Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η πόλη της Ελλάδας που πίνουν περισσότερο καφέ είναι...

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Κι αν νομίζετε ότι είναι η Θεσσαλονίκη κάνετε λάθος...

Οι αριθμοί δείχνουν ότι οι Λαρισαίοι πίνουν το ένα τρίτο του καφέ που καταναλώνεται στη χώρα.

Οι εργαζόμενοι στις κεντρικές καφετέριες υποστηρίζουν με μια δόση χιούμορ ότι καφέ 12.00-14.00 και 19.00-21.00 πίνουν όσοι έχουν από ελάχιστη έως καθόλου δουλειά. Φοιτητές που δεν έχουν ή απλά δεν πάνε στο μάθημά τους. Μαθητές που κάνουν κοπάνα ή είναι εκδρομή. Συνταξιούχοι, οι οποίοι απολαμβάνουν ξέγνοιαστοι τον καφέ τους διαβάζοντας τα νέα της ημέρας. Νοικοκυρές που κάνουν ένα διάλειμμα είτε από τα ψώνια είτε από τις δουλειές του σπιτιού. Πτυχιούχοι...

Nέοι και νέες 25-30 ετών που μόλις έχουν πάρει το πτυχίο τους και περιμένουν κάποιο διορισμό ή αναζητούν μια θέση εργασίας, παρατάσσονται μαζί με τους υπόλοιπους προσπαθώντας να «πνίξουν» την αγωνία τους για το μέλλον σ' ένα φλιτζάνι espresso. Με τη συζήτηση, τις χειραψίες με φίλους και γνωστούς ξεχνούν για λίγο ότι ανήκουν το 22,9% των ανέργων της χώρας.

Η συνήθεια μάλιστα αυτή των Λαρισαίων οδήγησε στη δημιουργία ειδικού like page στο facebook.

Και παρά τις κατηγορίες των κατοίκων άλλων μεγάλων αστικών κέντρων, οι οποίοι χαρακτηρίζουν τους Λαρισαίους ως αργόσχολους ή ως «τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας», εδώ δεν πτοείται κανείς. Μπορεί λοιπόν η Ελλάδα να βρίσκεται στη 13η θέση στην κατανάλωση καφέ παγκοσμίως, η Λάρισα ωστόσο διεκδικεί επάξια τα πρωτεία σε εθνικό επίπεδο και είναι πολύ περήφανη γι' αυτό!Λάρισα: Η Πόλη Του Καφέ.

ΣΥΓΛΟΝΙΣΤΙΚΟ - Είναι 21 ετών και έχει το σώμα ενός παιδιού 2 χρονών


Ο Nick Smith πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνια ασθένεια...

Ο Nick Smith είναι ένας από τους περίπου 100 ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο, που πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνια γενετική ασθένεια, τον αρχέγονο νανισμό.

Το ύψος του 21 ετών Nick, ο οποίος ζει με την οικογένειά του στην Ατλάντα της Τζόρτζια, δεν ξεπερνά τα 89 εκατοστά!
Είναι ένας από τους κοντύτερους ανθρώπους στον κόσμο. Οι δύο αδερφοί του Levi και Travis, 18 και 24 ετών αντίστοιχα, έχουν ύψος πάνω από το μέσο όρο για την ηλικία τους, καθώς δε γεννήθηκαν με την ίδια ασθένεια.

«Παρότι είναι πιο μικρόσωμος από μένα, εξακολουθεί να είναι ο μεγαλύτερός μου αδερφός και τον σέβομαι» είπε ο βενιαμίν της οικογένειας Levi.

«Πάντα κάνουμε πλάκα μεταξύ μας ότι εγώ και ο Levi πήραμε όλα τα γονίδια του ύψους από τον Nick και γι’ αυτό είναι κοντύτερος. Είναι πολύ οξύμωρο, γιατί όλα τα μέλη της οικογένειάς μας είναι ψηλά» πρόσθεσε ο Travis.

Το προσδόκιμο ζωής για τους ανθρώπους με την ασθένεια του Nick δεν είναι πολύ μεγάλο. Πολλοί πεθαίνουν πριν φτάσουν τα 21 χρόνια, που βρίσκεται τώρα ο ίδιος, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

Τον περασμένο Οκτώβρη, συνεχίζει το δημοσίευμα, οι γιατροί ανακάλυψαν ένα απειλητικό για τη ζωή του Nick ανεύρυσμα στον εγκέφαλό του.

«Είναι σαν να έχει μια ωρολογιακή βόμβα στο κεφάλι του» είπε η 48χρονη μητέρα του Shelly και συνέχισε: «Δεν επηρεάζει τόσο την καθημερινότητά του, όμως είναι τρομακτικό γιατί ξέρεις ότι μπορεί να “σκάσει” ανά πάσα στιγμή και αν συμβεί αυτό… αυτό ήταν. Δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες επιβίωσης».

Το Channel 5 παρακολουθεί τη ζωή του Nick στη σειρά ντοκιμαντέρ «Extraordinary People», καθώς πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση για την αφαίρεση του ανευρύσματος, προκειμένου να σώσει τη ζωή του.

«Είναι η ζωή μου ολόκληρη. Είναι ένας πολύ χαρούμενος άνθρωπος. Χορεύει συνέχεια και κάνει τους πάντες να γελούν. Παρότι είναι μικρός, είναι δυνατός και του αρέσει να εντυπωσιάζει τα κορίτσια κάνοντας πους-απ. Για μένα είναι σα να έχω ένα παιδί, που δε μεγάλωσε ποτέ. Ποια μητέρα δε θα το ήθελε αυτό; Για εμάς ο Nick είναι σαν όλους τους άλλους. Στο μυαλό του δε διαφέρει καθόλου» είπε ακόμη η μητέρα του.

Πήγαν στο America's Got Talent ως sexy αρχαίοι Σπαρτιάτες!

Χαμός έγινε στο πλατό! Δείτε το βίντεο!
Τέσσερις νεαροί Σπαρτιάτες με αγαλματένια κορμιά και περικεφαλαία, πήραν τα ξίφη και τις ασπίδες τους και όρμησαν στη σκηνή του America's Got Talent!

Μπορεί το χορευτικό τους να μη συγκίνησε κανέναν, όμως η sexy παρουσία τους τρέλανε το γυναικείο κοινό που ζητωκραύγαζε συνεχώς!

Τώρα κατά πόσο έμοιαζαν οι HunkOMania με τους αληθινούς αρχαίους Σπαρτιάτες... ας το αφήσουμε καλύτερα.

Δείτε το βίντεο:

http://www.zappit.gr/

Ιταλία: Ο δήμαρχος που απαγορεύει τα... μπικίνι!


O λόγος για τον Franco Benincasa, δήμαρχο της παραλιακής πόλης Vietri Sul Mare στη νότια Ιταλία, ο οποίος αποφάσισε να βάλει... τάξη προκειμένου να «προστατεύει την εικόνα της πόλης».

Έτσι, λοιπόν, ο Benincasa ανακοίνωσε ότι... απαγορεύει τα μπικίνι σε δημόσιους χώρους, και ιδιαίτερα στη μαρίνα της παραλιακής πόλης.

Όσοι δεν υπακούσουν, κινδυνεύουν με πρόστιμο που φτάνει μέχρι και τα 500 ευρώ.


Απίστευτο: Πήγε να κάψει ένα λεωφορείο γεμάτο κόσμο γιατί δεν της άρεσε η άγνωστη που κάθισε δίπλα της!

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει μια ζοχαδιασμένη γυναίκα; 

«Παίζοντας» με τη φωτιά, η 32χρονη Έμπονι Ουίλιαμς, απείλησε να κάψει ζωντανούς τους επιβάτες λεωφορείου στο Κάνσας, κρατώντας μπουκάλι βενζίνης, σπίρτα και μαχαίρι. Ο λόγος: Δεν της άρεσε η άγνωστη που κάθισε δίπλα της.

Μπορεί το λεωφορείο να ήταν υπερπλήρες, η κούραση στο απόγειο και η ώρα περασμένη, αλλά η οξύθυμη γυναίκα ζήτησε από την επιβάτη να φύγει από δίπλα της.

Εκείνη κουρασμένη αρνήθηκε και έτσι ξεκίνησε το θέατρο του παραλόγου. Η Ουίλιαμς πέρασε στην επίθεση πιτσιλώντας τη με βενζίνη και παράλληλα έβρεξε άλλους πέντε επιβάτες.

Παραδομένη στο θυμό, η 32χρονη απείλησε να κάψει ολόκληρο το λεωφορείο, βγάζοντας σπίρτα, τα οποία προσπάθησε να ανάψει, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει έντονη διαμάχη.

Ο οδηγός του λεωφορείου μέσα στην απόγνωσή του, το σταμάτησε για να «φρενάρει» τη διαφωνία, ενώ οι επιβάτες μεταφέρθηκαν σε άλλο λεωφορείο.

Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε, αλλά η Ουίλιαμς είναι αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης πέντε χρόνων.

Πρωταθλήτριες στην απιστία οι γυναίκες - Γιατί μπαίνουν στη διαδικασία των παράλληλων σχέσεων


Η εποχή που η απιστία θεωρούνταν ανδρικό σπορ έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύει πρόσφατη αμερικανική έρευνα που δίνει... προβάδισμα στις γυναίκες σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο σπορ.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του National Opinion Research Center των Ηνωμένων Πολιτειών, το ποσοστό των πολυγαμικών αντρών βρίσκεται στο 21%, ενώ οι γυναίκες που έχουν παράλληλες σχέσεις υπολογίζονται στο 40%, ποσοστό 25% μεγαλύτερο από το 2010.

Οσον αφορά τις αιτίες που μπορεί να κρύβονται πίσω από αυτή την αύξηση οι ειδικοί επισημαίνουν ότι οι γυναίκες ρέπουν όλο και περισσότερο προς την απιστία, πιθανότατα λόγω της οικονομικής τους ανεξαρτησίας, της προσδοκίας τους να γνωρίσουν κάποιον περισσότερο ενδιαφέροντα - ίσως και πιο ελκυστικό.

Καθοριστικό ρόλο στην απόφαση για έναρξη μιας παράλληλης ερωτικής σχέσης φαίνεται ότι παίζει η μονότονη και πληκτική σεξουαλική ζωή, αλλά και η έλλειψη επικοινωνίας ενός ζευγαριού.

http://www.iefimerida.gr/

Απίστευτο:Γυναίκα απολύθηκε γιατί δεν ήθελε να κάνει....

Απίστευτο αίτημα από υπεύθυνη κέντρου αισθητικής...

Μία γυναίκα από την Pennsylvania στις ΗΠΑ κινήθηκε δικαστικά κατά του κέντρου αισθητικής όπου είχε προσληφθεί, υποστηρίζοντας πως απολύθηκε επειδή δεν δέχθηκε να κάνει αποτρίχωση Brazilian στο μπικίνι στο πλαίσιο της… εκπαίδευσής της.

Στη μήνυση που υποβλήθηκε, η 35χρονη Jennifer Finley αναφέρει πως όταν εκπαιδευόταν μαζί με άλλες κοπέλες στο European Wax Center, τους είπαν πως θα έπρεπε να κάνει αποτρίχωση στο μπικίνι η μία στην άλλη. Όταν η Finley αρνήθηκε, διώχθηκε.

Ο δικηγόρος της δήλωσε στη HuffPost πως Finley δε γνώριζε την προϋπόθεση αυτή μέχρι που της ζητήθηκε μια άλλη εκπαιδευόμενη να της κάνει αποτρίχωση στο μπικίνι. «Είναι κάτι που δεν περιμένει κανείς να είναι στον έλεγχο του εργοδότη», τόνισε ο δικηγόρος. «Δεν μπορεί ο εργοδότης να περιμένει οι εργαζόμενες να εκτίθενται με αυτόν τον τρόπο στις συναδέλφους του ή να καλούνται να κάνουν κάτι τέτοιο η μία στην άλλη».

«Φυσικά είναι μέρος της δουλειάς τους αλλά όταν εμπλέκεις και συναδέλφους, τότε η δυναμική αλλάζει», κατέληξε.

Η Finley δεν δέχθηκε το αίτημα του εργοδότης της λέγοντας πως είναι εξευτελιστικό, επώδυνο, τη φέρνει σε δύσκολη θέση και αποτελεί μια σαφή διάκριση αφού είναι κάτι που αφορά μόνο γυναίκες.

Το ίδιο άβολα ένιωσαν και αρκετοί συνάδελφοί της...

«Αναστάτωσε» το Λος Άντζελες (photos) - Η Meagan Good έκλεψε την παράσταση και συγκεκριμένα το φόρεμά της με το προκλητικό μπούστο

Η  Meagan Good έχει ξεκινήσει την καριέρα της ως ηθοποιός στην μεγάλη οθόνη, αλλά και στην τηλεόραση από τεσσάρων χρονών.

Ποιος το φανταζόταν τότε πως θα εξελιχθεί σε μια από τις πιο σέξι παρουσίες της showbiz.

Τι θέα ήταν αυτή!

Η ίδια βρέθηκε στα BET Awards στο Λος Άντζελες και η επιλογή του φορέματος πραγματικά δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερη.

Όλα τα βλέμματα ήταν καρφωμένα πάνω στην ηθοποιό ή για να είματσε πιο ακριβείς πανώ στο μπούστο της.

Κι όχι άδικα...

Δείτε το σοκολατένιο μπούστο της Meagan:

























Έδιωξαν πτηνό από ζωολογικό κήπο επειδή ήταν... αθυρόστομο


Είναι σίγουρα εντυπωσιακό και ταυτόχρονα ευχάριστο για τους επισκέπτες ενός ζωολογικού κήπου να ακούν από πτηνά φράσεις όπως «Καλημέρα» και «Πώς είστε»… τι συμβαίνει όμως σε περίπτωση που αυτά ξεφύγουν από τον έλεγχο;

Τα πτηνά Myna που διαβιούν στη Νοτιοανατολική Ασία φημίζονται για την ικανότητά τους να επαναλαμβάνουν ανθρώπινες φράσεις. ‘Ετσι και σε ζωολογικό κήπο της Χουμπέι στην Κίνα, πτηνό καλωσόριζε τους επισκέπτες με ευγενικές πάντα φράσεις.

Μέχρι που κάποια στιγμή συνέβη το αδιανόητο… Το πτηνό έπαψε να είναι τόσο ευγενικό και άρχισε να εκστομίζει «γαλλικά»… Αποτέλεσμα, οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου να το απομακρύνουν και να το τοποθετήσουν στην απομόνωση όπου έβαλαν να παίζουν κασέτες με ευγενικές φράσεις ώστε να τις εμπεδώσει το πτηνό.

Οι υπεύθυνοι δικαιολόγησαν τη συμπεριφορά του πτηνού λέγοντας ότι διαθέτει ισχυρή μνήμη και είναι πολύ πιθανό κάποιοι τουρίστες να του έμαθαν τις κακές αυτές φράσεις.


Έκανα την καρδιά μου πέτρα...


Απίστευτο: Δάγκωσε το πέoς του γείτονά του γιατί...

Απίστευτο περιστατικό...!

Ο 41χρονος Jason Martin δάγκωσε τον 39χρονο Richard Henderson πάνω από τις πιτζάμες του, όταν εκείνος αγνόησε ένα γραπτό μήνυμα που του είχε στείλει ο πρώτος στο κινητό του τηλέφωνο, ζητώντας του να χαμηλώσει την ένταση της μουσικής που άκουγε.

Ο Richard υποστήριξε στο δικαστήριο του Kent που εκδικάζει την υπόθεση, ότι ο Jason του δάγκωσε το πέoς τόσο δυνατά που χρειάστηκε να κάνει ράμματα.

«Δεν έχω ξανανιώσει τέτοιο πόνο και δε θα ήθελα να ζήσω ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο» είπε στη δικαστική αίθουσα.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, βρήκαν τον Martin «με αίματα στο στόμα».

Ο κατηγορούμενος, ωστόσο από την πλευρά του, συνεχίζει το δημοσίευμα, αρνείται ότι δάγκωσε το γείτονά του.


Συγκλονιστικό βίντεο: Έφτιαξε προσθετικό πόδι από τουβλάκια lego διακωμωδώντας την αναπηρία της!


Πλάκα και χαβαλέ με την αναπηρία της κάνει μία νέα κοπέλα, η Κριστίνα Στίβενς η οποία έφτιαξε προσθετικό πόδι από lego για το ακρωτηριασμένο άκρο της.

Η Κριστινα στις αρχές του χρόνου είχε ένα ατύχημα και χρειάστηκε να ακρωτηριαστεί, όμως αυτό όχι μόνο δεν την κατέβαλε ψυχολογικά αλλά την έκανε να αντιμετωπίσει με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία τη ζωή! Η Κριστίνα έχει προσωπικό λογαριασμό στο youtube και κάθε εβδομάδα ανεβάζει βιντεάκια από την καθημερινότητά της.

Πρόσφατα λοιπόν ανέβασε και ένα βίντεο στο οποίο δείχνει όλη τη διαδικασία που ακολούθησε για να δημιουργήσει προσθετικό πόδι από τουβλάκια! Η διαδικασία αρκετά χρονοβόρα όμως άξιζε τον κόπο καθώς η Κριστίνα με κάθε της βίντεο, προσπαθεί να δώσει κουράγιο και σε άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα με εκείνη, δίνοντάς τους ένα καλό παράδειγμα. Ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να μοιρολατρεί κανείς ή να λυπάται τον εαυτό του για κάποια αναπηρία του.

Δείτε το βίντεο...


Σοκαριστικό βίντεο - Ο βιασμός νεαρής δημοσιογράφου από πέντε άνδρες στην πλατεία Ταχρίρ [βίντεο]

Φρίκη προκαλεί το βίντεο που καταγράφει τον ομαδικό βιασμό από πέντε άνδρες της νεαρής Ολλανδής δημοσιογράφου στην πλατεία Ταχρίρ, την ώρα που κάλυπτε τις εκτεταμένες διαδηλώσεις στο Κάιρο.

Το περιστατικό συνέβη τις προηγούμενες ημέρες και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε από πέντε άνδρες και υποβλήθηκε σε επέμβαση. Η 22χρονη πήρε εξιτήριο και με τη βοήθεια της πρεσβείας επέστρεψε στην πατρίδα της.

Η ρεπόρτερ του Egypt 25, Ντίνα Ζακάρια, ανέφερε πως το θύμα βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση και πως οι θύτες ήταν άνδρες που «υποδύονταν τους επαναστάτες».

Οσο νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, κατέθεσε για τον ομαδικό βιασμό, ενώ ο εισαγγελέας της Αιγύπτου έχει διατάξει να ξεκινήσει σχετική έρευνα για το φρικιαστικό περιστατικό.

Τα περιστατικά βιασμού έχουν αυξηθεί από τότε που άρχισαν οι νέες μεγάλες διαδηλώσεις στην Αίγυπτο για την ανατροπή του Μοχάμεντ Μόρσι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον 91 γυναίκες έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής βίας από συμμορίες τις τελευταίες ημέρες.

Dutch Reporter in Tahrir Square από newsview
http://www.iefimerida.gr/

Οδηγός έπεσε πάνω σε αγελάδα την ώρα που έκανε σεξ (η αγελάδα)


Αν δείτε το βίντεο δεν φταίει και τόσο ο οδηγός, αν και θα έπρεπε να προσέχει περισσότερο, αφού σε αυτόν τον επαρχιακό δρόμο, κάπου στη Ρωσία, τα ζώα κυκλοφορούν χύμα. O οδηγός βέβαια έκοψε λίγο ταχύτητα όμως ξαφνικά πετάχτηκε μπροστά του μια αγελάδα που πήγαινε να περάσει απέναντι και μάλιστα εκείνη την ώρα την είχε καβαλήσει ένα αρσενικό από το κοπάδι. Ευτυχώς η αγελάδα, αν και το αυτοκίνητο έπεσε πάνω της, δεν φάνηκε να έχει πάθει κάτι. Βέβαια το τζάμι του αυτοκινήτου έγινε μαντάρα.

Πηγή : 69magazine.gr

ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!!! Ποιος 70χρονος STAR του HOLLYWOOD "τα έχει" με... μια 20 ΧΡΟΝΗ;;; (PHOTOS)


Το κορίτσι που βρίσκεται δίπλα στον ηθοποιό James Wood δεν είναι ούτε η κόρη του, ούτε η εγγονή, αν και η ηλικία της θα δικαιολογούσε άνετα και τα δύο. Είναι λοιπόν η αγαπημένη του, που μόλις έκλεισε τα 20 της χρόνια.Όχι ότι είναι σπάνιο φαινόμενο στο Hollywood τα ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας, αλλά κατά κανόνα το αποφεύγουν οι ηθοποιοί γιατί ακριβώς δεν θέλουν προκαλέσουν την προσοχή των media και του κόσμου.

Ο James Wood όμως στα 66 του δεν φαίνεται να έχει κανένα πρόβλημα να βγαίνει με μια σχεδόν 50 χρόνια νεότερή του, 46 για την ακρίβεια.Η 20χρονη Kristen Bauguess, πάντως δεν είναι και αγγελούδι μια την έχουν συλλάβει για παράνομη οδήγηση και κατοχή μαριχουάνας και έχει καταδικαστεί.

Πάντως αν τυχόν αποφασίσουν να παντρευτούν η νύφη δεν θα μπορεί να πιει αλκοόλ ούτε στο δικό της γάμο, μια και στην Αμερική μπορείς να καταναλώσεις αλκοόλ, μόλις κλείσεις τα 21 σου.




πηγή: queen.gr

Τι μαρτυράει το χρώμα των φρούτων και των λαχανικών για τα οφέλη τους;


Μάθετε τα θρεπτικά συστατικά που σας προσφέρουν τα φρούτα και τα λαχανικά ανάλογα με το χρώμα τους και ανακαλύψτε τα ευεργετικά οφέλη τους για την υγεία σας…

Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι απαραίτητα στην καθημερινή μας διατροφή καθώς είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Κάθε φρούτο ή λαχανικό όμως δε μας δίνει τα ίδια θρεπτικά συστατικά.

Κόκκινο χρώμα: Αντικαρκινικό και ενισχυτικό του ανοσοποιητικού
Ντομάτες: Είναι πλούσιες σε λυκοπένιο που θεωρείται ότι βοηθάει στη μείωση του κινδύνου εκδήλωσης καρκίνου του προστάτη αλλά και εντέρου.
Φράουλες, μήλα: Περιέχουν ανθοκυανίνες που και αυτές έχουν αντικαρκινικές ιδιότητες. Οι φράουλες και τα μήλα με τις πολλές φυτικές ίνες βοηθούν στη δυσκοιλιότητα, ενώ ακόμη τα κόκκινα αυτά φρούτα παίζουν σημαντικό ρόλο στη μείωση της χοληστερίνης.
Παντζάρια: Περιέχουν φυτικές ίνες, φυλλικό οξύ και έχουν αντικαρκινικές ιδιότητες.
Κόκκινες πιπεριές: Πλούσιες σε βιταμίνη C και βιταμίνη Α που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

Πράσινο χρώμα: Ενέργεια και μείωση χοληστερίνης
Μαρούλι: Πλούσιο σε β-καροτένιο, βιταμίνη C και φυλλικό οξύ.
Ακτινίδιο: Περιέχει μεγάλη ποσότητα βιταμίνης C που μπορεί να βοηθήσει στην προστασία από ορισμένες μορφές καρκίνου. Είναι πλούσιο ακόμη σε ασβέστιο και φυτικές ίνες. Ακόμη η βιταμίνη C αυξάνει την απόδοση του οργανισμού.
Μαϊντανός: Πλούσιος σε βιταμίνη C.
Σπανάκι, Μπρόκολο: Περιέχουν φυλλικό οξύ, βιταμίνη C και β-καροτένιο
Αρακάς: Πλούσιος σε βιταμίνη C, σίδηρο, φυλλικό οξύ, ψευδάργυρο και μαγνήσιο. Ο αρακάς είναι ιδανικός για να μας προσφέρει ενέργεια στον οργανισμό.
Αβοκάντο: περιέχει μονοακόρεστα λιπαρά που βοηθούν στη μείωση της χοληστερίνης.

Πορτοκαλί χρώμα: Υγιές δέρμα και απώλεια κιλών
Καρότα: Πλούσια σε βιταμίνη Α και φυτικές ίνες. Τα καρότα βοηθούν στην
προστασία από καρκίνο, αλλά επίσης ενισχύουν και το ανοσοποιητικό σύστημα. Ακόμη οι φυτικές ίνες βοηθούν στην μείωση της πίεση, αλλά και στο αδυνάτισμα.
Ροδάκινο, βερίκοκο: Περιέχουν μεγάλη ποσότητα βιταμίνης C αλλά και φυτικές ίνες.
Πορτοκάλι: Πλούσια πηγή βιταμίνης C , φυλλικού οξέως και φυτικών ινών

Άσπρο χρώμα: Κατά των καρδιακών παθήσεων και συμβολή στην παραγωγή ενέργειας
Πατάτα: Περιέχει μεγάλη ποσότητα καλίου, φυτικές ίνες, αλλά και υδατάνθρακες
Κουνουπίδι: Έχει αντικαρκινική δράση
Λάχανο: Περιέχει κάλιο, μαγνήσιο, ενώ είναι πλούσιο σε Βιταμίνη Ε που προστατεύει την καρδιά και είναι χρήσιμη στο αναπαραγωγικό σύστημα.
Σκόρδο, κρεμμύδι: Παίζουν σημαντικό ρόλο στην προστασία από παθήσεις της καρδιά αλλά έχουν και αντικαρκινικές ιδιότητες χάρη στα αντιοξειδωτικά που περιέχουν.

Μπλε χρώμα: Ρύθμιση της πίεσης
Βατόμουρα: Καλή πηγή φυτικών ινών, βιταμίνης C, σιδήρου και μαγνησίου.
Μελιτζάνα: Περιέχει κάλιο που βοηθάει στον έλεγχο της πίεσης, αλλά και στην καλύτερη λειτουργία του μυϊκού και νευρικού συστήματος.
Σταφύλια: Πλούσια σε φυτικές ίνες, φλαβονοειδή και πολλές αντικαρκινικές ουσίες.
Δαμάσκηνα αποξηραμένα: Κρατούν την πίεση σε καλά επίπεδα και είναι πηγή φυτικών ινών, κάλιου και μαγνησίου.

Κίτρινο χρώμα: Καλύτερη λειτουργία του ανοσοποιητικού και καταπολέμηση λοιμώξεων
Μπανάνα: Περιέχει μεγάλες ποσότητες από κάλιο που βοηθάει στην αντιμετώπιση της ζέστης, αλλά και στη διατήρηση της φυσιολογικής πίεσης. Είναι ακόμη πλούσια σε φυτικές ίνες.
Ανανάς, λεμόνι, γκρέιπφρουτ: Βοηθούν το ανοσοποιητικό σύστημα. Πλούσια σε φυτικές ίνες και βιταμίνη C.

Καφέ χρώμα: Αποτοξίνωση και ενέργεια

Μανιτάρι: Περιέχει ριβοφλαβίνη (Βιατμίνη Β2) και νιασίνη (Βιταμίνη Β3), φυτικές ίνες, αλλά και σύνθετους υδατάνθρακες.

http://enallaktikidrasi.gr/

Τα top ψέματα γυναικών και αντρών


Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που κάθε φύλο προσπαθεί να κρύψει και άρα καταφεύγει στο να λέει ψέματα! Διαβάστε πια είναι αυτά:

ΑΝΤΡΕΣ

1. Είμαι από τους προικισμένους της φύσης.

2. Δεν θα το μάθει κανείς το μεταξύ μας.

3. Δεν θα "πήγαινα" ποτέ με δύο γυναίκες.

4. Πάω μόνο για μια μπιρίτσα.

5. Θα σ' αγαπώ για πάντα.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

1. Έχω πονοκέφαλο.

2. Δεν θύμωσα που ξέχασες την επέτειό μας.

3. Δεν είμαι σαν τις άλλες.

4. Δεν γκρινιάζω καθόλου.

5. Δεν τα λέω και όλα στις φίλες μου.


Aυτό θα πει ομορφιά: Δείτε πώς ήταν η Μαρία Κορινθίου 13 χρόνια πριν!


Έχει αλλάξει καθόλου; 

Το έχουμε ξαναπεί πολλές φορές. Η Μαρία Κορινθίου είναι μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες ηθοποιούς.

Η ομορφιά της φυσική, δε μπορεί με τίποτα να περάσει απαρατήρητη. Αποτελεί το τέλειο μεσογειακό πρότυπο, με τις πλούσιες καμπuλες της, τα μακριά μαύρα μαλλιά της και τα σαpκώδη χείλη της.

Η Μαρία ήταν και παραμένει κouκλα. Η ίδια η ηθοποιός δημοσίευσε χθες στο instagram φωτογραφία της, 13 χρόνια πριν.

Η Μαρία σημειώνει ότι απαθανατίστηκε στη Βοστώνη και σχολιάζει με χιούμορ το πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια. Εμείς να σημειώσουμε ότι δεν έχει περάσει ούτε χρόνος από πάνω της.

Το πρόσωπό της το ίδιο λαμπερό. Ίσως να μας αρέσει περισσότερο όμως, με τις μακριές αφέλειες που τονίζουν τα χαρακτηριστικά της. Μήπως να άλλαζε hairstyle;


gossip-tv.gr

ΣΟΚ: 4χρονο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό στη μέση του δρόμου- Ήταν γυμνό και δεμένο χειροπόδαρα


Σοκαρισμένο το Τέξας, παρακολουθεί τις εξελίξεις ενός απάνθρωπου εγκλήματος. 

Ένα τετράχρονο κοριτσάκι, βρέθηκε νεκρό κάτω από μουσαμά, σε δρόμο της πόλης Saginaw, από εφήβους περαστικούς. 

Οι νεαροί σοκαρίστηκαν, καθώς το νεκρό κοριτσάκι, ήταν δεμένο χειροπόδαρα και δε φορούσε τίποτε άλλο, πέραν του εσωρούχου της. 

Όπως μεταδίδει το "newsbomb.gr", έχοντας ένταλμα έρευνας, το FBI και η τοπική αστυνομία έψαξαν το σπίτι των γονιών του κοριτσιού, σε απόσταση περίπου 2,5 χιλιομέτρων από το σημείο όπου βρέθηκε η σορός της. 

Σύμφωνα με τις αρχές οι γονείς είχαν δηλώσει την εξαφάνισή της αλλά είναι ασαφές αν αυτό έγινε πριν ή αφού εντοπίστηκε το κοριτσάκι. 

Η αιτία θανάτου της μικρής παραμένει άγνωστη.


Η καλύτερη 11άδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου


Την καλύτερη 11άδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου (παρατεταγμένη σε σύστημα 4-4-2)κλήθηκαν να επιλέξουν δημοσιογράφοι, προπονητές και πρώην ποδοσφαιριστές για βρετανικό περιοδικό.

Το τελικό αποτέλεσμα έβγαλε ποδοσφαιρομάνες την Βραζιλία και την Ιταλία, αφού 17 παίκτες απ’ την καθεμία επιλέχθηκαν ανάμεσα σε συνολικά 102, ενώ τρίτη είναι η Γερμανία με 13.

Οι παρουσίες στον πάγκο κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση, αφού κάποιοι απ’ αυτούς που θα έμεναν εκτός είναι οι Τζορτζ Μπεστ, Εουσέμπιο, Κριστιάνο Ρονάλντο και Τιερί Ανρί.

Κάτω απ’ τα δοκάρια των καλύτερων 11 θα καθόταν ο Ρώσος Λεβ Γιασίν, ο οποίος αποτελεί τον μοναδικό τερματοφύλακα που έχει κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα. Η «μαύρη αράχνη» έχει μείνει στην ιστορία με τη φήμη της απόκρουσης 150 πέναλτι και των «καθαρών» δικτύων για πάνω από 270 ματς.

Η αμυντική τετράδα που θα έκανε ευκολότερο το έργο του Γιασίν, θα συμπληρωνόταν απ’ τους πολυβραβευμένους Καφού, Μπόμπι Μουρ, Φραντς Μπεκενμπάουερ και Πάολο Μαλντίνι.

Μπορεί να πλησιάζουν τα 50 χρόνια απ’ όταν ολοκλήρωσε την καριέρα του, όμως κανείς δεν έχει πάρει τη θέση του Αλφρέντο ντι Στέφανο στους έντεκα καλύτερους του κόσμου.
Αναμενόμενη ήταν η παρουσία του Ντιέγκο Μαραντόνα και του Γιόχαν Κρόιφ σ’ αυτήν, ενώ ούτε οι κουτουλιές κατάφεραν να βγάλουν τον Ζιντεντίν Ζιντάν απ” τη λίστα.

Σχετική έκπληξη πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Μέσι, ο οποίος… πρόλαβε να γίνει θρύλος και θα συμπλήρωνε μαζί με τον Πελέ το καλύτερο επιθετικό δίδυμο όλων των εποχών.

Πηγή: sport-fm.gr

«Αφού με βίασε με πέταξε στο πεζοδρόμιο» – Τι αναφέρει η βιογραφία γνωστής τραγουδίστριας


Η ζωή της Τζένι Ριβέρα αφήνει τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό...

Τα πιο αποκαλυπτικά στιγμιότυπα από τη ζωής της Τζένι Ριβέρα, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες με βάση την αυτοβιογραφία της. Η Μεξικανή τραγουδίστρια, που έχασε τη ζωή της σε αεροπορικό δυστύχημα πριν ένα χρόνο, έχει πουλήσει συνολικά πάνω από 20.000.000 αντίτυπα

«Μια σκοτεινή νύχτα του Ιανουαρίου του 1997, στο πίσω κάθισμα ενός λευκού sports car, η ζωή μου άλλαξε για πάντα. Μετά από τα γυρίσματα του πρώτου μου βιντεοκλίπ για το "La Chacalosa" με κυνήγησαν στο αυτοκινητόδρομο τρεις άντρες σε ένα sports car. Ένας από αυτούς ήταν κάποιος το φλερτ του οποίου είχα αποκρούσει λίγες ώρες πιο πριν. Εκείνος ήταν που με βίασε. Όταν, αφού τελείωσε, με πέταξε στο πεζοδρόμιο, από μέσα μου ευχαριστούσα τον θεό γιατί η δοκιμασία μου είχε πια τελειώσει. Αλλά η ζημιά είχε πια γίνει», αναφέρει η σταρ της Λατινικής Αμερικής, στην αυτοβιογραφία που εκδόθηκε με αφορμή την επέτειο των 4ων γενεθλίων της.

Συν των άλλων μιλάει και για τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, τον Φερνάντο Πελόν, που την μύησε στα μαλακά ναρκωτικά αλλά και της χάρισε τον πρώτο της οργασμό σε ηλικία 33 ετών.

Η Ριβέρα έχασε την ζωή της τον Δεκέμβριο του 2012 όταν το lear jet στο οποίο επιβιβάστηκε -μετά από μια συναυλία που έδωσε στην πόλη Μοντερέι- έπεσε σκοτώνοντας τον πιλότο, την ίδια και την συνοδεία της.

http://www.koolnews.gr/

«Έχτισαν» πτώμα γυναίκας μέσα στο σπίτι της


Ο κρυμμένος σκελετός μιας γυναίκας που ήταν αγνοούμενη επί 28 χρόνια ήρθε στο φως όταν ένα συνεργείο άρχισε να κατεδαφίζει ένα άδειο σπίτι στο Poughkeepsie της Νέας Υόρκης.

Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε πίσω από ένα «τοίχο» με γυψοσανίδες στο ισόγειο του σπιτιού όπου η γυναίκα ζούσε με τον σύζυγό της, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ό,τι απέμενε από τη Joann Nichols βρέθηκε τυλιγμένο σε σεντόνι, τοποθετημένο μέσα σε μία πλαστική σακούλα και στη συνέχεια σε ένα πλαστικό κάδο.

«Το σώμα ήταν πια ένας σκελετός και τα χέρια ήταν δεμένα. Έλειπε επίσης ένα μεγάλο μέρος του κρανίου», δήλωσε η ιατροδικαστής.

Ο σφραγισμένος κάδος πίσω από τον ψευδο-τοίχο ίσως ήταν αρκετός για να μην γίνει έντονη η δυσοσμία της αποσύνθεσης, πρόσθεσε.

Η γυναίκα αναγνωρίστηκε με τη χρήση των οδοντιατρικών αρχείων και ως αιτία θανάτου προσδιορίστηκε μεγάλο τραύμα στο κεφάλι.

Η εξαφάνιση της 55χρονης δασκάλας δηλώθηκε το 1985 από τον σύζυγό της James Nichols. Σύμφωνα με την αστυνομία είχε δηλώσει την εξαφάνισή της όταν η γυναίκα του δεν πήγε σε ραντεβού στο κομμωτήριο. Την επόμενη ημέρα το αυτοκίνητο της οικογένειας εντοπίστηκε σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου.

Παρά τις έρευνες που ακολούθησαν η γυναίκα δεν βρέθηκε ποτέ και η υπόθεση παρέμεινε εδώ και περίπου 30 χρόνια ανοιχτή.

Ο James Nichols βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι στις 27 Δεκεμβρίου. Τις αρχές ειδοποίησαν οι γείτονες που είχαν θορυβηθεί καθώς δεν τον είχαν δει για μέρες. Πέθανε στα 82 του από φυσικά αίτια.

Η αστυνομία βρήκε το σπίτι γεμάτο προσωπικά αντικείμενα και σκουπίδια. Η υπόθεση θανάτου της γυναίκας παραμένει ανοιχτή και θα εξακολουθήσει να διερευνάται. «Είναι ασφαλές να πει κανείς πως ο James Nichols είναι ύποπτος», τόνισε εκπρόσωπος της.

Παίρνει Όσκαρ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ!!! Ο πιο χαζός κλέφτης ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ είναι γεγονός!!! (VIDEO)


Έκλεψε ένα βενζινάδικο φορώντας διάφανη πλαστική σακούλα στο κεφάλι Είναι μερικοί άνθρωποι που ούτε να κλέψουν δεν μπορούν. Όχι λόγω ηθικής συνείδησης, αλλά εξαιτίας χαμηλότατου IQ. Ο 41ενος ετών Jamie Neil από την Βρετανία, είχε οικονομικές δυσκολίες τον τελευταίο καιρό και είπε να... δανειστεί χρήματα από ένα βενζινάδικο.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος και ο 20χρονος συνεργός του, Gareth Tilley, αποφάσισαν να λύσουν το πρόβλημα τους κλέβοντας ένα βενζινάδικο όχι και με ιδιαίτερα έξυπνο τρόπο. O Jamie ετοιμάστηκε, ενώ κάλυψε το πρόσωπό του για να μην φανεί στις κάμερες ασφαλείας. Μόνο που η... σακούλα ήταν διάφανη!

Φυσικά όχι μόνο δεν κατάφερε να ξεφύγει, αλλά έχει γίνει ρεζίλι σε όλο τον πλανήτη. Για την ιστορία είχαν πιει και το κάτι τις τους!

πηγή: thecrawler.gr

Δείτε πως θα είναι οι γυναίκες του μέλλοντος

Οι γυναίκες του μέλλοντος είναι πιθανό ότι θα είναι λίγο πιο κοντές και πιο «γεμάτες», να έχουν πιο υγιή καρδιά και να μπορούν να κυοφορήσουν σε μεγαλύτερη ηλικία.

 Αμερικανική έρευνα διαπιστώνει πως οι άνθρωποι συνεχίζουν να εξελίσσονται, αργά αλλά σταθερά. Η μελέτη έγινε με υπεύθυνο τον εξελικτικό βιολόγο Στέφεν Στερνς του πανεπιστημίου Γέηλ των ΗΠΑ και σύμφωνα με το επιστημονικό περιοδικό New Scientist, παρέχει τις ισχυρότερες ενδείξεις μέχρι σήμερα ότι οι άνθρωποι δεν έχουν σταματήσει να εξελίσσονται, αν και τόσο αθόρυβα, που περνά απαρατήρητο. Το βασικό ερώτημα, κατά τον Στερνς, είναι αν οι γυναίκες που έχουν περισσότερα παιδιά (άρα πλεονέκτημα αναπαραγωγής), διαθέτουν ξεχωριστά χαρακτηριστικά, τα οποία κληρονομούν στους απογόνους τους.

Για να το εξακριβώσουν, ο βιολόγος του Γιέλ και οι συνεργάτες του μελέτησαν τα ιατρικά ιστορικά των 14.000 κατοίκων μιας πόλης της Μασαχουσέτης, από το 1948 μέχρι σήμερα, που καλύπτουν τρεις γενιές σε αρκετές οικογένειες.

Όπως διαπιστώθηκε, οι πιο κοντές και μεγαλύτερου βάρους γυναίκες τείνουν να έχουν περισσότερα παιδιά, κατά μέσο όρο, σε σχέση με τις ψηλότερες και πιο λεπτές γυναίκες.

Οι γυναίκες με χαμηλότερη πίεση αίματος και μικρότερο επίπεδο χοληστερίνης (άρα πιο υγιή καρδιά) τείνουν επίσης να έχουν πιο πολλά παιδιά, το ίδιο και οι γυναίκες που γεννάνε το πρώτο παιδί τους σε νεαρότερη ηλικία, καθώς και όσες έχουν εμμηνόπαυση σε μεγαλύτερη ηλικία.

Οι ερευνητές επιβεβαίωσαν ότι γενικά αυτά τα χαρακτηριστικά πέρασαν από τις μητέρες στις κόρες τους, οι οποίες με τη σειρά τους απέκτησαν περισσότερα παιδιά.

Αν αυτές οι τάσεις συνεχιστούν επί δέκα γενιές, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Στερνς, η μέση γυναίκα το 2050 θα είναι κατά δύο εκατοστά πιο κοντή και κατά ένα κιλό πιο παχιά από ό,τι είναι σήμερα.

Θα γεννά το πρώτο της παιδί περίπου πέντε μήνες νωρίτερα και θα μπαίνει στην εμμηνόπαυση δέκα μήνες αργότερα από ό,τι τώρα.

Αν και δεν είναι βέβαιο ότι αυτά τα χαρακτηριστικά κληρονομούνται από γενιά σε γενιά μέσω αλλαγής των γονιδίων, ο Στερνς πιστεύει ότι αυτές οι αλλαγές έχουν γενετική προέλευση και δεν αποτελούν απλώς κοινωνική και πολιτισμική επιρροή.

Και άλλες μελέτες στο παρελθόν είχαν καταδείξει πως η φυσική επιλογή συνεχίζει το έργο της στη σημερινή ανθρωπότητα, όμως η διαφορά με τη νέα έρευνα ήταν ότι εκείνες έβγαζαν τα συμπεράσματά τους κυρίως από τις γεωγραφικές διαφορές στις συχνότητες των γονιδίων, παρά από άμεσες μετρήσεις της αναπαραγωγικής επιτυχίας.


Τι ανακάλυψε μια μαθήτρια για τη μπανάνα;


Η μπανάνα είναι ένα νόστιμο, θρεπτικό και χορταστικό φρούτο, συσκευασμένο με φυσικό τρόπο: από την εύκαμπτη και ανθεκτική φλούδα της. Η Ελίφ Μπιλγκίν, μια 16χρονη μαθήτρια από την Τουρκία, ανακάλυψε ότι τα άμυλα και η κυτταρίνη που περιέχονται στο εξωτερικό στρώμα της μπανανόφλουδας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία υλικών μόνωσης καλωδιώσεων και προσθετικών μελών στην ιατρική.

Η 16χρονη μαθήτρια Μπιλγκίν ανέπτυξε μια χημική διεργασία που μετατρέπει τις μπανανόφλουδες σε βιοπλαστικό που δεν αποσυντίθεται. Η νεαρή Τουρκάλα φιλοδοξεί η ανακάλυψή της να συμβάλλει στην προσπάθεια απεξάρτησης από το πετρέλαιο, την πρώτη ύλη του πλαστικού, καθώς και στην αντιμετώπιση του προβλήματος της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

Οι προσπάθειες της 16χρονης μαθήτριας της απέφεραν 50.000 δολάρια ως χρηματικό έπαθλο για το πρώτο βραβείο του διαγωνισμού Scientific American Science in Action και μια θέση στους 15 φιναλίστ του Google Science Fair.

Η 16χρονη νεαρή Τουρκάλα εργάστηκε για δύο χρόνια στην ανάπτυξη της ιδέας της. Παρατηρώντας ότι οι φλούδες του μάνγκο χρησιμοποιούνται για την κατασκευή πλαστικού θεώρησε ότι το ίδιο μπορεί να συμβεί και με την μπανάνα. Πόσω μάλλον όταν τεράστιες ποσότητες μπανανόφλουδων (πχ 200 τόνοι ημερησίως στην Ταϋλάνδη) καταλήγουν κάθε μέρα στα σκουπίδια.

Η Μπιλγκίν, μαζί με την 15χρονη Αν Μακοζίνσκι που έφτιαξε έναν φακό που λειτουργεί με τη θερμότητα από το χέρι του χρήστη, θα ταξιδέψει το Σεπτέμβριο στο Mountain View Campus της Google στην Καλιφόρνια για να λάβει μέρος στο Google Science Fair.


Το πριν και το μετά της celebrity. Δείτε πως είναι σήμερα... ΚΟΡΜΑΡΑ


Τι σου κάνει η προσπάθεια 
 Όταν ένα άνθρωπος θέλει κάτι και το βάλει στόχο, όλα μπορεί να τα καταφέρει. Παράδειγμα;

Η Lauren Goodger η οποία τα τελευταία χρόνια είχε πρόβλημα με τα παραπανίσια της κιλά και με το σώμα της.

Όχι απλά κατάφερε να αδυνατίσει, αλλά κατάφερε να αποκτήσει το σώμα που πάντα ονειρευόταν να έχει.

Η 26χρονη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο reality «Towie», και δεν είχε διστάσει να παραδεχτεί ότι υποφέρει από διατροφικές διαταραχές.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν με το πριν και το μετά της και θα καταλάβετε για πόσο μεγάλη αλλαγή μιλάμε.





ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο Johnny Depp ΦΙΛΗΣΕ στο στόμα τον Jimmy Kimmel (βίντεο)


Έστρεψε πάνω του για μια ακόμα φορά τα φώτα της δημοσιότητας ο Johnny Depp. Ο ηθοποιός για τον οποίο καρδιοχτυπούν εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο, αυτή τη φορά έκανε την ανατροπή. 

Ο Johnny Depp ήταν καλεσμένος στο talk show του Jimmy Kimmel, με αφορμή τη νέα του ταινία «The Lone Ranger». Όταν ο παρουσιαστής είπε στον ηθοποιό «έχεις κι αυτό το χαριτωμένο -ας είμαστε ειλικρινείς- όμορφο πρόσωπο», σίγουρα δεν φανταζόταν τη συνέχεια.

Ο Johnny Depp σηκώθηκε και τον φίλησε στο μάγουλο. Επέστρεψε στην πολυθρόνα του, όμως ξανασηκώθηκε και δεύτερη και τρίτη φορά για να τον φιλήσει στο στόμα!

Οι θαυμάστριες του διάσημου ηθοποιού που ήταν στο πλατό άρχισαν να ουρλιάζουν υστερικά, ενώ ο παρουσιαστής προσπαθούσε να συνέλθει! Johnny Depp είναι αυτός...

Δείτε το βίντεο:

zappit.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger