Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Sexy ηρωιδες κομικ που θα θελαμε να ειναι αληθινες

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013



Καλή και άγια η Scarlett ως Black Widow στους Εκδικητές, που κάνουν σήμερα πρεμιέρα. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα πιο σεξοπορνοδιαστροφικό από μια καλά ‘σχεδιασμένη’ γυναίκα.
Το ποια ηρωίδα φαντάζεσαι, όταν μεγαλώνεις, ότι θα ήθελες να σου χτυπήσει την πόρτα, είναι πολύ προσωπική υπόθεση. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας. Αυτή είναι μια αγαπησιάρικη λίστα με τις πιο σέξι ‘χάρτινες’ ηρωίδες. Είναι δεδομένο, όπως τα λέει και ο ανάδρομος Μέρφι, ότι αυτή που σου αρέσει, δεν θα βρίσκεται εντός. Επισήμανε το ‘έγκλημα’. Και θα το διορθώσουμε.Όλα ξεκίνησαν με μια Αμαζόνα (για αυτό και είναι εκτός αρίθμησης)

Εν αρχή δημιουργήθηκε η ξερακιανή Olive Oil, το 1919, κοπιαρισμένη μάλιστα από μια γεροντοκόρη ιδιοκτήτρια πολυκαταστήματος. Και η συνέχεια γράφτηκε εξίσου ‘γλυκά’ με την Betty Boo (1930) και την Λόις Λέιν (1938). Αλλά το 1941 άλλαξαν όλα. Η πριγκηπέσα των Αμαζόνων, Wonder Woman, προσγειώθηκε μπροστά στον αμφιβληστροειδή μας. Και από τότε μέχρι σήμερα το Χόλιγουντ πασχίζει να την μεταφέρει αξιοπρεπώς στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο.


Στην πραγματική ζωή θα μπορούσε να είναι: H Κατερίνα Στικούδη. Σκέψου το για μισό λεπτό. Δεν σου μοιάζει άκρως λογικό;
13. H μοιραία Γαλάτισσα
Οι περιπέτειες του Αστερίξ ποτέ πια δεν ήταν το ίδιο αθώες, μετά την εμφάνιση της Φραμπαλά, της γυναίκας στην οποία κανείς (Γαλάτης, Ρωμαίος, Γότθος, Βησιγότθος) δεν αρνείται τίποτα.




Στην πραγματική ζωή θα μπορούσε να είναι: Η Δούκισσα Νομικού. Γιατί και των δυο η ομορφιά είναι αψεγάδιαστη.
12. Η Σούπερ Χαράδρα
Η Power Girl, πρωτεξαδέλφη του Superman που βρέθηκε –όταν ο πλανήτης της καταστράφηκε- στην ρέπλικα Γη Earth 2, διαθέτει το μεγαλύτερο στήθος από κάθε άλλη Αμερικανίδα ηρωίδα. Ο λόγος; Ο σχεδιαστής ήταν σίγουρος ότι οι εκδότες δεν προσέχουν οτιδήποτε κάνει, οπότε κάθε τεύχος το έκανε όλο και μεγαλύτερο. Οχτώ τεύχη μετά, τον πρόσεξαν επιτέλους. Αλλά το στήθος δεν μίκρυνε ποτέ. 




Στην πραγματική ζωή θα μπορούσε να είναι: Η Pamela Anderson στα ντουζένια της. Τελεία και –εμφατική-παύλα.
11. H ευαίσθητη στρίπερ
Η Nancy Callahan είναι η σέξι στρίπερ από το Sin City του Frank Miller, την οποία στην ομώνυμη κινηματογραφική μεταφορά υποδύεται η Jessica Alba. Θύμα απαγωγής στα 11 της, εξελίσσεται σε μια μοιραία –αλλά καλόψυχη-γυναίκα.




Στην πραγματική ζωή θα μπορούσε να είναι: Η Όλγα Φαρμάκη, ο πιο διαμάντι  χαρακτήρας στην επικράτεια.
10. Η Γκοθού από τα 60ς
Η σέξι Vampirella πρωτοεμφανίστηκε στην ζωή μας το 1969. Και από τότε δεν λέει να ‘πεθάνει’. Δικαιωματικά μπαίνει στην λίστα, γιατί μετά ποιος ακούει τους (λίγους αλλά φανατικούς) φαν του ΄χάρτινου’ τρόμου.


Στην πραγματική ζωή θα μπορούσε να είναι: Η Rose McGowan. Λόγω προϋπηρεσίας δίπλα στον Marilyn Manson. Αυτό αρκεί.
9. H γυμνή ντετέκτιβ
Πως μπορείς να μην εκτιμάς μια σουπερ-ηρωίδα που πρέπει κυριολεκτικά να βγει από τα ρούχα της για να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις της, όπως η –σκληροτράχηλη ντετέκτιβ του NYPD- Sara Pezzini. Οι φίλοι την αποκαλούν απλά Witchblade.




Στην πραγματική ζωή θα μπορούσε να είναι: Η Jessica Biel. Γιατί διαθέτει ένα κορμί φτιαγμένο για ηρωισμούς.
8. Πράσινο δηλητήριο
Η ορκισμένη πράσινη αντίπαλος του Batman, Poison Ivy (aν θυμάσαι την έπαιξε στα 90ς η Uma Therman) μπορεί να σε σκοτώσει με ένα άγγιγμα και να ελέγξει τι σκέφτεσαι. Επίσης είναι θανατηφόρα σέξι. Κάτι λογικό, καθώς ο δημιουργός της την εμπνεύστηκε από την Betty Page.




Στην πραγματική ζωή θα μπορούσε να είναι: H Christina Hendricks από το Mad Men. Και όχι απλά και μόνο επειδή είναι επίσης κοκκινομάλλα.
7. Υποβρύχια καψούρα
Η Aspen Matthews, πρωταγωνίστρια του κόμικ Fathom, είναι ένα μυστηριώδης υβρίδιο ανθρώπου και μιας παράξενης υποβρύχιας ράτσας. Και τι έγινε που η παραπάνω πρόταση δεν βγάζει ιδιαίτερο νόημα. Το μόνο που χρειάζεται να ξέρεις είναι ότι θα την υποδυθεί η Megan Fox στην ταινία.




Στην πραγματική ζωή θα μπορούσε να είναι: Το εντελώς αυτονόητο, δηλαδή η Megan Fox. Η’ η Kim Kardashian. Γιατί το σημαντικό εδώ είναι πως δείχνει με μαγιό και πόση ώρα κρατάει την ανάσα της.
6.Πάρε μας το κεφάλι
Η Red Sonja ξεπήδησε μέσα από το βίαιο σύμπαν του Κόναν του Βάρβαρου για να μετατραπεί στην αγαπημένη μας ‘κατακτήτρια’. Με την εξαίρεση της κινηματογραφικής της μεταφοράς, εκεί όπου η Bridgitte Nielsen ξεδίπλωσε στο έπακρο το υποκριτικό της ταλέντο.




Στην πραγματική ζωή θα μπορούσε να είναι: Είμαι μεταξύ της Amber Heard (που ακούγεται έντονα για το remake) και της Σίσσυς Χρηστίδου. Μήπως χρειάζομαι γιατρό ή απλά βλέπω πολύ μπροστά;
5. Η σέξι εκδοχή του καθηγητή Xavier
Η Emma Frost διαβάζει μυαλά (και θέλει το κακό των Χ-Men). Αλλά δεν χρειάζεται να είσαι μεταλλαγμένος για να καταλάβεις τι σκέφτονται οι άντρες όταν την βλέπουν να φοράει τα συγκεκριμένα outfits.




Στην πραγματική ζωή θα μπορούσε να είναι: Αυτή ακριβώς που ήταν και στο τελευταίο, πίσω στα 60s, Χ-Men. Δηλαδή η January Jones. Αξεπέραστο casting.
4. Οι γυναίκες του Milo Manara
O Πάππας των ερωτικών κόμικ δεν μας χάρισε μια ηρωίδα, αλλά δεκάδες. Και θα ήταν πολύ άδικο να ‘αποστάξουμε’ τους τόμους ερωτισμού που κρύβει κάθε καρέ του, αναφέροντας μονάχα μια. Αν και η πρωταγωνίστρια του Il Gioco, αυτή που πατούσες το κουμπί και ερχόταν σε οργασμό, δεν ξεπερνιέται εύκολα.


Στην πραγματική ζωή θα μπορούσε να είναι: Η Scarlett Johansson. Γιατί ποιος δεν θα ήθελε να κρατάει στο χέρι το κουμπί της.
3. Μας είχε από το πρώτο 'μιάου'
Ήταν στην ζωή του Batman (ως η cat burglar Selina Kyle) ήδη από το πρώτο τεύχος, το 1940. Και από τότε ποτέ δεν απομακρύνθηκαν πολύ ο ένας από τον άλλο. Απόδειξη της διαχρονικής δημοτικότητας της Catwoman είναι  ότι η Ann Hathaway, που την υποδύεται στο επερχόμενο The Dark Knight Rises, είναι τρίτη στην σειρά (μετά τις Michelle Pfeiffer και Halle Berry).


Στην πραγματική ζωή θα μπορούσε να είναι: Η Olivia Wilde. Και μόνο από το βλέμμα καταλαβαίνεις πως κουβαλάει γερό ποσοστό από αιλουροειδές στο DNA της.
2. Η χαρά του σεξιστή
Η Druuna του Paolo Serpieri είναι μια άκρως ερωτική γυναίκα, που παλεύει να σώσει τον αγαπημένο της σε ένα εφιαλτικό κόσμο μεταλλαγμένων όντων, που το μόνο που θέλουν είναι να την ‘παραβιάσουν’. Και τα καταφέρνουν, με ή παρά την θέληση της. Κάτι που δεν το λες και πολύ politically correct.  Ας πούμε απλά πως η Druuna είναι ο ορισμός της υποταγμένης γυναίκας. Και αυτό, στο χαρτί, έχει την γοητεία του.




Στην πραγματική ζωή θα μπορούσε να είναι: Η Sofia Vergara με την οποία, σύμφωνα με πολλούς, μοιάζουν σαν δίδυμες αδελφές.
1.Τα βλέπω όλα μπλε
Το κορίτσι κυκλοφορεί γυμνό και μπορεί να μεταμορφωθεί σε οποιαδήποτε γυναίκα. Συμπεριλαμβανομένου και όλων των παραπάνω στην λίστα. Επίσης είναι αμετανόητη εγκληματίας που λατρεύει να κάνει 'κακές' παρέες. Με άλλα λόγια η Mystique είναι η τέλεια γυναίκα.




Στην πραγματική ζωή θα μπορούσε να είναι: Τόσο η Rebecca Romijn Stamos, όσο και η Jennifer Lawrence, οι οποίες την έχουν ήδη υποδυθεί. Αν και πολύ θα ήθελα να δω μια φρέσκια ‘ερμηνεία’ από κάποια όπως η Rosie Huntigton Whiteley.

Η αποκαλυπτική…πίσω όψη πασίγνωστης Ελληνίδας! Δείτε photo



Είναι όμορφη, εντυπωσιακή, πολύ σ έ ξ  ι και το δείχνει με τις  επιλογές του ντυσίματος της..

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ελένη Ευαγγελάτου, στο νυχτερινό κέντρο Posidonio, με καυτό τζιν σορτς, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα.


Πηγή: entertv.gr

Ξύπνησε και είδε έναν πύθωνα να προσπαθεί να φάει τον φίλο του!



Σοκάρει η είδηση του 29χρονου Dwayne Matthews από την Αγγλία, ο οποίος ξύπνησε μετά από μία βραδιά κατανάλωσης άφθονου αλκοόλ και είδε έναν πύθωνα να προσπαθεί να φάει τον φίλο του!!!

Ο 29χρονος, είδε τον πύθωνα, τον οποίο είχε αγοράσει το προηγούμενο βράδυ από έναν τσιγγάνο, την ώρα που είχε ανοίξει τα σαγόνια του και ήταν έτοιμο να επιτεθεί στον φίλο του ο οποίος κοιμόταν στον καναπέ.

Το φίδι ζύγιζε 14 κιλά ενώ σε μήκος ξεπερνούσε τα 3 μέτρα! Ο Dwayne τον αγόρασε προκειμένου να το μεταπωλήσει και να χρηματοδοτήσει έτσι την νέα του επιχείρηση.

Μόλις λοιπόν ο 29χρονος είδε πως το φίδι ήταν έτοιμο να κατασπαράξει τον φίλο του, έριξε πάνω του μια κουβέρτα και στην συνέχεια το έκλεισε σε γυάλινο κλουβί.

Την επόμενη μέρα προσπάθησε να το πουλήσει σε ένα κατάστημα με ερπετά. Όμως ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κάλεσε την αστυνομία καθώς υποψιάστηκε πως ο πύθωνας είχε κλαπεί.

Έτσι ο Dwayne Matthews οδηγήθηκε στα δικαστήρια όπου αποκαλύφθηκε πως το φίδι είχε κλαπεί από 8 άτομα και πως ο 29χρονος ήταν πιωμένος όταν αποφάσισε να τον αγοράσει σκεπτόμενος πως θα βγάλει πολλά λεφτά από την μεταπώλησή του. Την επόμενη μέρα όμως που παρά λίγο να δει τον φίλο του νεκρό το μετάνιωσε...

Και εντελώς ξαφνικά η Ταμάρα Έκλεστοουν μας δείχνει τα οπίσθια της!



Η κόρη του αφεντικού της Φόρμουλα 1 επέστρεψε ανανεωμένη από τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Μαϊάμι και αποφάσισε να βάλει φωτιές στον ανδρικό πληθυσμό πραγματοποιώντας μια «καυτή» φωτογράφηση για το εξώφυλλο του Playboy.
Το διάσημο μοντέλο επιφύλασσε μια έκπληξη στους θαυμαστές της, καθώς αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα τα… οπίσθιά της!
Χθες το βράδυ συγκεκριμένα η 28χρονη ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter μια από τις φωτογραφίες που αναμένονται να κυκλοφορήσουν με το επόμενο τεύχος του γνωστού αντρικού περιοδικού.
Μια καμαριέρα προσπαθεί μάταια να στριμώξει τις καμπύλες της κληρονόμου της Φόρμουλα 1 μέσα στη μακριά μαύρη τουαλέτα της, την ώρα που μια άλλη της δίνει ένα ζευγάρι γόβες στιλέτο για να φορέσει.
Την προηγούμενη μέρα η Ταμάρα εθεάθη σε πολυτελές εστιατόριο του Μπέβερλι Χιλς μαζί με τον σύντροφό της Τζέι Ρούτλαντ. Η 28χρονη εμφανίστηκε με λευκό μίνι φόρεμα που εκτός από τα πλούσια προσόντα της αναδείκνυε και το μαύρισμα της.

http://www.koolnews.gr

Φωτογραφίες-ΣΟΚ: Δείτε πως έγινε από την άγρια επίθεση του φίλου της


Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι φωτογραφίες που δείχνουν μία νέα γυναίκα γεμάτη μώλωπες και μελανιές μετά από επίθεση που δέχτηκε από τον σύντροφό της.

Η 27χρονη Sinead Noone, η οποία μετά τον ξυλοδαρμό έγινε αγνώριστη, εξομολογείται πως φοβάται για την ζωή της, καθώς ο 50χρονος σύντροφός της Derrick Robinson, που έμεινε στην φυλακή για 10 χρόνια κατηγορούμενος για τη δολοφονία ενός άντρα, είναι πολύ βίαιος.

Η Sinead αποφάσισε να μιλήσει για την κακοποίηση που υπέστη προκειμένου να δώσει θάρρος σε γυναίκες που υφίστανται ψυχική ή σωματική βία να υψώσουν ανάστημα.

Η 27χρονη δεν μπορεί να θυμηθεί πολλά από τον ξυλοδαρμό της. Όταν απέκτησε τις αισθήσεις της πάντως ο σύντροφός της προσπάθησε να καλύψει όσα της είχε κάνει λέγοντάς της πως το κεφάλι της χτύπησε σε ένα τραπέζι.

«Δεν θυμάμαι ποιο μέρος του σώματός μου χτύπησε πρώτα... Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι είχα κουλουριαστεί σαν μια μπάλα. Κάποια στιγμή από το πολλά χτυπήματα έχασα τις αισθήσεις μου και όταν ξύπνησε ήμουν ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι».

Όπως η ίδια αποκαλύπτει εκτός από τα χτυπήματα που είχε στο πρόσωπό της και φαίνονται στις φώτο, το υπόλοιπο σώμα της ήταν μαύρο και μπλε από τις μελανιές.

Η Sinead μετά από αυτή την περιπέτεια που πέρασε συμβουλεύει τις γυναίκες να χωρίζουν τους άντρες που τις έχουν χτυπήσει έστω και μία φορά. «Ήμουν πολύ τυχερή που επέζησα...» λέει με δάκρυα στα μάτια και προσθέτει «Μην σκεφτείτε ούτε στιγμή ότι αυτός ο άνθρωπος που σας χτυπά, είναι ο άνθρωπός σας και σας αγαπά. Φύγετε τρέχοντας και μην γυρίσετε ποτέ πίσω σε αυτόν...»

Σάλος στην Τουρκία με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Χατιτζέ Σουλτάν! (pics)



Δείτε την πιο θερμή πλευρά της σουλτάνας αλλά και τι δήλωσε η ίδια! 
Η Σελμά Εργκέτς τη γνωρίσαμε αρχικά στο σίριαλ Asi, όπου έπαιζε την αδελφή της πρωταγωνίστριας. Τώρα όμως ....μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, ως Χατιτζέ Σουλτάν, αδελφή του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή.

Η Σελμά Εργκέτς τη γνωρίσαμε αρχικά στο σίριαλ Asi, όπου έπαιζε την αδελφή της πρωταγωνίστριας. Τώρα όμως μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, ως Χατιτζέ Σουλτάν, αδελφή του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή.

Έτσι, έγινε μεγάλος σάλος όταν κυκλοφόρησαν κάποιες αισθησιακές φωτογραφίες της που εξέπληξαν τους φανατικούς θαυμαστές του Σουλεϊμάν. Τέτοιος ήταν ο σάλος που προκλήθηκε, που η Σελμά αναγκάστηκε να κάνει δηλώσεις, προσπαθώντας να καθησυχάσει λίγο τα συντηρητικά πνεύματα της Τουρκίας. «Για πολλά χρόνια εργάστηκα ως μοντέλο.Είναι επόμενο λοιπόν να υπάρχουν και τέτοιες φωτογραφίες μου, τις οποίες όπως φαίνεται τώρα τις θυμήθηκαν», είπε.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η Σελμά Εργκέτς έρχεται αντιμέτωπη με διάφορες φήμες που αφορούν την προσωπική της ζωή και οι οποίες την έχουν φέρει σε δύσκολη θέση.

Πριν λίγο καιρό μάλιστα είχε γραφτεί στα τουρκικά μέσα ότι η Χατιτζέ Σουλτάν είναι... ομοφυλόφιλη. Έξαλλη η Εργκέτς βγήκε τότε και διέψευσε τα δημοσιεύματα, τονίζοντας ότι φροντίζει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με αποτέλεσμα αρκετοί να βγάζουν απίστευτα σενάρια γιατί δεν την έχουν δει έξω με κάποιον από τους συντρόφους της.




Ανέκδοτο: Σε απατούσα Μαρία μου με την γειτόνισσα, την κουμπάρα μας και την ξαδέλφη σου...


Ένας άντρας πέθαινε και η γυναίκα του ήταν πάνω από το κρεβάτι του και του κρατούσε τρυφερά στο χέρι στις τελευταίες του στιγμές...

Κάποια στιγμή αυτός ψυθιρίζει:

- "Μαρία..."

- "Τι είναι Σωτήρη μου;..."

- "Πρέπει να σου εξομολογηθώ κάτι..."

- "Όχι! Σωτήρη μου δεν θέλω να μου εξομολογηθείς!"

- "Μα... είναι σημαντικό Μαρία μου..."

- "Τι Σωτήρη μου;"

- "Να... Σε απατούσα Μαρία μου με την γειτόνισσα, την κουμπάρα μας και την ξαδέλφη σου..."

- "Το ξέρω Σωτήρη μου... Γι' αυτό σε δηλητηρίασα..."

Πιο photoshop «πεθαίνεις»! ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ η Καινούργιου με σκελετωμένο χέρι και πρόσωπο!



Ανοίξαμε το περιοδικό, από πάνω και μες το κείμενο έγραφε Κατερίνα Καινούργιου, αλλά στις φωτογραφίες… μια άλλη βλέπαμε.


Είναι δεν είναι η Κατερίνα αναρωτηθήκαμε… Από πού να το πιάσεις, και πού να το αφήσεις.



Ας ξεκινήσουμε από το κορμί. Δεν λέμε, αδύνατη είναι η 27χρονη παρουσιάστρια, αλλά στις εν λόγω φώτο τη λες και και ανορεξική, μιας και την έχουν «κόψει» από παντου.


Στις άλλες μισές φώτο πάντως, τη λες «Gisele» γιατί τέτοια κορμάρα μόνο στα μοντέλα βλέπουμε!


Πάμε στο πρόσωπο τώρα. Ο «δαίμονας» του photoshop έχει κάνει ΚΑΙ εκεί την παρέμβαση του. Με τα μάγουλα μέσα είναι η Κατερίνα, και τα χείλη παραφουσκωμένα! Λες και έχει λιμοκτονήσει από την πείνα και έχει «κόψει» στο πρόσωπο είναι το κορίτσι, το οποίο για να δώσουμε και την είδηση, πόζαρε στο φακό για λογαριασμό γνωστής εταιρίας ρούχων, καβάλα στον Νίκο Αναδιώτη.


Πηγή: Φώτο από το περιοδικό "ΟΚ"

Εννέα... άχρηστες πληροφορίες γύρω από την ερωτική πράξη [λίστα]


H ερωτική πράξη και ότι σχετίζεται με αυτή αποτελεί αγαπημένο αντικείμενο των επιστημονικών ερευνών. Πέρα από τα πολύ ενδιαφέρονται αποτελέσματα, ορισμένες φορές, κάποια συμπεράσματα ερευνών το μόνο που προκαλούν είναι γέλιο και άνετα θα μπορούσαν να καταγραφούν ως η «άχρηστη πληροφορία της ημέρας».
Το  K-mag.gr δημοσιεύσει λίστα με μερικές από τις πιο... άχρηστες πληροφορίες γύρω από την ερωτική πράξη. Μερικές από αυτές είναι οι εξής:
  1. Υπό φυσιολογικές συνθήκες ο μέσος άνθρωπος από τα 20 του μέχρι τα 70 του, ξοδεύει κατά μέσο όρο 600 ώρες από τη ζωή του κάνοντας έρωτα. Από τις 18.250 δηλαδή ημέρες των 50 ετών ξοδεύει συνολικά μόνο 14,4 ημέρες!
  2. Οι Αμερικάνοι ξοδεύουν περισσότερα σε ροζ ταινίες παρά σε...  κουλουράκια.
  3. Δύο στους τρεις δρομείς ενώ παρακολουθούν έναν οποιονδήποτε αγώνα φαντάζονται το σεξ, ενώ ένας στους 11 σκέφτεται το τρέξιμο ενώ κάνει σεξ!
  4. Η ταχύτητα με την οποία κινείται το σπέρμα είναι 18 χιλιόμετρα την ώρα.
  5. Οσοι είναι «εθισμένοι» στον καφέ κάνουν περισσότερο σεξ και το ευχαριστιούνται και παραπάνω.
  6. Μετά τη διείσδυση ο μέσος χρόνος πριν κάθε ένα από τα δύο μέλη του ζευγαριού φθάσει στον οργασμό είναι τα δύο λεπτά.
  7. Εκθεση του Kinsey, αναφέρει πως  μόλις το το 10% του πληθυσμού είναι αποκλειστικά ετεροφυλόφιλο ή ομοφυλόφιλο. Οι υπόλοιποι ανήκουν κάπου στη μέση.
  8. Σύμφωνα με την έκθεση του Kinsey (1953), το 15% του γυναικείου πληθυσμού ήταν ικανό να απολαμβάνει πολλαπλούς οργασμούς.
  9. Τα μάτια και ο κόλπος είναι τα μόνα αυτοκαθαριζόμενα όργανα.


http://www.iefimerida.gr


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «El Confidencial», σύμφωνα με το οποίο εδώ και 3 χρόνια γίνονταν υποκλοπές στην Μπαρτσελόνα και παρακολουθούνταν οι συνομιλίες του Σάντρο Ροσέλ αλλά και του υπόλοιπου διοικητικού συμβουλίου των Καταλανών!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η εταιρεία παρακολουθήσεων «Metodo 3» είχε τοποθετήσει κοριούς σε βαλίτσες γύρω από το «Καμπ Νου» και η αστυνομία έχει ξεκινήσει ήδη έρευνα έχοντας στα χέρια της το κατασχεθέν υλικό ώστε να βρεθεί ποιος έδωσε την εντολή για την παρακολούθηση.

Να σημειώσουμε πως η ίδια εφημερίδα είχε αποκαλύψει παλιότερα ότι η Μπαρτσελόνα είχε προσλάβει το 2010 την «Metodo 3» για να παρακολουθεί την ιδιωτική ζωή των παικτών και ειδικά του Ζεράρ Πικέ, που απασχολούσε τότε τα ΜΜΕ για την σχέση του με την Σακίρα.

Star.gr

Ο ταύρος τον κάρφωσε στην καρδιά! Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Δύο νεκροί και 15 τραυματίες ο απολογισμός σε φεστιβάλ με ταυρομαχίες - Βίντεο και φωτογραφίες

Τραγική κατάληξη είχε ένα φεστιβάλ ταυρομαχιών στη βόρεια Κολομβία, με 2 άντρες να χάνουν τη ζωή τους και 15 να τραυματίζονται.
Το περιστατικό σημειώθηκε τη δεύτερη μέρα του φετιβάλ, που διοργανώθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.
Ο Daniel Cardona πέθανε αφού ένα κέρατο ταύρου καρφώθηκε στην καρδιά του! 
«Δυστυχώς, το ζώο τον έπιασε εξαπίνης και τον τρύπησε», περιέγραψε ένας θεατής. «Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των γιατρών που βρίσκονταν εκεί, ήταν ένα βαθύ τρύπημα στην καρδιά». 
Ο άλλος άντρας κατέληξε στο νοσοκομείο από τα τραύματα που υπέστη ενώ προσπαθούσε να σταματήσει τον ταύρο.
Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, οι θεατές επιτρέπεται να τρέχουν ή να καβαλάνε άλογα ελευθέρα μέσα στην αρένα ενώ κυνηγιούνται από τα ζώα.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο...













Επίθεση Τράγκα σε Ρεχάγκελ: Είναι αλήτης και ηλίθιος!


Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του Ότο Ρεχάγκελ να λειτουργήσει ως πρεσβευτής της Μέρκελ στην Ελλάδα. Και ο Γιώργος Τράγκας δεν δίστασε να επιτεθεί στον πρώην προπονητή της Εθνικής Ελλάδας! 
Ο γνωστός δημοσιογράφος, κατά την διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής του, χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις για τον Ρεχάγκελ, όπως αλήτη, ηλίθιο και ανεκδιήγητο! «Ο άνθρωπος που τον έκαναν μάγκα ο Καραγκούνης, ο Χαριστέας και ο Ζαγοράκης ήρθε στην Ελλάδα να μας πει ότι οι Γερμανοί μας αγαπάνε, την ώρα  που “καίνε” την Κύπρο. Ουστ αλήτη!».

http://www.koolnews.gr

4 πράγματα που ξενερώνουν αμέσως τις γυναίκες


Μπορείς να ρίξεις μια γυναίκα με ένα ωραίο χαμόγελο, ή με ένα επιτυχημένο αστείο όμως πολύ εύκολα μπορείς και να την ξενερώσεις με μερικά πράγματα.

Κάποια από αυτά μπορείς να τα διορθώσεις με λίγη προσοχή, ενώ κάποια άλλα χρειάζονται μεγαλύτερη προσπάθεια.

Λαδωμένα μαλλιά. Καμιά γυναίκα δεν θέλει να βλέπει μπροστά της λιγδωμένα μαλλιά, ακόμη και αν το αποτέλεσμα είναι προσπάθεια αρκετής ώρας και μεγάλης ποσότητας προϊόντων. Το μόνο πράγμα που σκέφτεται όταν τα βλέπει είναι το πόσο αηδιαστικό θα είναι να τα πιάσει ή το λεκέ που θα αφήσεις στην μαξιλαροθήκη της.

Άσχημες μυρωδιές. Από όπου και αν προέρχονται, δεν είναι καλοδεχούμενες. Αυτό ισχύει για όλα, από την αναπνοή σας και τα ρούχα σας, μέχρι το πώς μυρίζει το σπίτι σας. Αν μάλιστα η άσχημη μυρωδιά βγαίνει από το πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου, δεν θα σκεφτεί μόνο ότι είστε βρωμιάρηδες, αλλά ότι κρύβετε και ένα πτώμα εκεί μέσα.

Η συμπεριφορά του Καζανόβα. Ακόμη και αν είστε πιο καυτός και από τις καυτερές πιπεριές, δεν θέλουμε να βλέπουμε ότι το ξέρετε. Οι γυναίκες προτιμούν πιο προσγειωμένους τύπους. Και σίγουρα δεν μας ενδιαφέρει με πόσες έχετε πάει, ούτε θέλουμε να βάλουμε στοίχημα για τη σερβιτόρα που «πεθαίνει» για εσάς.

Μίσος για τα ζώα. Δεν χρειάζεται να τα λατρεύετε, όμως αν τα μισείτε υπάρχει πρόβλημα. Κάποιος που μισεί τα ζώα είναι πολύ πιθανό να μισεί και τους ανθρώπους, και οι γυναίκες δεν θέλουν να βγαίνουν με τύπους που έχουν τόσο αρνητική ενέργεια. Αν μάλιστα τα κακομεταχειρίζεστε, έχουμε μπροστά μας το ένα από τα τρία προειδοποιητικά σημάδια που μας λένε ότι μπορεί να είστε και δολοφόνος.

Ποιος έκοψε τα γεννητικά όργανα του Άρη – Σοκ στην Ιταλία



Τα δύο αρχαία αγάλματα του Άρη και της Αφροδίτης που κοσμούσαν την έδρα της ιταλικής κυβέρνησης έχασαν τα «τεχνητά μέλη» που τους είχαν προστεθεί κατ’ εντολή του πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι: ο Άρης στερήθηκε τα «αρρενωπά» χαρακτηριστικά του ενώ η σύντροφός του, η θεά του έρωτα, έμεινε χωρίς χέρια, όπως γράφει δηκτικά η ιταλική εφημερίδα Ιλ Μεσατζέρο.
Τα μαρμάρινα αγάλματα ήταν δάνειο στο Παλάτσο Κίτζι —την έδρα της κυβέρνησης— από το μουσείο που έχει δημιουργηθεί στις Θέρμες του Διοκλητιανού. Το 2010 όμως ο Μπερλουσκόνι, θεωρώντας τα «ατελή», ζήτησε να αποκατασταθούν γρήγορα. Παρά τις επικρίσεις των ιστορικών τέχνης, ο Άρης ανέκτησε ένα χέρι, την ασπίδα του, το πέος του και την άκρη του ξίφους του. Η Αφροδίτη απέκτησε και πάλι τα δύο της χέρια.
Το σύμπλεγμα των αγαλμάτων, που βρέθηκε στην Όστια το 1918, ανάγεται στο 175 μ.Χ., έχει βάρος 1,4 τόνους και ύψος 2,28 μέτρα. Ο Άρης φέρει τα χαρακτηριστικά του αυτοκράτορα Μάρκου Αυρήλιου και η Αφροδίτη εκείνα της συζύγου του, Φαυστίνας.
Τον Μάιο του 2012, μετά την αποχώρηση του Μπερλουσκόνι από την πρωθυπουργία, τα αγάλματα επιστράφηκαν στις Θέρμες του Διοκλητιανού και τα «προσθετικά» μέλη αφαιρέθηκαν. Οι «προσθήκες» αυτές είχαν στοιχίσει στο ιταλικό κράτος μόλις 70.000 ευρώ.
Η Τζοβάνα Μπαντίνι, η υπεύθυνη για την αποκατάσταση των αγαλμάτων, είπε ότι από τις εργασίες αφαίρεσης των «τεχνητών μελών» δεν προκλήθηκαν ζημιές στα έργα τέχνης. «Αυτή η ανακατασκευή δεν αντιστοιχούσε στις αντιλήψεις μας περί συντήρησης, που βασίζεται στο να διατηρήσουμε αυτά που μας άφησε η ιστορία. Ήταν όμως μια εμπειρία», σχολίασε η ιστορικός στην εφημερίδα.

http://www.koolnews.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger