Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Στέλλα Γιαμπουρά με ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ μέχρι και τον ΠΑΠΑ ΚΟΛΑΖΕΙ! (PHOTOS)

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Έβαλε το νυφικό της και ανέβηκε στην πασαρέλα σκορπώντας πανικό.

Η Στέλλα Γιαμπουρά είναι σέξι ότι και αν φορέσει. Ειδικά με αυτό το ιδιαίτερα αποκαλυπτικό νυφικό της, ήταν σκέτη κόλαση.

Της πάει και τονίζει τα προσόντα της, δεν βρίσκετε;



Φθινόπωρο στα Αντιχάσια


Δείτε τις πανέμορφες εικόνες εδώ:

Γιαγιά-Διάβολος: Χτύπησε με σφυρί το έξι μηνών εγγονάκι της και μετά του έκοψε το λαιμό!


Σοκ προκαλεί η υπόθεση ενός βρέφους έξι μηνών το οποίο η ίδια η γιαγιά του σκότωσε την ώρα που υποτίθεται πως θα το φρόντιζε.

Η Alfreda Giedrojc από το Σικάγο προφυλακίστηκε χωρίς εγγύηση μετά το απίστευτο περιστατικό και τον άδικο, πρόωρο και συγκλονιστικά βίαιο θάνατο της εγγονής της.Αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού.

Ο πατέρας του κοριτσιού το είχε πάει την Κυριακή στο σπίτι της Giedrojc για να το φροντίσει όσο εκείνος θα βοηθούσε στις επισκευές σε ένα σπίτι εκεί κοντά, όπως μεταδίδει το CNN Ο πατέρας και ο παππούς του κοριτσιού έφυγαν από το σπίτι για λίγο, σύμφωνα με την αστυνομία του Oak Lawn.

Όταν έμεινε μόνη με το μωρό η Giedrojc το ακούμπησε στο πάτωμα και το χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι και το σώμα του πολλές φορές.

Στη συνέχεια πήρε ένα μαχαίρι και του έκοψε το λαιμό ενώ το άτυχο κοριτσάκι ήταν ακόμα ζωντανό… Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας η 61χρονη εξέφρασε τη μεταμέλειά της για το θάνατο του παιδιού ενώ δεν υπάρχει καταγεγραμμένο ιστορικό της με προηγούμενες συλλήψεις ή ψυχολογικά προβλήματα. 

Οι τοξικές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της Ασπαρτάμης [Βίντεο]


Η Ασπαρτάμη είναι μια τεχνητή γλυκαντική ουσία που βρίσκεται σε χιλιάδες προϊόντα σε όλο τον κόσμο. και μάλλον όπως είναι πιθανό να το καταναλώνεται εσείς.

Έχει προστεθεί σε όλες τις τσίχλες που λένε επάνω "χωρίς ζάχαρη", είναι στους χυμούς, στα επιτραπέζια γλυκαντικά, όπως το Equal και το Nutra Sweet. Βρίσκεται στα δημητριακά, αναψυκτικά, γιαούρτι, μέντες, πολυβιταμίνες, ποτά κρασιού, ακόμη και σε φάρμακα που αγοράζονται χωρίς συνταγή.

Οι τοξικές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της Ασπαρτάμης συχνά παρουσιάζονται ως μια φάρσα από τη βιομηχανία γλυκαντικών ουσιών.

Όμως υπάρχουν πολυάριθμες ανεξάρτητες ελεγχόμενες μελέτες, που χρησιμοποιούν ανθρώπινους συμμετέχοντες και που έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η Ασπαρτάμη είναι θανατηφόρα.

Τώρα υπάρχει μια σειρά από μελέτες που υποστηρίζουν ότι η Ασπαρτάμη είναι εντελώς ασφαλής και καταναλώσιμη αλλά η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των μελετών διεξάχθηκαν από;.... Μαντέψατε;

Την ίδια τη βιομηχανία Ασπαρτάμης.

Στην πραγματικότητα ομάδες από εταιρίες όπως τη Monsanto, τη J.D Searl και τη ISOI κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η Ασπαρτάμη δεν θέτει κανένα κίνδυνο για την υγεία.

Αλλά αυτό είναι σχεδόν όσο αξιόπιστο όσο όταν η Marlboro, η Camel και η Winston ισχυρίστηκαν και απέρριψαν τη σύνδεση μεταξύ του καπνίσματος και του καρκίνου.

apocalypsejohn

Ανέκδοτο: Ο σκύλος ήταν ορθόδοξος



Ένας Ελληνοαμερικάνος επισκέπτεται τον αδερφό του, βοσκό στην Κρήτη.

Έχει μαζί του κι ένα σκύλο ράτσας Αλάσκας.

Τον βλέπει ο βοσκός και παρακαλά.

-Ασε μου ρε αδερφέ το σκύλο εδώ, εγώ θα τον έχω στην περιποίηση, και τέτοιο σκύλο δε βρίσκω εδώ ενώ εσύ θα ξαναβρείς!
-Ναι! του λέει κι ο ξενιτεμένος αλλά θέλω να ζει σαν …άνθρωπος! Εμείς στην Αμερική είμαστε πολύ φιλόζωοι!
-Να μην στεναχωριέσαι! Στη μάντρα ή στο σπίτι θα τον έχω πάντα μαζί μου και μόνο κρέας και γάλα θα τρώει! Με τα πολλά λύγισε ο Αμερικάνος στη θέληση του αδερφού του.

Περνάνε δέκα χρόνια, μοιραία πεθαίνει ο σκύλος. Τηλεφωνά ο βοσκός στον αδερφό του, και παίρνει την απάντηση.
-Α!! είπαμε σαν άνθρωπος! θα τον κηδέψεις χριστιανικά.
-Μα γίνονται αυτά τα πράγματα;
-Πες το στον παπά του χωριού να το κάνει!

Πάει ο βοσκός στον παπά του λέει ότι θέλει χριστιανική κηδεία για το λυκόσκυλο και του λέει ο παπάς:
-Σήφη, την τσικουδιά να την λιγοστέψεις! ήντα ναι αυτά που μου ζητάς!
-Μα ο αδερφός μου λέει…παίρνει το κινητό (ναι! το νου σας! όλοι οι βοσκοί στην Κρήτη είχαν κινητά πριν τους δικηγόρους! ζωοκλοπές βλέπετε!) και μιλά με τον αδερφό του.
-Δώσε μου τον παπά! – λέει εκείνος: Έλα παπα-Λάμπρο με ακούς; δυόμισυ χιλιάδες δολάρια σου στέλνω για την κηδεία του σκύλου αλλά να γίνει όπως πρέπει! εντάξει;
-Εντάξει! εντάξει.

Κλείνει το κινητό ο παπάς και λέει του Σήφη.
-Καλά ρε κουμπάρε! γιατί δεν μου λές από την αρχή ότι ο σκύλος σου…ήταν Ορθόδοξος


Τα «κρυμμένα μυστικά» του Παναθηναϊκού Σταδίου!



Ότι το Παναθηναϊκό Στάδιο είναι ενα από τα πιο μεγαλοπρεπή έργα της αρχαιότητας, ένα “θαύμα τελειότητας” όπως έχει χαρακτηριστικά, είναι γνωστό!

Αυτό που για πολλούς παραμένει άγνωστο είναι τα καλά κρυμμένα μυστικά του: την υπόγεια στοά εισόδου στο στάδιο, το νεκροταφείο, τον λεγόμενο τάφο του Ηρώδη, τη σαρκοφάγος που βρέθηκε δίπλα του, την αφετηρία των αγώνων δρόμου, τα αρχαία αποδυτήρια… Τα επτά αρχαιολογικά μυστικά του Παναθηναϊκού Σταδίου!

1. Η κρύπτη εισόδου στο στάδιο


Επάνω από την είσοδο της αρχαίας υπόγειας διόδου την οποία χρησιμοποιούσαν οι αθλητές για να εισέλθουν στον στίβο βρίσκεται σήμερα το αποδυτήριο, το οποίο κατασκευάστηκε για τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μια σκάλα οδηγεί από το εσωτερικό του στη δίοδο (στη φωτογραφία), ενώ η δεύτερη είσοδός της βρίσκεται στη σημερινή οδό Αρχιμήδους. Η στοά πρέπει να διανοίχθηκε την εποχή του Λυκούργου, έχει μήκος 57 μέτρα και πλάτος 4 μ.

2. Ο ναός της Τύχης

Μόνο τα ίχνη από την υποδομή της κλίμακας που οδηγούσε στον ναό της Τύχης έχουν απομείνει σήμερα στην ανατολική κλιτύ του Αρδηττού. Στην κορυφή του λόφου εξάλλου είναι ορατή μια εντυπωσιακή κατασκευή από λίθους και ισχυρό κονίαμα ως βραχώδες έξαρμα, ύψους περίπου 15 μέτρων, που ήταν το ανάλημμα του ανδήρου. Στον μικρό ιωνικό ναό υπήρχε το χρυσελεφάντινο άγαλμα της θεάς, πρώτη ιέρεια της οποίας ήταν η γυναίκα του Ηρώδη, η Ρήγιλλα. 

3. Το ιερό πλοίο


Μια ιδιαίτερα επιμήκης κατασκευή στην κορυφή του λόφου της Αγρας ήταν το κτίσμα στο οποίο τοποθετούσαν οι Αθηναίοι το ιερό πλοίο, που μετέφερε το πέπλο της θεάς Αθηνάς κατά την Πομπή των Παναθηναίων. Για την άνοδο του πλοίου στον λόφο, είχε κατασκευαστεί κρυφός μηχανισμός! 

4. Νεκροταφείο

Ουδείς από τους επισκέπτες του Σταδίου μπορεί να φαντασθεί σήμερα ότι εκεί όπου βρίσκεται το νέο κτίριο των χώρων υγιεινής (υπώρειες του Αρδηττού), υπήρχε ένα αρχαίο νεκροταφείο. Το έφεραν στο φως οι εργασίες συντήρησης του Σταδίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, κατά τη διάρκεια των οποίων ανασκάφηκαν 31 τάφοι διαφόρων ειδών, οι οποίοι χρονολογούνται από τον 3ο-4ο αι.μ.Χ. 

5. Σαρκοφάγος

Μια μαρμάρινη σαρκοφάγος του 2ου αι.μ.Χ. που περιβάλλεται από κτιστό τοίχο και έχει εξαιρετική διακόσμηση αποκαλύφθηκε στον ανατολικό περιμετρικό διάδρομο του Σταδίου, πολύ κοντά στο σημείο όπου είχε εντοπισθεί από τον Α. Σκιά το 1904 η λεγόμενη σαρκοφάγος του Ηρώδη Αττικού. Από τις ανασκαφές αποκαλύφθηκαν επίσης τέσσερις κεραμοσκεπείς τάφοι και τρεις κτιστοί (τέλος του 3ου- αρχές του 4ου αι.μ.Χ.). 

6. Η βαλβίδα

Μόνο το εξασκημένο μάτι ενός ειδικού μπορεί να παρατηρήσει ότι στο σημείο γένεσης της σφενδόνης του Σταδίου, όπου βρίσκεται ένας αρράβδωτος κιονίσκος, έχουν απομείνει τα κατάλοιπα της σειράς των μαρμάρινων πλακών των βαλβίδων. Στις πλάκες αυτές που έφεραν δύο παράλληλες αυλακώσεις πατούσαν οι δρομείς στην αφετηρία των αγώνων δρόμου. 

7. Η λεγόμενη σαρκοφάγος του Ηρώδη Αττικού


Στην εξωτερική ανατολική πλευρά του Σταδίου μπορεί και σήμερα να δει κανείς μια ιδιαίτερα επιμελημένη σαρκοφάγο που βρέθηκε πριν από έναν αιώνα. Στο εσωτερικό της υπήρχε σκελετός τοποθετημένος σε λάρνακα από μολύβι και αυτή σε δεύτερη από ξύλο, ενώ στον τοίχο που την περιέβαλλε ένα μαρμάρινο βάθρο φέρει την επιγραφή «ήρωι τω Μαραθωνίω». Στοιχεία αρκετά για ορισμένους μελετητές να θεωρήσουν ότι πρόκειται για το ταφικό μνημείο του Ηρώδη, αν και ο σκελετός ήταν πολύ μεταγενέστερος.

3otiko.blogspot.gr





Αραβικές χώρες φτιάχνουν ιατρικό τεστ για να βρίσκουν τους γκέι!




Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κατάρ, Κουβέιτ, Ομάν και Μπαχρέιν εξωθούν σε νέα ύψη την ομοφοβία με την πρόθεσή τους να...

ελέγχουν ιατρικά όσους φτάνουν στη χώρα για να προσδιορίσουν, άγνωστο πώς, τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. 

Ο διευθυντής δημόσιας υγείας του ομώνυμου υπουργείου του Κουβέιτ, όπου και αναπτύσσεται ο αμφιλεγόμενος έλεγχος, είπε στην τοπική Αλ Ράι ότι «ιατρικά κέντρα πραγματοποιούν ήδη τεστ προκειμένου να ελέγχεται η υγεία ατόμων που επιστρέφουν στις χώρες μέλη της Συνεργασίας του Κόλπου. Ωστόσο», όπως είπε ο Γιουσούφ Μιντκάρ, «ετοιμάζονται αυστηρότεροι έλεγχοι για τον εντοπισμό των ομοφυλόφιλων ώστε να μην εισέρχονται στις χώρες μέλη».

Στις χώρες του Κόλπου ο 21ος αιώνας δεν διαφέρει πολύ από τους προηγούμενους για τους ομοφυλόφιλους. Στο ίδιο το Κουβέιτ άτομα κάτω των 21 απειλούνται με φυλάκιση ως 10 έτη. Σε όλο τον κόσμο η ομοφυλοφιλία είναι παράνομη σε 78 χώρες και ειδικά για τις γυναίκες σε 48. Σε πέντε περιπτώσεις, (Ιράν, Σαουδική Αραβία, Σουδάν, Υεμένη και Μαυριτανία) προβλέπεται ακόμη και θανατική ποινή...


eglimatikotita.gr

Tsekouratoi 


Ανέκδοτο: Ο μεθυσμένος και οι καφέδες


Πάει ένας μεθυσμένος σ΄ένα καφέ και λέει στο σερβιτόρο:
- 3 καφέδες!
- 3 καφέδες;;
- Ναί..΄Ενα για μένα,ένα για σένα,κι ένα για τη πουτ@ν@ τη μάνα σου!
Ο σερβιτόρος εκνευρίζεται,αλλά δε μιλάει και φέρνει τη παραγγελία..Την άλλη μέρα,ξαναπάει ο μεθυσμένος κι επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό..
-΄Ενα για μένα,ένα για σένα,κι ένα για τη πουτ@ν@ τη μάνα σου!
Ο σερβιτόρος έξω φρενών,τον αρπάζει από το γιακά και τον κάνει μαύρο στο ξύλο..
Την επομένη,ξαναπάει μωλωπισμένος ο τύπος στο καφέ..
- Να σου φέρω 3 καφέδες;; τον ρωτάει ειρωνικά ο σερβιτόρος..
-Μπα..καλύτερα όχι!
Μόνο δύο..΄Ενα για μένα κι ένα για τη πουτ@ν@ τη μάνα σου..Εσένα,ο καφές σε πειράζει στα νεύρα!


Θεσσαλονίκη: Όλα τα λεωφορεία μεγάλου τουριστικού πρακτορείου έκρυβαν ''ένοχα'' μυστικά!


Πίσω από τη βιτρίνα του κεντρικού τουριστικού πρακτορείου κρυβόταν μια καλά οργανωμένη εγκληματική οργάνωση - Η αστυνομία αποκαλύπτει...

Κύκλωμα που διακινούσε μετανάστες σε ειδικές κρύπτες τουριστικών λεωφορείων εξάρθρωσαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη. Ως μέλη του κυκλώματος φέρονται πέντε άτομα, τα οποία και συνελήφθησαν.

Τα μέλη του κυκλώματος (όλοι Έλληνες, μεταξύ αυτών και ομογενείς), κατά πληροφορίες, είχαν στήσει τουριστικό πρακτορείο-"βιτρίνα", με σκοπό τη λαθροδιακίνηση.

Σε επιχείρηση που στήθηκε στη δυτική Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί της διεύθυνσης αλλοδαπών "μπλόκαραν" λεωφορείο, στο εσωτερικό του οποίου στοιβάζονταν 19 μετανάστες από τη Σομαλία. Όπως έγινε γνωστό, οι αλλοδαποί ταξίδευαν μέσα σε ειδικές κρύπτες - ανάμεσα στο χώρο των χειραποσκευών και της οροφής του οχήματος - και κάτω από απάνθρωπες συνθήκες.

Ο καθένας απ' αυτούς πλήρωνε δύο με τρεις χιλιάδες ευρώ για να ταξιδέψει από την Ελλάδα προς το εξωτερικό. Μάλιστα, η εγκληματική οργάνωση χρησιμοποιούσε και "εικονικούς" επιβάτες, οι οποίοι εισέπρατταν 100 ευρώ για κάθε ταξίδι.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν 23 "μαϊμού" επιβάτες, οι οποίοι επρόκειτο να ταξιδέψουν από τη Θεσσαλονίκη προς την Ιταλία, που ήταν ο τελικός προορισμός του λεωφορείου.

http://www.newsit.gr/


Τεκμήρια τέλος για σπίτια και ΙΧ – έρχεται το περιουσιολόγιο – Ποιοι θα κερδίσουν


Βαθιά ανάσα για εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που πλήττονται από την κρίση και τη μείωση των εισοδημάτων τους, θα δώσει η επικείμενη κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης. Την εξαγγελία έκανε χθες ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας μιλώντας για ...

αντικατάσταση των τεκμηρίων από το περιουσιολόγιο. Το περιουσιολόγιο έχει τελείως διαφορετική φορολογική λογική από τα τεκμήρια διαβίωσης. Ποια είναι αυτή; Οι φορολογικές αρχές παρακολουθούν τη μεταβολή της περιουσιακής κατάστασης το καθενός (αγορές ακινήτων, αυξήσεις καταθέσεων κλπ) και παρεμβαίνουν αν εντοπίσουν ότι οι μεταβολές αυτές δεν δικαιολογούνται με βάση τα δηλωθέντα εισοδήματα. Για παράδειγμα, δεν μπορεί ένας φορολογούμενος να εμφανίσει αύξηση καταθέσεων της τάξεως των 50.000 ευρώ χωρίς να προκύπτει από τη δήλωση που βρέθηκαν τα χρήματα. 

Έγινε δωρεά από συγγενικό πρόσωπο; Πώληση περιουσιακού στοιχείου; Είσπραξη αποζημίωσης; Όλοι αυτοί οι λόγοι πρέπει να προκύπτουν. Τα τεκμήρια είναι τελείως διαφορετικά. Η εφορία, χωρίς να έχει στοιχεία στη διάθεσή της, υποθέτει ότι ο φορολογούμενος έχει εισοδήματα για να συντηρεί αυτοκίνητα, σπίτια και εξοχικά. Έχουν φτάσει μάλιστα σε τόσο εξωφρενικά επίπεδα τα τεκμήρια, ώστε ουσιαστικά να τιμωρείται η κατοχή περιουσιακών στοιχείων που αποκτήθηκαν σε διαφορετικές χρονικές περιόδους και υπό διαφορετικές οικονομικές συνθήκες. Κατάργηση τεκμηρίων θα βοηθήσει και την κτηματαγορά και την αγορά των αυτοκινήτων. 


Οι οδηγοί θα μπορούν να επαναφέρουν τις πινακίδες στα αυτοκίνητά τους και να τα χρησιμοποιούν όσο αντέχει η τσέπη τους. Αν μάλιστα, προχωρήσει η ιδέα της καταβολής τελών κυκλοφορίας με τον μήνα (πράγμα μάλλον απίθανο καθώς το υπουργείο Οικονομικών δεν διαθέτει ελεγκτικό μηχανισμό για να διαπιστώνει ποιοι πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας για έναν μήνα και χρησιμοποιούν το αυτοκίνητο και για δεύτερο), η αγορά θα τονωθεί σημαντικά. Αντίστοιχα, και στην κτηματαγορά θα φύγει από τη μέση ένα ισχυρό αντικίνητρο. Αρκεί βεβαίως, η νέα φορολογική πολιτική να μην έχει διάρκεια ζωής έξι μήνες όπως όλες οι προηγούμενες 


Πηγή: fpress.gr


Yγεία: 4 τροφές που χορταίνουν χωρίς να παχαίνουν


Η Αιμιλία Βασιλοπούλου, Ph.D., διαιτολόγος-διατροφολόγος σου προτείνει μερικές ιδιαίτερα χορταστικές, λόγω της υψηλής τους περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες, ιδέες για τα γεύματά σου, που μπορείς να τις προτιμήσεις σκέτες ή να τις συνδυάσεις με άπαχο κρέας ή ψάρι.

Αγκινάρες:

Μπορεί να μην σου γεμίζουν το μάτι, αλλά οι αγκινάρες περιέχουν 6,5 γραμμ. ίνες. Ακόμα, αντιστοιχούν 60 θερμίδες σε 1 αγκινάρα μεσαίου μεγέθους. 

- Μπρόκολο:

Το καταπράσινο μπρόκολο περιέχει 5,1 γραμμ. ίνες. Αντιστοιχούν 55 θερμίδες σε 1 φλιτζ. μαγειρεμένο μπρόκολο.

- Δημητριακά ολικής αλέσεως:

Τα δημητριακά ολικής άλεσης περιέχουν 8 γραμμ. ίνες ενώ αντιστοιχούν 200 θερμίδες σε 1 1/4 φλιτζάνι δημητριακών. 

- Πλιγούρι αλεσμένο: 

Το πλιγούρι περιέχει 5 γραμμ. ίνες ενώ αντιστοιχούν 160 θερμίδες σε 1/2 φλιτζ. μαγειρεμένο πλιγούρι. 


ofono.gr

Κούγιας: «Στο τελευταίο προκαρκινικό στάδιο η Βίκυ Σταμάτη»


Στο τελευταίο προκαρκινικό στάδιο βρίσκεται η Βίκυ Σταμάτη σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής της Αλέξη Κούγια ο οποίος σε δηλώσεις του, έπειτα από την ανακοίνωση της ποινή φυλάκισης 12 ετών που επιβλήθηκε στην σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου, αναφέρθηκε στην «επιβαρυμένη» κατάσταση της υγείας της.

Ο κ. Κούγιας είπε χαρακτηριστικά ότι η κατάσταση της υγείας της συνεχώς επιδεινώνεται και πως η τελευταία ιατρική γνωμοδότηση λέει ότι βρίσκεται στο τελευταίο προκαρκινικό στάδιο.

«Δυστυχώς, από αυτή την καταραμένη αρρώστια πάσχει ήδη η μητέρα της και έχει πεθάνει και η γιαγιά της. Υπάρχει μια κληρονομικότητα», πρόσθεσε ο κ. Κούγιας τονίζοντας ότι η Βίκυ Σταμάτη «είναι το θύμα της υπόθεσης».

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, δεν αναγνωρίστηκε στην Βίκυ Σταμάτη το ελαφρυντικό του προτέρου έντιμου βίου που, όπως είπε, «αναγνωρίζεται και στον μεγαλύτερο εγκληματία».

«Η εντολέας μου είναι το θύμα γιατί γνώρισε τον κ. Τσοχατζόπουλο όταν είχαν ήδη διαπραχθεί οι πράξεις με τις οποίες κατηγορείται. Ουδέποτε έγινε κυρία κανενός σπιτιού σε αντίθεση με άλλους συγγενείς και συνεργάτες του κ. Τσοχατζόπουλου. Το μόνο που ανήκε στην ίδια ήταν ένα διαμέρισμα 150τ.μ. στη Διονυσίου Αεροπαγίτου», είπε ο Αλέξης Κούγιας και πρόσθεσε ότι ουσιαστικά δεν της ανήκε γιατί αγοράστηκε με δάνειο από τη Eurobank, και το οποίο είναι ήδη υπό κατάσχεση από την τράπεζα.
http://www.protothema.gr/








Μαρία Ιωαννίδου: «Κλαίω και χτυπιέμαι. Ζω έναν εφιάλτη»


Στο πλατό της εκπομπής Αννίτα Sos της Αννίτας Πάνια φιλοξενήθηκε και η Μαρία Ιωαννίδου σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση αποκάλυψε πως περνάει ένα τσουνάμι, που έχει καταστρέψει τα… όνειρα και τις φιλοδοξίες της. Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην Αννίτα για το κλείσιμο της σχολής χορού της και τα χρέη της, τα οποία όπως είπε είναι αντίστοιχα της αξίας ενός σπιτιού.

«Έχω οργή μέσα μου και ζω εφιαλτικές στιγμές. Άνοιξα τη σχολή στη Γλυφάδα με χρήματα του Φρέντυ (σ.σ Γερμανού) και νιώθω ότι τον απογοήτευσα. Αυτό που ζω τώρα θα με επιβαρύνει σε όλη μου τη ζωή. Κλαίω και χτυπιέμαι μόνη μου στο σπίτι μου και στον κόσμο χαμογελώ. Από εδώ και μπρος θα ζω με αυτόν τον εφιάλτη. Έχω χάσει την πίστη μου γι” αυτο και αφήνω πίσω μου την εποχή της τσίχλας.»

Στην εκπομπή παρενέβη τηλεφωνικά και ο επί 9 χρόνια σύντροφος της ηθοποιού Δημήτρης ο οποίος δήλωσε πως στέκεται στο πλευρό της και θα συνεχίσει να το κάνει και εξέφρασε την αγάπη του για εκείνη.

- See more at: http://arouraios.gr


ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Το… παλικάρι από την Πάρο


Είμαστε σε ένα παγκόσμιο συνέδριο και μιλάει ο Αμερικάνος:

- Εμείς στο Αμέρικα φτιάξαμε ένα στάδιο του μπάσκετ που χωράει 280,000 άτομα! ΄ (γέλια από κάτω, ψίθυροι «ψέμα», «βλακείες»).

Μετά παίρνει το λόγο ο Γερμανός:

- Εμείς στο Γερμανία φτιάξαμε ένα στάδιο του ποδοσφαίρου που χωράει 450,000 άτομα! (γέλια από κάτω, ψίθυροι «ψέμα», «βλακείες»).

Λέει και ο Έλληνας:

- Εμείς στην Ελλάδα έχουμε ένα παλικάρι που είναι από την Πάρο και τον έχει τρία μέτρα (Οοοοοο!, «ψέμα», «βλακεία»… ).

Παίρνει ξανά το λόγο ο Αμερικάνος:

- Κοιτάξτε το γήπεδο μπάσκετ που φτιάξαμε χωράει 80.000 άτομα στην πραγματικότητα αλλά και πάλι μεγάλο δεν είναι;

Πετάγεται και ο Γερμανός:

- Κοιτάξτε το γήπεδο ποδοσφαίρου που φτιάξαμε χωράει 150.000 άτομα στην πραγματικότητα αλλά και πάλι μεγάλο δεν είναι;

Και λέει και ο Έλληνας:

– Συγγνώμη κι εγώ βλακεία σας είπα το παλικάρι που τον έχει τρία μέτρα δεν είναι από την Πάρο αλλά από τη Νάξο.


Αεροδρόμιο DENVER. Το πιό τρομακτικό αεροδρόμιο στον κόσμο!(βιντεο)



ΓΕΜΑΤΟ ΚΡΥΦΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ...

Τι δουλειά έχουν παράξενες, αλλόκοτες τοιχογραφίες σε ένα υπερσύγχρονο αεροδρόμιο;


Και τι σχέση μπορούν να έχουν όλα αυτά με τη... Γαλλική Επανάσταση; Στον περίεργο κόσμο που ζούμε πολλά γίνονται, αφού οι μάζες είναι καρφωμένες στο χαζοκούτι για να «ψυχαγωγούνται» και να «ενημερώνονται».

Όμως ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. 
Εδώ και πολλά χρόνια,η βασίλισσα της Αγγλίας αγοράζει τεράστιες εκτάσεις στο Colorado χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο. Όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις στις ΗΠΑ, οι σιδηρόδρομοι και οι τράπεζες στήθηκαν εξ αρχής μέσω ενός trust (εταιρία επενδυτικής ή αποταμιευτικής δραστηριότητας), που το αρχικό του όνομα ήταν Virginia Company. Μέσα από το μακελειό της γαλλικής «επανάστασης», κάποιοι έσωσαν τον δελφίνο, τον γιο της Μαρίας Αντουανέτας και του Φιλίππου, και τον έστειλαν στην Αμερική μέσω Αγγλίας. Εκεί, ο νεαρός γαλαζοαίματος υπέγραψε ένα συμβόλαιο με τη Virginia Company. Ο ρόλος του ήταν να Βοηθήσει τις επιχειρήσεις στην Αμερική, κυρίως τις τραπεζικές. Η συμφωνία ήταν να παραμείνουν τα πάντα κάτω από βρετανικό έλεγχο. Τα πάντα κάτω από το σύστημα του trust οδηγούν στο βρετανικό στέμμα. Είναι εκπληκτικό το ότι οι πολίτες των ΗΠΑ πιστεύουν ότι κέρδισαν την ανεξαρτησία τους από την Αγγλία,ενώ στην πράξη αυτό δεν έγινε ποτέ.

(Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ Τζ. Μπους χρίστηκε ιππότης από την Βασίλισσα. Μήπως γιατί υπηρετεί πιστά το στέμμα; Όλοι υπακούν στο στέμμα, μέσω των μυστικών τους εταιριών και της προσπάθεια τουςς να εγκαθιδρύσουν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, η οποία οδηγεί στον οίκο των Windsor. Αυτή η υπακοή στις προσταγές του στέμμα-τος καλλιεργήθηκε για μεγάλο διάστημα από τους Rhodes Scholars (σύστημα υποτροφιών από το 1902 στην Οξφόρδη).

Από ό,τι φαίνεται, ο Cecil Rhodes έκανε πολύ καλή δουλειά, για να ρίξει τις ΗΠΑ στην αγκαλιά τη5 Νέας Τάξης Πραγμάτων. Φαίνεται ότι το στέμμα της Αγγλίας τα σχεδίασε όλα πολύ έξυπνα για εκατοντάδες χρόνια, από το 1500, όταν ήθελε να ελέγχει από τον 20ό αιώνα τον 77ό μεσημβρινό (Ουάσινγκτον) της Γης, χωρίς να φαίνεται. Ο λόγος είναι οι κατακλυσμικές αλλαγές που θα συμβούν τα επόμενα χρόνια στη Γη.

Είχαν πληροφορίες από παλιά για τις κυκλικές επαναλαμβανόμενες καταστροφές της Γης και το χάος που ακολουθεί. Η Αγγλία δεν θα τα Βγάλει πέρα και έτσι έστησαν μια αυτοκρατορία μέσα στις ΗΠΑ. Για αυτό αγοράζουν γη στο Colorado. Η περιοχή έχει το σωστό υψόμετρο για να είναι ασφαλής.

Εμεις, η «αμύητη» πλέμπα, να πάμε να πνιγούμε... Ο συμβολισμος που κυριαρχεί στο αεροδρόμιο «μιλάει». Λέει ότι είναι ένα κέντρο ελέγχου και διοίκησης της Νέας Τάξης Πραγμάτων για τον παγκόσμιο έλεγχο. Υπάρχουν τόνοι συμβολισμού των μυστικών εταιριών. Όλα είναι τρομακτικά για τις μάζες της πλέμπας. Ο ΑΙ Bielek, γνωστός από τα πειράματα του Montauk (για όσους έχουν ασχοληθεί) δήλωσε στον Alex (Christopher, συγγραφέα των Βιβλίων Pandoras Βox και Pandoras Βox II, ότι η περιοχή τού Denver θα χρησιμοποιηθεί ως ο δυτικός τομέας της Νέας Τάξης Πραγμά- των στις ΗΠΑ.

Το όλο θέμα μοιάζει με κρυφή βρετανική εισβολή στις ΗΠΑ, καταλαμβάνοντας το έδαφος, ενώ οι Αμερικανοί πολίτες νομίζουν ότι είναι κύριοι της χώρας τους. Δούλεψαν τον κόσμο συστηματικά, δημιουργώντας την Οκτωβριανή Επανάσταση από το 1710, ξεκινώντας με έναν όρκο σε ένα γήπεδο τένις. Σας φαίνεται απίστευτο; Κλείστε το χαζοκούτι, το DVD σας, τα ΜΡ3, πετάξετε τις πιστωτικές σας κάρτες, πάψτε να ασχολείστε με την κλωτσοπατινάδα και ψάξτε. Ίσως προλάβετε να μάθετε κάτι, πριν πέσει ο ουρανός πάνω στην «ποιότητα» της ζωής σας.

Ο ΑΝΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΛΙΘΟΣ

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν την περιήγηση μας στο περίφημο αεροδρόμιο.

Αεροδρόμιο Denver, το πιό μυστήριο αεροδρόμιο του κόσμου

 Στη νοτιοανατολική πλευρά, στην αίθουσα που ονομάζεται Great ΗαΙΙ (σημειωτέον ότι έτσι ονομάζουν οι μασόνοι την αίθουσα που συνεδριάζουν), βρίσκεται ο λεγόμενος «αναθηματικός λίθος». Στην επιγραφή αναφέρει: World Airport Commission (Επιτροπή Παγκόσμιου Αεροδρομίου). Καλό ε; Την ακούσατε ποτέ; Έχει ένα μασονικό σύμβολο καιασυνήθιστα γεωμετρικά σχήματα. Υπάρχει ένας βραχίονας με κλήση 45 μοιρών και κάτι που μοιάζει με πληκτρολόγιο. Η δομή του είναι από γρανίτη και ανοξείδωτο ατσάλι. Είναι πολύ στυλιζαρισμένο.

Ο Phil Schneider, ένας πολύ γενναίος άνδρας, έχοντας εργαστεί χρόνια στην κατασκευή υπόγειων Βάσεων -όπως στην Area 51 και το Dulce στο Νέο Μεξικό και άλλες- είχε μεγάλη εμπειρία. Πριν «αυτοστραγγαλιστεί» δένοντας ένα σύρμα πιάνου γύρω από το λαιμό του (στρατιωτικού τύπου εκτέλεση με Βασανιστήρια), φτιάχνοντας μια ιδιότυπη «γραβάτα», είπε τα εξής στον Alex:






Στην ίδια περιοχή υπάρχουν ασυνήθιστα σχέδια στο πάτωμα, που οδηγούν στο Μαύρο Ήλιο. Σύμφωνα με τον ΑΙ Bielek, ο πατέρας τού Ρhil Schneider ήταν κυβερνήτης γερμανικού υποβρυχίου και έλαβε μέρος στο πείραμα της Φιλαδέλφειας, το 1943, στο καταδρομικό Eldridge ως γιατρός. Αυτό μα οδηγεί στη ναζιστική συμβολογία. Οι μυστικές εταιρίες των Ναζί λάτρευαν το Μαύρο Ήλιο, ο οποίος συνδέεται με τον Κρόνο, «πάει» δε, λίγο πολύ, χέρι-χέρι με το σατανισμό




Kεντρική αίθουσα - Great Hall




ΟΙ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ
Το επόμενο ενδιαφέρον ζήτημα είναι οι παράξενες τοιχογραφίες. Υπάρχει μια ολόκληρη σειρά των πλέον αποκρουστικών τοιχογραφιών που έχετε δει ποτέ.


Και ξέρετε γιατί; Γιατί δείχνουν τι σχεδιάζουν να κάνουν σε εμάς, την πλέμπα, και ολόκληρο τον πλανήτη. Σε μια από αυτές υπάρχουν τρία φέρετρα με νεκρούς μέσα και μάλιστα γυναίκες!


Το τελετουργικό αυτό συνδέεται με το Club των Skull & Bones. Είναι προφανές ότι υπάρχουν τρεις ομάδες ανθρώπων που τους θέλουν νεκρούς.


Το πρώτο φέρετρο έχει μια Αμερικανο-Εβραιοπούλα -ένα κοριτσάκι- που έχει πάνω της το «άστρο» και μια μικρή Βίβλο.


Το μεσαίο φέρετρο έχει μία ιθαγενή Αμερικανίδα Ινδιάνα. Το τρίτο έχει μια Νέγρα. Ακόμη και σε κυβερνητικά έγγραφα γίνεται συζήτηση για την επέμβαση στο DΝΑ συγκεκριμένων φυλών.

Πάντως, αυτοί οι τύποι δεν συμπαθούν τον εβραίικο λαουτζίκο. Οι τοιχογραφίες είναι τεράστιες. Στην ίδια τοιχογραφία που έχει τα φέρετρα αποτυπώνεται η καταστροφή μίας πόλεως και ενός δάσους. Επίσης υπάρχει ένα κοριτσάκι που κρατά μια επιγραφή των Μάγιας, η οποία αναφέρεται στην καταστροφή του πολιτισμού.

Υπάρχει μια τοιχογραφία που αποτυπώνει ένα «πράγμα» σαν τονDarth Vader του Πολέμου των Άστρων του Λούκας. Αυτός ο τύπος είναι τεράστιος.

Υπάρχει επίσης ένας δρόμος γεμάτος με γυναίκες που κρατάνε νεκρά μωρά. Η ίδια τοιχογραφία επεκτείνεται σε μια άλλη, που δείχνει όλα τα παιδιά του πλανήτη να μαζεύουν τα όπλα από κάθε χώρα και να τα δίνουν σε μία κεντρική φιγούρα.

Η φιγούρα είναι ένα αγόρι από τη Γερμανία που κρατάει μια Βαριοπούλα κι ένα αμόνι στο χέρι του με αφύσικες αναλογίες ως προς το σώμα του, ενώ σφυρηλατεί σπαθιά σε άροτρα. Πολύ παράξενο που χρησιμοποιούν ένα Γερμανάκι να κάνει αυτή τη δουλειά. Όλοι οι συμβολισμοί δείχνουν μια γερμανική μυστική εταιρία πίσω από όλα αυτά, η οποία εργάζεται στην περιοχή του Κέντρου Ελέγχου του Νέου Κόσμου.




Ο ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
Μία άλλη εικόνα της τοιχογραφίας ξεκαθαρίζει το σκοπό του ψεκάσματος (chemtrails) από τα λευκά, χωρίς διακριτικά, αεροπλάνα, που γίνεται καθημερινά στους ουρανούς της Δύσης, κυρίως από το 1998. Το ψέκασμα φαίνεται στο πάνω μέρος της τοιχογραφίας.


Ο ξεσπαθωμένος «Darth Vader» φοράει μάσκα αερίων, χωρις αμφιβολία για προστασία από το ψέκασμα. Ίσως έπρεπε όλοι να φοράμε μάσκες...


Ένα λευκό περιστέρι είναι παλουκωμένο στην άκρη του σπαθιού. Στο βάθος, οι μάζες των γυναικών με τα νεκρά παιδιά κάτω από το ουράνιο τόξο του ψεκασμένου ουρανού. Τα χρώματα του ουρανίου τόξου δηλώνουν την παρουσία του πολύ τοξικού -όπως το αρσενικόμ- ατμού αιθυλικού διβρωμίου .


Οι εικόνες μάς δείχνουν ότι ο κόσμος έχει μετατραπεί σε ένα παγκόσμιο θάλαμο αερίων με σκοπό τη γενοκτονία ή τον αποδεκατισμό των ανθρώπων. Ισχύουν τα ίδια με τους θαλάμους αερίων των Ναζί στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, μόνο που ο πλανήτης ως θάλαμος αερίων σκοτώνει πιο αργά. Δισεκατομμύρια θα πεθάνουν. Εάν δεν σταματήσει το ψέκασμα θα βιώσουμε το αναπόφευκτο.

Leo Tanguma, ο δημιουργός των παράξενων τοιχογραφιών στο αεροδρόμιο.

Φυσικά, για άλλη μια φορά, οι άνθρωποι θα πεθάνουν και όχι κάποια άλλα DΝΑ. Επειδή αυτοί (τα... κάποια άλλα DΝΑ) είναι οι επικυρίαρχοι του πλανήτη, και όχι οι άνθρωποι. Όταν ο Alex ρώτησε σχετικά τον καλλιτέχνη, εκείνος απάντησε ότι δουλεύει με οδηγίες, κάτι το οποίο αρνήθηκε στη συνέχεια.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΝΟΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
Και ερχόμαστε στα προγράμματα νοητικού ελέγχου. Αν νομίζετε ότι δεν περνάτε από κάποια από τα ελαφρότερα προγράμματα, θυμηθείτε: Το πολιτικό κόμμα σας, την ποδοσφαιρική σας ομάδα, το σύλλογο σας, τη μυστική εταιρία σας (όσοι ανήκετε), το χαζοκούτι σας, το DVD σας, την εφημερίδα σας κ.λ.π.

Έτσι, οι τοιχογραφίες αυτές προκαλούν «σκανδαλισμό» με τους συμβολισμούς τους σε όσους έχουν περάσει από προγράμματα τύπου ΜΚ ULTRA, και άλλα.

Οι αλλοιωμένες προσωπικότητές τους, κρυμμένες καλά κάτω από την καθημερινή τους συνειδητότητα, ενεργοποιούνται. Ανάλογα με το τι έχουν εκπαιδευτεί, αυτό και θα εκτελέσουν. Συνήθως έχει σχέση με νοητικό έλεγχο, σατανικές τελετουργίες, καθώς και πολλά άλλα.

Όλα οδηγούν στη Συνθήκη της Βιοποικοιλότητας και της Ατζέντας 21. Έτσι, οι επικυρίαρχοι θα απαλλαγούν από ορισμένες φυλές και θα καταλάβουν τον πλανήτη, μεταξύ άλλων με την κατά κόρον χρήση νοητικού ελέγχου. Για ψάξτε λίγο στο ίντερνετ, και αν δεν το κάνατε ακόμη, ξεκινήστε τώρα. Και λέω τώρα, που η θάλασσα έγινε γιαούρτι. Ένα5 υπολογιστή5 στοιχίζει από 300 ευρώ και μια DSL από 18 ευρώ.

Κατόπιν, στη μηχανή αναζήτησης γράψτε biodiversity και διαβάστε κατόπιν agenda 21 και ξαναδιαβάστε, θα εκπλαγείτε, θα καταλάβετε ότι ο άνθρωπος δεν θα είναι το κυρίαρχο Βιολογικό ον στο άμεσο μέλλον. Ποιο θα είναι; Μήπως κάποιο που πάντα ζούσε ανάμεσα μας; Ή ένα καινούργιο υβρίδιο; Ξαναψάξτε στο ίντερνετ...

Υπάρχει μια τοιχογραφία όπου το κάθε φυτό γίνεται ψυχοτρόπο ή δηλητηριώδες. Όλα τα ζώα που απεικονίζονται είναι μασονικά σύμβολα που χρησιμοποιούνται στη λογοτεχνία κάθε χώρας του κόσμου. Οι περισσότεροι επιβάτες που βλέπουν τις τοιχογραφίες αυτές, αναρωτιούνται: «Τι αλλόκοτες εικόνες είναι αυτές; Τι γυρεύουν στο αεροδρόμιο;»

ΜΙΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΗ
Η κατασκευή καθυστέρησε αρκετά και το αεροδρόμιο άργησε να ανοίξει. Οι διάδρομοι προσγειώσεως και απογειώσεως σχηματίζουν μια σβάστικα παραλλαγμένη. Ο Ρhil Schneider ανέφερε στον Alex ότι το αεροδρόμιο έχει μια υπόγεια Βάση, με τουλάχιστον 8 υπόγεια επίπεδα. Σαν να μην έφτανε αυτό, έχει μια υπόγεια πόλη 7,5 τετραγωνικών χιλιομέτρων και ακόμη Βαθύτερα άλλη μία υπόγεια Βάση 142,5 τετραγωνικών χιλιομέτρων!

Είναι παράξενο ότι διέθεσαν 80,5 τετραγωνικά χιλιόμετρα στην επιφάνεια για να κατασκευάσουν το αεροδρόμιο, στο μέσον τού πουθενά, εκτος αν σκοπεύανε να το χρησιμοποιήσουν για κάτι ασυνήθιστο αργότερα. Υπάρχει ένας αυτοκινητόδρομος 16 χιλιομέτρων με 4 λωρίδες που οδηγεί στο αεροδρόμιο και δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ του αεροδρομίου και του Denver. Ένας τύπος έγραψε ένα ΒιΒλίο όπου δήλωνε ότι είχε κασέτα με αξιωματούχο τού Denver όπου μιλούσε με κάποιους από τη CΙΑ. Βάσει της κασέτας, τον πλήρωσαν 1,5 εκατομμύρια δολάρια, ώστε να επιτρέψει να κτιστεί το αεροδρόμιο, όποια μορφή και αν είχε.Σκοπεύουν να το χρησιμοποιήσουν για κάτι άλλο από το να προσγειώνουν αεροπλάνα.

Ο Alex κατάφερε, μέσω κάποιων γνωριμιών του, να κάνει μια Βόλτα στα υπόγεια. Το τμήμα διαχείρισης αποσκευών δεν διαφέρει πολύ από τα παλαιά συστήματα. Είδε τεράστιους τσιμεντένιους διαδρόμους με ψεκαστήρες στο ταβάνι. Υπάρχουν δύο -ένας από κάθε πλευρά του τραμ- με πλάτος αυτοκινητοδρόμου δύο λωρίδων. ανθρώπων, να διατηρήσω λωρίδων. Έχουν κάποια ανοίγματα προς τη διαδρομή τού τραμ. Τελικά, καταλήγουν ο καθένας σε μια τεραστια ατσάλινη πόρτα, που επιτρέπει το πέρασμα ενός μεγάλου φορτηγού. Το παράξενο είναι ότι περίπου κάθε δύο μέτρα υπάρχουν ψεκα-στήρες με τέσσερις κεφαλές ο καθένας, κατά μήκος ενός μιλίου.

Κάποιος τράβηξε φωτογραφία από το τραμ, στην οποία φαίνεται η φασματική εικόνα μιας μητέρας
με ένα μωρό τυλιγμένο σε κουβέρτα. Ο χώρος αυτός προκάλεσε έντονη ναυτία στον Alex.

Οι αιθερικές δονήσεις είναι πολύ παράξενες. Υπήρχε ένα υπόγειο τούνελ 12 μέτρων περίπου, που συνδέεται με πέντε κτίρια, τα οποία αφού τα έκτισαν τα έθαψαν. Είπαν επίσημα ότι έκαναν λάθος και τα έθαψαν μαζί με ένα τούνελ υψηλής τεχνολογίας. Φαίνεται τρελό τέτοιο λάθος, και φυσικά με τίποτα δεν είναι ανόητοι αυτοί που τα σχεδίασαν. Υπάρχει τέτοια στρατηγική σχεδίαση, που τα λάθη αποκλείονται.

Τρία από τα πέντε κτίρια που χρησιμοποιούνται έχουν ύψος 48 μέτρα, ένα έχει ύψος 24 μέτρα και το άλλο 38,5 μέτρα. Από αυτό το συγκρότημα ξεκινά ένας άξονας διαμέτρου 12,2 μέτρα και πηγαίνει στην κεντρική αίθουσα επιβατών C. Όταν έφεραν αυτόν τον άξονα από κάπου, τον κρατούσαν μακριά από τους εργαζομένους.

Υπήρχαν πέντε εργολάβοι, και οι εργαζόμενοι στον καθένα δεν επικοινωνούσανε με τους άλλους εργαζομένους. Όταν τελείωσε η κατασκευή τούς απολύσανε όλους.

Ωστόσο, ορισμένοι από αυτούς που δούλεψαν εκεί, είδαν πράγματα που τους τάραξαν πολύ, τόσο ώστε δεν θέλουν καν να τα θυμούνται.

Οι διάδρομοι προσγείωσης και απογείωσης σχηματίζουν μια σβάστικα. 

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ;
Ο Alex γνώρισε πολλούς που δούλεψαν στα έργα. Κάποιοι από αυτούς Βρήκαν το δρόμο και κατέβηκαν στα Βάθη, πιθανόν κοντά στην υπόγεια Βάση. Είδαν πράγματα που τους έκαναν να τρομάξουνε τόσο ώστε να φοβούνται να μιλήσουν. Τελικά, αποφάσισαν να πουν μερικά πράγματα στον Alex, με τον όρο ότι δεν θα δημοσιοποιηθούν τα ονόματα τους.

Του είπαν, ότι αν είσαι ευαίσθητος νοιώθεις ναυτία από την περίμετρο ήδη του αεροδρομίου. Ειδικά στα υπόγεια. Υπάρχει τέτοια έντονη ροή ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, ώστε αν κάνεις μια Βόλτα στο έδαφος γύρω από το αεροδρόμιο «Βουίζεις» ολόκληρος.
Αυτά τα πεδία δημιουργούνται από κάποιο είδος υπόγειου συστήματος παραγωγής ελεύθερης ηλεκτρικής ενέργειας από το ενεργό κενό. Στα τούνελ δεν υπάρχουν καλώδια, και όλο το μέρος «Βουίζει» από την ελεύθερη ενέργεια που αιωρείται γύρω.

Επιπλέον, στα υπόγεια υπάρχουν μέρη με συρματόπλεγμα φτιαγμένο έτσι ώστε να κρατάει τον κόσμο μέσα - και όχι να εμποδίζει αυτούς που θα ήθελαν να μπουν, όπως θα ήταν λογικό.
Υπάρχουν κάτω από τη γη περιοχές πολλών εκταρίων που δεν χρησιμοποιούνται ακόμη. Σε μια περιοχή ειδικά απαγορεύεται η πρόσβαση χωρίς Βιολογική προστατευτική στολή. Λένε ότι υπάρχει ένας «άγνωστος» βιολογικός μύκητας που καταστρέφει τους πνεύμονες.

Αυτή η περιοχή οδηγεί πιο Βαθιά, αλλά είναι συρματοφραγμένη.'Ενας ηλεκτρολόγος έτυχε να κατέβει έξι επίπεδα κάτω από το τέταρτο επίπεδο και έπεσε πάνω σε πολύ παράξενα πράγματα. Ο Alex απόφυγε να μιλήσει γι' αυτό το θέμα. Επίσης, πάνω στο αεροδρόμιο υπάρχουν από ό,τι φαίνεται μικροί πύργοι ψύξεως ατομικών αντιδραστήρων. Όταν ρωτούνται οι αρμόδιοι, απαντούν ότι είναι μέρος του αερισμού. Αερισμού από πού;


Όλα είναι μέρος των υπόγειων εγκαταστάσεων. Μοιάζουν αυτές οι εγκαταστάσεις με βουστάσιο που συγκρατεί χιλιάδες κόσμου. Εάν ο Phil είχε δίκιο, τότε έχει σχέση με τη Βαθιά υπόγεια Βάση που του είχαν προτείνει να κτίσει το 1979. Του είπε ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σκλάβοι σε αυτές τις υπόγειες βάσεις.


Για να δηλωθεί έμμεσα η παρουσία τους, στην αίθουσα παραλαβής αποσκευών υπάρχει το μοναδικό αγαλματάκι και μάλιστα στον τοίχο, σε στυλ γκαργκόιλ, που «επιβλέπει» τον κόσμο.

Ο πανεπόπτης δράκος του αεροδρομίου


ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΎΜΒΟΛΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ
Στην αίθουσα με το αγαλματάκι του δράκου που επιτηρεί, το πάτωμα έχει πλακάκια με περίεργα σύμβολα γραμμένα με το συμβολισμό του «επιτηρητή», θα αναλύσουμε μόνον ένα, που γράφει DZIT DIT GAΙΙ:


D=Death Ζ=Master


DD= Death Defier


ΙΤ= I am a flyer (Τ= bird- of death) Drago/Pteradon/dactyl


G= The gift (Χ)sacrifice for POWER (human sacrifice)


Α= Ancestral goods... of the air and water (Α)


I= The BLACK HOLE= matter/antimatter Σε ελληνική μετάφραση:


D= θάνατος Ζ= Κύριος


DD= Αυτός που περιφρονεί το θάνατο


ΙΤ = Είμαι αυτός που πετά (Τ= πτηνό - του θανάτου) Δρά-κος/Πτερο/δακτυλος


Θ= Το δώρο (Χ) θυσία για ΔΥΝΑΜΗ (ανθρωποθυσία)


Α= Αρχαίοι θεοί... του αέρα και του νερού (Α)


ΙΙ= Η ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ= ύλη / αντιύλη


Εμείς οι άνθρωποι στο μέλλον θα το αποκαλούμε ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ, αν δεν σταματήσει αυτή η παράνοια. Αυτά τα «ωραία» με το «αεροδρόμιο». Σκεφτείτε και ψάξτε αν αντέχετε...

Ο θεός των νεκρών...

...και το άλογο της Αποκάλυψης "κοσμούν" το αεροδρόμιο του Denver!

http://aneksigita-fainomena.blogspot.gr/



Τζούλια: Η νέα φωτογραφία που σοκάρει!


Παραμένει γεγονός ότι η Τζούλια
Αλεξανδράτου έχει γίνει η σκιά του εαυτού της.

Η νέα φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook, προβληματίζει…

http://www.kouzoulo.gr/






Πώς χώρισε ο Μωυσής την Ερυθρά θάλασσα ;;


Όχι μόνο η Βίβλος, αλλά και οι ίδιοι επιστήμονες φαίνεται να συμφωνούν πλέον στο άνοιγμα της Ερυθράς θάλασσας από τον Μωυσή για τη διαφυγή των κυνηγημένων Ισραηλιτών από την Αίγυπτο. Πώς όμως εξηγείται το χώρισμα της Ερυθράς θάλασσας από τους επιστήμονες ;

Πριν 3.000 χρόνια, φαίνεται πως στην περιοχή που περιγράφει η Βίβλος, επικρατούσαν για αρκετές ημέρες πολύ ισχυροί άνεμοι των οποίων η ταχύτητα ήταν τόση ώστε να μπορεί να διαχωριστεί το νερό της Ερυθράς θάλασσας. Με πείραμα που κάνανε επιστήμονες, δείχνει ότι ένα ισχυρός ανατολικός άνεμος με ταχύτητα 100 χιλιομέτρων την ώρα, που φυσούσε όλη τη νύχτα, μπορεί να απώθησε τα νερά ύψους περίπου 2 μέτρων, σε ένα σημείο όπου ο αρχαίος ποταμός Νείλος, σε κάποια καμπή του με σχήμα U, πιστεύεται ότι ενωνόταν με μια παράκτια λιμνοθάλασσα.Σίγουρα καταλήγουν στην άποψη πως το θαύμα αυτό που έγινε με τη βοήθεια του Θεού έτσι ώστε να περάσει ο Μωυσής με το λαό του Ισραήλ, ισχύει από όλες τις πλευρές.

Με τον τρόπο αυτό, είναι δυνατό να δημιουργήθηκε μια στενή χερσαία δίοδος, που έκλεισε ξανά μόλις ο άνεμος κόπασε, πνίγοντας τον αιγυπτιακό στρατό που καταδίωκε τους Ισραηλίτες. H "γέφυρα" αυτή εκτιμάται ότι είχε μήκος 3 - 4 χιλιόμετρα και πλάτος 5 χιλιόμετρα και παρέμεινε ανοικτή επί 4 περίπου ώρες. 

Το πέρασμα αυτό φαίνεται τώρα πως είναι στεριά, καθώς πριν 3.000 χρόνια, φαίνεται πως το σημείο του διαχωρισμού είχε ρηχά νερά, πράγμα που σημαίνει ότι στο πέρασμα τόσων ετών, υποχώρησε. Εκεί σύμφωνα με τους ειδικούς, ο Θεός στέλνοντας ανέμους, βοήθησε τον Μωυσή να περάσει με τον λαό του Ισραήλ. Για την περιοχή πάντως, άνεμοι 100 χιλιομέτρων την ώρα, είναι πολύ σπάνιο να παρατηρηθούν, ένα ακόμα στοιχείο που καταλήγει πως πρόκειται για θαύμα.
Weatherakias










ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτή είναι η νέα ασθένεια που έχει γίνει ΜΑΣΤΙΓΑ!!! Ποια τα συμπτώματα;


Μήπως διακατέχεστε από έντονο άγχος και φόβο για την υγεία σας, ψάχνετε συνεχώς πληροφορίες στο διαδίκτυο κι εφόσον βρείτε συμπτώματα που ταιριάζουν με τα δικά σας αρχίζετε να πιστεύετε ότι πάσχετε από κάποια πάθηση, κάνετε διάφορες εξετάσεις και πηγαίνετε απ' τον έναν γιατρό στον άλλο; Τότε το πιο πιθανό είναι να πάσχετε από κυβερνοχονδρίαση.

«Η κυβερνοχονδρίαση είναι η περίπτωση κατά την οποία το άτομο που διακατέχεται από έντονο άγχος και φόβο για την υγεία του ψάχνει συνεχώς στο διαδίκτυο πληροφορίες σχετικές με θέματα υγείας για να δει αν ταιριάζουν με αυτό που νιώθει ή που υποπτεύεται ότι μπορεί να έχει - και δεν του το λένε ή δεν το έχουν βρει οι γιατροί» εξηγεί η κ. Μήτσιου στο ΑΠΕ και προσθέτει:

«Εφόσον βρει ότι κάποια συμπτώματα ταιριάζουν με αυτό που νιώθει, πιστεύει πλέον ότι πάσχει από αυτό: για παράδειγμα, ένας πόνος στο στομάχι είναι ένδειξη έλκους ή πίσω από μια ταχυπαλμία κρύβεται ένα σοβαρό θέμα με την καρδιά του και όχι μια απλή ενόχληση. Συνήθως, δηλαδή, φοβάται ότι έχει κάτι πολύ σοβαρό ή απειλητικό για τη ζωή του.

Η 'ειρωνεία' είναι ότι το άτομο ψάχνει συνεχώς στο διαδίκτυο για τυχόν ασθένειες, επαναλαμβάνει διάφορες εξετάσεις, αλλάζει συνεχώς γιατρούς διότι ψάχνει όχι τόσο τη θεραπεία αλλά εκείνο το γιατρό ή εκείνη την πληροφορία που θα του επιβεβαιώσει ότι έχει κάτι».
Πολλές από τις πληροφορίες που «ταξιδεύουν» ελεύθερα στο διαδίκτυο είναι χρήσιμες για αρκετούς ανθρώπους. Ωστόσο, για ένα υποχόνδριο άτομο, οι πληροφορίες αυτές - που σε αρκετές περιπτώσεις δεν είναι έγκυρες και αξιόπιστες - το θέτουν [λανθασμένα] σε συναγερμό.

«Το διαδίκτυο δεν είναι από μόνο του επιβλαβές, ο τρόπος που το χειριζόμαστε το κάνει επιβλαβές» υπογραμμίζει η κ. Μήτσιου.
Ποια είναι τα συμπτώματα της κυβερνοχονδρίασης
Οι περισσότεροι άνθρωποι ανησυχούν κάποιες φορές για θέματα υγείας, όταν όμως το άτομο ανησυχεί διαρκώς για την υγεία του παρά τη διαβεβαίωση των γιατρών και υποπτεύεται ότι έχει κάτι πολύ σοβαρό, παρερμηνεύοντας διάφορες φυσιολογικές λειτουργίες - για παράδειγμα η ταχυπαλμία δείχνει ένα σοβαρό θέμα με την καρδιά του - τότε μιλάμε για υποχονδρίαση.

Σωματικά συμπτώματα όντως υπάρχουν - για παράδειγμα η ταχυπαλμία δεν είναι μόνο στο μυαλό του ατόμου, απλά όσο περισσότερο τα σκέφτεται τόσο πιο έντονα γίνονται.
Το άτομο αντιλαμβάνεται ότι υπερβάλλει αλλά νιώθει πως δεν μπορεί να το ελέγξει. Υποβάλλεται συνεχώς σε διάφορες εξετάσεις για να αποκλείσει το ενδεχόμενο μιας πιθανής ασθένειας - για αυτό και στο γιατρό εμφανίζεται, με ένα μεγάλο φάκελο, με όλες τις εξετάσεις που έχει κάνει.

Μάλιστα, πολλές φορές μπορεί να ενοχληθεί που ο γιατρός του δεν του πρότεινε να κάνει κάποια εξέταση, για την οποία διάβασε στο διαδίκτυο και την απαιτεί μετά από τον ίδιο. Οι εξετάσεις είναι απόλυτα φυσιολογικές. Αλλάζει γιατρούς για να επαναλάβει τις εξετάσεις σε περίπτωση που ο προηγούμενος κάτι παρέλειψε.

Συνήθως δεν υπάρχει κάποιο οργανικό πρόβλημα, ωστόσο ακόμη και όταν οι γιατροί το διαβεβαιώνουν, η ανησυχία παραμένει. Η συμπεριφορά του δείχνει έντονο άγχος και πίεση όπως, τρεμάμενη φωνή, εφίδρωση, βλέμμα απελπισίας.

Πότε εμφανίζεται και τι προκαλεί αυτή τη συμπεριφορά

Αυτή η έντονη ανησυχία του ατόμου για την υγεία του μπορεί να συνδέεται με γεγονότα που συνέβησαν πρόσφατα, όπως θέματα υγείας ή απώλεια ενός αγαπημένου ατόμου ή στο παρελθόν, όπως έντονη ενασχόληση των γονέων με την υγεία του ατόμου ή τραυματικές εμπειρίες (κακοποίηση, παραμέληση). Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζουν και άλλοι παράγοντες, όπως αν το άτομο είναι αγχώδες, δυσκολεύεται να χειριστεί συγκρούσεις και συναισθήματα και διακατέχεται από δυσλειτουργικές σκέψεις (καταστροφολογία - έχω ταχυπαλμία, σίγουρα κάτι κακό μου συμβαίνει).

Πώς μπορεί να διαχειριστεί κανείς τη κυβερνοχονδρίαση

Σημαντικό είναι να συνειδητοποιήσει το άτομο ότι αυτή η συμπεριφορά του έχει και ψυχολογικό υπόβαθρο. Συνήθως, το υποχόνδριο άτομο αρνείται να επισκεφθεί κάποιον ειδικό ψυχικής υγείας ή προβάλλει αντίσταση στη θεραπευτική διαδικασία.
Ουσιώδης είναι η θεραπευτική συμμαχία με τον θεραπευτή/γιατρό του. Ας έχουμε στο μυαλό ότι το άτομο θέλει κάποιος να τον ακούσει και να τον πάρει στα σοβαρά και όχι απαραίτητα να βρει λύση στο πρόβλημα του.

Βοηθητικό είναι να αναζητήσει αρχικά την πηγή του φόβου του (από πού ξεκινά, δηλαδή, η έντονη ενασχόληση με τα θέματα υγείας), να περιορίσει τους παράγοντες που τον ενισχύουν, όπως αναζήτηση πληροφοριών στο διαδίκτυο, να αναλογιστεί την έκταση των αρνητικών επιπτώσεων στη ζωή του από αυτή τη συμπεριφορά και να δοκιμάσει διαφορετικούς τρόπους χειρισμού της έντασης και της πίεσης.
Βασικό "κομμάτι" σε αυτή τη διαδικασία είναι να αντικαταστήσει το άτομο τις αρνητικές σκέψεις (αυθαίρετα συμπεράσματα, καταστροφολογία, άσπρο-μαύρο) με θετικές.
iefimerida.gr



Συγκλονιστικό! Διαβάστε το απάνθρωπο Ρωσικό πείραμα αϋπνίας


Απίστευτο το πείραμα που πραγματοποίησαν Ρώσοι επιστήμονες

Ρώσοι ερευνητές στα τέλη της δεκαετίας του ’40 κράτησαν 5 άτομα άγρυπνα επί 15 μέρες χρησιμοποιώντας ένα αέριο που βρισκόταν ακόμα σε πειραματικό στάδιο. Κρατούνταν σε απομονωμένο περιβάλλον ώστε να ελέγχεται η συγκέντρωση του αερίου καθώς σε μεγάλες συγκεντρώσεις θα ήταν θανατηφόρο. Υπήρχαν επίσης μικρόφωνα, και μερικά μικρά παράθυρα από πολύ χοντρό γυαλί το οποίο σου επέτρεπε να βλέπεις μέσα στο δωμάτιο, αλλά να φαίνεται σαν καθρέφτης από μέσα (σαν τα δωμάτια ανάκρισης αλλά πολύ μικρότερα σε μέγεθος και στρογγυλά) για επιπλέον παρακολούθηση. Μέσα στο δωμάτιο υπήρχαν βιβλία, τρεχούμενο νερό, τουαλέτα, κρεβάτια και αρκετό φαγητό για να αντέξουν για μήνες.




Οι κρατούμενοι ήταν πολιτικοί κρατούμενοι που κρίθηκαν εχθροί του πολιτεύματος κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Όλα έβαιναν καλώς τις πρώτες 5 μέρες, και οι κρατούμενοι δεν διαμαρτύρονταν καθόλου. Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι τους υποσχέθηκαν ότι θα τους απελευθερώσουν αν έμειναν ξύπνιοι επί 30 μέρες συνεχόμενα. Οι συζητήσεις μεταξύ τους και δραστηριότητες τους παρακολουθόντουσαν συνεχώς και παρατηρήθηκε μία συνεχής συζήτηση περί τραυματικών εμπειριών που είχαν ζήσει στο παρελθόν και γενικότερα οι συζητήσεις τους άρχισαν να παίρνουν όλο και πιο σκοτεινή μορφή μετά από 4 μέρες.

Μετά από 5 μέρες άρχισαν να διαμαρτύρονται ότι συγκεκριμένα γεγονότα άρχισαν να τους δημιουργούν συμπτώματα παράνοιας. Σταμάτησαν να μιλάνε μεταξύ τους και άρχισαν να ψιθυρίζουν στα μικρόφωνα και στα μικρά παράθυρα-καθρέφτες. Περιέργως, πίστευαν ότι θα κερδίσουν την εύνοια των ερευνητών προδίδοντας τους συντρόφους-συγκρατούμενους τους. Στην αρχή οι ερευνητές νόμιζαν ότι αυτό οφειλόταν στο αέριο που ανέπνεαν για να μείνουν ξύπνιοι…
Μετά από 9 μέρες ένας από τους κρατουμένους άρχισε να ουρλιάζει. Περπάταγε πάνω-κάτω στο δωμάτιο και φώναζε με όλη του τη δύναμη επί 3 συνεχόμενες ώρες και τελικά μετά από τόση ώρα το μόνο που έβγαζε ήταν μικρά σκουξήματα. Είχε σκίσει τις φωνητικές του χορδές από την προσπάθεια. Το περίεργο της υπόθεσης ήταν η απραξία των άλλων κρατουμένων στο ουρλιαχτό του συντρόφου τους. Απλά συνέχισαν να ψιθυρίζουν στα μικρόφωνα έως ότου και άλλος ένας κρατουμένος άρχισε να ουρλίαζει ασταμάτητα. Οι υπόλοιποι κρατούμενοι απλά άρχισαν να σκίζουν τα βιβλία και να κολλάνε τις σελίδες στα παράθυρα. Κάποια στιγμή τα ουρλιαχτά σταμάτησαν. Όπως και τα ψιθυρίσματα στα μικρόφωνα.

Αφότου πέρασαν 3 ακόμα μέρες, οι ερευνητές έλεγχαν τα μικρόφωνα κάθε ώρα για να βεβαιωθούν ότι λειτουργούσαν αφού δεν πίστευαν ότι δεν μπορούσαν να λαμβάνουν τίποτα με 5 άτομα μέσα στο δωμάτιο. Το πρωί της 14ης μέρας οι ερευνητές έκαναν κάτι που δεν ήθελαν να κάνουν μόλις σχεδίασαν το πείραμα: Να χρησιμοποιήσουν την ενδοεπικοινωνία μέσα στο θάλαμο για να πάρουν κάποια αντίδραση από τους κρατουμένους αφού φοβόντουσαν για την κατάστασή τους. Ανακοίνωσαν ότι θα ανοίξουν τον θάλαμο για να ελέγξουν τα μικρόφωνα και τους διέταξαν να ξαπλώσουν στο πάτωμα αλλιώς θα τους πυροβολούσαν. Αν συνεργάζονταν, θα απελευθέρωναν έναν. (έτσι τους είπαν τουλάχιστον)


Προς έκπληξή τους άκουσαν από τα μικρόφωνα: “Δεν θέλουμε να μας ελευθερώσετε”

Οι ερευνητές και οι στρατιωτικοί που χρηματοδοτούσαν το πείραμα άρχισαν να συζητάνε για το αν θα ανοίξουν τον θάλαμο ή όχι. Τελικά αποφάσισαν να τον ανοίξουν τα μεσάνυχτα της 15ης μέρας.

Ο θάλαμος γέμισε αρχικά με καθαρό αέρα και το ειδικό αέριο έφυγε και αμέσως φωνές άρχισαν να ικετεύουν να βάλουν πάλι το αέριο. Ο θάλαμος ανοίχτηκε και στρατιώτες στάλθηκαν μέσα να φέρουν τους κρατουμένους. Κρατούμενοι και στρατιώτες άρχισαν να ουρλιάζουν. 4 από τους 5 κρατουμένους ζόυσαν, αν και η κατάσταση τους μόνο ζωντανή δεν μπορούσε να θεωρηθεί.

Τα τρόφιμα μετά την 5η μέρα δεν είχαν αγγιχτεί. Υπήρχαν κομμάτια κρέατος από τα πόδια του νεκρού κρατουμένου χωμένα στη σχάρα στο πάτωμα που υπήρχε για να φεύγει το νερό, με αποτέλεσμα να έχει συσσωρευτεί μια μικρή στάθμη νερού και αίματος κάτω. Οι 4 “επιζώντες” είχαν σκισμένο δέρμα και μύες παντού. Τα κατεστραμένα τους δάχτυλα έδειχναν ότι τα τραύματα είχαν γίνει με τα χέρια και όχι με τα δόντια, ενώ κατάλαβαν ότι τα περισσότερα τα είχε κάνει ο καθένας στον εαυτό του και όχι μεταξύ τους.

Όλα τα όργανα στην κοιλιακή χώρα των κρατουμένων είχαν βγει. Τα πνευμόνια. η καρδιά και το διάφραγμα είχαν μείνει στη θέση τους το περισσότερο δέρμα στον θώρακα είχε βγει, με αποτέλεσμα να φαίνονται τα πνευμόνια καθαρά. Τα όργανα που είχαν βγάλει ήταν ανέπαφα κάτω. Τα στομάχια τους έκαναν κανονικά πέψη, όχι φαγητό βέβαια, αλλά μέρη του ίδιου τους του σώματος που είχαν φάει πριν.

Οι περισσότεροι Ρώσοι στρατιώτες ήταν στις ειδικές δυνάμεις αλλά αρνιόντουσαν να ξαναμπούν μέσα να βγάλουν τους κρατουμένους. Ούρλιαζαν να κλείσουν το θάλαμο και να ξαναβάλουν το αέριο για να μην τους πάρει ο ύπνος.

Οι κρατούμενοι αντιστάθηκαν σθεναρά στους στρατιώτες που προσπάθησαν να τους βγάλουν από το θάλαμο. Ένας στρατιώτης πέθανε αφού του έσκισαν την καρωτίδα και ενός άλλου του έβγαλαν τους όρχεις με τα δόντια. Άλλοι 5 στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους τις επόμενες μέρες, όχι από τράυματα, αλλά επειδή αυτοκτόνησαν.



Μέσα στο χαμό ο σπλήνας ενός κρατουμένου έπαθε ρήξη και άρχισε να αιμορραγεί ακατάπαυστα. Οι ερευνητές προσπάθησαν να τον ναρκώσουν αλλά αυτό αποδείχτηκε αδύνατον. Του έδωσαν την δεκαπλάσια δόση μορφίνης από την κανονική αλλά αυτός ακόμα πάλευε σαν τρελλός σπάζοντας τα πλευρά και το χέρι ενός γιατρού. Η καρδιά του δούλεψε για μερικά λεπτά, και σε όλη τη διάρκεια φώναζε συνέχεια “Και άλλο” ενώ σιγά-σιγά έμεινε σιωπηλός.

Οι υπόλοιποι 3 μεταφέρθηκαν σε ιατρική μονάδα, οι 2 εκ των οποίων που είχαν τις χορδές τους ανέπαφες, το μόνο που ζητούσαν ήταν και άλλο αέριο για να κρατηθούν ξύπνιοι.

Ένας κρατούμενος που βρισκόταν στην χειρότερη κατάσταση, εισήχθη στο χειρουργείο για να του βάλουν τα όργανα πίσω στη θέση τους. Δεν μπορούσαν όμως με τίποτα να του κάνουν αναισθησία όσο και αν προσπαθούσαν. Όταν προσπάθησαν να του δώσουν αναισθητικό αέριο πάλεψε σαν τρελός σκίζοντας τα δερμάτινα λουριά που τον κρατούσαν στο κρεβάτι και πέταξε κάτω τους πιο δυνατούς στρατιώτες που τον κράταγαν. Όταν του έδωσαν μεγαλύτερη δώση αναισθητικού, τα βλέφαρά του έκλεισαν σιγά-σιγά και η καρδιά του αμέσως σταμάτησε. Στην νεκροψία φάνηκε ότι το αίμα του είχε τριπλάσια συγκέντρωση οξυγόνου από το κανονικό. Έιχε σπάσει 9 κόκκαλα στην προσπάθειά του να μην τον ναρκώσουν και είχε σκίσει τους περισσότερους μύς γύρω τους.



Ο άλλος κρατούμενος, ήταν ο πρώτος που είχε αρχίσει να ουρλίαζει. Οι χορδές του είχαν σκιστεί και όταν επιχείρησαν να τον ναρκώσουν, αρνείτο να δεχθεί το αναισθητικό. Όταν ένας γιατρός του πρότεινε να γίνει το χειρουργείο χωρίς αναισθησία συμφώνησε με ένα νεύμα. Καθ’όλη τη διάρκεια της 6ωρης επέμβασης για να βάλουν οι γιατροί τα όργανά του στη θέση τους δεν αντέδρασε καθόλου ενώ μία έντρομη νοσοκόμα ανέφερε ότι όταν τα μάτια της συναντιόντουσαν με του κρατούμενου, αυτός της χαμογελούσε.



Έγινε το ίδιο χειρουργείο στους υπόλοιπους 2 κρατουμένους χωρίς αναισθησία. Όμως αυτούς χρειάστηκε να τους παραλύσουν. Οι χειρούργοι αδυνατούσαν να κάνουν τη δουλεία τους αφού οι ασθενείς γελούσαν καθ’όλη τη διάρκεια της διαδικασίας και τους ακολουθούσαν με τα μάτια. Όταν μιλούσαν, απλά ζήταγαν και άλλο από το αέριο που τους κράταγε ξύπνιους. Όταν τους ρώταγαν γιατί έβγαλαν τα όργανά τους από μέσα τους, και γιατί ήθελαν και άλλο αέριο έπαιρναν μόνο μιά απάντηση: “Πρέπει να μείνω ξύπνιος”



Οι 3 επιζήσαντες κρατούμενοι αποφασίστηκε να τοποθετηθούν πάλι σιγά-σιγά πίσω στο θάλαμο παρά τις αντιρρήσεις των ερευνητών που ήθελαν να προχωρήσουν σε ευθανασία. Όμως οι ανώτεροι αξιωματούχοι επέμεναν να συνεχιστεί το πείραμα για να δουν τη συνέχεια.

Πριν μπουν στο θάλαμο συνδέθηκαν με ηλεκτροεγκεφαλογράφημα. Προς μεγάλη έκπληξη όλων, μόλις τους είπαν ότι θα τους βάλουν στο θάλαμο, σταμάτησαν να παλεύουν. Ενώ ήταν έξω, προσπαθούσαν με νύχια και με δόντια να μείνουν ξύπνιοι. Ένας μουρμούραγε, ένας άλλος έσφιγγε συνέχεια τους μυς των ποδιών του ενώ ένας άλλος ανοιγόκλεινε τα μάτια του πολύ γρήγορα. Το ηλεκτροεγκεφαλογράφημα έδειχνε απίστευτα αποτελέσματα μόλις συνδέθηκε στον πρώτο κρατούμενο, καθώς τα κύματα του εγκεφάλου του ήταν κανονικά την περισσότερη ώρα, αλλά μετά από λίγη ώρα έσβηναν χωρίς λόγο και “ξαναζωντάνευαν” έτσι απλά. Σαν να νέκρωνε ο εγκέφαλος για λίγα δευτερόλεπτα και μετά να ξαναέμπαινε σε λειτουργία. Τελικά, τα μάτια του έκλεισαν, τα κύματα άλλαξαν σε αυτά του βαθύ ύπνου, και η καρδιά του σταμάτησε.


Ο άλλος κρατούμενος ούρλιαζε να ξαναμπεί στον θάλαμο. Ο ανώτερος αξιωματούχος έδωσε εντολή να μπουν οι κρατούμενοι στο θάλαμο μαζί με 3 ερευνητές. Ένας από αυτόυς τους 3, αμέσως τράβηξε όπλο και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον ανώτερό του, και μετά έστρεψε το όπλο στο μουγγό κρατούμενο και του φύτεψε και αυτού μιά σφαίρα στο κεφάλι. Φώναξε στον τελευταίο κρατούμενο ότι δεν θα μπει στο δωμάτιο με αυτόν, σκοτώνοντας και αυτόν με μιά σφαίρα στην καρδιά.

Το ηλεκτροεγκεφαλογράφημα σταμάτησε να λαμβάνει και ο κρατούμενος ψυθήρισε πρίν πεθάνει: «Τόσο κοντά στην ελευθερία»


ΠΗΓΗ: aneksigitafainomena


Η CARMEN ELECTRA ΜΕ BIKINI ΣΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΑΜΜΟ (PICS)

Σε καυτές πόζες πάνω στην άμμο έπιασε ο φωτογραφικός φακός την Carmen Electra στη Hawaii.

Με ένα άκρως αποκαλυπτικό και σέξι μπικίνι προκάλεσε όλα τα βλέμματα. Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν: 






Τα ζώδια σήμερα 9 Οκτωβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Μια καινούργια και καλύτερη ημέρα ξεκινάει για σας γιατί η αισιοδοξία θα είναι η σημαία σας και θα έχετε και νέα που θα είναι πολύ θετικά για σας. Το όραμά σας μπορεί να γίνει ξαφνικά πραγματικότητα.
Ερωτικά: Καλό είναι να κάνετε τις εξομολογήσεις σας ή τις κινήσεις που περιμένατε να γίνουν για να μπουν τα πράγματα και πάλι σε μια τελική ευθεία. Μια ξαφνική επαφή με Τοξότη θα κάνει καλό και στους δυο.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα πάρετε κάποιες εξασφαλίσεις οι οποίες θα είναι αυτό που περιμένατε εδώ και πολύ καιρό. Οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν και θα μείνετε ευχαριστημένοι, κυρίως αν ασχολείστε με κάτι που είναι πολύ πρωτοποριακό.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Νιώθετε μια αισιοδοξία που όμως για να την εκμεταλλευτείτε θα χρειαστεί να κάνετε μια υπέρβαση από την στενά σας όρια. Μερικές φορές χρειάζεστε εκτός από την στρατηγική της σταθερότητας και της σωστής αντιμετώπισης και το ανοικτό μυαλό.
Ερωτικά: Από την δουλειά σας υπάρχει ένα πρόσωπο που ίσως να σας ξεδιπλωθεί πιο εύκολα και να πάει να γίνει κάτι. Αλλά εσείς θα χρειαστεί να πετάξετε τις επιφυλάξεις που έχετε και μόνο τότε μπορεί να έρθετε πιο κοντά. Από την άλλη οι υπόλοιποι θα χρειαστεί να γίνετε ελαφρώς θετικοί και να μην παρεξηγείτε την συμπεριφορά του άλλου προσώπου.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια ευκαιρία αλλά για να την δείτε θα χρειαστεί να δεχτείτε κάποιες νέες μεθόδους που μπορεί να μην συμφωνείτε γιατί σας φαίνονται πολύ ακραίες ή υπερβολικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Νέα πρόσωπα ή ορίζοντες θα σας ανοιχτούν σήμερα μέσα από μια ευκαιρία που θα σας δώσει την δυνατότητα να επιδείξετε και τις γνώσεις σας αλλά και τα ταλέντα σας.
Ερωτικά: Η χαρακτηριστική σας κίνηση για σήμερα είναι ότι θα ανοιχτείτε περισσότερο από ό, τι ίσως πρέπει σε ένα πρόσωπο. Οι δε ελεύθεροι μπορεί ξαφνικά να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που δεν το περιμένατε και τελικά να είναι αυτό που θα ταιριάξετε από την αρχή πολύ. Πιθανόν να είναι Τοξότης.
Καριέρα & Οικονομικά: Μέσω συνεργατών και κάποιων τρίτων μπορεί να γίνει μια γνωριμία η οποία θα σας δώσει μια δουλειά. Αλλά χρειάζεται οργάνωση για να την κρατήσετε και να σας αποδώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Είστε αρκετά ανοικτοί και αισιόδοξοι και αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεφύγετε από τα ίδια και τα ίδια. Αν θέλετε να πάρετε γνώση είναι ευκαιρία σήμερα να απλωθείτε σε νέες εμπειρίες.
Ερωτικά: Είστε κάπως ελεύθεροι και δεν καταπιέζεστε αρκετά και αυτό θα σας δώσει μια νέα ώθηση στο να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη. Επειδή συνήθως είστε πολύ συναισθηματικοί, εμποδίζετε το άλλο πρόσωπο να σας εμφανιστεί όπως είναι.
Καριέρα & Οικονομικά: Μέσα στον χώρο της δουλειάς σας κάνετε πολλές κινήσεις ώστε να ξεφύγετε από ένα μικρό αδιέξοδο που τυχόν έχει δημιουργηθεί. Να είστε όμως προσεκτικοί γιατί μπορεί να έχετε μεν τύχη αλλά να μην εμπιστεύεστε, χωρίς να είστε σίγουροι από πριν.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Μια πολύ καλή ημέρα για σας αφού θα δείτε την ζωή με άλλα μάτια και ίσως να εξαργυρώσετε όλα τα δεινά του προηγούμενου διαστήματος. Αν έχετε ακόμα επιφυλάξεις λόγω κάποιων εμποδίων που υπάρχουν θα βρείτε τρόπο να τα αντιμετωπίσετε. Από το εξωτερικό ίσως να έχετε μια πολύ θετική απάντηση από κάτι που περιμένετε.
Ερωτικά: Σήμερα θα υπάρχει ισοτιμία στην σχέση σας και δεν θα νιώθετε αδικημένοι, οπότε θα μπουν τα πράγματα στην θέση τους. Επίσης η σχέση με έναν Τοξότη ή Υδροχόο θα περάσει από μια άλλη φάση και θα εξομαλυνθούν όλες οι δυσκολίες.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να έχετε μια έκπληξη σήμερα και αυτό θα σας κάνει να νιώσετε πολύ δυνατοί γιατί επιτέλους ίσως να πραγματοποιήσετε κάποια τρελά σας όνειρα. Η βοήθεια που θα πάρετε από ένα πρόσωπο που ίσως να μην την περιμένατε θα σας έρθει σαν μάννα εξ ουρανού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είστε σε φάση που μπορεί να υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας και να κάνετε κάποιες υπερβολές μέσα στο χώρο του σπιτιού σας ή ακόμα και κάποιες αγορές που μπορεί να φανούν στην πορεία όχι και τόσο χρήσιμες. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε πολύ θετικοί σε οτιδήποτε σας έρχεται αλλά πάντα με την λογική σας στο κεφάλι.
Ερωτικά: Έχετε ίσως σκεφτεί κάπως υπερβολικά για ένα πρόσωπο και σίγουρα μπορεί να γίνουν λάθη τα οποία μετά να τα μετανιώσετε. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βλέπετε και την καλή πλευρά του άλλου.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία θα χρειαστεί να τα διαχειριστείτε με πολύ ανοικτή ματιά. Αν δεν το κάνετε αυτό, πιθανόν να χάσετε κάποιους συνεργάτες οι οποίοι θα σας δώσουν πολύ περισσότερα από όσα νομίζετε.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχετε αισιοδοξία και μεγάλη θετικότητα απέναντι σε κάποια πράγματα. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να παραμείνετε σταθεροί σε κάποια προσωπικά σας σχέδια για εξέλιξη και για καλύτερη ποιοτικά ζωή.
Ερωτικά: Υπάρχουν ευκαιρίες οι οποίες θα σας δραστηριοποιήσουν περισσότερο και θα σας βοηθήσουν σε ένα ξεκαθάρισμα που έχετε ήδη ξεκινήσει να κάνετε με εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ίσως να επιλέξετε τελικά με ποιο πρόσωπο θα μείνετε οριστικά.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν υποστηρικτές οι οποίοι με τον τρόπο τους θα σας μεταδώσουν την αισιοδοξία τους και την πίστη στο πρόσωπο σας και μέσα από αυτούς εσείς που έχετε ανάγκη την στήριξη των άλλων θα κάνετε κάτι πολύ θετικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Προσπαθείτε να κινηθείτε μετρημένα αλλά υπάρχει μέσα σας το αίσθημα της αισιοδοξίας ότι κάτι θα φανεί και θα γίνει αυτό που εσείς επιθυμείτε περισσότερο. Σήμερα μπορεί να το ρίξετε έξω και να φάτε και λίγο παραπάνω ή να κάνετε κάποια ψώνια που μπορεί να μην είναι απαραίτητα.
Ερωτικά: Είστε μέσα στα κέφια και μάλιστα μπορεί να κάνετε κάτι από κοινού με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα που έχετε σε πρακτικό επίπεδο. Ένα ταξιδάκι που θα οργανώσετε ίσως να σας κάνει καλό γιατί χρειάζεστε να μείνετε και λίγο μόνοι. Ο Δίδυμος έχει απαιτήσεις επικοινωνίας από εσάς και σήμερα ίσως να το καταφέρετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πολλές νέες και ενδιαφέρουσες προτάσεις οι οποίες μερικές μπορεί να είναι στα μέτρα σας και άλλες όχι τόσο. Αλλά θα κινηθείτε με στόχο να κερδίσετε χρήματα γιατί έχετε στο μυαλό σας έντονες επιθυμίες τις οποίες θέλετε σώνει και καλά να εκπληρώσετε. Καλά θα κάνετε να είστε και κάπως προσεκτικοί με τις υπερβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Είναι μια πολύ καλή ημέρα για σας γιατί θα επανέρθει η δύναμή σας και θα κάνετε πράγματα που μερικές φορές τα πιάνετε και μετά τα αφήνετε γιατί φεύγει η ενέργεια από τον στόχο σας.
Ερωτικά: Είστε πολύ ερωτικοί τουλάχιστον για σήμερα. Με την βοήθεια της Αφροδίτης θα κάνετε θραύση. Να προσέξετε μόνο τα πολύ μεγάλα λόγια από ένα πρόσωπο που ούτε καν σας ξέρει καλά. Κυρίως να μην βασίζεστε σε αυτά παρά μόνο στις πράξεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες που, θέλετε δεν θέλετε, θα τις εκμεταλλευτείτε με την καλή έννοια και κάτι θα μπορέσετε να κερδίσετε. Αυτό που σας κάνει και κερδίζετε είναι η πίστη σας και η καλή σας η καρδιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Είστε κάπως απομονωμένοι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχετε στεναχώρια. Αντίθετα μπορεί να συναντήσετε φίλους που έχετε να τους δείτε καιρό αλλά έχετε ανάγκη να είστε πιο ουσιαστικοί και περισσότερο ανοικτοί μαζί τους.
Ερωτικά: Η μυστική σχέση με έναν Δίδυμο που τον τελευταίο καιρό σας βάζει όλο τρικλοποδιές γιατί τα περιθώρια έχουν στενέψει από την πλευρά σας ίσως να σας βάλει σε σκέψη τι θα πρέπει ακριβώς να κάνετε από εδώ και πέρα. Οι υπόλοιποι καλό θα ήταν να είστε σε ετοιμότητα για εκμυστηρεύσεις από την πλευρά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενώ βλέπετε ότι υπάρχει κάποια εξέλιξη σε θέματα εμπρός στον ορίζοντα, υπάρχουν και δυσκολίες που μερικές φορές δεν μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε γιατί εξελίσσονται όπως περιμένατε. Σήμερα αν είστε αισιόδοξοι κάτι μπορεί να γίνει πιο εύκολα και αβίαστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Το καλό με εσάς είναι ότι έχετε φίλους που σας βοηθάνε και σας εμπιστεύονται λόγω του θετικού προσώπου σας. Για αυτό σήμερα θα πάρετε μια βοήθεια και γενικά θα βρεθείτε με κόσμο που θα περάσετε καλά. Η γνώση πάντως σας εξελίσσει και για αυτό να την επιδιώκετε.
Ερωτικά: Μπορεί σήμερα κάτι να γίνει, χωρίς να το περιμένετε και ιδιαίτερα από ένα πρόσωπο που σας λέει ότι ενδιαφέρεται φιλικά για σας αλλά με την δική σας τελικά παρέμβαση θα καταφέρετε να σας πει πράγματα που θα σας ξεδιαλύνουν αν νιώθει ή δεν νιώθει πράγματα για σας. Η καλή σχέση με το Λιοντάρι σήμερα θα βοηθήσει την τυχόν απόσταση σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες που με τον δικό σας τρόπο μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε και να τις κάνετε να έχετε κάποιο κέρδος. Αλλά για να γίνει αυτό θα χρειαστεί πρώτα να πετάξετε από πάνω σας κάποιες δικές σας αμφιβολίες, αν θα τα καταφέρετε ή όχι.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Η διάθεσή σας σήμερα θα είναι πολύ θετική για πολλά πράγματα που ίσως να κάνετε προγράμματα πέραν των δυνάμεών σας. Ζυγίστε καλά πριν πείτε το ναι. Ακόμα και σε κοινωνικά καλέσματα ίσως θα πρέπει να κάνετε μια μικρή διάκριση.
Ερωτικά: Είστε πολύ θετικοί και άνετοι με το άτομο που σκέφτεστε και αγαπάτε αλλά αν δεν περνάτε καλά μπορεί να κάνετε και τα γλυκά μάτια σε ένα Δίδυμο ή Τοξότη. Η προσωπική σας ωριμότητα εδώ θα βοηθήσει στο πώς ακριβώς θα φερθείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει σήμερα ένα γενικό άνοιγμα που θα σας κάνει να αισιοδοξήσετε αλλά καλό θα είναι πρώτα να εξετάσετε πολύ καλά όλα τα δεδομένα. Οι νέες προτάσεις συνεργασίας που θα σας γίνουν ή κάποιες ευκαιρίες που θα φανούν πολύ καλές θέλουν περαιτέρω ανάλυση και δουλειά. Μπορείτε όμως να τα καταφέρετε αν υπάρχει μέτρο και λογική.

Πηγή: http://www.astrology.gr/

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger