Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η κορη του Γερασιμου Γιακουματου κανει επιδειξη μοδας [φωτος]

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012


Μπορεί να έχει πατέρα πολιτικό, μπορεί να σπούδασε πολιτικές επιστήμες όμως ο χώρος που την κέρδισε είναι η μόδα.
Ο λόγος για τη Ζωή Γιακουμάτου (αριστερά στην φωτό), κόρη του βουλευτή και πρώην υπουργού της ΝΔ, που αύριο παρουσιάζει την πρώτη της συλλογή ρούχων και κοσμημάτων. Η συλλογή περιλαμβάνει 17 σύνολα ρούχων (δείτε εικόνες στο τέλος) και μια σειρά χειροποίητων κοσμημάτων εμπνευσμένα απο τα ρούχα.
Το ενδιαφέρον της για τη μόδα ξεκίνησε από την εποχή του σχολείου ακόμα τότε που όπως λέει η ίδια στο iefimerida.gr «τα κορίτσια αρχίζαμε να χαζεύουμε τα περιοδικά, να παρακολουθούμε τη μόδα και να ενδιαφερόμαστε με διαφορετικό τρόπο για την εμφανισή μας, τότε συνειδητοποιήσα οτι η μόδα θα γίνει μέρος της ζωής μου»!
Μετά το τέλος των σπουδών της στη νομική και αφού είχε παρακολουθήσει για δύο χρόνια μαθήματα σχεδίου μόδας και styling έφυγε για το Λονδίνο για σπουδές στο σχέδιο μόδας και στο σχεδιάσμο και κατασκευή κοσμημάτων στο Saint Martins.
Οταν είπε για πρώτη φορά στον Γερασιμο Γιακουμάτο οτι θα ασχοληθεί με τη μόδα το μόνο βέτο που έθεσε όπως λέει ήταν «να ολοκληρώσω πρώτα τις σπουδές μου στο πολιτικό νομικής και μετά να ακολουθήσω το ονειρό μου! Είναι δίπλα μου, με συμβουλεύει και πολλλές φορές μου κανεί και στυλιστικές παρεμβάσεις».
Αν και μεγάλωσε σε μια πολιτική οικογένεια όπως λέει η ίδια από νωρίς κατάλαβε οτι ο χώρος της πολιτικής δεν την τραβάει: «δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου να ασχοληθώ με την πολιτική ιδίως με την πολιτική του σήμερα»!!
Οσον αφορά τις στυλιστικές επιλογές του πατέρα της λέει οτι τα τελευταία χρόνια έχει εξελίξει το στυλ του και έχει βάλει χρώματα στη ντουλάπα του. «Φοράει χρώματα όπως το ροζ, κόκκινο και έντονο κίτρινο που πριν μερικά χρόνια ούτε καν τα σκεφτόταν και το στυλ του έχει γίνε μοντέρνο και δυναμικό όπως ο χαρακτήρας του.»
Αν αναλάβει εκείνη το ντύσιμο του λέει οτι θα του προσθέσει περισσότερα αξεσουάρ και οτι θα τον ήθελε για το χειμώνα με μάλλινες ζακέτες και κασκόλ
Η επίδειξη θα γίνει τη Δευτέρα το βράδυ μετά τις 9 στο Guzel.



Με επιτυχια ολοκληρωθηκε το αλμα του Felix Baumgartner απο την ακρη του διαστηματος


Τρία ρεκόρ Γκίνες και το φράγμα του ήχου κατέρριψε ο Αυστριακός αλεξιπτωτιστής Φέλιξ Μπαουμγκάρτνερ, πέφτονας στο κενό από ύψος 36.567 μέτρων, δηλαδή στα όρια της... στρατόσφαιρας.
Το αερόστατο ξεκίνησε την πτήση του από το Ροζγουελ του Νιου Μέξικο, το πρωί της Κυριακής στις 09:30 το πρωί (λίγο μετά τις 18.30 ώρα Ελλάδος) και ο Μπαουμγκάρτνερ έπεσε στη Γη στις 21:22 (ώρα Ελλάδος).
Νωρίτερα εξαιτίας των άνεμων στην περιοχή υπήρξαν σκέψεις να αναβληθεί εκ νέου η πτώση, όπως την Τρίτη.
Στο ξεκίνημα της πτώσης του, ο Αυστριακός, φορώντας μια στολή ικανή να τον προφυλάξει ως προς την πίεση και το ψύχος, είχε ταχύτητα μεγαλύτερη του ήχου!
Το αλεξίπτωτο του άνοιξε κανονικά στα 1.500 μ.από το έδαφος.
Παρακολουθήστε το εγχείρημά του στην σελίδα της RedBullStratos κάνοντας κλικ εδώ.




Η Vicky Tsiliki στον διαγωνισμο Miss Motors International Beauty Competition Italy 2012



H Vicky Tsiliki συμμετείχε πρόσφατα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό ομορφιάς και εκπροσώπησε την Ελβετία.
Ο Διαγωνισμός Miss Motors International Beauty Competition Italy 2012 πραγματοποιήθηκε το διάστημα 8 – 15 Σεπτεμβρίου στις πόλεις: Rome, Sorrento, Naples, Jesolo, Venice, Fregene, Rimini και Riccione, Εξήντα διαγωνιζόμενες απ’ όλο τον κόσμο συμμετείχαν σε μια γιορτή ομορφιάς, μόδας, τέχνης και πολιτισμού μαθαίνοντας παράλληλα και διαδίδοντας τους κανόνες και τις συνήθειες της Διεθνούς Οδικής Ασφάλειας.
Δείτε την








http://www.kanonitv.net

Ψαχνει την… (α)καταλληλη στολη για το Halloween


Όχι που δεν θα έκανε χρήση του twitter της ακόμη και γι' αυτό.. 

Ψάχνει να βρει την κατάλληλη στολή για το Halloween εδώ και λίγες μέρες και είπε να βάλει στη σελίδα της μια φωτογραφία.

Είναι φυσικά η Kim Kardashian η οποία όπως είναι πολύ λογικό θα επέλεγε και την πιο σέξι και αποκαλυπτική όπως φαίνεται από τη φωτογραφία.


Πηγή: gossip-tv.gr

Και ο χορος των σχολιων αναμεσα σε συναδελφους στο "εντεχνο" καλα κρατει



Για όλους και για όλα μίλησε στο Αχελώος TV ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ο οποίος δεν δίστασε να σχολιάσει και πολλούς συναδέλφους του όπως ο Γιώργος Νταλάρας, η Άννα Βίσση αλλά και ο Πασχάλης Τερζής.

«Τρεις φορές έχουμε πληρώσει δάνεια και τόκους και ακόμη εκεί επιμένουν να μας ζητούν, πόσο ακόμη; Πήρα ένα δάνειο για να αγοράσω ένα μαγαζί για την κόρη μου πριν τέσσερα χρόνια δίνω συνέχεια δόσεις και ακόμη είναι ίδια τα χρήματα που οφείλω. Δεν είμαι ο Νταλάρας να έχω πάρει τα εκατομμύρια των εκατομμυρίων όπως μπορεί να πιστεύει κόσμος» και συνέχισε: «Δεν Θέλει ο κόσμος άλλη Άννα Βίσση. Από την άλλη ο Τερζής είναι μεγάλη φωνή και γλυκός άνθρωπος θα μπορούσε να πει τραγουδάρες αλλά δεν έκανε και τις καλύτερες δυνατές επιλογές».

Real Lifestyle

Οταν κανει ο αντρας την "νοικοκυρα" ερχεται το διαζυγιο






Μια νορβηγική έρευνα δείχνει πως όσο περισσότερο ισότιμα μοιράζεται ένα ζευγάρι τις δουλειές στο σπίτι, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος να πάρει διαζύγιο.

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Έρευνας στις Κοινωνικές Επιστήμες Nova, η αναλογία των διαζυγίων μεταξύ των νοικοκυριών στα οποία οι οικιακές δουλειές είναι ισότιμα μοιρασμένες είναι περίπου 50% υψηλότερη απ' ό,τι σ' αυτά όπου το μεγαλύτερο μέρος των δουλειών του σπιτιού τις κάνει η γυναίκα.

"Όσο περισσότερες δουλειές κάνει ένας άνδρας στο σπίτι, τόσο περισσότερο αυξάνεται η αναλογία των διαζυγίων", εξήγησε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Τόμας Χάνσεν, ο οποίος συνυπογράφει μια εκτεταμένη μελέτη με τίτλο "Η ισότητα στο σπίτι".

Για τους ερευνητές πάντως δεν υπάρχει καμιά ή σχεδόν καμιά σχέση αιτιότητας και ο συσχετισμός αυτός αποτελεί μάλλον ένδειξη ότι τα ζευγάρια είναι "μοντέρνα".

"Τα μοντέρνα ζευγάρια είναι σύγχρονα τόσο όσον αφορά τον καταμερισμό της δουλειάς όσο και στην αντίληψή τους για το γάμο", τον οποίο θεωρούν λιγότερο ιερό, εξήγησε ο Χάνσεν, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για ζήτημα "αξιών".

"Σ' αυτά τα σύγχρονα ζευγάρια, οι γυναίκες έχουν επίσης ένα υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και μια καλά αμειβόμενη δουλειά, πράγμα που τις καθιστά λιγότερο εξαρτημένες οικονομικά από το σύζυγό τους. Μπορούν συνεπώς να τα καταφέρουν ευκολότερα σε περίπτωση διαζυγίου", πρόσθεσε.

Μόνο περιθωριακά θα μπορούσε να διαπιστωθεί μια σχέση αιτιότητας ανάμεσα στα διαζύγια και στην κατανομή των δουλειών του σπιτιού.

"Ίσως επειδή μερικές φορές βιώνεται ως θετικό το να υπάρχουν σαφώς κατανεμημένοι ρόλοι (...) όπου ο ένας να μην μπαίνει στα χωράφια του άλλου", εκτιμά ο Χάνσεν.

"Αυτό μπορεί να προκαλεί λιγότερους καβγάδες, ενώ καβγαδίζει κανείς ευκολότερα αν έχει τους ίδιους ρόλους και αν αισθάνεται ότι ο άλλος δεν κάνει αυτό που του αναλογεί", πρόσθεσε.

Στη Νορβηγία, μια χώρα που προωθεί την ισότητα μεταξύ των φύλων, η εκπαίδευση των παιδιών μοιράζεται εν γένει ισότιμα ανάμεσα στον πατέρα και την μητέρα (σε επτά ζευγάρια στα δέκα), δήλωσε ο Χάνσεν, ο οποίος εξάλλου έκανε τις δηλώσεις σ' ένα πάρκο όπου ασχολούνταν με τα δικά του.

Όμως σε ό,τι αφορά τις δουλειές του σπιτιού, σε επτά στις δέκα περιπτώσεις η γυναίκα είναι αυτή που κάνει τις περισσότερες. Εντούτοις από την έρευνα προκύπτει ότι οι γυναίκες αυτές είναι ικανοποιημένες απ' αυτή την κατάσταση και το γενικό επίπεδο της ευτυχίας τους είναι πολύ κοντά με αυτό των γυναικών στα λεγόμενα "μοντέρνα" ζευγάρια.

http://www.newsit.gr

Αυτος ειναι νομος: Χωρις αποδειξη δεν θα πληρωνουμε πουθενα!


Φανταστείτε τη σκηνή. Μόλις έχετε ολοκληρώσει ένα πλούσιο γεύμα σε ένα ακριβό εστιατόριο. Ο λογαριασμός έρχεται αλλά δεν συνοδεύεται με απόδειξη. Εσείς δεν έχετε να κάνετε τίποτα άλλο παρά να ευχαριστήσετε τον ιδιοκτήτη για το γεύμα και να φύγετε χωρίς να πληρώσετε ούτε ευρώ!
Μπορεί να φαντάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά στην Ελλάδα του 2012 μπορεί να συμβεί. Κι αυτό γιατί το υπουργείο Ανάπτυξης ετοιμάζει διάταξη με την οποία ο καταναλωτής δεν θα είναι υποχρεωμένος να πληρώνει ένα προϊόν εάν ο καταστηματάρχης δεν του κόβει απόδειξη.
Το μέτρο θα ξεκινήσει από τα εστιατόρια και θα επεκταθεί σε γιατρούς, ταξιτζήδες και άλλους κλάδους ελεύθερων επαγγελματιών.

Η Ελενη Φιλινη εγινε αφισα σε ολη την Τουρκια


Σε πρώτο πλάνο φιγουράρει η Ελένη Φιλίνη σε αφίσα που έχει τοποθετηθεί σε διάφορους δρόμους της Τουρκίας.


Πρόκειται για την διαφημιστική καμπάνια της τηλεοπτικής σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί η Ελληνίδα ηθοποιός.



Να τονίσουμε δε πως η ίδια φωτογραφία υπάρχει σε όλα τα τηλεοπτικά περιοδικά της γειτονικής χώρας ως διαφημιστική καταχώριση.

Πηγή:radar.gr

Λαερτης Βασιλειου: Δηλωνει οτι νιωθει βιασμενος............

Τα περιστατικά στο Θέατρο Χυτήριο που προκάλεσε η η Χρυσή Αυγή και άλλες παραθρησκευτικές οργανώσεις, καταδικάζει ο Λαέρτης Βασιλείου, σκηνοθέτης της επίμαχης παράστασης «Corpus Christi» που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Έθνος της Κυριακής», ο ελληνοαλβανικής καταγωγής Λ. Βασιλείου, εξηγεί ότι η παράσταση όχι μόνο δεν προσβάλει τα χρηστά ήθη, αλλά αφηγείται με καινούριο τρόπο την πιο παλιά και αμφιλεγόμενη ιστορία του κόσμου.

«Νιώθω σαν να μας βίαζαν. Μας εγκλώβισαν μέσα στο θέατρο, δεν μπορούσαμε να βγούμε, μας έβριζαν, χτυπούσαν τις πόρτες και πετούσαν γιαούρτια. Μου φώναζαν «Αλβανέ εδώ θα γίνει ο τάφος σου, θα σε βρούμε μην ανησυχείς. Θα σε κάψουμε ζωντανό. Να πας στους μωαμεθανούς να τα κάνεις αυτά» δηλώνει ο σκηνοθέτης.

Εμφανώς αγανακτισμένος από τα όσα συνέβησαν ο Λαέρτης Βασιλείου λέει πως κανείς δε μπορεί να του στερήσει το δικαίωμα να κουβαλάει μέσα του δύο διαφορετικούς πολιτισμούς, αφού η μητέρα του είναι από την Αλβανία και ο πατέρας του από την Ελλάδα.

Κατηγορεί ανοιχτά τη Χρυσή Αυγή πως δε σεβάστηκε ούτε αυτό το γεγονός και αγνοώντας για ακόμη μία φορά την ελευθερία της σκέψης και της Τέχνης σε μία χώρα που θέλει να λέγεται δημοκρατική πυροδότησε σκηνές μεσαιωνικού μένους, ενώ η Διαρκής Ιερά Σύνοδος χαρακτήρισε το έργο απαράδεκτο, προτρέποντας το κοινό να το αποδοκιμάσει, ξεχνώντας σαφώς ότι οι ρίζες του Ευρωπαϊκού θεάτρου ξεκίνησαν από τους κόλπους της εκκλησίας και τα θρησκευτικά δρώμενα.

Η παράσταση δε θα συνεχιστεί, αφού ο σκηνοθέτης δέχεται απειλές για τη ζωή του, ενώ απειλές δέχονται και οι γονείς του ότι θα τους στείλουν τα μέλη του παιδιού σας σε ένα κουτί.




http://www.newsbomb.gr/

Ερευνητες καταφεραν να διαγραψουν τον φοβο απο τον εγκεφαλο


Φοβάστε τα ύψη, το σκοτάδι, τους κλειστούς χώρους (ή οτιδήποτε άλλο) και δεν μπορείτε να ξεπεράσετε τις φοβίες σας; Τότε, ίσως μπορεί να δοθεί λύση στο πρόβλημα σας με τη νέα τεχνική που ανέπτυξαν επιστήμονες από το πανεπιστήμιο της Ουψάλα στη Σουηδία, χάριν στην οποία ισχυρίζονται ότι μπορούν να διαγράψουν τις νεοσύστατες συναισθηματικές αναμνήσεις από τον εγκέφαλο.
Όταν ο ανθρώπινος εγκέφαλος μαθαίνει κάτι, τότε αρχικά δημιουργείται μια ασταθής μνήμη και “φυτεύεται” στον εγκέφαλο με τη βοήθεια πρωτεινών (ενοποίηση). Έτσι, εάν διακοπεί αυτή η πρωτεϊνική διαδικασία εμφύτευσης της μνήμης είναι εφικτό να διαγραφεί μια συναισθηματική ανάμνηση.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι επιστήμονες έδειχναν στους συμμετέχοντες αδιάφορες εικόνες (καθημερινά αντικείμετα, τοπία κλπ.), αλλά ταυτόχρονα τους προκαλούσαν πόνο με μίνι ηλεκτροσόκ, έτσι ώστε να ταυτίζουν την εικόνα που βλέπουν με άσχημο συναίσθημα. Μετά από αρκετή ώρα, έδειξαν και πάλι τις εικόνες στους συμμετέχοντες και παρατήρησαν ότι πολλοί ένοιωθαν φόβο σε κάποιο βαθμό.
Σε αυτό το σημείο, οι ερευνητές επιχείρησαν να διακόψουν τη διαδικασία ενοποίησης στους μισούς συμμετέχοντες, παρουσιάζοντας τους την ίδια εικόνα κατ’ επανάληψιν αλλά χωρίς την πρόκληση ηλεκτροσόκ. Το αποτέλεσμα ήταν να διαταραχθεί η “εμφύτευση” της άσχημης ανάμνησης και οι εθελοντές δεν παρουσίασαν κανένα σημάδι φόβου.
Προς το παρόν, οι ερευνητές απέδειξαν ότι μπορούν να διαγράψουν φρέσκες δυσάρεστες αναμνήσεις, αλλά είναι πεποισμένοι ότι βρίσκονται στον σωστό δρόμο για να αντιμετωπίσουν χρόνιους φόβους (όπως αυτούς που αναφέρουμε στην εισαγωγή), μετατραυματικά στρες, κρίσεις πανικού και φόβους που προκαλούνται από το άγχος.

http://www.techgear.gr

Ο Θοδωρος και η Γιαννα Αγγελοπουλου βαφτισαν τη βιλα των 4965 τετραγωνικων «πολυκαταστημα», επαιρναν ρευμα με φθηνοτερο τιμολογιο και γλιτωναν 35.000 ευρω απο το χαρατσι!


Ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου βάφτισαν την κατοικία των 4965 τετραγωνικών μέτρων «πολυκατάστημα», έπαιρναν ρεύμα με φθηνότερο εμπορικό τιμολόγιο και γλίτωναν 35.000 ευρώ από το χαράτσι. Ποιος τους «κάρφωσε».
Την αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος, προκειμένου να μάθουν όλοι πως το ανάκτορο στο Παλαιό Ψυχικό αντί να είναι πληρώνει ρεύμα με βάση το οικιακό τιμολόγιο όπως όλοι, παίρνει ρεύμα από τη μέση τάση με το φθηνότερο εμπορικό τιμολόγιο Β1 που συνήθως δίδεται σε πολυκαταστήματα, βιοτεχνίες και νοσοκομεία.
Σύμφωνα μάλιστα με το Πρώτο Θέμα το συγκεκριμένο πολυτελές οίκημα όπου έγινε και το περίφημο πάρτι με τα πυροτεχνήματα που έκαψαν το αλσύλλιο του Ψυχικού, έχει κατανάλωση 50.000 κιλοβατωρών το μήνα την ώρα που μια μέση οικογένεια καταναλώνει 1700 κιλοβατώρες το τετράμηνο. Με τη χρήση του μειωμένου τιμολογίου Β1, η οικογένεια Αγγελόπουλου πληρώνει από 0,05 έως 0,06 ευρώ την κιλοβατώρα ενώ η μέση οικογένεια πληρώνει από 0,06 έως 0,09 ευρώ την κιλοβατώρα (για τις πρώτες 2000 κιλοβατώρες). Συνολικά, οι απώλειες για τη ΔΕΗ από το σπίτι της Γιάννας και του Θόδωρου Αγγελόπουλου ξεπερνά τα 5.000 ευρώ το τετράμηνο.
Εκτός από λιγότερα χρήματα για ρεύμα, το συγκεκριμένο σπίτι πληρώνει και μικρότερο Ειδικό Τέλος Ακινήτων . Κι αυτό γιατί εκμεταλλεύεται ένα νόμο που ψηφίστηκε από τον τότε υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο. Ο νόμος 4047/2012 ορίζει πως για τα ακίνητα που δεν έχουν οικιακή χρήση και είναι επιφάνειας άνω των 1000 τ.μ., ο συντελεστής για το τέλος ακινήτων μειώνεται κατά 30% για το άνω των 1.000 τ.μ. τμήμα, και κατά 60% για το τμήμα από 2.000 τ.μ. και πάνω. Η έκπτωση που έχει πετύχει, λοιπόν, η οικογένεια Αγγελόπουλου από το χαράτσι της ΔΕΗ είναι τεράστια. Κι αυτό γιατί πληρώνει 51.115 ευρώ αντί για 86.388 ευρώ το χρόνο. Κερδίζει δηλαδή περίπου 35.000 ευρώ το χρόνο…
«Ο κ. Βενιζέλος έδωσε τη δυνατότητα στους πλούσιους, κατόχους μεγάλης περιουσίας, να έχουν τεράστια έκπτωση από το χαράτσι» υπογραμμίζει στο Πρώτο Θέμα ο επικεφαλής της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ο οποίος έχει παραδώσει τα στοιχεία για αυτήν όπως και για άλλες παρόμοιες περιπτώσεις στον Εισαγγελέα.

http://www.pkool.gr

Κοιτα τι διαβαζες μ@λ@κ@ Ελληνα

Μπόμπολας – Αναστασιάδης


Μπόμπολας

Τεγόπουλος
Τεγόπουλος



Μπόμπολας

Ψυχάρης


ΑΓΡΙΝΙΟ: Σεξ μεσω διαδικτυου... ξεσηκωσε ολη την γειτονια στο ποδι!


Ξεκαρδιστικές καταστάσεις πριν από μερικές μέρες στο κέντρο του Αγρίνιου, όταν για ένα διήμερο μια γειτονιά έμεινε άγρυπνη, ακούγοντας τους αποκαλυπτικούς διαλόγους ζευγαριού μέσω... διαδικτύου.

Όλα έγιναν πριν από μερικές μέρες, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr στις τρεις τα ξημερώματα, άρχισε να ακούγεται δυνατά και καθαρά μια γυναικεία φωνή, μέσω ηχείων.

Όσοι έκαναν... ελαφρύ ύπνο, ξύπνησαν και προσπαθούσαν να καταλάβουν από που προέρχεται η γυναικεία φωνή, που μιλούσε για διάφορα θέματα με τον φίλο της, ο διάλογος διήρκησε αρκετή ώρα, και λίγο πριν τις 6, άρχισε να γίνεται... καυτός, αφού η γυναίκα, άρχισε να επιδίδεται σε... τηλεφωνικό σεξ με τον έτερο συνομιλητή της που δεν ακούγονταν.

Όπως ήταν φυσικό, οι καυτοί διάλογοι ξεσήκωσαν για τα καλά τη γειτονιά που από το επόμενο πρωί ασχολούνταν με το θέμα και ο καθένας έδινε τις δικές του εξηγήσεις για το από που προέρχονταν οι φωνές του πάθους, ποια θα μπορούσε να ειναι η πρωταγωνίστρια κλπ!

Όμως, την επόμενη μέρα, υπήρχε και συνέχεια... αφού στις τρεις τα ξημερώματα, άρχισε και πάλι να ακούγεται η γυναικεία φωνή! Κάποιος από τους γείτονες δεν άντεχε να περάσει και δεύτερο ξενύχτι κι έτσι αφού ειδοποίησε την Αστυνομία, μαζί με τους αστυνομικούς άρχισε να αναζητά τον χώρο απ'όπου ακούγονταν οι αποκαλυπτικοί διάλογοι.

Δεν άργησαν τελικά να ανακαλύψουν πως όλα διαδραματίζονταν σε γειτονική καφετέρια, όπου ο εργαζόμενος που ήταν μέσα ήταν συνδεδεμένος μέσω web cam με τον έρωτα του. Μόνο που ξέχασε πως το laptop ήταν συνδεδεμένο με τα... ηχεία και ότι του έλεγε η γυναίκα από την άλλη άκρη της γραμμής, το άκουγε όλη η περιοχή!

Εμφανώς αμήχανος ο νεαρός ζήτησε συγγνώμη και αφού έγιναν και οι απαραίτητες συστάσεις, η γειτονιά επέστρεψε στους φυσιολογικούς της ρυθμούς...


Η κουκουβαγια γελαει και οι βιδρες προσευχονται!




Ο φωτογράφος Tin Man Lee επισκέφθηκε το «Olympic National Park» στην Ουάσιγκτον για μια καλή λήψη, όταν βρέθηκε μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα: Μια χαμογελαστή κουκουβάγια τού έκλεινε το μάτι με νόημα…
«Τι γίνεται σ’ αυτό τον κόσμο», σκέφτεται το συμπαθές πτηνό και σκάει στα γέλια με τις απίθανες πράξεις των ανθρώπων, ενώ συμπληρώνει με νόημα: «Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος…»!



Τη σκυτάλη παίρνει ο έτερος φωτογράφος της ιστορίας κ. Marac Andrev Kolodzinski, κάπου στη Μεγάλη Βρετανία, και πιο συγκεκριμένα στο ζωολογικό κήπο «Whipsnade Zoo» στο Μπεντφορσάιρ.


Εκεί δύο βίδρες που συνάντησε να… προσεύχονται στωικά μοιάζουν να δίνουν την καλύτερη απάντηση στη γελαστή κουκουβάγια: «Άσε τα γέλια και κάνε μια προσευχή, μήπως και δούμε καμιά άσπρη μέρα!»…



http://perierga.gr



Τι προδιδει το πανω χειλος για την σεξουαλικοτητα των γυναικων


Σύμφωνα με την έρευνα, που επικαλείται η ...Daily Mail, οι γυναίκες που έχουν περισσότερο “σχηματισμένη” γραμμή στο πάνω χείλος, έχουν και 12 φορές περισσότερες πιθανότητες να έρθουν σε οργασμό από τη σεξουαλική πράξη και μόνο, σε σχέση με όσες έχουν πιο “φλατ” πάνω χείλος.


Για τις ανάγκες της μελέτης, εξετάστηκαν 258 νέες γυναίκες, ηλικίας μεταξύ 18 και 35 ετών, από τις οποίες ζητήθηκε να περιγράψουν τα χείλη και τις ερωτικές τους συνήθειες.


Το 95% των γυναικών όσων έχουν πιο έντονη γραμμή στο πάνω χείλος, δήλωσαν πως η σεξουαλική επαφή καταλήγει σε οργασμό, σε αντίθεση με τις γυναίκες που δεν έχουν, που δήλωσαν το ίδιο σε ποσοστό 60%.

Πάντως, όπως δήλωσε η θεραπεύτρια Paula Hall, η έρευνα δε θα πρέπει να “ρίξει” την αυτοπεποίθηση των γυναικών που δεν έχουν την έντονη γραμμή, αφού αποδείχθηκε ακόμη, πως το σχήμα του χείλους δεν είναι ανάλογη της επιτυχίας της σεξουαλικής πράξης με άλλους τρόπους.

“Αν μια γυναίκα μπορεί να ικανοποιείται με τη σεξουαλική πράξη και μόνο, έχει καλώς. Ωστόσο, αυτό που μετράει στη σεξουαλική επαφή, είναι η εμπιστοσύνη και η επικοινωνία”, σημείωσε η ίδια.

Συγκλονισμενοι οι αρχαιολογοι λιποθυμησαν οταν βρηκαν το βιβλιο των νεκρων


Συγκλονισμένοι οι αρχαιολόγοι για τα τελευταία κομμάτια από το περίφημο  «rw nw prt m hrw» του 1420 πΧ που ανακάλυψαν τυχαία σε ένα μουσείο του Κουΐνσλαντ.

Το έψαχναν μανιωδώς έναν εδώ και έναν αιώνα γιατί πιστεύουν ότι έτσι θα λύσουν το μυστήριο της μετά θάνατον ζωής...

Λιποθύμησε ο αιγυπτιολόγος του Βρετανικού Μουσείου, Dr Τζον Τέιλορ, όταν κατάλαβε ότι είχε μπροστά του τα 100 κομμάτια που έλειπαν για την συμπλήρωση του Βιβλίου των Νεκρών το οποίο σύμφωνα με τον θρύλο περιλαμβάνει συλλογές από επωδούς και 200 μαγικές επικλήσεις για χρήση από τους νεκρούς στη μεταθανάτια ζωή. Πρόκειται ουσιαστικό για ένα εγχειρίδιο το οποίο θα καθοδηγήσει τους νεκρούς στις διάφορες δοκιμασίες που θα συναντούσαν πριν φθάσουν στον Κάτω Κόσμο (Ντουάτ).

Η πιο σκληρή δοκιμασία ήταν το ζύγισμα της ψυχής του νεκρού, που έκανε ο θεός Άνουβις. Η ψυχή ζυγιζόταν σε σχέση το Φτερό της Αλήθειας της θεάς Μά'ατ. Αν η καρδιά ήταν πιο ελαφριά από το φτερό, επιτρεπόταν να προχωρήσει στην επόμενη ζωή, αν όχι καταβροχθιζόταν από το τέρας Αμμίτ, ένα συνδυασμός κροκόδειλου, λιονταριού και ιπποπόταμου.

Τα νέα ευρήματα εκτιμάται ότι είναι οι τελευταίες σελίδες του πολύτιμου παπύρου ο οποίος λέγεται πως φτάνει τα 20 μέτρα μήκος και ανήκε στον υπεύθυνο για την κατασκευή του ναού του Άμμωνα, Αμενχοτέπ (ο οποίος ανακηρύχτηκε Φαραώ όσο ήταν ακόμα παιδί και βασίλεψε περίπου 39 χρόνια).

Τα υπόλοιπα κομμάτια του παπύρου βρίσκονται σε συλλογές σπουδαίων μουσείων του κόσμου, όπως το μουσείο Καλών Τεχνών της Βοστώνης και το ΜΕΤ της Νέας Υόρκης. Οι αρχαιολόγοι που τα μελετούν δεν έχουν απαντήσεις στα ερωτήματά τους για τη μεταθανάτια ζωή, κυρίως επειδή έλειπαν αυτά τα τελευταία μέρη του παπύρου.

Θα χρειαστούν πολλά χρόνια ακόμη οι ειδικοί για να αποκρυπτογραφήσουν τη Βίβλο των Νεκρών αλλά εκτιμούν ότι υπάρχει πιθανότητα να βρεθούν απέναντι στη μεγαλύτερη ανακάλυψη των τελευταίων αιώνων: το μυστικό της αθανασίας της ψυχής.


 


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Του "εκλεψαν" το γεννητικο του οργανο ενω κοιμοταν


Απίστευτο και όμως αληθινό. Ένας 40χρονος άνδρας από την Κίνα καταγγέλλει ότι του "έκλεψαν" το μόριο του την ώρα που κοιμόταν.
Ο Fei Lin από το χωριό Niqiao της Κίνας, δήλωσε στην αστυνομία πως κάποιοι άγνωστοι μπήκαν στο δωμάτιο του, του έβαλαν στο κεφάλι μια σακούλα και αφού του κατέβασαν το παντελόνι, έφυγαν από το σπίτι τρέχοντας.
«Ήμουν τόσο σοκαρισμένος που δεν κατάλαβα τίποτα, όταν όμως είδα ότι αιμορραγούσα, είδα ότι το πέος μου έλειπε...», αναφέρει ο Fei Lin.

Η αστυνομία θεωρεί πως οι "κλέφτες" είναι εραστές των πολλών γυναικών με τις οποίες ο Fei Lin διατηρούσε παράνομες σχέσεις.

Ο ίδιος, ωστόσο, σύμφωνα με την «Huffinghton Post»  διαψεύδει ότι έχει πάει ποτέ με γυναίκα άλλου άνδρα, αλλά οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι ότι το πέος του το "έκλεψαν" κάποιοι από τους απατημένους...  


Ηλιας Κασιδιαρης: Το προφιλ στο Facebook και το σουξε του στις γυναικες!




















Το αγόρι αυτό το οξύθυμο έχει σουξέ στις γυναίκες. και δεν αναφέρομαι βεβαίως στον τρόπο που κατάφερε ως σύγχρονος ποιητής να ρίξει στα δίχτυα του την Βούλα Παπαχρήστου…αλλά σε όλες αυτές τις γυναίκες που τον ακολουθούν και τον αποθεώνουν με σχόλια του τύπου:

«Είσαι κούκλος, μανάρι μου, τι χείλη είναι αυτά»
και πολλά ακόμη. αποφάσισα σήμερα να μοιραστώ μαζί σας μια φωτογραφία του Βουλευτή της Χρυσής αυγής που τείνει να γίνει περισσότερο ως καρδιοκατακτητής παρά ως πολιτικός.
Μεταξύ μας τώρα…Δε νομίζω να τον χαλάει…Διαβάστε λοιπόν τι γράφουν


Πηγή: nassos.blog

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger