Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Φωτό Γερμανού-Παπαβασιλείου:Υποκρισία.Τώρα αγκαλιά… πριν λίγους μήνες στα μαχαίρια!!!

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013


Τι να πω εγώ τώρα. Τι να πρωτοθυμηθώ. Τα καρφιά της Ναταλίας για το ομιλών στήθος…τα παράπονα της Έλενας για τον τρόπο που κάποιοι την άφησαν να φύγει από την εκπομπή, τα στρατόπεδα που κάποιοι «συνάδελφοι» μου διάλεξαν επειδή το θέμα είχε ίντριγκα και πουλούσε; Μετά όλοι αναρωτιούνται γιατί το Lifestyle και το gossip έχουν χάσει την δύναμή τους. Λογικό.


Όταν αυτοί που και καλά πρωταγωνιστούν άγονται και φέρονται…όταν πηγαίνουν όπου φυσάει ο άνεμος και δεν κρατούν την στάση και την θέση τους, όταν όλοι θέλουν να τα έχουν καλά με όλους…πώς περιμένουν να τους πιστέψει ο κόσμος; Ο κόσμος που έχει μεγαλύτερα προβλήματα από τα βυζιά της τάδε ή το άγχος της δείνα. Αυτός λοιπόν ο κόσμος που έχει κριτήριο θέση και άποψη έχει ανάγκη το gossip προκειμένου να χαλαρώσει. Όταν όμως βλέπει χαρακτήρες και συμπεριφορές ψεύτικες, τότε αντιδρά. Δε γουστάρει άλλο ψέμα.

Είχες πρόβλημα καλή μου Έλενα με την Γερμανού; Μη γυρίσεις να την κοιτάξεις… Από την μεριά της η γριά-τατανα…δε θα πω τι-έκανε και πάλι ρουά ματ. Πήρε αγκαλιά το ομιλών στήθος και πέρασε και πάλι την εικόνα της υπεράνω…Αλλά εγώ αναρωτιέμαι…Ποιος χάνει απ όλο αυτό; Απο την φωτογραφία; Μάλλον και οι δυο…Το θέμα είναι να το καταλάβουν…γιατί δε βλέπω πολλά ψωμιά ακόμη…

http://blogs.gossip-tv.gr

Ελληνίδα παρουσιάστρια φορώντας τουαλέτα, έκανε... κατακόρυφο μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συναδέλφων της!


Είπαμε πως διαθέτει ελληνικό ταπεραμέντο αλλά αυτό που τόλμησε, ξεπέρασε κάθε φαντασία!
Ο λόγος για τη Μαρία Μενούνος που εμφανίσθηκε εντυπωσιακή, λαμπερή και πιο όμορφη από ποτέ, στο gala της απονομής των "Χρυσών σφαιρών".
Η ελληνίδα δημοσιογράφος φορώντας μια πανάκριβη χρυσή τουαλέτα - όπως όριζε άλλωστε και το dress code της βραδιάς - παρουσίασε live τις αφίξεις των διάσημων stars στο κόκκινο χαλί, για λογαριασμό του αμερικανικού δικτύου extratv.
Στη φωτογραφία με την Hollywoodιανή ηθοποιό Julianne Moore, το ίδιο βράδυ.

Αλλά κανείς δεν κέρδισε τόσο τις εντυπώσεις, όσο η ίδια, όταν "για πλάκα" έκανε ένα απίστευτο κατακόρυφο μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συναδέλφων της που έτρεξαν να κρατήσουν το χρυσό φόρεμα ώστε να μην αποκαλυφθούν τα.. επίμαχα σημεία! Η ίδια δήλωσε αργότερα, πως το έκανε για να γελάσουν και δεν ήταν μεθυσμένη.
Είναι απίστευτη αυτή η Μαρία Μενούνος!

http://www.fthis.gr

Αυτή είναι η «Μις Αμερική 2013»!


Η 23χρονη Μάλλορι Χέιγκαν από το Brooklyn της Νέας Υόρκης κατάφερε να εκτοπίσει 13 χιλιάδες υποψήφιες και να κατακτήσει τον τίτλο «Μις Αμερική 2013»! 

Η Μάλλορι είναι η πρώτη καλλονή από τη Νέα Υόρκη που κερδίζει τον τίτλο, από το 1945. 



Η Μάλλορι κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις όχι τόσο με την ομορφιά της, αλλά με την απάντηση που έδωσε στην ερώτηση των κριτών σχετικά με τα αιματηρά επεισόδια στα σχολεία της Αμερικής και στο αν η ένοπλη περιφρούρησή τους από την αστυνομία μπορεί να αποτελέσει λύση. 

«Το έθνος δεν μπορεί και δεν πρέπει να καταπολεμήσει τη βία με βία» απάντησε το 23χρονο μοντέλο και κάπως έτσι κατέκτησε το πολυπόθητο στέμμα.

«Ο τυφώνας Σάντι μπορεί να παρέσυρε τα πάντα, αλλά όχι το πνεύμα μας και την ψυχή μας», δήλωσε μετά τη νίκη της και πρόσθεσε: «Είμαι η Μις Νέα Υόρκη και η Μις Αμερική».

Εκτός από το στέμμα, η 23χρονη ξανθιά καλλονή κέρδισε 50.000 δολάρια υποτροφία για σπουδές και άλλα πλούσια δώρα.

Δεύτερη κατετάγη η Μις Νότια Καρολίνα, Άλι Ρότζερς και τρίτη η Μις Οκλαχόμα, Αλίσια Κλίφτον.

Έκκληση για βοήθεια σε 8χρονη μαθήτρια στα Χανιά

Άλλη μια έκκληση για βοήθεια προς ένα ανήλικο κορίτσι από τα Χανιά, που και οι δυο γονείς του είναι άνεργοι και δεν μπορούν να του καλύπτουν πια βασικές ανάγκες κάνει το γύρο του Facebook, κινητοποιώντας πολίτες που θέλουν να προσφέρουν.


Οι γονείς του οκτάχρονου κοριτσιού, πριν ένα χρόνο βρέθηκαν και οι δύο άνεργοι με αποτέλεσμα να φτάσουν σήμερα σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Διατηρώντας την αξιοπρέπειά τους την περίοδο των εορτών δέχτηκαν καποια βοήθεια από γονείς συμμαθητών της ανήλικης, όμως υπάρχει ακόμη ανάγκη για ρούχα.

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν μπορεί να επικοινωνήσουν στο email dermanxar@gmail.com και να λάβουν ενημέρωση πώς μπορούν να αποστείλουν ότι μπορούν σε ρουχισμό.

Κύριο μέλημα όλων είναι η όποια προσφορά να γίνει με διακριτικότητα τόσο για την ανήλικη άλλα και την οικογένειά της που με αξιοπρέπεια αντιμετωπίζουν την δύσκολη κατάσταση στην οποια έχουν περιέλθει.

Πηγή: flashnews.gr

Δώρο τα ρούχα…. αν πας γυμνή!


Ξεκίνησαν οι εκπτώσεις στο Παρίσι και ένα κατάστημα έκανε μια αρκετά περίεργη και πρωτότυπη ειδική προσφορά:

«Άμα πας με τα εσώρουχά σου, σου κάνουν δώρο ένα ρούχο!»

Αυτό φυσικά είχε σαν αποτέλεσμα να επικρατήσει ένας πανζουρλισμός και πολλές κυρίως κοπέλες, να ξεχυθούν στους δρόμους για να προλάβουν!

Γενικότερα, όμως, ο κόσμος εκεί στήνεται από τα ξημερώματα έξω από τα καταστήματα για να προλάβουν να αποκτήσουν αυτά που θέλουν στις χαμηλότερες τιμές!

greekradar.gr

Σύμβουλοι με master στο σεξ παραδίδουν… μαθήματα στο σπίτι!



Η συμβουλευτική στο σεξ έχει προχωρήσει σε άλλο επίπεδο, καθώς στη Βρετανία εμφανίζονται πτυχιούχοι οι οποίοι αναλαμβάνουν να μυήσουν τους ενδιαφερόμενους στα μυστικά του έρωτα.
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Independent», σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς συμβούλους του σεξ, οι πτυχιούχοι καθηγητές παραδίδουν μαθήματα κατ’ οίκον. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν συζήτηση, μαθήματα επαφών ή ακόμα και ερωτικό μασάζ.
Η Καλιφόρνια είναι η πρώτη περιοχή παγκοσμίως που χορηγεί πιστοποιητικά αναγνωρίσιμα παγκοσμίως σε δασκάλους του σεξ, οι Βρετανοί όμως ήταν οι πρώτοι που αποφοίτησαν από τη σχολή και έσπευσαν να κάνουν πράξη τα όσα έμαθαν, στους συμπατριώτες τους.
Όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα, οι πτυχιούχοι δάσκαλοι του σεξ χρεώνουν 80 λίρες για μία ώρα συζήτησης σε θέματα σεξ, 120 λίρες για σωματική εξερεύνηση, που περιλαμβάνει μασάζ στα γεννητικά όργανα, αλλά μπορεί να καταλήξει ακόμα και σε σεξ με τον πελάτη!

http://www.koolnews.gr

Περπάτησαν γυμνοί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!


Γυμνισμό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αποφάσισαν να κάνουν δύο άντρες και μάλιστα οι εικόνες καταγράφηκαν και σε βίντεο!


Οι δύο ακτιβιστές του κινήματος γυμνιστών περπάτησαν αψηφώντας το κρύο ολόγυμνοι, προς έκπληξη των περαστικών.

Οι περαστικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους, ενώ δεν έλειψαν και τα σχόλια από όσους ενοχλήθηκαν από το θέαμα.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:



ΠΗΓΗ: radar.gr



Το πλατό του Dancing with the stars αναστέναξε για άλλη μια φορά με την Έλενα Παπβασιλείου (βίντεο)



Αποφασισμένη να δίνει κάθε Κυριακή μια αφορμή στο αντρικό κοινό για να την χειροκροτεί φαίνεται πως είναι η Έλενα Παπαβασιλείου. Όπως αποδυκνύει άλλωστε η χθεσινή της εμφάνιση στο live του Dancing with the stars.
Στα πατώματα του πλατό του Dancing with the stars έπεσε κυριολεκτικά η Έλενα Παπαβασιλείου για τις ανάγκες της έναρξης της χθεσινής χορογραφίας της.
Εκεί όπου, φορώντας μια ολόσωμη δαντελωτή φόρμα και υπό τους ήχους του τραγουδιού 'Το παλιό μου παλτό' του Χρήστου Δάντη, έκανε μια από τις καλύτερες της εμφανίσεις μέχρι τώρα.
Κάτι που η κριτική επιτροπή αντάμειψε απλόχερα με 44 βαθμούς. Αν και αυτό που έχει σημασία δεν είναι η βαθμολογία, αλλά η αυτοπεποίθηση μπαίνει πλέον στην χορευτική «αρένα» η εξαιρετικά δημοφιλής στο αντρικό κοινό παρουσιάστρια.




Google Zeitgeist 2012: Οι δημοφιλέστερες αναζητήσεις ανά κατηγορία για το 2012! [Video]



Η Google δημοσίευσε το Google Zeigeist 2012, την ετήσια ανασκόπηση των κορυφαίων όρων αναζήτησης προσώπων, συμβάντων, ηλεκτρονικών συσκευών και άλλων πολλών κατηγοριών για τη χρονιά που βαδίζει προς το τέλος της. Ανάμεσα σε αυτούς, η πρόσφατα αποθανούσα Whitney Houston, το τραγούδι που έσπασε όλα τα ρεκόρ Gangnam Style, ο τυφώνας Sandy και το νομοσχέδιο SOPA.
Η Ελλάδα για ακόμα μια φορά δε συμπεριλήφθηκε στις αναλυτικές κατηγορίες, οπότε θα αρκεστούμε στα παγκόσμια αποτελέσματα:
Ηλεκτρονικές συσκευές
  1. iPad 3
  2. Samsung Galaxy S 3
  3. iPad Mini
  4. Nexus 7
  5. Galaxy Note 2
  6. Play Station
  7. iPad 4
  8. Microsoft Surface
  9. Kindle Fire
  10. Nokia Lumia 920
Γενικές Αναζητήσεις
  1. Whitney Houston
  2. Gangnam Style
  3. Hurricane Sandy
  4. iPad 3
  5. Diablo 3
  6. Kate Middleton
  7. Olympics 2012
  8. Amanda Todd
  9. Michael Clarke Duncan
  10. BBB12
Συμβάντα
  1. Hurricane Sandy
  2. Kate Middleton Pictures Released
  3. Olympics 2012
  4. SOPA Debate
  5. Costa Concordia crash
  6. Presidential Debate
  7. Stratosphere Jump
  8. Penn State Scandal
  9. Trayvon Martin shooting
  10. Pussy Riots
Πρόσωπα
  1. Whitney Houston
  2. Kate Middleton
  3. Amanda Todd
  4. Michael Clarke Duncan
  5. One Direction
  6. Felix Baumgartner
  7. Jeremy Lin
  8. Morgan Freeman
  9. Joseph Kony
  10. Donna Summer
Google+ Hashtags
  1. #SOPA
  2. #Awesome
  3. #Sandy
  4. #IO12
  5. #Curiosity
  6. #Olympics
  7. #SXSW
  8. #Debate
  9. #BlastFromThePast
  10. #Eastwooding
Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε εδώ ενώ παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό video:

http://www.techgear.gr

Ανακάλυψε τον πρώην της στη σοφίτα 12 χρόνια μετά το χωρισμό τους!


Μία ανύπαντρη μητέρα 5 παιδιών άκουσε χτυπήματα από τη σοφίτα ένα βράδυ.


Έστειλε λοιπόν τα μεγαλύτερα παιδιά της και τον ανιψιό της να δουν τι συμβαίνει! Αυτό που αντίκρισαν, απλά δεν υπάρχει!

Ο πρώην σύντροφος της μητέρας τους, με τον οποίο είχε χωρίσει πριν από 12 χρόνια, κοιμόταν στη μονάδα θέρμανσης του σπιτιού πάνω σε παλιά ρούχα της οικογένειας.

Ο 44χρονος άνδρας είχε αποφυλακιστεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Η Tracy και τα παιδιά της φοβούνται πλέον να κοιμηθούν στο σπίτι τους και το μόνο που επιθυμούν είναι να συλληφθεί ο άνδρας που εισέβαλε και εγκαταστάθηκε παρά την έγκρισή τους στη ζωή τους.


ΤΕΣΤ: Πόσο διεστραμμένος είσαι;

ΤΕΣΤ: Πόσο διεστραμμένος είσαι;






Τι σας έρχεται στο μυαλό βλέποντας τις φωτογραφίες παρακάτω;...
Ανάλογα με τον αριθμό των σωστών απαντήσεων θα φανεί αν χρειάζεστε ψυχιατρική υποστήριξη η όχι!
Αρχικά η φωτογραφία που βλέπετε στην αρχή του άρθρου είναι δύο άνδρες που έχουν κολλήσει τα κεφάλια τους εκ των οποίων ο ένας φοράει σκουλαρίκι!!!! (Μάλλον δεν άρχισες καλά!)
ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ, ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ


ΛΑΜΠΑΤΕΡ ΕΙΝΑΙ BΡΕ ΑΝΩΜΑΛΕ


ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΕΛΕΤΑ ΠΩΣ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΤΣΟΦΛΙΑ;


ΑX BΡΕ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΕ, ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ


ΚΟΙΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΓΙΑ


ΦΤΕΡΝΕΣ ΡΕΕΕΕΕ, ΟΧΙ ΟΠΙΣΘΙΑ


ΣΚΥΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ, ΦΤΟΥ ΣΟΥ


ΣΩΣΤΑ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !


ΝΤΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ BΡΕ, ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ!


ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ…





Τι σας έρχεται στο μυαλό βλέποντας τις φωτογραφίες παρακάτω;...
Ανάλογα με τον αριθμό των σωστών απαντήσεων θα φανεί αν χρειάζεστε ψυχιατρική υποστήριξη η όχι!
Αρχικά η φωτογραφία που βλέπετε στην αρχή του άρθρου είναι δύο άνδρες που έχουν κολλήσει τα κεφάλια τους εκ των οποίων ο ένας φοράει σκουλαρίκι!!!! (Μάλλον δεν άρχισες καλά!)
ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ, ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ


ΛΑΜΠΑΤΕΡ ΕΙΝΑΙ BΡΕ ΑΝΩΜΑΛΕ


ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΕΛΕΤΑ ΠΩΣ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΤΣΟΦΛΙΑ;


ΑX BΡΕ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΕ, ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ


ΚΟΙΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΓΙΑ


ΦΤΕΡΝΕΣ ΡΕΕΕΕΕ, ΟΧΙ ΟΠΙΣΘΙΑ


ΣΚΥΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ, ΦΤΟΥ ΣΟΥ


ΣΩΣΤΑ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !


ΝΤΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ BΡΕ, ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ!


ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ…

http://www.gkourou.com/

Δίδυμα κωφά αδέλφια έκαναν ευθανασία επειδή έμαθαν ότι θα τυφλωθούν


Δύο πανομοιότυπα δίδυμα αδέρφια, που γεννήθηκαν κωφοί, ζήτησαν και έκαναν ευθανασία επειδή έμαθαν ότι θα έχαναν και το φως τους, και δεν άντεχαν στην ιδέα ότι δεν θα μπορούν να επικοινωνούν αλλά και να ξαναδούν ο ένας τον άλλον.


Η περίπτωση των 45χρονων αδελφών από την Αντβέρμπ είναι η μοναδική ευθανασία του Βελγίου. Τα δύο αδέλφια πάντως δεν έπασχαν από τελικού σταδίου νόσο, ούτε υπέφεραν από σωματικούς πόνους που καθιστούσαν τη ζωή τους μαρτύριο.

Η ευθανασία πραγματοποιήθηκε με θανατηφόρο ένεση στις 14 Δεκεμβρίου, από γιατρούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου των Βρυξελλών.

Τα ονόματα των αδελφών δεν δόθηκαν στην δημοσιότητα αλλά οι φωτογραφίες τους προβλήθηκαν από την βελγική τηλεόραση, είχαν περάσει όλη τους τη ζωή μαζί. Εργάζονταν ως τσαγκάρηδες και μοιράζονταν το ίδιο διαμέρισμα.

Ο δρ Νταβίντ Ντυφούρ, ο οποίος επόπτευσε την ευθανασία, δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό RTL ότι οι δίδυμοι έλαβαν την απόφασή τους «εν πλήρει συνειδήσει».

Όπως είπε ήταν «πολύ χαρούμενοι» και αφού ήπιαν τον τελευταίο τους καφέ μαζί και συζήτησαν για πολλή ώρα, αποχαιρέτησαν τους γονείς τους και τον αδερφό τους, και πήγαν στον θάλαμο όπου έγινε η ένεση.

Η ευθανασία είναι νόμιμη στο Βέλγιο, εάν εκείνος που λαμβάνει την απόφαση μπορεί να καταστήσει σαφείς τις επιθυμίες του και βιώνει αβάσταχτο πόνο σύμφωνα με την κρίση του γιατρού του.

Λίγες ημέρες έπειτα από την ευθανασία στα δύο αδέλφια, το κυβερνών σοσιαλιστικό κόμμα κατέθεσε τροπολογία με την οποία επιτρέπεται η ευθανασία σε παιδιά και σε πάσχοντες από Αλτσχάιμερ.

Tlife.gr

Νέα μέθοδος πρόληψης του καρκίνου


Υπέρυθρη κάμερα φωτογραφίζει τον οισοφάγο από μέσα
Μία νέα μέθοδο εξέτασης του οισοφάγου, που θα βοηθήσει τα μέγιστα, στην πρόληψη προ καρκινικών ασθενειών, όπως η νόσος του Μπάρετ, ανακαλύφθηκε. από ερευνητές του Κέντρου Φωτοϊατρικής, Γουέλμαν του Γενικού Νοσοκομείου της Μασαχουσέτης. Επικεφαλής της έρευνας είναι ο καθηγητής παθολογίας στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ, Γκάρι Τίρνεϊ. Η παρουσίαση την νέας μεθόδου έγινε στο ιατρικό περιοδικό “Nature Medicine”.

Πρόκειται ουσιαστικά, για μία κάψουλα με μέγεθος όσο ένα χάπι, που έχει ενσωματωμένη μία κάμερα υπέρυθρων ακτίνων και έχει τη δυνατότητα να μεταδίδει εικόνες από το εσωτερικό του οισοφάγου. Η κάψουλα είναι συνδεδεμένη με ένα μικροσκοπικό σύρμα, ενώ στο εσωτερικό της υπάρχει ένα λέιζερ που εκπέμπει υπέρυθρες ακτίνες, που αντανακλώνται στην εσωτερική επιφάνεια του οισοφάγου.

Οι ακτίνες αυτές, επιστρέφουν σε ειδικούς αισθητήρες που αποκωδικοποιούν το σήμα και καθιστούν δυνατή την απεικόνιση πιθανών προβλημάτων του οισοφάγου. Οι εικόνες που λαμβάνονται είναι τρισδιάστατες και πολύ πιο λεπτομερείς από τις αντίστοιχες μίας ενδοσκόπησης, με αποτέλεσμα, σε πολλές περιπτώσεις να είναι περιττή η λήψη δείγματος για βιοψία.

Μετά το τέλος της εξέτασης, η μικρο κάψουλα καταλήγει στην είσοδο του στομάχου όπως ακριβώς και η τροφή και με τη βοήθεια του μικροσκοπικού σύρματος, οι γιατροί έχουν την δυνατότητα να την ανασύρουν έξω από τον οισοφάγο του ασθενούς. 

Η νέα μέθοδος είναι φθηνότερη, πιο γρήγορη και πιο αποτελεσματική από την κλασσική ενδοσκόπηση, σύμφωνα με τον Τιρνεϊ και δεν απαιτεί κάποια ιδιαίτερη εκπαίδευση ούτε ειδικό εξοπλισμό. Η πρόληψη και στη συνέχεια, η αντιμετώπιση των διάφορων προ καρκινικών παθήσεων θα είναι σίγουρα πιο αποτελεσματική, όπως δηλώνει ο καθηγητής και θα βοηθήσει πολλούς ασθενείς αλλά και γιατρούς.




newsbeast.gr

Αρνήθηκε την χημειοθεραπεία για να σώσει το παιδί της!


Συγκλονίζει η ιστορία μιας μάνας η οποία αρνήθηκε να κάνει θεραπεία κατά του καρκίνου όσο ήταν έγκυος για να σώσει το παιδί της… 




Όμως ξέρει πως μπορεί να μην το δει να μεγαλώνει..



Η Sarah Brook ήταν 6 μηνών έγκυος όταν έμαθε πως η αδιαθεσία που είχε κάθε πρωί οφειλόταν σε καρκίνο του εντέρου.


Οι γιατροί της είπαν πως οι ορμόνες εγκυμοσύνης επιτάχυναν την ανάπτυξη του όγκου σε τέτοιο επικίνδυνο σημείο που θα μπορούσε να αναβάλει την έναρξη των χημειοθεραπειών μόνο δύο βδομάδες… Μετά η κατάστασή της θα χειροτέρευε πολύ…


Τελικά η απόφαση της να μην ξεκινήσει θεραπεία έσωσε την κόρη της η οποία γεννήθηκε πρόωρα… μόλις 27 εβδομάδων!

Τώρα μετρά 4 εβδομάδες ζωής παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις των γιατρών.


Η 32χρονη κυρία Brook, μπορεί να έσωσε την κόρη της όμως ο καρκίνος έχει κάνει μετάσταση στο πάγκρεας στα πνευμόνια, στον λαιμό, στο παχύ και λεπτό έντερο…


Οι ειδικοί δεν της δίνουν καμιά ελπίδα.


«Θέλω απλά να συνεχίσω να είμαι η μάνα του παιδιού μου, η καλύτερη σύζυγος και φίλη του άντρα μου για όσο περισσότερο μπορώ…» δηλώνει η ίδια.
Η Sarah Brook τώρα ζει στην Αυστραλία όπου και παρακολουθείται από το νοσοκομείο Royal North Shore στο Σίδνευ ενώ επισκέπτεται και την κόρη της Polly, ηοποία θα παραμείνει στην εντατική θεραπεία νεογνών για μερικούς ακόμα μήνες…


Αποκαλεί την μικρή της Polly, «μικρό αγωνιστή» και «θαύμα» ενώ αναγνωρίζει το πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό για τον άντρα της που πρέπει να συνηθίζει στην ιδέα ότι θα μεγαλώσει το παιδί τους μόνος του….


Νέο χαράτσι για 100.000 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων!


Αναλυτικοί πίνακες με το νέο Φόρο ΙΧ

Την επαναφορά του φόρου πολυτελούς διαβίωσης (παλιά έκτακτη εισφορά) σε αυτοκίνητα, σκάφη, πισίνες, κ.ά. αποφάσισε η κυβέρνηση η οποία περιλαμβάνεται στις 7 Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που συνόδευσαν το νέο φορολογικό επιβεβαιώνοντας το δημοσίευμα της «Η» στις 12 Νοεμβρίου του 2012.
Ειδικότερα στο άρθρο 46 προβλέπεται πως ο Φόρος στα ΙΧ με κινητήρες από 1.929 κ.εκ. έως 2.500 κ.εκ. θα είναι ανάλογος του 5% της αντικειμενικής δαπάνης ενώ στα ΙΧ με κινητήρες από 2.501 κ.εκ. και άνω θα υπολογίζεται με συντελεστή 10% επί των τεκμηρίων.
Από την επιβολή του φόρου πολυτελούς διαβίωσης εξαιρούνται τα επιβατικά αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης με παλαιότητα άνω των 10 ετών από το έτος πρώτης κυκλοφορίας τους στην Ελλάδα, καθώς και τα επιβατικά αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης αναπήρων, τα οποία απαλλάσσονται από τα τέλη κυκλοφορίας.
Ο νέος Φόρος αφορά περίπου 100.000 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και το κράτος εκτιμά πως θα εισπράξει 68 εκατ. ευρώ ενώ παράλληλα εξηγείται και το γεγονός πως τα τεκμήρια έμειναν αμετάβλητα και δεν μειώθηκαν παρά την έντονη φημολογία!
Πάντως οι κάτοχοι των αυτοκινήτων με κινητήρες από 1.929 κ.εκ. και άνω φαίνεται πως αποτελούν στόχο για την κυβέρνηση και την Τρόϊκα και σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία η συγκεκριμένη κατηγορία αυτοκινήτων θα απευθύνεται μόνο σε όσους έχουν πολύ υψηλά εισοδήματα.
Ειδικότερα σύμφωνα με τα στοιχεία του ΣΕΑΑ την τελευταία 5ετία (2008-2012) έχουν διατεθεί περίπου 82.000 καινούρια αυτοκίνητα με κινητήρες άνω των 1.929 κ.εκ. ενώ αν προστεθούν και εκείνα που έχουν ταξινομηθεί από την 1-1-2003 έως και τα τέλη του 2007 τότε ο συνολικός αριθμός τους ξεπερνά τις 180.000 αυτοκίνητα. Ωστόσο τα πολύ υψηλά Τέλη αλλά και τα Τεκμήρια έχουν οδηγήσει περίπου 80.000 ιδιοκτήτες στην κατάθεση των πινακίδων κυκλοφορίας.
Πάντως οι μεγαλύτεροι χαμένοι από το Φόρο Πολυτελούς Διαβίωσης είναι εκείνοι που απέκτησαν το νέο τους ΙΧ μετά την 1/11/2010 καθώς τα Τέλη Κυκλοφορίας υπολογίζονται βάσει των ρύπων ενώ τα τεκμήρια είναι ιδιαίτερα υψηλά. Ειδικότερα πάρα πολλά 2λιτρα αυτοκίνητα κατέβαλλαν για Τέλη έως και 151 ευρώ εξαιτίας των χαμηλών εκπομπών ρύπων. Πλέον με το νέο φόρο θα καταβάλλουν επιπλέον 440 ευρώ κάθε χρόνο!
Αντίστοιχα κάποιος που απέκτησε ένα 3λίτρο αυτοκίνητο με ετήσια Τέλη κάτω των 300 ευρώ θα επιβαρυνθεί με 1.780 ευρώ κάθε χρόνο!
Οσον αφορά στην κατηγορία των τετρακίνητων με κινητήρες υψηλού κυβισμού και ειδικότερα από 3,2 λίτρα θα επιβαρύνονται ετησίως με τουλάχιστον 2.020 ευρώ.
Περισσότερο «τυχεροί» θα πρέπει να αισθάνονται όσων τα αυτοκίνητα είναι γηραιότερα από 5 έτη καθώς τα τεκμήρια διαβίωσης είναι χαμηλότερα κατά 30%..
Ειδικότερα ένα 2λιτρο ΙΧ πέραν των 660 ευρώ για Τέλη θα επιβαρυνθεί με 308 ευρώ ετησίως για το νέο Φόρο. Αντίστοιχα ένα 3λιτρο πέραν των 880 ευρώ για τα Τέλη θα επιβαρυνθεί με 1.246 ευρώ για το νέο φόρο ετησίως.
Πολυτέλεια και οι βάρκες!
Ο Φόρος Πολυτελούς Διαβίωσης δεν αφορά μόνο στα ΙΧ αλλά και στα σκάφη αναψυχής ανεξαρτήτου ηλικίας από 6 μέτρα και άνω. Ειδικότερα ο φόρος ισούται με το γινόμενο του ποσού της ετήσιας αντικειμενικής δαπάνης του σκάφους επί συντελεστή 10%.
Σύμφωνα με στελέχη της αγοράς ο συγκεκριμένος φόρος αναμένεται να οδηγήσει δεκάδες χιλιάδες ιδιοκτήτων βαρκών και μικρών σκαφών σε ακινησία ενώ παράλληλα θα οδηγήσει σε λουκέτο δεκάδες επιχειρήσεις του κλάδου αλλά και πολλά ναυπηγεία.
Πινακας με Φόρο Πολυτελούς Διαβίωσης στα ΙΧ έως 5 έτη
Κυβικά ΙΧ έως 5 έτη Φόρος
(σε ευρώ) (σε ευρώ)
Έως 1.200 4.000 0
1.400 5.200 0
1.600 6.400 0
1.800 7.600 0
2.000 8.800 440
2.100 9.700 485
2.200 10.600 530
2.300 11.500 575
2.400 12.400 620
2.500 13.300 665
2.600 14.200 1.420
2.800 16.000 1.600
3.000 17.800 1.780
3.200 20.200 2.020
3.400 22.600 2.260
3.600 25.000 2.500
3.800 27.400 2.740
4.000 29.800 2.980
4.200 32.200 3.220
4.400 34.600 3.460
4.600 37.000 3.700
4.800 39.400 3.940
5.000 41.800 4.180
5.200 44.200 4.420
5.400 46.600 4.660
5.600 49.000 4.900
5.800 51.400 5.140
6.000 53.800 5.380
Πινακας με Φόρο Πολυτελούς Διαβίωσης στα ΙΧ από 5 έως 10 έτη
Κυβικά ΙΧ από 5-10 έτη Φόρος
(σε ευρώ) (σε ευρώ)


Έως 1.200 2.800 0
1.400 3.640 0
1.600 4.480 0
1.800 5.320 0
2.000 6.160 308
2.100 6.790 340
2.200 7.420 371
2.300 8.050 402
2.400 8.680 434
2.500 9.310 465
2.600 9.940 994
2.800 11.200 1.120
3.000 12.460 1.246
3.200 14.140 1.414
3.400 15.820 1.582
3.600 17.500 1.750
3.800 19.180 1.918
4.000 20.860 2.086
4.200 22.540 2.254
4.400 24.220 2.422
4.600 25.900 2.590
4.800 27.580 2.758
5.000 29.260 2.926
5.200 30.940 3.094
5.400 32.620 3.260
5.600 34.300 3.430
5.800 35.980 3.598
6.000 37.660 3.766
Πωλήσεις 2008-2012 νέων ΙΧ με κινητήρες από 1.929 κ.εκ. και άνω
Κυβισμός 2012 * 2011 2010 2009 2008
1.929-2.357 1.872 3.247 6.646 20.715 23.792
2.358-3.000 188 577 1.738 7.653 6.984
3001-4.000 44 120 442 2.569 3.529
4.000 και άνω 11 51 154 560 956
Σύνολο 2.115 3.995 8.980 31.497 35.261
Πωλήσεις Ιαν.-Οκτ. 2012

Του Γιώργου Ανδρή
Πηγή ΣΕΑΑ

Αίσιο τέλος για τα νεογέννητα δίδυμα κοριτσάκια που εγκατέλειψε η μητέρα τους


Τι αν είναι μόλις 5 μηνών; Τα δίδυμα κοριτσάκια, των οποίων η ταυτότητα είναι άγνωστη  φαίνεται πως εγκατέλειψε η μητέρα τους γιατί αδυνατούσε να τα μεγαλώσει! Ωστόσο κι άλλα σενάρια είναι πιθανά...


Σαν γραμμένη από την πένα του Ουγκό είναι η περίπτωση των δίδυμων μικρών κοριτσιών, ηλικίας μόλις πέντε μηνών, που έφτασαν την περασμένη Παρασκευή στα χέρια των "Γιατρών του Κόσμου". Έπειτα από μια μεγάλη περιπέτεια, τα δύο μωρά παραδόθηκαν στη Μη Κυβερνητική Οργάνωση χωρίς χαρτιά, χωρίς όνομα και χωρίς πληροφορίες για την καταγωγή τους.

«Παιδιά- φαντάσματα, τα οποία δεν υπάρχουν για το κράτος» τα χαρακτηρίζει ο πρόεδρος των "Γιατρών του Κόσμου" Νικήτας Κανάκης, ο οποίος δηλώνει συγκλονισμένος.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε μια περίπτωση παιδιών χωρίς ταυτότητα, είχαμε άλλες τέσσερις μόλις τους τελευταίους δύο μήνες. Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που τα παιδιά αυτά είναι τόσο μικρά, μόλις λίγων μηνών» λέει ο κ. Κανάκης.

Τα δύο κοριτσάκια είναι μάλλον αφγανικής καταγωγής και υπάρχουν διάφορες εκδοχές για τον λόγο που τα άφησε η μητέρα τους. Η επικρατέστερη ιστορία αναφέρεται σε μια μητέρα που φεύγει από την Ελλάδα για να αναζητήσει μια καλύτερη τύχη σε άλλη χώρα και τα αφήνει σε συγγενείς, οι οποίοι με τη σειρά τους δεν μπορούν να τα αναθρέψουν και τα παραδίδουν σε άλλους συμπατριώτες τους. Τα δύο μωρά καταλήγουν τελικά στα χέρια των "Γιατρών του Κόσμου" μέσω μιας μετανάστριας- ωφελούμενης από τη ΜΚΟ, η οποία είχε αναλάβει τη φροντίδα τους, αλλά δεν μπορούσε καν να τα ταΐσει.

«Εκτυλίσσεται σιγά-σιγά ένα κουβάρι για την ιστορία αυτών των παιδιών, ωστόσο ξέρουμε πολύ λίγα πράγματα» διευκρινίζει ο κ. Κανάκης.

Ο ίδιος αναφέρεται σε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα, «αυτό των παιδιών- φαντασμάτων, που δεν έχουν χαρτιά και δεν υπάρχουν για την Πολιτεία» αλλά και για ελλιπή προστασία των παιδιών στην Ελλάδα.

«Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλές τέτοιες ιστορίες εκεί έξω. Και αυτά τα δύο βρέφη ήταν τυχερά που έφτασαν στα χέρια μας. Πόσα παιδιά είναι εκεί έξω που πνίγονται σε βάρκες ή πεθαίνουν σε φορτηγά» επισημαίνει. 

Ο πρόεδρος των "Γιατρών του Κόσμου" κάνει λόγο για μια σειρά σοβαρών προβληματισμών που γεννιούνται με αφορμή αυτή την υπόθεση. «Δεν ξέρουμε τι παιδιά έχουμε στην Ελλάδα και τι ανάγκες έχουν. Δεν έχουμε κανένα πρόγραμμα, ώστε να βοηθήσουμε τις φτωχές γυναίκες που γεννούν στα μαιευτήρια και τα σπίτια. Επίσης, δεν ξέρουμε τι γίνεται με τα παιδιά των προσφύγων και σε τι συνθήκες ζουν» λέει και προσθέτει: «Πρέπει να ανοίξει η συζήτηση σε μια αυτιστική πολιτεία που δεν καταλαβαίνει ότι εκτός από τα μεγάλα πολιτικά ζητήματα, υπάρχουν και αυτά τα θέματα πολιτικής».

Τα δύο βρέφη, που φαίνονται πολύ καλά στην υγεία τους, θα μεταφερθούν σήμερα, με εισαγγελική εντολή, στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» και αφού εξεταστούν θα παραδοθούν στη συνέχεια στο Ίδρυμα Βρεφών "Μητέρα". Θα συνεχίσουν, ωστόσο, να βρίσκονται υπό την προστασία των "Γιατρών του Κόσμου" μέχρι να λήξει αίσια η περιπέτειά τους.

http://www.newsit.gr

Aν ανήκετε σε κάποιες από αυτές τις κατηγορίες, καλά θα κάνετε να προβληματιστείτε!


Mπορεί να κατηγορούμε τους άντρες για διάφορα, να τους βρίζουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ και όλα, μα όλα να μας ενοχλούν πάνω τους, αλλά βρε κορίτσια, έχετε σκεφτεί ότι ίσως κι εσείς να μην είστε τέλειες; Κακά τα ψέματα, όσα είδη αντρών προς αποφυγήν υπάρχουν, άλλα τόσα υπάρχουν και γυναικών! Και μη σας πούμε ότι αυτά των γυναικών είναι πιο ύπουλα μιας και καμία γυναίκα δεν ξεκαθαρίζει τις προθέσεις της από την αρχή, εν αντιθέσει με τον άντρα για του οποίου η λεγόμενη.... εξήγηση κυλά μέσα στις φλέβες του! Παρακάτω, σας έχουμε κάποιους τύπους γυναικών που οι άντρες κυριολεκτικά σιχαίνονται. Αν είστε μία από αυτούς, κάντε κάτι γρήγορα γιατί αλλιώς κινδυνεύετε να χάσετε την μπάλα...

1. Η πολύ έξυπνη: Όχι δεν φταίει η μανούλα σας που σας έκανε τσακάλι, ούτε θα πρέπει να απολογηθείτε για τα 4 μεταπτυχιακά που έχετε κάνει, αλλά καλό θα ήταν μπροστά στον καλό σας να κρατάτε πιο χαμηλούς τόνους. Όλοι οι άντρες γοητεύονται από γυναίκες που ξέρουν να μιλήσουν και να σταθούν σε μία συζήτηση που δεν περιέχει μαλλιά και παπούτσια, αλλά το να τα βάζετε με τον καλό σας και να προσπαθείτε μονίμως να του αποδείξετε ότι έχει άδικο καταντά τουλάχιστον εκνευριστικό! Ακόμα και σε ένα θέμα αστείο, όπως το ποδόσφαιρο, μπορεί να γνωρίζετε όλη την ιστορία του Ολυμπιακού απ' έξω, αλλά όταν οι άντρες τσακώνονται για το πέναλτυ, εσείς καλύτερα να πάτε στην κουζίνα σας.

2. Aυτή που θέλει να βολευτεί: Αν μόλις τον γνωρίσατε, ρωτήσατε τι δουλειά κάνει και στη συνέχεια φέρατε τον κόσμο ανάποδα να μάθετε τα πάντα για την οικονομική του κατάσταση, τότε λυπούμαστε αλλά δεν σας αξίζει ούτε αυτός αλλά ούτε και κανένας άντρας! Όλες οι γυναίκες γουστάρουν να τις περιποιούνται ή να τους κάνουν δώρα, αλλά αν εσείς ψάχνετε κάποιον απλά για να βολευτείτε, να ξέρετε ότι αργά ή γρήγορα εκείνος θα το καταλάβει και θα σας παρατήσει. Γιατί στο κάτω κάτω, μπορεί να έχει μια καλή δουλειά αλλά δεν του είπε κανείς ότι είναι υποχρεωτικό να φορτωθεί και μία τεμπέλα ψωνάρα!

3. H... νυφούλα: Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι είναι ελάχιστες οι γυναίκες που δεν έχουν ονειρευτεί το γάμο τους ή το νυφικό τους και όσες το αρνούνται είναι απλά ψεύτρες. Αυτό βέβαια, απέχει πολύ από το να γίνει ο γάμος εμμονή ειδικά από τα πρώτα ραντεβού! Αν είστε από αυτές, που θα αναφέρετε την μαγική λεξούλα στη δεύτερη έξοδό σας, στην τρίτη θα ακούσετε ένα love song και θα αποκαλύψετε ότι το έχετε επιλέξει για τραγούδι του γάμου σας, μα δεν έχετε ίχνος ντροπής, και στο τρίτο θα σταματήσετε μαζί του έξω από μία βιτρίνα με νυφικά ζητώντας του τη γνώμη του, τότε είστε αξιοθρήνητες και είναι θέμα χρόνου να μείνετε μόνες σας.

4. H... τρελή: Όλες οι γυναίκες είμαστε τρελές και ζηλιάρες. Αυτό είναι κάτι που κουβαλάμε από την στιγμή που γεννιόμαστε! Άλλο όμως να ζηλεύετε φυσιολογικά για να διατηρείται και η σπίθα στη σχέση κι άλλο να έχετε καταντήσει παρανοική σε σημείο μάλιστα να σας φοβάται! Εξερευνήσεις σε κινητά και facebook, απαγόρευση συναναστροφής με οποιαδήποτε άλλη γυναίκα εκτός από εσάς και την μαμά σας και φυσικά έξοδος ποτέ μα ποτέ χωρίς εσάς, είναι υπερβολές και αγγίζουν τα όρια της γελοιότητας. Πολύ σύντομα θα σας παρατήσει γιατί πολύ απλά θα βαρεθεί να είναι το σκυλάκι σας. Και ξέρετε πώς; Θα βρει άλλη μέσω facebook. Ναι ναι, αυτό που τον αναγκάσατε να κλείσει! Μα πώς τα κατάφερε;

5. Αυτή που θέλει να ξεπεράσει τον πρώην: Νομίζατε ότι επειδή δεν το λέτε, οι άντρες δεν το καταλαβαίνουν; Το θέμα φωνάζει από μόνο του: Τον έχετε για καβάτζα και πολύ απλά προσπαθείτε μέσω αυτού να μαλακώσετε τον πόνο του χωρισμού σας. Δεν εννοούμε να κάτσετε μόνη σας και να κλαίτε, αλλά το να έχετε έναν άνθρωπο μόνο και μόνο για να κάνετε τη... δουλειά σας, είναι πολύ άσχημο και ανέντιμο! Σύντομα θα το καταλάβει και θα σας χωρίσει. Ευχή και κατάρα σας δίνουμε, να μην έχετε αρχίσει να τον ερωτεύεστε! Ο φαύλος κύκλος δεν θα τελειώσει ποτέ!


Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής, φήμες για εγκεφαλικό



Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός τραγουδιστής μετέβη σε ιδιωτική κλινική με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Ο Λευτέρης Πανταζής υποβάλλεται αυτή την στιγμή σε εξετάσεις και θα νοσηλευτεί, ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης.
Προς το παρόν, δεν υπάρχει γνωμάτευση από τους θεράποντες ιατρούς. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τραγουδιστής ένιωσε ενοχλήσεις γιατί ακολουθεί πιεστικό πρόγραμμα στις νυχτερινές του εμφανίσεις.


http://www.iefimerida.gr

Παραχωρείται η Εθνική Κυριαρχία της Πατρίδας μας και μάλιστα με την διαδικασία του κατεπείγοντος!




Να γιατί άρχισαν να σκάνε γκαζάκια δεξιά και αριστερά...

Κάποιοι προσπαθούν να τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας μακριά από, ίσως, την σκοτεινότερη στιγμή της νεότερης Ελληνικής ιστορίας. Αυτό προσπαθούν να το καταφέρουν με την πόλωση της Ελληνικής κοινωνίας σε δεξιούς και αριστερούς. Η αστυνομία με καθυστέρηση 20 ετών (!) θυμήθηκε την Βίλα Αμαλία και τους καταληψίες της. To ίδιο έκανε και με άλλες καταλήψεις αλλά και συλλήψεις τρομοκρατών που παρακολουθούσαν καιρό, αλλά τους θυμήθηκαν τώρα. Γκαζάκια και εμπρηστικοί μηχανισμοί σκάνε δεξιά και αριστερά για πρώτη φορά με τόσο οργανωμένο τρόπο, σε σπίτια δημοσιογράφων και πολιτικών, παρότι η χώρα σαρώνεται εδώ και, σχεδόν, 3 χρόνια από τα μνημόνια. Γιατί όμως γίνονται όλα αυτά ΤΩΡΑ;

Αύριο 14/01/2013 ψηφίζεται στο Ελληνικό κοινοβούλιο η πράξη νομοθετικού περιεχομένου ( ΦΕΚ 240 της 12 Δεκ 2012) με την οποία παραχωρείται η Εθνική Κυριαρχία της Πατρίδας μας και μάλιστα με την διαδικασία του κατεπείγοντος!

Τι ακριβώς λέει το συγκεκριμένο ΦΕΚ ... διαβάστε μόνοι σας και βγάλτε τα συμπεράσματα σας

http://irakleios-oionos.blogspot.gr/

8 “μύθοι” για τα κονδυλώματα που ενδιαφέρουν όλους


Για τον ιό HPV, τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων, έχουν κατά καιρούς ακουστεί πολλά, τα οποία φυσικά και δεν διαδίδονται από επιστήμονες, αλλά καταφέρνουν να δημιουργούν “αστικούς μύθους”. Πολλοί αναρωτιούνται τι είναι ο HPV, τι προκαλεί, εάν είναι υπεύθυνος για τον καρκίνο της μήτρας; τι είναι τα κονδυλώματα; και πολλά άλλα. Σήμερα στο επιστημονικό άρθρο που θα διαβάσετε θα δείτε 8 μύθους για τα κονδυλώματα και τον HPV και τι πραγματικά ισχύει...


Μη φυσιολογικό PAP test, σημαίνει απαραίτητα ότι έχετε HPV υψηλού ρίσκου για καρκίνο της μήτρας;

- Μπορεί να σημαίνει επίσης τοπικό ερεθισμό,μη HPV λοίμωξη, χαμηλού κινδύνου HPV, λάθος στην προετοιμασία του δείγματος.

Η χρήση προφυλακτικού αποτρέπει τη μετάδοση του HPV;

- Η μετάδοση γίνεται κυρίως με το δέρμα και όχι με τα υγρά, γι αυτό και το προφυλακτικό δεν παρέχει επαρκή προφύλαξη

Το στοματικό σεξ είναι ασφαλές;

- Παρά το ότι ο HPV σχετίζεται κυρίως με τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, μελέτη στο Journal of Clinical Oncology το 2011, διαπίστωσε αύξηση της σχέσης του HPV με τον καρκίνο του στοματοφάρυγγα.

Όσοι κάνουν εμβόλιο δεν ανησυχούν για καρκίνο της μήτρας;

- Το εμβόλιο προστατεύει από 4 στελέχη του ιού που σχετίζονται συχνότερα με τον καρκίνο, αλλά δεν σημαίνει ότι τον προλαμβάνει γενικά

Η HPV μόλυνση, είναι μια σοβαρή δια βίου πάθηση;

- Το 90% των μολύνσεων από HPV αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά από το ανοσοποιητικό μας σύστημα

Τα κονδυλώματα της γεννητικής χώρας γενικά, είναι προκαρκινωματώδεις καταστάσεις;

- Τα «τυπικα» κονδυλώματα οφείλονται συνηθέστερα σε χαμηλού κινδύνου στελέχη του ιού (6,11,42,43,44)

Το εμβόλιο κατά του HPV είναι μόνο για κορίτσια;

- Τα κέντρα ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων και η Παιδιατρική Ακαδημία στην Αμερική, συστήνουν εμβολιασμό και των αγοριών, για 2 βασικούς λόγους

Α. Τα αγόρια δεν θα είναι φορείς της ασθένειας,προκαλώντας επικίνδυνες λοιμώξεις στις συντρόφους τους

Β. Εχει αυξηθεί η συχνότητα συσχέτισης του HPV και καρκίνου πέους,πρωκτού,στοματοφάρυγγα, στους άνδρες.

Τα κορίτσια που εμβολιάζονται έχουν αυξημένη σεξουαλική δραστηριότητα;

- Παρά τους αρχικούς φόβους οτι αυτό θα οδηγούσε σε ασυδοσία και ριψοκίνδυνη σεξουαλική συμπεριφορά, οι έρευνες δεν διαπίστωσαν κάτι τέτοιο



Δημήτριος Μπορούσας

χειρουργός ουρολόγος - ανδρολόγος

www.borousas.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger