Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ανέκδοτο: Εγώ τις γυναίκες τις παίζω στα δάχτυλα

Τρίτη 30 Απριλίου 2013


Η μικρή Αννούλα ενώ έκανε μάθημα στην τάξη ζητάει να πάει στην τουαλέτα. Εκεί παρατηρεί για πρώτη φορά αίματα στο πράμα της. Βάζει αμέσως τα κλάματα και τρέχει πίσω στην τάξη.

Την βλέπει η δασκάλα να κλαίει με λυγμούς τη ρωτάει τι είναι αυτό που έχει και η Αννούλα της εξηγεί την κατάσταση. Τότε η δασκάλα της λέει να μην στεναχωριέται και ότι αυτό που της συνέβη είναι φυσιολογικό και να πάει στη μαμά της να της εξηγήσει.
- Πάει λοιπόν η Αννούλα στο σπίτι κλαίγοντας και μόλις μπαίνει μέσα βλέπει τον αδερφό της τον Τοτό.
- Γιατί κλαις Αννούλα;
- Τοτέ που είναι η μαμά; πρέπει να της μιλήσω.
- Η μαμά έχει πάει για ψώνια πες μου εμένα τι θέλεις.
- Όχι πρέπει να μιλήσω στη μαμά. Είναι κάτι γυναικείο, εσύ δεν ξέρεις από αυτά.
- Εγώ δεν ξέρω; Μα τι λες εγώ ξέρω τα πάντα για της γυναίκες. Πες μου και θα δεις.
- Μα όχι Τοτέ σου λέω δεν ξέρεις εσύ από αυτά.
- Ρε σου λέω πες μου εγώ τις γυναίκες τις παίζω στα δάχτυλα.
- Καλά θα σου πω. Να κοίτα έχω γεμίσει αίματα εδώ πέρα (και του δείχνει το πράμα της).
Το βλέπει ο Τοτός και φεύγει αμέσως για το δωμάτιο των γονιών του όπου κοιμόταν ο πατέρας τους. Τον ξυπνάει και του λέει:
Μπαμπά, μπαμπά ξύπνα γρήγορα, της Αννούλας της κόψανε τ @ρχίδι@.

Η πιο σέξι φωτογράφιση της Ναταλίας Γερμανού και το ερωτικό ραντεβού με τον Σπύρο Χαριτάτο



Η Ναταλία Γερμανού φωτογραφίζεται για το περιοδικό OK! και δίνει τις πιο ειλικρινείς απαντήσεις της ζωής της στον Γιάννη Πουλόπουλο...
Το κλίμα στη φετινή εκπομπή...

Δεν θα σου πω ψέματα. Ήταν μια χρονιά με πολλά μποφόρ. Όχι μόνο για εμάς, αλλά και για όλη την ελληνική τηλεόραση. Όσον αφορά στη δική μας εκπομπή, ναι, είχαμε τις καλές αλλά και τις δύσκολες στιγμές μας. Δεν το αρνούμαι. Τελικά όμως τα καταφέραμε.


Σίσσυ Χρηστίδου, Έλενα Παπαβασιλείου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου... Ποια θεωρεί φίλη της;

Είναι πολύ ιερή λέξη η "φιλία" για να τη χρησιμοποιούμε αβασάνιστα. Είναι σαν τη λέξη "αγάπη". Πρέπει να προσέχουμε που τη λέμε για να μη χάνει το νόημά της. Θα σου έλεγα απλά ότι, αν λάβεις υπόψη σου ότι από τα πέντε χρόνια της εκπομπής τα τρία τα πέρασα με τη Σίσσυ, είναι λογικό να έχω μεγαλύτερη οικειότητα μαζί της.


Το ραντεβού με τον Σπύρο Χαριτάτο...

Με τον Σπύρο ήταν μια γλυκιά γνωριμία που δεν είχε όμως ερωτικές προδιαγραφές. Η αλήθεια είναι ότι τον βρίσκω πολύ γοητευτικό και θεωρώ ότι διαθέτει κάποια στοιχεία που μου αρέσουν πολύ σε έναν άντρα, όπως είναι το χιούμορ και η ευφυΐα. Ίσως να μην ήταν κατάλληλο το timing. Βγήκαμε μία φορά, αλλά δεν προχώρησε. Είπαμε "να 'σαι καλά" και χαιρετηθήκαμε.


Ήταν η πρόταση γάμου που δέχθηκε πριν από ένα χρόνο από τον Γιώργο Νινιό;

Συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό που βλέπω στα μάτια σου -μοιάζει με του χρυσοθήρα που ανακάλυψε τον χαμένο θησαυρό-, αλλά δεν είναι αυτό που νομίζεις.


zappit.gr

ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ και ΑΠΟΚΡΟΥΡΣΤΙΚΟ: Έτσι είναι τα ΠΟΔΙΑ διάσημης τραγουδίστριας!



Κι όμως η εντυπωσιακή τραγουδίστρια έχει σοβαρό πρόβλημα κυτταρίτιδας...

Μπορεί να κάνει γυμναστική η γνωστή τραγουδίστρια, αλλά τα πόδια της είναι φουλ στην κυτταρίτιδα!

Τα μπούτια της έχουν αυτή την όψη φλοιού! Ο λόγος για την Britney Spears που δεν την ενοχλεί αν έχει κυτταρίτιδα και φορά κοντά σορτσάκια και έχει σε κοινή θέα τα πόδια της! Μάλλον δεν αρκεί η γυμναστική, αλλά χρειάζεται και σωστή διατροφή.


http://www.soknews.gr/

Δες ΟΛΟΣΩΜΗ την Βανδή… να πάθεις ΣΟΚ με το ΚΟΡΜΙ της!



Τρώγοντας ένα μήλο, έχοντας μόλις βγει από την πισίνα, η εικόνα της Δέσποινας με το μαγιό μας άφησε άφωνους...

Δεν ξεκολλάει από το νερό από ότι φαίνεται η Δέσποινα Βανδή, την οποία συνέλαβε για ακόμα μια φορά ο φωτογραφικός φακός να χαίρεται τον ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν στη χώρα μας το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, μόλις ένα εικοσιτετράωρο πριν την εντοπίσει ο φωτογραφικός φακός του protothema.gr στην παραλία του Αστέρα της Βουλιαγμένης μαζί με τα παιδιά της, Γιώργο και Μελίνα, η τραγουδίστρια «συνελήφθη» από το φακό του περιοδικού «HELLO!» να χαίρεται το μπάνιο της σε πισίνα της Θεσσαλονίκης.

Η τραγουδίστρια με καθοδηγητή τον προσωπικό της γυμναστή, Γιώργο Παπαδημάκη, ακολουθεί καθημερινά συγκεκριμένο πρόγραμμα άσκησης.

Πιο συγκεκριμένα, έξι μέρες την εβδομάδα προπονείται στο γυμναστήριο, που διαθέτει στο σπίτι της, με ιμάντες TRX, αφού πρώτα κάνει για είκοσι λεπτά διάδρομο, φορώντας ένα γιλέκο βάρους πέντε κιλών. Εν συνεχεία, ακολουθεί μια κυκλική σειρά ειδικών ασκήσεων «pilates», ενώ η προπόνησή της ολοκληρώνεται  με ασκήσεις στατικής γράμμωσης, που προϋποθέτουν να φορά βάρη στα πόδια αλλά και στα χέρια της.



Το Μουντιάλ... εξαφανίζει τους άστεγους από την Βραζιλία


Μεγάλη ανησυχία στην Βραζιλία για τη διεξαγωγή του Μουντιάλ, κυρίως σε σχέση με τους χιλιάδες άστεγους των πόλεων που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες. Σύμφωνα με την El Pais, τους τελευταίους 15 μήνες έχουν δολοφονηθεί 195 άστεγοι!

Οργανώσεις από την “χώρα του καφέ” μιλούν για... κοινωνική εκκαθάριση, ώστε οι πόλεις να μοιάζουν πιο όμορφες και ασφαλείς και σπεύδουν να συναντηθούν με εκπροσώπους της κυβέρνησης, ζητώντας εξηγήσεις.

Το Εθνικό Κέντρο Προάσπισης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (τελεί υπό την αιγίδα της Καθολικής Εκκλησίας της χώρας) καθώς και κορυφαία ένωση δικαστικών λειτουργών συναντήθηκαν με τον υπουργό Προεδρίας, Ζιλμπέρτο Καρβάλιο, προκειμένου να του εκφράσουν τις ανησυχίες τους.

Όπως αναφέρεται στην ισπανική εφημερίδα El Pais, τους τελευταίους 15 μήνες έχουν δολοφονηθεί 195 άστεγοι. Για την ακρίβεια, κάηκαν ζωντανοί. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, στη Βραζιλία περίπου 1,8 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν στο δρόμο. Μόνο στο Σάο Πάολο υπολογίζεται ότι 15.000 άνθρωποι δεν έχουν σπίτι. Για 5.000 από αυτούς, το σπίτι είναι άγνωστη έννοια εδώ και 5 πέντε χρόνια.

Οι περισσότεροι συμφωνούν ότι οι τοπικές Αρχές στις μεγάλες πόλεις οφείλουν να ενισχύσουν περαιτέρω τα προγράμματα παροχής βοήθειας στους άστεγους, ώστε να αποφευχθεί η “κοινωνική εκκαθάριση”.

Πολλά από αυτά τα προγράμματα τέθηκαν σε ισχύ από τον τέως πρόεδρο Ινάσιο ντα Σίλβα, το 2009 και συνεχίζονται, όμως οι τοπικές κοινωνίες προτιμούν να κλείνουν τα μάτια. Μάλιστα οι δημοσιογράφοι εφημερίδας του Ρίο αποκάλυψαν πρόσφατα ότι οι υπεύθυνοι της πόλης μάζευαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή άστεγους από το δρόμο, προκειμένου να μην δώσουν κακή εικόνα στους υπεύθυνους της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

Υπενθυμίζεται ότι το Ρίο είναι η πόλη που θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016. Και αυτή η διοργάνωση δημιουργεί επιπλέον ανησυχίες σε κοινωνικούς φορείς και οργανώσεις.


Τι θα έκανες σ' έναν κόσμο χωρίς γυναίκες;


Μην απελπίζεσαι! Εμείς σου βρήκαμε 7 πράγματα που δεν θα αναγκαζόσουν να κάνεις και θα ήσουν πολύ χαρούμενος...

Σίγουρα λέμε πως δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς τις γυναίκες, αλλά εμείς βρήκαμε 7 πράγματα που δεν θα χρειαζόταν πια να κάναμε αν εκείνες δεν υπήρχαν...

1. Μίνιμαλ διακόσμηση χωρίς φρου φρου και αρώματα
Κανένας άντρας δεν θα κοίταζε το coffee table σκεπτόμενος τι ωραία που θα του πήγαινε ένα χαλάκι κάτω από το τραπέζι του σαλονιού. Τα χαλιά όπως και τα διακοσμητικά κεριά είναι καθαρά γυναικεία παρέμβαση στη διακόσμηση του ανδρικού σπιτιού! Στην πραγματικότητα ο μόνος άντρας που βρήκε αξία στα χαλιά είναι ο Αλαντίν! Και ακόμα κι αυτός κατέληξε να το χρησιμοποιεί για να εντυπωσιάσει μια γκόμενα!


2. Δεν θα είχες ένα Κοτόν Ντε Τουλεάρ στον καναπέ σου
Οι άντρες προτιμούν τα πιτμπουλ, τα λαμπραντόρ, τα μπουλντόγκ. Τα σκυλιά δηλαδή που δείχνουν την δύναμη και την υπεροχή τους με την εμφάνιση τους. Εάν πάλι είσαι στη δεινή θέση να κατέχεις ένα μικρό, λευκό, τριχωτό σκυλάκι που έχει μπλε η ροζ κόκκαλο δεμένο στο λαιμό και δεν έχει να κάνει με γυναίκα τότε θα πρέπει να προσέξεις μήπως ο κτηνίατρος σου δεν σε ευνούχισε καταλάθος την τελευταία φορά που του πήγες το κατοικίδιο σου.


3. Δεν θα έβλεπες ταινίες με πρωταγωνιστή τον Χιου Γκραντ
Οι άντρες δεν συμπαθούν τον Χιου Γκραντ. Δεν τον θεωρούμε ούτε αυτόν ούτε την βρετανική προφορά του σε καμία περίπτωση γλυκό και χαριτωμένο. Αντιθέτως γλυκανάλατος και κρύος! Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι η μόνη στιγμή στην πορεία του που άξιζε ήταν ότι που απατούσε την πανέμορφη Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ με μία πόρνη! Εάν δεν υπήρχαν οι γυναίκες, δεν θα είχε κάνει καριέρα ο Χιου...


4. Δεν θα χρειαζόταν να απολογείσαι
Οι άντρες δεν χρειάζεται να ακούν την λέξη 'συγγνώμη'. Μπορεί να έχουν πλακωθεί με τον κολλητό τους το προηγούμενο βράδυ, αλλά το επόμενο πρωί θα είναι και πάλι μαζί, θα πίνουν καφέ και θα κοιτάνε γκόμενες. Είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα του ανδρικού κώδικα επικοινωνίας. Μια σφιχτή χειραψία και είναι όλα καλά. Καμία κακία και καμία γκρίνια. Και φυσικά δεν το κρατάει κανείς μανιάτικο για τον επόμενο καβγά...


5. Δεν θα μίλαγες στο τηλέφωνο
Όπως δεν θέλουμε να λέμε την λέξη συγγνώμη, έτσι δεν θέλουμε να σπαταλάμε τον χρόνο μας ακούγοντας ανούσια πράγματα στο τηλέφωνο. Όπως για παράδειγμα πως πέρασε την ημέρα της, τι έπαθε στο μετρό, ποιον συνάντησε και γιατί εσύ ακούγεσαι λίγο μελαγχολικός στο τηλέφωνο και να καταλήγει να σε ρωτάει αν συμβαίνει κάτι μεταξύ σας! Απλώς βαρέθηκες να μιλάς μαζί της...Για μας η καλύτερη επικοινωνία είναι τα sms, λέμε αυτό που θέλουμε μέσα σε λίγες λέξεις. Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν ΄όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι...


6. Δεν θα πήγαινες για brunch την Κυριακή, ενώ παίζει η ομάδα!
Περιμένουμε πως και πως να περάσει η εβδομάδα και να έρθει η αγωνιστικη Κυριακή και εκείνη σου λέει ότι έχει κανονίσει brunch με τους φίλους σας και βέβαια θα πάτε! Δεν θα υπήρχε περίπτωση να σηκωθείς από τον καναπέ σου και να βάλεις παντελόνι για να πας βόλτα, ειδικά την Κυριακή που έχει φουλ αγωνιστικό πρόγραμμα. Εάν όντως το κάνεις τότε πάει να πει ότι βγαίνεις με μια γυναίκαι που κρατάει τα ηνία στην σχέση σας και σε κάνει ό,τι θέλει.


7. Δεν θα έφευγες από το μπαρ πριν τις 12
Τίποτα καλό δεν συμβαίνει πριν τις 12 στα μπαρ! Όλοι το γνωρίζουν αυτό. Έτσι λοιπόν εάν ένας άντρας φεύγει από το μπαρ νωρίς πάει να πει είτε ότι έχει μια γκόμενα που τον σέρνει να την πάει γιατί νύσταξε, είτε ότι είναι από τους τυχερούς που μόλις τσίμπησε κάποια και φέυγουν για άλλες περιπέτειες. Αν δεν υπήρχαν οι γυναίκες, θα έμενε στο μπαρ και θα απολάμβανε το τρελό ξεφάντωμα μέχρι τις πολύ πρωινές ώρες!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΣΟΚ του Ματέο στα Μ.Μ.Ε!



Πριν από μερικά χρόνια η Ελένη Μενεγάκη με Δελτίο Τύπου είχε ανακοινώσει δημόσια το τέλος του γάμου της με τον Γιάννη Λάτσιο. Σειρά έχει τώρα μια νέα επιστολή δια χειρός του Ματέο Παντζόπουλου.

Ο Ματέο Παντζόπουλος φαίνεται πως έφτασε στα όρια του. Δείχνοντας ότι έχει ενοχληθεί που οι φωτορεπόρτερ τραβάνε φωτογραφίες το ξενοδοχειακό του συγκρότημα στα Άχλα της Άνδρου, φτάνοντας στο σημείο να κάνει μια κίνηση-ματ, για να προστατεύσει τον ίδιο, την επιχείρηση του και την σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη.

Έτσι ο Ματέο έστειλε επιστολή στα περιοδικά και ζητά να μην το φωτογραφίζουν γιατί κάνουν παράπονα οι πελάτες του! Μάλιστα, ακόμα και κάτοικοι του νησιού, όπως ακούστηκε στο Πρωινό mou, πήγαν στην αστυνομία γιατί οι φωτορεπόρτερ καταπατούσαν τα οικόπεδά τους!

http://www.soknews.gr/

Νατάσα Καραμανλή: Δείτε την με μπικίνι στην παραλία!



Είναι μια γυναίκα που την χαρακτηρίζει η διακριτικότητα και η ευγένεια. 

Δεν έκανε ποτέ επίδειξη της όποιας δύναμης είχε ως σύζυγος Πρωθυπουργού ενώ κατάφερε όσο καιρό ήταν στην πρώτη γραμμή ν΄αποφύγει τους παπαράτσι.

Η φωτογραφία είναι από το αρχείο μας. Ξέρετε. Αυτό που έχει διαφόρων ειδών «διαμάντια».

Δείτε λοιπόν τη Νατάσα με τις ατέλειες της  να παίζει σαν μικρό παιδί στις παραλίες της Ραφήνας!


Πηγή: nassosblog

Το μεγαλύτερο φυσικό στήθος στον κόσμο! Είναι τεράστιο!



Η Άννι Χόκινς Τέρνερ μπορεί να παινεύεται ότι έχει το μεγαλύτερο φυσικό στήθος στον κόσμο, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.
Η Άννι από την Ατλάντα, είναι 53 ετών και δηλώνει ότι κυκλοφορεί με τη συνοδεία σεκιούριτι για να την προστατεύει από τους αγνώστους που την κυνηγούν, εντυπωσιασμένοι από τα... φυσικά της προσόντα.
Παρότι όταν ήταν παιδί το μεγάλο της στήθος της προκαλούσε μόνο δυσάρεστα συναισθήματα επειδή την κορόιδευαν, πλέον δηλώνει χαρούμενη και περήφανη για το σώμα της.






Πέντε τρόποι για να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας



Όταν έχουμε αυτοπεποίθηση, βλέπουμε τον εαυτό μας και τις ικανότητες του με έναν θετικό αλλά και ρεαλιστικό τρόπο, αισθανόμαστε ότι έχουμε τον έλεγχο της ζωής μας και πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να κατορθώσουμε ο,τιδήποτε θελήσουμε και σχεδιάσουμε να κάνουμε (μέσα σε ρεαλιστικά όρια).

Η αυτοπεποίθηση διαμορφώνεται απο πολλούς παράγοντες όπως για παράδειγμα από τις εμπειρίες του παρελθόντος και το πως ερμηνεύσαμε τις εμπειρίες αυτές. Πολύ σπάνια η χαμηλή αυτοπεποίθηση αντιστοιχεί σε πραγματική έλλειψη ικανότητας του ανθρώπου που τη βιώνει.

Τις περισσότερες φορές,η χαμηλή αυτοπεποίθηση συνδέεται με τη συνήθεια να επικεντρωνόμαστε στις μη ρεαλιστικές προσδοκίες των άλλων (για παράδειγμα, της οικογένειας ή της κοινωνίας).

Επειδή λοιπόν, η αυτοπεποίθηση έχει να κάνει με τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την ικανότητα μας παρά με την αντικειμενική ικανότητα , μπορούμε να την βελτιώσουμε πολύ πιο γρήγορα και αποτελεσματικά απ’οτι νομίζουμε!

Πώς μπορώ να βελτιώσω την αυτοπεποίθηση μου άμεσα;

1. Άλλαξε τη στάση του σώματος σου. Ο τρόπος που στέκεσαι και περιφέρεις το σώμα σου μπορεί να αλλάξει στιγμιαία τον τρόπο που νιώθεις. Σίγουρα έχεις παρατηρήσει από τους γύρω σου πόσο σημαντική είναι η γλώσσα του σώματος. Άνθρωποι που κάθονται με σκυφτούς ώμους και έχουν μειωμένη οπτική επαφή με το συνομιλητή μπορεί να αποπνέουν έλλειψη αυτοπεποίθησης. Δοκίμασε να ισιώσεις το σώμα σου, να κρατήσεις το κεφάλι ψηλά και να διατηρήσεις οπτική επαφή. Κάνε στον εαυτό σου την εξής ερώτηση; Ποιά θα ήταν η στάση του σώματος μου εάν ήδη είχα υψηλή αυτοπεποίθηση;

2. Σκέψου έναν άνθρωπο με πολύ ισχυρή αυτοπεποίθηση. Φαντάσου πώς στέκεται,πώς περπατάει, πώς αλληλεπιδρά με τους άλλους σε κάποια κοινωνική εκδήλωση. Κάποιον που οι άλλοι αμέσως θα αναγνωρίζουν ως δυναμικό, ευχάριστο,κοινωνικό. Τώρα φαντάσου μια «χρυσή αύρα» να τον περικλείει που μόνο εσύ μπορείς να δείς. Αυτή η αύρα είναι η αυτοπεποίθηση του. Πάρε αυτή την αύρα και φέρε την προς τα εσένα. Νιώσε πως είναι όταν η αυτοπεποίθηση κυλάει ανεμπόδιστα γύρω από σένα. Παρατήρησε πώς είναι να νιώθεις γεμάτος αυτοπεποίθηση, σα να μπορείς να κάνεις ο,τι βάλεις στο μυαλό σου.

3. Κλείσε τα μάτια και θυμήσου μια στιγμή στο παρελθόν, μια συγκεκριμένη στιγμή, όπου ένιωσες ότι τα κατάφερες παρά τις δυσκολίες. Μπες μες στο σώμα σου, δές τι είδες, άκου τι άκουσες και νιώσε το συναίσθημα αυτό της ικανοποίησης ότι τα κατάφερες. Λίγο πριν κορυφωθεί το συναίθημα σου πίεσε τον αντίχειρα και και το μεσαίο δάκτυλο του δεξιού σου χεριού. Στον νευρογλωσσικό προγραμματισμό,η τεχνική αυτή ονομάζεται «άγκυρα». 

Αρχίζοντας με ένα ουδέτερο ερέθισμα (την αίσθηση πίεσης ανάμεσα στα δύο δάκτυλα) συνδέουμε θετικές εσωτερικές καταστάσεις με αυτό έτσι ώστε αυτές να επανέρχονται κάθε φορά που πιέζουμε τα δύο δάχτυλα. Είναι σημαντικό να προσθέσεις στην άγκυρα σου αυτή όσες πιο πολλές θετικές καταστάσεις μπορείς να σκεφτείς. Για παράδειγμα θυμήσου στιγμές στο παρελθόν που ένιωσες δυνατός, ευτυχής ,αισιόδοξος ή ικανός. Επανέλαβε τη διαδικασία με καθε μία από αυτές τις εσωτερικές καταστάσεις όπως ανέφερα παραπάνω.

4. Πειραματίσου και δοκίμασε να κάνεις πράγματα για τα οποία πριν αισθανόσουν ανασφαλής. Για παράδειγμα,
Α)Πές τη γνώμη σου σε μια ομαδική συζήτηση. Πολλοί άνθρωποι διστάζουν να μιλήσουν σε μια ομαδική συζήτηση από φόβο ότι οι άλλοι θα τους κρίνουν αρνητικά. Αυτό τις περισσότερες φορές είναι αναληθές. Δοκίμασε να πείς τη γνώμη σου και θα διαπιστώσεις ότι οι άλλοι ίσως αντιδράσουν πολύ πιο θετικά απ’όσο νόμιζες. Σε τελική ανάλυση, μπορεί και οι γύρω σου να έχουν αντίστοιχους φόβους.

Β) Κάθησε στην πρώτη γραμμή. Έχεις παρατηρήσει πώς σε σχολεία, γραφεία και κοινωνικές συγκεντρώσεις οι άνθρωποι μαζεύονται στο πίσω μέρος του δωματίου;Επιλέγοντας να καθήσεις στην πρώτη σειρά , προκαλείς αυτόν τον παράλογο φόβο που σπρώχνει τους άλλους προς τα πίσω και χτίζεις την αυτοπεποίθηση σου.

5. Κάποιες φορές επικεντρωνόμαστε υπερβολικά στον εαυτό μας και τα λάθη του και λιγότερο στο πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τους άλλους. Προσπάθησε να σκεφτείς πώς θα μπορούσες να βοηθήσεις τους ανθρώπους γύρω σου. Η κοινωνική συνεισφορά είναι ένας πολύ καλός τρόπος να νοηματοδοτήσεις την καθημερινότητα σου αλλά και να στρέψεις το επίκεντρο της προσοχής σου από τον εαυτό σου και τα λάθη του στον εξωτερικό κόσμο και πώς μπορείς να βοηθήσεις.

Πηγή: happymind

O Kωνσταντίνος Μητσοτάκης ανέβασε στο facebook σκίτσο που τον δείχνει να κάνει σκέιτ! [εικόνα]


Τους φίλους του στο facebook καλημέρισε σήμερα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με ένα σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη που τον δείχνει να κάνει σκέιτ έξω από τη Βουλή.

Μάλιστα δίπλα του απεικονίζεται συνεργάτης του που λέει στο τηλέφωνο «Δυστυχώς δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί στη συγκέντρωση των χεβιμεταλάδων γιατί έχει τη συνάντηση των skateboarders.



«Ξεχάστηκε» στον πόλεμο του Βιετνάμ και απέμεινε στα βάθη της ζούγκλας για 44 χρόνια




Έχουν περάσει 44 χρόνια από το τέλος του πολέμου στο Βιετνάμ κι όμως ο βετεράνος του αμερικανικού στρατού, Τζον Χάρτλεϊ Ρόμπερτσον έμεινε ξεχασμένος στα βάθη της ζούγκλας.
Η υπηρεσία του και η οικογένειά του τον θεωρούσαν νεκρό όταν σε ειδική αποστολή το 1968 στο Λάος εκείνος δεν επέστρεψε και ποτέ δεν επικοινώνησε με κανέναν, με αποτέλεσμα να θεωρείται νεκρός.
Για όλους ο λοχίας Ρόμπερτσον ήταν ανάμεσα στους 60.000 στρατιώτες που έπεσαν για την πατρίδα στον πόλεμο του Βιετνάμ και το μνημείο τους έχει στηθεί στην Ουάσιγκτον. Σαραντατέσσερα χρόνια μετά ντοκιμαντέρ ισχυρίζεται ότι τον βρήκε να ζει, σε ηλικία 76 ετών, να έχει αποκτήσει μία νέα οικογένεια και να μην θυμάται οτιδήποτε από τον πρότερο ζωή του.
Ήταν το 1968 όταν ο λοχίας των ειδικών δυνάμεων, ο «πρασινοσκούφης» Τζον Χάρτλεϊ Ρόμπερτσον έφυγε σε ειδική αποστολή στο Λάος. Ο άνδρας δεν επέστρεψε ποτέ. Για τις στρατιωτικές Αρχές και την οικογένειά του θεωρήθηκε νεκρός, όπως άλλωστε αποδεικνύουν και τα στρατιωτικά αρχεία. Κι όμως είναι ακόμη ζωντανός και σώος!
Ντοκιμαντέρ που η προβολή του αναμένεται να εκπλήξει πάρα πολλούς, ισχυρίζεται ότι βρήκε τα ίχνη του άνδρα, που ζει στο νότιο-κεντρικό Βιετνάμ σε ηλικία 76 χρονών, ενώ δεν θυμάται τα γενέθλιά του, τα ονόματα των παιδιών του στις ΗΠΑ ή πώς να μιλά αγγλικά.
Οι δημιουργοί του «Unclaimed» («Αζήτητα») λένε πως ο νευρικός και… ξεχασιάρης μπορεί να είναι ένας «απών» από τη θλιβερή σύγκρουση, αλλά οι εν ζωή σύντροφοί του μπορεί και να χάσουν τα μυαλά τους όταν ακούσουν την ιστορία του πώς δεν επέστρεψε ποτέ σπίτι.
Ο δημιουργός του ντοκιμαντέρ, ο βραβευμένος Μίκαελ Γιόργκενσεν, ανέφερε πως όταν το φλεγόμενο ελικόπτερο του συνετρίβη, πιάστηκε αιχμάλωτος πολέμου και φυλακίστηκε από τους Βορειοβιετναμέζους στρατιώτες. Αυτοί τον βασάνισαν και τον κατηγόρησαν πως ήταν κατάσκοπος της CIAΛόγω της προχωρημένης του ηλικίας, οι λεπτομέρειες της απελευθέρωσής του δεν είναι ξεκάθαρες, αλλά ο ίδιος ο Ρόμπερτσον λέει ότι όταν απελευθερώθηκε ήταν μέσα σε μεγάλη σύγχυση και πολύ βαριά τραυματισμένος ενώ παντρεύτηκε τη Βιετναμέζα νοσοκόμα που τον φρόντιζε και τον βοήθησε να αναρρώσει.
Επιπλέον, πήρε το όνομα του νεκρού συζύγου της και μαζί απέκτησαν παιδιά, αλλά δεν υπάρχει κάποια καταγεγραμμένη εκ μέρους του προσπάθεια να επικοινωνήσει με τη γυναίκα του ή τα παιδιά του στην Αμερική. Ωστόσο, παρά τις αντιφάσεις που υποδεικνύουν ότι ο άνδρας υπέστη σοβαρή εγκεφαλική βλάβη που του προκάλεσαν οι δέσμιοί του τη διάρκεια της φυλάκισής του ή σε δική του αναλγησία και αδιαφορία, πολλοί πιστεύουν ότι ο ηλικιωμένος άνδρας είναι σίγουρα ο λοχίας.
Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί τον βετεράνο του Βιετνάμ, Τομ Φάουνς, που αναζητεί να αποδείξει ότι ο άνδρας για τον οποίο άκουσε για πρώτη φορά το 2008 ενώ βρισκόταν σε ανθρωπιστική αποστολή, ήταν στην ουσία ένας συμπολεμιστής του. Ο Τομ επικοινώνησε με τον δημιουργό του ντοκιμαντέρ για να δει αν ο Γιόργκενσεν θα ενδιαφερόταν να τον βοηθήσει να αποδείξουν ότι ο Ρόμπερτσον ήταν ακόμη ζωντανός και αρχικά ο σκηνοθέτης ήταν πολύ προσεκτικός.
«Η ιστορία ήταν πολύ απίστευτη, εξαιρετικά μεγάλη και ήμουν πολύ σκεπτικός» δηλώνει στην Globe and Mail. Αυτό που κέντρισε τον δημιουργό πέρα από την ιδέα του να ανακαλύψει πώς ένας βετεράνος του Βιετνάμ κατάφερε να παραμείνει κρυμμένος για 44 χρόνια, ήταν το ταξίδι του έτερου βετεράνου, του Φάουνς ως στρατιώτη, αλκοολικού και θύματος παιδικής κακοποίησης. «Το πάθος του να κάνει όλο τον κόπο να βρει κάποιον που ούτε καν γνώριζε και ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της ιστορίας μας, ήξερα ότι ήταν σπουδαία ευκαιρία αυτή να καταγράψω τον Τομ».
Έτσι, βρέθηκαν σκηνοθέτης και βετεράνος στο Βιετνάμ όπου ο άνδρας είχε εντοπίσει τον πρώην Αμερικανό «πρασινοσκούφη», ο οποίος δεν επέστρεψε ποτέ σπίτι. «Ο Τομ πήγε να συναντήσει τον Ρόμπερτσον και ήταν πολύ σκεπτικός πως να τον πιέσει και να τον σπάσει ώστε να πει ‘ω, όχι τα έχω επινοήσει όλα’. Και ήταν βέβαιος ότι ήταν αυτός ο άνδρας», τονίζει ο σκηνοθέτης στην εφημερίδα The Toronto Star.
Καθώς ο Γιόργκενσεν έκανε ενδελεχή έρευνα, ανακάλυψε ιδιαίτερα ασυνήθιστα στοιχεία για τους ισχυρισμούς του Ρόμπερτσον. Εντόπισε αναφορές στις αρχές του 1982 για την επιβίωση του «πρασινοσκούφη», κάτι που του προκάλεσε πολλά ερωτήματα γιατί η οικογένειά του δεν επικοινώνησε ποτέ για να προσφέρει αποδείξεις ότι ο πατέρας τους ήταν ζωντανός. «Γιατί οι Αμερικανοί τον αφήσαμε εκεί τόσα χρόνια; Πόσοι ακόμη Τζον Χάρτλεϊ Ρόμπερτσον υπάρχουν στο Βιετνάμ», αναρωτιέται ο σκηνοθέτης μιλώντας στην εφημερίδα The Globe and Mail και αποκαλύπτοντας ότι πηγή από το στρατιωτικό περιβάλλον του εμπιστεύτηκε off the record πως υπάρχουν αρκετές παρόμοιες περιπτώσεις «όχι γιατί οι Βιετναμέζοι δεν τους άφησαν αλλά γιατί οι αμερικανικές αρχές δεν τους ήθελαν πίσω».
Πράγματι οι δύο άνδρες που ακολούθησαν τα ίχνη του Ρόμπερτσον ανακάλυψαν ότι το 2010 ο «πρασινοσκούφης» είχε εμφανιστεί στην αμερικανική πρεσβεία όπου υπήρχαν τα δακτυλικά του αποτυπώματα, αν και σύμφωνα με τον Φάουνς οι αρχές της πρεσβείας του είπαν ότι δεν είχαν ακλόνητες αποδείξεις ότι αυτός ήταν πράγματι ο εκλιπών. Όπως εκτυλίσσεται το ντοκιμαντέρ, ακολουθούν επανασυνδέσεις που αποδεικνύουν ότι ο ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος πάσχει από άνοια, είναι πράγματι στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων. Παρακολουθούμε τη συνάντηση του Ρόμπερτσον με έναν στρατιώτη που ο ίδιος εκπαίδευσε το 1960, που τον αναγνώρισε αμέσως μόλις τον αντίκρισε.
Ακολουθεί συνάντηση με την 80χρονη υποτιθέμενη αδερφή του, η οποία λέει ότι δεν χρειάζεται τεστ DNA για να καταλάβει ότι αυτός ο άνδρας είναι ο χαμένος αδερφός της. Κι αν η οικογένειά του, η «χήρα» του και τα παιδιά του αρχικά εκδήλωσαν ενδιαφέρον να κάνουν τεστ DNA, μετά ζήτησαν να μην συμμετάσχουν στην παραγωγή. Ο Γιόργκενσεν χρησιμοποίησε έναν ντόπιο αστυνομικό να κάνει τον μεταφραστή, ο οποίος επισήμανε ότι ο «πρασινοσκούφης» μίλαγε τα βιετναμέζικα σαν γηγενής με κανένα ίχνος αμερικανικής προφοράς. Πείσθηκαν ότι είναι Αμερικανός όταν βρέθηκαν μπροστά στην επανασύνδεσή του με την αδερφή του. Η ταινία προβάλλεται σε Καναδά και ΗΠΑ αυτήν την εβδομάδα και εκπληρώνει το όνειρο του άνδρα που ισχυρίζεται ότι είναι ο Ρόμπερτσον: να δει την αμερικανική οικογένειά του προτού πεθάνει.
Πηγή: real.gr

AΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τον ξέθαψαν για να του βάλουν την κάρτα SIM!



Η οικογένεια ενός άντρα, από το Μαυροβούνιο, που είχε ως τελευταία ευχή να θαφτεί μαζί με το κινητό του τηλέφωνο...πρέπει να τον ξεθάψει αφού ανακάλυψαν πως ξέχασαν να βάλουν μέσα στη συσκευή την κάρτα SIM!

Ο κύριος Arso Banjeglav περνούσε ατελείωτες ώρες καθημερινά μιλώντας σε φίλους του με το αγαπημένο του κινητό τηλέφωνο.

Ζήτησε λοιπόν από τον γιο του, Brano, όταν πεθάνει να μπει μέσα στο φέρετρο μαζί και η συσκευή του τηλεφώνου του!

Μετά την κηδεία του 67-χρονου, στην πόλη Cetinje, οι συγγενείς ανακάλυψαν πως 10-χρονος εγγονός του αποθανόντος είχε βγάλει από την συσκευή την κάρτα SIM!

«Βάλαμε το κινητό μέσα στο φέρετρο αλλά διαπίστωσα πως ο γιος μου είχε βγάλει την κάρτα από μέσα. Τώρα πρέπει να τον ξεθάψουμε και να τοποθετήσουμε την κάρτα στο αγαπημένο του κινητό,» είπε ο 38-χρονος γιος του, κύριος Brano Banjeglav.

sarotiko.blogspot.gr

Η αρραβωνιαστικιά του γκέι μπασκετμπολίστα του ΝΒΑ «πέφτει από τα σύννεφα»!



Η γυναίκα που ήταν αρραβωνιασμένη με τον σταρ του NBA, Τζέισον Κόλινς, δεν είχε ιδέα ότι ο σύντροφός της (κατά τη διάρκεια της σχέσης τους) ήταν γκέι.
Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει το ΤΜΖ, το έμαθε την προηγούμενη εβδομάδα με την ίδια να αποκαλύπτει ότι «έπεσε από τα σύννεφα».
Η Κάρολιν Μουζ, η οποία αγωνίσθηκε για μερικές σεζόν στο γυναικείο πρωτάθλημα μπάσκετ των ΗΠΑ (WNBA) και ήταν για επτά χρόνια αρραβωνιασμένη με τον Κόλινς (χώρισαν το 2009), αποκάλυψε ότι μόλις πληροφορήθηκε την είδηση ότι ο πρώην αγαπημένος της είναι γκέι συγκλονίστηκε. Η Κάρολιν μίλησε στο ΤΜΖ, αναφέροντας ότι ποτέ δεν υποπτευόταν ότι ο Τζέισον ήταν ομοφυλόφιλος, γι’αυτό και το σοκ ήταν μεγάλο.
Μόλις λίγες μέρες πριν και μάλιστα το Σαββατοκύριακο, ο εν ενεργεία μπασκετμπολίστας των Γουίζαρντς και πρώην των Μπόστον Σέλτικς είχε δώσει συνέντευξη στο περιοδικό Sports Illustrated αποκαλύπτοντας ότι είναι γκέι.
Η πρώην του δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πραγματικά ο Τζέισον όταν χωρίσαμε είχε παρουσιάσει ένα εκατομμύριο άσχετους λόγους εκτός από αυτόν. Και πραγματικά δεν κατάλαβα ποτέ τι είχε πάει στραβά στη σχέση μας».
Και πρόσθεσε, «Νοιάζομαι πολύ για τον Τζέισον… παρά πολύ και θέλω μόνο το καλύτερο για αυτόν. Θέλω, επίσης να είναι ευτυχισμένος για μια ζωή και να παραμείνει τόσο ειλικρινής και αληθινός στη ζωή του, όσο είναι και στα συναισθηματικά του».

http://www.koolnews.gr/

Σεξ στο αεροπλάνο με 425 δολάρια την ώρα


Η εταιρία δραστηριοποιείται εδώ και μια εικοσαετία στον "εναέριο έρωτα" και δίνει στους πελάτες της την ευκαιρία να κάνουν σεξ στα 10.000 πόδια για 425 δολάρια την ώρα.

Ιδιοκτήτης της μοναδικής εταιρίας που σου παρέχει αυτή την απόλαυση είναι ο Dave MacDonald, καθημερινά μέχρι 8 ωριαίες πτήσεις με το μικρό αεροπλάνο του, ενώ η λίστα αναμονής για να πραγματοποιήσει κάποιος τη φαντασίωση του να κάνει σεξ στα 10.000 πόδια φτάνει μέχρι και τον 1 μήνα. "Δόξα τω Θεώ φοράω ακουστικά" δήλωσε ο πιλότος σε συνέντευξή του κανάλι WCPO του Cincinnati και προσθέτει "Τι συμβαίνει πίσω από την κουρτίνα δεν μας απασχολεί. Είναι θέμα του επαγγελματισμού".

Όπως αναφέρει ο MacDonald το 90% των πελατών του είναι γυναίκες, οι οποίες κανονίζουν να πετάξουν με το ταίρι τους είτε για να αναθερμάνουν τη σχέση τους, ή για να σώσουν το γάμο τους, "ή απλώς για διασκέδαση".

"Τα πιο αστεία πράγματα που μου έχουν συμβεί είναι να με χτυπήσει στο πίσω μέρος του κεφαλιού ένας φελλός από σαμπάνια και το τακούνι μιας γόβας στο αυτί. Πάντως ευχαριστώ το θεό που πρέπει να φοράμε ακουστικά, οι πελάτες μας είναι ιδιαίτερα θορυβώδεις", λέει ο MacDonald κλείνοντας.

Πηγή: Vivanews.gr

Γυναίκα γέννησε ενώ βρισκόταν κάτω από τα συντρίμμια εργοστασίου που κατέρρευσε!



Μια νεαρή γυναίκα έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι ενώ η ίδια ήταν εγκλωβισμένη στα συντρίμμια ενός εργοστασίου που κατέρρευσε στο Μπαγκλαντές και οδήγησε στον θάνατο πάνω από 340 ανθρώπους.

Ένας διασώστης, ο Didar Hossain, δήλωσε ότι ήταν εκείνος που βρήκε τη γυναίκα η οποία κρατούσε αγκαλιά τον γιο της τον οποίο μόλις είχε γεννήσει. Η γυναίκα ανασύρθηκε από τα ερείπια έξι ώρες μετά την κατάρρευση. «Σας παρακαλώ σώστε το παιδί μου πρώτα» είπε η νεαρή γυναίκα μόλις είδε τους διασώστες. 

Η ίδια δεν έφερε σοβαρά τραύματα ενώ το μωρό έκλαιγε συνεχώς. Μάλιστα, μητέρα και παιδί ήταν ακόμα συνδεδεμένοι με τον ομφάλιο λώρο. Όταν βγήκαν από τα συντρίμμια, το μωρό τυλίχτηκε σε μία κουβέρτα. Άλλες γυναίκες που βρίσκονταν στο σημείο έσπευσαν να βοηθήσουν την γυναίκα κόβοντας και τον ομφάλιο λώρο.

ΣΟΚ!!! Mε τα μάτια ενός βιαστή!!! Πώς επιλέγουν τα υποψήφια θύματά τους...



Μια ομάδα βιαστών που βρίσκονται πλέον πίσω από τα κάγκελα φυλακών των Η.Π.Α. ρωτήθηκαν για το τι κοιτούν σε ένα πιθανό θύμα. Φαίνεται πως υπάρχει μία τακτική στην επιλογή του θύματος. 

1] Το πρώτο πράγμα που οι άνδρες ψάχνουν σε ένα πιθανό θύμα είναι το χτένισμα.
Είναι πιο πιθανό να επιτεθεί σε μια γυναίκα με αλογοουρά. Χτενίσματα που πιάνονται εύκολα όπως μία πλεξούδα. Γυναίκες με μακριά μαλλιά είναι πιο πιθανοί στόχοι σε αντίθεση με τις γυναίκες με κοντά μαλλιά που δεν είναι κοινοί στόχοι.

2] Το δεύτερο πράγμα που οι βιαστές κοιτούν είναι το ντύσιμο. Γυναίκες που είναι ντυμένες με ρούχα που αφαιρούνται εύκολα είναι εύκολα θύματα. Πολλοί από αυτούς κουβαλούν ψαλίδια σε περίπτωση που φανεί χρήσιμο.

3] Κοιτούν επίσης τις γυναίκες που χρησιμοποιούν το κινητό τους, όσο και αν σας κάνει να αισθάνεστε ασφάλεια, κάτι τέτοιο σας κάνει πιο εύκολο θύμα... Επίσης, ο,τιδήποτε άλλο σας κάνει να είστε αφηρημένες, όπως το να ψάχνεις κάτι στην τσάντα σας.

4] Το νούμερο ένα μέρος όπου έχουν γίνει οι περισσότερες επιθέσεις είναι τα πάρκινγκ σε καταστήματα..

5] Νούμερο δύο είναι οι χώροι στάθμευσης στα γραφεία/γκαράζ.

6] Αριθμός τρία είναι οι δημόσιες τουαλέτες.

7] Αυτό που τους απασχολεί είναι να αρπάξουν μια γυναίκα και να μετακινηθούν γρήγορα την σε μια δεύτερη τοποθεσία, όπου δεν θα ανησυχούν να πιαστούν.

8] Αν προσπαθήσετε να τους απωθήσετε με οποιονδήποτε τρόπο, αποθαρρύνονται εύκολα γιατί δεν χρειάζεται παραπάνω από ένα ή δύο λεπτά για να συνειδητοποιήσουν ότι δεν αξίζει τον κόπο να προσπαθήσουν, διότι θα είναι χρονοβόρο.

9] Είπαν ότι δε θα διαλέξουν γυναίκες που έχουν ομπρέλες ή άλλα παρόμοια αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από απόσταση, στα χέρια τους.

10] Τα κλειδιά δεν είναι ένας αποτρεπτικός παράγοντας, διότι θα πρέπει να έρθεις πραγματικά κοντά στον βιαστή για να τα χρησιμοποιήσεις ως όπλο.


Ότι πιο Extreme είδατε ποτέ σε Piercing! Θα σας κάνει να ανατριχιάσετε! (φώτο)

Extreme Piercing για την απόδειξη της πίστης!
Δείτε τις σοκαριστικές φωτογραφίες:



























Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger