Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Μαριαντα Πιεριδη κυλιεται στα πατωματα και δειχνει τους απιθανους κοιλιακους της [φωτο]

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012


Μπορεί η πρεμιέρα του 3ου κύκλου του Dancing with the stars να μεταφέρθηκε για την επόμενη Κυριακή, ωστόσο οι διαγωνιζόμενοι συνεχίζουν πυρετωδώς τις πρόβες, ώστε να είναι έτοιμοι για τον πρώτο τους χορό στο σόου.
Μεταξύ αυτών που θα λάβουν μέρος στο Dancing είναι και η Μαριάντα Πιερίδη, η οποία ανέβασε το Σάββατο μια φωτογραφία το λογαριασμό της στο twitter, από την οποία συμπεραίνει κανείς ότι η τραγουδίστρια τα δίνει όλα και είναι πανέτοιμη να κλέψει τις εντυπώσεις με τις χορευτικές της επιδόσεις αλλά και το καλλίγραμμο σώμα της.



Τα τραγουδια που σωζουν ζωες


Οι Γερμανοί νοσηλευτές και τραυματιοφορείς έχουν βρει μια πρωτότυπη βοήθεια να κρατούν σταθερό ρυθμό όταν επαναφέρουν με καρδιακές μαλάξεις έναν άνθρωπο που έχει χάσει τις αισθήσεις του: το τραγούδι.



Τα πιο κατάλληλα τραγούδια για αυτή τη δουλειά είναι το Stayin' Alive των Bee Gees, το Dancing Queen των Abba ή το Like a Prayer της Μαντόνα, σύμφωνα με τους τραυματιοφορείς της Κολωνίας.
«Έχει να κάνει με τον σωστό ρυθμό όταν βρίσκεται υπό πίεση και αν σιγοτραγουδάς ένα σκοπό βοηθάει», δήλωσε ο καθηγητής Μπερντ Μπέτινγκερ.
Τα τρία τραγούδια που ανέφερε έχουν 100 ως 120 χτύπους το λεπτό και σύμφωνα με τον καθηγητή ο οποίος επισημαίνει πως αυτός η συχνότητα προκαλεί την καλύτερη ροή αίματος.
Ανεξάρτητα από το τραγούδι που σιγομουρμουρίζει ένας νοσοκόμος ή διασώστης θα πρέπει να έχει αυτόν τον ρυθμό για να φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα και φυσικά, όπως υπογραμμίζει ο Μπέτινγκερ, η πίεση στο στέρνο πρέπει να είναι αρκετά δυνατή.

Τα καυτα φιλια της Λοτσαρη μεσα στο σινεμα με τον αγαπημενο της ποδοσφαιριστη!!!

Είναι ερωτευμένη και δεν μπορεί να το κρύψει. Παρότι είχε πει ότι ήθελε να κρατάει χαμηλούς τόνους και να μην δίνει αφορμές για σχόλια εντούτοις ο έρωτας την παρασύρει. Εντάξει λογικό μου φαίνεται, δε μπορεί να το έχει το πιτσιρίκι συνεχώς κλεισμένο στο σπίτι. Αναφέρομαι στη Νίνα Λοτσάρη και τον αγαπημένο της Σπύρο Μπράτο. Η εντυπωσιακή καλλιτέχνιδα και ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο ODEON Starcity στη Συγγρού. Το ζευγάρι παρακολούθησε τον James Bond στις 23.00 –γιατί το ρεπορτάζ μας είναι πλήρες- μαζί με την παρέα του. Βέβαια έχαναν και μερικά λεπτά από τη ταινία γιατί αντάλλαζαν φιλιά συνεχώς! Καψούρα λέμε!!!

http://blogs.gossip-tv.gr

Δειτε την εικονα με τους πολιτικους που σαρωνει το facebook!

























Αν είχε μουσική υπόκρουση σίγουρα θα ήτανε το τραγούδι του Μαργαρίτη "στο κελί 33".







Το αποκαλυπτικο ατυχημα της Ελενης Μενεγακη και τα σχολια του σκηνοθετη της! [βιντεο]


Η Ελένη Μενεγάκη είχε σήμερα καλεσμένη την Κέλλυ Κελεκίδου, που τραγούδησε το καινούργιο της τραγούδι. Η Ελένη υποδέχτηκε την καλή της φίλη και περίμενε να στήσουν οι συνεργάτες της τους καναπέδες για να κάτσουν...

Την ώρα που έκατσε είχε ένα ατυχηματάκι, το φόρεμα ήταν λίγο αποκαλυπτικό...

"Να το φτιάξω και το φόρεμα! Είδες σε μένα κάτι, που είναι μακρύ το φόρεμα και δεν είδες στην Κέλλυ, που είναι κοντό;"



http://www.aniwthoi.net

Το φαινομενο της διαδικτυακης βιας


Μέσα σε λιγότερο από 20 χρόνια το διαδίκτυο από ένα μέσο μεταφοράς πληροφοριών μεταξύ επιστημόνων και μυστικών υπηρεσιών μεταμορφώθηκε σε ένα από τα πιο λαϊκά και πολυχρησιμοποιημένα μέσα επικοινωνίας. Οι αλλαγές που έφερε στον τρόπο ζωής μας πολλές και διάφορες. Κατάφερε να παρεισφρήσει και να αλλάξει τα δεδομένα στον τρόπο οργάνωσης της εργασίας μας, την επικοινωνία με γνωστούς και φίλους, την διασκέδαση και, φυσικά, την ενημέρωση. Όπως συμβαίνει και με κάθε άλλη αλλαγή στο ανθρώπινο περιβάλλον και ιδιαίτερα στον τρόπο επικοινωνίας (π.χ. ανακάλυψη τυπογραφίας, τηλέγραφος, τηλέφωνο κτλ), έτσι και εδώ η συμπεριφορά μας δεν έμεινε ανεπηρέαστη. Όπως ήταν φυσικό το διαδίκτυο έγινε μια νέα δίοδος διοχέτευσης των συναισθημάτων και των σκέψεών μας.
Μία από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις μεταφοράς μοτίβων ανθρώπινης συμπεριφοράς στο διαδίκτυο είναι και η βία. Στην αγγλική βιβλιογραφία μάλιστα το φαινόμενο της διαδικτυακής βίας έχει και όνομα: cyberbullying. Ένας γενικός ορισμός που θα μπορούσαμε να δώσουμε στο φαινόμενο αυτό, ώστε να το διαχωρίσουμε από τις περιπτώσεις ψυχολογικής, λεκτικής και σωματικής βίας εκτός διαδικτύου (bullying) είναι πως πρόκειται για μια επιθετική και συνειδητή ομαδική ή ατομική πράξη μέσω της χρήσης του διαδικτύου και άλλων ηλεκτρονικών μέσων, η οποία στρέφεται εναντίον ενός ατόμου το οποίο είναι δύσκολο να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Παραδείγματα τέτοιας συμπεριφοράς είναι η αποστολή απειλητικών ή χλευαστικών e-mails, τα flames, η παρενόχληση μέσω IM, η δημοσίευση προσωπικών στοιχείων και φωτογραφιών χωρίς την συγκατάθεσή μας κ.α.

Αν και οι περισσότερες περιπτώσεις βίαιης παρενόχλησης εκτός διαδικτύου αφορούν κυρίως παιδιά σχολικής και εφηβικής ηλικίας[1] , η διαδικτυακή παρενόχληση είναι ένα φαινόμενο που αγγίζει τόσο τους νεαρούς, όσο και τους ενήλικες, καθώς θύτες και θύματα μπορούν να βρεθούν και στις δύο ηλικιακές ομάδες (αν και η αλήθεια είναι πως το φαινόμενο αυτό παρουσιάζεται πιο έντονο στις νεαρότερες ηλικίες).

Αν και το φαινόμενο του cyberbullying δεν έχει ερευνηθεί επαρκώς -ιδιαίτερα στην Ελλάδα- μπορούμε να πούμε με σχετική σιγουριά πως σίγουρα θα παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις στο μέλλον, καθώς οι νέες γενιές άρχισαν ήδη να μεγαλώνουν μέσα σε έναν κόσμο όπου το διαδίκτυο και η διαδραστική επικοινωνία κυριαρχούν. Αυτό, κατά την άποψή μου, θα οδηγήσει σε σταδιακή μερική αντικατάσταση του “παραδοσιακού” bullying με το cyberbullying.

Αν και ακόμη είναι νωρίς να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για τις μακροχρόνιες συνέπειες της διαδικτυακής βίας, υπάρχουν ήδη κάποιες έρευνες για την συσχέτιση μεταξύ cyberbullying και ανάπτυξης ψυχικών διαταραχών. Μόλις πρόσφατα Φινλανδοί επιστήμονες έκαναν έρευνα σε ένα δείγμα 7000 νεαρών Φινλανδών και βρήκαν πως ένα ποσοστό της τάξεως του 4,8% ήταν μόνο θύματα διαδικτυακής βίας (64% κορίτσια), ένα 7,8% ήταν μόνο θύτες (62% αγόρια), ενώ ένα 5,4% ήταν και θύτες και θύματα (55% αγόρια)[2] . Ένα στα τέσσερα παιδιά που χαρακτηρίστηκαν ως θύματα διαδικτυακής βίας, ανέφεραν έντονο άγχος, φόβο και ανασφάλεια, κάτι που τα κάνει ιδιαίτερα ευάλωτα για την ανάπτυξη συναισθηματικής διαταραχής στο μέλλον.

Από τα πιο ενδιαφέροντα αποτελέσματα της έρευνας αυτής όμως ήταν οι συσχετίσεις που βρήκαν οι ερευνητές μεταξύ της ιδιότητας του θύτη και του θύματος και της ανάπτυξης ψυχοσωματικών, συναισθηματικών και γνωστικών συμπτωμάτων. Οι θύτες βρέθηκαν να έχουν προβλήματα με την οργάνωση και διευθέτηση εργασιών, και παρουσίαζαν συμπτώματα γενικότερης αντικοινωνικής συμπεριφοράς. Από την άλλη πλευρά, τα θύματα σχετίστηκαν θετικά με ανάπτυξη συναισθηματικών προβλημάτων, ανασφάλεια και έντονα σωματικά συμπτώματα (πονοκέφαλος, πόνος στο στομάχι, προβλήματα ύπνου).

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε πως μπορεί να επηρεαστεί η ψυχολογική ανάπτυξη ενός ατόμου στο μέλλον εάν πέσει θύμα τέτοιας συμπεριφοράς, αλλά και πως μπορούμε να περιορίσουμε την εξάπλωση της διαδικτυακής βίας. Θα έλεγα πως ο καλύτερος τρόπος είναι η εκπαίδευση σε θέματα επικοινωνίας και διαδραστικότητας. Τα παιδιά θα πρέπει να γνωρίζουν πως μπορούν να προφυλαχθούν από ανεπιθύμητα άτομα, πως μπορούν να μπλοκάρουν και να διαγράψουν συνομιλητές οι οποίοι τα ενοχλούν συστηματικά, αλλά και πως μπορούν να προστατεύσουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Η πρόληψη είναι η καλύτερη αντιμετώπιση και σε αυτή την περίπτωση. Ήδη έχουν αρχίσει να δημιουργούνται πυρήνες ενημέρωσης γύρω από τέτοια θέματα στο σύνολο των ευρωπαϊκών κρατών. Για παράδειγμα, στη φωτογραφία  βλέπετε ένα κέντρο ενημέρωσης και εκπαίδευσης παιδιών για θέματα διαδικτύου το οποίο έχει δημιουργηθεί στο Βερολίνο (MSPT Museen), ενώ αξίζει να αναφερθεί και η ελληνική ιστοσελίδα SaferInternet.gr που προσπαθεί να ενημερώσει μικρούς και μεγάλους για τους τρόπου με τους οποίους πρέπει να κινούνται στο διαδίκτυο ώστε να παραμένουν ασφαλείς.

Φυσικά, δεν πρέπει να φτάσουμε ούτε στο άλλο άκρο, αυτό της διαδικτυακής απομόνωσης, όπου κάποιος αποφεύγει εντελώς τις ευκολίες του διαδικτύου απλά και μόνο από φόβο μη τυχόν του συμβεί τίποτε. Το διαδίκτυο δεν είναι μπαμπούλας και σίγουρα δεν εγκυμονεί περισσότερους κινδύνους από την ζωή εκτός διαδικτύου. Απλά τυχαίνει να είμαστε λιγότερο εξοικειωμένοι για το πως μπορούμε να προφυλαχθούμε από τα όσα αρνητικά και επικίνδυνα κυκλοφορούν εδώ μέσα.


Δειτε την εικονα με τους πολιτικους που σαρωνει το facebook!
























Αν είχε μουσική υπόκρουση σίγουρα θα ήτανε το τραγούδι του Μαργαρίτη "στο κελί 33".








Μαρια Ηλιακη: Αυτη Ειναι Η Πιο σ ε ξ ι Στιγμη Της Στην TV - Σκυβει Και Μας Τα Δειχνει! (βιντεο)



Πριν πάρει τον τίτλο της παρουσιάστριας η Μαρία πάλευε να ξεχωρίσει στο πάνελ του Κους Κους…Ήταν η εποχή που η αρχισυντάκτρια της εκπομπής Μαίρη Παλιαλέξη έχει την ιδέα να δημιουργήσει την ενότητα «Κορίτσια για σπίτι». Και τι κορίτσια. Από τη μία την καλλονή Μαρία Ένεζλη κι απο την άλλη την γυναίκα «όλο υποσχέσεις» την γυναίκα «δώσε και σε μένα μπάρμπα», Μαρία Ηλιάκη. ανάμεσα στα πολλά χρηστικά θέματα, η Μαρία μας έμαθε πώς να κάνουμε οφθαλμόλουτρο όταν η καλή μας στο σπίτι σκουπίζει ή τρίβει χαλάκι…Τα λόγια είναι περιττά…Το μπούστο; Ξεχειλίζει…


http://www.aniwthoi.net

H Πεγκυ Ζηνα σταματησε το τραγουδι και ανοιξε σουβλατζιδικο




Νέες επαγγελματικές δραστηριότητες για την πασίγνωστη τραγουδίστρια, οποία αποφάσισε να ασχοληθεί με τον τομέα του επισιτισμού.
Ο λόγος για την Πέγκυ Ζήνα, η οποία άνοιξε σουβλατζίδικο στην Άνω Γλυφάδα και σύμφωνα με πληροφορίες τη διακόσμηση του καταστήματος έχει επιμεληθεί η ίδια με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα.

http://www.parapolitika.gr

Διευθυντης με ..αδυναμια σε γυναικεια ειδη


Τραγελαφικές καταστάσεις εκτυλίχθηκαν πριν από λίγα εικοσιτετράωρα σε λογιστήριο ένωσης φυσικών προσώπων της Πάτρας όταν ο προϊστάμενος και οι υπάλληλοι έκπληκτοι διαπίστωσαν, πως οι αποδείξεις που είχε προσκομίσει το ένα από τα δυο διευθυντικά στελέχη, προκειμένου να δικαιολογήσει και να εισπράξει τα έξοδα ταξιδιού του στη Γερμανία, αφορούσαν σε αγορές γυναικείων καλλυντικών, σετ από τσατσάρες, κρέμες προσώπου και πολλά άλλα που αποτελούν απαραίτητα εφόδια για την ...γυναικεία ομορφιά.
Ανάμεσα στα όσα φάνταζαν απίστευτα και η κατάθεση απόδειξης για δείπνο ,το οποίο όμως είχε γίνει το 2010!
Με τη συγκεκριμένη μέθοδο το διευθυντικό στέλεχος προσπάθησε να δικαιολογήσει και να του καταβληθούν συνολικά έξοδα ύψους 3.000 ευρώ, παρόλο που για την πραγματοποίηση του ταξιδιού/υ του δεν είχε πάρει από πουθενά έγκριση.
Σύμφωνα με το dete.gr με εντολή προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου πάγωσε κάθε διαδικασία για την καταβολή των εξόδων στον «σπάταλο» και με αδυναμία στην αγορά γυναικείων καλλυντικών διευθυντή, ενώ ελέγχονται πλέον και αποδείξεις που είχε προσκομίσει κατά το παρελθόν προκειμένου επίσης να δικαιολογήσει έξοδα ανάλογων ταξιδιών. 




Σκοτωσε την οικιακη βοηθο της γιατι ηταν τεμπελα - Της εβαζε και πιπερι στα ματια



Μία γυναίκα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα βασάνισε μέχρι θανάτου την οικιακή βοηθό της από την Αιθιοπία, την οποία κατηγορούσε ότι είναι «τεμπέλα», χτυπώντας την με ένα καλώδιο, ρίχνοντας στο σώμα της βραστό νερό και τρίβοντας στα μάτια της πιπέρι, όπως αναφέρει σε σημερινό της άρθρο τοπική εφημερίδα.

Η γυναίκα, που παρουσιάστηκε χθες Κυριακή ενώπιον δικαστηρίου του Αμπού Ντάμπι, παραδέχθηκε ότι βασάνιζε την οικιακή της βοηθό, αλλά αρνήθηκε ότι είχε πρόθεση να την σκοτώσει, σύμφωνα με την αγγλόφωνη εφημερίδα The Νational.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η κατηγορούμενη παραδέχθηκε ότι χτύπησε την οικιακή βοηθό με ένα καλώδιο δέκα ημέρες πριν τον θάνατό της «επειδή ήταν τεμπέλα».

Ένα από τα παιδιά της γυναίκας ειδοποίησε την αστυνομία για τον θάνατο της οικιακής βοηθού. Το ίδιο δήλωσε ότι η μητέρα του βασάνιζε καθημερινά την οικιακή βοηθό από τότε που την προσέλαβε στη διάρκεια του Ραμαζανιού, τον περασμένο Ιούλιο και Αύγουστο.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα ενός γιατρού, τον οποίο επικαλείται η The National, η οικιακή βοηθός πέθανε εξαιτίας των εγκαυμάτων που έφερε στο σώμα της, ενώ τα μάτια της είχαν σημάδια αιμορραγίας από βασανισμό στον οποίο υπεβλήθη το θύμα επανειλημμένα.

Οργανώσεις προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων καταγγέλλουν συχνά την κακοποίηση, ακόμη και τα βασανιστήρια, στην οποία υποβάλλονται πολλοί μετανάστες, κυρίως από την Ασία, στις μοναρχίες του Κόλπου.

Το 2010, μια Κουβετιανή είχε καταδικαστεί σε 7 χρόνια κάθειρξη επειδή είχε αφήσει την ασιατικής καταγωγής οικιακή βοηθό της να ψυχορραγεί επί δέκα ώρες αφού την χτύπησε βίαια.

http://www.newsit.gr

Δειτε την πραγματικη ηλικια της Ελλης Σταη (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ)


Η σιδηρά κυρία της ελληνικής δημοσιογραφίας που χρόνια τώρα καθηλώνει τους τηλεθεατές με την εμπειρία της στην παρουσίαση, φροντίζει τον εαυτό της όσο... λίγες. Δεν της αρκεί μόνο να είναι μια τέλεια επαγγελματίας, θέλει να έχει και μια άψογη εξωτερική εμφάνιση.


Είναι από τις γυναίκες που σέβονται τον εαυτό τους και κάνουν προσπάθειες, ώστε να βγαίνει μια όμορφη εικόνα προς τα έξω. Μια εικόνα αξιοθαύμαστη και αξιοζήλευτη.



Η Έλλη Στάη μπορεί να μην είναι 20αρα, αλλά η λάμψη και η φρεσκάδα παραμένει στα γονίδιά της!



Ήρθε όμως η ώρα να μάθετε την ηλικία της!

http://www.aniwthoi.net



Θριλερ στην Ανταρκτικη: Ρωσια, ΗΠΑ υπονοουν εξωγηινη καταγωγη του ανθρωπου!


Την ώρα που η Ελλάδα παλεύει να επιβιώσει μέσα στην καταστροφή που την έχουν ρίξει εχθροί και «φίλοι», μια κοσμοϊστορικής σημασίας ανακάλυψη ήρθε από την Ανταρκτική...

Η πρώτη σαφής ύπαρξη αποδείξεων ότι κάποτε, πριν εκατομμύρια χρόνια, επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας εξωγήινα όντα με ανεπτυγμένη νοημοσύνη είναι γεγονός!


Η αποστολή των Ρώσων επιστημόνων την οποία έφερε στην Ελλάδα για πρώτη φορά στην δημοσιότητα του defencenet.gr το περασμένο Σάββατο, εντόπισε τελικά σαφή ίχνη ύπαρξης εξωγήινης ζωής σε ένα ανέγγιχτο εδώ και 20 εκατομμύρια χρόνια οικοσύστημα: Την υπόγεια λίμνης Βοστόκ, σε βάθος 3,8 χιλομέτρων από την παγωμένη επιφάνεια της Ανταρκτικής.Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, η ρωσική αποστολή στέφθηκε με επιτυχία, καταφέρνοντας να διατρήσουν πάγο πάχους 3,766 μέτρων φτάνοντας στην αμόλυντη επιφάνεια της λίμνης που εδώ και 14 με 20 εκατ. χρόνια δεν έχει έρθει σε επαφή με την ατμόσφαιρα.

Η υπόθεση θυμίζει πραγματικό θρίλερ καθώς μέσω της κάμερας που ήταν τοποθετημένη στο τρυπάνι οι Ρώσοι ανακάλυψαν ένα αντικείμενο που έμοιαζε με μια «χρυσή σβάστικα» (golden-like swastika) και αμέσως μετά κτύπησαν στο σημείο όπου εντοπίστηκαν τα ίχνη εξωγήινης παρουσίας, τα οποία δεν διευκρινίζεται τι ακριβώς ήταν.Αμέσως μετά την ανακάλυψη (όπως είχαμε αποκαλύψει η επικοινωνία με την ρωσική επιστημονική ομάδα διακόπηκε όταν ανήγγειλαν ότι «Είχαν βρει κάτι πολύ σοβαρό») η ρωσική ομάδα χάθηκε και δεν απαντούσε σε καμία κλήση από τις άλλες δύο ομάδες της αμερικανική και την βρετανική που βρίσκονταν κοντά.

Η εξήγηση ήταν ότι μόλις επικοινώνησαν με το ρωσικό κέντρο και μετέδωσαν το τι ακριβώς είχαν βρει το ρωσικό υπουργείο Αμύνης τους έδωσε εντολή για πλήρη «επικοινωνιακή σιγή» και να παραμείνουν στην περιοχή, μέχρι να τους παραδοθούν ειδικές τηλεπικοινωνιακές συσκευές με τεχνολογία μηδενικής υποκλοπής. Μόλις οι συσκευές τους παραδόθηκαν -άγνωστο πώς, αλλά εικάζεται ότι έγινε ειδική πτήση- τότε και μόνο πήραν εντολή για να απομακρυνθούν από την περιοχή σπάζοντας την επικοινωνιακή σιγή.Κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα τι εντοπίστηκε, αλλά η μυστικότητα και η αντίδραση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, δείχνει ότι έχει βρεθεί κάτι πολύ σοβαρό και κρίσιμο, ίσως και για την ίδια την ύπαρξη του ανθρώπινου γένους.Το βέβαιο είναι ότι εντοπίστηκαν στα δείγματα του νερού της λίμνης μορφές μικροβιακής ζωής ανάλογων με τα ίχνη εξωγήινης ζωής τα οποία υπάρχουν σε συγκεκριμένους πλανήτες, όπως ο Αρης, ο δορυφόρος του Δία, η Ευρώπη και ο δορυφόρος του Κρόνου, Εγκέλαδος.

Μάλιστα η φράση του Ρώσου επιστήμονα Λεβ Σαβατιούγκιν, που συμμετέχει στην αποστολή, ότι «Πιστεύω ότι θα εμπλουτισθούν οι γνώσεις μας για την προέλευση της ζωής στον πλανήτη μας. Κανένα άλλο μέρος της Γης δεν έχει μείνει απομονωμένο τόσο καιρό. Πρέπει να εξετάσουμε τι ακριβώς υπάρχει εδώ πριν στείλουμε αποστολές στο διάστημα» πυροδότησε συζητήσεις για το αν εννοούσε ότι η ύπαρξη ανθρώπινης ζωής στη Γη οφείλεται σε εξωγήινη επίσκεψη πριν από εκατομμύρια χρόνια!Με την θέση αυτή του Ρώσου συμφώνησε από απόσταση μερικών χιλιάδων χιλομέτρων ένας «αντίπαλος» Αμερικανός ειδικός, ο Ουαλίντ Αμπνταλάτι, που εργάζεται για τη NASA, με την εξής συγκλονιστική φράση: «Πολύ απλά, μπορεί να αλλάξει ο τρόπος που σκεπτόμαστε για την ύπαρξη της ζωής».Επίσης, σύμφωνα με τους Ρώσους επιστήμονες, το νερό που έχουν συλλέξει είναι τουλάχιστον δύο φορές πιο καθαρό από το αποσταγμένο, και θεωρείται τόσο "ξένο" -ως προς τη Γη- όσο και αυτό που βρίσκεται στις λίμνες της Ευρώπης ενός από τους δορυφόρους του Δία.Οι εργασίες θα συνεχιστούν τον Δεκέμβριο του 2012 όταν βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες λόγω του «καλοκαιριού» της Ανταρκτικής.

tro-ma-ktiko

Ποια γνωστη τραγουδιστρια ζητησε σε ηθοποιο να κανουν τριο;


Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο Beverly Hills όπου η 31χρονη τραγουδίστρια σαγηνεύτηκε από την εκρηκτική ηθοποιό Vanessa Hudgens και ούτε λίγο ούτε πολύ της ζήτησε να περάσουν πιο προσωπικές στιγμές μαζί με το σύντροφο της 23χρονης.
Ο λόγος για την ...Christina Aguilera!!!

Η ώρα περνούσε και η Christina Aguilera έχοντας πιει αρκετά έδειχνε όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη Vanessa Hudgens. Κάποια στιγμή έκανε πως σκόνταψε, έπεσε στην αγκαλιά της ηθοποιού και κατευθείαν της ζήτησε να πάνε στο σπίτι μαζί με τον σύντροφό της.
Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η Hudgens αρχικά χαμογέλασε και συνέχεια αρνήθηκε ευγενικά την προκλητική πρόταση.



Τον χωρισε γιατι αρνιοταν τις σαδομαζοχιστικες απαιτησεις της!

Το βιβλίο «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» αναστάτωσε το γάμο και τη ζωή ενός ζευγαριού Βρετανών... Η σύζυγος, μέσω του βιβλίου, ανακάλυψε την kinky πλευρά του σεξ, ο άντρας της όμως δεν ήταν και τόσο παθιασμένος με τα σαδομαζοχιστικά της κόλπα, με αποτέλεσμα να τον διώξει από το σπίτι.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η 41χρονη τραπεζίτης προσπάθησε να αναθερμάνει τη σεξουαλική τους ζωή, προτείνοντάς στο σύζυγό της να αναπαραστήσουν τις πρόστυχες σκηνές σεξ που διάβασε στο βιβλίο της Ε.Λ. Τζέιμς.

Ωστόσο όταν εκείνος δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις σαδομαζοχιστικές απαιτήσεις της, εκείνη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Η δικηγόρος της συζύγου, μιλώντας στην εφημερίδα ανέφερε ότι «νομίζω ότι είναι η πρώτη καταγεγραμμένη περίπτωση που ένα ζευγάρι χωρίζει εξαιτίας ενός βιβλίου».


Τα... εχωσε ο Νινης στο Twitter! - Δειτε τι εγραψε


Ο Σωτήρης Νίνης με αφορμή κάποια δημοσιεύματα έγραψε στο Twitter του πως αισθάνεται περισσότερο δικαιωμένος που έφυγε από την Ελλάδα με αφορμή κάποια δημοσιεύματα του Τύπου, έκαναν τον Σωτήρη Νίνη να "ξεσπάσει" μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter. Ο Έλληνας μέσος της Πάρμα και της Εθνικής μας ομάδας, χαρακτηριστικά έγραψε πως αισθάνεται περισσότερο από πότέ δικαιωμένος που άφησε την χώρα μας κάνοντας και μια αναφορά την "παλιοπαρέα" όπως την χαρακτήρισε Εθνική ομάδα.


Συγκεκριμένα δημοσιεύματα αναφέρθηκαν στο γεγονός πως ο Σωτήρης Νίνης το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (8/11) έδωσε το παρών στον αγώνα μπάσκετ του Ολυμπιακού με την Μιλάνο για την Ευρωλίγκα και όχι στην Ρώμη στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Λάτσιο για το Europa League.
Αυτό εξόργισε τον μέσο της Πάρμα και της Εθνικής ο οποίος χαρακτηριστικά έγραψε: "Μέρες σαν τη σημερινή με κάνουν να αισθάνομαι ακόμα περισσότερο δικαιωμένος που έφυγα μακρυά", ενώ λίγο αργότερα πρόσθεσε:
"Ευχαριστώ που επιβεβαιώνουν με τις πράξεις τους τις πολυσυζητημένες δηλώσεις μου...Ευτυχώς που υπάρχει και η παλιοπαρέα της Εθνικής".


sport24

Μυθοι και αληθειες για το ψωμι!


Το ψωμί, μαζί με άλλα δημητριακά, όπως τα ζυμαρικά, το ρύζι και οι πατάτες αποτελούν τον απαγορευμένο «πόθο» πολλών ατόμων που προσπαθούν να χάσουν βάρος.

Μία από τις πρώτες κινήσεις των ατόμων αυτών είναι ο περιορισμός ή ακόμα και αφαίρεση του ψωμιού από το διαιτολόγιο.
Πόσο σωστή είναι μία τέτοια κίνηση όμως;

Το ψωμί πρέπει να βρίσκεται στο διαιτολόγιο, είτε θέλετε να χάσετε βάρος είτε όχι.
Όλες οι διατροφικές σχολές, που έχουν αναπτυχθεί κατά καιρούς, τοποθετούν το ψωμί στη βάση τους, κάτι που σημαίνει ότι το ψωμί μπορεί να βρίσκεται σε καθημερινή βάση στο διαιτολόγιο και μάλιστα μπορεί να καταναλώνεται και σε ποσότητα.
Μαζί με τα άλλα δημητριακά, το ψωμί αποτελεί μία από τις βασικότερες πηγές υδατανθράκων, τα θρεπτικά συστατικά που πρέπει να αντιπροσωπεύουν τουλάχιστον το 50% της ημερήσιας ενεργειακής πρόσληψης.
Συχνά άτομα που κόβουν το ψωμί χάνουν βάρος...
Αυτό οφείλεται κυρίως στο ό,τι τα άτομα που δεν καταναλώνουν ψωμί, παράλληλα δεν καταναλώνουν και πολύ τυρί ή λάδι.
Πόσο τυρί μπορεί να φάει κάποιος χωρίς συνοδεία ψωμιού.
Και με το λάδι, εάν δεν υπάρχει λίγο ψωμάκι να βουτήξεις, δύσκολα θα καταναλώσει κάποιος το λάδι στη σαλάτα ή στο φαγητό.
Σε όσους μάλιστα το ψωμί με το βούτυρο αποτελεί μεγάλη ευχαρίστηση, η έλλειψη ψωμιού θα ελαττώσει σημαντικά και το βούτυρο που καταναλώνουν.
Φαίνεται λοιπόν ότι δεν είναι η έλλειψη του ψωμιού που οδηγεί σε απώλεια βάρους, αλλά η μειωμένη κατανάλωση τροφών που είναι πλούσιες σε λίπος. Φυσικά για τα άτομα που κατανάλωναν πολύ μεγάλες ποσότητες ψωμιού, είναι λογικό η απομάκρυνση του από το διαιτολόγιο να συμβάλει στην απώλεια βάρους.
Πόσοι όμως μπορούν να φάνε σκέτο ψωμί;
Από την άλλη βέβαια το ψωμί μπορεί να αντικατασταθεί από τα άλλα δημητριακά όπως τα ζυμαρικά ή το ρύζι, τα οποία αποτελούν επίσης σημαντικές πηγές υδατανθράκων. Το ψωμί είναι όμως αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής διατροφής και της παράδοσης μας.
Ποιο ψωμί είναι καλύτερο;
Τα ψωμιά τα οποία παρασκευάζονται από άλευρα ολικής άλεσης, τα μαύρα ή ολικής άλεσης δηλαδή, είναι προτιμότερα από τα λευκά ψωμιά, τα οποία περιέχουν πολύ λιγότερες (διαιτητικές) φυτικές ίνες.
Το ψωμί σίκαλης δεν είναι προτιμότερο από το σταρένιο, αν δεν είναι ολικής άλεσης.
Ένα σταρένιο ψωμί από αλεύρι ολικής άλεσης είναι πολύ καλύτερο από το απλό ψωμί σίκαλης.
Επίσης κάτι που κυκλοφορεί ολοένα και περισσότερο τελευταία είναι το πολύσπορο ψωμί, το οποίο παρασκευάζεται από ένα μίγμα αλεύρων και συχνά περιέχει και σπόρους όπως για παράδειγμα ηλιόσπορους, σιτάρι ολόκληρο ή ακόμα και καρύδια ή άλλους καρπούς.
Οι καρποί αυτή μπορεί να αυξήσουν την ενεργειακή αξία του ψωμιού αλλά παράλληλα αυξάνουν σημαντικά και την διατροφική του αξία, κυρίως σε πρωτεΐνες.
Γενικά όσο πιο "σκούρο", όσο πιο "βαρύ" είναι κάποιο ψωμί τόσο μεγαλύτερη διατροφική αξία έχει.
Τυποποιημένο ή φρέσκο ψωμί
Το ψωμί από το φούρνο περιέχει ελάχιστα λιπαρά, κάτι που το κάνει ιδανικό και για τη δίαιτα, αντίθετα με πολλά τυποποιημένα ψωμιά τα οποία περιέχουν και λιπαρά για βελτίωση της γεύσης, αλλά πολλές φορές και ζάχαρη.
Κάτι αντίστοιχο που συμβαίνει και με τις φρυγανιές δηλαδή.
Προτιμήστε λοιπόν το φρέσκο ψωμί, από κάποιο φούρνο, αντί να αγοράσετε κάποιο ψωμί, όπως το ψωμί για τοστ, το οποίο διατηρείται για περισσότερες ημέρες.
Ψωμί ή φρυγανιές;
Σε σχέση με τις φρυγανιές, το ψωμί έχει λιγότερες θερμίδες ανά 100 γραμμάρια βάρους, διότι περιέχει υγρασία και δεν περιέχει λιπαρά ή ζάχαρη τα οποία περιέχουν οι φρυγανιές.
Το ψωμί είναι προτιμότερο λοιπόν καθώς σας χορταίνει καλύτερα, αποδίδοντας λιγότερες θερμίδες. Πολλοί βέβαια προτιμούν τις φρυγανιές, υποστηρίζοντας ότι στο ψωμί δεν μπορούν να βάλουν μέτρο στην κατανάλωση.
Πόσες θερμίδες έχει το ψωμί και ποια η διατροφική του αξία;
Μία φέτα ψωμί περίπου 30 γραμμαρίων αποδίδει περίπου 80 θερμίδες.
Μπορείτε λοιπόν να καταναλώσετε άνετα 3-4 φέτες ψωμί ημερησίως ακόμα και αν κάνετε δίαιτα. Μία τέτοια φέτα ψωμί περιέχει περίπου 15 γραμμάρια υδατανθράκων και μάλιστα σύνθετων υδατανθράκων, ενώ η περιεκτικότητα σε διαιτητικές ίνες εξαρτάται από τον τύπο του ψωμιού.
Επιπλέον το ψωμί αποτελεί σημαντική πηγή των βιταμινών του συμπλέγματος Β καθώς και του σίδηρου.
Σε χώρες όπου το αλεύρι είναι εμπλουτισμένο και με φυλλικό οξύ, το ψωμί αποτελεί και καλή πηγή της συγκεκριμένης βιταμίνης.
Τρώγοντας ένα μπολ με δημητριακά πρωινού μπορεί να είναι εξίσου ανθυγιεινό με το να τρώει κάποιος πέντε μπισκότα με σοκολάτα, σύμφωνα με έρευνα του βρετανικού οργανισμού The Food Commission, καθώς πολλά από αυτά περιέχουν πολύ ζάχαρη, πολλά κορεσμένα λιπαρά και μικρή περιεκτικότητα σε διαιτητικές (φυτικές) ίνες.
Τα δημητριακά τα οποία φαίνεται να αποτελούν την καλύτερη επιλογή είναι εκείνα τα οποία είναι ολικής άλεσης και παράλληλα δεν περιέχουν μεγάλη ποσότητα ζάχαρης, σοκολάτας κτλ, όπως είναι οι νιφάδες από σιτάρι ολικής άλεσης ή το μούσλι.
Μάλιστα το ψωμί είναι πολύ προτιμότερο από κάποια δημητριακά πρωινού καθώς μπορεί να περιέχει ακόμα και τετραπλάσια ποσότητα διαιτητικών ινών και φυσικά πολύ λιγότερη ζάχαρη και λιπαρά.
Από τη μεριά τους οι εταιρίες που παρασκευάζουν τα δημητριακά, υποστηρίζουν ότι τα προϊόντα τους φέρουν όλες τις απαραίτητες διατροφικές πληροφορίες στη συσκευασία τους (πίνακα συστατικών, διατροφική και θερμιδική αξία) και η τελική επιλογή είναι στον καταναλωτή.

dete.gr

Συναγερμος στην ΕΛ.ΑΣ. για την σεξι 40αρα της παραλιακης


«Kόκκινος» συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της γυναίκας-«φάντασμα» που εδώ και μερικούς μήνες εξαπατά ανυποψίαστους πολίτες, ανάμεσά τους και επώνυμους Αθηναίους. 

Ο λόγος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, για μια 40χρονη καλλονή και πρώην μοντέλο που έχει μετατρέψει σε κόλαση τη ζωή των θυμάτων της, καθώς έχει «γδύσει» τις τσέπες ιδιοκτητών, αλλά και θαμώνων νυχτερινών κέντρων διασκέδασης στην παραλιακή Λεωφόρο.
Η εφημερίδα φέρνει στο φως της δημοσιότητας τις άγνωστες πτυχές από τη δράση της γυναίκας-«φάντασμα», η οποία φροντίζει να εξαφανίζεται από προσώπου γης αμέσως μόλις ξαφρίσει τον «στόχο» της. Η εντυπωσιακή σαραντάχρονη, με τις καμπύλες, απλώνει το μακρύ της χέρι στο… παραδάκι χωρίς το θύμα της να καταλαβαίνει τι ακριβώς συμβαίνει!
Το μοντέλο κατά το παρελθόν είχε κάνει φωτογραφήσεις σε περιοδικά, αλλά και επιδείξεις ρούχων σε πασαρέλες και χρησιμοποιεί ως «πολιορκητικό κριό» τα ομολογουμένως πλούσια σωματικά της προσόντα ώστε να τα παίρνει δανεικά και… αγύριστα.
ΤΟ ΚΟΛΠΟ
Το κόλπο της εντυπωσιακής σαραντάρας με τις πλούσιες αναλογίες είναι απλό: διασκεδάζει πρώτο τραπέζι πίστα σε γνωστά νυχτερινά κέντρα των νοτίων προαστίων προετοιμάζοντας το έδαφος
Ένας από τους ανθρώπους που έπεσε προσφάτως θύμα της είναι και γνωστός ιδιοκτήτης μεγάλου νυχτερινού κέντρου διασκέδασης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Espresso», η 40χρονη σεξοβόμβα συνοδευόμενη από μια φίλη της,  πήγε στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης του συγκεκριμένου επιχειρηματία και έκλεισε πρώτο τραπέζι πίστα.
Χρησιμοποιώντας ως «διαπιστευτήριά της» την ενασχόλησή της με το μόντελινγκ, κατάφερε να προκαλέσει την… ανδρική περιέργεια του επιχειρηματία, ο οποίος κάθισε στο τραπέζι της εντυπωσιακής σαραντάρας. Ετσι, ξεκίνησε η επαφή της με τον επιχειρηματία, ο οποίος ήθελε αυτή η επαφή να γίνει πιο… στενή, κάτι που όμως δεν κατάφερε, καθώς τα ίχνη της συγκεκριμένης γυναίκας χάθηκαν εν μία νυκτί, αφού πρώτα είχε «δαγκώσει» τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η 40χρονη καλλονή, προφασιζόμενη σοβαρό πρόβλημα υγείας, ζήτησε από τον επιχειρηματία χρηματικό ποσό της τάξεως των 6.000 ευρώ. Ο επιχειρηματίας, ως ευαίσθητος άνθρωπος, έδωσε αμέσως τα χρήματα στη σέξι 40αρα, πιστεύοντας πως πράγματι υπάρχει σοβαρό θέμα υγείας.
Δύο μέρες, όμως, μετά και προσπαθώντας να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την «αετονύχισσα», ανακάλυψε πως ο αριθμός κινητού που του είχε δώσει δεν χρησιμοποιείται πια από κάποιο χρήστη. Στη συνέχεια πήγε στη διεύθυνση κατοικίας που του είχε δώσει για να διαπιστώσει έντρομος ότι στο σημείο δεν διαμένει κανένα πρώην μοντέλο. Αμέσως κατάλαβε πως τα χρήματά του είχαν κάνει «φτερά» και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Εκεί άκουσε έκπληκτος πως κι άλλοι πολίτες, ακόμα και επώνυμοι, έχουν πέσει θύματα της γυναίκας-«φάντασμα», η οποία έφτασε στο σημείο να πάρει ακόμα και επιταγές από τους ανθρώπους που πίστεψαν πως μπορούν να κάνουν στενή παρέα μαζί της.
. Σύμφωνα με εκτιμήσεις των αστυνομικών, που την αναζητούν για να δώσει εξηγήσεις, ίσως η πονηρή και συνάμα εντυπωσιακή γυναίκα να κατάλαβε πως την αναζητούν από την ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από καταγγελίες των θυμάτων της και μάλλον έχει αλλάξει στέκια, αναζητώντας νέους «στόχους».



newsbomb.gr

Η εντυπωσιακη φωτογραφιση και οι αποκαλυψεις της Σμαραγδας Καρυδη!


Πιο εντυπωσιακή από ποτέ φωτογραφήθηκε η Σμαράγδα Καρύδη και μίλησε χωρίς περιστροφές για όλους και για όλα. Η διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός που υποδύεται την “Ρόξι” στην παράσταση “Chicago” πόζαρε στο φωτογραφικό φακό του Θωμά Χρυσοχοΐδη και έκλεψε τις εντυπώσεις.
Με φόντο τη φωτισμένη Ακρόπολη και με το σύμμαχο το χιούμορ της, η Σμαράγδα κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα και να κάνει τη φωτογράφηση στο “Glam” ένα μικρό χαριτωμένο διάλειμμα από τα καθημερινά. 

/
Ειλικρινής και άμεση, η ίδια μίλησε για όλους και για όλα... “Μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός. Δεν ήθελα να γίνω διάσημη επειδή πήγα στο “Big Brother”, ή γιατί έβγαλα το βρακί μου ή γιατί σκότωσα τον γείτονά μου”, δηλώνει και συμπληρώνει μιλώντας για την κρίση: “Σαφώς είμαι καλύτερα από κάποιον άνεργο που είναι στο δρόμο, αλλά δεν έχω βγάλει λεφτά, τα οποία δεν τελειώνουν”.
Όσον αφορά στο ρόλο της στο “Chicago”, δήλωσε: “Το “Chicago” βασίζεται αρκετά και στο τραγούδι και στη μουσική, αλλά δεν έχει άριες, δεν είναι τόσο απαιτητικό. Είναι για ηθοποιό, ειδικά ο δικός μου ο ρόλος”.

/

Τέλος, για την προσωπική της ζωή, αν και ξεκαθάρισε πως δεν της αρέσει να την προβάλλει, ανέφερε πως είναι μια χαρά. Ενώ, πρόσθεσε χαρακτηριστικά: “Έχω αποκτήσει και λίγο ποιότητα ζωής μακριά από την τηλεόραση, γιατί όταν συνδυάζεις θέατρο με TV το 10ωρο γύρισμα πριν από την παράσταση είναι ό,τι χειρότερο”.
Δες φωτογραφίες από τα παρασκήνια:

























Η νεα διαφημιση της "Durex" που προκαλεσε αντιδρασεις... (βιντεο)


Η Durex είναι μια ηγετική εταιρία στον χώρο των προφυλακτικών και κατά καιρούς έχει χρησιμοποιήσει έξυπνες και ελκυστικές καμπάνιες για την προώθηση των προϊόντων της. Το τελευταίο όμως διαφημιστικό σποτ της εν λόγω εταιρίας προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και τελικά η προβολή του απαγορεύτηκε... 
Δείτε την εν λόγω διαφήμιση και πείτε μας τη γνώμη σας....


ΠΗΓΗ: kamikazi.gr

ΤΕΝΤ


Από τον Σεθ ΜακΦάρλεν, δημιουργό της πολυβραβευμένης με ΕΜΜΥ τηλεοπτικής σειράς Family Guy, έρχεται μια ανατρεπτική κωμωδία-φαινόμενο με πρωταγωνιστές τον Μαρκ Γουόλμπεργκ στο ρόλο ενός αιώνιου έφηβου, την «καυτή» Μίλα Κούνις (Μαύρος Κύκνος) κι ένα άτακτο, αθυρόστομο χνουδωτό αρκουδάκι που, ως εκπλήρωση της επιθυμίας ενός άντρα που αρνείται να μεγαλώσει, ζωντανεύει και τον ακολουθεί παντού, από την παιδική του ηλικία. 


Ωστόσο, μολονότι του κάνει τη ζωή ποδήλατο, ιδίως σε ό,τι έχει να κάνει με τη σχέση του με την αρραβωνιαστικιά του, κατορθώνει και κλέβει τις καρδιές όλων. 

Ένα ντελιριακό «παραμύθι» που συνδυάζει μοναδικά live action και CGI για όλους όσοι δεν θέλουν να ξεχάσουν το σκανδαλιάρικο παιδί μέσα τους και να θυμηθούν λίγο και την εφηβεία τους!



Ελλ.Τίτλος    : ΤΕΝΤ

Σκηνοθεσία    : Σεθ Μακφάρλαν
Σενάριο       : Σεθ Μακφάρλαν
Πρωταγωνιστούν: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Μίλα Κούνις, Τζιοβάνι Ρίμπιζι, Πάτρικ Γουορμπάρτον, Σεθ Μακφάρλαν
Χώρα        : ΗΠΑ
Έτος παραγωγής: 2012
Διάρκεια      : 1 ώρα, 46 λεπτά
Κατηγορία     : Κωμωδία
IMDb User Rating : 7.5/10 from 97,331 users 
IMDb Link        : www.imdb.com/title/tt1637725/



Ο Τεντ, αποτέλεσμα μιας ευχής που έκανε ο Τζον ένα παιδάκι μοναχικό και αδύναμο να ενταχθεί σε οποιαδήποτε παρέα, είναι ένας αρκούδος που μεγαλώνει μαζί με το παιδάκι, που γίνεται άντρας και συνεχίζει να έχει τις αδυναμίες που είχε όταν ήταν μικρός.


Από τους τίτλους της αρχής και την αφήγηση, καταλαβαίνεις ότι το παραμύθι που θα ακολουθήσει δεν θα είναι κάτι το συνηθισμένο. 
Ο μοναχικός Τζον κάνει μια ευχή να μπορούσε να μιλήσει το αρκουδάκι, που του έφεραν δώρο οι γονείς του τα Χριστούγεννα και το αρκουδάκι μιλάει, αποτελώντας μάλιστα και πρώτο θέμα για τα media της εποχής. 
Μόνο που πολύ γρήγορα, η «φούσκα» της «κούκλας που μιλάει» ξεφουσκώνει και ο αρκούδος Τεντ εντάσσεται στην κοινωνία, με το χειρότερο μάλιστα τρόπο. 
Κυνικός, αθυρόστομος και ειρωνικός απέναντι σε κάθε συμβατικότητα (πρέπει να σας πω ότι σατιρίζει τους πάντες και τα πάντα), συντροφεύει το νεαρό φίλο του, σε όλες τις νεανικές αταξίες του και στα γκομενιλίκια του όσο μεγαλώνει. 
Αυτό βέβαια, είναι καλό όσο ο Τζον δεν έχει μόνιμο δεσμό, διότι μόλις αποκτήσει τα πράγματα θα δυσκολέψουν, επειδή θα πρέπει να διαλέξει τι θέλει: τη σωστή σχέση με την πανέμορφη Λόρι; ή τη μποέμικη ζωή με τον Τεντ;

Αλληγορικά, θα λέγαμε ότι η ταινία έχει θέμα τους ανώριμους άντρες και τις ανασφάλειές τους και τις εμμονές τους σε ορισμένα φετίχ, οι οποίες δεν τους επιτρέπουν να δημιουργήσουν μια σταθερή σχέση.

Τεχνικά, η ταινία είναι άρτια καθώς η κίνηση και η εκφραστικότητα του Τεντ, σε αιχμαλωτίζουν από το πρώτο λεπτό, ενώ η φωνή του (η φωνή του σκηνοθέτη της ταινίας) δεν θα μπορούσε να είναι άλλη.

Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ ως Τζον πείθει για την ανωριμότητά του και τον παλιμπαιδισμό του που καλύπτεται από τις ενέργειες του Τεντ, ενώ η γοητευτική Ουκρανίδα Μιλένα Μάρκοβνα (Μίλα) Κούνις, που υποδύεται τη Λόρι, έχει ξεφύγει από το παίξιμο που είδαμε στον «Μαύρο Κύκνο» και δείχνει να διασκεδάζει με το παραμύθι, που βλέπεται ευχάριστα.


Πυργος: Κριαρι σκοτωσε το βοσκο του!

Ένας άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα, νωρίτερα σήμερα το πρωί όταν δέχτηκε επίθεση από κριάρι, το οποίο του έφερε θανάσιμο τραύμα.

Το ατυχές αυτό γεγονός διαδραματίστηκε στην περιοχή Καταραχίου στον Πύργο, στον στάβλο όπου φυλάσσονταν το κριάρι, σύμφωνα με το ileiapost


O 80χρονος Κωνσταντίνος Τσίγγανος όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα πήγε για να το φροντίσει. Το κριάρι όμως είχε επιθετικές διαθέσεις και το έδειξε από την πρώτη στιγμή. Δεν άργησε να επιτεθεί στον 80χρονο αγρότη και τον χτυπούσε με μανία στο πρόσωπο και στην κοιλιά με αποτέλεσμα να προκαλέσει τον θανατηφόρο τραυματισμό του. Δεν ήταν η πρώτη φορά που το κριάρι είχε επιτεθεί στον άτυχο ηλικιωμένο. 

Γειτόνισσα, είδε τον άτυχο άντρα να κείτεται νεκρός με πολλαπλά τραύματα στην κοιλιακή χώρα και ειδοποίησε τις αρχές."Τον είδα από το παράθυρο του σπιτιού μου. Τον είδα αρχικά να είναι μισοκαθισμένος στο έδαφος και νόμισα πως κάτι επαθε. 

Στην συνέχεια είδα να έχει αίματα από την μία μεριά και αμέσως μετά το κριάρι να του επιτίθεται και να τον χτυπά με μανία ακόμα και όταν ήταν στο έδαφος", επισημαίνει η κ Μαρία Βλάχου. Στο σημείο του συμβάντος έσπευσε ο ιατροδικαστής που μετά την ατυψία στο χώρο και την πρώτη εξέταση του θανόντος επεσήμανε τα εξής: "Φέρει πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο τα οποία ήταν θανατηφόρα. Δεν φέρνει άλλες κακώσεις στο σώμα του ενώ τα θανατηφόρα χτυπήματα φαίνεται εκ πρώτης όψεως ότι προκλήθηκαν από το κριάρι το οποίο στο κεφάλι του έχει και αίματα", σημείωσε ο κ Κοσμάς Αλεξίου.


Το κριάρι που σκότωσε τον 80χρονο με τα αίματα στο κεφάλι 

Η κ Μαρία Βλάχου είδε το κριάρι να επιτίθεται στον Κ Τσίγγανο 


Ο Ιατροδικαστής κ Αλεξίου επιβεβαίωσε πως τα θανατηφόρα χτυπήματα προέρχονται από το κριάρι σύμφωνα πάντα με την πρώτη εκτίμηση.




http://himaira.blogspot.com

Σοκ: Πεθανε η Τζουλη Λυριτζη απο λευχαιμια!

Άλλο ένα δράμα. Ένα ακόμη κορίτσι πολύ γνωστό στην οικογένεια της εγχώριας μόδας η Τζούλη Λυριτζή έφυγε απο τη ζωή σε ηλικία μόλις 27 ετών. Η Τζούλη είχε στην μεγάλη-παρά το μικρό της ηλικίας της-καριέρα προλάβει να συνεργαστεί με όλους σχεδόν τους σχεδιαστές μόδας. Ήταν ένα κορίτσι πολύ ζωντανό, γεμάτο θετικές σκέψεις και καλοσύνη για τους ανθρώπους. Με καταγωγή απο την Πάτρα το κορίτσι το πάλευε απο μικρή. Ζούσε το όνειρό της μέσα απο τη δουλειά της. Όμως όλα ανατράπηκαν. Το κακό είναι πώς όταν σε χτυπήσει αυτή η κακιά αρρώστια σε τόσο μικρή ηλικία οι επιδράσεις της είναι πολύ γρήγορες. Ο καρκίνος είναι επιθετικός και τα περιθώρια αντίδρασης πολύ μικρά. Να ευχηθούμε στο γλυκό αυτό κορίτσι καλό παράδεισο και κουράγιο και δύναμη στους οικείους της!!!!

http://www.gossip-tv.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger