E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αποκαλυψη για τη Gallardo Spyder

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Μετά την παρουσίαση της δραστικά ανανεωμένης Gallardo, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου, στο Παρίσι, η Lamborghini έδωσε στο φως της δημοσιότητας, τις πρώτες εικόνες της ανοικτής (Spyder) έκδοσης.




Με 13.000 πωλήσεις, στα εννέα χρόνια παρουσίας της, η Gallardo είναι αναμφίβολα το πιο επιτυχημένο εμπορικά μοντέλο στην ιστορία της Lamborghini. Ένα ουσιαστικό facelift, κυρίως για την αεροδυναμική και την πιο έντονη αισθητική παρουσία της αναγνωρίσιμης σιλουέτας του μοντέλου, χαρακτήρισε την παρουσία της ιταλικής φίρμας, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι. 


H νέα Gallardo θα κυκλοφορεί σε έξι ξεχωριστές εκδόσεις, έτσι ώστε να καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες του -απαιτητικού- αγοραστικού της κοινού. Η βασική έκδοση είναι η Gallardo LP 560-4 ενώ ακολουθούν οι LP 570-4 Edizione Tecnica, LP 570-4 Superleggera, LP 570-4 Spyder Performante, ως επιπλέον εξέλιξη της Edizione Tecnica, και οι πισωκίνητες LP 550-2 Coupe και Spyder.

Oι μεγαλύτερες αεροεισαγωγές στο ρύγχος και οι τροχοί 19 ιντσών «Apollo polished» βαμμένοι σε μαύρο ματ χρώμα, με γυαλισμένες ασημί λεπτομέρειες, εξασφαλίζουν ακόμα πιο δυναμικά χαρακτηριστικά. Παρατηρούμε ότι έχει ανασχεδιαστεί το εμπρόσθιο τμήμα της Gallardo Spyder, η οποία θα είναι διαθέσιμη στις ευρωπαϊκές αγορές, από τον προσεχή Νοέμβριο. 



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger