Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Παγωμένη... λάβα από τη Μόσχα! (video+photos)

Σάββατο 26 Μαΐου 2012


Γεννημένη πριν από 32 χρόνια στην παγωμένη Μόσχα, η Άννα Γκριγκόριεβνα Σεμένοβιτς έχει καταφέρει να… ζεστάνει πολλές κρύες νύχτες των απανταχού θαυμαστών της!
Η πανέμορφη Ρωσίδα έκανε σπουδαία καριέρα στο καλλιτεχνικό πατινάζ κερδίζοντας μάλιστα, μεταξύ άλλων δύο χάλκινα μετάλλια (στο Ευρωπαϊκό και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2000), στις καρδιές μας ωστόσο, μάλλον πάει για το… χρυσό!
Σήμερα θεωρείται μία από τις πιο sexy παρουσίες στην Ρωσία ακολουθώντας καριέρα τραγουδίστριας, ηθοποιού και ενίοτε μοντέλου!
Πριν από τρία χρόνια, εξάλλου, είχε πάρει μέρος στον ρωσικό τελικό για την Eurovision.
Εμείς, πάντως, θα την… ψηφίζαμε!

159077-anna-grigorievna-semenovich--32.jpg
159076-anna-grigorievna-semenovich--31.jpg
159075-anna-grigorievna-semenovich--30.jpg159074-anna-grigorievna-semenovich--29.jpg
159071-anna-grigorievna-semenovich--26.jpg159070-anna-grigorievna-semenovich--25.jpg159069-anna-grigorievna-semenovich--24.jpg
159067-anna-grigorievna-semenovich--22.jpg
Πηγή:onsports.gr

Λατρεύουμε το νέο bikini της Micaela Schaefer...!!!!

Λατρεύουμε το νέο bikini της Micaela Schaefer...!!!!



Ακολουθούν περισσότερες καυτές φωτογραφίες...




















Λατρεύουμε το νέο bikini της Micaela Schaefer...!!!!

http://tomilotk.blogspot.com

Αυτή η ποδοσφαιρική φανέλα είναι όλα τα λεφτά!


Έναν πρωτότυπο δώρο χάρισε η τηλεπερσόνα Kim Zolciak στον αρραβωνιαστικό της και λίαν συντόμως σύζυγό της Kroy Biermann λίγο πριν το γάμο.

Η 34χρονη τηλεπερσόνα γδύθηκε και αφέθηκε στα χέρια μίας ειδικού για να ζωγραφίσει το σώμα της. Το θέμα του body paint είναι η...
...φανέλα που φοράει ο ποδοσφαιριστής με τον αριθμό και το όνομά του. Κι όλα αυτά θα προβληθούν στο σημερινό επεισόδια του «Don't Be Tardy For The Wedding».

Όπως είπε η ίδια προτίμησε να κάνει ένα δώρο πιο προσωπικό και πιο ιδιαίτερο στον αγαπημένο της από το να βάλει σέξι εσώρουχα. 
alt
alt

alt


http://www.newsbeast.gr/

"Περίμενε" 25 αιώνες, αλλά τελικά αθωώθηκε ο Σωκράτης


Είκοσι πέντε αιώνες μετά την καταδίκη σε θάνατο του Αθηναίου φιλόσοφου Σωκράτη, διακεκριμένοι ανώτατοι δικαστές από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ, αλλά και πλήθος κοινού, αθώωσαν σήμερα τον αρχαίο στοχαστή, στην αναπαράσταση της δίκης του που έγινε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

Οι δικαστές ισοψήφισαν στην απόφασή τους, με ψήφους πέντε υπέρ και πέντε κατά της καταδίκης του Σωκράτη και ως εκ τούτου δεν καταδίκασαν τον Σωκράτη. Περισσότερο ένθερμο υπέρ του Αθηναίου φιλοσόφου ήταν το κοινό που ψήφισε με 584 ψήφους υπέρ της αθώωσής του, έναντι 282 που ψήφισαν την ενοχή του.
Το 399 π.Χ. ο Σωκράτης αντιμετώπισε στην Αθήνα τις κατηγορίες της διαφθοράς των νέων και της ασέβειας προς τους θεούς. Δικάστηκε από το Δικαστήριο της Ηλιαίας που απαρτιζόταν από 500 Αθηναίους πολίτες. Κατά τη σημερινή αναπαράσταση της δίκης κατήγοροι και συνήγοροι του Σωκράτη εξέθεσαν στο δικαστήριο τις απόψεις τους, σκιαγραφώντας και το γενικότερο κοινωνικό και πολιτικό πλαίσιο της εποχής, που στιγματίστηκε από την επιβολή της τυραννίας των Τριάκοντα το 404 π.Χ. και την επαναφορά του δημοκρατικού καθεστώτος σε λιγότερο από ένα χρόνο. Ο Σωκράτης κατηγορήθηκε ότι γνώριζε προσωπικά ορισμένους από τους τυράννους και διατέλεσε δάσκαλός τους.
Εκπροσωπώντας την κατηγορούσα αρχή, ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ωνάση, Αντώνης Παπαδημητρίου, εξήγησε ότι ο Σωκράτης φέρει την ευθύνη πράξεων που οι κατηγορίες δεν έχουν αποδώσει στην έκταση και το βάθος που πρέπει.
«Ο Σωκράτης ήταν ο πνευματικός, ο ιδεολογικός ηγέτης των Τριάκοντα Τυράννων της Αθήνας, που εγκατέστησαν την ολιγαρχία το 404 π.Χ και εκτέλεσαν 1.500 δημοκράτες Αθηναίους. Ο Σωκράτης διαφθείρει τους νέους κάνοντάς τους οπαδούς της ολιγαρχίας και εχθρούς της δημοκρατίας. Επίσης, κατηγορείται γιατί δεν σέβεται τους θεούς αυτής της πόλης, δηλαδή τους δημοκρατικούς θεούς και άρα τους δημοκρατικούς θεσμούς», είπε.
Ο κατήγορος Ηλίας Αναγνωστόπουλος, αναπληρωτής καθηγητής Ποινικών και Εγκληματολογικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών, συμπλήρωσε ότι «μόλις τέσσερα χρόνια πριν από τη δίκη, το 403 π.Χ. είχε αποκατασταθεί η αθηναϊκή δημοκρατία και οι Αθηναίοι ήξεραν ότι η δημοκρατία ήταν τρωτή και υπήρχαν εχθροί μέσα στην πόλη και από άλλες πόλεις που επιχειρούσαν να βλάψουν το πολίτευμα».
Καταλήγοντας στην αγόρευσή τους οι δύο κατήγοροι παρατήρησαν: «Σας ζητούμε να μην καταδικάσετε την Αθήνα, να μην πιστέψετε ότι η Αθήνα αδίκησε τον Σωκράτη, αλλά ότι ο πολίτης Σωκράτης έβαλε σε κίνδυνο την αθηναϊκή δημοκρατία. Η Δημοκρατία κινδύνεψε και αμύνθηκε ως όφειλε».
Τις κατηγορίες επιχείρησαν να αντικρούσουν οι συνήγοροι του Σωκράτη, Μάικλ Μπέλοφ και Πατρίκ Σιμόν.
Ο κ. Σιμόν επισήμανε ότι ο Σωκράτης κατηγορήθηκε για διαφθορά των νέων, ωστόσο «το να εκπαιδεύεις τους νέους δεν είναι αδίκημα, το να εκφέρεις την άποψή σου δεν είναι αδίκημα. Γιατί να ποινικοποιήσουμε την έκφραση των ιδεών που δεν ήταν σύμφωνες με την εποχή τους;»
Ο ίδιος πρόσθεσε: «Μπορεί ανάμεσα στους μαθητές του Σωκράτη να βρίσκονταν κάποιοι από τους Τριάκοντα, ωστόσο είχε τόσους άλλους μαθητές. Ο Σωκράτης δεν πίστευε στη δημοκρατία, ήταν σκεπτικιστής, αλλά δεν πίστευε και στην ολιγαρχία. Εξάλλου, δεν έχουμε κανένα στοιχείο για συμμετοχή του σε βίαιη πράξη».
Οι δύο συνήγοροι του Σωκράτη κατέληξαν την αγόρευσή τους λέγοντας: «Η Ιστορία των Αθηνών θα πει ότι η Αθήνα ήταν η κοιτίδα της ελευθερίας του λόγου, της δημοκρατίας και των τεχνών. Από εσάς εξαρτάται να μην πουν ότι η πόλη αυτή δολοφόνησε τον μεγαλύτερό της φιλόσοφο».
Αιτιολογώντας την απόφασή της να ψηφίσει την ενοχή του Σωκράτη, η πρόεδρος των δικαστών, Λορέττα Πρέσκα, πρόεδρος του Αμερικανικού Περιφερειακού Δικαστηρίου της Νότιας Περιφέρειας της Νέας Υόρκης, επισήμανε: «Η άρνηση του σεβασμού προς τους θεούς και την πόλη σημαίνει προδοσία από τον Σωκράτη και με τη διδασκαλία του δηλητηριάζει και τις ψυχές των νέων. Για τη δημοκρατία, τις αξίες, τις παραδόσεις και την ευσέβεια που οι Αθηναίοι πιστεύουμε, θα πρέπει να ψηφίσω την ενοχή του».
Ο Φρανσουά Τερέ, μέλος της Ακαδημίας Ηθικών και Πολιτικών Επιστημών της Γαλλίας, που ψήφισε υπέρ της αθώωσης του Σωκράτη, υπογράμμισε: «Ο Σωκράτης ήταν φιλόσοφος και ένας φιλόσοφος είναι εύκολος στόχος. Ωστόσο, μας έδωσε το μεγαλύτερο δώρο του κόσμου, το δικαίωμα στην αμφιβολία».
Σημειώνεται ότι αντίστοιχη εκδήλωση είχε διοργανώσει το Ίδρυμα Ωνάση και πριν από ένα χρόνο στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Νέας Υόρκης, το οποίο είχε αθωώσει τον Σωκράτη.
http://tvxs.gr

Κόντρα με γιαγιάδες και τη Σουηδή Μαντόνα


Η φλογερή Ελευθερία Ελευθερίου, με το «Aphrodisiac» εμφανίζεται στη 16η θέση με σκοπό να διατηρήσει την παραμονή της χώρας μας στην πρώτη δεκάδα...

Απόψε στις 10.00 μ.μ. η «ώρα της κρίσης» για το «Aphrodisiac» της Ελευθερίου στη Γιουροβίζιον. Προηγούνται στα στοιχήματα Σουηδία, Ρωσία

Το μότο της 57ης Eurovision «άναψε τη φωτιά σου», ταιριαστό με το φετινό «αφροδισιακό» περιβάλλον του διαγωνισμού, θα σημάνει και έναρξή του απόψε στις 10.00 μ.μ. Η φλογερή Ελευθερία Ελευθερίου, με το «Aphrodisiac» εμφανίζεται στη 16η θέση με σκοπό να διατηρήσει την παραμονή της χώρας μας στην πρώτη δεκάδα...

Φωτιές όμως έχει ανάψει ήδη στο Μπακού η δήλωση του Νορβηγού Executive Supervisor της EBU, Jon Ola Sand για την «αναζήτηση μιας φόρμουλας με στόχο μια μικρότερη σε κλίμακα διοργάνωση».
Η... ισπανική υποχώρηση λόγω κόστους σε περίπτωση που το τραγούδι τους κερδίσει τον διαγωνισμό, φαίνεται πως εκφράζει πολλά ευρωπαικά κράτη που ίσως απόψε σε αντίθεση με άλλες χρονιές θα εύχονται... να μην κερδίσουν. Ούτε η ελληνική κρίση βέβαια δεν άφησε αδιάφορους τους σχολιαστές με τον Γράχαμ Νόρτον, άξιο ανάδοχο του Τέρι Βόγκαν στο BBC, να σχολιάζει «πως η Ελλάδα είναι τόσο φτωχή που δεν είχε λεφτά να αγοράσει φουστάνι στην τραγουδίστριά της».
Φαβορί

Ετσι λοιπόν απόψε όσοι επιλέξουν να κάνουν «χάζι» στη ΝΕΤ το πανηγυράκι του κιτς που αγαπάμε να μισούμε, ίσως παρακολουθήσουν την τελευταία «υπερπαραγωγή» της Eurovision που φέτος φιλοξενεί 26 χώρες, τις είκοσι που προέκυψαν από τους δύο ημιτελικούς, τους Big Five στους οποίους από πέρυσι ανήκει και η Ιταλία και φυσικά το Αζερμπαϊτζάν.

Η Ηβη Αδάμου
Η Ηβη Αδάμου
Με τη σκηνική της παρουσία να θυμίζει έντονα το Frozen της Μαντόνα, το αδιαμφισβήτητο φαβορί, η Lorren από τη Σουηδία με το αισιόδοξο Εuphoria βρίσκεται στην πρώτη θέση των στοιχημάτων αλλά και των poll, που θέλουν την Eurovision να επιστρέφει στη Δύση.
Η Lorren από τη Σουηδία που με το Εuphoria βρίσκεται στην πρώτη θέση των στοιχημάτων
Η Lorren από τη Σουηδία που με το Εuphoria βρίσκεται στην πρώτη θέση των στοιχημάτων



Στη δεύτερη θέση ακολουθεί το φετινό εκκεντρικό μπουλούκι της Ρωσίας με τις έξι γιαγιάδες και τρίτη η Σερβία. Να σημειώσουμε πως όπως είχε ανακοινωθεί ήδη εδώ και καιρό η διάρκεια της ψηφοφορίας επέστρεψε στο δεκαπεντάλεπτο που ακολουθεί μετά την παρουσίαση όλων των τραγουδιών αφού το σύστημα των δύο προηγούμενων ετών, με ψηφοφορία από την έναρξη του σόου, δεν γλίτωσε τη διαδικασία από τα γειτονικά αλληλοψηφίσματα.
Ανταλλαγές ψήφων και εκατέρωθεν δωδεκάρια αναμένεται να χαριστούν και φέτος με πρώτες την Ελλάδα και την Κύπρο.
Η ΣΕΙΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΩΝ 26 ΧΩΡΩΝ
H σειρά με την οποία θα εμφανιστούν οι διαγωνιζόμενες χώρες:
  • 1. Ηνωμένο Βασίλειο
  • 2. Ουγγαρία
  • 3. Αλβανία
  • 4. Λιθουανία
  • 5. Βοσνία- Ερζεγοβίνη
  • 6. Ρωσία
  • 7. Ισλανδία
  • 8.Κύπρος
  • 9. Γαλλία
  • 10. Ιταλία,
  • 11. Εσθονία
  • 12. Νορβηγία
  • 13. Αζερμπαϊτζάν
  • 14. Ρουμανία
  • 15. Δανία
  • 16. Ελλάδα
  • 17. Σουηδία
  • 18. Τουρκία
  • 19. Ισπανία
  • 20. Γερμανία
  • 21. Μάλτα
  • 22. Σκόπια
  • 23. Ιρλανδία
  • 24. Σερβία
  • 25. Ουκρανία
  • 26. Μολδαβία
http://www.ethnos.gr

Η Paris Hilton κάνει pole dancing σε carousel

Μέχρι τις Κάννες έφθασε η χάρη της Paris Hilton η οποία έψαχνε να βρει πως θα τραβήξει και πάλι τα φλας. Άργησε αλλά το βρήκε.



Η «χρυσή» κληρονόμος φωτογραφήθηκε μάλιστα από την Ellen Von Unwerth να κάνει κάτι σαν Pole Dancing στα αλογάκια ενός Carousel στην Κρουαζέτ.





πηγή: newsbeast

Η Kelly Brook σε νέα σέξι φωτογράφιση


Έχει αναστατώσει τις Κάννες

Τρέχει και δεν φτάνει η Kelly Brook στις Κάννες. Εκτός από τις πυρετώδεις προετοιμασίες για να προωθήσει την νέα ταινία του Keith Lemon, η Kelly έκανε μια άκρως εντυπωσιακή και σέξι φωτογράφηση με ένα στενό χρυσό φόρεμα.


Πόζαρε με χάρη και νάζι στο φακό, άλλοτε πιάνοντας με τα χέρια της τα καστανά μαλλιά της και άλλοτε αφήνοντάς τα να πέσουν χαλαρά στους ώμους της.

Η ηθοποιός φαίνεται πως έχει αφήσει μια και καλή πίσω της την περιπέτειά της στο Φεστιβάλ όπου δέχθηκε ανήθικη πρόταση από επιχειρηματία ο οποίος της έδινε 1 εκατ. δολάρια για να κοιμηθεί μαζί του.




«Είμαι μια κανονική γυναίκα με κυτταρίτιδα», δηλώνει η Δέσποινα Βανδή


Η Δέσποινα Βανδή αισθάνεται πολύ πιο άνετα να δίνει συνέντευξη σε κάποιον που είναι εδώ και χρόνια φίλος της. Αυτό ακριβώς που συνέβη χθες στο Βράδυ, εκεί που μίλησε για τον Ντέμη (που δεν είναι τέλειος), το γιατί η ζωή είναι άδικη για τις γυναίκες και το ψέμα του Photoshop.
Φουλ στο κέφι και την ανανέωση εμφανίστηκε η Δέσποινα Βανδή στο Βράδυ, εκεί που μίλησε εξαιρετικά ειλικρινά για πολλά και διαφορετικά πράγματα. Ξεκινώντας από τον Ντέμη «Δεν είναι ο τέλειος άντρας. Είναι πολύ κάθετος, τετράγωνος, ισχυρογνώμων, δεν είναι πολύ κοινωνικός, και τα κεφτεδάκια μου δεν είναι ποτέ καλύτερα από της μαμάς του. Έχει ελαττώματα». Συμπληρώνοντας πως, μετά από 13 χρόνια σχέση, δεν έχουν φτάσει ποτέ σε κρίση.
Όσον αφορά το πόσο δύσκολο είναι να είσαι γυναίκα, είπε τα εξής «Είναι πολύ δύσκολο να είσαι γυναίκα. Αυτό που περνάμε με τις ορμόνες οι άντρες δεν το καταλαβαίνουν. Είμαι έξαλλη γιατί η ζωή είναι άδικη και δύσκολη για τις γυναίκες. Πρέπει να είναι μάνα και πάντα ωραία γκόμενα. Προσωπικά θέλω να κρατήσω όσο μπορώ τις αναλογίες μου και στα 60 μου να φαίνομαι σαν 50 (....) Κατά τα άλλα είμαι μια κανονική γυναίκα με κυτταρίτιδα. Είναι καλό να ξέρει ο κόσμος πως υπάρχει ένα ψέμα πίσω απ΄όλο αυτό (photoshop)».
Τέλος, όσον αφορά την οικονομική κρίση και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, σχολίασε «Η ψυχολογία η δική μου έχει αλλάξει. Είμαι πάρα πολύ προβληματισμένη με τις εξελίξεις. Υπάρχουν στιγμές που πέφτω κι εγώ»

http://www.iefimerida.gr

Κ. Tσάβαλου: Ποζάρει ημίγυμνη και μας δείχνει τα τατουάζ της!

Το τέταρτο τεύχος της ελληνικής έκδοσης του Inked κυκλοφορεί με εξώφυλλο την ηθοποιό Κατερίνα Τσάβαλου, η οποία δηλώνει παθιασμένη με την κουλτούρα των tattoos! 

Η ηθοποιός ποζάρει ημίγυμνη και αποκρυπτογραφεί τον συμβολισμό των έντεκα tattoos που κοσμούν το σώμα της. 



Ακόμα, εξηγεί γιατί στον χώρο της υποκριτικής έχει πάψει πλέον το tattoo να είναι ταμπού. Η Κατερίνα χαρακτηρίζει τα tattoos της ως τα “έντεκα μικρά κομμάτια της ζωής της”. 


http://www.tlife.gr/

Εξιχνιάζεται η δολοφονία του Ριχάρδου του Λεοντόκαρδου 813 χρόνια μετά


Ειδικοί ερευνητές εξετάζουν μικροσκοπικό δείγμα του DNA από την καρδιά του επιβλητικού βασιλιά της Αγγλίας Ριχάρδου Α' και σε 100 μέρες περίπου θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν ποιός -κι ενδεχομένως γιατί- τον δολοφόνησε μετά τη μάχη της Ακουϊτανίας στη Νοτιοδυτική Γαλλία.
«Είναι μια πρωτόγνωρη πρόκληση για τα ιατροδικαστικά και ιστορικά δεδομένα. Προσπαθούμε να βγάλουμε τον μεγαλύτερο όγκο πληροφοριών από το μικρότερο δυνατό δείγμα. Οι αρχικές εξετάσεις στο λείψανο του βασιλιά, όμως, αποκάλυψαν την ύπαρξη ανθρώπινων κυττάρων καθώς και διάφορα στοιχεία -φυτικά, ορυκτά, μέταλλα- που μπορούν πραγματικά να μας οδηγήσουν σε μια ιστορική γνωμάτευση», δηλώνει ενθουσιασμένος ο επικεφαλής των ερευνών Φιλίπ Σαρλιέρ.
Το μυστήριο γύρω από τις συνθήκες θανάτου του Ριχάρδου του Λεοντόκαρδου παραμένει άλυτο οκτώ αιώνες τώρα. Ο θρύλος που υφάνθηκε γύρω από τις μαρτυρίες των στρατιωτών του λέει πως όλα ξεκίνησαν το 1199 μ.Χ.. Ο λαοφιλής βασιλιάς αποφάσισε να καταλάβει ένα χωριό της Ακουϊτανίας -από όπου μάλιστα καταγόταν η μητέρα του Ελεονόρα- επειδή ένας φεουδάρχης αρνιόταν να του παραδώσει έναν μεγάλο θησαυρό από χρυσά νομίσματα κι αγάλματα (τον οποίο είχε βρει κάποιος αγρότης στο χωράφι του).
Τελικά σε μια επιθεώρησή του στο κάστρο του χωριού, κυκλοφορώντας χωρίς πανοπλία, δέχτηκε βέλη που τον τραυμάτισαν και οι ακόλουθοί του τον μετέφεραν αμέσως στο κάστρο για τις πρώτες βοήθειες. Για εντελώς άγνωστους λόγους, όμως, κάποιος του έκανε μια ένεση πάνω στο ανοιχτό τραύμα του και λίγα λεπτά αργότερα, στις 6 Απριλίου 1199, ξεψύχησε στα χέρια της μητέρας του.
Κανείς ποτέ, όμως, δεν κατάφερε να προσδιορίσει το μικρόβιο ή το δηλητήριο που προκάλεσε τον θάνατο του βασιλιά, σε ηλικία 42 ετών.
Με τα σημερινά τεχνολογικά μέσα, όμως, είναι πια πιθανό να αποκαλυφθεί η αλήθεια ακόμη κι αν έχουν περάσει 813 χρόνια από τη δολοφονία. Το σίγουρο είναι πως δεν πέθανε ούτε από σηψαιμία ούτε από το βέλος που τον χτύπησε στη μάχη. Μέχρι στιγμής ο θρύλος λέει ότι ο δολοφόνος του βασιλιά ήταν ένα παιδάκι. Λίγο πριν ξεψυχήσει είχε -λένε- διατάξει να φέρουν μπροστά του εκείνον που του έκανε την ένεση. 'Ηταν ένα μικρό αγόρι το οποίο ισχυριζόταν ότι ο Ριχάρδος σκότωσε τον πατέρα του και τους αδελφούς του. Ο Ριχάρδος το συγχώρησε και διέταξε να το αφήσουν να φύγει χωρίς να το πειράξουν.
Ένα ακόμη μυστήριο που θα λυθεί από τη νέα εξέταση του DNA του Ριχάρδου του Λεοντόκαρδου είναι το πώς κατάφεραν οι ταπεινοί του υπηρέτες να ταριχεύσουν το σώμα με τέτοιο τρόπο ώστε να διατηρούνται σε εξαιρετική κατάσταση οι ιστοί και αρκετά όργανά του.
Ο εγκέφαλος του Ριχάρδου τάφηκε στο αβαείο του Σαρρού στο Πουατού, η καρδιά του τοποθετήθηκε στον Καθεδρικό ναό της Ρουέν και το υπόλοιπο σώμα του στο αββαείο του Φοντεβρώ.

http://www.iefimerida.gr

JOHN CARTER: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΥΣ


Περίληψη 

 Ο Τζον Κάρτερ ένας πρώην λοχαγός του αμερικανικού στρατού, κουρασμένος από τον πόλεμο, μεταφέρεται με ανεξήγητο τρόπο στον πλανήτη Άρη (Μπαρσούμ για τους γηγενείς), όπου θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια επικώνδιαστάσεων διαμάχη μεταξύ των κατοίκων του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων του Ταρς Τάρκας και της σαγηνευτικής Πριγκίπισσας Ντέτζα Θόρις. Σε έναν κόσμο στα πρόθυρα της κατάρρευσης, ο Κάρτερ ανακαλύπτει ξανά την ανθρωπιά του όταν συνειδητοποιεί ότι η επιβίωση του Μπαρσούμ και των κατοίκων της είναι στα χέρια του. 

EXTRA! 

 Μακριά από τη γη, βρίσκει το πεπρωμένο του

 Πριν από 100 χρόνια ένας πρώην λοχαγός του Αμερικανικού Εμφυλίου από τη Βιρτζίνια μεταφέρεται μαγικά στον Άρη και σαν από μηχανής Θεός καλείται να σώσει τους εξωγήινους κατοίκους του πλανήτη που κινδυνεύουν από αφανισμό. Πρόκειται για το «A Princess of Mars», το μυθιστορηματικό ντεμπούτο του Τζον Κάρτερ, ενός από τους αξέχαστους ήρωες του συγγραφέα Έντγκαρ Ράις Μπάροουζ (Edwar Rice Burroughs), δημιουργού του Ταρζάν. Αρκεί αυτή η πρώτη περιπέτεια για να χαραχτεί στην παγκόσμια κουλτούρα η επική ιστορία του Τζον Κάρτερ και μαζί της μια ολόκληρη μυθολογία φοβερών και τρομερών εξωγήινων. Ο πλανήτης Άρης βαφτίζεται Μπαρσούμ, οι φυλές των Θαρκ, των Ζοντάνγκα, των Θερν και των Ηλιοπιτών εξάπτουν την φαντασία γενιών και γενιών και ο Τζον Κάρτερ καταλαμβάνει μια θέση στο πάνθεον των ηρώων που συνεχίζουν μέχρι σήμερα να συγκινούν τους λάτρεις της επιστημονικής φαντασίας. 

 Η Disney εμπνέεται από αυτήν την ευφάνταστη ιστορία θάρρους και αυτοθυσίας και επιστρατεύει ένα από τα πιο δημιουργικά μυαλά της Pixar, τον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη και σεναριογράφο Άντριου Στάντον (Finding Nemo, Toy Story, WALL-E) για να μας παρουσιάσει μια φαντασμαγορική, λυρική και πολυσύνθετη επική περιπέτεια. Το Τζον Κάρτερ στέκεται στο ύψος της κληρονομιάς του ομώνυμου ήρωα και πάνω από όλα μας διηγείται την ιστορία κάποιου που ανακαλύπτει το πεπρωμένο και κυρίως την ανθρωπιά του πολύ, πολύ μακριά από τους ανθρώπους 

 Σκηνοθεσία: ΑΝΤΡΙΟΥ ΣΤΑΝΤΟΝ 
Σενάριο: ΑΝΤΡΙΟΥ ΣΤΑΝΤΟΝ, ΜΑΡΚ ΑΝΤΡΙΟΥΣ, ΜΑΙΚΛ ΣΑΜΠΟΝ 
Ηθοποιοί: ΓΟΥΙΛΕΜ ΝΤΑΦΟΕ, ΛΙΝ ΚΟΛΙΝΣ, ΣΑΜΑΝΘΑ ΜΟΡΤΟΝ, ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΓΟΥΕΣΤ , ΠΟΛΙ ΓΟΥΟΚΕΡ, ΜΑΡΚ ΣΤΡΟΝΓΚ, ΣΙΑΡΑΝ ΧΙΝΤΣ, ΜΠΡΑΙΑΝ ΚΡΑΝΣΤΟΝ, ΤΕΙΛΟΡ ΚΙΤΣ, ΓΟΥΪΛΕΜ ΝΤΑΦΟΕ
 Διάρκεια: 132 λεπτά
 Πρεμιέρα: Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012 
Χρονολογία παραγωγής: 2012 
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ 
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ 
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12 
IMDB Link: http://www.imdb.com/title/tt0401729/ 
Official Movie Website: www.johncarterarrives.com/ 
YouTube:http://www.youtube.com/watch?v=6Rf55GTEZ_E

http://filmsola.blogspot.com

Διάσημη τραγουδίστρια αποκαλύπτει την... πατριωτική της πλευρά!


...φορώντας ένα φόρεμα - σημαία της χώρας της!
Ο λόγος για την... Katy Perry, η οποία βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης, σε σόου του Fleet Weekστη Νέα Υόρκη, για να ξεσηκώσει τα πλήθη! Η 27χρονη - που μας έχεις συνηθίσει σε extreme εμφανίσεις - φόρεσε ένα διαφορετικό φόρεμα από τα συνηθισμένα κι έκλεψε τις εντυπώσεις...


Πώς σας φαίνεται;






http://www.zappit.gr/

Οι σεισμοί αποκαλύπτουν πότε ακριβώς σταυρώθηκε ο Χριστός


Εδώ και δεκαετίες, η ακριβής ημερομηνία της σταύρωσης του Ιησού παραμένει ένα μυστήριο για την επιστημονική κοινότητα. Τώρα, μια νέα θεωρία, που βασίζεται στο Ευαγγέλιο του Ματθαίου, έρχεται να δώσει την απάντηση.
Σύμφωνα με την ομάδα Αμερικανών και Γερμανών γεωλόγων, η πιθανότερη ημερομηνία της σταύρωσης είναι η Παρασκευή, 3 Απριλίου του 33 μ.Χ. Όπως υποστηρίζουν οι επιστήμονες, η θεωρία τους βασίζεται στην περιγραφή του σεισμού που ακολούθησε το θάνατο του Ιησού, όπως τον περιγράφει ο Ματθαίος στο Ευαγγέλιό του.
Οι επιστήμονες μελέτησαν πετρώματα από παραθαλάσσια περιοχή της Νεκράς Θάλασσας, τα οποία «έδειξαν» ότι εκείνη την ημέρα η περιοχή, η οποία απέχει μόλις 13 χιλιόμετρα από την Ιερουσαλήμ, χτυπήθηκε από σεισμό μεγάλης έντασης.

http://www.iefimerida.gr

K. Minogue: 43 και σέξι όσο ποτέ στο νέο της videoclip!



Η διάσημη τραγουδίστρια δεν έχει χάσει καθόλου από το sex apeal της! Το καλύτερο σημείο της καριέρας της ήταν το 2000 με το Spinning around. Αν και είναι 43 και πέρασαν 12 χρόνια από τότε δείχνει το ίδιο φρέσκια και sexy!

Kαι στο τωρινό της βίντεο για το single Τimebomb, είναι καταπληκτική πάντως! Στην αρχή εμφανίζεται μ΄ένα τζιν σορτσάκι κι ένα δερμάτινο μπουφάν, ενώ στη συνέχεια τα βγάζει και μένει με αυτό το... αποκαλυπτικό ρούχο!



Δες φωτογραφίες

That's some confidence! The 43-year-old had no qualms about putting her figure on full display

Still got it: Kylie Minogue shows off her age-defying figure in new video for Timebomb

Little familiar? The bare white background isn't dissimilar from Kylie's Can't Get You Out Of My Head video


Trademark: A Kylie video wouldn't be complete without a tiny pair of hotpants

Δες το βίντεο

  http://www.tlife.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger