Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Καυτή Ελληνίδα χορεύτρια τα πέταξε και στήνεται για το αντρικό της κοινό!

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012



Αν δεν πάθετε πλάκα θα είναι γεγονός!!!
Από τις καλύτερες χορεύτριες της Αθήνας η Ειρήνη Λανάρα,θα σας τρελάνει με το καυτό κούνημά της!!!Sexy όσο δεν πάει!!!

Τα υπέροχα πόδια της Jennifer Nicole Lee

Τα υπέροχα πόδια της Jennifer Nicole Lee σε βόλτα της για ψώνια στο Beverly Hills..


Δείτε την
  
kanonitv.net

Η Ευρώπη από τον 4ο έως τον 7ο αιώνα μ.Χ - Mέρος 1o



Γράφει ο Spiridos 
Στην Ευρώπη, από τον 4ο έως τον 7ο αιώνα μ.Χ παρατηρείται μεγάλη αναστάτωση. Μετακινήσεις πληθυσμών, πολεμικές συγκρούσεις, πολιτική αβεβαιότητα, οικονομική και κοινωνική αναδιάρθρωση, καθώς και πολιτισμικές μεταβολές, χαρακτηρίζουν την εποχή και σηματοδοτούν το πέρασμα από την Ύστερη Αρχαιότητα στον Πρώιμο Μεσαίωνα.[1] 
Από τον 4ο αιώνα λαοί που ζούσαν κατά κύριο λόγο πέρα από τα βόρεια σύνορα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην γηραιά ήπειρο, μετακινούμενοι με βίαιο η ειρηνικό τρόπο, καταστρέφοντας και δημιουργώντας στο πέρασμα τους Βασίλεια, λεηλατώντας τη Ρώμη και παίρνοντας υπό τον έλεγχο τους το Δυτικό τμήμα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.[2] 
Κατά την περίοδο αυτή δημιουργείτε ένα νέο πληθυσμιακό μίγμα, αποτελούμενο από εκβαρβαρισμένους πρώην Ρωμαίους και εκρωμαϊσμένους πρώην βάρβαρους. Η Χριστιανική θρησκεία διαδίδεται στον ειδωλολατρικό κόσμο και αποτελεί τον συνεκτικό ιστό αυτού του μίγματος.  Και ενώ στην Δύση τα Γερμανικά φύλλα σταθεροποιούσαν της κατακτήσεις τους, στην Ανατολή η Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία διατηρούσε και ενίσχυε την κυριαρχία της.

Το δεύτερο μέρος εδώ:http://kanapedatos.blogspot.com/2012/05/4-7-m-2o.html
Το τρίτο μέρος εδώ:http://kanapedatos.blogspot.com/2012/05/4-7-m-3o.html
Το τέταρτο μέρος εδώ:http://kanapedatos.blogspot.com/2012/05/4-7-m-4o.html

[1] Κώστας Ράπτης, Γενική Ιστορία της Ευρώπης από τον 6ο έως τον 18ο αιώνα, τ. Α΄, ΕΑΠ, Πάτρα, 1999, σελ. 23
[2] Κώστας Ράπτης, ό.π., σελ. 23

Θηριώδης κηλίδα που σχηματίζεται στον Ήλιο απειλεί τη Γη!


Εχει ήδη διάμετρο οκτώ φορές μεγαλύτερη από της Γης! Η κηλίδα AR 1476 απειλεί τη Γη.

Το διαστημικό τηλεσκόπιο SDO που παρατηρεί τον Ήλιο εντόπισε τον σχηματισμό μιας κηλίδας στην βορειοδυτική πλευρά του άστρου η οποία όσο περνούν οι μέρες γιγαντώνεται και ήδη η διάμετρός της είναι οκτώ φορές μεγαλύτερη από εκείνη της Γης. Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι οι εκλάμψεις της κηλίδας θα προκαλέσουν πανίσχυρες μαγνητικές καταιγίδες που πιθανώς να επηρεάσουν τα τηλεπικοινωνιακά και ενεργειακά δίκτυα της Γης.


 Οι κηλίδες

Οι ηλιακές κηλίδες είναι σκοτεινά σημεία όπου η θερμοκρασία είναι αισθητά χαμηλότερη από τις υπόλοιπες περιοχές του άστρου και προκαλούνται από διαταραχές του ηλιακού μαγνητικού πεδίου. Η συχνότητα με την οποία εμφανίζονται αυξομειώνεται (από το ελάχιστο στο μέγιστο και ξανά στο ελάχιστο) κάθε 11 χρόνια, χρονικό διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στην αντιστροφή των μαγνητικών πόλων του Ήλιου.

Το τέρας

Το SDO εντόπισε την κηλίδα που έλαβε την κωδική ονομασία AR 1476 πριν από λίγα 24ωρα και έκτοτε την παρατηρεί συνεχώς. Η ανάπτυξή της είναι ραγδαία και η κηλίδα έχει γίνει ήδη τόσο μεγάλη που είναι πλέον ορατή από τη Γη με ένα απλό οικιακό τηλεσκόπιο. Οι ειδικοί βέβαια προειδοποιούν τους ερασιτέχνες αστρονόμους να τοποθετούν φίλτρα στα τηλεσκόπια τους όταν παρατηρούν τον Ήλιο για να αποφύγουν την πρόκληση βλάβης στην όρασή τους.



apocalypsejohn.com

Ανέκδοτο: Μην καπνίζετε χόρτο!



Μία μέρα στην ζούγκλα ο πίθηκος κάπνιζε ένα "πεντάφυλλο"!!! Τον βλέπει η σαύρα και τον ρωτά:

- Τι κάνεις εκεί, ρε πίθηκε;
- Να, της λέει ο πίθηκος, καπνίζω ένα τσιγάρο. Αμα θέλεις, έλα να δοκιμάσεις.
Απονήρευτη η σαύρα ανεβαίνει πάνω στο κλαδί και παίρνει το τσιγαριλίκι που της έδωσε ο πίθηκος. Τραβά δύο-τρεις τζούρες και ΜΠΑΜ πέφτει ξερή κάτω από το κλαδί.
- Ωχχχ, λέει ο πίθηκος, τι έπαθες σαύρα μου;
- Να, του λέει η σαύρα, δεν είμαι και πολύ συνηθισμένη και έγινα χάλια. Πάω να πιω λίγο νερό να φτιαχτώ.
Και ξεκινά προς το ποτάμι. Με το που φτάνει στο ποτάμι και σκύβει να πιει νερό πετιέται ο κροκόδειλος,
- Καλά τι έπαθες σαύρα μου και είσαι έτσι ; την ρωτά.
- Ασε, του λέει, μου έδωσε ένα τσιγάρο ο πίθηκος και τρελάθηκα....
- Που; Που; ρωτά το αλάνι ο κροκόδειλος.
- Να εκεί πιο πέρα στο δάσος, του λέει η σαύρα.
Ξεκινά ο κροκόδειλος και λίγο πιο κάτω βρίσκει τρία τσιγαριλίκια καπνισμένα μέχρι την άκρη. Κοιτά ψηλά στο δέντρο και βλέπει τον πίθηκο ντίρλα. 
Ο πίθηκος μες την ζάλη του κοιτά, ξανακοιτά, ξανακοιτά με γουρλωμένα μάτια τον κροκόδειλο και του λέει:

- Καλά μωρή χαμούρα, πόσο νερό ήπιες;;;;

Η Κέιτ Πέρι δείχνει τους νέους της κοιλιακούς σε διαφημιστικό της Adidas






Το νέο all star διαφημιστικό της Adidas δείχνει την Κέιτ Πέρι -μαζί με την τενίστρια Βοζνιάκι, Βερολινέζες μπαλαρίνες και δυο Κινέζες σουπερσταρ-να φοράνε τις νέες φόρμες της εταιρίας. Πειράζει που όλοι (παρα)μιλούν για το στομάχι της Καλιφορνέζας; 
O χωρισμός μάλλον έχει κάνει καλό στην 26χρονη πολυπλατινένια τραγουδίστρια, που μοιάζει πιο σέξι από ποτέ στο νέο διαφημιστικό της Adidas.
Ακόμη και αν, το συγκεκριμένο καρέ για το οποίο αναφέρονται όλοι, δεν διαρκεί παρά μόνο μερικά δευτερόλεπτα.

iefimerida.gr

Το ξεφάντωμα των μαγισσών




Τη νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου σίγουρα την έχετε κάποτε ακούσει. Τη νύχτα όμως του Αγίου... Βαλπούργκις είμαστε σίγουροι ότι πρώτη φορά την ακούτε. Μόνο στη Γερμανία άλλωστε είναι διάσημος ο άγιος αυτός - και μάλιστα όχι για το έργο του, αλλά για μια γιορτή που έχει συνδεθεί με το όνομά του.

ethnos.gr

WAR HORSE


Περίληψη


Λίγο μετά το ξέσπασμα του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, ο Άλμπερτ, ένας έφηβος που ζει σε μια φάρμα στη βρετανική ύπαιθρο, πληροφορείται πως ο πατέρας του αποφάσισε να πουλήσει τον Τζόι, το αγαπημένο του άλογο, στο βρετανικό ιππικό. Πολύ σύντομα, ο Τζόι καταλήγει στην πρώτη γραμμή του γαλλικού μετώπου, όπου ως δια μαγείας αλλάζει τις ζωές των ανθρώπωνμε τους οποίους έρχεται σε επαφή. Πίσω στην Αγγλία, ωστόσο, ο Άλμπερτ, νιώθοντας πως έχει χάσει έναν πολύ καλό φίλο, αποφασίζει να αψηφήσει τις επιταγές της μοίρας και να καταταγεί στον στρατό, με την ελπίδα να τον ξαναβρεί...


EXTRA!

Ένα δημοφιλές παιδικό βιβλίο του 1982, που μεταφέρθηκε με εντυπωσιακή επιτυχία στη θεατρική σκηνή του Λονδίνου και του Broadway, δίνει την ευκαιρία στον Στίβεν Σπίλμπεργκ να καταπιαστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του με τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Μέσα από μια ανεπανάληπτη οδύσσεια ανιδιοτελούς φιλίας, θαυμαστών ανακαλύψεων και αδάμαστης γενναιότητας, το «War Horse» αναμένεται να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους θεατές κάθε ηλικίας. 


Σκηνοθεσία: ΣΤΙΒΕΝ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ
Σενάριο: ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΚΕΡΤΙΣ, ΛΙ ΧΟΛ
Ηθοποιοί: ΕΜΙΛΙ ΓΟΥΑΤΣΟΝ, ΠΙΤΕΡ ΜΑΛΑΝ, ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΘΙΟΥΛΙΣ, ΝΙΛΣ ΑΡΕΣΤΡΟΥΠ, ΕΝΤΙ ΜΑΡΣΑΝ, ΤΟΜΠΙ ΚΕΜΠΕΛ, ΤΖΕΡΕΜΙ ΙΡΒΑΙΝ, ΤΟΜ ΧΙΝΤΛΣΤΟΝ, ΜΠΕΝΕΝΤΙΚΤ ΚΑΜΠΕΡΜΠΑΤΣ
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012
Χρονολογία παραγωγής: 2011
Είδος ταινίας: ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΕΚΚΡΕΜΕΙ

Τα Ζώδια Σήμερα 10 Μαΐου 2012



Κριός
21/3-20/4

Καλό είναι σήμερα να συγκεντρωθείς σε όσα θέλεις να κάνεις και μην απασχολείς το μυαλό σου με διάφορα ζητήματα μηδαμινής σημασίας, αγαπητέ Κριέ. Μην αφήνεις τη θεωρία να σε παρασύρει και πέρνα στην πράξη, για να νιώσεις ότι φεύγουν από πάνω σου υποχρεώσεις. Η μέρα είναι καλή πάντως για να τακτοποιήσεις ορισμένα ζητήματα, που αφορούν κυρίως στο οικογενειακό σου περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, μπορείς να απολαύσεις μια όμορφη μέρα στην αγκαλιά του συντρόφου σου και να διώξεις το άγχος που σε καταδιώκει. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου, να θυμάσαι ότι πρέπει να βγεις λίγο και να μην κρύβεσαι μέσα στο σπίτι σου. Μόνο έξω έχεις πιθανότητες να συναντήσεις το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλύτερα και πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα, φίλε Κριέ, θα δεις ότι εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο. Μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, εξακολουθείς να ξοδεύεις πολλά χρήματα και αυτό δεν βοηθάει την κατάσταση. Περιόρισε τα έξοδα, για να βρεις μια καλή ισορροπία.




Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα θα βρεθείς αρκετά μπερδεμένος, αγαπητέ Ταύρε, αλλά και υποχρεωμένος απέναντι σε ανθρώπους που θα ζητήσουν τη βοήθειά σου και δεν θα ξέρεις πως να τους αποφύγεις. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην ξεχνάς τις άμεσες προτεραιότητες της δικής σου ζωής. Γενικά πάντως η μέρα, με τις θετικές όψεις που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Δία και τον Ήλιο από το ζώδιό σου, είναι θετική και σε περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, συγκεντρώσου στη σχέση σου και μην αναλώνεσαι σε άσκοπες αναζητήσεις, αν θέλεις να δεις τα πράγματα να παίρνουν μια καλή τροπή για το μέλλον με το σύντροφό σου. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, ίσως πρέπει να ανοιχτείς σε κάποια άτομα που σε πλησιάζουν και να δώσεις την ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα. Ποτέ δεν ξέρεις…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά, φίλε Ταύρε, και με λίγη προσοχή, θα μπορέσεις να βάλεις σε τάξη αρκετά ζητήματα. Μη χάνεις την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν συμβαίνει, γιατί κάποιες καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα και μπορούν να βελτιωθούν κι άλλο, αν κρατήσεις μια καλή ισορροπία στα έσοδα και τα έξοδα που έχεις.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Το μυαλό σου σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, τρέχει με υψηλές ταχύτητες και μπορείς να υλοποιήσεις τις περισσότερες από τις ιδέες σου. Φρόντισε να μην αγχωθείς, γιατί η κακή διάθεση θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλεις. Ακόμα και κάποιες καθυστερήσεις που ίσως αντιμετωπίσεις, να ξέρεις ότι οφείλονται στη θέση της Σελήνης σήμερα στον Αιγόκερω και θα ξεπεραστούν πολύ σύντομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, απόφυγε τις εντάσεις με το σύντροφό σου και την γκρίνια που δεν έχει ουσία. Επικεντρώσου στα θετικά της σχέσης σας και πέρνα όσο καλύτερα γίνεται, δείχνοντας κατανόηση και καλή διάθεση. Κι αν ακόμη έχεις παρέα την μοναξιά, κάποια γνωριμία που θα κάνεις απόψε, θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Να έχεις το νου σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, όλα πηγαίνουν πολύ καλά και θα νιώσεις ικανοποίηση από τον τρόπο που σε αντιμετωπίζουν οι γύρω σου. Η δουλειά που έχεις κάνει δείχνει τα θετικά της αποτελέσματα και η αναγνώριση που εισπράττεις, οφείλεται στις δικές σου προσπάθειες. Προσοχή στα οικονομικά ζητήματα, που ναι μεν πηγαίνουν καλύτερα, αλλά χρειάζονται και τη δική σου σύνεση σε κάθε κίνηση.




Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή μέρα είναι καλή για ξεκαθαρίσματα και συζητήσεις, που θα σε βγάλουν από τη στασιμότητα, αγαπητέ Καρκίνε. Προσοχή όμως να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και να μην πεις πράγματα, που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Ζήτα βοήθεια από τα πολύ δικά σου άτομα, που είναι σε θέση να σε βοηθήσουν με τις πολύτιμες συμβουλές που θα σου δώσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, μπορείς να περάσεις πολύ ευχάριστα, καθώς το ταίρι σου θα σε εκπλήξει ευχάριστα με πρωτοβουλίες, αλλά και με την έκφραση της αγάπης του. Μη διστάσεις να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου και να συμβάλεις ενεργά στη δημιουργία της ερωτικής ατμόσφαιρας. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για φλερτ και θα μπορέσεις να περάσεις μια ερωτική βραδιά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, φρόντισε να βάλεις σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σου, για να μην πανικοβληθείς και τακτοποίησε τις πιο επείγουσες, όσο πιο άμεσα γίνεται. Στα οικονομικά σου, απόφυγε τις συναλλαγές και βρες τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου. Σύντομα θα καταφέρεις την πολυπόθητη ισορροπία, που θα σε γλιτώσει από το άγχος.



Λέων
23/7-23/8

Η σημερινή μέρα είναι αρκετά δύσκολη για εσένα, αγαπητέ Λέων, και θα χρειαστεί προσοχή και κυρίως ψυχραιμία, για να αποφύγεις τις δυσάρεστες εξελίξεις. Δώσε ιδιαίτερη σημασία σε ζητήματα που αφορούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον και απόφυγε να μπλεχτείς σε διαμάχες και διαφωνίες, που θα ταράξουν τις υπάρχουσες ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, ίσως να υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου, που αποφεύγεις να συζητήσεις με το σύντροφό σου. Αυτή η συμπεριφορά σου όμως, θα σε οδηγήσει σε αδιέξοδο και καλό είναι να την αλλάξεις γρήγορα. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, πέρνα όσο καλύτερα γίνεται και μην παραπονιέσαι, γιατί έτσι χάνεις τη γοητεία σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Λέοντα, χρειάζεται σήμερα να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα, γιατί κάποιοι από τους συνεργάτες σου, δημιουργούν πρόβλημα στη δουλειά σου. Μην ανοίγεσαι και μη λαβές για σχόλια. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα τρέχουν και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποφύγεις τις σπατάλες και τις περιττές αγορές, που σε βγάζουν ακόμα περισσότερο από το πρόγραμμά σου. Αν μπορείς, τακτοποίησε εκκρεμότητες του παρελθόντος.





Παρθένος
24/8-22/9

Πρόσεξε σήμερα τη συμπεριφορά σου, αγαπητέ Παρθένε, και κυρίως τη σχέση σου με κάποια άτομα του στενού σου κύκλου, με τα οποία μπορεί να έρθεις σε έντονη αντιπαράθεση. Τακτοποίησε τις καταστάσεις που χρειάζονται άμεση διευθέτηση και κράτησε χαμηλούς τόνους στις μεταξύ σας κουβέντες. Και μέσα σε όλα αυτά, δώσε βάση και στην υγεία σου, γιατί το τελευταίο διάστημα την έχεις παραμελήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, μίλα στον σύντροφό σου και μην φοβηθείς να ανοιχτείς, για όσα σε απασχολούν. Είναι ο μόνος τρόπος για να βγάλεις τη σχέση σου από το τέλμα, στο οποίο έχει πέσει. Αν η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, μην υποκύψεις σε προτάσεις που προέρχονται από το παρελθόν ή σε καταστάσεις που δεν θέλεις να μαθευτούν. Η μέρα δεν είναι καλή για μυστικά…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε, μπορείς να βασιστείς στους συνεργάτες σου και να μοιραστείς μαζί τους τις ιδέες και τις σκέψεις σου, για υποθέσεις που εκκρεμούν. Μπορείς να είσαι αποφασιστικός, αλλά όχι βιαστικός. Ειδικά τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, γιατί η ισορροπία τους θα διαταραχθεί με νέα ανοίγματα που σκέφτεσαι να κάνεις.





Ζυγός
23/9-22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, εργάζεσαι σε πολύ έντονους ρυθμούς τον τελευταίο καιρό και μάλλον έτσι θα πρέπει να συνεχίσεις, για να πετύχεις τα καλύτερα αποτελέσματα στα σχέδιά σου. Σήμερα προσπάθησε να δώσεις οριστικές λύσεις σε κάποιες καταστάσεις που σε κουράζουν και σε κάθε περίπτωση, μην κάθεσαι απαθής, περιμένοντας να λυθούν όλα μόνα τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, η καλή ατμόσφαιρα μέσα στη σχέση σου μπορεί να χαλάσει εξ αιτίας σου, γιατί μεταφέρεις στο σύντροφό σου όλο το άγχος και την πίεση από τη δουλειά σου. Απόφυγε αυτή την κατάσταση και χαλάρωσε όσο περισσότερο μπορείς. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, ίσως θα πρέπει να δεις περισσότερο θετικά ένα άτομο που προσπαθεί να σε πλησιάσει κι εσύ δε δίνεις καμία σημασία. Μπες στο παιχνίδι του φλερτ άφοβα…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, καλό είναι σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις αλλά και τις εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, απόφυγε τις συμφωνίες ή τις υπογραφές. Αν πρέπει να πάρεις μια απόφαση οικονομικού περιεχομένου, σκέψου την πολύ καλά πριν κάνεις οτιδήποτε. Απ’ την άλλη, καλό είναι να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες εκκρεμότητες και χρέη.




Σκορπιός
23/10-22/11

Οι αλλαγές που θα χρειαστεί να επιχειρήσεις σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, είναι απαραίτητες για να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Κάνε ένα καλό προγραμματισμό και μην αφήνεις υποχρεώσεις να μένουν πίσω. Αξιοποίησε, όσο περνάει από το χέρι σου, την κοινωνικότητά σου για να βρεις λύσεις, σε ό,τι σε απασχολεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα παράπονα σου, ώστε να νιώσεις καλύτερα μαζί του. Αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, να ξέρεις ότι η μέρα είναι καλή, για να κάνεις την γνωριμία που επιθυμείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, θέλει μεγάλη προσοχή και ωριμότητα. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη του, λοιπόν. Μείνε συγκεντρωμένος και μην πιστεύεις εύκολα όσα σου λένε οι γύρω σου, γιατί κινδυνεύεις να εξαπατηθείς από άτομα που εμπιστεύεσαι. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να αποφύγεις υπογραφές και βιαστικές συμφωνίες.




Τοξότης
23/11-21/12

Κάποιες δυσκολίες που θα προκύψουν σήμερα στη ζωή σου, αγαπητέ Τοξότη, θα είναι περαστικές γι’ αυτό δεν πρέπει να βγεις από το πρόγραμμά σου και να αφήσεις αυτά τα μικρά προβλήματα να σε πάνε πίσω ή να σε επηρεάσουν αρνητικά. Η σημερινή μέρα είναι καλή, για να τακτοποιήσεις καταστάσεις, που αφορούν στην οικογένεια σου. Απόφυγε την ανυπομονησία, γιατί σίγουρα δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος που μπορεί να έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, φρόντισε τη σχέση σου και διώξε τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες, που υπάρχουν στο μυαλό του συντρόφου σου. Στην πραγματικότητα, όλα πηγαίνουν καλά και μπορείς να περάσεις μια πολύ ευχάριστη μέρα, αν σταματήσεις να σκέφτεσαι αρνητικά. Οι αδέσμευτοι Τοξότες, βγείτε με φίλους ή δεχθείτε προσκλήσεις σε σπίτια και αποκαλύψτε τον πραγματικό σας εαυτό. Έτσι, θα μπορέσετε να γοητεύσετε τους γύρω σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Τοξότη, τα έχεις καταφέρει πολύ καλά, γι’ αυτό και δεν κινδυνεύεις από μικρές δυσκολίες ή αναποδιές. Ωστόσο, μην επαναπαύεσαι και συνέχισε να δουλεύεις προς το συμφέρον της επαγγελματικής σου πορείας. Τα οικονομικά σου παραμένουν στάσιμα, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε κάνει να απογοητεύεσαι. Κινήσου δυναμικά, για να φέρεις τα έσοδά σου εκεί που πρέπει.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα επιστρατεύσεις την σκέψη σου προσπαθώντας να βρεις λύσεις στα προβλήματα που σε αγχώνουν περισσότερο. Αν είσαι ρεαλιστής και δεν κρύβεσαι πίσω από τις καταστάσεις, θα πετύχεις όσα θέλεις με τον καλύτερο τρόπο, αν όμως εθελοτυφλείς θα παραμείνεις στα ίδια και τα ίδια… Γενικά πάντως, η μέρα ευνοεί οριστικές αποφάσεις, αρκεί αυτές να παρθούν μετά από ώριμη σκέψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, όλα πηγαίνουν καλά, αφού ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα δώσουν νέο αέρα στη σχέση σου και θα σε φέρουν πιο κοντά στο σύντροφό σου. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες και να βγεις από το προστατευτικό τζάμι, που έχεις υψώσει γύρω σου…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, σήμερα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα και καλό είναι να αξιοποιήσεις την εύνοια της ημέρας, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου, για να κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια θέματα που καθυστερούν. Στα οικονομικά σου, θα εμφανιστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, για να εξασφαλίσεις κάποια έσοδα στο μέλλον.




Υδροχόος
20/1-19/2

Τα πράγματα δεν εξελίσσονται ακριβώς όπως θα ήθελες, αγαπητέ Υδροχόε, και αυτό θα σου δημιουργήσει έναν απίστευτο εκνευρισμό τη σημερινή  Πέμπτη. Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, για να μην έρθεις σε ρήξη με άτομα του περιβάλλοντός σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, η μέρα είναι καλή και η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σε βοηθήσει, αν είσαι Υδροχόος, να δημιουργήσεις μια ερωτική ατμόσφαιρα που θα εκπλήξει το σύντροφό σου. Εσύ που η μοναξιά σου έχεις γίνει μόνιμη παρέα, σήμερα να περιμένεις φλερτ και ερωτικά πάθη, που θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Υδροχόος, το άγχος που νιώθεις θα σε κάνει να μην σκέφτεσαι λογικά και ίσως σε οδηγήσει σε απερίσκεπτες κινήσεις. Δώσε προσοχή σε κάθε συμφωνία οικονομικού περιεχομένου και, αν μπορείς, απόφυγε υπογραφές και δεσμεύσεις.




Ιχθείς
20/2,20/3

Δύσκολη και έντονη θα είναι η σημερινή μέρα για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ. Βάλε μπροστά τη λογική σου για να μην σε πάρει από κάτω και δώσε προσοχή στις παρορμητικές κινήσεις. Το πρόγραμμα και ο ορθολογισμός, είναι τα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν, να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, η σημερινή μέρα θα σου δώσει την δυνατότητα να αφιερώσεις χρόνο στο σύντροφό σου και να ξεπεράσεις, μέσα από ένα θετικό κλίμα, όλες τις παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα ανάμεσά σας. Εσύ που δεν λες ακόμη να αποχωριστείς την μοναξιά σου, βάλε τη γοητεία σου να λειτουργήσει και αξιοποίησε την εύνοια που σου χαρίζει ο Ερμής, από τον φιλικό για εσένα Ταύρο. Κάτι καλό προβλέπεται για την ερωτική σου ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, όλα πηγαίνουν αρκετά καλά και οι δυσκολίες ή οι καθυστερήσεις που τυχόν αντιμετωπίζεις, μπορούν να αντιμετωπιστούν με διαλλακτικότητα και με συζήτηση με τους συνεργάτες σου. Πάντως, τα οικονομικά σου παίρνουν τα πάνω τους και θα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις κάποια χρέη του παρελθόντος.


Πηγή: myastro.gr



Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger