Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Sara Jean Underwood: Η πιο sexy γυναίκα του κόσμου!

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012


H Sara Jean Underwood είναι η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου λένε οι...αναγνώστες του Esquire.

Το Esquire φέτος είχε καθόλη τη διάρκεια του Μαρτίου ένα online τουρνουά όπου οι αναγνώστες ψήφιζαν την πιο sexy γυναίκα του κόσμου.


Νικήτρια αναδείχθηκε η 28χρονη Sara Jean Underwood, η οποία στον τελικό νίκησε την Kate Middleton!!


Η Underwood, που ήταν playmate το 2007, εκτός από μοντέλο και συχνή παρουσία στα αντρικά περιοδικά, κάνει εμφανίσεις και στο “Attack of the Show”, μια εκπομπή ποικίλης ύλης, η οποία της έχει αποφέρει και φανατικό κοινό κιόλας, το οποίο της έδωσε το στέμμα.



Η αλήθεια είναι πως η κοπέλα έχει κάτι το διακριτικά εντυπωσιακό, κι αν σε πρώτη εμφάνιση μοιάζει απλώς με μια ακόμα ξανθούλα του Playboy...
















Εντάξει, η πιο σέξι γυναίκα όχι. Αλλά για σήμερα το βραδάκι μια χαρά μας κάνει...


kamikazi.gr

Η Britney Spears έχει κάψει τα σουτιέν της και κυκλοφορεί χωρίς.!

17 στιγμές… 17 χαμόγελα από παπαράτσι… 17 καυτές φωτογραφίες της τραγουδίστριας της ποπ, Britney Spears, που δεν φοράει σουτιέν και τα πάντα διαγράφονται! Ανάμεσά τους και μπλουζάκια see through βεβαίως που κάνουν πιο σέξι τον συνδυασμό.

Η διάσημη αοιδός πάντα είχε την τάση να προκαλεί με την εμφάνισή της αλλά τα τελευταία χρόνια το κακό παράγινε!Δεν κάνουμε λαϊκό δικαστήριο όμως. Απλώς θυμηθείτε την χωρίς σουτιέν…

http://www.sportygossip.com

Ρία Αντωνίου: "Το χειρότερο πράγμα που μου έχει κάνει άντρας ήταν να με χτυπήσει"


Η ζωή της στην Ιταλία, στα μελλοντικά της σχέδια, οι άνδρες και η βία που έχει δεχτεί.
Στο περιοδικό Hello μίλησε η Ρία Αντωνίου η οποία βρέθηκε στην Ελλάδα και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να φάει σουβλάκια και να δει ελληνικές εκπομπές.
Ρία προς Ραϊμόντο για την κριτική επιτροπή: "Che mincia dichi"
Πριν από λίγο καιρό συμμετείχε στο ιταλικό "Dancing With The Stars" με την ίδια να φτάνει μέχρι και τον τελικό. Η πιο αστεία της στιγμή ήταν όταν είπε στον παρτενέρ της Ραϊμόντο στα ιταλικά "τι βλακείες είναι αυτές που μας λένε" (εννοώντας την κριτική επιτροπή).
Στο δίλημμα Ιταλοί ή Έλληνες η Ρία απάντησε... διπλωματικά: "Στο φλερτ οι Ιταλοί είναι μαέστροι. Σε κάνουν να αισθάνεσαι πραγματικά γυναίκα. Βέβαια, πιο σέξι είναι οι Έλληνες. Οι Ιταλοί με έχουν στηρίξει πραγματικά πολύ .Στην Ελλάδα με ξέρουν από μικρή με τα καλά και τα κακά μου και έχω πληρώσει κι εξακολουθώ να πληρώνω τα όχι μου και τα λάθη μου".


"Το χειρότερο πράγμα που μου έχει κάνει άντρας ήταν να με χτυπήσει"

Εκφράσεις θαυμασμού έχει δεχτεί αρκετές φορές αλλά όχι ακραίες. "Κάποιοι στήνονταν έξω από το στούντιο και το ξενοδοχείο που έμενα κάθε μέρα για να μου μιλήσουν αλλά ακρότητες δεν έχω δει".
Αντίθετα, το χειρότερο που της έχει κάνει άνδρας είναι να τη χτυπήσει πάνω σε σκηνής ζηλοτυπίας, όπως αποκάλυψε.

"Αν μένει ακόμα με τη μαμά του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ίσως έχει δίκιο"

Αν θυμάσαι η Ρία έχει ασχοληθεί και με το τραγούδι με την ίδια να λέει στους επικριτές της πως: "οι άνθρωποι που με επιλέγουν να τραγουδήσω το κάνουν για αυτό που είμαι και όχι για τη Φαραντούρη που κρύβω μέσα μου. Τι να κάνω δηλαδή";
Απάντηση επίσης έδωσε και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ο οποίος είχε πει πως: "πιο συχνά έβλεπα την Αντωνίου γυμνή, παρά τη μητέρα μου". "Αν μένει ακόμα με τη μαμά του ίσως έχει δίκιο", ανέφερε το μοντέλο.
Όσο για τα μελλοντικά της σχέδια την ερχόμενη σεζόν, θα γνωρίζει τον Ιούνιο ενώ το καλοκαίρι θα είναι και πάλι στη χώρα μας.
http://www.cosmo.gr

Nina Senicar: Γεννήθηκε στη Σερβία… αλλά αναστατώνει την Ιταλία!


Γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου του 1985 στη Σερβία αλλά έγινε γνωστή στην Ιταλία, όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως μοντέλο.


Ο λόγος για τη Nina Senicar, που έχει καταφέρει σε μικρό χρονικό διάστημα να απασχολήσει τα Μέσα Ενημέρωσης με τις σέξι της φωτογραφήσεις, τη συμμετοχή της σε διάφορα ιταλικά show αλλά και με τη φημολογούμενη σχέση της με τον Eros Ramazzotti.

Η 27χρονη καλλονή αν και έχει σπουδάσει οικονομικά και διοίκηση επιχειρήσεων, την κέρδισε το μόντελινγκ, αφού όπως η ίδια έχει πει σε συνέντευξή της, αυτό είναι το επάγγελμα που την κάνει να νιώθει ολοκληρωμένη.

Η Nina πόζαρε με μαγιό της εταιρείας «Bugatti» αναδεικνύοντας τις τέλειες αναλογίες του κορμιού της…









http://www.protothema.gr

Η άλλη... όψη της Rihanna


Ποια σταρ θεωρεί πολύ «καυτή»

Δεν σταματάει να μας εκπλήσσει η Rihanna. Έκανε μία ακόμα γυμνή φωτογράφιση, κάτι που πλέον έχει πάψει να μας κάνει εντύπωση, αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον ότι μιλάει για την Cheryl Cole και την αποκαλεί «καυτή».


Οι δυο τους, έχουν πολύ καλές σχέσεις, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η Cheryl Cole έχει εκφράσει την αδυναμία που «τρέφει» στην 24χρονη Rihanna.

Γι' αυτό και η RiRi είπε να ανταποδώσει τις φιλοφρονήσεις. Σε φωτογράφιση της για το «Esquire», δήλωσε πως «η Cheryl είναι πολύ καυτή. Τρελαίνομαι να βλέπω τη δουλειά της! Είναι αντικειμενικά πολύ όμορφη!» Μάλιστα τόνισε πως η Cole είναι ιδανική για κριτής του «X-Factor».  


Η ποπ τραγουδίστρια δεν δίστασε να απαντήσει και σε αυτούς που την σχολιάζουν επειδή δημοσιοποεί τόσα στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή στα δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Αυτό μ' αρέσει να κάνω. Ζω τη ζωή μου και τη δείχνω!» απαντά. 



Παράλληλα, απάντησε και για το τραγούδι που ηχογράφησε με τον πρώην της Chris Brown, και δέχτηκε πολλές αρνητικές κριτικές επειδή την είχε κακοποιήσει στο παρελθόν. «Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος το θεώρησε τόσο κακό. Για μένα, ήταν απλά μουσική!»



Τέλος, αποκάλυψε θα ήθελε να βρει έναν άντρα και να ηρεμήσει πλάι του. 

http://www.newsbeast.gr


Σκάνδαλο: Ηθοποιός εμπλέκεται σε πορνεία και μαύρο χρήμα!


Πασίγνωστη ηθοποιός εμπλέκεται σε σκάνδαλο πορνείας και μαύρου χρήματος με κυβερνητικούς αξιωματούχους να φέρονται ως νούμερο ένα πελάτες της! 
Ο λόγος για την... Zhang Ziyi, την οποία γνωρίσαμε στην ταινία "Τίγρης και Δράκος"!
Μάλιστα, της έχει απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα, αφού κατηγορείται ότι τα τελευταία χρόνια έχει βάλει στην τσέπη της 64 εκατομμύρια ευρώ για τις ερωτικές υπηρεσίες που προσέφερε σε ισχυρούς άντρες, όπως ο πρώην υπουργός Εμπορίου Bo Xilai.
Συγκεκριμένα κατηγορείται ότι από το 2004 μέχρι το 2007 έλαβε τεράστια χρηματικά ποσά από τον Bo, ως αντάλλαγμα για τις ερωτικές της υπηρεσίες!
Βέβαια, τα Μέσα Μαζικής Εενημέρωσης στην Κίνα κάνουν λόγο για το μεγαλύτερο ερωτικό σκάνδαλο στη μετά Μάο εποχή!
Η δε Zhang Ziyi δηλώνει ότι πρόκειται για συκοφαντική δυσφήμιση και αρνείται τις κατηγορίες ότι εξέδιδε τον εαυτό της.
http://www.gossip-tv.gr

Παντρεμένη καθηγήτρια κατηγορείται για το βιασμό μαθητή


Ένα σκληρό μάθημα δίδαξαν οι αστυνομικοί σε μια φιλόλογο, απαγγέλλοντας της κατηγορίες για βιασμό, επειδή είχε επανειλημμένες σεξουαλικές επαφές με μαθητή της εντός του σχολείου, αφού πρώτα του έδινε μαριχουάνα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η 36χρονη Έριν Σάγιαρ που διδάσκει σε σχολείο του Μπρούκλιν, συνευρέθηκε τουλάχιστον οκτώ φορές με το 16χρονο μαθητή. Μάλιστα, η κοπέλα του ήταν και αυτή που κατήγγειλε την καθηγήτρια.
Σημειώνεται πάντως ότι ο μαθητής όχι άπλα δεν ένιωσε ότι ήταν θύμα της υπόθεσης, αλλά υπερηφανευόταν για την ερωτική συνεύρεση με την καθηγήτρια τόσο στο λογαριασμό του στο Facebook, όσο και στους συμμαθητές του εν ώρα μαθήματος.
Σε περίπτωση που καταδικαστεί, η 36χρονη αντιμετωπίζει τουλάχιστον πέντε χρόνια φυλάκισης.


RIO



Η ταινία μας μεταφέρει στη μαγευτική πόλη του Ρίο Ντε Τζανέιρο και στο πλούσιο τροπικό δάσος της Βραζιλίας και έχει ως ήρωα τον Μπλου, έναν παπαγάλο τόσο σπάνιο που πιστεύει ότι είναι ο τελευταίος του είδους του. Όταν όμως ανακαλύπτει ότι υπάρχει κι άλλος σαν κι αυτόν- και μάλιστα θηλυκού γένους- αφήνει το βολικό κλουβί του στη μικρή πόλη της Μινεσότα και πετάει για το Ρίο. Αλλά, όπως αποδεικνύεται, ο οικόσιτος Μπλου και η εντελώς ανεξάρτητη παπαγαλίνα Τζούελ δεν δείχνουν να είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Απροσδόκητα θα βρεθούν μαζί για να ζήσουν μια περιπέτεια-εμπειρία ζωής, κατά τη διάρκεια της οποίας μαθαίνουν πολλά για τη φιλία, την αγάπη, το θάρρος και τις προκλήσεις της ζωής.

EXTRA!

Ο Δρόμος για το... Ρίο

Το "Rio" δημιουργήθηκε από τη φαντασία του σκηνοθέτη Κάρλος Σαλντάνια, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει στο παρελθόν τις ταινίες κινουμένων σχεδίων "Ice Age", "Robots", "Ice Age: The Meltdown", "Ice Age: Dawn of the Dinosaurs". Αφού ολοκλήρωσε τη δεύτερη ταινία της σειράς "Ice Age"- και στη διάρκεια της προετοιμασίας των γυρισμάτων για την τρίτη ταινία- ο Σαλντάνια συνέλαβε την ιδέα της ταινίας "Rio". Ήθελε να γράψει μια ιστορία-φόρο τιμής στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ρίο- με θέμα ένα κατοικίδιο πτηνό που ζει μια περιπέτεια σε αυτόν τον θαυμαστό κόσμο. "Ξόδεψα αρκετά χρόνια δουλεύοντας τις ταινίες "Ice Age" και πέρασα υπέροχα στον κόσμο τους, με αυτούς τους ωραίους χαρακτήρες", εξηγεί. "Το "Rio" όμως είναι ένα πιο προσωπικό ταξίδι για μένα."

Ο Σαλντάνια συγκέντρωσε ένα all-star cast για να δανείσουν τις φωνές τους στους ήρωες της νέας ταινίας: τους υποψήφιους για Όσκαρ Αν Χαθαγουέι και Τζέσε Άιζενμπεργκ, τον βραβευμένο με Όσκαρ και Γκράμι Τζέιμι Φοξ, τον μουσικό Will I Am, τον ηθοποιό και μουσικό Τζεμέιν Κλεμέντ, την κωμική ηθοποιό Λέσλι Μαν και τον κωμικό και παρουσιαστή talk show Τζορτζ Λόπεζ. Επίσης, μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές, χρησιμοποίησε έναν συνδυασμό βραζιλιάνικων ήχων και σύγχρονης αμερικάνικης μουσικής.  



Σκηνοθεσία: ΚΑΡΛΟΣ ΣΑΛΝΤΑΝΙΑ
Σενάριο: ΝΤΟΝ ΡΑΙΜΕΡ
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: , ΜΑΡΙΑ ΖΕΡΒΟΥ , ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ , ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ , ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ , ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΣ , ΜΑΡΙΝΑ ΤΣΙΓΩΝΑΚΗ
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 7 Απριλίου 2011
Χρονολογία παραγωγής: 2011
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ, ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΚΑΝΑΔΑΣ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ
Χρώμα : Έγχρωμο
Γλώσσα : Ελληνικά
Youtube: www.youtube.com/watch?v=Bf6zeRwk5LE
IMDB Link : www.imdb.com/title/tt1436562/

Νέα ασθένεια σαν το AIDS σκοτώνει και τρομοκρατεί στην Αμερική


Tο όνομα της είναι νόσος του Chagas (τσάγκας) και ακόμη δεν έχει γίνει ευρέως γνωστή στον κόσμο. Οι επιστήμονες όμως που την έχουν εντοπίσει και την παρακολουθούν, την παρομοιάζουν με το AIDS. 

Προκαλείται από μολυσμένα έντομα, κυρίως κοριούς, είναι παρασιτική, σκοτώνει, και μέχρι στιγμής στη λατινική αμερική είναι φορείς ή έχουν νοσήσει 10.000.000 άνθρωποι.

Η νόσος του Τσάγκας ή αλλιώς “αμερικάνικη τρυπανοσωμίαση”, ανιχνεύεται δύσκολα, ενώ στους φορείς, έχει μεγάλη περίοδο επώασης μέσα στον οργανισμό τους, μέχρι να νοσήσουν και να εκδηλώσουν τα πρώτα συμπτώματα.

Τα συμπτώματα ποικίλουν και δεν είναι ίδια για κάθε άνθρωπο, όμως πλέον οι γιατροί, έχουν πάρει οδηγίες να είναι περισσότερο προσεκτικοί. Ένας πυρετός, ένα αίσθημα αδυναμίας, ακόμη και ένα πρήξιμο στο μάτι μπορεί να είναι κάποια σημάδια για την ασθένεια αυτή. Στη συνέχεια και μετά από μια μεγάλη περίοδο ύφεσης (δηλαδή κάποιος μπορεί να είναι φορέας να παρουσιάσει ένα σύμπτωμα και μετά για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα να είναι και να νιώθει υγιής), η ασθένεια χτυπά βάναυσα και εκδηλώνεται με δυσκοιλιότητα και πόνους στην κοιλιά, με προβλήματα στο πεπτικό σύστημα και αναίτιους εμετούς, με διόγκωση των εντέρων και υπερβολική διόγκωση της καρδιάς.

Η ασθένεια μεταδίδεται και κατά τη μετάγγιση αίματος, ενώ δυσκολότερα την “περνάει” η έγκυος μητέρα στο παιδί της. Στη Νότιο Αμερική, όλο και περισσότεροι άνθρωποι φαίνεται να νοσούν. Το Μεξικό, η Βολιβία, η Κολομβία, το Εκουαδόρ, είναι οι χώρες που παρουσιάζουν τα περισσότερα προβλήματα, ενώ οι επιστήμονες υπολογίζουν τον αριθμό των ανθρώπων που νοσούν στα 10.000.000..

Ένα άλλο όνομα που της έχουν δώσει είναι η “νόσος των φτωχών”, γιατί….
προσβάλλει ανθρώπους που ζουν σε υποβαθμισμένες περιοχές, σε φτωχές περιοχές, ενώ στις ΗΠΑ οι περισσότεροι πάσχοντες είναι μετανάστες από το Μεξικό και άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής. Ο αριθμός τους ξεπερνάει τους 30.000

Οι γιατροί λένε ότι μπορεί να θεραπευτεί μόνο εάν διαγνωστεί έγκαιρα, με εξαιρετικά βαριά φαρμακευτική αγωγή (τουλάχιστον για διάστημα 3 μηνών), η οποία όπως είναι φυσικό έχει και υψηλό κόστος.

Σαν κύριο φορέα μετάδοσης οι γιατροί θεωρούν τους μολυσμένους κοριούς. Όταν κάποιος δαγκωθεί από έναν τέτοιο κοριό, το παράσιτο “κρούζειο τρυπανόσωμα”, απελευθερώνεται στο αίμα και καταλήγει στην καρδιά όπου και ζει και πολλαπλασιάζεται.

1 στους 4 ανθρώπους θα πεθάνει αιφνιδίως και με διογκωμένη καρδιά.

prionokordela

Αλλοδαποί σφαγιάζουν και τρώνε τα ζώα της Αθήνας


Σε μια ανατριχιαστική αποκάλυψη προχώρησε σήμερα η Φιλοζωική Αθηνών μέσω της ιστοσελίδας της, επικαλούμενη ντοκουμέντα και φρικτό φωτογραφικό υλικό που κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.



Σύμφωνα με την καταγγελία, εξαθλιωμένοι αλλοδαποί σφαγιάζουν σκύλους και άλλα ζώα, τα τεμαχίζουν και τα οδηγούν στην πυρά, προκειμένου να τραφούν με αυτά.

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την ανακοίνωση:

“H Eλληνική Φιλοζωική Εταιρεία κατέθεσε σήμερα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, αναφορά με την οποία ζητά την άμεση παρέμβασή της, ώστε να σταματήσει ο βάναυσος αφανισμός των ζώων της Αθήνας από αλλοδαπούς, προς βρώσιν.

Συνάνθρωποί μας, αλλοδαποί, μη έχοντας πλέον τα προς το ζην λόγω της οικονομικής κρίσης, σκοτώνουν με οποιονδήποτε τρόπο, όσα ζώα βρουν στο διάβα τους, προκειμένου να τραφούν με αυτά, οδηγώντας τη ζωή στο έσχατο σκαλοπάτι της.

Η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία έλαβε σοβαρότατες καταγγελίες και υλικό που συνοδεύεται από φρικτές φωτογραφίες για το θέμα της σφαγής σκύλων, του τεμαχισμού τους και πώς οδηγούνται στην πυρά. Μάλιστα το φαινόμενο επεκτείνεται σε όλα τα ζώα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν και τα δεσποζόμενα κι οι ιδιοκτήτες τους να ζουν με τον συνεχή φόβο ότι θα καταλήξουν στον πάγκο του χασάπη.

Επειδή το υλικό είναι άκρως ανατριχιαστικό και μη δημοσιεύσιμο, κρίναμε σκόπιμο να αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης η Εισαγγελία Αθηνών για περαιτέρω ενέργειες. Το ίδιο θέμα πριν λίγους μήνες η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία είχε καταγγείλει στα ΜΜΕ και το διαδίκτυο, στηριζόμενη σε τηλεφωνική καταγγελία μελών της για κρεμασμένους και γδαρμένους σκύλους την οδό Αγησιλάου προς πώληση, χωρίς άλλα αποδεικτικά στοιχεία.

Τις πρόσφατες για το ίδιο θέμα καταγγελίες καθώς και το υλικό που τις συνοδεύουν, λάβαμε από την εκπρόσωπό μας στη Σουηδία, ενώ το θέμα κάνει το γύρο του κόσμου, όπου εκτός της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας έχουν ενημερωθεί και δραστηριοποιούνται για τον τερματισμό αυτού του φρικτού φαινομένου και Οργανώσεις προστασίας των ζώων διεθνούς κύρους, για δυναμική συνεργασία”

radar

Ένα «ανθισμένο» πορτρέτο τού Βαν Γκογκ!


Μια τεράστια «φυσική» αυτοπροσωπογραφία του διάσημου Ολλανδού ζωγράφου Βίνσεντ Βαν Γκογκ έκανε πριν λίγες μέρες την εμφάνισή της στα λιβάδια της Ολλανδίας, και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Nuenen.
Κοντά στον ανεμόμυλο Roosdonck, που ο σπουδαίος καλλιτέχνης ζωγράφισε το 1884, ένα τεράστιο πορτρέτο του (68×81 μέτρα) δημιουργήθηκε αποκλειστικά από κλαδιά δέντρων, πράσινα φυτά και πολύχρωμα λουλούδια.
perierga.gr - Ένα "ανθισμένο" πορτρέτο τού Βαν Γκογκ!
Για τη δημιουργία του πορτρέτου επιλέχηκε ένα μεγάλο λιβάδι στην περιοχή και εν συνεχεία τοποθετήθηκαν τα φυτά στα σωστά σημεία. Πολλοί εθελοντές αφιέρωσαν αρκετό από το χρόνο τους για να συνθέσουν το εντυπωσιακό αυτό πορτρέτο, επιστρατεύοντας, παράλληλα, μεγάλη υπομονή.
perierga.gr - Ένα "ανθισμένο" πορτρέτο τού Βαν Γκογκ!
«Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, αν σκεφτεί κανείς το μέγεθος αλλά και τη δυσκολία που υπάρχει με τα φυτά. Πρέπει να βρεις τα σωστά μεγέθη και τα κατάλληλα χρώματα… Δεν ειναι εύκολη υπόθεση. Όμως, έξιζε τον κόπο!», λέει ένας εκ των δημιουργών.
perierga.gr - Ένα "ανθισμένο" πορτρέτο τού Βαν Γκογκ!
http://perierga.gr


Πρωτιά στο Twitter για την Lady Gaga! Ξεπέρασε το φράγμα των 25 εκ. followers


Η αμερικανίδα ποπ σταρ Lady Gaga είναι ο πρώτος άνθρωπος που ξεπερνάει το όριο των εκ. followers στο λογαριασμό της στο Twitter, αφού πλεόν την ακολουθούν περισσότεροι από 25,21εκ. εγεγραμμένοι χρήστες.
Για το λόγο αυτό θεωρεί τον εαυτό της ιδιαίτερα τυχερό αφού όπως και ίδια έγραψε στο Twitter της «Είμαι επισήμως το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο σήμερα», από τη νοτιοανατολική Ασία όπου βρίσκεται,  στο πλαίσιο της περιοδείας της.
Σύμφωνα με τον twittercounter.com, επτά στους δέκα λογαριασμούς που έχουν τον μεγαλύτερο αριθμό followers στο Twitter ανήκουν σε αστέρια της ποπ: την  Lady Gaga, τον Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση με περισσότερους από 22 εκ. followers, την Κέιτι Πέρι, τη Ριάνα, την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, την Σακίρα και την Τέιλορ Σουίφτ.
Οι άλλοι τρεις που βρίσκονται στον κατάλογο με τους 10 πρώτους είναι ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος καταλαμβάνει την 7η θέση με περισσότερους από 16 εκ. followers στον λογαριασμό του, η αμερικανίδα ριάλιτι σταρ Κιμ Καρντάσιαν, η οποία βρίσκεται στην 8η θέση με 14,8 εκ. followers, και ο λογαριασμός του ιστοτόπου Youtube, ο οποίος καταλαμβάνει την 10η θέση αυτής της κατάταξης με 13 εκ. followers.
Η πρωτιά στον τομέα αυτό δεν είναι κάτι ασυνήθιστο για την αμερικανίδα σταρ, καθώς η  Lady Gaga ήταν ήδη η πρώτη σταρ που ξεπέρασε το όριο των 10, των 15 και των 20 εκ. followers στο Twitter.

http://www.iefimerida.gr/

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger