Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 9 Σεπτεμβριου 2012

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Κριός

21/3-20/4
Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, ετοιμάσου να κρατήσεις τις ισορροπίες σε πολλά θέματα, γιατί σε περιμένουν γεγονότα που θα σε συγχύσουν αρκετά. Τον νου σου, μην εμπλακείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις και μπερδέματα, γιατί μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στο μέλλον. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου όσο πιο ουδέτερα γίνεται και να μην παρεκκλίνεις από το πρόγραμμα που έχεις βάλει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Φίλε Κριέ, Ξέχνα προβληματικές καταστάσεις που μέχρι τώρα έμπαιναν εμπόδια ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου και πάρε την απόφαση να του μιλήσεις και να του εκδηλώσεις τα βαθύτερά σου συναισθήματα. Εσύ που κυνηγάς την ευτυχία στο πρόσωπο ενός συναδέλφου, συγκρατήσου και μην παρασύρεσαι σε εξομολογήσεις, πριν βεβαιωθείς και για τις δικές του προθέσεις και επιθυμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Κριός, μην επιτρέψεις σήμερα σε ασήμαντα γεγονότα να επηρεάσουν αρνητικά την διάθεσή σου ή να σε οδηγήσουν σε βιαστικές αποφάσεις, για τις οποίες πολύ γρήγορα θα μετανιώνεις. Προτίμησε να οδηγηθείς από την λογική και όχι από το συναίσθημα. Στα οικονομικά, θα πρέπει σήμερα να κινηθείς αρκετά συγκρατημένα, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές.






Ταύρος
21/4-20/5
Σήμερα, φίλε Ταύρε, θα γίνουν συζητήσεις που θα είναι αρκετά σημαντικές για σένα. Δώσε πολύ μεγάλη σημασία και μην τις περνάς αψήφιστα. Θα έχεις τέτοια δυναμικότητα, που είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεμπερδέψεις μια και καλή από κάποια προβλήματα του παρελθόντος. Φρόντισε να ξεφορτωθείς άτομα και καταστάσεις, που μπορεί να σε κουράζουν και να σε προβληματίζουν, ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, αν είσαι Ταύρος, μπορείς να δώσεις πάρα πολλά στο σύντροφό σου και να περάσετε την μέρα σας πολύ ερωτικά και ρομαντικά. Είναι στο χέρι σου να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και οι αναποδιές και η ηρεμία και η τρυφερότητα να πρωταγωνιστήσουν ξανά μεταξύ σας. Για εσένα που ακόμη βρίσκεσαι στην αναζήτηση, οι οιωνοί είναι καλοί ώστε να συναντηθείς με ένα πρόσωπο που σε φλερτάρει καιρό και να περάσεις ένα χαλαρωτικό και γιατί όχι, ερωτικό βράδυ μαζί του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα βγουν στην επιφάνεια κάποια προβληματάκια στον χώρο της δουλειάς σου, που αν και δεν σε αφορούν άμεσα, θα κληθείς να λάβεις μέρος και εσύ, ώστε να ξεκαθαριστούν. Φρόντισε να είσαι δίκαιος και να μην κατηγορήσεις συναδέλφους σου, που δεν είσαι σίγουρος για την υπαιτιότητά τους. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα πρέπει να σκεφτείς πολύ, πριν ξοδέψεις χρήματα.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Παρόλο που η αναζήτηση της αγάπης παραμένει και σήμερα η πρώτη σου προτεραιότητα, αγαπητέ Δίδυμε, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξεις. Σε τριγυρίζουν κάποιες απατηλές επιρροές, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προσεχτικός σε θέματα που αφορούν στην οικογενειακή ισορροπία και ό,τι αφορά σε παιδιά και ηλικιωμένους. Οι καταστάσεις απαιτούν λεπτούς χειρισμούς από την μεριά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα μπορείς να περάσεις με το σύντροφό σου πάρα πολύ καλά, αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων. Φρόντισε να χαλαρώσεις στην αγκαλιά του και να ξεχάσεις καταστάσεις, που μπορεί να σε είχαν στεναχωρήσει στο παρελθόν. Σήμερα μπορείτε να κάνετε από κοινού τα σχέδια σας για το μέλλον. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από τη ζωή σου, μην τα παρατάς και ετοιμάσου για μία γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, που θα σε γοητεύσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Δίδυμε, σήμερα φρόντισε να είσαι ανοιχτός και καλοπροαίρετος στις αλλαγές που θα λάβουν χώρα στον επαγγελματικό σου χώρο, γιατί μπορεί να σε δυσκολέψουν προσωρινά, αλλά στην πορεία θα σου φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά σήμερα καλό θα είναι να μην παρασυρθείς σε πολλά έξοδα.





Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, είναι καλή μέρα για να κάνεις σημαντικές γνωριμίες, να διεκδικήσεις περισσότερα από τον περίγυρό σου και να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου. Οπλίσου με αυτοπεποίθηση, για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Ξέρεις πολύ καλά ότι έχεις πολλές δυνατότητες, που αν τις αξιοποιήσεις, θα κερδίσεις αυτό που θέλεις. Ευχάριστα γεγονότα θα συμβούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον και θα σου ανεβάσουν τη διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οι θετικές όψεις της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, φίλε Καρκίνε, ανεβάζουν τον ερωτισμό και τη γοητεία σου στα ύψη και κάνουν το σύντροφό σου να μην ξεκολλάει από δίπλα σου. Πέρνα ανεπανάληπτες στιγμές μαζί του και μην αναμοχλεύεις προβλήματα του παρελθόντος, που το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να σας στεναχωρήσουν. Κι αν ακόμη βασανίζεσαι από την μοναξιά, δες τα πράγματα από άλλη οπτική και μην κολλάς στο παρελθόν, αν θέλεις να φτιάξεις την ερωτική σου ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Καρκίνος, χαμήλωσε τους τόνους στις συζητήσεις που κάνεις με τους συναδέλφους σου και χρησιμοποίησε την διπλωματία σου, για να περάσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Με εντάσεις και καβγάδες, τα πράγματα δεν θα πάρουν την τροπή που θέλεις. Τα οικονομικά θέματα συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και ψάχνεις να βρεις άμεσα λύσεις. Με σωστές κινήσεις, η επιτυχία είναι στο τσεπάκι σου.






Λέων
23/7-23/8

Φίλε Λέων, με τις θετικές όψεις που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη από τους Διδύμους, με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, όλα θα βαίνουν καλώς και θα έχεις την αίσθηση ότι πρέπει να κάνει πολλά πράγματα, για θέματα που έχουν μείνει πίσω. Για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα ή συγκρούσεις με δικά σου άτομα, προσπάθησε να μείνεις μακριά από οτιδήποτε σου προκαλεί δυσφορία και αρνητικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή η Κυριακή προσφέρεται για ρομαντικές καταστάσεις με το σύντροφό σου, αν είσαι Λέων, και θα περάσεις πολύ καλά μαζί του. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, για να βρεις το πρόσωπο που θα σε κάνει ευτυχισμένο. Βγες έξω και φλέρταρε. Μην αφήνεις τις έννοιες που έχεις να ρίχνουν την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αγαπητέ Λέων, σημαντικοί άνθρωποι θα στηρίξουν σήμερα τις προσπάθειες σου. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες για να κερδίσεις αυτά που επιθυμείς και αποκάλυψε τις ιδέες σου, όσο κι αν φαίνονται προκλητικές. Ο τολμών νικά!!! Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, γι’ αυτό σήμερα φρόντισε να κινηθείς μετρημένα.






Παρθένος
24/8-22/9

Να μια καλή ημέρα, για να προωθήσεις τα οικογενειακά σου σχέδια και τις υποχρεώσεις, φίλε Παρθένε!!! Καλό είναι να επικεντρώσεις τις προσπάθειές σου, για να βελτιώσεις τα αδύνατα σημεία στις οικογενειακές σου σχέσεις. Άδραξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, για να ξαναφτιάξεις τουλάχιστον τις σχέσεις σου με αγαπημένα άτομα, που έχεις απομακρυνθεί από κοντά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη, αν είσαι Παρθένος, και θα θέλεις να εξωτερικευτείς στο σύντροφό σου, για να περάσετε μαζί όμορφα την μέρα σας. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου, πρέπει να κινηθείς άμεσα και δυναμικά και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, που μπορεί να σε συγκινήσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Παρθένε, είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς τώρα να προωθήσεις τα σχέδιά σου με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα, γιατί οι υποχρεώσεις σου είναι ήδη πολλές και πρέπει να τις τακτοποιήσεις το συντομότερο δυνατόν.






Ζυγός
23/9-22/10

Η ημέρα είναι ιδιαίτερα απαιτητική για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, και θα σου είναι δύσκολο να διεκπεραιώσεις ακόμη και τις πιο εύκολες υποθέσεις σου χωρίς κόπο. Αντιμετώπισε κάθε πρόκληση με ηρεμία, λαμβάνοντας υπόψη σου ότι τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ο ερωτισμός σου σήμερα, αν είσαι Ζυγός, θα καταπλήξει το σύντροφό σου και με τις θετικές όψεις που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο από το ζώδιο σου να σε ευνοούν, θα τον κάνεις πάρα πολύ ευτυχισμένο. Εσύ που πορεύεσαι μόνος σου στη ζωή, πρέπει να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να φτιάξεις τα αισθηματικά σου, αρκεί να μην κολλάς τόσο πολύ στην εξωτερική εμφάνιση και να δώσεις την ευκαιρία σε ορισμένους ανθρώπους να γνωριστείτε καλύτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι σχέσεις σου με τους άλλους αποκτούν περισσότερη βαρύτητα, φίλε Ζυγέ, και σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να είσαι πιο ανεκτικός και υπομονετικός με τους συναδέλφους σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά δυστυχώς έχεις ακόμη πάρα πολλές υποχρεώσεις, που πρέπει να καλύψεις.






Σκορπιός
23/10-22/11

Η σημερινή ημέρα απαιτεί από εσένα, φίλε Σκορπιέ, πολύ μεγάλη οργανωτικότητα και μεθοδικότητα, αν θέλεις πραγματικά να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Επίσης, είναι σημαντικό να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα στις σχέσεις σου με τον περίγυρό σου. Μπορούν πραγματικά να σε βοηθήσουν να βρεις καλές λύσεις, σε πιθανά αδιέξοδα που θα αντιμετωπίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σημερινή ημέρα, αν είσαι Σκορπιός, προσφέρεται να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου, χωρίς να κάνεις συζητήσεις, που μπορεί να χαλάσουν το ωραίο κλίμα που υπάρχει μεταξύ σας. Μην φέρνεις στην επιφάνεια λάθη του, που υποτίθεται πως έχουν ξεπεραστεί, γιατί η αλήθεια είναι ότι ούτε σε εσένα δεν θα ήθελες να το κάνουν. Όσο για εσένα που αναζητάς το άλλο σου μισό, άνοιξε τον κύκλο γνωριμιών σου, ξεκινώντας κάποιο χόμπι ή παίρνοντας μέρος σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις. Μέσα από αυτές έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα νιώσεις έτοιμος να πάρεις μία απόφαση σχετικά με την δουλειά σου ή ίσως ξεκινήσεις να ψάχνεις μία καινούργια απασχόληση. Προτού όμως το κάνεις, σιγουρέψου ότι είναι η πιο ορθή απόφαση, γιατί εάν τα τωρινά καθήκοντά σου δεν σε ικανοποιούν, καλύτερα είναι να ζητήσεις μία αλλαγή μέσα στον ήδη υπάρχοντα επαγγελματικό σου χώρο, παρά να ψάχνεις κάτι καινούργιο. Στα οικονομικά σου θα αρχίσεις να βλέπεις κάποια βελτίωση, αλλά ακόμη δεν είναι καιρός για να κάνεις ανοίγματα.





Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, μη διανοηθείς να καταπιαστείς με θέματα που μπορούν να σε εκνευρίσουν και να σε αποσυντονίσουν από τους ρυθμούς σου. Φρόντισε να συγκεντρωθείς, βάλε τα πράγματα σε τάξη και η επιτυχία σε περιμένει. Επίσης, η ημέρα είναι κατάλληλη για να συζητήσεις με δικά σου άτομα όλα αυτά που σε απασχολούν και σε αγχώνουν στις μεταξύ σας σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οι θετικές όψεις που πραγματοποιεί η Σελήνη από τους Διδύμους με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, σε ευνοούν αυτήν την Κυριακή, φίλε Τοξότη, ώστε να πάει η σχέση σου καλά και να διασκεδάσεις με το σύντροφό σου, με μια ρομαντική έξοδο το σημερινό βράδυ. Αρκεί μόνο να εκδηλώσεις τον συναισθηματισμό σου και να είσαι γλυκός και τρυφερός μαζί του. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου, αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο σου, για να συντηρήσεις και να καλλιεργήσεις άλλες σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Τοξότης, έχεις μεγάλη ευθύνη για την δουλειά σου και ίσως πρέπει να ανακαλύψεις κάποιες εναλλακτικές, για να δρομολογήσεις καλύτερα τους στόχους σου, αλλά και να διεκπεραιώσεις στον χρόνο που απαιτείται τις ευθύνες και αρμοδιότητές σου. Στα οικονομικά σου, μην ανοίγεσαι περισσότερο από όσο σε παίρνει, γιατί η μέρα δεν σε ευνοεί.







Αιγόκερως
22/12-19/1

Η ημέρα είναι κατάλληλη, αγαπητέ Αιγόκερε, για να έρθεις σε επαφή με δικά σου άτομα και να λύσεις πολλά θέματα, που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πολλές και θα έχεις πολύ καλές αποδόσεις στο μέλλον. Τα άστρα σε ευνοούν, για να βάλεις τα πάντα σε μια σειρά. Φρόντισε σήμερα, που είναι Κυριακή, να περάσεις όσο πιο χαλαρά και ξέγνοιαστα μπορείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός που θα έχεις σήμερα, αν είσαι Αιγόκερως, θα σε βοηθήσουν να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου και να νοιώσεις μεγάλη ικανοποίηση. Κι αν ακόμη στα συναισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, μην το βάζεις κάτω, αλλά βγες έξω, φλέρταρε και πέρνα όσο καλύτερα μπορείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η εργατικότητα σου, φίλε Αιγόκερε, θα είναι μεγάλη και θα τελειώσεις με όλες αυτές τις μικρές λεπτομέρειες, που σε τραβούν πίσω και δημιουργούν εμπόδια στην πορεία σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται, αλλά αυτό δεν σου δίνει το πράσινο φως για να παρασυρθείς πάλι σε έξοδα.






Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα πρέπει να προσέχεις και τις παραμικρές λεπτομέρειες σε ό,τι κάνεις. Διανύεις μία περίοδο, κατά την οποία μπορείς να πετύχεις πολλά, αν κάνεις τις σωστές κινήσεις ή αντίθετα να πληρώσεις τα σπασμένα, για παρελθοντικά λάθη. Αξίζει να εξετάσεις με προσοχή τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για νέα επαγγελματικά ανοίγματα, αν θέλεις να ανεξαρτητοποιηθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ευχάριστες είναι οι εκπλήξεις που σε περιμένουν σήμερα στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, καθώς ο σύντροφός σου θα σου χαρίσει ένα δώρο ή θα σου προτείνει κάτι, που θα ανανεώσει κατά πολύ την διάθεση σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος μην περιμένεις άλλο για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μπορείς τώρα να του εξομολογηθείς τον κρυφό πόθο και έρωτα που έχεις για το άτομο του. Ο Άρης από τον Σκορπιό ευνοεί τέτοιες καταστάσεις και τα αποτελέσματα που θα έχεις, θα σε κάνουν να πετάξεις στα ουράνια.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Υδροχόε, μπορείς σήμερα να προσελκύσεις τους σωστούς ανθρώπους, που θα σε υποστηρίξουν στην εξέλιξη της καριέρας σου. Έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις το στήριγμά σου, σχετικά με ένα σχέδιο που στο παρελθόν είχες απορρίψει και να ικανοποιηθείς. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αλλά φρόντισε να κάνεις οικονομία, για να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις.






Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, φίλε Ιχθύ, είναι μία από τις μέρες που θα έχεις μια απίστευτη αίσθηση σιγουριάς και ταυτόχρονα πολύ καλή φυσική κατάσταση. Οι επιδόσεις σου θα είναι τόσο καλές, που δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου με την τόση ενεργητικότητα που θα έχεις. Θα έχεις τη δυνατότητα να επιβεβαιώσεις στους άλλους ότι μπορείς να κάνεις χίλια πράγματα ταυτόχρονα. Πρέπει να εκμεταλλευθείς αυτή την κατάσταση, για να προωθήσεις τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς σήμερα, φίλε Ιχθύ, να αποχωριστείς τα άγχη και τις ανασφάλειές σου, βρίσκοντας καταφύγιο στην αγκαλιά του συντρόφου σου, που είναι διαθέσιμος να σε ακούσει και να σου συμπαρασταθεί. Εσύ που βαδίζεις παρέα με την μοναξιά σου, ήρθε η στιγμή να την αποχωριστείς και να δεχτείς την πρόσκληση ενός συναδέλφου σου, που το τελευταίο διάστημα σε φλερτάρει και σε διεκδικεί. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει… ευκαιρία σήμερα, που οι θετικές όψεις της Σελήνης με τον Κρόνο και τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα σε ευνοούν, να το ανακαλύψεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, ό,τι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις, καθώς οι συνάδελφοί σου είναι δίπλα σου, για να σε βοηθήσουν και να υποστηρίξουν τις ιδέες σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή κατάσταση και θα είναι σε ακόμη καλύτερη, αν και εφόσον πάρεις την απόφαση να μην δανείζεις από εδώ και από εκεί και ιδιαίτερα σε άτομα, που δεν είσαι σίγουρος για την φερεγγυότητά τους.

Πηγή: myastro.gr

μιλατε στο σεξ;


Απολαμβάνουν το σεξ τα ζευγάρια που μιλούν κατά τη διάρκειά του



Νέα Υόρκη
Όσο πιο άνετα επικοινωνούν κατά τη διάρκεια του σεξ οι σύντροφοι τόσο μεγαλύτερη και η απόλαυση της ερωτικής πράξης, σύμφωνα με αμερικανική μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο Journal of Social and Personal Relationships.

Η έρευνα της Δρ Ελίζαμπεθ Μπάντιν και των συνεργατών της στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Κλίβελαντ στο Οχάιο κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η επικοινωνιακή άνεση σχετίζεται άμεσα με την σεξουαλική ικανοποίηση. Οι άνθρωποι που νιώθουν άνετα μιλώντας για το σεξ είναι επίσης πιθανότερο να το κάνουν και κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Ωστόσο, η διαφορά αυτή δεν εξηγεί πλήρως γιατί όσοι μιλούν κατά τη διάρκεια του σεξ είναι πιο ευχαριστημένοι με την ερωτική τους ζωή.

Μιλώντας για το σεξ 
Ο τρόπος που οι άνθρωποι συζητούν για τον έρωτα είναι σημαντικό θέμα δημόσιας υγείας, λένε οι επιστήμονες. Εξάλλου, οι άνθρωποι που διστάζουν να ζητήσουν από τον ερωτικό τους σύντροφο να φορέσει προφυλακτικό ενδεχομένως να διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο μόλυνσης από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Η επικοινωνία είναι επίσης το κλειδί της απόλαυσης της ερωτικής ζωής, τονίζει η Δρ Μπάντιν.

Αλλά ελάχιστες είναι οι μελέτες που έχουν εμβαθύνει στο τι είναι αυτό που αποτρέπει τα άτομα να μιλούν για τα θέλω και τα μη, κατά τη διάρκεια του σεξ.

Η ερευνήτρια και οι συνεργάτες της συγκρότησαν δείγμα 207 ατόμων, 88 φοιτητές και 119 μέσω ηλεκτρονικών σελίδων, και τους ζήτησαν να συμπληρώσουν ερωτηματολόγιο για την αντίληψη τους περί σεξουαλικής επικοινωνίας, ικανοποίησης και την ποσότητα της μη λεκτικής και λεκτικής επικοινωνίας που αισθάνονταν ότι έχουν κατά την ερωτική πράξη.

Για παράδειγμα οι συμμετέχοντες ερωτήθηκαν πόσο συμφωνούσαν με τη δήλωση «Αισθάνομαι νευρικότητα όταν σκέφτομαι ότι πρέπει να συζητήσω με τον σύντροφό μου για τις ερωτικές πτυχές της σχέσης μας» και «Αγχώνομαι όταν σκέφτομαι ότι πρέπει να πω στον/στην συντροφό μου τι δε μου αρέσει κατά τη διάρκεια του σεξ».

Οι εθελοντές, με μέση ηλικία τα 29 έτη, απάντησαν και σε ερωτήσεις για την ερωτική τους αυτό-εκτίμηση, όπως πόσο καλοί σύντροφοι αισθάνονταν ότι ήταν και πόση αυτοπεποίθηση είχαν για τις σεξουαλικές τους ικανότητες.

Επικοινωνώντας χωρίς λόγια 
Η επεξεργασία των απαντήσεων έδειξε ότι αντίληψη για την συζήτηση περί σεξ μείωνε την απόλαυση, με το άγχος να σχετίζεται τόσο με την λιγότερη επικοινωνία στο κρεβάτι όσο και με μικρότερη συνολικά ικανοποίηση. Η λιγότερη ερωτική επικοινωνία και η υψηλότερη σεξουαλική αυτοπεποίθηση σχετίστηκαν με περισσότερη επικοινωνία κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης.

«Η συνομιλία κατά τη διάρκεια του σεξ σχετίστηκε γενικά με περισσότερη ερωτική ικανοποίηση. Η μη λεκτική επαφή σχετίστηκε πιο άμεσα με την ικανοποίηση απ’ ότι η λεκτική», επισημαίνει η Δρ Μπάντιν.

«Η σιωπή μπορεί να μοιάζει πιο ασφαλής και λιγότερο απειλητική για τη σχέση, άρα μπορεί να είναι ευκολότερος ένας αναστεναγμός ή μια κίνηση για να επικοινωνήσει το άτομο ότι απολαμβάνει την ερωτική πράξη απ’ το να πει ‘απολαμβάνω αυτό που γίνεται’», συμπληρώνει η ερευνήτρια.

Επόμενος στόχος των επιστημόνων είναι να μελετήσουν ζευγάρια ώστε να έχουν και τις δύο οπτικές γωνίες για την επικοινωνία κατά τη διάρκεια του σεξ ώστε να χαρτογραφήσουν πως ο τρόπος επικοινωνίας στο κρεβάτι επηρεάζει την ερωτική ικανοποίηση. 

health.in.gr




η κριση ανεβαζει την ερωτικη επιθυμια


Πληθαίνουν στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο τα καταστροφολογικά άρθρα περί πτώσης της σεξουαλικής διάθεσης των Ελλήνων ως άμεσης απόρροιας της οικονομικής κρίσης και των ακραιφνών συνθηκών που δυσχεραίνουν την ομαλή εκδήλωση των γενετήσιων ορμών και, ειδικότερα, τη στυτική λειτουργία του ανδρικού πληθυσμού.


Δεν χωρεί αμφιβολία ότι τα προνομιακά πεδία στα οποία ανέκαθεν «αρεσκόταν» να επενδύεται η ψυχο-σεξουαλική ενέργεια - γνωστή και με το όνομα «λίμπιντο» - είναι αφενός η ερωτική συνεύρεση (το αυτονόητο!), αφετέρου η μετωνυμική εκδοχή της: το πεδίο του συσσωρευμένου υλικού πλούτου και της δύναμης που προκύπτει από το χρήμα. Υπάρχουν κι άλλα πεδία που δεν είναι της παρούσης, καθότι περισσότερο θα θόλωναν παρά θα διαλεύκαναν το προς πραγμάτευση θέμα.
Υπήρξαν βέβαια κάποτε και άλλες χρυσές εποχές κατά τις οποίες αυτοί που «πηδούσαν» ασύστολα ήταν οι ενδεείς φιλόσοφοι – εννοείται της ελληνικής αρχαιότητας – οι οποίοι εξακολουθούν να αποτελούν ακόμη και σήμερα λαμπρό παράδειγμα μιας τρανταχτής και αδιαμφισβήτητης αλήθειας: αν δεν διαθέτεις εξουσία δια του υλικού πλούτου, τότε καλό θα ήταν να διαθέτεις πνευματική.
Διότι, όσο επιφανειακές, ιδιοτελείς και αλλεργικές στους φτωχομπινέδες κι αν είναι οι γυναίκες, άλλο τόσο επιρρεπείς αποδεικνύονται στο «παραμύθιασμα», έτοιμες να γοητευτούν από οποιονδήποτε – κυριολεκτικά οποιονδήποτε, που απλά να βλέπεται, αν και ακόμη κι αυτό παίζεται – που είναι έτοιμος να τους χαρίσει ώρες από τη ζωή του, να τις ακούσει, να αγγίξει την ψυχή τους, να τις κάνει να αισθανθούν μοναδικές και με τη συνεχή διαπροσωπική τριβή και το μπλα μπλα μπλα να καταλήξει να «ενδιατρίβει» στον πολυτιμότερο τρυφερό ναό τους.
Πόσοι άνεργοι ή άεργοι έχουν αφυπνίσει τον τράγο μέσα τους, εκμεταλλευόμενοι αυτό το υπέροχο «κενό» στην καθημερινή ροή της ζωής; Πόσοι έχουν για μια στιγμή αποστρέψει το βλέμμα τους από τη σωρό των απλήρωτων λογαριασμών και των τραπεζικών ειδοποιητηρίων, για να το εστιάσουν στα πεινασμένα «μηλαράκια», «αχλαδάκια» και ζουμερά «ροδακινάκια» που περιφέρονται μέσα στα σπίτια τους ή στους δρόμους και να εκλύσουν εκεί το συσσωρευμένο στρες που τους κατατρώγει;
Είναι λάθος να πιστεύεται πως η κρίση αφαιματώνει τα αγγεία των γεννητικών οργάνων της κοινωνίας, καταδικάζοντάς τα τελευταία σε συρρίκνωση. Λίγοι είναι αυτοί που έχουν αντιληφθεί πως έχει γυρίσει ο τροχός και πως γα**ει πλέον και ο φτωχός! Κάτι αδιανόητο κατά τα χρόνια ευημερίας της μητέρας πατρίδος (μητέρα πατρίδα: τι ερμαφρόδιτη οντότητα και αυτή!), της οποίας οι γυναίκες, μαθημένες να κεφαλαιοποιούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη γενετήσια «προίκα» τους, αποζητούσαν ανταλλάγματα για να την εκχωρήσουν βραχυπρόθεσμα. Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Τα εμπόδια έχουν αμβλυνθεί. Οι δρόμοι προς το imperium του έρωτα έχουν πια ανοίξει.
Ετούτο βεβαίως δεν σημαίνει πως κάθε κάφρος που αποπειράται να ρίξει θηλυκό, προτείνοντάς του σουβλάκι απ' όλα με μίλκο καταμεσήμερο στο μοναστηράκι, θα έχει και επιτυχία! Οι κάφροι παραμένουν τέτοιοι κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, καθώς είναι το είδος εκείνο που πλησιάζει εγγύτερα στους σκυφτούς μουγκρίζοντες προγόνους μας.
Δεν έχει γίνει ακόμη αντιληπτό το μέγιστο δώρο που έχει προσφέρει σ' αυτό το λαό η κρίση: παλιότερα για να οδηγήσει κανείς μία γυναίκα, ή το αντίστροφο, στο σπίτι του (ή της) έπρεπε πρώτα να περάσει και να «καταθέσει» τον ιδρώτα του σε εστιατόρια, μπαρ, κλαμπς, κινηματογράφους, ακόμη και ξενοδοχεία κ.ο.κ.
Απεναντίας, το «σπίτι», ο «οίκος», η «εστία» τείνει πλέον να μετουσιωθεί σε νησίδα πολιτικώς ορθής και καλοδεχούμενης οικειότητας μέσα σε μία τρικυμισμένη θάλασσα αλλοτρίωσης και εκμετάλλευσης! Όλα πλέον ξεκινούν και τελειώνουν εκεί που πρέπει. Στα βασικά και ουσιώδη. Στις θυσίες και σπονδές στη μία και μοναδική θεά που αξίζει να τιμά κανείς: την Αφροδίτη.
Ένα πλησίασμα, μία κομψά ευθεία πρόταση, ένα μπουκάλι κρασί, ένα πικ-νικ, ένα πλημμυρισμένο σε μουσικές σπίτι, μέθη, γέλιο, λίγη δόση τόλμης και ιδού το θαύμα της φύσης μέσα στη μεγαλειώδη γήινη απλότητά της!
Πηγή: iefimerida.gr

φανειτε δεκα χρονια νεωτεροι


Τι μας γερνάει στα μάτια των άλλων και τι είναι αυτό που μας δείχνει αρκετά χρόνια πιο νέους; 

Άνδρες και γυναίκες φροντίζουν τον εαυτό τους προσπαθώντας να κρατήσουν τη νεότητα τους ανέγγιχτη. «Εχθρός» ωστόσο στη προσπάθεια αυτή δεν είναι μόνο ο χρόνος αλλά και προβλήματα υγείας αλλά και άλλοι παράγοντες. Υπάρχουν όμως και «σύμμαχοι» που μας βοηθούν όχι μόνο να μη φαινόμαστε ούτε μέρα μεγαλύτεροι αλλά και να μας κόβουν χρόνια. Ανακαλύψτε τους και κατακτήστε τη νεότητα.

Επιστήμονες διεξήγαγαν έρευνα κατά την οποία έβαλαν άντρες και γυναίκες να μαντέψουν την ηλικία περίπου 1500 διδύμων. Τα δίδυμα αδέλφια είχαν διαφορετική οικογενειακή, ψυχολογική, οικονομική κατάσταση αλλά και συνήθειες. Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι υπάρχουν 6 παράγοντες που παίζουν σημαντικό ρόλο στο πως φαινόμαστε στους άλλους. Τι είναι αυτό όμως που μας «κόβει» χρόνια (-) και πόσα και τι είναι αυτό που μας κάνει να μοιάζουμε μεγαλύτεροι σε ηλικία(+);


Συμπέρασμα: Ο γάμος και τα παιδιά, η αποφυγή παρατεταμένης έκθεσης στον ήλιο και το κόψιμο του τσιγάρου μπορούν να μειώσουν σε μια γυναίκα περίπου 3,5 χρόνια από το πρόσωπο της και στους άντρες 3,7 χρόνια, έτσι όπως τουλάχιστον θα φαίνονται στους άλλους. Αν ακόμη καταφέρετε να αποκτήσετε πλούτο και δεν αντιμετωπίσετε κατάθλιψη θα μοιάζετε 11,5 χρόνια νεότερες και 10,2 χρόνια νεότεροι.


τον ξυλοκοπησαν και τον εθαψαν δεμενο πισθαγκωνα

                                   
                                   Διαβάστε το πόρισμα του ιατροδικαστή
Το πόρισμα του ιατροδικαστή που εξέτασε το πτώμα του νεαρού που βρέθηκε θαμμένο σε χαράδρα στην περιοχή της Πηνείας έφερε στο φως τον φρικτό τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε.
Σύμφωνα με τα στοιχεία από την νεκροψία οι δράστες ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 23χρονο και στη συνέχεια τον έθαψαν με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα!
Ο ιατροδικαστής δεν κατέστη εφικτό να εντοπίσει κακώσεις, πλην ορισμένων ευρημάτων στην γνάθο του νεαρού και όπως όλα δείχνουν οι δράστες έθαψαν τον 23χρονο με τα χέρια δεμένα στην πλάτη, προφανώς με τη στάση που βρήκε το θάνατο, αφού όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο νεαρός ήταν δεμένος με τα χέρια και τα πόδια από δύο δένδρα στο σημείο.
Παράλληλα, στο ένα του χέρι βρέθηκαν υπολείμματα από ένα βραχιόλι, ενώ ο ιατροδικαστής έλαβε δείγματα από ιστό, προκειμένου να διενεργηθεί ιστολογική εξέταση, για να διαπιστωθεί εάν ο θάνατος του 23χρονου επήλθε από την χορήγηση κάποιου σκευάσματος.
Το πτώμα του άτυχου 23χρονου Πακιστανού που είχε πέσει θύμα απαγωγής από ομοεθνείς του και το πτώμα του βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση το απόγευμα της Πέμπτης σε δύσβατη χαράδρα στην περιοχή Καλαθά του δήμου Ήλιδας, μετά από υπόδειξη του ενός εκ των έξι δραστών, που έχει συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές.

 


Πηγή: Iefimerida.gr


ανετος βολταριζε με μισο κιλο χασις



Συνελήφθη χθες το βράδυ στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 21χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, εντόπισαν τον 21χρονο να κινείται πεζός στην πόλη της Άρτας και κατά τη διάρκεια ελέγχου, βρήκαν στην κατοχή του ένα δέμα και δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες, με κάνναβη συνολικού βάρους (535,7) γραμμαρίων.
Τα ναρκωτικά καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας που διενεργεί την προανάκριση.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

http://troktiko.eu/

κυκλοφορεί ερωτικο βιντεο με καθηγητρια και 7 μαθητες



Μεταπτυχιακό στο...σεξ αποδείχθηκε ότι είχε μια νεαρή καθηγήτρια νυχτερινού σχολείου σε Ακριτική πόλη της Ελλάδας καθώς κυκλοφόρησε σε ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου ένα «ροζ» βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να κάνει σεξ μέσα στο σχολείο με επτά μαθητές της.
Η απίστευτη ερωτική ιστορία που έχει κάνει τον γύρο της πόλης και του διαδικτύου έχει τραβηχτεί από έναν μαθητή που συμμετείχε στο όργιο από το κινητό του τηλέφωνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες , το σκηνικό, έτσι όπως αποδίδεται μέσα από τα ερασιτεχνικά πλάνα του κινητού τηλεφώνου, είναι ξεκάθαρο. Στα πλάνα διακρίνεται η καθηγήτρια ξαπλωμένη πάνω σε δύο ενωμένα θρανία να απολαμβάνει το μαθητικό ερωτικό γαϊτανάκι.
Δίπλα της, δεξιά και αριστερά, από πάνω και κάτω, βρίσκονται οι ερωτικοί σύντροφοι, όλοι τους μαθητές, που μεταξύ της μιας ερωτικής στάσης και της άλλης χαριεντίζονται σχολιάζοντας τις επιδόσεις των συμμαθητών τους και φυσικά της καθηγήτριας.
Το ερωτικό βίντεο έχει προκαλέσει τεράστιο σάλο και έντονες συζητήσεις στην τοπική κοινωνία της ακριτικής πόλης. Φαίνεται πως οι μαθητές μετά το ερωτικό... πάρτι ξεκίνησαν να διανέμουν, μέσω μηνυμάτων, την ερωτική τους περιπέτεια με την καθηγήτρια.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, κάποιοι ανέβασαν το συγκεκριμένο βίντεο με τις ερωτικές περιπτύξεις κοινοβιακού χαρακτήρα των επτά μαθητών και της καθηγήτριας σε γνωστή ιστοσελίδα με πορνογραφικό υλικό.
Μάλιστα, έχουν κοσμήσει το εν λόγω βιντεάκι με διάφορα «μπιπ», για να καλύψουν επιμελώς τα όποια ονόματα και αν ακούγονται, ενώ έχουν μοντάρει τα πλάνα με ραπ μουσική που συνοδεύει ρυθμικά τις ερωτικές κινήσεις της καθηγήτριας.


Πηγή: Iefimerida.gr


οι ανδρες δεν βλεπουν φιλικα το αλλο φυλο

Η γνωστή ρήση ότι δεν μπορεί να υφίσταται φιλική σχέση ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα, επιβεβαιώνεται τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τον άνδρα.



Νέα μελέτη αναφέρει ότι οι φιλικές σχέσεις που αναπτύσσουν οι άνδρες με τις γυναίκες καθοδηγούνται από την ερωτική έλξη που νιώθουν για εκείνες. Σύμφωνα με τους ερευνητές δεν ισχύει το ίδιο για τις γυναίκες που συνάπτουν φιλικές σχέσεις με άνδρες.
Η μελέτη
Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Ουισκόνσιν ήρθαν σε επαφή με 88 ζεύγη φίλων. Τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα κάθε ζεύγους κλήθηκαν να απαντήσουν ξεχωριστά σε διάφορα ερωτήματα μεταξύ των οποίων ήταν και ο βαθμός της ερωτικής έλξης που ένιωθαν για τον/τη φίλη τους.
Όπως διαπιστώθηκε οι άνδρες ήταν πολύ πιο πιθανό να αισθάνονται ερωτική έλξη για τη φίλη τους σε σχέση με τις γυναίκες οι οποίες στην πλειονότητα των περιπτώσεων δήλωσαν ότι δεν ένιωθαν ερωτικά για τον φίλο τους.
Ενδιαφέρον στοιχείο είναι επίσης ότι οι άνδρες δεν διστάζουν να συνάψουν φιλικές σχέσεις με γυναίκες από τις οποίες έλκονται σεξουαλικά ακόμη και αν εκείνη την περίοδο έχουν σύντροφο. Αντίθετα οι γυναίκες αποδέχονται σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από τους άνδρες την πλατωνική φύση μιας φιλικής σχέσης ανάμεσα στα δύο φύλα.
Επίσης η έρευνα καταρρίπτει έναν ακόμη «μύθο», αυτόν που αναφέρει ότι οι γυναίκες έλκονται από δεσμευμένους άνδρες. Σύμφωνα με τα αποτελέσματά της που δημοσιεύονται στην επιθεώρηση «Social and Personal Relationships» οι δεσμευμένοι άνδρες δεν αποτελούν πόλο έλξης για τις γυναίκες.
http://www.newsbomb.gr/

τα καρτελ της αγορας αποφασισαν να τρωμε το ακριβοτερο κοτοπουλο στην εε



Δεκατέσσερις εταιρίες στην αγορά κοτόπουλου, έχουν επιβάλει καρτέλ εδώ και δυο δεκαετίες, με αποτέλεσμα οι Έλληνες να τρώνε το τέταρτο ακριβότερο κοτόπουλο στην Ευρώπη.
Προκειμένου όμως να λειτουργεί αποτελεσματικά το σύστημα του έλεγχου, φαίνεται ότι οι εταιρίες πιθανόν να συμφωνούσαν και στις ζωοτροφές που χρησιμοποιούσαν.
Οι εκπρόσωποι των εταιριών που εμπορεύονται κρέας από κοτόπουλο και άλλα πτηνοτροφικά είδη, σε συναντήσεις που συμμετείχαν από το 1996 έως το 2010, πραγματεύονταν το πλαφόν που θα βάλουν στις τιμές πώλησης των προϊόντων τους.
Από την έρευνα προκύπτει ότι τον Ιανουάριο του 2006 η τιμή του κοτόπουλου ήταν η 7η ακριβότερη της ΕΕ, τον ίδιο μήνα του 2010, ήταν η τέταρτη ακριβότερη και τον Ιανουάριο του 2012 ήταν η 9η ακριβότερη στην ΕΕ. Τα αίτια που οδήγησαν σε αυτήν την ακρίβεια θα προσπαθήσει να καταπολεμήσει το υπουργείο Ανάπτυξης, δήλωσε ο υφυπουργός Θ. Σκορδάς, ενώ πρόσθεσε ότι στα τέλη Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση προκειμένου να επιβληθούν πρόστιμα στις επιχειρήσεις που είχαν στήσει τα καρτέλ.
http://www.newsbomb.gr/

με 10 εξυπνες κινησεις χαστε τα κιλα των διακοπων

Χωρίς κόπο αλλά... με τρόπο!


Ξεχάστε τις εξαντλητικές δίαιτες και την αίσθηση πείνας από το πρωί που ξυπνάτε μέχρι το βράδυ που κοιμάστε. Εδώ σας έχουμε 10 τρόπους που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος χωρίς καν να το καταλάβετε...
1. Ενισχύστε την πρόσληψη ασβεστίου
Σύμφωνα με έρευνες, η πλούσια σε ασβέστιο διατροφή μετριάζει τη συσσώρευση λίπους σε περιόδους υπερσίτισης και αντίστοιχα επιταχύνει την αποδόμηση λίπους κατά την εφαρμογή υποθερμιδικής δίαιτας. Έτσι, η κατανάλωση προιόντων πλούσιων σε ασβέστιο 3-4 φορές σε καθημερινή βάση θα σας βοηθήσει να κάψετε περίπου 100 θερμίδες περισσότερες την ημέρα.
2. Αποφύγετε το αλκοόλ για ένα μήνα
Τα αλκοολούχα ποτά δεν περιέχουν μόνο περιττές θερμίδες, αλλά επιπλέον μειώνουν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα με αποτέλεσμα να ανοίγουν την όρεξη. Έτσι η αποφυγή ή η μείωσή τους έστω και για ένα μόνο μήνα μπορεί να κάνει τη διαφορά.
3. Μην ξεχνάτε το πρωινό
Σύμφωνα με έρευνες, όσοι παραλείπουν τακτικά το πρωινό τείνουν να καταναλώνουν περισσότερες θερμίδες μέσα στην μέρα από αυτούς που τρώνε το πρωί. Όταν παραλείπουμε γεύματα τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα πέφτουν με αποτέλεσμα να αισθανόμαστε πείνα και έλλειψη ενέργειας και προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας να καταφεύγουμε σε λιπαρές τροφές.
4. Πάνω απ' όλα η κουζίνα
Εκτός του ότι το σπιτικό φαγητό είναι πιο υγιεινό μας βοηθά να ελέγχουμε και τον τρόπο παρασκευής του αλλά και τα υλικά που χρησιμοποιούμε. Επιπλέον, μπορούμε να το κάνουμε όσο ελαφρύ θέλουμε χωρίς να χάνει τη διατροφική του αξία χρησιμοποιώντας light προιόντα ή αποφεύγοντας το τηγάνι.
5. Μέγεθος μερίδας
Σχετικά με το ιδανικό μέγεθος της μερίδας επικρατεί ένας μύθος. Εσείς πολύ απλά προτιμήστε να μειώσετε κατά 15-20% την αρχική σας μερίδα και αμέσως θα δείτε θαύματα στη σιλουέτα σας.
6. Αρχίστε το γεύμα σας με σαλάτα
Σύμφωνα με έρευνες, όταν το μεσημεριανό μας ξεκινά με σαλάτα, τείνουμε να καταναλώνουμε 12% λιγότερες θερμίδες. Προσοχή όμως στις σάλτσες και στα λιπαρά ντρέσινγκ που συνήθως συνοδεύουν τις σαλάτες.
7. Μοιράστε τις θερμίδες
Μην παραλείπετε γεύματα για να μην εξαντλείστε και αναγκάζεστε τελικά να τρώτε το βράδυ πιστεύοντας ότι μπορείτε να πάρετε όλες τις απαραίτητες θερμίδες χωρίς επιπτώσεις. Είναι προτιμότερο να παίρνετε όλα σας τα γεύματα στην ώρα τους έτσι ώστε να καλύπτετε τις ενεργειακές σας ανάγκες και φυσικά πάντα με μέτρο.
8. Προσέξτε τι πίνετε
Μπορείτε να γλιτώσετε μέχρι και 500 θερμίδες μέσα στην μέρα μόνο και μόνο αν ελέγξετε αυτά που πίνετε. Προτιμήστε φυσικούς χυμούς, τσάι, γάλα με χαμηλά λιπαρά και φυσικά νερό και αποφύγετε το αλκοόλ, τον καφέ και τη σοκολάτα.
9. Τέλος το κορεσμένο λίπος
Η υπερκατανάλωση κορεσμένων λιπαρών εκτός του ότι ευθύνεται για πολλές σοβαρές παθήσεις, είναι και η κύρια πηγή θερμίδων για το ανθρώπινο σώμα. Γι' αυτό λοιπόν, αντικαταστήστε την πλούσια σε λιπαρά μαγιονέζα σας με κάποια χαμηλότερη σε λιπαρά, τις πλούσιες σάλτσες και ντρέσινγκ με λαδολέμονο ή βινεγκρέτ, τα γλυκά με αποξηραμένα φρούτα και αμέσως θα δείτε τη διαφορά.
10. Γελάστε μέχρι δακρύων
Έρευνες έχουν δείξει ότι 15 λεπτά γέλιου την ημέρα μας βοηθούν να κάψουμε 10-40 θερμίδες ανάλογα με το βάρος και την ένταση με την οποία γελάμε. Επιπλέον το γέλιο αυξάνει τον καρδιακό ρυθμό και την καύση των θερμίδων μέχρι και 20%. Γελάστε με την ψυχή σας λοιπόν!

http://www.queen.gr/

η ιερα σινδονη του τορινου και η εμμονη του χιτλερ

Η ιστορία της Σινδόνης του Τορίνο καλύπτεται από ένα μυστήριο και έχει κάποιες σκοτεινές πλευρές, τις οποίες έρχεται να φωτίσει ο μοναχός Andrea Cardin του τάγματος του Άγιου Βενέδικτου.


Ο διευθυντής της βιβλιοθήκης της μονής των Βενεδικτίνων, πατέρας Andrea Cardin αποκαλύπτει ότι το ιερό σάβανο με το οποίο τυλίχτηκε το σώμα του Ιησού φυλασσόταν σε ένα μοναστήρι Βενεδικτίνων καθ' όλη τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
Και ο λόγος; Διότι το Βατικανό φοβόταν ότι ο Αδόλφος Χίτλερ ήθελε να το κλέψει. Το ιερό σάβανο μεταφέρθηκε για την ασφάλειά του στη μονή των Βενεδικτίνων στην περιοχή Montevergine στο Avellino, στη νότια πλευρά της περιοχής Campania της Ιταλίας το 1939 και φυλασσόταν εκεί μέχρι το 1946, όποτε μεταφέρθηκε στο Τορίνο.
Όπως υποστηρίζει ο μοναχός, ο βαθύτερος λόγος πίσω από αυτήν την κίνηση ήταν ότι ο Χίτλερ είχε εμμονή με το ιερό σάβανο και ήθελε να είναι η επόμενη κατάκτησή του.
Ο Χίτλερ ήθελε να κλέψει το Ιερό Σάβανο
Τόσο το Βατικανό όσο και η ιταλική βασιλική οικογένεια, που ήταν οι φύλακες και προστάτες του ιερού σαβάνου, είχαν έντονους φόβους ότι ο Γερμανός δικτάτορας που ήταν γνωστός για τα αποκρυφιστικά του ενδιαφέροντα , θα επιχειρούσε να κλέψει το λινό ύφασμα.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ιταλικό περιοδικό, Dive e Donna, ο πατέρας Cardin, είπε: «Το ιερό σάβανο μεταφέρθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στο ιερό της Campania, σύμφωνα με τις ακριβείς οδηγίες της βασιλικής οικογένεια και του Βατικανού.
Η επίσημη απάντηση που δόθηκε για την κίνηση αυτή ήταν ότι αυτό έγινε για λόγους προστασίας του από πιθανή βομβιστική επίθεση στο Τορίνο. Όμως στην πραγματικότητα, μεταφέρθηκε εκεί για να προστατευθεί από το άγρυπνο βλέμμα του Χίτλερ και τις επεκτατικές του διαθέσεις, ο οποίος προφανώς είχε εμμονή με αυτό».
Πώς προστάτεψαν οι μοναχοί τη Σινδόνη
Ο πατέρας Cardin, είπε ότι μετά την είσοδο της Ιταλίας στον πόλεμο με σύμμαχο το Χίτλερ, και μετά την αποβίβαση των γερμανικών δυνάμεων στην Ιταλία, είχε αποκαλυφθεί πια το μυστικό κρησφύγετο στο οποίο φυλασσόταν το ιερό σάβανο.
Το 1943 όταν τα γερμανικά στρατεύματα μπήκαν στην εκκλησία Montevergine ψάχνοντας για αυτό, οι μοναχοί προσποιήθηκαν ότι προσεύχονταν μέσα στο βωμό και ήταν αμαρτία να διακόψουν την προσευχή τους. Αυτό ήταν μία πρόφαση για να κρατήσουν μακριά τα γερμανικά στρατεύματα από το ιερό σάβανο.
Η πτώση της μοναρχίας και η μεταφορά της Σινδόνης
Το σάβανο επέστρεψε στο Τορίνο το 1946 με διαταγή του τελευταίου βασιλιά Umberto II. Η μοναρχία πέφτει το 1946 με δημοψήφισμα των Ιταλών και η ιδιοκτησία της Σινδόνης περνάει στα «χέρια» της Αγίας Έδρας.
Πηγή: pyles.tv

δεν του ζητησα να τον σκοτωσει λεει τωρα η παπαδια


Προφυλακιστέοι κρίθηκαν η 43χρονη παπαδιά και ο 40χρονος εραστής της για την δολοφονία του ιερέα στην Ηλεία.



                 Η παπαδιά μέσω του συνηγόρου υπεράσπισης υποστηρίζει πως είναι αθώα και ρίχνει όλη την ευθύνη στον 41χρονο εραστή της.
Υποστηρίζει πως είχε εξωσυζυγική σχέση με τον συγκατηγορούμενο της για τρεις μήνες αλλά ποτέ δεν του ζήτησε να σκοτώσει τον άνδρα της.
Επίσης, ανέφερε ότι την ημέρα της δολοφονίας είχαν κλείσει ραντεβού με τον φερόμενο ως δράστη ώστε να μιλήσει με τον άνδρα της και όχι για να τον δολοφονήσει.
Ακόμα ο συνήγορος υπεράσπισης της 43χρονης παπαδιάς, Απόστολος Λύτρας, υποστηρίζει πως η πελάτισσα του, είπε ότι ο ιερέας τη ζήλευε παθολογικά.
H παπαδιά περνώντας από τον Ανακριτή για τον Εισαγγελέα,φώναξε στους δημοσιογράφους:"Είμαι αθώα, το μετάνιωσα".
Η μεταφορά των δραστών στον ανακριτή έγινε από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων, διότι στην είσοδο υπήρχαν αρκετοί εξαγριωμένοι πολίτες, που τους περίμεναν.
Μάλιστα όταν κόσμος αντιλήφθηκε ότι οι κατηγορούμενοι φυγαδεύτηκαν προσπάθησε να εισέλθει στο χώρο των δικαστηρίων αλλά η ισχυρή Αστυνομική δύναμη που υπάρχει συγκεντρωμένη απέτρεψε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Ο δικηγόρος του φερόμενου ως δράστη του φονικού, Τάσος Τσατάς, υποστήριξε με δηλώσεις του ότι ο πελάτης του πυροβόλησε με κλειστά μάτια γιατί δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει.
Πάλι σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του δεν πρέπει ο πελάτης του να κατηγορηθεί για το φόνο αφού δεν ήθελε να σκοτώσει τον ιερέα αλλά μόνο να τον φοβίσει.

       http://www.newsbomb.gr/

οταν μιλαει το ποτο



-Τύφλα ήσουν χθες ρε βλάκα!

--Όχι ρεε.
.
-Πας καλά; Αφού όταν σου είπα "σταμάτα μιλάει το ποτό" 

γυρνάς κοιτάς το ποτήρι και του λες "συγγνώμη που σε 

διέκοψα"

Σαββατόβραδο: Gamer (2009)

Στο εγγύς μέλλον, δε θα ζούμε για να παίζουμε, αλλά... θα παίζουμε για να ζούμε! Μια νέα μορφή διασκέδασης θα δημιουργηθεί. Το κοινό παγκοσμίως θα παίζει στο Διαδίκτυο μαζικά παιχνίδια προσομοίωσης με πολλαπλούς παίκτες, πραγματοποιώντας τις πιο κρυφές επιθυμίες και φαντασιώσεις τους εν πλήρει ανωνυμία. 

Όλα αυτά είναι εφικτά από τον ιδιοφυή Κεν Καστλ, τον ιδρυτή της K-SOFT, της πιο ισχυρής τεχνολογικής εταιρείας στον πλανήτη, που δημιουργεί το θανάσιμο παιχνίδι - φαινόμενο “Slayerz”, όπου πλούσιοι παίκτες ελέγχουν θανατοποινίτες σε μια μάχη επιβίωσης. Ο Kable, ο νούμερο 1 παίκτης, έχοντας φυλακιστεί εσφαλμένα, δίνει έναν εντυπωσιακό αγώνα για να ανακτήσει την ελευθερία του, αλλά και να πάρει εκδίκηση από τον εμπνευστή του παιχνιδιού. 

Των Μαρκ Νεβελντάιν, Μπράιαν Τέιλορ
με τους Τζέραρντ Μπάτλερ, Μάικλ Σ. Χολ, Μίλο Βεντιμίλια, Τζον Λεγκουιζάμο, Κίρα Σέτζγουικ. 

Στις 12 Σεπτεμβριου πιθανοτατα η παρουσιαση του iPhone 5

Πρόσκληση προς τους εκπροσώπους του Τύπου έστειλε η Apple για την παρουσίαση του νέου της προϊόντος στις 12 Σεπτεμβρίου στο Σαν Φρανσίσκο.

Όπως μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται ποιο θα είναι το νέο προϊόν ωστόσο η φωτογραφία που τη συνοδεύει παραπέμπει στη νέα έκδοση του iPhone 5 καθώς δείχνει τον αριθμό 12 να ρίχνει τη σκιά του στον αριθμό 5. 


τριζει η κυβερνητικη συνοχη λογω δημοσκοπησεων




 
- Πανικός και φυγόκεντρες τάσεις σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.
- Βενιζέλος κατά Σαμαρά, σε μία προσπάθεια να ανακοπεί η πτώση του ΠΑΣΟΚ
Η δημοσκόπηση της PULSE επιβεβαίωσε την απόλυτη συμπύκνωση του πολιτικού χρόνου, την υφέρπουσα κοινωνική αναταραχή και αντίδραση αλλά και την απόλυτη ανατροπή του πολιτικού σκηνικού, έτσι όπως το γνωρίζαμε.
Είναι βέβαιο ότι ακολουθούν και άλλες δημοσκοπήσεις που θα επιβεβαιώνουν αυτά τα χαρακτηριστικά. Η Νέα Δημοκρατία φαίνεται να αποτελεί τονκύριο και πιο αξιόπιστο εκφραστή των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων, έχει τη λιγότερη φθορά σε σχέση με τοΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ. Ο Α.Σαμαράς έχει επιλέξει να αντιπαρατίθεται μετωπικά με το ΣΥΡΙΖΑ, δημιουργώντας ένα πλαίσιο πόλωσης που συνθλίβει, δημοσκοπικά, το ΠΑΣΟΚ του Ε.Βενιζέλου.
Δεν είναι τυχαία η ευθεία επίθεση που εξαπέλυσε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εναντίον του Πρωθυπουργού, κατηγορώντας τον για έλλειψη συντονισμού της κυβέρνησης ενώ άφησε και αιχμές για μία σειρά χειρισμών. Ο κ.Βενιζέλος, προσπαθεί να ανακόψει την ελεύθερη πτώση του ΠΑΣΟΚ, καθιστώντας διακριτό το ρόλο του και παίρνοντας αποστάσεις από την κυβερνητική πολιτική. Είναι όμως εξαιρετικά αμφίβολο αν θα το πετύχει, τα δεδομένα και οι συγκυρίες είναι εις βάρος του.
Παράλληλα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φοβάται ότι, στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα υπάρξουνδιασπαστικές κινήσεις στο εσωτερικό του Κινήματος και θα ενεργοποιηθούν οι φυγόκεντρες τάσεις που ήδη υπάρχουν.
Σε δεινή θέση έχει περιέλθει και ο Φώτης Κουβέλης που βλέπει τα ποσοστά της ΔΗΜΑΡ να κατακρημνίζονται και να πληρώνει δυσανάλογα μεγάλο κόστος για τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση. Η χθεσινή δημοσκόπησηλειτούργησε ως σήμα κινδύνου ακόμα και για αυτούς που δεν είχαν εκφράσει τις ενστάσεις τους για τα επικείμενα μέτρα και γίνεται ήδη μία κίνηση για να προταθούν ισοδύναμα μέτρα που θα μπορούσαν να άρουν κάποιες περικοπές.
Στο στρατόπεδο της ΔΗΜΑΡ υπάρχει έντονος σκεπτικισμός, οι κ.κ Βουδούρης,Μιχελογιαννάκης καιΝεφελούδης αισθάνονται ότι οι εκτιμήσεις τους έχουν δικαιωθεί και αυτό τους ωθεί να πάρουν ακόμα μεγαλύτερες αποστάσεις από τον Φ.Κουβέλη και να αμφισβητήσουν, πολιτικά, τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ σε μία κυβέρνηση που εφαρμόζει μέτρα οριζόντιων περικοπών με βαρύ πολιτικό κόστος.
Στελέχη του ΠΑΣΟΚκαι της ΔΗΜΑΡεπισημαίνουν ότι η δημοσκοπική τους φθορά έχει επέλθει από τη φημολογία και μόνο των επικείμενων μέτρων και από τις διαρροές που γίνονται για το τι θα περιλαμβάνουν. Όταν ανακοινωθεί, επισήμως, το πακέτο μέτρων των 11,5 δις ευρώ, θεωρούν βέβαιο ότι η φθορά θα δώσει τη θέση της στη δημοσκοπική κατάρρευση.
Αυτό οδηγεί ήδη σε μία συζήτηση για συγχώνευση των δύο κομμάτων και για κοινή εκλογική κάθοδο, προκειμένου να διασφαλιστεί η κοινοβουλευτική τους εκπροσώπηση και να εκφραστούν οι δυνάμεις της σύγχρονης σοσιαλδημοκρατίας.
Με μεγάλη προσοχή παρακολουθεί και το Μέγαρο Μαξίμου τις εξελίξεις στα άλλα δύο κόμματα τηςτρικομματικής κυβέρνησης συνεργασίας. Ο Αντώνης Σαμαράς φοβάται ότι οι δύο κυβερνητικοί εταίροι του θα αντιμετωπίσουν σοβαρότερα προβλήματα στο μέλλον και ενδέχεται να λυγίσουν κάτω από το βάρος των δημοσκοπήσεων, της κοινωνικής πίεσης αλλά και των συγκρούσεων στο εσωτερικό τους.
Ο Πρωθυπουργός θεωρεί ότι η Ν.Δ αποτελεί το μοναδικό ανάχωμα του αστικού πολιτικού κόσμουαπέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ, στις αντιευρωπαϊκές δυνάμεις αλλά και στο ριζοσπαστισμό. Θεωρεί επίσης ότι στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν στελέχη που πιστεύουν στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας αλλά και αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της προσπάθειας που κάνει αυτή η κυβέρνηση. Εξετάζει, σοβαρά, το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει άνοιγμα προς αυτές τις δυνάμεις που θα έχει τα χαρακτηριστικά μιας συνεργασίας μακράς πνοής.
Στο Μαξίμου θεωρούν ότι ο Ε.Βενιζέλος βρίσκεται υπό το κράτος του πανικού και της πίεσης. Πιστεύουν ότιθα αμφισβητηθεί έντονα στο άμεσο μέλλον και ότι το ΠΑΣΟΚ θα κινδυνεύσει με διάσπαση. Το δεδομένο αυτό κάνει ακόμα πιο απρόβλεπτες τις αντιδράσεις του κ.Βενιζέλου που ενδέχεται να δοκιμάσουν ή και να απειλήσουν την κυβερνητική συνοχή.
Στο μοναδικό που ποντάρουν είναι ότι τόσο ο Φώτης Κουβέλης, όσο και ο κ.Ε.Βενιζέλος δεν θέλουν με τίποτα εκλογές και μάλιστα με δική τους υπαιτιότητα. Γνωρίζουν ότι ενδεχόμενη πτώση της κυβέρνησης θα δημιουργήσει συνθήκες ακραίας πόλωσης στις εκλογές και οι μεγάλοι χαμένοι θα είναι οι ίδιοι.

Πηγή:olympia.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger