Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ελενα Παπαριζου η απολυτη φαντασιωση καθε αντρα

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ίσως η ομορφότερη γυναίκα της χώρας μας. Βρίσκεται στις καρδιές μας εδώ και πολλά χρόνια, καθώς δεν πρόκειται μόνο για μία ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ αλλά και για έναν πολύ καλό άνθρωπο. Έλενα είναι το Number one μας.












http://sportygossip.com


Η πρωταγωνιστρια του Slumdog Millionaire επιτελους ημιγυμνη [εικονες]


Η Ινδικής καταγωγής Φρίντα Πίντο, αν και παραμένει μια από τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη, δεν έχει σταυρώσει επιτυχία μετά το Slumdog Millionaire. Για αυτό και αποφάσισε να δείξει παραπάνω σάρκα στο νέο τεύχος του Flaunt. Παρότι αυτό δίνει άλλη μια ευκαιρία στους συμπατριώτες της να την κράξουν.
«Κατά την διάρκεια του promotion μιας μεγάλης παραγωγής, κάποιοι Ινδοί δημοσιογράφοι έγραψαν ότι ήμουν εντελώς ντίβα στο set.
Και ότι αυτός ήταν ο λόγος που δεν ήθελα να επιστρέψω στην Ινδία για να παραβρεθώ στην εκεί πρεμιέρα της ταινίας.
Όταν το άκουσα είπα 'Τι είναι αυτά; Αφού είμαι στην γ@μ%μ#νη Αμερική. Πως μπορώ να είμαι σε δυο σημεία ταυτόχρονα;'».
H ουσία είναι ότι η φήμη βγήκε. Και από τότε τα Ινδικά μίντια την ψιλο-κράζουν με κάθε ευκαιρία που βρίσκουν.
Μια από τις οποίες θα είναι και η συγκεκριμένη φωτογράφηση με concept 50s που έκανε για το περιοδικό Flaunt. Η πιο σέξι που έχει κάνει μέχρι τώρα στην καριέρα της.


Εγινε ομοφυλοφιλος υστερα απο εγκεφαλικο


Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο Κρις Μπιρτς υπέστη μια δραματική αλλαγή τόσο στην προσωπικότητα όσο και στον σεξουαλικό του προσανατολισμό.Κοιτάζοντας παλαιότερες φωτογραφίες, ο 27χρονος σήμερα Κρις δυσκολεύεται να αναγνωρίσει τον εαυτό τουπριν από το ατύχημα αλλά και να ταυτιστεί μαζί του.Κατά τη διάρκεια μια προπόνησης ράγκμπι ο Κρις είχε ένα ατύχημα με αποτέλεσμα να διακοπεί η παροχή αίματος στον εγκέφαλό του και να υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο.



Πριν το ατύχημα ο νέος εργαζόταν σε τράπεζα, αγαπούσε πολύ το ράγκμπι, λάτρευε τις μπύρες και ήταν η ψυχή του πάρτυ, όπως αναφέρει το skai.gr

«Όταν άρχισα να συνέρχομαι από το ατύχημα συνειδητοποίησα ότι είχα αλλάξει». Ο Κρις εκμυστηρεύεται ότι κατά την μεταβατική περίοδο συνειδητοποίησης της μεταστροφής της σεξουαλικότητάς του ήταν γεμάτος φόβο. Έπρεπε να μοιραστεί με τους οικείους του τον νέο τρόπο που έβλεπε τον κόσμο.

Η πρώην ερωμένη του Κρις πιστεύει ότι ο ίδιος ίσως ήταν πάντα ομοφυλόφιλος και ότι μέσα από το ατύχημα αυτή η κρυμμένη τάση αναδύθηκε. Ο Κρις από την άλλη πλευρά είναι βέβαιος ότι ο νέος του εαυτός είναι παράγωγο της αλλαγής που υπέστη ο εγκέφαλός του ύστερα από το ατύχημα.



Η Kristen Stewart δεν ειναι καθολου ξενερωτη


Το φετινό φεστιβάλ των Καννών είχε μια απροσδόκητη έκπληξη. Το άλλο πρόσωπο της Bella του Twilight, που βρέθηκε –εξαιτίας του On the Road- πολύ έξω από την ζώνη ασφαλείας της.  Εννοείται πως δεν έχει σταματήσει στιγμή να είναι μια άκρως εκνευριστική 22χρονη δισεκατομμυριούχος (βλέπε 20 εκ. δολάρια για το Breaking Dawn) που το μόνο που την νοιάζει είναι να είναι ‘αληθινή’ και να υπηρετεί την ‘τέχνη’ της. Αλλά σε αυτό ακριβώς είναι που ποντάρουμε.


Βάλε στον εαυτό σου στην θέση της. Είσαι 22 χρονών, φουλ ερωτευμένη, με 40 εκ. δολάρια ζεστά στην τσέπη από τα δυο τελευταία Breaking Dawn και άλλα τόσα να σου έρχονται από το Χιονάτη και ο Κυνηγός, το οποίο τα στούντιο έχουν προϋπολογίσει ως τριλογία.
Θα δεχόσουν ποτέ να πάρεις μόλις 200.000 δολάρια για να γδυθείς, έστω και σε μια ταινία τόσο αρχετυπική όσο η κινηματογραφική μεταφορά του On the Road;


Και όχι μόνο να γδυθείς, αλλά να κάνεις τριολέ, μπάφο, ακροβατικά και άλλες ομορφιές υποδυόμενη την 16χρονη σύζυγο του Dean Moriarty;


Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι κάθε συντηρητική soccer μανούλα στην Αμερική θα αρχίσει να τραβάει ταυτόχρονα τα extensions, τα μπότοξ και τις σιλικόνες της φοβούμενη ότι το ‘αγγελούδι’ της θα κάνει ακριβώς τα ίδια. Με τον ταχυδρόμο, τον Μεξικάνο κηπουρό, το τεκνό που καθαρίζει την πισίνα. Η’ και τους τρεις ταυτόχρονα.
Όπως είναι φανερό, αυτή η απόφαση της Kristen δεν είναι επαγγελματική, αρά καθαρά καλλιτεχνική. Πάντα στα πλαίσια της προσπάθειάς της να πείσει πως δεν είναι απλά μια ανακυκλώσιμη teen star, αλλά μια σοβαρή ηθοποιός που ξέρει πώς να ρισκάρει. 


Η αλήθεια είναι ότι ο ρόλος στο On the Road της πάει. Και θα στην έλεγα μέχρι και σέξι, αν ταυτόχρονα δεν επέμενε να δίνει ξενέρωτες συνεντεύξεις με ξενέρωτες απαντήσεις όπως‘Αισθάνθηκα πολύ ασφαλής. Μιλάγαμε συνέχεια με τον σκηνοθέτη και το θέμα δεν ήταν ποτέ για το αν θα έβγαζα τα ρούχα μου ή όχι’


 ? ’Ήθελα να κάνω την σκηνή. Μου αρέσει να τρομοκρατώ τον εαυτό μου, να φτάνω όσο πιο κοντά σε μια εμπειρία είναι δυνατόν’.


Ίσως απλά να έχουν δίκαιο οι ψυχολόγοι που βγαίνουν και δηλώνουν –κρίνοντας από τα δημόσια μπαλαμουτιάσματά τους- ότι οι Pattinson και Stewart κάνουν πάρα πολύ καλό σεξ μεταξύ τους.
Ίσως το στριπτίζ που έκανε, δυο χρόνια πριν, στον James Gandolfini στο Welcome to the Rileys -εκεί που έμοιαζε παραπάνω white trash πόρνη του δεκάευρου από ότι απαιτούσε ο ρόλος-να ήταν απλά μια άτυχη στιγμή.



Κοντός ψαλμός αλληλούια, που λέει και η μάνα μου, αφού και ο επόμενος ρόλος της Kristen έχει την πρόθεση να μας πετάξει τα μάτια έξω.


Συγκεκριμένα στο στο Cali, μια βρώμικη περιπέτεια δράσης που διαδραματίζεται στο Λος Άντζελες, το κορίτσι μας πρώτα γυρίζει ένα ψεύτικο snuff film (σ.σ. το είδος πορνό που καταλήγει με την πρωταγωνίστρια νεκρή) και τσεπώνει τα φράγκα.
Και μετά αναγκάζεται να γυρίσει πίσω –χρόνια μετά –για να σώσει την αδελφή της από πρεζέμπορους, αυτοκτονικούς πορνοσταρ και ένα ψυχωτικό cowboy.

O Michael  Diliberti, σκηνοθέτης και παραγωγός του Cali, τρίβει τα χέρια του που του έκατσε από πουθενά ένα τέτοιο λαχείο. Και φυσικά δηλώνει ‘Η Kristen έχει αποδείξει την αξία της στο box office. Ο ρόλος της στο Cali είναι πιο σέξι και πιο ακραίος από ότι έχει κάνει μέχρι τώρα. Χωρίς αμφιβολία θα αλλάξει τον τρόπο που την αντιμετωπίζει το κοινό’.


Με άλλα λόγια, μόλις βρήκαμε την απάντηση στο ερώτημα του προλόγου.
Όταν η πρώτη σου σκηνή σεξ απαιτεί να αυνανίσεις γυμνή συμπρωταγωνιστές σου, η επόμενη απαιτεί να γυρίσεις χαρντκορ πορνό.
 

ΠΗΓΗ: oneman.gr


Tα δεκα πιο παραξενα πραγματα που ξεχαστηκαν σε ταξι


Το να ξεχαστεί μια τσάντα ή ένα κινητό τηλέφωνο μέσα σε ένα ταξί είναι λογικό.



Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που ξέχασαν οι πελάτες που προκαλούν αίσθηση. 



Κάποια από αυτά είναι: 


Στο Λίσμορ της Αυστραλίας κάποιος ξέχασε μια επίπεδη τηλεόραση

Στο Λονδίνο κάποιος ξέχασε μέσα σε ταξί ένα ταριχευμένο γάιδαρο
Επίσης στο Λονδίνο, βρέθηκε μέσα σε ταξί ταριχευμένη μαϊμού (κάτι έχουν εκεί με τα ταριχευμένα ζώα)
Στο Παρίσι μια γυναίκα άφησε μέσα στο ταξί όλα της τα ρούχα (και τα εσώρουχα)
Στο Λονδίνο βρέθηκε μέσα σε ταξί ξεχασμένος ένας… ζωντανός βόας
Στο Άμστερνταμ ένας ταξιτζής βρήκε στο πίσω κάθισμα μια σακούλα με σκουπίδια δεμένη με άλλη μια που είχε μέσα 4.000 ευρώ
Στο Λονδίνο, ένα ζευγάρι μεθυσμένων μπήκε στο ταξί, αλλά κατέβηκε μόνο ο άντρας. Ο ταξιτζής κατάλαβε μετά από αρκετή ώρα, ότι η γυναίκα κοιμόταν στο πίσω κάθισμα
Στο Παρίσι κάποιος ξέχασε μια χύτρα ταχύτητος, με έτοιμο φαγητό μέσα
Στο Λονδίνο βρέθηκε μέσα σε ταξί ένα σακί με τσιμέντο
Στο Άμστερνταμ ο ταξιτζής βρήκε ξεχασμένο ένα πρόσθετο πόδι



http://www.newsbomb.gr

Ζευγος γιατρων κακοποιησε σεξουαλικα την Μαρια Μενουνος


Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια εδώ και χρόνια δεν μπαίνει ποτέ σε γραφείο γιατρού αν δεν είναι μαζί της ο μόνιμος σύντροφός της. Λογικό, με βάση τις πικρές -κατά την ίδια- εμπειρίες που έχει.
Καλεσμένη του μέγα ραδιοφωνικού προβοκάτορα Χάουαρντ Στερν βρέθηκε χθες η γνωστή παρουσιάστρια. Εκεί που κατέληξε να αποκαλύπτει πράγματα που πολύ θα προτιμούσε να κρατήσει κρυφά.
Όπως την εμπειρία που είχε όταν ήταν νεότερη, με τον γιατρό να της ζητάει να γδυθεί μπροστά του (και να φορέσει την νοσοκομειακή ρόμπα) και στην συνέχεια να της αγγίζει τα γενετικά όργανα. Ενώ ο λόγος που είχε πάει να τον δει ήταν ένα απλά πρόβλημα με τον λαιμό της.
Όπως είπε χαρακτηριστικά «Ήμουν πολύ νεότερη. Και ένοιωσα πάρα πολύ άβολα. Ο Κέβιν (σ.σ. Αντεργκάρο, μάνατζερ και συντροφός της) ήταν στην αίθουσα αναμονής. Οπότε άρχισα να ουρλιάζω. Δεν ήξερα τι άλλο να κάνω».
Σύμφωνα μάλιστα με την 34χρονη διαγωνιζόμενη του Dancing with the Stars, αυτή δεν ήταν πρώτη φορά που την έχει αγγίξει απρεπώς γιατρός.Έχει προηγηθεί μια γυναικολόγος που άρχισε να χαιδεύει το σκουλαρίκι που είχε στον αφαλό της, μερικά δευτερόλεπτα αφού είχε σχολιάσει πόσο «καυτό» το βρίσκει.
Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ότι πλέον ο -έτσι και αλλιώς- πανταχού παρών μάνατζερ μπαίνει μαζί της στα γραφεία γιατρών και τα εξεταστήρια.

http://www.iefimerida.gr

Βραβεια Pulitzer: Η φωτογραφια του 2012


Τρόμος. Απόγνωση. Σοκ. Μία φωτογραφία, χίλια ερωτήματα… 6 Δεκεμβρίου 2011. Ένας καμικάζι αυτοκτονίας σκορπά το θάνατο στην περιοχή Abul Fazel Shrine της Καμπούλ. Πάνω από εβδομήντα άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους, δεκάδες τραυματίζονται.Η 12χρονη Tarana Akbari στέκεται στη μέση του δρόμου, κλαίγοντας και φωνάζοντας. Παντού γύρω της, νεκροί και τραυματισμένοι. Ανάμεσά τους κι ο 7χρονος αδερφός της…

http://www.alexiptoto.com



Το ποταμι εγινε πρασινο και …φωσφοριζει!

Ο ποταμός Goldstream, που διασχίζει την πόλη Langford του Καναδά, απέκτησε ξαφνικά ένα έντονο φωσφορίζον πράσινο χρώμα στις 30 Δεκεμβρίου του 2010. Οι περαστικοί δεν ήξεραν αν πρέπει να πιστέψουν στα μάτια τους βλέποντας το χρώμα του ποταμού.


Φυσικά ένα τέτοιο χρώμα δεν είναι φυσιολογικό και σύμφωνα με τις αρχές, προκλήθηκε από την προσθήκη φθορεϊσίνης, μιας συνθετικής οργανικής ένωσης που χρησιμοποιείται συχνά ως χρωστική ουσία ή σαν ιχνηθέτης φθορισμού κατά τον έλεγχο των συστημάτων ύδρευσης. Η αστυνομία αποδίδει το γεγονός σε φάρσα. Αν και δεν έχουν ανακαλύψει τον ένοχο θεωρούν ότι είναι μια από τις καθιερωμένες φάρσες των σχολικών διακοπών. (Ιδιαίτερα εντυπωσιακή να συμληρώσουμε εμείς!)

Η ουσία δεν επηρέασε αρνητικά τους πληθυσμούς των ψαριών και σύμφωνα με την εφημερίδα Montreal Gazette, το ποτάμι επανήλθε στο κανονικό χρώμα του μέσα σε μια ώρα. Γενικά είναι μία μη τοξική και καθόλου επικύνδινη ουσία.


Perierga.gr - Φωσφοριζέ πράσινο ποτάμι
Perierga.gr - Φωσφοριζέ πράσινο ποτάμι
Perierga.gr - Φωσφοριζέ πράσινο ποτάμι
Perierga.gr - Φωσφοριζέ πράσινο ποτάμι

Οι Ινδες λευκαινουν τα... γεννητικα τους οργανα


Αυτή τη στιγμή στην Ινδία, οι εταιρίες καλλυντικών τρίβουν τα χέρια τους. Προϊόντα που βοηθούν στο να γίνουν λευκότερα τα γυναικεία γεννητικά όργανα, κάνουν θραύση ανάμεσα στις Ινδές γυναίκες. Και φυσικά δεν είναι μόνο τα προϊόντα λεύκανσης για τη συγκεκριμένη περιοχή, αλλά γενικά τα προϊόντα, αυτού του είδους. Οι Ινδές με πάθος επιθυμούν να λευκάνουν το πρόσωπο τους, και το δέρμα τους.   

Η υστερία της λεύκανσης όμως γίνεται μαζική, εξαιτίας και των διαφημίσεων που κυριολεκτικά ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια στην Ινδική τηλεόραση. Όλες κάνουν λόγο για το πως οι Ινδές θα γίνουν ελκυστικότερες για τους άνδρες, εάν λευκάνουν τα γεννητικά τους όργανα. Οι εταιρίες μάλιστα πληρώνουν αδρά τους ηθοποιούς του Μπόλιγοντ για να συμμετέχουν σε αυτές.
Το βίντεο που θα δείτε είναι μια από αυτές τις διαφημίσεις, η οποία μάλιστα ξεσήκωσε και θύελλα διαμαρτυριών ακριβώς επειδή ήταν η πρώτη του είδους της.
Ένα ζευγάρι νεαρών Ινδών, κάθεται στο σαλόνι του σπιτιού τους. Ο άνδρας είναι απορροφημένος με την εφημερίδα του και δεν δίνει καμία σημασία στη γυναίκα που κυριολεκτικά κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και προσπαθεί να σκεφτεί τι θα κάνει για να του κεντρίσει την προσοχή. Τελικά αποφασίζει να πάει στο μπάνιο και να χρησιμοποιήσει το προϊόν λεύκανσης. Να κάνει τα γεννητικά της όργανα πιο λευκά.
Φυσικά και το πετυχαίνει και μάλιστα καταφέρνει να τραβήξει και την προσοχή του συντρόφου της...

Η Τζενιφερ Ανιστον χρησιμοποιει βαζελινη καθε βραδυ



Την ίδια ώρα που η Ντέμι Μουρ ξοδεύει 500.000 δολάρια το χρόνο σε βδέλλες, κρέμες των 1.000 ευρώ και λοιπές κούρες ομορφιάς, η 43χρονη Τζένιφερ Άνιστον διατηρεί την τέλεια επιδερμίδα της με τον πιο απλό, φθηνό και πατροπαράδοτο τρόπο.
Ένα κουτάκι βαζελίνη δεν λείπει, όπως αποκάλυψε, ποτέ από το κομοδίνο της Ελληνοαμερικανίδας σταρ καθώς βάζει πάντα λίγη -συγκεκριμένα 1/4 κουταλάκι του γλυκού- κάτω από τα μάτια της πριν κοιμηθεί.
Η βαζελίνη αποτελεί το τελικό μέρος μιας νυχτερινής θεραπείας ομορφιάς που περιλαμβάνει ένα δεκάλεπτο όπου βάζει το πρόσωπό της στον ατμό για να ανοίξουν οι πόροι, άπλωμα ενός απαλού καθαριστικού και τόνερ, μιας λοσιόν ενυδάτωσης Cetaphil, ένα μίνι δεκάλεπτο μασάζ για να σφίξουν οι μυς και στην συνέχεια χρήση μιας μικρής ποσότητας Ultra R4 Restorative Cream, καθώς και μια κρέμας που περιέχει βιταμίνη Α την οποία αφήνει επί ένα δεκάλεπτο.
Ταυτόχρονα, όσο δηλαδή περιμένει να τελειώσει το δεκάλεπτο, η Τζένιφερ απλώνει στα γόνατα και τα καλάμια της καπσούλες με βιταμίνη Ε.
Ακούγεται πολύ δουλεία αλλά, σύμφωνα με το περιοδικό Now, η Άνιστον «Δε μπορεί καθόλου την ιδέα πλαστικών επεμβάσεων γιατί δεν θέλει να φαίνεται τεντωμένη».

http://www.iefimerida.gr

Ο φανταστικος κοσμος των μυρμηγκιων


Ο καλλιτέχνης Andrey Pavlov δημιουργεί παρέα με μια ομάδα μυρμηγκιών.


Ο φωτογράφος δεν χρησιμοποίησε ψηφιακά εφέ για να φωτογραφίσει τα μυρμηγκάκια, παρά μόνο ειδικούς φακούς για.....





 τα απαραίτητα κοντινά πλάνα, ενώ έπειτα επεξεργάστηκε τις φωτογραφίες.








Τα μυρμήγκια ράβουν ένα κουμπί, κουβαλούν την τροφή τους , ετοιμάζουν μια κρεμάλα και κάνουν άρση βαρών(φωτ)! Δείτε τα!















www.real.gr

Wanderlust







Η Linda (Jennifer Aniston) και ο George (Paul Rudd) είναι ένα σύγχρονο ζευγάρι που μένει στο Μανχάταν μέχρι που ο George ξαφνικά χάνει τη δουλειά του. Αναγκάζονται τότε να εγκαταλείψουν τη Νέα Υόρκη και να μετακομίσουν στη Ατλάντα όπου ο αδελφός του George του προσφέρει μια δουλειά. Όμως ο αδελφός είναι ένας εκνευριστικός τύπος που δεν μπορούν να συμβιώσουν μαζί του και η τύχη τους οδηγεί στο Elysium μια ειδυλλιακή κοινότητα που απαρτίζεται από ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τη ζωή με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Κάτι σαν σύγχρονοι χίππυς δεν ενδιαφέρονται για χρήματα, ούτε για καριέρες γιατί όλα αυτά απλά δεν αγοράζουν την ευτυχία. Θα γίνει όμως το Elysium η νέα αρχή για τον George και την Linda ή θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από όσα θα λύσει? 


Είδος ταινίας: Comedy

Βαθμολογία: 6.1/10
Σκηνοθεσία: David Wain
Σενάριο: David Wain, Ken Marino
Ηθοποιοί: Paul Rudd, Jennifer Aniston, Justin Theroux, Alan Alda
Πρεμιέρα (US): 24/02/12
Χώρα παραγωγής: USA
IMDB RATING:6.0/10
ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ:Ελληνικά(ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ)
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:Remedy & agapaki
ΠΗΓΗ:www.subs4free.com

Αφησε πουρμπουαρ 22.230 ευρω!


Ένας επιχειρηματίας «πέταξε» συνολικά μέσα σε ένα βράδυ σε νυχτερινό κέντρο του Λίβερπουλ 244.600 ευρώ, αφού αγόρασε ένα μπουκάλι από την πιο ακριβή σαμπάνια του κόσμου, η οποία κοστίζει ούτε λίγο, ούτε πολύ....150.000 ευρώ! Τα υπόλοιπα ήταν κερασμένα ποτά στην 10μελή παρέα του που διασκέδαζε στο club!Ο… «φτωχός» επιχειρηματίας παρήγγειλε ένα μπουκάλι Armand de Brignac Midas 30 λίτρων! Δύο σερβιτόροι κουβάλησαν στο τραπέζι του το τεραστίων διαστάσεων μπουκάλι στο νυχτερινό κέντρο PlayGround.







Και φυσικά επειδή δεν τους έφταναν τα 30 λίτρα της πιο ακριβής σαμπάνιας, παρήγγειλε ακόμη 40 μπουκάλια σαμπάνια Ace of Spade, και βότκα Grey Goose αξίας 4.800 ευρώ, την οποία προσέφερε σε όσες γυναίκες βρίσκονταν στο μαγαζί!

Ο λογαριασμός του για τα ποτά τελικά έφτασε τα 222.370 ευρώ ενώ ο γενναιόδωρος πελάτης, άφησε πουρμπουάρ 22.230 ευρώ στους υπαλλήλους του νυχτερινού κέντρου.

mplevatraxos

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger