Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το αποκαλυπτικό ατύχημα της Ελένης Μενεγάκη - Έπεσε η ράντα από το φόρεμα! (βίντεο)

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012


Με χριστουγεννιάτικη διάθεση και μπόλικη χαρά ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι την εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη. Το κομψό και σέξι φόρεμά της όμως, έγινε πολύ γρήγορα, περισσότερο ...σέξι από όσο χρειάζεται.


Με μια γρήγορη κίνηση η Ελένη έπιασε τη ράντα που βρισκόταν σε ελεύθερη πτώση και ο σκηνοθέτης άλλαξε πλάνο...

Δείτε το βίντεο:
http://www.tuned.gr

Παντελής Παντελίδης: Η sexy φωτογραφία της Μαρίας που τον έκανε να ζηλέψει!!

Ποιος σας είπε ότι τα τραγούδια του Παντελίδη δεν είναι 

βιωματικά; Είναι και παραείναι. 
Αν πριν 20 χρόνια έβγαινε κάποιος τραγουδιστής στην Ελλάδα και τραγούδαγε το κέρατο του, θα τον παίρναν με τα γιαούρτια. Σήμερα πλέον ο κερατάς είναι και trendy και κάνει και καριέρα. Έλα όμως που μερικά στοιχεία του χαρακτήρα του Παντελή είναι αναλλοίωτα. Και το λέω πέρα από την καριέρα. Από εδώ από εμάς μάθατε πρώτοι για το κορίτσι που του έχει κλέψει την καρδιά. 
Την Μαρία Γεωργακάκη που σε καμία περίπτωση δεν είναι η κυρία του κυρίου…αλλά δουλεύει. Και μάλιστα ως barwoman. Το κορίτσι αυτό από την ημέρα που η σχέση τους έγινε γνωστή δεν περνάει και πολύ καλά. Και είναι λογικό. Δεν είναι όλοι μαθημένοι στην πίεση. Είτε είναι από δημοσιογράφους είτε από απλά βλέμματα θαυμαστών. Παρά την προβολή το κορίτσι συνεχίζει και δουλεύει. Προχθές λοιπόν ανέβασε την φωτογραφία που βλέπετε στην σελίδα της στο Facebook,μαζί με τις ευχές της για Χρόνια πολλά και το αγόρι τσαντίστηκε. Τόσο πολύ ζήλεψε με τα σχόλια των φίλων της που της έκανε σκηνή. Ζήλια ..καψούρα. Πώς είναι σήμερα; Υπάρχει ακόμη έντονη η μυρωδιά της παρεξήγησης μεταξύ τους…με την Μαρία να έχει βεβαίως το πάνω χέρι!!!

nassos blog

Η Nicki Minaj τα πέταξε όλα έξω το βράδυ των Χριστουγέννων [photo]


Ωχ αμάν τι έγινε εδώ!!




http://alepoy.blogspot.gr

Τι αποκαλύπτει το χτένισμά σας για τα γούστα σας στο sex;



Γιατί τελικά τα μαλλιά, μαρτυρούν πολλά για την προσωπικότητά μας!
To sex είναι ένα θέμα που αναλύεται τόσο πολύ, που ευτυχώς για όλους εμάς, έχει έρθει πια η εποχή της πλήρους απομυθοποίησής του! Από το πώς χορεύεις, μέχρι το πώς τρως το φαγητό σου, ένας ειδικός μπορεί να σου πει πώς σου αρέσει να κάνεις sex. Εμείς λοιπόν στην προκειμένη, θα αναλύσουμε τις προτιμήσεις στο sex και κάποια ιδιαίτερα γούστα γύρω από αυτό, ανάλογα με το πώς σας αρέσει να χτενίζετε τα μαλλιά σας. Γιατί φιλές μου, μπορεί να μην το έχετε καν καταλάβει, αλλά ένα απλό χτένισμα μαρτυρά πάρα πολλά και όχι μόνο αν είστε λουσμένες ή όχι.
1. Αλογοουρά: Μπορεί να φαίνεται αθώα και να παραπέμπει σε μικρό κοριτσάκι, αλλά το συγκεκριμένο στιλ μόνο αθώο δεν είναι. Μάλιστα, σύμφωνα με τους ειδικούς το να τραβάει μία γυναίκα εντελώς τα μαλλιά της από το πρόσωπο ώστε να φαίνονται καθαρά όλα της τα χαρακτηριστικά, μαρτυρά σεξουαλική απελευθέρωση και πολλή αυτοποπεποίθηση. Στο sex λατρεύετε το γρήγορο και έντονο, ωστόσο, μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε και κάτι άλλο; Αιφνιδιάστε το σύντροφό σας, δημιουργώντας ατμόσφαιρα και ανάβοντας κεριά. Αν σας έχει συνηθίσει εκρηκτική, θα είναι μία αρκετά ευχάριστη έκπληξη για εκείνον!
2. Όλα στην εντέλεια: Αν το χτενισμά σας μοιάζει μονίμως, ακόμα και μέσα στο σπίτι, σαν να έχετε μόλις βγει από το κομμωτήριο, τότε αγαπάτε να έχετε τον έλεγχο σε όλα και κυρίως στη ζωή σας. Αυτό κατ' επέκταση σημαίνει ότι θέλετε να έχετε το πάνω χέρι και στο sex, με το σύντροφό σας να είναι συνήθως το υποχείριό σας. Δοκιμάστε λοιπόν να γίνετε το θύμα του για μία μέρα. Όχι τίποτα άλλο, αλλά μήπως ήρθε η ώρα να τονώσετε λίγο και τον αντρικό του εγωισμό;
3. Φυσικά και ανέμελα: Εκτός του ότι είναι πολύ σέξι, το χτένισμα αυτό μαρτυρά ένα άτομο ιδιαιτέρως άνετο και απελευθερωμένο τόσο στο sex όσο και γενικότερα. Αγαπάτε να αγγίζετε τα μαλλιά σας και γενικότερα τον εαυτό σας, ενώ δεν έχετε κανένα πρόβλημα να απομυθοποιηθείτε στα μάτια του συντρόφου σας. Δοκιμάστε να τον αγγίξετε όπως ακριβώς αγγίζετε κι εσείς το σώμα σας. Το πιο πιθανό είναι ότι θα ανταποδώσει το... χάδι!
4. Πρόχειρος κότσος: Μπορεί να θυμίζει χτένισμα γυμναστηρίου, αλλά κατά βάθος μαρτυρά μία γυναίκα η οποία λατρεύει να τραβά την προσοχή των αντρών. Σύμφωνα με τους ειδικούς ο γυναικείος αυχένας είναι το πιο ερωτικό σημείο του γυναικείου σώματος και αποκαλύπτει εμμέσως πλην σαφώς ότι είστε διαθέσιμες. Η ιδανική βραδιά για εσάς περιλαμβάνει ποτό και μετά sex σε... μεταξένια σεντόνια! Προσοχή, υπάρχει πιθανότητα κάποιος που ενδιαφέρεται για εσάς να διστάζει να σας πλησιάσει, οπότε είναι στο χέρι σας να του δώσετε το πράσινο φως. 


http://www.queen.gr

Διάλεξε το προφυλακτικό που σου ταιριάζει!!!


Ποιος είπε ότι το να παίρνεις προφυλάξεις δεν μπορεί να είναι και αρκετά χιουμοριστικό;
Οι κατασκευαστές των παρακάτω προφυλακτικών πάντως είναι σίγουροι πως μπορούν να πρωτοτυπήσουν και τα καταφέρνουν! Γιατί, φανταζόσουν ποτέ προφυλακτικό με τον Πάπα να σου θυμίζει πως απαγορεύεται το προγαμιαίο σεξ ή προφυλακτικό σε συσκευασία γλειφιτζουριού;
Ή με γεύση ουίσκι;
Το παρακάτω προφυλακτικό είναι για όσους έχουν την αυτοπεποίθηση του μεγέθους τους:
Αν γνωρίζεις τις στάσεις του Κάμα Σούτρα, καλώς. Αν όχι, κάθε φορά που φοράς προφυλακτικό θα μαθαίνεις και μία νέα στάση:
Και γιατί όχι δηλαδή, να μην μπορείς να τυπώσεις τη φωτογραφία σου επάνω τους;
To επόμενο είναι για όσους παραμένουν gentlemen...
Φυσικά, ένα techno προφυλακτικό που λάμπει στο σκοτάδι, σε περίπτωση που κάποιος το χρειαστεί και σε συνθήκες club...
crazystuff.pblogs.gr

Σοκ στις ΗΠΑ για το reality με την 7χρονη ντίβα – Πώς την πιέζουν οι γονείς της


Μακιγιάζ, ψηλοτάκουνα, φτιαγμένα μαλλιά και πασαρέλα. Όλα αυτά για μία ενήλικη γυναίκα μοντέλο είναι ανεκτά, όταν όμως μιλάμε για ένα 7χρονο κορίτσι τότε έχουμε να κάνουμε με μία εκμετάλλευση. Ο λόγος για την Αλάνα Τόμσον η οποία συμμετέχει σε αμερικανικό ριάλιτι την πίεση του οποίου αντέχει μόνο μέσω των ισοτονικών ποτών που της χορηγούν οι ίδιοι της οι γονείς.
Η δημοφιλής μικρούλα ξεκίνησε την καριέρα τα από ένα άλλο ριάλιτι «Πιτσιρίκες και τιάρες» στο οποίο παρακολουθούσαμε τη μικρή να περπατάει με τακούνια και να μιλάει με λαϊκές εκφράσεις. Μάλιστα, αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι τα σόου που συμμετέχει η μικρή ξεπέρασε σε τηλεθέαση εκείνη του συνέδριου των Ρεπουμπλικανών της Φλόριντα ενώ ανάμεσα στις δηλώσεις τις ήταν η υποστήριξη της στον Μπαράκ Ομπάμα κατά την προεκλογική του εκστρατεία.
Η μικρή δεν διστάζει να δηλώσει σε συνεντεύξεις της ότι τα δολάρια την κάνουν να πετάει απ’ τη χαρά της ενώ έχει γίνει η αγαπημένη των Αμερικανών τηλεθεατών που παρακολουθούν αυτή την περίοδο τη ζωής της. Εκεί παρουσιάζεται η σχέση με τη μητέρα της η οποία έχει άλλες τρεις μεγαλύτερες κόρες από τρεις διαφορετικούς συζύγους ενώ στην καθημερινότητα τους η ομιλία είναι τόσο άσχημη που πολλές φορές οι υπεύθυνοι αναγκάζονται να βάζουν υπότιτλους για να γίνουν κατανοητές από τους τηλεθεατές.
Οι κριτικοί δεν βλέπουν με το ίδιο μάτι την δημοτικότητα της μικρής που ανάγουν τα σόου και τους διαγωνισμούς που συμμετέχει στην κατάφωρη παιδική εκμετάλλευση που έχουν υποστεί και άλλα παιδιά όπως Μακόλεϊ Κάκλιν και η Λίντσεϊ Λόχαν  τα οποία στην πορεία της ζωής τους κατέφυγαν σε εξαρτήσεις και δεν κατάφεραν ποτέ να εξισορροπήσουν τη ζωή τους ύστερα από την υπερπροβολή και τα φώτα που υπέστησαν. Οι κριτικοί, αναφέρουν ότι η οικογένεια Τόμσον αποτελεί μία τυπική περίπτωση του νότου όπου επικρατεί κατά βάση η ανέχεια, το χαμηλό εκπαιδευτικό επίπεδο και η θρησκευτική μισαλλοδοξία. Η μαμά της μικρής αδυνατεί να σκεφτεί τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η μικρή στη μετέπειτα ζωή της, όταν τα φώτα θα σβήσουν και θα κληθεί σε τέτοια  ηλικία να αντιμετωπίσει την απόρριψη. Ένα κοριτσάκι που γίνεται βορά στα μεγαθήρια τηλεοπτικά κανάλια και στον καλλιτεχνικό κόσμο , μην έχοντας κανέναν να το προστατέψει μειώνοντας τις πιθανότητες να βγει αλώβητη απ’ αυτό.

http://www.koolnews.gr

Αυτό είναι το πιο κακόγουστο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ευρώπης


Μπορεί οι ευρωπαϊκές πρωτεύουσες να έχουν βάλει τα καλά τους για να υποδεχθούν τη γέννηση του Θεανθρώπου, το Βερολίνο όμως διεκδικεί επάξια τον τίτλο της πιο κακοστολισμένης πόλης αφού το χριστουγεννιάτικο δέντρο που επιλέχθηκε δεν έτυχε και της καλύτερης υποδοχής…Η πρωτεύουσα της Γερμανίας φαίνεται πως δεν συμπαθεί τους συμβατικούς στολισμούς. Έτσι, πριν 2 χρόνια οι Βερολινέζοι στόλισαν φουσκωτό πλαστικό δέντρο υποδεικνύοντας στην Ευρώπη αλλά και στους ντόπιους την επιτομή της κομψότητας που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την λιτότητα. Φέτος όμως το χριστουγεννιάτικο ντεκόρ ανέλαβε ένας Γερμανός καλλιτέχνης με το «Traffic Tree», το οποίο έχει βάρος 7 τόνων και είναι φτιαγμένο από σκουπίδια: Πινακίδες stop, κούκλες και αρκουδάκια συνθέτουν αυτό το 12 μέτρων ύψους δέντρο.Παρ΄ ότι ο Τύπος και η κοινή γνώμη αντέδρασαν με το αποτέλεσμα, ο καλλιτέχνης διατείνεται πως είναι παρωδία χριστουγεννιάτικου δέντρου και αποτελεί το είδωλο της καταναλωτικής κοινωνίας που αρκείται σε σπατάλες με πρόφαση τη γέννηση του Χριστού.
Ίσως να είναι πιο επίκαιρος από ποτέ, αν και έρχεται σε αντίθεση με τους τοπικούς θρησκευτικούς παράγοντες οι οποίοι εμμένουν ότι η ουσία των Χριστουγέννων δεν ενσαρκώνεται υπό αυτή τη μορφή, δίνοντας έναν συντηρητικό και παρωχημένο αέρα σε κάθε πρωτότυπη και εκκεντρική καλλιτεχνική δημιουργία. Ίσως ο καλλιτέχνης, να έχει αντιληφθεί καλύτερα από όλους την πεμπτουσία των Χριστουγέννων, στην προσπάθεια του να σατιρίσει την τάση του καταναλωτισμού, και την κοινή κατάληξη που έχουν όλα, δηλαδή στα σκουπίδια.Επιχειρεί να στρέψει το κέντρο του ενδιαφέροντος στην πραγματική αξία των Χριστουγέννων που συνδέεται με την πνευματικότητα, το ενδιαφέρον και την προσφορά προς τον συνάνθρωπο και όχι με μια ακόμη ανούσια καταναλωτική γιορτή των πολυκαταστημάτων.

http://www.koolnews.gr


Ιταλός ιερέας αποκαλεί τις γυναίκες «δαίμονες»


Αλγεινή εντύπωση και ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει το... χριστουγεννιάτικο μήνυμα που τοιχοκόλλησε ο ιερέας Πιέρο Κόρσι στην ιταλική πόλη Σαβόνα με το οποίο καταφέρεται κατά των γυναικών κατηγορώντας τες ότι προκαλούν και δεν προσέχουν τις οικογένειές τους.
«Οι γυναίκες πρέπει να κάνουν σοβαρή αυτοκριτική διότι με την στάση τους προκαλούν: δεν φροντίζουν την οικογένεια δεν πλένουν τα ρούχα, δεν ασχολούνται με τα παιδιά τους» έγραφε η αφίσα που τοιχοκόλλησε ο κ. Κόρσι, ενώ τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης χαρακτηρίζουν το κείμενο «παραληρηματικό».
Μάλιστα, ο Πιέρο Κόρσι στο κείμενό του αναφέρεται και στην οικογενειακή βία όταν αφορά γυναίκες τονίζοντας ότι «δεν μπορεί να πει κανείς ότι ευθύνονται μόνον οι άνδρες σύζυγοι».
Ο επίσκοπος της περιοχής, απαίτησε να εξαφανισθεί το αντιφεμινιστικό αυτό κείμενο, αλλά οι πολεμικές συνεχίζονται.
Ο ίδιος ο παπάς, πάντως, εμφανίζεται απτόητος και δηλώνει ότι δεν παραιτείται και θα συνεχίσει την αποστολή του, ενώ πρόλαβε να δώσει μια μάλλον κακή ευχή σε μια γυναίκα δημοσιογράφο στην οποία είπε «Ελπίζω να σας συμβεί δυστύχημα».
Το μόνο που επιβεβαιώνεται, είναι ότι ο Κόρσι αποφάσισε να πάρει μερικές ημέρες άδεια, για να ξεπεράσει «το στρες των ημερών».
Στο κείμενο του Κόρσι αναφέρεται μεταξύ άλλων:
«Οι γυναίκες προκαλούν, φορούν κοντά φορέματα, είναι οι δαίμονες του πειρασμού και πρέπει να προχωρήσουν σε βαθιά αυτοκριτική. Ο φανατισμένος Τύπος γράφει ότι για τις διάφορες βίαιες επιθέσεις κατά των γυναικών, φταίνε οι άντρες. Στην πραγματικότητα, όμως, ευθύνονται οι σύζυγοι και μητέρες, που δεν κοιτάζουν τα παιδιά τους, δεν μαγειρεύουν, δεν πλένουν τα ρούχα. Όταν μια οικογένεια διαλύεται και φτάνουμε μέχρι και σε δολοφονίες οι ευθύνες, συχνά βαραίνουν και τους δυο συζύγους».



http://www.iefimerida.gr


Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με μια φωτογραφία καίει Έλληνα ηθοποιό..


Απόγευμα Τετάρτης και τα πράγματα ήταν ήρεμα στο Twitter!


Ξαφνικά  ένα "τιτίβισμα" της Πηνελόπης Αναστασοπούλου σκόρπισε κύματα αναστάτωσης στο ίντερνετ! Έλληνας ηθοποιός, πολύ όμορφος άνδρας, έγινε.. ρεζίλι! "Κάποιος να του πάρει το γατί απ' το κεφάλι.." έγραψε η ηθοποιός και η εικόνα του συναδέλφου της ήταν τουλάχιστον αστεία... Ένα "τέρας" ανέβηκε πάνω του... Σοκαριστηκά αστείο!!!

Ο λόγος για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και για το μικρό του φίλο, ένα γατί - αρκουδάκι που ανέβηκε στο κεφάλι του!

Ο ηθοποιός όχι μόνο κάθισε να φωτογραφηθεί με το... αρκούδι αλλά πήρε και πόζα... μοιραίου άνδρα!

Λέτε να τον απείλησε με κάποιον τρόπο η Πηνελόπη και να τον έπεισε να φωτογραφηθεί με τέτοιου είδους "περικεφαλαία";

Άλλη εξήγηση δεν μπορούμε να σκεφτούμε!

Επιστροφή στα χρόνια της αθωότητας λοιπόν...

Πάντως, οι θαυμάστριες, άνω των 15, λογικά απογοητεύτηκαν λίγο από τον "σκληρό" Γιάννη!


Αχ βρε Πηνελόπη, δεν ξέρεις ότι το πρεστίζ ενός άνδρα θέλει μια ζωή για να χτιστεί και ένα δευτερόλεπτο για να διαλυθεί, τον "κατέστρεψες" τον άνθρωπο!!!

Απίστευτο: Κάλεσε την αστυνομία γιατί ο σύζυγός της ήθελε...


Νέο σκάνδαλο με ροζ προεκτάσεις στην Πάτρα. Η σύζυγος κάλεσε σύμφωνα με τα όσα φημολογούνται την αστυνομία επειδή ο άνδρας της, της ζητούσε να ενδώσει σε κάτι... παραπάνω.


H γυναίκα κάλεσε το περιπολικό επειδή ο σύζυγός της δεν την άφηνε να κοιμηθεί και ...της ζητούσε να συνευρεθούν εpωτικά!

Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι της οικογένειας συνάντησαν σε έξαλλη κατάσταση τον άνδρα να προσπαθεί να τους εξηγήσει ότι οι ίδιοι έπρεπε να πείσουν τη γυναίκα του να δεχθεί την εpωτική του πρόταση αναφέρει το Thebest.gr

Άφωνοι οι αστυνομικοί το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν ήταν να ηρεμήσουν τα πνεύματα με τη συζήτηση....

http://www.aniwthoi.net

Μπορεί ο καφές να γίνει “φονικό όπλο”;


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ εάν ο καφές μπορεί να σκοτώσει; Ναι καλά διαβάσατε, μπορεί να σκοτώσει. Και εάν ναι, τότε πόση ποσότητα καφέ θα πρέπει να πιούμε για να χάσουμε τη ζωή μας. Η καφεΐνη σκοτώνει. Αλλά σε ποιες ποσότητες; Διαβάστε την έρευνα του περιοδικού Popular Science, και απαντά στο ερώτημα: πόση καφεΐνη πρέπει να πιει κάποιος για να κινδυνεύσει να πεθάνει;

Στη μελέτη του περιοδικού επισημαίνεται ότι η ποσότητα καφεΐνης που μπορεί να αποβεί μοιραία για τον κάθε οργανισμό διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, αλλά ο μέσος όρος είναι, περίπου 6 γαλόνια καφέ. Δηλαδή 26,5 λίτρα. Πιο απλά εάν κάποιος καταφέρει και πιει μονομιάς 26,5 λίτρα καφέ, ή ποσότητα καφεΐνης που θα μπει μέσα του, είναι ικανή να τον σκοτώσει.

Στην ίδια έρευνα αναφέρεται ότι οι μεγάλες ποσότητες καφεΐνης, μπορεί να προκαλέσουν τοξική δηλητηρίαση στον οργανισμό. Πάντως σύμφωνα με την επιθεώρηση Journal of Caffeine Research, 10 γραμμάρια καφεΐνης, αρκούν για να αποδειχτούν θανάσιμα. Μην σας πιάνει άγχος. Κάποιος που καταναλώνει ακόμη και 4 κούπες καφέ τη μέρα, προσλαμβάνει καφεΐνη 200 μιλιγραμμαρίων.

Σας έχει συμβεί να έχετε πιει πολλές κούπες καφέ και μετά να σας πιάσει τρέμουλο, ταχυπαλμίες, να μην μπορείτε να κοιμηθείτε κ.α; Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε ξεπεράσει τα 500 μιλιγραμμάρια, γιατί από εκεί και μετά ξεκινάνε οι παρενέργειες.

Πάντως η έρευνα αναφέρει ότι παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες όπως το κάπνισμα, η κατανάλωση αλκοόλ, το κατά πόσο ο οργανισμός βρίσκεται σε καλή κατάσταση και φόρμα κ.α. Το σίγουρο είναι, πως όπως σε όλα τα πράγματα ακόμη και στον καφέ χρειάζεται μέτρο.

http://iatropedia.com



Τα πέντε τρικ για να δείχνουν τα δόντια σας πιο λευκά!


Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο και ακαταμάχητο από ένα λαμπερό κατάλευκο χαμόγελο.

Φυσικά οι ιατρικές μέθοδοι και το συχνό βούρτσισμα είναι ο, τι πιο αποτελεσματικόγια λευκά δόντια, αλλά δυστυχώς χρειάζεται να περάσει αρκετός καιρός για να δείτε αποτελέσματα.
Εμείς σας έχουμε κάποια έξυπνα τρικαναφέρει το queen.gr, για να κάνετε τα δόντια σας να φαίνονται πιο λευκά στο πι και φι!
Παραγγείλτε βότκα: Λίγη μόνο ποσότητα του συγκεκριμένου ποτού είναι ικανό να διατηρήσει την καλή οσμή του στόματος και να ενισχύσει την λευκή όψη των δοντιών σας. Αυτονόητο φυσικά είναι ότι θα πρέπει να αποφύγετε τα κοκτέιλ που περιέχουν μεγάλη ποσότητα ζάχαρης.
Φορέστε κόκκινο κραγιόν: Επιλέξτε ένα κόκκινο κραγιόν με μπλε Undertones και αμέσως θα καταλάβετε τη διαφορά. Το μπλε είναι ένα ψυχρό χρώμα το οποίο έρχεται σε αντίθεση με τα πιο ζεστά χρώματα όπως το κίτρινο και το πορτοκαλί. Έτσι, φορώντας μία τέτοια απόχρωση στα χείλια σας, εξουδετερώνετε οποιαδήποτε κιτρινίλα στα δόντια.
Φορέστε bronzer: Ακόμα μία τεχνική που μπορεί να κάνει τα δόντια σας να φαίνονται πιο λευκά. Αυτό συμβαίνει γιατί το δέρμα σκουραίνει και έρχεται σε αντίθεση με το λευκό των δοντιών, ενισχύοντάς το!
Αλείψτε τα δόντια σας με …βαζελίνη: Μπορεί να ακούγεται κάπως περίεργο, αλλά πιστέψτε μας αποδίδει. Περάστε ένα λεπτό στρώμα βαζελίνης πάνω στα δόντια σας και αυτομάτως τα προστατεύετε από λεκέδες και τρόφιμα τα οποία μπορούν να αλλοιώσουν την λευκότητα των δοντιών σας.
Φάτε φράουλες για επιδόρπιο: Το ιδανικό θα ήταν να βουρτσίζουμε τα δόντια μας μετά από κάθε γεύμα. Φυσικά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Αντ’ αυτού προτιμήστε να καταναλώσετεφράουλες για επιδόρπιο οι οποίες περιέχουν υψηλά ποσοστά φολικού οξέως το οποίο ως φυσικό απολεπιστικό των δοντιών.

http://www.aniwthoi.net

Σαγκάη: Ενυδρείο με καρχαρίες έπεσε πάνω σε ανθρώπους!


Πανικός προκλήθηκε στον πρώτο όροφο ενός εμπορικού κέντρου στη Σαγκάη της Κίνας, όταν έσπασε ξαφνικά ένα τεράστιο ενυδρείο χωρητικότητας 33 τόνων με καρχαρίες, χελώνες και διάφορα είδη ψαριών.

Μεγάλος όγκος νερού και κοφτερά θραύσματα γυαλιού, μαζί με τα ψάρια, έπεσαν πάνω σε 15 άτομα που τραυματίστηκαν. 

Οι περισσότεροι από τους παθόντες είναι μέλη του προσωπικού του εμπορικού κέντρου, όπως αναφέρει σχετικά η China Daily.

Τα αίτια του ατυχήματος παραμένουν άγνωστα με τις αρχές να εκτιμούν πως η ξαφνική πτώση της θερμοκρασίας εξαιτίας της κακοκαιρίας προκάλεσε πιθανόν ρωγμές στα τζάμια που εξαιτίας της πίεσης δεν άντεξαν το βάρος των 33 τόνων νερού του ενυδρείου και μέσα σε χιλιοστά του δευτερολέπτου επήλθε η καταστροφή την οποία κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας.



Η καλύτερη αντίδραση σε δώρο... Συγκίνησε χιλιάδες χρήστες του YouTube

Ένας πατέρας είναι ενθουσιασμένος με...το καπέλο που του πήρε ο γιος του για τα Χριστούγεννα, μέχρι που ανακαλύπτει την μικρή έκπληξη που κρυβόταν μέσα σε αυτό: Εισιτήρια για να πάνε μαζί στο γήπεδο. 


Αυτό που ακολούθησε είναι η έκφραση της απόλυτης ευτυχίας!


Κοσμοσυρροή στην Τουρκία: Πάνε άντρες από το εξωτερικό να εμφυτεύσουν μουστάκια


Ο ούτως ή άλλως ανθηρός τουρισμός υγείας της γειτονικής Τουρκίας γίνεται τελευταία περισσότερο... τριχωτός. Σύμφωνα με εκτενές ρεπορτάζ του Guardian, άντρες από το εξωτερικό καταφτάνουν στην Τουρκία για να βάλουν εμφυτεύματα μουστακιών και γενειάδας!
Η μόδα των συγκεκριμένων μουστακιών έχει αρχίσει να γίνεται πιο δημοφιλής την τελευταία διετία. Σύμφωνα με γιατρό που ασχολείται με αισθητικές επεμβάσεις στην Τουρκία, εσχάτως, από τις 60 εμφυτεύσεις μαλλιών που κάνει κάθε μήνα, οι περίπου 15 αφορούν μουστάκια ή γενειάδες. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνουν άντρες που προέρχονται από την Μέση Ανατολή.
Τόσο στην Τουρκία όσο και στη Μέση Ανατολή είναι σημείο ανδρισμού η αυξημένη τριχοποιϊα στο άνω χείλος των ανδρών. Άλλωστε στην Τουρκία υπάρχει μια λέξη που δείχνει απαξίωση: köse – καραφλό πρόσωπο.
Το παχύ μουστάκι είναι σύμνβολο κύρους, δύναμης, ρώμης δηλώνει στον Guardian ο πλαστικός χειρουργός Ali Mezdegi, του οποίου οι άντρες πελάτες προέρχονται σε ποσοστό 75% από χώρες του Κόλπου. Υπάρχει μάλιστα στην Τουρκία και τουριστικό γραφείο που ειδικεύεται στα τουριστικά πακέτα για εμφυτεύσεις μαλλιών. Πρόκειται για το Irfan Atik, σύμφωνα με το οποίο τουλάχιστον 50 Άραβες τουρίστες πηγαίνουν κάθε μέρα στην Κωνσταντινούπολη για να υποστεί αυτή την μικροεπέμβαση. Τα πακέτο κοστίζουν περίπου 2.300 δολάρια και περιλαμβάνουν το ιατρικό κόστος και τα έξοδα διαμονής για 4 μέρες.
Η πλειοψηφία των πελατών του πρακτορείου προέρχονται από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, του Κουβέιτ και το Ιράκ, αλλά οι επικεφαλής ελπίζουν πως οι δουλειές θα ανοίξουν σύντομα και σε Ευρωπαϊκές χώρες, κυρίως στη Βρετανία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αυξανόμενη επίδραση της Τουρκίας στον Αραβικό κόσμο έχει κυριολεκτικά μεταμορφώσει τον τουριστικό κλάδο: περισσότερα από 4 εκατομμύρια τουρίστετς από αραβικές χώρες έφτασαν στην Τουρκία το 2011 σε σχέση με τους 700.000 του 2001. Σε αυτή την τάση βοηθά σίγουρα και η μεγάλη διάδοση των τουρκικών σήριαλ στις χώρες της Μέσης Ανατολής που λειτουργούν εντέλει ως την καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα.



http://www.iefimerida.gr


Παράξενα φαινόμενα σε σπήλαια της Ελλάδας!


H Ελλάδα είναι μία χώρα στην οποία η φυσική ομορφιά και το κάλος των αρχαιοτήτων συνυπάρχουν αρμονικά με το παράξενο και το ανεξήγητο που κρύβονται σε μέρη απόμακρα κι απρόσιτα όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν, όπως για παράδειγμα στα σπήλαια που βρίσκονται βαθιά μέσα στην αγκαλιά της Γης…
Η Ελλάδα, η βραχώδης άκρη της Βαλκανικής χερσονήσου, είναι γεμάτη από σπηλιές, άλλες μικρές κι άλλες μεγάλες, άλλες χερσαίες κι άλλες θαλάσσιες, άλλες προσιτές κι άλλες απρόσιτες στον ερευνητή. Πολλές δε απ’ αυτές τις σπηλιές είναι συνδεδεμένες στην λαϊκή παράδοση με αρχαιοελληνικούς μύθους, βυζαντινές δοξασίες ή και μυστήρια της νεότερης ιστορίας. Από τα σπήλαια αυτά, πολλά σχετίζονται και με παράξενα φαινόμενα τα οποία ως σήμερα αδυνατούμε να 
εξηγήσουμε.Αν και ‘σεις μαγεύεστε από το μυστήριο και προσελκύεστε από το παράξενο, όντας έτσι δυνάμει ερευνητές, ακολουθήστε με σε ένα ταξίδι στα πιο γνωστά από τα σπήλαια αυτά σε όλη την Ελλάδα…

1.

Το σπήλαιο της Πεντέλης: Το σπήλαιο της Πεντέλης είναι ίσως το γνωστότερο από τα σπήλαια της Ελλάδας στα οποία λαμβάνουν χώρα παράξενα φαινόμενα λόγω του ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην πόλη των Αθηνών. Το σπήλαιο ήταν ήδη γνωστό από την αρχαιότητα, από τότε που οι αρχαίοι Αθηναίοι έψαχναν το όρος της Πεντέλης για το παγκοσμίου φήμης πεντελικό μάρμαρο. Το συγκεκριμένο σπήλαιο αποτέλεσε κατά την αρχαιότητα ιερό του Πανός και των νυμφών. Αυτό συνεπάγεται πως οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν πως στην περιοχή εμφανιζόταν ο τραγόμορφος θεός και οι ακόλουθοί του, καθώς και οι νύμφες. Στα Βυζαντινά χρόνια αποτέλεσε ησυχαστήριο Χριστιανών μοναχών, ενώ αργότερα χτίστηκαν κοντά στην είσοδό του δύο εκκλησάκια, όπως συνηθιζόταν εκείνη την εποχή να γίνεται στα μέρη όπου κάποτε υπήρχαν αρχαίοι ναοί και ιερά. Υπήρχαν δε αναφορές και για ανθρώπους οι οποίοι εξαφανίζονταν στο σπήλαιο εκείνο. Αργότερα το σπήλαιο χρησιμοποιήθηκε από τον περιβόητο λήσταρχο Νταβέλη ο οποίος, καθώς λέγεται, είχε βρει κρυφές διόδους που τον οδηγούσαν σε διάφορα σημεία του λεκανοπεδίου. Στην σύγχρονη εποχή, το μεγαλύτερο μέρος τους σπηλαίου έχει σφραγιστεί και, ως εκ τούτου είναι απρόσιτο στον ερευνητή ενώ κοντά στο σπήλαιο βρίσκονται στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Υπάρχουν επίσης αναφορές για εμφανίσεις περίεργων όντων τόσο μέσα, όσο και έξω από το σπήλαιο ενώ άλλοι αναφέρουν εμφάνιση εξωγήινων. Το σπήλαιο της Πεντέλης λοιπόν είναι ίσως το πιο παράξενο σπήλαιο ολόκληρης της Αττικής.

2.

Οι σπηλιές του Ταΰγετου: Τα σπήλαια που βρίσκονται στον Ταΰγετο αποτελούν ένα ακόμα παράδειγμα παράξενων σπηλαίων. Στην αρχαιότητα πιστευόταν πως εκεί κατοικούσε η κατώτερη θεότητα Ταϋγέτη ενώ, από αρχαιολογικές έρευνες έχουν βρεθεί στην περιοχή αναθήματα που χρονολογούνται στην Μυκηναϊκή εποχή. Το πλούσιο μυθολογικό υπόβαθρο σε συνδυασμό τόσο με το πυραμιδοειδές σχήμα του όρους, όσο και με την μυστηριώδη εξαφάνιση του καθηγητή Λιαντίνη μέσα σε ένα από αυτά, οδήγησαν στο να λεχθούν πολλά πράγματα για την περιοχή, ως και το ότι εκεί υπάρχουν πύλες που οδηγούν σε άλλους κόσμους ή σε άλλες διαστάσεις…

3.

Τα σπήλαια του Τσούτσουρα: Ο Τσούτσουρας, μία παραθαλάσσια περιοχή της νότιας Κρήτης που βρίσκεται νότια από τα Αστερούσια Όρη είναι ένα χωριό κοντά στο οποίο βρίσκονται σπηλιές – άλλες με χερσαίες και άλλες με θαλάσσιες εισόδους – στις οποίες λέγεται ότι συμβαίνουν παράξενα φαινόμενα. Τα σπήλαια αυτά ήταν κατά την αρχαιότητα αφιερωμένα στην θεότητα Ειλειθυία που ήταν η θεά της γονιμότητας. Κάποια άλλα σπήλαια της περιοχής σχετίζονται με τον μύθο του Ραδάμανθυ, του γιου του Διός, ο οποίος μπαινόβγαινε στα σπήλαια αυτά με τα νοοκίνητα ιπτάμενα πλοία του. Η περιοχή του Τσούτσουρα δεν έγινε αντικείμενο έρευνας μέχρι και τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο. Κατά την διάρκεια της γερμανικής κατοχής, υπήρξε κάποια αντιπαράθεση μεταξύ Ιταλίας και Γερμανίας για το ποια θα έχει τον έλεγχο της περιοχής. Οι Γερμανοί έκαναν έρευνες στην περιοχή, έχτισαν μία ναζιστική βάση μέσα σε κάποια απ’ τις σπηλιές και σκότωσαν μεγάλο ποσοστό των ντόπιων κατοίκων – που ίσως είχαν δει πράγματα. Μετά τον πόλεμο, κατά τον ερευνητή Ι. Φουράκη, έγιναν έρευνες των Αμερικάνων στην περιοχή κατά την δεκαετία του 1960, ενώ οι είσοδοι κλείστηκαν με τσιμέντο μετά το τέλος των ερευνών κι αφού πάρθηκαν από μέσα κάποια πράγματα. Το θέμα του σπηλαίου αυτού ξαναέγινε γνωστό από την τηλεοπτική εκπομπή «Οι Πύλες του Ανεξήγητου», όταν κάποιος Κρητικός, αφού μπήκε στα σπήλαια και είδε, καθώς ανέφερε, αρχαία αντικείμενα εξοπλισμένα με υψηλή τεχνολογία, καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση με την κατηγορία της αρχαιοκαπηλίας. Οι έρευνες που ακολούθησαν και ιδιαίτερα μία που έγινε σε μία θαλάσσια σπηλιά και στην οποία παρατηρήθηκαν διαταραχές στην ροή του χρόνου, έκαναν μέσα σε μία δεκαετία το σπήλαιο αυτό ένα από τα γνωστότερα σπήλαια σε όλη την Ελλάδα.--> 

Τα τρία αυτά σπήλαια είναι ίσως τα γνωστότερα σπήλαια της Ελλάδας. Η πληθώρα των μύθων και των ιστοριών που αναφέρονται σε αυτά συνθέτουν ένα πέπλο μυστηρίου για το τι αυτά κρύβουν καλά στα άδυτά τους. Υπάρχουν όμως και άλλα σπήλαια στην Ελλάδα που κρύβουν ιστορίες, μύθους ή και κάτι παραπάνω. Θα επανέλθουμε με νέα στοιχεία.





Η Cheryl Cole χορεύει και τραγουδά με τον αγαπημένο της και είναι sexy όσο ποτέ! [ΒΙΝΤΕΟ]



Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες, όμως φαίνεται πως η Cheryl Cole στα μάτια του χορευτή Tre Holloway έχει βρει τον έρωτα της ζωής της. Μέσα από ένα βίντεο για την Hunger TV, η γνωστή τραγουδίστρια δοκιμάζει τις ικανότητές της στη ραπ μουσική, χορεύοντας πρόστυχα με τον αγαπημένο της και λέγοντας στίχους όπως «είμαστε μια αντιστοιχία που φτιάχτηκε από τον Παράδεισο, αυτού του είδους η αγάπη είναι για πάντα».
Η Cheryl και Ο Tre έχουν εν λόγω βίντεο για το τραγούδι της «Ghetto Baby» ανταλλάσσουν φιλιά και χάδια, ενώ εκτελούν και μερικές τολμηρές χορευτικές κινήσεις, που αποτυπώνουν στα βλέμματά τους το πάθος που υπάρχει στη σχέση τους.
Η γνωστή τραγουδίστρια, τέλος, για ακόμη μία φορά, ξετρελαίνει τους θαυμαστές της με τις ενδυματολογικές της επιλογές, καθώς στο βίντεο μεταξύ άλλων φορά ένα σέξι μαύρο κορμάκι, αλλά και ένα αποκαλυπτικό λευκό φόρεμα.

http://alepoy.blogspot.gr

Άννα Βίσση:«Πούλησα το αυτοκίνητό μου γιατί ντρεπόμουν»

Για την οικονομική κρίση και πώς έχει επηρεάσει τη ζωή της μίλησε η Άννα Βίσση στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στο Mega «Πρωινό mou».


Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι η οικονομική κρίση την έχει επηρεάσει μεν, ωστόσο όχι τόσο οικονομικά αλλά περισσότερο συναισθηματικά.
«Αλίμονο αν δεν με επηρέαζε. Δεν είναι μόνο οικονομική η κρίση. Με στενοχωρεί ότι ξεκινάει από κει και καταλήγει σε μια πνευματική κρίση και συναισθηματική. Όταν ο κόσμος δεν έχει τα βασικά, πώς να ζήσει, πώς να ερωτευτεί, να νιώσει, να περάσει όμορφα με την οικογένειά του. Και βεβαίως τα ζω και πονάω, καταλαβαίνω και κάνω ότι μπορώ δίνοντας κουράγιο και αισιοδοξία και βοήθεια όπου μπορώ. Είναι κρίμα αυτή η παρακμή που περνάμε. Πιστεύω όλοι έχουμε βάλει φρένο σε πολλά, περισσότερο από σεβασμό. Όταν ο άλλος δεν έχει να φάει εγώ θα κάνω αυτή τη σπατάλη; Ντροπή μου. Δεν έχω πια ακριβό αυτοκίνητο γιατί αισθάνομαι άσχημα».

10 λόγοι για να κάνεις σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα!


Οι μεγαλύτερες γυναίκες πάντα θα συναρπάζουν έναν άνδρα. Είναι αυτή η σχέση δασκάλας και μαθητή που βρίσκει μια τέλεια εφαρμογή. Σε σύγκριση με μια…

ανέμελη σχέση με μικρότερη γυναίκα, διαβάστε 10 λόγους για τις οποίες θα πρέπει να τις προτιμάτε!

10. Είναι ανεξάρτητες

Ένας από τους λόγους που μας ελκύουν οι μεγάλες γυναίκες είναι η ανεξαρτησία τους. Έχουν, πλέον, την κατάλληλη εμπειρία για να μπορούν να διαχειριστούν μια σχέση, αλλά και τις μοναχικές στιγμές τους, πράγμα που τις κάνει άνετες, αλλά και μη φορτικές! Κοινώς, τέρμα οι 50 εισερχόμενες κλήσεις την ημέρα ακούγοντας μια φρικαρισμένη φωνή να σου ζητά εξηγήσεις για όλα!

9. Ξέρουν τι θέλουν

Ο χρόνος είναι πολύτιμος. Αυτό φαίνεται να μην ισχύει για τις γυναίκες μέχρι τα 24 τους, οι οποίες μπορεί να σε «παίζουν» για καιρό ή να παίζουν παιδιάστικα «mind games», γιατί δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν. Οι μεγαλύτερες γυναίκες όμως δεν σε καθυστερούν. Αν σε γουστάρουν θα σου το δείξουν, αν όχι, ισχύει το ίδιο!

8. Ξέρουν να συζητούν

Πώς σου φαίνεται να βγαίνεις ραντεβού και να ακούς για 45 λεπτά όλα όσα έγιναν στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια και στη συνέχεια το πρόβλημα που είχε στο ποιο τσαντάκι να αγοράσει!

Δυστυχώς, τα νέα κορίτσια δεν έχουν την εμπειρία για να «οδηγήσουν» μία σοβαρή συζήτηση και δεν έχουν αναπτύξει αρκετά αυτό το ταλέντο. Η εμπειρία –λόγω χρόνων- που έχει μια μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα, τις κάνει να έχουν πιο συναρπαστικές ιστορίες να διηγηθούν, αλλά και μεγαλύτερη κατανόηση! Φυσικά, δεν θα συζητήσεις για την ενδεκάδα που «κατέβασε» ο Δώνης, ούτε με μία μικρότερη, ούτε με μια μεγαλύτερη!

7. Έχουν πιο πολλά χρήματα

Φυσικά και δεν εννοούμε να γίνεις ζιγκολό! Και φυσικά αυτό το στοιχείο δεν θα πρέπει να την κάνει και… θύμα! Απλά, όταν η μικρότερη κοπέλα δεν θα έχει λεφτά ούτε για τον καφέ της-πράγμα που είναι λογικό- και θα πρέπει να κερνάς τα πάντα σε μια έξοδό σας, η μεγαλύτερη δεν θα έχει τέτοια θέματα! Στην ουσία, θα σου μένουν και μερικά χρήματα στην άκρη για να πάρεις κανένα παπούτσι της προκοπής!

6. Δεν έχουν τόσες πολλές φίλες

Όταν θα φλερτάρεις με μικρότερες γυναίκες, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να περάσεις από ένα casting, με κριτές τις φίλες της! Αυτό φυσικά δεν ισχύει για τις μεγαλύτερες γυναίκες, που έχουν λιγότερες φίλες και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.

5. Είναι πιο ενδιαφέρουσες στα ραντεβού

Μια γυναίκα μεγαλύτερη έχει περάσει τη φάση της «επανάστασης»! Δεν θα σηκωθεί στη πίστα του μπουζουκτσήδικου ή στη μπάρα για να χορέψει. Ούτε θα μεθύσει και θα πρέπει να την πας σηκωτή στο σπίτι. Το αντίθετο! Δίπλα της θα ανακαλύψεις νέα πράγματα γιατί είναι πιο ψαγμένη. Από εστιατόρια και μπαρ, μέχρι κοκτέιλ!

4. Δεν θα έχεις… δράματα

Οι μεγαλύτερες γυναίκες έχουν περάσει τη φάση του τσακωμού/χωρισμού περισσότερες φορές από μια μικρότερη γυναίκα. Ξέρουν να διαχειριστούν τέτοια είδους θέματα με μεγαλύτερη διακριτικότητα! Από την άλλη, οι μικρότερες γυναίκες με την απειρία τους, μπορεί να φέρνουν την καταστροφή ή να μην καταλαβαίνουν απλά τη σημασία των πράξεών τους. Και είναι σημαντικό να μην είσαι εσύ ο συμπρωταγωνιστής σε τέτοιου είδους δράματα!

3. Έχουν μεγαλύτερη σεξουαλική εμπειρία

Ο πιο συνηθισμένος λόγος που ένας άνδρας θα ήθελε να βγαίνει με μια μεγαλύτερή του είναι το σεξ. Είναι πολύ καλύτερες στο κρεβάτι από ό,τι οι μικρότερες. Αν είναι να επιχειρηματολογήσουμε και για αυτό, τότε καλύτερο θα ήταν να σταματήσεις να διαβάζεις αυτό το κείμενο!

2. Είναι πιο έμπειρες στη σχέση

Ξέρουν λοιπόν πως πρέπει να διαχειριστούν θέματα που αφορούν τη σχέση και να σε κάνουν πολύ καλύτερο σύντροφο. Πλέον, δεν θα πιστεύουν το παραμύθι του μπαμπά, πως είναι οι «πριγκίπισσες» και θα πατάνε γερά στα πόδια τους!

1.Ξέρει να εκτιμά

Μια μεγαλύτερη γυναίκα γνωρίζει πόσο καλός είσαι. Ξέρει να ξεχωρίζει, αντίθετα από μια μικρότερη που δεν παίρνει τα πράγματα, ακόμη, στα σοβαρά. Εκείνη ξέρει πώς να σε κρατήσει και να σε γοητεύσει, τη στιγμή που η μικρότερη μπορεί να σε διώχνει με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της. Τι θα επιλέξεις;

psixologikosfaros.gr

Το καλύτερο δώρο οι σοκολάτες για τους άντρες


Εάν ψάχνετε ένα δώρο της τελευταίας στιγμής για τον καλό σας, αγοράστε του ένα κουτί μαύρα σοκολατάκια με υψηλή περιεκτικότητα σε στερεά κακάο. Το δώρο αυτό μπορεί να αποδειχθεί αληθινά σωτήριο, σύμφωνα με βρετανούς επιστήμονες.
Όπως ανακάλυψαν, το δημοφιλέστερο γλύκισμα του κόσμου μάς προστατεύει έναντι των εμφραγμάτων και των εγκεφαλικών, επειδή έχει αντιθρομβωτικές ιδιότητες – με το όφελος να είναι ιδιαιτέρως μεγάλο στους άντρες.
Όπως γράφουν στην επιθεώρηση «Molecular Nutrition Food Research», η αντιθρομβωτική δράση της μαύρης σοκολάτας αρχίζει μέσα σε δύο ώρες από την κατανάλωσή της και στα δύο φύλα, αλλά στους άντρες είναι πιο ισχυρή.
Η ουσία της υποθέσεως είναι πως ένα κομμάτι μαύρη σοκολάτα την ημέρα – όχι μόνο τα Χριστούγεννα – μπορεί να αποτελεί ένα από τα μυστικά της καρδιολογικής υγείας, λένε οι ερευνητές από το Ίδρυμα Διατροφής & Υγείας Rowett του Πανεπιστημίου της Αμπερντήν, στη Σκωτία.
«Η σοκολάτα ασκεί οξεία δράση στο σώμα ανδρών και γυναικών, αλλά στις γυναίκες η δράση είναι ηπιότερη», δήλωσε η επικεφαλής ερευνήτρια δρ Μπάουκγιε ντε Ρόος, υπεύθυνη του Προγράμματος Λιπιδίων & Αθηροσκλήρωσης στο Rowett.
Ωστόσο, επισήμανε πως «τα ευρήματα αυτά δεν αποτελούν άλλοθι για να καταναλώνει κανείς ανεξέλεγκτα σοκολάτα, διότι είναι εξαιρετικά πλούσια σε λίπη και ζάχαρη». Υποδηλώνουν, όμως, ότι «η καθημερινή κατανάλωση μικρής ποσότητας μαύρης σοκολότας, με περιεκτικότητα τουλάχιστον 70% σε κακάκο, κάνει περισσότερο καλό παρά κακό», πρόσθεσε.


Τα αιμοπετάλια
Οι επιστήμονες του Rowett συνεργάσθηκαν με συναδέλφους τους από το Ίδρυμα Έρευνας των Τροφίμων στο Νόργουϊτς για να ελέγξουν τι συνέβαινε στο αίμα 42 υγιών εθελοντών (26 γυναικών και 16 ανδρών) έπειτα από την κατανάλωση σοκολάτας.
Στόχος της μελέτης τους ήταν να ελέγξουν εάν μπορεί η σοκολάτα να επηρεάσει την συγκόλληση των αιμοπεταλίων – των κυττάρων του αίματος που όταν ενωθούν μεταξύ τους δημιουργούν τους θρόμβους, οι οποίοι μπορεί να οδηγήσουν σε έμφραγμα ή εγκεφαλικό.
Προγενέστερες μελέτες έχουν δείξει ότι οι φλαβονόλες - ένα είδος συστατικών της σοκολάτας, του τσαγιού και των μήλων - επιδρούν ευνοϊκά στα αιμοπετάλια. Την υψηλότερη συγκέντρωση φλαβονολών έχει η μαύρη σοκολάτα με υψηλή περιεκτικότητα σε στερεά κακάο.
Οι επιστήμονες του Rowett και του Νόργουϊτς συνέκριναν την λειτουργία των αιμοπεταλίων των εθελοντών που έτρωγαν την μαύρη σοκολάτα με την υψηλή περιεκτικότητα σε στερεά κακάο με εκείνη όσων έτρωγαν κοινή μαύρη σοκολάτα ή λευκή σοκολάτα.
Για να γίνει η σύγκριση, έλαβαν από τους εθελοντές δείγματα αίματος και ούρων 2και 6 ώρες έπειτα από την κατανάλωση της σοκολάτας.
Στα δείγματα αυτά έκαναν διάφορες εξετάσεις, όπως τεστ ενεργοποίησης αιμοπεταλίων (είναι μία αναστρέψιμη διαδικασία κατά την οποία τα αιμοπετάλια αρχίζουν να γίνονται κολλώδη) και τεστσυσσωμάτωσης αιμοπεταλίων (είναι μία μη αναστρέψιμη διαδικασία κατά την οποία τα κολλώδη αιμοπετάλια ενώνονται μεταξύ τους).
Έτσι ανακάλυψαν ότι η πολύ πλούσια σε κακάο μαύρη σοκολάτα μείωνε σημαντικά την ενεργοποίηση και την συσσωμάτωση αιμοπεταλίων στους άνδρες, αλλά μόνον την συσσωμάτωση στις γυναίκες – με τις μεγαλύτερες μειώσεις να παρατηρούνται 2 ώρες έπειτα από την κατανάλωση της σοκολάτας.


Χρόνος ροής
Οι ερευνητές μέτρησαν επίσης τον χρόνο ροής, διότι όταν τα αιμοπετάλια γίνονται κολλώδη, ο χρόνος ροής μειώνεται (ο χρόνος ροής είναι το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από τη στιγμή που αρχίζει η απώλεια αίματος όταν κόψει ο γιατρός ελαφρά τον λοβό του αυτιού με ένα μικρό μαχαιράκι ή μία ειδική βελόνα, μέχρι τη στιγμή που θα σταματήσει το αίμα).
Έτσι διαπίστωσαν ότι η πολύ πλούσια σε κακάο σοκολάτα αύξανε σημαντικά τον χρόνο ροής 6 ώρες έπειτα από την κατανάλωσή της. Η δράση αυτή παρατηρήθηκε σε άνδρες και γυναίκες, και πιθανώς οφείλεται σε μεταβολίτες που παράγονται στον οργανισμό μετά την κατανάλωση φλαβονολών.
«Το κακάο αποτελεί πλούσια πηγή φλαβονολών και ξέραμε ήδη ότι οι φλαβονόλες εμποδίζουν την συγκόλληση των αιμοπεταλίων», εξήγησε η δρ ντε Ρόος. «Δεν ξέραμε, όμως, πως ακριβώς γίνεται αυτό. Είναι πολύ ενδιαφέρον που βλέπουμε ότι οι φλαβονόλες επηρεάζουν με διαφορετικό τρόπο άνδρες και γυναίκες».
Εν τούτοις, η αντιθρομβωτική δράση των φλαβονολών φθίνει πολύ γρήγορα. Η μελέτη έδειξε πως μέσα σε περίπου δύο μέρες τα οφέλη τους παύουν να υπάρχουν, γι’ αυτό και οι ερευνητές εκτιμούν πως για να τα αποκομίσει κάποιος πρέπει να τρώει καθημερινά λίγη μαύρη σοκολάτα με υψηλή περιεκτικότητα σε στερεά κακάο.

tanea.gr

ΖΙΖΕΛ Πώς είναι χωρίς μακιγιάζ η ντίβα της πασαρέλας


Η Gisele με "όπλα" της, την εκθαμβωτική ομορφιά και το καλλίγραμμο κορμί της, έχει καταφέρει να θεωρείται μια από τις πιο ποθητές γυναίκες του πλανήτη. 

Αποτελεί ανεκπλήρωτο όνειρο των ανδρών, ενώ έχει την ικανότητα να μετατρέπεται από αισθησιακό θηλυκό σε ναζιάρα γατούλα. 

Πώς όμως είναι το διάσημο μοντέλο χωρίς ίχνος μακιγιάζ; Αυτή τη φορά θα σας απογοητεύσουμε, καθώς η πραγματική της εικόνα είναι παρόμοια με εκείνη που αντικρίζουμε στα περιοδικά. 

Σαν μια πορσελάνινη κούκλα είναι η ντίβα της πασαρέλας, αφού κανένα ίχνος ρυτίδας δεν υπάρχει στο πρόσωπό της. Μόνο κάποιες φακίδες έχουν κάνει την εμφάνισή τους, που τονίζουν όμως το natural λουκ της. 

Πολλές γυναίκες θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση της, μιας και η ιέρεια της ομορφιάς έχει καταφέρει να κάνει φίλος της, το χρόνο!


Οι αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων ζούνε περισσότερο

Περισσότερο από τους κοινούς θνητούς ζουν οι αθλητές που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με μια... νέα ανάλυση ζουν κατά μέσον όρο 2,8 χρόνια περισσότερα, ωστόσο, και πάλι αυτό εξαρτάται και από το άθλημα στο οποίο αγωνίζονται.

Για παράδειγμα οι αθλητές που ασχολούνται με αθλήματα στα οποία δεν έρχονται σε επαφή με άλλους παίκτες (όπως η ποδηλασία, η κωπηλασία και το τένις) απολαμβάνουν τα περισσότερα και καλύτερα χρόνια ζωής. 

Οι δύο καθηγητές Δημόσιας Υγείας, Στήβεν Μπλερ από το πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας και Άντριαν Μπάουμαν από το πανεπιστήμιο του Σίδνεϋ, που υπογράφουν τη νέα ανάλυση, κατέληξαν στα συμπεράσματά τους εξετάζοντας σε συνδυασμό μεταξύ τους δύο προγενέστερες μελέτες για τους αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων. 

Οι μελέτες είχαν καταγράψει το προσδόκιμο επιβίωσης και την υγεία 25.000 αθλητών οι οποίοι είχαν αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες από το 1896 και μετά. 

Όσοι συμμετείχαν σε αθλήματα επαφής όπως το μποξ είχαν το μικρότερο όφελος, ενώ το μεγαλύτερο αποκόμισαν οι ποδηλάτες και οι κωπηλάτες. 

Ακόμα, όμως, και όσοι είχαν αγωνιστεί σε μέτριας εντάσεως αθλήματα, όπως το γκολφ, είχαν καλύτερη υγεία και έζησαν περισσότερο. 

Οι ειδικοί αποδίδουν τα οφέλη αυτά στον υγιεινό τρόπο ζωής που υιοθετούν οι αθλητές που μπαίνουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και στις αυξημένες οικονομικές απολαβές που κατά κανόνα συνοδεύουν τις επιτυχίες στον αθλητισμό.

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να είναι κάποιος αθλητής επιπέδου Ολυμπιακών Αγώνων για να ωφεληθεί. Όπως επισημαίνουν οι καθηγητές, προγενέστερες μελέτες έχουν δείξει ότι έστω 150 λεπτά φυσικής δραστηριότητας την εβδομάδα, ακόμα κι αν πρόκειται για περπάτημα με ταχύ βήμα, μπορεί να χαρίσουν χρόνια στη ζωή.



Ρόδος: Την δάγκωσαν όταν ζήτησε απόδειξη σε μαγαζί με κινέζικα!

Μια απίστευτη είδηση από την Ρόδο έχει προκαλέσει αίσθηση.


Ελληνίδα κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από δυο εργαζόμενες σε μαγαζί με κινέζικα ρούχα, που δεν δίστασαν να την χτυπήσουν και να την δαγκώσουν όταν τους ζήτησε απόδειξη για αγορές που είχε κάνει.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η Ελληνίδα, το βράδυ της 21ης Δεκεμβρίου, μετά τις αγορές που έκανε στο μαγαζί με τα κινέζικα, ζήτησε απόδειξη. Οι Κινέζες αρνήθηκαν να της τη δώσουν και όταν εκείνη επέμεινε, της επιτέθηκαν με μανία, χτυπώντας και δαγκώνοντάς την.

Ωστόσο όταν το ίδιο βράδυ, οι εμπλεκόμενες πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, περιέγραψαν διαφορετικές εκδοχές της ιστορίας: οι Κινέζες ισχυρίστηκαν ότι η πελάτισσα ήθελε να φύγει από το μαγαζί χωρίς να πληρώσει, ενώ η Ελληνίδα είπε ότι οι υπάλληλοι δεν της έδιναν απόδειξη παρά την επιμονή της.

Πάντως καμία από τις εμπλεκόμενες δεν προχώρησε σε μήνυση.


Φονική επίθεση από 700 εργάτες - Έκαψαν ζωντανό το αφεντικό τους και τη σύζυγό του

Ινδία

Εκατοντάδες εξαγριωμένοι εργάτες σε φυτεία τσαγιού όρμησαν στο μπάνγκαλοου του αφεντικού τους και τον έκαψαν ζωντανό μαζί με τη σύζυγό του, καθώς και τα δυο τους αυτοκίνητα. 

Το περιστατικό σημειώθηκε στο κρατίδιο Άσαμ, το βράδυ της Τετάρτης, και τα απανθρακωμένα πτώματα εντοπίστηκαν αργότερα μέσα στα αποκαϊδια.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί μόνο τρία άτομα. Σύμφωνα με την αστυνομία, αφορμή για την φονική επίθεση ήταν το αίτημα του προϊστάμενου προς ορισμένους εργάτες να φύγουν από τα καταλύματά τους. 
Η μεταξύ τους διαμάχη συνεχιζόταν εδώ και δυο εβδομάδες, ενώ ο εν λόγω υπεύθυνος είχε έρθει και στο παρελθόν αντιμέτωπος με διαμαρτυρίες από εργάτες, σε άλλη φυτεία του.

Τότε, οι εργαζόμενοι είχαν βάλει φωτιά σε εργοστάσιο τσαγιού κοντά στην πρωτεύουσα του κρατιδίου Άσαμ, αφότου είχε πυροβολήσει εναντίον του πλήθους που είχε συγκεντρωθεί κοντά στο σπίτι του σε ένδειξη διαμαρτυρίας για μια επίθεση που φέρεται να είχε γίνει εναντίον μιας γυναίκας.

http://www.newsit.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger