E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Γιαννενα: Δεν τον εντυπωσιασε η καλη της φωνη - Το ονειρο της ''πιστας'' οδηγουσε στην πορνεια!

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012



Πίστευε στη φωνή της και όταν της ήρθε η πρόταση, θεώρησε ότι θα κάνει το μεγάλο της όνειρο πραγματικότητα - Η συνέχεια όμως δεν ήταν αυτή που περίμενε...

Πρωταγωνίστρια και θύμα της υπόθεσης, μια 21χρονη Αλβανή, που δέχθηκε πρόταση να έρθει στην Ελλάδα από 38χρονο οικογενειακό της φίλο. Της είπε ότι με τις διασυνδέσεις του στην Αθήνα, θα την έβαζε να τραγουδήσει σε νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας και... κάπως έτσι θα έλυνε μια για πάντα το οικονομικό της πρόβλημα.

Τόσο η κοπέλα όσο και η οικογένειά της δέχθηκαν και παρά το γεγονός ότι δεν είχε διαβατήριο, πείστηκε να περάσει παράνομα την ελληνοαλβανική μεθόριο και να τον συναντήσει σε απόμερο σημείο. Εκεί, ο 38χρονος την παρέλαβε με το αυτοκίνητό του και την εφοδίασε με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα των ρουμανικών αρχών!

Το αυτοκίνητο όμως, έπεσε σε μπλόκο στο Καλπάκι Ιωαννίνων και γρήγορα έλαμψε η αλήθεια και οι πραγματικές προθέσεις του Αλβανού. Όπως διαπιστώθηκε ο 38χρονος είναι μέλος κυκλώματος μαστροπών που παρασύρουν νεαρές αλλοδαπές στην Ελλάδα με σκοπό την προώθησή τους στην πορνεία! 

Ο 38χρονος αναμένεται να οδηγθεί εντός της ημέρας στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. Η 21χρονη κρατείται σε αστυνομικό τμήμα και αναμένεται να απελαθεί...


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger