Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Νικολετα Καρρα διαθετει εκπληκτικο κορμι! (φωτο)

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012


Σε παραλία της Ρόδου εθεάθη η όμορφη ηθοποιός, Νικολέτα Καρρά.



Φορώντας ένα γαλάζιο μπικίνι ποζάρει στην αμμουδιά, ένα μήνα πριν το γάμο της στην Κύπρο. Να σχολιάσω κάτι όμως, δεν κρατιέμαι. Κούκλα, θεά και όλα τα υπόλοιπα, αλλά μήπως αδυνάτισε πολύ; Δεν υποννοώ κάτι, απλά θα την προτιμούσα με 3-4 κιλάκια παραπάνω. Με το καλό πανέμορφηΝικολέτα!


βαλτε τελος στις αυπνιες!


Θέλεις να κοιμηθείς αλλά στριφογυρίζεις κάθε βράδυ στο κρεβάτι χωρίς να μπορείς να κλείσεις μάτι


Διάβασε 5 λόγους που πιθανόν ευθύνονται γι' αυτό και πώς μπορείς να αλλάξεις την κατάσταση.
Είσαι εξαντλημένος. Δεν βλέπεις την ώρα να πέσεις στο κρεβάτι, να κλείσεις τα μάτια σου και να κοιμηθείς. Έλα όμως που δεν μπορείς... Ανοίγεις τα βλέφαρά σου κατά τη διάρκεια της νύχτας και κοιτάζεις με αγωνία το ρολόι για να δεις πόση ώρα έχεις ακόμα μέχρι να χτυπήσει το ξυπνητήρι.
Πρόσφατα διάβασες ότι όσοι κοιμούνται λιγότερο από 7 ώρες την ημέρα πεθαίνουν νωρίτερα και αυτό σε πιέζει ακόμα περισσότερο να κοιμηθείς.
Ηρέμησε. Οι περισσότεροι άνθρωποι κάποια στιγμή στη ζωή τους αντιμετωπίζουν προβλήματα ύπνου. Εκτός από το στρες, διάβασε 5 ακόμα λόγους που μπορεί να επηρεάζουν αρνητικά τον ύπνο σου.
1. Κοιτάς συνέχεια το ρολόι
Ξυπνάς και μετά κοιτάζεις το ρολόι για να ξέρεις πόση ώρα έχεις ακόμα να κοιμηθείς. Το έχεις κάνει, αυτό, έτσι δεν είναι; Δεν πρέπει όμως. Ο χρόνος ορίζει (κακώς) σε μεγάλο βαθμό τη ζωή μας. Όσο κοιτάζεις το ρολόι τόσο θα αγχώνεσαι και δεν θα μπορείς να κοιμηθείς. Ξέχασε τι ώρα είναι και απλώς προσπάθησε να χαλαρώσεις.
2. Πίνεις πολλούς καφέδες
Αυτό θα το έχεις σίγουρα ξανακούσει. Ξέρεις όμως ότι η καφεΐνη που λαμβάνεις κάθε φορά που πίνεις καφέ, κυκλοφορεί, κατά μέσο όρο, στο αίμα σου για πέντε ώρες; Μετά δεν εξαφανίζεται, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει στο σώμα σου και αυτό σημαίνει ότι την ώρα που προσπαθείς να κοιμηθείς, μπορεί η καφεΐνη να κάνει ακόμα πάρτι στον οργανισμό σου. Πώς περιμένεις να κοιμηθείς σαν πουλάκι λοιπόν;
3. Κάνεις τον ύπνο υποχρέωση
Είναι 11 το βράδυ, δεν νυστάζεις, αλλά λες στον εαυτό σου ότι πρέπει να κοιμηθεί, γιατί το πρωί πρέπει να ξυπνήσεις πολύ νωρίς, για να κάνεις μπάνιο, να ετοιμαστείς και να μπορέσεις να είσαι ακριβής στο ραντεβού σου. Και φυσικά, δεν κοιμάσαι! Το να ανηχυχείς τόσο για τον ύπνο σου, να τον σκέφτεσαι, να λες ότι "πρέπει" να κοιμηθείς, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μην κοιμηθείς τελικά.
4. Πίνεις αλκοόλ το βράδυ
Αν πίνεις κανένα ποτηράκι για να κοιμηθείς καλύτερα το βράδυ, δεν κάνεις καλά. Το αλκοόλ θα διακόψει τον ύπνο σου πολλές φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας και το πιο πιθανό είναι να μην το θυμάσαι καν, γιατί συνήθως (λένε οι επιστήμονες) πρέπει να παραμείνεις ξύπνιος περίπου 6 λεπτά για να θυμάσαι την επόμενη μέρα ότι ξύπνησες.
5. Καπνίζεις
Αν είσαι καπνιστής, καλό είναι να ξέρεις ότι η νικοτίνη κάνει τον ύπνο σου χειρότερο και σε κάνει να ξυπνάς (χωρίς πιθανόν να το θυμάσαι) 15 με 20 φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας.
- Τι να κάνεις
Κρύψε το ρολόι που έχεις δίπλα στο κρεβάτι σου, πιες καφέ το πρωί και το μεσημέρι (όχι απόγευμα και βράδυ), χαλάρωσε και ξεκουράσου λίγο πριν πέσεις στο κρεβάτι για ύπνο και απόφυγε το αλκοόλ αργά τη νύχτα. Το να σου πούμε να κόψεις το κάπνισμα, αν καπνίζεις, ξέρουμε ότι είναι σαν να σου λέμε να αλλάξεις κοσμοθεωρία. Προσπάθησέ το όμως, αξίζει. Να θυμάσαι ότι τα εγκεφαλικά σου κύτταρα αναπτύσσονται όταν κοιμάσαι και αυτό κάνει το μυαλό σου να δουλεύει καλύτερα.


Σοκ! Το Χολιγουντ θρηνει ακομη ενα θανατο διασημου ηθοποιου


Πριν από σχεδόν δύο μήνες είχε υποστεί έμφραγμα.



Στα 54 του χρόνια ο «αγαθός γίγαντας» Michael Clarke Duncan άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες. Ο πρωταγωνιστής του φιλμ Πράσινο Μίλι, αλλά και σε πολλές άλλες ταινίες, συμπαθής σε όλους τους συναδέλφους του και χαμογελαστός πάντοτε δεν κατάφερε σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του να ξεπεράσει ποτέ το πρόβλημα στην καρδιά του. Η σύντροφός του δηλώνει συντετριμμένη καθώς βρισκόταν στο πλευρό του συνεχώς. «Ήταν η αγάπη της ζωής μου», ανέφερε η Omarosa Manigault Stallworth. Σύσσωμο το Χόλιγουντ έσπευσε να πει λίγα λόγια για τον ηθοποιό με πρώτο τον Tom Hanks ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει μαζί του στο Πράσινο Μίλι. «Είμαι συντετριμμένος για το χαμό του Big Mike. Ήταν ένας θησαυρός τον οποίο ανακαλύψαμε όλοι στα πλατό της ταινίας Το Πράσινο Μίλι. Ήταν μαγικός. Ήταν ένας άνθρωπος με μεγάλη αγάπη και ο θάνατός του μας αφήνει άφωνους», έγραψε ο Hanks. Έγινε γνωστός για πρώτη φορά το 1998 παίζοντας δίπλα στον Bruce Willis ως Bear στο φιλμ Αρμαγεδδών. Νωρίτερα είχε παίξει πολύ μικρούς ρόλους, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του ως σωματοφύλακας των σταρ και τα παράτησε μετά το θάνατο του Notorious B.I.G τον οποίο φυλούσε. Το '99 έγινε γνωστός σε όλους καθώς η ερμηνεία του στο Πράσινο Μίλι του χάρισε μια υποψηφιότητα για Oscar. Θα τον θυμόμαστε και σε δεύτερους ρόλους σε άλλες ταινίες, όπως το Sin City για παράδειγμα.

http://www.gossip-tv.gr

Η σοκολατα, διωχνει το εγκεφαλικο



Εάν είστε άνδρας και καταναλώνετε τακτικά, σοκολάτα, τότε έχετε λιγότερες πιθανότητες να πάθετε εγκεφαλικό, σε σχέση με κάποιον που έχει εκτός διατροφής τη σοκολάτα. Αυτό υποστηρίζουν Σουηδοί επιστήμονες που μελέτησαν για 10 χρόνια, 37.000 άνδρες.

Οι ερευνητές που δημοσίευσαν τα συμπεράσματα της μελέτης τους στην επιθεώρηση "Neurology διαπίστωσαν ότι από τους 37.000 άνδρες των οποίων η υγεία παρακολουθήθηκε επί μια δεκαετία, εκείνοι που κατανάλωναν τις μεγαλύτερες ποσότητες σοκολάτας διέτρεχαν κατά 17% μικρότερο κίνδυνο να υποστούν εγκεφαλικό σε σχέση με εκείνους που δεν ενέδιδαν στο γλύκισμα.

Η μελέτη δεν είναι η πρώτη που συνδέει την κατανάλωση σοκολάτας με τα οφέλη για το καρδιοαγγειακό σύστημα καθώς αρκετές έρευνες στο παρελθόν έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι λάτρεις της σοκολάτας κινδυνεύουν λιγότερο από καρδιακή νόσο και εγκεφαλικό.

"Η ευεργετική επίδραση (στον οργανισμό) από την κατανάλωση σοκολάτας αναφορικά με το εγκεφαλικό μπορεί να συνδέεται με τα φλαβονοειδή που περιέχει", γράφει η επικεφαλής της μελέτης Σουζάνα Λάρσον του Karolinska Institute της Στοκχόλμης.

Μια άλλη μελέτη που πραγματοποίησε η ίδια τον περασμένο χρόνο κατέληξε σε παρεμφερή συμπεράσματα για τις γυναίκες.

Τα φλαβονοειδή--μια κατηγορία αντιοξειδωτικών ουσιών που περιέχεται σε φρούτα, λαχανικά, στη μαύρη σοκολάτα και στο κόκκινο κρασί--μπορεί να έχουν ευεργετικά αποτελέσματα στην αρτηριακή πίεση, τα επίπεδα της χοληστερόλης και την αγγειακή λειτουργία, σύμφωνα με μελέτες.

Για τις ανάγκες της έρευνας, 37.000 Σουηδοί ηλικίας 49 με 75 κατέγραψαν τη συχνότητα με την οποία καταναλώνουν σοκολάτα και άλλα τρόφιμα. Μέσα στην επόμενη δεκαετία, 1.995 από αυτούς υπέστησαν για πρώτη φορά εγκεφαλικό.

Ανάμεσα στο 25% εκείνων που ανέφεραν την περισσότερη κατανάλωση σοκολάτας, το ποσοστό των εγκεφαλικών επεισοδίων που σημειώθηκαν ήταν 73% ανά 100.000 άνδρες τον χρόνο--σε σύγκριση με ποσοστό 85% ανά 100.000 που ισχύει για τους άνδρες που κατανάλωναν την μικρότερη ποσότητα σοκολάτας.

Η ομάδα της Λάρσον έλαβε υπ' όψιν τις πληροφορίες που αφορούν άλλους παράγοντες, όπως το βάρος των ανδρών και άλλες διατροφικές τους συνήθειες, το αν ήταν καπνιστές και αν είχαν υπέρταση. Ακόμη και λαμβανομένων υπ΄όψιν αυτών των παραγόντων, οι άνδρες που κατανάλωναν την περισσότερη σοκολάτα διέτρεχαν 17% μικρότερο κίνδυνο για εγκεφαλικό.

Ωστόσο, άλλοι ερευνητές επισημαίνουν ότι καμία μελέτη μέχρι σήμερα δεν έχει αποδείξει ότι η σοκολάτα είναι η αιτία για τον μειωμένο κίνδυνο για εγκεφαλικό.

Όπως υποστηρίζει ο Ρίτσαρντ Λίμπμαν, αντιπρόεδρος του τμήματος Νευρολογίας στο Cushing Neuroscience Institute στο Μανχάσετ της Νέας Υόρκης, η θεωρία ότι τα φλαβονοειδή μπορεί να έχουν θετικό αντίκτυπο παραμένει απλά μια θεωρία, ενώ μια ευρεία κατηγορία πολύ πιο υγιεινών τροφίμων επίσης περιλαμβάνουν φλαβονοειδή--όπως τα μήλα, τα λάχανα, τα μπρόκολα, η σόγια και τα καρύδια.

"Δεν μπορεί να αρχίσουμε να συμβουλεύουμε τον κόσμο να καταναλώνει σοκολάτα με βάση αυτό. Αναλογιστείτε τις αρνητικές επιπτώσεις που μπορεί να προκύψουν, όπως η παχυσαρκία και ο διαβήτης τύπου 2", σημειώνει ο ίδιος.


ο καθηγητης μετα τις διακοπες γυρισε καθηγητρια



Καθηγητής σε καθολικό Λύκειο στη Νάντη της δυτικής Γαλλίας έφυγε για τις καλοκαιρινές του διακοπές ως άντρας και επέστρεψε χθες, πρώτη ημέρα των μαθημάτων, με γυναικεία ταυτότητα, όπως ανακοινώθηκε από την διεύθυνση του σχολείου.
Ο καθηγητής Τεχνολογίας και Βιομηχανικών Επιστημών, περίπου 40 χρόνων, εμφανίστηκε χθες στο σχολείο με γυναικεία ρούχα και γυναικεία ταυτότητα και περιμένει να υποβληθεί τους επόμενους μήνες σε εγχείρηση αλλαγής φύλου.
Η αλλαγή αυτή έγινε με την έγκριση και τη σύμφωνη γνώμη της διεύθυνσης του σχολείου, αλλά και της καθολικής εκκλησίας της πόλης, δήλωσε ο Ντιντιέ Γκρολό υποδιευθυντής της Επισκοπικής Διεύθυνσης Καθολικής Εκπαίδευσης του διαμερίσματος Λίγηρα-Ατλαντικού.
Ο καθηγητής «μάς ενημέρωσε την περασμένη χρονιά για την επιλογή του. Του ζητήσαμε να ενημερώσει την διεύθυνση εκπαίδευσης στην οποία υπάγεται και με τη σύμφωνη γνώμη του ενημερώσαμε τους άλλους καθηγητές, τους γονείς και τους μαθητές, που είναι περίπου 20, διευκρίνισε ο Γκρολό.
Στάλθηκαν επιστολές σε όλους τους ενδιαφερόμενους και ζητήθηκαν συμβουλές από την υπηρεσία ψυχολόγων της επισκοπής, πρόσθεσε ο ίδιος.
Πρόκειται για την δεύτερη περίπτωση αλλαγής φύλου μέσα σε δύο χρόνια στο διαμέρισμα αυτό στην περιοχή της Βρετάνης. Και οι δύο περιπτώσεις αφορούσαν καθηγητές της ιδιωτικής εκπαίδευσης.
Τον Σεπτέμβριο του 2010 καθηγητής στο Λύκειο Σεν-Ντομινίκ του Σεν-Ερμπλέν υπεβλήθη σε αλλαγή φύλου και «όλα εξελίχθηκαν ομαλά, χωρίς προβλήματα», τόνισε ο Γκρολό.
Αντίστοιχη περίπτωση, ανακοινώθηκε και στο Μπουένος Άιρες όπου ο στις 30 Ιουλίου, ο José επέστρεψε στο δημοτικό σχολείο όπου δίδασκε ως «Μελίσα», κι έτσι έγινε η πρώτη τρανσέξουαλ δασκάλα στην Αργεντινή.

http://www.aragma.gr/

15χρονος μαθητης ξεμυαλισε τη "δασκαλα της χρονιας"

Διαβάστε για την 33χρονη Erica DePalo, η οποία πέρσι είχε κερδίσει τον τίτλο της "δασκάλας της χρονιάς" και φέτος συνελήφθη επειδή σύναψε σεξουαλική σχέση με 15χρονο μαθητή της.


Πέρσι αναδείχθηκε "δασκάλα της χρονιάς", φέτος το μυαλό της ξεμυάλισε ένας δεκαπεντάχρονος και επειδή σύναψε σεξουαλική σχέση μαζί του συνελήφθη.

Ο λόγος για την 33χρονη  Erica DePalo η οποία το 2011 ήταν το "υπόδειγμά" παιδαγωγού αφού βραβεύτηκε για την διδασκαλία της ωστόσο ένα  χρόνο αργότερα έριξε στο κρεβάτι της ένα μαθητή της.

Σύμφωνα με το CBS New York  πολλοί από τους μαθητές που ερωτήθηκαν για το θέμα δήλωσαν σοκαρισμένοι με την είδηση.

Σε δήλωσή του ο Arnold Ajondo αναφέρει "Έμεινα έκπληκτος.  Ήταν κοντά στους μαθητές. Όλοι την συμπαθούσαμε."

Η 33χρονη  κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου ενώ ταυτόχρονα οι αρχές θεωρούν ότι έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του μαθητή της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Star Ledger η σχέση τους άρχισε στις 15 Ιουνίου 2012 και έληξε μόλις πριν μία εβδομάδα.

Η 33χρονη ήταν καθηγήτρια στο West Orange Public School.


Τραγικα λαθη σε Κινεζικες ταινιες εποχης

Ανεκδοτο: η αναπηρικη συνταξη!



Σε μια ταβέρνα τρώνε ένας Γερμανός, ένας Γάλλος κι ένας Έλληνας...

-Ξαφνικά μπαίνει μέσα ο Χριστός κατάκοπος, ταλαιπωρημένος.


Ο Γερμανός αμέσως του παραγγέλλει μια μπύρα.

-Ο Χριστός ευχαριστημένος τον ρωτά τί χάρη θέλει κι ο Γερμανός του είπε για τους ρευματισμούς του.

-Εκείνος μ' ένα άγγιγμά του τον θεραπεύει.

Μετά παραγγέλλει ο Γάλλος ένα ποτήρι γαλλικό κρασί.

- Ο Χριστός τον αγγίζει και τον θεραπεύει από τα αρθριτικά που έπασχε.

Κερνάει κι ο Έλληνας ένα ουζάκι και λέει:
Κάτω τα χέρια μη μ' αγγίξεις, αύριο περνώ από επιτροπή για να πάρω αναπηρική σύνταξη.



κρουσμα δαγγειου πυρετου στην χωρα μας


ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΔΑΓΓΕΙΟΥ ΠΥΡΕΤΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ


Το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. ενημερώθηκε αργά σήμερα το απόγευμα για ασθενή ηλικίας 84 ετών, κάτοικο περιοχής Αγρινίου, ο οποίος κατέληξε στις 30-08-2012 από σύνδρομο αιμορραγικού πυρετού και σηπτικού σοκ νοσηλευόμενος σε τριτοβάθμιο νοσοκομείο των Πατρών. Στον ασθενή υπήρξαν εργαστηριακές ενδείξεις πρόσφατης λοίμωξης από τον ιό του Δάγγειου πυρετού.


Η νόσος εκδηλώνεται ως μία συνήθης ίωση με πυρετό, κεφαλαλγία, μυαλγίες, αρθραλγίες, ναυτία, εμετούς και εξάνθημα, ενώ σε σοβαρότερες περιπτώσεις μπορεί να υπάρξει θρομβοπενία και αιμορραγίες. Ο Δάγγειος πυρετός είναι στη συντριπτική πλειοψηφία αυτοπεριοριζόμενη νόσος, με θνητότητα συνήθως μικρότερη του 1%.  Ομάδες υψηλού κινδύνου αποτελούν τα ηλικιωμένα άτομα, οι έγκυες γυναίκες και άτομα με συνοδά χρόνια νοσήματα.

Ο ιός μεταδίδεται με κουνούπια του είδους Aedes και ιδιαιτέρως το κουνούπι Aedes αegypti, το οποίο δεν έχει βρεθεί σε επανειλημμένες μελέτες που έχουν γίνει, την τελευταία δεκαετία στη χώρα μας. Τα τελευταία όμως χρόνια (μετά το 2003) έχει βρεθεί στη χώρα μας το κουνούπι Aedes albopictus (κουνούπι «τίγρης») που θεωρείται ως δυνητικός διαβιβαστής του ιού. Ο ιός δεν μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια έχουν αναφερθεί μεμονωμένα κρούσματα αυτόχθονης λοίμωξης από τον ιό (στη Γαλλία και στην Κροατία), ενώ εισαγόμενα κρούσματα από περιοχές στις οποίες ενδημεί ο ιός (ΝΑ Ασία, Αφρική και Λατινική Αμερική) αναφέρονται από πολλές χώρες. Η πιθανή είσοδος του ιού στη χώρα μας μπορεί να προέλθει είτε με ταξιδιώτες (και μετανάστες) που νοσούν και είναι σε φάση ιαιμίας, που είναι και το πιθανότερο, ή με είσοδο μολυσμένων κουνουπιών με μεταφορικά μέσα.

Το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. στο πλαίσιο της διερεύνησης αυτού του σπάνιου περιστατικού, θα αποστείλει άμεσα ομάδα επιδημιολογικής διερεύνησης στην περιοχή κατοικίας του περιστατικού. Επίσης, θα γίνει και ειδικός εντομολογικός έλεγχος για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν τα συγκεκριμένα κουνούπια διαβιβαστές στην περιοχή και αν κυκλοφορεί σε αυτά ο ιός.

Τα βασικά μέτρα πρόληψης έναντι της νόσου είναι παρόμοια με τα μέτρα έναντι του ιού του Δυτικού Νείλου και αφορούν μέτρα κατά των κουνουπιών. Η ομάδα παρέμβασης του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. θα εκτιμήσει την ανάγκη λήψεως περαιτέρω μέτρων (π.χ. στοχευμένοι ψεκασμοί).


briefingnews.gr

Επιστολη αναγνωστη προς τον Πρωθυπουργο της χωρας Αντωνη Σαμαρα


Κύριε πρωθυπουργέ,

δεν είναι η πρώτη φορά που συντάσσω επιστολή για εσάς. Αναγκάζομαι να το κάνω και θα συνεχίσω να το κάνω όσο μπορώ, να ακούω, να διαβάζω και να βλέπω τι γίνεται καθημερινά σε αυτόν τον τόπο. Δεν έχω την ψευδαίσθηση, ότι φτάνουν στα χέρια σας οι επιστολές μου, ή τα μηνύματα που στέλνω στα γραφεία του κόμματος του οποίου ηγείσθε, αλλά δεν με ενδιαφέρει. Το θεωρώ υποχρέωσή μου και κάνω ότι μπορώ και αν μπορούσα θα έκανα πολύ περισσότερα.
Την βασικότερη αφορμή για την σημερινή επιστολή, μου την έδωσε, το γράμμα που έγραψε ένας δύστυχος οικογενειάρχης από την Θεσσαλονίκη στον τύπο και δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, που αναφέρει ότι μαζί με την γυναίκα του έχουν έξι ολόκληρες μέρες να βάλουν κάτι στο στόμα τους, πέρα από το ότι εδώ και ένα χρόνο στερούνται του αγαθού του ηλεκτρικού ρεύματος, λόγω αδυναμίας εξόφλησης των λογαριασμών.
Σε μία χώρα σαν την Ελλάδα που τα τελευταία τρία χρόνια, έχουν αυτοκτονήσει δεκάδες πολίτες λόγω χρεών και λοιπών δεινών που έφερε η κρίση, αλλά που εσείς οι πολιτικοί, πέραν κάποιων θεατρινίστικων αποφάσεων, όπως μερική περικοπή κάποιων αμοιβών και εξαγγελιών για κάθαρση του δημόσιου βίου κ.λπ. σε μια χώρα επαναλαμβάνω που ασυνειδήτως περικόπτετε δαπάνες από την παιδεία και την υγεία, που είναι τα δύο κυριότερα αγαθά ενός πολιτισμένου κράτους όπως θα θέλαμε να είμαστε και ήμασταν το πάλαι ποτέ, δεν είναι δυνατόν αυτή η χώρα να πάει μπροστά με τίποτα και ενσυνείδητα επαναλαμβάνω την οδηγείτε στην εξαθλίωση και στην καταστροφή. Από την άλλη όμως συνεχίζονται οι παράνομοι διορισμοί, (υπάλληλοι στην Βουλή από τον προηγούμενο πρόεδρο της μιας μέρας, που δεν έχασε την ευκαιρία να βολέψει κάποιους δικούς του, (1700 έφθασε ο αριθμός τους, από 600 που ήταν το 2002 με πάνω από 100 εκατομμύρια € μισθούς τον χρόνο), διορισμός του κ. Πλασκοβίτη σε θέση ανύπαρκτη στην Τ. της Ε. κατ΄απαίτηση του κ. Βενιζέλου και με μισθό 12.000 τον μήνα κ.λπ. κ.λπ.)
Διαβάζω κ. Σαμαρά, ότι αν θέλατε να καταπολεμούσατε σαν κυβέρνηση και εσείς και οι προηγούμενοι, (γιατί η ευθύνη δεν είναι μόνο δική σας), την φοροδιαφυγή και την ανασφάλιστη εργασία, που στους αλλοδαπούς ανέρχεται στο ποσοστό 27,1% και στους έλληνες στο 49,8%, ποσοστά που δεν υπάρχουν σε καμία χώρα, ούτε στις πιο υπανάπτυκτες, δεν θα υπήρχε καθόλου ανάγκη να μειωθούν ούτε κατά 1% οι μισθοί των εργαζομένων και οι συντάξεις των απομάχων αυτής της χώρας. Αν υπολογίσουμε τις αυξήσεις των απαραίτητων αγαθών και των φαρμάκων που αναγκάζονται να αγοράσουν οι πάσχοντες κ.λπ. οι μειώσεις μισθών και συντάξεων ξεπερνάνε το ποσοστό του 40 με 45%. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό κ. Σαμαρά;; Σημαίνει πως όσοι έχουν ακόμη ένα πενιχρό εισόδημα, περιορίζονται στην αγορά των εντελώς απαραίτητων αγαθών, με αποτέλεσμα να κλείνουν εκατοντάδες επιχειρήσεις κάθε μήνα, να αυξάνονται οι άνεργοι, άρα να μην εισπράττουν τα ταμεία εισφορές, άρα να μην δύνανται να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Έτσι λοιπόν θα ανακάμψει αυτή η χώρα, με αυτή την ακολουθούμενη πολιτική;;
Ξεχάσατε τι λέγατε προεκλογικά κ. Σαμαρά; Ένα μόνο θα αναφέρω. Ότι δεν θα μειωθούν περαιτέρω οι μισθοί και οι συντάξεις, το λέγατε και οι τρεις συγκυβερνώντες σήμερα. Τι πάθατε αμνησία και εσείς, όπως όλοι οι αρχηγοί κομμάτων που τάζουν λαγούς με πετραχήλια πριν τις εκλογές και μετά κάνουν άλλα. Μόνο έναν αρχηγό κόμματος έχω παραδεχθεί, τουλάχιστον στον δικό μου βίο. Τον Γεώργιο Παπανδρέου, εννοείται όχι τον σημερινό ΓΑΠ, (αυτός θα μείνει στην ιστορία σαν ο πρωθυπουργός της ντροπής και της προδοσίας), αλλά τον παππού του και ξέρετε γιατί; Να σας πω λοιπόν γιατί είστε νέος και δεν τον ζήσατε. Από αυτά που έλεγε προεκλογικά, όταν έγινε κυβέρνηση έκανε τα πολλαπλάσια. Κρίμα να μην του μοιάξει ο γιος του και ο εγγονός του.
Η κάθε πολιτεία κ. Σαμαρά, διά της κυβερνήσεως την οποία εκλέγει ο λαός με δημοκρατικές διαδικασίες, έχει την υποχρέωση να προσφέρει στους πολίτες της, ένα πολύ καλό σύστημα υγείας και άριστη, όσο είναι δυνατόν παιδεία, αν θέλει να προοδεύσει σαν κράτος και όχι να μείνει στον σκοταδισμό. Πέραν αυτών των δύο βασικότατων αγαθών, πρέπει επίσης να προσφέρει μία τουλάχιστον ανεκτή ποιότητα ζωής στους πολίτες της. Εδώ στην Ελλάδα με την πολιτική της διαφθοράς και της ανικανότητας των εκάστοτε πολιτικών μας και των πελατειακών τους σχέσεων που ακόμη τις διατηρούν, με πρώτο και καλύτερο εσάς τον ίδιο,  έχουν εκλείψει προ πολλού και τα τρία αυτά γνωρίσματα μιας πολιτισμένης και ευνομούμενης χώρας. Για αυτό λοιπόν μας πήραν χαμπάρι οι καιροφυλακτούντες διεθνείς επίσημοι κλέφτες και θέλουν να μας υποδουλώσουν και εσείς τους κάνετε το χατίρι με την ακολουθούμενη πολιτική.
Σας έχω ξαναγράψει και σας έχω αποκαλέσει, ως τον ακαταλληλότερο πρωθυπουργό και να σας πω γιατί. Ξέρετε από τότε που αναλάβατε το κόμμα της Ν.Δ. πόσες φορές έχετε κάνει κολοτούμπα και έχετε πει διαφορετικά πράγματα κάθε φορά, που έρχονται σε αντίθεση με τα προηγούμενα;; Σε αυτές τις περιπτώσεις δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν και είναι τα εξής: Ή ξέρετε την πραγματικότητα και μας οδηγείτε ηθελημένα στην εξαθλίωση και την καταστροφή της χώρας, γιατί έτσι το επιτάσσουν τα έξωθεν συμφέροντα στα οποία δεν έχετε το σθένος και το θάρρος να αντισταθείτε, ή δεν ξέρετε τίποτα και έχετε άγνοια της πραγματικής κατάστασης και πως θα απαλλαγούμε από αυτή την εξαθλίωση. Και στις δύο όμως περιπτώσεις είσαστε απόλυτα υπεύθυνος και δεν κάνετε για ηγέτης μιας χώρας.
Εγώ κ. Σαμαρά αν ήμουνα στην θέση σας με όλη αυτή την κατάσταση που έχετε δημιουργήσει στην χώρα εσείς οι πολιτικοί και επαναλαμβάνω με απόλυτη την συνείδησή σας και ηθελημένα πολλοί από εσάς, μετά και από την επιστολή του πολίτη που ανέφερα πιο πάνω και την οποία θα σας παραθέσω στο τέλος της επιστολής μου για να λάβετε γνώση, επαναλαμβάνω εάν ήμουνα στην θέση σας, το λιγότερο που θα έκανα, επειδή δεν θα είχα το θάρρος να αυτοκτονήσω, θα εξαφανιζόμουν από την πολιτική σκηνή. Έτσι λοιπόν αν το κάνετε και εσείς, αυτό που θα έκανα και εγώ, θα προσφέρετε μια καλή υπηρεσία στον τόπο αν μη τι άλλο.βετε γνια να λ θα απαλλαγοτε,    




ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΓΓΟΣ
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ 45ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ NEWSIT
"Oνομάζομαι Α.Κ και μαζί με τη σύντροφο μου κατοικούμε στη Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.Είμαστε και οι δύο άνεργοι επι μακρον, προσωπικά 3 ετη και φέτος στις 20 Σεπτέμβρη θα έχουμε επέτειο ενος έτους διαβίωσης χωρις ηλεκτρικό ρεύμα, μια που η δεη διέκοψε τη παροχή λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών.
Σήμερα δε είναι η επέτειος των 6 ημερών χωρις καθόλου φαγητο,  ουτε καν υποψίας αυτού και βέβαια ειμαι στην ευχάριστη θέση να δηλώσω ευτυχής που υπάρχω σε μια πραγματικότητα όπου το κάθε χθες ειναι ονειρικό σε σχέση με το σήμερα...και βέβαια ως ενας απο τους πολλούς αδυνατώ πλήρως να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου απέναντι στη πολιτεία  και απλά αναρωτιέμαι πόσο συνεπής είναι εκείνη απέναντι σε εμένα και τους όμοιους μου.
Αναζητώ μέχρι εξαντλήσεως μια οποιαδήποτε εργασία αλλά  μάταια, ούτε χαραμάδα σε υποψία ανοίγματος...κούφια λόγια και κενού περιεχομένου υποσχέσεις.
Αλλά υπάρχω...γιατι; Ποιος μπορεί  να ζει χωρις τίποτα χωρις καν τα στοιχειώδη, χωρίς την αξιοπρέπεια του, χωρίς την υπερηφάνεια του,  χωρίς όνειρα και μέλλον..;
Πεινάμε κύριε και είναι λέξεις πραγματικές και με περιεχόμενο. Και ζητάμε να μας βοηθήσετε, έμπραχτα όμως και πολύ  άμεσα εαν θέλετε. Δεν είμαι επαίτης ούτε και ζητάω δανεικά, δε βοηθούν,  ούτε μπορώ να τα επιστρέψω. Ζητάω εργασία, οποιαδήποτε εργασία για να σταθώ στα πόδια μου και ίσως και να κάνουμε ονειρα...
Δεν εφτασα 45 ετών  για να σκέφτομαι οτι σύντομα θα αποτελλώ ένα ακόμη νούμερο στις στατιστικές της απώλειας...γιατί βλέπετε είναι προτιμότερη η αυτοχειρία της στιγμής παρά ο καθημερινός θάνατος που βιώνουμε...
Πιστεύω στους ανθρώπους και κάνω έκκλιση βοηθείας,  είμαι σε απόλυτη απόγνωση, σας παρακαλώ. Δε θέλω να πιστέψω οτι μαζί με τη πτώχευση ήρθε και η κώφωση. Εαν μπορείτε και εαν θέ λετε βοηθήστε αλλά με πράξεις, όχι με λόγια σας παρακαλω.
Θα ήθελα επίσης να ζητήσω συγνώμη για την όποια τυχόν ενόχληση προκαλω και την κατανόησή σας διότι η πείνα κα ιη απόγνωση δεν είναι καλοί σύμβουλοι αλλά δυστυχώς είναι οι μόνοι που με συντροφεύουν εδώ και πολύ - πολύ καιρό. 
Με απόλυτη ειλικρίνεια Α.Κ. 
ΥΓ: Σας παρακαλώ ας μη ξεχνάμε την ανθρωπιά μας,  τη χρειαζόμαστε και ίσως εμείς λίγο περισσότερο από κάποιους άλλους και ίσως κάποιοι άλλοι  περισσότερο από εμάς....".




Το Kid's Corner θα μπορει να ελεγχει τα κινητα των παιδιων


Μία μοναδική λειτουργία το Kid’s Corner, θα μπορεί να ενσωματωθεί στα Windows Phone 8, η οποία θα μπορεί να προσφέρει τη...
δυνατότητα ελέγχου στα κινητά που θα έχουν το λειτουργικό σύστημα της εταιρίας.

Το Kid’s Corner έχει σχεδιαστεί και αποτελεί ένα ξεχωριστό περιβάλλον, έτσι ώστε τα παιδία να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε εφαρμογές βίντεο, μουσική, και ταινίες που θα έχουν προηγουμένως οριστεί από τους γονείς τους.


Παράλληλα, όσοι διαθέτουν συσκευές με αυτό το σύστημα, θα μπορούν να δημιουργήσουν την οθόνη εκκίνησης χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές που έχουν επιλέξει για τα παιδιά τους. Το Kid’s Corner μπορεί να απενεργοποιηθεί πατώντας το πλήκτρο λειτουργίας του τηλεφώνου.


Μια πολλή χρήσιμη λειτουργία, για όλους εκείνους που θέλουν να προστατέψουν τα παιδία τους από «τους κακόβουλους των εφαρμογών».


 

Τα οκτω πιο πετυχημενα τραγουδια των Red Hot Chili Peppers.

Με αφορμή την Αθηναϊκή τους συναυλία, αυτά είναι τα singles τους που έχουν πουλήσει τα περισσότερα αντίτυπα.
Οι Red Hot Chili Peppers υπάρχουν από το 1983. Στα 29 αυτά χρόνια έχουν πουλήσει πάνω από 80 εκατομμύρια δίσκους, έχουν κερδίσει εφτά βραβεία Grammy και τον περασμένο Απρίλιο μπήκαν στο Rock and Roll Hall of Fame, όπου έπαιξαν για πρώτη φορά ύστερα από 24 χρόνια, μαζί με το ντράμερ Jack Irons (ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος).

Επίσης κατέχουν το ρεκόρ με τα περισσότερα Νο1 singles από συγκρότημα στα charts του Billboard, στην κατηγορία Modern Rock chart με 12 singles.

Οι RHCP δίνουν συναυλία, για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 4 Σεπτεμβρίου, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Από τα 10 στούντιο άλμπουμ τους έβγαλαν 44 singles.


Αυτά είναι τα οκτώ πιο πετυχημένα (εμπορικά) singles τους:

Dani California (US No6, UK No2, άλμπουμ Stadium Arcadium)

By the Way (US No34, UK No2, άλμπουμ By the Way)

Under the Bridge (US No2, UK No13, άλμπουμ Blood Sugar Sex Magik)

Snow (Hey Oh) (US No22, UK No 16, άλμπουμ Stadium Arcadium)

Scar Tissue (US No9, UK No15, άλμπουμ Californication)

Californication (US No69, UK No16, άλμπουμ Californication)

Tell Me Baby (US No50, UK No 16, άλμπουμ Stadium Arcadium)

Otherside (US No14, UK No33, άλμπουμ Californication)

lifo.gr

Εκλεστοουν: "Λυπαμαι που μας αφηνει ο Σουμαχερ"

Ο Μπέρνι Έκλεστοουν πέταξε "βόμβα" γύρω από την παραμονή του Μίκαελ Σουμάχερ στη Φόρμουλα 1. Η αντίδραση του ετοιμόλογου πολυπρωταθλητή.


  
Ο Έντι Τζόρνταν δεν μένει συχνά άφωνος! Μια από αυτές τις σπάνιες στιγμές έζησε ο πάλαι ποτέ ιδιοκτήτης της ομώνυμης ομάδας που περνάει τον ελεύθερο χρόνο του, κάνοντας τον τηλεσχολιαστή.

Λίγο πριν από την εκκίνηση του βελγικού Grand Prix ο Τζόρνταν έπαιρνε συνέντευξη από τον νιόπαντρο (για τρίτη φορά) Μπέρνι Έκλεστοουν.

Όταν τον ρώτησε για τις 300 συμμετοχές του Μίκαελ Σουμάχερ, ο Έκλεστοουν που φημίζεται για τις άριστες σχέσεις του με τον Γερμανό πολυπρωταθλητή, δήλωσε "λυπάμαι που θα μας αφήσει δίχως να έχει πάρει νίκη (σ.σ. με τη Mercedes)".

Ο Τζόρνταν συνέχισε την πολιορκία για να βγάλει ολόκληρο το "λαβράκι", ωστόσο ο παμπόνηρος Έκλεστοουν κατάλαβε την γκάφα του και ολοκλήρωσε την κουβέντα.

Όταν κλήθηκε ο ίδιος ο Σουμάχερ να σχολιάσει τα λόγια του Έκλεστοουν, χαμογέλασε και είπε "υποθέτω πως είπε "αν θα φύγει". Του είπα χθες πως δεν έχω πάρει απόφαση για το μέλλον μου".

Το συμβόλαιο του Σουμάχερ με τη Mercedes ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, ωστόσο ο ίδιος έχει πει πως δεν αποφασίσει ακόμα για το αν θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται ή όχι. Να γνώριζε κάτι παραπάνω ο Έκλεστοουν; Πιθανότατα. Ή μπορεί να ήταν ζαλισμένος από το πάρτι του γάμου του.

 

Ακης: Ελευθερωστε τη Βικυ!


Νέα έκκληση για αποφυλάκιση της συζύγου του από τον Κορυδαλλό απευθύνει με επιστολή του προς την ηγεσία της Δικαιοσύνης και τους εισαγγελείς που χειρίζονται την υπόθεση, ο προφυλακισμένος πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ . 


Ο Άκης Τσοχατζόπουλος μέσα από τη φυλακή, όπου κρατείται για την υπόθεση ξεπλύμματος «μαύρου» πολιτικού χρήματος προειδοποιεί ότι «η παραμικρή καθυστέρηση» στην αποφυλάκιση της Βίκυ Σταμάτη «μπορεί να οδηγήσει και πάλι σε κίνδυνο ζωής και αγνώστου εξέλιξης καταστάσεις».

Η επιστολή:

«Απευθύνομαι και κάνω δημόσια έκκληση προς τη Δικαιοσύνη στο σύνολο της,

ΜΕΣΩ:

Της Προέδρου του Αρείου Πάγου, κας Ρένας Ασημακοπούλου

Του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κου Τέντε

Του Προέδρου του Συμβουλίου Εφετών, κου Χαμηλοθώρη

Του Προέδρου του Συμβουλίου Πρωτοδικών Αθηνών κου Νικόπουλου.



ΑΛΛΑ ΚΑΙ:

Των Εισαγγελέων Πρωτοδικών Αθηνών κων Κυβέλου και Σίσκου

Του Ανακριτή Πρωτοδίκη κου Μαλλή, που έχουν την ευθύνη μέχρι σήμερα στις υποθέσεις μας και ό,τι έχουμε αντιμετωπίσει από τις πασχαλινές συλλήψεις και φυλακίσεις μέχρι σήμερα.

…ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΟΥ

Πρώτα απ΄ όλα, η κρισιμότητα της κατάστασης της υγείας της συζύγου μου Βασιλικής Σταμάτη Τσοχατζοπούλου, μητέρας ανηλίκου παιδιού, την οποία ήδη βεβαιώνουν δύο πανεπιστημιακοί καθηγητές με ψυχιατροδικαστικές γνωμοδοτήσεις, είναι ανεξέλεγκτη πλέον, καθώς δύο φορές πρόσφατα βρέθηκε σε κίνδυνο ζωής! Η πιο επίκαιρη ανθρωπιστική ανάγκη για μας είναι πλέον να εξασφαλιστεί από τη Δικαιοσύνη η άμεση αποφυλάκισή της, καθότι μόλις λάβαμε γνώση του απορριπτικού βουλεύματος του αρμοδίου Δικαστικού Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών σχετικά με τον ορισμό ιατροδικαστή που επί μακρόν ζητούμε. Πρέπει να αναληφθούν άμεσα όλες οι απαραίτητες πρωτοβουλίες εκ μέρους των αρμοδίων αρχών προς αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης!

Η παραμικρή καθυστέρηση μπορεί να οδηγήσει και πάλι σε κίνδυνο ζωής και αγνώστου εξέλιξης καταστάσεις.

Η προφυλάκισή της στρέφεται βασανιστικά και κατά του ανήλικου παιδιού μας, του εξάχρονου γιού μας Απόστολου – Εμμανουήλ Τσοχατζόπουλου, του οποίου έχουν προφυλακιστεί και οι δύο γονείς, που ωστόσο θα έπρεπε, εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς φέτος τον Σεπτέμβρη, να παρουσιαστούν για την εγγραφή του στη Α΄ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου. Το ανήλικο αυτό παιδί ζει εδώ και τέσσερις μήνες σε απόσταση 170 χλμ από την Αθήνα με τους, με επιβαρυμένη υγεία, υπερήλικες γονείς της γυναίκας μου, που με αυτοθυσία αγωνίζονται για αυτό και ταυτόχρονα στέλνουν σε μας «κραυγή απελπισίας», ζητώντας την επιστροφή της μάνας στο παιδί της.

Στις 30 Ιουνίου 2012 με δημόσια παρέμβαση τότε στον Τύπο ζήτησα από τον κ. Ανακριτή και τις κ. κ. Εισαγγελείς Αθηνών, να τολμήσουν να σταματήσουν την τρίμηνη προφυλάκιση της γυναίκας μου, στο πλαίσιο των νέων εξουσιών που διαθέτουν μετά την ψήφιση στη Βουλή του Ν. 4022/12, συναισθανόμενοι τις καταστρεπτικές συνέπειες που έχει αυτή για την οικογένειά μου. Επεσήμανα δε, ότι μαζί με τη δύναμη της εξουσίας τους που μεγαλώνει, προσωποποιείται και η ευθύνη τους, κατά την εφαρμογή της νέας νομοθεσίας που ήδη τους παρέχει αυξημένη δυνατότητα παρέμβασης.

Γι’ αυτό, με την παρούσα επιστολή κάνω έκκληση στη Δικαιοσύνη να σταματήσει την ήδη τετράμηνη προφυλάκιση της γυναίκας μου και να μας αποδώσει «το δίκιο μας», καθώς η γυναίκα μου είναι αθώα. Και τούτο γιατί δεν έχει, ούτε και θα μπορούσε να έχει σχέση με τις κατηγορίες που της αποδίδονται στο κατηγορητήριο, μια και παντρευτήκαμε μόλις το 2004 και ζει έκτοτε αποκλειστικά για την ανατροφή του παιδιού μας και τη στήριξη της οικογενείας μας».

http://www.pkool.gr

Πηγε διακοπες ως καθηγητης και επεστρεψε στην εδρα ως καθηγητρια


Μία απίστευτη έκπληξη επιφύλασσε ένας καθηγητής σε καθολικό Λύκειο στη Νάντη της δυτικής Γαλλίας, αφού γύρισε από τις καλοκαιρινές του διακοπές ως καθηγήτρια! Συγκεκριμένα ο 40χρονος καθηγητής εμφανίστηκε την πρώτη μέρα των μαθημάτων με γυναικεία ρούχα και γυναικεία ταυτότητα, ενώ σύντομα πρόκειται να υποβληθεί σε εγχείρηση αλλαγής φύλου

Ο καθηγητής Τεχνολογίας και Βιομηχανικών Επιστημών, είχε ενημερώσει από την περασμένη χρονιά τους προϊστάμενούς του για την επιλογή του αυτή και η αλλαγή έγινε με την έγκριση και τη σύμφωνη γνώμη της διεύθυνσης του σχολείου, αλλά και της καθολικής εκκλησίας της πόλης, όπως διευκρίνισε ο Ντιντιέ Γκρολό υποδιευθυντής της Επισκοπικής Διεύθυνσης Καθολικής Εκπαίδευσης του διαμερίσματος Λίγηρα-Ατλαντικού.

«Ο καθηγητής μας ενημέρωσε την περασμένη χρονιά για την επιλογή του. Του ζητήσαμε να ενημερώσει την διεύθυνση εκπαίδευσης στην οποία υπάγεται και με τη σύμφωνη γνώμη του ενημερώσαμε τους άλλους καθηγητές, τους γονείς και τους μαθητές, που είναι περίπου είκοσι» δήλωσε ο Γκρολό.

Η ιστορία του 40χρονου καθηγητή είναι η δεύτερη περίπτωση αλλαγής φύλου μέσα σε δύο χρόνια στο συγκεκριμένο διαμέρισμα της Βρετάνης, ενώ και η προηγούμενη περίπτωση, που έγινε το 2010, αφορούσε καθηγητή της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

http://www.iefimerida.gr

Σεξο-ριαλιτι ξεκινα γυρισματα στο Αιγαιο !


Ένα σεξο- ριάλιτι που θα προβληθεί αποκλειστικά από web tv του εξωτερικού στο ίντερνετ, επέλεξε ως σκηνικό για τα γυρίσματά του τα ελληνικά νησιά και τις παραλίες του Αιγαίου...



Σύμφωνα με το cycledes24.gr η παραγωγή θα ξεκινήσει στις αρχές Ιουλίου 2012 και θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Αυγούστου, ενώ στο σόου θα συμμετέχουν συνολικά 10 άντρες και 10 γυναίκες από 18 έως 40 ετών που θα πληρωθούν 5.000 ευρώ ο κάθε ένας για κάθε εβδομάδα συμμετοχής... 

Οι τελικοί νικητές του παιχνιδιού θα κερδίσουν 100.000 ευρώ και ένα συμβόλαιο με μεγάλη εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών του εξωτερικού. 

Οι παίκτες θα είναι επιβάτες σε ένα κρουαζιερόπλοιο που θα διασχίζει τα νερά του Αιγαίου και στόχος τους είναι να συνάπτουν σεξουαλικές σχέσεις με όλους τους άλλους παίκτες ενώ κάθε εβδομάδα το κοινό θα ψηφίζει έναν άντρα και μια γυναίκα που θα πρέπει να αποχωρούν από το κρουαζιερόπλοιο 

Τις επόμενες ημέρες η εταιρεία παραγωγής θα ξεκινήσει να δέχεται αιτήσεις μέσω του site της ενώ το ριάλιτι σόου θα προβληθεί αποκλειστικά online μέσω συνδρομητικών υπηρεσιών.


η παπαδια και ο εραστης κρυβονται πισω απο τη δολοφονια του ιερεα


Έγκλημα πάθους η δολοφονία του ιερέα στην Ηλεία.



Συγκλονίζει το πανελλήνιο η υπόθεση με την δολοφονία του ιερέα στην Ηλεία, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του patrisnews.gr, πίσω από την δολοφονία βρίσκονται η σύζυγος του ιερέα και ο 30χρονος εραστής της.
Οι δύο ομολόγησαν την πράξη τους τα ξημερώματα.
Νωρίς το πρωί μεταφέρθηκαν για αναπαράσταση στον τόπο του εγκλήματος όπου έδειξαν στους αστυνομικούς πώς εκτυλίχτηκε το καρτέρι θανάτου στον ιερέα.
Ο δράστης φέρετε να είχε ερωτικό δεσμό με την σύζυγο του ιερέα και να είχαν προσχεδιάσει το φονικό.

Αρχικά, οι αστυνομικοί εξέτασαν το ενδεχόμενο της ληστείας όμως αυτό απομακρύνθηκε από τη στιγμή που οι δράστες δεν έψαξαν για χρήματα στο αυτοκίνητο και στις τσέπες του θύματος.
Στη συνέχεια οι αστυνομικοί άρχισαν να εξετάζουν το ενδεχόμενο των προσωπικών διαφορών.
Την λύση του μυστηρίου έδωσε με την κατάθεσή της η γυναίκα του που υπέπεσε σε πολλές αντιφάσεις.
Ο  άτυχος οικογενειάρχης τα τρία παιδιά  του οποίου πηγαίνουν σχολείο στην Γραβιά, ιερουργούσε στο χωριό Πυρά Ηρακλέους στην Φωκίδα στους πρόποδες της Οίτης, όπου διατηρούσε και οικογενειακή ταβέρνα. Παράλληλα, εξυπηρετούσε και γειτονικά χωριά όπως το Μαυρολιθάρι στα οποία επίσης λειτουργούσε μια και δεν διέθεταν εφημέριους.  
Το χρονικό της δολοφονίας
Ο ιερέας και η 43χρονη σύζυγός του, η οποία κατάγεται από το Φλόκα Αρχαίας Ολυμπίας διέμεναν σε ξενοδοχείο στον Πύργο.
Χθες το πρωί έφυγαν από την περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας με κατεύθυνση τη Ζαχάρω διαμέσου της Κρέστενας για να κάνουν ανάληψη χρημάτων από την τράπεζα.
Μόλις βγήκαν στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας και σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων από τη διασταύρωση Κρεστένων έκαναν στάση, περίπου στις 12.15.
Τη στιγμή που είχε απομακρυνθεί η σύζυγός του, άκουσε πυροβολισμούς και γυρνώντας είδε τον 52χρονο ιερέα, μέσα σε μια λίμνη αίματος.
Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, όπου βάση των περιγραφών της 43χρονης άρχισε να αναζητά δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και φορούσαν κράνη. 
Ο 52χρονος δέχθηκε τουλάχιστον οκτώ με εννέα σφαίρες, από τους δράστες της εν ψυχρώ δολοφονίας του.

Ελευθερια Ελευθεριου: «Μετα τη Eurovision οι αντρες δεν με φλερταρουν»







Η ανερχόμενη σέξι τραγουδίστρια μίλησε στο Κυπριακό περιοδικό Icon για τις «δύσκολες» σχέσεις τις με το άλλο φύλο, την ζήλια, το σεξ και το πόσο της αρέσουν οι μελαχρινοί.

«Μετά τη Eurovision, με φλερτάρουν πιο δύσκολα οι άντρες. Ίσως να νομίζουν ότι, αν με φλερτάρουν, θα τους ρίξω χυλόπιτα, ότι δεν θα έχουν ανταπόκριση. Ενώ παλιά, με φλέρταραν πιο εύκολα. Γενικά πάντως, δεν ανταποδίδω εύκολα το φλερτ. Ειδικά όταν δεν θέλω. Μου λένε μάλιστα ότι έχω την ικανότητα να το κόβω αμέσως: Με το ύφος μου και χωρίς καν να γίνομαι κακιά ή αγενής. Επίσης, δεν μου έχει τύχει ποτέ να φλερτάρω εγώ πρώτη. Είμαι πουριτανή σ' αυτά: Θέλω ο άντρας να κάνει πάντα την πρώτη κίνηση και αυτός να είναι ο κυνηγός, όχι εγώ».Αυτό δήλωσε η Ελευθερία Ελευθερία στον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου στα πλαίσια της συνέντευξης που του παραχώρησε για το αντρικό Κυπριακό περιοδικό Icon.

Εκεί που επίσης αποσαφήνισε ποιοί άντρες της αρέσουν «Μου αρέσουν οι μελαχρινοί άντρες, αυτούς θεωρώ sexy. Όχι οι πολύ γυμνασμένοι και "φουσκωτοί", αλλά εκείνοι που έχουν ένα ωραίο fit αθλητικό κορμί. Πάντως, το καλύτερο αφροδισιακό για μια γυναίκα δεν είναι τόσο η εξωτερική εμφάνιση όσο η προσωπικότητα και ο αυθορμητισμός που διαθέτει ένας άντρας. Ένα κοφτερό μυαλό μπορεί να διαλύσει κάθε "ατέλεια" στην εξωτερική εμφάνιση».



Αν και το άλλο φύλο είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτεται αυτό τον καιρό«Το σενάριο "γάμος", "παιδιά", "οικογένεια", είναι πολύ απομακρυσμένο αυτή τη στιγμή από τη ζωή μου. Γι αυτό το θέμα θα ξαναμιλήσουμε σε 10 χρόνια. Αυτή τη στιγμή "χτίζω" στην καριέρα μου. Έχω περάσει πια το στάδιο της αναγνωρισιμότητας, της πρώτης επιτυχίας, και αυτό που με ενδιαφέρει πλέον είναι η διάρκεια».

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η Ελευθερία δεν αισθάνεται έτοιμη να αποκτήσει μερικές ακόμη εμπειρίες στον ερωτικό τομέα «Είμαι 23 χρόνων, δεν έχω ζήσει ακόμη πολλά πράγματα στον ερωτικό τομέα, δεν έχω μπει μέχρι στιγμής σε μία μεγάλη σχέση, να τη ζήσω, να βιώσω καταστάσεις όμορφες ή άσχημες, που να μπορώ να μιλάω μετά γι αυτές. Ωστόσο, θα ήθελα πολύ να μπω κι εγώ σε μία τέτοια μεγάλη- και ίσως σημαδιακή- για τη ζωή μου σχέση, γιατί πιστεύω ότι αυτό θα είναι κάτι που θα μου αφήσει πολλά και θα με ολοκληρώσει- μέσα από την εμπειρία- ως προσωπικότητα, ως άνθρωπο».




Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger