Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δεν ήταν τυχαία Miss USA! Στα 41 της έχει το πιο σέξυ κορμί!

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012



H Kenya Moore μπορεί να μην μας είναι και τόσο γνωστή είναι όμως αυτή που κάποτε αναδείχθηκε Miss USA και το σώμα της στα 41 της χρόνια είναι πιο σέξυ και καλλίγραμμό από ποτέ. 


Οι καλγυμνασμένοι της κοιλιακοί αλλά και οι αναλογίες της είναι ζηλευτές από πολλές και φαίνεται να το απολαλμβάνει σε κάθε της εμφάνιση στην παραλία. Η Kenya που είναι μέλος των Real Housewives εμφανίστηκε σε παραλία στα Barbados με λευκό μαγιώ και έκοψε την ανάσα. Το συνεργείο που την ακολουθούσε αλλά και κόσμος που ήταν εκεί δεν σταμάτησε λεπτό να σχολιάζει το πόσο όμορφη είναι αλλά και να βγάζει φωτογραφίες μαζί της. 

http://www.tlife.gr

Φωτό απο δοκιμαστήριο: Δείτε νέα Ελληνίδα μοντέλα και ηθοποιό να δοκιμάζει σουτιέν!!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώτου είναι ένα νέο μοντέλο-ηθοποιός που κυκλοφορούν στην αγορά. Κορίτσι απαιτητικό και άγριο η ξέρει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας αν και μικρή ηλικιακά. Και το κάνει με αποκλειστικό σκοπό και στόχο να εξασφαλίζει περισσότερες δουλειές. Προχθές λοιπόν βρέθηκε σε γνωστό κατάστημα εσωρούχων και φρόντισε να κοπιάρει τον τρόπο που κάποιες μοντέλες στο εξωτερικό ακολουθούν για να προκαλέσουν. Φόρεσε το σέξι σουτιέν και το πόσταρε στη σελίδα της στο Facebook ρωτώντας τους φίλους της «Να το αγοράσω;». Δε το αγοράζεις καλό μου να τελειώνουμε; Και την επόμενη φορά πόζαρε με όλο το σετάκι…


http://blogs.gossip-tv.gr

"Η ανάσα του διαβόλου": Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο ναρκωτικό του κόσμου




Είναι τόσο δυνατό που μπορεί να καταργήσει την ελεύθερη ανθρώπινη βούληση, ενώ μπορεί να διαγράψει τη μνήμη των "θυμάτων" του. Το ναρκωτικό αυτό, γνωστό ως "devil's breath", κυκλοφορεί ελεύθερο στους δρόμους της Κολομβίας. Και φέρει δικαίως τον τίτλο του πιο επικίνδυνου ναρκωτικού που έχει ανακαλυφθεί ως σήμερα.
Προερχόμενη από το δέντρο Borrachero που συναντάται συχνά στη Νότια Αμερική, η ουσία Scopolamine έχει γίνει ευρέως γνωστή και ως  "devil's breath", "η ανάσα του Διαβόλου". Μη σε ξεγελά η ομορφιά των λευκών και κίτρινων ανθών του.

Οι δυνάμεις αυτής της απαγορευμένης ναρκωτικής ουσίας μοιάζουν υπερφυσικές. Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής dailymail, όταν κάποιος βρεθεί υπό την επήρεια της εν λόγω ουσίας πέφτει είτε θύμα βιασμού, είτε κλοπής, ακόμη και αφαίρεσης οργάνων. Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν οι αστικοί μύθοι που κυκλοφορούν στους δρόμους της Κολομβίας.
Το ταξίδι του βρετανού δημοσιογράφου Ryan Duffy για το αμερικανικό Vice μέχρι την Κολομβία ήταν αρκετό ώστε να αποκαλύψει όλη την αλήθεια για το ναρκωτικό. Eνώ αρχικά είχε συμφωνήσει να το δοκιμάσει για να γράψει μετά την εμπειρία του, οι τρομακτικές ιστορίες που άκουσε τον έκαναν να αλλάξει γνώμη. Αυτό που έκανε όμως ήταν να συναντήσει μερικούς από τους διακινητές του αλλά και κάποια από τα "θύματά" του.

Οι έμποροι
Ρωτώντας έναν κολομβιανό διακινητή του ναρκωτικού, για περισσότερες λεπτομέρειες, ο Ryan Duffy  έμαθε περισσότερα για το πώς ο δράστης "χρησιμοποιεί" την "ανάσα του Διαβόλου". Όπως του είπε χαρακτηριστικά, το μόνο που έχει να κάνει είναι να φυσήξει το ναρκωτικό στο πρόσωπο του θύματός του.
"Είναι άγευστη και άοσμη", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια το θύμα μετατρέπεται σε ένα άβουλο "ζόμπι" και υπακούει στις εντολές του δράστη, με συνέπεια να κάνει ακραία και εκτός ελέγχου πράγματα. Ο dealer σημείωσε πως σε υψηλές δόσεις το ναρκωτικό μπορεί να προκαλέσει το θάνατο, ενώ ο ίδιος υποστήριξε πως είναι χειρότερο και από τον άνθρακα.
Σύμφωνα με μια ακόμη έμπορο ναρκωτικών, την Demencia Black, το το ναρκωτικό είναι τρομακτικό για την ευκολία με την οποία μπορεί να χορηγηθεί.

Τα θύματα
"Μπορεί να καταργήσει την ελεύθερη ανθρώπινη βούληση". Αυτή είναι ίσως η πιο τρομακτική επίδραση στο ανθρώπινο σώμα, ή καλύτερα πνεύμα του ναρκωτικού.
Μια γυναίκα που είχε πέσει θύμα της ουσίας έφτασε στο σημείο να βοηθήσει με τη θέλησή της αυτόν που της έδωσε το ναρκωτικό, χωρίς φυσικά να το γνωρίζει.
Όλα ξεκίνησαν όταν ένας περαστικός της ζήτησε οδηγίες για μια οδό. Εκείνη, τον βοήθησε και στη συνέχεια κάθισαν να πιουν ένα χυμό μαζί. Το επόμενο που θυμάται είναι να τον οδηγεί στο σπίτι της, όπου και της αφαίρεσε όλα της τα υπάρχοντα. Η ίδια, τον βοήθησε να τα μαζέψει.. (Ευτυχώς το μέγεθος της ουσίας που της χορηγήθηκε ήταν μικρό, έτσι κατάφερε να θυμηθεί το τι ακριβώς της συνέβη).
"Ορός της αλήθειας"
Στο παρελθόν, η CIA επιχείρησε να χρησιμοποιήσει την ουσία ως "ορό της αλήθειας" τον καιρό του Ψυχρού Πολέμου. Παρόλ' αυτά, λόγω του ότι  το ναρκωτικό αποτελείται από χημικές ενώσεις οι οποίες προκαλούν και ψευδαισθήσεις, το εγχείρημα φαίνεται πως απέτυχε.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο η τοξικολόγος Dra Miriam Gutierez, "είναι η τέλεια ουσία για εγκληματικές πράξεις αφού το θύμα δε θυμάται τίποτα και συνεπώς δε θα μπορέσει να καταδώσει τον δράστη αργότερα".
Οι μητέρες προειδοποιούν τα παιδιά τους να μένουν μακριά από τα δέντρα Borrachero, ενώ οι ειδικοί στηρίζουν την εξάπλωση των εγκλημάτων (που στηρίζονται στη χρήση του ναρκωτικού) στο παρελθόν που έχει ο Κολομβιανός πολιτισμός με τις απαγορευμένες ουσίες αλλά και στους συνεχείς εμφυλίους πολέμους.

Ανέκδοτο: Σινεμά με ένα εισητήριο...




Ήταν ένας ελέφαντας και ένα μυρμήγκι και είχαν μόνο ένα εισητήριο για το σινεμά.

- Μην σε νοιάζει, λέει ο ελέφαντας, θα σε κρύψω πίσω από το αυτί μου για να μην σε δουν.

Πάει ο ελέφαντας να μπει στο σινεμά:

- Γειά σας, λέει ο τύπος που ελέγχει τα εισητήρια.
- Γειά σας, λέει ο ελέφαντας.
- Μόνος σας είστε;
- Ναι, είμαι μόνος μου.
- Και αυτός πίσω από το αυτί σας ποιός είναι;
Πάνε πάλι πίσω.
- Θα σε κρύψω στην προβοσκίδα μου, λέει ο ελέφαντας.
Ξαναπηγαίνουν στο σινεμά:
- Γειά σας, λέει ο τύπος που ελέγχει τα εισητήρια.
- Γειά σας, λέει ο ελέφαντας.
- Μόνος σας είστε;
- Ναι, είμαι μόνος μου.
- Και αυτός στην προβοσκίδα σας ποιός είναι;
Πάνε πάλι πίσω.
- Να δοκιμάσουμε να σε κρύψω εγώ κάπου; ρωτάει ο μυρμήγκι.
- Ναι, αλλά δεν νομίζω να πετύχει, λέει ο ελέφαντας.
Πιάνει το μυρμήγκι και τυλίγει τον ελέφαντα με αλουμινόχαρτο.
Πάνε πάλι στο σινεμά:
- Γειά σας, λέει ο τύπος που ελέγχει τα εισητήρια.
- Γειά σας, λέει το μυρμήγκι.
- Μόνος σας είστε;
- Ναι, είμαι μόνος μου.
- Και αυτό εδώ τί είναι;
- Μυστήριος είσαι, ρε φίλε! λέει το μυρμήγκι. Να μην φέρω και ένα σαντουιτσάκι για το διάλειμμα;

Εφτά πράγματα που δεν πρέπει να έχεις!





Σύμφωνα με το μεγάλο Ινδό ηγέτη, Μαχάτμα Γκάντι τα παρακάτω συνιστούν τα 7 αμαρτήματα της κοινωνίας... Στην κοινωνία που αυτός οραματίστηκε οι άνθρωποι δεν πρέπει να έχουν:


1. Πλούτο χωρίς μόχθο



2. Απόλαυση χωρίς συναίσθημα



3. Εμπόριο χωρίς ήθος



4. Γνώση χωρίς χαρακτήρα



5. Επιστήμη χωρίς ανθρωπιά



6. Λατρεία χωρίς θυσία





7. Πολιτική χωρίς αρχές

Ποιά ζώδια ξέρουν να αγαπούν! Πως βιώνουν την αγάπη! Πηγή: http://www.kamikaze.gr/2012/06/blog-post_2795.html#ixzz2EaN7615c

Όλοι ερωτεύονται, ξετρελαίνονται, χάνουν το μυαλό τους για κάποιον. Όμως …η μαγκιά είναι, όχι απλώς να δαγκώσεις τη λαμαρίνα, αλλά να αγαπήσεις με βάθος, ουσία και διάρκεια. Πώς τα πάνε τα ζώδια με αυτό το ζήτημα της αγάπης;


Παρακάτω θα δεις την απάντηση.

ΖΩΔΙΑ ΑΓΑΠΗ

Ο έρωτας είναι συναρπαστικός, παθιασμένος, μαγευτικός. Γεμίζει τη ζωή ομορφιά και αισιοδοξία, σε κάνει να ονειρεύεσαι και να έχεις προοπτικές , σου αλλάζει κάθε στιγμή της ύπαρξής σου. Όμως στην πραγματικότητα ο έρωτας, με την έννοια του τρελού ενθουσιασμού και του παράφορου ερωτικού πάθους, είναι από βιολογική άποψη ένα παιχνίδι των ορμονών μας, που διαρκεί μερικούς μήνες. Κι όταν η ορμονική θύελλα καταλαγιάσει και η σχέση «κάτσει», τότε φαίνεται τι υπάρχει στα αλήθεια από κάτω. Εκεί αναδύεται η γνήσια αγάπη, η συντροφικότητα, το νοιάξιμο για τον άλλο, η επικοινωνία, το ερωτικό ταίριασμα. Και, εξίσου σημαντικό, φαίνεται η ικανότητα και η διάθεση να ξεπερνάς τα προβλήματα και να συνεχίζεις, παρά τις διαφορές και τις δυσκολίες.

Μερικά ζώδια έχουν από φυσικού τους την τάση για σχέσεις ουσίας. Άλλα πάλι χρειάζονται περισσότερη προσπάθεια και κίνητρα. Ας δούμε πώς τα καταφέρνουν με την αγάπη, ένα προς ένα.

ΚΡΙΟΣ: Ο Κριός ξεκινάει τις σχέσεις του με φόρα, αλλά συνήθως τη χάνει στην πορεία. Οι περισσότεροι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου, μόλις δουν να πέφτει ο αρχικός ενθουσιασμός τους, θεωρούν πως… αυτό ήταν και πάει τελείωσε. Δύσκολα μένουν για να παρακολουθήσουν τη συνέχεια, και να διαπιστώσουν αν αξίζει ή όχι τον κόπο. Ο ορισμός τους για την αγάπη περιλαμβάνει μόνο ό,τι έχει να κάνει με πάθος και ενθουσιασμό. Αν ο σύντροφός τους μπορεί να ανατροφοδοτεί και τους ίδιους και τη σχέση, αν ανταποκρίνεται επάξια στην ερωτική τρέλα τους, αν μπορεί να κάνει κάθε μέρα να φαίνεται σαν να είναι η πρώτη του έρωτά τους, έχει καλώς.

ΤΑΥΡΟΣ: Παρόλο που ο Ταύρος είναι από τα παθιάρικα ζώδια, όσο κι αν απολαμβάνει την αρχική, γεμάτη ενθουσιασμό φάση μιας σχέσης, περιμένει πώς και πώς την επόμενη. Το καταλάγιασμα, τη σταθεροποίηση, την επίγνωση πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος μπήκε στη ζωή του για να μείνει. Απολαμβάνει την καθημερινότητα, τη συντροφικότητα, τη συμβίωση. Αντέχει απίστευτα σε καταστάσεις που για κάποιον άλλο θα ήταν πληκτική ρουτίνα. Αντίθετα, έχοντας την ασφάλεια της σταθερής σχέσης στη ζωή του, είναι ικανός από εκεί κι πέρα να κατακτήσει τον κόσμο ολόκληρο. Ο Αρχιμήδης είχε πει «δώσε μου κάπου να σταθώ και θα κινήσω τη γη». Για τον Ταύρο, το «κάπου» είναι η αγάπη του.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Δίδυμος θεωρείται άστατος στον έρωτα, γιατί ενθουσιάζεται εύκολα και του περνάει με την ίδια ευκολία. Παρόλα αυτά δεν δυσκολεύεται να δημιουργήσει μια σταθερή σχέση με βαθιά αγάπη και επικοινωνία (ή και πολλές, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Αν βρει το συνταίριασμα που ονειρεύεται, την ανταλλαγή ερεθισμάτων του νου με το ταίρι του, την πρωτοτυπία μέσα στην καθημερινότητα, θα αφοσιωθεί στη σχέση του. Πιθανόν να φεύγει και να ξανάρχεται σαν ένα εκκρεμές, όχι με την έννοια του χωρισμού ή της απιστίας, αλλά μάλλον σαν μια συναισθηματική απομάκρυνση. Όμως αυτή η «αποστασιοποίηση» ανανεώνει το ενδιαφέρον του. Είναι σαν να ξαναβλέπει μετά τη σχέση του με καινούργια μάτια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Καρκίνος σίγουρα έχει πιάσει το νόημα της προσφοράς στην αγάπη. Μπορεί να προσφέρει μεγάλη ευτυχία σε ένα ταίρι που θέλει μια σχέση ζωής. Για εκείνον ακριβώς αυτή η σχέση είναι βασική προτεραιότητα και κριτήριο προσωπικής ολοκλήρωσης. Αφοσιώνεται στον σύντροφό του, τον περιβάλλει με ενδιαφέρον, στοργική φροντίδα και συναισθηματική θαλπωρή. Ανάλογα με τις ανάγκες της περίστασης, παίζει εξίσου καλά τον ρόλο του εραστή, του γονιού, του εξομολογητή. Όσο στενή και να είναι η σχέση, ποτέ δεν θα νιώσει ότι ασφυκτιά, το αντίθετο μάλιστα. Πιο πιθανό είναι να …βαρυστομαχιάσει ο σύντροφός του από όλη αυτή την προσκόλληση, ιδίως αν ανήκει σε ένα πιο ανεξάρτητο ζώδιο.

ΛΕΩΝ: Ο Λέων αγαπά όπως κάνει και όλα τα άλλα πράγματα στη ζωή του: με στόμφο και μεγαλοπρέπεια. Παρόλο που, ανεξαρτήτως φύλου, του αρέσει η αίσθηση να έχει γύρω του ένα χαρέμι, δημιουργεί άνετα μακροχρόνιες σχέσεις. Άλλωστε αυτό τονώνει και την εικόνα που θέλει να εκπέμπει, ενός ατόμου επιτυχημένου και στην προσωπική του ζωή. Όμως κάτι τέτοιο δεν πρέπει να εκληφθεί σαν προσποίηση. Ο Λέων είναι από τα πιο ανυπόκριτα ζώδια και αγαπά με αφοσίωση, περιβάλλοντας το ταίρι του με όλες τις τιμές και τις περιποιήσεις που αρμόζουν σε μια βασίλισσα ή έναν βασιλιά αντίστοιχα. Μπορεί να δώσει πάρα πολλά, φτάνει να μη νιώσει ότι τον εκμεταλλεύονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Παρθένος επιζητά σε μια σχέση περισσότερο τη σταθερότητα, παρά το τρελό πάθος. Έτσι, όταν του …σωθεί το τελευταίο, περνά μετά χαράς στην ήρεμη συντροφικότητα της ωριμότερης αγάπης. Προσφέρει στο ταίρι του φροντίδα, επικοινωνία, αφοσίωση και τρυφερότητα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην δώσει την υποστήριξή του, όποτε χρειαστεί. Πιθανόν ο Παρθένος να μην είναι πολύ των εκπλήξεων ή των έντονων εκδηλώσεων έρωτα. Επιλέγει να προσφέρει σε ένα πιο ουσιαστικό, κατά τη γνώμη του, επίπεδο. Δεν είναι καθόλου του τύπου «ο λόγος σου με χόρτασε και το ψωμί μου φά’ το». Προτιμά να δώσει στον σύντροφό του αντί για γλυκόλογα ψωμί, και μάλιστα …από βιολογικό αλεύρι.

ΖΥΓΟΣ: Όταν ο Πλάτωνας συνέλαβε τον μύθο των αρχικά σιαμαίων ανθρώπων, που χωρίστηκαν και από τότε ο καθένας ψάχνει με αγωνία το άλλο του μισό, σίγουρα είχε στο μυαλό του τους Ζυγούς. Είναι το ζώδιο που γεννιέται κυρίως για να ολοκληρωθεί μέσα από την απόλυτη ένωσή του με ένα άλλο ανθρώπινο πλάσμα. Τα υπόλοιπα είναι απλώς …πάρεργα. Με άλλα λόγια, ο Ζυγός είναι «αστέρι» στην αγάπη και ανακηρύσσεται σε πρωταθλητή στη συντροφικότητα. Είναι προικισμένος με επικοινωνιακά χαρίσματα και διπλωματικότητα, πράγμα που βοηθά σε μια αρμονική σχέση. Και επιπλέον μπορεί να δημιουργήσει στην κοινή ζωή τις πιο όμορφες συνθήκες, για να ζήσουν με το ταίρι του τον έρωτά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Σκορπιός δεν θα αφήσει να σβήσει ποτέ από τη σχέση του το πάθος, και με την καλή και με την κακή έννοια. Αυτό σημαίνει ότι μετά από σαράντα χρόνια μπορεί να κάνει στο ηλικιωμένο πια ταίρι του άγριες σκηνές ζηλοτυπίας, που να καταλήγουν σε εξίσου άγριο σεξ. Η αγάπη του Σκορπιού είναι ένα καζάνι που βράζει, γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος που αγαπά. Είναι η πέτρα που κυλάει και δεν χορταριάζει. Τώρα, το ποιους θα χτυπήσει στον δρόμο της, είναι μια άλλη υπόθεση. Παρόλα αυτά, ο Σκορπιός αγαπά με αφοσίωση, υποστηρίζει τον σύντροφό του και φυλάει τη σχέση του σαν Κέρβερος από κάθε εξωτερική απειλή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Τοξότης είναι από τα ζώδια που δεν περνάνε εύκολα στην πιο ώριμη φάση της σχέσης. Ξεκινά γεμάτος ενθουσιασμό, πείθοντας εύκολα το αντικείμενο του έρωτά του ότι μαζί θα ζήσουν την πιο όμορφη περιπέτεια. Αλλά η λέξη-κλειδί είναι η «περιπέτεια». Ο Τοξότης αγαπά το ταίρι του όπως αγαπά τη ζωή, τον πλησίον του, τη φύση… και πάνω απ’ όλα την ελευθερία του. Η σεξουαλική συνιστώσα είναι απλώς μια λεπτομέρεια. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν θα δώσει στον σύντροφό του ενδιαφέρον, φροντίδα και …χαρά σε όλα τα επίπεδα. Απλώς, θέλει να νιώθει εξασφαλισμένη την ανεξαρτησία του. Μια σχέση με πολλά «κολλητηλίκια» δεν κάνει γι’ αυτόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Αιγόκερως αντιμετωπίζει την αγάπη σχεδόν… πατριωτικά. Από τη στιγμή που τη βρήκε, ένα συμπέρασμα στο οποίο θα καταλήξει μετά από αρκετή σκέψη, θα την υπερασπιστεί μέχρι τέλους. Και θα δώσει πολλές ευκαιρίες στη σχέση, αν παρουσιαστούν προβλήματα. Το θέμα όμως μαζί του είναι ότι οι επικοινωνιακές του ικανότητες, ως προς τα συναισθήματά του, είναι μηδαμινές. Ο ίδιος πιστεύει και εφαρμόζει το ότι «η αγάπη δείχνεται με πράξεις, όχι με λόγια». Χρειάζεται λοιπόν ένα ταίρι που να μπορεί να βλέπει πίσω από την απουσία των γλυκόλογων και των λεκτικών διαβεβαιώσεων. Στο κάτω κάτω είναι ένας σταθερός και υπεύθυνος σύντροφος, που δεν θα αφήσει ποτέ ξεκρέμαστο το ταίρι του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Υδροχόος, έτσι καθώς δείχνει ανοιχτόκαρδος και αλτρουιστής, πιθανόν να δίνει μια παραπλανητική εικόνα στα επίδοξα ταίρια του. Γιατί δεν είναι τόσο εύκολος όσο φαίνεται. Πρόκειται για ένα ζώδιο που θέλει να έχει στο μυαλό και στην καρδιά του «στεγανά», μέσα στα οποία απαγορεύεται η είσοδος στους πάντες. Μηδενός εξαιρουμένου, ούτε καν της μεγάλης του αγάπης. Αν ο σύντροφός του το σεβαστεί και δεν δείξει απειλητικές διαθέσεις να εκπορθήσει αυτά τα άδυτα, όλα θα πάνε καλά. Ο Υδροχόος θα προσφέρει στο ταίρι του το ενδιαφέρον, την υποστήριξή του, την πίστη του, τη σταθερότητά του. Φτάνει να μην παραβιαστούν τα προσωπικά του όρια.

ΙΧΘΕΙΣ: Ο Ιχθύς έχει το δόσιμο της αγάπης στο DNA του. Αφοσιώνεται, λατρεύει, τα δίνει όλα. Προσφέρει στο αγαπημένο πρόσωπο ό,τι έχει και δεν έχει: φροντίδα, περιποίηση, επικοινωνία, βοήθεια, υποστήριξη, και μαζί το τελευταίο του εικοσάευρω. Το θέμα όμως είναι, σε ποιον προσφέρει όλη αυτή την αγάπη; Στον σύντροφο που έχει γνωρίσει καλά και αγαπήσει γι’ αυτό που είναι; Ή στο πρόσωπο που έχει εξιδανικεύσει στη φαντασία του; Κινδυνεύει λοιπόν να διαπιστώσει κάποια στιγμή, ότι ο αποδέκτης της αγάπης του δεν ήταν αντάξιός της. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και ότι… μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.
Πηγή: myastro.gr



Βίντεο:Δεν θα πιστεύετε πως εμφανίστηκε on camera την ώρα της εκπομπής

Δείτε πως εμφανίστηκε μια ανυποψίαστη η οποία κατάλαβε τελευταία στιγμή ότι ήταν ''στον αέρα''!

Σοκ-Τους σκότωσαν επειδή διαμαρτύρονταν


Τουλάχιστον 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν το τελευταίο διήμερο από το στρατό του Νοτίου Σουδάν, επειδή απλά διαμαρτύρονταν για την μετεγκατάσταση των κεντρικών γραφείων ενός δημοτικού συμβουλίου.


Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, ο στρατός άνοιξε πυρ όταν μια μεγάλη ομάδα γυναικών και ακτιβιστών προσπάθησε να προχωρήσει προς το γραφείο του κυβερνήτη και να επιδώσει το επίσημο αίτημα διαμαρτυρίας.

Οργανώσεις προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν επανειλημμένως κατηγορήσει τον στρατό του Νοτίου Σουδάν για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ωστόσο, τόσο ο στρατός του Νοτίου Σουδάν, όσο και η αστυνομία αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις πληροφορίες αυτές.

http://www.newsbomb.gr

Ψυχογενής στυτική δυσλειτουργία



Η ψυχογενής στυτική δυσλειτουργία, δηλαδή η στυτική δυσλειτουργία που οφείλεται σε αμιγώς ψυχολογικά αίτια, απασχολεί ως πρόβλημα σημαντικό ποσοστό του αντρικού πληθυσμού όλων των ηλικιών, των κοινωνικοοικονομικών ομάδων, των μορφωτικών επιπέδων κλπ.

Σε πολλές περιπτώσεις το πρόβλημα αντιμετωπίζεται περιστασιακά και παρέρχεται ή, σε άλλες περιπτώσεις, ταλαιπωρεί τον άντρα για αρκετό χρονικό διάστημα και καθίσταται χρόνιο. 
Το βέβαιο πάντως είναι ότι η στυτική δυσλειτουργία βιώνεται από τον ίδιο τον άντρα και πιθανώς και από τη σύντροφό του ως μια κατάσταση ματαιωτική και ταπεινωτική και σίγουρα δύσκολη στο χειρισμό, νοητικό και συναισθηματικό. 

Το γεγονός αυτό οφείλεται στην υψηλή «επένδυση» της αντρικής αυτοεικόνας και αυτοεκτίμησης στο αντρικό γεννητικό όργανο, το φαλλό, και τη λειτουργία της στύσης ως σύμβολο της αντρικής δύναμης και επάρκειας.

Η παραμικρή «δυσκολία» στη στυτική λειτουργία, έστω και συμπτωματική, εύκολα γιγαντώνεται και εξελίσσεται σε ανησυχία, εκνευρισμό, καταστροφολογική σκέψη και άγχος απόδοσης κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.


Πολλοί άντρες θεωρούν ότι το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας θα διαρκέσει για πάντα, θα τους απασχολεί για πάντα ή ότι έχουν στιγματιστεί για πάντα! Πολλές γυναίκες επίσης αντιδρούν με άγνοια ή αίσθηση υποτίμησης, γεγονός που δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση. 

-Πότε συμβαίνει
Η ψυχογενής στυτική δυσλειτουργία ουσιαστικά προκύπτει όταν ο άντρας αγχώνεται. Το άγχος δυσχεραίνει τη γενικότερη αίσθηση χαλάρωσης και ομαλής λειτουργίας του σώματος αλλά, κυρίως, την ομαλή λειτουργία του φυσικού αντανακλαστικού της στύσης. Η στιγμή όμως που κάθε άντρας αγχώνεται διαφέρει κατά περίπτωση.

Ένας άντρας μπορεί να αγχώνεται κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών σταδίων της ερωτικής πράξης, ενώ κάποιος άλλος να νιώθει ότι το άγχος του κορυφώνεται σε επόμενα στάδια κατά τα οποία η στιγμή της διείσδυσης πλησιάζει, για παράδειγμα, πριν από τη διείσδυση ή κατά τη διάρκεια της διείσδυσης.

Πολλοί άντρες επίσης δεν έχουν στύση κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, διατηρούν όμως τη στυτική τους λειτουργία κατά τη διάρκεια του αυνανισμού ή του στοματικού έρωτα.

Μπορεί επίσης να επέρχεται ικανοποιητική στύση όσο είναι ντυμένοι αλλά να χάνεται εύκολα μόλις το πέος εκτεθεί «γυμνό».

Η συμπεριφορά της συντρόφου παίζει επίσης καθοριστικό ρόλο: ένας άντρας μπορεί να χάσει τη στύση του κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης αν αντιληφθεί ότι η σύντροφός του είναι επικριτική, απαιτητική, «επιβάλλεται» ή αποπειράται να πάρει τον έλεγχο της κατάστασης.

Η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να είναι και «περιστασιακή». Μπορεί να αντιμετωπίζεται μόνο κατά την επαφή με μια περιστασιακή ερωτική σύντροφο, αλλά να μην εκδηλώνεται κατά τη σεξουαλική επαφή με τη σύζυγο. Ή, αντίθετα, ένας άντρας μπορεί να μην λειτουργεί επαρκώς με την ερωμένη του την οποία θαυμάζει και βρίσκει εξαιρετικά ελκυστική, αλλά να λειτουργεί απολύτως φυσιολογικά με τη σύζυγο την οποία βρίσκει βαρετή και νιώθει θυμό και πικρία απέναντί της.

-Πρωτογενής και δευτερογενής στυτική δυσλειτουργία
Η πρωτογενής στυτική δυσλειτουργία αναφέρεται σε περιπτώσεις κατά τις οποίες ο άντρας δεν έχει λειτουργήσει ποτέ επαρκώς σε επίπεδο στύσης και είναι περισσότερο σπάνιες.

Στις περιπτώσεις αυτές μπορεί να επιτυγχάνεται ικανοποιητική στύση μέσω αυνανισμού ή να επέρχονται αυθόρμητες στύσεις υπό άλλες περιστάσεις ή συνθήκες, όχι όμως κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Οι περιπτώσεις πρωτογενούς στυτικής δυσλειτουργίας οφείλονται κυρίως σε βαθύτερα ψυχολογικά αίτια, που αγγίζουν βαθύτερες ζώνες της ψυχικής σφαίρας.

Πολλές τέτοιες περιπτώσεις αντρών έχουν συχνά ανατραφεί σε ένα οικογενειακό περιβάλλον όπουη συναισθηματική έκφραση και επικοινωνία δεν ήταν αποδεκτά ή θεωρούντο απολύτως «θηλυπρεπείς» συμπεριφορές.

Ο πατέρας δεν έχει στηρίξει το γιο στην επιβεβαίωση της ανδρικής του ταυτότητας και ο γιος έχει μάθει να φοβάται τα συναισθήματά του, να ντρέπεται για τον εαυτό του κοκ. Αποφεύγει να πλησιάσει το αντίθετο φύλο, φοβάται την αποτυχία, τον ανταγωνισμό με τους άλλους άντρες και πανικοβάλλεται στην ιδέα και μόνο της σεξουαλικής επαφής καθώς πάντα εγκυμονεί ο φόβος της «αποτυχίας».

Το υψηλότερο όμως ποσοστό του αντρικού πληθυσμού εντάσσεται στις περιπτώσεις δευτερογενούς στυτικής δυσλειτουργίας, στις περιπτώσεις δηλαδή εκείνες που ο άντρας έχει αντιμετωπίσει μία ή και περισσότερες φορές κατά τη διάρκεια της ερωτικής του ζωής προβλήματα στυτικής λειτουργίας τα οποία έχουν παρέλθει και ουσιαστικά εντάσσονται μέσα στα πλαίσια της φυσιολογικής σεξουαλικής συμπεριφοράς.

Οι άντρες με δευτερογενή στυτική δυσλειτουργία έχουν λειτουργήσει απολύτως φυσιολογικά για αρκετό χρονικό διάστημα πριν από τη δημιουργία του προβλήματος και αντιμετωπίζουν πρόσφατα ή έχουν αντιμετωπίσει στο παρελθόν δυσκολίες στυτικής λειτουργίας.

Είναι γεγονός όμως ότι πολλά περιστατικά δευτερογενούς στυτικής δυσλειτουργίας ουσιαστικά εκκινούν από απλές και ασήμαντες αφορμές, όπως η κούραση της καθημερινότητας, το στρες λόγω επαγγελματικών ή άλλων υποχρεώσεων ή και από «απλές» παρεξηγήσεις ανάμεσα στο ζευγάρι που όμως εύκολα «γιγαντώνονται», παρερμηνεύονται και μπορούν να εξελιχθούν σε σημαντικά προβλήματα που απαιτούν ειδική αντιμετώπιση.

-Φαύλος κύκλος
Στο σημείο αυτό υπεισέρχεται η σημασία της δημιουργίας ενός φαύλου κύκλου συμπεριφοράς ως σημαντικού παράγοντα αιτιότητας και εγκαθίδρυσης (διατήρησης) ενός προβλήματος στυτικής δυσλειτουργίας.

Όπως προαναφέρθηκε, δυσκολίες στυτικής λειτουργίας μπορεί να προκύψουν από καθαρά τυχαίους ή συμπτωματικούς λόγους, όπως για παράδειγμα, η κόπωση της ημέρας, η έλλειψη ερωτικής διάθεσης σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή κοκ.

Αυτά τα περιστατικά συνήθως εύκολα παρέρχονται και δεν τους αποδίδεται ποτέ ιδιαίτερη σημασία από το ίδιο το ζευγάρι. Αν όμως το ζευγάρι αρχίσει να «εστιάζει» στα περιστατικά αυτά και να τους δίνει ιδιαίτερη σημασία, να παρερμηνεύει, να αναρωτιέται για τους λόγους που συνέβη αυτό που συνέβη και, κυρίως, για το «αν» και «πότε» θα ξανασυμβεί, αρχίζει σταδιακά να εγκαθίσταται ένας φαύλος κύκλος άγχους και αρνητικής σκέψης που διατηρεί και εγκαθιστά ουσιαστικά ένα πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας.

Σε αυτή την περίπτωση η επόμενη ερωτική επαφή προσεγγίζεται από τον ίδιο τον άντρα αλλά και από τη σύντροφό του με αγωνία και την ασυνείδητη επιθυμία να διαπιστωθεί αν πράγματι «υπάρχει πρόβλημα» και «αν όλα θα λειτουργήσουν φυσιολογικά»!

Μπορεί μάλιστα να επιδιωχθεί άμεσα ερωτική επαφή προκειμένου να ελεγχθεί τι ακριβώς συμβαίνει! Έτσι όμως ο άντρας είναι ήδη αρνητικά προκατειλημμένος, αγχωμένος, με έντονη τάση αυτοπαρατήρησης και κριτικής, στοιχεία που δεν τον βοηθούν ιδιαίτερα.

Υπό αυτές τις περιστάσεις είναι πολύ φυσικό η στυτική δυσλειτουργία να προκύψει και πάλι λόγω του άγχους που επικρατεί και όχι επειδή υπάρχει κάποιο πρόβλημα στυτικής λειτουργίας. Οι υποψίες όμως έχουν ήδη εγκατασταθεί στην ερωτική σχέση του ζευγαριού και ένα πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας έχει αρχίσει να «γεννάται» ουσιαστικά βάσει ενός τυχαίου γεγονότος.

Το ζευγάρι έχει εμπλακεί σε φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων και προσδοκιών, πιστεύει ότι «έχει αποκτήσει πρόβλημα» και αναρωτιέται για τη σεξουαλική του απόδοση και ευχαρίστηση. Το ερώτημα «τι θα γίνει αν δεν μπορέσουμε ξανά?», έχει πια εγκατασταθεί στη σχέση απειλητικά?

-Ιατρικοποίηση του προβλήματος
Ένας δεύτερος σημαντικός παράγοντας που συντελεί στη δημιουργία και, κυρίως, την εγκαθίδρυση ενός προβλήματος στυτικής δυσλειτουργίας είναι και η τάση «ιατρικοποίησης» του προβλήματος.

Στα ψυχοσωματικά προβλήματα ο πάσχων δεν μπορεί να «συνδέσει» εύκολα την ψυχική, συναισθηματική του κατάσταση με τη σωματική του λειτουργία. Για παράδειγμα, αναφέρει ότι πονάει το στομάχι του χωρίς να αναρωτιέται ποτέ τι ένιωθε, τι σκεφτόταν, πώς ήταν, όταν ξεκίνησε ο πόνος αυτός. Θεωρεί ότι το σώμα του μπορεί να λειτουργεί πάντα, ανεξάρτητα από οτιδήποτε άλλο.

Παρόμοια, ένα πρόβλημα στύσης θεωρείται τις περισσότερες φορές ότι αφορά τη λειτουργία ενός συγκεκριμένου οργάνου του σώματος, του φαλλού, το οποίο, αν δεν λειτουργεί σωστά, κάποιο ιατρικό πρόβλημα θα υπάρχει το οποίο πρέπει να θεραπευτεί.

Για το λόγο αυτό πολλοί άντρες απευθύνονται άμεσα σε ιατρό αναζητώντας ειδικά φαρμακευτική αγωγή προκειμένου να θεραπεύσουν το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας. Η ψυχογενής στυτική δυσλειτουργία όμως αφορά τη διαχείριση της ψυχολογικής κατάστασης του άντρα και της συντρόφου του κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Υψηλό ποσοστό αντρών δυσκολεύεται να διαχειριστεί τη συναισθηματική του κατάσταση και να κατανοήσει την ολότητα λειτουργίας ψυχής και σώματος κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Ότι το σεξ αποτελεί ψυχοσυναισθηματική επικοινωνία και όχι μια πρακτική λειτουργία που λειτουργεί ανεξάρτητα από οτιδήποτε άλλο συμβαίνει εκείνη τη στιγμή στο σώμα, την ψυχή και το περιβάλλον γύρω μας.

-Επίδραση σχέσης
Παρόμοια, πολλά ζευγάρια θεωρούν ότι η σεξουαλική λειτουργία, και η «στύση» ειδικότερα, μπορούν να λειτουργούν ανεξάρτητα από την ποιότητα της σχέσης και της επικοινωνίας τους. Μια επιθετική, καταστροφική σχέση μπορεί κυριολεκτικά να «καταστρέψει» τη στύση ενός άντρα και να δημιουργήσει ένα πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας.

Πολλές γυναίκες επίσης «ευνουχίζουν» τους συντρόφους τους συμπεριφερόμενες καταστροφικά κατά την ερωτική πράξη ως μια έκφραση της επιθετικότητάς τους. Πολλές φορές και οι ίδιες δεν το συνειδητοποιούν και δηλώνουν χαρακτηριστικά ότι δεν αποδοκιμάζουν ποτέ το σύντροφό τους. Η γλώσσα του σώματος όμως και η αρνητική ενέργειά τους δηλώνουν πολύ διαφορετικά πράγματα!

Σε άλλες περιπτώσεις η γυναίκα μπορεί να νιώθει απόρριψη και να απειλείται από τη στυτική δυσλειτουργία του συντρόφου της, για παράδειγμα, να νιώθει ότι δεν του αρέσει, ότι θα την εγκαταλείψει κοκ. Υπό αυτές τις περιστάσεις, προσπαθεί να αντιμετωπίσει την άμεση ανάγκη της για επιβεβαίωση απαιτώντας κυριολεκτικά από το σύντροφό τους να «αποδώσει» σεξουαλικά, δημιουργώντας έντονη πίεση, γεγονός που μεγεθύνει ακόμη περισσότερο το πρόβλημα και καθιστά την κατάσταση πιο δύσκολη.

Στο σημείο αυτό υπεισέρχεται και πάλι η τάση θεώρησης της σεξουαλικής πράξης ως μιας λειτουργίας μηχανικής, πρακτικής, που μπορεί να λειτουργεί ανεξάρτητα από οτιδήποτε άλλο συντελείται κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Όμως, η ποιότητα της σχέσης του ζευγαριού και η συναισθηματική επικοινωνία μεταξύ τους καθρεφτίζονται άμεσα στην ποιότητα της σεξουαλικής τους ζωής και επομένως και στην ικανοποιητική ή μη λειτουργία της στύσης!

-Άμεσοι αιτιολογικοί παράγοντες
Τρεις σημαντικοί αιτιολογικοί παράγοντες μπορούν να λειτουργήσουν άμεσα αρνητικά κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης και να επιφέρουν στυτική δυσλειτουργία: ο φόβος της αποτυχίας, η πίεση για «απόδοση» και η μη δυνατότητα του άντρα να αφεθεί (λόγω ενοχής, ενδοψυχικής σύγκρουσης κλπ.) στα ερωτικά του αισθήματα.

Ο φόβος της αποτυχίας, με πιθανό συνοδοιπόρο αυτού το φόβο της εγκατάλειψης από τη σύντροφο σε περίπτωση αποτυχίας, θεωρούνται κατά βάση πολύ ισχυροί «ευνουχιστικοί» παράγοντες.

Ο φόβος μιας επερχόμενης αποτυχίας της στύσης μπορεί να μην επιτρέπει στον άντρα να χαλαρώσει και να λειτουργήσει φυσιολογικά κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, να τον οδηγεί σε έντονη αυτοπαρατήρηση και επικριτική στάση απέναντι στον εαυτό του αυξάνοντας το άγχος του και την ένταση που νιώθει εκείνη τη στιγμή. Η επανάκτηση της εμπιστοσύνης και της αυτοπεποίθησης θεωρούνται πολύ σημαντικά βήματα.

Η πίεση και η απαίτηση για «απόδοση» επιφέρουν σημαντικά δυσμενείς επιδράσεις.

Πολλές φορές εκκινούν από την ίδια τη γυναίκα η οποία, όπως προαναφέρθηκε, πανικοβάλλεται από τη στυτική δυσκολία και απαιτεί από το σύντροφό της να λειτουργήσει φυσιολογικά προκειμένου να της αποδείξει πόσο την αγαπά, πόσο ελκυστική είναι κοκ. Το παράδοξο στοιχείο όμως είναι ότι πολλές σχετικές απαιτήσεις για «απόδοση» τίθενται και από τον ίδιο τον άντρα και την αντίληψη ή νοοτροπία που φέρει σχετικά με την αναμενόμενη σεξουαλική του συμπεριφορά: ότι «ένας άντρας πρέπει να μπορεί να λειτουργεί πάντα»! Πολλά προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας εκκινούν υπό την επήρεια σχετικών προσδοκιών και περιστάσεων.

Η διαδικασία της σεξουαλικής διέγερσης όμως, για άντρες και γυναίκες, αποτελεί μια φυσική αυθόρμητη αντίδραση στην αίσθηση της ερωτικής έλξης και διέγερσης. Δεν μπορεί να απαιτείται... Πολλές γυναίκες αναπτύσσουν επίσης σχετικά προβλήματα σεξουαλικής δυσλειτουργίας υπό την επήρεια παρόμοιων λανθασμένων προσδοκιών και αντιλήψεων.

Η χαλάρωση, ψυχική και σωματική, είναι απαραίτητη, γι? αυτό και σε πολλές περιπτώσεις στυτικής δυσλειτουργίας συνιστάται η προσπάθεια σεξουαλικής επαφής και συνεύρεσης του ζευγαριού «χωρίς διείσδυση», έτσι ώστε οι δύο σύντροφοι να απαλλάσσονται από το άγχος «απόδοσης» και την επήρεια αρνητικών σκέψεων και προσδοκιών.

Τέλος, προκειμένου το φυσικό αντανακλαστικό της στύσης να μπορεί να λειτουργήσει αυθόρμητα, χωρίς εξωτερικές επιδράσεις και παρεμποδίσεις, θα πρέπει ο άντρας να μπορεί να αφήνεται στις αισθήσεις και την εμπειρία που βιώνει εκείνη τη στιγμή.

Η τάση αυτοπαρατήρησης, οι έμμονες ιδέες, το υπέρμετρο ενδιαφέρον για τη γνώμη και την κριτική στάση της συντρόφου και η υπέρμετρη ανησυχία και ενασχόληση με την ποιότητα της «απόδοσής» του δεν του επιτρέπουν να αφεθεί στις αισθήσεις της στιγμής.

Η διαδικασία αυτή είναι άμεσα ανασταλτική και μπορεί κάλλιστα να διασπάσει την προσοχή του και την ικανότητά του να λειτουργήσει ικανοποιητικά κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Συμπερασματικά, η ψυχογενής στυτική δυσλειτουργία, και ιδιαίτερα η δευτερογενής στυτική δυσλειτουργία, αποτελεί μια διαταραχή η οποία στην πλειονότητα των περιπτώσεων εκκινεί από ασήμαντες αφορμές και αιτίες, οι οποίες όμως στη συνέχεια μεγεθύνονται και αποκτούν τεράστια σημασία λόγω της υπερβολικής επένδυσης στη λειτουργία της στύσης και τη δύναμη του φαλλού στην απόδοση και λειτουργία της σεξουαλικής πράξης.

Είναι σημαντικό το ζευγάρι να κατανοήσει ότι η στυτική λειτουργία δεν αποτελεί μια «μηχανή» η οποία πρέπει πάντα και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες να λειτουργεί τέλεια!

Ο επαναπροσδιορισμός της σημασίας της στύσης και η αλλαγή νοοτροπίας περί της σεξουαλικής πράξης βοηθούν σε πολλές περιπτώσεις μικρές δυσκολίες να ξεπερνιούνται πιο εύκολα και να θεωρούνται φυσιολογικές και αναμενόμενες.

Είναι σημαντικό το βάρος της συναισθηματικής επένδυσης και οι προσδοκίες σχετικά με τη λειτουργία της στύσης να μεταφέρονται άμεσα σε αυτό που διαδραματίζεται ανάμεσα στο ζευγάρι κατά τη στιγμή της ερωτικής πράξης, στα συναισθήματά τους, τις σκέψεις τους, τις προσδοκίες τους.

Αυτά επέφεραν το πρόβλημα της στύσης και αυτά μπορούν, αν κατανοηθούν και διαχειριστούν κατάλληλα εκείνη τη στιγμή, να την επαναφέρουν!

Πολλοί μύθοι επικρατούν σχετικά με τη στυτική λειτουργία οι οποίοι πρέπει σταδιακά να αρχίσουν να καταρρίπτονται!

Ειρήνη Τζελέπη, 
Συμβουλευτική Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, 
PgDipl., MSc., City University, Λονδίνο


Η Δήμαρχος που έκανε sex με... θέα (φώτο)


Σεξ με… θέα θέλησε να κάνει μια δήμαρχος του Βελγίου, αψηφώντας όχι μόνο το ύψος του πύργου στον οποίο σκαρφάλωσε με τον εραστή της, αλλά και το κόστος για την πολιτική της καριέρα.

Φυσικά, η δήμαρχος της πόλης Ααλστ, Ιλσε Γιούτερσπροτ, δεν φανταζόταν ότι η ερωτική της συνεύρεση θα γινόταν αντιληπτή από τρίτους και θα έφτανε να πάρει τις διαστάσεις του σημερινού σκανδάλου «Towergate», που κάνει την καρέκλα της να τρίζει συθέμελα.

Ηταν πριν από τέσσερα χρόνια όταν η όμορφη δήμαρχος είχε επισκεφτεί με τον σύντροφό της την Ισπανία. Μετά από μια ωραία βόλτα και ενώ το ζευγάρι είχε ανεβεί στο κάστρο Palacio Real de Olite για να θαυμάσει τη θέα, ξύπνησε το πάθος του. Πιστεύοντας ότι δεν τους βλέπει κανείς, οι δύο σύντροφοι υπέκυψαν στις ορμές τους, όμως το σημείο αποδείχτηκε άκρως τουριστικό και έτσι το καυτό θέαμα δεν πέρασε απαρατήρητο. Το βίντεο, το οποίο κατ’ άλλους τραβήχτηκε από Πολωνό φοιτητή και κατ’ άλλους από Ρώσους τουρίστες, ανέβηκε για πρώτη φορά στο Διαδίκτυο τον Οκτώβριο του 2010 και έκτοτε έχει κάνει τον γύρο του κόσμου. 

Μάλιστα, είναι τόσο καυτό που αποτέλεσε αφορμή για να αποκτήσει η Βελγίδα δήμαρχος 16.000 νέους φαν στο Facebook!
Οι πολιτικοί της αντίπαλοι προδικάζουν το τέλος της καριέρας της, ενώ η ίδια κάνει λόγο για προσβολή της ιδιωτικής της ζωής. 

Και στο παρελθόν, ωστόσο, η Βελγίδα δήμαρχος είχε δώσει λαβές με τη στάση της. Οι κάτοικοι της Ααλστ θυμούνται ότι σε παλιότερη διαμαρτυρία πυροσβεστών έξω από το δημαρχείο της πόλης η Γιούτερσπροτ είχε επιλέξει να το σκάσει από την πίσω πόρτα ντυμένη αστυνομικός!

Ο μικρότερος bodybuilder στον κόσμο, ετών… 6!

Για κάποιους είναι σχεδόν σοκαριστικό.

Για τους γονείς του Richard Sandrak, όμως, είναι απόλυτη φυσιολογική εξέλιξη ενός παιδιού που μεγάλωσε στην οικογένεια του παγκόσμιου πρωταθλητή σε πολεμικές τέχνες –ο πατέρας του- και γυμνάστριας αεροβικής –η μητέρα του. Ο μικρός άρχισε να γυμνάζεται από την ηλικία των μόλις δύο ετών και στα έξι του χρόνια μπορούσε να σηκώνει βάρη 80 κιλών. Γι' αυτό και τον αποκαλούν πλέον «μικρό Ηρακλή». Ο μικρότερος bodybuilder του κόσμου σήμερα είναι 18 ετών και φυσικά το κορμί του είναι αψεγάδιαστο. Δείτε φωτογραφίες του από νεαρή ηλικία μέχρι σήμερα.














http://www.mothersblog.gr

Φωτό Δέσποινα Βανδή: Σήκωσε μπλούζα…και έκανε αποκαλύψεις στα πρώτα τραπέζια


Αυτό που συμβαίνει στο Ποσειδώνιο απο τον Σεπτέμβριο είναι κάτι μοναδικό. Παρά την ύφεση, παρά το γεγονός ότι η νύχτα πλέον στην Αθήνα είναι ζόρικη καθώς τα σχήματα είναι πολλά, ο Αντύπας η Βανδή και οι Vegas καταφέρνουν και κρατούν τον κόσμο τους. Οκ δεν είναι όπως παλιά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι άδειοι. Το οικογενειακό κλίμα, η έλλειψη ζήλιας και ο επαγγελματισμός του Κοντόπουλου έχει φέρει ηρεμία στα καμαρίνια. Νιώθουν σα το σπίτι τους. Έτσι και η Δέσποινα. Πριν λίγες ώρες το κορίτσι αποφάσισε-επειδή ακριβώς νιώθει σα το σπίτι της- να χαλαρώσει και σήκωσε το μπλουζάκι της. Δείτε χαρά ο τύπος που φαίνεται στο πρώτο τραπέζι; Τυχερό αγόρι…



http://blogs.gossip-tv.gr

Χάμπουργκερ θανατηφόρο, το τρως μόνο υπό όρους!!!


Νομίζετε ότι αντέχετε τα καυτερά φαγητά; Μάλλον δεν έχετε δοκιμάσει κάτι σαν το Atomic Fallout Pizza Burger!


Το δολοφονικά καυτερό, αλλά και λιπαρό, μπέργκερ που σερβίρει ένα εστιατόριο στο Μπρίστολ της Βρετανίας. Το μπέργκερ αποτελείται από τρία μπιφτέκια, τρεις φέτες τυρί Τσένταρ, και αντί για το παραδοσιακό ψωμάκι έχει, από πάνω και από κάτω, δύο μίνι πίτσες με καυτερή σως και πεπερόνι. Το πιάτο περιέχει δύο από τις πιο καυτερές πιπεριές που υπάρχουν και συνοδεύεται από πατάτες με σκόνη καυτερού τσίλι.

Οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου δεν προειδοποιούν απλώς του πελάτες για αυτό που πρόκειται να τους «χτυπήσει». Έχουν πάει ένα βήμα πιο πέρα: ζητούν από τους τολμηρούς να υπογράψουν ένα συμβόλαιο που λέει ότι δεν έχουν προβλήματα υγείας, ότι συμφωνούν να φάνε το μπέργκερ και ότι το εστιατόριο δεν φέρει ευθύνη για ό,τι τους συμβεί! Και έχει κι άλλο...

Οι πελάτες πρέπει να δείχουν και ταυτότητα για να αποδεικνύουν ότι είναι άνω των 18 ετών. Ή τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται το κατάστημα, γιατί, σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή η επίδειξη της ταυτότητας είναι απαραίτητη επειδή οι πελάτες, μετά την κατανάλωση του μπέργκερ, ξεχνούν το όνομά τους. Καλή όρεξη!



Την ξεγύμνωσαν... μακάκες! (φώτο)




Το όμορφο κορίτσι που βλέπεται στις φωτογραφίες θέλησε να κάνει μια βόλτα στο ζωολογικό πάρκο χωρίς να μπορεί φανταστεί τι πρόκειται να ακολουθήσει. Οι μακάκοι του πάρκου της επιτέθηκαν με πονηρό... σκοπό.



Η συνέχεια στις εικόνες που ακολουθούν...









http://kanapedatos.blogspot.gr

Google: Οι 10 δημοφιλέστερες αναζητήσεις για το 2012


Όπως κάθε χρόνο τέτοιο καιρό έτσι και φέτος η Google ολοκλήρωσε την ετήσια ανασκόπηση των δημοφιλέστερων όρων αναζήτησης και μας παρουσιάζει τη λίστα με τους 10 επικρατέστερους για το 2012:
1. Facebook: Μεγάλη χρονιά για το κοινωνικό δίκτυο του Mark Zuckerberg που πέρα από την εισαγωγή του στο χρηματιστήριο και το ορόσημο του 1 δισεκατομμυρίου ενεργών χρηστών, κατόρθωσε να κερδίσει και την πρωτιά στις αναζητήσεις της Google.
2. YouTube: Λίγο τα viral videos, λίγο η νέα εφαρμογή YouTube της Google για iOS συσκευές συνετέλεσαν με το δικό τους τρόπο στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης των δημοφιλέστερων αναζητήσεων. Σημαντική άνοδο γνώρισαν οι αναζητήσεις ‘youtube mp3′ αλλά και το mobile video site ‘Tubidy’.
3. Google: Στην τρίτη θέση των πιο συχνών αναζητήσεων στη μηχανή Google βρίσκεται η ίδια η λέξη ‘Google’.
4. Free: Τι καλύτερος χώρος από το Διαδίκτυο για την αναζήτηση δωρεάν πραγμάτων…
5. Downloads: Δε χρειάζεται ιδιαίτερη επεξήγηση καθώς οι χρήστες αναζητούν συχνά περιεχόμενο για κατέβασμα.
6. Hotmail: Κι όμως εκεί που θα περιμένε κανείς ότι στη μηχανή αναζήτησης της Google θα κυριαρχούσε το Gmail, την έκτη θέση κατέκτησε η υπηρεσία Hotmail.
7. You: Πολύ απλά η λέξη ‘You’.
8. Yahoo: Ένα ακόμη παράδοξο στη λίστα των δημοφιλέστερων αναζητήσεων της Google να βρίσκεται η ανταγωνιστική μηχανή αναζήτησης Yahoo.
9. Mail: Ο γρηγορότερος για πολλούς δρόμος προς τα email τους.
10. Games: Τεράστια άνοδο γνώρισε η αναζήτηση ηλεκτρονικών παιχνιδιών κατά τη φετινή χρονιά με αποκορύφωμα τις αναζητήσεις της ιστοσελίδας παιχνιδιών Friv.

Πως θα είναι οι υπερήρωες όταν γεράσουν;



Ανέκαθεν οι άνθρωποι επιθυμούσαν να έχουν υπερφυσικές ικανότητες ή επάνω στην απελπισία τους περίμεναν κάποιον υπερήρωα να σώσει την κατάσταση. Οι αναφορές πολλές στο παρελθόν, αλλά όλοι είμαστε εξοικειωμένοι με τους υπερήρωες της Marvel και της DC, είτε λόγω ενασχόλησης με τα comics είτε λόγω της πληθώρας χολιγουντιανών παραγωγών τα τελευταία χρόνια.
Αυτό που δεν αλλάζει ποτέ όσα χρόνια και να περάσουν, είναι οι ηλικίες των υπερηρώων, αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι οι Batman και Superman έχουν ξεπεράσει εβδομήκοντα έτη, ωστόσο, παραμένουν ακμαίοι και πανέτοιμοι να νικήσουν τις δυνάμεις του κακού. Όμως, για σκεφτείτε, πως θα κατέληγαν αν γερνούσαν πραγματικά;
Ο Donald Soffritti έχει καλές ιδέες πάντως:
BATMAN & ROBIN

CATWOMAN

PENGUIN

IRONMAN

BIZZARO

WOLVERINE

CAPTAIN AMERICA

ELEKTRA

THE THING

DOCTOR OCTOPUS

HUMAN TORCH

INVISIBLE WOMAN

MISTER FANTASTIC

http://www.techgear.gr


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger