Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αμάν!!! Η Lil' Kim έγινε τετράπαχη!!!

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013


Είπαμε, όχι κι έτσι!

Μάλλον το παράκανε με το φαγητό η γνωστή σε όλους ράπερ Lil' Kim γιατί η σημερινή της εικόνα είναι απλά τρομακτική...


katara.gr

Κάποτε ήταν αστέρες του Ελληνικού Κινηματογράφου και σήμερα;;;... "παλεύουν" για το μεροκάματο!!


Οι πρωταγωνιστές μίας άλλης εποχής, μερικές φορές όχι πολύ μακρινής από τη δική μας, αναγκάζονται σήμερα να κάνουν άλλες εργασίες προκειμένου να επιβιώσουν σε μία πολύ δυσχερή συγκυρία.

Μεταξύ αυτών η Καίτη Φίνου, η ηθοποιός που μεσουράνησε κατά τη δεκαετία του 1980, χτίζοντας την καριέρα της κοντά στον Στάθη Ψάλτη.

 Υστερα από προσωπικά προβλήματα που αντιμετώπισε, τα οποία ξεπέρασε, η Καίτη Φίνου βρέθηκε να εργάζεται πέρυσι ως γραμματέας σε κλινική στο Παγκράτι. Η ίδια είχε αναφέρει για το γεγονός:

«Τολμώ να κάνω βήματα, όταν δεν δουλεύω στο θέατρο ή την τηλεόραση. Δεν κάθομαι να επαναπαύομαι και να περιμένω να με ταΐσουν. Από τον Σεπτέμβριο... ναυάγησε η μία δουλειά πίσω από την άλλη. Μου έτυχε η πρόταση να είμαι στη γραμματεία. Αμέσως είπα 'ναι' γιατί όταν έχεις ανάγκη να δουλέψεις, δεν λες 'όχι'... Η δουλειά δεν είναι ντροπή, πόσω μάλλον όταν αποτελεί ζήτημα επιβίωσης».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο Σωτήρης Τζεβελέκος, γνωστός ηθοποιός πριν από μερικές δεκαετίες, είναι σήμερα άνεργος, έχοντας στο μεταξύ περάσει από διάφορες άλλες εργασίες. Μεταξύ άλλων, ο 67χρονος σήμερα ηθοποιός αναγκάστηκε να κάνει τον ταξιτζή, ύστερα από μακροχρόνια ανεργία.

Η πολύ επιτυχημένη τραγουδίστρια Τζένη Βάνου, έχοντας σοβαρά οικονομικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια, άνοιξε σούπερ μάρκετ, το οποίο δεν πήγε καλά. Σήμερα, έχει πουλήσει το σπίτι της, βρίσκεται στο ενοίκιο και προσπαθεί να ορθοποδήσει με τη νέα της επιχείρηση που ακούει στο όνομα «Τζένη μάρκετ».

Άλλαξαν επάγγελμα για μεγαλύτερη ασφάλεια
Ορισμένοι άλλοι αποφάσισαν να αλλάξουν επάγγελμα λόγω της κρίσης ή ακόμα και της προσωπικής τους επιθυμίας για κάτι διαφορετικό. Αρκετοί προσπαθούν να συνδυάσουν τη νέα τους εργασία με την παλιά.

Ο ηθοποιός Γιώργος Σεϊταρίδης είχε εγκαταλείψει προσωρινά τη δουλειά του και ζούσε στη Λαμία ως αγρότης και μελισσουργός. Σήμερα προσπαθεί να συνδυάσει το θέατρο με τη μελισσοκομία, ζώντας στη Λούτσα. «Η ενασχόλησή μου με τη μελισσοκομία είναι δικλίδα ασφαλείας στη γενικότερη κρίση αξιών, ήθους και φυσικά στην οικονομική», ανέφερε ο ίδιος.

Ο παρουσιαστής Άγγελος Πυριόχος αποφάσισε να γίνει... αγρότης και ήδη έχει εγκαταλείψει την Αθήνα και βρίσκεται στη Ζάκυνθο: «Μου είχαν λείψει οι γονείς μου», δήλωσε ο ίδιος, συμπληρώνοντας: «Ηταν κάτι που τριγύριζε στο μυαλό μου εδώ και καιρό».

tragiko.net

Η Irina Shayk στην πιο προκλητική φωτογράφηση της ζωής της, αλλά για καλό σκοπό (φώτο & βίντεο)


Η Irina Shayk πόζαρε ολόγυμνη και φυσική για το project του φωτογράφου James Houston "Natural Beauty", προσθέτοντας στο πορτοφόλιό της την πιο προκλητική φωτογράφηση που έχει κάνει ως τώρα.
Μπορεί η Emma Watson να έκανε την αρχή και να πόζαρε γυμνή στο φακό φωτογράφου James Houston για το project του "Natural Beauty", αλλά όπως φαίνεται ήταν μόνο η αρχή.


Φυσική και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η 28χρονη σύντροφος του Ronaldo πόζαρε με τη σειρά της, ολόγυμνη, για τον ίδιο ιερό σκοπό στο φακό του διάσημου φωτογράφου.


Σκοπός της φωτογράφησης ήταν να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου ώστε ευαισθητοποιηθεί και να προωθήσει την ειρήνη, την αγάπη και την ανακύκλωση. Και, ομολογουμένως, ο τρόπος που  η συγκεκριμένη καμπάνια επέλεξε να συγκεντρώσει τα βλέμματα ήταν επιτυχής. Τα δικά μας βλέμματα τουλάχιστον τα τράβηξε για τα καλά.
Εδώ να σημειωθεί ότι το μοντέλο είπε το "ναι" στην εν λόγω γυμνή φωτογράφηση επειδή ήταν για καλό σκοπό. Το γεγονός μάλιστα ότι πρόσφατα είχε αρνηθεί στον Hugh Hefner και στην πρότασή του να φωτογραφηθεί γυμνή για το "Playboy", είναι η πιο αποστομωτική απόδειξη.



http://www.cosmo.gr

Η «Βασίλισσα της πλαστικής» μετανιώνει για τις 350 επεμβάσεις του 1 εκατ. ευρώ



«Γιατί δεν με σταμάτησε κανείς;». Αυτά είναι τα λόγια της μετανοιωμένης «Βασίλισσας των Πλαστικών», Αλίσια Ντούβαλς, η οποία έχετε σπαταλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ για τις πλαστικές επεμβάσεις της!

Συγκεκριμένα, έχει κάνει 16 εγχειρήσεις στο στήθος της, 11 στην περιοχή των ματιών, έξι ρινοπλαστικές , λίφτινγκ και πάνω από 300 ακόμη στο υπόλοιπο σώμα της! Η πρώτη της εμπειρία στα χειρουργικά τραπέζια, ήρθε όταν ήταν 17 χρονών και από τότε και μετά δεν μπόρεσε να σταματήσει.
Η ίδια υποστηρίζει πως έχει καταφέρει να χαλάσει πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ στους πλαστικούς χειρουργούς, ενώ, πλέον, έχει μετανιώσει για πολλές από τις «κινήσεις» που έκανε στο σώμα της. Μάλιστα, παραδέχεται, πως δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα άτομο με εμμονή στο να μοιάσει στην γνωστή κούκλα, Μπάρμπι, και αναρωτιέται, γιατί δεν την σταμάτησε κανείς από το κάνει τόσες παρεμβατικές κινήσεις στο κορμί της.
Μιλώντας στην Daily Mail, δηλώνει πως η μανία της να είναι τέλεια, την είχε κάνει να πιστεύει πως ήταν άσχημη, κάτι που την ώθησε να βρει τη λύση μέσα από τις πλαστικές επεμβάσεις. «Τέλεια. Είναι μια λέξη που τη χρησιμοποιώ συχνά. Πάντα ήθελα να είμαι τέλεια. Πήρα μια κούκλα της Μπάρμπι στον γιατρό και του είπε πως θέλω να με κάνεις ακριβώς όπως αυτή».
Και συνέχισε: «Φυσικά, αυτό που έκανα δεν ήταν σωστό. Ήμουν εθισμένη στις πλαστικές. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί κανένας από τους γιατρούς μου δεν προσπάθησε να με σταματήσει. Μάλλον, το μόνο που ήθελαν από εμένα ήταν τα λεφτά μου» καταλήγει.

http://www.koolnews.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Κάνουν μπρελόκ τα αγέννητα μωρά τους!


Μην τρομάζετε πρόκειται μια ακόμη νέα μόδα στην Ιαπωνία..

Με την βοήθεια ενός κομπιούτερ, αποτυπώνουν τρισδιάστατα το μωρό στην κοιλιά της μητέρας και στη συνέχεια με τις ίδιες διαστάσεις και με ειδικά τζελ που σκληραίνουν μετά, το κάνουν είτε μπιμπελό για μια γωνιά στη βιβλιοθήκη, είτε "πρες παπιέ", είτε απλά μπρελόκ. 

24wro

Ακούστε το τραγούδι για το 1821 που «έκοψε» το ραδιοτηλεοπτικό!



Το τραγούδι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου βασισμένο στα αυθεντικά λόγια του Γεωργίου Καραϊσκάκη, για την ταινία του Νίκου Καλογερόπουλου «Οι ιππείς της Πύλου».

Το ραδιοτηλεοπτικό (ΕΣΡ) τιμωρεί όποιον το μεταδίδει...

Από την όμορφη Κυπαρισσία, όπου διαμένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια, ο ανατρεπτικός Νίκος Καλογερόπουλος στέλνει τα δικά του χαιρετίσματα στην εξουσία: «Εγώ τα έχω τραγουδήσει και τα έχω πει ξανά και ξανά και με το τραγούδι για τον Καραϊσκάκη, που το έχω γράψει από την ψυχή μου και δεν έχω ζητήσει καν δικαιώματα». Το γνωστό «Καραϊσκάκης», το «Άμα γυρίσω θα τους γα...σω», που έχει επιτύχει κάποια εκατομμύρια χτυπήματα, είχε τραγουδηθεί από τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και φέρνει στο μυαλό τον αθυρόστομο ήρωα της Επανάστασης που δεν μάσαγε μπροστά στους κατακτητές.

«Ποιοι σύγχρονοι κατακτητές, καλέ; Δεν τους βλέπεις όλους αυτούς τους νενέκους, τους τροϊκανούς και τους Ευρωπαίους; Ένα μάτσο τεχνοκράτες χωρίς όραμα, ούτε ουσία. Μπροστά τους, ο Ζισκάρ ντ’ Εστέν και οι όμοιοί του φαντάζουν εξτρεμιστές».

Ένα τραγούδι που θα συζητηθεί…




Έλληνας τραγουδιστής ανέβασε φωτογραφία του ενώ βρίσκεται στην τουαλέτα και… σφίγγεται!


Μεγάλη δόση χιούμορ φαίνεται ότι έχει ο εν λόγω Έλληνας τραγουδιστής ο οποίος ανέβασε στο twitter του φωτογραφία την ώρα που βρίσκεται στην τουαλέτα και παλεύει για την... ανάγκη του!

Ο λόγος για τον Νίκο Βουρλιώτη ο οποίος ανέβασε την εν λόγω φωτογραφία του στο twitter ως απάντηση στην Έλλη Κοκκίνου που ήθελε να την πειράξει. Η τραγουδίστρια λίγο πριν είχε συστήσει στους διαδικτυακούς της φίλους να μη δουν την ταινία «Δεν κρατιέμαι» καθώς όπως είπε, ήταν από τις χειρότερες που είχε δει. Ορμώμενος λοιπόν ο Νίκος Βουρλιώτης από τον τίτλο της ταινίας ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία, κάνοντας πολύ κόσμο στα social media να γελάσει με την ψυχή του.



Δείτε τη s e x y φώτο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Twitter!



Μετά τη δεύτερη κατά σειρά επέμβαση στην οποία υπεβλήθη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με αποτέλεσμα ν΄απουσιάζει από το «Μες την Καλή Χαρά» το περασμένο Σαββατοκύριακο, η νεαρή παρουσιάστρια, χαμογελά ξανά.

Και για να μας αποδείξει πως είναι πλέον καλά, ανέβασε και μια s e x y φώτο στο Twitter της, με το σχόλιο:

«Το χαμόγελο βρήκε πάλι τη θέση του».


Τώρα βέβαια, ποιος πρόσεξε το χαμόγελο στην εν λόγω φώτο και όχι το καuτo ντεκολτέ της Κωνσταντίνας, είναι ένα άλλο ζήτημα!

Η ίδια πάντως, νιώθει ευγνώμων που έχει ξανά την υγεία της, κάτι το οποίο πόσταρε και με άλλη φώτο στη συνέχεια, η οποία λέει:

«Αγαπητέ θεέ, σήμερα ξύπνησα. Είμαι υγιής, είμαι ζωντανή, σ΄ευχαριστώ!»


Φοιτητές σχεδίασαν νέα τρόφιμα


Φοιτητές του Πανεπιστηµίου Αιγαίου, στο πλαίσιο της πρακτικής τους άσκησης

και σε συνεργασία µε κορυφαίες εταιρείες της αγοράς, σχεδίασαν µια µπάρα δηµητριακών, ένα έτοιµο ρόφηµα και ένα σνακ χωρίς γλουτένη, αξιοποιώντας ελληνικές πρώτες ύλες.

Tο Μαυραγάνι Λήµνου, µια παραδοσιακή ντόπια ποικιλία σιταριού που δίνει κίτρινο αλεύρι και νοστιµότατο ψωµί, είχε να καλλιεργηθεί στο νησί πάνω από τρεις δεκαετίες. ∆εν επιδοτούνταν, δεν είχε ζήτηση, κανείς δεν ήθελε να τη βάλει στο χωράφι του. Η πρόσφατη «ανακάλυψή» του και η εµπορική επιτυχία που την ακολούθησε οφείλονται εν πολλοίς στις συστηµατικές προσπάθειες του Πανεπιστηµίου Αιγαίου, που µέσω του Τµήµατος Επιστήµης των Τροφίµων και ∆ιατροφής, µε έδρα τη Λήµνο, συνεργάστηκε µε αγρότες, τοπικούς φορείς και επιχειρήσεις για την ανάδειξη και την προώθησή του. Η ιστορία επαναλήφθηκε µε τον άφκο, την ονοµαστή φάβα του νησιού, αλλά και µε την ποικιλία σιταριού Λήµνος, που είχε εξαφανιστεί από τα χωράφια: µε τα χρόνια σπόρος δεν υπήρχε ούτε για δείγµα, τυχαία βρέθηκαν 5 κιλά, καλλιεργήθηκε πιλοτικά και σιγά-σιγά επανέρχεται.

Η παραγωγή ελληνικών καινοτόµων προϊόντων υψηλής προστιθέµενης αξίας, τα οποία µε εξωστρέφεια θα βγουν στις ξένες αγορές και θα χτίσουν ένα ισχυρό brand name, είναι ένα από τα στοιχήµατα του νεοσύστατου πανεπιστηµιακού τµήµατος (φέτος θα αποφοιτήσουν οι πρώτοι πτυχιούχοι). Σε αντίστοιχους δρόµους κινούνται και άλλα πανεπιστηµιακά ή τµήµατα ΤΕΙ που ασχολούνται µε την τεχνολογία τροφίµων και τη διατροφή (Χαροκόπειο, Γεωπονικό Αθηνών και Θεσσαλονίκης κ.ά.), στέλνοντας το µήνυµα ότι οι επιχειρήσεις τροφίµων θα µπορούσαν να αποτελέσουν «ατµοµηχανή ανάπτυξης», όπως εµφατικά επισηµαίνει ο ∆ηµήτρης Σκάλκος, επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστηµίου Αιγαίου. Εξάλλου, το 25% της ελληνικής βιοµηχανικής παραγωγής προέρχεται από τη βιοµηχανία τροφίµων. Σύµφωνα, µάλιστα, µε στοιχεία του Συνδέσµου Εξαγωγέων Βόρειας Ελλάδας, το 2011 οι εξαγωγές τροφίµων αυξήθηκαν κατά 4% σε σύγκριση µε το 2010, ενώ η αύξηση το πρώτο 7µηνο του 2012 σε σχέση µε το αντίστοιχο του 2011 φτάνει το 3,6% και προβλέπεται να φτάσει το 5% µέχρι το τέλος της χρονιάς.

Για να ξανακερδηθεί το χαµένο έδαφος, χρειάζεται προσπάθεια και σκληρή δουλειά. «Η ελληνική γεωργική παραγωγή σχεδόν καταστράφηκε τα τελευταία 30 χρόνια», εξηγεί ο κ. Σκάλκος. «Από τη µια η χρήση των επιδοτήσεων οδήγησε τους αγρότες στη µη καλλιέργεια της γης, αφού, επιδοτούµενοι µε βάση τα στρέµµατα, στην ουσία πληρώνονταν χωρίς να παράγουν. Από την άλλη, οι πολυεθνικές αλυσίδες σούπερ µάρκετ εισήγαν στην ελληνική αγορά ξένα είδη διατροφής, τα οποία αγοράζαµε µε την αφθονία των δανεικών χρηµάτων. Παράλληλα, οι ελληνικές επιχειρήσεις τροφίµων υπήρξαν εσωστρεφείς και καθόλου ανταγωνιστικές. ∆εν µπορέσαµε να δηµιουργήσουµε τις δικές µας τεχνολογίες, µείναµε πίσω και ξεχάσαµε ακόµα και αυτά που ξέραµε. Ευτυχώς, όµως, παρατηρείται µια στροφή. Στον τοµέα των τροφίµων γίνονται αξιόλογες προσπάθειες σε επίπεδο οργανωµένης και καινοτόµου επιχειρηµατικότητας µε το βλέµµα στο εξωτερικό».

Ο ρόλος της πανεπιστηµιακής έρευνας

Στις ΗΠΑ, όπου ο ∆ηµήτρης Σκάλκος σπούδασε και έζησε αρκετά χρόνια, η επιστηµονική έρευνα προηγείται της κυκλοφορίας ενός νέου προϊόντος στην αγορά. «Οι εταιρείες-τεχνοβλαστοί αξιοποιούν οικονοµικά τη δουλειά των ερευνητικών τεχνολογικών πάρκων, λανσάροντας στην αγορά µε τη µορφή καινοτόµων προϊόντων την παραγόµενη γνώση. Εµείς δεν διαθέτουµε αντίστοιχες δοµές, µπορούµε όµως να κάνουµε το αντίστροφο. Τα πανεπιστήµια µπορούν να συµβάλουν καταλυτικά σε αυτό - στη Λήµνο το κάνουµε ήδη: σχεδιάζουµε, οργανώνουµε και προωθούµε στις αγροτικές κοινωνίες το µοντέλο “από το χωράφι στο ράφι” µε συγκεκριµένο προγραµµατισµό, εντοπίζοντας παράλληλα τις κατάλληλες επιχειρήσεις που θα θελήσουν να συµµετάσχουν στην αλυσίδα της εφαρµογής. Συντονίζουµε την παραγωγή των τελικών προϊόντων και συµµετέχουµε στην προβολή τους σε επιστηµονικό, πανεπιστηµιακό πλαίσιο, αναδεικνύοντας τη διατροφική αξία και τις µοναδικές ιδιότητες των προϊόντων αυτών µέσα από την έρευνα. Σε αυτό το στάδιο, είναι δυνατόν να δηµιουργηθούν και πιθανές νέες τεχνολογίες παραγωγής και τυποποίησης µέσα από συναφείς ερευνητικές πρωτοβουλίες. Και βέβαια, τα προϊόντα που προκύπτουν µπορούν να προωθηθούν ως ελληνικά και µοναδικά από τις ελληνικές βιοµηχανίες τροφίµων. Προφανώς δεν γίνεται από τη µία µέρα στην άλλη. Αλλά όταν κάτι το οραµατίζεσαι και το σχεδιάζεις απλά και κατανοητά, µπορεί να πραγµατοποιηθεί».

Από την έρευνα στην παραγωγή

Η ανάπτυξη νέων διατροφικών προϊόντων µε τη σφραγίδα της ελληνικής γης θα µπορούσε να έχει πολύ «ψωµί» στη χώρα µας. Καταρτισµένο ανθρώπινο δυναµικό υπάρχει και ανανεώνεται συνεχώς από τους νέους αποφοίτους. Για πρώτη χρονιά πέρυσι ο Σύνδεσµος Ελληνικών Βιοµηχανιών Τροφίµων διοργάνωσε το διαγωνισµό Ecotrophelia, καλώντας οµάδες φοιτητών να προτείνουν καινοτόµα διατροφικά προϊόντα προς παραγωγή. Το προϊόν της νικήτριας οµάδας, την οποία συγκροτούσαν φοιτητές από το Πανεπιστήµιο Ιωαννίνων και το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήµιο, -ένα παριζάκι θαλασσινών- κυκλοφορεί ήδη σε αγορές του εξωτερικού.

Στο φετινό Ecotrophelia το πρώτο βραβείο απονεµήθηκε στο ΕΜΠ για το Cereal 4 (ένα ρόφηµα πολυδηµητριακών σε µορφή σκόνης). Το Τµήµα Επιστήµης Τροφίµων και ∆ιατροφής του Πανεπιστηµίου Αιγαίου έδωσε το «παρών» µε 3 οµάδες, που απέσπασαν 2 βραβεία. Με τον ενθουσιασµό των 20 χρόνων τους -ήταν οι µόνοι προπτυχιακοί συµµετέχοντες- 12 νέα παιδιά συνεργάστηκαν στο πλαίσιο της πρακτικής τους άσκησης µε κορυφαίες εταιρείες της αγοράς και µέσα σε δύο µήνες σχεδίασαν µια µπάρα δηµητριακών, ένα έτοιµο ρόφηµα και ένα σνακ χωρίς γλουτένη, αξιοποιώντας ελληνικές πρώτες ύλες. «Η εµπειρία ήταν ανεπανάληπτη από την αρχή ώς το τέλος», λένε οι φοιτητές. «Και νιώθουµε τυχεροί, γιατί οι περισσότεροι µπήκαµε σε αυτό το τµήµα επειδή το θέλαµε και όχι επειδή προέκυψε. Ο τοµέας των τροφίµων έχει µέλλον και περιθώρια ανάπτυξης στην Ελλάδα. Αρκεί να αντιληφθούµε όλοι ότι πρέπει να δουλέψουµε σοβαρά και υπεύθυνα...»

Μπάρα δηµητριακών Stevie Bar Think Thin-Φρέσκο «γλύκισµα» µε λίγες θερµίδες

Αντικαθιστώντας τη ζάχαρη µε στέβια, εµπνεύστηκαν µια φρέσκια µπάρα δηµητριακών χαµηλού γλυκαιµικού δείκτη, µε ελάχιστες θερµίδες και σύντοµη ηµεροµηνία λήξης (διατηρείται στο ψυγείο για 40 ηµέρες), που απευθύνεται όχι µόνο σε εκείνους που προσέχουν τη γραµµή τους, αλλά και σε διαβητικούς. Επειτα από συστηµατική έρευνα αγοράς, µάλιστα, ανακάλυψαν ότι αντίστοιχο προϊόν δεν υπάρχει πουθενά στον κόσµο. Η Ευαγγελία Μήτσου, ο Κωνσταντίνος ∆ηµητρίου, η Αιµιλία Μπελίτσου και η Βεατρίκη Νάνι µπορεί να µην απέσπασαν κάποιο βραβείο στο διαγωνισµό Ecotrophelia, δεν µετανιώνουν όµως ούτε στιγµή για τη συµµετοχή τους. «Σηµασία έχει το ταξίδι», λένε. Μέχρι να καταλήξουν στο τελικό προϊόν, πραγµατοποίησαν πάνω από 200 δοκιµές στην κουζίνα τους -την οποία είχαν µετατρέψει σε αυτοσχέδιο εργαστήριο- και στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Γιώτης. «Φτιάξαµε τις µακέτες, συναρµολογήσαµε τα υλικά της συσκευασίας, φουρνίσαµε. Ολα µε τα χεράκια µας. Πήραµε µια πετρούλα και την κάναµε παλάτι. Αυτό το συναίσθηµα δεν συγκρίνεται µε τίποτα», σηµειώνουν. Υποστηρίζουν ότι, για να υπάρξει καινοτοµία στην Ελλάδα, πρέπει να πιστέψουµε στις δυνατότητές µας. «Οι πόροι βρίσκονται στην πορεία. Το βασικό είναι οι ιδέες και να υπάρχουν ανοιχτά µυαλά να τις προωθήσουν. Ολα γίνονται, φτάνει να το παλέψουµε...»

Κράκερ µε ντιπ χωρίς γλουτένη Crispy Delight- Νοστιµιά από φακές και λινέλαιο

Βάλθηκαν να αποδείξουν ότι δεν είναι απαραίτητο τα υγιεινά σνακ να υστερούν σε γεύση και τα κατάφεραν, αποσπώντας µάλιστα το τρίτο βραβείο στο διαγωνισµό Ecotrophelia. Τα κράκερ χωρίς γλουτένη µε µεσογειακή σάλτσα, που παρουσίασαν ο Θωµάς Ντάµαρης, η Αννα Σαλιβέρου, η Μαρία Τσαγκρασούλη, η Βίκυ Προσίλη και η Ευµορφία Ψαρά, απευθύνονται κυρίως στους ανθρώπους που πάσχουν από κοιλιοκάκη, αλλά όχι µόνο. «Εχουν χαµηλή περιεκτικότητα σε κορεσµένα λιπαρά -άρα θα τα προτιµήσουν όσοι προσέχουν τη διατροφή τους- και είναι νοστιµότατα!» λένε. Η διαδροµή δεν ήταν εύκολη. «Ως βάση για τα κράκερ χρησιµοποιήσαµε τις φακές και το λινέλαιο, ενώ για το ντιπ τα ρεβίθια, προσθέτοντας πιπεριά Φλωρίνης, ελαιόλαδο και µπαχαρικά. Η απουσία γλουτένης µάς δυσκόλεψε, γιατί το προϊόν δεν “έδενε”, έπρεπε να πειραµατιστούµε αρκετά».

Για δύο µήνες η οµάδα µετακόµισε στο Κιλκίς, όπου εδρεύει η εταιρεία Unismack. Από το πρωί ώς το βράδυ µαγείρευαν, δοκίµαζαν. «Εκεί που σταµατούσε ο ένας, ξεκινούσε ο άλλος. Υπάρχει τίποτα καλύτερο από πέντε µυαλά που αλληλοσυµπληρώνονται; Για να έχεις αποτέλεσµα, δεν γίνεται να προχωράς µόνος σου, όσο ικανός και αν είσαι. Η οµαδική δουλειά είναι σπουδαίο πράγµα. Αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα δεν το έχουµε καταλάβει ακόµα...»

Ρόφηµα Endeca-Τσάι από µπαχαρικά και µέλι

Χρησιµοποίησαν φυτικά εκχυλίσµατα και βότανα της ελληνικής γης, πρόσθεσαν µέλι Μαινάλου και µπαχαρικά και πειραµατίστηκαν µε τις αναλογίες ξανά και ξανά. Κλεισµένοι επί δύο µήνες στα εργαστήρια της Apivita, η ∆ανάη Σακκά, ο Βαγγέλης Τσαγκαράκης και η Θεοδώρα Τσιπολίτη δηµιούργησαν ένα γευστικό ρόφηµα µε υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες. «Αυτό το µπουκαλάκι συµβολίζει τον κόπο µας. Είναι το όχηµα που πιστεύουµε ότι θα µας πάει ψηλά», λένε. Και εξηγούν τα πλεονεκτήµατά του. «Η βάση του είναι νερό από πετιµέζι, δηλαδή παραπροϊόν του σταφυλιού, και νερό που χρησιµοποιείται κατά την παραγωγή του ελαιολάδου για να γίνει η εκχύλιση, το οποίο είναι αξιοποιήσιµο και πλούσιο σε πολυφαινόλες. Τα χρησιµοποιούµε σε κάτι άλλο, ώστε τίποτα να µην πηγαίνει χαµένο. Και αυτό είναι πια ζητούµενο στη διαδικασία παραγωγής ενός προϊόντος».

Πέρασαν το καλοκαίρι δουλεύοντας σκληρά. «Μας δόθηκε µια εξαιρετική ευκαιρία. Γιατί µπορεί στα πανεπιστήµια να γεννιούνται νέες ιδέες, όµως δεν αρκεί. Είναι σηµαντικό να υπάρχει σύνδεση µε την αγορά και η πρακτική άσκηση µας έδωσε τη δυνατότητα». Το αν το προϊόν της οµάδας τους θα βρει το δρόµο για την αγορά δεν το ξέρουν ακόµη. Προς το παρόν, απολαµβάνουν τα επινίκια και ονειρεύονται µια Ελλάδα έξω από την κρίση, που θα κρατάει τους νέους στον τόπο τους. «Γνωρίζουµε πως ο δρόµος που έχουµε να διανύσουµε είναι µακρύς και δύσκολος», τονίζουν. «Αλλά, όπως έχουν τα πράγµατα, χωρίς αισιοδοξία δεν έχεις µέλλον...»

Mια 19χρονη μουσουλμάνα ποστάρει ως femen στο facebook και εξαφανίζεται από προσώπου γης


Η 19χρονη μαθήτρια Αμίνα είναι η πρώτη Τυνήσια που ποστάρει φωτογραφίες της γυμνόστηθη με συνθήματα των Femen. Ωστόσο αγνοείται εδώ και λίγες ημέρες και από χθες παγκόσμιες οργανώσεις την αναζητούν.

«Το σώμα μου ανήκει σ'εμένα και σε κανέναν άλλο» έγραψε με μελάνι στο στήθος της και πόσταρε την εικόνα στο facebook. «Fuck your morals» γράφει σε μια άλλη.

Αλλά εδώ και λίγες μέρες η Αμίνα αγνοείται, όπως αναφέρνει η ONG. Το τηλέφωνό της δεν απαντά, το facebook της είναι κλειστό, ακόμη και ο λογαριασμός της στο skype.

Οι φωτογραφίες της Αμίνα είχαν προκαλέσει έναν πόλεμο στον αραβικό κόσμο μέσω διαδικτύου. «Ξαναντύσου, είσαι φρικτή», «Είσαι η ντροπή της οικογένειάς σου» «Για μας είσαι ο σατανάς» ήταν τα μηνύματα που έλαβε η 19χρονη καθώς και απειλές για τη ζωή της.




iefimerida.gr

Κάνε μια νέα αρχή: 7 τρόποι για να φέρεις στη ζωή σου την άνοιξη

Παραδοσιακά η άνοιξη είναι η εποχή που καθαρίζεις το σπίτι σου από οτιδήποτε περιττό. Φέτος κάνε τη διαφορά και κάνε ένα καλό ξεκαθάρισμα και στη ζωή σου. Δες πώς θα τα καταφέρειες.
Ξεκαθάρισε τις σχέσεις σου
Σημασία δεν έχει πόσους φίλους έχεις αλλά πόσο κατάλληλοι είναι για σένα. Αν συνεχίζεις να κάνεις παρέα με ανθρώπους με τους οποίους δεν περνάς καλά, μόνο και μόνο για να έχεις ποικιλία στη ζωή σου, είναι ώρα να τους αφήσεις να φύγουν και να βρεις άλλους που θα σε γεμίζουν περισσότερο. Δώσε προσοχή στην ποιότητα όχι στην ποσότητα.
Ξεσκόνισε τα ταλέντα σου
Στα παιδικά και στα φοιτητικά σου χρόνια έτρεχες ανέμελα από τη μια δραστηριότητα στην άλλη. Όταν άρχισες να δουλεύεις όμως σιγά σιγά έβαλες τα "πρέπει" και τις υποχρεώσεις σου πάνω από αυτά που σε ευχαριστούν. Άλλαξέ το. Άρχισε ξανά μια δραστηριότητα που σου άρεσε να κάνεις και την άφησες στη μέση. Αν δεν σου αρέσει πια, κάνε κάτι άλλο. Δοκίμασε όσα περισσότερα χόμπι μπορείς, μέχρι να βρεις το ιδανικό για σένα.
 
Βάλε σε τάξη τα οικονομικά σου
Αν θέλεις παραγματικά να κάνεις μια νέα αρχή και να ξεκαθαρίσεις το μυαλό σου, ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου. Μπορεί να σου φαίνεται τρομακτικό και να θέλεις να το αποφύγεις, ωστόσο η άγνοια και η αποφυγή μόνο χειρότερη μπορούν να κάνουν την κατάσταση. Τα προβλήματα δεν λύνονται μόνα τους. Πάρε την κατάσταση στα χέρια  σου και φτιάξε έναν ρεαλιστικό προϋπολογισμό για τις επόμενες μέρες.
Ξεκαθάρισε το μυαλό σου
Τα αρνητικά συναισθήματα, όπως ο θυμός, η ζήλια, ο φόβος, το μίσος μόνο καλό δεν κάνουν στην ψυχική σου κατάσταση. Όχι μόνο δεν προσφέρουν καμία βελτίωση στη ζωή σου αλλά επιδρούν αρνητικά στην υγεία και στην ευτυχία σου. Βρες έναν τρόπο να αποφορτίζεσαι, όπως η άσκηση και η επαφή με τη φύση. Να θυμάσαι ότι με το να ανησυχείς δεν αλλάζεις το μέλλον σου, αλλά σίγουρα καταστρέφεις το παρόν σου.
 
Ρίξε μια ματιά στο πρόγραμμά σου
Πώς περνάς το χρόνο σου; Κάνεις πράγματα και δραστηριότητες που αξίζουν πραγματικά και σου δίνουν ενέργεια; Άρχισε να καταγράφεις πόσο χρόνο ξοδεύεις πού. Το πιο πιθανό είναι να εκπλαγείς από το αποτέλεσμα και να χρειαστεί να κάνεις αλλαγές, ώστε να αφήσεις ελεύθερο χρόνο για πράγματα που πραγματικά σε ενδιαφέρουν και σου κάνουν καλό.
Βάλε ποικιλία στη διατροφή σου
Είτε λόγω έλλειψης έμπνευσης και χρόνου είτε από συνήθεια, μπορεί να τρως συνέχεια τα ίδια και τα ίδια με ελάχιστη ποικιλία. Αυτό σημαίνει ότι παίρνεις λιγότερες θρεπτικες ουσίες από όσες χρειάζεται ο οργανισμός σου και ότι απολαμβάνεις λιγότερο τα γεύματά σου. Πειραματίσου με διάφορα φαγητά που δεν έχεις δοκιμάσει ξανά και με νέες συνταγές.
Απαλλάξου από την ακαταστασία
Ένα ακατάστατο σπίτι δεν επιτρέπει στο μυαλό και στο σώμα σου να χαλαρώσει και να σκεφτεί θετικά και δημιουργικά. Η άνοιξη είναι ιδανική περίοδος για να απαλλαγείς από τα άχρηστα πράγματα του σπιτιού σου και να δημιουργήσεις χώρο για το καινούργιο. Πέτα ό,τι δεν χρησιμοποιείς, καθάρισε την κουζίνα, τις ντουλάπες, τις αποθήκες, τα πάντα. Μην σκέφτεσαι την κούραση, το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.

http://www.cosmo.gr


ΦΡΙΚΗ... Σκύλος επέστρεψε σπίτι έχοντας στο στόμα ένα...


Ένας σκύλος στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ, επέστρεψε από την βόλτα του στο σπίτι, έχοντας ένα νεκρό νεογέννητο μωρό στο στόμα του.

Η προσωρινή ένοικος του σπιτιού που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σαλόνι δήλωσε: «Ο σκύλος μας, ο Luke, εμφανίστηκε στην πόρτα έχοντας στο στόμα του το σώμα ενός βρέφους, το οποίο ήταν τυλιγμένο σε πλαστικό».

Τόνισε ότι το βρέφος δεν είχε σημάδια δαγκώματος από τον σκύλο και θεώρησε ότι ο Luke προσπαθούσε να βοηθήσει το μωρό.

Οι αρχές έχουν διαπιστώσει ότι το νεογέννητο ήταν κορίτσι.

«Δεν ξέρω από πού ήρθε το μωρό», δήλωσε αστυνομικός της περιοχής.

Δεν το περίμενε ούτε η Βίσση: ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΦΙΛΙ στο στόμα από τον Καρβέλα!(video)



Είχαν να ανταλλάξουν τέτοιο φιλί στο στόμα πολλά χρόνια μετά το χωρισμό τους. Μέχρι και η Άννα αιφνιδιάστηκε από την κίνηση αυτή του Καρβέλα.
Η πολυπόθητη πρεμιέρα της ροκ όπερας «Δαίμονες» μετά από 22 χρόνια έγινε το βράδυ της Παρασκευής και όλοι οι συντελεστές ήταν μεν αγχωμένοι, μετά το τέλος της παράστασης καταχειροκροτήθηκαν για το αποτέλεσμα..
Στο τέλος της παράστασης, η Άννα Βίσση η οποία έδωσε επί σκηνής τον καλύτερό της εαυτό, ανέβασε στο σανίδι τον μουσικοσυνθέτη Νίκο Καρβέλα με τον οποίο αντάλλαξε ένα καυτό φιλί ενώ εκείνος την αγκάλιασε αρκετά... περίεργα, γεγονός που συζητήθηκε. Στη σκηνή ανέβηκαν και οι υπόλοιποι συντελεστές της παράστασης οι οποίοι βέβαια και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό που έμεινε ενθουσιασμένο από το αποτέλεσμα. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με το φινάλε.


http://www.soknews.gr

ΔΕΙΤΕ: Η μαγεία της φύσης σε μία μόνο εικόνα!


Η αποτύπωση μιας παρόμοιας εικόνας συμβαίνει μια φορά στη ζωή κάθε φωτογράφου, ή και ποτέ!

Στην πρώτη περίπτωση ανήκει ο Πολωνός φωτογράφος Marcin Ryczek που απαθανάτισε έναν άντρα να ταΐζει κύκνους και πάπιες στις χιονισμένες όχθες ενός ποταμού στην Κρακοβία. Η αντιπαράθεση μεταξύ μαύρου-άσπρου, του χιονιού από τη μία και των πτηνών από την άλλη αλλά και η μοναδικότητα του ατόμου μέσα στο απόλυτο λευκό είναι απλώς εκπληκτική. Ειδικά ο διαχωρισμός του τοπίου στα δύο, και μάλιστα χωρίς καμία τεχνική επεξεργασία, δεν μπορεί παρά να αποτελέσει ένα από τα πλέον εντυπωσικά ενσταντανέ που έχουμε δει ποτέ!

Φωτογραφία μέσα από τα σεντόνια ανέβασε η Κατερίνα Καινούργιου


Φωτογραφία από το το κρεβάτι της ανέβασε η Κατερίνα Καινούργιου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.
Το προηγούμενο βράδυ, η παρουσιάστρια πήγε με την παρέα της στο Teatro όπου τραγουδούν η Πάολα, ο Βασίλης Καρράς και ο Παντελής Παντελίδης.
Με το που ξύπνησε (αργά το μεσημέρι) η Κατερίνα μέσα από τα σεντόνια καλησπέρισε τους followers της μαζί με φωτογραφία της.
"Κυριακάτικο χουζούρεμα. Καλημέρα σε όλους παιδιά! Να έχετε μια υπέροχη Κυριακή!", έγραψε.


http://www.cosmo.gr

Η επιστήμη του να γίνεις πλούσιος - Μύθος ή πραγματικότητα;



H επιστήμη του να γίνεις πλούσιος, από το ομώνυμο βιβλίο του Wallace Wattles, ακούγεται κάτι διασκεδαστικό έτσι δεν είναι; Στην πραγματικότητα, το συγκεκριμένο βιβλίο πρωτοεκδόθηκε το 1910 από τον Wallace Wattles, ενώ πολλοί πιστεύουν ότι αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την ταινία "το μυστικό".

Οφείλω να ομολογήσω ότι μερικές φορές είναι δύσκολο να επικεντρωθώ γύρω από το νόμο της έλξης. Έχω διαβάσει το "The Secret" και θέλω να πω, πως μπερδεύτηκα κάπως με την διαδικασία, ενώ αισθανόμουν όπως ένας σκύλος κυνηγάει την ουρά του!

Θα κάνω μία αναφορά στο βιβλίο του Wattles:
"Αυτό το βιβλίο είναι δογματικό, όχι φιλοσοφικό! Περιλαμβάνει θεωρίες που προορίζονται για τους άνδρες και τις γυναίκες, οι οποίοι νιώθουν μία πιεστική ανάγκη, που είναι για το χρήμα που θέλουν πρώτα να πλουτίσουν και μετά να φιλοσοφίσουν".
Πιστεύω ότι αυτή η πρακτική προσέγγιση εξηγείται ακόμα και μέχρι σήμερα, μετά από 100 χρόνια, για το πως δηλαδή μπορεί να γίνει κάποιος πλούσιος.

Ο Wattles Wallace γράφει ότι το να γίνεις πλούσιος είναι μια "θετική επιστήμη". Δηλαδή ότι υπάρχουν ορισμένοι μαθηματικοί κανόνες, που θα σας οδηγήσουν στα πλούτη με "μαθηματική ακρίβεια".

Αυτοί οι νόμοι είναι μία θεμελιώδης αρχή της δύναμης της σκέψης. Ο Wattles εξηγεί ότι οτιδήποτε θέλουμε, είτε πρόκειται για ένα σπίτι ή ένα μεγάλο τραπεζικό λογαριασμό, μπορεί να γίνει πραγματικότητα απλώς και μόνο να το φανταστούμε.
Ωστόσο αυτό μπορεί να ακούγεται απλό, ενώ όπως λέει για να γίνει αυτό, πρέπει να εγκαταλείψουμε κάθε άλλη σκέψη που έρχεται στο μυαλό μας και να επικεντρωθούμε μόνο σε αυτό που θέλουμε με όλη μας την ψυχή.

Τονίζει πως πρέπει να απαλλαγούμε από την ιδέα ότι υπάρχει κάποια Θεότητα στον ουρανό, που να θέλει να είμαστε φτωχοί. Πιστεύει ότι το να αγαπάς τους άλλους και να είσαι φτωχός, δεν είναι καλύτερο από το να είσαι εγωιστής.

Δηλώνει: "Αφήστε τη φτώχεια πίσω σας και διεκδικείστε αυτό που θέλετε πραγματικά". Ο Wattles πιστεύει επίσης, ότι είναι ο καλύτερος τρόπος να μπορεί ο καθένας να βοηθήσει τους φτωχούς με όλη του την καρδιά!
Ο νόμος της ευγνωμοσύνης είναι ένα σημαντικό συστατικό, αφού ακόμη και αν ακολουθούμε όλους τους άλλους νόμους, παραλείποντας την ευγνωμοσύνη, θα καταλήξουμε να παραμένουμε φτωχοί.

Με άλλα λόγια, αν κάποιος επικεντρώνεται στις αρνητικές σκέψεις για πράγματα που συμβαίνουν γύρω του, θα συνεχίσει να προσελκύει περισσότερα αρνητικά πράγματα στη ζωή του. Η έννοια της ευγνωμοσύνης είναι τελικά το κλειδί!

Δεν έχει σημασία πως θα το ονομάσουμε αυτό στο οποίο θα νιώθουμε ευγνωμοσύνη (Θεό, Αλλάχ κ.λ.π.), αλλά σημασία έχει να το κάνουμε και να το πιστεύουμε!

Κρατήστε στο μυαλό σας την εικόνα αυτού που πάντα θέλατε, νιώθοντας ευγνωμοσύνη.

Αυτό που έχω να πω εγώ με το συγκεκριμένο άρθρο που έγραψα, είναι ότι είναι καλό γενικά στη ζωή μας να σκεφτόμαστε θετικά, αλλά να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε αυτά που θέλουμε. Και μην ξεχνάτε, πως δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα παρατήσετε όλα και να επικεντρωθείτε μόνο σε αυτό. Απλά προσπαθήστε να μην σκέφτεστε αρνητικά!

24ωρο


Τρόμος στο Μεξικό: Εκτέλεσαν εφτά άντρες σε κοινή θέα στην κεντρική πλατεία!



Σοκαριστικές εικόνες από το Μεξικό, κάνουν τον γύρο του κόσμου, αφού απεικονίζονται τα σώματα εφτά νεκρών αντρών (ηλικίας από 15 έως και 40 ετών), σε πλαστικές καρέκλες, καθώς εκτελέστηκαν στο κέντρο της πλατείας!
Η εκτέλεση έγινε με μία σφαίρα στο κεφάλι του καθενός, ενώ ταυτόχρονα στο στήθος τους έχουν χαραχθεί απειλητικά μηνύματα, με τη βοήθεια αιχμηρών κομματιών πάγου. Χαρακτηριστικά, σε ένα πλακάτ που είχαν αφήσει στα χέρια του ενός πτώματος, υπήρχε γραμμένο το μήνυμα: «Προσοχή! Αυτό θα συμβεί σε όλους τους κλέφτες, του απαγωγείς, του βιαστές και στους εκβιαστές».
Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, τα σώματα βρέθηκαν σε αυτή τη θέση, στις 5.30 το πρωί (τοπική ώρα) ενώ, η αστυνομία της περιοχής, δηλώνει, πως δεν έδωσε εκείνη κάποιο κίνητρο για να γίνει κάτι τέτοιο.

http://www.koolnews.gr


Σάλος για τη διαφήμιση με θέμα τον Μπερλουσκόνι και τα κορίτσια του




Μία προκλητική διαφήμιση για το νέο αυτοκίνητο της Ford, το Figo, γύρισε μπούμερανγκ στην εταιρεία, αφού προκάλεσε σάλο στους θεατές από όλον τον κόσμο. Η Ford, μάλιστα, αναγκάστηκε να τοποθετηθεί δημοσίως επί του θέματος, και απολογήθηκε για τη συγκεκριμένη ιδέα, την οποία χαρακτήρισε «προσβλητική και απερίσκεπτη».
Στην πρώτη εκδοχή της διαφήμισης, η Πάρις Χίλτον φαίνεται να οδηγάει το καινούργιο αυτοκίνητο, με τις τρεις αδερφές Καρντάσιαν δεμένες στο πορτμπαγκάζ. Θυμίζουμε πως η Χίλτον είναι πλέον αστέρας των reality show, με τις Καρντάσιαν να την κοντράρουν σε τηλεθέαση.
Στη δεύτερη εκδοχή, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι εκείνος που βρίσκεται στη θέση του οδηγού, σχηματίζοντας με τα δάχτυλά του το χαρακτηριστικό σήμα της ειρήνης, και στο πορτμπαγκάζ βρίσκονται δεμένες τρεις νεαρές κοπέλες, με προφανή τον παραλληλισμό των ερωτικών σκανδάλων του Καβαλιέρε.
Κάτω από τις δύο εικόνες αναγράφεται ένα μήνυμα που λέει «αφήστε τις έγνοιές σας πίσω», ενώ δίπλα φαίνεται το λογότυπο της εταιρείας.

http://www.koolnews.gr

Για να κάνεις ευτυχισμένη μια γυναίκα αρκεί...



Για να κάνεις ευτυχισμένη μια γυναίκα αρκεί να είσαι:

1. φίλος
2. σύντροφος
3. εραστής
4. αδελφός
5. πατέρας
6. δάσκαλος
7. εκπαιδευτής
8. μάγειρας
9. μαραγκός
10. υδραυλικός
11. μηχανικός
12. διακοσμητής εσωτερικών χώρων
13. στιλίστας
14. σεξολόγος
15. γυναικολόγος/μαιευτήρας
16. ψυχολόγος
18. ψυχίατρος
19. θεραπευτής
20. τολμηρός
21. τακτικός
22. καλός πατέρας
23. πολύ καθαρός
24. συμπαθητικός
25. αθλητικός
26. στοργικός
27. προσεκτικός
28. ιππότης
29. έξυπνος
30. οραματιστής
31. δημιουργικός
32. γλυκός
33. δυνατός
34. κατανοητικός
35. ανεκτικός
36. ευσυνείδητος
37. φιλόδοξος
38. ικανός
39. θαρραλέος
40. αποφασιστικός
41. έμπιστος
42. γεμάτος σεβασμό
43. παθιασμένος
44. αβρόφρων
45. πολύ πλούσιος
46. να αγαπάς τις αγορές
47. να μη γκρινιάζεις
48. να μην της είσαι βάρος
49. να μην κοιτάζεις άλλες

Ταυτόχρονα θα πρέπει να προσέξεις πολύ να

50. μην είσαι ζηλιάρης αλλά ούτε και αδιάφορος
51. να τα πηγαίνεις καλά με την οικογένειά της αλλά να μην αφιερώνεις στην
τελευταία περισσότερο χρόνο απ' ό,τι σε αυτή.
52. να της αφήνεις το χώρο της αλλά να δείχνεις ανήσυχος για το πού
πηγαίνει.

Είναι επίσης πάρα πολύ σημαντικό:

53. να μην ξεχνάς ημερομηνίες:
-επετείων (γάμου, αρραβώνων, πρώτης συνάντησης...)
-πτυχίου (αν υπάρχει)
-ονομαστικής εορτής (αν υπάρχει)
-τελευταίας περιόδου

Δυστυχώς ακόμη κι αν ανταποκρίνεσαι πλήρως στις παραπάνω απαιτήσεις, κανείς
δεν μπορεί να σου εγγυηθεί 100% πως θα την κάνεις ευτυχισμένη, διότι μπορεί
να αισθανθεί φυλακισμένη σε ένα βίο αποπνικτικής τελειότητος από τον οποίο
να θελήσει να απελευθερωθεί δραπετεύοντας με το πρώτο κωλόπαιδο που θα
παρουσιασθεί μπροστά της.

Ίσως γι' αυτό ο Θεός (μεγάλη η Χάρη Του) είπε: "αγάπα τη" αλλά δεν είπε
"κατανόησέ τη"

Πώς θα κάνεις ευτυχισμένο ένα άνδρα:
1. κάθησέ του.
2. μη του τα πρήζεις.

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger