Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ανέκδοτο:Η γκαντεμιά

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013


Ένας τύπος βλέπει την γυναίκα του να φοράει ένα δαχτυλίδι με ένα τεράστιο διαμάντι, το οποίο είναι και πανάκριβο, και την ρωτάει:
-Ρε γυναίκα που το βρήκες αυτό το δαχτυλίδι; 
Αυτό κάνει μια περιουσία...
-Που να σου τα λέω άντρα μου.
Εχθές που είχα πάει για καφέ με μια φίλη μου, πάω στην τουαλέτα της καφετέριας που καθόμασταν και τι βλέπω! Μέσα στον νιπτήρα ήταν αυτό το πανέμορφο δαχτυλίδι! Κοιτάζω τριγύρω, δεν βλέπω κανέναν και το πήρα!!!
Περνάνε μερικές μέρες και ο τύπος βλέπει την γυναίκα του που γυρνούσε από την βόλτα, να φοράει μια πανάκριβη γούνα. 
-Τι είναι αυτό ρε γυναίκα;
Που την βρήκες αυτή τη γούνα;
-Aσε άντρα μου που να στα λέω. 
Κάνανε λάθος στην γκαρνταρόμπα του μαγαζιού που καθόμασταν με τη φίλη μου και αντί για το παλτό μου, μου έδωσαν αυτή τη γούνα. Χαζή είμαι κι εγώ; 
Την πήρα και εξαφανίστηκα!
Κι ο άντρας: 
-Τι να σου πω ρε γυναίκα.
Είσαι πολύ τυχερή. 
Εγώ ένα σώβρακο βρήκα στο κρεβάτι μας και αυτό μου είναι μικρό..


Νάρκωσε τη 12χρονη κόρη του για να βιάσει τη φίλη της


Ο Ρόμπερτ Τσέστερς φέρεται να νάρκωσε τη 12χρονη κόρη του, για να βιάσει τη φίλη της.  

Ο 42χρονος πατέρας τριών παιδιών και χήρος, αρνήθηκε τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, νωρίτερα αυτόν το μήνα. Η δίκη του θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με τη δικογραφία η σχέση του Τσέστερ με τη φίλη της κόρης του ξεκίνησε όταν ένα βράδυ το κορίτσι κοιμήθηκε στο σπίτι τους, τον περασμένο Αύγουστο.

Στο κινητό του παιδιού βρέθηκαν δύο μηνύματα από τον δράστη που έγραφαν:

“Είμαι χαμένος χωρίς εσένα. Η κόρη μου θα λείπει αυτό το Σαββατοκύριακο, οπότε θα μπορείς άνετα να ξαπλώσεις μαζί μου και να με αγαπάς”.

Στο δεύτερο μήνυμα έγραφε:

“Όταν κάναμε έρωτα χθες το βράδυ το μόνο που ήθελα ήταν η καρδιά σου. Η καρδιά σου είναι το μόνο που χρειάζομαι, το ότι σου κάνω έρωτα είναι απλά ένα υπέροχο μπόνους. Σε αγαπάω τόσο πολύ και δεν μπορώ να περιμένω πότε θα σε ξαναδώ και πότε θα σε κρατήσω ξανά στην αγκαλιά μου. Μπομπ”.

Τα μηνύματα εστάλησαν στις αρχές Σεπτεμβρίου και ο Μπομπ Τσέστερ συνελήφθη στις 11 του περασμένου Σεπτέμβρη. 

Μία φίλη της κοπέλας είδε τα μηνύματα στο κινητό της 12χρονης και ειδοποίησε τις αρχές. Μόλις ο φερόμενος ως δράστης το έμαθε της έστειλε ακόμα ένα μήνυμα, στο οποίο την απειλούσε:

“Πες τους ότι αν φυλακιστώ η φίλη σου θα χάσει τον πατέρα της για τα επόμενα δέκα χρόνια. Ό,τι και να γίνει εγώ θα ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ”.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σπίτι του Τσέστερ, για να τον συλλάβει, τον βρήκε στο φορτηγό του, με ένα βλέμμα απαθές κι ένα σημείωμα αυτοκτονίας δίπλα του.

Ο Τσέστερ που είχε χάσει ένα χρόνο πριν την επί 20 χρόνια σύζυγό του, είπε στους αστυνομικούς ότι εκείνος και η 12χρονη κόρη του ήταν πολύ κοντά, αλλά δεν είχαν σεξουαλική επαφή ποτέ. Το κορίτσι είπε ότι τον περασμένο Αύγουστο είχαν κάνει σεξ.

Το καλύτερο βίντεο για να σας φύγει η κατάθλιψη


Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού... Ήλιος, ζέστη, βραδινές έξοδοι, μπάνιο στη θάλασσα, όμως πολλοί άνθρωποι, συνάνθρωποι μας, δεν απολαμβάνουν με την καρδιά τους όλα αυτά. Υπάρχει κάτι που τους θλίβει, κάτι που τους πιέζει τα σωθικά. Το βίντεο που θα δείτε σήμερα είναι ίσως ότι καλύτερο μπορείτε να δείτε για να ανέβει η διάθεση σας, να φύγει η θλίψη σας ή και η κατάθλιψη και να χαμογελάσει λίγο το χειλάκι σας.

Μωράκια. Μικρά αθώα μωρά που ούτε καν είναι σε ηλικία να μιλήσουν και γελάνε, γελάνε ασταμάτητα με πράγματα που εμείς οι μεγάλοι δεν τα παρατηρούμε. Όπως για παράδειγμα το να σκίζουμε ένα φύλλο χαρτί, ένα μωράκι μπορεί να το κάνει να ξεκαρδιστεί από τα γέλια. Δείτε το βίντεο χαμογελάστε με την αγνότητα του γέλιου των παιδιών, διώξτε την κατάθλιψη και γεμίστε δύναμη για να αντιμετωπίσετε όλες τις δυσκολίες.


Μυστήριo: Οι Γραμμές των Νάσκα



Τα γεογλυφικά Lima του πολιτισμού Νάσκα στο Περού συγκαταλέγονται στα μεγαλύτερα μυστήρια του κόσμου τόσο για τον τρόπο όσο για τον λόγο της κατασκευής τους.

Πρόκειται για 13.000 περίπου γραμμές που σχηματίζουν 800 σχέδια και καλύπτουν μια έκταση 450 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Εκτιμάται ότι σχηματίστηκαν κάπου μεταξύ του 500 πΧ και του 500 μΧ και μοιάζουν σαν να τα έχει σχεδιάσει ένα γιγαντιαίο χέρι. Οι γραμμές αυτές σχηματίζουν μορφές, ζώα, φυτά και γεωμετρικά σχέδια και το περίεργο είναι ότι ουσιαστικά δεν έχουν πρακτικό λόγο κατασκευής, εφ' όσον είναι ορατά στο σύνολό τους, μόνο από τον ουρανό. Μόνο το κεντρικό γεογλυφικό αναπαριστά μια αράχνη και έχει μήκος 45 μέτρα.

Οι μελετητές εκτιμούν ότι ίσως οι Νάσκα είχαν στην κατοχή τους ένα είδος αερόστατου ή μεγάλου χαρταετού που τους βοήθησε να τα σχεδιάσουν.

Πολλοί λένε ότι πρόκειται για αεροδιάδρομο φτιαγμένο για εξωγήινους. Άλλοι το πάνε ακόμα παραπέρα, λέγοντας ότι οι γραμμές είναι φτιαγμένες από εξωγήινους.

Μερικοί πιστεύουν ότι πριν από 2000 χρόνια, κατοικούσαν γίγαντες στη Γη. Η πιο δημοφιλής (και πιο αληθοφανής) εξήγηση ως προς το λόγο κατασκευής τους, είναι ότι οι Νάσκα έκαναν αυτά τα σχέδια για να καλέσουν από τον ουρανό τον ήρωα της μυθολογίας τους, Βιρακότσα, θεωρία που ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι σήμερα.


ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ! Γιαγιάδες ΠΑΙΖΟΥΝ ΞΥΛΟ στο διάδρομο μαιευτηρίου μετά τον ερχομό του μωρού! (ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ VIDEO)


Θα μπορούσε να φανταστεί κανείς πως σε μία τόσο όμορφη στιγμή, όταν μία οικογένεια υποδέχεται το νέο μέλος της, οι δύο γιαγιάδες θα... έπαιζαν ξύλο στον διάδρομο του μαιευτηρίου;

Και όμως συνέβη και αυτό στις Ηνωμένες Πολιτείες σε ένα τύπου reality σόου που παρακολουθεί τη ζωή απλών πολιτών.

Τι συνέβη και οι δύο γυναίκες έφτασαν να πιαστούν στα χέρια;

Η φωτογραφία που ζήτησε η μητέρα του παιδιού να τραβήξουν για να την έχει στο κινητό της. Από εκεί άρχισε το... μακελειό και οι δύο συμπεθέρες κατέληξαν να παίζουν κλωτσιές και μπουνιές στον διάδρομο! Δείτε το απίστευτο βίντεο!



Να γιατί μας ψεκάζουν με αλουμίνιο και βάζουν αλουμίνιο στα εμβόλια! Διαδώστε το! (Βίντεο)




Σχετικα με το ψεκασμα! Πρεπει να το δεις... Η εκφυλιστική επίδραση του υδράργυρου στους νευρώνες- University of Calgary

Δείτε το βίντεο και διαδώστε το!



Αναρτήθηκε Από: Gpapado


Δείτε 25 πράγματα που σίγουρα δεν ξέρατε…!!


1. Η PEPSI κόλα σαν εταιρεία έχει πτωχεύσει 2 φορές.

2. Το ένα από τα πλοκάμια του χταποδιού είναι το πέος του (Αλλά και τα 8 μπορούν να προσφέρουν απολαύσεις!)

3. Ο μέσος άντρας στη ζωή του παράγει 18 κιλά σπέρμα.

4. Τα μηριαία οστά στον άνθρωπο είναι πιο ανθεκτικά και από το τσιμέντο!

5. Το 98.5 % του DNA του ανθρώπου, είναι το ίδιο με του χιμπατζή! (έχω κάποιους φίλους που μπορούν να στο αποδείξουν αυτό!)

6. Ένα ανθρώπινο σώμα περιέχει 0.2mg χρυσού. (Για βάρος 70 kg- Το βάρος σου σε χρυσό που λέμε!).

7. Σύμφωνα με την Κομισιόν το όριο φτώχειας είναι τα 22 ευρώ την ημέρα. Ενώ ο βασικός μισθός στην Ελλάδα είναι 18 ευρώ ανά ημέρα. Δηλαδή 4 ευρώ χαμηλότερα από το όριο φτώχειας. (Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία!!!!!!)

8. O μέσος άντρας βγάζει ένα κιλό γένια σε περίπου 30 χρόνια.

9. Η κοκα κολα θα ήταν πράσινη αν δεν πρόσθεταν χρώμα μέσα της ( Χρώμα; Λες να την κάνει ανθυγιεινή;!!)

10. Ο πιο ακριβός καφές του κόσμου, ο Kopi Luwak, φτιάχνετε από κόπρανα ( Κι εσείς γκρινιάζετε που έχετε κάνει το σκατό σας παξιμάδι με τους μισθούς που παίρνετε! Κοίτα αξία το…παξιμάδι!)

11. 52 χιλιάδες αγγλικές λέξεις, είναι ελληνικές (Τότε τι γκρινιάζετε ότι οι νέοι δεν ξέρουν καλά ελληνικά; Όλοι σε φροντιστήρια αγγλικών πηγαίνουν!)

12. O ιδιοκτήτης της Αdidas και ο ιδιοκτήτης της Puma ήταν αδέρφια. (τσακωμένα)

13. H μαμά του Χίτλερ πήγε να κάνει έκτρωση, αλλά ο γιατρός δεν την άφησε και έτσι γεννήθηκε ο μικρός Αδόλφος. (Και μετά σου λέει ότι η έκτρωση είναι αμαρτία!)

14. Το Bacardi έχει σαν σύμβολό του την νυχτερίδα, γιατί τις νύχτες έμπαιναν στο αποστακτήριο παραγωγής του ποτού πάρα πολλές νυχτερίδες. (Κάπως έτσι φτιάχτηκε κι ο Μπάτμαν!)

15. Το λάμα εάν σε συμπαθήσει μπορεί να σε φτύσει. (Χλέπα το λάμα;)

16. Η Wall Street πήρε το όνομά της από έναν τοίχο ο οποίος κατασκευάστηκε με σκοπό να εμποδίζει τα γουρούνια από το να μπαίνουν στην πόλη. (Και μετά μπήκαν όλα μαζί τα γουρούνια στο Χρηματιστήριο)

17. Ο μικρότερος πίθηκος που υπάρχει είναι ο Cebuella pygmaea, ο οποίος έχει μήκος σώματος 13,6 εκατοστά με ουρά από 17 έως 23 εκατοστά. Το βάρος του είναι 120 γραμμάρια. (Αυτή είναι η έκδοση “τσέπης”; )

18. Τις αναλογίες της Barbie τις έχει μία στις 100.000 γυναίκες, ενώ τις αναλογίες του Ken ένας στους 50 άντρες.( Και μετά σου λένε ότι δεν βρίσκουν άντρα! Τι να πούμε κι εμείς γ@@ω τα παιδικά μας πρότυπα!)

19. Στην αρχή όλες οι ζώνες ήταν άσπρες. Με τον καιρό όμως οι άσπρες ζώνες γίνονταν μαύρες (από την βρωμιά). Έτσι ο παλιός καρατέκα είχε μαύρη ζώνη.(Το πλύσιμο δεν ήταν μέσα στις επιλογές τους;)

20. O λόγος που οι Μεξικανοί βάζουν μία φέτα λεμόνι στο στόμιο της μπύρας είναι, για να απωθούν τις μύγες.( Ο λόγος που οι Έλληνες βάζουν μια φέτα λεμόνι στο στόμιο της μπύρας είναι, για να δείξουν ότι ξέρουν πως πίνετε η μπύρα. Κι ας μην υπάρχουν μύγες σε ακτίνα 100 χιλιομέτρων!)

21. Ο Marlboro man Ντέιβιντ Μακλίν πέθανε από καρκίνο των πνευμόνων το 1995. ( Αλλά προς Θεού, δεν έφταιγε το τσιγάρο!)

22. Στον εμφύλιο πόλεμο της Αμερικής, όταν οι Βόρειοι κατέλαβαν την πόλη των Νότιων, όπου ζούσε ο Τζακ Ντάνιελ, δεν πείραξαν καθόλου τον Τζακ, γιατί δεν ήθελαν να ξεμείνουν από ουίσκι. ( Βίσμα ο Τζάκ!)

23. Ο Ian Hibbell, από τα πιο μεγάλα ονόματα στον χώρο της ποδηλασίας, είχε γυρίσει τα τελευταία 40 χρόνια όλο τον κόσμο με το ποδήλατό του. Από την Ανταρκτική μέχρι τον Αμαζόνιο και από την
Αλάσκα μέχρι την Ινδονησία. Στις 4 Σεπτεμβρίου 2008 έπεσε θύμα ασυνείδητου οδηγού στην Εθνική οδό, στο ύψος της Βαρυμπόπης. Ο άτυχος Βρετανός άφησε την τελευταία του πνοή στο ΚΑΤ Κηφισιάς.( Και κάπου εδώ μένεις κόκκαλο κ συνειδητοποιείς πόσο χαζός λαός είμαστε. Πάντως αυτός κάτι ήξερε. Έκανε 40 χρόνια προπόνηση για να έρθει στην Ελλάδα, μήπως και καταφέρει να αποφύγει τους Έλληνες οδηγούς. Δυστυχώς δν τα κατάφερε…)

24. Οι Κινέζοι γιορτάζουν τα γενέθλια τους κάθε 10 χρόνια.(Δεν ψηλώνουν πολύ από χρόνο σε χρόνο, γι αυτό μάλλον!)

25. To 1989 ένας αστεροειδής με διάμετρο 300m και όνομα 4581 Asclepius πέρασε 700000km μακρυά από την γη. Ο αστροειδής πέρασε από το σημείο που η γη βρισκόταν 6 ώρες πριν. (Ωραία το παραδέχομαι. Γεννήθηκα το 1989 και έτσι ήρθα στη Γη. Μπορείτε να με λέτε Κλάρ Κεντ…)

…θα ξαναφάς χταπόδι;;;

Ακόμα δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις αυτό που διάβασες για τον ποδηλάτη.

http://www.newscity1.net



Τι λέει η χειραψία σας για το χαρακτήρα σας! (βίντεο)



Η χειραψία λέει πολλά για εμάς. Ίσως είναι και η πρώτη επικοινωνία την ώρα που συστήνεστε. 

Η σωστή χειραψία δείχνει άτομο με αυτοπεποίθηση, που ξέρει ποιος είναι και τι θέλει, κάποιον αποφασισμένο να πετύχει.

Από την άλλη, μια αδιάφορη χλιαρή χειραψία δίνει κακή εικόνα και είναι πολλοί που θα σας αντιπαθήσουν εξαρχής.

Είτε είναι ένας υποψήφιος εργοδότης, είτε κάποιος που γνωρίζετε σε κοινή παρέα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη χειραψία σας για να κάνετε θετική εντύπωση από την πρώτη στιγμή (σε συνδυασμό με ένα χαμόγελο).

Μερικά DOs και DON’Ts για την πρώτη χειραψία λοιπόν.

DO
Σφίξτε το χέρι του προσώπου με το οποίο κάνετε τη χειραψία – δεν αρέσει σε κανέναν ένα χέρι που με το ζόρι κάνει την κίνηση!
Στο «χαίρω πολύ» κινήστε το χέρι δυο φορές. Όχι παραπάνω, γιατί καταντά εντελώς αμήχανο.
Χαμογελάστε και κοιτάξτε τον άλλο στα μάτια

DON’T
Μην είστε αδιάφοροι όταν ακούτε το όνομα του συνομιλητή σας.
Όταν κάνετε τη χειραψία, μην αφήσετε απότομα το χέρι του συνομιλητή σας.
Μην ξεπεράσετε τα 2–3 δευτερόλεπτα χειραψίας.


http://www.diaforetiko.gr/


Ανέκδοτο: Μεθυσμένος στο δρόμο!


Ένας τρελός δραπετεύει από το ψυχιατρείο , μπαίνει σε ένα Ι . Χ . που ήταν απ έξω παρκαρισμένο , βάζει μπροστά τη μηχανή και φεύγει . 

Μπαίνει στην Εθνική Οδό με ιλιγγιώδη ταχύτητα , αλλά στο αντίθετο ρεύμα . 
Οι οδηγοί των άλλων αυτοκινήτων που τον έβλεπαν να ξεφυτρώνει μπροστά τους άρχιζαν να κορνάρουν , να φρενάρουν , να του αναβοσβήνουν τα φώτα ..... Πανικός ! .
Η Αστυνομία δίνει την είδηση σ όλους τους σταθμούς για να αποφευχθούν ατυχήματα .
" Διακόπτουμε το πρόγραμμά μας για μια έκτακτη είδηση . 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΔΗΓΟΙ ! Τρελός οδηγός στην Εθνική Οδό τρέχει με μεγάλη.....

ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας " .
Το ακούει το μήνυμα κι ο τρελός , κοιτάζει δεξιά , κοιτάζει αριστερά , κουνάει το κεφάλι του και μονολογεί : " Να τανε μόνο ένας ! " .


΄Εκτακτο! Τώρα – Αποκάλυψη βόμβα απο Κασιδιάρη…


Ο Ηλίας Κασιδιάρης αποκαλύπτει…: Η Βίκη Σταμάτη βλέπει κάθε Σάββατο τον Τζοχατζόπουλο στο κελί του.Η κόντρα ανάμεσα στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, που ξεκίνησε με την αρχή της τριήμερης συζήτησης, φαίνεται ότι θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση. Μετά τον βουλευτή Ματθαιόπουλο, τη σκυτάλη πήρε ο Ηλίας Κασιδιάρης ο ποιος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση τόσο στον πρόεδρο της Βουλής, τον πρωθυπουργό, αλλά και την εισαγελέα. 


«Η εισαγγελέας δίνει άδεια στη Βίκυ για να βλέπει κάθε Σάββατο τον Τζοχατζόπουλο στο κελί του και δεν δίνει άδεια στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να έρθουν στην Βουλή για να ψηφίσουν» είπε ο βουλευτής της ΧΑ. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης απάντησε ότι το μεγαλείο της Δημοκρατίας είναι να δίνει το λόγο ακόμα και σ´αυτούς που θέλουν να την καταλύσουν και επανέλαβε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ακυρότητας της ψηφοφορίας, επειδή λείπουν οι 3 βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Ως ανταπάντηση, ο Ηλίας Κασιδιάρης, επιτέθηκε στον πρόεδρο της Βουλής και τον πρωθυπουργό.

«Ο Μεϊμαράκης κατέλυσε το πολίτευμα και τη διάκριση των εξουσιών» είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ενώ επιτέθηκε και κατά του πρωθυπουργού λέγοντας ότι «στη συνέντευξη που έδωσε στον Γιάννη Πρετεντέρη ομολόγησε ότι πήρε τηλέφωνο στη δικαιοσύνη για να μπουν στη φυλακή ο Μιχαλολιάκος και οι άλλοι βουλευτές του κόμματος».

Μάλιστα, ζήτησε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των υπουργών για να αποδειχθεί η καταγγελία του, φράση που προκάλεσε ένταση και διαμαρτυρίες από τους βουλευτές της ΝΔ. «Ολα αυτά που λέω είναι αλήθεια και οποίος θέλει να με διαψεύσει να πάει στη δικαιοσύνη» απάντησε ο κ.Κασιδιάρης ενώ οι τόνοι ανέβηκαν ξανά όταν αποκάλεσε το Σύνταγμα κουρελόπανο.

http://www.mychannel.gr/


Κρήτη: Γέννησε και έγινε μάνα χωρίς να ξέρει πως ήταν έγκυος - Η πιο ευχάριστη είδηση της ημέρας!


Η γυναίκα πίστευε πως δεν μπορούσε να κάνει 


παιδί και δεν έδινε σημασία στην αύξηση του βάρους της - Δούλευε μέχρι την τελευταία στιγμή, στον Άγιο Νικόλαο στο Λασίθι...
Με ισχυρούς πόνους πήγε στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, ανήμερα της γιορτής του Μιχαήλ Αρχαγγέλου, μια γυναίκα, η οποία όχι μόνο είχε μείνει έγκυος χωρίς να το έχει καταλάβει, αλλά είχε φτάσει και η ώρα του τοκετού!
Η 33χρονη γυναίκα που είχε συμπληρώσει τους 9 μήνες της εγκυμοσύνης της, θεωρούσε ότι το βάρος της αυξήθηκε επειδή πάχυνε! Όταν μπήκε στο νοσοκομείο, οι γιατροί την έβαλαν κατευθείαν στην αίθουσα τοκετού και τελικά γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι 3.350 κιλών.
"Επί οκτώ χρόνια προσπαθούσαμε με το σύζυγό μου να κάνουμε ένα παιδάκι, αλλά δεν ερχόταν" - είπε στο Ράδιο Κρήτη η γυναίκα που έχοντας βγάλει από το μυαλό της το ενδεχόμενο να μείνει έγκυος, δεν έδωσε σημασία ούτε στις αλλαγές στο σώμα της ούτε στον - ούτως ή άλλως - άστατο γυναικολογικό κύκλο της.
Είναι χαρακτηριστικό πως η γυναίκα, ως την τελευταία στιγμή συνέχιζε να εργάζεται στην Καθαριότητα του δήμου, όπου απασχολείται. Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια από τις πιο ευχάριστες ειδήσεις της χρονιάς, που αποτελεί πλέον κεντρικό θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία...
newsit.gr


Οι τροφές που προκαλούν τα συμπτωμάτα της ημικρανίας


Η ημικρανία είναι μια διαταραχή που χαρακτηρίζεται από επαναλαμβανόμενες κρίσεις έντονου πονοκεφάλου, που συνήθως συνοδεύονται από εκδηλώσεις όπως ναυτία και εμετούς. Η κρίση διαρκεί κάποιες ώρες και μπορεί να κρατήσει μέχρι και 3 μέρες ανάλογα με το άτομο. Οι λόγοι για τους οποίους εκδηλώνεται η ημικρανία ποικίλουν.

Απαντήσεις δίνει στο www.Life2day.gr η Αγγελική Κορδαλή Διαιτολόγος-Διατροφολόγος .Επιστημονικός Συνεργάτης Medidiatrofi.

Οι τροφές που προκαλούν τα συμπτωμάτα της ημικρανίας είναι :

Καφεΐνη (καφές, τσάι, σοκολάτα, αναψυκτικά τύπου Coca Cola)

Αλκοόλ (ειδικότερα το κόκκινο κρασί λόγω της ισταμίνης που περιέχει)

Γαλακτοκομικά προϊόντα: παλαιωμένο τυρί (ροκφόρ, brie, cheddar, camembert, φέτα, mozzarella κ.ά.) κρεμώδη τυριά, γάλα πλήρες σε λιπαρά, γιαούρτι, παγωτό)

Ορισμένα είδη φασολιών (κουκιά, φακές, φάβα, φασόλια σόγιας)

Λαχανικά (τουρσί, κρεμμύδι, αρακάς)

Ξηροί καρποί (καρύδια, φιστίκια, φιστικοβούτυρο) και σπόροι σησαμιού

Κιτρικά φρούτα (γκρέιπφρουτ, κίτρο, πορτοκάλι, μανταρίνι, περγαμόντο κ.ά.)

Όξινο γλουταμινικό νάτριο (MSG): πρόσθετο γεύσης που έχει προστεθεί σε τρόφιμα όπως έτοιμες σούπες, πίτσα, κινέζικο φαγητό, επεξεργασμένα κρέατα κ.ά. (Mayo Clinic)

Έλλειψη μαγνησίου: έρευνες έχουν συσχετίσει την έλλειψη μαγνησίου με την εμφάνιση ημικρανιώω (έρευνα του Dr. Burton Altura, State University of New York Health Science Denter at Brooklyn, New York, έδειξε ότι 42% των τόμων που έπασχαν από ημικρανίες είχαν χαμηλά επίπεδα μαγνησίου)

Έλλειψη βιταμινών του συμπλέγματος Β

Τα πιο κοινά αίτια όσων αφορά την διατροφή είναι τα τυριά, σοκολάτα, ο καφές, το αλκοόλ και γενικά τα επεξεργασμένα τρόφιμα και διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

Άλλα αίτια εμφάνισης ημικρανιών:

Άγχος-έντονο στρες

Κούραση

Ορμονικές αλλαγές λόγω προεμμηνορροϊκού συνδρόμου, έμμηνο ρύση, χρήσης αντισυλληπτικών χαπιών, εγκυμοσύνης και εμμηνόπαυσης

Απώλεια γευμάτων μέσα στην ημέρα

Αντίδραση από κατανάλωση ορισμένων φαγητών τελευταίου 24 ώρου

Κάπνισμα

Σε γενικές γραμμές για την μείωση των συμπτωμάτων των ημικρανιών συνίσταται αποφυγή κατανάλωσης τυριών, σοκολάτας, ροφημάτων με καφεΐνη, αλκοόλ Χορήγηση συμπληρωμάτων: ριβοφλαβίνη (Β2), συνένζυμο Q10 (μειώνεται η συχνότητα των ημικρανιών αλλά έχουν μικρή αποτελεσματικότητα στην έντασή τους), μαγνήσιο (Mayo Clinic).

thebest
 aragmagr

Ανέκδοτο: Ο Κωστίκας και το λόττο


Πάει ο Κωστίκας στην Παναγία του Σουμελά και προσεύχεται μπροστά στην εικόνα.

- Αχ Παναγιά μου, σε παρακαλώ κάνε με να κερδίσω στο λόττο 5.000.000 και θα προσφέρω 500.000 στο ναό σου.
Περιμένει γύρω στις δυο βδομάδες κι αφού βλέπει πως δεν κερδίζει πηγαίνει ξανά στο ναό.
- Αχ Παναγία μου κάνε κάτι είμαι πνιγμένος στα χρέη, τα παιδιά μου πεινάνε. Κάνε με σε παρακαλώ να κερδίσω στο λόττο 50.000.000 και θα προσφέρω τα πέντε στο ναό σου.
Αλλά και πάλι δεν κέρδισε τίποτα. Πάει ξανά:
- Αχ Παναγία μου σε παρακαλώ, κάνε με να κερδίσω στο λόττο 100.000.000 και θα προσφέρω τα δέκα στο ναό σου.
Την ώρα που πάει να φύγει ακούει μια φωνή:
- Κωστίκαααααα.
Κοιτάζει γύρω του δεν βλέπει κανένα.
- Μπα η ιδέα μου θα “ναι, λέει και κάνει να ξαναφύγει.
Ακούει ξανά την ίδια φωνή:
- Κωστίκαααααα.
Κοιτάζει ξανά γύρω του δεν βλέπει κανένα και λέει:
- Ποιος με φωνάζει;
- Εγώωωωωω, η Παναγίιιιια.
Και διαπιστώνει ότι όντως του μιλούσε η εικόνα.
- Κωστίκαααααα.
- Ναι Παναγιά μου.
- Τι θα γίνει, θα το παίξεις επιτέλους αυτό το λόττο;


Τα ζώδια σήμερα 13 Νοεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Σηκώνετε τα μανίκια και δουλεύετε πολύ δυναμικά. Υπάρχει ένα δημιουργικό σχέδιο και μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να το εκτελέσετε.
Έρωτας: Θέλετε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια. Μπορεί βέβαια να το παρακάνετε, γιατί θα έχετε πολύ αυθόρμητη συμπεριφορά. Πιθανόν αυτό να μην είναι και τόσο καλό για την προσωπική σας σχέση, αλλά τουλάχιστον θα είστε ο εαυτός σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες οι οποίες θα σας βγάλουν από κάποια αδιέξοδα. Ο λόγος είναι ότι θα γίνετε περισσότερο δραστήριοι. Η δράση σας μπορεί να σχετίζεται και με παροχή υπηρεσιών ή με ένα μια οργανωτική κίνηση.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Αναγκαστικά θα στραφείτε προς μια κατεύθυνση η οποία θα σας δώσει δείγματα μιας μεγαλύτερης διαφάνειας. Μπορεί να μην φαίνεστε πάρα πολύ προς τα έξω, αλλά μέσα σας θα είστε ξεκάθαροι.
Έρωτας: Αντιστρέφετε κάποια πράγματα και τα κάνετε υπέρ σας, αλλά με μεγάλο κόπο και προσωπική δράση. Δηλαδή μπορεί κάποιες ισορροπίες να ανατραπούν ξαφνικά και να μην μπορείτε να τις φέρετε εκεί που για σας θα είναι το ιδανικό, αλλά τουλάχιστον θα ξέρετε την αλήθεια. Κυρίως με Κριό, Ζυγό.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσο κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα, τόσο θα βρίσκεστε μπροστά σε μια δύσκολη θέση. Αν και δεν έχετε και μεγάλα περιθώρια δράσης, αφού δεν έχετε ούτε διάθεση, παρόλα αυτά κάτι θα γίνει αν κινηθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Έχετε μεγαλύτερη ευκαιρία δράσης κυρίως μαζί με φίλους ή μια ομάδα που εσείς συμφωνείτε αρκετά μαζί τους. Ίσως να κινηθείτε προς μια κατεύθυνση που θα σας αποφέρει επιτυχίες σε δημιουργικό επίπεδο. Οι πρωτοβουλίες πάντως χρειάζονται.
Έρωτας: Θα έχετε το θάρρος να μιλήσετε σε πολύ δυναμικό επίπεδο και ίσως να βρεθείτε σε μια κατάσταση πιο εύκολη για σας. Ο αυθορμητισμός που θα βγει από μέσα σας θα σας δώσει την απαραίτητη ευελιξία.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα ειδικά θα μπορέσετε εύκολα να ξελασπώσετε από κάποιες καταστάσεις που έχουν τελματώσει. Δώστε όμως στον εαυτό σας περιθώρια να δράσει και να μη μείνετε σε λόγια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Νιώθετε πολύ ανυπόμονοι σε πράγματα που ίσως τελικά να μην μπορείτε να ολοκληρώσετε με τη μία. Πιθανόν να κάνετε κινήσεις οι οποίες θα σας δημιουργήσουν ανατροπές αντί για ισορροπία.
Έρωτας: Μπορεί να είστε παραπάνω βιαστικοί και, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, να κάνετε κάτι που θα σας βγάλει από την συστολή. Η δειλία μερικές φορές είναι ένας κατασταλτικός παράγοντας για σας. Αυτό αφορά τους ελεύθερους. Οι υπόλοιποι επειδή μπορεί να έχετε ανυπομονησία για τη σχέση σας, ίσως να θέλετε να τη διαλύσετε γιατί δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Υπομονή.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πάρει φόρα και πιθανόν να κάνετε κάποια αποκοτιά που θα σας δημιουργήσει μια προσωπική ρήξη μ' ένα πρόσωπο, κυρίως αν είναι Καρκίνος.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Αναφέρεστε συνέχεια σε κάτι που είναι πολύ πρωτοποριακό και καινούργιο για την ζωή σας. Αυτό ίσως να είναι η αφορμή που θα σας φέρει εμπρός σε μεγάλες αλλαγές.
Έρωτας: Έχετε δει κάποια στραβά, και δικά σας και του ατόμου που είστε μαζί, και ίσως να υπερβάλετε λέγοντας ότι δεν μπορείτε πλέον να χειριστείτε πράγματα που δεν σας ταιριάζουν. Σήμερα πιθανόν θα είστε πιο αισιόδοξοι γιατί έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Το να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο ή να επιβάλλετε έστω και στον εαυτό σας μια διαφορετική αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων σας θα είναι σωτήριο. Κυρίως αν έχετε ξεκινήσει κάτι καινούργιο το οποίο σχετίζεται με το εξωτερικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είστε στη φάση της επανάστασης. Μερικοί από εσάς που τα έχετε δοκιμάσει όλα και δεν βρίσκετε άλλη λύση, ίσως δείξετε ένα άλλο πρόσωπο, το οποίο δεν θα είναι και τόσο φιλικό σε άτομα που νιώθετε ότι τελικά σας έχουν αδικήσει.
Έρωτας: Ο Κριός ίσως να είναι ο προάγγελος μιας προσωπική σας αλήθειας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι σας είναι εύκολο να τη δεχτείτε και να την κουμαντάρετε όπως θέλετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Αν σας έχουν αδικήσει και κυρίως οι συνεργάτες σας, σήμερα θα επιτεθείτε δυναμικά και θα φέρετε τα πάνω κάτω, προκειμένου να αποδείξετε ότι έχετε δίκιο.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Είστε σε φάση που έχετε ανάγκη να μοιραστείτε κάποια πράγματα με τους άλλους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα χάσετε τις ισορροπίες σας. Η διάκριση ανάμεσα στην ατομικότητα και τη συντροφικότητα είναι δύσκολη αλλά αναγκαία.
Έρωτας: Έχετε υπολογίσει ότι μερικές φορές χρειάζεται να ανανεώνεστε και να βάζετε την προσωπική σας δύναμη σε εφαρμογή. Σήμερα ίσως επιτέλους να «κλωτσήσετε» σε κάποια πράγματα που δεν σας πηγαίνουν. Μπορεί να μαλώσετε με έναν Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να κάνετε μια συνεργασία που μερικές φορές νιώθετε ότι σας δίνει μια καινούργια ματιά. Να είστε όσο μπορείτε προσγειωμένοι γιατί μπορεί να υπάρχουν κόντρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Είστε σε φάση εγρήγορσης γιατί προσπαθείτε να κάνετε κάτι καινούργιο για να βγείτε από την ανωνυμία ή την αφάνεια. Μερικές φορές εξ ανάγκης χρειάζεστε να παίρνετε πρωτοβουλίες γιατί γίνεστε πιο δυναμικοί.
Έρωτας: Με τον Κριό μπορεί να έρθετε σε επαφή, αλλά να προσέξετε μη χαλάσετε τη σχέση σας, γιατί υπάρχει οικονομική αντιπαλότητα μεταξύ σας. Το να διεκδικήσετε και να τα πείτε έξω από τα δόντια εν μέρει θα σας ανακουφίσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν εκκρεμότητες τις οποίες είναι αναγκαίο να βάλετε σε μια τάξη. Ένα καινούργιο έργο που θα προστεθεί στην καθημερινότητά σας, πιθανόν να σας φέρει κοντά με κάποιες λύσεις που δεν είναι και τόσο κλασσικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Η αναφορά ενός καινούργιου θέματος θα είναι πολύ έντονη και θα δείτε ότι θα κερδίσετε κάτι πολύ δημιουργικό. Αυτό που βοηθάει και κάνει να φαίνονται τα πράγματα διαφορετικά είναι η στάση ζωής σας.
Έρωτας: Έχετε πολλές ορέξεις να διεκδικήσετε αλλά και να φλερτάρετε στενά ένα πρόσωπο που πιθανόν προέρχεται από το φιλικό σας περιβάλλον. Πριν κάνετε όμως το βήμα της εξομολόγησης, βεβαιωθείτε συζητώντας με άλλα άτομα για την πρόθεση του ατόμου που σας ενδιαφέρει.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε συγκεντρωθεί στο να βγάλετε χρήματα με έναν τρόπο πολύ κλασσικό και πεπατημένο. Όμως μπορεί να προκύψει ξαφνικά κάτι πολύ θετικό για σας, από μια νέα πηγή πολύ πρωτότυπη ή και πρωτοποριακή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Μπορεί να έχετε τα νεύρα σας σήμερα. Δηλαδή να δείτε ότι τίποτε από αυτά που περιμένετε δεν γίνεται και ίσως να πάρετε μια στάση διαλυτική. Δηλαδή να κάνετε μια γενναία... αναχώρηση από κάποια σχέδια που ήδη εδώ και καιρό δουλεύατε.
Έρωτας: Η επιλογή σας μερικές φορές μπορεί να σας απογοητεύει γιατί δεν έρχεται η σχέση στα δικά σας τα μέτρα. Κυρίως αν βρίσκεστε με έναν Κριό ή Ζυγό θα δείτε ότι δεν υπάρχει η ανταπόκριση που θέλετε. Μπορεί λοιπόν σήμερα να είστε πολύ «στην τσίτα» και να τσακώνεστε συνέχεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως να θέλετε να χαράξετε δική σας γραμμή γιατί βλέπετε ότι δεν έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Βαριέστε να περιμένετε και ίσως αυτό να σας οδηγήσει σε μια μικρή επανάσταση ή να λάβετε κάποιες πρωτοβουλίες που μπορεί να φανούν υπερβολικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Η γενική σας κατάσταση είναι πολύ καλή, αφού λαμβάνετε πρωτοβουλίες οι οποίες θα σας δώσουν μια αρχηγική παρουσία. Η εμφάνισή σας είναι κάτι που μετράει ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες.
Έρωτας: Είστε πολύ διαχυτικοί και εκφράζετε τα συναισθήματά σας πολύ εύκολα. Αυτό θα σας βοηθήσει και θα χρωματίσει την προσωπικότητά σας, γιατί μερικές φορές δείχνετε παγωμένοι. Ο Παρθένος είναι γενικά πολύ κοντά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε στριμωχτεί τον τελευταίο καιρό και ίσως σήμερα να πάρετε μια ανάσα. Και ο λόγος είναι ότι θα έχετε θετικά απάντηση από κάτι που εδώ και καιρό προσπαθείτε να κλείσετε.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Ενημερώνεστε για κάτι καινούργιο και ίσως αυτό να σας ανανεώσει. Το ότι θέλετε να παραμείνετε με κάποια δικά σας πρόσωπα και μόνο, κατά κάποιον τρόπο θα σας ανακουφίσει. Η αλήθεια πάντως θα σας βοηθήσει σε πολλά θέματα.
Έρωτας: Είναι μοναδική η αίσθηση που μερικές φορές νιώθετε και κυρίως όταν έχετε απελευθερωθεί από τη φοβία της απόρριψης. Ο Ζυγός ίσως επιτέλους να πάρει θέση για τη σχέση σας και να δοθούν απαντήσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ανάγκη να πρωτοτυπήσετε και να είστε μπροστά από τα γεγονότα. Για αυτό μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας να κάνετε κάτι το πολύ πρωτοποριακό. Ίσως σας χρειάζεται να απαλλαγείτε από παράσιτα που υπάρχουν γύρω σας.

Πηγή: http://www.astrology.gr

ΤΕΡΜΑ η τηλεόραση για τον Γιώργο Αυτιά! Δείτε γιατί...


Γιατί σταματούν οι εκπομπές του; Είναι πολύ συνηθισμένο στους δημοσιογραφικούς κύκλους και αρκετοί από τους γνωστούς σήμερα πολιτικούς, υπήρξαν γνωστοί και δραστήριοι δημοσιογράφοι. Σε αυτή την κατηγορία ετοιμάζεται να εισέλθει και ο 


δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, Γιώργος Αυτιάς. Σύμφωνα με πολύ έγκυρες πληροφορίες ο 56άχρονος δημοσιογράφος δέχτηκε την πρόταση κόμματος να συμμετάσχει στις επόμενες ευρωεκλογές. Έτσι μπορείτε να βλέπετε στις οθόνες σας τον Γιώργο Αυτιά μέχρι τον Μάιο του 2014, γιατί αμέσως μετά θα έχει άλλες σοβαρότερες υποχρεώσεις στις Βρυξέλλες. 

http://www.treloi.gr/


Το site που εντοπίζει τους προγόνους σας


Το θέμα των προγόνων και της καταγωγής, απασχολεί αρκετούς ανθρώπους οι οποίοι επιθυμούν να βρουν τις ρίζες τους, καθώς...και ποιους πιθανούς μακρινούς συγγενείς μπορεί να έχουν διάσπαρτους σε όλο τον κόσμο.

Την απάντηση αυτή, δίνει το site Ancestry.com, το οποίο μπορεί να εντοπίσει όλους τους πιθανούς συγγενείς σας στο πέρασμα των χρόνων. Η διαδικασία είναι απλή: Τοποθετείτε τα ονοματεπώνυμα των γονέων σας και όλων των προγόνων που επιθυμείτε, με πληροφορίες όπως η ημερομηνία γέννησης ή θανάτου.
Ετσι μετά από αναζήτηση, το Ancestry.com σας βγάζει όλα τα πιθανά αποτελέσματα συγγενών σας τα οποία μπορεί να είναι διασκορπισμένα σε όλο τον κόσμο και κατά πάσα πιθανότητα θα αγνοείτε την ύπαρξη τους.
iefimerida.gr




Tα 5 ΚΑΛΥΤΕΡΑ και τα 5 ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ζευγάρια του ζωδιακού!


Μπορεί να ξέρεις μέσες-άκρες με ποια ζώδια ταιριάζεις και με ποια όχι, υπάρχουν όμως μερικοί συνδυασμοί που παίρνουν το βραβείο και στη μία και στην άλλη περίπτωση..

Παρόλο που συμμετέχουν και πολλοί άλλοι αστρολογικοί παράγοντες για να κριθεί το επιτυχημένο ταίριασμα δύο ανθρώπων (αυτοί που αναλύονται σε μια συναστρία), λαμβάνοντας υπόψη μόνο το ηλιακό ζώδιο, μπορούμε να… ανακηρύξουμε τα πέντε καλύτερα και τα πέντε χειρότερα ζωδιακά ζευγάρια.

ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΟΙ ΕΡΩΤΕΣ

ΛΕΩΝ και ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι
Ο Λέων είναι ζεστός, αξιολάτρευτος, ερωτιάρης αλλά και αφοσιωμένος,

γενναιόδωρος και εκδηλωτικός. Ο Αιγόκερως, πάλι, έχει πρακτικό μυαλό, είναι φιλόδοξος και πειθαρχημένος, υπομονετικός και διασκεδαστικός. Φυσικά μιλάμε μόνο για τα χαρίσματα και των δυο, αλλά αυτά μας ενδιαφέρουν εν προκειμένω, γιατί όταν αυτά τα ζώδια συναντηθούν καταφέρνουν και βγάζουν ο ένας στον άλλο τον καλύτερο εαυτό του. Είναι απόλυτα ταιριαστοί στη φιλοδοξία τους να έρχονται παντού πρώτοι και στην αγάπη τους για την καλή (πολυτελή) ζωή. Συμμερίζονται την άποψη ότι «ο τολμών νικά», αλλά δεν ξεφεύγουν από τα όρια της κοινής λογικής. Μαζί κάνουν ένα καλό κουμάντο στα οικονομικά τους και μπορεί να αποτελέσουν πετυχημένο ζευγάρι και στο επαγγελματικό πεδίο. Στην κοινωνική τους ζωή θέλουν να γίνονται το επίκεντρο, αποσπώντας τον θαυμασμό των άλλων. Ο "μοναχοφαγάς" σε αυτό το θέμα Λέων, αφήνει και τον σύντροφό του να κάνει το κομμάτι του, έστω και λιγουλάκι.
Διάσημα ζευγάρια με αυτό τον συνδυασμό είναι το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ (Λέων ο Μπαράκ Ομπάμα και Αιγόκερως η Μισέλ), καθώς και ο Αιγόκερως Ντέιβιντ Μπάουι με τη Λιονταρίνα Ιμάν.

ΔΙΔΥΜΟΣ και ΤΟΞΟΤΗΣ: Σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι
Αν δεν ήταν ζευγάρι, θα μπορούσαν να είναι οι τέλειοι φίλοι, άντε και με μια δόση σεξ για γαρνιτούρα. Ο Δίδυμος και ο Τοξότης έχουν μια κοινή άποψη για τη ζωή: πιστεύουν πως ο κόσμος είναι ένα απέραντο πεδίο εξερεύνησης και κάθε μέρα είναι μια καινούργια μέρα. Έτσι, αντιμετωπίζουν τα πάντα σαν μια συναρπαστική περιπέτεια και μετατρέπουν ακόμα και τις πιο καθημερινές εμπειρίες σε ένα συναρπαστικό ταξίδι. Φαντάσου πόσο ωραία περνάνε σε ένα κανονικό ταξίδι, όπου ικανοποιούν και οι δύο τις ανάγκες τους, ο μεν Τοξότης για καινούργιες εικόνες και ιδέες, ο δε Δίδυμος για καινούργιους ανθρώπους. Εκτιμούν ο ένας το μυαλό του άλλου, ενώ μοιράζονται την ίδια ανεξάντλητη ενεργητικότητα, τα πολλά ενδιαφέροντα και τον ενθουσιασμό (τον τελευταίο και στο κρεβάτι, όπου βρίσκουν καινούργιους τρόπους να μη βαριούνται). Παράλληλα, ο καθένας σέβεται την ατομικότητα του άλλου και δεν κάνει προσπάθεια να τον αλλάξει κατά τα γούστα του.
Αντιπροσωπευτικό ζευγάρι με αυτό τον συνδυασμό είναι ο Τοξότης Μπραντ Πιτ με τη Δίδυμο Αντζελίνα Τζολί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ και ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θάλασσα πλατιά, σ’ αγαπώ γιατί μου μοιάζεις…
Αυτά τα δυο ζώδια του Νερού μπορούν να δημιουργήσουν ένα πολύ βαθύ συναισθηματικό δέσιμο. Έχουν ιδιαίτερα ανεπτυγμένη διαίσθηση σε ό,τι αφορά στους άλλους, δίνουν αμφότεροι μεγάλη σημασία στα αισθήματα και μπορούν να τα κουβεντιάζουν διεξοδικά. Ο Καρκίνος βέβαια δίνει προτεραιότητα στο σπίτι και στην οικογένεια, που δεν είναι ακριβώς το Νο 1 στις αξίες του Σκορπιού, ωστόσο με την αφοσίωσή του, δημιουργεί στον Σκορπιό την αίσθηση της ασφάλειας που του χρειάζεται, για να κατευνάσει το ανήσυχο και καχύποπτο πνεύμα του. Έτσι, είναι πιθανό η σχέση τους να ξεκινήσει από μια καθαρά σεξουαλική έλξη, για να καταλήξει σε ένα μακροχρόνιο και σταθερό δεσμό, με έντονο το στοιχείο της επικοινωνίας και της κατανόησης. Ο Καρκίνος θαυμάζει τη διεισδυτική εξυπνάδα του Σκορπιού, που βοηθά και τον ίδιο να βελτιώνεται, ενώ η ηρεμία του αμβλύνει την κτητικότητα του συντρόφου του.
Διάσημα ζευγάρια με αυτό τον συνδυασμό είναι ο Σκορπιός Πρίγκιπας Κάρολος με την Καρκίνο Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς (για όσους αναρωτιούνται τι της βρήκε…) και ο Καρκίνος Χάρισον Φορντ με την Σκορπίνα Καλίστα Φλόκχαρτ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ και ΖΥΓΟΣ: Έρως ανίκατε μάχαν
Ο Παρθένος θέλει τάξη και τελειότητα και ο Ζυγός ομορφιά και δικαιοσύνη. Έτσι, αυτά τα δυο ζώδια καταλήγουν να συμπληρώνουν μια χαρά το ένα το άλλο. Ο Ζυγός βοηθά τον «σπασίκλα» Παρθένο να χαλαρώνει λιγάκι και να παραδίνεται στις απολαύσεις της ζωής. Και παρόλο που η επιπολαιότητα που δείχνει μερικές φορές ενοχλεί την παρθενίστικη αυστηρότητα, η γοητεία και ο ρομαντισμός του Ζυγού μπορούν πραγματικά να συναρπάσουν τον Παρθένο και να τον κάνουν να αφήσει κατά μέρος όλα του τα κρατήματα. Όταν ο Παρθένος γίνεται ιδιότροπος και επικριτικός, ο Ζυγός με το έμφυτο χάρισμά του να βλέπει και τις δυο πλευρές του νομίσματος, είναι σε θέση να τον κατανοήσει. Ως προς τον έρωτα, ο Ζυγός μπορεί να δώσει την αίσθηση του παιχνιδιού που λείπει από τη μονοκόμματη προσέγγιση του Παρθένου. Μαζί δημιουργούν μια σχέση «επιπέδου» και ως προς το περιβάλλον και ως προς τις συμπεριφορές. Συν την πνευματική επικοινωνία που και για τους δύο είναι σημαντική.
Ένα διάσημο ζευγάρι με αυτό τον συνδυασμό είναι ο Γουίλ Σμιθ (Ζυγός) με τη γυναίκα του Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ (Παρθένος).

ΖΥΓΟΣ και ΙΧΘΥΣ: Ένα κι ένα κάνουν ένα
Όταν η ονειροπόλα πλευρά του Ζυγού συναντά την αίσθηση του μυστηρίου που συνήθως περιβάλλει τον Ιχθύ, δημιουργείται ένα πολύ ερωτικό μείγμα, που υπόσχεται τη δυνατότητα να βιώσει κανείς μια σχέση σχεδόν μαγική. Πέρα όμως από τον μυστηριακό αισθησιασμό τους, υπάρχουν και άλλα στοιχεία που ενισχύουν τη χημεία ανάμεσα σε αυτά τα δύο ζώδια: είναι άνθρωποι που χαρακτηρίζονται από τρυφερότητα κι έχουν εξίσου την ανάγκη να τη δίνουν και να την παίρνουν. Η αγάπη είναι μια από τις πρωταρχικές αξίες στη ζωή τους, και θα έκαναν πολλά για τον έρωτα. Ωστόσο παράλληλα επιζητούν και την άνεση των υλικών αντικειμένων. Είναι στοργικοί και απέναντι στους άλλους, ιδίως τους αδύναμους, και συνήθως μοιράζονται τη μεγάλη αγάπη τους για τα ζώα. Όταν ο Ιχθύς παραμερίζει τον εγωισμό του, μπορεί να μάθει πολλά από τον Ζυγό, που του αρέσει να παίζει τον ρόλο του μέντορα. Αυτό αντανακλά και στην ερωτική τους ζωή, ιδίως όταν ο Ζυγός παίρνει τις πρωτοβουλίες.
Ένα διάσημο ζευγάρι με αυτό τον ζωδιακό συνδυασμό είναι ο Ιχθύς Κρις Μάρτιν με τη Ζυγό Γκουίνεθ Πάλτροου.

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ

ΚΡΙΟΣ και ΔΙΔΥΜΟΣ: Ανεμομαζώματα, ανεμοσκορπίσματα
Ο Δίδυμος είναι διπλό ζώδιο, που σημαίνει ότι σήμερα μπορεί να λέει «άσπρο» και αύριο «μαύρο» με την ίδια θέρμη. Ένας τέτοιος τύπος χρειάζεται να έχει στο πλευρό του έναν αρκετά ψύχραιμο και υποχωρητικό σύντροφο, που να μπορεί να διαχειριστεί τις κυκλοθυμικές του διαθέσεις. Αυτό δηλαδή που δεν είναι ο πεισματάρης και ευέξαπτος Κριός. Ο οποίος θα αντέξει μία, δυο, άντε και δέκα φορές τις αλλαγές του χαμαιλέοντα-Διδύμου, αλλά την ενδέκατη θα βάλει το καπελάκι του και θα φύγει. Επιπλέον, ο Δίδυμος είναι ο τύπος που δεν εκτιμά αυτό που έχει, μέχρι να κοντέψει να το χάσει, πράγμα που με τον Κριό, ο οποίος δεν φημίζεται για την ερωτική του πίστη, μπορεί να συμβεί μέχρι να πεις κύμινο. Έτσι, κατά πάσα πιθανότητα ένας τέτοιος έρωτας θα ζει όσο ένα παιχνίδι στον «κουλοχέρη», όσο δηλαδή εκείνος που παίζει θα έχει ψιλά να ρίχνει στο μηχάνημα και να του τα τρώει…
Ένα διάσημο (πρώην) ζευγάρι με αυτό τον συνδυασμό είναι η Δίδυμος Σάντρα Μπούλοκ με τον «ατακτούλη» Κριό Τζέσε Τζέιμς.

ΤΑΥΡΟΣ και ΙΧΘΥΣ: Καρδιά μου καημένη
Αν ισχύει ότι τα αντίθετα έλκονται, αυτό το ζευγάρι αποτελεί την πρόσκαιρη επιβεβαίωση. Το θέμα είναι όμως πόσο μπορούν να αντέξουν ο ένας τον άλλο. Ο προσγειωμένος Ταύρος εκνευρίζεται με την απουσία της πρακτικότητας του Ιχθύ, ο οποίος με τη σειρά του πρέπει διαρκώς να υπερασπίζεται τις θέσεις του απέναντι στο ανυποχώρητο ταυρίσιο πείσμα και στην εμμονή του να βγαίνει διαρκώς από πάνω. Από την άλλη, ο Ταύρος μπορεί να αργεί να πάρει μια απόφαση, αν όμως το κάνει, είναι αυτή και τελείωσε. Αντίθετα ο Ιχθύς, σαν διπλό ζώδιο, παλαντζάρει με ό,τι αποφασίζει, αμφιβάλλει και υπαναχωρεί διαρκώς, κάτι που κάνει τον Ταύρο έξω φρενών. Όπως και τον κάνει έξαλλο η συνήθεια του Ιχθύ να παριστάνει ότι τα ξέρει όλα και να έχει γνώμη για τα πάντα, σχετικά και άσχετα. Ακόμα και στο κρεβάτι, ο Ταύρος ορμάει σαν μπουλντόζα και ο Ιχθύς προσπαθεί να ξεγλιστρήσει, αποζητώντας έναν πιο ονειρικό ερωτισμό. Μιλάμε για την πιο εξαντλητική σχέση του ζωδιακού.
Διάσημα ζευγάρια με αυτά τα ζώδια ήταν η Εύα Λονγκόρια (Ιχθύς) με τον Τόνι Πάρκερ (Ταύρος) και η Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ (Ιχθύς) με τον Ενρίκε Ινγκλέσιας (Ταύρος).


ΛΕΩΝ και ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αγάπη που ’γινες δίκοπο μαχαίρι
Ο Λέοντας με τον Σκορπιό σίγουρα αποτελούν ένα ζευγάρι γεμάτο πάθος, μόνο που οι κραυγές στην κρεβατοκάμαρά τους μπορεί να μην είναι ακριβώς από ηδονή αλλά από ομηρικούς καβγάδες. Ο πρώτος είναι αυταρχικός και θέλει να περνάει πάντα το δικό του. Ο δεύτερος βλέπει τον σύντροφό του σαν κτήμα του και απαιτεί επίσης να γίνονται τα πράγματα όπως αρέσει σε εκείνον. Αυτό δεν δίνει και πολλές εγγυήσεις για μια αρμονική συνύπαρξη. Το αντίθετο μάλιστα, ο συνδυασμός αυτός φτιάχνει ένα εκρηκτικό κοκτέιλ που μπορεί να έχει ακόμα και μια βίαιη κατάληξη. Ο Λέων έχει την τάση να δίνει τροφή στον θαυμασμό των τρίτων, ιδίως τον ερωτικό, πράγμα που υποκινεί διαρκώς τη ζηλοτυπία του Σκορπιού. Από την άλλη, ο Σκορπιός κουράζεται με τη λιονταρίσια μανία για φιλοφρονήσεις και κολακείες και σταματά να τροφοδοτεί την αυταρέσκεια του συντρόφου του. Το αποτέλεσμα είναι ένταση και συγκρούσεις με πολλές… δαγκωνιές και δηλητηριώδη κεντρίσματα.
Διάσημα ζευγάρια με αυτά τα ζώδια είναι ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον, καθώς και ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ με τη Μαρία Σράιβερ, δύο Λέοντες με δύο Σκορπίνες.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ και ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τυφλές ελπίδες
Ο σπιτόγατος Καρκίνος με τον αεικίνητο Υδροχόο θα πρέπει να έχουν πολλή αγάπη μεταξύ τους, για να γεφυρώσουν τις διαφορές τους. Ο Υδροχόος όχι μόνο αποφεύγει τους υπερβολικούς συναισθηματισμούς, αλλά και αποτραβιέται έντρομος στις προσπάθειες του οποιουδήποτε να τον κάνει να αποκαλυφθεί. Ο Καρκίνος πάλι είναι αισθηματίας… μέχρις αηδίας, λαχταρά να εκδηλώσει τον έρωτά του και μπορεί να γίνει απίστευτα εύθικτος, ιδίως απέναντι στην «αναισθησία» που ενδεχομένως να δείχνει ο Υδροχόος. Ο Υδροχόος δεν βάζει τίποτα πάνω από την ελευθερία του, εκεί που ο σύντροφος του περιμένει πώς και πώς να παραχωρήσει τη δική του, στο όνομα του σπιτικού και της οικογένειας που θα χτίσουν μαζί. Ο ένας είναι της ανεξαρτησίας, ο άλλος της προσκόλλησης. Ακόμα και σεξουαλικά ο Υδροχόος αναζητά περιπετειώδεις εμπειρίες, ενώ ο συντηρητικός Καρκίνος τρυφερή οικειότητα.
Ένα διάσημο ζευγάρι με αυτό τον συνδυασμό ήταν Νάταλι Γουντ (Καρκίνος) με τον Ρόμπερτ Βάγκνερ (Υδροχόος).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ και ΤΟΞΟΤΗΣ: Τι είναι αυτό που μας χωρίζει
Αν ο Τοξότης μπορεί να πληγώσει με το βέλος του την παρθενίσια καρδιά που αποζητά τη σταθερότητα, εξίσου και ο Παρθένος είναι ικανός με τον κυνισμό του να σπάσει τη σαπουνόφουσκα της ουτοπίας, με την οποία ο Τοξότης περιβάλλει την πραγματικότητά του. Οι δυο τους δεν το ’χουν σε τίποτα να τσακωθούν απέναντι σε ένα ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα, ο Τοξότης θέλοντας να μείνει για να χαζέψει τη σελήνη που θα ανατείλει και ο Παρθένος επιμένοντας να φύγει, γιατί του τη σπάει να οδηγεί στο σκοτάδι. Μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά, ο Τοξότης θα θέλει να βουτήξει από τα πιο ψηλά βράχια στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, εκεί που ο Παρθένος θα μπει στο νερό προσεκτικά, βυθομετρώντας το κάθε του βήμα. Το ίδιο συμβαίνει και στο κρεβάτι τους. Η επιφυλακτικότητα και ο ψευτο-συντηρητισμός του Παρθένου θα βάλουν σε δοκιμασία την ερωτική ορμή του ασυγκράτητου Τοξότη. Το μόνο πράγμα στο οποίο θα συμφωνήσουν αυτοί οι δυο είναι στο γεγονός ότι… διαφωνούν.
Ένα διάσημο ζευγάρι με αυτό τον ζωδιακό συνδυασμό είναι η Μπιγιονσέ (Παρθένος) με τον Τζέι Ζ (Τοξότης)

 Tsekouratoi


Ιστορία αγάπης: 34χρονος πέθανε ενώ φρόντιζε την καρκινοπαθή γυναίκα του!


Δάκρυα στα μάτια φέρνει η σπάνια αγάπη ενός νεαρού ζευγαριού από τις ΗΠΑ που πέθανε με λίγες ώρες διαφορά.

Η 29χρονη Τίνα Νεντέλκου προσβλήθηκε από όγκο στον εγκέφαλο και ο 34χρονος σύζυγός της, Νέιλ Καρούθενς εγκατέλειψε την δουλειά του, για να είναι στο πλευρό της.


Την φρόντιζε καθημερινά και όπως εξομολογείται η μητέρα του «ήθελε να περάσει όσο περισσότερο χρόνο μπορούσε μαζί της».

Όμως ξαφνικά μια μέρα ο νεαρός άντρας πήγε να σηκωθεί από το κρεβάτι και κατέρρευσε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο ξαφνικός χαμός του επιδείνωσε την κατάσταση της αγαπημένης του, η οποία μέσα σε 46 ώρες ξεψύχησε.


«Πήγα στο δωμάτιο της Τίνα στο νοσοκομείο. Της έπιασα το χέρι και της είπα ότι δεν τα κατάφερε. Παρά το πρόβλημα υγείας της, εξαιτίας του οποίου δεν μπορούσε να μιλήσει, κατάλαβε. Τα μάτια της άρχισαν να κλαίνε και μέσα σε 46 ώρες πέθανε», περιγράφει η μητέρα του 34χρονου στην Daily Mail.

Η κηδεία του νεαρού ζευγαριού έγινε μαζί, αφού όπως λένε οι δικοί τους άνθρωποι ούτε ο θάνατος δεν κατάφερε να τους χωρίσει.

http://www.star.gr/


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger