίσιο δρόμο της λογικής όταν παραφέρεσαι, αλλά και θα σε μαλώσει όταν αρχίζεις να ξεφεύγεις από τα όρια!



Υδροχόος: «Η οικογένειά μου είναι και οι φίλοι μου», «Από τη στιγμή που δεν ταιριάζω με αυτόν τον συγγενή, κόβω κατευθείαν επαφές», είναι μερικές από τις απόψεις του εκρηκτικού και απρόβλεπτου Υδροχόου! Τα πρόσωπα της οικογενείας που αγαπά και εκτιμά τα έχει σαν πραγματικά του φιλαράκια. Μπορεί να τον δεις να πίνει το καφεδάκι του και να καλαμπουρίζει για τα ερωτικά του ζητήματα με τη μαμά και τον μπαμπά, ή να παίζει και να τσακώνεται επειδή χάνει από το μικρό του παιδάκι! Είναι φιλελεύθερος και μοντέρνος και στις οικογενειακές του σχέσεις δεν μπορεί να λειτουργήσει με πρόγραμμα, με τυπικότητα αλλά ούτε και με συνέπεια! Όταν δεν μπορεί να βρει κανένα κοινό στοιχείο με ένα συγγενικό του πρόσωπο, δεν θα τηρήσει τα προσχήματα, απλά θα κόψει επαφές! Στον κοινωνικό τομέα, ο Υδροχόος από όπου περάσει και σταθεί, βρίσκει και έναν γνωστό! Είναι καλόψυχος, αλτρουιστής και στο όνομα της φιλίας θυσιάζει πολλά. Οι φίλοι του είναι πάντοτε σε προτεραιότητα, τους βάζει πάνω κι απ’ τον έρωτα, την οικογένεια ακόμα και από τον ίδιο του τον εαυτό.




Ιχθύς: Η σχέση του Ιχθύ με την οικογένειά του θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «σχέση εξάρτησης»! Δεν μπορεί να μη μιλήσει με τη μαμά ή τον μπαμπά 10φορές την ημέρα στο τηλέφωνο, σχολιάζοντας και αναφέροντας όλα τα γεγονότα της ημέρας. Αντλεί δύναμη και «ντοπάρεται» συναισθηματικά από την οικογένειά του, όταν τον πιάνουν οι ανασφάλειες του! Η αγκαλιά του είναι μόνιμα ανοιχτή για τα οικογενειακά του πρόσωπα, που τους δείχνει διαρκώς την αγάπη του και την αφοσίωσή του! Στις φιλίες του το Ψαράκι είναι συμπονετικό, πονόψυχο και αρκετά ευαίσθητο! Στο πλάι του νιώθεις γρήγορα οικειότητα και ζεστασιά και από τα αρχικά στάδια της φιλίας σας, σε βάζει μέσα στη ζωή του σαν να είσαι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος για αυτόν! Το ελάττωμά του είναι ότι θίγεται πολύ εύκολα και πολλές φορές πιστεύει ότι οι φίλοι του δεν τον αγαπούν το ίδιο όπως αυτός!


Από το asteriskos

Ξέρετε τον κινέζικο πολλαπλασιασμό; Δεν θα το πιστέυετε! [βίντεο]


Αν νομίζατε ότι είστε ειδικοί στους πολλαπλασιασμούς και τις μαθηματικές πράξεις, ήρθε η ώρα να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας. Αν πάλι είσαστε στουρνάρια με την προπαίδεια και τα κρατούμενα η κινέζικη λύση ήρθε για να σας κάνει μεγάλους μαθηματικούς.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο με τον κινέζικο πολλαπλασιασμό:



ΣΟΚ! Βγήκε ΖΩΝΤΑΝΗ από τον ΤΑΦΟ της!


Η 27χρονη Μικελίνα Λεβαντόφσκα, αφού δέχθηκε επίθεση με όπλο tazer από τον 25χρονο σύντροφο και πατέρα του παιδιού της, μεταφέρθηκε από τον ίδιο και έναν ακόμη φίλο του σε δάσος στην περιοχή Leeds, όπου την έθαψαν ζωντανή μέσα σε ένα κουτί, που τοποθέτησαν σε ρηχό αυτοσχέδιο τάφο.

Εκείνη όμως δραπέτευσε και διασώθηκε από διερχόμενο οδηγό, που την είδε να τρέχει. Ο εισαγγελέας, Τζόναθαν Σαρπ, είπε για την υπόθεση: "Πρόκειται για έναν νεαρό άνδρα, που βαρέθηκε την σύντροφό του, τη μητέρα του παιδιού του και αποφάσισε να την ξεφορτωθεί". "Ο κατηγορούμενος και ο φίλος του την φυλάκισαν σε ένα κουτί και την μετέφεραν με αυτοκίνητο σε δασώδη περιοχή, όπου θα ήταν σχεδόν αδύνατο να τη βρει κανείς. Εκεί έσκαψαν έναν πρόχειρο λάκκο και την έθαψαν ζωντανή".

Όπως είπε στο δικαστήριο ο 25χρονος, η σύντροφός του δεν ήταν πια όσο γοητευτική και θελκτική ήταν οι νεαρές γυναίκες της ηλικίας του, που έβλεπε στο γυμναστήριο, ενώ προτιμούσε να βγαίνει με τους φίλους του και να μην επιστρέφει σπίτι, από το να περνάει χρόνο με την οικογένειά του. Μάλιστα, ήθελε να ξεκινήσει σχέση με άλλη γυναίκα και άλλαξε το προφίλ του στο facebook σε "ελεύθερος", για να έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Όπως ανέφερε η πολιτική αγωγή, οι δύο κατηγορούμενοι αφού έθαψαν την Μικελίνα ζωντανή στην τρύπα, τοποθέτησαν κι ένα μεγάλο κλαρί, βάρους 40 κιλών, πάνω στο σημείο. "Η Μικελίνα όμως, δεν είχε χάσει τις αισθήσεις της και κατάφερε, με μεγάλη δυσκολία, να βγει από το κουτί και να δραπτεύσει από τον τάφο της.

www.araxtoi.com

Το πιο επικίνδυνο όχημα στον πλανήτη μετατρέπει το κάθε δευτερόλεπτο σε εφιάλτη [Video]


Ναι, είναι τόσο τρελό όσο φαίνεται ή όσο τρελός είναι ο ερασιτέχνης εφευρέτης του Colin Furze, ο οποίος είχε την ιδέα να κατασκευάσει ένα αεριωθούμενο ανοσιούργημα που θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως το πιο επικίνδυνο δίτροχο όχημα του πλανήτη!

To εν λόγω αεριωθούμενο ποδήλατο, αν μπορεί κανείς να το ονομάσει έτσι, ξεπερνάει σε ταχύτητα τα 80 χιλιόμετρα την ώρα, μετατρέποντας το κάθε δευτερόλεπτο της τροχοδρόμησης ένα ζωντανό εφιάλτη!

Παρακολουθείστε το βίντεο:


iefimerida.gr

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ πρόταση γάμου ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!


Αν έχετε δει χειρότερη πρόταση γάμου από αυτή τότε σας παρακαλώ στείλτε τη μας!

Ένας άνδρας έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του τοποθετώντας το μονόπετρο στην κορυφή ενός burger κοτόπουλο. Η κοπέλα το πήρε και αποδέχτηκε την πρότασή του.

Δεν πρόκειται για πλάκα αλλά τώρα μεταξύ μας δε γίνονται αυτά. Όχι, στο burger το δακτυλίδι. Όχι σε φαστφουντάδικο. Εντάξει, μην πέσετε και στα γόνατα αλλά μην ταυτίσουμε κι εμείς την πρόταση γάμου μας με υδατάνθρακες, μαρούλι και κοτόπουλο.


neolaia.gr

Υπάρχει κάτι που να ΜΗ γνωρίζουμε για το τσιγάρο; Κι όμως…



«Το να κόψεις το τσιγάρο είναι το ευκολότερο πράγμα. Εγώ το ‘χω κόψει τουλάχιστον δέκα φορές», υποστήριζε ο αμερικανός συγγραφέας Mark Twain. Εσείς πώς τα πάτε με τον ύπουλο αυτό εθισμό;

Η άποψη του κόσμου για το κάπνισμα έχει αλλάξει δραματικά τον τελευταίο αιώνα. Η συνήθεια, που κάποτε θεωρούνταν σέξι, απολαυστική και πρόδιδε την απόλυτη ελευθερία, πλέον είναι συνώνυμη του πιο άσχημου και απωθητικού εθισμού, που μπορεί να σκοτώσει εσάς και τους γύρω σας.

Οι διαφημίσεις, που κυρίευαν τους τηλεοπτικούς δέκτες και οι πρωταγωνιστές των ταινιών, που είτε κάπνιζαν είτε όχι, έπρεπε απαραίτητα να κρατούν ένα τσιγάρο, ανήκουν στο παρελθόν. Τι συμβαίνει σήμερα με το τσιγάρο λοιπόν;

1. Τo τσιγάρο είναι το πιο εμπορεύσιμο προϊόν στον πλανήτη, με περίπου 1 τρισεκατομμύριο να πωλούνται από χώρα σε χώρα κάθε χρόνο. Με παγκόσμιο κέρδος πάνω από 400 δισεκατομμύρια δολάρια, είναι μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες στον κόσμο.

2. Οι αμερικανοί καπνοπαραγωγοί σήμερα βγάζουν μεγαλύτερο κέρδος από τις πωλήσεις σε ξένες χώρες παρά στις ΗΠΑ.

3. Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι η μόνη μεγάλη αγορά τσιγάρων στον κόσμο, όπου το ποσοστό των γυναικών που καπνίζουν τσιγάρα (22%) πλησιάζει αυτό των ανδρών (35%). Η Ευρώπη έχει μια ελαφρώς μεγαλύτερη διαφορά (46% των ανδρών καπνίζουν και 26% των γυναικών), ενώ οι υπόλοιπες περιοχές ξεφεύγουν περισσότερο. Συγκεκριμένα: στην Αφρική καπνίζει το 29% των ανδρών και μόλις το 4% των γυναικών, στην Νοτιοανατολική Ασία, το 44% των ανδρών και το 4% των γυναικών, ενώ στον Δυτικό Ειρηνικό η ψαλίδα ανοίγει, αφού καπνίζει το 60% των ανδρών και μόλις το 8% των γυναικών.


4. Τα τσιγάρα περιέχουν αρσενικό, φορμαλδεΰδη, μόλυβδο, υδροκυάνιο, οξείδιο του αζώτου, μονοξείδιο του άνθρακα, αμμωνία και 43 γνωστά καρκινογόνα στοιχεία.

5. Η ουρία, μια χημική ένωση που βρίσκεται στα ούρα, χρησιμοποιείται για να προσθέσει «γεύση» στα τσιγάρα.

6. Το φίλτρο του τσιγάρου επινοήθηκε το 1925 από τον Ούγγρο εφευρέτη Boris Aivaz, ο οποίος κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τη διαδικασία της λήψης του φίλτρου του τσιγάρου από κρεπ χαρτί.

7. Στις περισσότερες χώρες σε όλο τον κόσμο, η νόμιμη ηλικία για την αγορά των προϊόντων καπνού είναι τώρα τα 18 χρόνια, ενώ στην Ιαπωνία η ελάχιστη ηλικία είναι 20 ετών.

8. Το σοκαριστικό στοιχείο ωστόσο είναι, ότι αντίθετα με την κοινωνική πεποίθηση, δεν είναι παράνομο να καπνίζει προϊόντα καπνού κάποιος, σε οποιαδήποτε ηλικία και αν είναι. Οι γονείς μπορούν να επιτρέπουν (καθώς δε απαγορεύεται από τους νόμους) στα παιδιά τους να καπνίζουν ελεύθερα. Αυτό που ορίζει η νομοθεσία δηλαδή, δεν είναι το αν θα καπνίσει ένα παιδί, αλλά σε ποια ηλικία είναι νόμιμο να αγοράζει τσιγάρα.


9. Οι επιστήμονες ισχυρίζονται, ότι ο μέσος καπνιστής θα χάσει 14 χρόνια ζωής λόγω του καπνίσματος. Αυτό όμως δε σημαίνει απαραίτητα, ότι ο καπνιστής θα πεθάνει νέος.

10. Τα τσιγάρα μπορούν να περιέχουν περισσότερα από 4.000 συστατικά, τα οποία, όταν καίγονται, μπορούν με τη σειρά τους να παράγουν πάνω από 200 χημικές ενώσεις, πολλές από τις οποίες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με βλάβες στους πνεύμονες.

11. Η νικοτίνη φθάνει στον εγκέφαλο μέσα σε 10 δευτερόλεπτα, από τη στιγμή που εισπνέεται. Έπειτα μπορεί να εισχωρήσει σε κάθε μέρος του σώματος, αλλά και στο μητρικό γάλα.

12. Το ανοσοποιητικό σύστημα των καπνιστών πρέπει να εργάζεται σκληρότερα από εκείνο των μη καπνιστών, σε καθημερινή βάση. Σαν αποτέλεσμα, το αίμα των καπνιστών, περιέχει λιγότερα αντιοξειδωτικά στοιχεία. Ωστόσο, έχει παρατηρηθεί, ότι το ανοσοποιητικό σύστημα των καπνιστών μπορεί να ανταποκριθεί πιο γρήγορα στις επιθέσεις των ιών, εξαιτίας της ενεργής του φύσης.

13. Οι καπνιστές συχνά καπνίζουν μετά από το γεύμα για να «χωνέψουν καλύτερα το φαγητό». Στην πραγματικότητα, αυτό που συμβαίνει είναι, ότι ο οργανισμός διακόπτει τη διαδικασία της πέψης, προκειμένου να ασχοληθεί με την προστασία των κυττάρων του αίματος και την έξαψη των τοξινών στον εγκέφαλο, που προκαλεί ο καπνός.

14. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, περίπου το 25% των τσιγάρων, που πωλούνται σε όλο τον κόσμο είναι λαθραία.


15. Οι καπνιστές συνήθως αναφέρουν, ότι το τσιγάρο τους ηρεμεί, τους χαλαρώνει, τους βοηθά να αυτοσυγκεντρώνονται, τους διεγείρει κ.λπ. Στην πραγματικότητα, το κάπνισμα παράγει μια διαφορετική επίδραση σε κάθε άτομο ανάλογα με το «τι προσδοκά» ο καθένας από το τσιγάρο, ενώ η μόνη «χαλάρωση» αφορά στον εγκέφαλο, ο οποίος ικανοποιεί την πείνα του για νικοτίνη.

16. Μεταξύ των επικαλύψεων, που προσθέτουν οι καπνοβιομήχανοι στο μίγμα του καπνού για να ενισχύσουν τη γεύση είναι: το γαρύφαλλο, η γλυκόριζα, το έλαιο πορτοκαλιού, το κουκούτσι από βερίκοκο, ο ασβέστης, το λάδι λεβάντας, το έλαιο από σπόρο άνηθου, το κακάο, το έλαιο καρότου, το μύρο, ο χυμός τεύτλων, η δάφνη, η δρυς, το ρούμι, η βανίλια και το ξίδι.

17. Η νικοτίνη είναι μία από τις πιο εθιστικές ουσίες. Η επήρειά της περνά 20 λεπτά μόνο, αφού σβήσει κάποιος το τσιγάρο, ενώ για τη «σωστή δόση» χρειάζονται σχεδόν δυόμιση τσιγάρα. Αυτός είναι ο λόγος, που οι περισσότεροι καπνίζουν ασταμάτητα.

18. Η έλλειψη νικοτίνης είναι αυτή, που προκαλεί τη λαιμαργία για λιπαρά φαγητά και γλυκά, γεγονός που αιτιολογεί, εν μέρει, την αύξηση του βάρους, όταν κάποιος σταματά το κάπνισμα.

clickatlife

Φορτώθηκα το σταυρό για τιμωρία επειδή έβαλα τα παιδιά μου να ψηφίζουν τα μεγάλα κόμματα


Για δεύτερη φορά βγήκε χθες ξυπόλυτος στους δρόμους της Θεσσαλονίκης ένας συνταξιούχος του ΙΚΑ, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τη σημερινή κατάσταση που αντιμετωπίζει η χώρα.

"Ο σταυρός είναι η Ελλάδα. Οι αλυσίδες είναι αυτές με τις οποίες μας έχουν δέσει" δήλωσε στην κάμερα του thousandnews.gr.

Όπως είπε, κουβαλά το "σταυρό του μνημονίου" καθώς τιμωρεί τον εαυτό του επειδή πίεσε τα παιδιά του τόσα χρόνια να ψηφίζουν τα δύο μεγάλα κόμματα.

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που πραγματοποιεί αυτής της μορφής τη διαμαρτυρία καθώς ο συνταξιούχος διέσχισε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης κουβαλώντας το σταυρό που γράφει Ξύπνα Ελλάς και τον περασμένο Οκτώβριο.



Οι παιδικές κατασκηνώσεις στην Παλαιστίνη

Τα παιδιά στη Λωρίδα της Γάζας δεν παίζουν με ψεύτικα όπλα όπως παιδιά σε άλλες χώρες. Η καλοκαιρινή κατασκήνωση που φιλοξενεί περίπου 10.000 αγόρια έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύονται τα παιδιά στα όπλα. 

Παιδιά και έφηβοι ηλικίας 6 έως 16 ετών περνούν από σκληρή εκπαίδευση, στην οποία περιλαμβάνεται και η αναπαράσταση της ομηρίας από Ισραηλινούς στρατιώτες. 

Τα παιδιά αποκαλούνται η «Γενιά της Πίστης» και έχουν μάθει χρησιμοποιούν καλάσνικοφ. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης φορούν μαύρες στολές και εκτός από τις ασκήσεις ακολουθούν μαθήματα ισλαμικών σπουδών. Η Unicef υπολογίζει ότι περίπου 300.000 παιδιά εμπλέκονται σε συγκρούσεις σε όλο τον κόσμο. 













Οι κατσαρίδες δεν έχουν μυαλό στο κεφάλι τους, αλλά είναι πολύ πονηρές!

Η φράση «Δεν έχεις μυαλό στο κεφάλι σου» έχει βάση: Νομίζεις ότι ξεμπέρδεψες επειδή αποκεφάλισες μια ενοχλητική κατσαρίδα; Μην είσαι τόσο σίγουρος/η. Ο εγκέφαλος της κατσαρίδας βρίσκεται κρυμμένος μέσα στο σώμα της. Αν λοιπόν χάσει το κεφάλι της, έχει περιθώριο ζωής για περίπου εννέα ημέρες ακόμα.

Και φυσικά δε θα πεθάνει επειδή δεν μπορεί να… σκεφτεί, αλλά γιατί δεν μπορεί να τραφεί.

Πονηρή και πρώτη στη μετάλλαξη

Παρεμπιπτόντως, μην προσπαθήσεις να εξολοθρεύσεις μια κατσαρίδα με γλυκά δολώματα που περιέχουν γλυκόζη. Γιατί μάλλον δε θα τα πλησιάσει καν.

Η κατσαρίδα για χρόνια εξολοθρευόταν από τους ανθρώπους με δηλητηριασμένα δολώματα που περιείχαν γλυκόζη (σιρόπι καλαμποκιού) – μια ουσία που, τουλάχιστον στο παρελθόν, τις έλκυε ιδιαίτερα. Ώσπου στα τέλη της δεκαετίας του ΄80 ένα από τα κλασικά κατσαριδοκτόνα έπαψε πλέον να είναι αποτελεσματικό. Όπως ανακάλυψαν πρόσφατα επιστήμονες από το αμερικανικό πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνα, ένα συγκεκριμένο γένος του εφτάψυχου και αντιπαθητικού εντόμου (που επιζεί ακόμα και από πυρηνική καταστροφή) βρήκε τον τρόπο να αντεπεξέλθει στις θανατηφόρες ανθρώπινες παγίδες κάνοντας μια… στρατηγική κίνηση ευελιξίας: Μεταλλάχθηκε και άρχισε να βλέπει το γλυκό ως… πικρό και απωθητικό. Για να το πετύχει, άρχισε να ενεργοποιεί νευρώνες του εγκεφάλου της που μετέδιδαν το μήνυμα ότι η τροφή είναι αηδιαστική. Αυτή η προσαρμογή – μετάλλαξη μεταφέρθηκε σιγά – σιγά σε αμέτρητες γενεές απογόνων του εντόμου – και κυρίως στις λεγόμενες γερμανικές κατσαρίδες καφέ χρώματος.


16χρονος αυτοκτόνησε στο σημείο όπου είχε αυτοκτονήσει ο πατέρας του

Ένας 16χρονος μαθητής αφαίρεσε τη ζωή του στο σημείο ακριβώς στο οποίο είχε αυτοκτονήσει ο πατέρας του. "Σαγαπώ τόσο πολύ μπαμπά", ήταν το τελευταίο μήνυμα που έστειλε ο μικρός στον νεκρό πατέρα του. Ο νεαρός Jack Williams, από το Newport της Ουαλίας, βρέθηκε απαγχονισμένος στο σημείο εκείνο όπου ο πατέρας του, Darren, βρέθηκε νεκρός πριν από 5 εβδομάδες, αφού επιχείρησε να σκοτώσει την εν διαστάσει σύζυγό του, Rachel. Ο Darren Williams προτού αυτοκτονήσει είχε πυροβολήσει τη σύζυγό του η οποία τον είχε εγκαταλείψει και συζούσε με άλλον άνδρα. »Rachel σαγαπώ» της ήταν τα τελευταία του λόγια προτού την τραυματίσει σοβαρά.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο ενώ ο Darren Williams κατέφυγε στο δάσος, κοντά στο σπίτι τους, όπου και αυτοκτόνησε.

Ο συντετριμμένος γιος του δεν άντεξε την απώλεια του πατέρα του και αφαίρεσε τη ζωή του, αναφέρει η Daily Mail για την τραγική ιστορία.

Ανέκδοτο: O Κρητικός και η σερβιτόρα

Ένας Κρητικός μπαίνει σε ένα μπαράκι και βλέπει στον τοίχο έναν κατάλογο που έγραφε :

Ρακή σφηνάκι...................Ευρώ 1,00

Μπύρα...............................Ευρώ 2,50

Σπανακόπιτα.....................Ευρώ 2,00

Σάντουιτς..........................Ευρώ 3,00

Χάιδεμα σεξουαλικών οργάνων.........Ευρώ 10,00

Κοιτάζει τι λεφτά έχει στο πορτοφόλι του, κάθεται στον πάγκο που σερβίριζαν τρείς κοπέλες και λέει στη μία:

Έι, δεσποινίς σε παρακαλώ...

Μάλιστα κύριε, σε τι μπορώ να βοηθήσω απαντά εκείνη με ένα προκλητικό χαμόγελο.

Μήπως είσαι εσύ που χαϊδεύεις τα γεννητικά όργανα των θαμώνων, όπως
γράφει στον πίνακα ???

Είμαι εγώ η ίδια ! απαντάει εκείνη με ζεστή φωνή και πολύ προκλητικό βλέμμα...

Τότε πήγαινε να πλύνεις καλά τα χέρια σου και έλα να μου δώσεις ένα σάντουιτς!

Περνάει και καταστρέφει!

Περνάει και καταστρέφει! 

Όταν έχεις κοιλιά και το παίζεις κορμί μπορεί να έρθει η καταστροφή.

Δείτε το Gif και θα καταλάβετε.



Ποια άλλη ΔΕΚΟ πάει για “ξαφνικό θάνατο” μετά την ΕΡΤ;


Η ΕΡΤ είναι μόνο η αρχή και η απόδειξη βρίσκεται στους αριθμούς. Με το λουκέτο στην ΕΡΤ και το πέρασμα στην νέα κατάσταση δεν εξασφαλίζονται παρά 1.400 ως 1.600 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων απ' το σύνολο των 4.000 που θα πρέπει να κάνει εφέτος το Ελληνικό Κράτος.

Με λίγα λόγια η υπόθεση της ΕΡΤ μοιάζει περισσότερο με πιλοτικό πρόγραμμα διάλυσης και αναδιάρθρωσης δημόσιων φορέων έτσι ώστε να προκύψει και ο ικανός (για τα μέτρα της τρόικας) αριθμός απολύσεων.

Αν επανέλθουμε στους αριθμούς είναι εύκολο να δει κανείς ότι η ΕΡΤ καλύπτει προσωρινά την υποχρέωση για 2.000 απολύσεις ως το καλοκαίρι, αλλά όχι για αρκετό διάστημα. Με την πρόσληψη 1.000 ως 1.200 ατόμων για το νέο σχήμα θα πρέπει να αναζητηθούν 400 ως 600 ακόμη άνθρωποι που θα συμπληρώσουν τον αριθμό των 2.000. 

Αυτός ο αριθμός είναι μάλλον εύκολος στόχος. Επίορκοι και υπάλληλοι φορέων που κλείνουν αρκούν για να τον καλύψουν. 

Μένει όμως ο στόχος των επιπλέον (ως τις 4.000 συνολικά για το 2013) 2.000 απολύσεων μέχρι τα τέλη του έτους.

Εδώ τα πράγματα είναι θολά. Δεν υπάρχει μεγάλη δεξαμενή. Η μόνη τακτική που μπορεί να ακολουθηθεί είναι αυτή που ζούμε αυτές τις ημέρες στην ΕΡΤ. 

Κάποιοι ήδη διαρρέουν τα ονόματα των τριών αμυντικών βιομηχανιών της χώρας. Οι εργαζόμενοι σε ΕΑΒ, Αμυντικά Συστήματα και ΕΛΒΟ είναι περίπου όσοι και αυτοί της ΕΡΤ. 

Σε αυτή την περίπτωση μελετάται η δημιουργία ενός ενιαίου οργανισμού και για τις τρεις βιομηχανίες και περιορισμό των διοικητικών δομών. Ο αριθμός των εργαζόμενων που θα βρεθούν εκτός υπολογίζεται μεταξύ 500 και 700.

Ούτε απ' την αμυντική βιομηχανία λοιπόν προκύπτει αριθμός ικανός για να συμπληρωθεί το ποσό των απολύσεων που απαιτείται απ' το μνημόνιο.

Οι απολύσεις ωστόσο του τρέχοντος έτους δεν είναι παρά μόνο η αρχή. Για το 2014 οι απολύσεις θα πρέπει να είναι 11.000, ενώ παράλληλα θα τρέχει και το καθεστώς της διαθεσιμότητας για επιπλέον 25.000 υπαλλήλους του Δημοσίου.

Κάπως έτσι και με βάση το ότι ακούμε για φορείς που συγχωνεύονται ή κλείνουν για χρόνια, για αναδιάρθρωση υπηρεσιών κλπ, αλλά επί της ουσίας τίποτε δεν γίνεται το παράδειγμα της ΕΡΤ μάλλον θα αποτελέσει τον “μπούσουλα” για την “αναμόρφωση” του Δημοσίου.

http://www.newsit.gr/

Δημοσιογράφος της Liberation ξεσπά-Η ΕΡΤ ήταν ο πιο διεφθαρμένος οργανισμός


Στον αντίποδα της επίσημης θέσης της γαλλικής Liberation βρίσκεται ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Ζαν Κατρεμέρ ο οποίος υπογράφει άρθρο με το οποίο χαρακτηρίζει την ΕΡΤ τον «πιο διεφθαρμένο και πιο δυσλειτουργικό οργανισμό στην Ελλάδα».
Στο δημοσίευμα παρέπεμψανν κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας, σε άτυπη ενημέρωση των δημοσιογράφων σε μια προσπάθεια να ακουστεί και η άλλη πλευρά πίσω από την απόφαση για το αιφνίδιο κλείσιμο του ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού.
«Γιατί λοιπόν η ελληνική κυβέρνηση ρισκάρισε να φανεί στα μάτια του κόσμου ως «δολοφόνος της ελευθερίας»;  διερωτάται ο αρθρογράφος, επισημαίνοντας ότι «η συγκίνηση σε όλη την Ευρώπη ήταν ανάλογη του συμβολισμού: η αστυνομία να ξηλώνει τις δημόσιες κεραίες αναμετάδοσης και οι δημόσιοι σταθμοί να σταματούν να μεταδίδουν γύρω στις 23.15».
Στη συνέχεια ο Ζαν Κατρεμέρ επιχειρεί να μεταφέρει τα γεγονότα και τα μεγέθη σε μια διαφορετική διάσταση και σημειώνει: «Έστω και εάν ο συμβολισμός είναι μεγάλος, δεν μπορεί να συγκριθεί η Ελλάδα με τη Γαλλία ή τη Βρετανία. Η ΕΡΤ δεν είναι ούτε η France Television, ούτε το BBC: η ποιότητα και η ελάχιστη ανεξαρτησία δεν συναντιούνται στην ΕΡΤ, κάθε άλλο. Η ιδέα ότι η δημοκρατία απειλείται στην Ελλάδα λόγω της κατάργησης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης προκαλεί τα γέλια στο δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη (Το Βήμα και Τα ΝΕΑ, δύο εφημερίδες της αριστεράς): «κατά μέσο όρο, η ΕΡΤ, έχει το 4% της τηλεθέασης ανά σταθμό, δηλ. το 12% συνολικά για τους τρεις σταθμούς. Η δημοκρατία θα επιζήσει. Εξάλλου είναι πολύ διασκεδαστικό να δει κάποιος ότι αυτοί που ουρλιάζουν εναντίον του κλεισίματος της δημόσιας τηλεόρασης είναι οι ίδιοι που, ακόμη χθες, κατήγγειλαν ένα όργανο κυβερνητικής προπαγάνδας». «Δεν είναι το ίδιο σαν να καταργούταν το BBC», προσθέτει ο ιστορικός Νικόλας Μπλουδάνης: «η ΕΡΤ εξέφραζε τη μοναδική άποψη της εκάστοτε κυβέρνησης. Προσωπικά, είμαι πολύ ευχαριστημένος να μην πληρώνω πλέον για αυτό το πράγμα».
Ο αρθρογράφος της Liberation επισημαίνει πως ο πρωθυπουργός, επιλέγοντας την ΕΡΤ, δεν χτύπησε στην τύχη- «αυτή συμβολίζει όλα τα κακώς κείμενα στην Ελλάδα. ”Είναι ο περισσότερο διεφθαρμένος και δυσλειτουργικός οργανισμός του κράτους», τονίζει ο Νικόλας Μπλουδάνης. Όλοι οι εργαζόμενοι «ήσαν πελάτες είτε του ΠΑΣΟΚ, είτε της Νέας Δημοκρατίας», αναγνωρίζει ο Φίλιος Στάνγκος, πρώην εργαζόμενος στην ΕΡΤ και σήμερα επικεφαλής του περιφερειακού δημόσιου σταθμού της Θεσσαλονίκης. Σε κάθε αλλαγή στην κυβερνητική πλειοψηφία, προσλαμβανόντουσαν οι φίλοι και βάζανε στο ντουλάπι τους παλιούς, με αποτέλεσμα το πολυάριθμο προσωπικό. «Η ΕΡΤ χρειάζεται εξυγίανση» συνεχίζει ο Στάνγκος: «πρόκειται για έναν αναχρονιστικό οργανισμό, εξαρτώμενο από την εξουσία, όπου οι καλύτεροι δεν έχουν θέση».
Η Ελληνική κυβέρνηση προσπάθησε να μεταρρυθμίσει αυτό το «τέρας της ΕΡΤ», σύμφωνα με την έκφραση του Γιάννη Πρετεντέρη: 2700 εργαζόμενοι, τρία κανάλια αναλογικά και 2 επιπλέον δορυφορικά, 25 ρ/σ. Μάταια τα ισχυρά συνδικάτα επαγρυπνούσαν. Από την αρχή της χρονιάς, η ΕΡΤ βρισκόταν σε απεργιακές κινητοποιήσεις, τμηματικά για διάρκεια 11 εβδομάδων. «Δεν πιστεύω στα αλήθεια ότι η ΕΡΤ θα μπορούσε να μεταρρυθμισθεί συνεχίζοντας τη λειτουργία της», παραδέχεται ο Φίλιος Στάνγκος; «Έπρεπε να κλείσει και να δημιουργηθεί άλλος φορέας». «Θα είναι πιο εύκολο να επιλεγεί ποιος θα μπει στο μελλοντικό δημόσιο φορέα , επιλέγοντας μερικώς από το σύνολο των απολυμένων. Ο νέος οργανισμός θα πρέπει να έχει μάξιμουμ 1700 με 1900 εργαζόμενους, δηλ. ένα κέρδος 1000 θέσεων», συνεχίζει αυτός ο διευθυντής που πέτυχε να μεταρρυθμίσει το δικό του σταθμό. Γιατί δεν έγινε ποτέ λόγος για κατάργηση του δημόσιου φορέα: σύμφωνα με τον ελληνικό τύπο, η κυβέρνηση κατέθεσε ήδη ένα νομοσχέδιο για τη σύσταση του νέου οργανισμού (ΝΕΡΙΤ) που θα ξεκινήσει τις μεταδόσεις από τον Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με τις εφημερίδες, Τα ΝΕΑ και το Έθνος, είναι ο Ιωάννης Τέντες, σημερινός εθνικός συντονιστής κατά της διαφθοράς και πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που θα διευθύνει τον οργανισμό. Ένα αληθινό σύμβολο.
Για τον Φίλιο Στάνγκο θα είναι μια ευκαιρία «για να τεθούν όλα επί τάπητος». «Μια χώρα των 11 εκατομμυρίων κατοίκων μπορεί να έχει την πολυτέλεια να διαθέτει 11 κανάλια ιδιωτικά εθνικής εμβέλειας; Είναι ένα σύστημα μη υγιές, να είναι αυτά τα κανάλια ιδιοκτησία επιχειρηματιών και να χρησιμοποιούνται ως μέσο πίεσης στην κυβέρνηση. Και αυτό το σύστημα πιέζει επίσης και τα κανάλια, διότι κάθε χρόνο είναι υποχρεωμένα να ανανεώνουν την άδεια για να εκπέμπουν». Μένει να μάθουμε αν ο Σαμαράς θα έχει το πολιτικό κουράγιο να αντιμετωπίσει έναν επανασχεδιασμό του ελληνικού οπτικοακουστικού τοπίου και να αντισταθεί στο πειρασμό να τοποθετήσει τους κολλητούς του στον μελλοντικό δημόσιο τομέα. 
Ούτως ή άλλως, η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει καμία σχέση στην απόφαση να κλείσει η ΕΡΤ, που είναι μια ελληνική επιλογή. Ωστόσο έχουν βρεθεί κάποιες ευγενικές ψυχές, ιδιαιτέρως στη Γαλλία που βλέπουν σε αυτήν την απόφαση το χέρι της Τρόικας : σκεφτείτε αυτό το όργανο, που αποτελείται από εκπροσώπους της Ευρ. Επιτροπής, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ, που έφτασε στην Αθήνα για τον τριμηνιαίο έλεγχο τη Δευτέρα. Η «σύμπτωση» είναι πολύ καλή για να μην τροφοδοτήσει τη θεωρία της συνομωσίας…. 
Στην πραγματικότητα το μόνο πράγμα που απαιτούν οι Ευρωπαίοι, είναι το μαμούθ της δημόσιας διοίκησης να αδυνατίσει αυστηρά: στην πραγματικότητα η μεγαλύτερη πλειοψηφία των δημοσίων υπαλλήλων έχουν προσληφθεί πάνω σε μία πολιτική βάση και όχι σύμφωνα με την ικανότητά τους και τις αληθινές ανάγκες του πληθυσμού.  Το Φεβρουάριο του 2012, ο πρώην πρωθυπουργός, ο σοσιαλιστής Γιώργος Παπανδρέου είχε εξάλλου παραδεχθεί επισήμως το νεποτισμό και τη διαφθορά του κράτους: «Το πολιτικό μας σύστημα είναι υπεύθυνο μαζικά για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους που έχουμε προσλάβει με ρουσφέτι, τα προνόμια που έχουμε παραχωρήσει με νόμο, τις παράλογες απαιτήσεις που έχουμε ικανοποιήσει, τους συνδικαλιστές και τους επιχειρηματίες που έχουμε προωθήσει και τους κλέφτες που δεν έχουμε κλείσει στη φυλακή».
Το πρόβλημα είναι ότι αυτές οι τελευταίες προσλήψεις συνέβαλαν στη δημιουργία μιας δημόσιας υπηρεσίας αναποτελεσματικής στην οποία δεν έχει καμία εμπιστοσύνη ο λαός (πράγμα που εξηγεί γιατί αρνούνται να πληρώσουν τους φόρους τους). Αλλά το ελληνικό κράτος αντιστάθηκε στα ευρωπαϊκά αιτήματα, επειδή δεν είναι εύκολο να διώξει τους έμπιστούς του. Αυτή τη φορά, η τρόικα δεν θέλησε να υποχωρήσει και απαίτησε έναν πρώτο ονομαστικό κατάλογο υπαλλήλων που επρόκειτο να απολυθούν. Ο Σαμαράς, του οποίου η κυβέρνηση μόλις επέτρεψε στους υπουργούς του να κλείσουν με διάταγμα τις δημόσιες επιχειρήσεις που υπάγονται σε αυτούς, πήρε λοιπόν την απόφαση να κλείσει την ΕΡΤ, έναν αναποτελεσματικό οργανισμό, και να απολύσει- με αποζημίωση- τους 2656 μισθωτούς του (με συμβάσεις αορίστου και ορισμένου χρόνου). Πάντως οι επιλογές του Σαμαρά ήταν περιορισμένες, επειδή «το Σύνταγμα απαγορεύει την απόλυση δημοσίων υπαλλήλων», υπενθυμίζει ο ιστορικός Νικόλας Μπλουδάνης. «Το μόνο μέσο για να το επιτύχει ήταν να κλείσει τις υπηρεσίες στις οποίες ανήκαν, πράγμα που έκανε ο Σαμαράς. Σημειώνω παρεμπιπτόντως ότι είναι η πρώτη φορά που δημόσιοι υπάλληλοι ή υπάλληλοι που εξομοιώνονται με αυτούς θα βρεθούν στην ανεργία. Τα 1,6 εκατ. Ελλήνων ανέργων προέρχονται από τον ιδιωτικό τομέα, επειδή δεν υπήρξε η θέληση να αγγίξουν την ιερή αγελάδα του δημόσιου τομέα, που αποτελείται από την πελατεία των πολιτικών κομμάτων. Αυτοί που πλήρωσαν το υψηλότερο τίμημα για τη σωτηρία της Ελλάδας, δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι».
Τελικά, ο συντηρητικός Σαμαράς, έκανε αναμφίβολα μια σωστή κίνηση. Καταρχήν εμφανιζόμενος ως ο ισχυρός άνθρωπος της Ελλάδας: όπως ακριβώς ο Ρόναλντ Ρήγκαν ο οποίος αντιμετώπισε την απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στις αρχές της δεκαετίας του ’80 αποφάσισε να τους απολύσει, έκανε το ίδιο πράγμα με την ΕΡΤ. «Ο Πρωθυπουργός έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό της χώρας δείχνοντας την αποφασιστικότητά του να προωθήσει τις μεταρρυθμίσεις ανεξάρτητα από τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης και όποιο και αν είναι το πολιτικό κόστος», γράφει η εφημερίδα Καθημερινή. Ταυτόχρονα, σβήνει από τις μνήμες την αποτυχία, τη Δευτέρα, της πώλησης της εταιρείας αερίου ΔΕΠΑ στην Gazprom, κάτι που μπορεί να επιβαρύνει πολύ τα δημόσια οικονομικά της Ελλάδας. Κατόπιν πέτυχε να επιρρίψει έμμεσα την ευθύνη της επιλογής να κλείσει η ΕΡΤ στην Τρόικα με τη βοήθεια της αριστεράς που ενίσχυσε αυτή τη θεωρία. Κάτι που του επιτρέπει να χαλαρώσει τη θηλιά που σφίγγει την Ελλάδα, αφού οι Βρυξέλλες βρίσκονται πια σε δύσκολη θέση κατηγορούμενες ότι επιδιώκουν να περιορίσουν την ελευθερία του Τύπου. Τέλος, θέτοντας τους συμμάχους του, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, προ τετελεσμένων, τους προκαλεί να προχωρήσουν σε πρόωρες εκλογές τις οποίες φαίνεται σίγουρος ότι θα κερδίσει. Αν δεν το κάνουν, η αρχηγική του θέση επίσης θα ενισχυθεί. «Θέλησε μια αποφασιστική κίνηση», επιβεβαιώνει ο Πρετεντέρης. Θα την πετύχει;»

http://www.koolnews.gr/

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger