Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η γυναικα με το μεγαλυτερο στηθος στην Ευρωπη

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012


Το όνομά της είναι Beshine και είναι από τη Γερμανία. Η Beshine μετά από πολυάριθμες πλαστικές επεμβάσεις έχει καταφέρει να αποκτήσει αυτό το εξωπραγματικό στήθος, το οποίο είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος στην Ευρώπη. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σε καθημερινές δραστηριότητες, δηλώνει περήφανη για το στήθος της και το δείχνει με κάθε ευκαιρία.















http://www.kamikazi.gr

ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΣ ΕΠΙΔΕΙΞΙΑΣ Τρομοκρατει μαθητριες στη Συρο!


Φόβος και τρόμος έχει γίνει ένας άγνωστος άνδρας για τα ανήλικα κορίτσια που κυκλοφορούν στο κέντρο και τις συνοικίες της Ερμούπολης στη Σύρο, ο οποίος δεν διστάζει να αποκαλύψει στη δημόσια θέα τα απόκρυφά του!
Ο θρασύτατος επιδειξίας επιτίθεται συνήθως στις περιοχές της Κοίμησης, της Μεταμόρφωσης και του θεάτρου «Απόλλων», επιλέγοντας να παρενοχλήσει κυρίως νεαρές γυναίκες αλλά και ανήλικες μαθήτριες.
Σύμφωνα με τις περιγραφές που έχουν δώσει όσες έγιναν μάρτυρες της δραστηριότητάς του, είναι μεταξύ 35 και 40 χρόνων άγνωστης εθνικότητας.
Οι μαρτυρίες για τα περιστατικά έχουν κάνει το γύρο της Ερμούπολης, ωστόσο κανένα από τα θύματα ή τους γονείς τους δεν έχει καταθέσει μήνυση στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επέμβει.
Ωστόσο, αστυνομικοί περιπολούν σε σημεία όπου έχει δράσει ο άγνωστος επιδειξίας και προσπαθούν να τον πιάσουν επ’ αυτοφώρω.


Αντζελα Δημητριου: «Εχω πιασει συντροφο μου στο κρεβατι μου με αντρα»


Τσουνάμι αποκαλύψεων ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό η γνωστή τραγουδίστρια. Εκεί που -μεταξύ άλλων- μίλησε για το στήθος και τα μπότοξ της, το ξύλο που έδωσε, το ξύλο που έφαγε και το πόσο καιρό έχει να κάνει σεξ.
«Τον έπιασα επ 'αυτοφώρω στο κρεβάτι μου! Μπορεί να μην έπιασα ποτέ στα πράσα κάποιον από τους άνδρες μου με άλλη γυναίκα, αλλά έπιασα τον σύντροφό μου με έναν άλλο άνδρα! Ήταν το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου. Περιττό να σου πω ότι έσπασα ό,τι υπήρχε σε γυαλικό μέσα στο σπίτι. Βγήκα έξω στους δρόμους και φώναζα: 'Βοήθεια! Σώστε με!'.
Μα το καταλαβαίνεις να μου το κάνει μέσα στο ίδιο μας το σπίτι; Και μετά έτρεχα σε ψυχολόγους και έκανα εξετάσεις αίματος για να δω μήπως με κόλλησε τίποτα, Δεν έχω πρόβλημα ούτε με τους ομοφυλόφιλους ούτε με τους αμφιφυλόφιλους αλλά δεν μπορεί να ετοιμάζομαι να παντρευτώ και να τον βρω ξαφνικά με άλλον».
Αυτή είναι η πλέον χαρακτηριστική δήλωση της Άντζελας Δημητρίου στο περιοδικό ΟΚ. Εκεί που επίσης μίλησε συνολικά για την απιστία ( «Ναι με έχουν απατήσει. Δεν έχω πιάσει κανέναν επ' αυτοφώρω. Συνήθως τα μάθαινα μετά. Στην τελευταία περίπτωση μάλιστα με πήρε η ίδια τηλέφωνο και μου είπε: 'έλα να σου δείξω τι μηνύματα μου στέλνει ο άνδρας σου'») και συγκεκριμένα για το ξύλο.
Ξεκινώντας από αυτό που έριξε στον Γιώργο Τρούπη: «Έφαγε πολύ ξύλο. Πρέπει να πονάει ακόμα. Δε θα είχα πρόβλημα αν είχε τελειώσει μαζί μου και πήγαινε με οποιαδήποτε άλλη. Αλλά την παράλληλη σχέση δεν τη σηκώνω».
Και συνεχίζοντας με αυτό που έφαγε από τον πατέρα της κόρης της, Όλγας «Με ζήλευε παράφορα και μια φορά με χτύπησε. Δεν μιλάμε για απλό χαστούκι. Μιλάμε για ξύλο. Δεν υπήρξε δεύτερη. Άνοιξα την πόρτα, έφυγα, του έκανα μήνυση, την οποία απέσυρα μετά. Δεν επιτρέπεται ένας άντρας να χτυπάει μια γυναίκα. Και αν έφτασα στο σημείο να χτυπήσω τον σύζυγό μου -πίστεψέ με- κανονικά θα έπρεπε να του σπάσω το κεφάλι με τόσο κέρατο που μου έριξε. Δεν έχω μάθει στη ζωή μου να είναι δεύτερη. Αν αισθανθώ ότι είμαι δεύτερη, φεύγω».
Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η Άντζελα Δημητρίου μίλησε και για το μεγαλύτερο διάστημα που έχει περάσει δίχως σεξ: «Είναι πάνω από ένα χρόνο που έχω να κάνω σεξ. Όταν πληγωθεί ο γυναικείος εγωισμός αρχίζεις να χάνεις πλέον την εμπιστοσύνη που είχες στους άνδρες. Και πως να εμπιστευτείς ξανά έναν άνδρα όταν δεις λ.χ τον Γιάννη τη μια μέρα να είναι με την Καίτη, την άλλη με τη Μαρία και την παρ' άλλη με τον Μιχάλη;».

Ενώ η Άντζελα δεν δίστασε να μιλήσει για την ηλικία της και τις πλαστικές επεμβάσεις: «Είμαι 57 χρόνων και πολλοί δεν με κάνουν ούτε για 40. (..)Το πρώτο μου Botox το έκανα στα 42 μου και το επαναλαμβάνω κάθε οχτώ μήνες. Έκανα επίσης ανόρθωση στήθους όταν γέννησα την Όλγα και διατηρείται ακόμη μια χαρά, γιατί το προσέχω πολύ».
Τέλος, μιλώντας για την πρόσκληση να τραγουδήσει στα κατεχόμενα και τις αντιδράσεις που ξέσπασαν εξομολογήθηκε: «Εγώ πιστεύω ότι ήθελαν να ασχοληθούν με τη δική μου συναυλία για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο, επειδή η Κύπρος μπαίνει στο ΔΝΤ. Εγώ δεν πρόκειται να εμφανιστώ ποτέ στα Κατεχόμενα».

http://www.iefimerida.gr

Σκοτωσαν ανθρωπους για να φανε τον εγκεφαλο τους και να κανουν σουπα τα γεννητικα τους οργανα!

Κανονικοί κανίβαλοι τα μέλη μίας αίρεσης που απαριθμεί πάνω από χίλια μέλη!


Τα μέλη μιας αίρεσης στην Παπούα-Νέα Γουινέα κατηγορούνται ότι σκότωσαν τουλάχιστον επτά ανθρώπους για να φάνε τον εγκέφαλό τους και να μαγειρέψουν μια σούπα με τα γεννητικά όργανα των θυμάτων τους, όπως γράφει σήμερα η αγγλόφωνη εφημερίδα The National.


Η αστυνομία έχει συλλάβει 29 άτομα --μεταξύ αυτών και οκτώ γυναίκες-- που κατηγορούνται για δολοφονία και κανιβαλισμό. Η αίρεση έχει συνολικά περίπου χίλια μέλη και στόχος της είναι να εξολοθρεύσει τους "μάγους" που ακολουθούν λανθασμένες πρακτικές.


Πολλοί κάτοικοι της Παπούας-Νέας Γουινέας πιστεύουν στη μαγεία. Αρκετοί συμβουλεύονται τους σανγκούμα (μάγοι) για να μάθουν τις αιτίες μιας ασθένειας, ενός θανάτου ή των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Συνήθως, ο μάγος για να παράσχει τις υπηρεσίες του ζητά γύρω στα 1.000 κίνα (387 ευρώ), ένα γουρούνι και ένα σακί με ρύζι. Ορισμένοι όμως ξεπερνούν τα όρια: ζητούν να κοιμηθούν με τις γυναίκες της οικογένειας του "ασθενούς".


"Αντίκειται στις παραδόσεις μας και στην ηθική μας να κοιμηθεί ένας μάγος με τη σύζυγο ή την κόρη ενός άνδρα" που ζήτησε τις υπηρεσίες του, εξήγησε στην εφημερίδα ένα από τα ηγετικά στελέχη της αίρεσης, από την περιοχή Τάνγκι της επαρχίας Μαντάνγκ. "Αυτό μας ώθησε να ιδρύσουμε μια ομάδα για να παγιδεύσουμε αυτούς τους μάγους", πρόσθεσε.


Σύμφωνα όμως με την εφημερίδα, τα μέλη της ομάδας σκότωσαν επτά ανθρώπους από τις αρχές Απριλίου, χρησιμοποιώντας μαχαίρια που, όπως πιστεύουν, έχουν υπερφυσικές δυνάμεις. "Φάγαμε το μυαλό και φέραμε άλλα μέλη του σώματός τους, όπως το συκώτι, την καρδία, το πέος και άλλα, στο οσμάν (σ.σ. το σπίτι όπου κατοικούν οι άνδρες του χωριού) για να ετοιμάσουν οι μάγειρές μας ισχυρούς ζωμούς", εξήγησε ένας από τους συλληφθέντες.


Οι συλλήψεις έγιναν την περασμένη εβδομάδα στο χωριό Μπιαμπ.


Ένας ειδικός στις θρησκείες της Παπούας-Νέας Γουινέας, που μίλησε στην εφημερίδα, είπε ότι οι πράξεις της αίρεσης, το "κυνήγι" ανθρώπων και ο κανιβαλισμός, ξεφεύγουν από τις συνηθισμένες πρακτικές. "Είναι εντελώς παράλογο και ο κανιβαλισμός ξεφεύγει από την παραδοσιακή κουλτούρα τους".


Ορισμένες φορές οι άνδρες που κατοικούν στο οσμάν στέλνονται να κυνηγήσουν έναν σανγκούμα. "Όμως δεν θα τον σκότωναν ποτέ, δεν θα τον ακρωτηρίαζαν, ούτε θα έτρωγαν το συκώτι και την καρδιά, ούτε θα μαγείρευαν σούπα με το πέος του" πρόσθεσε ο ειδικός, το όνομα του οποίου δεν αναφέρεται στο δημοσίευμα.


Η Παπούα-Νέα Γουινέα βρίσκεται στον Ειρηνικό Ωκεανό και συνορεύει με την Ιριάν Τζάγια, την ινδονησιακή Παπούα. Πρόκειται για ένα ορεινό κράτος, πλούσιο σε φυσικούς πόρους, με 6 εκατομμύρια κατοίκους που μιλούν 800 διαφορετικές γλώσσες.

http://www.newsit.gr

Ο Ricky Martin στην Ελλαδα για το Gay Festival!!


Στην πανέμορφη Σκιάθο κατέφθασε χθές ο γνωστός τραγουδιστής με ιδιωτικό αεροπλάνο αφού θα συμμετάσχει "Gay culture festival" που ξεκινά σήμερα Πέμπτη και ολοκληρώνεται την Κυριακή στις 15 Ιουλίου...
Μάλιστα το Festival θα ανοίξει ο ίδιος ο Ricky Martin με μια συναυλία που θα συζητηθεί. Ο Λατίνος τραγουδιστής άλλωστε έχει παραδεχθεί εδώ και χρόνια πως είναι ομοφυλόφιλος και συζεί με τον αγαπημένο του και τα δύο παιδάκια που απέκτησαν μέσω παρένθετης μητέρας.

http://athensbars.gr

Νεο τραγουδι απο την Δεσποινα Ολυμπιου και τον Stereo Mike!

Ακούστε το δυναμικό ντουέτο της Δέσποινας Ολυμπίου με τον Stereo Mike με τίτλο "Δεν σε αφήνω"...
Την μουσική υπογράφει ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος και τους στίχους οι Λίνα Δημοπούλου και Stereo Mike. Απολαύστε το...


Με μπικινι και κουρασμενη υποδεχεται την ανατολη η Καρντασιαν


15,3 εκ. followers της Κιμ ξεκίνησαν σήμερα την μέρα τους βλέποντάς της να φοράει ένα μπικίνι στο χρώμα του δέρματος και να ποζάρει με φόντο την ανατολή του ήλιου και τον Ειρηνικό Ωκεανό. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν και χειρότεροι τρόποι να σου πει κάποιος καλημέρα.
«Έκανα pilates και το Barrys Bootcamp (σ.σ. εντατική μέθοδο γυμναστικής) πριν καν ξημερώσει. Και συνεχίζω κάθε απόγευμα με διπλές προπονήσεις. Δεν ξέρω πως θα καταφέρω να βγάλω την εβδομάδα».

Αυτό τουίταρε η ριάλιτι σταρ στους φαν της, πριν πάει να πάρει το πρωινό της στο Marmalade Cafe. Γιατί αν δεν φροντίσει η Καρντάσιαν το σώμα της -που φέρνει στην ίδια και την οικογένειά της 45 εκ. δολάρια το χρόνο- ποιος θα το κάνει;


Γυναικα 321 κιλων εχασε με το σεξ 50 κιλα


H Πολίν Πότερ (Pauline Potter), πέρυσι κατέκτησε τον άκρως ντροπιαστικό τίτλο της πιο χονδρής γυναίκας στον πλανήτη, όταν τα 321 κιλά της, της εξασφάλισαν μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.
Η Πολίν έπιασε πάτο… Δεν περίμενε όμως ότι αυτός ο ντροπιαστικός τίτλος θα λειτουργούσε ως… αφροδισιακό για τον πρώην σύζυγό της! Ο Άλεξ την επισκέφθηκε για πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια, όταν έμαθε για το ρεκόρ Γκίνες. Έκτοτε, ο έρωτάς τους αναζωπυρώθηκε και επιδίδονται σε μαραθώνιους σεξ που έχουν βοηθήσει την Πολίν να χάσει ήδη 50 κιλά!
“Δεν μπορώ να κουνηθώ πολύ στο κρεβάτι, αλλά παρόλα αυτά καίω 500 θερμίδες την φορά. Είναι τρομερή άσκηση”, δήλωσε η Πότερ στο Βρετανικό περιοδικό Closer και πόζαρε χαμογελαστή και γεμάτη περηφάνια για την κεντρική φωτογραφία του άρθρου.
Μάλιστα, δεν δίστασε να μπει και σε πιο πιπεράτες λεπτομέρειες:
“Ξεκινάμε με προκαταρκτικά και μασάζ και μετά προχωράμε σε σεξ. Ενώ μου αρέσει επίσης να ικανοποιώ τον σύζυγό μου. Το κρεβάτι μου είναι ειδικά ενισχυμένο, οπότε δεν κινδυνεύουμε να βρεθούμε στο πάτωμα. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι που δεν μπορώ να αγοράσω σέξι εσώρουχα. Οπότε απλά ρίχνω ένα ωραίο σεντόνι πάνω μου”.
Παρτενέρ της στον μαραθώνιο είναι ο Άλεξ, με τον οποίο γνωρίστηκε online το 2002. Παντρεύτηκαν το 2005, αλλά χώρισαν μερικούς μήνες μετά επειδή ο γιος του Άλεξ από τον πρώτο του γάμο δεν την συμπαθούσε.
Αυτός ο χωρισμός ήταν και ο λόγος που η Πολίν άρχισε να τρώει τρομακτικές ποσότητες φαγητού και να παίρνει το ένα κιλό μετά το άλλο. Μάλιστα ο μοναδικός λόγος που κάλεσε τους ανθρώπους από το Guinness Book of World Records ήταν γιατί θεωρούσε ότι η δημοσιότητα που θα πάρει μόλις κερδίσει τον τίτλο θα την αναγκάσει -από την ντροπή της- να αδυνατίσει.
Κάτι το οποίο και συνέβη. Αυτό που δεν είχε προβλέψει η Πολίν είναι ότι η δημοσιότητα θα φέρει πίσω και τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος και δεν πτοήθηκε καθόλου από τα εκατοντάδες παραπάνω κιλά που είχε πάρει.
“Την πρώτη μέρα που επέστρεψα κάναμε σεξ 6 φορές σε μια μέρα”, δήλωσε ο Άλεξ στην Sun, προσθέτοντας “Αν και κάθε πόδι της ζυγίζει παραπάνω από ότι εγώβρίσκουμε τρόπους να τοποθετήσουμε το κορμί της ώστε να ικανοποιούμαστε και οι δυο”.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άλεξ είναι μόλις 80 κιλά!

Γνωριζετε την ΑΞΙΑ της Ελλαδας; Παρτε βαθια ανασα και διαβαστε...

Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα που "τάχα" πάει για φούντο...
1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί....
(450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις ΔΥO ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα). Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία.

2. Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι, Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ.

3. Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία.

4. Δεχόμαστε 16.000.000 τουρίστες τον χρόνο και διαθέτουμε μια σημαντική τουριστική βιομηχανία.

5. Έχουμε τρία πολύ μεγάλα ναυπηγεία που κατασκευάζουν κάθε είδος πλοίου.

6. Έχουμε βιομηχανίες αμαξωμάτων που κατασκευάζουν βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, τρόλεϊ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία κλπ.

7. Διαθέτουμε 2.400 υπερδεξαμενόπλοια και μεγάλα φορτηγά πλοία είμαστε έτσι 1οι στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία, ενώ άλλα 1.500 τεράστια τάνκερ και φορτηγά έχουν οι Κύπριοι πλοιοκτήτες -5οι στον κόσμο.


8. Είμαστε 2οι παγκοσμίως στο πρόβειο γάλα, 3οι στις ελιές, 3οι παγκοσμίως στον κρόκο, στα ακτινίδια, στα ροδάκινα.

9. Είμαστε 1οι στον κόσμο σε νικέλιο, 1οι σε λευκόλιθο, 1οι στον κόσμο σε υδρομαγνησίτη, 1οι στον κόσμο σε περλίτη, (1.600.000 τόννοι), 2οι παγκοσμίως σε μπετονίτη (1.500.000 τόννοι), 1οι στην ΕΕ σε βωξίτη (2.174.000 τόννοι), 1οι και σε χρωμίτη, 1οι και σε ψευδάργυρο, 1οι και σε αλουμίνα.

10. Έχουμε την 2η καλύτερη Πολεμική Αεροπορία στο ΝΑΤΟ (μετά τις ΗΠΑ, ενώ οι Τούρκοι είναι προτελευταίοι), ενώ έχουμε και το 2ο καλύτερο Πολεμικό Ναυτικό στο ΝΑΤΟ, με την Τουρκία να είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!

11. Έχουμε νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως. Εντωμεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ. Έχουμε εκεί, στην Μακεδονία και την Θράκη , τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης. Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι - κρατηθείτε - 10.000.000.000.000 (10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΆΡΙΑ !) όπως αναφέρει το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, το ΥΣΓΣ.

Αυτή τη χώρα πάνε να ξεπουλήσουν για 340 ΔΙΣ;


Ο χορος των χιλιων χεριων


Ο χορός των χιλίων χεριών είναι ένας παραδοσιακός θρησκευτικός χορός αρκετα διαδεδομένος στην Κίνα αλλά και σε άλλες χώρες της ανατολικής Ασίας. Αναφέρεται στη βουδιαστική θεότητα του ελέους που παρατηρεί, ακούει τον κόσμο και προστρέχει σε βοήθεια των αδυνάτων.
Στο συγκεκριμένο βίντεο μια ομάδα Κινέζων χορευτών και χορευτριών εκτελεί εντυπωσιακά συγχρονισμένες φιγούρες. Είναι απίστευτα όμοσρφο θέαμα και ακόμη πιο εκλπληκτικό το γεγονός ότι η ομάδα των 21 ατόμων που συμμετέχουν, είναι άτομα με ειδικές ανάγκες.

http://perierga.gr

Ψαρεψαν Πυθωνα 40 κιλων στον Σηκουανα


Έναν τεράστιο πύθωνα βάρους 40 κιλών και μήκους 3 μέτρων “ψάρεψαν” οι γαλλικές Αρχές στον Σηκουάνα.
Περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία που ανέσυρε το τεράστιο φίδι από το νερό, σε προχωρημένη αποσύνθεση. Σύμφωνα με τις γαλλικές αρχές, το περιστατικό είναι αποτέλεσμα της νέας βάρβαρης μόδας με τα “ασυνήθιστα κατοικίδια” που αναγκάζει σπάνια ζώα να ζουν μακριά από το φυσικό τους περιβάλλον, ενώ ουσιαστικά έχουν πολύ μικρά περιθώρια προσαρμογής.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο ιδιοκτήτης του πύθωνα, προφανώς τον “επέστρεψε” στη φύση καθώς δεν μπορούσε να το κρατήσει λόγω του μεγέθους και της επικινδυνότητάς του.
Οι γαλλικές αρχές σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:
“Θα πρέπει οι ιδιοκτήτες σπάνιων ζώων να είναι πιο προσεκτικοί: μια πιο ώριμη κίνηση και η γνώση της επικινδυνότητας είναι αναγκαία πριν προβείτε σε τέτοιου είδους κινήσεις. Μην εγκαταλείπετε τους πύθωνες σας!”


Εικονες του κοσμου: Καναδας, Το κυνηγι της κουκουβάγιας

Μια πανέμορφη λευκή κουκουβάγια ψάχνει για τροφή ακουμπώντας το νερό.

Πηγή φωτογραφίας: NATIONAL GEOGRAPHIC 


Τα Ζωδια Σημερα 13 Ιουλιου 2012


Κριός
21/3-20/4

Μέχρι το μεσημέρι αυτής της Παρασκευής, αγαπητέ Κριέ, που ο Ουρανός θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιό σου, πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις από μόνος σου κάποιες λύσεις. Μην αποφεύγεις να κάνεις κάτι, με το άλλοθι ότι θα αναλάβουν δράση κάποιοι άλλοι, αλλά δραστηριοποιήσου, για να διασώσεις όσα περισσότερα μπορείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, υπάρχουν κάποια ζητήματα που πρέπει να συζητηθούν στη σχέση σου. Μη διστάσεις να μιλήσεις για ό,τι έχεις στο κεφάλι σου και σε απασχολεί σχετικά με την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Είναι η μόνη λύση για να σώσεις την κατάσταση. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης μην απογοητεύεσαι, γιατί σύντομα θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε γεμίζει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, η δουλειά σου έχει αρκετές υποχρεώσεις, αλλά με έναν καλό προγραμματισμό, θα φέρεις όλα τα θέματα που σε απασχολούν σε ένα καλό σημείο εξέλιξης, ώστε να ηρεμήσεις. Ακόμα και τα οικονομικά σου δείχνουν σημεία ανάκαμψης. Προκύπτουν κερδοφόρες ευκαιρίες, που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τις αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες.






Ταύρος
21/4-20/5

Είναι μια καλή μέρα η σημερινή Παρασκευή, αγαπητέ Ταύρε, για να υλοποιήσεις αρκετά από τα σχέδιά σου. Όμως μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση, γιατί κινδυνεύεις να βάλεις λάθος βάσεις για το μέλλον. Γενικά, να είσαι πρόθυμος να ακούσεις κι άλλες απόψεις. Μην γίνεσαι ξεροκέφαλος, μέσα στον ενθουσιασμό σου για κάποια ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, κουβέντιασε με τον σύντροφό σου και μην κρατάς τα προβλήματα για τον εαυτό σου. Θα νιώσεις καλύτερα και θα βρείτε από κοινού τις καλύτερες λύσεις. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, πέρνα όσο καλύτερα γίνεται, χωρίς να αγχώνεσαι. Μια καλή γνωριμία δεν θα αργήσει να έρθει για εσένα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Ταύρε, θα χρειαστούν πολύ δουλειά, για να τελειώνεις με εκκρεμότητες που έχεις αφήσει εδώ και καιρό. Προσοχή με ποιούς ανθρώπους μιλάς και ποιους εμπιστεύεσαι. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν προσοχή, γιατί κάποιες προτάσεις που φαίνονται κερδοφόρες, ίσως να μην είναι. Μην παρασυρθείς σε λανθασμένα συμπεράσματα.






Δίδυμοι
21/5-21/6 

Η μέρα είναι αρκετά ήρεμη για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε, και έτσι πρέπει να την αφήσεις να εξελιχθεί. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παρασυρθείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις. Προτίμησε την ειλικρίνεια, για να μην βρεθείς μπλεγμένος και εκτεθειμένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, νιώθεις έντονη ανασφάλεια, που σήμερα μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις. Καλύτερα να χαλαρώσεις και να μην βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα, αν πρώτα δεν ακούσεις και αυτά που έχει να σου πει ο σύντροφός σου. Αν είσαι μόνος, φρόντισε να αξιοποιήσεις την ερωτική ατμόσφαιρα που επικρατεί γύρω σου. Πέρνα καλά φλερτάροντας και μην απογοητεύεσαι. Για να δεις τι θα συμβεί σήμερα με βάση τον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ σου, κάνε κλικ στις προσω

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, η επαγγελματική σου ζωή πάει καλά, όσο εσύ είσαι σε ετοιμότητα να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται. Δούλεψε ομαδικά και θα δεις άμεσο αποτέλεσμα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, γιατί τα πολλά έξοδα θα σε αποσυντονίσουν.







Καρκίνος
22/6-22/7

Αγαπητέ Καρκίνε, καλύτερα σήμερα να μείνεις μακριά από κάποια άτομα, που με τη συμπεριφορά τους σου χαλάνε τη διάθεση. Δεν υπάρχει λόγος να έρχεσαι σε σύγκρουση. Γενικά, επιστράτευσε την αισιοδοξία σου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα απ’ ό,τι περιμένεις. Προπάντων, μην αφήνεις τη διάθεση σου να χαλάει, χωρίς σημαντικό λόγο και αφορμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα κυλάνε σε ήρεμους ρυθμούς, φίλε Καρκίνε. Είναι όμως και στο χέρι σου να μπορέσεις να ελέγξεις το άγχος σου, για να περνάς ακόμα καλύτερα. Πάντως, αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, η μέρα φέρνει μια πολύ καλή γνωριμία, εκεί που δεν το περιμένεις. Να είσαι σε ετοιμότητα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, θα σου δοθεί σήμερα η δυνατότητα να κάνεις νέες και συμφέρουσες συμφωνίες ή να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις, που στέκονται εδώ και καιρό εμπόδιο στα σχέδια σου. Πρέπει επίσης να ασχοληθείς άμεσα με τα οικονομικά σου, γιατί τα έξοδά σου έχουν αυξηθεί και σου δημιουργούν πρόβλημα.







Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, παρασύρεσαι από το δημιουργικό σου πνεύμα και καταλήγεις να κυνηγάς πράγματα, που δύσκολα μπορούν να υλοποιηθούν. Η απογοήτευση σε κάνει να μένεις πίσω και να μην ασχολείσαι με πιο ρεαλιστικές υποθέσεις, που σε αφορούν άμεσα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε πολύ καλά σήμερα, φίλε Λέων, αν αφήσεις στην άκρη τα προβλήματα και κάθε συζήτηση γύρω από αυτά και επικεντρωθείς σε ευχάριστες κουβέντες και μελλοντικά σχέδια, που έχεις να κάνεις με τον σύντροφό σου. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, εκδήλωσε το ρομαντισμό σου και άσε κάποια άτομα να σε πλησιάσουν πιο άνετα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Λέων, χρειάζονται περισσότερη συγκέντρωση. Μην ξεχνάς ότι, για να κάνεις νέα ξεκινήματα, πρέπει να έχεις βάλει ένα πρόγραμμα. Τα οικονομικά σου, επίσης χρειάζονται πολύ προσοχή. Απόφυγε κάθε απόφαση που εμπεριέχει οικονομικό ρίσκο.







Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις όλες σου τις ικανότητες, για να προχωρήσεις στο δρόμο της επιτυχίας που αναζητάς. Ό,τι είχες αφήσει στην τύχη του, θα το αναλάβεις προσωπικά και θα τα καταφέρεις περίφημα. Αρκεί μόνο να είσαι προσγειωμένος και μην παρασυρθείς από την υπεραισιοδοξία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, υπάρχουν θέματα από το παρελθόν στη σχέση σου, που σε κυνηγούν ακόμα. Απόφυγε τις δυσάρεστες κουβέντες και προτίμησε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για ευχάριστα σχέδια. Εσύ που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, διανύεις μια περίοδο που η γοητεία σου δεν περνά απαρατήρητη. Κάνε λίγη υπομονή και μην χάνεις το κριτήριό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η μέρα φέρνει κάποιες εντάσεις στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε, και πρέπει να είσαι ήρεμος, για να μην τραβήξεις τις καταστάσεις στα άκρα και δημιουργηθούν ανεπανόρθωτα προβλήματα. Πάντως, στα οικονομικά σου τα πράγματα πάνε καλύτερα και θα κάνεις συζητήσεις και συμφέρουσες συμφωνίες.






Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, φίλε Ζυγέ, η κοινωνική σου ζωή θα είναι πολύ έντονη και υπάρχουν στο πρόγραμμα επαφές και συζητήσεις, που θα σου ανεβάσουν το ηθικό και θα σε κάνουν να δεις με περισσότερη αισιοδοξία τα γεγονότα. Ακόμα και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου είναι πιο θετικοί απέναντί σου και αυτό, εκτός του ότι σου φτιάχνει την διάθεση, αυξάνει έντονα και την αυτοπεποίθηση σου και τονώνει τον δυναμισμό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, θα προκύψουν στιγμές έντασης και χρειάζεται να είσαι ψύχραιμος, για να μην αφήσεις παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν το βράδυ. Κι αν έχεις ακόμη παρέα την μοναξιά σου, θα ανακαλύψεις πως κάποια γνωριμία που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα, είναι πιο ενδιαφέρουσα απ’ όσο νόμιζες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ζυγός, παρουσιάζονται διάφορες ευκαιρίες και μάλιστα χωρίς να τις περιμένεις. Έχε το νου σου να τις αναγνωρίσεις και να τις αξιοποιήσεις δεόντως. Η οικονομική σου κατάσταση μπορεί να γίνει καλύτερη, αν αποφασίσεις να μην ξοδεύεις αλόγιστα. Γενικά, να θυμάσαι πως κάθε σου κίνηση σήμερα χρειάζεται σκέψη και προγραμματισμό.







Σκορπιός
23/10-22/11

Οι ξένες υποθέσεις είναι αυτές που θα σε απασχολήσουν περισσότερο σήμερα, φίλε Σκορπιέ. Πολλοί άνθρωποι θα σε πλησιάσουν για να σου μιλήσουν για δικές τους υποθέσεις και θα σε βαρύνουν αρκετά με τα προβλήματά τους. Μείνε ανεπηρέαστος και μην ψάχνεις να βρεις χρόνο, για να τους βοηθήσεις όλους. Κοίταξε λίγο και τις δικές σου εκκρεμότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, χρειάζεται καλή θέληση και διάθεση για επικοινωνία, ώστε να βρεις λύσεις στα προβλήματα που έχεις στη σχέση σου. Κι αν η μοναξιά σε βασανίζει ακόμη, σήμερα θα δεχθείς προσκλήσεις, που δεν πρέπει να αγνοήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Σκορπιός, σήμερα τα επαγγελματικά σου θα έχουν κάποιες δύσκολες στιγμές και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Ωστόσο, μπορείς να χειριστείς κάθε κρίσιμη κατάσταση με λίγη παραπάνω ψυχραιμία και να καταφέρεις να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες. Τα οικονομικά σου πάνε λίγο καλύτερα, αρκεί να μην ξεφύγεις, με αγορές που επιθυμείς να κάνεις.






Τοξότης
23/11-21/12

Η σημερινή μέρα σε βρίσκει δυναμικό και αποφασισμένο για όλα, αγαπητέ Τοξότη. Κάποια θέματα βρίσκουν λύση και εσύ είσαι έτοιμος να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά σου. Μπορείς σήμερα να πετύχεις όλα εκείνα, με τα οποία καταπιάνεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, κράτησε μακριά τα προβλήματα της δουλειάς σου από το σπίτι, ώστε να περάσεις μια πολύ όμορφη βραδιά, παρέα με τον αγαπημένο σου. Μην χαλάσεις το κλίμα με το άγχος σου. Αν δεν έχεις σχέση φρόντισε τον εαυτό σου, κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν και έχε το νου σου, γιατί το άτομο που σε ενδιαφέρει μπορεί να είναι πολύ κοντά σου, αλλά η απαισιοδοξία σου να μην σε αφήνει να το διακρίνεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά, αν είσαι Τοξότης, και καλό είναι να αποφύγεις σήμερα κάθε αλλαγή, που μπορεί να ανατρέψει τις ισορροπίες. Κράτησε τα οικονομικά σου υπό έλεγχο και σκέψου κάποιες προτάσεις που θα προκύψουν και μπορούν να σου αποφέρουν νέα έσοδα.







Αιγόκερως
22/12-19/1

Είναι πολλές οι αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σου, φίλε Αιγόκερε, το τελευταίο διάστημα και οι περισσότερες είναι προς όφελός σου. Ωστόσο, πρέπει κι εσύ να κάνεις κάτι και να μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους. Εδώ χρειάζεται προγραμματισμός και καλή διαχείριση χρόνου, για να μην πελαγώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, καλό είναι να είσαι μετρημένος σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, και να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Να είσαι έτοιμος για κάποιες εκπλήξεις, όχι απαραίτητα ευχάριστες. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, η μέρα ευνοεί τις πρωτοβουλίες. Κάνε πρώτος την κίνηση προς το άτομο που σου τραβάει την προσοχή και η ανταπόκριση του θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, στα επαγγελματικά σου θα βρεις κάποια εμπόδια και ίσως να νιώσεις ότι δεν μπορείς να περάσεις τις ιδέες σου και να κάνεις τους άλλους να σε εμπιστευτούν. Μην χάνεις την υπομονή, αλλά ούτε και την επιμονή σου. Όσο για τα οικονομικά σου, μην κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.






Υδροχόος
20/1-19/2

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα εξωγενείς παράγοντες δημιουργούν ένα κλίμα που σε επηρεάζει και σου προκαλεί επιπρόσθετο άγχος από αυτό που ήδη σε διακατέχει. Έχεις μια ιδιαίτερη ευαισθησία και όσα ακούς, σε αποσυντονίζουν εντελώς. Άρχισε να χρησιμοποιείς πάλι το μυαλό σου, για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που προκύπτουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, είναι μια καλή μέρα για αποφάσεις. Με τον κυβερνήτη σου Ουρανό να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Κριό, από το μεσημέρι και μετά, δώσε τέλος σε ό,τι σε καταπιέζει και δεν σε αφήνει να περνάς καλά. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει το κατάλληλο ταίρι, που θα σου προσφέρει την ευτυχία που ζητάς, η τύχη είναι με το μέρος σου για να περάσεις ένα ερωτικό βράδυ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, θα έχεις να αντιμετωπίσεις συμπεριφορές που θα σε εκνευρίσουν και ίσως να φέρουν εντάσεις και προστριβές. Μην ξεφύγεις. Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη, είναι σε καλό δρόμο, καθώς νέες πηγές εσόδων προκύπτουν. Μην αφήνεις θέματα που ανήκουν στο παρελθόν να σου δημιουργούν πρόβλημα.







Ιχθείς
20/2,20/3

Φίλε Ιχθύ, αυτή η Παρασκευή είναι ιδανική για να επιστρατεύσεις όλες σου τις δυνάμεις, ώστε να αναδιοργανώσεις τη ζωή σου σε πρακτικό επίπεδο. Ίσως η σειρά που πρέπει να βάλεις να ξεκινά από τον προσωπικό σου χώρο. Ξεκίνα λοιπόν από εκεί και συνέχισε με καίρια ζητήματα, που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Έχεις κάθε δυνατότητα να τα καταφέρεις πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, η σημερινή μέρα θα έχει κάποιες στιγμές έντασης μέσα στη σχέση σου. Βρες την ηρεμία και την υπομονή να λύσεις τα θέματά σου, χωρίς φωνές. Αν ακόμη ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, πέρνα μια όμορφη Παρασκευή κάνοντας αυτά που σε ευχαριστούν. Η νέα γνωριμία θα έρθει σύντομα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Ιχθύ, δείξε μεγάλη προσοχή σε κάποιες συνεργασίες που σε προβληματίζουν. Μην αποφασίσεις βιαστικά, γιατί μάλλον θα βγάλεις λάθος συμπεράσματα. Τα οικονομικά σου θα σε αγχώσουν, αλλά κυρίως εξ αιτίας της δικής σου τάσης να ξοδεύεις χωρίς να σκέφτεσαι.


Πηγή: myastro.gr


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger