Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ανέκδοτο: Ο βάτραχος

Τρίτη 21 Μαΐου 2013


Τύπος πάει σε petshop για να κάνει δώρο στη γυναίκα του για τα γενέθλιά της.

Άρχισε λοιπόν να ρωτάει τον καταστηματάρχη για διάφορα ζώα. Ο καταστηματάρχης καθώς του έδειχνε διάφορα ζώα του έλεγε και τις αντίστοιχες τιμές:
“……καναρίνι 50 ευρώ, παπαγάλος 230 ευρώ, βάτραχος 1000 ευρώ!”
Έκπληκτος ο τύπος διακόπτει τον καταστηματάρχη:
“Ορίστε; Μα καλά, είσαι σοβαρός; Ένας βάτραχος 1000 εύρο; Ποιος θα δώσει 1000 ευρώ για το κουάξ κουάξ του βατράχου σου;”
Ο καταστηματάρχης τον πλησιάζει, σκύβει και του λέει στο αυτί:
“Μη με παρεξηγήσετε, αλλά ξέρετε κύριε, ο βάτραχος αυτός δεν κάνει μόνο κουάξ κουάξ……. κάνει και πολύ ωραίες πιπες!
Ο τύπος μένει έκπληκτος: ” Μα είναι δυνατόν; Πιπες ο βάτραχος;”
” Σας διαβεβαιώνω πως ναι κύριε και μάλιστα πολύ καλές!”
Αφού ο τύπος σκέφτεται για λίγο και δεν είχε βρει κάποια άλλη λύση για τα γενέθλια της γυναίκας του…:
–”Θα τον πάρω κύριε και εύχομαι να λέτε αλήθεια! Ετοιμάστε τον για δώρο.”
Φεύγει λοιπόν από το petshop ο άνθρωπος και πάει τρέχοντας το δώρο στη γυναίκα του!
-”Γυναίκα, γυναίκα σου έφερα δώρο για τα γενέθλιά σου!
–”Ω άντρα μου σευχαριστώ!”
Ανοίγει το δώρο η γυναίκα και μόλις αντικρίζει το βάτραχο μένει έκπληκτη,… αλλά δε λέει τίποτα μη στεναχωρήσει τον άντρα της.
- Την άλλη μέρα το μεσημέρι, γυρνώντας σπίτι ο άντρας από τη δουλειά, παίρνει το βάτραχο και πηγαίνει στο μπάνιο.
Η γυναίκα δε δίνει ιδιαίτερη σημασία.
-Την άλλη μέρα, πάλι μετά τη δουλειά, ο άντρας παίρνει το βάτραχο και πάει στο μπάνιο. Και την άλλη μέρα το ίδιο, και την παράλλη επίσης.
Κάθε μέρα γινόταν το ίδιο πράγμα.
-Κάποια μέρα η γυναίκα δεν άντεχε άλλο την περιέργεια και αποφασίζει να σταθεί έξω από την πόρτα του μπάνιου,
για να δει τι έκανε κάθε μέρα ο άντρας της με το βάτραχο μέσα εκεί!
-Βάζει λοιπόν το αφτί στην πόρτα του μπάνιου και ακούει τη φωνή του άντρα της:
“….Αφού βράσει το νερό ρίχνουμε το ρύζι με τον αρακά και λίγο λάδι και ανακατεύουμε.
Μετά από 10 λεπτά ρίχνουμε και το κρεμμύδι με τη σάλτσα………..Σερβίρουμε με ελιές και πατάτες……….”
-Η γυναίκα ακούγοντας αυτά, η περιέργειά της μεγαλώνει και δεν αντέχει, ανοίγει την πόρτα, μπαίνει μέσα και τι να δει:
Ο βάτραχος έκανε πιπα στον άντρα της και εκείνος κρατούσε το τσελεμεντέ και διάβαζε στο βάτραχο συνταγές!
Γυρίζει τότε ο άντρας και τη λέει:
–”Έτσι και του μάθω και να μαγειρεύει έχεις πάρει τον πούλο!!

Σοκάρει η νέα εικόνα της Νανάς Καραγιάννη... (ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ PHOTO)




Τι να πω. Το χω πει και ξαναπεί. Το χω γράψει, έχω δεχτεί σκληρή κριτική απο τους αναγνώστες μου αλλά και απο τον φιλικό περίγυρο της παρουσιάστριας. Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Και μπορεί η Νανά, να έχει όλη τη διάθεση να γιατρευτεί, αλλά μάλλον κανείς δεν έχει ασχοληθεί όπως πρέπει με αυτό το κορίτσι. Ένα κορίτσι που συνεχίζει και ανεβάζει εικόνες στο διαδίκτυο από την καθημερινότητά της που σοκάρουν.

Η εικόνα αυτή δεν απέχει καθόλου απο τις εικόνες παιδιών στην Αφρική. Και στεναχωριέμαι. Και τρομάζω. Και δεν μπορώ να γράψω ώς δημοσιογράφος άλλο γι΄αυτή την υπόθεση. Κάνω έκκληση ώς φίλος της, ως παλιός συνεργάτης και ώς ένας άνθρωπος που θεωρώ ότι με εκτιμά πολύ και με αγαπάει...να ξυπνήσει. Κι αν δε μπορεί η ίδια ο σύζυγός της!


blogs.gossip-tv.gr

Το Bollywood το... γύρισε στο πορνό! Και μάλιστα σε καρτούν! (VIDEO)


Από ό,τι φαίνεται η κινηματογραφική παραγωγή της Ινδίας περνάει σε μια πιο φιλελεύθερη εποχή, αφού το πρώτο πορνό animation είναι ήδη στο στάδιο της ολοκλήρωσης, με ένα πρώτο τρέιλερ να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, με ηρωίδα τη Savita Bhabhi - καρτούν χαρακτήρα και πρώτη πορνοστάρ της χώρας. Με το όνομά της να παραπέμπει στη γλώσσα των Hindi σε νοικοκυρά - γυναίκα του σπιτιού, η ηρωίδα κινουμένων σχεδίων, που συστήθηκε για πρώτη φορά στο κοινό το 2008 και μάλιστα με δικό της site (!) απο εικονογράφο με το όνομα Deshmukh, είναι κατά το γνωστό μοτίβο μια παραμελημένη σύζυγος που αναζητεί σεξουαλικές εμπειρίες στην αγκαλιά συγγενών ή αγνώστων.

Το τρέιλερ, που λόγω του animation δεν παραπέμπει σε hard core υλικό, αλλά και τα πόστερ που δόθηκαν στη δημοσιότητα, είναι μια μικρή ιδέα για το τι θα δουν περισσότεροι από ένα εκατομμύριο Ινδοί και όχι μόνο (σε τέτοιο αριθμό υπολογίζεται η ανταπόκριση του κόσμου, που ήδη ακολουθεί πιστά τη Savita στο internet) μέσα στη μισή ώρα του φιλμ.

Να θυμίσουμε ότι στο Φεστιβάλ των Καννών η ινδική κινηματογραφική παραγωγή έχει το δικό της αφιέρωμα, καθώς το Μπόλιγουντ συμπληρώνει 100 χρόνια ιστορίας. Πάντως η Savita δεν δεν πάει Κρουαζέτ.


πηγή: e-go.gr

Μην τύχει και ξυπνήσω με 2 θεογκόμενες...


Είπε στον φίλο της να κάνουν σεx και όταν εκείνος αρνήθηκε...εκνευρίστηκε και του δάγκωσε το πέoς!


Η 19χρονη από τη Φλόριντα των ΗΠΑ αντέδρασε με βίαιο τρόπο όταν ο φίλος της της είπε ότι δεν ήθελε να κάνουν έρωτα...

Σύμφωνα με την αστυνομία το θύμα απέρριψε αρκετές φορές την κοπέλα και στο τέλος εκείνη εκνευρίστηκε και του δάγκωσε το πέoς!

Μάλιστα προηγουμένος τον είχε χαστουκίσει και φτύσει στο πρόσωπο, αναφέρει η Huffington Post.

Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και η κοπέλα συνελήφθη...

ΔΙΑΣΗΜΕΣ... πριν και μετά το ρετούς!!! (PHOTOS)


Οι διάσημες είναι κορμάρες, είναι γεγονός. Γιατί και διατροφή κάνουν και γυμναστική κάνουν και τέλοσπάντων μπορούν και διατηρούν ένα ωραίο κορμί.

Κάποιες φορές όμως οι διαφορές που βλέπουμε στα περιοδικά μας κάνουν και απορούμε τι το χρειάζονται τόσο κόψιμο και ράψιμο!





www.womenonly.gr

Σάλος με το video που δείχνει εκπροσώπους του Αζερμπαϊτζάν να δωροδοκούν για ένα 12άρι στη Εurovision!!! (VIDEO)


Σάλος προκαλεί ένα βίντεο στο οποίο εκπρόσωποι του Αζερμπαϊτζάν δωροδοκούν για να πάρει 12άρι η χώρα τους στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision!

Είναι ένα 12λεπτο βίντεο και το έχει δημοσιεύσει ιστοσελίδα της Λιθουανίας. Άνθρωποι από το Αζερμπαϊτζάν έδωσαν χρήματα και κάρτες κινητής τηλεφωνίας για να πάρουν 12άρι!

«Πολλοί έχουν επικοινωνήσει μαζί μας για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι» είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της EBU, Jon Ola Sand, σε σουηδική εφημερίδα. Και τόνισε: «Εμπιστευόμαστε το σύστημα ψηφοφορίας. Δεν έχουμε κανένα λόγο να πιστεύουμε ότι κάποιος έκλεψε».

Όμως δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία για να τεκμηριωθεί η καταγγελία της λιθουανικής ιστοσελίδας. Πάντως το εν λόγω βίντεο έχει πάει στην Εισαγγελία της Λιθουανίας.


www.gossip-tv.gr


Οι τραγουδίστριες αδερφές Αλεξόγλου με μπικίνι στην παραλία του Αγιόκαμπου


Οι τραγουδίστριες αδερφές Αλεξόγλου Μαρία και Αργυρώ με μπικίνι στην παραλία του Αγιόκαμπου όπου κάνουν τα μπάνια τους..
Δείτε τις





Ποιος είναι ο "εραστής της πριγκίπισσας" που έχει αναστατώσει όλο το Μόντε Κάρλο;;; (PHOTOS)

Ο αρρενωπός παίκτης του ράγκμπι Byron Kelleher αποτελεί τις τελευταίες ημέρες το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο στο πριγκιπάτο του Μονακό μιας και οι φήμες τον θέλουν να έχει κλέψει την καρδιά της πριγκίπισσας Σαρλίν.

Γεννημένος στις 3 Δεκεμβρίου του 1976 στη Νέα Ζηλανδία, αφιερώθηκε από νωρίς στο αγαπημένο του άθλημα και διακρίθηκε σε αυτό αλλά έγινε ευρέως γνωστός από τη σχέση του με τη σταρ των πορνό ταινιών Kaylani Lei που έληξε το 2006.

Αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες που πέρασαν ποτέ από τη χώρα του για αυτό και γρήγορα διακρίθηκε σε ομάδες του εξωτερικού. Μέχρι το 2011 αγωνιζόταν στη γαλλική Τουλούζ.

Το παράδοξο του φημολογούμενου ειδυλλίου δεν είναι άλλο από τη στενή του φιλία με το σύζυγο της πριγκίπισσας Σαρλίν. Μάλιστα ήταν ένας από τους υψηλούς καλεσμένους που έδωσαν το παρόν στο γάμο τους.

Μένει να αποδειχθεί αν όντως ο γάμος του πριγκιπικού ζεύγους αποτελεί απλά ένα «συμβόλαιο» μεταξύ τους για να μην πληγεί η εικόνα του Αλβέρτου και αν όντως η πρώην κολυμβήτρια «έσπασε» κάποιον από τους όρους του, πέφτοντας στην αγκαλιά του αθλητή.






www.iefimerida.gr

Πέθανε ο Τόμας Πρωτόπαπας...Καλό ταξίδι φίλε μας...


Μετά από έξι περίπου εβδομάδες στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας του ΚΑΤ ο Τόμας Πρωτόππας άφησε την τελευταία του πνοή. Ο νεαρός ηθοποιός έπαθε μια σοβαρή λοίμωξη και κατέληξε σήμερα βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του αλλά και όλο τον κόσμο που τον γνώριζε.

Ακόμα και όσους τον ήξεραν μόνο από την τηλεοπτική του καριέρα ή από την περιπέτεια που είχε μετά το τροχαίο ατύχημα στην Αττική οδό, που τελικά στάθηκε μοιραίο. 

Ο 26χρονος ηθοποιός κατάφερε να συγκινήσει το πανελλήνιο και να ενώσει τις προσευχές όλων για μία θετική εξέλιξη στην υγεία του. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε να βγει νικητής από αυτή τη δύσκολη μάχη με το θάνατο.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, ο θείος του, Γιώργος Πρωτόπαπας και η αγαπημένη του Ιωάννα Ζεμπερλίγκου οι οποίοι ήταν δίπλα του από την πρώτη στιγμή.


ΞΕΡΩ, ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΑΛΛΑ... ποια η γνώμη σας για τους βουλευτές;;; Βαθμολόγησέ τους στο διαδίκτυο!!!



Αξιολόγηση και κριτική για την κυβερνητική δράση θα μπορούν να κάνουν πλέον οι πολίτες στο διαδίκτυο. Αυτός είναι ο στόχος μίας εθελοντικής ομάδας που θα καταγράφει καταγγελίες, θα ελέγχει την αξιοπιστία τους και θα ενημερώνει τον αρμόδιο υπουργό προκειμένου να επιληφθεί του θέματος.

Το «Εμείς οι πολίτες» ξεκαθαρίζει πως δεν είναι φίλα προσκείμενο στην κυβέρνηση, αλλά ούτε πρόκειται να κάνει αντιπολίτευση. «Υπάρχει πείσμα για την αναζήτηση της αλήθειας. Γιατί μόνο αν όλοι, κυβερνώντες, αντιπολιτευόμενοι, πολίτες, αλλά και οι δανειστές της χώρας μας, έχουν σαφή εικόνα της πορείας των βασικών κυβερνητικών δράσεων, θα έχουμε και συνεχείς βελτιώσεις σε οτιδήποτε παρεκκλίνει της ορθής πορείας και θα πάμε μπροστά», αναφέρουν συγκεκριμένα σχετικά με τη δράση τους στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Στο emeisoipolites.gr ήδη σε πρώτη φάση παρακολουθούνται μεταξύ άλλων 33 επιλεγμένες δράσεις που αφορούν τη γραφειοκρατία, την καθημερινότητα του πολίτη και τους συνταξιούχους. Εκεί όποιος θέλει μπορεί - επώνυμα ή ανώνυμα - να καταγγέλλει δυσλειτουργίες του κρατικού μηχανισμού. Στη συνέχεια, η ομάδα των εθελοντών θα ελέγχει την καταγγελία και εάν ευσταθεί θα ενημερώνεται και θα ελέγχεται ο αρμόδιος υπουργός.

«Δεν πάμε να κάνουμε τους φιλοκυβερνητικούς, ούτε να φοβίσουμε την κυβέρνηση. Θέλουμε να ξεκουνήσουμε τον κάθε υπουργό», είπε μιλώντας στο ΣΚΑΙ 100,3 ο συγκοινωνιολόγος Νότης Παρασκευόπουλος, που είναι ο συντονιστής της ομάδας.

Ο ίδιος άνθρωπος υπήρξε άτυπος σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου επί της πρωθυπουργίας του και είχε αναλάβει το ρόλο του «βαθμολογητή των υπουργών».

www.iefimerida.gr

Αποκαλύψεις και για τον Brad Pitt: "Έκανα για χρόνια χρήση ναρκωτικών ουσιών γιατί ένιωθα..."



Μετά τις αποκαλύψεις της Αντζελίνα Τζολί ήρθαν και οι αποκαλύψεις του Μπράντ Πιτ. Μπορεί η 38χρονη ηθοποιός την προηγούμενη εβδομάδα μέσα από άρθρο της στους New York Times να μίλησε για τον καρκίνο του μαστού και την μαστεκτομή  στην οποία υπεβλήθη, ωστόσο εξίσου σοκαριστικές είναι και οι δηλώσεις που έκανε στο περιοδικό Esquire, ο Μπράντ Πιτ.  

Μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό ο γνωστός ηθοποιός, παραδέχτηκε ότι για πολύ καιρό έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών καθώς ένιωθε....κενός «Για πολύ καιρό έκανα μεγάλη ζημιά στον εαυτό μου με τα ναρκωτικά. Ήμουν ένας τύπος που ένιωθα ότι γεννήθηκα μέσα σε ένα κενό και ήθελα να δω πράγματα, να εμπνευστώ. Έφτασα όμως στο άλλο άκρο».
Όσον αφορά στην μαστεκτομή της Αντζελίνα, ο ίδιος δήλωσε πως «Θα μπορούσε να μην πει τίποτα σε κανέναν και κανένας δε θα το έπαιρνε χαμπάρι. Όμως ήταν πολύ σημαντικό για εκείνη να μοιραστεί την ιστορία της με άλλους και να τους βοηθήσει να καταλάβουν ότι ο καρκίνος μπορεί να μην είναι τόσο τρομακτικός».

Ο Μπράντ Πιτ μίλησε όμως και για τους φίλους που έχει στη ζωή του, ενώ τόνισε ότι η οικογένειά του είναι τα πάντα για εκείνον. «Έχω πολύ λίγους φίλους. Έχω μια χούφτα από στενούς φίλους και την οικογένειά μου και η ζωή μου είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ». 

Όσο για την πολυάριθμη οικογένειά του, ο ίδιος εξήγησε ότι στο σπίτι του θέλει να επικρατεί χάος. «Πάντα πίστευα ότι αν έκανα οικογένεια θα ήθελα να κάνω πολλά παιδιά. Ήθελα να επικρατεί χάος στο σπίτι. Στο σπίτι μας υπάρχει πάντα φασαρία, είτε από γέλια, είτε από φωνές, είτε από δάκρυα, είτε από τσακωμούς. Τα λατρεύω, τα λατρεύω . Το σιχαίνομαι όταν λείπουν. Μπορεί να είναι καλό να είμαι σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου για μια μέρα, όμως την επόμενη μου λείπουν τρομερά»

Τέλος δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την αναβλητικότητα που τον διακατέχει λέγοντας ότι παρά το γεγονός ότι του λείπουν μόνο δύο βαθμοί για να αποφοιτήσει από το κολέγιο και να πάρει το πτυχίο του, για κάποιο λόγο δεν το κάνει. "Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να γράψω μια εργασία. Δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου όταν με πιάνει αυτή η άρνηση."

www.protothema.gr

Κάθε ζώδιο κι ατάκα! Μάθε όλα όσα πρέπει να της πεις, ανάλογα με τον αστερισμό στον οποίο ανήκει!


Βάλτε το καλύτερό σας χαμόγελο και πείτε τις!
Καλωσορίζοντας τον Ήλιο στους Διδύμους, η επικοινωνία όλων των ειδών γίνεται μια εύκολη, ενστικτώδης και ευχάριστη δραστηριότητα, ακόμη και για εκείνους από εμάς που αισθάνονται συνήθως επιφυλακτικοί σχετικά με την ομιλία ή να μοιραστούμε τα συναισθήματά μας.
Αν θέλουμε να φλερτάρουμε ο Ήλιος αλλά και η Αφροδίτη παρεάκι δίνουν το πρόσταγμα ότι το φυτίλι στον τομέα του φλερτ, θα ανάψει μέσα από ευφυολογήματα και έξυπνες ιδέες. Εντάξει σαν γυναίκα το παραδέχομαι και φαντάζομαι σχεδόν όλες μας, ότι οι ατάκες για να μας πλησιάσουν άντρες, ως επί το πλείστον, φτάνουν στα όρια του γελοίου. Ωστόσο, στο όνομα της διασκέδασης, μπορούμε να εξετάσουμε μερικές προσαρμοσμένες για τα επιμέρους ζώδια.
Από την πλευρά των άντρων, αφού το κάνετε με κάποια τουλάχιστον διάθεση δημιουργικότητας και με λίγη τύχη, ποιός ξέρει μπορεί να κάνετε εντύπωση ή τουλάχιστον να βάλετε ένα χαμόγελο στο πρόσωπο-στόχο σας, όταν συντονιστείτε με το ζώδιό της.

Κριός
Αν δεν πρηστούν τα χείλη σου, μετά από μία νύχτα πάθους μαζί μου.. κάτι έχει γίνει λάθος.
Ταύρος
Εγώ, εσύ και το ψυγείο! Τι λες? Είσαι για ένα τρίο;
Δίδυμοι
Ας μην στριμωχνόμαστε σε λέξεις.. μόνο σε αγκαλιές!!
Καρκίνος
Έχασα το αρκουδάκι μου, μπορώ να κοιμηθώ μαζί σου;
Λέων
Πόσο καιρό περίπου θα πάρει να παίζουμε το λιοντάρι και τον θηριοδαμαστή;
Παρθένος
Η ομορφιά σου αψηφά όλες τις πραγματικές και πολύπλοκες αναλύσεις.
Ζυγός
Το ωραιότερο χρώμα των χειλιών σου, θα είναι αυτό που θα παίρνουν μετά απ 'το φιλί μου.
Σκορπιός
Ο κατάλληλος άνθρωπος που θα σταθεί δίπλα σου δεν πρέπει να σε συμπληρώνει, αλλά να σε ολοκληρώνει.
Τοξότης
Γεια σας. Ονομάζομαι Έρωτας. Και θέλω να σας πω ότι χρειάζομαι την καρδιά μου πίσω.
Αιγόκερως
Ποιός σας ενοχλεί; Πείτε το σε εμένα. Θα αδιαφορήσουμε παρέα.
Υδροχόος
Θέλω να με κάνεις add στην καρδιά σου. Να με spamαρεις με τα φιλιά σου. Να μου χακάρεις το μυαλό μου. Να σερφάρεις πάνω στο κορμί μου.
Ιχθύες
Όσο μου μιλάς, το μόνο που σκέπτομαι είναι ότι χρειάζομαι βότκα λεμόνι με παγάκια. Χωρίς λεμόνι. Χωρίς παγάκια. Σκέτη. Μπουκάλι ολόκληρο κιόλας. Να το μοιραστώ μαζί σου...
Αυτές οι ατάκες δεν αποτελούν εγγύηση ότι θα πέσει το κορίτσι μόνο του. Η μοναδική και γοητευτική παράδοσή σας, απλά θα μπορούσε να στερεώσει τη διαπραγμάτευση.Θυμηθείτε, η αίσθηση του χιούμορ είναι ελκυστική. Όχι μόνο θα αποκαλύψει την χιουμοριστική πλευρά σας όταν πείτε τα «πολυμήχανα» ευφυολογήματα, αλλά θα καταλάβετε με μια γρήγορη ματιά, αν το αντικείμενο του ενδιαφέρον σας, εκτιμά επίσης την ανάλαφρη πλευρά της ζωής.
Ο Θεός, Βοηθός σας!

www.astrology.gr

Επιθανάτιες εμπειρίες: Πραγματικός κίνδυνος ή κόλπα του μυαλού μας;



Οι επιθανάτιες εμπειρίες που αναφέρουν πολλοί άνθρωποι, δεν προέρχονται παρά από διαταραχές στην φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου τους, είναι το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν ερευνητές του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου και του Συμβουλίου Ιατρικής Έρευνας του Κέιμπριτζ.

Σύμφωνα με τους ειδικούς όλες αυτές οι διηγήσεις δεν είναι παρά τρικ του μυαλού και όχι αυθεντικές περιηγήσεις στο υπερπέραν. «Ο εγκέφαλός μας είναι πολύ ικανός στο να μας εξαπατά», δηλώνει χαρακτηριστικά η Δρ Καρολάιν Βατ.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, πολλές από τις συνήθεις επιθανάτιες αναφορές μπορούν να εξηγηθούν με βάση την προσπάθεια του εγκεφάλου να βγάλει νόημα από τις ασυνήθιστες αισθήσεις και αντιλήψεις που λαμβάνουν χώρα στη διάρκεια ενός τραυματικού συμβάντος.

«Πολλοί άνθρωποι που βιώνουν μια επιθανάτια εμπειρία, δεν βρίσκονται σε πραγματικό κίνδυνο να πεθάνουν, αλλά οι περισσότεροι νομίζουν πως είναι. Οι επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι όλες οι όψεις μιας επιθανάτιας εμπειρίας έχουν βιολογική βάση», δήλωσε η Δρ Βατ.

Σε μία τυπική περίπτωση επιθανάτιας εμπειρίας, όσοι τη βιώνουν, έχουν την (εσφαλμένη) επίγνωση πως έχουν πεθάνει, κάτι όμως που συμβαίνει επίσης και σε μια σπάνια νευρολογική διαταραχή, το σύνδρομο Cotard, στην οποία ο άνθρωπος πιστεύει ότι είναι ήδη νεκρός.

Συνηθισμένες είναι και οι αναφορές για εξωσωματικές εμπειρίες, στις οποίες συνήθως οι άνθρωποι νιώθουν να «πλέουν» στον αέρα, πάνω από τον εαυτό τους και τους άλλους, μέσα σε ένα χώρο. Όμως, σύμφωνα με τους επιστήμονες, τέτοιες εντυπώσεις μπορούν επίσης να δημιουργηθούν τεχνητά μέσω διέγερσης μιας συγκεκριμένης περιοχής του εγκεφάλου, η οποία ρυθμίζει την αντίληψη και την επίγνωση.

Όσο για το περίφημο «φως στην άκρη του σκοτεινού τούνελ», είναι κάτι που επίσης είναι δυνατό να προκληθεί τεχνητά στο εργαστήριο, ενώ κάτι ανάλογο βιώνουν καμία φορά και οι πιλότοι αεριωθουμένων, όταν υφίστανται μεγάλες επιταχύνσεις βαρύτητας (το φαινόμενο της υπερτασικής συγκοπής).

Αμερικανοί ερευνητές πιστεύουν ότι το «τούνελ» προκαλείται από την ελλιπή τροφοδοσία αίματος και οξυγόνου στα μάτια. Εξάλλου, τα δυνατά αισθήματα ευδαιμονίας και ευφορίας, επίσης κοινά στις επιθανάτιες εμπειρίες, είναι δυνατό να προκληθούν μέσω διαφόρων φαρμάκων.

Μεταξύ άλλων, οι ερευνητές επισημαίνουν ότι η ορμόνη νοραδρεναλίνη, που απελευθερώνεται από τον εγκέφαλο, μπορεί να δημιουργήσει έντονα θετικά συναισθήματα, ψευδαισθήσεις και άλλες ψυχικές εμπειρίες παρόμοιες με αυτές των επιθανάτιων. Εν κατακλείδι, κατά τους επιστήμονες, «η επιστημονική εμπειρία δείχνει ότι όλες οι όψεις μιας επιθανάτιας εμπειρίας έχουν νευρο-φυσιολογική ή ψυχολογική βάση».

Η έρευνα δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο Trends in Cognitive Science.

www.apocalypsejohn.com

Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο!!! Δείτε πώς είναι η Νάταλι Θάνου ΜΟΛΙΣ 20 ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της!!! (PHOTO)


«Εξωπραγματικό» είναι αυτό που συμβαίνει με τη Νάταλι Θάνου!

Το μοντέλο, μπορεί να γέννησε μόλις ΠΡΙΝ 20 μέρες, αλλά το σώμα της είναι λες και δεν έγινε ποτέ μανούλα!

Η κοιλιά της έχει σχεδόν εξαφανιστεί, ενώ στο υπόλοιπο κορμί της, δεν υπάρχει ίχνος επιπλέον κιλών.

Τη φώτο με τη σημερινή της εικόνα, ανέβασε η ίδια η Νάταλι Θάνου στο Twitter της, με το σχόλιο:


«Είκοσι μέρες αφότου γέννησα!»

Ε τώρα αυτό... δεν «υπάρχει».​

www.star.gr

Ω, ΡΕ ΧΥΛΟΠΙΤΑ ο Leonardo!!! Ποια τον αποκάλεσε "γέρο και θρασύ";



Στη λίστα των μοντέλων που έχουν περάσει από το κρεβάτι του -38χρονου- Λεονάρντο ντι Κάπριο δεν πρόκειται να προστεθεί η Κάρα Ντελεβίν, η οποία απέρριψε τις προτάσεις του με πολύ ηχηρό τρόπο κατά τη διάρκεια του πάρτι για το The Great Gatsby στο φεστιβάλ των Καννών.

«Συνήθως το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο ντι Κάπριο είναι να κοιτάξει ένα κορίτσι και εκείνη έρχεται και πέφτει στην αγκαλιά του. Αλλά η Κάρα δεν ανήκει σε αυτές. Την πλησίασε, μίλησαν και της πρότεινε να πάει μαζί του στη σουίτα του για ένα μικρό πάρτι. Εκείνη του έδωσε μεν το τηλέφωνό της, αλλά στη συνέχεια αρνήθηκε. Τον ανάγκασε να την κυνηγάει όλο το βράδυ. Δοκίμασε όλα τα γνωστά του κόλπα, αλλά τίποτα δεν έπιασε. Μάλιστα ήταν τόσο εμφανές το τι συνέβαινε, που όλοι το σχολίασαν». Αυτό δήλωσε καλεσμένος του πάρτι στην εφημερίδα Sun. Προσθέτοντας ότι άκουσε την Κάρα να λέει στις φίλες της ότι τον θεωρεί πολύ γέρο και πολύ θρασύ.

Η αλήθεια είναι ότι το «όχι» δεν είναι κάτι που έχει συνηθίσει να ακούει ο ντι Κάπριο από τα χείλη μοντέλου, καθώς πέρα από τις επώνυμες σχέσεις του (Ζιζέλ, Μπαρ Ραφαέλι, Έριν Χέδερτον, Εύα Χερτζίκοβα) έχει κάνει και δεκάδες μικρότερες με ανερχόμενα μοντέλα.

Από την άλλη, ούτε η Κάρα είναι τυχαία. Πρόκειται για το πλέον διάσημο μοντέλο στη Μεγάλη Βρετανία τα τελευταία χρόνια που έχει συνηθίσει να κυκλοφορεί αγκαζέ με τη Ριάνα και την κόρη του Μικ Τζάγκερ.

Μάλιστα πρότινος είχε σχέση με ένα από τα μέλη του boy band One Direction. Ενώ εκείνη ήταν που κάλεσε στο δωμάτιό του ο Τζάστιν Μπίμπερ (την εποχή που ήταν χωρισμένος από τη Σελένα Γκόμεζ) μετά από ένα show της Victoria's Secret.

www.iefimerida.gr

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ!!! Δείτε τη συγκλονιστική φωτογραφία από τον τυφώνα της Οκλαχόμα που κάνει το γύρο του διαδικτύου!!! (φώτο)


Μέσα από τα social media μια φωτογραφία από την τραγωδία στην Οκλαχόμα κάνει τον γύρο του κόσμου...

Στην εικόνα, απεικονίζεται ένας άντρας που σφιχταγκαλιάζει ένα μικρό παιδί, σε μια προσπάθεια να τον κάνει να νιώσει ασφάλεια.


"I Believe In You": To πιο viral video του J.M.Williams που είδες ποτέ, με πάνω από 41 εκ. views!!! (PHOTOS & VIDEOS)



Δεν είναι το καινούργιο τραγούδι ενός μεγάλου ποπ σταρ, δεν ακούστηκε σε κάποια διαφήμιση, δεν 'σπρώχνεται' από κάποιον τεράστιο χορηγό.
Ο ίδιος του ο δημιουργός, ο παντελώς άσημος John Michael Williams με την υπέροχη φωνή, δεν έχει ιδέα γιατί από τις 16 Απριλίου που το ανέβασε στο Youtube έως σήμερα, το κλιπ έχει περισσότερα από 41 εκατομμύρια views.
Το κλιπ δείχνει τον ίδιο τον John Michael Williams να τραγουδάει στο πιάνο, ενώ παράλληλα εκτυλίσσονται διάφορες ανθρώπινες ιστορίες με κεντρικό μήνυμα την αγάπη και τη δύναμή της. Όμορφα και γλυκά όλα αυτά, αλλά πώς εξηγούνται τα 41+ εκ. views;
"Ειλικρινά, έμεινα άφωνος όταν είδα τα νούμερα να εκτινάσσονται", παραδέχεται ο John Michael Williams. "Μόλις το έφτιαξα, το έστειλα στις επαφές μου που δεν ξεπερνάνε τους 1.600 ανθρώπους. Επίσης, έχω μεγάλη οικογένεια, το έστειλα και σε αυτούς. Αλλά τόσα εκατομμύρια views; Με τίποτα".
Ο Williams, που μένει κοντά στη Βοστώνη, ισχυρίζεται ότι δεν έκανε κανενός είδους promotion πέρα από τα καθιερωμένα ποστ του στους social media λογαριασμούς του. Παρ' όλ' αυτά, τα στατιστικά του Youtube καταδεικνύουν ότι το βίντεο είναι φοβερά δημοφιλές στην Ευρώπη και την Ασία. Μάλιστα, το 'I Believe In You' φιλοξενήθηκε και στην κεντρική σελίδα των Times of India.
Ο Williams, που μένει κοντά στη Βοστώνη, ισχυρίζεται ότι δεν έκανε κανενός είδους promotion πέρα από ποστ στα social media
Αλλά το μυστήριο της διάδοσης και της εξάπλωσης συνεχίζεται. Ή μήπως όχι. Ο Williams μάλλον αφιέρωσε μερικό χρόνο στο να σκεφτεί ενδελεχώς προς τι η εκτόξευση των views και βρήκε κάτι που όντως μπορεί να δώσει μια εξήγηση.
"Δεν προλαβαίνω να απαντήσω σε όλους τους χρήστες που αφήνουν τα σχόλιά τους στο τραγούδι. Δεν προλαβαίνω καν να τα δω όλα. Αλλά νιώθω ότι έχουν καταλάβει ποιο είναι το βαθύτερο νόημα που κρύβεται πίσω από τις ιστορίες του κλιπ", είπε και εξήγησε. "Είμαι σε μια αποστολή και αυτό μάλλον το εισέπραξε το κοινό".
Ποια είναι αυτή η αποστολή; Να περάσει ένα μήνυμα. Ένα μήνυμα κατά της αυτοκτονίας. Πριν μερικά χρόνια, ο -και σκηνοθέτης- Williams είχε κάνει μια ταινία για την υπόθεση 'Pregnant Pact', όταν 18 μαθήτριες αποφάσισαν να μείνουν έγκυες την ίδια στιγμή.

Η ταινία παίχτηκε σε κάποια τοπικά φεστιβάλ, χωρίς να προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. Η ζωή όμως τα φέρνει περίεργα, ως συνήθως, κι έτσι, μετά από ένα live του μήνες μετά την προβολή της ταινίας, ένα ζευγάρι από την Ουαλία προσέγγισε τον Williams και του διηγήθηκε την εν εξελίξει τραγωδία στο Bridgend. Εκεί που ολοένα και περισσότεροι νέοι αυτοκτονούν, με τους αριθμούς να έχουν πενταπλασιαστεί από το 2006 ως το 2009.
Η ιστορία των Ουαλών άγγιξε τον Williams, ο οποίος είχε χάσει έναν συμμαθητή του, ο οποίος αυτοκτόνησε- και ταξίδεψε στην Ουαλία. Τον πρώτο του μήνα εκεί, ο καλλιτέχνης ανακάλυψε δεκάδες περιπτώσεις αυτοκτονιών που δεν είχαν φτάσει στα media και αποφάσισε να γυρίσει μια ταινία σχετικά. Τα ταξίδια του στην Ουαλία ήταν συνεχόμενα για τρία χρόνια και ο Williams συνέλεξε στο ντοκιμαντέρ του 100(!) περιπτώσεις νέων που αυτοκτόνησαν.
Τον πρώτο του μήνα στην Ουαλία, ο καλλιτέχνης ανακάλυψε δεκάδες περιπτώσεις αυτοκτονιών που δεν είχαν φτάσει στα media και αποφάσισε να γυρίσει μια ταινία
Παρ' ότι συζήτησε για μέρες με το MTV για την προβολή του, κανείς δεν έχει δει ακόμα το ντοκιμαντέρ για το Bridgend. Ο Williams κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το μοναδικό κοινό που εμφάνισαν οι αυτοκτονίες ήταν ότι όσοι τις διέπραξαν ήταν απελπισμένοι.
Και κάπως έτσι, περνώντας το μήνυμα μέσω του τραγουδιού του, ο Williams φωνάζει σε όλους όσους κάνουν σκοτεινές σκέψεις ότι εκεί έξω υπάρχει κάποιος που πιστεύει σε αυτούς. Που μπορεί να σταθεί δίπλα τους.
Με αυτή τη λογική, τα 40 εκατομμύρια views μπορεί να είναι λίγα, δεν νομίζεις;
www.cosmo.gr

ΚΟΛΑΣΗ! H Joanna Krupa με πορτοκαλί μπικίνι στην παραλία του Μαϊάμι...!!! (PHOTOS)



Με ένα πορτοκαλί σέξι μπικίνι που τόνιζε το γυμνασμένο σώμα της εθεάθη η Αμερικανοπολωνέζα καλλονή Joanna Krupa σε παραλία του Μαϊάμι. Η 34χρονη πρωταγωνίστρια του «The Real Housewives of Miami» συνοδευόταν από τον αρραβωνιαστικό της Romain Zago και το αγαπημένο της σκυλάκι Darla.

H Krupa είναι ακτιβίστρια και γνωστή για τη συνεργασία της με τη φιλοζωική οργάνωση PETA, για την οποία έχει φωτογραφηθεί αρκετές φορές γυμνή. Έχει επίσης ψηφιστεί πολλές φορές από τα αντρικά περιοδικά ως ένα από τα πιο σέξι μοντέλα στον κόσμο ενώ το περιοδικό «Maxim» την έχει κατατάξει στη λίστα με τις πιο «καυτές» παρουσίες.

Η Joanna Krupa και ο Romain Zago είναι 6 χρόνια μαζί και, σύμφωνα με εκείνον, η Joanna λατρεύει το σεξ για αυτό την αποκαλεί μηχανή του σεξ.



www.protothema.gr

ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ: Πώς θα βοηθήσετε κάποιον που την περνά;


Η κατάθλιψη είναι μια σοβαρή διαταραχή που αλλάζει όχι μόνο τη ζωή του ατόμου που την βιώνει αλλά και των ανθρώπων που ανήκουν στο στενό περιβάλλον του.

Εάν έχετε κι εσείς ένα αγαπημένο πρόσωπο που έχει κατάθλιψη, ίσως να αναρωτιέστε πώς θα μπορούσατε να τον/την βοηθήσετε αποτελεσματικά.

Για να βοηθήσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι σημαντικό να:

Κατανοήστε σε τι στάδιο βρίσκεται. Η κατάθλιψη δεν είναι μια απλή θλίψη ή μελαγχολία και χαρακτηρίζεται από συγκεκριμένα συμπτώματα όπως διαρκές συναίσθημα θλίψης ή κενού, απώλεια ευχαρίστησης για δραστηριότητες που πριν ήταν ευχάριστες, απώλεια ελπίδων,χαμηλή αυτοεκτίμηση, εκνευρισμό, αλλαγές στον ύπνο και στην όρεξη για φαγητό, αίσθημα εξουθένωσης, ενοχές , έλλειψη συγκέντρωσης, χρήση ουσιών , αυτοκτονικές σκέψεις. Βέβαια, η εμφάνιση των συμπτωμάτων ποικίλει από άνθρωπο σε άνθρωπο και δεν εμφανίζουν όλοι τα ίδια συμπτώματα ή με την ίδια ένταση.

Εάν κρίνετε ότι η κατάσταση είναι σοβαρή και υπάρχουν ενδείξεις αυτοκτονίας θα ήταν καλό να ενθαρρύνεται το αγαπημένο σας πρόσωπο να αρχίσει να κάνει κάποια θεραπεία.

Επίσης μην ξεχνάτε να υπενθυμίζεται στον ενδιαφερόμενο πως η κατάθλιψη είναι μια θεραπεύσιμη διαταραχή. Η φύση της κατάθλιψης είναι βέβαια τέτοια που ο άνθρωπος που υποφέρει από αυτήν μπορεί αν μη νιώθει το κίνητρο να αρχίσει θεραπεία.

Εάν το άτομο δεν θέλει να αρχίσει κάποια θεραπεία. Ψυχραιμία δείξτε κατανόηση!

Πολύ σημαντικό είναι επίσης, να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που επικοινωνείτε απέναντι του και να αποφύγετε να κάνετε τα εξής λάθη στην επικοινωνία σας μαζί τους.

«Τι σου λείπει; Δεν έχεις σοβαρά προβλήματα για να αισθάνεσαι έτσι. Όλα είναι μες το μυαλό σου. Πρέπει ν'αρχίσεις να σκέφτεσαι θετικά».

Η κατάθλιψη δεν δημιουργείται απαραίτητα από την σοβαρότητα των προβλημάτων που υπάρχουν στη ζωή κάποιου μια δεδομένη στιγμή.

Τα αίτια της δημιουργίας της είναι συχνά πολυπλοκότερα απ'ότι φανταζόμαστε. Όπως και να έχει η παραπάνω πρόταση, υπαινίσσεται ότι η κατάθλιψη που αισθάνεται ο άνθρωπος σας είναι παράλογη κι ότι όλα θα φτιάξουν όταν αρχίσει να σκέφτεται θετικά.

Οι περισσότερες έρευνες βέβαια δείχνουν, ότι οι ίδιοι οι καταθλιπτικοί συχνά κατηγορούν τον εαυτό τους που νιώθουν έτσι και πιέζονται εσωτερικά για να νιώσουν καλύτερα. Αυτή η εσωτερική κριτική και η πίεση είναι όμως ένας από τους παράγοντες που διατηρούν τον κύκλο της κατάθλιψης. «Θέλεις πραγματικά να νιώσεις καλύτερα;Όποιος θέλει, μπορεί».

Παρόμοια με την πρώτη πρόταση, έτσι και αυτή ασκεί πίεση για γρήγορη βελτίωση και επικοινωνεί ότι η καλυτέρευση είναι θέμα θέλησης. Όπως και να έχει, όταν κάποιος ακούει «όποιος θέλει, μπορεί», πιθανώς να αισθανθεί αποτυχημένος μιας και δεν μπορεί να «νικήσει» την κατάθλιψη.

«Κανείς δεν είπε ότι η ζωή είναι εύκολη. Όλοι έχουν προβλήματα. Σταμάτα να λυπάσαι τον εαυτό σου και δείξε δύναμη».

Ο εκνευρισμός που επιφέρει η ζωή με κάποιον άνθρωπο που υποφέρει από κατάθλιψη μπορεί να οδηγήσει τα άτομα του περιβάλλοντος του να φερθούν με αυστηρότητα, πιστεύοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα τον ξυπνήσουν και θα τον κάνουν να δει την πραγματικότητα. Η ήδη χαμηλή αυτοεκτίμηση και η αποδοκιμασία του εαυτού που υπάρχει στην κατάθλιψη μπορεί όμως να ενισχυθεί με τέτοιου είδους προτάσεις οδηγώντας σε περαιτέρω θλίψη.

Πιο πολύ από την αυστηρότητα, τον άνθρωπό σας μπορεί να βοηθήσει η συμπονετικότητα, η εμπιστοσύνη, η αγάπη άνευ όρων και το να ξέρει πώς τον αποδέχεστε και του στέκεστε. Εάν νιώσει το αντίθετο, ίσως να εντείνει την απομόνωση του όχι μόνο για να μην αισθάνεται απόρριψη αλλά για να μην αισθάνεται ότι αποτελεί «βάρος».

Πηγή: bemary.com

To ΣΟΚ των γιατρών! Γεννήθηκε μωρό-τέρας... (βίντεο)


Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι γιατροί μόλις αντίκρισαν αυτό το πλάσμα...


himaira.blogspot.com

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Ρώσος στρατιώτης (μπορεί και) χαμογελάει την ώρα που του βγάζουν σφαίρα από το μέτωπο!!! (VIDEO)



Τον φωνάζουν "Terminator" και όχι άδικα. Ο λόγος για έναν Ρώσο στρατιώτη που του βγάζουν σφαίρα από το μέτωπο με πένσα και αυτός χαμογελά στο φακό.
Με τη βοήθεια μιας πένσας αφαίρεσαν την σφαίρα από το μέτωπο ενός Ρώσου στρατιώτη
Ο "Terminator" δέχθηκε τη σφαίρα ενός Καλάσνικοφ από διασταυρούμενα πυρά μεταξύ Ρώσων και Τσετσένων.
Στο βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο ο άνδρας φαίνεται απτόητος κατά τη διάρκεια της " εγχείρησης" καθώς κάποιος φίλος του αφαιρεί τη σφαίρα από το μέτωπό του χωρίς ιατρικό εξοπλισμό.
Το βίντεο κατά πάσα πιθανότητα έχει γυριστεί κατά τη διάρκεια του πολέμου στην Τσετσενία το 2000, ωστόσο τώρα έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

www.news247.gr


10 γυναικείες ατάκες που άλλαξαν τη ροή της ιστορίας



- «Μωρό μου; Να σου καθαρίσω ένα μηλαράκι;» - Εύα

- «Και μην τολμήσεις να έρθεις αν δεν μου βρεις την ενυδατική κρέμα που σου έγραψα στον πάπυρο» – Πηνελόπη

- «Αν πεινάσεις, έχει φαγητό στο φούρνο. Εγώ και τα παιδιά θα αργήσουμε» - Μήδεια

- «Άντε τελείωνε! Πλύνε τα χέρια σου και έλα να φας πριν κρυώσει το φαγητό» – Η Μητέρα του Πόντιου Πιλάτου

- «Μωρό μου, είδα έναν υπέροχο χιτώνα. Μόνο τριάντα αργύρια!!!» – Η γυναίκα του Ιούδα !

- «Τζουτζούκο μου αυτά τα σαπουνάκια Μασσαλίας μου ξηραίνουν το δέρμα και δεν κάνουν αφρό...» - Εύα Μπράουν 1940

- «Αγάπη, σήμερα λέω πάρουμε το κάμπριο» – Τζάκι Κέννεντι 1963

- «...και ποιος είναι δηλαδή ο Μάο να έχει τοίχος και εμείς όχι» – Κυρία Ούλμπριχτ 1961

- «Γιώργο, ο αχαΐρευτος ο γιος μας πάλι δεν μπήκε στο Πολυτεχνείο. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο για να μπει!» - Δέσποινα Παπαδοπούλου 1973 

- «Οσάμα, θα πάω στη Νέα Υόρκη με τη μαμά – με διαφορετικές όμως πτήσεις» – Η Κυρία Μπίν Λάντεν

Φοιτητές/τριες βρίζουν και απειλούν ξεδιάντροπα τους δασκάλους τους!



Αποκαλυπτικός και δεικτικός (με την έννοια ότι δείχνει γεγονότα και καταστάσεις) είναι ο καθηγητής, από την Πετροβίτσα Θεσπρωτίας, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Δονάτος Παπαγιάννης. 

Σε μια δυναμική αναφορά του επισημαίνει ότι φοιτητές/τριες βρίζουν και απειλούν ξεδιάντροπα τους δασκάλους τους. Τονίζει συγκεκριμένα: " Όταν νέα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) που ονομάζονται φοιτητές (-τριες) υβρίζουν και προπηλακίζουν ξεδιάντροπα τους δασκάλους τους που θα μπορούσαν να είναι και πατεράδες και παππούδες τους, και μάλιστα υπό το φως των προβολέων. Όταν φοιτητές (-τριες) του κομματικού σωλήνα δεν σέβονται θεσμούς και δασκάλους. Όταν πανεπιστημιακοί δάσκαλοι στέκονται ψοφοδεείς, μοιραίοι και άβουλοι μπροστά σ' έναν τέτοιο δημόσιο ευτελισμό των ιδρυμάτων τους και δεν έχουν το σθένος να ζητήσουν την άμεση εκκένωση του χώρου. Όταν πανεπιστημιακοί δάσκαλοι και ταυτοχρόνως πρόεδροι ανώτατων πνευματικών ιδρυμάτων δεν έχουν το σθένος να ζητήσουν την εφαρμογή του νόμου και να προστατέψουν τη δημόσια περιουσία και τον ιδρώτα του ελληνικού λαού. Όταν καμιά σύνοδος πρυτάνεων δεν βρέθηκε να καταγγείλει δημόσια τέτοιες απαράδεκτες και κατάπτυστες φοιτητικές ενέργειες. Όταν κανένας σύλλογος μελών ΔΕΠ και γενικά διδασκόντων στα πανεπιστήμια δεν βρέθηκε να καταγγείλει το δημόσιο διασυρμό της ακαδημαϊκής ηθικής και δεοντολογίας.

Τότε

Είπατε τω βασιλεί, χαμαί πέσε δαίδαλος αυλά, ουκέτι Φοίβος έχει καλύβην, ου μάντιδα δάφνην, ουδέ παγάν λαλέουσαν. Απέσβετο και λάλον ύδωρ .........

ΥΓ. Σε ελεύθερη μετάφραση το παραπάνω σημαίνει: "Πείτε στο βασιλιά, ότι στο χώμα κείτεται ο έντεχνος αυλός, ο Φοίβος δεν έχει πια κατοικία, ούτε δάφνη μαντική, ούτε πηγή ομιλούσα. Χάθηκε και το νερό που μιλούσε" και είναι ο τελευταίος δελφικός χρησμός που φέρεται ότι εστάλη στον αυτοκράτορα Ιουλιανό τον Παραβάτη.

katoci.com

Φορτιστή 20 δευτερολέπτων εφηύρε 18χρονη!


Θα μπορούσε η εφεύρεση μιας μαθήτριας από τις Ηνωμένες Πολιτείες να μειώσει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα το χρόνο που απαιτείται για να φορτιστεί πλήρως ένα κινητό τηλέφωνο; Αυτό δείχνουν να πιστεύουν οι διοργανωτές διεθνούς διαγωνισμού επιστήμης και τεχνολογίας της Intel, οι οποίοι της απένειμαν το βραβείο καλύτερου νεαρού επιστήμονα και το έπαθλο των 50.000 δολαρίων.

Η μικροσκοπική συσκευή της 18χρονης Ίσα Χερ από την Καλιφόρνια μπορεί να επαναφορτίσει την μπαταρία ενός κινητού τηλεφώνου μέσα σε 20 έως 30 δευτερόλεπτα. «Το τηλέφωνό μου πάντοτε ‘πεθαίνει’», δήλωσε η ίδια όταν ερωτήθηκε από πού άντλησε έμπνευση.

«Ανέπτυξα ένα νέο υπερ-πυκνωτή, ο οποίος είναι στην ουσία μια συσκευή αποθήκευσης ενέργειας, που μπορεί να συσσωρεύσει πολλή ενέργεια σε ελάχιστο χώρο», εξήγησε η Χερ μιλώντας στο NBC News. «Επιπλέον, αντέχει για περισσότερους κύκλους φόρτισης και είναι εύκαμπτος, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αναδιπλούμενες οθόνες, ρούχα και υφάσματα».

Πρόσθεσε ότι η τεχνολογία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να επιταχύνει τη φόρτιση των μπαταριών ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Ανακοινώνοντας τα ονόματα των νικητών του διαγωνισμού, εκπρόσωπος της Intel έπλεξε το εγκώμιο της Χερ λέγοντας ότι αναγνώρισε «την καθοριστικής σημασίας ανάγκη για ενεργειακά αποδοτικές συσκευές αποθήκευσης», καθώς οι φορητές ηλεκτρονικές συσκευές εισβάλλουν σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας.

Παρότι η Intel δεν έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για την εφεύρεση της μαθήτριας, η οποία ετοιμάζεται να περάσει σύντομα τις πύλες του Χάρβαρντ, ενδιαφέρον για τη συσκευή έχουν εκδηλώσει μεγάλες εταιρείες, ανάμεσά τους και η Google.

thestival.gr

Η «δύναμη» αυτού του πιτσιρικά δεν υπάρχει (pics)



Συγκινεί με τη θέλησή του ένα δεκάχρονο αγόρι από την Φλόριντα των ΗΠΑ που αν και γεννήθηκε χωρίς χέρια καταφέρνει να εντυπωσιάσει με τα γράμματά του. 

Μάλιστα σε πρόσφατο διαγωνισμό καλλιγραφίας κατέκτησε την πρώτη θέση, εντυπωσιάζοντας τους κριτές, τους οποίους παρακίνησε να διοργανώσουν νέο διαγωνισμό κάθε χρόνο για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Ο Nicholas Maxim δεν έχει πάρει μέρος σε παρόμοιο διαγωνισμό στο παρελθόν λόγω του προβλήματός του και φυσικά η νίκη του αυτή του έδωσε χαρά. «Μου άρεσε, ήταν τόσο μεγάλη έκπληξη», είπε σε τοπική εφημερίδα.

«Κάποια μέρα θα τρέξει και θα κάνει αναρρίχηση στο βουνό», σχολίασε με συγκίνηση ο πατέρας του παιδιού, που τον στήριζε από την πρώτη στιγμή.





Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger