Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η 21χρονη Devin Brugman με το στήθος XL ξεσήκωσε τον αντρικό πληθυσμό στην παραλία!!! Δείτε τις ΚΑΥΤΕΣ πόζες του γνωστού μοντέλου!!! (HOT PHOTOS)

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013


Μόλις 21 Μαΐων η Devin Brugman δεν έχει κανένα λόγο να μην απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα στο Μαΐάμι.

Το μοντέλο φόρεσε ένα μαύρο μπικίνι, δίνοντας και στους υπόλοιπους λουόμενους την ευκαιρία να απολαύσουν, μαζί με τον ήλιο και τη θάλασσα, και την εικόνα του χυμώδους κορμιού της. 

Δείτε τις φωτογραφίες:






πηγή: newsbeast.gr

Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι...

Απίστευτο: «Μην ξεχάσω: Να πάρω γάλα, να καθαρίσω, να σκοτώσω τη γυναίκα μου»


Eίχε βάλει τη δολοφονία της γυναίκας του στο πρόγραμμα με τα πράγματα που έπρεπε να κάνει!

Καταδικάστηκε ο 44χρονος Jean-Pierre Trias ο οποίος είχε βάλει τη δολοφονία της γυναίκας του στο πρόγραμμα με τα πράγματα που έπρεπε να κάνει...

Ο πρώην καθηγητής μαθηματικών στο Eastern Michigan University καταδικάστηκε για τον φόνο της 53χρονης συντρόφου του, Katherine Porter.Ο άνδρας μαχαίρωσε την γυναίκα στο σπίτι τους στο Μίσιγκαν.

Οι έκπληκτοι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι ο άνδρας προτού σκοτώσει τη γυναίκα του είχε κάνει μια λίστα στον υπολογιστή του με τα πράγματα που έπρεπε να κάνει.

Στο σημείωμα μεταξύ άλλων… υποχρεώσεων έγραφε: »Σκότωσε την Κάθι, σκότωσε την Κάθι, σκότωσε την Κάθι!!!»

Το κίνητρό του δεν αποκαλύφθηκε ποτέ, ενώ ο ίδιος δήλωσε ένοχος για το έγκλημά του.

Δείτε τι του έγραψε η μάνα του και τον έκανε ρεζίλι...


Τα έχουμε πει πολλές φορές. Μερικές φορές είναι καλό να προσέχουμε τι γράφουμε στη σελίδα μας στο Facebook αλλά και να έχουν στο νου μας ποιους έχουμε φίλους…

Ο νεαρός αποφάσισε να γράψει ένα σχόλιο στο Facebook ανακοινώνοντας ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τα φυσικά στήθη.

Η μητέρα του ωστόσο τον έβαλε στη θέση του, σχολιάζοντας ότι το τελευταίο στήθος που άγγιξες ήταν το δικό μου, όταν θήλαζες! 

Ο νεαρός βέβαια δεν φάνηκε να ενθουσιάζεται με το σχόλιο που τον έκανε ρεζίλι στο Facebook.



Μόνο στην Αφρική! (εικόνες)


Μόνο στην Αφρική! (εικόνες)














Λονδίνο Άμστερνταμ ή Βερολίνο; Τι ήταν το Magic Bus

Ακόμη και φανατικός του Μιχάλη Χατζηγιάννη να είναι κάποιος, σίγουρα έχει ακούσει -και στα κρυφά μπορεί ακόμη και να έχει τραγουδήσει- τους στίχους από το συγκρότημα Τρύπες που λένε:
  
«Λονδίνο Άμστερνταμ ή Βερολίνο;
έχεις ξεχάσει που ακριβώς θέλεις να πας
όσα κι αν έχω δανεικά πια δεν σου δίνω
να κάνεις βόλτες με το magic bus.»

Ωστόσο, ελάχιστοι γνωρίζουν ότι στην Ελλάδα υπήρξε όντως ένα τουριστικό πρακτορείο με τη συγκεκριμένη ονομασία το οποίο στις αρχές της δεκαετίας του ΄80 εκτελούσε δρομολόγια στις τρεις ευρωπαϊκές πόλεις. Ήταν στην οδό Φιλελλήνων σ’ ένα ημιυπόγειο, απέναντι από την καθολική εκκλησία, μπροστά από τη είσοδο της πλάκας.Το πρακτορείο εκτελούσε αμέτρητα δρομολόγια και ένωνε την νεολαία της Ευρώπης σε προσιτές τιμές. Τότε, ο μόνος τρόπος μαζικού τουρισμού ήταν το τρένο -όσον αφορά το Βερολίνο -που το προτιμούσαν οι μετανάστες και το αεροπλάνο, το οποίο ο μέσος εργαζόμενος, με το μισθό που έπαιρνε το έβλεπε μόνο στις ταινίες του Φίνου.

Το Magic Bus έκανε θρύψαλα τον ανταγωνισμό. Με σημερινές τιμές η σύγκριση είχε ως εξής:Αν ένα εισιτήριο της Oλυμπιακής για Άμστερνταμ κόστιζε τριακόσια ευρώ, τα λεωφορεία του πρακτορείου μετέφεραν τους νέους με 80 ευρώ. Εσείς δηλαδή τι θα επιλέγατε;

Φυσικά το ταξίδι κρατούσε κάνα δύο μέρες και η καμπίνα του λεωφορείου ήταν μια εμπειρία για όλες τις αισθήσεις. Τσιγάρα, ιδρώτας, ροχαλητά και οσμές από τα κεφτεδάκια «για το δρόμο» που είχε τυλίξει η ελληνίδα μάνα. Άλλα άμα ήσουν 20 χρονών στη δεκαετία του 80 και μπορούσες να ταξιδέψεις στο Λονδίνο, αυτή η ατμόσφαιρα ήταν απλά ροκ. 

Ξέχασα να επισημάνω μια ασήμαντη λεπτομέρεια:

Τα δρομολόγια δεν ήταν νόμιμα, καθώς η μεταφορά προσώπων από ιδιώτες απαγορευόταν. Η λεπτομέρεια αξιολογείται ως ασήμαντη καθώς τίποτα δε γίνονταν στα κρυφά. Το πρακτορείο συνεργαζόταν με δεκάδες άλλα ταξιδιωτικά γραφεία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Η κυρίως πελατεία ήταν οι ξένοι που περίμεναν μαζικά το λεωφορείο της επιστροφής σε δρόμους όπως η Αριστοτέλους η οποία απείχε πεντακόσια μέτρα από το αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας.

Και ήταν αδύνατο να μη προσέξει κάποιος πενήντα Ολλανδούς και μικρές γοητευτικές Ολλανδέζες που περίμεναν καθημερινά ξαπλωμένες στα πεζοδρόμια το σήμα της επιβίβασης. Το Magic Bus ήταν πρωτοπόρο καθώς άνοιξε το δρόμο της Ελλάδας σε χιλιάδες απένταρους ευρωπαίους και έφερε εκατομμύρια δραχμές σε συνάλλαγμα. Η ελληνική ακτοπλοΐα και νησιά όπως η Ίος και η Σαντορίνη οφείλουν πολλά στο δαιμόνιο έλληνα επιχειρηματία που τόλμησε να κάνει όχι μόνο τη δουλειά του αλλά και αυτή του ΕΟΤ.

Άλλωστε, μάλλον ήξερε καλύτερα πως γίνονται οι μπίζνες με τους ξένους. Πριν το ταξιδιωτικό γραφείο είχε ένα πετυχημένο μπαρ στην πλάκα. Όταν όλα τα κέντρα διασκέδασης έκλεισαν με το νόμο της Μελίνας Μερκούρη αντί να κλαίγεται στις εφημερίδες έκανε ένα εντυπωσιακό start up. Διάβασε τις απαιτήσεις της εποχής και έδωσε εργασία σε εκατοντάδες Έλληνες οδηγούς, υπαλλήλους γραφείου και ξενοδόχους.

Αν περίμενε το νόμο οι ταξιδιάρες ψυχές θα ‘χαν πάει αλλού. Τελικά πριν εκπνεύσει η δεκαετία, το ελληνικό δημόσιο ξύπνησε και ο ΟΣΕ ανέλαβε την εκτέλεση των δρομολογίων με λεωφορεία. Τα πρακτορεία πούλαγαν τα εισιτήρια και κάθε άλλο παρά χαμένα βγήκαν, καθώς η νομιμότητα ανέβασε τους τζίρους. Το ματζικ μπας ήταν μια υποδειγματική επιχείρηση που εξυπηρέτησε τις ανάγκες μιας εποχής, κινητοποίησε το νωχελικό ελληνικό δημόσιο και φέρθηκε άψογα στους υπαλλήλους του.  Άραγε ο Αγγέλακας το είχε υπ όψιν του όταν έγραφε τους στίχους; Μόνο αυτός ξέρει την απάντηση.

Πάντως μην αναζητήσετε το ματζικ μπας στην οδό φιλελλήνων. Όπως οι Τρύπες έτσι και το  θρυλικό πρακτορείο δεν υπάρχει πια, παρά μόνο στις αναμνήσεις όσων βίωσαν το καλό τους.

musicpaper.gr

Τρία λάθη που κάνουμε το πρωί και μπλοκάρουν το μεταβολισμό!


Συνήθως, ο ρυθμός που μεταβολίζει ο οργανισμός μας τις τροφές επηρεάζεται από ποικίλους παράγοντες όπως η ηλικία, το βάρος και οι ορμόνες. 

Ωστόσο, μπορείτε με μερικά εύκολα τρικ να ξυπνήσετε το μεταβολισμό σας. Μάθετε λοιπόν ποια είναι τα τρία συνηθέστερα λάθη που κάνουμε το πρωί, ώστε να τα αποφεύγετε.
- Παραλείπουμε το πρωινό: Έρευνες έχουν αποδείξει πως όσοι τρώνε το πρωί ένα πλούσιο γεύμα σε ενέργεια και βιταμίνες, έχουν καλύτερη αποδοτικότητα μέσα στη μέρα και διατηρούν σε φόρμα τη σιλουέτα τους, μετριάζοντας τις λιγούρες.

- Δεν καταναλώνουμε πρωτεΐνη: Η πρωτεΐνη είναι απαραίτητη για να γεμίσουμε ενέργεια τον οργανισμό μας. Εντάξτε λοιπόν πρωτεϊνικές τροφές στο πρωινό σας γεύμα, όπως είναι τα αβγά και το γιαούρτι.

- Δεν γυμναζόμαστε: Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ευεξία είναι η γυμναστική. Μάλιστα, έχει αποδειχθεί πως η πρωινή άσκηση είναι και η πιο αποδοτική όσον αφορά το κάψιμο των θερμίδων και την απώλεια βάρους.

Τούρκος μεγιστάνας ερωτευμένος σφόδρα με πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό! Έχει έρθει στην Ελλάδα και την πολιορκεί για να τον παντρευτεί!


Την είδε στην τηλεόραση και την ερωτεύθηκε! Την καλεί συνεχώς στο τηλέφωνο! Δείτε τι δηλώνει η ίδια!

Αυτό που δεν κατάφερε κανένας Έλληνας ως τώρα με την όμορφη ηθοποιό, δεν αποκλείεται να το δούμε από Τούρκο! Πολυεκατομμυριούχος από την Τουρκία βρίσκεται στην Ελλάδα με το σκάφος του και έχει αναστατώσει το κινητό της ηθοποιού με τις κλήσεις του. Ο γοητευτικός άντρας είναι τόσο γοητευμένος από την Ελληνίδα που κάνει τα πάντα όχι μόνο για να την συναντήσει, αλλά και για να την κατακτήσει με σκοπό τον γάμο.

Μιλάμε για την Ελένη Φιλίνη που έχει βρει τον μπελά της από τη στιγμή που την είδε ο Τούρκος μεγιστάνας στο "γυαλί", μέσα από την τουρκική σειρά που πρωταγωνιστούσε "Δύο όχθες, ένας Ισμαήλ". Μιλώντας στην Espresso, η ηθοποιός αναφέρει: "Η ζωή είναι απρόβλεπτη και ποτέ δε λέω ...ποτέ, γιατί έχω διδαχτεί πως όλα μπορούν να συμβούν, ακόμα και εκείνα τα οποία μπορεί τώρα να τα βλέπουμε "ελαφρά", ακόμη και να γελάμε μ' αυτά".

http://www.zappit.gr/

Ανακάλυψε τον ευκολότερο τρόπο για να βγαίνεις κερδισμένος κάθε μέρα! Μπες στο CouponCity!







Αη Στράτης: Πόσοι καθηγητές διορίστηκαν σε σχολείο με 8 μαθητές;


Αν κανείς δεν γνωρίζει τη σωστή απάντηση, για τον αριθμό των καθηγητών που διορίστηκαν στο Γυμνάσιο, δύσκολα θα πέσει μέσα...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ''Καθημερινής'' στο γυμνάσιο του Αγίου Ευστρατίου φοιτούν οχτώ μαθητές και έχουν διοριστεί 29 καθηγητές (εκ των οποίων οι 17 φυσικής αγωγής). 

Μόνο οι γυμναστές που διορίστηκαν ήταν 17. Από αυτούς οι 11 διδάσκουν και οι 18 έχουν αποσπαστεί. Δεν είναι η μοναδική περίπτωση. Όπως φαίνεται σε ουκ ολίγα σχολεία απουσιάζουν καθηγητές, όχι επειδή είναι κοπανατζήδες, αλλά επειδή το σύστημα διορισμών την τελευταία 20ετία, με μικροκομματική στόχευση, δομήθηκε στη λογική «κάνε περισσότερους διορισμούς και θα δούμε τι θα κάνουμε με τους πλεονάζοντες».

Η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δηλώνει ότι θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα τη νέα σχολική χρονιά. Βέβαια, το ΥΠ.ΠΑΙΔ είναι αναγκασμένο να προχωρήσει σε εξορθολογισμό του συστήματος τοποθετήσεων εκπαιδευτικών, οι οποίοι από την επόμενη χρονιά θα έχουν δυο ώρες επιπλέον υποχρεωτικό ωράριο για να καλυφθούν οι ανάγκες λόγω του παγώματος των διορισμών μονίμων.

Όσο για τις προσλήψεις των αναπληρωτών, για τις οποίες η εγκύκλιος αναμένεται την επόμενη εβδομάδα, θα γίνουν 2.500 μέσω του κρατικού προϋπολογισμού και άλλες 8.500 με αξιοποίηση κοινοτικών κονδυλίων του ΕΣΠΑ.

http://www.newsit.gr/

Σκότωσε κοριτσάκι 2 ετών για μια θέση πάρκινγκ!


Τραγικό θάνατο βρήκε ένα κορίτσι δύο ετών όταν άνδρας που τσακωνόταν με την μητέρα του για μία θέση πάρκινγκ στο Πεκίνο άρπαξε το παιδί από το καρότσι και το πέταξε στο έδαφος τραυματίζοντας το θανάσιμα. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε την Πέμπτη όταν η μητέρα της δίχρονης δεν έκανε χώρο για να παρκάρει ο άντρας, ο οποίος, μάλιστα, χτύπησε και τη γυναίκα. Εκτός από τον άνδρα αυτόν συνελήφθη και ο συνοδηγός του, καθώς όπως αναφέρει το BBC τον βοήθησε να χτυπήσει την άτυχη γυναίκα.

Ο δράστης έχει συλληφθεί και δεν αποκλείεται να βρεθεί αντιμέτωπος ακόμα και με τη θανατική ποινή αν του απαγγελθούν κατηγορίες για φόνο.

pontikosnews.blogspot.gr

Μπήκε στη φυλακή γιατί φάνηκε το στρινγκ της!

Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως το εσώροχό του, θα τον στείλει στη φυλακή! Κι όμως η 23χρονη  Κίμπερλι Σενέτε,  από την Νέα Ορλεάνη πήγε στο δικαστήριο για να πείσει τον αδερφό της να συμβιβαστεί σε μια δίκη που εκκρεμούσε εναντίον του και κατέληξε στη ..φυλακή!

Την ώρα που η Κίμπερλι μιλούσε στον  Στηβ Γουιντχορστ για την υπόθεση του αδελφού της, εκείνος, δεν έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για αυτά που έλεγε γιατί τα μάτια του είχαν καρφωθεί στο εσώρουχο της κοπέλας που ξεπρόβαλε μέσα από το παντελόνι της.

Ο δικαστής θεώρησε την ενδυμασία της Κίμπερλι προσβλητική για τον χώρο που βρισκόταν αλλά και για τον κόσμο και έτσι βρέθηκε η ίδια στο εδώλιο του κατηγορουμένου αντιμετωπίζοντας την κατηγορία για προσβολή της δημόσιας αιδούς.

Έτσι στη θέση του κατηγορούμενου έκατσε πλέον το κορίτσι, αφού δεν έπεισε το δικαστή ότι δεν φταίει για την εμφάνισή της και ότι ξέχασε να ξαναβάλει τη ζώνη της αφού πέρασε από το μηχάνημα ανίχνευσης μετάλλων... Η καμπάνα...έπεσε και η 23χρονη θα κάτσει για  δέκα ολόκληρες μέρες πίσω από της ...φυλακής τα  σίδερα.


Εντοπίστηκαν τα αίτια της αλλεργίας στις γάτες!

Τον τρόπο με τον οποίο πυροδοτούνται οι αλλεργικές αντιδράσεις από τις γάτες ισχυρίζονται ότι ανακάλυψαν οι επιστήμονες, αυξάνοντας τις ελπίδες για τη δημιουργία προληπτικού φαρμάκου. Η ομάδα ερευνητών του πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ κατάφερε να αναλύσει πώς το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα εντοπίζει το αλλεργιογόνο της γάτας. Η αλλεργία στις γάτες αποτελεί την πιο κοινή εκδήλωση αλλεργίας στα κατοικίδια ζώα. Ο οργανισμός των πασχόντων αντιδρά όταν έρχεται σε επαφή με το σάλιο, τα ούρα ή τμήματα του τριχώματος και του δέρματος της γάτας. Ο χρόνος εκδήλωσης των συμπτωμάτων μπορεί να κυμαίνεται από λίγα λεπτά έως μερικές ώρες.

Προκαλούν αντιδράσεις
Με την ανάλυση, ωστόσο, της αντίδρασης του οργανισμού οι επιστήμονες πιστεύουν ότι θα υπάρξουν σύντομα νέες θεραπείες για να την εμποδίσουν και να προστατεύσουν τους πάσχοντες από την αλλεργία. Για το εθνικό φιλανθρωπικό ίδρυμα «Allergy UK» η έρευνα αποτελεί μεγάλο βήμα προόδου στην κατανόηση του πώς τα αλλεργιογόνα προκαλούν τις αντιδράσεις. Οι μελετητές με επικεφαλής τη δρα Κλερ Μπράιαντ, ερευνήτρια στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, εξέτασαν τις πρωτεΐνες που εντοπίσθηκαν σε τμήματα του δέρματος της γάτας, που αποτελούν την κύρια αιτία αλλεργίας στο ζώο.

Κατά την ανάλυσή τους, οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όταν το άτομο εκτίθεται στο αλλεργιογόνο και αυτό εισέρχεται στο σώμα δημιουργείται μία δίοδος κατά την πρόσδεσή του σε κάποιο χημικό του οργανισμού. Αυτό πυροδοτεί μία μεγάλη ανοσοποιητική αντίδραση στον πάσχοντα, προκαλώντας τα συμπτώματα, που είναι συνήθως βήχας, φτάρνισμα, άσθμα και καταρροή.

«Εχουμε ανακαλύψει πως οι πρωτεΐνες ενεργοποιούν τα ανοσοποιητικά κύτταρα του ξενιστή», δήλωσε η κ. Μπράιαντ. «Υπάρχουν φάρμακα που έχουν σχεδιασθεί για άλλες παθήσεις, όπως η σήψη, και βρίσκονται σε στάδιο κλινικών δοκιμών. Κατανοώντας τον τρόπο που πυροδοτείται ο μηχανισμός αντίδρασης, πιθανόν πλέον να καταφέρουμε να τα αξιοποιήσουμε με διαφορετικό τρόπο και να αντιμετωπίσουμε την αλλεργία στις γάτες ή να την προλάβουμε», συμπλήρωσε.

Η έρευνα της ομάδας χρηματοδοτήθηκε από το ίδρυμα «Wellcome Trust» και το ιατρικό συμβούλιο ερευνών. «Το αλλεργιογόνο της γάτας είναι ιδιαίτερα δύσκολο να το αποφύγει κανείς και το μόριό του προσκολλάται πολύ αποτελεσματικά σε κάθε ρούχο ή παπούτσι, με αποτέλεσμα να μεταφέρεται σε όλα τα κτίρια», είπε η διευθύντρια κλινικών υπηρεσιών του Allergy UK, Μορίν Τζένκινς. «Επίσης, μπορεί να βρεθεί σε σπίτια, τοίχους και ταβάνια ακόμα και για λίγα χρόνια αφού η γάτα σταματήσει να ζει στον χώρο», πρόσθεσε. «Κατ’ επέκταση, οι νέες πληροφορίες που εντοπίζουν τη συγκεκριμένη αντίδραση του ανθρώπινου σώματος μπορεί να ανοίξουν τον δρόμο για θεραπείες που θα διευκολύνουν εκείνους που υποφέρουν από την επίμονη αυτή αλλεργία στις γάτες. Στο μέλλον μπορεί να χρησιμεύσουν για την αντιμετώπιση και άλλων αλλεργιών», κατέληξε η κ. Τζένκινς. Οι αλλεργικές αντιδράσεις πυροδοτούνται όταν το ανοσοποιητικό σύστημα εντοπίζει κάποιο είδος κινδύνου. Η φαρμακευτική θεραπεία αναμένεται να είναι έτοιμη μέσα στην επόμενη πενταετία.

Δείτε την Σόφη Πασχάλη πιο κaυτή από ποτέ λίγο πριν βουτήξει!


Έχει σίγουρα ένα από τα πιο καλλίγραμμα και καλογυμνασμένα κορμιά της Ελληνικής showbiz και σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη όπου κι αν βρεθεί. Η σeξι γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη, αν και βρίσκεται ακόμη στην Αθήνα, απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα...κάνοντας τις βουτιές της στη Βουλιαγμένη.

Δείτε την photo που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram...



Ποντίκι επιτίθεται σε φίδι για να σώσει τον φίλο του!


Οι υπάλληλοι του ζωολογικού κήπου Hangzhou στην ανατολική Κίνα, έγιναν μάρτυρες ενός ασυνήθιστου θεάματος, όταν δύο ποντίκια τοποθετήθηκαν μέσα στο κλουβί φιδιού για δείπνο.

Αψηφώντας τους νόμους της φύσης (το φίδι τρώει το ποντίκι, το ποντίκι παθητικά ανταποκρίνεται), οι εικόνες δείχνουν τι συμβαίνει όταν ένας θαρραλέος ποντικός δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει μια οχιά να πάρει τον φίλο του.

Σύμφωνα με τους υπαλλήλους, το δεύτερο ποντίκι συνήθως κρύβεται, ενώ το φίδι καταβροχθίζει τον σύντροφό του. Όμως, μετά την αρχική επίθεση του φιδιού, το άλλο ποντίκι επιτέθηκε στο φίδι και το δάγκωσε προσπαθώντας να σώσει τον φίλο του. 

Αν και ήταν πολύ αργά για να τον σώσει, το ηρωικό ποντίκι κέρδισε την ελευθερία του.



Πεθερός παντρεύτηκε τη νύφη του για να...


Σε μια απίστευτη ιστορία, που αναδεικνύει το δαιμόνιο της φυλής και αποδεικνύει ότι κανένα μνημόνιο, κανένας εκσυγχρονισμός των δομών της δημόσιας διοίκησης και κανένα πακέτο μέτρων όσο σιδερόφρακτα και ηλεκτρονικά διπλο-τσεκαρισμένα και αν είναι, δεν μπορούν να κρατήσουν τον Ελληνα-χουντίνι δεμένο με νόμους, κανονισμούς και πρωτόκολλα. 

Η υπόθεση εκτυλίσσεται σε χωριό της Αρκαδίας με πρωταγωνιστή οικονομικό «προύχοντα» του τόπου, χήρο με τέσσερα παιδιά μεγάλης ηλικίας. Προνοητικός γαρ ο ήρωας του ρεπορτάζ μας, θορυβήθηκε από το μέτρο απογραφής των συνταξιούχων αφού όπως φαίνεται σχεδίαζε να «κληροδοτήσει» τη σύνταξη του στα ενήλικα παιδιά του μετά τον θάνατο του με την γνωστή μέθοδο της μη δήλωσης αποθανόντος συνταξιούχου.

Έτσι και αφού έσπαζε για καιρό το κεφάλι του για το πώς θα μπορούσε να συνεχίσει να εισπράττει η οικογένεια του την σύνταξη του όταν ο ίδιος φύγει από τον μάταιο και σε βαθειά οικονομική ύφεση τούτο κόσμο, βρήκε τον κλειδί του μηχανισμού, με τον οποίο τρόικα και κυβέρνηση θεωρούν ότι έχουν λύσει το πρόβλημα των συγγενών που συνεχίσουν να εισπράττουν κανονικά τις συντάξεις των νεκρών.

Η ιδέα, που μόνο σε κινηματογραφικά σενάρια του Χόλυγουντ, μπορεί κανείς να συναντήσει, χαρακτηρίζεται από κάθε άποψη, και κυρίως από κοινωνικής πλευράς, προχωρημένη, αφού στην μικρή κοινωνία του αρκαδικού χωριού της ιστορίας μας, θα αποτελούσε ταμπού η ιδέα και μόνο ο πεθερός να εξωθήσει τον γιό του σε διαζύγιο για να παντρευτεί τη νύφη του!

Γενεσιουργή αιτία του «σκανδάλου» δεν είναι το εpωτικό πάθος του οικονομικά καλοστεκούμενου, πλην όμως ηλικιωμένου, Αρκά για τη νύφη του αλλά η απληστία για το χρήμα.Ετσι η νύφη του μεγαλύτερου γιού της οικογένειας πήρε συναινετικό - εξπρές διαζύγιο από τον σύζυγο της για να νυμφευθεί στη συνέχεια τον μέχρι τότε πεθερό της ο οποίος πλέον έγινε νόμιμος σύζυγος της. Οταν λοιπόν έρθει το μοιραίο η σύζυγος θα δικαιούται να λάβει την σύνταξη χηρείας του πρώην πεθερού της!

Σήμερα, η διευρυμένη και με βορειο-ευρωπαϊκά πρότυπα οικογένεια ζει σε ένα γαϊτανάκι ρόλων και τίτλων αφού η πολύφερνος νύφη είναι ταυτόχρονα νυν σύζυγος και πρώην νύφη του νυν συζύγου της και πρώην πεθερού της, είναι πρώην σύζυγος και νυν μητριά του πρώην συζύγου της και νυν μητριά των άλλων τριών πρώην γαμπρών και κουνιάδων της, των άλλων τριών δηλαδή παιδιών του σημερινού συζύγου της.

Βέβαια στην πραγματικότητα τίποτε από τα παραπάνω δεν ισχύει, καθώς όλοι αυτοί οι τίτλοι και ρόλοι υπάρχουν μόνο στα χαρτιά του ληξιαρχείου και στις φορολογικές δηλώσεις των μελών της οικογενείας. Το ζευγάρι γιού και νύφης συνεχίζουν να διάγουν «βίον ανθόσπαρτον» και ο πάτερ – φαμίλιας συνεχίζει να περιβάλλει με την πατρική του αγάπη, στοργή και φροντίδα όλα τα μέλη της οικογένειας του.

Η ιστορία αυτή αν επρόκειτο για μια οικογένεια που ζει κάτω από τη δυσβάστακτη οικονομική πραγματικότητα της Ελλάδας του μνημονίου, θα μπορούσε να εκλιφθεί ως έκφραση υπερβολής της πατρικής μέριμνας για την οικογένεια, μετά τον χρόνο βιολογικής παρουσίας του πατέρα. Όμως για την οικονομικά εύρωστη οικογένεια την οποία αφορά το παραπάνω story, η υπόθεση αυτή δεν είναι παρά μια νόμιμη πλην όμως όχι ηθική «κομπίνα» που στήθηκε προς όφελος των παιδιών και σε βάρος του ελληνικού δημοσίου και των ελλήνων φορολογουμένων.

Απίστευτο βίντεο!! Έπιασαν αφρικανό να κάνει σεξ με...κότα! Έκανε δηλώσεις μέχρι και ο αρχηγός της αστυνομίας


Ενας 40-χρονος, ο Paul Nderitu από την Κένυα πιάστηκε να κάνει σέξ με μια κότα.

Πιάστηκε σύμφωνα με τους ισχυρισμούς από το 10-χρονο γιο του, αφού ο ίδιος ειδοποίησε τον μεγάλο του αδελφό για να αναφέρει στη συνέχεια αυτός το περιστατικό στον τοπικό προϊστάμενο της αστυνομίας, όπου οδήγησαν τον πατέρα τους στη φυλακή. 

Ο άνδρας είπε ότι παρέσυρε το κοτόπουλο με καλαμπόκι, του έδεσε το στόμα, και έκανε σέξ μαζί του λίγο πριν συλληφθεί. 

Δυστυχώς, το κοτόπουλο πέθανε, και το έφεραν στο αστυνομικό τμήμα ως αποδεικτικό στοιχείο, αλλά το Nyeri ενεργεί OCPD Joseph Muika λέει η κότα θα πρέπει να ληφθούν σε μια κτηνιατρική κλινική για νεκροψία. Το άτομο δεν έδειξε κανένα σημάδι μεταμέλειας, και επέμεινε ότι το κοτόπουλο ήταν δικό του και είχε το δικαίωμα να κάνει ό, τι θέλει με αυτό.

Το περίεργο σε αυτό το βίντεο είναι η σοβαρότητα που οι αρχές δείχνουν στο θέμα.Μέχρι στον ιατροδικαστή θα το στείλουν.Τραγικό! 

atheatignosi

Ν. Λοτσάρη: Κλέβει τις εντυπώσεις με το αψεγάδιαστο κορμί της!


Καλοκαιρινές στιγμές χαλάρωσης στη Βούλα απολαμβάνει η Νίνα Λοτσάρη στο Casablanca Bay. Η γνωστή σοπράνο επισκέπτεται πολύ συχνά το νέο επιχειρηματικό δημιούργημα του πρώην συζύγου της, Κωνσταντίνου Σκορδάλη. 

Φυσικά, η παρουσία της δεν περνάει απαρατήρητη αφού διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της εγχώριας showbiz.

Στην παρέα της Νίνας Λοτσάρη βρέθηκε και η σέξι γυμνάστρια και καλή της φίλη, Σόφη Πασχάλη. 

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τις δύο κυρίες να απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα αλλά και η μία την συντροφιά της άλλης. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που της βλέπουμε να διασκεδάζουν μαζί ή να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις αφού κάνουν παρέα τα τελευταία 7 χρόνια. 

Η Σόφη έχει δηλώσει πως αυτό που της αρέσει στη Νίνα είναι ότι είναι ειλικρινής και χαμηλών τόνων. Οι δυο τους έχουν κοινό τρόπο σκέψης και αγαπιούνται πολύ.

Στην παρέα της σοπράνο βρέθηκε και ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης με τον οποίο διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις όχι μόνο χάρη των παιδιών τους αλλά και γιατί είναι στενοί συνεργάτες.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της μάλιστα η γνωστή σοπράνο μίλησε για εκείνον με τα καλύτερα λόγια ενώ υποστήριξε πως είναι ένας άνθρωπος που θα υπάρχει πάντα στη ζωή της.

http://www.tlife.gr/

5 πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις με τίποτα!


Μερικά πράγματα είναι έτσι φτιαγμένα από τη φύση ώστε να μην μπορείς όσο κι αν προσπαθήσεις να το πετύχεις! Τι εννοώ; Το σώμα μας είναι ένας περίπλοκος και θαυμαστός «κόσμος» όπου ορισμένες λειτουργίες πρέπει να γίνονται αυτόνομα, ενώ δεν σου επιτρέπεται να τις κάνεις παράλληλα. Γι’ αυτό με αυτά τα πέντε, μην το «παλεύεις»! Άδικος κόπος…

- Δεν μπορείς να μετρήσεις τα μαλλιά σου. Σωστά;

- Δεν μπορείς να γαργαλήσεις τον εαυτό σου! Σωστά;

- Δεν μπορείς να φτερνιστείς με τα μάτια ανοιχτά! Σωστά;

- Δεν μπορείς να γλύψεις τον αγκώνα σου! Σωστά;
- Δεν μπορείς να αναπνεύσεις όταν η γλώσσα σου είναι έξω! Σωστά;


Τώρα σε παρακαλώ πολύ μάζεψε τη γλώσσα σου, γιατί μου θυμίζεις το Ρεξ!!!! Χα, χα, χα, χα, χα... 


Έβαλε το κεφάλι του μέσα στο στόμα του κροκόδειλου και… (βίντεο)


Βίντεο με την άτυχη στιγμή του εκπαιδευτή στην Ταϊλάνδη.. Σε θαύμα θα πρέπει μάλλον να αποδώσει το γεγονός πως είναι ζωντανός και με το κεφάλι του στη θέση του ο εκπαιδευτής κροκοδείλων, στο βίντεο που ακολουθεί. Ο κροκόδειλος έκλεισε τα σαγόνια του με το λαιμό του εκπαιδευτή ανάμεσά τους χωρίς όμως να τον σκοτώσει. Ο 27χρονος Pravit Suebmee από την Ταϊλάνδη φαίνεται να τρίβει το ρύγχος του κροκόδειλου με ένα ραβδί ενώ ένας συνεργάτης του κρατά το ερπετό από την ουρά.

Στη συνέχεια γονατίζει, προσεύχεται και βάζει το κεφάλι του μέσα στο κεφάλι του κροκόδειλου. Αλλά το ερπετό κάνει μάλλον αυτό που του λέει η φύση του: κλείνει τα σαγόνια του με το κεφάλι του Ταϊλανδού ανάμεσα κι αρχίζει να τον ταρακουνά.

Πολύ γρήγορα ο Suebmee απελευθερώνεται και απομακρύνεται κρατώντας το λαιμό του. Σύμφωνα με τη Huffington Ρost είχε ελαφρά τραύματα από τη δαγκωματιά αλλά κατά τα άλλα δεν έπαθε κάτι άλλο. Ο ιδιοκτήτης του κέντρου Samut Prakan Crocodile Farm and Zoo, όπου συνέβη το περιστατικό αυτό, είπε πως είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται κάτι τέτοιο.

Δείτε το βίντεο:

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger