Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το σηκωσε το ...EURO, η Micaela Schaefer!

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012



Αν και το Euro ξεκινάει σήμερα, η γνωστή πλέον Γερμανίδα celebrity, Micaela Scaefer, πρόλαβε και  σήκωσε το ...τρόπαιο! Ποιος θα μπορούσε να της αρνηθεί το κύπελο, μ' αυτή την εμφάνιση που για λίγες στιγμές μας έκανε να αγαπήσουμε και να ζηλέψουμε τη γερμανική σημαία... Απολαύστε τη, στην παρακάτω coolαριστή συλλογή, και είναι βέβαιο πως θα δείτε τη γερμανία με ...άλλο ματι!



















http://coolaristo.blogspot.gr/

Η Catherine Zeta Jones σε παλιοτερη ολογυμνη φωτογραφιση!



Πάμε να θυμηθούμε την σουπερ sexy και αποκαλυπτική φωτογράφιση που είχε κάνει η ηθοποιός για το περιοδικό Allure πίσω στο 2010!

Ενα παρκο… ακαταλληλον για ανηλικους!



Στη Νότια Κορέα σκέφτηκαν έναν περίεργο τρόπο για να υποστηρίξουν τη σεξουαλική απελευθέρωση και να αποτίσουν φόρο τιμής στο… σεξ! Δημιούργησαν ένα από τα πιο παράξενα ψυχαγωγικά πάρκα στον κόσμο μόνο για ενήλικες!

Το «Love Land» βρίσκεται στο νησί Cheju, γνωστό και με την ονομασία «νησί του μήνα του μέλιτος», το εσωτερικό του οποίου θυμίζει περισσότερο… sex shop παρά πάρκο, καθώς οτιδήποτε έχει να κάνει με τα δύο φύλα και την ερωτική πράξη θα το βρείτε εδώ.




«Θέλαμε να σπάσουμε τα παραδοσιακά ταμπού γύρω από το σεξ και να κάνουμε τον κόσμο να εκτιμήσει τη φυσική ομορφιά της σεξουαλικότητας. Είναι ένα μέρος όπου η τέχνη και ο ερωτισμός συνδέονται άρρηκτα», λέει ο υπεύθυνος.




Προκλητικά γλυπτά γυναικείων και αντρικών μορφών που επιδίδονται στο σεξ, άντρες με κατεβασμένα παντελόνια και γυναίκες με ανοιχτά πόδια σε εντελώς προσωπικές στιγμές συνθέτουν αυτό το περίεργο ερωτικό σκηνικό.




Επιπλέον, στάσεις από το «Κάμα Σούτρα»… εφαρμόζονται σε κάθε γωνιά του πάρκου, αποτελώντας ένα τρόπον τινά «διδακτικό» θέαμα για όλους. «Οι άνθρωποι κάνουν σεξ και πρέπει να το απολαμβάνουν χωρίς ντροπές και προκαταλήψεις, απενοχοποιώντας οτιδήποτε έχει σχέση με αυτό», εξηγεί ο υπεύθυνος.




Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλα τα γλυπτά του πάρκου κατασκευάστηκαν από φοιτητές Καλών Τεχνών του πανεπιστημίου Hongik της Νότιας Κορέας, τα οποία, μάλιστα, ανανεώνονται συχνά με επιπλέον… ερωτικές προσθήκες!




X. Παππα: Σεξι ποζες στη Μυκονο!


H Xριστίνα Παππά αγαπάει πολύ τα ταξίδια και φροντίζει να αλλάζει τοπία, καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Πριν λίγες μέρες ταξίδεψε στην κοντινή Ιταλία κι επιστρέφοντας έφυγε για τη Μύκονο. 


Συγκεκριμένα στο νησί των ανέμων, βρέθηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Όταν έφτασε έγραψε στο twitter της: "Η τέλεια μέρα στο νησί και τέλεια θέα." 


Και στη συνέχεια έγραψε στίχους γνωστού τραγουδιού, ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία: "Ανηκω σε μένα και τα όνειρά μου, δεν θέλω κανέναν μες στη μοναξιά μου"


Φυσικά οι σέξι πόζες δεν στμάτησαν εκεί, αφού η Χριστίνα συνέχισε να ευχαριστιέται την πισίνα με την υπέροχη θέα...




Η σεξι Σελενα Γκομεζ... γδυνεται για διασημο περιοδικο [εικονες+βιντεο]


Το λατρεμένο κορίτσι των αμερικανικών media ποζάρει με το πιο προκλητικό της βλέμμα και μιλάει για την ημέρα που ο επίσης πιτσιρίκος σύντροφός της νοίκιασε το τεράστιο γήπεδο του Λος Άντζελες για μια «prive» προβολή του Τιτανικού.
«Κάναμε βόλτα τον Σεπτέμβριο με το αυτοκίνητο όταν του είπα πόσο θα ήθελα να ξαναδώ τον Τιτανικό και ξαφνικά... Ο Τζάστιν νοίκιασε ολόκληρο το The Staples Centre για να απολαύσουμε μαζί την ταινία στην γιγαντοοθόνη του σταδίου. Είναι τόσο ρομαντικός!», δηλώνει η πιο σέξι 19χρονη της διεθνούς show biz καθώς φωτογραφίζεται για το περιοδικό Elle.
Η Σελένα Γκόμεζ ωστόσο λέει πως τα μυαλά της δεν θα πάρουν ποτέ αέρα -παρά τη δόξα και την τεράστια περιουσία της- όσο θυμάται τα παιδικά της χρόνια στο Τέξας όταν «το αυτοκίνητό μας κοκάλωνε στη μέση της λεωφόρου γιατί είχε μείνει από βενζίνη. Δεν ειχαμε καθόλου λεφτά αλλά η μητέρα μου έκανε αιματηρές οικονομίες για να πηγαίνει σε συναυλίες, σε μουσεία, σε ενυδρεία και ταξίδια για να μου μάθει τον κόσμο».
Η ζωή τους άλλαξε κυριολεκτικά σε μια νύχτα όταν οι κυνηγοί ταλέντων της Disney είδαν στο πρόσωπό της τη νέα τους πρωταγωνίστρια. Μετά τις παιδικές σειρές και του πρώτους της δίσκους, η Σελένα ετοιμάζεται για το ντεμπούτο της στην μεγάλη οθόνη με μια ταινία κατάλληλη... και για ενηλίκους.
Η ταινία Spring Breakers περιγράφει τις περιπέτειες μιας παρέας φοιτητριών οι οποίες φτάνουν ακόμη και σε ένοπλη ληστεία προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για τις ανοιξιάτικες διακοπές του Πανεπιστημίου τους.

Το τηλεσκοπιο Spitzer εντοπισε τα «φωτα» του νεογεννητου Συμπαντος


Το επάνω μέρος της εικόνας δείχνει σμήνη άστρων και γαλαξιών στο υπέρυθρο φάσμα του φωτός. Στο κάτω μέρος έχει γίνει επεξεργασία της επάνω εικόνας έτσι ώστε να δούμε πώς θα έμοιαζαν αυτά τα σμήνη στις απαρχές του Σύμπαντος. Οι ειδικοί τα χαρακτήρισαν τα «πρώτα κοσμικά πυροτεχνήματα»

Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες που κατέγραψε το διαστημικό τηλεσκόπιο Spitzer οι οποίες σύμφωνα με τους ειδικούς απεικονίζουν τα… πρώτα φώτα που άναψαν στο Σύμπαν. Είναι πιθανότατα οι εικόνες των πρώτων άστρων ή άλλων κοσμικών αντικειμένων που δημιουργήθηκαν αμέσως μετά τη Μεγάλη Εκρηξη που σύμφωνα με την κρατούσα θεωρία είναι αυτή που γέννησε το Σύμπαν. 


Το πρώτο φως
Οι επιστήμονες που μελέτησαν τις εικόνες εκτιμούν ότι οι πηγές του φωτός που υπάρχει σε αυτές είναι τα πρώτα άστρα που δημιουργήθηκαν στο Σύμπαν αμέσως μετά τη Μεγάλη Εκρηξη. «Δεν μπορούμε να πούμε ακόμη με βεβαιότητα από πού πηγάζει αυτό το φως. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι παρατηρούμε το φως μιας πανάρχαιας εποχής και πιστεύουμε ότι τα κοσμικά αντικείμενα που το παράγουν πρέπει να ήταν απίστευτα λαμπρά. Οταν το διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb (σσ. ο πανίσχυρος διάδοχος του τηλεσκοπίου Hubble) τεθεί σε λειτουργία θα μπορέσει να μας αποκαλύψει την ταυτότητα αυτών των κοσμικών αντικειμένων. Μπορούμε να συγκεντρώσουμε πολύτιμα στοιχεία από το φως των πρώτων πυροτεχνημάτων του Σύμπαντος. Οι εικόνες του Spitzer θα βοηθήσουν επίσης στο να βρούμε απαντήσεις στα μυστήρια της Μεγάλης Εκρηξης» αναφέρει ο Αλεξάντερ Κασλίνσκι, στέλεχος της NASA.

http://www.tovima.gr

Πολεις-Φαντασματα: Εκει οπου σταματησε ο χρονος


Σε αυτές τις πόλεις, δεν υπάρχει θόρυβος, δεν υπάρχουν άνθρωποι, δεν υπάρχει καν χρόνος. Μόνο κτίρια μισογκρεμισμένα, αφημένα στην τύχη τους, αλλά γεμάτα ιστορίες.



Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν πόλεις και χωριά που μένουν πια ακατοίκητα, για διαφορετικούς λόγους. Σεισμοί, ραδιενέργεια, πόλεμοι ή ακόμη και κακός σχεδιασμός, έχουν αφήσει αυτές τις πόλεις να στέκουν στοιχειωμένες, αλλά, κατά κάποιο περιέργο τρόπο, ακατανίκητα γοητευτικές!
Πριπιάτ – Ουκρανία
Η πιο γνωστή πόλη-φάντασμα βρέθηκε στο επίκεντρο τυο παγκόσμιου ενδιαφέροντος μετά το πυρηνικό δυστύχημα του Τσέρνομπιλ. Οι κάτοικοί της, στην πλειοψηφία τους εργαζόμενοι στο πυρηνικό εργοστάσιο, την εγκατέλειψαν μέσα σε ώρες. Όλα έχουν μείνει έτσι όπως ήταν στις 26 Απριλίου του 1986. Σήμερα η πρόσβαση στην πόλη επιτρέπεται μόνο με ειδική άδεια και μόνο για λίγες ώρες, λόγω της ραδιενέργειας.
Εκεί όπου σταμάτησε ο χρόνος (1)
Εκεί όπου σταμάτησε ο χρόνος (2)
Εκεί όπου σταμάτησε ο χρόνος (3)
Εκεί όπου σταμάτησε ο χρόνος (4)
Εκεί όπου σταμάτησε ο χρόνος (5)
Σανζί – Ταϊβάν
Τα σπίτια UFO του Σανζί στην Ταϊβάν, κατασκευάστηκαν το 1978. Ήταν μέρος ενός μεγάλου πρότζεκτ για εξοχικές κατοικίες. Το 1980, η κατασκευή σταμάτησε εξαιτίας μιας σειράς εργατικών δυστυχημάτων που αποδόθηκαν σε κατάρα, λόγω της κατεδάφισης ενός ιερού που υπήρχε παλιά στην περιοχή. Τα σπίτια παρέμειναν εγκαταλελειμμένα μέχρι το 2008, όταν κατεδαφίστηκαν για να δώσουν τη θέση τους σε ένα συγκρότημα ξενοδοχείων.
Εκεί όπου σταμάτησε ο χρόνος (6)
Εκεί όπου σταμάτησε ο χρόνος (7)
Εκεί όπου σταμάτησε ο χρόνος (8)
Κράκο – Ιταλία
Αυτό το μεσαιωνικό χωριό είχε χτιστεί πάνω σε έναν βράχο, για αμυντικούς λόγους. Μια σειρά από σεισμούς έκανε τα περισσότερα σπίτια ακατοίκητα και οι κάτοικοι προτίμησαν να το εγκατγαλείψουν. Σήμερα ζουν εκεί μερικές οικογένειες, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του χωριού αποτελείται από χαλάσματα.
Εκεί όπου σταμάτησε ο χρόνος (9)
Εκεί όπου σταμάτησε ο χρόνος (10)
Εκεί όπου σταμάτησε ο χρόνος (11)
Κολμανσκοπ – Ναμίμπια
Αυτή η πόλη ήταν κάποτε μια δυναμική κοινότητα που ευημερούσε χάρη στα ορυχεία διαμαντιών. Όταν η αγορά των διαμαντιών άρχισε να φθίνει, οι κάτοικοι άρχισαν να φεύγουν. Από το 1954, η πόλη είναι τελείως έρημη.
Εκεί όπου σταμάτησε ο χρόνος (12)
Εκεί όπου σταμάτησε ο χρόνος (13)
Εκεί όπου σταμάτησε ο χρόνος (14)
Εκεί όπου σταμάτησε ο χρόνος (15)
Οραντούρ-συρ-Γκλαν – Γαλλία
Αυτό το χωριό καταστράφηκε από τους Γερμανούς το 1944 και 642 από τους κατοίκους του, εκτελέστηκαν. Οι επιζήσαντες έχτισαν μια άλλη κοινότητα, σε μικρή απόσταση, αλλά άφησαν εντελώς ανέγγιχτο το καμμένο χωριό τους, ως μνημείο της αγριότητας.
Εκεί όπου σταμάτησε ο χρόνος (16)
Εκεί όπου σταμάτησε ο χρόνος (17)

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger