Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το νεο παιδικο παιχνιδι που εξοργισε τους γονεις σε ολο τον κοσμο!

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012


Φαίνεται μια πλαστική κούκλα μωρό σαν όλες τις άλλες αλλά
δεν είναι!
Η κούκλα αυτή μαθαίνει στα μικρά κοριτσάκια πως να θηλάζουν παίρνοντάς τους όλη την παιδική αθωότητα! Οι γονείς που έχουν ήδη δει τη διαφήμιση, ζήτησαν την άμεση απόσυρση του παιχνιδιού από την αγορά!

Δείτε το βίντεο!



http://www.kamikaze.gr

EUROVISION Ακυρωσε τη συμμετοχη της η Πορτογαλια λογω κρισης


Μετά από αρκετά χρόνια συμμετοχής στη Eurovision, η Πορτογαλία αποφάσισε να βάλει τέλος στο μουσικό διαγωνισμό.


Ο λόγος οφείλεται στην οικονομική κρίση, αφού κάνοντας μια καταμέτρηση στα ταμεία τους συνειδητοποίησαν ότι δεν υπάρχουν ευρώ, για χορούς και πανηγύρια.
"Η Πορτογαλία δεν θα μετάσχει στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το ερχόμενο έτος, το 2013 στη Σουηδία", μετέδωσε την Παρασκευή το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο RTP, επικαλούμενο δημοσιονομικούς περιορισμούς και διευκρίνισε ότι "η τρέχουσα δημοσιονομική συγκυρία δεν επιτρέπει τη συσσώρευση πολλών σημαντικών γεγονότων".
Να σημειωθεί ότι η Πορτογαλία εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Eurovision το 1964, ενώ έχει απουσιάσει άλλες τρεις φορές από το μουσικό διαγνωνισμό.


Σοκ απο το Wikileaks: Οι gay Ελληνες πολιτικοι και οι εθισμενοι απο ναρκωτικες ουσιες γονοι, στα Αρχεια της CIA!






 Ντοκουμέντα-σοκ για την ερωτική ζωή κορυφαίων Ελλήνων πολιτικών στα Αρχεία της CIA. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύεται σε γερμανική ιστοσελίδα, το φοβερό Wikileaks, διαθέτει έγγραφες αναφορές σοκ, Αμερικανών διπλωματών οι οποίοι υπηρετούσαν μέχρι πρόσφατα στην ελληνική πρωτεύουσα, με μοναδική αποστολή την έρευνα στις προσωπικές ζωές κορυφαίων Ελλήνων πολιτικών και επιχειρηματιών.


Ανάμεσα στα... ντοκουμέντα υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό που όταν δημοσιευθεί θα προκαλέσει σάλο. Πιο συγκεκριμένα, εμφανίζονται κορυφαία πολιτικά στελέχη του τόπου να συνομιλούν με τους άνδρες ερωτικούς τους συντρόφους (!), ενώ έχει καταγραφεί η ζωή τους, από την παιδική τους ηλικία ως σήμερα.

Συγκλονιστικά ντοκουμέντα, σύμφωνα με την Γερμανική ιστοσελίδα, υπάρχουν και για τις ζωές κορυφαίων Ελλήνων επιχειρηματιών στις οποίες γίνεται εκτενής αναφορά.

Εκείνοι που συνέταξαν τις σχετικές εκθέσεις, σημείωναν με καυστικές λεπτομέρειες εκτός από τις προσωπικές στιγμές των “θυμάτων” τους ακόμη και τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Έκθεση που κάνει λόγο για την “κοινή επιχειρηματική δραστηριότητα, στο χώρο της ψυχαγωγίας, δύο γόνων -ενός γιου κορυφαίου επιχειρηματία σε συνεργασία με τον γιο πολιτικού ο οποίος εμπλέκεται σε μίζες, πάσης φύσεως. Για τους δύο γόνους υπάρχει ειδική σημείωση που κάνει λόγο για εξάρτηση από ναρκωτικές ουσίες!

greeknation.blogspot.com -->

Δειτε πως ειναι σημερα ο Φαιδωνας Γεωργιτσης!



Ο Φαίδωνας Γεωργίτσης ήταν ένας από τους πιο γνωστούς και γοητευτικούς ηθοποιούς του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Αν και τα τελευταία χρόνια μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο 73χρονος σήμερα ηθοποιός παραμένει ένας πολύ γοητευτικός άνδρας.


ΣΟΚ: Ιερεας βιαζε νεαρους κρατουμενους!


Με τη κατηγορία της άσκησης σεξουαλικής βίας σε βάρος έξι αλλοδαπών κρατουμένων συνελήφθη στο Μιλάνο ο Δον Αλμπέρτο Μπαρίν, ιερέας της φυλακής Σαν Βιτόρε. 

Ο ιερέας δελέαζε τα θύματά του, προσφέροντάς τους με τσιγάρα, σαπούνι και σαμπουάν, αφού...πρώτα ολοκλήρωναν τη σεξουαλική πράξη. Από το 2008 έως τον περασμένο Οκτώβριο έκανε σεξ δια βίας με τους κρατούμενους, μέχρι που ένας εκ των νεαρών τον κατήγγειλε πριν από λίγες ημέρες.


Οι έξι αλλοδαποί, κατήγγειλαν ότι Δον Αλμπέρτο τους ανάγκαζε να συνευρεθούν ερωτικά αφού με αντάλλαγμα απαραίτητα αγαθά που θα έκαναν πιο εύκολη τη ζωή τους στη φυλακή.
Τα θύματα δήλωσαν πως έτρεμαν τον ιερέα, θεωρώντας τον εξαιρετικά ισχυρό και άνθρωπο που μπορεί να ασκήσει σημαντική επιρροή σε ανώτερους.


Οι κάμερες «συνέλαβαν» τον ιερέα να βιάζει τέσσερις νεαρούς ενώ άγνωστο είναι αν έχουν υποστεί σεξουαλική βία περισσότεροι κρατούμενοι οι οποίοι φοβούμενοι τις συνέπειες διατηρώντας τη σιωπή.



news.gr

ΣΟΚ στο χωρο της μοδας! Δραματικο ΦΙΝΑΛΕ για τις Ugg!


Αν υπάρχει ένα πράγμα που μπορεί να μονοπωλήσει και να πολώσει το ενδιαφέρον και τις απόψεις στο θέμα μόδα και στυλ, είναι σίγουρα οι μπότες UGG. Ή τις λατρεύουν ή τις μισούν. Μέση λύση και γνώμη σπανίως υπάρχει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι έχουν κάτι να πουν. Άντρες γυναίκες τις σχολιάζουν! 


Για κάποιους είναι το πιο απαίσιο παπούτσι που φόρεσε ποτέ γυναικείο πόδι ενώ για άλλους το πιο ζεστό, στυλάτο και άνετο. Χρόνια τώρα οι celebrities τις αποθέωναν ακόμη και με σορτς το καλοκαίρι! Μέχρι που ήρθε ο κορεσμός. Ναι, μάλλον φορέθηκαν τόσο που βρέθηκαν στην αρχή του τέλους. Η μέχρι τώρα φιλοσοφία του brand "any press is good press" (κάθε μορφής δημοσιότητα είναι θεμιτή) γκρεμίζεται. Από τον Οκτώβρη οι αναφορές έδειχναν πτώση των πωλήσεων κατά 31%, ενώ οι τιμές αυξήθηκαν! 


Tο brand προσπαθεί από την περασμένη χρονιά να ορθοποδήσει, συνεργαζόμενο με τον Tom Brady και έχοντας την υποστήριξη του André Leon Talley. Δεν ήταν όμως αρκετό ούτε για το κοινό της Νέας Υόρκης. Συνέβη το ίδιο με τις βελουτέ φόρμες Juicy : πανικός και μετά πτώση. Οι πωλήσεις έπεσαν στο -55% και μπαίνει Δεκέμβριος... Παρόλα αυτά οι Uggs αποτελούν κλασικό κομμάτι. Η εταιρεία αποφάσισε να κλείσει αρκετά παραρτήματα. Ελπίζει βέβαια να αντέξει τα επόμενα χρόνια! 


Πηγή: www.queen.gr

7+1 πραγματα που μαρτυρα το σωμα της γυναικας!

Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά...

Απλά παρατήρησε το σώμα της και θα μπορέσεις να καταλάβεις πολλά περισσότερα απ’ αυτά που ξέρεις για εκείνη....

Το γυναικείο κορμί. Αξίζει να το κοιτάς και να το θαυμάζεις, είτε ντυμένο, είτε γυμνό. Αν όμως καταφέρεις και ξεκολλήσεις τα μάτια σου από το στήθος της και τα οπίσθιά της, τότε θα δεις ότι έχει πολλά να σου πει.

Η κόρη του ματιού της
Αν είναι ερεθισμένη, και δεν εννοώ αποκλειστικά σεξουαλικά, οι κόρες των ματιών της διαστέλλονται. Αυτό συμβαίνει γιατί το σώμα της είναι προγραμματισμένο να θέλει να βλέπει περισσότερο αυτά που της αρέσει. Έτσι τα μάτια της αφήνουν περισσότερο φως να μπει. Το καλό είναι ότι μόλις συμβεί αυτό θα σου αρέσει περισσότερο, μιας και έρευνες δείχνουν ότι στους περισσότερους άνδρες αρέσουν οι γυναίκες με μεγάλες κόρες ματιών. Άρα την επόμενη φορά κοίτα την στα μάτια.

Οι βλεφαρίδες της
Άραγε μπορείς να καταλάβεις από τις βλεφαρίδες κάτι; Η απάντηση είναι ναι. Κοίτα την στα μάτια για λίγο περισσότερη ώρα την επόμενη φορά και παρατήρησε πόσες φορές ανοιγοκλείνει τα μάτια της. Το φυσιολογικό είναι περίπου 15 φορές το λεπτό. Οι γυναίκες λοιπόν που παίρνουν αντισυλληπτικά ανοιγοκλείνουν τα μάτια τους 32% περισσότερο. Θα μου πεις και τι σε νοιάζει εσένα. Σε νοιάζει γιατί εξαιτίας των ορμονών, οι γυναίκες που παίρνουν αντισυλληπτικά έλκονται συνήθως από άντρες με άγρια χαρακτηριστικά. Το’ χεις;

Η μύτη της
Η όσφρησή της είναι πολύ πιο δυνατή το πρωί που ξυπνά από τις υπόλοιπες ώρες τις ημέρας. Έτσι το πρωί είναι η κατάλληλη ώρα για σένα για να την εντυπωσιάσεις με μαγειρικές σου ικανότητες. Πήγαινέ της λοιπόν πρωινό στο κρεβάτι και φρόντισε να υπάρχουν μπανάνες και ξηροί καρποί στο πιάτο πέρα από τα κλασικά. Κι αυτό γιατί αυτές οι δύο τροφές αυξάνουν τη ροή αίματος στον κόλπο, άρα έχεις περισσότερες πιθανότητες να σκοράρεις.

Το στήθος της
Προσοχή μιλάω για την ευρύτερη περιοχή. Κατά την διάρκεια των ερωτικών παιχνιδιών, αλλάζει η πίεση της, η ροή του αίματός της και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η περιοχή να παίρνει ένα ροζ χρώμα. Είναι ο τρόπος της να σου πει ότι αν συνεχίσεις να κάνεις αυτό που κάνεις, σε λίγο θα σκοράρεις. Όποτε πρόσεχε καλά και άλλαξε τακτική αν το βλέπεις στο γνωστό του μπεζ χρώμα.

Τα νύχια της
Αν πάει κάθε βδομάδα και κάνει μανικιούρ, λυπάμαι αλλά τα νύχια της δεν μπορούν να σου πουν τίποτα. Ένα όμως από τα πιο χαρακτηριστικά σημάδια άγχους ή κατάθλιψης στη γυναίκα είναι τα δαγκωμένα χείλη και τα φαγωμένα νύχια. Αν την δίνεις λοιπόν να κάνει κάτι τέτοιο μην της ζητήσεις να το σταματήσει. Αυτό θα την αγχώσει περισσότερο. Τράβα απαλά το χέρι της από το στόμα, χάιδεψε το και προσπάθησε να απομακρύνεις κάθε ένταση που νιώθει.

Η κοιλιά της
Θες να ξέρεις πότε είναι η κατάλληλη στιγμή ν’ ανοίξεις μια δύσκολη κουβέντα; Μπορείς εύκολα να καταλάβεις αν είναι χαλαρή κοιτώντας την κοιλιά της. Από ‘κει θα μπορέσεις να παρατηρήσεις τον ρυθμό της αναπνοής της. Αν το στομάχι της μαζεύεται με κάθε εισπνοή, αυτό σημαίνει ότι έχει άγχος. Όποτε άστο καλύτερα γι’ άλλη ώρα.

Τα χέρια της
Αν κάθε φορά που της πιάνεις το χέρι είναι κρύο, τότε αυτό δεν σημαίνει ότι έχει ζεστή καρδιά. Το ρητό δεν ισχύει πάντα βλέπεις. Το σώμα της έχει χαμηλότερη θερμοκρασία από το δικό σου όταν είναι στρεσαρισμένη. Και σε αντίθεση μ’ εσένα, οι γυναίκες είναι πιο ζεστές στον κορμό τους από τα άκρα τους. Όποτε την επόμενη φορά που θα έχει κρύα χέρια, μην προσπαθείς να τα ζεστάνεις τρίβοντας τα. Πάρε την αγκαλιά, τρίψε την πλατούλα της, και θα δεις για πότε θα ζεσταθεί και θα ξε-αγχωθεί.

Ανάμεσα στα πόδια της
Ξέρουμε και οι δύο τι υπάρχει εκεί. Δεν χρειάζεται ανάλυση. Όπως ξέρεις πολύ καλά ότι κάποιες μέρες του μήνα, θα πρέπει να μην πλησιάζεις εκεί. Κράτα όμως κι αυτό. Δύο εβδομάδες περίπου μετά την περίοδό της, είναι στα ντουζένια της. Βλέπεις είναι πολύ ευερέθιστη την περίοδο της ωορρηξίας της. Προσοχή όμως! Αυτές είναι και οι μέρες που μπορεί να μείνει έγκυος.

clickalife.gr 

Το πρωι σεμνη συζυγος, το βραδυ πορνοσταρ




Το πρωί σεμνή σύζυγος, το βράδυ πορνοστάρ


Ο λόγος για έναν Αιγύπτιο, ονόμαστι Ραμανταν που σερφάροντας στο διαδίκτυο θέλησε να παρακολουθήσει ταινία πορνό, καθαρά από περιέργεια. Η εκπληξή του ήταν πέρα από κάθε προσδοκία καθώς διαπίστωσε πως η καυτή πρωταγωνίστρια δεν ήταν άλλη από τη σύζυγό του.Μόλις ξεπέρασε το πρώτο σοκ ο άνδρας συνέχισε την αναζήτηση διαπιστώνοντας πως η γυναίκα του πρωταγωνιστούσε σε άλλες 10 ταινίες ανάλογου περιεχομένου.



Επιστρέφοντας σπίτι ο άνδρας ζήτησε το λόγο από την άπιστη σύζυγο για τις περίεργες... καλλιτεχνικές της ανησυχίες. Αρχικά η γυναίκα τα αρνήθηκε όλα αλλά ομολόγησε όταν ο απατημένος και ντροπιασμένος σύζυγός πρόβαλε την ταινία μπροστά της.


Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο συμπρωταγωνιστής της ήταν ο εραστής της με τον οποίο είχε δεσμό πριν το γάμο και με τον οποίο διατηρούσε παράνομη σχέση μέχρι και σήμερα. Όπως είπε μάλιστα, η ίδια ποτέ δεν αγάπησε τον σύζυγό της όσο λάτρεψε τον εραστή της, παρόλο που έμειναν παντρεμένοι για 16 ολόκληρα χρόνια και απέκτησαν τέσσερα παιδιά.

http://www.e-go.gr

Μαριαννα Ντουβλη : Δειτε πως ειναι χωρις μακιγιαζ!


Η Μαριάννα Ντούβλη είναι μία γυναίκα που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη.Βέβαια σε κάποιους αρέσει σε άλλους πάλι όχι ,αυτό όμως σίγουρα δε τη επηρεάζει!
Πώς είναι όμως χωρίς μακιγιάζ; 

H ίδια - όπως όλες πλέον η τηλεπερσόνες - φρόντισε και ανέβασε μια φωτογραφία της στο facebook στην οποία όπως φαίνεται δεν υπάρχει ίχνος μακιγιάζ.Πως σας φαίνεται;;


http://www.aniwthoi.net


Απιστευτες Κινεζικες εφευρεσεις... (φωτο)



Δείτε παρακάτω και απολαύστε
Κινέζικες εφευρέσεις...


















Η Microsoft πατενταρει τεχνολογια «επαυξημενης πραγματικοτητας»


Γυαλικά επαυξημένης πραγματικότητας, για επαγγελματική όμως χρήση, αναπτύσσει και η εταιρεία Vuzix 


Λίγους μήνες μετά την παρουσίαση μιας αντίστοιχης τεχνολογίας της Google, η Microsoft εξασφάλισε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για έξυπνα γυαλιά που προβάλλουν πληροφορίες και βίντεο. 



Η πατέντα που εξασφάλισε η εταιρεία στην αμερικανική αγορά περιγράφει πώς αυτά τα γυαλιά «επαυξημένης πραγματικότητας» (augmented reality) θα επέτρεπαν στους θεατές αθλητικών αγώνων και στους χρήστες βιντεοπαιχνιδιών να βλέπουν το σκορ και άλλες πληροφορίες σε ένα τμήμα του οπτικού πεδίου τους.



Πολλοί πιστεύουν σήμερα ότι τα γυαλικά επαυξημένης πραγματικότητας, σε συνδυασμό με υπολογιστές που φοριούνται στον καρπό σαν ρολόγια, θα το επόμενο μεγάλο βήμα στην εποχή μετά το PC. 



Πρόσφατη έκθεση της εταιρείας ερευνών Juniper Research εκτιμά ότι η αγορά των έξυπνων γυαλιών και των φορετών υπολογισμών θα φτάσει τα 1,5 δισ. δολάρια το 2014. 



Άλλοι, όμως, αμφιβάλλουν για το κατά πόσο η νέα τεχνολογία είναι πρακτική, χρήσιμη ή βολική. 



Η Google, όπως και άλλες μικρότερες εταιρείες σαν τις Vuzix και Explore Engage, πιστεύουν ότι η επαυξημένη πραγματικότητα έρχεται για να μείνει. 



Τα αντίστοιχα γυαλιά της Google, προϊόν του εργαστηρίου Project Glass της εταιρείας, παρουσιάστηκαν φέτος τον Ιούνιο και σχεδιάζεται να διατεθούν στους προγραμματιστές, προκειμένου να αναπτυχθούν νέες εφαρμογές, το 2013. Ένα χρόνο αργότερα η τεχνολογία της Google θα μπορούσε να φτάσει στην αγορά. 



Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Microsoft εκδόθηκε στο όνομα της Κάθριν Στόουν Πέρες του τμήματος Xbox (στο οποίο είχε αναπτυχθεί και το εξαιρετικά δημοφιλές περιφερειακό Kinect) και τον Τζον Τάρντιφ, μηχανικό οπτικοακουστικών συστημάτων που εργαζόταν παλαιότερα για την Apple. 



Η πατέντα περιγράφει πώς ορισμένα τμήματα των φακών στα γυαλιά θα μπορούσαν να γίνονται αδιαφανή και να λειτουργούν ως οθόνες που θα προβάλλουν, για παράδειγμα, το σκορ του παιχνιδιού, υπότιτλους ή φάσεις του αγώνα σε ριπλέι. 



Τα γυαλιά θα μπορούσαν να εξοπλιστούν με μικρόφωνο για την καταγραφή φωνητικών εντολών, αισθητήρες που παρακολουθούν το βλέμμα για να υπολογίζουν πού βρίσκεται το κέντρο του οπτικού πεδίου, γυροσκόπιο και δικτύωση Bluetooth ή Wi-Fi για τη σύνδεση με έναν υπολογιστή καρπού. 



Για λόγους όγκου και βάρους, τα ίδια τα γυαλιά δεν θα έχουν μεγάλη επεξεργαστική ισχύ, θα προβάλλουν όμως δεδομένα που μεταδίδονται είτε από τον φορετό υπολογιστή είτε από εξειδικευμένες διαδικτυακές υπηρεσίες. 



Η Μicrosoft δεν έχει διευκρινίσει αν και πότε σκοπεύει να φέρει την τεχνολογία στην αγορά, ωστόσο η αίτηση της πατέντας επισημαίνει ότι προϊόντα επαυξημένης πραγματικότητας της Microsoft θα μπορούσαν να αξιοποιούν τεχνολογίες και άλλων εταιρειών, έπειτα από μεταξύ τους συμφωνία αδειοδότησης.




Inside Story: Ο ποδοσφαιριστης…το πληρωμενο διαμερισμα και η παρανομη σχεση με συζυγο εφοπλιστη!!!


Το τελευταίο διάστημα απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας. Όχι τόσο για τις επιδόσεις του μέσα στο γήπεδο-εκεί κρίθηκε υπέρβαρος-αλλά εκτός αγωνιστικών χώρων. Το αγόρι αυτό έχει μια τάση να μεγαλοπιάνεται. Θέλει να φαίνεται. Φροντίζει λοιπόν όλες σχεδόν οι κοπέλες που έχει δίπλα του να είναι αναγνωρίσιμες. Μόνο που οι περισσότεροι δε γνωρίζουν τα μυστικά του. Για να μπορεί να δείχνει ότι έχει φράγκα και κινείται άνετα, όταν δε τσοντάρει ο κολλητός του,υποκύπτει σε αρρωστημένες απαιτήσεις ισχυρών. Κυρίως γυναικών αλλά και αντρών.


Τώρα βεβαίως το να έχει παράνομη σχέση με γυναίκα εφοπλιστή δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος. Όμως να βάζεις την κυρία του κυρίου να σου πληρώνει το διαμέρισμα στη Βουλιαγμένη 55 τετραγωνικών και παράλληλα να σου χώνει χαρτζιλίκια για να βγαίνει με την μοντέλα σύντροφό σου…ε αυτό πάει πολύ. Βεβαίως το τυπάκι αυτό δε μένει μόνο στην κυρία του κυρίου. Την οποία μάλιστα την έχει και για ταξιτζού. Σκάει για παράδειγμα στο αεροδρόμιο και με ένα sms η μεγαλοκοπέλα είναι στο Ελ. Βενιζέλος για το τεκνό της. Το αντάλλαγμα; Σεξ στις τουαλέτες του αεροδρομίου… σεξ στο αυτοκίνητο. Όλα αυτά είναι καλά. Τι γίνεται όμως όταν η σύντροφος είναι άντρας; Σε λίγες μέρες σας έχω περισσότερα για το αγόρι αυτό…που δεν έχει όρια…Όσο για την μοντέλα σύντροφό του; Κάποιοι λένε ότι θέλει να τον παντρευτεί…για τους δικούς της λόγους!!!

http://blogs.gossip-tv.gr

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ Επισημονες κατασκευαζουν το μπουκαλι που γεμιζει μονο του νερο απο τον ατμοσφαιρικο αερα!


Υπάρχει ένα σκαθάρι. Το σκαθάρι της ερήμου Namib, που προσπαθεί να επιβιώσει σε ένα εντελώς εχθρικό περιβάλλον. Στην έρημο Namib η βροχόπτωση μετριέται σε μισή ίντσα κάθε χρόνο. Έτσι, το σκαθάρι, συσσωρεύει το 12% του βάρους του σε νερό που παίρνει από την ατμόσφαιρα, τον αέρα. Εμπνευσμένοι από αυτή την εκπληκτική ικανότητα του σκαθαριού, οι επιστήμονες της NBD Nano, κατόρθωσαν να δημιουργήσουν ένα μπουκάλι που γεμίζει μόνο του με νερό και θα βγει στο εμπόριο το 2014.


Κάθε πρωί, το ανθεκτικό σκαθάρι, ανεβαίνει πάνω σε ένα λόφο άμμου, γυρίζει αντίθετα από την φορά του ανέμου και το νερό που υπάρχει στην ατμόσφαιρα, απορροφάται από τις υδροφιλικές επιφάνειες της πλάτης του και αποθηκεύεται σε ένα μέρος του σώματός του. Μιμούμενοι την φύση, ο Deckard Sorensen και οι συνεργάτες του, τοποθέτησαν σε μία επιφάνεια με υδροφιλικές και υδροφοβικές επικαλύψεις, χρησιμοποίησαν ένα ανεμιστήρα για να διοχετεύσουν ρεύματα αέρα στην επιφάνεια και τελικά, κατάφεραν να συγκεντρώσουν μία ποσότητα νερού. Το πείραμα αυτό, οδήγησε στον σχεδιασμό και κατασκευή ενός μπουκαλιού που γεμίζει μόνο του νερό.
«Η νανοτεχνολογία μας βοηθά να αναπαράγουμε την λειτουργία που συμβαίνει στην πλάτη του σκαθαριού και βλέπουμε αυτό το κατασκεύασμα να χρησιμοποιείται από μαραθωνοδρόμους, μέχρι και ανθρώπους που ζουν στον 3ο κόσμο και υποφέρουν από την έλλειψη καθαρού νερού στη χώρα τους. Στόχος μας είναι η λύση που προσφέρουμε να είναι οικονομική, ενώ η ίδια τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε θερμοκήπια ή οροφές. Ακόμα δεν έχουμε σκεφτεί πόσο μακριά μπορεί να μας οδηγήσει αυτή η τεχνολογία».
Και πώς θα δουλεύει αυτό; Με τι ενέργεια; Το μπουκάλι που κατασκευάστηκε δεν χρειάστηκε παρά μερικά φωτοβολταϊκά κύτταρα και ένα μικρό συσσωρευτή, άρα χρειάζεται ελάχιστη ενέργεια. Αυτό σημαίνει ότι η συσκευή θα μπορεί να συνδεθεί σε ένα όχημα, ή ακόμα και να λαμβάνει ενέργεια από το ανθρώπινο σώμα και πάλι να συγκεντρώνει το απαραίτητο νερό από τον αέρα, ώστε να γεμίζει.
Μπορούμε να μιλάμε για μία εκπληκτική ανακάλυψη; Αν σκεφτείτε τον εαυτό σας παγιδευμένο σε μία έρημο με ανύπαρκτη βροχόπτωση, αν σκεφτείτε ότι θα μπορείτε να έχετε ένα μπουκάλι νερό συνέχεια μαζί σας, ή αν έχετε συνειδητοποιήσει πόσο υποφέρουν παιδιά και ενήλικες στην Αφρική ειδικά, από την έλλειψη φρέσκου νερού, ίσως μιλάμε για μία ανακάλυψη που θα ήταν άξια να προταθεί για Νόμπελ.
Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν 11 τετράκις εκατομμύρια λίτρα νερού στην ατμόσφαιρα, αριθμός που θα μπορούσε να καλύψει σε ένα ποσοστό του τις ανάγκες κατανάλωσης περιοχών και λαών που δεν έχουν πρόσβαση σε άλλες πηγές.

http://floroieikastikoi.blogspot.gr

Γυναικες διατηρηστε το στηθος σας νεανικο


Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την κατάστασή του

Τι είναι αυτό που διατηρεί τους μαστούς σε καλή κατάσταση; Ποιες απλές ενέργειες μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα καθημερινά για να διατηρήσει το στήθος της σε καλή κατάσταση;

Μία νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Aesthetic Surgery Journal, μελέτησε τους παράγοντες εκείνους που μπορούν να διατηρήσουν τους γυναικείους μαστούς σε καλή κατάσταση.

Η μελέτη διεξήχθη σε ολόιδιες δίδυμες αδερφές. Τα δίδυμα αδέρφια που προέρχονται από ένα ωάριο, έχουν ακριβώς την ίδια γενετική προδιάθεση και επομένως ο τρόπος που συμπεριφέρεται ο μαστός τους στο χρόνο εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τους εξωγενείς παράγοντες, τους οποίους η μελέτη θέλησε να μελετήσει.

Τα συμπεράσματα της έρευνας έδειξαν ότι:

1. Οι γυναίκες που χρησιμοποιούν καθημερινά υδατικές κρέμες στο στήθος τους, έχουν σημαντικά λιγότερες ρυτίδες στην περιοχή αυτή.
2. Οι γυναίκες που λαμβάνουν υποκατάστατα ορμονών μετά την εμμηνόπαυση διατηρούσαν στους μαστούς τους καλύτερο σχήμα, μέγεθος, προβολή, σχήμα θηλής και μέγεθος θηλής.
3. Οι γυναίκες που έχουν θηλάσει τα παιδιά τους έχουν χειρότερη εμφάνιση του μεγέθους και του σχήματος της θηλής, αλλά καλύτερη ποιότητα δέρματος.
4. Το κάπνισμα, το αλκοόλ, οι πολλαπλές εγκυμοσύνες, το μεγάλο σωματικό βάρος συντελούν στην επιδείνωση της εμφάνισης των μαστών.
5. Η μη χρήση στηθόδεσμου ή η χρήση στηθόδεσμου πολύ φαρδύτερου από το μέγεθος του μαστού, έχει αρνητικές συνέπειες στο σχήμα του μαστού.

Η συγκεκριμένη μελέτη είναι σημαντική γιατί δείχνει με καθαρό τρόπο τους παράγοντες εκείνους οι οποίοι συντηρούν σε καλή κατάσταση ή επιδεινώνουν την αισθητική των μαστών.

Η μελέτη έγινε από τους ερευνητές Hooman T. Soltanian, MD, of University Hospitals Case Medical Center and Case Western Reserve University School of Medicine in Cleveland και οι ερευνητές απευθύνθηκαν σε 161 ζευγάρια δίδυμων γυναικών που προέρχονταν από ένα ωάριο, δηλαδή ήταν ολόιδιες. Η μέση ηλικία ήταν 47,6 χρόνια. Τα αποτελέσματα βασίστηκαν σε φωτογραφικό υλικό.

Μία γυναίκα που θα λάβει τη μελέτη αυτή υπόψη στην καθημερινότητά της, σαφώς μπορεί να κάνει μία σημαντική πρόληψη σχετικά με την αισθητική των μαστών της και να διατηρήσει το στήθος σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα.


Μια ΕΠΟΠινα με σωμα για ..βραβειο


Μπορεί να είναι περισσότερο συνηθισμένη να καλύπτεται από τη βαριά στρατιωτική εξάρτυση και το καμουφλάζ στο πρόσωπο.Αλλά η Melissa Haywood από τη Βρετανία δεν δυσκολεύεται επίσης να πετάξει τα πολλά ρούχα και να μείνει με λιγότερα. Πολύ λιγότερα… 

Η 26χρονη δεκανέας του Βρετανικού Στρατού, που υπηρέτησε στο Ιράκ το 2007, κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο bikini body στο Βρετανικό Πρωτάθλημα Bodybuilding. 

«Δεν υπάρχει τίποτα που να μου αρέσει περισσότερο από το να προπονούμαι στο γυμναστήριο και να κερδίσω βραβεία για τον κόπο μου», λέει η ίδια. 

Η Melissa είναι παντρεμένη με τον επίσης στρατιωτικό Kieran και όταν δεν ασκείται ασχολείται με τους 1500 followers της στο Twitter, με τους οποίους μοιράζεται συμβουλές διατροφής και πρόγραμμα ασκήσεων.









http://www.aniwthoi.net/

ΤΡΑΓΙΚΟ Δεν εχει φορεσει παπουτσια ποτε του!




Τα πόδια του έχουν το μέγεθος καρπουζιού εξαιτίας σπάνιας ασθένειας

Ο 14χρονος Meng Weixin από την Shanghai υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, προκειμένου οι γιατροί να μπορέσουν να μειώσουν το μέγεθος των πελμάτων του.

Οι πατούσες του μικρού μαθητή είχαν το μέγεθος καρπουζιού, εξαιτίας μιας σπάνιας ασθένειας.

Από την ηλικία του 1 έτους οι γονείς του Meng παρατήρησαν ότι τα πέλματά του είχαν αρχίσει να πρήζονται και τα δάχτυλα των ποδιών του να γυρίζουν προς τα πάνω.


Εξαιτίας της κατάστασής του ο Meng δεν έχει φορέσει ποτέ παπούτσια… ούτε το χειμώνα!

Ένα παιδιατρικό νοσοκομείο προσφέρθηκε να βοηθήσει τον μικρό και να τον χειρουργήσει. Οι γιατροί εκτιμούν ότι θα είναι σε θέση να περπατήσει ξανά μετά από περίπου τρεις εβδομάδες.


«Θα ήθελα να μπορώ να φοράω παπούτσια όπως και οι συμμαθητές μου. Θα ήθελα να μπορώ να τρέχω γρήγορα σαν κι αυτούς και να μπορώ να πάω όπου θέλω» είπε ο ίδιος.

http://www.tuned.gr


Η απιστια τιναξε στον αερα πασιγνωστο ελληνικο ζευγαρι!


Σαν βόμβα μεγατόνων έχει πέσει η είδηση ότι ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα ζευγάρια της σόου μπιζ αποφάσισε να βάλει τέλος στο γάμο του. Λέγεται ότι η απόφαση λήφθηκε από κοινού πριν από δύο μήνες.


Εκείνη είναι τραγουδίστρια αλλά και ο σύζυγος της δεν πάει πίσω σε αναγνωρισιμότητα και δόξα! Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά όχι μόνο ποιοι είναι αλλά και λεπτομέρειες. Ωστόσο, δεν αποκαλύπτουμε ακόμα τα ονόματα τους γιατί υπάρχουν και παιδιά στη μέση.


Κοντινά τους πρόσωπα μας εξομολογήθηκαν, ότι ο καθένας έχει τραβήξει πλέον το δικό του δρόμο. Εκείνος, μετά από απαίτηση της δημοφιλούς γυναίκας του, δεν ζει πλέον μαζί της κάτω από την ίδια στέγη.


Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ακόμα ότι δεν του επιτρέπεται να πλησιάζει το σπίτι. Ωστόσο, μπορεί να έρχεται σε επαφή με τα παιδιά του. Αυτό γίνεται συνήθως σε πάρκο της περιοχής όπου μένουν τα μικρά με τη μητέρα τους.


Όσοι ξέρουν από μέσα τα πράγματα λένε ότι τα τελευταία χρόνια σύννεφα είχαν επισκιάσει την ήρεμη ζωή του ζευγαριού. Ο λόγος; Η απιστία. Κάποια στιγμή -όπως μας είπαν- είχε μπει τρίτο πρόσωπο ανάμεσα τους, από την πλευρά του άνδρα.


Ο παράνομος δεσμός δεν άργησε να φτάσει στα αυτιά της συζύγου του. Πολλοί οι καλοθελητάδες, απρόσεχτος αλλά και πασίγνωστος ο σύζυγος! Και ακολούθησαν ομηρικοί καυγάδες.


Στη συνέχεια και μετά από μια περίοδο έντασης τα βρήκαν ξανά και εκείνος της υποσχέθηκε ότι δεν θα παίζει μπάλα σε ξένα γήπεδα... Αλλά δεν κράτησε το λόγο του, δεν κατάφερε να βάλει χαλινάρι στις ορμές του!


Έτσι, δεν άργησε η ημέρα, που άρχισε πάλι τα νυχτοπερπατήματα, αυτή τη φορά με ιδιαίτερη προτίμηση στις χορεύτριες και τις μπαργούμαν. Η δημοφιλής σύζυγος του σύντομα πληροφορήθηκε και τα νέα του καμώματα.


Πλέον, όμως, ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι. Εκείνη, μην μπορώντας άλλο να αντέξει τις απιστίες του, λοξοκοίταξε και βρήκε με τη σειρά της παρηγοριά στην αγκαλιά χορευτή. Τώρα, εάν επέλεξε και εκείνη από το ίδιο μπαλέτο, αυτό δεν το γνωρίζουμε.


Και κάπως έτσι, αφού αμφότεροι χορεύουν πλέον σε άλλες αγκαλιές, πήραν την κοινή απόφαση να βάλουν μπροστά τις διαδικασίες έκδοσης του διαζυγίου τους...

Πηγή: radar.gr



Ο Λευκος Οικος, στην λιστα με τα "πιο στοιχειωμενα μερη του κοσμου"!



Ο Λευκός Οίκος είναι γνωστός ως η κατοικία του εκάστοτε προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Σίγουρα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας με τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα στην Ουάσινγκτον. 

Όμως, συγκαταλέγεται και σε μία ακόμα λίστα: αυτή με τα πιο διάσημα στοιχειωμένα μέρη του κόσμου. 


Λέγεται ότι οι νεκροί πρόεδροι των ΗΠΑ κάποιες φορές αποφασίζουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Υπάρχουν μαρτυρίες ότι ο 9ος Αμερικανός πρόεδρος, Ουίλιαμ Χάρισον (1773-1841), τα βράδια ανασκαλεύει στη σοφίτα, ενώ ο 7ος πρόεδρος Άντριου Τζάκσον (1767-1845) δεν λέει να «αφήσει» το υπνοδωμάτιο που είχε στο Λευκό Οίκο και έτσι το «στοιχειώνει».

Βέβαια, το προεδρικό φάντασμα που κάνει τις πιο συχνές εμφανίσεις είναι αυτό του Αβραάμ Λίνκολν, 16ου προέδρου των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια του Αμερικανικού Εμφυλίου. Η Ελέανορ Ρούσβελτ κάποτε δήλωσε ότι είχε νιώσει την παρουσία του Λίνκολν να την παρακολουθεί την ώρα που εργαζόταν.

Την ίδια περίοδο, όταν δηλαδή ένοικοι του Λευκού Οίκου ήταν οι Ρούσβελτ (από το 1933 έως το 1945), ένας υπάλληλος είπε ότι είδε τον Λίνκολν να κάθεται σε ένα κρεβάτι και να βγάζει τις μπότες του.

Μια ακόμα Πρώτη Κυρία συνάντησε το φάντασμα του Λίνκολν. Ήταν η σύζυγος του 30ου προέδρου, Κάλβιν Κούλιτζ (1872-1933), η οποία αρκετές φορές είχε πετύχει τον Λίνκολν στο οβάλ γραφείο, να στέκεται με τα χέρια πλεγμένα πίσω από την πλάτη του και να κοιτάζει από το παράθυρο σε βαθιά περισυλλογή το ματωμένο πεδίο της μάχης κατά μήκος του ποταμού Πότομακ…

JOHN CARTER: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΥΣ



Περίληψη 

 Ο Τζον Κάρτερ ένας πρώην λοχαγός του αμερικανικού στρατού, κουρασμένος από τον πόλεμο, μεταφέρεται με ανεξήγητο τρόπο στον πλανήτη Άρη (Μπαρσούμ για τους γηγενείς), όπου θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια επικώνδιαστάσεων διαμάχη μεταξύ των κατοίκων του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων του Ταρς Τάρκας και της σαγηνευτικής Πριγκίπισσας Ντέτζα Θόρις. Σε έναν κόσμο στα πρόθυρα της κατάρρευσης, ο Κάρτερ ανακαλύπτει ξανά την ανθρωπιά του όταν συνειδητοποιεί ότι η επιβίωση του Μπαρσούμ και των κατοίκων της είναι στα χέρια του. 

EXTRA! 

 Μακριά από τη γη, βρίσκει το πεπρωμένο του

 Πριν από 100 χρόνια ένας πρώην λοχαγός του Αμερικανικού Εμφυλίου από τη Βιρτζίνια μεταφέρεται μαγικά στον Άρη και σαν από μηχανής Θεός καλείται να σώσει τους εξωγήινους κατοίκους του πλανήτη που κινδυνεύουν από αφανισμό. Πρόκειται για το «A Princess of Mars», το μυθιστορηματικό ντεμπούτο του Τζον Κάρτερ, ενός από τους αξέχαστους ήρωες του συγγραφέα Έντγκαρ Ράις Μπάροουζ (Edwar Rice Burroughs), δημιουργού του Ταρζάν. Αρκεί αυτή η πρώτη περιπέτεια για να χαραχτεί στην παγκόσμια κουλτούρα η επική ιστορία του Τζον Κάρτερ και μαζί της μια ολόκληρη μυθολογία φοβερών και τρομερών εξωγήινων. Ο πλανήτης Άρης βαφτίζεται Μπαρσούμ, οι φυλές των Θαρκ, των Ζοντάνγκα, των Θερν και των Ηλιοπιτών εξάπτουν την φαντασία γενιών και γενιών και ο Τζον Κάρτερ καταλαμβάνει μια θέση στο πάνθεον των ηρώων που συνεχίζουν μέχρι σήμερα να συγκινούν τους λάτρεις της επιστημονικής φαντασίας. 

 Η Disney εμπνέεται από αυτήν την ευφάνταστη ιστορία θάρρους και αυτοθυσίας και επιστρατεύει ένα από τα πιο δημιουργικά μυαλά της Pixar, τον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη και σεναριογράφο Άντριου Στάντον (Finding Nemo, Toy Story, WALL-E) για να μας παρουσιάσει μια φαντασμαγορική, λυρική και πολυσύνθετη επική περιπέτεια. Το Τζον Κάρτερ στέκεται στο ύψος της κληρονομιάς του ομώνυμου ήρωα και πάνω από όλα μας διηγείται την ιστορία κάποιου που ανακαλύπτει το πεπρωμένο και κυρίως την ανθρωπιά του πολύ, πολύ μακριά από τους ανθρώπους 

 Σκηνοθεσία: ΑΝΤΡΙΟΥ ΣΤΑΝΤΟΝ 
Σενάριο: ΑΝΤΡΙΟΥ ΣΤΑΝΤΟΝ, ΜΑΡΚ ΑΝΤΡΙΟΥΣ, ΜΑΙΚΛ ΣΑΜΠΟΝ 
Ηθοποιοί: ΓΟΥΙΛΕΜ ΝΤΑΦΟΕ, ΛΙΝ ΚΟΛΙΝΣ, ΣΑΜΑΝΘΑ ΜΟΡΤΟΝ, ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΓΟΥΕΣΤ , ΠΟΛΙ ΓΟΥΟΚΕΡ, ΜΑΡΚ ΣΤΡΟΝΓΚ, ΣΙΑΡΑΝ ΧΙΝΤΣ, ΜΠΡΑΙΑΝ ΚΡΑΝΣΤΟΝ, ΤΕΙΛΟΡ ΚΙΤΣ, ΓΟΥΪΛΕΜ ΝΤΑΦΟΕ
 Διάρκεια: 132 λεπτά
 Πρεμιέρα: Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012 
Χρονολογία παραγωγής: 2012 
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ 
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ 
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12 
IMDB Link: http://www.imdb.com/title/tt0401729/ 
Official Movie Website: www.johncarterarrives.com/ 
YouTube:http://www.youtube.com/watch?v=6Rf55GTEZ_E

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger