Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

VIDEO: Σε gay parade ο προπονητής της Εθνικής Ολλανδίας και δύο πρώην παίκτες!

Κυριακή 4 Αυγούστου 2013


Θέλοντας να περάσουν το μήνυμα πως τουλάχιστον στην Ολλανδία η ομοφοβία δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο, προσωπικότητες του αθλήματος πήραν μέρος σε gay parade στο Άμστερνταμ.

Μάλιστα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας έστειλε επίσημη αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον τεχνικό της εθνικής ομάδας της χώρας, Λούις Φαν Χάαλ, ενώ στους δρόμους της ολλανδικής πόλεις παρήλασαν και οι Πάτρικ Κλάιφερτ και Ρόναλντ Ντε Μπουρ.

Αν και η ομοφυλοφιλία δεν αποτελεί ταμπού στη χώρα, η οποία ήταν και η πρώτη ευρωπαϊκή που καθιέρωσε το δικαίωμα των gay στο γάμο με νόμο από το 2001 κιόλας, το ποδόσφαιρο παραμένει άβατο.

Ένας από τους ελάχιστους Ολλανδούς ποδοσφαιριστές που έχουν μιλήσει ανοιχτά για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις, ο παίκτης της Χέλμοντ Σπορ, Γουέσλι Γκάρντεν, συμμετείχε και αυτός στις εκδηλώσεις.

Πηγή: Sport-fm.gr


Διοικούσε την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία με πλαστά χαρτιά επί 8 χρόνια!


Σάλο έχει προκαλέσει η υπόθεση με πρώην επικεφαλής των γενικών διευθυντών της ΕΑΒ, ο οποίος διετέλεσε μέλος θυγατρικών της αμυντικής βιομηχανίας από το 2005, σήμερα έχει ακόμα την ιδιότητα του εκτελεστικού μέλους του διοικητικού συμβουλίου και όλα αυτά με πλαστό πτυχίο πανεπιστημιακών σπουδών.

Η υπόθεσή του Αθανάσιου Χρονόπουλουγ ια την οποία βοούσε η ΕΑΒ τα τελευταία χρόνια, αποκαλύφθηκε από έρευνα που πραγματοποίησε το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης μετά από καταγγελίες.

Το πόρισμα του ΣΕΕΔΔ επιρρίπτει ευθύνες στη διοίκηση της ΕΑΒ η οποία προσέλαβε στην υψηλόβαθμη θέση του γενικού διευθυντή Επικεφαλής Επιχειρησιακών Λειτουργιών το εν λόγω στέλεχος, ο οποίος κατέθεσε τίτλο σπουδών από το Πανεπιστήμιο της Κολούμπια που τελικά ήταν πλαστός.

Από τις διάφορες θέσεις που τοποθετήθηκε στην ΕΑΒ είτε ως διευθυντικό στέλεχος είτε ως μέλος διοικητικών συμβουλιων, εισέπραξε συνολικά από το 2004 μέχρι σήμερα 466.752,44 ευρώ, λόγω κυρίως των εξειδικευμένων σπουδών ως αεροναυπηγός μηχανικός και μηχανολόγος μηχανικός με πτυχία πανεπιστημίων από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Μετά από συνεργασία του ΣΕΕΔ με τον Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Ν. Υόρκη που ζήτησε την επιβεβαίωση γνησιότητας των τίτλων σπουδών από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια, η απάντηση που έλαβε η ελληνική πλευρά από το Κολούμπια ήταν ότι "το αντίγραφο πτυχίου που απεστάλη δεν αντιστοιχεί σε τίτλο σπουδών του ως άνω πανεπιστημίου".

Όπως μεταδίδει το «Έθνος της Κυριακής» η σχέση του Αθανάσιου Χρονόπουλου με την ΕΑΒ ξεκινάει το 2004 οπότε και τοποθετήθηκε εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ της αμυντικής βιομηχανίας και γενικός διευθυντής Επιχειρησιακών Λειτουργιών. Στο βιογραφικό του αναφέρει ότι είχε διατελέσει τεχνικός διευθυντής στην αμερικανική βάση Αράξου από το 1989-2001 και κατά την τριετία 2001-2004 ήταν ιδιοκτήτης δύο τεχνικών γραφείων.

Για την λειτουργία των τεχνικών γραφείων θα έπρεπε να ήταν και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας αλλά μία διερεύνεση στο ανοιχτό μητρώο του ΤΕΕ αποκαλύπτει ότι το όνομά του δεν υπάρχει στη λίστα των μελών του Επιμελητηρίου.

http://www.koolnews.gr/

Βραζιλία: 25 αστυνομικοί καταδικάστηκαν σε 624 χρόνια κάθειρξης για ομαδική σφαγή


Δικαστήριο της Βραζιλίας καταδίκασε το Σάββατο, 25 αστυνομικούς, σε συνολικά 624 χρόνια κάθειρξης, για τη συμμετοχή τους σε ομαδική σφαγή σε φυλακή του Σάο Πάολο πριν από 21 χρόνια. Οι καταδικασθέντες αστυνομικοί συμμετείχαν στη αποκαλούμενη σφαγή του Καραντίρου όπου σκοτώθηκαν 111 κρατούμενοι νεκροί το 1992.

Οι 25 αστυνομικοί καταδικάστηκαν για τη δολοφονία 52 κρατούμενων, πολλοί από τους οποίους πέθαναν από πολλαπλά τραύματα από σφαίρες στο κεφάλι και την πλάτη, όταν στις 2 Οκτωβρίου του 1992, εκατοντάδες άντρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας εισέβαλαν στη φυλακή Καραντίρου στο βόρειο τμήμα του Σάο Πάολο για να καταστείλουν μια εξέγερση. Οι καταδικασθέντες αστυνομικοί θα παραμείνουν πάντως ελεύθεροι εν αναμονή της έφεσης.

Άλλοι 23 αστυνομικοί καταδικάστηκαν σε 156 χρόνια τον Απρίλιο για τη συμμετοχή τους στην ίδια υπόθεση. Δύο ακόμη ακροαματικές διαδικασίες είναι προγραμματισμένες για τους προσεχείς μήνες.

Η εν λόγω φυλακή έκλεισε το 2002.

Έθνος

Έστησαν φυλάκιο έξω από το σπίτι τους στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης [Photo]


Μέχρι σε αυτό το σημείο έφτασε κάτοικος του Πλαγιαρίου του Δήμου Θέρμης, ο οποίος για να προστατέψει την περιουσία του έφτιαξε ένα φυλάκιο μπροστά από το σπίτι του.

Δείτε τη φωτογραφία: 


Σύμφωνα με ανάρτηση του kokkinikarta.gr, οι κλοπές στην περιοχή έχουν φθάσει σε τέτοιο σημείο που κάποιοι δεν άντεξαν και έστησαν φυλάκια! Ιδιωτικοί φύλακες έχουν αναλάβει τη φύλαξη του σπιτιού. Στο τοπικό διαδικτυακό τόπο καταγγέλεται η έλλειψη της αστυνόμευσης, εξαιτίας της οποίας όπως λέει έχουν αυξηθεί τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων στην περιοχή.

thousandnews.gr

Αγόρι στη Γερμανία ανακάλυψε «μούμια» στην σοφίτα της γιαγιάς


Η σαρκοφάγος που ανακάλυψε ο δεκάχρονος Αλεξάντερ στη σοφίτα του σπιτιού του στη Γερμανία (Φωτογραφία: ΑΠΕ )

Βερολίνο, Γερμανία
Ένα δεκάχρονο αγόρι στη Γερμανία έπαιζε στη σοφίτα της γιαγιάς του, όταν ήρθε αντιμέτωπος με ένα θέαμα βγαλμένο από ταινία τρόμου: μία «μούμια» μέσα σε μία σαρκοφάγο.

Η «μούμια» ήταν κρυμμένη σε κάποια γωνιά της σοφίτας και βρισκόταν μέσα στη σαρκοφάγο, η οποία ήταν στολισμένη με ιερογλυφικά.

Ωστόσο, άγνωστο παραμένει εάν το αντικείμενο που βρέθηκε στο σπίτι του 10χρονου Αλεξάντερ Κέτλερ στο Ντίπχολτς της βόρειας Γερμανίας, έρχεται από την αρχαία Αίγυπτο.

Ο πατέρας του Αλεξάντερ, Λουτς Βόλφγκανγκ Κέτλερ δεν έχει εξετάσει τη «μούμια» με ακτίνες Χ. Δηλώνει ότι σκοπεύει να την φορτώσει στο αυτοκίνητό του και να την μεταφέρει στο Βερολίνο, προκειμένου να την εξετάσουν ειδικοί.

Ο κ. Κέτλερ δήλωσε ότι δεν έχει αμφιβολία πως η σαρκοφάγος, η νεκρική μάσκα και ένα δοχείο που βρέθηκε στη σοφίτα -στο οποίο φυλάσσονταν τα όργανα που είχαν αφαιρεθεί- είναι αντίγραφα.

Ωστόσο, πιστεύει ότι η μούμια μπορεί να είναι αληθινή.

Ο πατέρας του οδοντιάτρου είχε ταξιδέψει στη Βόρειο Αφρική τη δεκαετία του 1950. Τότε, σύμφωνα με δηλώσεις του Κέτλερ σε τοπική εφημερίδα, βρισκόταν ακόμα σε εξέλιξη εμπόριο για αυθεντικές μούμιες. 

Η μούμια «κατοικούσε» ανενόχλητη στη σοφίτα τα τελευταία 40 χρόνια.

Newsroom ΔΟΛ

Μπαμπουίνοι αλαφροχέρηδες! – Συμμορία κλεπτομανών πιθήκων τρομοκρατεί τη Νότια Αφρική [βίντεο]


Σε μια αέναη μάχη έχει εξελιχθεί στις γειτονιές της Νοτίου Αφρικής η σχέση των ανθρώπων με τους μπαμπουίνους, ζώα τα οποία αποτελούν σήμα κατατεθέν της χώρας! Ο λόγος είναι ότι τα παμπόνηρα αυτά θηλαστικά έχουν ξεφύγει πλέον χρησιμοποιώντας αντάρτικες τακτικές προκειμένου να τρυπώσουν στα σπίτια των γηγενών για να βρουν τροφή.

Για τους μπαμπουίνους δεν είναι και δύσκολο βέβαια αν αναλογιστούμε τον τρόπο ζωής τους στις βραχώδης περιοχές και στα δάση της Αφρικανικής Ηπείρου. Μάλλον ευκολάκι είναι να σκαρφαλώνουν σε πολυκατοικίες, να τρυπώνουν από ανοιχτά παράθυρα και να λεηλατούν ό, τι είναι μέσα στο σπίτι. Συνήθως η επιθυμία τους είναι μόνο τρόφιμα, αλλά μερικές φορές δεν αρκούνται μόνο εκεί, αλλά κάνουν και σκανδαλιές που τους προσφέρει κάποια επιπλέον διασκέδαση, παίζοντας με κουρτίνες και ηλεκτρικές συσκευές καταστρέφοντας τες.

Για τους ανθρώπους, αποτελούν καθημερινό μπελά, καθώς μέχρι και όπλα κοινής χρήσης είναι αναγκασμένοι να επιστρατεύουν ώστε να τους αντιμετωπίσουν! Δεδομένου όμως ότι ο «εχθρός» τους αποτελεί προστατευόμενο είδος, τείνουν να περιορίζονται σε όπλα όπως paintball και σπρέι πιπεριού. Τι να κάνουν οι έρμοι! Πώς αλλιώς μπορείς να τα βάλεις με τους πεινασμένους και θρασύτατους μπαμπουίνους, αλλά και αθώους και γλυκύτατους παράλληλα φίλους της περιοχής σύμφωνα με τους οικολόγους και τους φορείς περιβαλλοντολογικής ανάπτυξης.

 Δείτε τα κατορθώματά τους...






Η. Κασιδιάρης: Αγκαλιά με την Μις Τουρισμό στην παραλία! Φωτογραφίες

Το νέο love story στη Βουλή αποτελεί η σχέση του Ηλία Κασιδιάρη με την καλλίγραμμη “Μις Τουρισμό 2012” Έλενα Κωνσταντινίδου που ήταν υπάλληλος της Βουλής και θέλει να κάνει καριέρα στην πολιτική. Ο φωτογραφικός φακός του “Πρώτου Θέματος” τους απαθανάτισε σε τρυφερά τετ α τετ στην παραλία.


Φορώντας ένα καυτό μπικίνι η Έλενα που έχει γίνει πια ξανθιά βρέθηκε με τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής σε παραλία της Ραφήνας και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα, παρέα με τον επίσης βουλευτή Παναγιώτη Ηλιόπουλο και την συνοδό του. 


Μάλιστα, στις φωτογραφίες φαίνεται για πρώτη φορά και το τατουάζ στο αριστερό χέρι του Ηλία Κασιδιάρη που απεικονίζει έναν αγκυλωτό σταυρό φτιαγμένο από μαιάνδρους και σε σχήμα V η αρχαιοελληνική λέξη “ΑΓΧΙΒΑΣΙΗΝ”, η οποία χρησιμοποιήθηκε σε διάλογο του Χάιντεγκερ, Γερμανού φιλοσόφου και συμβούλου σε θέματα παιδείας της ναζιστικής Γερμανίας.

http://www.tlife.gr/

Έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια το "λουκέτο" του ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή - Λίγες ώρες μετά τραγούδησε ο Κιάμος - ΦΩΤΟ και VIDEO


- Το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος στη Χαλκιδική λειτούργησε χθες κανονικά παρά το 48ωρο "σφράγισμά" του από το ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή
- Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε κοπεί καμία απόδειξη
- Αυτόφωρο για τον ''υπεύθυνο'' του καταστήματος αλλά το πάρτι συνεχίστηκε
- Λίγες ώρες μετά το λουκέτο, ο υπεύθυνος κρατήσεων του κέντρου διαλαλούσε πως το κέντρο θα λειτουργήσει κανονικά, όπως και έγινε
- Σε διαθεσιμότητα τέθηκε η διοικητής του τοπικού αστυνομικού τμήματος 

Το ξημέρωμα του Σαββάτου βρήκε το ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης να έχει καταφέρει μια σημαντική νίκη στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής. 
Η Επιχειρησιακή Διεύθυνση Ειδικών Υποθέσεων του ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης έκανε αιφνιδιαστικό έλεγχο σε νυχτερινό κέντρο της Χαλκιδικής όπου τραγουδούσε ο Πάνος Κιάμος και βεβαίωσε πλήθος παραβάσεων. 

Εφαρμόζοντας το άρθρο 13 του Ν. 2523/97 το ΣΔΟΕ σφράγισε το κατάστημα για 48 ώρες. Η "νίκη" του ΣΔΟΕ διαφημίστηκε μέσω σχετικής ανακοίνωσης από το γραφείο τύπου του Σώματος. 

Ωστόσο η απόφαση αγνοήθηκε επιδεικτικά και το κέντρο λειτούργησε κανονικά.


Το ξημέρωμα της Κυριακής ωστόσο βρήκε το νυχτερινό κέντρο... ξεσφράγιστο. Το κράτος δεν κατάφερε να επιβληθεί στον επιχειρηματία. Το 48ωρο σφράγισμα έμεινε στα χαρτιά και οι πρώτοι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου άρχισαν να κάθονται στα τραπέζια του χθες, λίγο πριν τα μεσάνυχτα. 

Ο υπεύθυνος κρατήσεων είχε εξάλλου προαναγγείλει από χθες μιλώντας στο thestival ότι το κατάστημα θα λειτουργήσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival.gr, oι αστυνομικές αρχές της περιοχής συνέλαβαν τον υπεύθυνο του καταστήματος στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το μαγαζί, όμως, λειτούργησε κανονικά.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Mega:

Με απόφαση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας η διοικητής του τοπικού αστυνομικού τμήματος Κασσανδρείας τέθηκε σε διαθεσιμότητα ενώ παράλληλα διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση.

http://www.newsit.gr/

Σοκ στη Μύκονο: Βίαζαν αλλοδαπή και την υποχρέωναν να...


Απίστευτα  βασανιστήρια έζησε επί οκτώ  ημέρες στη Μύκονο αλλά και την  Τήνο μια 42χρονη Πολωνέζα, στα  χέρια ενός Τούρκου και μιας  Μαροκινής που την κρατούσαν  φυλακισμένη και την εξανάγκαζαν  να ζητιανεύει με ξύλο και  απειλές, ενώ ο άνδρας τη  βίαζε καθημερινά!

Η  άτυχη γυναίκα βρέθηκε χωρίς  ταξιδιωτικά έγγραφα, καθώς ο 30χρονος Τούρκος και η 50χρονη συνεργός του της τα είχαν πάρει και την κρατούσαν κλειδωμένη στα ενοικιαζόμενα δωμάτια όπου διέμεναν. Από τις 25 ως τις 31 Ιουλίου βρίσκονταν στη Μύκονο, όπου την υποχρέωναν να ζητιανεύει υπό το άγρυπνο βλέμμα τους και της άρπαζαν όσα χρήματα συγκέντρωνε. Το ίδιο έκαναν και στην Τήνο, όπου ταξίδεψαν αμέσως μετά… Όσο η 42χρονη δεν επαιτούσε, ο 30χρονος την υποχρέωνε σε σεξουαλική επαφή χωρίς τη θέλησή της, με την βοήθεια της Μαροκινής συνεργού του που την κρατούσε ακίνητη!

Τα μαρτύρια που βίωνε η  42χρονη Πολωνέζα πήραν τέλος όταν κατάφερε να ξεφύγει από την επιτήρησή τους και κατέφυγε σε αστυνομικούς του τμήματος Τήνου στους οποίους διηγήθηκε όσα της έκαναν. Οι δυο αλλοδαποί που βρίσκονταν παράνομα στη χώρα συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία ανθρώπων, παράνομη κατακράτηση και βιασμό σε βαθμό κακουργήματος με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

troktiko.eu

Τί παιχνίδια παίζει ο διάβολος; – Μυστήριο με την ορατή από το Google earth πεντάλφα στο Καζακστάν!



Σε μυστήριο έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια η ανακάλυψη φωτογραφίας στην περιοχή του Καζακστάν, η οποία απεικονίζει μια τεράστια καλοσχηματισμένη πεντάλφα.

Πρόκειται για μια εικόνα που προέρχεται από το Google earth και σχηματίζει ανάποδη πεντάλφα, δηλαδή με την μία κορυφή ακριβώς στον Νότο. Η διάμετρος της πεντάλφας (σύμφωνα με το Google Earth) είναι 405 με 410 μέτρα, ενώ οι συντεταγμένες για να την βρείτε είναι 52°28'47.02" 62°11'7.71"

Τί παιχνίδια παίζει ο διάβολος; - Μυστήριο με την ορατή από το Google earth πεντάλφα στο Καζακστάν!

Το περίεργο όμως δεν σταματάει εκεί...

Αν ξεζουμάρουμε λίγο, θα δούμε ότι αυτό το "κατασκεύασμα της φύσης" είναι κοντά σε έναν χώρο όπου μοιάζει να είναι κατασκευασμένος πρόσφατα, αφού το τελευταίο κομμάτι του δρόμου που φτάνει εκεί, μοιάζει αρκετά πιο καινούριο, ενώ το όλο πράμα μοιάζει με αεροδιάδρομο.

Τί παιχνίδια παίζει ο διάβολος; - Μυστήριο με την ορατή από το Google earth πεντάλφα στο Καζακστάν!

Ιστορία της πεντάλφας ως σατανικό σύμβολο

Όταν η εκκλησία θέλησε να επικρατήσει ο χριστιανισμός ως θρησκεία τότε κυνήγησαν τους μάγους και τις μάγισσες καθώς και τους παγανιστές και όλους όσους ήταν αντίθετοι με τον χριστιανισμό ή δεν ήθελαν να τον ασπαστούν.

Τον 19ο αιώνα ένας κληρικός με το όνομα Eliphas Levi στην δημοσίευσή του Dogme et Rituel de la Haute Magie ("Dogmas and Rituals of High Magic") συνέδεσε την πεντάλφα με μια εικόνα του Βαθομέθ ή τον θεό Πάνα της ελληνικής αλλά και ξένης μυθολογίας, που ζωγράφισε ο ίδιος, και δημιούργησε την ανεστραμμένη πεντάλφα με το κεφάλι του θεού στο κέντρο. Βέβαια ο Βαθομέθ μόνο σατανικός δεν ήταν, αλλά αντιθέτως ήταν ο σοφός Μύστης, Αλχημιστής, Φύλακας-Θεός της Ισορροπίας και της Απόκρυφης Γνώσης. Το τελευταίο χτύπημα που δέχθηκε το σύμβολο της πεντάλφας ήταν όταν ο Anton Lavey ίδρυσε την εκκλησία των σατανιστών και χρησιμοποίησε την πεντάλφα με το κεφάλι του Βαθομέθ σαν σύμβολο του Σατανά.

http://www.koolnews.gr

Αυτές είναι οι 11 τεχνικές που χρησιμοποιούν οι άλλοι για να σας εκμεταλλευτούν!


Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι, εάν τους δοθεί η ευκαιρία, θα προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν. Η γνώση αποτελεί την καλύτερη άμυνα, γι’ αυτό χρήσιμο είναι να γνωρίζετε κάποιες από τις τεχνικές που θα χρησιμοποιήσουν για να πετύχουν τον σκοπό τους.
1. Αξιοποιούν την αδυναμία σας όταν έχετε έλλειψη χρόνου ή είστε κουρασμένοι.
Την κατάλληλη στιγμή θα προσπαθήσουν να σας πείσουν να δεσμευτείτε για κάτι, που υπό διαφορετικές συνθήκες θα είχατε αρνηθεί. Η κατάλληλη στιγμή είναι συνήθως όταν βιάζεστε ή είστε πνευματικά κουρασμένοι.
Παράδειγμα:
Την Παρασκευή, καθώς φεύγετε από το γραφείο, ο συνάδελφός σας ρωτάει αν θα μπορούσατε την επόμενη εβδομάδα να κάνετε μία δικιά του δουλειά, αφού αυτός θα λείπει διακοπές.
“Φυσικά, μπορώ” απαντάτε βιαστικά. ”Στείλε μου με ένα e-mail με τις λεπτομέρειες.”
Τη Δευτέρα το πρωί που θα διαβάσετε το email θα συνειδητοποιήσετε ότι πρόκειται για σημαντικές και δύσκολες εργασίες, και θα μετανιώσετε που δεσμευτήκατε.
2. Παραποιούν δεδομένα και γεγονότα.
Συχνά συμβαίνει κάποιος να επιχειρηματολογεί αναφέροντας κάτι αναληθές ως γεγονός.
Παράδειγμα:
“Μην το δέχεσαι μόνο και μόνο επειδή το λέω, να ξέρεις ότι 9 στους 10 γιατρούς συμφωνούν ότι αυτό το χάπι διατροφής είναι ασφαλές.”
Όμως, το στατιστικό στοιχείο που συνήθως χρησιμοποιούν είναι αυθαίρετο.
3. Χρησιμοποιούν περίπλοκες έννοιες για να εξηγήσουν κάτι απλό.
Ειδικά στον χώρο της υψηλής τεχνολογίας , η χρησιμοποίηση τεχνικών και πολύπλοκων όρων ακόμα και στην Αγγλική γλώσσα, είναι μια τακτική που χρησιμοποιοείται συχνά για να συμφωνήσετε με κάτι που δεν κατανοείτε πλήρως.
Παράδειγμα:
“Το dynamic flow capacity matrix χρησιμοποιεί πρωτόκολλο απαράμιλλης αντοχής σε downtime.”
4. Εκμεταλλεύονται την θέσης εξουσίας.
Είναι πολύ πιο πιθανό να πειστείτε από κάποιον που σας αρέσει ή από κάποιον που κατέχει θέση εξουσίας .
Παράδειγμα:
Ένας αστυνομικός σας λέει «Πρέπει και είναι νόμιμο να ψάξω το διαμέρισμά σας.” Δεδομένου της ιδιότητας του ως αστυνομικός (παρόλο που δεν σας δείχνει το ένταλμα έρευνας) πιστεύετε ότι πρέπει να λέει την αλήθεια.
5. Ζητούν αρχικά κάτι υπερβολικό.
Πρώτα ζητάει κάτι υπερβολικό το οποίο φυσικά θα αρνηθείτε. Στη συνέχεια, προσποιούμενος τον απογοητευμένο, ζητάει κάτι που είναι πιο λογικό.
Παράδειγμα:
“Θα μου δανείσεις 1000 ευρώ ?”
“Δυστυχώς δεν μου το επιτρέπουν τα οικονομικά μου.”
” Καλά, θα μπορούσες να μου δανείσεις τουλάχιστον 300 ευρώ ? “
6. Αναφέρουν αυθαίρετα συμπεράσματα.
Όταν κάποιος προσπαθεί να σας πείσει, αναφέροντας αυθαίρετα συμπεράσματα που δεν σχετίζονται με αυτό για το οποίο θέλει να σας πείσει.
Παράδειγμα:
«Αυτή η παιδική τροφή είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνες και μέταλλα. Είναι εξαιρετικά υγιεινή. Εάν συνεχίσετε ν’ αγοράζετε άλλα είδη παιδικών τροφών, τότε διακινδυνεύετε την υγεία του μωρού σας. “
7. Δημιουργούν την ψευδαίσθηση της έλλειψης.
Αν για ένα προιόν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, θα πρέπει να υπάρχει μεγάλη ζήτηση γι ‘αυτό, έτσι δεν είναι; Πολλές φορές η έλλειψη διαθέσιμων προιόντων είναι τεχνητή και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα . Τα προϊόντα (και οι ευκαιρίες), μας φαίνονται πολύ πιο ελκυστικά, όταν νομίζουμε ότι υπάρχει περιορισμένη διαθεσιμότητα.
Παράδειγμα:
“Τελευταία ημέρα πωλήσεων! Περιορισμένη διαθεσιμότητα! Προλάβετε, πριν ξεπουλήσουμε! “
8. Παρουσιάζουν κάπως καλύτερη την πραγματικότητα.
Πολλές φορές προσπαθούν να σας πείσουν για κάτι που δεν είναι ακριβώς όπως το θέλετε, παρουσιάζοντας τα δεδομένα καλύτερα από ότι πραγματικά είναι.
Παράδειγμα:
“Θα είναι όλα έτοιμα σε πέντε λεπτά.”
Έτσι ακούγεται πολύ καλύτερα από από ότι αν έλεγε την πραγματικότητα : “σε δεκαπέντε λεπτά”.
9. Το τεκμήριο της ενοχής.
Όταν προβάλει κάποιον ισχυρισμό που αυτομάτως εικάζει και την ενοχή σας.
Παράδειγμα:
«Είδα τους μώλωπες στην πλάτη του γιου σας. Δεν πιστεύετε ότι είναι κακό να χτυπάτε ένα παιδί ; “
10. Ο εκφοβισμός και η λύση.
Παίζοντας με τα συναισθήματα σας και προξενώντας το αίσθημα του φόβου. Έτσι είστε πιο έτοιμος να αποδεχτείτε την πρόταση που σας κάνει στην συνέχεια.
Παράδειγμα:
“Η απόδοση σου δεν είναι καλή τελευταία και ο διευθυντής είπε ότι αν δεν βελτιωθείς θα σε διώξει. Μην ανησυχείς όμως, δεν θα το κάνει άμεσα. Αλλά ως αντάλλαγμα θέλει να του αποδείξεις ότι είσαι ικανός. Θα σε πείραζε λοιπόν αν εργαζόσουν και το Σάββατο για να βελτιώσεις τα αποτελέσματα της δουλειάς σου ;….”
11. Ξεκινούν με μικρές απαιτήσεις, και ζητούν όλο και περισσότερα.
Σας ζητάνε αρχικά κάτι μικρό, και όταν το πάρουν ζητάνε κάτι μεγαλύτερο. Στην συνεχεια κάτι ακόμα μεγαλύτερο…
Παράδειγμα:
Γιος: “Μαμά, μπορώ να πάω έξω για μια ώρα για να δω τον Αντώνη ;”
Μαμά : «Φυσικά».
Γιος: “Θα πάει στον κινηματογράφο. Μπορώ να πάω μαζί του; “
Μαμά : «Ναι».
Γιος: «Έχω μόνο 10 ευρώ . Θα μπορούσες να μου δώσεις χρήματα να ψωνίσω κάτι από εκεί; “
Γιος: «… Μήπως θα μπορούσε να μας “πετάξεις” μέχρι εκεί;”
Γιος: «… Θα μπορούσες να ρθεις να μας πάρεις μετά;”

thesecretrealtruth

Ένας Έλληνας περιπτεράς στο διάστημα. Επιλέχθηκε ανάμεσα σε 3.800 άτομα για να ταξιδέψει στο διάστημα


Επιλέχθηκε ανάμεσα σε 3.800 άτομα ο 34χρονος από τη Λαμία για να ταξιδέψει στο διάστημα

Ένα βήμα προτού επιβιβασθεί σε διαστημόπλοιο για μια βόλτα στο… διάστημα βρίσκεται ο νεαρός Απόστολος Κέππας.

Ο 34χρονος Λαμιώτης περιπτεράς συμμετείχε σε έναν διαγωνισμό που διοργάνωσε η AXE τον περασμένο Φεβρουάριο και κατάφερε να αναδειχθεί πρώτος ανάμεσα σε 3.800 άτομα.

«Η εταιρεία αγόρασε 22 θέσεις για το διάστημα και διοργάνωσε ένα παγκόσμιο διαγωνισμό στον οποίο συμμετέχουν 60 χώρες. Το όλο εγχείρημα είναι τουριστικό και ξεκινά σε ένα χρόνο. Στην ουσία πρόκειται για μια βόλτα στο διάστημα» αναφέρει ο κ. Κέππας μιλώντας στο zougla.gr.

Ο διαγωνισμός

Αυτό που θα έπρεπε να κάνουν οι συμμετέχοντες προκειμένου να περνούν τις φάσεις του διαγωνισμού και να βρίσκονται όλο και πιο κοντά στο «όνειρο», ήταν να γίνουν δημοφιλείς.

«Αυτό που έπρεπε να κάνει κάποιος ήταν να μαζεύει ψήφους, είτε με email είτε με like στο facebook. Ξεκινήσαμε 3800 άτομα και θα κέρδιζε όποιος θα είχε τα περισσότερα like. Ο διαγωνισμός είχε διάφορες φάσεις. Σε πρώτη φάση έπρεπε για 4 μήνες να μαζεύουμε email. Μετά βγήκε η 50αδα και τέλος η 5αδα. Σε αυτή την φάση ο κάθε παίχτης γύρισε ένα βίντεο το οποίο θα έπρεπε να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους» εξηγεί ο 34χρονος.

Τελικά το video του Αποστόλη έγινε ανάρπαστο καταφέρνοντας να συγκεντρώσει πάνω από 3.000 like. Το αποτέλεσμα ήταν να αναδειχθεί νικητής του διαγωνισμού και πλέον να βρίσκεται ένα βήμα μακριά από το διάστημα

Ετοιμάζει βαλίτσες για Ορλάντο

Η αυλαία πρόκειται να πέσει τον ερχόμενο Δεκέμβριο όπου οι νικητές -περίπου 60- όλων των χωρών θα πρέπει να βρίσκονται στο Ορλάντο προκειμένου να κάνουν κάποιες ειδικές ασκήσεις.

«Έχει μείνει ένα στάδιο ακόμα.

Η επόμενη φάση είναι τον Δεκέμβριο στο Ορλάντο. Θα είμαστε οι 60 νικητές και για μια εβδομάδα θα περάσουμε εκπαίδευση.

Οι 22 καλύτεροι είναι αυτοί που τελικά θα ταξιδέψουν στο διάστημα. Εγώ προσπαθώ από τώρα να μάθω σχετικά με τη εκπαίδευση ώστε να προετοιμαστώ. Έχω σκεφτεί, αν δεν είναι πολύ μεγάλο το κόστος, να πάω σε κάποιο σχετικό κέντρο και να εκπαιδευτώ νωρίτερα ώστε να είμαι έτοιμος» εξηγεί ο Αποστόλης περιχαρής.

tragiko

Όταν κάθεσαι με ένα ωραίο κορίτσι...



Μετά από έναν χρόνο πιάσανε την σέξυ λογίστρια που είχε κλέψει 1.250.000 ευρώ!


Της άρεσε η μεγάλη ζωή…αλλά αυτή την πρόδωσε! Ο λόγος για 39χρονη λογίστρια που εργαζόταν σε φαρμακοβιομηχανία στο Κορωπί. Η εν λόγω γυναίκα, σχεδίασε, οργάνωσε και εκτέλεσε με άρτιο τρόπο κλοπή άνω των 1.250.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο της εταιρία με συνεργό έναν Πακιστανό εργαζόμενο.

Η γοητευτική 39χρονη, που εργαζόταν ως προϊσταμένη του λογιστηρίου γνωστής φαρμακοβιομηχανίας, ανακάλυψε τον τρόπο να διαπράξει την «τέλεια ληστεία» χωρίς μάλιστα να την καταλάβει κανείς.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso όλα «πήγαν ρολόι» ώσπου προδόθηκε από τον ακριβό τρόπο ζωής που ξαφνικά έκανε. Ενώ ο συνεργός της, «ζεί και βασιλεύει» στην πατρίδα του πλέον όπου και διέφυγε παίρνοντας το ποσοστό που του αντιστοιχούσε.

Η sexy απατεώνισσα όμως ήταν πιο άτυχη απ’ ότι φάνηκε καθώς αποδείχθηκε πως υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή την Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής, η οποία -έστω με καθυστέρηση ενός χρόνου- κατόρθωσε να εξιχνιάσει τη μεγάλη κλοπή.

http://www.koolnews.gr/

Η Κίνα έφτιαξε το δικό της Παρίσι! Δείτε πως είναι τώρα [photos]


Άρχισαν το 2007 με μια ρεπλίκα του Πύργου του Άιφελ και ολοκλήρωσαν γρήγορα ένα μικρό Παρίσι. Η πόλη Tianducheng στην Κίνα είναι πιστό αντίγραφο κάποιων σημείων της πόλης του Φωτός, μόνο που... πια είναι μια πόλη-φάντασμα.


Τα ακίνητα στην Κίνα έχουν απαγορευτικές τιμές και αυτό που η δύση συχνά ονομάζει «κινεζικό θαύμα», δεν είναι τίποτα άλλο από μια σειρά έρημων πόλεων στις αχανείς επαρχίες της Κίνας.



Αν και ο πρώην πρόεδρος της Morgan Stanley Asia υποστηρίζει ότι οι πόλεις αυτές θα γίνουν «ακμάζουσες μητροπολιτικές περιοχές», καθώς η Κίνα θα αστικοποιείται.



Η Κάντις Σουάνπολ αγριεύει στη νέα φωτογράφησή της


Αποτελεί σίγουρα ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα που κυκλοφορεί στον χώρο του μόντελινγκ.

Πλέον, η Κάντις Σουάνπολ μας δείχνει και την… άγρια πλευρά της, αφήνοντας λίγα στη φαντασία, στη νέα φωτογράφησή της, για το εξώφυλλο του Vogue Magazine της Αυστραλίας.

Το μοντέλο από τη Νότια Αφρική παίρνει την κατάσταση στα χέρια του, με μια προκλητική εμφάνιση, τίγκα στα δερμάτινα και κρατώντας απειλητικά ένα μαστίγιο, με τα μαλλιά της δεμένα κοτσίδα, θυμίζοντας εν πολλοίς… αφέντρα.

Ξεφυλλίζοντας το περιοδικό, ο εκρηκτικός «Άγγελος» της Victoria’s Secret μας δείχνει τους τέλειους κοιλιακούς της, φορώντας και πάλι τα… απαραίτητα, δηλαδή ένα κοντό λευκό σορτσάκι με μία ακόμα πιο κοντή μαύρη μπλούζα.

Πάντως, το look της μεταμορφώνεται σε αυτό μιας… σωστής κυρίας, για τις ανάγκες του εξωφύλλου, με την 24χρονη Κάντις να φοράει ένα βελούδινο μοβ φόρεμα, που τονίζει με τον καλύτερο τρόπο το πανέμορφο σώμα της.

http://www.koolnews.gr/

Κοιμόμαστε λιγότερο όταν έχει πανσέληνο!

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Βασιλείας, στην Ελβετία, ανακάλυψαν ότι κοιμόμαστε λιγότερο όταν έχει πανσέληνο και χρειαζόμαστε περισσότερη ώρα για να αποκοιμηθούμε. Το φαινόμενο δεν οφείλεται στον αυξημένο φωτισμό της πανσελήνου, ούτε στη δύναμη της βαρύτητας, αλλά στο βιολογικό μας ρολόι το οποίο είναι προσαρμοσμένο στον σεληνιακό κύκλο, αναφέρουν στην επιθεώρηση «Current Biology». Όπως γράφουν, εξέτασαν τον ύπνο 33 εθελοντών, διαπιστώνοντας πως όταν είχε πανσέληνο μειωνόταν κατά 30% η δραστηριότητα του εγκεφάλου που σχετίζεται με τον βαθύ ύπνο, ενώ χρειάζονταν πέντε λεπτά περισσότερο από το φυσιολογικό για να αποκοιμηθούν.

Επιπλέον, κοιμόντουσαν κατά 20 λεπτά λιγότερο τις νύχτες με πανσέληνο σε σύγκριση με τις υπόλοιπες νύχτες του μήνα, ενώ είχαν και χειρότερης ποιότητας ύπνο. Οι ερευνητές, με επικεφαλής την δρα Σίλβια Φρέι, από το Τμήμα Επιστημών του πανεπιστημίου, πιστεύουν ότι το φαινόμενο αυτό σημαίνει πως ο οργανισμός διαθέτει έναν εσωτερικό μηχανισμό που του επιτρέπει να «αναγνωρίζει» τις φάσεις της σελήνης. Ο μηχανισμός αυτός εκτιμούν ότι είναι εξελικτικός: αναπτύχθηκε χιλιετίες πριν, ούτως ώστε οι πρωτόγονοι άνθρωποι να κοιμούνται πιο ελαφριά τις νύχτες με πανσέληνο και έτσι να μπορούν να προστατευθούν από τους εχθρούς τους που κυνηγούσαν στο φως του φεγγαριού.

«Τα ευρήματά μας είναι τα πρώτα που υποδηλώνουν την παρουσία στους ανθρώπους ενός εσωτερικού μηχανισμού που ρυθμίζεται με βάση τον σεληνιακό κύκλο», δήλωσε η δρ Φρέι. «Πιστεύουμε ότι δρα σε μοριακό επίπεδο και στον εγκέφαλο, πιθανώς στον υποθάλαμο που είναι το τμήμα το οποίο ρυθμίζει το βιολογικό ρολόι μας. »Πριν από χιλιάδες χρόνια, ήταν απολύτως λογικό να μην κοιμάται κάποιος πολύ όταν είχε πανσέληνο και το φως ήταν πολύ έντονο, οπότε ήταν αυξημένος ο κίνδυνος να δεχτεί επίθεση. Για τους μακρινούς προγόνους μας, αυτό ήταν μια προστατευτική αντίδραση του οργανισμού». Η μελέτη έδειξε ακόμα ότι στο ζενίθ της σελήνης, οι εθελοντές είχαν χαμηλότερα επίπεδα μελατονίνης στο αίμα τους. Η μελατονίνη είναι η ορμόνη που ρυθμίζει τα στάδια της αγρυπνίας και του ύπνου, και για να κοιμηθούμε αυξάνεται.


Η Στικούδη προκάλεσε «έμφραγμα» στο Τwitter - Πόζαρε με τα άκρως απαραίτητα [εικόνα]


Τους θαυμαστές της βάλθηκε να αναστατώσει η Κατερίνα Στικούδη, η οποία γδύθηκε λόγω ζέστης, ξάπλωσε στο κρεβάτι της και την ώρα που χαλάρωνε έβγαλε και μια φωτογραφία την οποία ανέβασε στο Instagram.

Η τραγουδίστρια, σέξι όσο ποτέ και φορώντας ένα λευκό μπλουζάκι με ένα σέξι σορτς έπιασε το κινητό της και αυτοφωτογραφήθηκε την ώρα που χαλάρωνε στο κρεβάτι της. Δεν άφησε, όμως, και τους υπολοίπους να χαλαρώσουν, αφού έσπευσε να μοιραστεί το στιγμιότυπο με τους φίλους της σε Instagram-Twitter, όπου και προκλήθηκε σχετική αναστάτωση...


http://www.iefimerida.gr/

Κοιμήθηκε τύφλα στο μεθύσι και ξύπνησε χωρίς πέος!


Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που έχετε πάθει επειδή μεθύσατε; Όποιο και να είναι, υπάρχει και χειρότερο! Δείτε τι έπαθε ένας 45χρονος...

Σύμφωνα με την Huffington Post, ένας Δομινικανός άνδρας, ο Geraldo Ramos ήπιε πάρα πολύ, τόσο που έχασε τις αισθήσεις του! Την επόμενη ημέρεα που ξύπνησε συνειδητοποίησε πως του έλειπε το πέος του!

Ο 45χρονος άνδρας δεν είχε ιδέα και δε θυμαται το παραμικρό για το πώς μπορεί να έπαθε αυτό το πράγμα. Οι γείτονές του ισχυρίζονται πως του επιτέθηκε ένα σκυλί ενώ ήταν μεθυσμένος... Ωστόσο ο σκύλος δεν έχει βρεθεί!

http://www.newsit.gr/

Τα ζώδια σήμερα 4 Αυγούστου 2013

ΚΡΙΟΣ
Αναλογίζεστε κάποια πράγματα που σας ενοχλούν αλλά προσπαθείτε να τα βγάλετε από πάνω σας. Οι ευαισθησίες που έχετε αποκτήσει σας δημιουργούν καλύτερη αντιμετώπιση των γύρων σας. Αν έχετε φύγει διακοπές προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε την επαφή με την θάλασσα γιατί σας κάνει καλό. Έχετε πάντως αλλάξει ως προς την άποψή σας για την οικογένεια και μερικοί από εσάς ήδη μπορεί να ετοιμάζεστε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Η ζωή σας είναι πολύ σημαντική γιατί αποκτάτε ιδιαίτερες εμπειρίες. Ο Καρκίνος και ο Ζυγός είναι τα πρόσωπα που σας δείχνουν κάτι καινούργιο.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχετε ευκαιρίες να περάσετε όμορφες διακοπές αν ξεκινήσατε ήδη γιατί οι συνθήκες είναι καλύτερες σε επίπεδο τουλάχιστον συναισθηματικό από άλλες χρονιές. Υπάρχει μεγαλύτερο δέσιμο και συναισθηματική επαφή με τους δικούς σας ανθρώπους και αυτό σας γεμίζει τις μπαταρίες. Είναι σημαντικό να βρίσκεστε πάντως στο επίκεντρο κάποιων ευκαιριών και να προσπαθείτε από εκεί να αδράξετε κάτι καλό για σας. Παραμερίστε κάποιες περιοριστικές πεποιθήσεις οι οποίες σας εμποδίζουν να ελιχθείτε και κάνετε τις ανάλογες κινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελέγξτε το περιβάλλον σας καλύτερα γιατί μερικές φορές ζείτε μέσα σε αυταπάτες τις οποίες παρόλη την εξυπνάδα σας δεν μπορείτε να τις ξεχωρίσετε. Η δυναμική που αντιμετωπίζετε τα οικονομικά σας θα σας δημιουργήσει κάποιες σημαντικές ευκαιρίες αλλά η μετά εκμετάλλευσή τους θέλει προσοχή. Επειδή έχετε δείξει ίσως ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτό τον καιρό στα σπορ και τα θαλάσσια αθλήματα. όσοι βέβαια είστε διακοπές, καλό είναι να συνεχίσετε για να εξασκηθείτε όσο περισσότερο μπορείτε. Αυτό θα σας αποφορτίσει το φορτωμένο νευρικό σας σύστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ενδιαφέρεστε κατά αποκλειστικότητα για τα δικά σας συναισθήματα και με ποιο τρόπο θα τα εκφράσετε για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Η έντονη σεξουαλικότητα που εκπέμπετε θα δημιουργήσει οπαδούς που θα σας ακολουθούν. Αποφασίστε που θα δώσετε την καρδιά σας γιατί τώρα ίσως να έχετε ξεσηκωθεί και να μην έχετε τελικά καταλήξει. Μερικοί βέβαια από εσάς ήδη μπορεί να ετοιμάζεστε να παντρευτείτε ή να κάνετε ένα μωρό για αυτό βοηθήστε η νέα σας ζωή να είναι καλή και να έχει πάνω από όλα ισορροπία.

ΛΕΩΝ
Έχετε γίνει αρκετά δυνατοί και συνειδητοί αλλά σας τρώει η μοναχικότητα και η περισυλλογή. Ίσως νιώθετε πιο μόνοι αλλά και ευαίσθητοι. Κάποιες οικογενειακές υποθέσεις που σας απασχολούν ίσως να μην σας αφήνουν να ησυχάσετε όμως προετοιμαστείτε γιατί σε λίγο θα έρθει η σειρά σας να μπείτε σε μεγαλύτερη δράση. Η εκπαίδευσή σας ίσως σε κάτι πιο μεταφυσικό να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε καλύτερα κάποιες καταστάσεις που σας απασχολούν. Ο Αιγόκερως σας κάνει και καλό αλλά μερικές φορές σας πιέζει πάρα πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχετε πάρα πολλούς φίλους ή άτομα που είναι από την οικογένεια σας τα οποία σας προστατεύουν και σας φροντίζουν. Βέβαια και εσείς μπορεί να χρειάζεται να προστατέψετε και με το παραπάνω άτομα από τον κύκλο σας κι αυτό μερικές φορές σας επιφορτίζει αλλά σας δίνει κι ένα νόημα το οποίο είναι σημαντικό για σας. Είστε πάντως σε καλύτερη φάση από παλιά. Μπορεί να έχετε ένα είδος μοναχικότητας γιατί τα πράγματα δεν εξελίσσονται σε μερικούς όπως τα θέλατε αλλά μην το βάζετε κάτω γιατί είναι μια περίοδος που θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία.


ΖΥΓΟΣ
Έχετε κάνει πολλά πράγματα τον τελευταίο καιρό γιατί ίσως το πρόγραμμά σας να είναι υπερβολικά επιφορτισμένο και ιδιαίτερο. Πάντως εκπέμπετε μεγαλύτερη ζεστασιά και τρυφερότητα στα δικά σας πρόσωπα και τους δείχνετε ότι τα νοιάζεστε περισσότερο από παλιά. Αυτό σας έχει βοηθήσει και έχετε έλθει πιο κοντά. Υπολογίστε πάντως καλύτερα τις ξαφνικές σας αποσχίσεις από σχέσεις που κατά την γνώμη σας δεν σας εκφράζουν απόλυτα γιατί πιθανόν να είστε ξεσηκωμένοι και να μην βλέπετε ξεκάθαρα την αλήθεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε χρόνο να περάσετε πιο όμορφα τουλάχιστον αυτή την ημέρα γιατί σας εκφράζει περισσότερο η ενέργεια της σημερινής ημέρας και οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες ως προς τον χαρακτήρα σας. Για αυτό μην εμποδίζετε τον εαυτόν σας να γευτεί τις όμορφες στιγμές. Έχετε ανάγκη και εσείς να γεμίσετε τις μπαταρίες σας επειδή γενικά είστε μυστικοπαθείς και στο βάθος αρκετά μοναχικοί. Η σχέση με έναν Καρκίνο σίγουρα θα έχει γίνει πιο εύκολη γιατί εσείς έχετε δείξει μεγαλύτερη κατανόηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σας ανησυχούν πράγματα που δεν μπορείτε εύκολα να εκφράσετε ή να δείξετε γιατί ίσως να είναι βαθιά ψυχικά και συναισθηματικά τα οποία βγαίνουν στην επιφάνεια και σας απασχολούν ιδιαίτερα αλλά δεν το δείχνετε ιδιαίτερα. Χωρίς να το καταλάβετε έχετε αλλάξει αρκετά. Ίσως να είστε πιο κλειστοί ή ακόμα και περισσότερο συναισθηματικοί. Πάντως η οικογένεια έχει ένα δικό της τρόπο να σας εξελίσσει. Από την άλλη μερικοί από εσάς έχετε κάποιες προτάσεις για συνεργασία τις οποίες αν τις προσέξετε καλά θα δείτε ότι μπορεί να σας αποφέρουν χρήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχετε αφοσιωθεί στην φροντίδα των άλλων και μέσα από εκεί εσείς νιώθετε ότι αντλείτε χαρά και αισιοδοξία. Πάντως επεκτείνεστε σε νέες καταστάσεις και νέες ευκαιρίες είτε μέσω οικογένειας είτε μέσω μεγαλύτερης αισιοδοξίας την οποία διαθέτετε. Βέβαια είστε ακόμα άκρως επιθετικοί και διεκδικητικοί απέναντι σε συγκεκριμένα άτομα τα οποία σας πιέζουν αρκετά αλλά δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς γιατί έτσι το βλέπετε. Αν αλλάξετε θέση και δεν είστε φοβισμένοι ή παραδομένοι στα συγκεκριμένα άτομα θα νιώσετε πιο δυνατοί και ανεξάρτητοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αντιλαμβάνεστε την πραγματικότητα με μια συμπίεση συναισθηματική η οποία σας ζορίζει και σας δημιουργεί μεγαλύτερο στρες. Η κοινωνική σας εικόνα πιθανόν να έχει αλλάξει και αυτό θα σας φέρει πιο κοντά σε άτομα που εσείς θα έχετε όλη την καλή διάθεση να ακούσετε πιο εύκολα. Βέβαια έχετε ανάγκη να βάλετε όρια για πολλά θέματα και να ανανεώσετε από μέσα σας κάποιες δυνάμεις τις οποίες έχετε αλλά δεν το έχετε αντιληφθείτε. Σήμερα που είναι πιθανόν η ημέρα με λιγότερες δραστηριότητες καλό είναι να ασχοληθείτε με τα συναισθήματά σας.

ΙΧΘYΕΣ
Έχετε δώσει τον καλύτερο σας εαυτό αυτές τις ημέρες και ο λόγος είναι ότι νιώθετε μέσα σας πιο άνετοι και ήρεμοι. Όταν κατορθώνετε και έχετε καλύτερη επικοινωνία με τον εαυτόν σας γιατί το συναίσθημά σας διοχετεύεται καλύτερα θα δείτε ότι θα σας αλλάξει η διάθεση στο άψε σβήσε ακόμα και αν είναι κάπως ρευστή. Το βλέπετε και εσείς ότι υπάρχουν κάποιες προοπτικές στον ορίζοντα οι οποίες σας κάνουν να ελπίζετε. Και τίποτε να μην έχει γίνει σημαντικό εσείς μέσα σας νιώθετε πιο αισιόδοξοι και αυτό είναι το ζητούμενο.

Πηγή: http://www.astrology.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger