Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Christine Martin κάνει βουτιές κι εσείς… δροσίζεστε!

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012


Το λευκό μπικίνι που ανεβάζει το θερμόμετρο

Μπορεί να έχουν περάσει 10 μήνες από τότε που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον παρουσιαστή του σόου «Take Me Out» Paddy McGuinness, όμως οι φωτογραφίες της 23χρονης Christine Martin με το λευκό, προκλητικό μπικίνι που κάνουν το γύρο του κόσμου επιτρέπουν σε όλον τον ανδρικό πληθυσμό να… χαρεί τα κάλλη της!


 











http://www.newsbeast.gr

Απειλούνται με αφανισμό οι... δράκοι!

Και το όνομα αυτού Varanus Komodoensis ή πιο απλά "ο δράκος του Κομόντο"! Με μήκος που φτάνει μέχρι και τα τρία μέτρα και βάρος μεταξύ 70 και 90 κιλών, πρόκειται για τη μεγαλύτερη σαύρα του κόσμου και τη μοναδική που επιτίθεται σε ανθρώπους! Είναι σαρκοβόρο είδος και τρέφεται με άλλα ερπετά, άγρια κατσίκια, ελάφια, νεροβούβαλους, ακόμη και από τα μικρά του δικού του είδους!
  Αυτό το σπάνιο ζωντανό που ζει στο σύμπλεγμα νησιών Κομόντο, στο αρχιπέλαγος της Ινδονησίας, αποτελεί πλέον είδος απειλούμενο με εξαφάνιση, αφού υπάρχουν λιγότερα από 5.000 σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου ενός μικρού αριθμού που εκτρέφονται σε ζωολογικούς κήπους.
  Τα νησιά Κομόντο και οι δράκοι τους παρέμεναν άγνωστα, μέχρι και το 1911, όταν μία ομάδα ερευνητών κατάφερε να μεταφέρει το νεκρό κουφάρι ενός δράκου στην Ιάβα. Η παρουσία των δράκων, είχε δημιουργήσει δεκάδες θρύλους για την επικινδυνότητα της περιοχής, αφού οι ναυτικοί των αρχών του προηγούμενου αιώνα, μιλούσαν για σαύρες- τέρατα, οι οποίες κατασπάραζαν τους ανθρώπους που κατάφερναν να πλησιάσουν τις ακτές, ενώ οι ιστορίες τους έκαναν λόγο για τεράστια κύματα που βύθιζαν τα πλοία που πλησίαζαν. 
   Ο δράκος του Κόμοντο, δεν σχετίζεται με τον δεινόσαυρο παρά την εξωτερική του ομοιότητα, αλλά η εξέλιξή του προέρχεται από ένα παράλληλο είδος της Ιουρασικής περιόδου, τα Λεπιδόσαυρα και ανήκει στα σπάνια σπονδυλωτά που είναι ικανά για παρθενογένεση. Για να ωριμάσει ένας δράκος του Κομόντο χρειάζονται τρία με πέντε χρόνια ενώ μπορεί να ζήσει μέχρι και 50 χρόνια.
  Όπως ανακάλυψαν πρόσφατα οι ειδικοί, ο δράκος σκοτώνει τα θύματά του παράγοντας ένα ισχυρό δηλητήριο που προκαλεί ακατάσχετη αιμορραγία. Με τη βοήθεια ενός ιοβόλου αδένα, παρόμοιο με αυτούς που υπάρχουν πάνω από τα δόντια των φιδιών, το ερπετό παράγει δηλητήριο ικανό να προκαλεί απότομη πτώση της αρτηριακής πίεσης και μείωση της πηκτικότητας του αίματος, που οδηγούν τα θύματά του σε αιμορραγία και σοκ.

Ένας εγκαταλειμμένος σταθμός… έργο τέχνης!

Το μετρό στην πόλη της Νέας Υόρκης είναι το πέμπτο πιο πολυσύχναστο σύστημα ταχείας διέλευσης στον κόσμο, προσφέροντας 24ωρη εξυπηρέτηση, 365 μέρες το χρόνο, ενώ διαθέτει 468 σταθμούς.
Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ορισμένοι παλιοί σταθμοί έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας. Ένας τέτοιος σταθμός-φάντασμα είναι και ο περίφημος «City Hall», που έχει να χρησιμοποιηθεί από το 1945.
perierga.gr - Ένας εγκαταλειμμένος σταθμός... έργο τέχνης!
Ο εντυπωσιακός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του αλλά και η ακριβή του διακόσμηση είχαν ως αποτέλεσμα να καταστεί ασύμφορη η επέκτασή του, γεγονός που οδήγησε στην οριστική εγκατάλειψή του.
perierga.gr - Ένας εγκαταλειμμένος σταθμός... έργο τέχνης!
Ωστόσο, η γραμμή παραμένει σε χρήση ως «πέρασμα» μόνο για το τρένο, δίνοντας την ευκαιρία στους επιβάτες να θαυμάσουν ένα πραγματικό έργο τέχνης κάτω από τη Νέα Υόρκη. Επιπλέον, αρκετές φορές ο χώρος λειτουργεί ως γκαλερί τέχνης, όπου λαμβάνουν χώρα διάφορες εικαστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.
perierga.gr - Ένας εγκαταλειμμένος σταθμός... έργο τέχνης!
Άλλωστε, πού αλλού θα μπορούσαν να αναδειχτούν καλύτερα γλυπτά ή σπάνιοι πίνακες ζωγραφικής; Γιατί ανάμεσα στα κρύσταλλα και στα βιτρό, στα ακριβά πλακίδια και στα στιβαρά μέταλλα η δημιουργικότητα του καλλιτέχνη βρίσκει την ιδανική της έκφραση!
perierga.gr - Ένας εγκαταλειμμένος σταθμός... έργο τέχνης!
perierga.gr - Ένας εγκαταλειμμένος σταθμός... έργο τέχνης!
perierga.gr - Ένας εγκαταλειμμένος σταθμός... έργο τέχνης!
perierga.gr - Ένας εγκαταλειμμένος σταθμός... έργο τέχνης!
perierga.gr - Ένας εγκαταλειμμένος σταθμός... έργο τέχνης!
http://perierga.gr

YouTube: Το δημοφιλέστερο video του μήνα!

Με περισσότερες από 30.769.500 προβολές, είναι το δημοφιλέστερο βίντεο του Απριλίου!

Όπως σας είχε ενημερώσει το mediagate.gr, πρόκειται για μια απίστευτη φάρσα που οργάνωσε το τηλεοπτικό κανάλι TNT στο Βέλγιο και η απήχησή του στον YouTube αποτέλεσε τη μεγαλύτερη έκπληξη του μήνα.

Το βίντεο αναρτήθηκε την Τετάρτη 11 Απριλίου και, όπως αναφέρεται στο blog του YouTube, ως την επόμενη μέρα είχε ήδη φτάσει τα 6,6 εκατομμύρια προβολές.

Μόσχα: H πόλη που τα έχει όλα σε υπερθετικό βαθμό!


Η Μόσχα, η πρωτεύουσα της Ρωσίας αποτελεί τόσο το πολιτικό, όσο και το πολιτιστικό και εμπορικό κέντρο της χώρας. Μια πόλη που τα έχει όλα σε υπερθετικό βαθμό: δεν είναι τυχαίο ότι εδώ θα συναντήσετε τους περισσότερους δισεκατομμυριούχους στον κόσμο, θα βρείτε τα πιο ακριβά...
...φλιτζάνια καφέ και σύντομα το πιο κολοσσιαίο κτίριο στον κόσμο...Η αρχαία πόλη αποτελεί έναν παράδεισο για τους λάτρεις της ιστορίας: παγκόσμιας κλάσης μουσεία, όπως αυτό των Καλών Τεχνών, γκαλερί, εκκλησίες με χαρακτηριστικούς τρούλους, νεοκλασικά κτίρια είναι μόνο μερικά από τα πάρα πολλά που έχετε να δείτε. Είναι ταυτόχρονα και μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Πρώην εργοστάσια και ερημικές αποθήκες έχουν μετατραπεί σε ενδιαφέροντα underground clubs.



Η Κόκκινη Πλατεία η πιο κεντρική και πολυσύχναστη πλατεία της Μόσχας. Η περισσότερες περιηγήσεις στη Μόσχα ξεκινούν από εδώ.



Ο περίτεχνος καθεδρικός ναός του Αγίου Βασιλείου (St. Basil ) με τον φωτεινό θόλο αποτελεί το χαρακτηριστικότερο σύμβολο της Μόσχας.








Το Crystal Island θα κατασκευαστεί σύντομα στη Μόσχα (2013). Μόλις 7,5 χλμ από το Κρεμλίνο, με επιφάνεια 2,5 εκατομμύρια τ.μ. και υψηλότερο σημείο στα 450 μέτρα. Έτσι λοιπόν δεν είναι απλώς ένα κτίριο, όσο μια πόλη μέσα στην πόλη, που θα περιλαμβάνει περίπου 30.000 κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία, μουσεία, θέατρα, κινηματογράφους ακόμα και παγοδρόμιο.  Ένα φιλόδοξο οικοδόμημα που αποτελεί πρόκληση, όχι μόνο λόγω των κολοσσιαίων διαστάσεών του, αλλά και λόγω των καιρικών συνθηκών της περιοχής.






Το Ιστορικό Μουσείο στην Κόκκινη Πλατεία.

Το Κρεμλίνο είναι το σύμβολο της πολιτικής εξουσίας της Ρωσίας. Βρίσκεται στην Κόκκινη Πλατεία και μαζί αποτελούν μνημεία της Παγκόσμιας Πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.




Ο καθεδρικός ναός του Σωτήρος Χριστού (Cathedral of Christ the Saviour) βρίσκεται στη βόρεια όχθη του ποταμού Μόσχοβα. Με συνολικό ύψος 105 μέτρα είναι η ψηλότερη ορθόδοξη εκκλησία στον κόσμο.






Το μετρό της Μόσχας, είναι ένα πραγματικό αριστούργημα, μια τεράστια γκαλερί έργων τέχνης.  Κάθε σταθμός είναι διακοσμημένος μοναδικά, με έργα διάσημων Ρώσων καλλιτεχνών. Επιπλέον είναι το μετρό με τη δεύτερη μεγαλύτερη επιβατική κίνηση στον κόσμο (πρώτο είναι το Twin Subway στο Τόκιο).





Το Moscow City είναι ένα σύμπλεγμα από γυάλινα κτίρια που έχουν εξελιχθεί σε επιχειρηματικό κέντρο στη Μόσχα. Όλο και περισσότερες εταιρίες εγκαθιστούν εδώ τα γραφεία τους. Μια βόλτα στην περιοχή επιβάλλεται για να κάνετε τα ψώνια σας, να απολαύσετε τον καφέ και το φαγητό σας. Τα τρεχούμενα νερά, το πράσινο, αλλά και τα πανέμορφα κτίρια θα σας γοητεύσουν.







Το πιο πυκνοκατοικημένο νησί στον κόσμο


Βρίσκεται στην Καραϊβική και σε αυτό ζουν περίπου 1.240 κάτοικοι



Είναι ένα μικρό και απομονωμένο νησί στις ακτές της Κολομβίας και όμως κατέχει ένα σημαντικό «ρεκόρ». Πρόκειται για το πιο πυκνοκατοικημένο νησί στον κόσμο μιας και στα 0.012 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασής του κατοικούν περίπου 1.240 άνθρωποι!

Το Santa Cruz del Islote βρίσκεται στην Καραϊβική και όλη σχεδόν η έκταση του νησιού καλύπτεται από σπίτια. Όπως είναι προφανές, σε μια τόση μικρή έκταση χώροι όπως νεκροταφείο, μέρη αναψυχής και άλλα δεν υπάρχουν. 


Οι κάτοικοι είναι υποχρεωμένοι να μετακινούνται σε άλλα κοντινά νησιά η στην ηπειρωτική χώρα κάτι που κάνουν άλλωστε και τα παιδιά κάθε μέρα για να πάνε σχολείο.

Οι περισσότεροι από τους κατοίκους εργάζονται στο ξενοδοχείο Mucura Island Hotels.

















Top 10 Celebrities hot LEGS - Η λιστα με τα πιο καυτα ποδια του κοσμου

Πόδια γυμνασμένα, πόδια μακρυά, πόδια λεπτά, πόδια ηλιοκαμένα, πόδια γεμάτα, πόδια καλίγραμμα, πόδια ποθητά... μα πάνω απ' όλα πόδια καυτά, διάσημων γυναικών. Απολαύστε μία μοναδική συλλογή, που σίγουρα, όχι μόνο θα δείτε αλλά θα αποθηκεύστε και στον υπολογιστή σας...


 Beyonce


 Charlize Theron




Jessica Alba
  

Andriana Sklenarikova



Cameron Diaz



Marisa Miller



Megan Fox



Adriana Lima

Alessandra Ambrosio

Gigele Bundchen





Google: Τι συμβαίνει όταν πληκτρολογείτε τις λέξεις Zerg Rush;

Zerg Rush... Ένα νέο ''Easter Bunny'', ή κρυμμένο παιχνιδάκι κρύβεται στη μηχανή αναζήτησης της Google...
Αν πραγματοποιήσετε την παραπάνω αναζήτηση, πολλά μικρά όμικρον, κίτρινα και κόκκινα, εμφανίζονται και πέφτουν από το πάνω μέρος της οθόνης και καταστρέφουν ότι βλέπουν από κάτω, ''τρώγοντας'' όλα τα αποτελέσματα της αναζήτησης!

Και στο τέλος όλα αυτά τα μικρά "ο" μαζεύονται και πάλι στο πάνω μέρος της οθόνης σχηματίζοντας δύο G ένα κόκκινο και ένα κίτρινο.

Ο χρήστης μπορεί βέβαια να παίξει και να αποκρούσει τα μικρά όμικρον κάνοντας κλικ πάνω τους...
Οι παίκτες μπορούν να συλλέξουν και πόντους ανάλογα με το πόσο θα καθυστερήσουν την "καταστροφή" της σελίδας και μετά να το μοιραστούν με τους φίλους τους στο Google+.
Ο όρος ''Zerg Rush" προέρχεται από το δημοφιλές παιχνίδι στρατηγικής StarCraft του 1998.

BMW i8 Spyder concept

Υβριδικό μέλλον
To τελευταίο concept της BMW δείχνει το μέλλον της αυτοκίνησης.

Το BMW i8 Spyder διαθέτει ηλεκτροκινητήρα 131hp που κινεί τον μπροστινό άξονα, ενώ ένας βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρου και 223hp θα είναι υπεύθυνος για την κίνηση των πίσω τροχών.

Το όχημα της BMW θα μπορεί να είναι μπροστοκίνητο, πισωκίνητο ή τετρακίνητο, ανάλογα με τις επιλογές του οδηγού και τις οδηγικές συνθήκες.Θα επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ/ώρα σε 5 δευτ. και η τελική του θ’ αγγίζει τα 250 χλμ/ώρα.












Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger