Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

HOT: Φώτο πασίγνωστου ποδοσφαιριστή, σε καυτή βραδιά sex με γνωστή ηθοποιό!

Τρίτη 2 Απριλίου 2013



Μια φωτογραφία που δείχνει τον Εντουάρντο Βάργκας σε ερωτικές περιπτύξεις με την πασίγνωστη ηθοποιό Ελίντα Ολιβάρες, κάνει το γύρο του κόσμου!

Ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής Χιλής, μετά τη νίκη 2-0 επί της Ουρουγουάης, είπε να…«σκοράρει» και στο κρεβάτι, έτσι για να γιορτάσει το γκολ που έβαλε κατά τη διάρκεια του αγώνα!


Γι΄αυτό και επέλεξε να περάσει μια super hot βραδιά με τη sexy ηθοποιό, η οποία σημειωτέον, είναι και πρώην σύντροφος του συμπαίκτη του στην Εθνική Χιλής, Γκάρι Μεντέλ.


Μόνο που από την ερωτική τους συνεύρεση κυκλοφορούν και τα… «πειστήρια», με την Ολιβάρες να επιβεβαιώνει πως στη φώτο είναι τα δυο τους!

«Ναι, εκείνος είναι ο Βάργκας. Έχουμε σχέση, υπήρχαν επίσης video και άλλες φωτογραφίες, όμως έχουμε σβήσει τα πάντα. Εκείνη η φωτογραφία είναι η μοναδική που έχω», δήλωσε η ίδια.
star.gr

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ Δείτε την εντυπωσιακή υποβρύχια φωτογράφισή της


Το τηλεοπτικό ριάλιτι Next top model, που ήταν παρουσιάστρια η Βίκυ Καγιά, μας θύμισε η υποβρύχια φωτογράφιση της Ζέτας Μακρυπούλια.
Οι υποβρύχιες λήψεις δεν δυσκόλεψαν τη Ζέτα, που για ακόμη μία φορά μας έδειξε πόσο καλή επαγγελματίας είναι.
Πόζαρε ανάμεσα σε πολύχρωμα ψαράκια και η Ρούλα Ρέβη ανέλαβε να απαθανατίσει κάθε καρέ.
Την υποβρύχια φωτογράφιση, ανέβασε η Ρούλα στο instagram.
Δες τις λήψεις μέσα στο βυθό!





http://www.radar.gr

ΔΕΙΤΕ: Η απρόσεκτη Αννίτα Πάνια μας δείχνει τον εσωτερικό κόσμο της...



Είναι μια φωτογραφία που η παρουσιάστρια θέλει να σκίσει...

Είναι ωστόσο στο αρχείο μας. Από μια εποχή που το ξανθό κορίτσι με τις σοβαρές σπουδές στα εξωτερικά γυρνούσε και...διασκέδαζε με την ψυχή της.Πότε; 

Την εποχή που ως σύντροφος του Φράνκο Αλφόνσο έκανε τα πρώτα βήματα της στην Ελληνική ιδιωτική τηλεόραση.
Ήταν τόσο έξω καρδιά κορίτσι που δεν υπολόγιζε τίποτε.
Ούτε βεβαίως το οριακό φορεματάκι που προτίμησε εκείνη τη βραδιά και αποκάλυψε τον εσωτερικό κόσμο της!



verikoko.net

Τιμώρησαν κοπέλα επειδή ήταν υπερβολικά όμορφη!



Μία 18χρονη κοπέλα στην Ινδία τιμωρήθηκε από τους συγχωριανούς της, επειδή ήταν πολύ όμορφη!
Η νεαρή κοπέλα έπεσε θύμα απαγωγής από τον θείο της, ο οποίος είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.
Ο 56χρονος άντρας ήθελε, όπως είπε, να την παντρευτεί. Η κοπέλα, αν και κατάφερε να διαφύγει, βρήκε τον μπελά της, καθώς οι 16 ηλικιωμένοι «σοφοί» του χωριού της έκριναν πως το περιστατικό προκλήθηκε από την υπερβολική ομορφιά της.
Ως αντίποινα, η κοπέλα υποβλήθηκε σε ξύρισμα του κεφαλιού της, προκειμένου να μην είναι τόσο ελκυστική για τους άντρες του χωριού.

http://www.koolnews.gr

Είναι τύφλα η νύφη ή δεν θέλει τον... Δρακουμέλ;


Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν με τη νύφη που πρωταγωνιστεί στο βίντεο που ακολουθεί.

Είτε είναι όντως τύφλα και δεν καταλαβαίνει απ' το μεθύσι που πατάει και που βρίσκεται, είτε δεν θέλει με τίποτα αυτό το γάμο. Εδώ που τα λέμε με τέτοιο γαμπρό... δρακουμέλ που της δίνουν δεν είχε και άδικο...

Ολα τα λεφτά η σκηνή της σαμπάνιας. 

Δείτε το βίντεο...


Φωτογραφία σοκ: Τι κάνει η κοπελιά πάνω στον Μπαλοτέλι;


Μια προκλητική φωτογραφία κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με την κοπέλα του Μάριο Μπαλοτέλι, Φανί Νεγκεσά, να βρίσκεται πάνω του και τον άσο της Μίλαν να το διασκεδάζει.

Ο Ιταλός επιθετικός της Μίλαν δείχνει να απολαμβάνει την παρουσία της, αλλά αυτή η πόζα που τραβήχτηκε από τρίτο έχει προκαλέσει ήδη αντιδράσεις, καθώς χαρακτηρίστηκε ως μήνυμα που περιέχει σεxουαλικό περιεχόμενο.

Πάντως, με βάση την προϊστορία του Μπαλοτέλι, είναι σαφές ότι δεν πρόκειται να ενοχληθεί καθόλου από τα σχόλια που ήδη γίνονται για αυτή τη φωτογραφία.


Τα κλάματα της Σταμάτη για φωτογραφίες της, που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας!

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει την Σάσα Σταμάτη να είναι σκληρή, όμως σήμερα είδαμε μία άλλη πλευρά της! Σήμερα η δημοσιογράφος έβαλε τα κλάματα κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό mou» λόγω προσωπικών φωτογραφιών που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας!

Τι έγινε ακριβώς; Ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε να βγουν στον αέρα οι φωτογραφίες που δείχνουν για πρώτη φορά την Σάσα Σταμάτη με τον σύντροφό της. Η Σάσα ένιωσε αμήχανα στην αρχή  και στη συνέχει επιτέθηκε στον Γιώργο Λιάγκα λέγοντας: "Αυτό είναι μαγκιά; Νιώθεις καλά; θα μπορούσες τουλάχιστον να μου το πεις. Μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα". Και έπειτα έβαλε τα κλάματα, ο Γιώργος Λιάγκας τότε ήρθε σε δύσκολη θέση, ενώ η Φαίη Σκορδά απλώς κοιτούσε και δεν ήξερε τι να πει!

Και αφού οι συνεργάτες της Φαίης και του Γιώργου είδαν πόσο δύσκολα ένιωθαν οι δυο παρουσιαστές, τότε ξέσπασαν σε γέλια και τους ευχήθηκαν χρόνια πολλά για την Πρωταπριλιά!

Μόλις κατάλαβε την πλάκα που του έκαναν ο Γιώργος Λιάγκας υποσχέθηκε στην Σάσα Σταμάτη ότι όντως θα βγάλει στον αέρα τον άγνωστο αγαπημένο της.


gossip-tv

Της κόψανε το συμβόλαιο... λόγω αχαλίνωτου sex!!!


Ανάστατος είναι ο χώρος του μπάσκετ από το ροζ σκάνδαλο σε γυναικεία ομάδα της Α' κατηγορίας που έχει σαν έδρα της τη Θεσσαλονίκη...

Συγκεκριμένα, η πανύψηλη και πανέμορφη ξένη μπασκετμπολίστρια βρισκόταν σε περίοδο μεγάλου... οίστρου και μη μπορώντας να συγκρατηθεί, έδωσε ραντεβού σε κεντρικό ξενοδοχείο με παίκτη, επίσης από ομάδα της Α1, για σεξ μέχρι τελικής πτώσης.

Σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες στέναξαν τα κρεβάτια και τα πατώματα στο ξενοδοχείο, ενώ οι φωνές τους ακούγονταν μέχρι τους διαδρόμους, καθώς... ερωτοτροπούσαν μανιασμένα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το κακό για την ξαναμμένη παίκτρια ήταν ότι το επόμενο μεσημέρι η ομάδα της έδινε καθοριστικής σημασία αγώνα για το πρωτάθλημα.

Μετά από μια νύχτα έντονου σεξ, η αθλήτρια παρουσιάστηκε στον αγώνα κυριολεκτικά εξαντλημένη, η απόδοση της όπως ήταν φυσικό κυμάνθηκε σε τραγικά επίπεδα και αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να χάσει η ομάδα της τον αγώνα, αλλά και η ίδια τη θέση της.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου μόλις πληροφορήθηκαν τα όσα έλαβαν χώρα στο κεντρικό ξενοδοχείο και αφού διασταύρωσαν τις πληροφορίες τους, προχώρησαν σε διακοπή του συμβολαίου της, με την αιτιολογία της αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς.

Όσον αφορά στη πέτρα του σκανδάλου, τον παίκτη ομάδας από την Αθήνα, κανείς δεν πήρε μυρωδιά για τα κατορθώματα του και έτσι τη νύφη τη πλήρωσε μόνο η μπασκετμπολίστρια, η οποία σίγουρα θα το ξανασκεφτεί σοβαρά στο μέλλον να κάνει σεξ παραμονές ενός σημαντικού αγώνα.

kamarinia.gr

Λίγο χιούμορ στη ζωή μας: 15 ανέκδοτα με γιατρούς


Η άνοιξη μπήκε και ημερολογιακά και έτσι για να φτιάξει λίγο η διάθεση μας αποφασίσαμε να βάλουμε λίγο χιούμορ στη ζωή μας. Σαν ιατρικό site που είμαστε λοιπόν, σας παρουσιάζουμε 15 ανέκδοτα για γιατρούς, τα οποία θα κάνουν λίγο το χειλάκι σας να χαμογελάσει, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε. Ας γελάσουμε λίγο λοιπόν...
  
ΑΝΕΚΔΟΤΟ 1
Ένας μηχανικός αυτοκινήτων άλλαζε ένα πιστόνι όταν ένας περίφημος μεγαλογιατρός, ειδικός στον τομέα μεταμοσχεύσεων καρδιάς πάτησε πόδι στο συνεργείο.
- Γιατρέ να σου κάνω μια ερώτηση; λέει ο μηχανικός.
Ο περίφημος καρδιολόγος παραξενεμένος περπάτησε προς την μεριά όπου βρισκόταν ο μηχανικός.
- Γιατρέ βλέπεις αυτή εδώ την μηχανή, την άνοιξα, της άλλαξα μπιέλες, κυλίνδρους, πιστόνια, δακτυλίδια, βαλβίδες και όταν τελειώσω το δέσιμο θα είναι καλύτερη από καινούργια. Εγώ και εσύ κάνουμε περίπου την ίδια δουλειά, πως γίνεται η αμοιβή μου να είναι ψίχουλα ενώ εσύ να αμείβεσαι πολλά χρήματα;
Ο γιατρός σκέφτηκε λίγο και με κρυφό χαμόγελο του απαντάει:
Προσπάθησε να το κάνεις ενώ η μηχανή δουλεύει...!
ΑΝΕΚΔΟΤΟ 2
Ένας άντρας δεν αισθάνεται καλά, πάει στο γιατρό για τσεκάπ. Έρχεται ο γιατρός με τα αποτελέσματα των εξετάσεων
- Δυστυχώς έχω πολύ άσχημα νεα. Είσαι βαριά άρρωστος! Σου μένει ελάχιστος χρόνος ζωής!
- Γιατρέ μου! Πόσος χρόνος μου μένει;
- Δέκα.
- Δέκα, τι; Μήνες; Βδομάδες; Τι;
- Εννιά... οχτώ... επτά...
ΑΝΕΚΔΟΤΟ 3
Ασθενής πάει στο γιατρό:
-Γιατρέ έχω σπάσει το πόδι μου σε δυο μέρη.
-Ε, μην ξαναπάτε σε αυτά τα μέρη
ΑΝΕΚΔΟΤΟ 4
Στον οδοντίατρο.
Γιατρός:
- Μα, μην φωνάζετε, ακόμη δεν άγγιξα το δόντι σας!
Το ξέρω γιατρέ, αλλά πατάτε πάνω στο πόδι μου!
ΑΝΕΚΔΟΤΟ 5
- Γιατρέ, κατάπια το κλαρίνο μου.
Είστε τυχερός που δεν είστε πιανίστας!
ΑΝΕΚΔΟΤΟ 6
Ένα αίσθημα ενοχής και τύψεων είχε καταλάβει τον γιατρό. Δεν μπορούσε να το ξεπεράσει με τίποτα. Τον έπνιγε, κόντεβε να σκάσει, όλη μέρα. Μια εσωτερική φωνή προσπαθούσε να τον καθησυχάσει:
- Γιάννη, δεν είσαι και ο πρώτος γιατρός που το έκανε με μια ασθενή του...
Αλλά μια άλλη εσωτερική φοβερή φωνή του είπε:
Γιάννη, είσαι κτηνίατρος...
ΑΝΕΚΔΟΤΟ 7
Στα ιατρεία του ΙΚΑ, μια συμπαθητική γιαγιά μπαίνει στο γραφείο του παθολόγου για εξέταση.
- "Γιατρέ μου εδώ και κάτι μήνες, έχω πολύ συχνά ανάγκη για αέρια. Ευτυχώς ούτε μυρίζουν, ούτε ακούγονται στους γύρω μου, αλλά τελευταία η αυξανόμενη συχνότητα με κάνει να ανησυχώ. Είναι φυσιολογικό αυτό;"
Ο γιατρός ατάραχος γράφει γρήγορα μια συνταγή:
- "Θα δώσεις την συνταγή στο φαρμακοποιό σου και θα μου έρθεις πάλι σε 15 μέρες".
Ευχαριστημένη η γιαγιά, παίρνει την συνταγή και φεύγει. Μετά από 15 μέρες η γιαγιά εμφανίζεται πάλι:
- "Γιατρέ μου πήρα τα φάρμακα που μου δώσατε, αλλά από προχθές τα αέρια που σας έλεγα άρχισαν να βρωμάνε αφόρητα! Πάλι καλά που δεν ακούγονται, αλλά με φέρνουν σε δύσκολη θέση. Σας παρακαλώ κάντε κάτι..."
Ο γιατρός ατάραχος και πάλι, παίρνει από το γραφείο του ένα ξυλάκι και έναν μικροσκοπικό φακό. Ανοίγει προσεκτικά το ρουθούνι της γιαγιάς και ευχαριστημένος της λέει:
"Ωραία! Τώρα που ξεβούλωσε η μυτούλα, να δούμε τι θα κάνουμε και με τα αυτάκια!"
ΑΝΕΚΔΟΤΟ 8
- Γιατρέ, ήμουνα χάλια και προσπάθησα να αυτοκτονήσω με 50 ασπιρίνες.
- Σοβαρά; Και τι έγινε ;
Μετά τις δυο πρώτες ένιωσα πολύ καλύτερα.
ΑΝΕΚΔΟΤΟ 9
Γιατρός: Έχετε μία σπάνια αρρώστια, σας συνιστώ να κάνετε πολλά αμμόλουτρα.
Ασθενής: Και με τα αμμόλουτρα θα θεραπευτώ, γιατρέ μου;
Γιατρός: Όχι, τα αμμόλουτρα είναι για να συνηθίσετε την ιδέα του χώματος!
ΑΝΕΚΔΟΤΟ 10
Μετά την επέμβαση.
- Γιατρέ πριν την εγχείρηση δεν είχες γενιά.
Δεν είμαι ο γιατρός, ο Άγιος Πέτρος είμαι...
ΑΝΕΚΔΟΤΟ 11
Σε ένα συνέδριο γιατρών ένας άντρας και μια γυναίκα κοιτάζονται επίμονα. Ο άντρας της προτείνει να πάνε για δείπνο και αυτή δέχεται. Στο εστιατόριο αυτή ζητάει συγγνώμη και πηγαίνει να πλύνει τα χέρια της. Μετά το φαγητό, το ένα φέρνει το άλλο και το ζευγάρι βρίσκεται στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου.
Καθώς ζεσταίνονται τα πράγματα, αυτή διακόπτει, ζητάει συγγνώμη και πηγαίνει να πλύνει τα χέρια της. Αφού έγινε ό,τι έγινε, η γιατρός σηκώνεται, ζητάει συγγνώμη και πηγαίνει να πλύνει τα χέρια της. Όταν γύρισε ο γιατρός της λέει:
- Βάζω στοίχημα ότι είσαι χειρουργός.
- Ναι, πώς το κατάλαβες;
- Εύκολο, επειδή πλένεις συνεχώς τα χέρια σου.
Μετά αυτή του λέει:
- Βάζω στοίχημα ότι είσαι αναισθησιολόγος.
- Ναι, πώς το κατάλαβες;
Δεν αισθάνθηκα τίποτα!
ΑΝΕΚΔΟΤΟ 12
Ένας φουκαράς αποκοιμήθηκε μέρα μεσημέρι στην πλαζ και ο ήλιος τού κατάκαψε τα μπούτια. Τον πάνε στο νοσοκομείο σε κακά χάλια.
Το δέρμα του ήταν κατακόκκινο, γεμάτο φουσκάλες και οτιδήποτε άγγιζαν τα μπούτια του και του προκαλούσε φοβερό πόνο.
Ο γιατρός τού έγραψε ενδοφλέβιες ενέσεις με νερό και ηλεκτρολύτες, ένα ήπιο ηρεμιστικό και Βιάγκρα.
Ξαφνιασμένη η νοσοκόμα ρώτησε:
-τι καλό θα τού κάνει το Βιάγκρα σ` αυτή την κατάσταση;
Και ο γιατρός:
-θα κρατάει το σεντόνι μακριά από τα μπούτια του.
ΑΝΕΚΔΟΤΟ 13
Ήταν κάποτε ένας που είχε πρόβλημα με τις λέξεις και αντικαθιστούσε όλα τα φωνήεντα με το "Α". Το "καρπούζι", ας πούμε, το έλεγε "καρπάζα".
Πάει σε έναν γιατρό μήπως τον βοηθήσει και του λέει ο πρόβλημα.
- Α, ξέρω πώς να το διορθώσουμε αυτό, λέει ο γιατρός. Πες "ένα".
- Ανα.
Τρώει ξύλο από τον γιατρό και στο τέλος λέει "ένα".
- Πές "κίτρινο".
- Κάτρανα.
Τρώει ξύλο από τον γιατρό και στο τέλος λέει "κίτρινο".
- Πές "φρούτο".
- Φράτα.
Τρώει ξύλο από τον γιατρό και στο τέλος λέει "φρούτο".
- Τώρα πες "ένα κίτρινο φρούτο".
- Ανα κάτρανα φράτα!
Τρώει ξύλο, κλωτσιές μπουνιές από τον γιατρό.
- Πες "ένα κίτρινο φρούτο".
Μπανάνα!!
ΑΝΕΚΔΟΤΟ 14
Ένας παππούς 90 χρονών πάει στο γιατρό...
- Γιατρε είμαι παντρεμένος με μια 25χρονη και είναι και έγκυος. Μου ετοιμάζει παιδί!!!
Ο γιατρός:
- Να σας πω μια ιστορία..Ήταν ένας φίλος μου κυνηγός, ..ο οποίος αντί να πάρει το όπλο του, πήρε κατά λάθος την ομπρέλα. περπατούσε στο δάσος οταν ξαφνικά βλεπει μια άγρια αρκούδα. Σηκώνει λοιπόν την ομπρέλα του και κάνει να πυροβολήσει, και τσαφ, να σου η αρκούδα..πέ...φτει κάτω νεκρή.
- Αποκλείεται, κάποιος άλλος θα την πυροβόλησε!!!
Ααααααα γεια σου!!
ΑΝΕΚΔΟΤΟ 15
Mια φορά υπήρχε ένας επιστήμονας ο οποίος είχε ανακαλύψει κάτι συγκλονιστικό!
Έκανε μια διάλεξη για να παρουσιάσει την ανακάλυψη του στον κόσμο.
Μαζεύονται όλοι για την διάλεξη, και πάνω στο έδρανο υπήρχε ένας βάτραχος.
- Πήδα, λέει ο επιστήμονας στον βάτραχο.
Ο βάτραχος πηδάει.
Το κόβει το ένα πόδι ο επιστήμονας...
- Πήδα, λέει.
Ο βάτραχος πηδάει.
Του κόβει και το δεύτερο πόδι...
- Πήδα, λέει στον βάτραχο.
Ο βάτραχος πηδάει.
Του κόβει και το τρίτο πόδι...
- Πήδα, λέει στον βάτραχο.
Ο βάτραχος πηδάει.
Του κόβει και το τέταρτο πόδι...
- Πήδα, λέει στον βάτραχο.
Τίποτε ο βάτραχος.
- Πήδα! λέει ο επιστήμονας πιο δυνατά...
Τίποτε ο βάτραχος.
- Πήδα, λέει φωνάζοντας πια ο επιστήμονας...
Τίποτε ο βάτραχος.
- Εδώ ήθελα να καταλήξω, λέει ο επιστήμονας. Aμα κόψουμε και τα τέσσερα πόδια από έναν βάτραχο, ο βάτραχος κουφαίνεται.....!!!

Σοκ στην Ολλανδία: Δικαστήριο δικαίωσε οργάνωση παιδεραστών


Η ολλανδική οργάνωση παιδεραστών Martijn, η οποία προωθούσε την «αποδοχή από την κοινωνία» των «συναινετικών σεξουαλικών σχέσεων» μεταξύ παιδιών και ενηλίκων, προτού διαλυθεί τον περασμένο Ιούνιο, δεν μπορεί να τεθεί εκτός νόμου, αποφάσισε σήμερα το εφετείο που εξέταζε την υπόθεση αυτή.
«Το έργο της οργάνωσης αντιτίθεται στη δημόσια τάξη, όμως δεν υπάρχει κίνδυνος διάλυσης της κοινωνίας», εξήγησε το Εφετείο του Άρνεμ-Λόιβαρντεν στην ανακοίνωσή του.
Διεκδικώντας το δικαίωμά του στην ελευθερία της έκφρασης, ο πρόεδρος της οργάνωσης Μάρτιν Ουιτενμπόγκαρτ, είχε ασκήσει έφεση στην απαγόρευση και τη διάλυση της ομάδας του, την οποία είχε διατάξει τον περασμένο Ιούνιο το δικαστήριο του Άσεν.
Η οργάνωση ιδρύθηκε το 1982 και δηλώνει ότι στόχος της είναι να γίνουν αποδεκτές οι συναινετικές σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ παιδιών και ενηλίκων, αλλά αντιτίθεται κατηγορηματικά σε κάθε είδους κακοποίηση ανηλίκων.
Το Εφετείο έκρινε ότι οι παλαιότερες καταδίκες ορισμένων μελών της οργάνωσης για κακοποίηση δεν μπορούν να συνδεθούν με την ίδια την οργάνωση, η οποία ουδέποτε διέπραξε εγκληματικές πράξεις. Τα κείμενα και οι εικόνες που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της είναι νόμιμα και επιπλέον ποτέ δεν δόθηκαν «συμβουλές» σε κάποιον για το πώς να αποκτήσει σεξουαλικές σχέσεις με παιδιά.
Η δράση της οργάνωσης δεν μπορεί να οδηγήσει στη «διάλυση» της κοινωνίας μολονότι προωθεί ως «κάτι το συνηθισμένο» τη σεξουαλική επαφή με παιδιά, «μιλά θετικά για αυτές τις επαφές, ακόμη και τις εξυμνεί», σημειώνει το δικαστήριο.
Ο Ουιτενμπόγκαρτ σχολίασε την απόφαση στο λογαριασμό του στο Twitter γράφοντας: «Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη πεφωτισμένοι δικαστές».
Ο πρώην πρόεδρος της οργάνωσης Αντ φαν ντεν Μπεργκ καταδικάστηκε το 2011 σε φυλάκιση τριών ετών για κατοχή φωτογραφιών, ταινιών και περιοδικών παιδικής πορνογραφίας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

http://www.iefimerida.gr


Απίστευτη ιστορία: Γέννησε… τρέχοντας!



Είναι από τις ιστορίες που όταν της ακούς μένεις με το στόμα ανοιχτό καθώς όλες μας έχουμε συνδυάσει την «ιερή» στιγμή της γέννας με ένα ήρεμο και χαλαρό περιβάλλον!

Κι όμως η Άμπερ δεν έδειξε να πτοείται όταν άρχισαν οι πόνοι κατά τη διάρκεια του αγώνα της στον μαραθώνιο του Σικάγο!

Η Άμπερ Μίλερ ήταν ήδη στην 39η εβδομάδα της κύησης όταν αποφάσισε να λάβει μέρος στον ετήσιο μαραθώνιο του Σικάγο. Ξεκίνησε κανονικά τον αγώνα. Φορούσε ένα ροζ σορτσάκι και αθλητικά παπούτσια, ενώ η φαρδιά μπλούζα της τόνιζε την μεγάλη κοιλίτσα. Όπως αναφέρει το iatropedia, έτρεξε κανονικά και διατηρούσε έναν καλό ρυθμό. Άλλωστε η υγιεινή ζωή που έκανε (ούτε κάπνιζε ούτε έπινε, πρόσεχε τι έτρωγε) την βοηθούσε σε αυτό. Λίγες εκατοντάδες μέτρα πριν τη γραμμή του τερματισμού άρχισαν οι πόνοι της γέννας. Απτόητη η Άμπερ συνέχισε. Μόλις τερμάτισε είχαν ήδη σπάσει τα νερά. 

Τελικά γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι μέσα στο ασθενοφόρο που υπήρχε για τον μαραθώνιο.

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger