Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο πιο εφευρετικός μπαμπάς – Έγινε ρεζίλι κυκλοφορώντας με σορτσάκι για να πείσει την κόρη του να ντύνεται πιο σεμνά [εικόνα]

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013


Κανένας πατέρας δεν χαίρεται όταν βλέπει την έφηβη κόρη του να κυκλοφορεί ημίγυμνη, με προκλητικά σορτσάκια.

Κάποια στιγμή όμως ο Σκοτ Μάκιντος έκρινε πως το βλαστάρι του το είχε παρακάνει. Ο Αμερικανός αποδείχθηκε λοιπόν ο πιο εφευρετικός μπαμπάς του κόσμου, καθώς δεν δίστασε να ρεζιλευτεί, κυκλοφορώντας ο ίδιος με ένα γελοίο προκλητικό σορτσάκι, προκειμένου να της βάλει μυαλό.

Η ιδέα του ήρθε όταν ένα βράδυ η οικογένεια αποφάσισε να βγει για φαγητό. Οταν η σύζυγός του ζήτησε από την κόρη τους να φορέσει ένα πιο σεμνό σορτσάκι και εκείνη αρνήθηκε, ο Μάκιντος ανέλαβε δράση. Επιασε ένα τζιν παντελόνι του, το έκοψε όσο πιο κοντό μπορούσε και ήταν έτοιμος.

Εννοείται πως όλοι τους κοίταζαν αποσβολωμένοι όπου πήγαν εκείνο το βράδυ. «Δεν μου είπε ''ευχαριστώ μπαμπά, το κατάλαβα, υπέροχο μαθημα''. Δεν νομίζω αν έλαβε το μήνυμα ότι το πιο σεμνό είναι πιο όμορφο. Αλλά η κόρη μου θα ξέρει πάντα ότι ο μπαμπάς της την αγαπά τόσο πολύ, που δεν διστάζει να ρεζιλευτεί για χάρη της», είπε ο Μάκιντος.

Η κόρη του πάντως δημοσίευσε τη φωτογραφία του στο Tumblr και από τότε έχει κάνει το γύρο του κόσμου. Οσο για το μάθημα; «Δεν την έχω ξαναδεί με σορτσάκι από τότε. Νομίζω πως πλέον ντύνεται λίγο καλύτερα», είπε ο πατέρας της.


Πηγή: Huffington Post

Πούλησε δυο φαντάσματα για 1.500 ευρώ!


Η Άβι Γούντμπερντ υποστηρίζει ότι στο σπίτι που κατοικούσε στην πόλη Κριστιαντσέρτς της Νέας Ζηλανδίας υπήρχε έντονη… μεταφυσική δραστηριότητα, που μάλιστα την είχε κουράσει! Ζήτησε, λοιπόν, τη βοήθεια ενός… εξορκιστή ώστε να απαλλαγεί από τις φασματικές οντότητες που στοίχειωναν το σπίτι της. Ο εξορκιστής κατάφερε να… παγιδεύσει τις «οντότητες» σε δύο φιαλίδια με αγιασμό. «Ο αγιασμός εξασθενεί την ενέργεια των φαντασμάτων, ρίχνοντάς τα σε μια κατάσταση ύπνου. Δεν παρουσιάστηκε καμία παραφυσική δραστηριότητα στο σπίτι από τότε που… εμφιαλώθηκαν, στις 15 Ιουλίου του 2009…
…Πιστεύω ότι βρίσκονται μέσα στα φιαλίδια», είπε η Γούντμπερντ. Αποφάσισε λοιπόν να τα πουλήσει! Έδωσε μάλιστα και οδηγίες για την… εγκατάσταση των φαντασμάτων σε ένα σπίτι. Στις δύο εβδομάδες που κράτησε η δημοπρασία των φιαλιδίων η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δέχτηκε 214.000 επισκέψεις και το προσφερόμενο ποσό έφτασε τα 2.830 δολάρια Νέας Ζηλανδίας (1.500 ευρώ). Αν και δεν έγινε γνωστό το όνομα του αγοραστή, η Γούντμπερτ δήλωσε ότι θα προσφέρει τα χρήματα σε μια εταιρεία προστασίας ζώων, κρατώντας μόνο το ποσό που πλήρωσε στον εξορκιστή.

Χαμός στα social media με το παράξενο βεραμάν κτήριο στην Αττική Οδό


Τον γύρο των μπλογκς και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κάνουν οι φωτογραφίες από να πολύ περίεργο κτίσμα στην Αττική Οδό το οποίο έχουν εντοπίσει πολίτες που προσπαθούν να εξηγήσουν την ταυτότητά του.

Το κτήριο έχει χρώμα βεραμάν και το αλλόκοτο σχέδιό του τραβά εύκολα την προσοχή όσων οδηγών κινούνται στον αυτοκινητόδρομο στο ύψος της Κάντζας.

«Με ένα φίλο αποφάσισα να περάσουμε από έξω και να τραβήξουμε μερικές φωτογραφίες Ο χώρος εσωτερικά είναι αρκετά ανατριχιαστικός αφού έχει κρεμασμένους σταυρούς από το ταβάνι,φαίνεται παρατημένος, και προφανώς κάποιοι είχαν σπάσει ένα τζάμι από μπροστά για να δουν τι είχε μέσα» διερωτάται χρήστης του διαδικτύου.

Από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι πρόκειται για ναό κάποιας προτεσταντικής ομολογίας που δραστηριοποιείται στην περιοχή και για άγνωστους λόγους εγκατέλειψε το κτήριο.




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ για τη Eurovision! Αυτές είναι οι χώρες που ΕΞΑΓΟΡΑΖΑΝ τα 12άρια!


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail αρκετές είναι οι χώρες που εξαγόρασαν τα 12άρια στη διοργάνωση της Eurovision το 2013.

Oι κατηγορίες αυτές αλλά και οι έρευνες γύρω από το σκάνδαλο πλήττουν τη διοργάνωση και απογοητεύουν τους φαν της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το Αζερμπαϊτζάν - που επί 4 συνεχή χρόνια έπαιρνε δωδεκάρια από τη Μάλτα- κατηγορείται πως όχι μόνο εξαγόραζε ψήφους, αλλά πλήρωνε φοιτητές στη Λιθουανία για να ψηφίζουν ξανά και ξανά, προμηθεύοντας τους με κάρτες sim για τα κινητά τους. Αλλά και η FYROM κατηγορήθηκε ότι προσπάθησε να στήσει τον διαγωνισμό με τον ίδιο τρόπο.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Eurovision, η ίδια η ΕΒU διεξάγει έρευνα, που εκτός από το Αζερμπαϊτζάν αφορά και άλλες 4 χώρες.

Mαθητής στον υπουργό Παιδείας: «Η διευθύντρια μας είπε να μην ξαναπάμε σχολείο»-Συγκλονίζει το γράμμα του...


Διαβάστε το γράμμα του μικρού Αλέξη ο οποίος συγκλονισμένος απο την κατάσταση στο σχολείο του,έγραψε στον υπουργο παιδείας τα παρακάτω. 

«Προς τον Υπουργό Παιδείας

γεια σας, με λένε Αλέξη. Σήμερα πήγα για πρώτη φορά στο γυμνάσιο, στη πρώτη γυμνασίου!
9 το πρωί αγιασμός, πήγα μαζί με την μαμά μου, είχα αγωνία..., αγωνία μεγάλη να δω τους συμμαθητές μου, να γνωρίσω τους καθηγητές που θα μου κάνουν μάθημα....

Μετά τον αγιασμό η Διευθύντρια πήρε το μικρόφωνο και διάβασε ένα λόγο γεμάτο ευχές και στο τέλος αφού έκλεισε τα χαρτιά της και τελείωσε με τις ευχές της, μας είπε να ΜΗΝ ξαναπάμε σχολείο, ούτε αύριο ούτε την Παρασκευή, μέχρι κάποιος αναπληρωτής καθηγητής να έλθει στο σχολείο.

Δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε σχολείο, δεν χρειάζεται να ξυπνάμε το πρωί ούτε να φτιάχνουμε την τσάντα μας με τετράδια και βιβλία, δεν χρειάζεται ούτε να διαβάζουμε, μέχρι να ειδοποιήσουν με mail τους γονείς μας. Το σχολείο χρειάζεται καθηγητές αλλά εμείς δεν χρειάζεται καν να ανησυχούμε, το σχολείο θα είναι κλειστό και εμείς τα παιδιά σπίτια μας, μέχρις νεωτέρας....
Αλέξης

ΥΓ: πηγαίνω στο σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας Ηρακλείου Κρήτης (ΣΕΠ)»

Πηγή: cretalive.gr 

Πού είναι θαμμένος ο Μέγας Αλέξανδρος -Το κυνήγι για τον τάφο του μετρά πολλούς αιώνες

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ανακάλυψη της πιθανής τοποθεσίας του τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου προκαλεί φρενίτιδα. Η αρχαιολογική ανασκαφή στην Αμφίπολη Σερρών έδωσε τροφή σε πολλά σενάρια και προσδοκίες ότι πρόκειται για τον βασιλικό τάφο του μεγάλου στρατηλάτη, ωστόσο παρόμοιες ανακαλύψεις γίνονται εδώ και πολλούς αιώνες.

Οι περισσότερες θεωρίες θέλουν τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου να βρίσκεται στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου την οποία ίδρυσε ο ίδιος και έδωσε το όνομά του. Ενας αλαβάστρινος τάφος που βρέθηκε στο ρωμαϊκό νεκροταφείο της πόλης έδωσε νέα ώθηση στα σενάρια αλλά εγκαταλείφθηκε ελλείψει αποδείξεων.

«Τάφος» στην Οαση Σίβα

Η αρχαιολόγος Λιάνα Σουλβατζή προκάλεσε διεθνή θόρυβο στα μέσα της δεκαετίας του '90 «αποκαλύπτοντας» ότι ο Μέγας Αλέξανδρος έχει ταφεί στην Οαση της Σϊβα αλλά η θεωρία γρήγορα εξέπνευσε. Μάλιστα η Λιάνα Σουλβατζή έπεσε 4 αιώνες έξω ισχυριζόμενη ότι ανακάλυψε τον τάφο του Μ. Αλεξάνδρου, στην όαση της Σίβα.

Η ιστορία άρχισε το 1992 με το πρώτο μνημείο που βρήκε και το ονόμασε τάφο του Μ. Αλεξάνδρου και συνεχίστηκε το 1995 με το δεύτερο μνημείο, το οποίο, επίσης, ονόμασε έτσι, βασιζόμενη σε επιγραφές και αναιρώντας το πρώτο. Το δυστύχημα είναι ότι η πλάνη της συνοδεύτηκε, το λιγότερο, με ανεπίτρεπτη βιασύνη, που λίγο έλειψε να βγάλει «νοκ - άουτ» τις ιστορικές πηγές.

Οπως αποδείχτηκε άλλα διάβαζε η Λ. Σουλβατζή και άλλα έγραφαν οι επιγραφές. Το συμπέρασμα της ελληνικής αποστολής στη Σίβα, όπως δήλωσε ο τότε υπουργός Πολιτισμού, Θάνος Μικρούτσικος,είναι: «Εάν τα στοιχεία, που είδαν οι Ελληνες αρχαιολόγοι είναι αυτά, που οδήγησαν στην ταύτιση του ανασκαπτόμενου χώρου με τον τάφο του Μ. Αλεξάνδρου, δεν προκύπτει από πουθενά ότι ανακαλύφθηκε ο τάφος του Μ. Αλεξάνδρου».

«Τάφος» στο Ουζμπεκιστάν!

Αλλά και το Ουζμπεκιστάν ανακοίνωσε κάποια στιγμή ότι κατέχει τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου υποστηρίζοντας ότι βρίσκεται κάτω από ένα στέγαστρο στο χωριό Ισκεντέρ Ζουλκερνάι.

Οι κάτοικοι του χωριού Iskender Zulkernaj στο Ουζμπεκιστάν ισχυρίζονται πως εκεί βρίσκεται θαμμένος ο Μέγας Αλέξανδρος, λέει η Σκοπιανή δημοσιογράφος Marina Dojcinovska, η οποία βρέθηκε εκεί για να καλύψει την "ανακάλυψη", η οποία παρουσιάστηκε σε εκπομπή της Sun TV.

«Προς μεγάλη μας έκπληξη, οι κάτοικοι του χωριού μας έδειξαν τον τάφο, λέγοντας πως εκεί βρίσκεται θαμμένος ο Μέγας Αλέξανδρος. Γνωρίζουν την Μακεδονία (sic) και μάλιστα πολλοί από αυτούς λένε πως είναι Μακεδόνες. Όταν έμαθαν ότι είμαστε από τη Μακεδονία (sic) και ότι είμαστε Μακεδόνες (sic), μας κάλεσαν περήφανοι στα σπίτια τους» είπε η Dojcinovska.

Παράλληλα ο Γκεοργκιέφσκι συνεχάρη τον Γκρούεφσκι για την «ανακάλυψη»!

«Το κόμμα VMRO-NP (Λαϊκό) του Λιούπτσο Γκεοργκιέφσκι, συγχαίρει την κυβέρνηση για τη μεγάλη ανακοίνωση που έκανε στην εκπομπή του Γιάντι Μπούρεκ- Јади Бурек, ότι έχει βρεθεί, σίγουρα, ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου» αναφέρθηκε.

«Τάφος» στην Αυστραλία!

Τέλος, αυστραλοί αρχαιολόγοι υποστήριξαν ότι ο τάφος βρέθηκε εκεί. Σε ένα σπήλαιο στο τουριστικό θέρετρο Μπρουμ λέγεται ότι είχαν βρεθεί χαραγμένες αρχαίες ελληνικές επιγραφές, ανάμεσά τους και μια αναφερόμενη στον Αλέξανδρο. Ομογενείς μάλιστα πίστεψαν ότι μέσα στη σπηλιά βρίσκεται ο τάφος του στρατηλάτη και έστειλαν επιστολή στην Σκότλαντ Γιάρντ για να ερευνηθεί η υπόθεση.

Αμφίπολη-Βεργίνα-Θάσος

Η Αμφίπολη δεν είναι η μοναδική πόλη που διεκδικεί τον τάφο του Αλεξάνδρου. Τα πρωτεία διεκδικεί η Βεργίνα και η βασική θεωρία αναφέρει ότι στον τάφο που ανακάλυψε εκεί ο Μανόλης Ανδρόνικος δεν είναι θαμμένος ο Φίλιππος αλλά ο ίδιος ο Αλέξανδρος.

Αλλά και η Θάσος διεκδιεκεί την τοποθεσία του τάφου στην περιοχή Αρος, μέσα στο λόφο της περιοχής.





http://www.iefimerida.gr/

ΔΕΙΤΕ εξαγριωμένο ταύρο να επιτίθεται σε αυτοκίνητα! ΒΙΝΤΕΟ

Τρομακτική επίθεση...!

Τρομακτική επίθεση δέχθηκαν οδηγοί σε κεντρικό δρόμο της ισπανικής επαρχίας Γουαδαλαχάρα από έναν ταύρο! Στο βίντεο που θα δείτε, ακούγονται και φαίνονται έντρομοι οδηγοί και επιβάτες αυτοκινήτων, οι οποίοι προσπαθούν να αποφύγουν οποιαδήποτε...επαφή με το αγριεμένο ζώο...!

Ο ταύρος ξέφυγε από μια τοπική γιορτή, έχασε τον προσανατολισμό του και βγήκε στον αυτοκινητόδρομο...

Δείτε το βίντεο!

http://www.zappit.gr/


Απίστευτο! Δείτε τι έκρυβε η Λίμνη Καστοριάς για 7.254 χρόνια [φωτο]


Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκρυβε η λίμνη της Καστοριάς, συγκεκριμένα το παλιότερο οργανωμένο γραπτό κείμενο που βρέθηκε στη γη της Ευρώπης και χρονολογείται πριν από 7.254 χρόνια!...

Είναι μια ξύλινη επιγραφή με άγνωστο μήνυμα, χαραγμένο από ένα νεολιθικό ψαρά ή έμπορο λιμναίου προϊστορικού οικισμού στο Δισπηλιό Καστοριάς, γραμμένο δύο χιλιάδες χρόνια πριν από τα γραπτά ευρήματα των Σουμερίων και τέσσερις χιλιάδες χρόνια πριν από τις κρητομυκηναϊκές πήλινες πινακίδες της γραμμικής γραφής.


Η ανακοίνωση της ανακάλυψης του ευρήματος έγινε από τον καθηγητή της Προϊστορικής Αρχαιολογίας στο ΑΠΘ, κ. Γιώργο Χουρμουζιάδη: «Η ξύλινη πινακίδα με την επιγραφή που βρέθηκε στη λίμνη της Καστοριάς αποκαλύφθηκε στη διάρκεια ανασκαφικής έρευνας και χρονολογήθηκε επακριβώς με τη μέθοδο του άνθρακα–14 στον “Δημόκριτο”, στο έτος 5260 π.Χ., δηλαδή στο τέλος της μέσης νεολιθικής περιόδου!

Όπως αντιλαμβάνεστε, το εν λόγω εύρημα στη λίμνη της Καστοριάς, γνωστό και ως “Πινακίδα του Δισπηλιού”, ανατρέπει όλες τις “επίσημες” θεωρίες περί καταγωγής της γραφής από τη Μεσοποτομία ή τη Μέση Ανατολή και επιβεβαιώνει τους αρχαίους Έλληνες συγγραφείς, ότι οι πρόγονοί μας, οι προϊστορικοί κάτοικοι της Ελλάδας, που αποκαλούμε Πελασγούς, είναι οι εφευρέτες της γραφής.

Όπως μπορείτε να δείτε, και τα ίδια τα γράμματα της επιγραφής δείχνουν ότι από αυτά προήλθε το ελληνικό αλφάβητο και όχι φυσικά από τους Φοίνικες, όπως έγραψε μόνο ο Ηρόδοτος από όλους τους αρχαίους συγγραφείς και για κάποιον ανεξήγητο λόγο, η επιστημονική κοινότητα αποδέχτηκε τον ισχυρισμό ενός ενάντια σε όλους τους άλλους, που είχαν αντίθετη άποψη και υποστήριζαν ότι το αλφάβητο όχι μόνο είναι ελληνικής προέλευσης, αλλά και ως εφευρέτες του αναφέρονται οι Έλληνες ήρωες Λίνος, Παλαμήδης κ.ά.».

Δείτε τι γράφει η επιγραφή που βρέθηκε στη λίμνη της Καστοριάς:


http://www.mychannel.gr/


Τα ζώδια σήμερα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Είστε αρκετά ευχαριστημένοι από την στάση κάποιων φίλων σας και μπορείτε κι εσείς να τους εμπιστευτείτε τα δικά σας προσωπικά θέματα.
Ερωτικά: Μην αφήνετε την αμφιβολία να σας κλονίσει, να παραμείνετε πιστοί στα θέλω σας και όλα θα γίνουν όπως τα επιθυμείτε. Αν σχετίζεστε με Ζυγό πιθανόν σήμερα να γίνουν εξομολογήσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Είσαστε αποφασισμένοι να κερδίσετε το παιχνίδι και θα το κάνετε αρκεί να έχετε την δυνατότητα να στηρίξετε αυτό που θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Υπάρχουν δυσκολίες γιατί πρέπει να κατανοήσετε κάποιες συμπεριφορές αλλόκοτες και αυτό σας ενοχλεί. Η πίεση σας εξαγριώνει και δεν σας αρέσει να προσποιείστε.
Ερωτικά: Έχετε ήδη ενοχληθεί από κάποια θέματα. Δεν σας αρέσει στην σχέση να υπάρχει μόνο φιλία και όχι ερωτικό πάθος. Ίσως να αντιμετωπίσετε μια τέτοια συμπεριφορά από Λιοντάρι και Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα πρέπει να συνηγορήσετε με το πνεύμα των γύρω σας και αυτό ίσως να σας ενοχλεί γιατί μπορεί να νιώθετε ότι καταργούνται τα δικά σας όρια. Πάντως η δύναμη της ομάδας μπορεί να υπερισχύσει σήμερα και εσείς να βρεθείτε εκτός παιχνιδιού.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Κάτι πιο ευνοϊκό φαίνεται να γίνεται σήμερα για σας, αφού θα βρείτε πιο εύκολα τον εαυτό σας και θα κάνετε πιο σίγουρα βήματα, κυρίως σε μια υπόθεση με το εξωτερικό ή με το Πανεπιστήμιο.
Ερωτικά: Έχετε προς το παρόν πάρει άλλη στροφή και αντιμετωπίζετε πιο φιλικά και ανεξάρτητα γενικά την σχέση σας. Αυτή είναι και η καλύτερη στάση γιατί σας ταιριάζει στην ψυχοσύνθεση. Ο Υδροχόος δείχνει ενδιαφέρον.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα έχετε μια σοφή εσωτερική καθοδήγηση και θα ξέρετε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε για να αποφύγετε κάποιες δυσκολίες. Πιθανόν να πάρετε χρήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Έχετε υποχρέωση να αντιληφθείτε και κάποια πράγματα τα οποία ίσως να σας ξενίζουν αλλά αυτά μπορεί να είναι η πρόοδος σας.
Ερωτικά: Η επαφή με έναν Υδροχόο μερικές φορές σας βγάζει έξω από τα ρούχα σας γιατί δεν προσαρμόζεται με τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Χρειάζεται να είστε πιο ανοικτοί σε όλα τα μηνύματα
Καριέρα & Οικονομικά: Ο Δίας πάντα σας φέρνει κάποιες προοπτικές και κυρίως σε εσάς που έχετε γεννηθεί στις 7 και 8/7 οπότε μην τα παρατάτε και κινηθείτε με πείσμα στον σκοπό σας.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για σας αφού μπορεί να υποχρεωθείτε να δείτε με πιο ανοικτό μάτι τις υποθέσεις των άλλων. Μερικές φορές είστε πολύ απόλυτοι.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Υδροχόο μερικές φορές σας εξαγριώνει γιατί δείχνει ότι υποτίθεται ότι δεν ενδιαφέρεται για σας και αυτό είναι ένα σημείο διαμάχης. Γενικά όμως χρειάζεστε να γίνετε πιο ανεξάρτητοι και συζητήσιμοι.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αρκετές ευκαιρίες τις οποίες θα τις κυνηγήσετε και εσείς για να πάρουν σάρκα και οστά, Με την βοήθεια ενός άλλου ατόμου κάνετε μια πώληση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είστε ακόμα οι ευνοούμενοι της υπόθεσης παρόλο που όλο και κάτι σας φταίει. Έχουν βγει τα υπαρξιακά σας και σας παιδεύουν γιατί χρειάζεστε εκ των έσω μια μεγάλη αλλαγή.
Ερωτικά: Αν γίνετε περισσότερο φιλικοί και αποδέχεστε ακόμα και προσωπικότητες που δεν σας πηγαίνουν και πολύ, τότε πιθανόν να γνωρίσετε κάτι πολύ καινούργιο που μπορεί να είναι Λέων ή Υδροχόος.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε κάποιες ευκαιρίες να κινηθείτε καλύτερα και να γεμίσετε κενά από την προσωπική σας δουλειά. Υπάρχει περιθώριο κέρδους αλλά όχι με μεγάλη ευκολία.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Νιώθετε περισσότερο φιλικοί και ανοικτοί με όλους και αυτό βοηθάει στο να γνωρίσετε δημιουργικά άτομα που μπορεί να σας εμφυσήσουν μια νέα ιδέα.
Ερωτικά: Μπορεί να συναντήσετε ακόμα και σε φιλικό επίπεδο ένα πολύ ανοικτό και προχωρημένοι πρόσωπο πιθανόν Λέων ή Υδροχόος. Γενικά είστε πιο ερωτικοί και παιχνιδιάρηδες. Όσοι έχετε σχέση έχετε πάρει απόφαση να είστε πιο πιστοί.
Καριέρα & Οικονομικά: Ο Ερμής στο ζώδιό σας θα σας τροφοδοτεί με ιδέες τις οποίες μπορείτε εύκολα τουλάχιστον να τις υλοποιήσετε και να κερδίσετε μια θαυμάσια δουλειά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Είστε γενικά στο τρέξιμο αλλά τουλάχιστον νιώθετε ότι κάτι έχετε πετύχει. Θα χρειαστεί όμως για σήμερα να είστε πιο ανοικτοί με φίλους και ομάδες για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε πιο ανοικτά.
Ερωτικά: Μπορεί να είστε κάπως εκρηκτικοί ή ακόμα και έτοιμοι να μην ανεχτείτε ιδιόρρυθμες ή φιλικές συμπεριφορές από το πρόσωπο που είστε μαζί. Προτιμάτε το πάθος και όχι κάτι το ψυχρό. Συγκρατείστε τα νεύρα σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Από μια επιλογή που έχετε κάνει θα δείτε τώρα τα αποτελέσματά της και ίσως να μην σας πολυαρέσει κυρίως αν κάνετε κάτι από κοινού με άλλα άτομα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Σήμερα νιώθετε πιο ξελαφρωμένοι από τις υποχρεώσεις και ο λόγος είναι ότι επιτέλους κατανοείτε και επικοινωνείτε καλύτερα με όλους.
Ερωτικά: Η διάθεση να ανοίξετε καινούργιες παρτίδες μέσω ενός κοινωνικού μέσου ίσως να σας ανεβάσει πολύ το κέφι και κυρίως αν γνωρίσετε και ένα πρόσωπο που είναι εκτός. Οι δεσμευμένοι θα είστε πιο ελεύθεροι και κατά επέκταση ο εαυτός σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάτι θα γίνει σήμερα με τα οικονομικά σας και θα φανεί περιθώριο κέρδους ή ακόμα και αναλήψεως μιας δουλειάς. Το Λιοντάρι θα σας βοηθήσει με τον τρόπο του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Έχετε γενική ανησυχία μήπως και αυτά που έχετε σκεφτεί δεν είναι εύκολο να υλοποιηθούν. Δεν είναι εύκολο πάντως να κάνετε συμβιβασμό γιατί νιώθετε ότι προδίδετε τα όνειρά σας.
Ερωτικά: Η γενική σας ανησυχία μπορεί να οφείλεται και στην δύσκολη σχέση με ένα Λιοντάρι το οποίο σας βγάζει τον ανταγωνισμό. Καλύτερα είναι να μην ανακατέψετε τα οικονομικά με την σχέση σας, αν μπορείτε βέβαια.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε βάλει πλώρη για αλλαγή αλλά δεν είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε γιατί βλέπετε κι εσείς ότι θα πρέπει να ξεπεράσετε κάποια παλιά μοντέλα ή μοτίβα πάνω στα οποία δουλεύετε για να είστε μέσα στα νέα συστήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Είναι η δική σας ημέρα. Με δυσκολίες και με όρια που δεν σπάνε εσείς θα καταλάβετε ότι πρέπει να είστε ο εαυτός σας.
Ερωτικά: Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε ξαναγυρίσει πίσω σε έναν Σκορπιό και να περιμένετε ιδιαίτερη μεταχείριση από αυτόν. Γενικά μπορεί να επενδύετε λάθος αυτή την περίοδο και να μην είστε και πολύ ευχαριστημένοι.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ήδη αναλωθεί με τρίτα πρόσωπα και κατά κάποιον τρόπο το βλέπετε ότι μπορεί να εξαρτάστε και από αυτά. Αλλά σήμερα θα έχετε διάθεση να αυτονομηθείτε και να θέσετε και τους δικούς σας όρους.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Φέρεστε με ένα τρόπο ελαφρώς περίεργο γιατί καταλαβαίνετε ότι πρέπει να αντιληφθείτε κάτι παραπάνω από αυτό που τώρα έχετε πιάσει. Ίσως να χρειάζεστε μεγαλύτερη ανεξαρτησία.
Ερωτικά: Το ενδιαφέρον σας είναι στραμμένο σε ένα πρόσωπο που είναι πολύ ζεστό μαζί σας αλλά εσείς μερικές φορές νιώθετε ότι πνίγεστε και ίσως να κάνετε και κάτι από μόνοι σας. Το Λιοντάρι παίζει πάντως κάποιο ρόλο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε όλα τα εχέγγυα να πετύχετε μέσω μιας συνεργασίας την οποία χρειάζεται να εμπιστευτείτε για να έχετε καλά αποτελέσματα. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο καλό είναι να ενδυναμώσετε τις επαφές σας με συνεργασίες και άτομα που είναι αρκετά ρεαλιστικά.

Πηγή: astrology.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger