Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Άντρες σπεύσατε για σεξ! Ποιου καρκίνου τον κίνδυνο μειώνουν 21 οργασμοί μηνιαίως;

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Ο καρκίνος του προστάτη είναι ο συχνότερος καρκίνος στους άντρες, αφού προσβάλλει έναν στους έξι και η δεύτερη σε συχνότητα αιτία θανάτου από καρκίνο μετά τον καρκίνο του πνεύμονα.

Επίσης ένας στους δύο άντρες θα παρουσιάσει συμπτώματα προστατίτιδας και ένας στους τρεις συμπτώματα καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη. Το σεξ -και ειδικότερα οι συχνές εκσπερματίσεις- μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του προστάτη.

Οι βασικές θεωρίες που αναπτύσσουν οι ειδικοί γύρω απ’ αυτό είναι δύο: ότι οι συχνοί οργασμοί ευνοούν την αποβολή επιβλαβών ουσιών και ότι η απομάκρυνση του σπέρματος επιτρέπει την ανάπτυξη νέων κυττάρων και αποτρέπει τη συσσώρευση των παλιών, τα οποία είναι πιο πιθανό να μεταλλαχθούν.

Όπως διαβάζουμε στο onmed.gr, μελέτη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ έδειξε ότι οι άνδρες ηλικίας 40-49 ετών που εκσπερμάτιζαν τουλάχιστον 21 φορές τον μήνα είχαν ως και κατά 22% λιγότερες πιθανότητες να προσβληθούν από τη νόσο συγκριτικά με όσους εκσπερμάτιζαν κατά μέσο όρο 4-7 φορές τον μήνα.

Ο καρκίνος του προστάτη συνήθως δεν εμφανίζει συμπτώματα, γι’ αυτό είναι απαραίτητη η πρόληψη. Οι ειδικοί συστήνουν στους άνδρες μετά τα 50 και κυρίως σε όσους έχουν οικογενειακό ιστορικό να κάνουν τις απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις, δηλαδή έλεγχο του PSA και δακτυλική εξέταση.

Αν ο γιατρός διαπιστώσει υπερπλασία, γίνεται μια σειρά άλλων εξετάσεων για να αποφασιστεί η κατάλληλη θεραπεία.


ΔΕΙΤΕ: Τι έκανε ΚΑΦΡΟΣ καθηγητής για να μην αντιγράφουν οι μαθητές!


Η παρακάτω φωτογραφία κάνει θραύση στο διαδίκτυο...

Δυστυχώς δεν καταφέραμε να βρούμε σε ποια χώρα έλαβε χώρα το απίστευτο περιστατικό.

Άντε να αντιγράψεις τώρα με αυτόν τον καθηγητή!

Δείτε την εικόνα:




Βγαίνει στην πίστα με ζαρτιέρες! (ΦΩΤΟ)

Πανικό προκαλεί  όταν ανεβαίνει στην πίστα του «Teatro» όπου εμφανίζεται με την Πάολα και τον Κωνσταντίνο Αργυρό!

Η τραγουδίστρια εμφανίζεται πιο σέξι από ποτέ, φορώντας μαύρες over the knee μπότες, πολύχρωμο αποκαλυπτικό κορμάκι και… ζαρτιέρες, κάνοντας την φαντασία των ανδρών να… οργιάζει!

Κυρίες και κύριοι η Ελένη Φουρέιρα...




http://www.makeleio.gr/

Να γιατί ουρλιάζουν οι γυναίκες στο σεξ!


Τι παίζει με τις Φωνακλούδες στο Σεξ;

Τι συμβαίνει λοιπόν, οι φωνακλούδες το ευχαριστιούνται περισσότερο ή μήπως όχι…

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Leeds ανακάλυψαν πως σε αρκετές περιπτώσεις τα βoγγητά των γυναικών δεν είναι αποτέλεσμα υπερβολικής απoλαυσης. Η έρευνα έγινε σε 71 γυναίκες (από 18-48 χρονών) και το 66% από αυτές αποκάλυψαν ότι βoγγάνε για να επιταχύνουν τη διeγερση του συντρόφου τους. Μάλιστα σχεδόν 9 στις 10 είπαν ότι κάνουν φωναχτό σεξ για να ευχαριστήσουν τον άντρα τους και να του τονώσουν την αυτοπεποίθηση!

Επίσης μερικές γυναίκες είπαν φωνάζουν δυνατά «αχ, βαχ» όταν έχουν αρχίσει να βαριούνται, να κουράζονται ή να νιώθουν άβολα κατά τη διάρκεια του σεξ…

Ένας από τους λόγους που αρκετές γυναίκες ακολουθούν αυτήν την τακτική είναι πως στα ζευγάρια έχει γίνει πλύση εγκεφάλου (μέσω των σκηνών σεξ σε διάφορα φιλμς και φυσικά από τις πορvοταινίες), ότι απoλαυση στο σεξ χωρίς φωνές δεν γίνεται. Μόνο που εκεί οι ηθοποιοί δεν το κάνουν στ’ αλήθεια…

Πάντως οι σεξολόγοι λένε πως τα έντονα βoγγητά στο σεξ δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό. Στην περίπτωση που η γυναίκα απολαμβάνει πραγματικά το σεξ και απλώς θέλει να «ανάψει» περισσότερο το σύντροφό της, τότε αυτές οι φωνές μπορούν να κάνουν το σ#ξ ακόμα πιο διασκεδαστικό ή και να δείξουν στον άντρα τι της αρέσει πολύ να της κάνει.

pistepseto

Κανίβαλοι απήγαγαν και βασάνισαν παίκτη ριάλιτι – Έκοψαν τα δάχτυλα της κοπέλας του [εικόνες]



Σε εφιάλτη μετατράπηκαν οι διακοπές ενός ζευγαριού από την Μεγάλη Βρετανία όταν απήχθηκαν από μία φυλή ιθαγενών στην Παπούα Νέα Γουινέα και βασανίστηκαν άγρια.

Ο Matthew Lovane, που συμμετέχει σε ριάλιτι στη Μεγάλη Βρετανία ονειρευόταν να επισκεφτεί μαζί με την σύντροφο του Michelle Clemens την Παπούα Νέα Γουινέα.

Ο 31χρονος που συμμετείχε στο ριάλιτι του Channel 4 «Shipwrecked» δήλωσε στη The Sun πως ξυλοπήθηκαν άγρια όταν προσπάθησαν να ξεφύγουν από τη ζούγκλα. Ο Βρετανός και η Αμερικανίδα φίλη του απολάμβαναν τις διακοπές της ζωής τους όταν όλα ανατράπηκαν την τελευταία μέρα.

Έκαναν πεζοπορία στη ζούγκλα της Παπούα Νέα Γουινέα όταν ξαφνικά βρέθηκαν αντιμέτωποι με δύο φυλές. «Είχαν ματσέτες με τεράστιες λεπίδες και ένας είχε ένα μακρύ ξύλινο δόρυ. Νόμιζα ότι μας έκλεβαν και έτσι αφήσαμε κάτω τις τσάντες μας και προσπαθήσαμε να τους καθησυχάσουμε, λέγοντάς τους ότι μπορούσαν να τα πάρουν όλα. Τότε άρχισαν να μας σπρώχνουν και να μας απειλούν».

Το ζευγάρι ισχυρίζεται ότι τους έγδυσαν πριν αρχίσουν να τους υποβάλουν σε ένα νοσηρό παιχνίδι βασανιστηρίων. Έκοψαν τα δάχτυλα της 31χρονης μέχρι το κόκκαλο όπως προσπαθούσε να παλέψει με τους αγρίους της φυλής. Ο σύντροφός της δήλωσε πως μιλούσαν λίγα αγγλικά και τους απειλούσαν λέγοντας πως θα τους σκοτώσουν.

Κατάφεραν τελικά να δραπετεύσουν ενώ τους ακολουθούσαν οι απαγωγείς τους. Έφυγαν σχεδόν γυμνοί, αφήνοντας πίσω όλα τους τα υπάρχοντα. «Πήραν τα πράγματά μας, ήμουν γυμνός στην πιο απομακρυσμένη ζούγκλα στη Γη και η Michelle αιμορραγούσε δίπλα μου φορώντας μόνο τα εσώρουχά της. Αλλά τίποτα δεν είχε σημασία παρά μόνο να ξεφύγουμε και έτσι τρέξαμε».

Εντοπίστηκαν τραυματισμένοι από έναν άντρα που χτύπησε συναγερμό και τους μετέφερε αεροπορικώς στην πρωτεύουσα Port Moresby, όπου και αναρρώνουν. Το βρετανικό προξενείο επιβεβαίωσε, σύμφωνα με την εφημερίδα, πως βοηθά το ζευγάρι.

Λάμπα που ανάβει με ανθρώπινο αίμα [φώτο]




Ένας Αμερικανός σχεδιαστής, ο Μάικ Τόμσον δημιούργησε μία λάμπα που παράγει χημικό φως από ανθρώπινο αίμα. Για να λειτουργήσει, ο χρήστης της πρέπει να σπάσει το επάνω μέρος της, να χρησιμοποιήσει το σπασμένο γυαλί για να κοπεί και να στάξει το αίμα του στο εσωτερικό της ώστε αυτό να αντιδράσει με τα χημικά που περιέχει.


Σύμφωνα με τον εμπνευστή, ο μέσος Αμερικανός χρησιμοποιεί 3.383 κιλοβάτ ενέργειας την ώρα ανά έτος, το οποίο είναι σαν να αφήνει κάποιος αναμμένα τα φώτα συνέχεια σε 4 αίθουσες επί 12 μήνες.




Στην προσωπική του ιστοσελίδα ο Τόμσον αναφέρει ότι η δημιουργία της παράξενης αυτής λάμπας ήταν το αποτέλεσμα της προσπάθειάς του να κάνει τον κόσμο να διερωτηθεί «τι θα συνέβαινε αν η ενέργεια είχε κάποιο τίμημα για το κάθε άτομο;»


«Ακριβώς όπως το χάσιμο πολύ αίματος μπορεί να βάλει τη ζωή κάποιου σε κίνδυνο, έτσι και η υπερβολική χρήση της ενέργειας μπορεί να βάλει το περιβάλλον σε κίνδυνο» και πρόσθεσε «με τη δημιουργία μιας λάμπας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά, ο χρήστης πρέπει να εξετάσει πότε χρειάζεται περισσότερο το φως της, αναγκάζοντάς τον να ξανασκεφτεί πόσο σπάταλος είναι με την ενέργεια και πόσο πολύτιμη είναι».

Και όπως είναι φυσικό...η λάμπα είναι μίας χρήσης.

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger