Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ελευθερια Μητροπουλου: Το μοντελο με αναλογιες Βραζιλιανας αποκαλυπτεται!!!!

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012



Τι κορίτσι είναι αυτό; Να το θέσω διαφορετικά. Τι γυναίκες γεννά η Θεσσαλονίκη. Είναι η δεύτερη φορά που ασχολούμαι με το κορίτσι αυτό και το κάνω για δύο λόγους. Ο ένας αφορά στο μέλλον της και ο άλλος στην επιθυμία πολλών αρσενικών μέσω mail να μάθουν περισσότερα για εκείνη. Για όλους εσάς τους εργένηδες λοιπόν…είναι ένας ακόμη βασικός λόγος να επισκεφτείτε την συμπρωτεύουσα Βεβαίως δεν είναι σίγουρο αν την συναντήσετε αλλά στην τελική…Τι αξία έχει ένα παιχνίδι αν δεν έχει μυστήριο; Αν δεν υπερπηδάς εμπόδια; Τι αξία έχει η ζωή μόνο με «θα»;Με μποϊ κοντά στο 1,75 στήθος εντυπωσιακό και φυσικό λένε οι πηγές μου και Μπάοκ μέχρι τέλους, το κορίτσι έχει κάψει πολλά αρσενικά. Βλέπετε είναι επιλεκτική. Καλά πληροφορημένες πηγές μου έλεγαν χθες απο Θεσσαλονίκη ότι ετοιμάζεται να την κοπανήσει για Ιταλία. Λογικό. Τέτοιες αναλογίες δε βρίσκεις ούτε στα χωριά της Τοσκάνης!!!!!!




http://blogs.gossip-tv.gr

Η σεξι κορη του Γιωργου Χωραφα φωτογραφιζεται στην Ακροπολη [φωτος]


H 23χρονη Ζωή Χωραφά, η καριέρα της οποίας στο Παρίσι έχει αρχίσει να απογειώνεται, επέστρεψε στην Ελλάδα για μια ατμοσφαιρική φωτογράφηση μπροστά στο Μουσείο Ακρόπολης.
«Δεν με ενδιαφέρει να πουλήσω το sex ή το είμαι sexy. Με ενδιαφέρει να πω μια ιστορία, να προκαλέσω συγκίνηση, να κάνω ανθρώπους να ονειρευτούν». Αυτό δήλωσε στο περιοδικό Glam η Ζωή Χωραφα η οποία έχει πρωταγωνιστήσει στην Γαλλική νεανική σειρά της «Nos annees pension» και σε βραβευμένη στο φεστιβάλ των Καννών ταινία μικρού μήκους, ενώ αυτή την περίοδο ετοιμάζει το απαιτητικό 48h film project (στα πλαίσια του οποίου ετοιμάζει μια ταινία σε 48 ώρες).

Όσον αφορά το τι επίδραση έχει στην καριέρα της το γεγονός ότι είναι κόρη του Γιώργου Χωραφά, δηλώνει: «Όταν ο κόσμος ακούει ότι είμαι η κόρη του Γιώργου Χωραφά του δημιουργεί την περιέργεια να με γνωρίσει. Είναι φυσιολογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι επέλεξα να κάνω την ίδια καριέρα. Ωστόσο έχω τη δική μου διαδρομή και υπάρχουν φορές που με παίρνουν για ρόλους κι άλλες όχι. Και στις δύο περιπτώσεις έχει να κάνει μόνο με το αν ταιριάζω στο ρόλο και όχι με το ποιος είναι ο πατέρας μου».




Οταν κανει ο αντρας την "νοικοκυρα" ερχεται το διαζυγιο





Μια νορβηγική έρευνα δείχνει πως όσο περισσότερο ισότιμα μοιράζεται ένα ζευγάρι τις δουλειές στο σπίτι, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος να πάρει διαζύγιο.

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Έρευνας στις Κοινωνικές Επιστήμες Nova, η αναλογία των διαζυγίων μεταξύ των νοικοκυριών στα οποία οι οικιακές δουλειές είναι ισότιμα μοιρασμένες είναι περίπου 50% υψηλότερη απ' ό,τι σ' αυτά όπου το μεγαλύτερο μέρος των δουλειών του σπιτιού τις κάνει η γυναίκα.

"Όσο περισσότερες δουλειές κάνει ένας άνδρας στο σπίτι, τόσο περισσότερο αυξάνεται η αναλογία των διαζυγίων", εξήγησε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Τόμας Χάνσεν, ο οποίος συνυπογράφει μια εκτεταμένη μελέτη με τίτλο "Η ισότητα στο σπίτι".

Για τους ερευνητές πάντως δεν υπάρχει καμιά ή σχεδόν καμιά σχέση αιτιότητας και ο συσχετισμός αυτός αποτελεί μάλλον ένδειξη ότι τα ζευγάρια είναι "μοντέρνα".

"Τα μοντέρνα ζευγάρια είναι σύγχρονα τόσο όσον αφορά τον καταμερισμό της δουλειάς όσο και στην αντίληψή τους για το γάμο", τον οποίο θεωρούν λιγότερο ιερό, εξήγησε ο Χάνσεν, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για ζήτημα "αξιών".

"Σ' αυτά τα σύγχρονα ζευγάρια, οι γυναίκες έχουν επίσης ένα υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και μια καλά αμειβόμενη δουλειά, πράγμα που τις καθιστά λιγότερο εξαρτημένες οικονομικά από το σύζυγό τους. Μπορούν συνεπώς να τα καταφέρουν ευκολότερα σε περίπτωση διαζυγίου", πρόσθεσε.

Μόνο περιθωριακά θα μπορούσε να διαπιστωθεί μια σχέση αιτιότητας ανάμεσα στα διαζύγια και στην κατανομή των δουλειών του σπιτιού.

"Ίσως επειδή μερικές φορές βιώνεται ως θετικό το να υπάρχουν σαφώς κατανεμημένοι ρόλοι (...) όπου ο ένας να μην μπαίνει στα χωράφια του άλλου", εκτιμά ο Χάνσεν.

"Αυτό μπορεί να προκαλεί λιγότερους καβγάδες, ενώ καβγαδίζει κανείς ευκολότερα αν έχει τους ίδιους ρόλους και αν αισθάνεται ότι ο άλλος δεν κάνει αυτό που του αναλογεί", πρόσθεσε.

Στη Νορβηγία, μια χώρα που προωθεί την ισότητα μεταξύ των φύλων, η εκπαίδευση των παιδιών μοιράζεται εν γένει ισότιμα ανάμεσα στον πατέρα και την μητέρα (σε επτά ζευγάρια στα δέκα), δήλωσε ο Χάνσεν, ο οποίος εξάλλου έκανε τις δηλώσεις σ' ένα πάρκο όπου ασχολούνταν με τα δικά του.

Όμως σε ό,τι αφορά τις δουλειές του σπιτιού, σε επτά στις δέκα περιπτώσεις η γυναίκα είναι αυτή που κάνει τις περισσότερες. Εντούτοις από την έρευνα προκύπτει ότι οι γυναίκες αυτές είναι ικανοποιημένες απ' αυτή την κατάσταση και το γενικό επίπεδο της ευτυχίας τους είναι πολύ κοντά με αυτό των γυναικών στα λεγόμενα "μοντέρνα" ζευγάρια.

http://www.newsit.gr

Νανα Καραγιαννη: Δωρον Αδωρον η πολυσυζητημενη νοσηλεια. Τι λενε οι επιστημονες!


Η γνωστή διατροφολόγος Ρούλα Ιωάννου έψαξε να βρει απο τα βιβλία της τους τρόπους αντιμετώπισης της ανορεξίας.

Και όσα γράφει σήμερα επιτείνουν τον προβληματισμό μας.

Διαβάστε το --» Μετά την δήλωση της Νανάς Καραγιάννη για το εξιτήριο που η ίδια δεν υπέγραψε ποτέ θέλουμε να δώσουμε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με την νοσηλεία που απαιτείται σε άτομα με τέτοιου είδους διαταραχές όπως αυτή της Νανάς δηλαδή την ανορεξία.

Πρωταρχικό μέλημα των ιατρών στην νευρική ανορεξία αποτελεί ο έλεγχος της κατάστασης θρέψης του ασθενή προκειμένου να αποφευχθεί ο θάνατος. Η απόφαση για νοσηλεία του ασθενή βασίζεται στην σωματική του κατάσταση και στον βαθμό της απαιτούμενης δομής που θα εξασφαλίσει την συνεργασία του.
Σε ασθενής με νευρική ανορεξία πρέπει να παρέχεται ιατρική και ψυχιατρική νοσηλεία που κυμαίνεται από 2 έως 6 μήνες πράγμα το οποίο σε καμία περίπτωση δεν τηρήθηκε με την νοσηλεία της Νανάς.
Η επιτυχής θεραπεία εξαρτάται από την ικανότητα των μελών του προσωπικού να διατηρήσουν με τον ασθενή μια σταθερή αλλά υποστηρικτική προσέγγιση, συχνά μέσα από συνδυασμό θετικών και αρνητικών ενισχυτών. Ωστόσο, απαιτείται κάποια ευελιξία στο πρόγραμμα ώστε η θεραπεία να εξατομικεύεται και να ταιριάζει με τις ανάγκες και τις ικανότητες του ασθενή.

Τελικά, για να πετύχει η θεραπεία μακροπρόθεσμα θα πρέπει ο ασθενής να συμμετέχει σε αυτήν με την θέλησή του. Συνήθως οι ασθενείς είναι αδιάφοροι και αντιστέκονται στην θεραπεία, τους οδηγούν στην πόρτα του ιατρείου η του νοσοκομείου οι συγγενείς τους. Σπάνια αποδέχονται τις συστάσεις για νοσηλεία χωρίς κριτική και διαφωνίες για το πρόγραμμα. Οι οικογένειες των ασθενών πρέπει να προειδοποιούνται ότι τα άτομα αυτά συνήθως αντιστέκονται στην θεραπεία και βρίσκουν διάφορες προφάσεις ώστε να αποφύγουν το πρόγραμμα θεραπείας.

Κατά κανόνα η νοσηλεία αυτών των ατόμων είναι απαραίτητη για μια περίοδο. Άραγε η Νανά που αποδέχτηκε από μόνη της την νοσηλεία γιατί βγήκε από το νοσοκομείο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα; Πως είναι δυνατόν οι ειδικοί γιατροί που την παρακολουθούσαν να θεώρησαν ότι μπορεί να πάρει εξιτήριο τόσο νωρίς; Η τεράστια έκταση που πήρε το θέμα αυτό μέσα από τις εκπομπές έγινε για να βοηθήσουν, το κορίτσι ή για άλλους λόγους που δεν αφορούν το πρόβλημα της παρουσιάστριας;¨.

Το μόνο που θέλω είναι να σωθεί η Νανά. Κι επειδή μίλησα μαζί της και είναι πλέον αποφασισμένη να το κάνει, είναι καλό τόσο οι γιατροί αλλά κυρίως οι δικοί της άνθρωποι να την στηρίξουν και αν χρειαστεί να πάρουν σκληρές αποφάσεις να το κάνουν. Γιατρός δεν είμαι αλλά θεωρώ πώς ακόμη κι αυτή η καθημερινή σχεδόν ενασχόληση των μέσων με την κατάσταση της μπορεί στο τέλος να της κάνει κακό…Οι ευχές μου για αποκατάσταση της υγείας της είναι καθημερινές!

Πηγή: nassos.blog

Βρεθηκε κρατηρας με διαμαντια τρισεκατομμυριων καρατιων στη Σιβηρια!


Το μεγαλύτερο κοίτασμα διαμαντιών όλων των εποχών ισχυρίζονται ότι βρήκαν επιστήμονες στα βάθη του κρατήρα Popigai Astroblem στη Σιβηρία, ο οποίος δημιουργήθηκε από πρόσκρουση μετεωρίτη στη Γη πριν από 35 εκατομμύρια χρόνια.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις των ειδικών, πρόκειται για αποθέματα τρισεκατομμυρίων καρατίων, ικανά να αλλάξουν τις ισορροπίες στην παγόσμια αγορά. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο αριθμός αυτός είναι τρεις φορές μεγαλύτερος από τα συνολικά αποθέματα διαμαντιού στον κόσμο και αρκετός για να καλύψει τις παγκόσμιες ανάγκες για διαμάντι για τις επόμενες τρεις χιλιετίες!
Πέρα από την αφθονία τους, γεωλογικές έρευνες έδειξαν ότι τα συγκεκριμένα διαμάντια είναι δύο φορές πιο σκληρά από τα κοινά, κάτι που σημαίνει ότι παρόλο που δε μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κοσμήματα, είναι εξαιρετικά πολύτιμα για πλήθος βιομηχανικών εφαρμογών.
Όσο για τη Ρωσία, φαίνεται πως την ύπαρξη του κοιτάσματος γνώριζε από τo 1970 και ο λόγος που επέλεξε να το κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό ήταν η παραγωγή τεχνητών διαμαντιών για βιομηχανικούς σκοπούς που για πολλά χρόνια της απέφερε τεράστια κέρδη.


Τι σκεφτεται ο ανδρας την ωρα του σεξ;




Το γνωστό σε όλους απόφθεγμα, ότι οι άντρες σκέφτονται με το κάτω κεφάλι, το οποίο κατά τη διάρκεια της ζωής μας το ακούμε από φίλες, μαμάδες αλλά και γιαγιάδες, ίσως τελικά να μην είναι και τόσο λανθασμένο. Δεν εννοούμε φυσικά ότι οι άντρες δεν έχουν συναισθήματα και ευαισθησίες, προς θεού, απλώς τόσο η σκέψη όσο και η ψυχοσύνθεσή τους είναι αρκετά πιο απλή με αποτέλεσμα να μην αναλύουν με τις ώρες ένα ανούσιο θέμα όπως κάνουμε εμείς. Κι όμως, μπορεί το ισχυρό φύλο κατά τη διάρκεια της ημέρας να αδρανεί, ωστόσο την ώρα που κάνει sex, διάφορες σκέψεις κατακλύζουν το μυαλό του! Ιδού κάποιες από αυτές...
Κάνει μία αναδρομή πώς κατάφερε να σε ρίξει στο κρεβάτι: Την ώρα λοιπόν που... δίνει πόνο είναι ικανός να κάτσει να σκεφτεί όλα όσα έχουν προηγηθεί μέχρι να πέσεις στη στιβαρή του αγκαλιά! Όχι όχι, μην ενθουσιαστείς ότι σε θεωρεί τόσο σημαντική, απλώς αποθηκεύει της κινήσεις που έκανε για να τις έχει σαν manual για τις επόμενες! Αν έπεσες στην εξαίρεση, είσαι απλά τυχερή!
Δε θέλει να... κουραστεί: Το sex είναι ευχαρίστηση και αυτό το γνωρίζουν καλά τα αγόρια. Έτσι λοιπόν, αν περάσει αρκετή ώρα κατά την οποία αυτός είναι από πάνω και... κάνει τη δουλειά του, πολύ πιθανό να κουραστεί και να αρχίσει να κάνει σκέψεις του τύπου, κουράστηκα, πιάστηκε η μέση μου και άντε να της πω να έρθει λίγο από πάνω να αράξω κι εγώ σαν άνθρωπος! Αν λοιπόν δείτε την εκφρασή του κάπως να στραβώνει, κάντε την καλή και ξεκουράστε τον λίγο και αυτόν!
Τι κάνουν οι φίλοι του: Κι όμως, η αντρική φιλία είναι πολύ πιο ισχυρή από τη γυναικεία. Αν εσείς την ώρα που κάνετε sex, το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτόσασταν είναι οι κολλητές σας, δεν ισχύει το ίδιο και για τους άντρες. Από το που μπορεί να βρίσκονται τώρα, από το τι θα τους πει την επόμενη για τη βραδιά που περάσατε μέχρι και ότι θα ήθελε να είναι μαζί τους και να πίνει μπύρες! Προσοχή, αν κάποιος άντρας προτιμά τις μπύρες με τους κολλητούς του, από το sex μαζί σας, τότε σίγουρα κάτι πάει στραβά. Δεν θα το μάθετε επί τόπου φυσικά, απλά δεν πρόκειται να σας ξανατηλεφωνήσει.
Nα μην... τελειώσει: Τα πράγματα έχουν γίνει πολύ καυτά, η χημεία σας είναι απίστευτη, αυτός είναι στο τσακ να τελειώσει, αλλά εσείς τίποτα ακόμα. Θα προσπαθήσει λοιπόν με νύχια και με δόντια να καθυστερήσει το μοιραίο όσο περισσότερο μπορεί. Το μενού των σκέψεών του μπορεί να περιέχει τη γιαγιά του με νυχτικό, τον κολλητό του να κάνει κάτι πολύ αηδιαστικό και την πιο άσχημη γυναίκα που έχει δει ποτέ του! Εμπεριστατωμένα, αποδίδει!
Kρατάει... σημειώσεις: Μπορεί να τους έχουμε παρεξηγήσει κάπως, αλλά τελικά δεν είναι τόσο αναίσθητοι όσο πιστεύουμε. Εφόσον έχει αποφασίσει ότι θα υπάρξει και επόμενη φορά, κρατάει στο μυαλό του σημειώσεις με το τι σου αρέσει, ώστε να το ξανακάνει και με τι δεν σου αρέσει ώστε να το αποφεύγει! Να η απόδειξη ότι δεν σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους...
Άλλες γυναίκες: Δυστυχώς αυτό δεν μπορείτε ποτέ να το αποφύγετε. Όσο καυτή και εντυπωσιακή και να είστε, στο μυαλό του σίγουρα θα έρθουν κι άλλες γυναίκες έστω και αστραπιαία! Από τη δασκάλα που ήταν ερωτευμένος στο δημοτικό, τη σέξι ξαδέρφη του ακόμα και την... κολλητή σου! Το χειρότερο βέβαια, είναι η σκέψη του να πετάει στην πρώην του. Και φυσικά αυτό δεν πρόκειται να το μάθεις ποτέ, αλλά μάλλον έχεις να κάνεις με κλασσική περίπτωση καψούρας.
Το πόσο άβολα είναι τα... προφυλακτικά: Κακά τα ψέματα, μπορεί το προφυλακτικό να σώζει ζωές αλλά αποτελεί και έναν από τους μεγαλύτερους εφιάλτες των αντρών. Δεν υπάρχει περίπτωση, ειδικά αν είναι γνωστή η απέχθειά του γι' αυτά, να μην ρίχνει κατάρες σε αυτό το μικροσκοπικό πλαστικό πραγματάκι! Το θέμα βέβαια είναι καθαρά εγκεφαλικό, αλλά άντε να τους το εξηγήσεις. Πάντως, είναι το μόνο ζήτημα στο οποίο δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να υποχωρήσετε και να δεχτείτε το ελεύθερο sex. Ειδικά αν η σχέση σας δεν είναι σταθερή...
Αν του αρέσετε: Το ανθρώπινο μυαλό λειτουργεί αρκετά περίπλοκα, ειδικά όταν δεν βίσκεται σε φάση διαύγειας και ηρεμίας. Αν ας πούμε ένας άντρας έχει καιρό να κάνει sex, τότε είναι πολύ πιθανό από την ανάγκη του και μόνο, αλλά και για να μην τον πουν φλώρο οι φίλοι του, να πάει με κάποια γυναίκα, η οποία ναι μεν δεν του προκαλεί απέχθεια, αλλά δεν τρελαίνεται κιόλας. Είναι σχεδόν σίγουρο λοιπόν ότι η σκέψη τι κάνει με αυτή τη γυναίκα και αν πραγματικά του αρέσει, θα περάσει από το μυαλό του.
Τον... οργασμό σας: Ε ναι λοιπόν, κάθε μεγάλος εραστής που σέβεται τον εαυτό του προσδοκεί να κάνει την παρτενέρ του να έρθει σε οργασμό! Επαναλαμβάνουμε για να μην παρεξηγούμαστε, το θέμα δεν έχει να κάνει με εσάς αλλά καθαρά με τις επιδόσεις του! Είναι κάτι σαν προσωπική ικανοποίηση το να καταφέρει ένας άντρας να κάνει τη γυναίκα να τελειώσει, είτε την θέλει είτε όχι. Άλλωστε, οι άντρες έχουν μία περίεργη αλλά χαριτωμένη αίσθηση ότι το πέος τους έχει τεθεί στην υπηρεσία της γυναικείας ικανοποίησης! Κάτι σαν sex machine δηλαδή! Κρίμα δεν είναι να του το χαλάσετε;

http://www.queen.gr/

"Donut Head": Μια φρικιαστικη μοδα απο την... Ιαπωνια (φωτος)


Οι εικόνες που πρόκειται να δείτε στη συνέχεια είναι τρομακτικές. Η μόδα αυτή είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ιαπωνία και η διάδοση της ξεκίνησε πριν περίπου πέντε χρόνια. 2 ώρες φυσιολογικού ορού στο μέτωπο και η πίεση με τη βοήθεια του αντίχειρα είναι αρκετά για να δώσουν στο μέτωπο το σχήμα ντόνατ (εξού και η ονομασία "Donut Head").


Το θετικό της υπόθεσης είναι πως τα αποτελέσματα είναι προσωρινά καθώς ο οργανισμός καταφέρνει να απορροφήσει τον φυσιολογικό ορό σε λιγότερο από 24 ώρες, χρόνος αρκετός για μία ξεχωριστή εμφάνιση (όπως τουλάχιστον νομίζουν) στο party.





Δειτε ποσο πολυ παχυνε η Πηνελοπη Αναστασοπουλου! [φωτο]



Η ατάκα της Ρένας Βλαχοπούλου «Σούζυ τρως! Και ψεύδεσαι και τρως!», έρχεται να δέσει ταμάμ στην περίπτωση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου.


Η ηθοποιός, μετά το "Dancing on ice", τα… πήρε τα κιλάκια της.


 Οι φωτογραφίες που σας παραθέτουμε –με τη μαύρη φούστα- τραβήχτηκαν χθες βράδυ, και όπως διαπιστώνετε και εσείς, η Πηνελόπη αγαπά τις θερμίδες. Ευτυχώς σε μικρή ποσότητα.







ΒΟΜΒΑ Bloomberg: Η Ελλαδα εχει τα μεγαλυτερα αποθεματα χρυσου στην Ευρωπη!

Το σχέδιο τους να αυξήσουν την παραγωγή χρυσού κατά 425.000 ουγγιές στην Ελλάδα, από 16.000 ουγγιές που είχαν καταγραφεί το 2011, περιέγραψαν στο Bloomberg οι εταιρείες που έχουν αναλάβει την εξόρυξη του πολύτιμου μετάλλου σε τέσσερα ορυχεία της χώρας...
Με βάση την ανάλυση αυτή και εφόσον επιταχυνθούν οι διαδικασίες, μέσω του fast track, η Ελλάδα θα καταστεί η μεγαλύτερη χώρα παραγωγός χρυσού σε όλη την Ευρώπη έως το 2016!

Βέβαια στο ρεπορτάζ επισημαίνεται πως στο παρελθόν έχουν παρατηρηθεί γραφειοκρατικές καθυστερήσεις στις χορηγήσεις αδειών εξόρυξης.


Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των δύο εταιρειών, Eldorado Gold Corp. (ELD) και Glory Resources Ltd. (GLY), τα projects τους θα αυξήσουν κατά 425.000 ουγγιές την παραγωγή χρυσού έως το 2016, αξίας 757 εκατ. δολαρίων (με βάση την τιμή του χρυσού στις 5 Οκτωβρίου του 2012), έναντι συνολικής παραγωγής 16.000 ουγγιών που είχε καταγραφεί στην Ελλάδα το 2011.



Ιδιαίτερη αναφορά κάνει το άρθρο στο παράδειγμα της European Goldfields. Όπως αποκάλυψε στο Bloomberg ο επικεφαλής ανάπτυξης της εταιρείας, Steve Sharpe, για τρία συναπτά έτη η European Goldfields ανέμενε από την ελληνική κυβέρνηση την έκδοση άδειας εξόρυξης χρυσού, με αποτέλεσμα τον τελευταίο χρόνο που επρόκειτο τελικά να εκδοθεί, η τιμή της μετοχής της εταιρείας υποχώρησε σημαντικά προσελκύοντας το ενδιαφέρον αγοραστών. «Σε καμία περίπτωση δεν θα γύρναγα πίσω στην Ελλάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Sharpe.

Καθυστερήσεις σαν κι αυτές, υπογραμμίζει το πρακτορείο, είναι πλέον πιο σπάνιες στην Ελλάδα μετά την ύφεση των τελευταίων ετών και την επιτακτική ανάγκη των κυβερνήσεων να δημιουργήσουν θέσεις απασχόλησης. Η εξόρυξη χρυσού συγκεντρώνει momentum ειδικά μετά την έγκριση των λεγόμενων fast track έργων.

Πηγή capital.gr

Σοκ: Κολλησε την 2χρονη κορη της με κολλα στον τοιχο και την εδειρε

Ποινή ισόβιας κάθειρξης αντιμετωπίζει η 23χρονη Αμερικανίδα από Τέξας, η οποία πριν από περίπου ένα χρόνο είχε χτυπήσει βάναυσα το 2 ετών παιδί της.



Το Σεπτεμβρη του 2011, η 23χρονη είχε κολλήσει το παιδί της στον τοίχο βάζοντας του κόλλα στα χέρια και στην συνέχεια το κλωτσούσε σε όλο το σώμα!
Στην συνέχεια το έδειρε με ζώνη, ενώ το παιδί ούρλιαζε τόσο πολύ που ακουγόταν σε όλη την γειτονιά.

Μετά από καταγγελίες της γιαγιάς του μωρού, η γυναίκα συνελήφθη και παραδέχτηκε την πράξη της. Όπως είπε η ίδια θύμωσε τόσο πολύ που η κόρη της δεν μπορούσε να πάει μόνη της στην τουαλέτα που προέβη σε αυτή την πράξη!
Η μικρή είχε τόσα εσωτερικά τραύματα που έπεσε σε κώμα.
Το κοριτσάκι ευτυχώς κατάφερε να βγει ζωντανό από την μάχη της με τον θάνατο.

Εκανε 100 χιλιομετρα με το ποδηλατο του και ειναι... 100 χρονων! (βιντεο)



Μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες διεκδικεί ένας γάλλος αιωνόβιος αφού έκανε σήμερα 100 χιλιόμετρα με το ποδήλατο του.







Ο Ρομπέρ Μαρσάν από το Παρίσι, πρώην πυροσβέστης και λάτρης της πυγμαχίας, κάνει καθημερινή προπόνηση εδώ και μήνες ελπίζοντας ότι θα κόψει το νήμα σε λιγότερο από πέντε ώρες. Και τελικά τα κατάφερε αφού έκανε τα 100 χιλιόμετρα σε 4 ώρες 17 λεπτά και 27 δευτερόλεπτα.



Πλησιάζοντας τα 101 --θα τα κλείσει τον Νοέμβριο-- ο Μαρσάν υποστηρίζει ότι στη διάρκεια της ζωής του διέσχισε εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα με το ποδήλατό του και ότι σχεδιάζει να διανύσει την απόσταση με ταχύτητα 22,5 χιλιομέτρων την ώρα.
"Αν τα καταφέρω, θα γίνω ο καλύτερος στον κόσμο. Γνωρίζω ότι σε ολόκληρο τον κόσμο, στην Κίνα, στις ΗΠΑ, στη Ρωσία, αναζητούν ήδη κάποιον να καταρρίψει το ρεκόρ μου", είπε πριν ξεκινήσει την κούρσα του και τώρα πλέον είναι ο πιο γρήγορος ποδηλάτης στην ηλικία του.
Ο Μαρσάν ζει μόνος του, οδηγεί το αυτοκίνητό του, μαγειρεύει και καθαρίζει το σπίτι του χωρίς βοήθεια. Όπως λέει ο ίδιος, δεν κάπνισε ποτέ, αλλά του άρεσαν πάντα το καλό κρασί και οι γυναίκες.


Η ασυνήθιστα καλή φυσική του κατάσταση έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των επιστημόνων του δημόσιου ερευνητικού ινστιτούτου Inserm, που τον υποβάλλουν σε εξετάσεις κάθε τρεις μήνες προκειμένου να κατανοήσουν το μυστικό της μακροζωίας του.
"Μου είπαν ότι διαθέτω τη φυσική κατάσταση ενός 55χρονου, θεωρούν ότι είναι γενετικό. Δεν στερήθηκα ποτέ τίποτα: ούτε κρασί, ούτε φαγητό, ούτε γυναίκες, αλλά πάντα με μέτρο", εξηγεί ο ίδιος.
Ερωτηθείς αν προτίθεται να. . .ντοπαριστεί για τις ανάγκες του αγώνα, απάντησε: "Το μόνο πράγμα με το οποίο ντοπάρομαι είναι μια κουταλιά της σούπας μέλι που βάζω στο παγούρι με το νερό μου--κι αυτό είναι όλο".



http://www.newsit.gr

14χρονος εκλεψε τη μαμα του για να παει στο μπορντελο!


Ένας 14χρονος έκλεψε κοσμήματα αξίας 3.000 ευρώ από τη μητέρα και τα πούλησε για 300 ευρώ προκειμένου να “χρηματοδοτήσει” δύο επισκέψεις του σε οίκο ανοχής μαζί με έναν φίλο του. Και η μάνα, του έκανε μήνυση!
Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στη γερμανική Καρλσρούη, Ραλφ Μίνετ δήλωσε ότι η μητέρα του εφήβου κατέθεσε μήνυση για κλοπή εις βάρος του γιου της, ο οποίος παραδέχτηκε ότι πούλησε τα κοσμήματά της για να πληρώσει τις ερωτικές επισκέψεις του.
Δεν γνωρίζουμε ποιο είναι το κίνητρο της μητέρας με το να καταθέσει μήνυση. Πιθανόν να θέλει να του δώσει ένα μάθημα ή πιθανόν να αισθάνεται ότι έχει χάσει τον έλεγχο“, είπε ο αστυνομικός ο οποίος και  διεξάγει έρευνα στον οίκο ανοχής που επισκέφθηκαν οι δύο έφηβοι. Η πορνεία στη Γερμανία είναι νόμιμη, αλλά οι πελάτες των οίκων ανοχής θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών.
Ο ιδιοκτήτης του οίκου υποστήριξε ωστόσο στην αστυνομία ότι έδιωξε τα αγόρια γιατί ήταν ανήλικα.


Παολα: Τα «χωνει» σε οσους την εχουν κανει ανεκδοτο


Για πρώτη φορά, η Πάολα σπάει τη σιωπή της και απαντά έξαλλη σε όσους την έχουν κάνει ανέκδοτο στα social media και χαρακτηρίζουν τα κομμάτια της «σκυλάδικα»
«Μπήκα σε ένα τριπάκι να υποστηρίζω το λαϊκό τραγούδι περισσότερο από όσο το αγαπάω μόνο μια μόνο γιατί κάποιοι το πολεμάνε. Το λαϊκό τραγούδι το έχουν τραγουδήσει οι μεγαλύτεροι της χώρα μας... Δεν ντρέπονται να αποκαλούν το λαϊκό τραγούδι σκυλάδικο; Πώς συνδύασαν το πιο αγαπημένο ζώο του ανθρώπου, που είναι η σκύλος, με τη μουσική; Έχουν ακούσει τον Καζαντζίδη να γαυγίζει; Αν όχι, έχουν ακούσει εμένα να γαυγίζω;» αναφέρει στο ΟΚ! και συμπληρώνει: «Μου έχουν πει ότι έβγαινα κάποια ανέκδοτα –ακόμα και η μικρή μου το είπε. Και της λέω: «Δεν θα μπαίνεις να διαβάζεις τέτοια». Στον λόγο της τιμής μου δεν έχω διαβάσει τίποτα, μου το έχουν πει πέντε φίλοι μου και τρεις άσχετοι. Καταρχήν να πω πως δεν έχω Facebook και Twitter γιατί όλοι νομίζουν ότι απαντάω εγώ. Δεν το έκανα ποτέ και ούτε θα το κάνω! Δεν υπάρχει περίπτωση να απαντήσω ποτέ και σε τίποτα. Δεν τους διαβάζω καν, δεν ξέρω τι γράφουν. Πάντως αυτοί που το κάνουν πρέπει να έχουν κακά βιώματα, να έφαγαν ξύλο από τους γονείς τους, να τους αφήνει συνέχεια ο γκόμενός τους, δεν ξέρω τι άλλο, και αντιδρούν με αυτόν τον τρόπο και χτυπούν όποιον βρουν. Νιώθεις καλύτερα και παίρνεις πίσω το ξύλο του μπαμπά σου με το να βρίσεις εμένα; Για όνομα του Θεού! Κρίμα!»


Σοκ: Ελληνιδα παρουσιαστρια ταξιδεψε Incognito στην Αγγλια για σοβαρες εξετασεις!

Είναι από τις πιο όμορφες και σέξι γυναίκες που έχουμε στην ελληνική τηλεόραση! Αυτό βέβαια την έχει κάνει να μην είναι και τόσο συμπαθής στις υπόλοιπες…όμως η ίδια είναι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη! Πριν από λίγες μέρες… υποχρεώθηκε να λείψει για λίγο από την Ελλάδα και να βρεθεί στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην Αγγλία! Ο λόγος; Ένα σοβαρό θέμα υγείας που «γεννήθηκε» το καλοκαίρι που μας πέρασε και κατόπιν εξελίχθηκε σε κάτι επικίνδυνο. Η όμορφη παρουσιάστρια-και πρόσφατα ραδιοφωνική παραγωγός-μόλις επέστρεψε, αποκάλυψε την περιπέτειά της σε δύο άντε τρία πολύ κοντινά πρόσωπά της. Όπως μάθαμε παρά τα ενθαρρυντικά αποτελέσματα των εξετάσεων οι γιατροί μίλησαν για εκκρεμότητα που παραμένει μέχρι να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Όπως είναι φυσικό η αγωνία για την εξέλιξη της αρρώστιας δημιουργεί φόβο και ανασφάλεια. Ας ευχηθούμε να είναι περαστικό και το κορίτσι να πάψει ν΄ανησυχεί. Και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι πρώτο μέλημα η δουλειά μικρή μου αλλά η υγεία σου. Χωρίς αυτήν, δε μπορούμε να κάνουμε τίποτε. Ούτε να ξυπνάμε πρωί πρωί ούτε βεβαίως να ζούμε έντονα.

http://blogs.gossip-tv.gr

Οι 4 sexy χοροι που καινε θερμιδες


Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα sexy, καλλίγραμμο κορμί σαν μια άλλη Shakira, η λύση είναι απλή: λάτιν χοροί. Χοροί όπως η salsa και η samba μπορούν να γίνουν το κλειδί για να κάψετε πολλές θερμίδες και να αποκτήσετε ένα γραμμωμένο σώμα.
Η παρακάτω λίστα με τους τέσσερις πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικού χορούς μπορεί να σας βοηθήσει στην επιλογή σας.

1. Samba: Ένας τυπικός βραζιλιάνικος χορός που αποτελεί το «πλήρες πακέτο» στο κάψιμο των θερμίδων. Αν φτάσετε σε ικανοποιητικό επίπεδο, μπορείτε να καίτε μέχρι και 432 θερμίδες την ώρα.

2. Salsa: Ο χορός αυτός έχει ρίζες στην Κούβα και το Puerto Rico και μπορεί να «σμιλέψει» τους δικέφαλους και τους τετρακέφαλούς σας, τις γάμπες και τους μηρούς. Μπορείτε να χορέψετε solo ή σε ζευγάρια. Σε κάθε περίπτωση, οι κινήσεις του έχουν την επίδραση ήπιας αεροβικής άσκησης και μπορούν να κάψουν μέχρι και 410 θερμίδες την ώρα.

3. Merenque: Αν βαριέστε να περπατάτε για μία ώρα, προτιμήστε να μάθετε Merengue. Πρόκειται για τον επίσημο χορό της Δομινικανής Δημοκρατίας και μπορεί να σας κάνει να κάψετε μέχρι και 372 θερμίδες την ώρα. Οι μηροί και οι γάμπες σας θα τονιστούν εντυπωσιακά και θα αποκτήσετε ακαταμάχητα πόδια.

4. Cumbia: Η Cumbia είναι ο χορός στον οποίο επιδίδονταν οι νέοι που ήταν σκλάβοι στη Κολομβία. Οι χορογραφίες του γίνονται με τη συνοδεία ενός τυμπάνου και μπορούν να σας κάνουν να χάσετε μέχρι και 396 θερμίδες την ώρα, όσο δηλαδή θα καίγατε παίζοντας πόλο για 30 λεπτά.

Πηγή: queen.gr

Σφαιρα - μυστήηριο εκτιθεται στο μουσειο της Ακροπολης!


Είναι μοναδική και μυστηριώδης. Είναι λίθινη και πάνω της μπορεί κάποιος να δει ανάγλυφους έναν δράκοντα, ένα λιοντάρι, τον θεό Ήλιο...

Είναι ένα από τα επίσης «άγνωστα» εκθέματα του Νέου Μουσείου Ακρόπολης, στην αίθουσα με τα μεταπαρθενώνια γλυπτά, η οποία είναι ορατή ακόμη και σε όσους περνούν έξω από το κτίριο, στον πρώτο όροφο.

Η λίθινη αυτή σφαίρα βρέθηκε κοντά στο θέατρο του Διονύσου και εκτιμάται πως είναι έργο του 2ου-3ου αι. μετα. Ο ρόλος της παραμένει άλυτο μυστήριο ακόμη και για τους επιστήμονες. Τα σύμβολα που φέρει ωστόσο τους κάνουν να εικάζουν πως πρόκειται για ένα αντικείμενο που είχε χρήση σε μαγικές τελετές.

Δεδομένου δε πως στο θέατρο του Διονύσου πραγματοποιούνταν μονομαχίες την εποχή που φτιάχτηκε η σφαίρα, πιθανόν ο κάτοχός της να τη χρησιμοποιούσε για να εξασφαλίσει τη νίκη ή ίσως και να ήταν επαγγελματίας μάγος, στον οποίο απευθύνονταν οι μονομάχοι για να εξουδετερώσουν τους αντιπάλους τους. Το σίγουρο είναι πως τόσο στην αρχαιότητα όσο και σήμερα εξακολουθεί να προσελκύει τα βλέμματα και να κρατά καλά κρυμμένα τα μυστικά της.

http://aorata-gegonota.blogspot.gr/


«Ετριξαν» μεχρι και τα πεζοδρομια!

Πανικό προκάλεσε η... Tamara Ecclestone!!!

Με ένα αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα κυκλοφόρησε η Tamara Ecclestone στο Λονδίνο και αναστέναξαν μέχρι και τα… πεζοδρόμια.


Η κόρη του μεγιστάνα της Formula 1, έχει χωρίσει με τον αγαπημένο της Omar Khyami και είναι έτοιμη για ένα νέο έρωτα!


Έτσι παρέα με φίλους άρχισε τα νυχτοπερπατήματα σε αναζήτηση νέου «γαμπρού».



Η 28χρονη τηλεπερσόνα μάλιστα «πέταξε» όλα τα προσόντα που διαθέτει στη φόρα για να ξέρουν οι επίδοξιοι μνηστήρες τι κορίτσι θα πάρουν.




 


Δειτε Πως Ειναι Σημερα Η ΦΙΦΗ Απο Την Σειρα Του Mega Ευτυχισμενοι Μαζι


 Δειτε Πως Ειναι Σημερα Η ΦΙΦΗ Απο Την Σειρα Του Mega 'Ευτυχισμενοι Μαζι


Το στρες υπευθυνο και για αυχενικα προβληματα

Ο φόρτος εργασίας, οι υποχρεώσεις και το υπερβολικό άγχος μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στον λαιμό και την πλάτη.


Κάτι είχαμε καταλάβει τόσο καιρό, μια νέα μελέτη όμως έρχεται να επιβεβαιώσει τις υποψίες μας. Σύμφωνα με αυτήν, ο κύριος λόγος πρόκλησης του αυχενικού πόνου στις γυναίκες, είναι το στρες. Αν αντιμετωπίζετε συχνά τέτοιους πόνους, λένε οι επιστήμονες, μάλλον αυτό που χρειάζεστε είναι να χαλαρώσετε και να προσπαθήσετε να αποβάλετε το άγχος.

«Οι γυναίκες αντιμετωπίζουν πιο συχνά εκρήξεις στρες σε σχέση με τους άντρες και έτσι οι πόνοι στον αυχένα παίζουν πιο σημαντικό ρόλο στις νεαρές γυναίκες παρά στους άντρες», αναφέρει η έρευνα.

Η έρευνα έγινε μέσω ερωτηματολογίων που μοιράστηκαν σε 627 φοιτήτριες και 573 φοιτητές στη Σουηδία. Οι γυναίκες παραπονέθηκαν πως αντιμετωπίζουν πόνους στον αυχένα και ψηλά στην πλάτη εξαιτίας των δραστηριοτήτων μέσα στο σπίτι. Οι περισσότερες από αυτές περνούσαν πολλές ώρες της ημέρας μπροστά από τον υπολογιστή. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν πως ο αυχενικός πόνος που αντιμετωπίζουν αυτές οι γυναίκες οφείλεται σε ψυχοκοινωνικούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των υποχρεώσεων στη δουλειά και στο διάβασμα για τη σχολή.

Έτσι, παρότι ο αυχενικός πόνος μπορεί κάλλιστα να είναι αποτέλεσμα βαριάς δουλειάς και κακής στάσης του σώματος για πολλή ώρα μπροστά από έναν υπολογιστή, οι επιστήμονες απέδειξαν πως το άγχος και το στρες είναι δύο πολύ σημαντικοί παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα. Γι' αυτό πριν τρέξετε στον γιατρό την επόμενη φορά που θα νιώσετε έντονο πόνο πίσω από τον λαιμό και στη πλάτη, προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να αποβάλετε το στρες από πάνω σας για λίγη ώρα. Τα αποτελέσματα θα είναι ευεργετικά.


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger