E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σφακιανακης: H Χρυση Αυγη μπηκε στη Βουλη με αποφαση του λαου - Να το σεβαστειτε

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012


Μετά τον Πέτρο Γαϊτάνο άλλος ένας τραγουδιστής τοποθετήθηκε υπέρ της Χρυσής Αυγής. Αυτή τη φορά ήταν ο Νότης Σφακιανάκης.
Καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, μεταξύ άλλων, ο κ. Σφακιανάκης πήρε θέση και για το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου.
«Η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή είναι απόφαση του ελληνικού λαού και πρέπει να τη σεβαστείτε», είπε αρχικά ο τραγουδιστής και συνέχισε «δικαιολογώντας» τις πρόσφατες ενέργειες μελών και βουλευτών του κόμματος σε Ράφηνα και Μεσολόγγι, όταν έσπασαν πά: «Η Χρυσή Αυγή δεν σπάει κανένα στο ξύλο. Σπάνε τους πάγκους σε όποιον δεν έχει άδεια, Μπορεί να πάρουν τα προϊόντα και να τα δώσουν σε φτωχές οικογένειες. Μια χαρά... ».
«Εδώ και πολλά χρόνια φωνάζω ότι το πρόβλημα στην Ελλάδα θα προέρχεται από ανθρώπους οι οποίοι ήρθαν λαθραία στην Ελλάδα, με τέτοια συχνότητα που κάποια στιγμή θα είμαστε μειονότητα» κατέληξε ο Νότης Σφακιανάκης.
Ο τραγουδιστής μίλησε και για την οικονομική κρίση που περνά η χώρα και τη γενικότερη δυσπραγία που επικρατεί στην Ευρώπη: «Όλο αυτό είναι ένα σχέδιο. Βρισκόμαστε προ των πυλών της παγκόσμιας δικτατορίας. Αύριο... Εγώ προσωπικά το φωνάζω εδώ και πάρα πολλά χρόνια» και συνέχισε λέγοντας πως «τώρα πια έρχεται το τέλος. Από αύριο θα είμαστε αναγκασμένοι όλοι να δίνουμε λογαριασμό για το ότι αναπνεύσαμε σε κάποιους που έχουν αυτό το νταηλίκι».

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger