Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Προσπαθησε να τον δολοφονησει με το τεραστιο στηθος της!

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012




Τα δικαστήρια πολλές φορές καλούνται να εκδικάσουν περίεργες ιστορίες. Σε μία απ' αυτές ο Tim κατηγορεί την φίλη του Franziska Sab ότι προσπάθησε να τον σκοτώσει με το ...στήθος της!

Όλα συνέβησαν το μήνα Μάιο. "Ήμασταν καλοί στο σεξ», λέει ο Tim στη Daily Mail. "Φιλούσα το τεράστιο στήθος της Franziska, όταν ξαφνικά αυτή έπιασε το κεφάλι μου και το έσπρωξε βίαια ανάμεσα στα στήθη της. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω". "Με πολύ κόπο κατάφερα να φωνάξω για βοήθεια και κάποιοι γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία που επενέβει και με έσωσε. Σύμφωνα με τον Τιμ, είναι απολύτως κατανοητό γιατί η φίλη του με το τεράστιο στήθος της προσπάθησε να τον σκοτώσει: . «Η σχέση μας περνούσε κρίση, αλλά στο κρεβάτι ήταν ακόμα καλή. Όταν μετακομίσαμε Γερμανία η Franziska άρχισε να ζηλεύει και επιπρόσθετα δεν μπορούσε να βρει μια μόνιμη εργασία. Ήταν σαφές ότι ήθελε να με σκοτώσει, ήθελε να πεθάνω από ασφυξία ανάμεσα στα στήθη της". Η Franziska από την πλευρά της υποστηρίζει ότι δεν ισχύει τίποτα τέτοιο. Σύμφωνα με την ίδια, ήταν απλά ένα σεξουαλικό παιχνίδι όταν οTim ξαφνικά έπαθε υστερία. 



Τώρα εναπόκειται στο δικαστήριο να αποφασίσει ποιος λέει την αλήθεια, το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για μια πολύ περίεργη υπόθεση.

Πορνοσταρ εβγαλε τη μητερα της στη δουλεια!

Υπάρχει μια Μrs Robinson πιο... εξελιγμένη από αυτήν στην ταινία «Ο Πρωτάρης»

 με τον Ντάστιν Χόφμαν. Είναι η Mia Robinson, η μητέρα της Αυστραλιανής πορνοστάρ που όπως φαίνεται ζήλεψε τις δόξες της κόρης της. Και εκείνη, τι να κάνει, την πήρε στη δουλειά.

Είναι γνωστό ότι η σχέση μητέρας – κόρης είναι στενή. Κάποιες μητέρες όμως είναι πιο κοντά στις κόρες τους από άλλες.

Η Αυστραλή Mia Robinson και η κόρη της Kiki Vidis είναι τόσο αγαπημένες που αποφάσισαν να ενωθούν και επαγγελματικά, κάνοντας μαζί ένα σόου που απευθύνεται μόνο σε ενήλικες.
Αλλά ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή. Η Kiki Vidis είναι γνωστή πρωταγωνίστρια σε ταινίες ενηλίκων στη χώρα της. Ξεκίνησε τη δουλειά της στα 18 της όταν παρακολούθησε τηνadult version των Πειρατών της Καραϊβικής. Από τότε έχει συμμετάσχει σε περίπουπενήντα, ενώ πρόσφατα άνοιξε και δική της εταιρεία παραγωγής.

Πριν από λίγα χρόνια σύστησε στην ερωτική βιομηχανία και τη μητέρα της. «Με είχαν ρωτήσει από πού πήρα το σώμα μου, κι εγώ τους είπα από τη μητέρα μου», θυμάται η κόρη. «Τότε θέλησαν να την γνωρίσουν». Και κάπως έτσι έπιασε δουλειά και η μάνα sto χώρο της προώθησης ερωτικών ταινιών ενώ συχνά εμφανίζονται σε strip clubs όπου κάνουν το δικό τους σόου. «Είμαι ένας συνηθισμένος άνθρωπος, εργάζομαι 9 με 5 από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και μετά, περιστασιακά, κάνω ένα σόου μαζί με την κόρη μου. Κι αυτό είναι λίγο ασυνήθιστο, υποθέτω. Κάποιοι άνθρωποι έχουν περίεργη εντύπωση γι’ αυτό που κάνουμε στο νούμερό μας, όμως η αλήθεια είναι πως ό,τι γίνεται γίνεται με χιούμορ και δεν ξεπερνάμε κανένα όριο», λέει η κυρία Robinson.

Οι δύο γυναίκες θα παρουσιάσουν ζωντανά το σόου τους για πρώτη φορά δημοσίως στην έκθεσηErotica Expo που γίνεται αυτές τις ημέρες στο Βόρειο Πάλμεστρον της Νέας Ζηλανδίας.

Γεννηθηκε ο πρωτος ανθρωπος που θα ζησει 150 χρονια!


Μια συνταρακτική αποκάλυψη ενός Βρετανού επιστήμονα έρχεται να ταράξει τα νερά της σύγχρονης ιατρικής επιστήμης και ειδικότερα της Γενετικής Μηχανικής. Εάν οι προβλέψεις του Aubrey de Grey επαληθευτούν, τότε ο πρώτος άνθρωπος που θα ζήσει για να δει τα 150α γενέθλιά του, έχει ήδη γεννηθεί.Και μάλιστα, ο πρώτος άνθρωπος που θα ζήσει για μία χιλιετία θα είναι κατά μόλις 20 χρόνια νεώτερός του!


Ο ιατρός-γεροντολόγος και επικεφαλής ενός επιστημονικού ιδρύματος, αφιερωμένου στην έρευνα για τη μακροζωία, δόκτωρ de Grey, εκτιμά ότι οι γιατροί της εποχής του θα έχουν όλα τα απαιτούμενα εργαλεία, προκειμένου να «θεραπεύσουν» τη γήρανση, εξαλείφοντας ασθένειες που έρχονται ως συνέπεια αυτής και επεκτείνοντας το προσδόκιμο ζωής επ’ αόριστον.



«Θα έλεγα ότι έχουμε 50-50 πιθανότητες να φέρουμε τη γήρανση σε ένα, όπως θα το αποκαλούσα, αποφασιστικό επίπεδο ιατρικού ελέγχου μέσα στα επόμενα 25 περίπου χρόνια», δηλώνει ο δρ. de Grey κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, λίγο προτού πραγματοποιήσει μια διάλεξη στο Βασιλικό Ινστιτούτο Επιστήμης της Βρετανίας.



«Και αυτό που εννοώ είναι ο ίδιος ακριβώς τύπος ιατρικού ελέγχου που έχουμε ενάντια στις πιο μολυσματικές ασθένειες της εποχής μας», προσθέτει ο Βρετανός καθηγητής.



Ο de Grey φαντάζεται μια εποχή, όταν ο άνθρωπος θα επισκέπτεται τον θεράποντα γιατρό του για μια τακτική «συντήρηση», η οποία, μέχρι τότε, θα περιλαμβάνει γονιδιακές και βλαστοκυτταρικές θεραπείες, αναζωογόνηση του ανοσοποιητικού συστήματος και μια σειρά από άλλες προηγμένες ιατρικές τεχνικές που θα τον διατηρούν σε καλή φόρμα.


xorisoria.org

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ! ΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ηταν ο Φινος, ο ιδρυτης της Φινος Φιλμ


Οι ταινίες του μεγάλωσαν και συνεχίζουν να μεγαλώνουν ολόκληρες γενιές Ελλήνων. Ποιος ήταν όμως πίσω από την εταιρία παραγωγής της Φίνος Φιλμ; Πώς ήταν στα αλήθεια ο Φιλοποίμην Φίνος; Δείτε τον σε φωτογραφίες.


Πάντοτε κουβαλούσε πάνω του ένα κατσαβίδι και του άρεσε να διορθώνει τα μηχανήματα των στούντιο, εξού και το παρατσούκλι, που κόλλησε από συνεργάτες και φίλους του ο Φιλοποίμην Φίνος, "κατσαβιδάκιας". Ο "πατριάρχης" του ελληνικού σινεμά, ακολουθεί το παιδικό του όνειρο, εκείνο που έχτισε μέσα στο καμαράκι προβολής του Αλκαζάρ, στον σταθμό Λαρίσης. Ξεκινάει την καριέρα του το 1939 ιδρύοντας στο Καλαμάκι τα "Ελληνικά Κινηματογραφικά Στούντιο". Έκτοτε έγραψε τεράστια ιστορία!


Με τη Ζωή Λάσκαρη, μια από τις πρωταγωνίστριές του

Μπορεις να ξεχωρισεις τη... γυμνη γυναικα;




Το γυναικείο σώμα είναι έργο τέχνης! Για τον Αμερικανό ζωγράφο Κρεγκ Τρέισι (Craig Tracy) αυτό δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη αλήθεια, αφού ο αγαπημένος του καμβάς είναι το ίδιο το γυναικείο σώμα... στην κυριολεξία!

Με την πρώτη ματιά αυτά τα πολύχρωμα τοπία μοιάζουν απλώς ελαιοτυπίες πάνω σε καμβά. Κοιτάζοντας πιο προσεκτικά μπορούμε να εντοπίσουμε γυναικεία σώματα να αναδύονται μέσα από τη ζωγραφική.Βουνά, λόφοι, ζώα και λουλούδια είναι ζωγραφισμένα πάνω σε καλλίγραμμα κορμιά μοντέλων, τα οποία ποζάρουν ολόγυμνα για τον καλλιτέχνη, δημιουργώντας μια υπέροχη «ζωντανή» τέχνη ψευδαισθήσεων.

Από τα πιο προβεβλημένα έργα του καλλιτέχνη είναι μια λευκή τίγρης, για την οποία χρειάστηκε να ζωγραφίσει πάνω σε τρία γυμνά μοντέλα - ένα για κάθε μάτι και ένα στο κέντρο για τη μουσούδα(!)
Ο 44χρονος δημιουργός από τη Νέα Ορλεάνη ξοδεύει πολλές ώρες και κόπο ζωγραφίζοντας με κάθε λεπτομέρεια πάνω στις γυμνές γυναικείες καμπύλες.
Ισχυρίζεται ότι δεν δυσκολεύεται καθόλου να βρει μοντέλα να του ποζάρουν και ότι οι φιλενάδες του δεν ζηλεύουν καθόλου τη συναναστροφή του με τόσα πολλά γυμνά γυναικεία σώματα!
Ο Κρεγκ χρησιμοποιεί ειδικά χρώματα, φιλικά στο ανθρώπινο δέρμα, ενώ δηλώνει ότι έχει ζωγραφίσει στο σύνολο τουλάχιστον 400 σώματα - μεταξύ αυτών προκλητικές χορεύτριες στο καρναβάλι του Ρίο Ντε Τζανέιρο.
Περισσότερη «ζωντανή τέχνη» στο http://www.craigtracy.com 

Η γκαφα του αιωνα: Απερριψε τους Beatles!



Σήμερα θεωρούνται ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα στην ιστορία της μουσικής. Και όμως, πριν από 50 χρόνια, κάποιος τόλμησε να απορρίψει τους Beatles. Και όμως, έγινε…
Για περίπου μια δεκαετία κυριάρχησαν στα charts και στις καρδιές των φίλων της μουσικής. Ο ενθουσιασμός, το ταλέντο τους, η εμφάνισή τους, αλλά και αυτός οφρέσκος ήχος τους ήταν αρκετά στοιχεία να για δημιουργήσουν μια μανία, η οποία δεν ξεθώριασε και στο πέρασμα του χρόνου, καθώς ακόμα και σήμερα όλοι τους ξέρουν και ακούν κομμάτια των Beatles.
Και κοιτώντας την ιστορία, αλλά και την επιτυχία τους είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην τους άρεσε η μαγική τετράδα από το Λίβερπουλ. Και όμως μην βάζεις στοίχημα. Το 1962, τότε που οι Τζον, Πολ, Τζορτζ και Ρίνγκο ήταν ακόμα πιτσιρικάδες, γνώρισαν την απόρριψη.




Πιο συγκεκριμένα το μεγάλο αφεντικό της Decca Records, ο Ντικ Ρόου, ακούγοντας το ντέμο τους, δεν δέχθηκε να τους κάνει συμβόλαιο και να κυκλοφορήσει τον δίσκο τους, θεωρώντας ότι τα κιθαριστικά συγκροτήματα είναι μια μόδα που θα περάσει. Και τώρα 50 χρόνια μετά βρέθηκε το «ντέμο της απόρριψης», που περιέχει 10 διασκευές που είχαν κάνει τότε οι Beatles και ετοιμάζεται να βγει σε δημοπρασία με τιμή έναρξης τις 30.000 λίρες.
Αν ζούσε σήμερα, είμαι σίγουρος ότι ο Ντικ Ρόου θα ήταν ο πρώτος που θα έτρεχε να το αγοράσει. Το επίμαχο demo περιείχε τα τραγούδια:
  • «Like Dreamers Do» (Lennon–McCartney)
  • «Money (That’s What I Want)» (Gordy/Bradford)
  • «Till There Was You» (Meredith Willson)
  • «The Sheik of Araby» (Smith/Wheeler/Snyder)
  • «To Know Her Is to Love Her» (Phil Spector)
  • «Take Good Care of My Baby» (King/Goffin) (not released)
  • «Memphis, Tennessee» (Chuck Berry) (not released)
  • «Sure to Fall (In Love with You)» (Cantrell/Claunch/Perkins) (not released)
  • «Hello Little Girl» (Lennon–McCartney)
  • «Three Cool Cats» (Leiber/Stoller)
  • «Crying, Waiting, Hoping» (Buddy Holly) (not released)
  • «Love of the Loved» (Lennon–McCartney) (not released)
  • «September in the Rain» (Warren/Dubin) (not released)
  • «Bésame Mucho» (Consuelo Velázquez)
  • «Searchin’» (Leiber/Stoller)

http://www.pkool.gr

Οταν οι χορευτικες ικανοτητες ξεπερνουν την ανθρωπινη φυση (βιντεο)


Όσο απίστευτο κι αν σας φανεί, το παρακάτω βίντεο με τίτλο «ILLUSION OF CHOICE» δεν έχει υποστεί κανενός είδους ψηφιακή επεξεργασία, ούτε καν slow motion. 
Θαυμάστε…



Η φωτογραφια που κανει το γυρο του Διαδικτυου !!! ( Ρε μπας και ζουμε σε αλλη Χωρα)



































Το χωριο των θαυματων




Φανταστείτε ένα μέρος όπου όλοι οι κάτοικοι δικαιούνται δωρεάν σπίτι, δωρεάν αυτοκίνητο, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και μαζί με αυτά μερίδιο από τα κέρδη του συνόλου – μερίδιο που φτάνει και στα 120.000 ευρώ τον χρόνο.



Ταξιδέψτε τώρα νοερά στην Ανατολική Κίνα, κοντά στη Σαγκάη. Γιατί εκεί ακριβώς βρίσκεται το εν λόγω «φανταστικό» μέρος, το «χωριό των καθημερινών θαυμάτων» Ουασί (Huaxi).

Δεν είναι περισσότερο από ένα τετραγωνικό χιλιόμετρο σε έκταση. Το επισκέπτονται όμως περίπου δύο εκατομμύρια τουρίστες τον χρόνο. Είναι ο τόπος όπου έρχονται οι Κινέζοι να μάθουν πώς να γίνουν πλούσιοι. Σε μια περίοδο όπου ο υπόλοιπος κόσμος, αλλά και το μεγαλύτερο κομμάτι της Κίνας προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με την οικονομική επιβράδυνση, το Ουασί μοιάζει με ένα παράλληλο σύμπαν. Πρόσφατα απέκτησε έναν ουρανοξύστη ύψους 328 μέτρων, με μια χρυσή μπάλα στην κορυφή, αγάλματα ζώων από χρυσό και ασήμι στο εσωτερικό και μάρμαρο με φύλλα χρυσού για πάτωμα∙ κοιτάζοντας από τον 60ό όροφο βλέπει κανείς παραταγμένες βίλες και πολυτελή αυτοκίνητα∙ διακρίνει επίσης μια ρεπλίκα της Αψίδας του Θριάμβου, μία της Οπερας του Σίδνεϊ και μία του Σινικού Τείχους: όλες εικόνες που επιτείνουν αυτή την αίσθηση.


Το Ουασί, ένα «πρότυπο σοσιαλιστικό χωριό», ιδρύθηκε το 1961 από τον τοπικό γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Βου Ρενμπάο. Ο Βου ήθελε, και κατάφερε, να μετατρέψει μια φτωχή αγροτική κοινότητα σε πάμπλουτη κοινότητα, οικοδομημένη στην ευφυή υιοθέτηση σύγχρονων μεθόδων αγροτοβιομηχανίας, με την ακόλουθη επέκταση της οικονομικής δραστηριότητας σε χαλυβουργεία, εταιρείες υλικοτεχνικής υποστήριξης και υφαντουργεία. Το χωριό μπήκε στο χρηματιστήριο το 1998 και έχει γίνει σήμερα με το σπαθί του μια μεγάλη επιχείρηση. Οι θυγατρικές του εξάγουν σε περισσότερες από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Αφρικανος Σαμανος αιωρειται κατα τη διαρκεια τελετουργιας της φυλης του!


Ψυχική δύναμη η….ένα ακόμη τρίκ;


Αυτή η περιοχή αφιερώνεται στην Αποκάλυψη των πιο ασυνήθιστων, αμφιλεγόμενων και απίστευτων ιστοριών. Αυτές είναι πραγματικές ιστορίες από πραγματικούς ανθρώπους. Αλλά αφήνουμε τον αναγνώστη να αποφασίσει. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αν ανοίξετε το μυαλό σας και ξεχάστε ότι νομίζετε ότι ξέρετε για τον κόσμο για μια στιγμή, θα αισθάνεστε πραγματικά διάφορα για την ζωή στη Γη μετά από τις σκέψεις που σας θέτουμε. Απολαύσετε την περιπέτεια ενώ ανοίγετε και την επίτευξη του εφικτού στο μυαλό σας.



http://www.to-kounavi.blogspot.gr

Ενα κρυπτογραφημενο μηνυμα που δεν "σπαει" με τιποτα!


Οι ειδικοί επί των μυστικών κωδίκων της Βρετανίας απηύθυναν έκκληση για βοήθεια προς τους επιζώντες συναδέλφους τους του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.


Προσπαθούν εδώ και εβδομάδες να αποκωδικοποιήσουν ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα της εποχής εκείνης που βρέθηκε 70 χρόνια μετά στερεωμένο στο πόδι ενός νεκρού ταχυδρομικού περιστεριού, ο σκελετός του οποίου βρέθηκε σε καμινάδα στο Σάρεϊ κατά τη διάρκεια εργασιών ανακαίνισης.

Μαζί με διάφορα σκουπίδια ο ιδιοκτήτης του σπιτιού βρήκε τα υπολείμματα του σκελετού του ταχυδρομικού περιστεριού. Στο πόδι του ήταν προσαρμοσμένη μία κόκκινη μεταλλική κάψουλα που περιείχε ένα σημείωμα σε λεπτό χαρτί με τίτλο " Pigeon Service" (Υπηρεσία Ταχυδρομικών Περιστεριών) και την αναγραφή 27 μπλοκ κωδικών.

Οι αποκρυπτογράφοι του Κέντρου Επικοινωνιών της Κυβέρνησης (CGHQ), μίας μυστικής υπηρεσίας παρακολουθήσεων που κατά τη διάρκεια του πολέμου μεγαλούργησε στο σπάσιμο των ναζιστικών κωδίκων , παραιτήθηκαν από την προσπάθεια εξιχνίασης του μυστηριώδους μηνύματος, παραδεχόμενοι ότι οι υπολογιστές τους απέτυχαν.

"Αυτό το είδος των μηνυμάτων που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ήταν κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε μόνο ο αποστολέας και ο παραλήπτης να είναι σε θέση να τα αποκρυπτογραφήσουν", δήλωσε ένας ιστορικός του CGHQ, γνωστός με το όνομα "Τόνι".

"Αν δεν βρούμε περισσότερες πληροφορίες για το ποιος έστειλε το μήνυμα και για ποιον προοριζόταν, δεν θα ανακαλύψουμε σε ποιον κώδικα βασίζεται", πρόσθεσε.

"Η πιο χρήσιμη υπόθεση που λάβαμε από το κοινό είναι ότι, αφού το μήνυμα βρέθηκε σε καμινάδα, οι δύο πρώτες λέξεις θα είναι "Αγαπητέ Αγιε Βασίλη", είπε.

Το πιθανότερο είναι ότι το μήνυμα εστάλη από στρατιωτική μονάδα στο μέσον μίας επιχείρησης στην Ευρώπη και ότι από τη στιγμή που βρισκόταν σε κίνηση δεν υπήρχε η δυνατότητα να σταματήσει και να θέσει σε λειτουργία τον μηχανισμό ασύρματης επικοινωνίας. Είναι πιθανόν ότι επρόκειτο για στρατιωτική άσκηση, ακόμη και για την απόβαση στη Νορμανδία.

Περί τα 250.000 ταχυδρομικά περιστέρια χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, κυρίως για να μεταφέρουν πληροφορίες ανάμεσα στην κατεχόμενη ηπειρωτική Ευρώπη και την Αγγλία.

Ο βρετανοί ειδικοί ελπίζουν ότι κάποιος από τους αποκρυπτογράφους της εποχής θα εμφανισθεί με μία χρήσιμη πληροφορία για το μήνυμα.

Διαφορετικά, το περιστέρι του Σάρεϊ θα πάρει το μυστικό μαζί του στον τάφο.

http://www.newsit.gr

ΕΜΑ ΣΤΟΟΥΝ Διερρευσε στο διαδικτυο ροζ βιντεο με τον πρωην της!


Η 24χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ, Έμα Στόουν (Emma Stone) σύμφωνα με πληροφορίες που αναπαράγονται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, έχει ένα... ένοχο παρελθόν, που βγήκε στην επιφάνεια!
Συγκεκριμένα, πριν γίνει διάσημη, είχε γυρίσει ένα "καυτό βίντεο" με τον τότε αγαπημένο της, που κυκλοφόρησε στο ίντερνετ...
Η πανέμορφη Έμα, που πρωταγωνίστησε στην ταινία Spider-Man, πριν γίνει σταρ και πριν γνωρίσει τον αγαπημένο της Άντριου Γκάρφιλντ (Andrew Garfield) όπως φαίνεται έπρεπε να είναι πιο προσεκτική...
Το ροζ βίντεο, το είχε στην κατοχή του μέχρι σήμερα ο πρώην της που ακόμα δηλώνει "τσιμπημένος" μαζί της.

http://www.radar.gr

Τα 14 λαθη που κανουμε με τα προφυλακτικα




Τα προφυλακτικά δεν μπορούν να αποτρέψουν τις ανεπιθύμητες κυήσεις ούτε τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, εάν δεν χρησιμοποιούνται σωστά. Δυστυχώς, μία νέα ανασκόπηση της ιατρικής βιβλιογραφίας αποκαλύπτει ότι τα λάθη με τα προφυλακτικά είναι πάρα πολύ συνηθισμένα.


Μερικά από τα πιο συχνά είναι η χρήση του προφυλακτικού μετά την έναρξη της συνουσίας ή η αφαίρεσή του πριν αυτή ολοκληρωθεί, αλλά και το ξετύλιγμά του πριν από την τοποθέτηση.Πολλοί άντρες εξάλλου το τοποθετούν με τρόπο που δεν αφήνει χώρο στην άκρη του για να χωρέσει το σπέρμα, ενώ άλλοι δεν το ελέγχουν πριν το βάλουν για να δουν εάν είναι γερό.



Αυτού του είδους τα λάθη αυξάνουν τον κίνδυνο διαρροής ή ρήξης του προφυλακτικού, σύμφωνα με την ανασκόπηση, η οποία δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Sexual Health».

«Η χρήση του προφυλακτικού είναι πολύ πιο πολύπλοκη απ’ ό,τι νομίζουμε και τα λάθη μόνο σπάνια δεν είναι», λέει ο ερευνητής δρ Ρίτσαρντ Κρόσμπι, καθηγητής και διευθυντής στο Τμήμα Συμπεριφορών Υγείας του Κολεγίου Δημοσίας Υγείας του Πανεπιστημίου του Κεντάκι.

Εάν το προφυλακτικό χρησιμοποιηθεί σωστά, είναι κατά 98% αποτελεσματικό στην αποφυγή μιας ανεπιθύμητης κύησης, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Τυπικά, όμως, τα ποσοστά ανεπιθύμητων κυήσεων με χρήση προφυλακτικού κυμαίνονται γύρω στο 15%.

Οι ερευνητές με επικεφαλής την δρα Στέφανι Σάντερς από το Ίδρυμα Μελέτη του Σεξ, του Φύλου & της Αναπαραγωγής Kinsey του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα, ανέλυσαν όλες τις μελέτες για τα λάθη με τα προφυλακτικά που έχουν διεξαχθεί από το 1995 έως σήμερα.

Συνολικά ήταν 50 μελέτες που είχαν διεξαχθεί σε 14 χώρες, με την πλειονότητα να έχουν πραγματοποιηθεί σε ΗΠΑ και Βρετανία.

Στις μελέτες συμμετείχαν διάφορες ομάδες εθελοντών, από παντρεμένους και εκδιδόμενες γυναίκες έως φοιτητές, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν πολλά και διαφορετικά λάθη.

Πριν την εκσπερμάτωση
Ένα από τα σημαντικότερα, όσον αφορά την προστατευτική δύναμη των προφυλακτικών, ήταν η χρήση τους μετά την έναρξη της συνουσίας και λίγο πριν από την εκσπερμάτωση – μία τακτική την οποία είπε πως ακολουθεί ποσοστό από 17% έως 51,1% των εθελοντών, αναλόγως με τη μελέτη.

Η τακτική αυτή ακυρώνει τη δύναμη του προφυλακτικού να προστατεύει από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, διότι ανταλλαγή σωματικών υγρών συμβαίνει καθ’ όλη τη διάρκεια του σεξ και όχι μόνο στη διάρκεια της εκσπερμάτωσης.

Πολυάριθμα ήταν τα λάθη και όσον αφορά την τοποθέτηση των προφυλακτικών. Ποσοστό έως 25,3% των ερωτηθέντων είπαν πως ξετυλίγουν το προφυλακτικό πριν το τοποθετήσουν στο πέος, αντί να το ξετυλίξουν πάνω του.

Σχεδόν οι μισοί εξάλλου είπαν πως το εφαρμόζουν δίχως να αφήνουν χώρο στην άκρη του για το σπέρμα. Επιπλέον, το 75% των ανδρών και το 82% των γυναικών είπαν πως ποτέ δεν ελέγχουν εάν το προφυλακτικό είναι γερό, πριν το χρησιμοποιήσουν.

Άλλα λάθη
Η μελέτη έδειξε ακόμα τα εξής:
* Το βγάζουν πρόωρα. Ποσοστό έως 44,7% των ερωτηθέντων στις μελέτες είπαν πως βγάζουν το προφυλακτικό πριν τελειώσει η συνουσία.

* Αφήνουν τον αέρα. Σχεδόν οι μισές γυναίκες (το 48,1%) και το 41,6% των ανδρών ανέφεραν πως δεν βγάζουν τον αέρα από την άκρη του προφυλακτικού.

* Γυρνάνε το μέσα έξω. Ποσοστό έως 30,4% των ερωτηθέντων είπαν ότι στη διάρκεια του σεξ βγάζουν το προφυλακτικό και γυρνάνε το μέσα-έξω πριν το ξανατοποθετήσουν.

* Δεν κρατάνε το προφυλακτικό. Η έξοδος του πέους έπειτα από την εκσπερμάτωση πρέπει να γίνεται με τον άντρα να κρατάει την βάση του προφυλακτικού, ώστε να μην του γλιστρήσει και υπάρξει διαρροή σπέρματος. Όπως, όμως, διαπιστώθηκε, αυτό δεν γίνεται σε ποσοστό έως 57% των περιπτώσεων.

* Δεν το ξετυλίγουν εντελώς. Το 11,2% των ανδρών αρχίζουν την ερωτική πράξη με μισοξετυλιγμένο το προφυλακτικό στο πέος τους.

* Το ανοίγουν με αιχμηρά αντικείμενα. Το 11,2% των ερωτηθέντων είπαν ότι ανοίγουν την συσκευασία του προφυλακτικού με ψαλιδάκια ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα, κινδυνεύοντας έτσι να το τρυπήσουν και να μην το δουν.

* Δεν χρησιμοποιούν λυπαντικό. Το 16% έως 25,8% ανδρών και γυναικών χρησιμοποιούν προφυλακτικό χωρίς λιπαντικό, αυξάνοντας τον κίνδυνο ρήξης.

* Χρησιμοποιούν λάθος λιπαντικό. Το 4,7% των ανδρών χρησιμοποιούν λιπαντικό με βάση το λάδι, το οποίο μπορεί να διαβρώσει το προφυλακτικό, αυξάνοντας τον κίνδυνο διαρροής.

* Ξαναχρησιμοποιούν το προφυλακτικό. Ποσοστό έως 3,3% των ερωτηθέντων είπαν ότι χρησιμοποιούν τουλάχιστον δύο φορές το προφυλακτικό σε κάθε σεξουαλική συνεύρεση.

* Λάθος συνθήκες φύλαξης. Ποσοστό έως 19,1% των ερωτηθέντων αποθηκεύουν τα προφυλακτικά σε συνθήκες εκτός των συστάσεων που αναγράφονται στις συσκευασίες τους.

Συνέπειες
Με όλ’ αυτά τα λάθη στη χρήση, μοιραία η νέα μελέτη αποκάλυψε πως είναι πολύ συνηθισμένα προβλήματα η ρήξη, η διαρροή και το γλίστρημα του προφυλακτικού:

* Ποσοστό έως 40,7% των ερωτηθέντων είπαν πως τους έχει συμβεί να σπάσει το προφυλακτικό στη διάρκεια του σεξ.

* Ποσοστό έως 19,3% των ερωτηθέντων είπαν πως έχει γλιστρήσει το προφυλακτικό στη διάρκεια του σεξ και έχει βγει από τη θέση του.

* Ποσοστό έως 7,6% των ανδρών και 12,5% των γυναικών είπαν πως τους έχει συμβεί να υπάρξει διαρροή σπέρματος από το προφυλακτικό.
πηγή:medinfo

Μαθε για τους δυο τελευταιους εναπομειναντες πραγματικους νιντζα.

Η εποχή των σογκούν και των σαμουράι στην Ιαπωνία έχει προ πολλού παρέλθει. Ωστόσο, η χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου μπορεί να περηφανεύεται για τους δύο τελευταίους εναπομείναντες πραγματικούς νίντζα.




Εξπέρ στις σκοτεινές τέχνες της κατασκοπείας και της σιωπηλής θανατηφόρας δράσης, οι νίντζα μεταβίβαζαν τις γνώσεις και ικανότητές τους από πατέρα σε γιο. Η αλυσίδα της παράδοσης όμως κλείνει εδώ, καθώς ο χαμός των δύο τελευταίων εκπροσώπων αυτής της πανάρχαιας τέχνης του να περνάς απαρατήρητος θα σηματοδοτήσει και το τέλος της.

Τους μίσθωναν οι ευγενείς σαμουράι πολεμιστές για να κατασκοπεύουν, να σαμποτάρουν και να σκοτώνουν, φορώντας σκουρόχρωμες στολές που τους επέτρεπαν να γίνονται ένα το σκοτάδι.

Μπορούσαν να σκαρφαλώνουν σε κάθετες επιφάνειες και να επιδίδονται σε απίθανες τακτικές, κατά τη διάρκεια αποστολών άκρως απόρρητων, για τις οποίες δεν υπάρχει κανένα επίσημο έγγραφο που να μαρτυρά τις μεθόδους και τα όπλα τους.

Παρ' όλα αυτά ήταν άνθρωποι που πόρρω απείχαν από το μοντέλο του υπερ-πολεμιστή που σφυρηλάτησαν οι εκατοντάδες γνωστές και άγνωστες κινηματογραφικές ταινίες, όπως λέει ο Καουακάμι, 21ος επικεφαλής της οικογένειας Μπαν, η οποία είναι μία από τις 53 οικογένειες που ίδρυσαν την φατρία των Κόκα νίντζα.

Κατά τον Καουακάμι, μηχανικό στο επάγγελμα που εκπαιδευόταν σύμφωνα με τις παραδοσιακές μεθόδους από μικρό παιδί, οι νίντζα διήγαν διπλό βίο, καθώς κατά τη διάρκεια της ημέρας εργάζονταν συνήθως ως πολεμιστές, αγρότες, χειροτέχνες και έμποροι. Πολλοί εξ αυτών έγιναν στη συνέχεια σαμουράι, συμβάλλοντας έτσι στο σταδιακό αφανισμό των νίντζα.

Ο έτερος τελευταίος πραγματικός νίντζα είνα ο 80χρονος Μασαάκι Χατσούμι, ο οποίος φέρεται να είναι ο τελευταίος αρχηγός μιας άλλης φατρίας με την ονομασία Τογκακούρε.

Κοινό σημείο και των δύο είναι η απόφασή τους να μην χρίσουν κανέναν διάδοχο επικεφαλής των φατριών τους, αφήνοντας μία γοητευτική παράδοση αιώνων να σβήσει...


Συγκλονισμενοι οι αρχαιολογοι λιποθυμησαν οταν βρηκαν «το βιβλιο των νεκρων»

Συγκλονισμένοι οι αρχαιολόγοι για τα τελευταία κομμάτια από το περίφημο «rw nw prt m hrw» του 1420 πΧ που ανακάλυψαν τυχαία σε ένα μουσείο του Κουΐνσλαντ. Το έψαχναν.... μανιωδώς έναν εδώ και έναν αιώνα γιατί πιστεύουν ότι έτσι θα λύσουν το μυστήριο της μετά θάνατον ζωής...Λιποθύμησε ο Αιγυπτιολόγος του Βρετανικού Μουσείου, Dr Τζον Τέιλορ, όταν κατάλαβε ότι είχε μπροστά του τα 100 κομμάτια που έλειπαν για την συμπλήρωση του Βιβλίου των Νεκρών το οποίο σύμφωνα με τον θρύλο περιλαμβάνει συλλογές από επωδούς και 200 μαγικές επικλήσεις για χρήση από τους νεκρούς στη μεταθανάτια ζωή. Πρόκειται ουσιαστικό για ένα εγχειρίδιο το οποίο θα καθοδηγήσει τους νεκρούς στις διάφορες δοκιμασίες που θα συναντούσαν πριν φθάσουν στον Κάτω Κόσμο (Ντουάτ).


Η πιο σκληρή δοκιμασία ήταν το ζύγισμα της ψυχής του νεκρού, που έκανε ο θεός Άνουβις. Η ψυχή ζυγιζόταν σε σχέση το Φτερό της Αλήθειας της θεάς Μά'ατ. Αν η καρδιά ήταν πιο ελαφριά από το φτερό, επιτρεπόταν να προχωρήσει στην επόμενη ζωή, αν όχι καταβροχθιζόταν από το τέρας Αμμίτ, ένα συνδυασμός κροκόδειλου, λιονταριού και ιπποπόταμου.
Τα νέα ευρήματα εκτιμάται ότι είναι οι τελευταίες σελίδες του πολύτιμου παπύρου ο οποίος λέγεται πως φτάνει τα 20 μέτρα μήκος και ανήκε στον υπεύθυνο για την κατασκευή του ναού του Άμμωνα, Αμενχοτέπ (ο οποίος ανακηρύχτηκε Φαραώ όσο ήταν ακόμα παιδί και βασίλεψε περίπου 39 χρόνια).


Τα υπόλοιπα κομμάτια του παπύρου βρίσκονται σε συλλογές σπουδαίων μουσείων του κόσμου, όπως το μουσείο Καλών Τεχνών της Βοστώνης και το ΜΕΤ της Νέας Υόρκης. Οι αρχαιολόγοι που τα μελετούν δεν έχουν απαντήσεις στα ερωτήματά τους για τη μεταθανάτια ζωή, κυρίως επειδή έλειπαν αυτά τα τελευταία μέρη του παπύρου.

Θα χρειαστούν
πολλά χρόνια ακόμη οι ειδικοί για να αποκρυπτογραφήσουν τη Βίβλο των Νεκρών αλλά εκτιμούν ότι υπάρχει πιθανότητα να βρεθούν απέναντι στη μεγαλύτερη ανακάλυψη των τελευταίων αιώνων: το μυστικό της αθανασίας της ψυχής.

http://www.aniwthoi.net

Αγριος καβγας επωνυμων! Πιαστηκαν στα χερια για μια γυναικα-Δειτε φωτο απο τον τραυματισμο τους!




Στο νοσοκομείο και στο αστυνομικό τμήμα κατέληξαν οι δύο άντρες που ενεπλάκησαν σε άγριο καβγά για μια γυναίκα.
Είναι πανέμορφη, είναι επιτυχημένη, ανήκει στο διεθνές star system, έχει μια κόρη και «σφάζονται» παλικάρια στην ποδιά της! Ο λόγος για τη Halle Berryκαι τους άντρες της, νυν και πρώην!
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...
Ο Gabriel Aubry, σύμφωνα με το TMZ, πρώην σύντροφος της Χολιγουντιανής ηθοποιού με την οποία έχει και διαμάχη για την κηδεμονία του παιδιού πήγε στο σπίτι της, την Ημέρα των Ευχαριστιών από το πρωί, απρόσκλητος, και είχε άγριες διαθέσεις.

Εκεί ήταν ο νυν εραστής και αρραβωνιαστικός της Halle Berry, Olivier Martinez, ο οποίος του είπε ότι πρέπει να σταματήσει τον αγώνα με την πρώην σύζυγό του για την κηδεμονία της κόρης τους και να τους αφήσει να προχωρήσουν με τη ζωή τους.
Αυτό στάθηκε αρκετό για να αρχίσει ένας άγριος καβγάς με τους δύο άντρες να χτυπιούνται και να ανταλλάζουν βρισιές στη γαλλική γλώσσα. Για καλή τύχη της ηθοποιού η κόρη τους δεν βρισκόταν στο σπίτι εκείνη την ώρα και δεν έζησε τις φωνές, τη βία και αυτή την άσχημη συμπεριφορά.

Η μάχη ήταν πολύ σφοδρή με αποτέλεσμα οι δύο άντρες να χρειαστεί να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες! Ο 46χρονος Olivier έχει σπάσει το χέρι του και έχει τραύματα στο λαιμό, ενώ ο 37χρονος Gabriel έχει σπάσει ένα πλευρό και έχει τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι.
Και οι δύο βρέθηκαν στο ίδιο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκαν για λίγες ώρες σε δωμάτια που τα χώριζαν μόνο λίγα μέτρα!
Στη συνέχεια ο Aubry συνελήφθη καθώς η πρώην του υπέβαλλε μήνυση για επίθεση, ενώ του απαγορεύτηκε να πλησιάσει την κόρη του και τη μητέρα της σε απόσταση κάτω των 100 μέτρων μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου.
http://www.gossip-tv.gr

Κλαιει… διαμαντια




Είστε από αυτούς που πιστεύουν ότι τα δάκρια μιας γυναίκας είναι πολύτιμα; Η Τζόντι Σμιθ (Jody Smith) από τη Βοστόνη μπορεί να το επιβεβαιώσει, καθώς τα δάκρια της περιέχουν «διαμαντένιους» κρυστάλλους!


Μη βιαστείτε όμως να τη ζηλέψετε…Η 35χρονή μητέρα και σύζυγος πάσχει από κυστίνωση, μια σπάνια κληρονομική ασθένεια που προκαλεί στον ανθρώπινο οργανισμό συσσώρευση κυστίνης, ενός οξέος που παίρνει μορφή μικροσκοπικών κρυστάλλων. Οι κρύσταλλοι συσσωρεύονται στην καρδιά και τους πνεύμονες ενώ «τρέχουν» από τα μάτια της κάθε φορά που δακρύζει, λάμποντας σαν ακριβά κοσμήματα.



«Ο γιατρός μου και ο άντρας μου λένε ότι οι κρύσταλλοι μοιάζουν με πανέμορφα διαμάντια, αλλά για μένα δυστυχώς είναι μια επώδυνη ενόχληση», δήλωσε η Τζόντι μιλώντας για πρώτη φορά δημοσίως για την ασθένειά της.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει βρεθεί θεραπεία γι’ αυτή την πραγματικά σπάνια ασθένεια, η οποία προσβάλει τη νεφρική λειτουργία των πασχόντων.

http://www.radar.gr

Προδοσια:ξεπουλησαν στην Τουρκια ολους τους χαρτες με τα μυστικα περασματα, απo την Τoυρκια προς την Ελλαδα μεσω Eβρου


(βλέπετε πουθενά την προβλεπόμενη 
στις διακρατικές συναντήσεις... ελληνική σημαία;;)
ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ ΟΖΑΛ (πρώην Πρωθυπουργός της Τουρκίας):

"Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες. Αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους από την από εδώ μεριά και να τελειώνουμε πια με αυτούς"

Προδοσία: ο πρώην υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φραγκούλης Φράγκος, μαζί με στρατιωτικούς διοικητές του ελληνικού στρατού, (και υπό την καθοδήγηση του ανθ-ελληνικού καθεστώτος, παρέδωσαν στις 10 Δεκεμβρίου 2010, όλους τους χάρτες με τα μυστικά περάσματα από την Τoυρκία στην Ελλάδα μέσω Έβρου στον Τούρκο ακόλουθο άμυνας.

____________

21 Δεκεμβρίου, 2010

Οι Έλληνες στρατιωτικοί διοικητές των συνοριακών φυλακίων Κήπων, Πυθίου και Καστανιών που βρίσκονται στον ποταμό Έβρο, παρέδωσαν στις 10 Δεκεμβρίου όλους τους χάρτες με τα μυστικά περάσματα από την Τoυρκία στην Ελλάδα μέσω Έβρου στον Τούρκο ακόλουθο άμυνας, αντισυνταγματάρχη Σουλεϊμάν Γιουκσέλ, εκπρόσωπο του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Τουρκίας.

Η απίστευτη αυτή παραχώρηση έγινε με σκοπό δήθεν να κλείσουν τα κενά στην συνοριακή γραμμή που επιτρέπουν σε οικονομικούς μετανάστες να μπουν από την Τουρκία στην Ελλάδα.

Η συμφωνία για την παραχώρηση αυτών των χαρτών με τα μυστικά περάσματα έγινε κατά την επίσκεψη του Έλληνα αρχηγού ΓΕΣ, αντιστράτηγου Φραγκούλη Φράγκου στην Άγκυρα και τη συνάντηση που είχε εκεί χερσαίων δυνάμεων της Τουρκίας στρατηγό Έρνταλ Τσεϊλάλογλου.

Η παράδοση αυτών των πολύ σημαντικών απόρρητων χαρτών γίνεται σε μία εποχή που η Τουρκία προμηθεύεται ειδικά οχήματα που μπορούν αν μετατραπούν σε γέφυρες για το πέρασμα δυνάμεων και τεθωρακισμένων από τον ποταμό Έβρο για την Ελλάδα.

Έτσι για μια ακόμα φορά η Ελλάδα υποκύπτει στις δήθεν προσπάθειες αντιμετώπισης των μεταναστών που έρχονται από την Τουρκία παραδίδοντας πολύ σημαντικούς χάρτες που αποκαλύπτουν τα μυστικά περάσματα στον ποταμό Έβρο.
________________

Να σημειωθεί ότι, από τη στιγμή που πρόδωσαν τον Ελληνικό λαό στους "γείτονες", το 2010 μπήκαν στην Ελλάδα από την Τουρκία 47.088 παράνομοι μετανάστες ενώ το 2011 σύμφωνα με τη Frontex, ο αριθμός των λαθρομεταναστών που πέρασαν τα χερσαία ελληνοτουρκικά σύνορα «ξεπέρασε τις 55.000, αύξηση της τάξης του 17% σε σύγκριση με το 2010».

Η τάση αυτή συνεχίζεται και το 2012. Το πρώτο τρίμηνο καταγράφηκε αύξηση που ξεπερνάει το 30% σε σύγκριση με το 2011, καθώς πέρασαν στο ελληνικόέδαφος

Την περασμένη χρονιά ο αριθμός των λαθρομεταναστών που πέρασαν τα χερσαία ελληνοτουρκικά σύνορα «ξεπέρασε τις 55.000, αύξηση της τάξης του 17% σε σύγκριση με το 2010» όπως σημειώνει και η Frontex

Η τάση αυτή συνεχίζεται και το 2012. Το πρώτο τρίμηνο καταγράφηκε αύξηση που ξεπερνάει το 30%, των παρανόμων μεταναστών που εισήλθαν στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας, σε σύγκριση με το 2011.

Για ποιό λόγο παρέδωσαν απόρρητους χάρτες υψίστης εθνικής ασφαλείας, σε χώρα που επιβουλεύεται την πατρίδα μας;



Νανα Καραγιαννη: Το τελευταιο ιατρικο ανακοινωθεν που μπορει να αλλαξει την ζωη της



Η περιπέτεια της Νανάς συνεχίζεται ...

Το ζόρι είναι μεγάλο, όπως και το στοίχημα όλων γύρω της, γιατρών συγγενών φίλων αλλά κυρίως της ίδιας να το κερδίσει. Η κατάσταση είναι δύσκολη καθώς τα έξοδα τρέχουν, δουλειά δεν υπάρχει και η παρουσιάστρια αναζητεί τρόπο να επιβιώσει. Την ίδια ώρα έχει αποφασίσει ν΄ακολουθήσει τη θεραπεία με όποιο κόστος.

Και το κάνει καθώς έχει καταλάβει πλέον την κρισιμότητα της κατάστασης. Ίσως το πιο σοβαρό κομμάτι της όλης προσπάθειας. Να καταλάβει η ίδια σε τι φάση είναι. Τα τελευταία νέα απο το Ιατρικό είναι πολύ καλά. Τόσο καλά που τόνωσαν ακόμη περισσότερο την ψυχολογία της.

Το σημαντικότερο ίσως κεφάλαιο της αποθεραπείας είναι η ψυχολογία. Οι γιατροί της έδωσαν την άδεια εγγράφως παρακαλώ, πώς είναι σε θέση και πάλι να εργαστεί.

Είναι σε θέση και πάλι να μπει στην παραγωγική διαδικασία.a Πέρα απο τα παραπάνω στο Ιατρικό ανακοινωθέν τόσο ο θεράποντας Ιατρός της κ.Αδαμίδης όσο και η ομάδα του γράφουν ότι η κατάσταση της ολοένα και βελτιώνεται και πώς μέσα σε ένα διάστημα έξι μηνών αν βεβαίως ακολουθήσει η Νανά την αγωγή, η εικόνα της θα είναι εντελώς διαφορετική. Επιτέλους. Επιτέλους και ένα καλό νέο!
http://www.tuned.gr

Lawless

O Gary Oldman και ο Tom Hardy ξανασυνεργάζονται μετά το “Tinker, Trailor, Soldier, Spy”,στο “Lawless”, την νέα ταινία του John Hillcoat (The Road, The Proposition). H υπόθεση έχει να κάνει με τρία αδέρφια που εκμεταλλεύονται το οικονομικό κραχ και αποφασίζουν να κάνουν λαθρεμπόριο ποτού την εποχή της ποτοαπαγόρευσης. Σύντομα όμως ένας μαφιόζος θα ζητήσει μερίδιο από τα κέρδη, ενώ ένας ομοσπονδιακός θα φτάσει στην πόλη τους με σκοπό να τους συλλάβει...


Σκηνοθεσία   :John Hillcoat

Σενάριο       :Nick Cave, Matt Bondurant
Πρωταγωνιστούν:Shia LaBeouf, Tom Hardy, Jason Clarke, Guy Pearce
Έτος παραγωγής:2012
IMDb User Rating : Βαθμολογία: 7.5/10 (26.071) 
IMDb Link        :www.imdb.com/title/tt1212450/
Είδος ταινίας:Crime | Drama

Ανεκδοτο: Τι πινεις και δεν μας δινεις;


Μία σαύρα περπατάει μέσα στο δάσος και ξαφνικά βλέπει σε ένα δέντρο ένα κοάλα να καπνίζει μπαφους.


"Τι κάνεις ρε συ εκεί πάνω;", ρωτάει η σαύρα.

"Στρίβω και πίνω μπaφους, θέλεις;", απαντάει το κοάλα.


Ανεβαίνει η σαύρα πάνω στο δέντρο, αρχίζουν στρίβουν, πίνουν, στρίβουν, πίνουν, σε κάποια στιγμή η σαύρα έχει γλαρώσει για τα καλά.

"Πάω να πιω λίγο νερό, γιατί κόλλησε το στόμα μου".

Πάει εκεί κοντά σε μία λιμνούλα και εκεί που σκύβει να πιει, έτσι ζαλισμένη που ήταν, πέφτει μέσα.

"Βοήθεια, βοήθεια, θα πνιγώ", αρχίζει να φωνάζει.

Την ακούει ένας κροκόδειλος, λέει "μακρινά ξαδέλφια είμαστε, ας την βοηθήσω".

Την βγάζει από το νερό, ευχαριστίες η σαύρα, την ρωτάει ο κροκόδειλος πώς βρέθηκε μέσα στο νερό.

"Να είμασταν με το κοάλα και πίναμε μπάφους, είχα κάνει κεφάλι, ζαλίστηκα και έπεσα".

"Μπάφους ε; Αχ και να΄χαμε έναν!", λέει ο κροκόδειλος.

"Μην ανησυχείς, αρκεί να πας στο κοάλα που είναι στο τάδε δέντρο".

Χαρούμενος ο κροκόδειλος, ξεκινάει, πάει στο δέντρο που του είπε η σαύρα και βλέπει το κοάλα να συνεχίζει να καπνίζει.

Το κοάλα τον βλέπει, γουρλώνει τα μάτια και του λέει:

"Καλά ρε μαλ@κα, ΠΟΣΟ νερό ήπιες;"

Προσπαθησε να τον δολοφονησει με οπλο το τεραστιο στηθος της!



Τα δικαστήρια πολλές φορές καλούνται να εκδικάσουν περίεργες ιστορίες. Σε μία απ' αυτές ο Tim κατηγορεί την φίλη του Franziska Sab ότι προσπάθησε να τον σκοτώσει με το ...στήθος της!


Όλα συνέβησαν το μήνα Μάιο. "Ήμασταν καλοί στο σεξ», λέει ο Tim στη Daily Mail. "Φιλούσα το τεράστιο στήθος της Franziska, όταν ξαφνικά αυτή έπιασε το κεφάλι μου και το έσπρωξε βίαια ανάμεσα στα στήθη της. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω". "Με πολύ κόπο κατάφερα να φωνάξω για βοήθεια και κάποιοι γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία που επενέβει και με έσωσε. Σύμφωνα με τον Τιμ, είναι απολύτως κατανοητό γιατί η φίλη του με το τεράστιο στήθος της προσπάθησε να τον σκοτώσει: . «Η σχέση μας περνούσε κρίση, αλλά στο κρεβάτι ήταν ακόμα καλή. Όταν μετακομίσαμε Γερμανία η Franziska άρχισε να ζηλεύει και επιπρόσθετα δεν μπορούσε να βρει μια μόνιμη εργασία. Ήταν σαφές ότι ήθελε να με σκοτώσει, ήθελε να πεθάνω από ασφυξία ανάμεσα στα στήθη της". Η Franziska από την πλευρά της υποστηρίζει ότι δεν ισχύει τίποτα τέτοιο. Σύμφωνα με την ίδια, ήταν απλά ένα σεξουαλικό παιχνίδι όταν οTim ξαφνικά έπαθε υστερία. 



Τώρα εναπόκειται στο δικαστήριο να αποφασίσει ποιος λέει την αλήθεια, το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για μια πολύ περίεργη υπόθεση.

Α. Γεωργιαδης: Αν ημουν υπουργος θα εδιωχνα τους Δημαρχους




Βολές κατά των δημάρχων που αρνούνται να στείλουν στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης λίστα με τα ονόματα των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης.


Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM αναρωτήθηκε «ποιος είσαι ρε μεγάλε;», απευθυνόμενος σε κάθε δήμαρχο που δεν συμμορφώνεται. 

«Αν ήμουν υπουργός θα κινούσα διαδικασία εκπτώσεως του δημάρχου που δεν έστελνε τη λίστα από το αξίωμα», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά των δημάρχων.

«Οι δήμαρχοι δεν είναι ανεξάρτητες αρχές. Λειτουργούν στην κατά νόμο συντεταγμένη πολιτεία της χώρας και η ευθύνη διακυβερνήσεως της χώρας είναι στην κυβέρνηση και η ευθύνη της νομοθετικής πρωτοβουλίας είναι στη Βουλή. Είναι υποχρεωμένοι να τηρούν όλους τους νόμους, είτε τους αρέσουν είτε όχι».


Οταν η εννοια εμπορικη μεταφορα περναει σε αλλο επιπεδο (απιστευτες φωτο)


Όταν η έννοια εμπορική μεταφορά περνάει σε άλλο επίπεδο...
Δείτε τις φώτο:




















Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger