Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Χαρυ Κλυνν σε φοιτητες: «Να πατε να γαμ… κ….παιδα»

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012


Μια πρωτοφανή έκρηξη μέσω twitter έκανε ο Χάρυ Κλυνν.



Ο Χάρυ Κλυνν έγραψε χαρακτηριστικά:

«Κάποτε οι φοιτητές ματώνανε στους δρόμους. Τώρα γλεντάνε και τραγουδάνε με τον Φούχτελ. Να πάτε να γαμ…. κ….παιδα.» ήταν η ευχή του Χάρυ Κλυνν προς την ελληνική νεολαία.

Δειτε την Πωλινα μετα απο πολυ καιρο και δεν θα την αναγνωρισετε!


Η Πωλίνα ήταν μία τραγουδίστρια με σημαντική πορεία, κυρίως στην δεκαετία του ’80. Έχει κάνει μεγάλες επιτυχίες, ενώ στο παρελθόν είχε φανατικό κοινό. Έχει κυκλοφορήσει... 11 προσωπικούς δίσκους, ενώ έχει συνεργαστεί με συνθέτες, όπως ο Σταμάτης Κραουνάκης.
Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία είχε πολύ καιρό να κάνει δημόσια εμφάνιση, χθες το βράδυ βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης “Να ζει κανείς ή να μη ζει”, στο θέατρο Δανδουλάκη, όπου την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr.



ΠΑΤΡΙΝΟΣ Αναζητα «πιτσιρικαδες»... για τη γυναικα του



«Την βρίσκει» να βλέπει να κάνει σεξ με εραστές.

Φαίνεται ότι η κρίση έχει φέρει ...γενική κρίση ακόμα και στις ερωτικές αναζητήσεις και επιθυμίες ορισμένων οι οποίοι ξεφεύγουν από κάθε όριο! Όπως, για παράδειγμα, παντρεμένα ζευγάρια με παιδιά, υπεράνω κάθε υποψίας, που στα ενδότερα αλλάζουν μορφή κάνοντας ό,τι πιο extreme μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους. Όπως ακριβώς συμβαίνει με την περίπτωση του Πατρινού ζευγαριού που διαμένει στην Αρόη και αρέσκεται σε ομαδικές ερωτικές συνευρέσεις με πιτσιρικάδες, προς ικανοποίηση της συζύγου! Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πιο συχνό σενάριο είναι το ζευγάρι να συναντιέται με δύο και τρεις νεαρούς μαζί και καθ' υπόδειξη του συζύγου να ικανοποιούν τη σύζυγο χωρίς ο ίδιος να συμμετέχει, παρά μόνον να ικανοποιείται ...κοιτάζοντας από την πολυθρόνα και απολαμβάνοντας τη γυναίκα του στα χέρια των εραστών! Πιο εκκεντρικό ήταν αυτό που συνέβη πριν από ένα μήνα περίπου. Όταν μία ομάδα τριών φοιτητών συναντήθηκε με το ζευγάρι, πήγε στο σπίτι τους και εκεί έγιναν πραγματικά όργια με τη σύζυγο και θεατή τον άνδρα της. Ο οποίος την έβριζε χυδαία και έδινε διάφορα ερωτικά βοηθήματα στους νεαρούς, ακόμα και... μπουκάλι, ζητώντας τους να τα χρησιμοποιήσουν στη σύζυγο γιατί έτσι ικανοποιείτο περισσότερο! Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, το ζευγάρι αρέσκεται στο να αλλάζει ρόλους μέσα από διάφορες στολές που χρησιμοποιούν κατά τη διάρκεια τέτοιων συναντήσεων. Η σύζυγος έχει ντυθεί σχεδόν τα πάντα, από νοσοκόμα μέχρι και ντόμινο. Και ο σύζυγος μέχρι και... μπάτμαν!

Βρίσκουν από το facebookΤόπος αναζήτησης εραστών για το ζευγάρι είναι το facebook. Έχουν φτιάξει προφίλ με ψευδώνυμο και φωτογραφικό υλικό όπου δεν αποκαλύπτονται τα πρόσωπά τους (από αυτό προέρχονται και οι φωτογραφίες). Η γυναίκα είναι 40 ετών , ενώ ο άνδρας της εργάζεται σε ιδιωτική εταιρεία. Είναι χρόνια παντρεμένοι και έχουν και παιδιά μεγαλωμένα, γεγονός που τους δίνει ελευθερία κινήσεων. Πολλές από τις περιπέτειές τους τις αφηγούνται οι ίδιοι στο προφίλ τους στο facebook, μέσα από το οποίο βρίσκουν τους ενδιαφερόμενους για τις συναντήσεις τους και κλείνουν ραντεβού. Και δυστυχώς, δεν είναι οι μοναδικοί στην Πάτρα...

http://www.dete.gr

Το μαγιο που ξεσηκωνει ολους τους αντρες!


Ανεβάζει και ξεδιψά συγχρόνως


Ήρθε το μαγιό - ανοιχτήρι...ιδανικό για τους λάτρεις της μπύρας!



http://www.newsbeast.gr

Σε ποια Ελληνιδα τραγουδιστρια εστειλε εξωδικο η εταιρια της κουκλας Barbie;



Πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ της αγαπημένης κούκλας των κοριτσιών, Barbie με Ελληνίδα τραγουδίστρια..

Μάλιστα, η εταιρία της κούκλας ζητά με εξώδικο από την αοιδό να σταματήσει η προβολή του videoclip για το νέο τραγούδι της Ελληνίδας τραγουδίστριας όπως και η κυκλοφορία του συγκεκριμένου τραγουδιού με τίτλο «Με λένε Barbie».

«Ενεργούμε για λογαριασμό της παγκοσμίου φήμης παραγωγού προϊόντων παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των κούκλων Barbie και Κen... Ο πελάτης μας έχει καταχωρίσει τα παραπάνω εμπορικά σήματα για μια σειρά αγαθών...

Κατόπιν έρευνας κατέχουμε αποδεικτικό υλικό του ότι χωρίς την άδεια του πελάτη μας έχετε θέσει σε κυκλοφορία μέσω YouTube και Facebook ένα videoclip τραγουδιού με τίτλο "Mε λένε Barbie", σε εκτέλεση της ερμηνεύτριας Βέρας Λάμπρου...» αναφέρεται στο εξώδικο που απεστάλη στη Βέρα Λάμπρου, σύμφωνα με την Espresso. Η εκπρόσωπος δικηγορική εταιρεία της κούκλας ζητάει μέσω του εξωδίκου να συνετιστεί η δισκογραφική εταιρεία της τραγουδίστριας και να αποσύρει από την αγορά το τραγούδι και το videoclip που χρησιμοποιεί τα προϊόντα «Barbie».
Στο εξώδικο επίσης αναφέρεται πως η Βέρα Λάμπρου και η δισκογραφική εταιρεία έχουν προβεί σε παράνομη πράξη και γι' αυτό τον λόγο, αν δεν υπάρξει λύση μέσω του εξωδίκου, η εταιρεία θα ζητήσει λήψη ασφαλιστικών μέτρων.

«Ο πελάτης μας είναι εξαιρετικά ευαίσθητος σε θέματα παραβίασης δικαιωμάτων βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και έχει στο παρελθόν διώξει σθεναρά τέτοιες παράνομες πράξεις.

Ο πελάτης μας δικαιούται να ζητήσει λήψη ασφαλιστικών μέτρων εξαιτίας αυτής της παραβίασης, αλλά διατίθεται εν πάση περιπτώσει να δώσει τη δυνατότητα για εξώδικη λύση του θέματος υπό τη μορφή αναγνώρισης της παρανομίας, άμεσης άρσης της προσβολής και ανάληψης της υποχρέωσης να απόσχετε στο μέλλον από κάθε παράνομη χρήση» αναφέρει το εξώδικο που έστειλε μέσω του δικηγόρου που την εκπροσωπεί στην Ελλάδα η εταιρεία της «Barbie».

Πηγή: gossip-tv.gr

Εμειναν κλειδωμενοι σπιτι τους επι 10 χρονια ακολουθωντας τη συμβουλη ενος… γκουρου


Σε οκτώ χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ο γκουρού Τιερί Τιλί γιατί επί μία δεκαετία συμβούλευε οικογένεια της γαλλικής αριστοκρατίας να παραμείνει κλειδωμένη στο σπίτι της αποσπώντας παράλληλα όλη της την ακίνητη περιουσία και 14,5 εκατομμύρια ευρώ.
Από το 2000 έως το 2009, ο γκουρού είχε καταφέρει να πείσει τους 10 αριστοκράτες από το Μπορντώ για την ύπαρξη σχεδίου εξόντωσής τους, γεγονός που τους οδήγησε στην απομόνωση και το ξεπούλημα όλης της περιουσίας τους ακόμη και του οικογενειακού τους πύργου.
Τα θύματα του γκουρού, ηλικίας από 16 έως 89 ετών, έδειχναν πλήρη εμπιστοσύνη στον γκουρού και τον συνεργό του Ζακ Γκονζάλες για μία δεκαετία.
Οι περισσότεροι έμειναν για χρόνια κλειδωμένοι στα σπίτια τους πληρώνοντας αδρά τις υπηρεσίες του γκουρού για την «απομάκρυνση» των κακών πνευμάτων.
Το δικαστήριο σήμερα έκρινε ότι ο γκουρού ασκούσε ψυχολογική βία και τον καταδίκασε σε οκτώ χρόνια φυλάκισης και τον συνεργό του σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ



Ανεκδοτο: Το κουνελακι και το λιονταρι



Μέσα στην ζούγκλα ένα μικρό κουνελάκι κάνει βόλτες, όταν ξαφνικά μπροστά του πετάγεται ένα λιοντάρι.

Στην θέα του και μόνο, το κουνελάκι βάζει τα κλάματα.

- Μα γιατί κλαις; ρωτάει το λιοντάρι.

- Να, γιατί μια έτσι να μου ρίξεις με το ένα σου χέρι, με σκότωσες, λέει το κουνελάκι.

- Καλά, λέει το λιοντάρι.

Και με λίγο σχοινί δένει το χέρι του πίσω από την πλάτη του.
Το κουνελάκι τον κοιτάει, και μόλις τελειώνει το δέσιμο ξαναρχίζει τα κλάματα.
- Μα καλά, τώρα γιατί κλαις; ξαναρωτάει το λιοντάρι.
- Να, γιατί και με ένα χέρι, μία να μου ρίξεις και πέθανα...
- Αντε κομμάτια να γίνει, του λέει και δένει και το άλλο χέρι του χέρι.
Όμως εκεί, το κουνελάκι το δάκρυ κορόμηλο.
- Τι έγινε πάλι, του λέει το λιοντάρι.
- Κοίτα να δεις, μια κλωτσιά να μου ρίξεις, πάει, πέθανα.
Τι να κάνει το λιοντάρι, δένει και το πόδι του. Το κουνελάκι όμως συνεχίζει να κλαίει, τονίζοντας στο λιοντάρι ότι και με ένα πόδι ελεύθερο μπορεί να το σκοτώσει.
Τι να κάνει το λιοντάρι, μην μπορώντας να βλέπει το κουνελάκι να κλαίει δένεται έτσι που δεν μπορεί πλέον να κουνηθεί καθόλου. 
Το κουνελάκι όμως ακάθεκτο, συνεχίζει να κλαίει με λυγμούςου δεν μπορει πλεον να κουνηθει.Το κουνελακι ομως ακαθεκτο κλαιει με λυγμους.
- Να σου πω, του λέει το λιοντάρι, πραγματικά δεν σε καταλαβαίνω. Έχω δεθεί κόμπος, δεν μπορώ να κουνηθώ καθόλου και εσύ κλαίς! Γιατί;
- Δεν είναι τίποτε, του λέει το κουνελάκι. Από την συγκίνηση είναι, πρώτη φορά θα γαμ..ω λιοντάρι!!

Ανεκδοτο:Τα προβληματα των γηρατειων

3 ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΗΡΑΤΕΙΩΝ. ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ: ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΟΧΤΕΣ Η ΕΓΓΟΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΜΥΓΑ ΣΤΟ 1 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ! ΕΒΑΛΑ ΓΥΑΛΙΑ, ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ... ΛΕΕΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ: ΕΓΩ, ΠΑΛΙ, ΠΗΓΑ Σ' ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΑΝΣΕΡ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ ΤΑ ΕΦΤΥΣΑ. ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΓΙΑ ΖΕΣΤΑΜΑ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ... ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ: ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΩ! ΕΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ Η ΣΒΕΤΛΑΝΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ, ΤΗΝ ΣΤΡΙΜΩΞΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ... (ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ), ΜΟΥ ΛΕΕΙ: ΣΙΓΑ ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ? ΞΕΧΝΑΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΞΕΧΝΑΩ!!!

Το αγορι της Τζουλιας Αλεξανδρατου αποκαλυπτει . . .[φωτο]



Η Τζούλια Αλεξανδράτου, όπως είναι γνωστό, εδώ και καιρό διατηρεί σχέση με τον Κριστιάν Καρποζήλο!
Το κορίτσι ζει τον έρωτά του!
Μάλιστα, το ζευγάρι ....έχει αποφασίσει να φύγει από την Ελλάδα και να πάει στα ξένα! Οι δυο τους πήγαν για λίγες μέρες στην Βιέννη, αλλά αυτές τι μέρες έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα και μένουν στο σπίτι της Τζούλιας στην Κηφισιά.
Ο σύντροφός της έγραψε στο facebook του πριν λίγες μέρες: «Back in Athens !!! Looking forward to see my Woman! Have lots of things to do in 10 days !! Back to fantastic vienna soon !!!» αποκαλύπτοντας έτσι ότι επέστρεψαν μεν στην Ελλάδα, αλλά αυτές τις μέρες πρόκειται να ξαναφύγουν!
Πάει το χάσαμε το κορμί πατριώτη!


http://www.mychannel.gr

Δεν κρατιουνται: Τρελα... οργια στη μεση του δρομου!

Τελικά δεν ξεφεύγουν από τα «όρια» οι Βρετανοί όταν έρχονται για διακοπές στα Μάλια και την Χερσόνησο.


Τα ίδια κάνουν και στη χώρα τους σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Sun».

Το Νότιγχαμ, το Λίπβερπουλ και το Νιουκάστλ φιλοξενούν «πάρτι οργίων», όπως γράφει η εφημερίδα «Sun», με εκατοντάδες μεθυσμένους πρωτοετείς να μπαινοβγαίνουν σε μπαρ και κλαμπ.

Πολλά κορίτσια εμφανίζονται φορώντας λίγα περισσότερα από τα εσώρουχά τους, και αρκετά χρειάστηκαν βοήθεια για να βρουν το δρόμο για τα σπίτια τους αφότου είχαν καταρρεύσει μέσα στο δρόμο.

Σε μία φωτογραφία φαίνεται μία σπουδάστρια χωρίς... φούστα να αποκαλύπτει τα εσώρουχά της σε δημόσια θέα.

Δεν έλειψαν τα κορίτσια που ξεσπούσαν σε κλάματα μες στη μέση του δρόμου ενώ υπήρχαν ζευγάρια πολύ... διαχυτικά.

Οι νύχτες που διοργανώνονται σε πόλεις της Βρετανίας, περιλαμβάνουν την υποχρέωση των σπουδαστών να ολοκληρώσουν κάποιες δοκιμασίες πριν ξημερώσει, όπως να φιλήσουν πέντε αγνώστους και να κάνουν κάτι «φτηνό και βρώμικο».

http://www.newsbomb.gr/


Τους τα… εδειξε ολα! (βιντεο)


Άλλη… διάσταση - για την ακρίβεια την… κυριολεκτική - έδωσε στη φράση: «τους τα έδειξε» μια μεγάλη μορφή του ευρωπαϊκού χάντμπολ που γυρνάει στο Ιβάν Στάφερ!
Όχι, δεν εκδικήθηκε την πρώην ομάδα του από την οποία εκδιώχθηκε ως «μυρωδιάς» πίβοτ, «ματώνοντας» τα δίχτυα της! Ούτε έδειξε στους οπαδούς των αντιπάλων πού τους έχει… γραμμένους!
Απλά δείχνοντάς τους πώς προπονείται… ατομικά (από χέρια ξέρει άλλωστε) έβαλε φωτιά στην αναμέτρηση της Μπολζάνο με την Μπρεσανόνε για το ιταλικό πρωτάθλημα (δέκα λεπτά πριν το τέλος της), προχωρώντας… τρία βήματα πιο πέρα τον «πικάντικο» τρόπο που βρήκε ο Πασκουάλε Μαϊόνε (ο κακός των αντιπάλωνε) για να τον εκνευρίσει!
Παίκτης κατεβάζει το σορτς του μπροστά στους... από texniti

http://www.onsports.gr

Δειτε ποιο ειναι το πιο παχυσαρκο κρατος στον κοσμο!



To Ναούρου είναι μια νησιωτική δημοκρατία στον νότιο Ειρηνικό Ωκεανό. Είναι η μικρότερη ανεξάρτητη δημοκρατία στον κόσμο, από άποψη πληθυσμού αλλά και έκτασης. Έχει έκταση 21 τ.χλμ και πληθυσμό περίπου 10000.

Το μικρό αυτό κράτος κατέχει μια θλιβερή πρωτιά. Είναι το πιο παχύσαρκο κράτος του πλανήτη με απίστευτα ποσοστά παχυσαρκίας. Το 97% των αντρών και το 93% θεωρούνται υπέρβαροι ή παχύσαρκοι! Τα ποσοστά σακχαρώδους διαβήτη ξεπερνούν το 45% του πληθυσμού ενώ τα 3/4 των θανάτων οφείλονται στον καρκίνο και τα καρδιακά προβλήματα. 

Οι κάτοικοι έχουν εθιστεί στο γρήγορο και τυποποιημένο φαγητό σε βαθμό που να μην κυκλοφορούν καν φρέσκα φρούτα και λαχανικά! Ο άκρος μιμητισμός του μοντέρνου δυτικού τρόπου διατροφής καταστρέφει την υγεία των κατοίκων. 

Όμως δεν ήταν πάντα έτσι καθώς οι παλιότερες φωτογραφίες δείχνουν ένα νησί με γυμνασμένους και καλοσχηματισμένους κατοίκους. 

Μάλλον δεν θα μπορούσε παρά να είναι εθνικό άθλημα η άρση βαρών. Ειναι τόσο δημοφιλής μεταξύ των κατοίκων, που διοργανώθηκε εκεί μέχρι και παγκόσμιο πρωτάθλημα, κάτι ιδιαίτερα περίεργο για τόσο μικρό κράτος. 

Το νησί ήταν πλούσιο σε φωσφορικά κοιτάσματα που προέρχονταν από περιττώματα πουλιών. Η βιομηχανία φωσφόρου έκανε τους κατοίκους του Ναούρου έναν από τους πλουσιότερους λαούς του κόσμου. Ωστόσο, στα τέλη της δεκαετίας του 1990, η κακή οικονομική διαχείριση και η επικείμενη εξάντληση των αποθεμάτων φωσφόρου έφεραν το Ναουρού στο χείλος της καταστροφής. 


Δειτε 32 ξεκαρδιστικα στιγμιοτυπα σε ενα Βιντεο που θα σας κανει να κλαιτε απο τα γελια !!! !!!

Δείτε 32 ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα σε ένα Βίντεο που θα σας κάνει να κλαίτε απο τα γέλια !!! !!!



ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ Ειδε τον εαυτο του σε πινακα του 16ου αιωνα!



Δεν πίστευε στα μάτια του από αυτό που αντίκρισε ο 20χρονος Μαξ Γκαλάπο.
Σε ένα μουσείο ζωγραφικής, όπου πήγε μαζί με την κοπέλα του, αντίκρισε έναν πίνακα που είχε εκπληκτική ομοιότητα με αυτόν.
Το σουρεαλιστικό την υπόθεσης είναι ότι η εν λόγω εικόνα χρονολογούνταν από το 16ο αιώνα.
Η ομοιότητα του 20χρονου με τον άνδρα στον πίνακα ήταν εντυπωσιακή. Έτσι Μαξ δεν έχασε χρόνο και έβγαλε φωτογραφία δίπλα στο πορτρέτο του σωσία του.
Για την ιστορία το πορτρέτο δημιουργήθηκε το 1562 στην Ιταλία και ο τίτλος του είναι «Πορτρέτο Ευγενούς με γάντι πανοπλίας».

Πηγη ευτυχιας το σεξ, ανουσιο το Facebook

Το ερώτημα ήταν απλό: Ποιαδραστηριότητα σας αρέσει περισσότερο και συμβάλλει περισσότερο στην ευτυχία σας; Οι απαντήσεις μέχρι ενός ορίου ήταν οι αναμενόμενες, αλλά μετά άρχισαν οι εκπλήξεις. Όπως ανακάλυψαν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Canterbury, στη Νέα Ζηλανδία, το σεξ και τα πάρτι είναι δύο από τις πιο απολαυστικές δραστηριότητες της ζωής μας - κι αυτό ήταν αναμενόμενο.

Ορισμένες άλλες δραστηριότητες, όμως, που κατά κανόνα απασχολούν νυχθημερόν πολλούς νέους, δεν μας «γεμίζουν» διόλου: η ενασχόληση με το Facebook, τα SMS και τα email ανεδείχθησαν ως μερικές από τις πιο ανούσιες πράξεις της καθημερινότητάς μας!

Ο μεταπτυχιακός φοιτητής της Ψυχολογίας Κάρστεν Γκριμ, με επιβλέποντα τον καθηγητή Ψυχολογίας δρα Σάιμον Κεμπ, απέστειλε δεκάδες SMS για να πραγματοποιήσει την έρευνά του.

«Έστελνα SMS στους εθελοντές τρεις φορές την ημέρα επί μία εβδομάδα, ρωτώντας τι κάνουν και πως αισθάνονται γι’ αυτό», δήλωσε ο κ. Γκριμ. «Το ποσοστό των απαντήσεων που έλαβα ήταν εξαιρετικά υψηλό - έφτασε το 97% και αφορούσε όλες τις ώρες της ημέρας, οπότε είχα άφθονο υλικό για να επεξεργαστώ».

Η έρευνα είχε ως στόχο να αξιολογήσει 30 καθημερινές δραστηριότητες με βάση την ευχαρίστηση και το νόημά τους, καθώς και την συμβολή τους στο αίσθημα της ευτυχίας.

Το σεξ ήρθε πρώτο και στις τρεις κατηγορίες, ενώ τα πάρτι κατέλαβαν την δεύτερη θέση στον πίνακα με τις δραστηριότητες που μας ευχαριστούν και μας κάνουν ευτυχισμένους, αν και κατά βάθος τα θεωρούμε εν πολλοίς ανούσια (η βαθμολογία τους στο «νόημα» ήταν χαμηλή).

Αντιθέτως, η φροντίδα των άλλων και ο εθελοντισμός, καθώς και ο διαλογισμός και η ενασχόληση με τη θρησκεία είχαν περισσότερο νόημα για τους εθελοντές, ενώ υψηλή βαθμολογία πήραν και στην συμβολή τους στην ευτυχία.

Τα χειρότερα

Στο άλλο άκρο των βαθμολογιών, το πλύσιμο, το ντύσιμο και η φροντίδα του σπιτιού και του εαυτού βρέθηκαν στην τελευταία δεκάδα της γενικής κατάταξης, με τις αρρώστιες να είναι το χειρότερο που μπορεί να μας συμβεί.

Το μεγάλο απρόσμενο, όμως, ήταν το Facebook που φάνηκε να έχει το μικρότερο νόημα απ’ οτιδήποτε κάνουμε και γενικώς πέτυχε χαμηλή βαθμολογία και στις τρεις κατηγορίες.

Χαμηλή βαθμολογία στις κατηγορίες της ευχαρίστησης και της ευτυχίας πέτυχαν και τα SMS, τα email και γενικότερα η ενασχόληση με το Ίντερνετ.

«Η ευτυχία και η ευεξία είθισται να αξιολογούνται σε συνάρτηση με οικονομικούς δείκτες, αλλά είναι καλά τεκμηριωμένο ότι δεν αρχίζουν ούτε τελειώνουν όλα με την οικονομική κατάσταση», είπε ο κ. Γκριμ, ο οποίος παρουσίασε την έρευνά του σε διάλεξη στο πανεπιστήμιο.

«Αν ο καθένας μας μπορέσει να αναζητήσει την ευτυχία μέσα στα μικρά πράγματα της καθημερινότητας, η ζωή του και η ευεξία του θα βελτιωθούν σημαντικά».

Η επίδραση στην ευτυχία

Οι δέκα καθημερινές δραστηριότητες που μας κάνουν περισσότερο ευτυχισμένους είναι οι εξής (κατά φθίνουσα σειρά):

1. Το σεξ

2. Τα πάρτι

3. Η φροντίδα των άλλων και ο εθελοντισμός

4. Ο διαλογισμός και η ενασχόληση με θρησκευτικές δραστηριότητες

5. Η φροντίδα των παιδιών και το παιχνίδι μαζί τους

6. Η μουσική

7. Οι κοινωνικές εκδηλώσεις και συζητήσεις

8. Η ενασχόληση με τα χόμπι και τις τέχνες

9. Τα ψώνια

10. Τα βιντεοπαιχνίδια

Οι δέκα δραστηριότητες που συντελούν λιγότερο στην ευτυχία μας είναι οι εξής (κατά φθίνουσα σειρά):

1. Οι ασθένειες

2. Το Facebook

3. Οι δουλειές του σπιτιού

4. Η μελέτη (το διάβασμα για σπουδές)

5. Η αποστολή SMS και email

6. Τα μαθήματα (σε σχολείο ή πανεπιστήμιο)

7. Η εργασία επί πληρωμή

8. Η μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς

9. Η ενασχόληση με το Ίντερνετ και το κομπιούτερ

10. Το πλύσιμο, το ντύσιμο και η προσωπική φροντίδα

ΠΗΓΗ: tanea.gr

Η κουκουβαγια γελαει και οι βιδρες προσευχονται!




Ο φωτογράφος Tin Man Lee επισκέφθηκε το «Olympic National Park» στην Ουάσιγκτον για μια καλή λήψη, όταν βρέθηκε μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα: Μια χαμογελαστή κουκουβάγια τού έκλεινε το μάτι με νόημα…
«Τι γίνεται σ’ αυτό τον κόσμο», σκέφτεται το συμπαθές πτηνό και σκάει στα γέλια με τις απίθανες πράξεις των ανθρώπων, ενώ συμπληρώνει με νόημα: «Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος…»!
perierga.gr - Η κουκουβάγια γελάει και οι βίδρες προσεύχονται!
Τη σκυτάλη παίρνει ο έτερος φωτογράφος της ιστορίας κ. Marac Andrev Kolodzinski, κάπου στη Μεγάλη Βρετανία, και πιο συγκεκριμένα στο ζωολογικό κήπο «Whipsnade Zoo» στο Μπεντφορσάιρ.
perierga.gr - Η γελαστή κουκουβάγια και οι βίδρες που προσεύχονται!
Εκεί δύο βίδρες που συνάντησε να… προσεύχονται στωικά μοιάζουν να δίνουν την καλύτερη απάντηση στη γελαστή κουκουβάγια: «Άσε τα γέλια και κάνε μια προσευχή, μήπως και δούμε καμιά άσπρη μέρα!»…
perierga.gr - Η γελαστή κουκουβάγια και οι βίδρες που προσεύχονται!

Προσοχη:Σπρει κατα της απιστιας..


Σύμφωνα με τα αποτελέσματα μελέτης, όταν σε ετεροφυλόφιλους άνδρες αφοσιωμένους στη σχέση ή στον γάμο τους αυξάνονταν τα επίπεδα της ορμόνης ωκυτοκίνης, ενισχυόταν και το αίσθημα πίστης στη σχέση τους.


Η... ωκυτοκίνη είναι γνωστή σήμερα ως «μητρικό φίλτρο» και «ορμόνη της αγάπης» και έχει ιδιαίτερα έντονη δράση στους κοινωνικούς δεσμούς καθώς για πρώτη φορά παράγεται σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα με τον θηλασμό.

Μάλιστα, έχει αποδειχθεί πώς όταν δύο
άνθρωποι ολοκληρώνουν την ερωτική πράξη, τα σώματά τους πλημμυρίζουν από ωκυτοκίνη. Ιδιαίτερα αυξημένα είναι τα επίπεδά της και όταν βρίσκονται σε εν γένει φυσική επαφή, αγκαλιά, χορό κ.ά. Στο πλαίσιο του πειράματος ειδικοί από το Πανεπιστήμιο της Βόννης έδωσαν σε δύο μικρές ομάδες που αποτελούνταν και από παντρεμένους και από ελεύθερους να βάλουν στη μύτη τους ένα σπρέι. Στη μία ομάδα το σπρέι ήταν φυσικό νερό, ενώ στην άλλη περιείχε ωκυτοκίνη. Κανένας τους δεν γνώριζε εάν είχε λάβει φάρμακο ή νερό.

 Ακολούθως, έβαλαν σε απόσταση δύο μέτρων από τον καθέναν ελκυστικές γυναίκες και τους ζήτησαν να τις πλησιάσουν τόσο ώστε να νιώθουν άνετα αλλά και σε απόσταση τέτοια που να αρχίζουν να αισθάνονται αμήχανα. Το ίδιο επαναλήφθηκε με τη γυναίκα να πλησιάζει τον άνδρα σε απόσταση 30 εκατοστών και έναν από τους δύο να απομακρύνεται. Όπως φάνηκε, οι άνδρες που διατηρούσαν μόνιμη σχέση και είχαν λάβει ωκυτοκίνη έμειναν σε απόσταση 15 εκ. πιο μακριά από τη γυναίκα σε σύγκριση με τους άλλους που είχαν πάρει το νερό. Για τους μη δεσμευμένους δεν είχε καμία επίπτωση η λήψη της ορμόνης.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Σύμφωνα με τους ειδικούς, το δέρμα διαθέτει ένα δίκτυο αισθητηρίων, τα σωμάτια του Pacini τα οποία συνδέονται με τον εγκέφαλο μέσω του πνευμονογαστρικού νεύρου που βρίσκεται κάτω από τον λαιμό. Το νεύρο αυτό συνδέεται με διάφορα όργανα περιλαμβανομένης και της καρδιάς και του εγκεφάλου, καθώς και με τους υποδοχείς της ωκυτοκίνης.

Μία θεωρία είναι ότι με τη διέγερση του πνευμονογαστρικού νεύρου προκαλείται η παραγωγή της ωκυτοκίνης, η οποία με τη σειρά της ενεργοποιεί σειρά από βιοχημικές αντιδράσεις στον εγκέφαλο που τελικά ωφελούν την υγεία και το συναίσθημα.

πηγή:tanea.gr

Δεν θα πιστευετε ποια ειναι! [φωτο]


«Είναι... δεν είναι...», αναρωτηθήκαμε κι εμείς πολλές φορές πριν τελικά βεβαιωθούμε ότι πρόκειται για την συγκεκριμένη κυρία....

Τόσο το μακιγιάζ της όσο και το χτένισμα αλλά και το ύφος της δεν θυμίζουν σε τίποτα το τηλεοπτικό πρόσωπο που εισβάλλει καθημερινά στα σπίτια μας μέσα από τη μικρή οθόνη. Ο λόγος λοιπόν για την τηλεοπτική Sila! Δεν είναι λίγες οι φορές βέβαια που έχουμε δε την γνωστή Τουρκάλα ηθοποιό σε διάφορα «κλικς» αλλά και σκηνές που δεν καταλαβαίνει κανείς εύκολα ότι πρόκειται για την Sila. Σε μια από αυτές τις επαγγελματικές φωτογραφίσεις η Cansu Dere απαθανατίζεται και μας δείχνει μια ακόμη πλευρά της!


http://www.mychannel.gr

Αποφασισαν να παντρευτουν Παρασκευη και 13... δειτε τι επαθαν


Η Michelle Moore και ο Daniel Joyce αποφάσισαν να αψηφήσουν τις προλήψεις που «συνοδεύουν» το συνδυασμό Παρασκευή και 13 και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την πιο «άτυχη» μέρα των βρετανικού- και όχι μόνο-ημερολογίου.

Μάλλον έχουν πλέον αναθεωρήσει την άποψή τους αυτή…

Καθώς ο γάμος τους, αντί για παραμυθένιος, θύμιζε περισσότερο ιστορία τρόμου καθώς η τέντα κατέρρευσε υπό την καταρρακτώδη βροχή που έπεφτε και την ώρα της δεξίωσης ξέσπασε φωτιά. Επίσης ένα κοριτσάκι μόλις τριών μηνών, ανιψιά της νύφης, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο καθώς υπέστη αλλεργικό σοκ.

Οι συμφορές άρχισαν δύο ημέρες πριν τη μεγάλη μέρα όταν στήθηκε η τέντα που θα φιλοξενούσε τη γαμήλια δεξίωση, στον κήπο του σπιτιού της μαμάς της Michelle, της Viv.

Η οικογένεια βρισκόταν στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη, στο Rhosymedre της Βόρειας Ουαλίας, για την πρόβα του γάμου. Όταν γύρισαν στο σπίτι ανακάλυψαν πως η τέντα είχε καταρρεύσει λόγω της καταρρακτώδους βροχής καταστρέφοντας τραπέζια, καρέκλες, μαχαιροπήρουνα, ποτήρια και χειροποίητες πετσέτες, σύμφωνα με το newsbomb.gr

Έπειτα από αγωνιώδη αναζήτηση εναλλακτικού χώρου, η γαμήλια δεξίωση μεταφέρθηκε στο George Edwards Hall στο Cefn Mawr.

Η τελετή πήγε καλά και μετά άλλο ένα απρόοπτο χάλασε το σκηνικό: η μόλις τριών μηνών ανιψιά της Moore, γέμισε εξανθήματα και άρχισε να πρήζεται. «Ήταν φρικτό, περιμέναμε με αγωνία να μάθουμε από τους γιατρούς πώς ήταν η μικρή», αφηγείται η Michelle. «Μάλλον έπαθε κάποιο αλλεργικό σοκ ίσως από ένα σπρέι που χρησιμοποιήθηκε στα λουλούδια του στολισμού, αλλά θα γινόταν καλά. Μόνο έτσι χαλαρώσαμε και αρχίσαμε να απολαμβάνουμε τη μέρα».

Αλλά η «γκαντεμιά» της ημέρας είχε ακόμα έναν άσσο στο μανίκι: Ενώ η δεξίωση βρισκόταν σε εξέλιξη και όλοι χόρευαν, άρχισε να βγαίνει καπνός από έναν ενισχυτή στην πίστα.

«Δεν χρειάστηκε να εκκενώσουμε το χρόνο αλλά υπήρχε μία φρικτή μυρωδιά», λέει η Michelle.

Παρά τα απρόοπτα η 19χρονη ήταν αποφασισμένη να απολαύσει τη μεγάλη μέρα της με τον 24χρονο αγαπημένο της.

«Η μαμά μου έκανε τόσα πολλά για τις προετοιμασίες του γάμου και ήμουν τόσο στεναχωρημένη όταν η τέντα κατέρρευσε. Αλλά όλοι πέρασαν τελικά καλά και όλα ήταν ωραία», καταλήγει.

http://www.kamikaze.gr

ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ: Ποσες γυναικες χωρεσαν σε ενα αυτοκινητο - Απιστευτο!


Ένα αλλόκοτο ρεκόρ αποφάσισε να σπάσει μία παρέα γυναικών από την Βρετανία. Και τα κατάφερε!

Πόσες γυναίκες πιστεύετε ότι χωράνε σε ένα Mini Cooper;  Δεν είναι ανέκδοτο, δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν!
Να σας πούμε ότι προδιαγραφές που δίνει ο κατασκευαστής του αυτοκινήτου είναι για 5 άτομα.
Η παρέα των Βρετανίδων όμως το ξεπέρασε κατά πολύ!!! Κατά πάρα πολύ....
Εικοσιοκτώ (28) γυναίκες λοιπόν κατάφεραν να μπουν στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο και να κλείσουν και τις πόρτες.
Το κατόρθωμα τους χάρισε μία θέση στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες.
Και οι 28 γυναίκες είναι αθλήτριες, αλλιώς δεν θα μπορούσαν να τοποθετήσουν έτσι τα κορμιά τους και να χωρέσουν.
Η προσπάθεια τους πήρε 18 λεπτά.
Απίστευτο;










Παπας εψελνε, χτυπησε το κινητο του, διεκοψε και μιλουσε με τη γυναικα του! Σπαρταριστο περιστατικο σε ενορια του νομου Ιωαννινων!


Πραγματικά, πολύ σπαρταριστό περιστατικό συνέβη σε ενορία του νομού Ιωαννίνων. Όπως μας διηγήθηκαν, παππάς τελούσε, ημέρα Κυριακή τη θεία λειτουργία. Κι ενώ έψελνε, χτύπησε το κινητό του τηλέφωνο. Ως εδώ καλά θα πείτε. Προφανώς το είχε αφήσει ανοιχτό και φυσικό ήταν ότι θα το έκλεινε ... Έλα, όμως, που δεν έγινε έτσι. Ο ιερέας έβγαλε το τηλέφωνο από την τσέπη του παντελονιού του, διέκοψε την λειτουργία, λέγοντας συγγνώμη, και άρχισε να μιλάει με τη γυναίκα του. Και μάλιστα δυνατά, τόσο,που τον άκουγε όλο το εκκλησίασμα καθαρά. Η σύζυγός του, του έλεγε για κάτι οικογενειακά τους θέματα, νομίζοντας ότι ο παπάς είχε τελειώσει τη λειτουργία και ήταν μόνος του στο ναό. Κάποια στιγμή κι ενώ είχαν περάσει 6 με 7 λεπτά, ο ιερέας είπε στην παπαδιά: "Σε αφήνω τώρα, έχεω λειτουργία, θα τα πούμε μόλις έρθω στο σπίτι". Ωραίος και άνετος...

http://www.katoci.com

Ποιος Ελληνας τραγουδιστης κλειστηκε σε βιλα με 5 μοντελα; (φωτο)

Πως μπορείς να κάνεις γύρισμα με τόσες γυναίκες μαζί; Άξιος ο Αλέξης Νείρος που τα κατάφερε. Ο τραγουδιστής κλείστηκε σε μια βίλα με πέντε μοντέλα παρακαλώ για τα γυρίσματα του νέου του clip. Το κομμάτι έχει τίτλο «Μόνο για σένα» είναι σε dance ρυθμούς και το υπογράφει ο Νίκος Τερζής. Εμείς ήμασταν στη βίλα και σας δίνουμε μια πρώτη γεύση από το τι είδαν τα ματάκια μας. Στο τέλος ο Αλέξης Νείρος και ο Νίκος Τερζής φωτογραφήθηκαν αγκαλιά με τον φωτογράφο και τον σκηνοθέτη. Αυτά είναι γούστα!!!



http://blogs.gossip-tv.gr

Γεωργιαδης-Σαμιου: Ο πολεμος φουντωνει στο twitter! Οι βαριες κουβεντες που ανταλλαξαν!


Δεν έχουν τέλος οι αντιπαραθέσεις ανάμεσα στην Άντζυ Σαμίου και τον Άδωνη Γεωργιάδη οι οποίοι έχουν για πεδίο μάχης το… twitter.
Όλα ξεκίνησαν όταν η τραγουδίστρια σχολίασε τα όσα ειπώθηκαν στη διαδικτυακή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου που είπε ότι οι πολίτες που έδωσαν το παρών στο στούντιο ‘Όλοι τα είπαν πολύ καλά’. Το σχόλιο αυτό προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος σχολίασε με τη σειρά του: «Γιατί έκαναν καμιά πρόταση για το πως θα βρούμε τα λεφτά;» Τότε, ο τελευταίος πήρε την οργισμένη απάντηση της Άντζυς Σαμίου η οποία έγραψε μεταξύ άλλων: «Εσείς το παίζετε Φρειδερίκη» ή «δεν σας περισσεύουν λεφτά για χαβιάρι». Αυτό ήταν το… κερασάκι στην τούρτα για να ξεκινήσει ανάμεσά τους ένας απίστευτος διάλογος-λογομαχία. Δείτε κάποια από τα ποσταρίσματα του ενός εναντίον του άλλου:
Άντζυ Σαμίου: «Βάλτε στις φυλακές πρώτα του καταχραστές και αφήστε που θα βρούμε τα λεφτά».
Άδωνις Γεωργιάδης: «Μάλλον δεν έχετε καταλάβει το μέγεθος του προβλήματός μας οπότε συγχωρείστε»!
Άντζυ Σαμίου: «Εμείς το έχουμε καταλάβει γιατί το ζούμε κύριε Γεωργιάδη…εσείς το παίζεται Φρειδερίκη».
Άδωνις Γεωργιάδης: «Στον πραγματικό κόσμο ζω κι εγώ αγαπητή και στην χειρότερη οικονομική μου κατάσταση. Σιχαίνομαι την κλάψα».
Άντζυ Σαμίου: «Μα τώρα είσαι με τα καλά σου; με 8000 το μήνα και πωλήσεις από τα βιβλία δεν σου περισσεύει για χαβιάρι»;

http://www.tuned.gr

Εσωρουχα που βαζουν τελος σε… μυρωδατες σωματικες οσμες


Ιδρωμένα πόδια και μασχάλες που μυρίζουν; Αθόρυβα αλλά… μυρωδάτα εντερικά αέρια; Αυτοί οι καθημερινοί εφιάλτες κάθε καθωσπρέπει ανθρώπου τελειώνουν χάρη σε μια νέα εφεύρεση των Ιαπώνων.

Σώζoυν καριέρες και οικογένειες

Τα νέα εσώρουχα Deoest της ιαπωνικής εταιρείας Seiren, φτιαγμένα από το υλικό Inodore, υπόσχονται να απαλλάξουν όσους τα φορούν από κοινωνικά δυσάρεστες και «ανεπίτρεπτες» σωματικές οσμές και φιλοδοξούν να σώσουν καριέρες και οικογένειες από τα ολέθρια αποτελέσματα κατανάλωσης φασολάδας και σκόρδου. Σχεδόν μαγικά, χωρίς χημικές ουσίες, έντονα αρώματα ή ενεργό άνθρακα – που υπάρχουν σε αντίστοιχα αμερικανικά εσώρουχα.

Το Inodore θεωρείται ότι εξαλείφει την μυρωδιά του ιδρώτα και των φυσικών αερίων (όπως το υδρόθειο) στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα της γένεσής τους. Ανάμεσα στις ανεπιθύμητες, παθολογικές δυσοσμίες που μπορούν να εξαλείψουν τα συγκεκριμένα εσώρουχα είναι και η λεγόμενη γεροντική μυρωδιά του σώματος, η οποία προκαλείται από την χημική ουσία εννεανάλη.

Τα αποσμητικά εσώρουχα δεν διαφέρουν σε εμφάνιση από τα συνηθισμένα, αλλά περιέχουν νανοσκοπικά κεραμικά σωματίδια στην ύφανσή τους. (http://www.rakuten.co.jp/inodore/).

Ο καθηγητής Hiroki Ohge από το πανεπιστήμιο της Χιροσίμα, που επινόησε το νέο υλικό μετά από μακροχρόνιες μελέτες και προσπάθειες, έχει καταλήξει επίσης στο συμπέρασμα πως από τη μυρωδιά των εντερικών αερίων οι επιστήμονες μπορούν να ανιχνεύσουν τυχόν ασθένειες, όπως ο καρκίνος.

http://www.goldenmag.gr

Δειτε πως ειναι το σατανικο κοριτσακι απο το Τhe Ring! Σατανικα ομορφο!


Κυρίως στα θρίλερ πολλές φορές είναι απίστευτο το πώς μπορεί να μετατραπεί ένα όμορφο κορίτσι σε αποκρουστικό πλάσμα... 

Όλοι θυμόμαστε την ταινία "Τhe Ring", του 2002 και την μικρή Daveigh Chase που έπαιζε τη Samara.
Σήμερα είναι 21 ετών και αν την βλέπατε σίγουρα δεν θα την αναγνωρίζατε!










ΠΗΓΗ: pistepseto

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger