Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο Χακινεν περιμενει την επιστροφη Κουμπιτσα.

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Μίκα Χάκινεν τάχθηκε υπέρ της επιστροφής του Ρόμπερτ Κουμπίτσα στη Φόρμουλα 1.

Ένα ατύχημα στο Αυστραλιανό Grand Prix στην Αδελαΐδα το 1995 άφησε σε κώμα για πέντε ημέρες τον Μίκα Χάκινεν.Ο Φιλανδός οδηγός συνήλθε, συνέχισε την καριέρα του και κατέκτησε δύο πρωταθλήματα οδηγών, το 1998 και το 1999 με την McLaren που πίστεψε σε αυτόν.
Έτσι οι Πολωνοί διαπίστωσαν πως είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος να τοποθετηθεί σχετικά με την επάνοδο του Ρόμπερτ Κουμπίτσα στους αγώνες, αν και η ζημιά που υπέστη ο Πολωνός στο χέρι εικάζεται πως θα αποτελέσει τροχοπέδη στην καριέρα του."Είμαι σίγουρος πως αν μπορεί, θα βρει θέση στη Φόρμουλα 1. Το μέλλον είναι ανοιχτό", τόνισε ο Χάκινεν και πρόσθεσε "υπήρξε και ακόμα παραμένει ένας καλός οδηγός. Είναι ακόμα νέος. Μπορεί να γυρίσει; Ναι, γιατί όχι;"
Ο Κουμπίτσα επέστρεψε πριν από δεκαπέντε μέρες στην ενεργό δράση σε μικρά ράλι στην Ιταλία. "Η Φόρμουλα 1 θέλει πάντα ταλαντούχους οδηγούς, είναι ένα δύσκολο σπορ. Ήταν πάντα, αλλά τώρα είναι δυσκολότερο από ποτέ. Αν δεν είσαι απόλυτα υγιής, τότε θα είναι δύσκολο και αν έχεις κάποιο πρόβλημα, είναι ακόμα δυσκολότερο".
Ο Χάκινεν κατέληξε, λέγοντας "ο Ρόμπερτ βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση από εκείνη που ήμουν εγώ τότε".




Το κοριτσι φωτια που βαζει φωτια στις πιστες της συμπρωτευουσας! (σουπερ σεξι φωτος)

Η Ειρήνη Παπαθανασίου σε σέξι φωτογράφιση



Aυτό είναι το κορίτσι που... ισοπεδώνει στη Θεσσαλονίκη όποια σταρ της πίστας κάνει το λάθος να τραγουδήσει στην συμπρωτεύουσα.


Η Ειρήνη Παπαθανασίου θεωρείται το μουσικό είδωλο της Μακεδονίας! 

Εκτός από φωνή διαθέτει και κορμάρα:

Σεξι ατυχηματα: Οι αγαπημενες μας σταρ «προτασσουν τα στηθη» στο φακο [φωτος]


Απρόβλεπτα ατυχήματα, λανθασμένη ενδυματολογική επιλογή, ή απλώς απεγνωσμένη προσπάθεια να τραβήξουν την προσοχή; Οι αγαπημένες μας σταρ «βγαίνουν απο τα ρούχα τους» και μάχονται «στήθος με στήθος» για το ποια έχει τον καλύτερο πλαστικό.
Κόρτνει Κοξ, J-Lo, Lady Gaga, Ριάνα, Λίντσεϊ Λόχαν (μα τι έκπληξη!) Νίκι Μινάζ, Πάμελα Άντερσον, Πάρις Χίλτον, Ναόμι Κάμπελ και άλλες διάσημες κυρίες σε σέξι φωτογραφίες που τις έκαναν πρωτοσέλιδο!

Κόρτνεϊ Κόξ

Κλοέ Σίμς

Τζένιφερ Λόπεζ (J-LO)

Lady Gaga

Λίντσεϊ Λόχαν

Ναόμι Κάμπελ

Νίκι Μινάζ

Πάμελα Άντερσον

Πάρις Χίλτον

Ριάνα


Απαγορευσαν στους αντρες τους να τα πινουν με μια σεξι μπαργουμαν


Φωτιές έχει ανάψει στην μικρή ιταλική πόλη Μπανιόλο Μέλα μια 34χρονη μπαργούμαν

, η Λάουρα Μάτζι, η οποία επιμένει να σερβίρει τους πελάτες του Le Café φορώντας απολύτως τα απαραίτητα

Τα αρσενικά της πόλης ,συνέρρεαν στην μπάρα της Λάουρα κατά εκατοντάδες δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο από τα διπλοπαρκαρισμένα αμάξια έξω από το Le Café σε τέτοιο βαθμό που η δήμαρχος της πόλης Κριστίνα Αλμίτσι δέχτηκε εκατοντάδες παράπονα από τους κατοίκους και κυρίως τις γυναίκες της πόλης.

Επισήμως δεν μπορούσε να κάνει τίποτα και έτσι οι γυναίκες της πόλης με κοινή τους απόφαση απαγόρεψαν στους συζύγους τους να πηγαίνουν στο μαγαζί. Μάλιστα η δήμαρχος της πόλης σε μια ένδειξη συμπαράστασης στις γυναίκες της πόλης της, επέβαλε στον άντρα της την ίδια απαγόρευση. Ωστόσο τονίζει πως η ίδια δεν έχει πρόβλημα με την εμφάνιση της Λάουρα, αλλά πιστεύει πως οι «άντρες που πάνε στο μπαρ έχουν κάποιο πρόβλημα».

Τώρα η είδηση της αμετανόητης Λάουρα, που επιμένει πως δεν κάνει κάτι κακό, κάνει τον γύρο του κόσμου και η Λάουρα έγινε διάσημη εντός και εκτός Ιταλίας σε μια νύχτα.



http://a-pistefto.blogspot.gr

Θεραπευτηκε μονος του απο τον καρκινο!

Ανακάλυψε θαυματουργή δίαιτα 
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο Άλαν Τέηλορ δεν είχε καμία επιθυμία να πεθάνει και πως βρισκόταν σε μια κατάσταση που θα προσπαθούσε να κάνει τα πάντα για να αποτρέψει το αναπόφευκτο.

Τον περασμένο Απρίλιο οι γιατροί διέγνωσαν καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο στον Τέηλορ και του ανακοίνωσαν πως δεν υπάρχει καμία μέθοδος για να γιατρευτεί. Ο καρκίνος τον είχε χτυπήσει στο παχύ έντερο και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα.

Ο Τέηλορ που ήταν μηχανικός σε πετρελαϊκή εταιρία στη Μεγάλη Βρετανία, δεν παραδόθηκε στην μοίρα του και άρχισε να ψάχνει τα πάντα για την αρρώστια μέσω του ίντερνετ.

Η δίαιτα

Αυτό που ξεκίνησε άμεσα ήταν να αλλάξει το διαιτολόγιό του αρχίζοντας μια δραστική δίαιτα που δεν περιλάμβανε καθόλου κρέας και οποιοδήποτε φρέσκο προϊόν αλλά αντίθετα ξεκίνησε να καταναλώνει δέκα μερίδες φυτικές τροφές και μερικά δισκία σελήνιο την μέρα.

Ο καρκίνος εξαφανίστηκε

Στις 6 Αυγούστου το νοσοκομείο του έδωσε την πιο ευχάριστη ανακοίνωση της ζωής του: Ο καρκίνος δεν υπήρχε πια!

Δεν υπάρχει αμφιβολία στην αρχική διάγνωση, όχι μόνο γιατί στο νοσοκομείο είχε πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, αλλά και για ένα άλλο λόγο. Στο παρελθόν είχε υποστεί εγχείρηση για αφαίρεση καρκινικών όγκων και των μεταστάσεών τους.

Πρόκειται για μια ίαση θαύμα και για μια θαυματουργή τακτική που όμοιά της δεν υπάρχει καταγεγραμμένη στα ιατρικά χρονικά

Οι γιατροί μελετούν το φαινόμενο για να εξαγάγουν επιστημονικά συμπεράσματα πριν αναγνωρίσουν την θαυματουργή «δίαιτα Τέηλορ».

7 σημαδια που δειχνουν οτι δεν θελει να δεσμευτει μαζι σου





Είναι πότε απόμακρος πότε ζεστός. Αποφεύγει να σου δώσει σίγουρη απάντηση ακόμα και για το αν θα συναντηθείτε το Σαββατοκύριακο. Σου τηλεφωνεί μόνο όταν έχει ξεμείνει από παρέα. Τι άλλο θέλεις για να καταλάβεις ότι δεν τον ενδιαφέρει η δέσμευση (μαζί σου τουλάχιστον);

Μην το παίρνεις κατάκαρδα ούτε προσωπικά. Κάποιοι άντρες (και γυναίκες) έχουν τα δικά τους ζόρια, τα δικά τους άλυτα θέματα που δεν τους αφήνουν να είναι ειλικρινείς στις σχέσεις τους με τους άλλους. Δεν χρειάζεται να τους δικαιολογείς ούτε να τους ανέχεσαι. Αν οι παρακάτω συμπεριφορές σού φαίνονται γνώριμες, ήρθε η ώρα να πεις αντίο στο (φανταστικό σου) έτερον ήμισυ.


1. Είναι πότε έτσι, πότε αλλιώς

Τη μία σου τηλεφωνεί συνέχεια και σου λέει πόσο ευτυχισμένο τον κάνεις, ότι ανυπομονεί να σε δει και ότι νιώθει άλλος άνθρωπος μαζί σου (μπλα, μπλα, μπλα) και την άλλη εξαφανίζεται για μέρες ή σου κλείνει άρον -άρον το τηλέφωνο. Αν δεν είναι ψυχικά διαταραγμένος (μην παίρνεις κι όρκο ότι δεν είναι), απλώς δεν είναι συναισθηματικά διαθέσιμος. Είναι μαζί σου όταν σε έχει ανάγκη ή όταν δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει. Είσαι κάτι σαν ρεζέρβα δηλαδή. Θα το ανεχτείς;

2. Σου λέει ψέματα

Κανονίζεις να βγεις έξω μαζί του, περνάς ώρες ολόκληρες να στολίζεσαι στον καθρέφτη και την τελευταία στιγμή στο ακυρώνει γιατί "έχει δουλειά" ή γιατί "χώρισε ένας φίλος του και πρέπει να του συμπαρασταθεί" ή γιατί "αρρώστησε η μαμά του" ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να σκεφτεί (εξαρτάται από το πόσο ζωηρή είναι η φαντασία του). Η αλήθεια, που μπορεί να αποφεύγεις να δεις κατάματα, είναι ότι μάλλον είχε μια καλύτερη πρόταση: βγήκε με την παρέα του ή με κάποια άλλη.

3. Συναντιέστε μόνο όταν πρόκειται να κάνετε σεξ

Έχετε να συναντηθείτε πολύ καιρό. Ξαφνικά σκάει τηλεφώνημα και ακούς τη φωνή του: "Έλα μωρό. Σε πεθύμησα. Πάμε για κανένα ποτάκι το βράδυ;". Αν αυτός είναι ο τρόπος που συνήθως σε προσεγγίζει, σου έχουμε άσχημα νέα: Δεν του έλειψες εσύ, αλλά το σεξ μαζί σου. Μην παραμυθιάζεσαι.


4. Φλερτάρει μπροστά σου

Όχι δεν είναι ειλικρινής, άνετος, cool, προχωρημένος (πες το όπως θες). Σε προσβάλλει. Κι αν φλερτάρει τόσο απροκάλυπτα μπροστά σου, φαντάσου τι θα κάνει από πίσω σου. Ξύπνα!

5. Δεν σου γνωρίζει τους φίλους του

Βγαίνετε για μήνες μαζί, αλλά οι φίλοι του, ακόμα και οι πιο κολλητοί, παραμένουν "terra incognita" για σένα. Δεν συζητάμε για τα αδέρφια του και την υπόλοιπη οικογένεια. Αν εξαιρέσεις την περίπτωση να έχουν κάποιο κουσούρι και να τους κρύβει, τι άλλο νομίζεις ότι συμβαίνει, εκτός από το ότι δεν θέλει να δεσμευτεί και να δώσει πιο "μόνιμη" χροιά σ' αυτό που έχετε;

6. Δίνει αόριστες απαντήσεις που δεν τον δεσμεύουν

Του προτείνεις όλο χαρά να πάτε για φαγητό στο αγαπημένο σου ρεστοράν ή μια εκδρομή το Σαββατοκύριακο (ή οτιδήποτε άλλο), αλλά παίρνεις πάντα την ίδια απάντηση: "Το βλέπουμε" ή "ίσως" ή "θα δούμε". Αν αντιδράσεις, θα σου πει κάτι του τύπου:"Δεν μου αρέσει να προγραμματίζω, μου αρέσουν τα αυθόρμητα πράγματα". Δεν νομίζουμε! Μάλλον περιμένει να δει αν θα έχει τίποτα καλύτερο να κάνει.


7. Προτιμάει να σου στέλενει SMS και e-mail απ' το να σε πάρει τηλέφωνο

Κανείς δεν είναι τόσο απασχολημένος, ώστε να μην μπορεί να σηκώσει το ακουστικό και να σου τηλεφωνήσει, έστω και για 2-3 λεπτά. Εκτός κι αν η δουλειά του είναι κωπηλάτης σε ρωμαϊκή γαλέρα, οπότε δεν θα σηκώνει κεφάλι ούτε λεπτό (αλλά το συγκεκριμένο επάγγελμα έχει εκλείψει αιώνες τώρα). Ο λόγος που δεν σου τηλεφωνεί ή προτιμά να σου στέλνει e-mail και SMS, είναι γιατί προσπαθεί να κρατήσει τον έλεγχο και γιατί δεν θέλει να ξέρεις πού βρίσκεται και τι κάνει. Ναι, καλά μάντεψες. Δεν θέλει να δεσμευτεί μαζί σου. Κι αν αυτός δεν θέλει μία, εσύ δεν θέλεις δέκα (λέμε τώρα...).




Ποιος βουλευτης πληρωσε 850 ευρω για ριζικη αποτριχωση προκειμενου να φωτογραφηθει...



Ελληνας βουλευτής πλήρωσε το ποσό των 850 ευρώ για να κάνει ριζική αποτρίχωση.

Οπως αποκαλύπτει σήμερα ο «Βηματοδότης», ο συγκεκριμένος βουλευτής είπε στον ειδικό που ανέλαβε την αποτρίχωση ότι ήθελε να κάνει φωτογράφιση για ένα περιοδικό life style. Βέβαια η αιτιολόγηση είναι μάλλον αφελής αν σκεφτεί κανείς ότι στην εποχή μας το photoshop (επεξεργασία εικόνας) κάνει θαύματα...

Και μια λεπτομέρεια: Ο βουλευτής είναι από αυτούς που θέλουν να συντηρούν το μύθο του... σκληρού.

http://www.iefimerida.gr/

Σκυλος πατησε τη σκανδαλη και πυροβολησε το αφεντικο του



Ένας Γάλλος κυνηγός χρειάσθηκε να χάσει από ακρωτηριασμό το χέρι του, πέφτοντας θύμα ενός απίστευτου κυνηγετικού ατυχήματος την περασμένη Κυριακή, όταν ένα νεαρό σκυλί πίεσε τη σκανδάλη του όπλου του θέλοντας «να κάνει χαρές στο αφεντικό του», ανακοινώθηκε σήμερα από την τοπική χωροφυλακή.

Το θύμα συμμετείχε σε κυνήγι ζαρκαδιού κοντά στο Σαν-Μισέλ-ντε-Ντουμπλ, στη νοτιοδυτική Γαλλία, όταν δύο από τα κυνηγόσκυλά του χίμηξαν κατά του θηράματος.

Το τρίτο από τα σκυλιά, που ο ιδιοκτήτης του εκπαίδευε για το κυνήγι, παρέμεινε κοντά του.

Κατόπιν, «όρμησε προς εμέ, θέλοντας να μου κάνει χαρές», διηγήθηκε αυτοπροσώπως ο άτυχος κυνηγός στο ραδιοφωνικό δίκτυο France Bleu Perigord. «Ορμώντας πίεσε με την πατούσα του τη σκανδάλη της καραμπίνας» και το όπλο εκπυρσοκρότησε.

Βαριά τραυματισμένος στο δεξί χέρι, ο άνδρας μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο του Μπορντώ, όπου οι γιατροί δεν μπόρεσαν να αποφύγουν τον ακρωτηριασμό του μέλους.

Ο κυνηγός διαβεβαίωσε πως δεν τρέφει «καμία» κακία στον πιστό του σύντροφο. «Το σκυλί δεν φταίει σε τίποτε. Είναι τόσο αξιαγάπητο! Εγώ έπρεπε να μην αφήσω την ασφάλεια (του όπλου), αυτό είναι όλο», τόνισε.



Οι υπερωριες βλαπτουν σοβαρα την υγεια



Σοβαρές πιθανότητες να υποστούν εγκεφαλικό ή καρδιακό επεισόδιο έχουν, σύμφωνα με νέα έρευνα από Φινλανδούς επιστήμονες, όσοι εργάζονται συστηματικά πέραν του προβλεπόμενου ωραρίου.

Επιστήμονες από το Φινλανδικό Ινστιτούτο Υγείας μελέτησαν τα στοιχεία 12 ερευνών που χρονολογούνται από το 1958 και αφορούν συνολικά σε 22.000 ανθρώπους απ’ όλον τον κόσμο.

Οι ερευνητές βρήκαν ότι όσοι εργάζονταν πάνω από 8 ώρες τη μέρα είχαν 40% έως 80% περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν καρδιακή ασθένεια.

Σύμφωνα με την επικεφαλής της μελέτης, Dr Marianna Virtanen, τα αποτελέσματα αυτά μπορεί να οφείλονται στην εκτεταμένη έκθεση στο εργασιακό άγχος και στρες.

Άλλοι παράγοντες που θα μπορούσαν να το προκαλέσουν αυτό είναι η κακή διατροφή και η έλλειψη άσκησης, λόγω του περιορισμένου ελεύθερου χρόνου των εργαζομένων.

Το 2009, η ίδια ομάδα επιστημόνων, είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι όσο περισσότερες ώρες εργαζόταν κανείς καθημερινά, τόσο αυξανόταν η πιθανότητα να εμφανίσει άνοια στη μετέπειτα ζωή του.

Εργαζόμενοι μέσης ηλικίας που αφιέρωναν στη δουλειά τους περισσότερες από 55 ώρες την εβδομάδα παρουσίασαν «φτωχή» εγκεφαλική λειτουργία, συγκριτικά με εκείνους που δεν ξεπερνούσαν τις 40 ώρες εβδομαδιαίως.

Εκανε σεξ με κουκουναρι και πηγε στο Νοσοκομειο!


Μια γυναίκα από τη Σερβία, η Mirjana Gavaric από το Βελιγράδι υπέστη ένα επώδυνο χειρουργείο, όπου οι γιατροί χρειάστηκε να αφαιρέσουν από το αιδοίο της ένα μεγάλο κουκουνάρι! Μετά την 2ωρη επέμβαση για την αφαίρεση του κουκουναριού οι γιατροί είπαν πως η άτυχη γυναίκα αισθάνθηκε μοναξιά κι έντονη ερωτική επιθυμία, και θέλησε να κάνει σεξ με ένα κουκουνάρι που έκοψε από δέντρο. Όμως όταν προσπάθησε να το βγάλει, εκείνο κόλλησε μέσα της με αποτέλεσμα να χρειαστεί ιατρική παρέμβαση.Τι να πει κανείς…


Απολαυστε το νεο videoclip των Swedish House Mafia.


Ολοκαίνουργιο χορευτικό videoclip κυκλοφόρησαν οι Swedish Houuse Mafia!

Οι DJ Axwell, Sebastian Ingrosso και Steve Angello παρουσίασαν το video του "Don't You Worry child" στο οποίο συμμετέχει και ο John Martin.

Απολαύστε το ολοκαίνουργιο videoclip!

Τα καλοκαιρινα κιλάκια της Μενεγακη



Αγνώριστη στις τελευταίες της βουτιές η Ελένη Μενεγάκη

Το καλοκαίρι τελείωσε όπως και οι διακοπές για την Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια επέστεψε στην Αθήνα, στην καθημερινότητα και στις υποχρεώσεις της.
Το Ciao δημοσίευσε φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη από τις τελευταίες βουτιές της στην Άνδρο μαζί με τον σύντροφό της, Ματέο Παντζόπουλο. Στις εικόνες φαίνεται πως η παρουσιάστρια γύρισε λίγο αλλαγμένη ως προς τα κιλά της. Λίγο οι μεζέδες όπως αναφέρει το περιοδικό, λίγο τα λουκούλλεια γεύματα με φίλους, δεν ήθελε και πολύ για να ανέβει η ζυγαριά. Ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη σε καμία περίπτωση ποτέ δεν ξέφυγε. Ένα-δυο κιλάκια όλες οι γυναίκες τα παίρνουν το καλοκαίρι και ειδικά για την παρουσιάστρια είναι θέμα ελάχιστου χρόνου για να τα χάσει και να επανέλθει στην άψογη σιλουέτα της.



  • Click to enlarge image IEUI0001.jpg
  • Click to enlarge image IEUI0002.jpg
  • Click to enlarge image IEUI0003.jpg
  • Click to enlarge image IEUI0004.jpg
  • Click to enlarge image IEUI0005.jpg
  •  



http://www.gossip-tv.gr/





Μεγαλωνει η κοντρα Samsung - Apple για το iPhone 5


Εντείνεται η κόντρα της Apple με τη Samsung, καθώς στη νέα διαφημιστική καμπάνιά της η Samsung ισχυρίζεται ότι... διαθέτει καλύτερα προϊόντα από την Apple.

Η νέα επιθετική διαφημιστική καμπάνια αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου και έχει ως «στόχο» το νέο iPhone 5.


Στην καμπάνια η Samsung αντιπαραθέτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του iPhone 5 και του Samsung Galaxy S III που κυκλοφορεί ήδη στα καταστήματα δημιουργώντας την εντύπωση ότι το τηλέφωνα της Samsung έχει καλύτερα χαρακτηριστικά.

Η καμπάνια της Samsung καταλήγει με το μήνυμα "The Next Big Thing is Already Here" υποκινώντας τους χρήστες να αγοράσουν τη συσκευή της που βρίσκεται ήδη στα καταστήματα.

Οι ανθρωποι πισω απο διασημους χαρακτηρες ταινιων

Ανακαλύψτε ποιοι ήταν οι ηθοποιοί που υποδύθηκαν διάσημους χαρακτήρες στον κινηματογράφο!
Peter Mayhew – The Wookiee Chewbacca στις ταινίες Star Wars (Episodes III-VI)
 
David Prowse – Darth Vader στις ταινίες Star Wars (Episodes IV-VI)
Οι άνθρωποι πίσω από διάσημους χαρακτήρες ταινιών (2)
Anthony Daniels – See Threepio, σε όλες τις ταινίες Star Wars
Οι άνθρωποι πίσω από διάσημους χαρακτήρες ταινιών (3)
Tim Roth – General Thade στο Planet of the Apes
Οι άνθρωποι πίσω από διάσημους χαρακτήρες ταινιών (4)
Daveigh Chase – Samara Morgan στο The Ring
Οι άνθρωποι πίσω από διάσημους χαρακτήρες ταινιών (5)
Boris Karloff – Frankenstein
Οι άνθρωποι πίσω από διάσημους χαρακτήρες ταινιών (6)
Hugo Weaving – V στο V for Vendetta
Οι άνθρωποι πίσω από διάσημους χαρακτήρες ταινιών (7)
Dustin Hoffman – Michael Dorsey στο Tootsie
Οι άνθρωποι πίσω από διάσημους χαρακτήρες ταινιών (8)
Robin Williams – Daniel Hillard στο Mrs. Doubtfire
Οι άνθρωποι πίσω από διάσημους χαρακτήρες ταινιών (9)
John Travolta – Edna Turnblad στο Hairspray
Οι άνθρωποι πίσω από διάσημους χαρακτήρες ταινιών (10)
Eddie Murphy – Rasputia και Mr. Wong στο Norbit
Οι άνθρωποι πίσω από διάσημους χαρακτήρες ταινιών (11)
Kevin Peter Hall – The Predator
Οι άνθρωποι πίσω από διάσημους χαρακτήρες ταινιών (12)
Gwyneth Paltrow – Rosemary Shanahan στο Shallow Hal
Οι άνθρωποι πίσω από διάσημους χαρακτήρες ταινιών (14)
Charlize Theron – Aileen Wuornos στο Monster
Οι άνθρωποι πίσω από διάσημους χαρακτήρες ταινιών (15)
Sigourney Weaver – η κακιά μητριά στη ταινία Snow White: A Tale of Terror
Οι άνθρωποι πίσω από διάσημους χαρακτήρες ταινιών (16)
Louis Gossett – Jeriba ‘Jerry’ Shigan στο Enemy Mine
Οι άνθρωποι πίσω από διάσημους χαρακτήρες ταινιών (17)
Maïwenn Le Besco – Plavalaguna στο The Fifth Element
Οι άνθρωποι πίσω από διάσημους χαρακτήρες ταινιών (18)
Haruo Nakajima – Godzilla
Οι άνθρωποι πίσω από διάσημους χαρακτήρες ταινιών (19)
Mike Myers – Dr. Evil και Austin Powers στο Austin Powers
Οι άνθρωποι πίσω από διάσημους χαρακτήρες ταινιών (20)
Kevin Peter Hall – Harry στο Harry and the Hendersons
Οι άνθρωποι πίσω από διάσημους χαρακτήρες ταινιών (13)



Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger