Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τέτοιο κούνημα γοφών δεν ξανάδατε! Θα σας αφήσει άφωνους (βίντεο)

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Η Sara lopez είναι χορεύτρια και κουνάει του γοφούς της με τρόπο που δεν έχουμε ξαναδεί.

Ειλικρινά respect.

Θαυμάστε την:






7 τύποι ανθρώπων που πρέπει να σβήσετε ΤΩΡΑ από φίλους σας στο Facebook!


Η ζωή είναι πολύ μικρή για να σπαταλάς το χρόνο σου διαβάζοντας τις σοφίες διάφορων τοξικών «φίλων» σου στα κοινωνικά δίκτυα.

Κατά πάσα πιθανότητα ο κατάλογος των φίλων σου στο Facebook συναγωνίζεται επάξια τον κατάλογο των υπαλλήλων μιας πολυεθνικής εταιρείας. Είτε είναι φίλοι σου από το λύκειο, είτε από παλιότερες δουλειές, είτε κόσμος που γνώρισες σε διακοπές, σίγουρα όλοι τους έχουν διάφορα πράγματα να μοιραστούν στα Facebook status τους -αυτό όμως δεν σημαίνει πως θες και να τα διαβάσεις.

Σκεφτείτε λοιπόν πως η ακόλουθη λίστα είναι κάτι σαν εγχειρίδιο βασικών οδηγιών για να διατηρείτε την ψυχολογία σας σε υγιές επίπεδο. Όπως ξέρετε, οι άνθρωποι με τους οποίους κάνουμε παρέα συμβάλλουν σημαντικά στην ευτυχία μας. Έρευνες έχουν δείξει πως η ευτυχία μας είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις κοινωνικές μας επαφές και αυτό σημαίνει και τις επαφές που έχουμε online.

Παρακάτω θα δείτε μερικά χαρακτηριστικά είδη Facebook φίλων τους οποίους σίγουρα έχετε στην λίστα σας και τους λόγους για τους οποίους πρέπει να απαλλαγείτε από αυτούς άμεσα.

1. Ο πολιτικός αναλυτής

Είναι σαν να έχεις μπροστά σου τον πομπώδη μεθυσμένο θείο σου από το τραπέζι των Χριστουγέννων, μόνο που σε αυτή την περίπτωση τον έχεις μπροστά σου κάθε μέρα.

Οι φίλοι μας στα κοινωνικά δίκτυα έχουν κάθε δικαίωμα να εκφράζουν δημόσια τις πολιτικές τους απόψεις, αν όμως εσύ δεν έχεις καμία όρεξη να διαβάζεις κάθε τρεις και λίγο την απόλυτη άποψη κάποιου για τα πολιτικά τεκταινόμενα της χώρας, απλά, ξεφορτώσου τον.

2. Η Κυρία Απαισιοδοξία

Όλοι έχουμε τις κακές μας μέρες, υπάρχει όμως σημαντική διαφορά ανάμεσα στο απλά να μοιράζεσαι κάτι και στο να γράφεις «σεντόνια» αρνητισμού κάθε μέρα. Οι έρευνες έχουν δείξει πως το στρες είναι κολλητικό. Όσο περισσότερη αρνητική ενέργεια διώχνεις από τη ζωή σου -συμπεριλαμβανομένων των φίλων σου στο Facebook- τόσο πιο ευτυχισμένος θα είσαι.

3. Τον/την πρώην σου

Μη σπαταλάς πολύτιμο χρόνο από τη ζωή σου (που δεν θα κερδίσεις ποτέ πίσω) για να παρακολουθείς την κάθε κίνηση του πρώην σου, είτε ήταν εραστής είτε φίλος σου. Μπορεί να είναι δύσκολο στην αρχή, η διαγραφή τους όμως από τον κοινωνικό σου κύκλο (online και offline) ίσως είναι η καλύτερη κίνηση για την ψυχική σου υγεία.

Αν δεν είσαι ακόμα έτοιμος να κάψεις κάθε γέφυρα επικοινωνίας, το Facebook έχει, ευτυχώς, πολλούς τρόπους που διευκολύνουν το άβολο αυτό ενδιάμεσο στάδιο. Μπορείς να τον κρύψεις από το newsfeed σου ή να χρησιμοποιήσεις την λειτουργία “Take a Break”, η οποία κρύβει τις όποιες αναμνήσεις, φωτογραφίες κλπ έχεις μαζί με αυτό το άτομο.

4. Τον «έχει καλύτερη ζωή από μένα»

Είναι καιρός να σταματήσεις να συγκρίνεις τη ζωή σου με τις ζωές άλλων, κάτι που ωστόσο δεν είναι και τόσο εύκολο όταν το Facebook σου δείχνει συνέχεια ζωές που ζηλεύεις και θα ήθελες να έχεις. Αν νιώθεις άσχημα για τη ζωή σου επειδή ένας συμμαθητής σου από το σχολείο παντρεύτηκε και αγόρασε σπίτι, την ίδια στιγμή που εσύ είσαι μόνος και ζεις σε γκαρσονιέρα με νοίκι, ίσως ήρθε η ώρα για το «unfriend» ή έστω το «hide».

5. Τον απελπισμένο για προσοχή

«Σήμερα ήταν κατά πάσα πιθανότητα η χειρότερη μέρα της ζωής μου... δεν θέλω καν να μιλήσω για αυτό», διαβάζεις σε ένα status στο χρονολόγιό σου. Και τα μάτια σου αρχίζουν και γυρίζουν ανάποδα από μόνα τους.

Σίγουρα δεν είσαι μόνος. Τα status που αποζητούν απελπισμένα την προσοχή τείνουν περισσότερο να εκνευρίζουν τον κόσμο παρά να τον κάνουν να παίρνει μέρος στη κουβέντα. Αν όλο αυτό το δράμα σε κουράζει, μάλλον ήρθε η ώρα να εξαφανίσεις αυτούς τους ανθρώπους από το διαδικτυακό οπτικό σου πεδίο.

6. Ο καυχησιάρης

Πήγε διακοπές σε ένα εξωτικό μέρος; Έχασε 865 θερμίδες στο γυμναστήριο; Σίγουρα θα το μάθεις πρώτος και σίγουρα θα νιώσεις τα νεύρα σου να γίνονται κορδέλες. Ακόμα και η επιστήμη είναι με το μέρος σου: έρευνες έχουν δείξει πως το να καυχιέται κάποιος δήθεν «ταπεινά» ή να διαφημίζει τον εαυτό του υπό το πέπλο της μετριοφροσύνης, δεν ξεγελά στην πραγματικότητα κανέναν στα κοινωνικά δίκτυα. Συγγνώμη, ψώνια.

7. Οποιονδήποτε σε κάνει να νιώθεις πραγματικά χάλια για τον εαυτό σου

Τα κοινωνικά δίκτυα δεν πρέπει να είναι μέρη που σου διαλύουν την ψυχολογία και σου ρουφάνε την ψυχή, ίσα ίσα το αντίθετο. Αν λοιπόν υπάρχει κάποιος που σε κάνει να λυπάσαι τον εαυτό σου, για οποιονδήποτε λόγο, είτε σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο είτε στην πραγματική ζωή, πρέπει να αρχίσεις να επανεξετάζεις την παρουσία τους στη ζωή σου.

Και αν αυτό δεν σε βοηθά, ίσως έχει έρθει η ώρα να κάνεις ένα διάλειμμα από τα κοινωνικά δίκτυα. Λίγος καιρός offline από παντού δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Τόσους αιώνες πώς επιβιώναμε χωρίς Facebook; Έτσι μπράβο.

http://www.huffingtonpost.gr/

Ο Βαν Γκογκ δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν -Τι υποστηρίζουν Βρετανοί συγγραφείς [εικόνες]

Οχι, ο πιο διάσημος ζωγράφος του κόσμου δεν αυτοκτόνησε. Οι δημοσιογράφοι Steven Naifeh και Gregory White Smith είναι πεπεισμένοι ότι δολοφονήθηκε και συνθέτουν τις τελευταίες ώρες του ανθρώπου με το κομμένο αυτί.
Πρόκειται για μια νέα βιογραφία του διάσημου Ολλανδού ζωγράφου Βαν Γκογκ που αλλάζει τα δεδομένα:
Ενα απόσπασμα από τη συγκλονιστική βιογραφία του Βαν Γκογκ:
«Μια μοναχική σκιά περπατάει με βαρύ βήμα προς ένα σιταροχώραφο που χρυσίζει στον ήλιο. Κουβαλάει ένα καμβά, ένα καβαλέτο, μια τσάντα με μπογιές και κάνει μια γκριμάτσα πόνου. Τοποθετεί τα πράγματά του και αρχίζει να ζωγραφίζει πυρετωδώς, προσπαθώντας να αποτυπώσει την κίνηση του σιταριού πριν πιάσει καταιγίδα. Επιθετικά κοράκια έρχονται κατά πάνω του και τα αποφεύγει με τα χέρια του. Προσθέτει στον καμβά απειλητικά σύννεφα και κοράκια. Σηκώνει τα μάτια από το καβαλέτο και η τρέλα φαίνεται να κατοικεί τα μάτια του. Κρύβεται κάτω από ένα δέντρο και γρατζουνάει κάποιες λέξεις: "Είμαι σε απόγνωση. Δεν βλέπω καμία διέξοδο".
Το σαγόνι του τρέμει, ψάχνει βαθιά στην τσέπη του. Η κάμερα γυρίζει προς το σιταροχώραφο. Ενας πυροβολισμός ακούγεται, τρομάζοντας τον χωρικό που κάθεται στην άμαξά του. Η μουσική ανεβαίνει σε κρεσέντο, κύμβαλα μπαίνουν στη σκηνή. Πρόκειται για μια θρυλική σκηνή, είναι ο θάνατος ενός από τους διασημότερους καλλιτέχνες του κόσμου, του Βενσάν Βαν Γκογκ. Το επεισόδιο περιγράφεται στο Lust for Life, του συγγραφέα Irving Stone, το οποίο δημοσιεύτηκε το 1934 και μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο το 1956 από τον οσκαρικό σκηνοθέτη Vincente Minelli, με τον χαρισματικό Kirk Douglas στον κεντρικό ρόλο.

Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα: όλα αυτά είναι βλακείες. Το κοινό ήθελε πάθος για έναν καλλιτέχνη που είχε το κουράγιο να κόψει το αυτί του. Πίστεψε λοιπόν ολοκληρωτικά τον θρύλο του Irving Stone για δήθεν αυτοκτονία

Αυτό είναι το πανδοχείο της οικογένειας Ravoux στο Auvers-sur-Oise της Γαλλίας, όπου ο Βαν Γκογκ πέθανε στις 29 Ιουλίου 1890.
Πήγαμε στα αρχεία Βαν Γκογκ
To 2001, όταν αποκτήσαμε πρόσβαση στα αρχεία του Ιδρύματος Van Gogh στο Αμστερνταμ, για πρώτη φορά, δεν υποπτευόμασταν πού θα κατέληγε η βιογραφία που επιχειρούσαμε να γράψουμε, δέκα χρόνια αργότερα. Ελπίζαμε ότι δεν θα ήταν, τουλάχιστον, ομοφυλόφιλος. Γιατί όταν το 1998 γράψαμε τη βιογραφία τού Τζάκσον Πόλοκ οι κριτικοί μάς επιτέθηκαν γιατί αποκαλύψαμε ότι αυτός ο τόσος ανδροπρεπής ζωγράφος είχε ομοφυλοφιλικές τάσεις. Μας κατηγόρησαν τότε ότι βάψαμε ροζ τον Πόλοκ γιατί είμαστε οι ίδιοι gay.
Στην προκειμένη περίπτωση, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ο Βαν Γκογκ ήταν εντελώς ετεροφυλόφιλος.

Ποιος μπορεί να επιχείρησε να τον δολοφονήσει με μια σφαίρα στην κοιλιά;


Τα αρχεία διατηρούνται σε ένα σπίτι της παλιάς πόλης, δίπλα στο Μουσείο Βαν Γκογκ. Μας είχαν προειδοποιήσει ότι η υποδοχή που θα μας έκαναν εκεί θα ήταν παγωμένη. Ο ζωγράφος είναι εθνικός ήρωας και θα έπρεπε να ήμασταν προσεκτικοί. Παρότι έχουμε πάρει το Βραβείο Πούλιτζερ, δεν τους άρεσε που δεν μιλούσαμε ολλανδικά. Αλλά παρά τις προειδοποιήσεις, οι αρχειοθέτριες Fieke Pabst και Monique Hageman μας υποδέχτηκαν ολόθερμα.
Μας έφεραν ολόκληρες στίβες από αρχεία, πάντα με το χαμόγελο. «Είπαμε μήπως σας ενδιαφέρει κι αυτό», έλεγαν. Επί ολόκληρες εβδομάδες αντιγράφαμε κείμενα, συχνά στα ολλανδικά, τα οποία θα έπρεπε να μεταφράσουμε. Χρειάστηκαν 5 χρόνια σκληρής δουλειάς για να αποκτήσουμε το δικαίωμα να επισκεφτούμε το «χρηματοκιβώτιο» που βρίσκεται στα σπλάχνα του Μουσείου Βαν Γκογκ. Είναι ένα τεράστιο δωμάτιο, χωρίς παράθυρα, φωτισμένο με λαμπτήρες νέον. Εκεί υπάρχουν στιβαγμένα τα έργα του ζωγράφου, σε κιβώτια από αλουμίνιο, τα οποία προορίζονται για εκθέσεις σε άλλα μουσεία. Ο πρώην διευθυντής των συλλογών του Μουσείου, Sjraar Van Heugen, μας έδωσε ένα κουτί το οποίο περιελάμβανε σχέδια που είχε ζωγραφίσει ο Βαν Γκογκ στην αρχή της καριέρας του.

Εκεί υπήρχαν επίσης γράμματα και αυθεντικά κείμενα τα οποία κρατούσαμε ανάμεσα στα χέρια μας, φορώντας γάντια. Σε ένα κιβώτιο διακρινόταν το διάσημο χάλκινο μπολ που ζωγράφισε σε μια από τις εκλεκτότερες νεκρές φύσεις του. Σε ένα άλλο κιβώτιο, το γυμνό από γύψο, το οποίο αναπαρίσταται σε δεκάδες σχέδια και έργα. Καταλάβαμε ξαφνικά ότι βρισκόμασταν μέσα στον φανταστικό κόσμο του Βαν Γκογκ και ότι ήμασταν περιτριγυρισμένοι από τα προσωπικά του αντικείμενα της καθημερινής ζωής.
Σε αυτό το σημείο είχαμε αρχίσει να δουλεύουμε στο κεντρικό θέμα της βιογραφίας του: στις συνθήκες του θανάτου του. Ο Βαν Γκογκ δεν έγραψε τίποτα για τις τελευταίες ημέρες της ζωής του. Αντίθετα με τις ταινίες που έχουν γίνει για τη ζωή του, δεν άφησε σημείωμα αυτοκτονίας. Εντυπωσιακό για έναν άνθρωπο ο οποίος όλη τη ζωή του έγραφε τα πάντα.
Το σημείωμα που βρέθηκε στην τσέπη του, υποτίθεται, μετά τον θάνατό του ήταν στην πραγματικότητα ένα γράμμα που έγραφε στον αδελφό του Τεό. Σε αυτό ο Βαν Γκογκ ζητούσε από τον αδελφό του να του στείλει μια μεγάλη ποσότητα μπογιάς, λίγες ημέρες πριν μια σφαίρα του τρυπήσει την κοιλιά, στις 27 Ιουλίου 1890.
Η σφαίρα δεν πέτυχε τα ζωτικά του όργανα και ο Βαν Γκογκ σιγοπέθαινε επί 29 ώρες. Καμία από τις μαρτυρίες που συνελέγησαν τις επόμενες ημέρες δεν έκανε λόγο για αυτοκτονία. Ελεγαν μόνο ότι ο Βαν Γκογκ «τραυματίστηκε». Οι κάτοικοι του Auvers-sur-Oise, όπου πέρασε τους τελευταίους μήνες της ζωής του, κράτησαν επίμονη σιωπή για τα γεγονότα. Παρότι είχε πολύ κόσμο στον δρόμο εκείνη την 27η Ιουλίου, κανείς δεν είχε δει τον Βαν Γκογκ στην τελευταία βόλτα της ζωής του. Κανείς δεν ήξερε αν είχε και πού είχε βρει το ρεβόλβερ. Κανείς δεν είχε δει αυτό το πιστόλι μετά τον θάνατό του.

Οι γιατροί που βρέθηκαν στο προσκεφάλι του δεν μπόρεσαν να δώσουν καμία εξήγηση για τα τραύματά του. Αλλά τα ερωτήματα είναι πολλά: γιατί κάποιος που θέλει να αυτοκτονήσει πυροβολεί τον εαυτό του στην κοιλιά; Γιατί σέρνεται επί χιλιόμετρα ως το δωμάτιό του, υποφέροντας από τρομερούς πόνους, αντί να ρίξει μια δεύτερη σφαίρα και να πεθάνει;
Ο άνθρωπος που υποστήριξε τη θέση της αυτοκτονίας ήταν ο φίλος του Εmile Bernard, ο οποίος έγραψε σε έναν κριτικό. Στον ίδιο κριτικό είχε γράψει δύο χρόνια νωρίτερα, όταν ο Βαν Γκογκ είχε κόψει το αριστερό αυτί του: "Ο καλύτερος φίλος μου, ο αγαπημένος μου Βενσάν, είναι τρελός. Από τη στιγμή που το κατάλαβα, τρελάθηκα κι εγώ ο ίδιος".
Ο Εmile Bernard δεν ήταν παρών όταν έπεσε ο πυροβολισμός, αλλά ήταν παρών στην κηδεία. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο αστυνομικός που έκανε την έρευνα για τον θάνατό του τον ρώτησε στο κρεβάτι της αγωνίας "προσπαθήσατε να αυτοκτονήσετε;" και ο ζωγράφος έδωσε μια διφορούμενη απάντηση: "Νομίζω".
Αυτή η στιχομυθία έχει μεταφερθεί από ένα και μόνο πρόσωπο που ήταν εκεί, την Adeline Ravoux, κόρη του ιδιοκτήτη του πανδοχείου όπου ο Βαν Γκογκ έμενε στο Auvers και στο οποίο πέθανε. Η Adeline ήταν 13 ετών το 1890 και η μαρτυρία της χρονολογείται από το 1953. Οσα είπε τα είχε ακούσει από τον πατέρα της, Gustave, που της τα είχε διηγηθεί μισό αιώνα νωρίτερα. Η ιστορία της άλλαζε κάθε φορά που τη διηγιόταν και συχνά πρόσθετε και νέους διαλόγους.

Η Adeline, από το χέρι του Βαν Γκογκ:
Την ίδια εποχή εμφανίστηκε και ένας άλλος μάρτυρας: ο Paul, γιος του Paul Gachet, του γιατρού που είχε ποζάρει σε έναν από τους διάσημους πίνακες του Βαν Γκογκ.

Ο νεαρός Paul ήταν 17 ετών. Πέρασε τη ζωή του λέγοντας υπερβολές για το πόσο σπουδαίος ήταν ο ίδιος και ο πατέρας του στη ζωή του ζωγράφου καθώς και για την αξία των πινάκων που είχε «βρει» στο στούντιο του Βαν Γκογκ, λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του. Αυτός έχει διηγηθεί ότι ο πυροβολισμός έγινε στα σιταροχώραφα, κοντά στο χωριό Auvers. Ακόμη και ο γιος του Τέο Βαν Γκογκ, ο οποίος ίδρυσε το ομώνυμο Μουσείο, αποκάλεσε τον νεαρό Paul Gachet πηγή «εξαιρετικά αμφίβολη». Αλλά όταν βγήκαν στην επιφάνεια αυτά τα γεγονότα, ο θρύλος του Εmile Bernard είχε ήδη σημαδέψει τη ζωή του Βαν Γκογκ, χάρη στην ταινία του Irving Stone και το ρομαντικό του έπος».
http://www.iefimerida.gr/

Παχύσαρκη γυναίκα πληρωνόταν από άνδρες που ικανοποιούνταν να την βλέπουν να....



Η 46χρονη Ντόνα Σίμπσον ήταν παχύσαρκη από μικρή ηλικία. Ήδη από τα σχολικά της χρόνια ζύγιζε περισσότερα από 100 κιλά και πριν από λίγα χρόνια έφθασε τα 300! 

Το 2007 έγινε η πιο παχύσαρκη γυναίκα που κατάφερε να γεννήσει ένα υγιές μωρό. Η σχέση της με το φαγητό έγινε αρρωστημένη, όταν αποφάσισε να δημιουργήσει ένα blog, στο οποίο προσκαλούσε άνδρες να την βλέπουν να τρώει, έναντι συνδρομής 19 δολαρίων το μήνα.

Όπως λέει η ίδια, οι «πελάτες» της ήταν ευυπόληπτοι δικηγόροι, γιατροί, ακόμη και φοιτητές που της έλεγαν ότι την θεωρούσαν ελκυστική και την φαντασιώνονταν. Πολλοί της έστελναν περισσότερα χρήματα για να αγοράζει πίτσες, χάμπουργκερ και παγωτά και να τα τρώει σε «ζωντανή μετάδοση» από το Διαδίκτυο.

Κάποια στιγμή, η Ντόνα κατάλαβε ότι η κατάσταση είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Αφού χώρισε από τον επί σειρά ετών σύντροφό της και πατέρα των δύο παιδιών της, αποφάσισε να αλλάξει ρότα. Έκλεισε το «ανώμαλο» σάιτ της, μετακόμισε στο Νιου Τζέρσεϊ και άρχισε να κάνει δίαιτα.



Σήμερα έχει χάσει 40 κιλά και έχει ως στόχο να χάσει ακόμη 150, προκειμένου, όπως λέει, να γίνει μια ακόμη καλύτερη μητέρα για τα παιδιά της και να αποτελέσει πρότυπο και για άλλους παχύσαρκους ανθρώπους.

Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν κόψουμε το κάπνισμα;



Οι γιατροί όταν θέλουν να πείσουν κάποιον καπνιστή να κόψει το κάπνισμα του λένε πως κάθε τσιγάρο που καπνίζει, του κόβει 10 λεπτά από τη ζωή. 

Είναι ένα επιχείρημα το οποίο εκείνη τη στιγμή ο θεριακλής καπνιστής δεν το καταλαβαίνει και δεν του δίνει σημασία, αλλά ισχύει πέρα για πέρα. Γνωρίζετε τι συμβαίνει μέσα στον οργανισμό μας, όταν αποφασίσουμε μια “Δευτέρα, να κόψουμε το κάπνισμα”; Διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί και ξανασκεφτείτε να ανάψετε το επόμενο τσιγαράκι. Σίγουρα δεν θα το ευχαριστηθείτε. 

Όταν λοιπόν είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι και κάνουμε το μεγάλο βήμα, λέγοντας “δεν θα ξανακαπνίσω”, τότε στην κυριολεξία ο οργανισμός μας ξαναγεννιέται από τα δηλητήρια που του βάζαμε, τόσα χρόνια. Τα αποτελέσματα του να κόψει κάποιος το τσιγάρο είναι άμεσα

Χωρίς τσιγάρο λοιπόν τα πρώτα 20 λεπτά, η πίεση του αίματος αλλά και οι σφυγμοί, πέφτουν στο φυσιολογικό και το κυκλοφορικό “ανασαίνει”. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα και η θερμοκρασία των άκρων μας (χέρια και πόδια) να επανέρχεται σε φυσιολογικά επίπεδα.

Μέσα στις 8 πρώτες ώρες που δεν έχουμε καπνίσει το μονοξείδιο του άνθρακα στο αίμα μας, υποχωρεί αισθητά σε φυσιολογικά επίπεδα και ταυτόχρονα διαπιστώνεται μια αύξηση του οξυγόνου, στα επίπεδα που έχει κάποιος μη καπνιστής.

Μια ημέρα χωρίς τσιγάρο, και έχει μειωθεί στο μισό η πιθανότητα να πάθουμε καρδιακή προσβολή.

Σε 48 ώρες νιώθουμε την όσφρηση και τη γεύση μας διαφορετική. Αντιλαμβανόμαστε πιο έντονα αλλά και πιο φυσιολογικά τις μυρωδιές και τις γεύσεις. Απολαμβάνουμε το φαγητό και το ποτό σαν να τα έχουμε δοκιμάσει για πρώτη φορά. Είναι εντελώς διαφορετικά. Ακόμη και το επιχείρημα των θεριακλήδων ότι “ένα τσιγαράκι μαζί με τον καφέ είναι απόλαυση”, καταρρίπτεται αφού χωρίς τσιγάρο βιώνουμε στο έπακρο την υπέροχη μυρωδιά του.

Αν συνεχίσουμε χωρίς να ανάψουμε τσιγάρο για 72 ώρες, τότε θα νιώσουμε πως αναπνέουμε διαφορετικά. Θα ρουφάμε κυριολεκτικά τον αέρα. Η αναπνοή λειτουργεί ομαλά, ενώ παρατηρείται αύξηση της χωρητικότητας των πνευμόνων μας.

15 ημέρες μέχρι 2 μήνες χωρίς τσιγάρο, σταματάμε να λαχανιάζουμε με το παραμικρό, περπατάμε πιο εύκολα και δεν κουραζόμαστε. Μέσα σε 3 μήνες η χωρητικότητα στα πνευμόνια μας τα οποία σιγά σιγά “καθαρίζουν”, έχει αυξηθεί κατά 30%.

Στους 9 μήνες, πριν καν δηλαδή συμπληρώσουμε χρόνο, οι πνεύμονες αναπλάθονται, για την ακρίβεια το ενδοθήλιο των βρόγχων. Επίσης έχει υποχωρήσει, σχεδόν έχει εξαφανιστεί, ο περίφημος “τσιγαρόβηχας”.

Εάν καταφέρουμε να μην καπνίσουμε για 5 χρόνια, τότε έχουμε ανεβάσει τις πιθανότητες μας να μην προσβληθούμε από καρκίνο του πνεύμονα. Συγκεκριμένα, κάποιος που έχει κόψει το τσιγάρο για 5 χρόνια, έχει μειώσει τις πιθανότητες από το 132 στο 72, ανά 100.000 καπνιστές. 

Στα 10 χρόνια πια, είμαστε σχεδόν καθαροί. Οι προκαρκινικές κυψέλες έχουν εξαφανιστεί και οι πιθανότητες για καρκίνο του φάρυγγα, του στόματος και του οισοφάγου, σχεδόν έχουν εκμηδενιστεί. 



Σκεφτείτε καλύτερα εάν θα συνεχίσετε να καπνίζετε. Η ζωή είναι υπέροχη δίχως τσιγάρο...

Παράξενες μεταλλικές σφαίρες έπεσαν από τον ουρανό στο Βιετνάμ (φώτο)

Τρεις παράξενες μεταλλικές σφαίρες έπεσαν από τον ουρανό στην Tuyen Quang επαρχία του Βιετνάμ. Διαφορετικές η κάθε μια σε μέγεθος και βάρος, με τη μικρότερη να ζυγίζει 250 γραμμάρια και τη μεγαλύτερη 45 κιλά. Σύμφωνα με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, είναι πιθανό να προέρχονται από κάποιο αεροσκάφος ή κάποιο πύραυλο. Σύμφωνα με τα λεχθέντα εξάγεται το συμπέρασμα ότι θα μπορούσαν να είναι τα συντρίμμια από μια αποτυχημένη εκτόξευση δορυφόρου. Προφανώς οι σφαίρες είναι Ρωσικής προέλευσης.




Αυτό θα πει δύναμη ψυχής - Έχασε τα χέρια του αλλά μπορεί ακόμα να κάνει τα πάντα! (φώτο)


Ο 21χρονος Fan Ling έχασε και τα δύο του χέρια σε ένα ατύχημα. Αλλά αποδείχτηκε ότι ακόμα και αυτό δεν μπόρεσε να του στερήσει τις μικροχαρές της ζωής. Ο Fan Ling χρησιμοποιεί τα πόδια του και έτσι μπορεί να γράφει, να τρώει, να κάνει σπορ και να κάνει γενικά όλες εκείνες τις δραστηριότητες που κάνει και ένας αρτιμελής άνθρωπος. 

Θαυμάστε τον Fan Ling σε μια σειρά από φωτογραφίες:




















«Ο πιο χαζός φόνος στην ιστορία» έγινε στο Ντουμπάι!


Μια απίστευτη υπόθεση εκδικάζεται στο Ντουμπάι, με το δικηγόρο του κατηγορούμενου να δηλώνει ότι «πιο ανόητο φόνο» δεν έχει δει στα 40 χρόνια καριέρας του!

Ο κατηγορούμενος είναι ένας άνδρας, μάγειρας σε υψηλόβαθμο κυβερνητικό αξιωματούχο, που κρίθηκε ένοχος για το φόνο της φίλης του, μιας καμαριέρας σε γειτονικό σπίτι.

Ο μάγειρας σκότωσε τη γυναίκα χτυπώντας τη με μία πέτρα, όταν αυτή του είπε ότι είναι έγκυος και θα τον κατηγορήσει για βιασμό. Ο ινδικής καταγωγής μάγειρας την πίστεψε, παρόλο που οι δυο τους δεν είχαν ποτέ σεξουαλική επαφή!

Για να εξαφανίσει τα ίχνη του, ο Ινδός έβαλε το πτώμα της γυναίκας μέσα στη μπανιέρα και τη γέμισε με νερό. Στη συνέχεια, έβαλε φωτιά στο σπίτι.

Το κτήριο καταστράφηκε ολοσχερώς, όμως το μόνο που γλίτωσε ήταν η μπανιέρα με το πτώμα της καμαριέρας, αφού το νερό εμπόδισε φυσικά την καύση!

Τον άνδρα παρέδωσε στην αστυνομία ο εργοδότης του. Ο ίδιος ο συνήγορος του Ινδού είπε στο δικαστήριο ότι είναι «ο πιο χαζός φόνος που έχει δει σε 40 χρόνια». 

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger