Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η πιο σεξι Ελληνιδα του πλανητη στην Χαβαη

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012


Ξανθιά, γραμμωμένη και πιο αποφασισμένη από ποτέ να καταφέρει να «μπουκάρει» στην Αμερικάνικη αγορά εμφανίστηκε η Τουλίσα Κοντοσταύλος κατά την διάρκεια του γυρίσματος του νέου της βιντεοκλίπ με τίτλο Live it Up στο Μάουι.
Την δημοσιότητα από το sex tape που την έκανε διάσημη -και την οδήγησε στην πρώτη θέση της λίστας του FHM με τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη- συνεχίζει να προσπαθεί να εκμεταλευτεί η 24χρονη Ελληνοβρετανίδα κριτής και τραγουδίστρια.
Τελευταίο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι και το γύρισμα του νέου της βιντεοκλίπ με τίτλο Live it Up επί αμερικάνικου εδάφους.
Στα πλαίσια του οποίου οι φαν της είχαν την ευκαιρία να την δουν να κυλιέται στην λευκή άμμο, περικυκλωμένη από χορεύτριες χούλα.
Το μόνο θετικό είναι ότι, η γεννημένη στο Κάμντεν τραγουδίστρια, φαίνεται να εκτιμά όλο αυτό που ζει, τουιτάροντας «Αισθάνομαι ευλογημένη που μπορώ στην ηλικιά μου να ταξιδεύω στον κόσμο και να βλέπω όλα αυτά τα πανέμορφα μέρη. Σήμερα είμαι στον παράδεισο. Σε ευχαριστώ σύμπαν».






Λοχαν: Ζητησε απο το συνεργειο να γδυθει πριν βγαλει το σουτιεν της


Ο ορισμός του παραλογισμού χρειάζεται να αλλάξει μετά την απαίτηση της Λίντσεϊ Λόχαν να γδυθεί όλο το 10μελες συνεργείο στα γυρίσματα του Canyons προκειμένου να αισθανθεί άνετα να γυρίσει την τοπλες σκηνή της.
Προφανώς και μια ηθοποιός έχει δικαιώμα να αισθανθεί ντροπή, όσο μη επαγγελματικό και αν είναι αυτό.
Απλά μοιάζει εντελώς παράλογο αυτό το άτομο να είναι η Λόχαν, η οποία δείχνει τσάμπα το στήθος της σε κάθε περαστικό παπαράτσι. Και η οποία μόλις πριν λίγους μήνες πόζαρε γυμνή για το Playboy έναντι 1 εκ. δολαρίων.
Ίσως να έπαιξε ρόλο ότι στο Canyons, στο οποίο πρωταγωνιστεί με τον πορνοστάρ Τζέιμς Ντιν, πληρώνεται ψίχουλα. Και για αυτό το παίζει ντίβα.
Σύμφωνα με το TMZ, η «μικρή, αθώα» Λίντσεϊ ένοιωσε τόσο άβολα που στην αρχή παρακάλεσε και μετά απαίτησε από όλα τα μέλη του συνεργείου και τον σκηνοθέτη να γδυθούν πριν το κάνει η ίδια. Εκείνοι γκρίνιαξαν, αλλά τελικά δέχτηκαν.
Ενώ ο εκπρόσωπος της ηθοποιού απλά δήλωσε «Η Λίντσεϊ και το συνεργείο έχουν αναπτύξει ένα στενό δεσμό προκειμένου να βγει η ταινία όσο καλύτερη γίνεται». 


http://www.iefimerida.gr

Αποπεμπεται γυναικα υφυπουργος μετα απο πικαντικο βιντεο! ΔΕΙΤΕ ΤΟ!


Πρόκειται για γυναίκα υφυπουργό της Κόστα Ρίκα όπου εμφανίζεται να απευθύνει ερωτικά μηνύματα με τα εσώρουχα της!







Η κυβέρνηση της Κόστα Ρίκα ανακοίνωσε σήμερα ότι αποπέμφθηκε μια υφυπουργός μετά την ανάρτηση βίντεο στο διαδίκτυο, στο οποίο εμφανίζεται να φορά μόνο εσώρουχα και να απευθύνει ερωτικά μηνύματα.
Η υφυπουργός αρμόδια για θέματα Νεολαίας Καρίνα Μπολάνος απομακρύνθηκε από τη θέση της, μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που τη δείχνει να ξαπλώνει στο κρεβάτι, να αγγίζει το στήθος της και να καλεί κοντά της έναν άνδρα τον οποίο αποκαλεί "μικρούλη".
Η Μπολάνος δήλωσε στο ισπανόφωνο CNN ότι το βίντεο είχε μαγνητοσκοπηθεί πριν από χρόνια και αναρτήθηκε στο Ιντερνετ από έναν μηχανικό κομπιούτερ που το έκλεψε και προσπάθησε να την εκβιάσει. Το βίντεο "ανέβηκε" στο YouTube τo Σαββατοκύριακο.
Το υπουργείο Πολιτισμού και Νεολαίας ανακοίνωσε σήμερα ότι το βίντεο και τα νομικά ζητήματα που προκύπτουν έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση την Μπολάνος.
Το περιστατικό αυτό αποτελεί ένα ακόμα δυσάρεστο συμβάν για την πρόεδρο Λάουρα Τσιτσίγια, η θητεία της οποίας έχει πληγεί από σειρά παραιτήσεων μελών του υπουργικού συμβουλίου από τότε που ανέλαβε την εξουσία πριν από δύο χρόνια.
Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι η πρόεδρος της Κόστα Ρίκα αρνήθηκε να σχολιάσει σήμερα το σκάνδαλο με την Μπολάνος. "Δεν θα αναφερθώ στο θέμα. Άλλη ερώτηση;", είπε όταν ρωτήθηκε από την εφημερίδα La Nacion στο τέλος μιας δημόσιας εκδήλωσης.



http://www.newsit.gr

Εγραψε ιστορια ο Φελπς


Ο Μάικλ Φελπς έγινε ο πιο επιχημένος αθλητής στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, φτάνοντας στα 19 μετάλλια στη νίκη των ΗΠΑ στη σκυταλοδρομία 4χ200μ. ελεύθερο.

Ο Μάικλ Φελπς περίμενε αρκετά για να κρατήσει στα χέρια του το πρώτο χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Και φυσικά αυτό ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Για να φτάσει στο μαγικό αριθμό "19" και να γίνει ο πιο επιτυχημένος αθλητής στην ιστορία της διοργάνωσης.

Ξεπέρασε τη θρυλική πρώην Σοβιετική γυμνάστρια, Λαρίσα Λατίνινα, η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες οπαδούς του. Το "παρθενικό" χρυσό του Φελπς στο Λονδίνο ήρθε στη σκυταλοδρομία 4χ200μ. ελεύθερο, όπου τερμάτισε σχεδόν τρία δευτερόλεπτα μπροστά από τον Γάλλο Γιανίκ Ανιέλ.

Η τετράδα των Ράιαν Λόχτι, Κόνορ Ντόιερ, Ρίκι Μπέρενς και Φελπς τερμάτισε σε χρόνο έξι λεπτά και 59.7 δευτερόλεπτα. Η Γαλλία δεν μπόρεσε να κάνει κι εδώ την έκπληξη και έμεινε δεύτερη με 7:02.77, ξεπερνώντας την Κίνα που ήταν τρίτη με 7:06.30.

Το πρόσωπο του τελικού ήταν ο Φελπς που πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη. Στην πρώτη του συνέντευξη αναφέρθηκε στην ήττα του από τον Τσαντ Λε Κλος στα 200μ. πεταλούδα και θυμήθηκε τη νίκη του επί του Μίλοραντ Κάβιτς το 2008 στα 100μ. πεταλούδα.

"Έχω την τιμή να γνωρίζω καλά τον Τσαντ. Ήμουν στην άλλη πλευρά πριν από τέσσερα χρόνια (σ.σ. νίκησε εκείνος με μια χεριά). Δεν μπορώ να είμαι απογοητευμένος. Πήραμε το χρυσό στη σκυταλοδρομία" Μετράει 14 χρυσά, δύο αργυρά (σ.σ. και τα δύο στο Λονδίνο) και δύο χάλκινα στην Αθήνα το 2004. Για την ιστορία το πρώτο του χρυσό το κατέκτησε στο ολυμπιακό κολυμβητήριο της Αθήνας και ήταν τα 400μ. μικτή ατομική.

 ΠΗΓΗ: sport24.gr

Step Up 4: Revolution


 
To τέταρτο μέρος της ταινίας "Step Up" έρχεται αυτό το καλοκαίρι για να μας μαγέψει...

Η ταινία είναι γυρισμένη στο Μαιάμι και η υπόθεση θέλει την Emily, μια νεαρή κοπέλα να φτάνει στο Μαιάμι με φιλοδοξίες να γίνει επαγγελματίας χορεύτρια.Αυτή προκαλεί πολιτικό σάλο στον Sean, τον αρχηγό μιας ομάδας χορού, αφού ο πατέρας της απειλεί με τα πολιτικά του σχέδια την γειτονιά του. Δείτε το επίσημο trailer της ταινίας που αναμένεται να σαρώσει τα ταμεία...


ΠΗΓΗ:  athensbars.gr

Ψαρας στον Εβρο επιασε πιρανχας 45 εκατοστων;

Πιράνχας, ήταν ένα από τα ψάρια που πιάστηκαν στα δίχτυα Τούρκου ερασιτέχνη ψαρά στον Έβρο, όπως υποστηρίζει ο ίδιος ο ψαράς.

Ο Καντίρ Οσάλ, ο οποίος, όπως δηλώνει στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων "Αναντολού", ψαρεύει εδώ και είκοσι χρόνια στον Έβρο υποστήριξε πως είναι η πρώτη φορά που συνάντησε πιράνχας στον Έβρο και ότι το ψάρι που πιάστηκε στα δίχτυα του είναι μεγέθους 45 εκατοστών.
Ο ψαράς κάλεσε τους αρμόδιους να κάνουν έρευνες, αφού τόνισε πως "αυτό μπορεί να είναι το τέλος της αλιείας στον Έβρο, αλλά και να αποτελέσει κίνδυνο και για τους ανθρώπους".
Ο Οσάλ είπε ότι το συγκεκριμένο ψάρι δεν συναντάται στην Τουρκία και ότι ενδεχομένως κάποιοι να το απελευθέρωσαν από κάποιο ενυδρείο, ενώ δεν απέκλεισε να υπάρχουν και άλλα ψάρια του είδους στο ποτάμι.



Eτσι φτιαχνουν Ολυμπιονικες στην Κινα…


Σκληρές εικόνες δημοσιεύει Daily Mail από το... εργοστάσιο παραγωγής Ολυμπιονικών της Κίνας, εκεί όπου μικρά παιδιά προετοιμάζονται για τις μέρες δόξας.

Ο δημοσιογράφος Ντέβιντ Τζόουνς, ουσιαστικά αναδημισιεύει παλαιότερο ρεπορτάζ και αφορμή γι' αυτό αποτέλεσε η εκπληκτική παροσυία της Κινέζας, Γε, που τόσα ερωτηματικά έχει προκαλέσει.
Ο Τζόουνας κάνει αναφορά σε μικρά παιδιά που αφού εξεταστούν και αποδειχθεί η προοπτική να γίνουν πρωταθλητές, στη συνέχεια εγκαταλείπουν το σχολείο τους και την οικογένειά τους προκειμένου να μείνουν σε ένα... στρατόπεδο εκπαίδευσης. Εκεί δεν έχουν το όνομά τους αλλά ένα νούμερο και υπό... τρομερές συνθήκες καταπίεσης αλλά και με χρήση διαφόρων... βοηθητικών ουσιών προετοιμάζονται έτσι ώστε σε λίγα χρόνια να πετύχουν ότι η Γε στο Λονδίνο. Δείτε τις απίστευετες φωτογραφίες.
http://www.pamesports.gr

Independent: Σπαταλοι οι Ελληνες στους Ολυμπιακους


Επικριτικό δημοσίευμα της εφημερίδας Independent με τίτλο «οι Έλληνες αξιωματούχοι των Ολυμπιακών ξοδεύουν χιλιάδες σε αποκλειστικό κλαμπ παρά την τρομερή κατάσταση της οικονομίας της χώρας» αποκαλύπτει ότι η ελληνική αποστολή των Ολυμπιακών στο Λονδίνο αποφάσισε να ενοικιάσει ολόκληρο το κλάμπ Carlton με 190.000 ευρώ παρά τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας. 


«Την ώρα που η Ελλάδα συνεχίζει να υποφέρει από τις σφοδρούς οικονομικούς όρους οι αξιωματούχοι των Ολυμπιακών από την χώρα ξοδεύούν εκατοντάδες λίρες για ένα κλειστό ιδιωτικό κλαμπ στο Λονδίνο» γράφει η εφημερίδα. 

Ο Independent υποστηρίζει ότι το κλαμπ που είναι από τα παλαιότερα και τα πιο ακριβά από όλα τα κλαμπ του κόμματος των Συντηρητικών ενοικιάστηκε για 150.000 ευρώ προκειμένου να γίνει το «Σπίτι των Ελλήνων». Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι διοργανωτές υποστήριξαν ότι περίπου 95.000 ευρώ θα προέλθουν από ιδιωτικές εταιρείες και το υπόλοιπο ποσό θα καταβληθεί από τον ΟΠΑΠ 

Το κλαμπ συνήθως στεγάζει τα μέλη των Συντηρητικών, θεωρείται το πλέον ακριβό και σερβίρει γκουρμέ πιάτα. Ο Independent αναφέρει ότι την ώρα που η αποστολή ξοδεύει υψηλά ποσά οι περικοπές στον αθλητισμό στην Ελλάδα έφτασαν σε τέτοιο βαθμό που η Ελληνική Ομοσπονδία Κολύμβησης περιέκοψε την ομάδα της κατά 40%. 

Ωστόσο η ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο δικαιολόγησε την επιλογή του χώρου με το επιχείρημα ότι δεν υπήρχε ελεύθερο άλλο κτίριο.

http://www.real.gr

Ανεκδοτο: Ο φαρμακοποιος μπαμπας...

Ένας νεαρός μπαίνει σ' ένα φαρμακείο και ζητά προφυλακτικά. 
- Ποια συσκευασία θέλετε; ρωτάει ο φαρμακοποιός. Έχουμε με τρία, έξι, εννιά και δώδεκα. 
- Να σας πω, λέει ο νεαρός. Απόψε έχω ραντεβού με μια πανέμορφη και φοβερά 'καυτή' κοπέλα. Θα φάμε με τους γονείς της και μετά θα βγούμε βόλτα. Έχω το προαίσθημα πως απόψε θα το 'κάνουμε'! Και είμαι σίγουρος πως αν αρχίσουμε δε θα θέλει να σταματήσουμε. Γι' αυτό, δώσε μου τη δωδεκάδα. 
Το βράδυ έρχεται, ο νεαρός πηγαίνει στο σπίτι της κοπέλας και κάθονται στο τραπέζι οικογενειακώς για το δείπνο. Ο νεαρός παρακαλεί να πει αυτός την προσευχή και όλοι συμφωνούν. Αρχίζει να μουρμουρίζει την προσευχή και συνεχίζει έτσι για πέντε λεπτά. Η κοπέλα σκύβει προς το μέρος του και του ψιθυρίζει: 
- Δεν μου είχες πει πως είσαι τόσο θρήσκος. 
- Κι εσύ δεν μου είχες πει πως ο πατέρας σου είναι φαρμακοποιός...


"Θεριζει ζωες" ο επικινδυνος ιος Εμπολα στην Ουγκαντα


Τρεις νέοι θάνατοι ανθρώπων που έπεσαν θύματα του ιδιαίτερα μολυσματικού και στο 90% των περιπτώσεων θανατηφόρου ιού Έμπολα έγιναν γνωστοί σήμερα στην Ουγκάντα.

Στο μεταξύ, 15 ασθενείς, περιλαμβανομένων μελών του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, μεταφέρθηκαν σε πτέρυγες απομόνωσης νοσοκομείων και κλινικών.

Άλλοι 40 άνθρωποι έχουν τεθεί υπό παρακολούθηση για συμπτώματα όπως αιμορραγικό πυρετό, εμετούς και εσωτερική αιμορραγία.

Ανάμεσα στους τρεις ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους σήμερα είναι ένα αγόρι 5 ετών.

Δεκατέσσερις άνθρωποι είναι γνωστό επίσημα ότι έχουν χάσει τη ζωή τους μετά το ξέσπασμα της επιδημίας στην δυτική περιοχή Κιμπάλε, περίπου 250 χλμ. από την πρωτεύουσα Καμπάλα, αφότου καταγράφηκαν εκεί τα πρώτα δύο κρούσματα.

Ομάδες ιατρών, υγειονομικών αξιωματούχων και μελών μη κυβερνητικών οργανώσεων προσπαθούν να αναχαιτίσουν την εξάπλωση του ιού, ενώ η κυβέρνηση του προέδρου Γιοουέρι Μουσέβενι κάλεσε τον πληθυσμό να αποφεύγει κάθε σωματική επαφή, περιλαμβανομένων και των χειραψιών, για να μειωθεί ο κίνδυνος μετάδοσης.

"Είναι πολύ σημαντικό να υπάρξει ταχεία αντίδραση, να εντοπιστεί που έχει ξεσπάσει η ασθένεια και να απομονωθεί το ταχύτερο δυνατόν", ανέφερε η Ολυμπία ντε λα Ρόσα της οργάνωσης Γιατροί Χωρίς Σύνορα.

Σύμφωνα με πολίτες η επιδημία έχει "προκαλέσει πανικό" σε πολλούς.

Ο Έμπολα είναι ένας ιός που είχε ανακαλυφθεί το 1976 στο Σουδάν και στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, κι έλκει το όνομά του από τον ποταμό Έμπολα, στην περιοχή όπου είχε εντοπιστεί. Σε δύο επιδημίες που ξέσπασαν το 2000 και το 2007 στην Ουγκάντα είχαν χάσει τη ζωή τους πάνω από 200 άνθρωποι, ενώ πέρυσι ένα 12χρονο κορίτσι είχε υποκύψει όταν είχε προσβληθεί από τον ιό, ένα κρούσμα το οποίο είχε χαρακτηριστεί μεμονωμένο.


Και τωρα Μαρεϊ για Παγδατη



Ο Μάρκος Παγδατής προκρίθηκε στον 3ο γύρο και θα βρει στο δρόμο του τον Άντι Μάρεϊ.

Ο Μάρκος Παγδατής επικράτησε με 6-4, 6-4 του Γάλλου Ρισάρ Γκασκέ και θα δώσει το "παρών" στον 3ο γύρο του μονού ανδρών.
Εκεί θα βρει στο δρόμο του τον Άντι Μάρεϊ, ο οποίος μπροστά στο κοινό του δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες στο να νικήσει τον Γιάρκο Νιέμινεν με 6-2, 6-4.

Εύκολη πρόκριση για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, πιο δύσκολα η Σαραπόβα.

ΠΗΓΗ: sport24.gr 

Το μυστηριο της «πυρηνοκινητης» Κινεζας κολυμβητριας

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι ίσως το μεγαλύτερο «σουρωτήρι» ταλέντων από όλο τον κόσμο. 


Μόνο οι καλύτεροι των καλυτέρων καταφέρνουν να ανέβουν στο βάθρο... ή οι πιο πονηροί. Ο λόγος για τους ντοπαρισμένους αθλητές που ξεπετάγονται σαν «μανιτάρια» σε κάθε διοργάνωση. Όπως η 16χρονη Ye Shiwen που κέρδισε με τόσο εντυπωσιακό τρόπο την κούρσα των 400 μέτρων και πήρε το χρυσό μετάλλιο. 
Ποια είναι η Ye Shiwen;
Γεννημένη το 1996, στην πόλη Hangzhou της Ανατολικής Κίνας, η νεαρή ξεκίνησε το κολύμπι στα 7 της χρόνια, γιατί η δασκάλα της στο δημοτικό παρατήρησε ότι είχε μεγάλα χέρια και πόδια. Οι υψηλές της επιδόσεις την έκαναν να θεωρηθεί υποψήφια για πρωταθλητισμό και έτσι έφυγε από το σπίτι για να ζήσει σε μια κατασκήνωση μαζί με άλλα παιδιά θαύματα που ήταν πιθανοί Ολυμπιονίκες. Επιλέχθηκε στα 12 της για την Εθνική Ομάδα της Κίνας.
Αυτή τη χρονιά έχει ήδη κερδίσει τους Ασιατικούς Αγώνες στην Σανγκάι στα 200 και 400 μέτρα, 
Η καθημερινή της προπόνηση είναι πολύωρη και ξεκινάει τα χαράματα. Έχει μόνο μια ημέρα ξεκούρασης. Τις ημέρες της ξεκούρασης της, διαβάζει αστυνομικά μυθιστορήματα και βλέπει τηλεόραση.
Αυτή η νεαρή Κινέζα, έχει διχάσει τον κόσμο, μιας και η «κούρσα» της στους ημιτελικούς, έχει αφήσει τους ειδικούς και φαν της με το στόμα ανοιχτό. Με το που τελείωσε η κούρσα και η δεκαεξάχρονη κέρδισε το μετάλλιο «άνοιξαν» και οι ασκοί του Αιόλου.
Όχι μόνο η νεαρή Ye Shiwen έσπασε το προσωπικό της ρεκόρ για πέντε δευτερόλεπτα, αλλά και το Ολυμπιακό για 1 δευτερόλεπτο, κάνοντας μια φρενήρη διαδρομή, ειδικά στα τελευταία πενήντα μέτρα, τόσο γρήγορα, που η ταχύτητα της ξεπερνάει και τον αντίστοιχο άνδρα που κέρδισε τον αγώνα τον Ryan Lochte. Το περίεργο είναι ότι εξ αρχής ήταν 1.6 δευτερόλεπτα πιο γρήγορη από όλες τις συναθλήτριες της, και μάλιστα «χαλάρωσε» την ταχύτητα της στα τελευταία μέτρα. 
Η εφημερίδα the Guardian που μας συνηθίζει σε αναταράξεις, ξεκίνησε το «σούσουρο» με την Κινέζα κολυμβήτρια καθώς πήρε συνέντευξη από έναν από τους πιο αξιοσέβαστους και παλιούς προπονητές κολύμβησης, ο οποίος ευθέως είπε ότι πιθανότατα η επίδοση της αθλήτριας να οφείλεται σε χρήση παράνομων ουσιών.

Ο διεθνής οργανισμός ΙΟC την στηρίζει, οι επιτροπές anti-dopping λένε ότι δεν την υποψιάζονται, αλλά αυτοί που ξέρουν βρίσκουν την κουρσα αυτή πραγματικά απίστευτη.

Καθώς δείγματα από ούρα αθλητών κρατούνται για 8 χρόνια, κατά πολλούς η Κινέζα και ο συναθλητής της στην ανδρική κατηγορία που επίσης πήρε το χρυσό, πιθανώς να φανούν ένοχοι σε λίγα χρόνια όταν θα καταφέρουν οι επιστήμονες να προλάβουν τις παράνομες εταιρείες παρασκευασμάτων.

http://www.protothema.gr

Εικονες του κοσμου: Ανγκολα, χαμογελα παιδιων


Αυτά τα παιδιά είναι οι γιοι των τοπικών ψαράδων, σε μια απομακρυσμένη παραλία, νότια της Λουάντα, στην Ανγκόλα. Αν και αυτές οι οικογένειες ζουν με πολύ λίγους πόρους, τα χαμόγελά τους είναι πάντα εκεί, ειδικά όταν κάποιος επισκέπτης πηγαίνει στην παραλία.

Πηγή φωτογραφίας: NATIONAL GEOGRAPHIC






Τα Ζωδια Σημερα 1 Αυγουστου 2012


Κριός
21/3-20/4

Αν κάνεις σήμερα υπομονή, φίλε Κριέ, σύντομα θα αρχίσεις να ανταμείβεσαι γι’ αυτή. Θα δεις πως πολλές υποθέσεις που παρέμεναν στάσιμες, αρχίζουν να εξελίσσονται και μάλιστα με τον τρόπο που θέλεις. Άλλωστε, πρέπει να περιμένεις ειδήσεις και αλλαγές, που θα σε ευχαριστήσουν ιδιαίτερα. Η σημερινή Τετάρτη θα σου χαρίσει μια ευχάριστη διάθεση και την όρεξη να κάνεις όσα έχεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Κριέ, μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα παρέα με το σύντροφό σου, αλλά να είσαι και έτοιμος για κάποιες μικρές διαφωνίες ή παρεξηγήσεις. Μη δώσεις περισσότερη σημασία απ’ όση χρειάζεται. Αν είσαι μόνος, μια νέα γνωριμία θα έρθει εκεί που δεν το περιμένεις. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, η δουλειά σου χρειάζεται λίγη προσοχή. Καλό είναι να αποφύγεις κάθε επιπόλαιη κίνηση και να αναθεωρήσεις κάπως την εμπιστοσύνη που δείχνεις σε ορισμένα άτομα. Αλλά και τα οικονομικά σου χρειάζονται πολύ προσεκτικές κινήσεις, για να καλύψεις έξοδα από το παρελθόν, που σε βαραίνουν ακόμα.




Ταύρος
21/4-20/5

Αν είσαι Ταύρος, σήμερα θα δεις πολλά ζητήματα, που σε είχαν απογοητεύσει με την στασιμότητά τους, να μπαίνουν σε μια πορεία εξέλιξης αρκετά ικανοποιητική. Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ, είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει, γιατί είναι σίγουρο ότι θα οδηγηθείς σε λάθη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, καλύτερα να είσαι ήρεμος και να μη δώσεις καμία σημασία σε κάποιες εντάσεις, που μπορεί να προκύψουν στη σχέση σου. Κινήσου με διπλωματία και υπομονή, για να περάσεις καλύτερα. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο τη μοναξιά, να θυμάσαι πως η μέρα ευνοεί τις νέες γνωριμίες, οπότε μη μένεις κλεισμένος στο σπίτι. Γι

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ταύρε, η δυναμική σου στάση είναι εγγύηση επιτυχίας και θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει μπροστά σου αυτήν την Τετάρτη. Πάντως, αν μπορείς να αποφύγεις τα νέα ξεκινήματα και τα οικονομικά ανοίγματα θα ήταν καλύτερα, ώστε να έχεις το χρόνο να σκεφτείς ήρεμα τις επόμενες κινήσεις σου.






Δίδυμοι
21/5-21/6 

Σήμερα, θα πρέπει να δείξεις αποφασιστικότητα για να μπορέσεις να κάνεις όσα θέλεις, αγαπητέ Δίδυμε. Μην αφήσεις να σε παρασύρει η ένταση που μπορεί να νιώθεις, μόνο και μόνο επειδή θέλεις να τελειώνεις με κάποια ζητήματα. Γενικά η μέρα είναι πολύ θετική και λίγα είναι τα εμπόδια που μπορούν πραγματικά να σε σταματήσουν, όποτε μην την αφήσεις να πάει χαμένη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, καλό είναι να αφήσεις όλο σου τον ερωτισμό να λειτουργήσει απέναντι στο σύντροφό σου. Έτσι θα περάσεις μια όμορφη και ουσιαστική μέρα, που θα ανανεώσει το κλίμα ανάμεσά σας. Κι αν ακόμη μιλάς με τη μοναξιά σου, είναι η ώρα να αποκαλύψεις τα συναισθήματά σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, στη δουλειά σου θα πρέπει να αφήσεις λίγο στην άκρη το άγχος που νιώθεις, για να καταφέρεις να ανταποκριθείς σε κάθε έκτακτη κατάσταση που μπορεί να προκύψει. Τα οικονομικά σου σύντομα θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Μέχρι τότε, δείξε αυτοέλεγχο και προσοχή.




Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα θα σου χρειαστεί αρκετός προγραμματισμός και ψυχραιμία, φίλε Καρκίνε, για να τακτοποιήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν, ιδιαίτερα όσα έρχονται από το παρελθόν. Μπορεί να προκύψουν κάποιες δυσκολίες, αλλά μην κάνεις πίσω και μην αναβάλεις να βρεις τις κατάλληλες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, μην αφήσεις σήμερα κάποιες ανούσιες διαφωνίες να χαλάσουν το κλίμα και κάνε ό,τι μπορείς για να περάσεις όσο το δυνατόν πιο όμορφα και ρομαντικά. Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, κάνε μια βόλτα με τους αγαπημένους σου φίλους και σύντομα θα βρεθεί μπροστά σου κάτι, που θα αξίζει τον κόπο να προσέξεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αγαπητέ Καρκίνε, στη δουλειά σου κάποιες καθυστερήσεις θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και θα σε κάνουν να συμπεριφέρεσαι επιπόλαια. Καλό είναι να μην αφήσεις τίποτα να αποσπάσει την προσοχή σου, για να μην κάνεις λάθη. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, αλλά σύντομα τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται σε αυτόν τον τομέα.






Λέων
23/7-23/8

Αν είσαι Λέων, το τελευταίο διάστημα σου έφερε καθυστερήσεις και άγχος, με αποτέλεσμα να νιώθεις ότι όλα μένουν πίσω και δεν μπορείς να προχωρήσεις. Σήμερα θα δεις ότι πολλές από αυτές τις καταστάσεις αρχίζουν να εξελίσσονται και μάλιστα με τρόπο που σε κάνει να αισθάνεσαι αρκετά τυχερός. Μην παρασυρθείς, βέβαια, σε βιαστικές κινήσεις, γιατί θα τα καταστρέψεις όλα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Λέων, καλό είναι να αποφύγεις τις εντάσεις και την γκρίνια απέναντι στο σύντροφό σου. Μπορείς να περάσεις μια όμορφη βραδιά, αρκεί να συμβάλεις κι εσύ στη δημιουργία μιας καλής ατμόσφαιρας. Εσύ που ακόμη έχεις τη μοναξιά στη ζωή σου, είναι καιρός να γίνεις λίγο πιο διεκδικητικός.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, θα λάμψει η δυναμικότητά σου και θα μπορέσεις να χειριστείς έκτακτες καταστάσεις που θα προκύψουν. Αν υπάρχουν θέματα που χρειάζονται συμφωνίες και υπογραφές, τώρα μπορείς να τα προχωρήσεις και θα δεις πως ακόμα και τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά.





Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για εσένα, φίλε Παρθένε, και αυτό φαίνεται καταρχήν από την καλή σου διάθεση και την όρεξη που έχεις, να βρεθείς με παρέες και να περάσεις πολύ όμορφα. Μην υποκύψεις λοιπόν σε όσα σε στενοχωρούν, γιατί σύντομα θα περάσουν. Ωστόσο, δείξε προσοχή σε κάποια άτομα, που μπορεί να σου βάζουν εμπόδια εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Παρθένε, καλό είναι να αλλάξεις στάση και να δεις τη σχέση σου λίγο πιο θετικά. Μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις, γιατί δεν θα είσαι ποτέ ικανοποιημένος. Αν δεν έχεις βρει ακόμη κάτι να σε ενθουσιάζει, η σημερινή βραδιά σε ευνοεί αρκετά. Φρόντισε να διακρίνεις και να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, σήμερα μπορείς να νιώσεις επιτέλους πιο σίγουρος για τον εαυτό σου και να μην αφήνεις κάποια μικρά προβλήματα να σου μειώνουν την αυτοπεποίθηση. Ακόμα και τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλά και με λίγη προσοχή, θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τις έκτακτες υποχρεώσεις που θα προκύψουν.






Ζυγός
23/9-22/10

Αν και το τελευταίο διάστημα είχες αρκετές καθυστερήσεις που σε έχουν αγχώσει, αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα τα πράγματα θα εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο και θα μπορέσεις να ηρεμήσεις. Αυτό που χρειάζεται είναι λίγη υπομονή και ηρεμία, για να μην κάνεις λάθη. Πάντως η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για να ασχοληθείς με οικογενειακά ζητήματα, που έχεις παραμελήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, αρκετά προβλήματα που είχες στη σχέση σου θα αρχίσουν να λύνονται και θα αισθανθείς πιο σίγουρος για το σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη στο ψάξιμο, μη χάνεις χρόνο μένοντας κλεισμένος στο σπίτι, αλλά βγες έξω με αγαπημένους φίλους, φλέρταρε και διασκέδασε χωρίς αναστολές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Ζυγέ, στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις νέα σχέδια και να τολμήσεις συνεργασίες που φοβόσουν. Θα δεις ότι σύντομα οι καταστάσεις θα εξελιχθούν υπέρ σου. Πάντως οι προσπάθειες που κάνεις τον τελευταίο καιρό στη δουλειά σου έχουν εκτιμηθεί, τόσο από τους συνεργάτες όσο και από τους προϊσταμένους σου. Προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί τα έκτακτα έξοδα παραμονεύουν.






Σκορπιός
23/10-22/11

Η σημερινή μέρα σου προκαλεί μια έντονη περισυλλογή, αγαπητέ Σκορπιέ, και την ανάγκη να κατανοήσεις καλύτερα διάφορα ζητήματα που συμβαίνουν στη ζωή σου. Έτσι, θα μπορέσεις να δώσεις και μια εξήγηση για τη συμπεριφορά κάποιων ατόμων που σε προβληματίζουν. Μη διστάσεις να μιλήσεις στους δικούς σου ανθρώπους για όσα σκέφτεσαι, γιατί μπορούν να σε βοηθήσουν σημαντικά σε αυτή την αναζήτηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, είναι στο χέρι σου να λύσεις τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου και να εξελιχθούν όλα όπως επιθυμείς. Το πιο σημαντικό είναι να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί δεν θα σε βοηθήσει καθόλου. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου, σήμερα φρόντισε να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και την εξωτερική σου εμφάνιση και να μην απογοητεύεσαι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά, φίλε Σκορπιέ, και οι συνεργασίες που έχεις κάνει θα αρχίσουν σύντομα να αποδίδουν καρπούς. Δείξε προσοχή σε οικονομικές υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν, με καθυστερήσεις και κωλυσιεργίες. Σύντομα και αυτός ο τομέας θα βελτιωθεί.






Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα κάποιες πρακτικές λεπτομέρειες θα σου χαλάσουν τη διάθεση και δεν θα σου επιτρέψουν να λειτουργήσεις όπως θέλεις, φίλε Τοξότη. Είναι καιρός να αλλάξεις κάποιες συνήθειες που σου δημιουργούν πρόβλημα και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Κάνε μια νέα αρχή, που θα σε βοηθήσει να ζεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, καλό είναι να δείξεις σήμερα τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου και να μην κρύβεσαι πίσω από τον εγωισμό σου. Ακόμα κι αν είσαι μόνος, μίλα στο άτομο που σε ενδιαφέρει, χωρίς να φοβάσαι την απόρριψη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αγαπητέ Τοξότη, τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλά επίπεδα και αν συνεχίσεις έτσι, θα δεις πως νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου, μέσα από νέες προτάσεις που θα σου γίνουν. Προσοχή στα οικονομικά, που εξακολουθούν να σε αγχώνουν.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα θα σε χρειαστούν αρκετοί άνθρωποι από το οικογενειακό και φιλικό σου περιβάλλον, φίλε Αιγόκερε, και θα πρέπει να βρεις το χρόνο να τους συμπαρασταθείς, να ακούσεις τα προβλήματά τους και να βρεις τον τρόπο να τους βοηθήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, καλό είναι να μιλήσεις ανοιχτά σήμερα στον άνθρωπό σου και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες για μια ουσιαστική αναζωογόνηση στη σχέση σας. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, κάνε λίγη υπομονή ακόμα και μην αναλώνεσαι σε εφήμερες καταστάσεις, που δεν αξίζουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Αιγόκερως, προσπάθησε να μην αποσυντονιστείς με όλα όσα σου συμβαίνουν σε προσωπικό επίπεδο και να συγκεντρωθείς στις υποχρεώσεις σου. Απόφυγε τα ρίσκα και τις ριζικές αλλαγές, που μπορεί να διαταράξουν τις ισορροπίες σου. Τα έξοδά σου είναι πολλά και θα πρέπει να μειωθούν άμεσα, γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.






Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα ευνοούνται οι συναναστροφές και οι επαφές με δικά σου άτομα, αγαπητέ Υδροχόε. Μπορείς να επικοινωνήσεις με άτομα της οικογένειάς σου, που έχεις να δεις καιρό, αλλά και με φίλους και παρέες, που σε κάνουν να περνάς όμορφα. Γενικά θα την απολαύσεις τη σημερινή μέρα, καθώς η διάθεσή σου είναι καλή και έχεις την όρεξη να υλοποιήσεις πολλές από τις ιδέες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε πολύ καλά, αν σταματήσεις λίγο τη γκρίνια και τις υπερβολικές απαιτήσεις, φίλε Υδροχόε. Κάνε λίγο υπομονή κι άφησε χώρο στον σύντροφό σου να λειτουργήσει όπως νομίζει. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, ετοιμάσου για μια έντονη βραδιά με φλερτ και έρωτες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, στη δουλειά σου οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές, ειδικά για τα νέα σχέδια και ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν πολύ προσοχή, γι’ αυτό βάλε φρένο στα έξοδά σου.





Ιχθείς
20/2,20/3

Μια πολύ καλή μέρα είναι η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ, καθώς η αισιοδοξία βρίσκει ξανά τη θέση της στο μυαλό σου, αλλά και στη συμπεριφορά σου. Αυτό σου δημιουργεί μια αίσθηση ανανέωσης, ενώ θέλεις να κάνεις πράξη όλες σου τις ιδέες. Μη διστάσεις μπροστά σε τίποτα, όσο προχωρημένα ή ανατρεπτικά κι αν είναι αυτά που σκέφτεσαι. Επίσης, να θυμάσαι ότι οι δικοί σου άνθρωποι είναι εκεί για να σε υποστηρίξουν, οπότε μίλησέ τους άφοβα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, είναι καλό σήμερα να μιλήσεις στο σύντροφό σου για τα συναισθήματα σου και να δημιουργήσεις μια όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, η σημερινή μέρα ευνοεί πολύ τις νέες γνωριμίες, γι’ αυτό μη χάνεις το χρόνο σου μέσα στο σπίτι. Για να δεις τι θα συμβεί σήμερα με βάση τον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ σου, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ. Αν θες να μάθεις περισσότερα για τα αισθηματικά σου δες τον χάρτη της σχέσης σου στη ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, θα χρειαστεί προσοχή, γιατί δεν είναι πολλοί εκείνοι που μπορούν να ακολουθήσουν σήμερα του ρυθμούς σου και πολύ πιθανό να προκληθούν εντάσεις. Στα οικονομικά, μην ξεφεύγεις από τον προγραμματισμό σου και τακτοποίησε όσο το δυνατόν περισσότερες οφειλές έχεις.


Πηγή: myastro.gr


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger